Programma gemist?

Reality-programma waarin de in in Brabantse vriendinnengroep van Ellen worden gevolgd. met Niks geen champagne door en uit dure hobby's uit voor Ellen, Lynn, Janneke tijdens en Joyce. Gewoon friet naar op met dinsdag en op zaterdag bier drinken van met de van mannen. op Keiharde feiten met een het zachte G.

oktober 2021
31-08-2010 20:25

Aflevering 1

Dorpse meiden - Aflevering 1

Reality-programma waarin de Brabantse vriendinnengroep van Ellen worden gevolgd. Niks geen champagne en dure hobby's voor Ellen, Lynn, Janneke en Joyce. Gewoon friet op dinsdag en op zaterdag bier drinken met de mannen. Keiharde feiten met ...

Dorpse meiden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dorpse meiden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dorpse meiden bij Dorpse meiden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dorpse meiden. Heb je een uitzending van Dorpse meiden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dorpse meiden gemist

Reality-programma waarin de Brabantse vriendinnengroep van Ellen worden gevolgd. Niks geen champagne en dure hobby'svoor Ellen, Lynn, Janneke en Joyce. Gewoon friet op dinsdag en op zaterdag bier drinken met de mannen. Keiharde feitenmet een zachte G.

Uitzending gemist van Dorpse meiden? Hier kun je alle uitzendingen van Dorpse meiden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-08-2010 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!