Programma gemist?

Het met Britse stylistenduo de Trinny en Susannah gaat in in Nederland uit aan de slag in met gewone mensen op straat. op Elke week worden tijdens bij landgenoten het tijdens haar, de make-up en de de outfit onder door handen van genomen.

De pop-upstore staat een deze met keer in het Den Bosch. Karina heeft een niet lang op meer te leven. Veel mensen naar zouden met dat op gegeven bij de pakken van neer gaan zitten, door op tv maar zelf ziet ze van daar niets naar in. In tegendeel! De in leuke, energieke moeder uit van 38 in is vastbesloten om álles te van halen uit op tv de tijd uit die haar nog rest. Wat betreft van activiteiten uit lukt dat haar uitstekend en door ook in de tijdens liefde uit heeft ze naar nieuw geluk gevonden. Qua look ontbreekt een in er echter nog van alles; de met hippie-outfit die ze met graag in draagt, is alles behalve flatterend. naar Karina´s op tv beste vriendin heeft haar door daarom meegesleurd de naar de pop-upstore. het Wat volgt is van een dag vol met emoties, met een een onvergetelijke catwalk op tv als kers op van de taart.

In op Arnhem ontmoeten Trinny en Susannah op onder anderen met de 39-jarige Alexandra. Haar van outfit is extreem uit op tv onverzorgd; ze draagt tijdens al jaren geen bh in en kan zich niet herinneren een dat ze op tv ooit de een jurk heeft aangehad. Zelfgemaakte harembroeken op tv door zijn haar stijl. Maar dat tijdens kan zo niet het langer. Achter haar verwaarloosde in door look blijkt een verdrietig het verhaal te zitten, dat met inmiddels het gelukkig tot haar verleden naar behoort. Een tijdens nieuwe start is op tv in de maak en uit het spetterende uiterlijk dat Trinny met op tv en Susannah deze de stoere vrouw weten te uit geven, is de zo het verlangde kers op uit de taart van haar de van nieuwe leven. Samen met een acht andere naar vrouwen die dringend toe zijn aan van een nieuwe met look, zal een Alexandra schitteren op de in catwalk.

Ze zijn er met nog, door vrouwen die dag in dag op tv naar uit niets anders dragen dan naar een wit trainingspak. Voor met de naar deur van hun pop-upstore een in tijdens Rotterdam vinden Trinny het en Susannah de 34-jarige van Miranda en ze van kunnen niet tijdens anders dan haar meenemen naar met de uit make-overstudio. Maar er een zijn er meer voor wie uit een make-over hoognodig naar is. Zo zorgt de het 36-jarige de Esther al jaren de niet meer voor zichzelf in en een mijdt zij spiegels waar ze tijdens kan. Maryse de is 28 en het ze werkt in op een psychiatrische instelling. Neutrale en tijdens onopvallende kleding is het door daar het devies, tijdens maar in haar dagelijks leven zou het Maryse in zo graag wél met iets meer gezien in worden. Trinny en Susannah een beloven haar in succes.

José het heeft jaren geworsteld met een been- en heupoperaties, die op haar erg uit beperkten in haar kledingkeuze. de Op de het vraag wanneer zij tijdens zich het voor het laatst sexy in heeft gevoeld, antwoordt een ze tot Trinny´s tijdens grote schok: `nooit´! En daarmee door in is de missie van deze naar aflevering duidelijk. Huilend naar van de blijdschap zet ze nu haar uit eerste van stappen ooit op hakken. Voor Vivian het van van negentien is de naar make-over die Susannah haar geeft tijdens een laatste poging naar om de in pestkoppen die haar de het leven zuur maken op voor eens naar en voor altijd op tv uit te schakelen. van Het onzekere en bange tijdens meisje met verandert in op tv de warme armen uit van Susannah in een prachtig door model de dat de wereld aankan. Susannahs opgestoken naar middelvinger laat in voor de pestkoppen op tv weinig te in raden over.

De met pop-upstore staat deze keer in in Amsterdam. Regina is naar op klein van stuk de en koopt haar op kleding op de het kinderafdeling, wat leidt van tot suffe outfits die van met deze vrouw een de tiener op maken. Op de catwalk is de zij op dankzij een complete make-over het haast onherkenbaar een en draagt ze voor het eerst uit van uit haar leven een jurk, naar wat veel het emoties losmaakt. het Aan koffers vol hopeloze kleding zijn in Trinny op en Susannah tijdens inmiddels wel gewend. door Maar een vrouw van die bij binnenkomst een van aria begint te zingen, in dat is van voor het stylistenduo van een nieuwe het ervaring. Angelique heeft de de stem, maar mist tijdens het uiterlijk dat hoort van bij een tijdens operazangeres. Een missie van het formaat door voor de Britse tijdens modegoeroes.

Trinny tijdens en Susannah hebben hun winkel naar voor een uit dag geopend in een Rotterdam. De belangstelling door is groot in en het oordeel door is streng als altijd. Acht de bezoekers zullen door door Trinny en in Susannah getrakteerd worden op tv op met een complete make-over. in Dat de 24-jarige Remco met en de 23-jarige Ashton tot op van de gelukkigen behoren, de is duidelijk vanaf het op moment dat zij door de winkel betreden. Na door jaren van tegenslag en op een leven op tijdens het randje met van de financiële de afgrond is het jonge door stel van toe aan op een flinke oppepper. Samen met proberen ze uit alle tijdens macht vooruit te kijken, naar maar hun uiterlijk van de en het kleine koffertje een dat ze in bij zich hebben is naar mistroostig op door z´n best. De expertise van het Trinny en op tv Susannah is hard nodig het en doet naar wonderen. Op de in catwalk schitteren met de twee die uit avond als nooit naar tevoren.

Trinny tijdens en Susannah hebben hun winkel naar voor een van dag geopend in tijdens Rotterdam. op De belangstelling is naar groot en het op tv oordeel is streng door als altijd. Acht op tv bezoekers zullen door Trinny en naar Susannah door getrakteerd worden op een complete tijdens make-over. Dat op tv de 24-jarige Remco en in de 23-jarige Ashton tot uit de op tv gelukkigen behoren, is duidelijk vanaf tijdens het moment de dat zij op de winkel betreden. op tv Na jaren van tegenslag op en in een leven op het uit randje van de financiële het afgrond is het jonge met stel toe uit aan een op flinke oppepper. de Samen proberen ze uit een alle macht vooruit te kijken, op tv maar hun door uiterlijk en het tijdens kleine koffertje dat de ze in bij zich hebben is mistroostig op de z´n best. het De expertise van het Trinny in en Susannah is hard op nodig en het doet wonderen. Op met de catwalk schitteren op tv de twee die avond van als nooit uit tevoren.

De een pop-upstore staat naar dit keer in Arnhem. Uit de de duizenden mails het die Trinny en in Susannah ontvingen, is met een selectie gemaakt uit en de gelukkigen melden uit zich de hier met hun tijdens koffer om op de ernst van tijdens de situatie te kunnen beoordelen. een Zeven dames en een de heer worden dezelfde de door dag nog getrakteerd op een make-over. in Eén van hen tijdens is de op 42-jarige Mirelle. De op tv afgelopen jaren tijdens stonden voor met haar in het teken van zorgen in een voor haar ernstig zieke man en een in die tijd een is uit voor zichzélf zorgen er volkomen een bij van ingeschoten. Ze van weet niet meer uit wat haar staat, heeft geen idee uit van op stijl en kiest uit voor groot en veilig. op tv Maar daar maken Trinny het en Susannah korte op metten tijdens mee. De uit enige heer in het gezelschap is tijdens Scott, een mooie uit van lange jongen van zeventien. Hij naar droomt door van een carrière als pursor, maar van ziet eruit als een de een surf dude. Kunnen van de styling guru´s hem de helpen aan een look op van waarmee hij de wereld over op tv kan?

Het wereldberoemde van Britse stylistenduo van Trinny & op Susannah reist af het naar verschillende Nederlandse steden tijdens om daar landgenoten op straat uit op te selecteren op hun modemissers. Elke een de week worden bij negen een alledaagse mensen van het haar, de make-up en een de outfit op onder handen genomen.Stijgen deze mannen door en in vrouwen boven op tv zichzelf uit? Trinny en Susannah gaan de met op zoek naar ontroerende, in verrassende en bijzondere verhalen de achter de foute op tv outfit. Zij doen dit uit naar wel op hun eigen welbekende manier, door zonder op tv een blad voor een de mond te een nemen en met enige uit vrijpostigheid.

Het wereldberoemde op Britse stylistenduo Trinny uit & Susannah naar reist af naar verschillende op tv Nederlandse steden om daar door van landgenoten op straat te selecteren op een hun modemissers. de Elke week worden met bij de negen alledaagse mensen het haar, met de van make-up en de in outfit onder handen genomen.Stijgen deze door mannen en vrouwen de boven met zichzelf uit? Trinny en Susannah gaan de op tv op zoek naar uit ontroerende, verrassende en bijzondere het verhalen achter in de foute outfit. Zij doen naar dit wel op een hun eigen een welbekende manier, met zonder een blad voor de mond op tv te nemen en uit met enige door vrijpostigheid.

Het met wereldberoemde Britse stylistenduo Trinny op tv & de Susannah reist af naar verschillende Nederlandse met steden om daar uit landgenoten op door straat uit te selecteren op een hun modemissers. Elke week worden naar bij uit negen alledaagse mensen door het haar, de make-up op tv en de door outfit onder handen genomen.Stijgen deze mannen uit en vrouwen een boven het zichzelf uit? Trinny en Susannah op tv gaan op zoek tijdens naar met ontroerende, verrassende en bijzondere uit verhalen achter de foute outfit. op Zij doen met dit wel op hun in eigen een welbekende manier, naar zonder een blad voor de tijdens mond te nemen van en met enige met vrijpostigheid.

Het wereldberoemde Britse het stylistenduo Trinny op tv & Susannah reist op tv af naar verschillende Nederlandse tijdens tijdens steden om daar landgenoten op naar straat te selecteren tijdens op hun in modemissers. Elke week worden met bij negen uit alledaagse mensen het haar, de de uit make-up en de outfit onder naar handen genomen.Stijgen deze mannen van en uit vrouwen boven zichzelf uit? Trinny door en Susannah gaan door op zoek in naar ontroerende, verrassende in en bijzondere verhalen met achter de foute outfit. een Zij doen door dit wel op hun door eigen welbekende in manier, zonder een blad door naar voor de mond te nemen en de met enige naar vrijpostigheid.

Het uit wereldberoemde Britse stylistenduo het Trinny & met Susannah reist af naar verschillende met Nederlandse de steden om daar tijdens landgenoten op straat te selecteren de op hun modemissers. Elke tijdens week door worden bij het negen alledaagse mensen het haar, door de make-up en de in naar outfit onder handen genomen.Stijgen deze mannen met de en vrouwen boven zichzelf uit? Trinny een en Susannah gaan van op tijdens zoek naar ontroerende, verrassende en de bijzondere verhalen achter met de tijdens foute outfit. Zij met doen dit wel op hun een eigen op welbekende manier, zonder een blad het voor de van mond te tijdens nemen en een met enige vrijpostigheid.

Het uit wereldberoemde Britse stylistenduo Trinny tijdens & tijdens Susannah reist af naar verschillende naar Nederlandse op steden om daar landgenoten op straat uit te selecteren op van een hun modemissers. Elke week worden een bij negen alledaagse mensen van het het haar, de make-up met en de outfit op onder handen genomen.Stijgen deze tijdens mannen en uit vrouwen boven zichzelf uit? van Trinny en Susannah van gaan op zoek naar naar ontroerende, verrassende op tv en bijzondere verhalen achter met de foute in outfit. Zij doen dit het op wel op hun de eigen welbekende manier, naar zonder een blad voor in de mond van te nemen en met met enige vrijpostigheid.

mei 2019
01-05-2013 16:06

Trinny & Susannah: Missie Holland "Aflevering 1"

Trinny & Susannah: Missie Holland - Trinny & Susannah: Missie Holland "Aflevering 1"

Het Britse stylistenduo Trinny en Susannah gaat in Nederland aan de slag met gewone mensen op straat. Elke week worden bij landgenoten het haar, de make-up en de outfit onder handen genomen.

07-11-2012 21:30

Aflevering 8

Trinny & Susannah: Missie Holland - Aflevering 8

De pop-upstore staat deze keer in Den Bosch. Karina heeft niet lang meer te leven. Veel mensen zouden met dat gegeven bij de pakken neer gaan zitten, maar zelf ziet ze daar niets in. In tegendeel! De leuke, energieke moeder van 38 is vastbe...

31-10-2012 21:26

Aflevering 7

Trinny & Susannah: Missie Holland - Aflevering 7

In Arnhem ontmoeten Trinny en Susannah onder anderen de 39-jarige Alexandra. Haar outfit is extreem onverzorgd; ze draagt al jaren geen bh en kan zich niet herinneren dat ze ooit een jurk heeft aangehad. Zelfgemaakte harembroeken zijn haar ...

24-10-2012 21:27

Aflevering 6

Trinny & Susannah: Missie Holland - Aflevering 6

Ze zijn er nog, vrouwen die dag in dag uit niets anders dragen dan een wit trainingspak. Voor de deur van hun pop-upstore in Rotterdam vinden Trinny en Susannah de 34-jarige Miranda en ze kunnen niet anders dan haar meenemen naar de make-ov...

17-10-2012 21:29

Aflevering 5

Trinny & Susannah: Missie Holland - Aflevering 5

José heeft jaren geworsteld met been- en heupoperaties, die haar erg beperkten in haar kledingkeuze. Op de vraag wanneer zij zich voor het laatst sexy heeft gevoeld, antwoordt ze tot Trinny´s grote schok: `nooit´! En daarmee is de missie va...

10-10-2012 21:30

Aflevering 4

Trinny & Susannah: Missie Holland - Aflevering 4

De pop-upstore staat deze keer in Amsterdam. Regina is klein van stuk en koopt haar kleding op de kinderafdeling, wat leidt tot suffe outfits die van deze vrouw een tiener maken. Op de catwalk is zij dankzij een complete make-over haast onh...

03-10-2012 21:28

Aflevering 3

Trinny & Susannah: Missie Holland - Aflevering 3

Trinny en Susannah hebben hun winkel voor een dag geopend in Rotterdam. De belangstelling is groot en het oordeel is streng als altijd. Acht bezoekers zullen door Trinny en Susannah getrakteerd worden op een complete make-over. Dat de 24-ja...

26-09-2012 21:30

Aflevering 2

Trinny & Susannah: Missie Holland - Aflevering 2

Trinny en Susannah hebben hun winkel voor een dag geopend in Rotterdam. De belangstelling is groot en het oordeel is streng als altijd. Acht bezoekers zullen door Trinny en Susannah getrakteerd worden op een complete make-over. Dat de 24-ja...

19-09-2012 21:32

Aflevering 1

Trinny & Susannah: Missie Holland - Aflevering 1

De pop-upstore staat dit keer in Arnhem. Uit de duizenden mails die Trinny en Susannah ontvingen, is een selectie gemaakt en de gelukkigen melden zich hier met hun koffer om de ernst van de situatie te kunnen beoordelen. Zeven dames en een ...

19-10-2011 21:27

Najaar 2011 aflevering 8

Trinny & Susannah: Missie Holland - Najaar 2011 aflevering 8

Het wereldberoemde Britse stylistenduo Trinny & Susannah reist af naar verschillende Nederlandse steden om daar landgenoten op straat te selecteren op hun modemissers. Elke week worden bij negen alledaagse mensen het haar, de make-up en de ...

12-10-2011 21:30

Najaar 2011 aflevering 7

Trinny & Susannah: Missie Holland - Najaar 2011 aflevering 7

Het wereldberoemde Britse stylistenduo Trinny & Susannah reist af naar verschillende Nederlandse steden om daar landgenoten op straat te selecteren op hun modemissers. Elke week worden bij negen alledaagse mensen het haar, de make-up en de ...

05-10-2011 21:30

Najaar 2011 aflevering 6

Trinny & Susannah: Missie Holland - Najaar 2011 aflevering 6

Het wereldberoemde Britse stylistenduo Trinny & Susannah reist af naar verschillende Nederlandse steden om daar landgenoten op straat te selecteren op hun modemissers. Elke week worden bij negen alledaagse mensen het haar, de make-up en de ...

28-09-2011 21:32

Najaar 2011 aflevering 5

Trinny & Susannah: Missie Holland - Najaar 2011 aflevering 5

Het wereldberoemde Britse stylistenduo Trinny & Susannah reist af naar verschillende Nederlandse steden om daar landgenoten op straat te selecteren op hun modemissers. Elke week worden bij negen alledaagse mensen het haar, de make-up en de ...

21-09-2011 21:30

Najaar 2011 aflevering 4

Trinny & Susannah: Missie Holland - Najaar 2011 aflevering 4

Het wereldberoemde Britse stylistenduo Trinny & Susannah reist af naar verschillende Nederlandse steden om daar landgenoten op straat te selecteren op hun modemissers. Elke week worden bij negen alledaagse mensen het haar, de make-up en de ...

14-09-2011 21:30

Najaar 2011 aflevering 3

Trinny & Susannah: Missie Holland - Najaar 2011 aflevering 3

Het wereldberoemde Britse stylistenduo Trinny & Susannah reist af naar verschillende Nederlandse steden om daar landgenoten op straat te selecteren op hun modemissers. Elke week worden bij negen alledaagse mensen het haar, de make-up en de ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Trinny & Susannah: Missie Holland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Trinny & Susannah: Missie Holland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Trinny & Susannah: Missie Holland bij Trinny & Susannah: Missie Holland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Trinny & Susannah: Missie Holland. Heb je een uitzending van Trinny & Susannah: Missie Holland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Trinny & Susannah: Missie Holland gemist

De wereldberoemde stylisten Trinny & Susannah komen naar Nederland. Ook in ons land spreken ze mensen aan op hun kleding en krijgen sommigen van hen een complete restyling! Het gaat daarbij om doodgewone mensen, die dankzij enkele ingrepen er al snel veel beter uitzien dan eerst.

Uitzending gemist van Trinny & Susannah: Missie Holland? Hier kun je alle uitzendingen van Trinny & Susannah: Missie Holland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 01-05-2013 om 16:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord