Programma gemist?

Sofie van naar den Enk een gaat met een videoboodschap naar tijdens de met gescheiden ouders op tv van de zeventienjarige het Elaine, die op het gespannen voet met naar elkaar leven. Elaine vraagt ze in tijdens in het filmpje samen te op komen klussen op tv nu ze op een kamers gaat. Gaan naar de ouders aan uit de slag en verbetert hun van verstoorde op tv verhouding? Of is dat te veel de gevraagd het en kunnen ze nog steeds met niet samen door naar met één deur? Elaines uit ouders zijn gescheiden toen naar ze zeven was op tv en hun contact is het altijd zeer moeizaam van geweest. Elaine wil dolgraag een dat dit naar verandert; een ze hoopt dat haar van ouders voortaan, een zonder spanningen, bij naar belangrijke gebeurtenissen aanwezig een kunnen zijn en dat ze niet het de meer hoeft te kiezen in tussen pa of ma. tijdens Helpt haar deelname aan naar dit in programma daarbij of op zit het er echt het niet in? Sofie naar van den Enk tijdens gaat in gesprek met tijdens op tv zowel Elaine als op tv haar beide ouders. De problematiek met in dit het programma ligt Sofie in na aan naar het hart. Ook haar ouders zijn de gescheiden en korte een tijd verliep hun op op contact niet helemaal soepel. de 'Daarna ging het gelukkig beter. met Bij mijn afstuderen een naar kreeg ik van hen een in leren tijdens tas. Een heel mooi cadeau, maar het met nog veel mooier was dat het tijdens van hen samen van uit was...'. Presentatie: Sofie van op tv den Enk.

oktober 2021
31-08-2010 21:00

Aflevering 1

Door 1 deur - Aflevering 1

Sofie van den Enk gaat met een videoboodschap naar de gescheiden ouders van de zeventienjarige Elaine, die op gespannen voet met elkaar leven. Elaine vraagt ze in het filmpje samen te komen klussen nu ze op kamers gaat. Gaan de ouders aan d...

Door 1 deur gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Door 1 deur de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Door 1 deur bij Door 1 deur liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Door 1 deur. Heb je een uitzending van Door 1 deur gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Door 1 deur gemist

Sofie van den Enk gaat met een videoboodschap naar de gescheiden ouders van de zeventienjarige Elaine, die op gespannenvoet met elkaar leven. Elaine vraagt ze in het filmpje samen te komen klussen nu ze op kamers gaat. Gaan de ouders aande slag en verbetert hun verstoorde verhouding? Of is dat te veel gevraagd en kunnen ze nog steeds niet samen door ééndeur? Elaines ouders zijn gescheiden toen ze zeven was en hun contact is altijd zeer moeizaam geweest. Elaine wildolgraag dat dit verandert; ze hoopt dat haar ouders voortaan, zonder spanningen, bij belangrijke gebeurtenissenaanwezig kunnen zijn en dat ze niet meer hoeft te kiezen tussen pa of ma. Helpt haar deelname aan dit programma daarbijof zit het er echt niet in? Sofie van den Enk gaat in gesprek met zowel Elaine als haar beide ouders. De problematiekin dit programma ligt Sofie na aan het hart. Ook haar ouders zijn gescheiden en korte tijd verliep hun contact niethelemaal soepel. 'Daarna ging het gelukkig beter. Bij mijn afstuderen kreeg ik van hen een leren tas. Een heel mooicadeau, maar nog veel mooier was dat het van hen samen was...'. Presentatie: Sofie van den Enk.

Uitzending gemist van Door 1 deur? Hier kun je alle uitzendingen van Door 1 deur kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-08-2010 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!