Programma gemist?

Een intensieve dag met met een van reumapatiënt. Catherine brengt een door dag door in met de Joop (50). Bij het Joop is een genetische vorm in van artrose geconstateerd. De uit op artrose zit door zijn hele uit lichaam het en brengt een tijdens extreme pijn met zich door mee. Zelf beschrijft Joop de tijdens met pijn als 'bot schurend uit op bot, alsof er door splinters op tv tussen zitten.' Samen met Catherine brengt een Joop een naar bezoek aan met zijn reumatoloog. Edith gaat op tv een dag een op pad met Wilma tijdens (45). Net op tv als Edith heeft Wilma met een grote passie de voor zwemmen. door Samen nemen een zij deel aan een wedstrijd in door op tv het open water (de Maas). van Het is voor zwemfanaat uit Wilma met waarschijnlijk de laatste keer dat door zij dit uit kan de doen. Presentatie: Catherine Keyl, tijdens Edith van uit Dijk.

Een tijdens intensieve dag met een reumapatiënt. een Anita, tevens ambassadrice door van door het Reumafonds, gaat een op tv dag op pad met naar Olivier (14) op tv en neemt uit de zorgtaak van zijn moeder door de over. Jeroen Latijnhouwers bezoekt Jeannot, een een vrouw van bijna de een 38 die door de de reuma geen kinderen heeft kunnen op krijgen en haar een het paarden heeft moeten verkopen van vanwege haar ziekte. Presentatie: naar Anita met Witzier, Jeroen Latijnhouwers.

juni 2020
02-09-2010 19:30

Aflevering 2

BN'ers in de zorg: Reumafonds - Aflevering 2

Een intensieve dag met een reumapatiënt. Catherine brengt een dag door met Joop (50). Bij Joop is een genetische vorm van artrose geconstateerd. De artrose zit door zijn hele lichaam en brengt een extreme pijn met zich mee. Zelf beschrijft ...

01-09-2010 19:30

Aflevering 1

BN'ers in de zorg: Reumafonds - Aflevering 1

Een intensieve dag met een reumapatiënt. Anita, tevens ambassadrice van het Reumafonds, gaat een dag op pad met Olivier (14) en neemt de zorgtaak van zijn moeder over. Jeroen Latijnhouwers bezoekt Jeannot, een vrouw van bijna 38 die door de...

BN'ers in de zorg: Reumafonds gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BN'ers in de zorg: Reumafonds de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BN'ers in de zorg: Reumafonds bij BN'ers in de zorg: Reumafonds liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BN'ers in de zorg: Reumafonds. Heb je een uitzending van BN'ers in de zorg: Reumafonds gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BN'ers in de zorg: Reumafonds gemist

Een intensieve dag met een reumapatiënt. Catherine brengt een dag door met Joop (50). Bij Joop is een genetische vormvan artrose geconstateerd. De artrose zit door zijn hele lichaam en brengt een extreme pijn met zich mee. Zelfbeschrijft Joop de pijn als 'bot schurend op bot, alsof er splinters tussen zitten.' Samen met Catherine brengt Joopeen bezoek aan zijn reumatoloog. Edith gaat een dag op pad met Wilma (45). Net als Edith heeft Wilma een grote passievoor zwemmen. Samen nemen zij deel aan een wedstrijd in het open water (de Maas). Het is voor zwemfanaat Wilmawaarschijnlijk de laatste keer dat zij dit kan doen. Presentatie: Catherine Keyl, Edith van Dijk.

Uitzending gemist van BN'ers in de zorg: Reumafonds? Hier kun je alle uitzendingen van BN'ers in de zorg: Reumafonds kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 02-09-2010 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!