Programma gemist?

Sofie van den het van Enk gaat met een videoboodschap in naar de gescheiden ouders op tv naar van de zeventienjarige Elaine, die op naar gespannen voet een met elkaar leven. van Elaine met vraagt ze in in het filmpje samen te van komen klussen nu uit ze op kamers van gaat. Gaan de tijdens ouders aan de een slag en verbetert hun verstoorde in verhouding? met Of is een dat te veel gevraagd en naar kunnen ze nog in steeds niet met samen door door één deur? Elaines het ouders zijn gescheiden toen ze zeven naar was en hun op contact is altijd een zeer moeizaam geweest. naar Elaine wil dolgraag met dat op tv dit verandert; ze hoopt door dat haar ouders voortaan, uit zonder spanningen, met bij belangrijke gebeurtenissen aanwezig de kunnen zijn en van dat ze niet op meer op hoeft te het kiezen tussen pa of ma. Helpt tijdens haar deelname aan in van dit programma daarbij of zit op het er naar echt niet de in? Sofie van op den Enk gaat in gesprek met uit zowel Elaine het als haar beide de ouders. De problematiek in tijdens dit een programma ligt uit Sofie na aan met het hart. Ook naar haar ouders zijn gescheiden tijdens en korte tijd verliep in hun contact niet uit helemaal soepel. met 'Daarna ging het gelukkig beter. in in Bij mijn afstuderen met kreeg ik van met hen een leren tas. Een in heel in mooi cadeau, maar nog veel mooier een was dat het uit de van hen samen de was...'. Presentatie: Sofie uit van den Enk.

mei 2021
31-08-2010 21:00

Aflevering 1

Door 1 deur - Aflevering 1

Sofie van den Enk gaat met een videoboodschap naar de gescheiden ouders van de zeventienjarige Elaine, die op gespannen voet met elkaar leven. Elaine vraagt ze in het filmpje samen te komen klussen nu ze op kamers gaat. Gaan de ouders aan d...

Door 1 deur gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Door 1 deur de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Door 1 deur bij Door 1 deur liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Door 1 deur. Heb je een uitzending van Door 1 deur gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Door 1 deur gemist

Sofie van den Enk gaat met een videoboodschap naar de gescheiden ouders van de zeventienjarige Elaine, die op gespannenvoet met elkaar leven. Elaine vraagt ze in het filmpje samen te komen klussen nu ze op kamers gaat. Gaan de ouders aande slag en verbetert hun verstoorde verhouding? Of is dat te veel gevraagd en kunnen ze nog steeds niet samen door ééndeur? Elaines ouders zijn gescheiden toen ze zeven was en hun contact is altijd zeer moeizaam geweest. Elaine wildolgraag dat dit verandert; ze hoopt dat haar ouders voortaan, zonder spanningen, bij belangrijke gebeurtenissenaanwezig kunnen zijn en dat ze niet meer hoeft te kiezen tussen pa of ma. Helpt haar deelname aan dit programma daarbijof zit het er echt niet in? Sofie van den Enk gaat in gesprek met zowel Elaine als haar beide ouders. De problematiekin dit programma ligt Sofie na aan het hart. Ook haar ouders zijn gescheiden en korte tijd verliep hun contact niethelemaal soepel. 'Daarna ging het gelukkig beter. Bij mijn afstuderen kreeg ik van hen een leren tas. Een heel mooicadeau, maar nog veel mooier was dat het van hen samen was...'. Presentatie: Sofie van den Enk.

Uitzending gemist van Door 1 deur? Hier kun je alle uitzendingen van Door 1 deur kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-08-2010 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!