Programma gemist?

Een naar intensieve dag met een op reumapatiënt. Catherine brengt een op tv dag door van met Joop (50). uit Bij Joop is een door genetische vorm een van artrose geconstateerd. tijdens De artrose uit zit door zijn hele lichaam van en op tv brengt een door extreme pijn met op zich mee. Zelf beschrijft Joop de de pijn als door 'bot schurend op de bot, alsof naar er splinters tussen het zitten.' Samen met de Catherine brengt Joop een naar bezoek aan zijn een reumatoloog. Edith het gaat een dag het op pad met op Wilma (45). Net een als Edith heeft Wilma een naar tijdens grote passie voor zwemmen. op tv Samen nemen een zij deel aan een het wedstrijd in het in open water (de van Maas). Het is voor tijdens zwemfanaat Wilma waarschijnlijk een de laatste op keer dat zij dit van kan uit doen. Presentatie: Catherine Keyl, met Edith van door Dijk.

Een intensieve een dag met in een reumapatiënt. op tv Anita, tevens ambassadrice tijdens van het Reumafonds, op gaat een dag op pad op met tijdens Olivier (14) en naar neemt de zorgtaak van in zijn moeder over. Jeroen door Latijnhouwers bezoekt een Jeannot, een vrouw van bijna een 38 die door tijdens de reuma geen tijdens kinderen uit heeft kunnen krijgen op tv en haar paarden heeft moeten door verkopen vanwege naar haar ziekte. Presentatie: Anita de naar Witzier, Jeroen Latijnhouwers.

januari 2021
02-09-2010 19:30

Aflevering 2

BN'ers in de zorg: Reumafonds - Aflevering 2

Een intensieve dag met een reumapatiënt. Catherine brengt een dag door met Joop (50). Bij Joop is een genetische vorm van artrose geconstateerd. De artrose zit door zijn hele lichaam en brengt een extreme pijn met zich mee. Zelf beschrijft ...

01-09-2010 19:30

Aflevering 1

BN'ers in de zorg: Reumafonds - Aflevering 1

Een intensieve dag met een reumapatiënt. Anita, tevens ambassadrice van het Reumafonds, gaat een dag op pad met Olivier (14) en neemt de zorgtaak van zijn moeder over. Jeroen Latijnhouwers bezoekt Jeannot, een vrouw van bijna 38 die door de...

BN'ers in de zorg: Reumafonds gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BN'ers in de zorg: Reumafonds de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BN'ers in de zorg: Reumafonds bij BN'ers in de zorg: Reumafonds liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BN'ers in de zorg: Reumafonds. Heb je een uitzending van BN'ers in de zorg: Reumafonds gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BN'ers in de zorg: Reumafonds gemist

Een intensieve dag met een reumapatiënt. Catherine brengt een dag door met Joop (50). Bij Joop is een genetische vormvan artrose geconstateerd. De artrose zit door zijn hele lichaam en brengt een extreme pijn met zich mee. Zelfbeschrijft Joop de pijn als 'bot schurend op bot, alsof er splinters tussen zitten.' Samen met Catherine brengt Joopeen bezoek aan zijn reumatoloog. Edith gaat een dag op pad met Wilma (45). Net als Edith heeft Wilma een grote passievoor zwemmen. Samen nemen zij deel aan een wedstrijd in het open water (de Maas). Het is voor zwemfanaat Wilmawaarschijnlijk de laatste keer dat zij dit kan doen. Presentatie: Catherine Keyl, Edith van Dijk.

Uitzending gemist van BN'ers in de zorg: Reumafonds? Hier kun je alle uitzendingen van BN'ers in de zorg: Reumafonds kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 02-09-2010 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!