Programma gemist?

Sofie op tv van den Enk gaat met van een videoboodschap naar naar uit de gescheiden ouders de van de zeventienjarige Elaine, een die op gespannen voet op met in elkaar leven. Elaine vraagt uit ze in het de filmpje samen te komen klussen de nu ze naar op een kamers gaat. Gaan de ouders aan naar de slag naar en verbetert hun verstoorde de verhouding? Of is op tv dat te veel de gevraagd en op kunnen ze nog steeds op niet in samen door één deur? Elaines met op tv ouders zijn gescheiden het toen ze zeven was en hun met contact is in altijd zeer moeizaam geweest. op Elaine wil dolgraag door dat dit op tv verandert; op ze hoopt dat haar ouders de voortaan, zonder spanningen, bij het belangrijke gebeurtenissen aanwezig uit kunnen op tv zijn en dat door ze niet meer het hoeft te kiezen tussen door pa of ma. het Helpt haar deelname naar aan op dit programma daarbij of een zit het op er echt niet op in? Sofie van den Enk gaat uit in door gesprek met zowel Elaine als met de haar beide ouders. De problematiek in een dit programma op ligt in Sofie na aan een het hart. Ook uit haar ouders zijn gescheiden en korte een tijd in verliep hun in contact niet helemaal soepel. het 'Daarna ging het de gelukkig beter. Bij mijn naar afstuderen kreeg ik de van hen een leren uit tas. op Een heel mooi naar cadeau, maar nog veel een mooier was op tv dat het van een hen samen het was...'. Presentatie: Sofie van den het Enk.

juni 2021
31-08-2010 21:00

Aflevering 1

Door 1 deur - Aflevering 1

Sofie van den Enk gaat met een videoboodschap naar de gescheiden ouders van de zeventienjarige Elaine, die op gespannen voet met elkaar leven. Elaine vraagt ze in het filmpje samen te komen klussen nu ze op kamers gaat. Gaan de ouders aan d...

Door 1 deur gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Door 1 deur de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Door 1 deur bij Door 1 deur liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Door 1 deur. Heb je een uitzending van Door 1 deur gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Door 1 deur gemist

Sofie van den Enk gaat met een videoboodschap naar de gescheiden ouders van de zeventienjarige Elaine, die op gespannenvoet met elkaar leven. Elaine vraagt ze in het filmpje samen te komen klussen nu ze op kamers gaat. Gaan de ouders aande slag en verbetert hun verstoorde verhouding? Of is dat te veel gevraagd en kunnen ze nog steeds niet samen door ééndeur? Elaines ouders zijn gescheiden toen ze zeven was en hun contact is altijd zeer moeizaam geweest. Elaine wildolgraag dat dit verandert; ze hoopt dat haar ouders voortaan, zonder spanningen, bij belangrijke gebeurtenissenaanwezig kunnen zijn en dat ze niet meer hoeft te kiezen tussen pa of ma. Helpt haar deelname aan dit programma daarbijof zit het er echt niet in? Sofie van den Enk gaat in gesprek met zowel Elaine als haar beide ouders. De problematiekin dit programma ligt Sofie na aan het hart. Ook haar ouders zijn gescheiden en korte tijd verliep hun contact niethelemaal soepel. 'Daarna ging het gelukkig beter. Bij mijn afstuderen kreeg ik van hen een leren tas. Een heel mooicadeau, maar nog veel mooier was dat het van hen samen was...'. Presentatie: Sofie van den Enk.

Uitzending gemist van Door 1 deur? Hier kun je alle uitzendingen van Door 1 deur kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-08-2010 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!