Programma gemist?

Sofie van den in Enk een gaat met een videoboodschap naar naar tijdens de gescheiden ouders van de zeventienjarige naar Elaine, een die op gespannen op voet met elkaar leven. Elaine door vraagt ze in tijdens het filmpje het samen te komen klussen het in nu ze op op kamers gaat. Gaan de uit ouders aan de slag het en verbetert hun een verstoorde verhouding? Of op is tijdens dat te veel gevraagd door en kunnen ze het nog steeds niet samen door met één het deur? Elaines ouders zijn gescheiden naar toen in ze zeven op was en hun contact is de altijd zeer moeizaam de geweest. Elaine wil het dolgraag dat een dit verandert; ze hoopt de dat haar naar ouders voortaan, zonder spanningen, bij door belangrijke gebeurtenissen aanwezig een kunnen zijn en door dat tijdens ze niet meer hoeft te naar het kiezen tussen pa het of ma. Helpt haar een deelname aan dit programma een daarbij of op zit het er echt van niet met in? Sofie van den Enk gaat het in gesprek met naar de zowel Elaine als haar beide op ouders. De door problematiek in dit programma ligt de van Sofie na aan een het hart. Ook haar ouders naar zijn uit gescheiden en korte tijd verliep naar hun op tv contact niet helemaal soepel. door 'Daarna ging een het gelukkig beter. Bij mijn tijdens afstuderen op kreeg ik van hen het een leren tas. op Een heel mooi cadeau, maar met nog veel mooier van de was dat het van hen in samen was...'. Presentatie: Sofie een van naar den Enk.

september 2021
31-08-2010 21:00

Aflevering 1

Door 1 deur - Aflevering 1

Sofie van den Enk gaat met een videoboodschap naar de gescheiden ouders van de zeventienjarige Elaine, die op gespannen voet met elkaar leven. Elaine vraagt ze in het filmpje samen te komen klussen nu ze op kamers gaat. Gaan de ouders aan d...

Door 1 deur gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Door 1 deur de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Door 1 deur bij Door 1 deur liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Door 1 deur. Heb je een uitzending van Door 1 deur gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Door 1 deur gemist

Sofie van den Enk gaat met een videoboodschap naar de gescheiden ouders van de zeventienjarige Elaine, die op gespannenvoet met elkaar leven. Elaine vraagt ze in het filmpje samen te komen klussen nu ze op kamers gaat. Gaan de ouders aande slag en verbetert hun verstoorde verhouding? Of is dat te veel gevraagd en kunnen ze nog steeds niet samen door ééndeur? Elaines ouders zijn gescheiden toen ze zeven was en hun contact is altijd zeer moeizaam geweest. Elaine wildolgraag dat dit verandert; ze hoopt dat haar ouders voortaan, zonder spanningen, bij belangrijke gebeurtenissenaanwezig kunnen zijn en dat ze niet meer hoeft te kiezen tussen pa of ma. Helpt haar deelname aan dit programma daarbijof zit het er echt niet in? Sofie van den Enk gaat in gesprek met zowel Elaine als haar beide ouders. De problematiekin dit programma ligt Sofie na aan het hart. Ook haar ouders zijn gescheiden en korte tijd verliep hun contact niethelemaal soepel. 'Daarna ging het gelukkig beter. Bij mijn afstuderen kreeg ik van hen een leren tas. Een heel mooicadeau, maar nog veel mooier was dat het van hen samen was...'. Presentatie: Sofie van den Enk.

Uitzending gemist van Door 1 deur? Hier kun je alle uitzendingen van Door 1 deur kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-08-2010 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!