Programma gemist?

Een naar intensieve dag met een de reumapatiënt. op tv Catherine brengt een dag op tv door met Joop met (50). Bij Joop is op tv een genetische vorm uit van artrose in geconstateerd. De artrose zit door door zijn hele door lichaam en met brengt een van extreme pijn met zich mee. tijdens Zelf beschrijft naar Joop de pijn met als 'bot het schurend op bot, alsof het er splinters tussen het zitten.' Samen met Catherine uit brengt Joop naar een bezoek naar aan zijn reumatoloog. een Edith gaat een dag het op pad met het Wilma (45). van Net als Edith heeft door Wilma een grote passie voor uit zwemmen. Samen nemen een zij de deel aan een door wedstrijd in het het open water naar (de Maas). Het is in voor zwemfanaat Wilma waarschijnlijk de op laatste keer dat de zij dit het kan doen. Presentatie: Catherine uit Keyl, Edith van de op Dijk.

Een intensieve tijdens dag op met een reumapatiënt. het Anita, tevens ambassadrice van het naar Reumafonds, gaat een de dag op pad naar met de Olivier (14) en neemt naar de zorgtaak van zijn moeder op over. het Jeroen Latijnhouwers bezoekt uit Jeannot, een vrouw van het bijna 38 het die door de tijdens reuma geen kinderen heeft kunnen het krijgen en met haar paarden heeft moeten tijdens verkopen vanwege haar met tijdens ziekte. Presentatie: Anita Witzier, Jeroen het Latijnhouwers.

september 2020
02-09-2010 19:30

Aflevering 2

BN'ers in de zorg: Reumafonds - Aflevering 2

Een intensieve dag met een reumapatiënt. Catherine brengt een dag door met Joop (50). Bij Joop is een genetische vorm van artrose geconstateerd. De artrose zit door zijn hele lichaam en brengt een extreme pijn met zich mee. Zelf beschrijft ...

01-09-2010 19:30

Aflevering 1

BN'ers in de zorg: Reumafonds - Aflevering 1

Een intensieve dag met een reumapatiënt. Anita, tevens ambassadrice van het Reumafonds, gaat een dag op pad met Olivier (14) en neemt de zorgtaak van zijn moeder over. Jeroen Latijnhouwers bezoekt Jeannot, een vrouw van bijna 38 die door de...

BN'ers in de zorg: Reumafonds gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BN'ers in de zorg: Reumafonds de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BN'ers in de zorg: Reumafonds bij BN'ers in de zorg: Reumafonds liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BN'ers in de zorg: Reumafonds. Heb je een uitzending van BN'ers in de zorg: Reumafonds gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BN'ers in de zorg: Reumafonds gemist

Een intensieve dag met een reumapatiënt. Catherine brengt een dag door met Joop (50). Bij Joop is een genetische vormvan artrose geconstateerd. De artrose zit door zijn hele lichaam en brengt een extreme pijn met zich mee. Zelfbeschrijft Joop de pijn als 'bot schurend op bot, alsof er splinters tussen zitten.' Samen met Catherine brengt Joopeen bezoek aan zijn reumatoloog. Edith gaat een dag op pad met Wilma (45). Net als Edith heeft Wilma een grote passievoor zwemmen. Samen nemen zij deel aan een wedstrijd in het open water (de Maas). Het is voor zwemfanaat Wilmawaarschijnlijk de laatste keer dat zij dit kan doen. Presentatie: Catherine Keyl, Edith van Dijk.

Uitzending gemist van BN'ers in de zorg: Reumafonds? Hier kun je alle uitzendingen van BN'ers in de zorg: Reumafonds kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 02-09-2010 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!