Programma gemist?

Sofie in van den Enk uit gaat met een videoboodschap naar naar de het gescheiden ouders van uit de zeventienjarige Elaine, van die op gespannen voet met uit elkaar tijdens leven. Elaine in vraagt ze in het filmpje samen een te komen op tv klussen nu op tv ze op kamers tijdens gaat. Gaan de ouders aan de de slag en tijdens het verbetert hun verstoorde verhouding? Of is op tv dat te in veel gevraagd en op tv kunnen ze nog steeds op niet op tv samen door één deur? Elaines de naar ouders zijn gescheiden toen in ze zeven op tv was en hun contact is altijd het op tv zeer moeizaam geweest. tijdens Elaine wil dolgraag dat dit verandert; met ze hoopt dat tijdens haar ouders op tv voortaan, een zonder spanningen, bij het belangrijke gebeurtenissen aanwezig de kunnen zijn en dat ze niet een meer hoeft te door in kiezen tussen pa of ma. uit Helpt haar deelname aan uit van dit programma daarbij of met zit het van er echt niet met in? Sofie van op den Enk gaat in op gesprek met met zowel Elaine als op haar beide ouders. De problematiek tijdens in dit programma ligt door Sofie na aan een het hart. Ook van tijdens haar ouders zijn gescheiden en het korte tijd verliep hun op contact uit niet helemaal soepel. door 'Daarna ging het gelukkig beter. een Bij mijn naar afstuderen met kreeg ik van hen een op tv leren door tas. Een heel mooi naar cadeau, maar nog veel op tv mooier was dat het door van naar hen samen was...'. in Presentatie: Sofie van den met Enk.

november 2019
31-08-2010 21:00

Aflevering 1

Door 1 deur - Aflevering 1

Sofie van den Enk gaat met een videoboodschap naar de gescheiden ouders van de zeventienjarige Elaine, die op gespannen voet met elkaar leven. Elaine vraagt ze in het filmpje samen te komen klussen nu ze op kamers gaat. Gaan de ouders aan d...

Door 1 deur gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Door 1 deur de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Door 1 deur bij Door 1 deur liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Door 1 deur. Heb je een uitzending van Door 1 deur gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Door 1 deur gemist

Sofie van den Enk gaat met een videoboodschap naar de gescheiden ouders van de zeventienjarige Elaine, die op gespannenvoet met elkaar leven. Elaine vraagt ze in het filmpje samen te komen klussen nu ze op kamers gaat. Gaan de ouders aande slag en verbetert hun verstoorde verhouding? Of is dat te veel gevraagd en kunnen ze nog steeds niet samen door ééndeur? Elaines ouders zijn gescheiden toen ze zeven was en hun contact is altijd zeer moeizaam geweest. Elaine wildolgraag dat dit verandert; ze hoopt dat haar ouders voortaan, zonder spanningen, bij belangrijke gebeurtenissenaanwezig kunnen zijn en dat ze niet meer hoeft te kiezen tussen pa of ma. Helpt haar deelname aan dit programma daarbijof zit het er echt niet in? Sofie van den Enk gaat in gesprek met zowel Elaine als haar beide ouders. De problematiekin dit programma ligt Sofie na aan het hart. Ook haar ouders zijn gescheiden en korte tijd verliep hun contact niethelemaal soepel. 'Daarna ging het gelukkig beter. Bij mijn afstuderen kreeg ik van hen een leren tas. Een heel mooicadeau, maar nog veel mooier was dat het van hen samen was...'. Presentatie: Sofie van den Enk.

Uitzending gemist van Door 1 deur? Hier kun je alle uitzendingen van Door 1 deur kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-08-2010 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!