Programma gemist?

Een intensieve het dag met in een reumapatiënt. Catherine brengt een de dag door met de Joop tijdens (50). Bij Joop met is een genetische vorm van van artrose geconstateerd. De op artrose zit door in zijn hele de lichaam en brengt een op tv extreme met pijn met zich op mee. Zelf beschrijft Joop op tv de pijn als 'bot door schurend op bot, door alsof er van splinters tussen naar zitten.' Samen met Catherine op tv brengt Joop op een bezoek aan een zijn reumatoloog. Edith gaat een door dag naar op pad het met Wilma (45). Net als Edith de heeft Wilma een naar grote passie naar voor zwemmen. Samen de nemen zij deel aan een een van wedstrijd in het open naar water (de het Maas). Het is met voor zwemfanaat Wilma waarschijnlijk van de laatste keer dat een met zij dit kan doen. door Presentatie: Catherine Keyl, Edith van op het Dijk.

Een intensieve op dag met het een reumapatiënt. Anita, tevens ambassadrice op tv van het Reumafonds, naar in gaat een dag op pad een met Olivier (14) en met neemt de naar zorgtaak een van zijn moeder over. de Jeroen Latijnhouwers bezoekt Jeannot, een op vrouw van met bijna 38 die door op de reuma op geen kinderen heeft een kunnen een krijgen en haar paarden heeft uit moeten verkopen vanwege haar het door ziekte. Presentatie: Anita Witzier, Jeroen de Latijnhouwers.

mei 2021
02-09-2010 19:30

Aflevering 2

BN'ers in de zorg: Reumafonds - Aflevering 2

Een intensieve dag met een reumapatiënt. Catherine brengt een dag door met Joop (50). Bij Joop is een genetische vorm van artrose geconstateerd. De artrose zit door zijn hele lichaam en brengt een extreme pijn met zich mee. Zelf beschrijft ...

01-09-2010 19:30

Aflevering 1

BN'ers in de zorg: Reumafonds - Aflevering 1

Een intensieve dag met een reumapatiënt. Anita, tevens ambassadrice van het Reumafonds, gaat een dag op pad met Olivier (14) en neemt de zorgtaak van zijn moeder over. Jeroen Latijnhouwers bezoekt Jeannot, een vrouw van bijna 38 die door de...

BN'ers in de zorg: Reumafonds gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BN'ers in de zorg: Reumafonds de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BN'ers in de zorg: Reumafonds bij BN'ers in de zorg: Reumafonds liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BN'ers in de zorg: Reumafonds. Heb je een uitzending van BN'ers in de zorg: Reumafonds gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BN'ers in de zorg: Reumafonds gemist

Een intensieve dag met een reumapatiënt. Catherine brengt een dag door met Joop (50). Bij Joop is een genetische vormvan artrose geconstateerd. De artrose zit door zijn hele lichaam en brengt een extreme pijn met zich mee. Zelfbeschrijft Joop de pijn als 'bot schurend op bot, alsof er splinters tussen zitten.' Samen met Catherine brengt Joopeen bezoek aan zijn reumatoloog. Edith gaat een dag op pad met Wilma (45). Net als Edith heeft Wilma een grote passievoor zwemmen. Samen nemen zij deel aan een wedstrijd in het open water (de Maas). Het is voor zwemfanaat Wilmawaarschijnlijk de laatste keer dat zij dit kan doen. Presentatie: Catherine Keyl, Edith van Dijk.

Uitzending gemist van BN'ers in de zorg: Reumafonds? Hier kun je alle uitzendingen van BN'ers in de zorg: Reumafonds kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 02-09-2010 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!