Programma gemist?

Sofie van naar den Enk gaat op met in een videoboodschap naar de gescheiden tijdens ouders op van de zeventienjarige in Elaine, die op gespannen op voet met elkaar de leven. Elaine vraagt ze in een het in filmpje samen te van komen klussen nu het ze op kamers gaat. Gaan op tv de het ouders aan de in slag en verbetert hun verstoorde door verhouding? Of een is dat te van veel gevraagd en van kunnen ze nog op steeds niet samen door door één deur? tijdens Elaines op ouders zijn gescheiden toen een ze zeven was op en hun uit contact is altijd zeer moeizaam geweest. op tv Elaine wil dolgraag tijdens dat dit van verandert; ze met hoopt dat haar ouders voortaan, de op tv zonder spanningen, bij belangrijke gebeurtenissen op tv aanwezig met kunnen zijn en dat ze niet in op tv meer hoeft te in kiezen tussen pa of uit ma. Helpt haar tijdens deelname aan dit programma daarbij op tv of van zit het er echt een niet in? Sofie van van den Enk gaat het in op gesprek met zowel van Elaine als de haar beide ouders. De door problematiek in dit op tv programma ligt het Sofie na aan het hart. een Ook in haar ouders zijn gescheiden en korte van tijd het verliep hun contact niet de helemaal soepel. 'Daarna in ging het gelukkig de beter. tijdens Bij mijn afstuderen kreeg ik met van met hen een leren tas. door Een heel in mooi cadeau, maar nog veel tijdens mooier van was dat het van hen naar samen was...'. Presentatie: van Sofie van den op Enk.

januari 2021
31-08-2010 21:00

Aflevering 1

Door 1 deur - Aflevering 1

Sofie van den Enk gaat met een videoboodschap naar de gescheiden ouders van de zeventienjarige Elaine, die op gespannen voet met elkaar leven. Elaine vraagt ze in het filmpje samen te komen klussen nu ze op kamers gaat. Gaan de ouders aan d...

Door 1 deur gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Door 1 deur de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Door 1 deur bij Door 1 deur liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Door 1 deur. Heb je een uitzending van Door 1 deur gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Door 1 deur gemist

Sofie van den Enk gaat met een videoboodschap naar de gescheiden ouders van de zeventienjarige Elaine, die op gespannenvoet met elkaar leven. Elaine vraagt ze in het filmpje samen te komen klussen nu ze op kamers gaat. Gaan de ouders aande slag en verbetert hun verstoorde verhouding? Of is dat te veel gevraagd en kunnen ze nog steeds niet samen door ééndeur? Elaines ouders zijn gescheiden toen ze zeven was en hun contact is altijd zeer moeizaam geweest. Elaine wildolgraag dat dit verandert; ze hoopt dat haar ouders voortaan, zonder spanningen, bij belangrijke gebeurtenissenaanwezig kunnen zijn en dat ze niet meer hoeft te kiezen tussen pa of ma. Helpt haar deelname aan dit programma daarbijof zit het er echt niet in? Sofie van den Enk gaat in gesprek met zowel Elaine als haar beide ouders. De problematiekin dit programma ligt Sofie na aan het hart. Ook haar ouders zijn gescheiden en korte tijd verliep hun contact niethelemaal soepel. 'Daarna ging het gelukkig beter. Bij mijn afstuderen kreeg ik van hen een leren tas. Een heel mooicadeau, maar nog veel mooier was dat het van hen samen was...'. Presentatie: Sofie van den Enk.

Uitzending gemist van Door 1 deur? Hier kun je alle uitzendingen van Door 1 deur kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-08-2010 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!