Programma gemist?

Sofie van den het Enk gaat met naar een videoboodschap naar op tv de gescheiden ouders tijdens van op de zeventienjarige in Elaine, die op gespannen voet met door elkaar door leven. Elaine vraagt ze in op tv het filmpje tijdens samen te komen met klussen nu het ze op door kamers gaat. Gaan de met ouders aan de slag het en verbetert hun tijdens verstoorde verhouding? Of is het dat te naar veel gevraagd en kunnen het ze naar nog steeds het niet samen door één deur? het Elaines ouders zijn in gescheiden toen ze een zeven was en hun de contact van is altijd van zeer moeizaam geweest. door Elaine wil dolgraag dat dit van verandert; ze hoopt dat naar haar naar ouders voortaan, door zonder spanningen, bij belangrijke gebeurtenissen aanwezig naar kunnen het zijn en dat de ze niet meer van hoeft te kiezen op tussen pa of de ma. Helpt door haar deelname aan dit uit programma daarbij of zit tijdens het er echt niet van in? Sofie door van den een Enk gaat in gesprek van met zowel tijdens Elaine als haar beide met ouders. op De problematiek in dit de programma ligt Sofie na in aan met het hart. Ook haar ouders met zijn gescheiden de en korte tijd verliep naar hun contact uit niet helemaal soepel. 'Daarna tijdens ging het op gelukkig beter. Bij tijdens mijn afstuderen in kreeg ik van hen op tv een leren tas. Een heel naar mooi cadeau, maar van met nog veel mooier was het dat het van hen samen tijdens was...'. Presentatie: tijdens Sofie van den het Enk.

september 2020
31-08-2010 21:00

Aflevering 1

Door 1 deur - Aflevering 1

Sofie van den Enk gaat met een videoboodschap naar de gescheiden ouders van de zeventienjarige Elaine, die op gespannen voet met elkaar leven. Elaine vraagt ze in het filmpje samen te komen klussen nu ze op kamers gaat. Gaan de ouders aan d...

Door 1 deur gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Door 1 deur de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Door 1 deur bij Door 1 deur liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Door 1 deur. Heb je een uitzending van Door 1 deur gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Door 1 deur gemist

Sofie van den Enk gaat met een videoboodschap naar de gescheiden ouders van de zeventienjarige Elaine, die op gespannenvoet met elkaar leven. Elaine vraagt ze in het filmpje samen te komen klussen nu ze op kamers gaat. Gaan de ouders aande slag en verbetert hun verstoorde verhouding? Of is dat te veel gevraagd en kunnen ze nog steeds niet samen door ééndeur? Elaines ouders zijn gescheiden toen ze zeven was en hun contact is altijd zeer moeizaam geweest. Elaine wildolgraag dat dit verandert; ze hoopt dat haar ouders voortaan, zonder spanningen, bij belangrijke gebeurtenissenaanwezig kunnen zijn en dat ze niet meer hoeft te kiezen tussen pa of ma. Helpt haar deelname aan dit programma daarbijof zit het er echt niet in? Sofie van den Enk gaat in gesprek met zowel Elaine als haar beide ouders. De problematiekin dit programma ligt Sofie na aan het hart. Ook haar ouders zijn gescheiden en korte tijd verliep hun contact niethelemaal soepel. 'Daarna ging het gelukkig beter. Bij mijn afstuderen kreeg ik van hen een leren tas. Een heel mooicadeau, maar nog veel mooier was dat het van hen samen was...'. Presentatie: Sofie van den Enk.

Uitzending gemist van Door 1 deur? Hier kun je alle uitzendingen van Door 1 deur kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-08-2010 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!