Programma gemist?
mei 2017
27-05-2011 22:00

Aflevering 216

De MaDiWoDoVrijdagShow - Aflevering 216

Amusementsshow met grappen over het nieuws van de dag, actuele gasten, BN'ers en de rubrieken Youtube en het Welterustenliedje. En Filemon Wesselink meldt zich elke dag live vanaf een locatie in het land. -Paul ontvangt SP-fractieleider Emile Roemer, die eerder dit seizoen samen met zijn vrouw te gast was. Roemer heeft voor deze slotuitzending speciaal saxofoonlessen genomen en zal samen met Paul het slotakkoord van de MaDiWoDoVrijdagshow voor zijn rekening nemen. -Hannie Veerkamp komt langs. Paul schoffeerde Hannie eerder dit seizoen, door na de dood van haar moeder Nel tegen haar te zeggen: 'Je spreekt met Peter R. de Vries. We hebben je moeder opgegraven.' Hannie was woedend, maar aanvaarde de uitnodiging grootmoedig om deel te nemen aan de slotuitzending. -De andere gasten zijn Jeroen van Koningsbrugge en Irene Moors. -Filemon Wesselink meldt zich vanaf een bijzondere locatie. -En natuurlijk de vaste Rubrieken: De NieuwsTop5, Youtube en het Welterusten-liedje. Dit alles omlijst door de 4-koppige Jan Groenteman-huisband. Presentatie: Paul de Leeuw, Filemon Wesselink.

27-05-2011 21:50

Aflevering 215

De MaDiWoDoVrijdagShow - Aflevering 215

Amusementsshow met grappen over het nieuws van de dag, actuele gasten, BN'ers en de rubrieken Youtube en het Welterustenliedje. En Filemon Wesselink meldt zich elke dag live vanaf een locatie in het land. -Paul de Leeuw ontvangt SP-fractieleider Emile Roemer, die eerder dit seizoen samen met zijn vrouw te gast was. Roemer heeft voor deze slotuitzending speciaal saxofoonlessen genomen en zal samen met Paul het slotakkoord van de MaDiWoDoVrijdagshow voor zijn rekening nemen. -Hannie Veerkamp komt langs. Paul schoffeerde Hannie eerder dit seizoen, door na de dood van haar moeder Nel tegen haar te zeggen: 'Je spreekt met Peter R. de Vries. We hebben je moeder opgegraven.' Hannie was woedend, maar aanvaardde de uitnodiging grootmoedig om deel te nemen aan de slotuitzending. -Verder zijn Jeroen van Koningsbrugge en Irene Moors te gast. -Filemon Wesselink meldt zich vanaf een bijzondere locatie. En natuurlijk de vaste Rubrieken: De NieuwsTop5, Youtube en het Welterusten-liedje. Dit alles omlijst door de 4-koppige Jan Groenteman-huisband. Presentatie: Paul de Leeuw, Filemon Wesselink.

26-05-2011 22:00

Aflevering 214

De MaDiWoDoVrijdagShow - Aflevering 214

Amusementsshow met grappen over het nieuws van de dag, actuele gasten, BN'ers en de rubrieken Youtube en het Welterustenliedje. En Filemon Wesselink meldt zich elke dag live vanaf een locatie in het land. Met onder meer de volgende gasten: -Giel Beelen, die in Planking the Stars wel een nieuwe show ziet zitten. Het fenomeen planking houdt in dat je op een bizarre plek als een plank gaat liggen en daar een foto of filmpje van maakt. -Angela Groothuizen, die haar nieuwe single komt spelen, samen met een van haar groepen uit X-factor. -Matthijs Kleyn (Jakhals Thijs), hij schreef de roman Vita, een controversieel verhaal over de liefde en de dood. Presentatie: Paul de Leeuw, Filemon Wesselink.

25-05-2011 22:00

Aflevering 212

De MaDiWoDoVrijdagShow - Aflevering 212

Latenightshow waarin Paul de Leeuw actuele gasten ontvangt en praat over het nieuws en de lol van de dag. Filemon Wesselink meldt zich iedere dag 'live' vanaf locatie. Verder de rubrieken: De NieuwsTop5, Youtube en de Koekoeksklok, dit alles omlijst door de vaste huisband. Met onder meer de volgende gasten: -Leontine Borsato schuift aan op de bank bij Paul om met hem te praten over haar nieuwe rol als SBS-presentatrice in Hart in actie. Daarnaast licht ze een tipje van de sluier op over haar acteerplannen als bloedfanatieke voetbalmoeder. -Cabaretier en presentatrice Claudia de Breij komt langs. -En Jackie-hoofdredacteur Eva Hoeke geeft alvast een voorproefje van de altijd-spannende Bachelor List met daarop de meest begeerlijke vrijgezelle mannen van Nederland, inclusief de Pink List, met de smakelijkste beschikbare homo's. En de vaste Rubrieken: De NieuwsTop5, Youtube en het Welterusten-liedje. Dit alles omlijst door de 4-koppige Jan Groenteman-huisband. Presentatie: Paul de Leeuw, Filemon Wesselink.

24-05-2011 22:00

Aflevering 210

De MaDiWoDoVrijdagShow - Aflevering 210

Latenightshow waarin Paul de Leeuw actuele gasten ontvangt en praat over het nieuws en de lol van de dag. Filemon Wesselink meldt zich iedere dag 'live' vanaf locatie. Verder de rubrieken: De NieuwsTop5, Youtube en de Koekoeksklok, dit alles omlijst door de vaste huisband. Met onder meer de volgende gasten: -Actrice en presentatrice Nicolette van Dam. -Musical- en theaterproducent en voorzitter van Stage Entertainment Erwin van Lambaart. -Judoka Henk Grol. -En de vaste Rubrieken: De NieuwsTop5, Youtube en het Welterusten-liedje. Dit alles omlijst door de vierkoppige Jan Groenteman-huisband. Presentatie: Paul de Leeuw, Filemon Wesselink.

24-05-2011 21:50

Aflevering 209

De MaDiWoDoVrijdagShow - Aflevering 209

Latenightshow waarin Paul de Leeuw actuele gasten ontvangt en praat over het nieuws en de lol van de dag. Filemon Wesselink meldt zich iedere dag 'live' vanaf een locatie. Verder de rubrieken: De NieuwsTop5, Youtube en de Koekoeksklok, dit alles omlijst door de vaste huisband. Presentatie: Paul de Leeuw, Filemon Wesselink.

23-05-2011 22:00

Aflevering 208

De MaDiWoDoVrijdagShow - Aflevering 208

Amusementsshow met grappen over het nieuws van de dag, actuele gasten, BN'ers en de rubrieken Youtube en het Welterustenliedje. En Filemon Wesselink meldt zich elke dag live vanaf een locatie in het land. Met onder meer de volgende gasten: -Presentator Mart Smeets komt praten over de kunst van livetelevisie. Zanger Gordon en zijn band Los Angeles: The Voices. Gordon kondigde afgelopen week aan na de aanstaande concertreeks te stoppen bij de Toppers om zich volledig te richten op LA: The Voices. -En omroepbaas Jan Slagter komt praten over Omroep Max en de aanstaande veranderingen in omroepland. -En de vaste Rubrieken: De NieuwsTop5, Youtube en het Welterusten-liedje. Dit alles omlijst door de vierkoppige Jan Groenteman-huisband. Presentatie: Paul de Leeuw, Filemon Wesselink.

23-05-2011 21:50

Aflevering 207

De MaDiWoDoVrijdagShow - Aflevering 207

Latenightshow waarin Paul de Leeuw actuele gasten ontvangt en praat over het nieuws en de lol van de dag. Filemon Wesselink meldt zich iedere dag 'live' vanaf een locatie. Verder de rubrieken: De NieuwsTop5, Youtube en de Koekoeksklok, dit alles omlijst door de vaste huisband. Presentatie: Paul de Leeuw, Filemon Wesselink.

20-05-2011 22:00

Aflevering 206

De MaDiWoDoVrijdagShow - Aflevering 206

Amusementsshow met grappen over het nieuws van de dag, actuele gasten, BN'ers en de rubrieken Youtube en het Welterustenliedje. En Filemon Wesselink meldt zich elke dag live vanaf een locatie in het land. Paul ontvangt in de studio onder meer de volgende gasten: presentator Humberto Tan, Lorreta Schrijver en Quinty Trustfull, die dagelijks samen het RTL-ochtendprogramma 'Koffietijd' presenteren en acteur Tygo Gernandt. Zondag start de nieuwe dramaserie 'Van God Los' waar hij in te zien is. Presentatie: Paul de Leeuw, Filemon Wesselink.

19-05-2011 22:00

Aflevering 204

De MaDiWoDoVrijdagShow - Aflevering 204

Amusementsshow met grappen over het nieuws van de dag, actuele gasten, BN'ers en de rubrieken Youtube en het Welterustenliedje. En Filemon Wesselink meldt zich elke dag live vanaf een locatie in het land. Met onder meer de volgende gasten: -Monique van de Ven komt langs bij Paul om te praten over het programma De hand van de meester. Al sinds eind jaren zeventig droomde ze ervan tv-presentator te worden, maar vanwege haar filmcarrière is het daar nooit van gekomen. Nu probeert ze het alsnog. -Ook in de studio: volkszanger Wolter Kroes, die in de Madiwodovrijdagshow voor het eerst zijn nieuwe single Zomer in je hart speelt. -En de vaste Rubrieken: De NieuwsTop5, Youtube en het Welterusten-liedje. Dit alles omlijst door de 4-koppige Jan Groenteman-huisband. Presentatie: Paul de Leeuw, Filemon Wesselink.

18-05-2011 22:00

Aflevering 202

De MaDiWoDoVrijdagShow - Aflevering 202

Amusementsshow met grappen over het nieuws van de dag, actuele gasten, BN'ers en de rubrieken Youtube en het Welterustenliedje. En Filemon Wesselink meldt zich elke dag live vanaf een locatie in het land. Met onder meer de volgende gasten: -Politiek journalist Frits Wester. -Presentatrice Anita Witzier. -En Annechien Steenhuizen en René van Brakel van het NOS op 3 Journaal. Presentatie: Paul de Leeuw, Filemon Wesselink.

18-05-2011 21:50

Aflevering 201

De MaDiWoDoVrijdagShow - Aflevering 201

Amusementsshow met grappen over het nieuws van de dag, actuele gasten, BN'ers en de rubrieken Youtube en het Welterustenliedje. En Filemon Wesselink meldt zich elke dag live vanaf een locatie in het land. Presentatie: Paul de Leeuw, Filemon Wesselink.

17-05-2011 22:00

Aflevering 200

De MaDiWoDoVrijdagShow - Aflevering 200

Amusementsshow met grappen over het nieuws van de dag, actuele gasten, BN'ers en de rubrieken Youtube en het Welterustenliedje. En Filemon Wesselink meldt zich elke dag live vanaf een locatie in het land. Met onder meer de volgende gasten: -Arjan Ederveen komt praten over zijn rol in een radiomusical die wordt uitgezonden ter gelegenheid van de 100e geboortedag van Annie M.G. Schmidt. -Harm Edens, Raoul Heertje en Thomas Acda zijn te gast. Dit Was het Nieuws zal vanaf 21 mei opnieuw te zien zijn op televisie, ditmaal bij RTL4. -En Heleen van Royen is in de studio, haar nieuwe boek Bloed, zweet en tranen is in april uitgekomen en daarnaast ligt Het grote Heleen van Royen zomerboek nu in de winkels. -En de vaste Rubrieken: De NieuwsTop5, Youtube en het Welterusten-liedje. Dit alles omlijst door de vierkoppige Jan Groenteman-huisband. Presentatie: Paul de Leeuw, Filemon Wesselink.

17-05-2011 21:50

Aflevering 199

De MaDiWoDoVrijdagShow - Aflevering 199

Amusementsshow met grappen over het nieuws van de dag, actuele gasten, BN'ers en de rubrieken Youtube en het Welterustenliedje. En Filemon Wesselink meldt zich elke dag live vanaf een locatie in het land. Presentatie: Paul de Leeuw, Filemon Wesselink.

16-05-2011 22:00

Aflevering 198

De MaDiWoDoVrijdagShow - Aflevering 198

Latenightshow waarin Paul de Leeuw actuele gasten ontvangt en praat over het nieuws en de lol van de dag. Filemon Wesselink meldt zich iedere dag 'live' vanaf locatie. Verder de rubrieken: De NieuwsTop5, Youtube en de Koekoeksklok, dit alles omlijst door de vaste huisband. Gasten o.a. acteur Jon van Eerd. -Zanger Guus Meeuwis treedt op. Zijn nieuwe album 'Armen Open' en de nieuwe single 'Dit Lied' zijn recent uitgekomen en daarnaast is hij tegenwoordig op televisie te zien als teamcaptain in 'Ik hou van Holland'. Presentatie: Paul de Leeuw, Filemon Wesselink.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 11. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De MaDiWoDoVrijdagShow gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De MaDiWoDoVrijdagShow de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De MaDiWoDoVrijdagShow bij De MaDiWoDoVrijdagShow liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De MaDiWoDoVrijdagShow. Heb je een uitzending van De MaDiWoDoVrijdagShow gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De MaDiWoDoVrijdagShow gemist

In deze dagelijkse late night show 'ranken' Paul de Leeuw en zijn secondanten Erben Wennemarsen Filemon Wesselink de vijf belangrijkste nieuwsfeiten van de dag. Uiteraard met veel amusement en gasten en eenduidelijke rol voor de kijker want die beslist mee wat de uiteindelijke top 5 wordt.

Uitzending gemist van De MaDiWoDoVrijdagShow? Hier kun je alle uitzendingen van De MaDiWoDoVrijdagShow kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 163
  • Laatste uitzending op 27-05-2011 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord