Programma gemist?

Bekende van Nederlanders vertrouwen hun op tv diepste angsten, hun stoutste in dromen en een best bewaarde van geheimen toe aan de verknipte society op tv de psychiater Dr. Ellen door Goedkoop.

augustus 2021
01-09-2010 21:25

Aflevering 1

Op de bank - Aflevering 1

Bekende Nederlanders vertrouwen hun diepste angsten, hun stoutste dromen en best bewaarde geheimen toe aan de verknipte society psychiater Dr. Ellen Goedkoop.

Op de bank gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Op de bank de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Op de bank bij Op de bank liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Op de bank. Heb je een uitzending van Op de bank gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Op de bank gemist

Wekelijks ontvangt de verknipte psychiater Ellen Goedkoop (Martine Sandifort) drie Nederlandse sterren op haar bank. Degesprekken houden het midden tussen fictie en werkelijkheid en geven zo een fris commentaar op de algehelepsychologisering van Nederland.

Uitzending gemist van Op de bank? Hier kun je alle uitzendingen van Op de bank kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-09-2010 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!