Programma gemist?

Sofie op van den Enk naar gaat met tijdens een videoboodschap naar de gescheiden ouders tijdens tijdens van de zeventienjarige Elaine, door die op tijdens gespannen voet met elkaar leven. het Elaine vraagt door ze in het filmpje samen naar naar te komen klussen nu ze de op kamers in gaat. Gaan de ouders aan een de slag en door van verbetert hun verstoorde verhouding? Of is van dat in te veel gevraagd naar en kunnen ze nog steeds een niet samen door het één deur? het Elaines tijdens ouders zijn gescheiden uit toen ze zeven uit was en hun contact is door altijd zeer moeizaam uit geweest. Elaine wil door dolgraag door dat dit verandert; door ze hoopt dat haar ouders het voortaan, zonder de spanningen, bij belangrijke gebeurtenissen aanwezig op tv kunnen door zijn en dat ze naar niet meer in hoeft te kiezen het tussen pa of ma. op Helpt tijdens haar deelname aan het dit programma daarbij of zit het een er op echt niet in? de Sofie van den Enk gaat in in gesprek naar met uit zowel Elaine als naar haar beide ouders. De problematiek met in dit programma tijdens ligt tijdens Sofie na aan het uit hart. Ook haar ouders zijn door gescheiden en met korte tijd verliep hun door contact niet een helemaal soepel. 'Daarna ging uit het gelukkig beter. met Bij mijn afstuderen in kreeg ik van naar hen een leren een tas. Een in heel mooi op tv cadeau, maar nog veel mooier tijdens was dat de het van tijdens hen samen naar was...'. Presentatie: Sofie van op tv den Enk.

juni 2020
31-08-2010 21:00

Aflevering 1

Door 1 deur - Aflevering 1

Sofie van den Enk gaat met een videoboodschap naar de gescheiden ouders van de zeventienjarige Elaine, die op gespannen voet met elkaar leven. Elaine vraagt ze in het filmpje samen te komen klussen nu ze op kamers gaat. Gaan de ouders aan d...

Door 1 deur gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Door 1 deur de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Door 1 deur bij Door 1 deur liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Door 1 deur. Heb je een uitzending van Door 1 deur gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Door 1 deur gemist

Sofie van den Enk gaat met een videoboodschap naar de gescheiden ouders van de zeventienjarige Elaine, die op gespannenvoet met elkaar leven. Elaine vraagt ze in het filmpje samen te komen klussen nu ze op kamers gaat. Gaan de ouders aande slag en verbetert hun verstoorde verhouding? Of is dat te veel gevraagd en kunnen ze nog steeds niet samen door ééndeur? Elaines ouders zijn gescheiden toen ze zeven was en hun contact is altijd zeer moeizaam geweest. Elaine wildolgraag dat dit verandert; ze hoopt dat haar ouders voortaan, zonder spanningen, bij belangrijke gebeurtenissenaanwezig kunnen zijn en dat ze niet meer hoeft te kiezen tussen pa of ma. Helpt haar deelname aan dit programma daarbijof zit het er echt niet in? Sofie van den Enk gaat in gesprek met zowel Elaine als haar beide ouders. De problematiekin dit programma ligt Sofie na aan het hart. Ook haar ouders zijn gescheiden en korte tijd verliep hun contact niethelemaal soepel. 'Daarna ging het gelukkig beter. Bij mijn afstuderen kreeg ik van hen een leren tas. Een heel mooicadeau, maar nog veel mooier was dat het van hen samen was...'. Presentatie: Sofie van den Enk.

Uitzending gemist van Door 1 deur? Hier kun je alle uitzendingen van Door 1 deur kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-08-2010 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!