Programma gemist?

Het Britse stylistenduo door Trinny en naar Susannah op gaat in Nederland met aan de slag met gewone mensen op tv op tv op straat. Elke week uit worden bij landgenoten het haar, de het de make-up en de het outfit onder van handen genomen.

De pop-upstore staat een deze keer uit in Den tijdens Bosch. Karina heeft niet lang op meer te met leven. Veel uit mensen zouden met dat naar gegeven met bij de pakken neer naar gaan zitten, maar zelf ziet uit een ze daar niets in. In het tegendeel! De leuke, energieke van moeder van door 38 is vastbesloten om op tv álles te in halen op tv uit de tijd van die haar nog rest. Wat betreft tijdens activiteiten lukt de dat haar uitstekend en tijdens ook naar in de liefde heeft tijdens ze naar nieuw geluk gevonden. Qua op look ontbreekt er tijdens echter nog van alles; de het hippie-outfit het die ze graag draagt, is met alles uit behalve flatterend. Karina´s beste van vriendin heeft de haar daarom meegesleurd naar de in pop-upstore. Wat volgt op tv is uit een dag vol uit emoties, met een onvergetelijke catwalk een als kers op op tv het de taart.

In op tv Arnhem ontmoeten Trinny en Susannah een onder uit anderen de 39-jarige uit Alexandra. Haar van outfit is extreem door onverzorgd; ze draagt al jaren geen naar bh de en kan zich niet uit herinneren dat ze ooit uit een op tv jurk heeft een aangehad. Zelfgemaakte harembroeken zijn in haar stijl. Maar dat van kan zo niet langer. in Achter haar verwaarloosde met look blijkt door een de verdrietig verhaal te zitten, dat inmiddels door gelukkig tot haar uit verleden behoort. Een het nieuwe start naar is in de maak op tv uit en het spetterende uiterlijk dat Trinny in uit en Susannah deze stoere het vrouw weten te tijdens geven, is de tijdens zo verlangde kers op door de taart van van haar nieuwe uit leven. Samen met een acht andere vrouwen naar die dringend toe zijn aan de een op nieuwe look, zal Alexandra op schitteren op de door catwalk.

Ze door zijn er nog, door vrouwen die in dag in dag uit uit niets anders dragen dan tijdens een wit trainingspak. tijdens Voor de naar deur van hun pop-upstore in in Rotterdam vinden in Trinny en Susannah met de 34-jarige Miranda met en ze kunnen niet van anders dan haar met meenemen uit naar de make-overstudio. de Maar er zijn met er meer tijdens voor wie een make-over hoognodig is. op Zo zorgt in de 36-jarige Esther al een jaren niet op tv meer voor zichzelf in en mijdt op zij spiegels waar het ze kan. Maryse is door 28 met en ze werkt in tijdens een psychiatrische instelling. tijdens Neutrale en onopvallende tijdens kleding is tijdens daar het devies, maar in haar met dagelijks leven het zou tijdens Maryse zo graag de wél iets meer gezien worden. van Trinny en in Susannah beloven haar tijdens succes.

José heeft jaren in geworsteld met op been- en heupoperaties, die uit op tv haar erg beperkten in op tv haar kledingkeuze. het Op de vraag wanneer naar zij zich in voor het laatst sexy door heeft gevoeld, antwoordt door ze tot Trinny´s tijdens grote schok: `nooit´! En daarmee het is in de missie van deze aflevering naar duidelijk. Huilend van in blijdschap uit zet ze nu haar op tv eerste uit stappen ooit op hakken. Voor Vivian met van uit negentien is de make-over die een Susannah haar van geeft op een laatste poging om de pestkoppen een die met haar het uit leven zuur maken voor eens een en voor altijd een uit te schakelen. Het de onzekere naar en bange van meisje verandert in de warme in armen van Susannah in tijdens van een prachtig model een dat de wereld aankan. Susannahs opgestoken op tv middelvinger op laat voor in de pestkoppen weinig te tijdens raden over.

De tijdens pop-upstore staat op tv deze keer in van Amsterdam. Regina is klein van stuk naar op tv en koopt haar kleding op de de kinderafdeling, wat met leidt tot suffe outfits tijdens die het van deze naar vrouw een tiener maken. Op de naar op tv catwalk is zij dankzij een complete uit make-over in haast onherkenbaar en uit draagt ze voor de het eerst van haar naar leven op een jurk, wat veel het emoties losmaakt. het Aan koffers vol met hopeloze kleding zijn Trinny en Susannah een inmiddels wel gewend. door de Maar een vrouw die bij van binnenkomst een een aria begint te zingen, op tv dat is het voor het stylistenduo een de nieuwe ervaring. tijdens Angelique heeft de stem, met maar mist het uiterlijk op tv dat hoort bij door een uit operazangeres. Een missie van formaat een tijdens voor de Britse met modegoeroes.

Trinny van en Susannah hebben een hun winkel voor een dag op tv in geopend in Rotterdam. De belangstelling op tv is groot en het in oordeel uit is streng als in altijd. Acht bezoekers zullen op door Trinny en Susannah het getrakteerd worden op een een de complete make-over. Dat van de 24-jarige Remco en de uit 23-jarige de Ashton tot de gelukkigen behoren, het is duidelijk een vanaf het moment van dat zij de de winkel naar betreden. Na jaren van tegenslag een en een leven op met het randje van door de financiële door afgrond is het jonge een stel uit toe aan een flinke van oppepper. Samen proberen ze op tv uit alle met macht van vooruit te kijken, maar een hun uiterlijk en het van kleine koffertje dat met ze bij zich met hebben is tijdens mistroostig op z´n best. met De expertise door van Trinny en Susannah op tv is op tv hard nodig en doet wonderen. Op op tv de tijdens catwalk schitteren de door twee die avond naar als nooit met tevoren.

Trinny en een Susannah hebben hun met winkel voor een uit dag geopend in van Rotterdam. De belangstelling is van groot en het uit oordeel is van streng als de altijd. Acht bezoekers van zullen door Trinny op en Susannah getrakteerd worden in op een complete make-over. uit uit Dat de 24-jarige Remco en de naar 23-jarige Ashton tot op op tv de gelukkigen behoren, is duidelijk vanaf een het moment door dat zij de winkel door betreden. Na jaren tijdens van in tegenslag en een leven met op het randje naar van de financiële afgrond met is het jonge de stel toe aan in een flinke naar oppepper. Samen proberen uit ze uit met alle macht vooruit naar te kijken, maar een hun uiterlijk en op het kleine koffertje dat een ze bij het zich hebben op is mistroostig op z´n best. de De uit expertise van Trinny en in Susannah is hard met nodig en doet wonderen. Op in de catwalk de schitteren de door twee die op avond als nooit door tevoren.

De tijdens pop-upstore staat dit uit keer in met Arnhem. Uit de duizenden mails door die Trinny en Susannah door ontvingen, is een op tv selectie een gemaakt en de gelukkigen melden op zich op hier met hun in koffer om de ernst van door de situatie tijdens te de kunnen beoordelen. Zeven door dames en een heer worden met dezelfde de dag nog getrakteerd op tijdens een make-over. uit Eén van hen is de 42-jarige op tijdens Mirelle. De afgelopen jaren stonden voor door haar in het de teken van in zorgen voor op haar ernstig naar zieke man en in die tijd naar door is voor zichzélf uit zorgen er volkomen met bij ingeschoten. Ze weet niet tijdens meer wat door haar staat, heeft geen idee met van op stijl en kiest voor een groot en tijdens veilig. Maar daar het maken Trinny en Susannah tijdens korte de metten mee. De enige heer de in het met gezelschap is Scott, een mooie op lange jongen op tv van zeventien. Hij van droomt van de een carrière door als pursor, maar ziet eruit als op tv een surf dude. met Kunnen op de styling guru´s de hem helpen van aan een look waarmee op hij de wereld over met kan?

Het wereldberoemde uit Britse stylistenduo Trinny uit & Susannah tijdens reist af naar verschillende Nederlandse op tv van steden om daar landgenoten op straat een een te selecteren op hun tijdens modemissers. Elke week worden het bij negen alledaagse mensen naar het haar, de van make-up en naar de met outfit onder handen genomen.Stijgen deze het mannen en vrouwen een boven zichzelf uit? uit Trinny op en Susannah gaan de op zoek naar van ontroerende, verrassende en bijzondere verhalen achter het de foute in outfit. Zij doen met dit wel op hun uit eigen welbekende manier, op tv met zonder een blad op voor de mond in te nemen en met enige tijdens vrijpostigheid.

Het van wereldberoemde Britse stylistenduo Trinny de & Susannah reist de af naar verschillende Nederlandse in steden om met daar landgenoten op straat door in te selecteren op hun modemissers. Elke in week een worden bij negen met alledaagse mensen het door haar, de de make-up en de outfit door onder handen genomen.Stijgen deze van mannen en vrouwen boven door zichzelf uit? een Trinny en Susannah gaan de op zoek naar naar ontroerende, tijdens verrassende en bijzondere verhalen een achter naar de foute outfit. Zij doen het dit wel op naar hun eigen welbekende manier, op tv zonder een de blad voor de op mond te nemen en het met enige tijdens vrijpostigheid.

Het wereldberoemde in Britse stylistenduo op tv Trinny & tijdens Susannah reist af naar verschillende Nederlandse het steden om daar met landgenoten een op straat te door selecteren op uit hun modemissers. Elke naar week worden bij naar negen alledaagse mensen de het haar, de naar make-up en de outfit onder naar handen op tv genomen.Stijgen deze mannen en door vrouwen boven met zichzelf uit? Trinny en Susannah naar gaan tijdens op zoek naar ontroerende, verrassende en tijdens in bijzondere verhalen achter de foute outfit. de met Zij doen dit wel op hun naar eigen welbekende manier, naar zonder een in blad voor de tijdens mond te nemen een en met enige in vrijpostigheid.

Het naar wereldberoemde Britse stylistenduo Trinny & door Susannah reist uit af naar van verschillende Nederlandse steden om daar het landgenoten uit op straat te van selecteren op de hun modemissers. Elke van week worden bij negen alledaagse naar mensen uit het haar, de van make-up en de outfit onder op tv handen door genomen.Stijgen deze mannen en naar vrouwen boven zichzelf in uit? Trinny uit en Susannah gaan op zoek naar tijdens op tv ontroerende, verrassende en bijzondere verhalen naar achter de met foute outfit. Zij met doen dit wel op tijdens hun eigen welbekende manier, op tv zonder een blad door voor op de mond te een nemen en uit met enige vrijpostigheid.

Het van wereldberoemde Britse stylistenduo Trinny in & in Susannah reist af naar verschillende uit Nederlandse steden om tijdens daar met landgenoten op straat te selecteren op tv op hun op tv modemissers. Elke week worden naar bij door negen alledaagse mensen een het haar, de make-up en van de outfit in onder handen genomen.Stijgen deze de mannen het en vrouwen boven zichzelf uit? Trinny naar en op tv Susannah gaan op zoek op naar ontroerende, verrassende en met bijzondere naar verhalen achter de op foute outfit. Zij doen dit tijdens door wel op hun eigen welbekende naar manier, zonder op een blad voor de op mond te nemen tijdens en met enige op vrijpostigheid.

Het uit wereldberoemde Britse stylistenduo door Trinny & Susannah reist de af naar uit verschillende Nederlandse steden tijdens om daar naar landgenoten op straat te selecteren op op hun modemissers. Elke op week worden bij door een negen alledaagse mensen het de haar, de een make-up en de outfit onder een handen door genomen.Stijgen deze mannen en vrouwen door boven naar zichzelf uit? Trinny en Susannah gaan door op met zoek naar ontroerende, verrassende door en het bijzondere verhalen achter de met foute outfit. Zij doen dit de een wel op hun eigen op welbekende manier, zonder in een blad voor de naar mond te nemen het en met enige naar vrijpostigheid.

december 2019
01-05-2013 16:06

Trinny & Susannah: Missie Holland "Aflevering 1"

Trinny & Susannah: Missie Holland - Trinny & Susannah: Missie Holland "Aflevering 1"

Het Britse stylistenduo Trinny en Susannah gaat in Nederland aan de slag met gewone mensen op straat. Elke week worden bij landgenoten het haar, de make-up en de outfit onder handen genomen.

07-11-2012 21:30

Aflevering 8

Trinny & Susannah: Missie Holland - Aflevering 8

De pop-upstore staat deze keer in Den Bosch. Karina heeft niet lang meer te leven. Veel mensen zouden met dat gegeven bij de pakken neer gaan zitten, maar zelf ziet ze daar niets in. In tegendeel! De leuke, energieke moeder van 38 is vastbe...

31-10-2012 21:26

Aflevering 7

Trinny & Susannah: Missie Holland - Aflevering 7

In Arnhem ontmoeten Trinny en Susannah onder anderen de 39-jarige Alexandra. Haar outfit is extreem onverzorgd; ze draagt al jaren geen bh en kan zich niet herinneren dat ze ooit een jurk heeft aangehad. Zelfgemaakte harembroeken zijn haar ...

24-10-2012 21:27

Aflevering 6

Trinny & Susannah: Missie Holland - Aflevering 6

Ze zijn er nog, vrouwen die dag in dag uit niets anders dragen dan een wit trainingspak. Voor de deur van hun pop-upstore in Rotterdam vinden Trinny en Susannah de 34-jarige Miranda en ze kunnen niet anders dan haar meenemen naar de make-ov...

17-10-2012 21:29

Aflevering 5

Trinny & Susannah: Missie Holland - Aflevering 5

José heeft jaren geworsteld met been- en heupoperaties, die haar erg beperkten in haar kledingkeuze. Op de vraag wanneer zij zich voor het laatst sexy heeft gevoeld, antwoordt ze tot Trinny´s grote schok: `nooit´! En daarmee is de missie va...

10-10-2012 21:30

Aflevering 4

Trinny & Susannah: Missie Holland - Aflevering 4

De pop-upstore staat deze keer in Amsterdam. Regina is klein van stuk en koopt haar kleding op de kinderafdeling, wat leidt tot suffe outfits die van deze vrouw een tiener maken. Op de catwalk is zij dankzij een complete make-over haast onh...

03-10-2012 21:28

Aflevering 3

Trinny & Susannah: Missie Holland - Aflevering 3

Trinny en Susannah hebben hun winkel voor een dag geopend in Rotterdam. De belangstelling is groot en het oordeel is streng als altijd. Acht bezoekers zullen door Trinny en Susannah getrakteerd worden op een complete make-over. Dat de 24-ja...

26-09-2012 21:30

Aflevering 2

Trinny & Susannah: Missie Holland - Aflevering 2

Trinny en Susannah hebben hun winkel voor een dag geopend in Rotterdam. De belangstelling is groot en het oordeel is streng als altijd. Acht bezoekers zullen door Trinny en Susannah getrakteerd worden op een complete make-over. Dat de 24-ja...

19-09-2012 21:32

Aflevering 1

Trinny & Susannah: Missie Holland - Aflevering 1

De pop-upstore staat dit keer in Arnhem. Uit de duizenden mails die Trinny en Susannah ontvingen, is een selectie gemaakt en de gelukkigen melden zich hier met hun koffer om de ernst van de situatie te kunnen beoordelen. Zeven dames en een ...

19-10-2011 21:27

Najaar 2011 aflevering 8

Trinny & Susannah: Missie Holland - Najaar 2011 aflevering 8

Het wereldberoemde Britse stylistenduo Trinny & Susannah reist af naar verschillende Nederlandse steden om daar landgenoten op straat te selecteren op hun modemissers. Elke week worden bij negen alledaagse mensen het haar, de make-up en de ...

12-10-2011 21:30

Najaar 2011 aflevering 7

Trinny & Susannah: Missie Holland - Najaar 2011 aflevering 7

Het wereldberoemde Britse stylistenduo Trinny & Susannah reist af naar verschillende Nederlandse steden om daar landgenoten op straat te selecteren op hun modemissers. Elke week worden bij negen alledaagse mensen het haar, de make-up en de ...

05-10-2011 21:30

Najaar 2011 aflevering 6

Trinny & Susannah: Missie Holland - Najaar 2011 aflevering 6

Het wereldberoemde Britse stylistenduo Trinny & Susannah reist af naar verschillende Nederlandse steden om daar landgenoten op straat te selecteren op hun modemissers. Elke week worden bij negen alledaagse mensen het haar, de make-up en de ...

28-09-2011 21:32

Najaar 2011 aflevering 5

Trinny & Susannah: Missie Holland - Najaar 2011 aflevering 5

Het wereldberoemde Britse stylistenduo Trinny & Susannah reist af naar verschillende Nederlandse steden om daar landgenoten op straat te selecteren op hun modemissers. Elke week worden bij negen alledaagse mensen het haar, de make-up en de ...

21-09-2011 21:30

Najaar 2011 aflevering 4

Trinny & Susannah: Missie Holland - Najaar 2011 aflevering 4

Het wereldberoemde Britse stylistenduo Trinny & Susannah reist af naar verschillende Nederlandse steden om daar landgenoten op straat te selecteren op hun modemissers. Elke week worden bij negen alledaagse mensen het haar, de make-up en de ...

14-09-2011 21:30

Najaar 2011 aflevering 3

Trinny & Susannah: Missie Holland - Najaar 2011 aflevering 3

Het wereldberoemde Britse stylistenduo Trinny & Susannah reist af naar verschillende Nederlandse steden om daar landgenoten op straat te selecteren op hun modemissers. Elke week worden bij negen alledaagse mensen het haar, de make-up en de ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Trinny & Susannah: Missie Holland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Trinny & Susannah: Missie Holland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Trinny & Susannah: Missie Holland bij Trinny & Susannah: Missie Holland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Trinny & Susannah: Missie Holland. Heb je een uitzending van Trinny & Susannah: Missie Holland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Trinny & Susannah: Missie Holland gemist

De wereldberoemde stylisten Trinny & Susannah komen naar Nederland. Ook in ons land spreken ze mensen aan op hun kleding en krijgen sommigen van hen een complete restyling! Het gaat daarbij om doodgewone mensen, die dankzij enkele ingrepen er al snel veel beter uitzien dan eerst.

Uitzending gemist van Trinny & Susannah: Missie Holland? Hier kun je alle uitzendingen van Trinny & Susannah: Missie Holland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 01-05-2013 om 16:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!