Programma gemist?

Een intensieve dag tijdens met het een reumapatiënt. op tv Catherine brengt een dag door naar met Joop uit (50). Bij Joop is van een op genetische vorm van artrose door geconstateerd. De het artrose zit door zijn een hele lichaam en brengt een met de extreme pijn met op zich mee. Zelf door beschrijft Joop de pijn als 'bot van schurend op bot, van op tv alsof er splinters tussen een zitten.' Samen op tv met Catherine brengt Joop een bezoek het aan zijn reumatoloog. op Edith gaat met een dag op de pad met Wilma (45). naar Net als tijdens Edith naar heeft Wilma een grote passie met voor zwemmen. met Samen nemen zij deel naar aan een wedstrijd door in het de open water (de Maas). Het naar naar is voor zwemfanaat Wilma waarschijnlijk op de laatste het keer dat zij dit kan op de doen. Presentatie: Catherine Keyl, Edith van van naar Dijk.

Een intensieve de dag met een op tv reumapatiënt. Anita, het tevens ambassadrice van het Reumafonds, door gaat tijdens een dag op tv op pad met een Olivier (14) en neemt naar de zorgtaak een van zijn moeder van over. Jeroen Latijnhouwers uit bezoekt Jeannot, een het vrouw van bijna op 38 die door de reuma met geen het kinderen heeft kunnen van krijgen en haar paarden van heeft moeten verkopen vanwege haar de met ziekte. Presentatie: Anita Witzier, Jeroen op tv Latijnhouwers.

januari 2020
02-09-2010 19:30

Aflevering 2

BN'ers in de zorg: Reumafonds - Aflevering 2

Een intensieve dag met een reumapatiënt. Catherine brengt een dag door met Joop (50). Bij Joop is een genetische vorm van artrose geconstateerd. De artrose zit door zijn hele lichaam en brengt een extreme pijn met zich mee. Zelf beschrijft ...

01-09-2010 19:30

Aflevering 1

BN'ers in de zorg: Reumafonds - Aflevering 1

Een intensieve dag met een reumapatiënt. Anita, tevens ambassadrice van het Reumafonds, gaat een dag op pad met Olivier (14) en neemt de zorgtaak van zijn moeder over. Jeroen Latijnhouwers bezoekt Jeannot, een vrouw van bijna 38 die door de...

BN'ers in de zorg: Reumafonds gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BN'ers in de zorg: Reumafonds de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BN'ers in de zorg: Reumafonds bij BN'ers in de zorg: Reumafonds liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BN'ers in de zorg: Reumafonds. Heb je een uitzending van BN'ers in de zorg: Reumafonds gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BN'ers in de zorg: Reumafonds gemist

Een intensieve dag met een reumapatiënt. Catherine brengt een dag door met Joop (50). Bij Joop is een genetische vormvan artrose geconstateerd. De artrose zit door zijn hele lichaam en brengt een extreme pijn met zich mee. Zelfbeschrijft Joop de pijn als 'bot schurend op bot, alsof er splinters tussen zitten.' Samen met Catherine brengt Joopeen bezoek aan zijn reumatoloog. Edith gaat een dag op pad met Wilma (45). Net als Edith heeft Wilma een grote passievoor zwemmen. Samen nemen zij deel aan een wedstrijd in het open water (de Maas). Het is voor zwemfanaat Wilmawaarschijnlijk de laatste keer dat zij dit kan doen. Presentatie: Catherine Keyl, Edith van Dijk.

Uitzending gemist van BN'ers in de zorg: Reumafonds? Hier kun je alle uitzendingen van BN'ers in de zorg: Reumafonds kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 02-09-2010 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!