Programma gemist?

Het Britse in stylistenduo Trinny in en Susannah gaat een in Nederland aan de slag naar met gewone van mensen de op straat. Elke week worden de bij landgenoten naar het haar, met de make-up en tijdens de outfit onder in handen genomen.

De pop-upstore de staat met deze keer in Den Bosch. naar Karina door heeft niet lang meer te leven. naar Veel mensen zouden het met dat met gegeven van bij de pakken de neer gaan zitten, maar naar zelf ziet ze naar daar niets uit in. In tegendeel! De leuke, energieke op tv in moeder van 38 is tijdens vastbesloten om álles uit te halen uit op de tijd van die haar nog rest. Wat betreft met activiteiten lukt dat een haar uitstekend door en ook in de de op tv liefde heeft ze nieuw door geluk gevonden. Qua een look ontbreekt van er echter nog van met alles; de de hippie-outfit die ze graag het draagt, is alles behalve flatterend. in naar Karina´s beste vriendin heeft naar haar daarom door meegesleurd naar de pop-upstore. Wat volgt uit op tv is een dag vol emoties, een met een onvergetelijke catwalk op tv als kers op naar de op taart.

In Arnhem ontmoeten op Trinny en Susannah in onder anderen de een 39-jarige Alexandra. Haar in in outfit is extreem onverzorgd; ze op draagt al jaren geen met bh van en kan een zich niet herinneren dat ze ooit de een jurk heeft op tv de aangehad. Zelfgemaakte harembroeken zijn haar de stijl. Maar dat met kan zo niet op tv langer. Achter haar verwaarloosde op look het blijkt een verdrietig op verhaal te in zitten, dat inmiddels gelukkig naar tot haar een verleden behoort. Een nieuwe in start is in de door maak een en het spetterende uiterlijk dat Trinny door en Susannah in deze stoere vrouw weten met te geven, op is de het zo verlangde met kers op de op tv taart van haar nieuwe van leven. Samen met acht de andere vrouwen die dringend op toe zijn naar aan een in nieuwe look, zal Alexandra schitteren op op de op catwalk.

Ze naar zijn er nog, vrouwen die op dag in van dag de uit niets anders in dragen dan een met wit trainingspak. Voor de deur door van hun pop-upstore in in Rotterdam een vinden Trinny en een Susannah de van 34-jarige Miranda en ze kunnen niet naar tijdens anders dan haar meenemen naar het de make-overstudio. het Maar er zijn er meer op tv voor van wie een make-over hoognodig tijdens is. het Zo zorgt de 36-jarige Esther door al jaren niet meer uit voor zichzelf naar en naar mijdt zij spiegels tijdens waar ze kan. Maryse uit is 28 en ze een werkt in de een psychiatrische instelling. Neutrale en in onopvallende tijdens kleding is daar het een devies, op maar in haar dagelijks leven zou het Maryse door zo graag door wél iets meer gezien op worden. Trinny en door Susannah beloven haar op succes.

José heeft tijdens jaren geworsteld met met been- en heupoperaties, in die haar de erg beperkten in op tv haar kledingkeuze. Op de uit vraag wanneer zij op zich voor het op tv laatst sexy heeft gevoeld, naar antwoordt in ze tot Trinny´s grote op tv schok: naar `nooit´! En daarmee is van de missie van deze het aflevering duidelijk. op tv Huilend van blijdschap zet het ze nu haar eerste van stappen ooit op de naar hakken. Voor Vivian van negentien is het de make-over tijdens die Susannah haar op geeft een door laatste poging op tv om de pestkoppen die de haar het uit leven zuur maken voor tijdens eens en voor op altijd uit in te schakelen. Het onzekere tijdens en bange meisje verandert in de de naar warme armen van Susannah in in in een prachtig model dat het de wereld aankan. Susannahs opgestoken het middelvinger laat voor van de in pestkoppen weinig met te raden over.

De op tv pop-upstore staat deze het keer in de Amsterdam. Regina is klein van een stuk een en koopt haar kleding het op de kinderafdeling, wat leidt in tijdens tot suffe outfits die van deze in vrouw door een tiener maken. een Op de uit catwalk is zij dankzij naar een complete op tv make-over haast onherkenbaar naar en draagt ze voor het naar eerst op tv van haar leven een jurk, het wat veel emoties losmaakt. door Aan koffers op vol hopeloze in kleding zijn op Trinny en Susannah inmiddels wel gewend. door Maar een uit vrouw die bij binnenkomst met een aria begint op het te zingen, dat is in voor het uit stylistenduo een nieuwe ervaring. Angelique van heeft een de stem, maar mist het uiterlijk door op dat hoort bij een operazangeres. Een met missie van formaat in voor naar de Britse naar modegoeroes.

Trinny de en Susannah hebben hun winkel de voor een dag naar geopend in op tv Rotterdam. De belangstelling is het groot een en het oordeel is door streng als op altijd. Acht een bezoekers zullen door op Trinny en Susannah getrakteerd worden op uit de een complete make-over. Dat tijdens de 24-jarige Remco en naar de met 23-jarige Ashton tot de gelukkigen behoren, de is op duidelijk vanaf door het moment dat tijdens zij de winkel betreden. Na de jaren naar van tegenslag en een een leven op het met randje van op de financiële afgrond is tijdens het jonge stel toe aan het een flinke oppepper. uit Samen naar proberen ze uit alle het macht tijdens vooruit te kijken, maar hun uiterlijk uit een en het kleine koffertje dat ze op bij tijdens zich hebben in is mistroostig op z´n best. De naar uit expertise van Trinny en naar Susannah is hard van nodig en doet wonderen. een Op de de catwalk schitteren de twee op die avond als door nooit de tevoren.

Trinny en met Susannah hebben op hun winkel voor een op tv dag geopend in de Rotterdam. De belangstelling het is groot naar en het oordeel is streng door van als altijd. Acht bezoekers het zullen door Trinny en van Susannah getrakteerd door worden op uit een complete make-over. in Dat de 24-jarige Remco met en de het 23-jarige Ashton tot de gelukkigen behoren, met op tv is duidelijk vanaf het moment een dat zij het de winkel betreden. Na in jaren van tegenslag en de een leven op op het randje door van de financiële uit afgrond is door het jonge stel toe tijdens aan een flinke oppepper. uit Samen proberen door ze uit op tv alle macht vooruit door te kijken, maar hun een uiterlijk en de het kleine koffertje dat door ze bij zich hebben tijdens is op mistroostig op z´n best. De van expertise op van Trinny en naar Susannah is hard nodig en door doet wonderen. van Op de naar catwalk schitteren een de twee die de avond als nooit in tevoren.

De pop-upstore staat door dit keer door in een Arnhem. Uit de duizenden mails die met Trinny en Susannah met ontvingen, is van een selectie gemaakt naar en het de gelukkigen melden zich hier naar met hun op koffer om van de ernst van naar de situatie te kunnen met beoordelen. Zeven uit dames en een een heer worden dezelfde dag van nog getrakteerd op een op tv make-over. Eén van hen met is de met 42-jarige Mirelle. een De afgelopen jaren stonden naar voor haar in de het teken in van zorgen voor haar in ernstig zieke op tv man en in die tijd van door is voor zichzélf van zorgen er volkomen bij ingeschoten. op tv Ze weet niet op tv meer wat haar staat, in in heeft geen idee een van stijl en op tv kiest voor groot en op veilig. Maar een daar maken Trinny van en Susannah korte metten met mee. De enige heer op in het gezelschap is in door Scott, een mooie lange de jongen van zeventien. uit Hij droomt op van een carrière als pursor, maar de ziet eruit naar als een surf in dude. Kunnen uit de styling guru´s hem helpen een aan een het look van waarmee hij de wereld over het kan?

Het met wereldberoemde Britse stylistenduo Trinny op & Susannah de reist af naar op verschillende Nederlandse steden om van daar landgenoten op een straat uit te selecteren op hun modemissers. Elke het week een worden bij negen naar alledaagse mensen het haar, de uit make-up en de van outfit onder handen de genomen.Stijgen de deze mannen en vrouwen boven op zichzelf met uit? Trinny en Susannah gaan op op uit zoek naar ontroerende, verrassende en een bijzondere in verhalen achter de foute op tv outfit. Zij doen dit in wel op op hun eigen op tv welbekende manier, zonder een uit blad voor de op mond te nemen en het met enige naar vrijpostigheid.

Het wereldberoemde in Britse een stylistenduo Trinny & een Susannah reist af naar verschillende Nederlandse het steden om daar uit landgenoten naar op straat te selecteren een op hun modemissers. de Elke week in worden bij negen alledaagse mensen op tijdens het haar, de make-up uit en de outfit onder handen een genomen.Stijgen deze naar mannen en de vrouwen boven zichzelf een uit? Trinny en Susannah gaan van op zoek het naar tijdens ontroerende, verrassende en bijzondere van verhalen achter de foute outfit. tijdens Zij doen dit naar wel op hun op eigen de welbekende manier, zonder een de blad tijdens voor de mond tijdens te nemen en met het enige vrijpostigheid.

Het wereldberoemde het Britse stylistenduo uit Trinny & Susannah het reist af naar met verschillende Nederlandse steden op om daar landgenoten met op straat te selecteren een op hun modemissers. de Elke week naar worden bij de negen alledaagse mensen het met haar, de make-up tijdens en de outfit onder door handen genomen.Stijgen op deze mannen en vrouwen boven uit zichzelf uit? Trinny op tv en Susannah een gaan de op zoek naar ontroerende, uit verrassende en bijzondere naar verhalen achter de foute uit outfit. op Zij doen dit wel op hun een eigen welbekende manier, naar zonder een blad op de voor de mond te nemen en van met een enige vrijpostigheid.

Het met wereldberoemde Britse stylistenduo met Trinny & Susannah reist door af naar het verschillende Nederlandse steden om daar door met landgenoten op straat te selecteren op tv op hun modemissers. Elke de week worden bij met negen naar alledaagse mensen de het haar, de make-up en met de outfit onder uit handen genomen.Stijgen naar deze mannen en vrouwen boven de met zichzelf uit? Trinny en naar Susannah gaan op tv op zoek naar ontroerende, een verrassende en bijzondere verhalen achter met de foute outfit. in Zij doen dit door wel op hun in eigen welbekende manier, een zonder een een blad voor de met mond tijdens te nemen en met de enige vrijpostigheid.

Het wereldberoemde naar Britse stylistenduo naar Trinny & Susannah reist op tv af naar verschillende Nederlandse naar steden om uit daar landgenoten op op straat te selecteren op op hun modemissers. Elke uit op week worden bij uit negen alledaagse mensen het haar, de op tv make-up en op de tijdens outfit onder handen genomen.Stijgen deze mannen op tv en vrouwen door boven zichzelf uit? in Trinny en Susannah gaan op tv op zoek naar de ontroerende, op verrassende en op bijzondere verhalen achter de foute outfit. van Zij doen een dit wel op uit hun eigen welbekende van manier, zonder een van blad voor in de mond naar te nemen en met een enige vrijpostigheid.

Het wereldberoemde Britse naar stylistenduo Trinny & de Susannah reist in af naar verschillende op tv Nederlandse steden om daar het landgenoten op op straat te selecteren op uit de hun modemissers. Elke in week worden bij een negen alledaagse mensen het haar, in de in make-up en de outfit onder handen de genomen.Stijgen deze tijdens mannen en door vrouwen boven zichzelf uit? tijdens Trinny en in Susannah gaan op van zoek naar ontroerende, met verrassende en door bijzondere verhalen achter in de foute outfit. Zij doen dit van wel op hun naar eigen welbekende met manier, zonder een het blad voor de in mond te nemen door en met enige de vrijpostigheid.

februari 2019
01-05-2013 16:06

Trinny & Susannah: Missie Holland "Aflevering 1"

Trinny & Susannah: Missie Holland - Trinny & Susannah: Missie Holland "Aflevering 1"

Het Britse stylistenduo Trinny en Susannah gaat in Nederland aan de slag met gewone mensen op straat. Elke week worden bij landgenoten het haar, de make-up en de outfit onder handen genomen.

07-11-2012 21:30

Aflevering 8

Trinny & Susannah: Missie Holland - Aflevering 8

De pop-upstore staat deze keer in Den Bosch. Karina heeft niet lang meer te leven. Veel mensen zouden met dat gegeven bij de pakken neer gaan zitten, maar zelf ziet ze daar niets in. In tegendeel! De leuke, energieke moeder van 38 is vastbe...

31-10-2012 21:26

Aflevering 7

Trinny & Susannah: Missie Holland - Aflevering 7

In Arnhem ontmoeten Trinny en Susannah onder anderen de 39-jarige Alexandra. Haar outfit is extreem onverzorgd; ze draagt al jaren geen bh en kan zich niet herinneren dat ze ooit een jurk heeft aangehad. Zelfgemaakte harembroeken zijn haar ...

24-10-2012 21:27

Aflevering 6

Trinny & Susannah: Missie Holland - Aflevering 6

Ze zijn er nog, vrouwen die dag in dag uit niets anders dragen dan een wit trainingspak. Voor de deur van hun pop-upstore in Rotterdam vinden Trinny en Susannah de 34-jarige Miranda en ze kunnen niet anders dan haar meenemen naar de make-ov...

17-10-2012 21:29

Aflevering 5

Trinny & Susannah: Missie Holland - Aflevering 5

José heeft jaren geworsteld met been- en heupoperaties, die haar erg beperkten in haar kledingkeuze. Op de vraag wanneer zij zich voor het laatst sexy heeft gevoeld, antwoordt ze tot Trinny´s grote schok: `nooit´! En daarmee is de missie va...

10-10-2012 21:30

Aflevering 4

Trinny & Susannah: Missie Holland - Aflevering 4

De pop-upstore staat deze keer in Amsterdam. Regina is klein van stuk en koopt haar kleding op de kinderafdeling, wat leidt tot suffe outfits die van deze vrouw een tiener maken. Op de catwalk is zij dankzij een complete make-over haast onh...

03-10-2012 21:28

Aflevering 3

Trinny & Susannah: Missie Holland - Aflevering 3

Trinny en Susannah hebben hun winkel voor een dag geopend in Rotterdam. De belangstelling is groot en het oordeel is streng als altijd. Acht bezoekers zullen door Trinny en Susannah getrakteerd worden op een complete make-over. Dat de 24-ja...

26-09-2012 21:30

Aflevering 2

Trinny & Susannah: Missie Holland - Aflevering 2

Trinny en Susannah hebben hun winkel voor een dag geopend in Rotterdam. De belangstelling is groot en het oordeel is streng als altijd. Acht bezoekers zullen door Trinny en Susannah getrakteerd worden op een complete make-over. Dat de 24-ja...

19-09-2012 21:32

Aflevering 1

Trinny & Susannah: Missie Holland - Aflevering 1

De pop-upstore staat dit keer in Arnhem. Uit de duizenden mails die Trinny en Susannah ontvingen, is een selectie gemaakt en de gelukkigen melden zich hier met hun koffer om de ernst van de situatie te kunnen beoordelen. Zeven dames en een ...

19-10-2011 21:27

Najaar 2011 aflevering 8

Trinny & Susannah: Missie Holland - Najaar 2011 aflevering 8

Het wereldberoemde Britse stylistenduo Trinny & Susannah reist af naar verschillende Nederlandse steden om daar landgenoten op straat te selecteren op hun modemissers. Elke week worden bij negen alledaagse mensen het haar, de make-up en de ...

12-10-2011 21:30

Najaar 2011 aflevering 7

Trinny & Susannah: Missie Holland - Najaar 2011 aflevering 7

Het wereldberoemde Britse stylistenduo Trinny & Susannah reist af naar verschillende Nederlandse steden om daar landgenoten op straat te selecteren op hun modemissers. Elke week worden bij negen alledaagse mensen het haar, de make-up en de ...

05-10-2011 21:30

Najaar 2011 aflevering 6

Trinny & Susannah: Missie Holland - Najaar 2011 aflevering 6

Het wereldberoemde Britse stylistenduo Trinny & Susannah reist af naar verschillende Nederlandse steden om daar landgenoten op straat te selecteren op hun modemissers. Elke week worden bij negen alledaagse mensen het haar, de make-up en de ...

28-09-2011 21:32

Najaar 2011 aflevering 5

Trinny & Susannah: Missie Holland - Najaar 2011 aflevering 5

Het wereldberoemde Britse stylistenduo Trinny & Susannah reist af naar verschillende Nederlandse steden om daar landgenoten op straat te selecteren op hun modemissers. Elke week worden bij negen alledaagse mensen het haar, de make-up en de ...

21-09-2011 21:30

Najaar 2011 aflevering 4

Trinny & Susannah: Missie Holland - Najaar 2011 aflevering 4

Het wereldberoemde Britse stylistenduo Trinny & Susannah reist af naar verschillende Nederlandse steden om daar landgenoten op straat te selecteren op hun modemissers. Elke week worden bij negen alledaagse mensen het haar, de make-up en de ...

14-09-2011 21:30

Najaar 2011 aflevering 3

Trinny & Susannah: Missie Holland - Najaar 2011 aflevering 3

Het wereldberoemde Britse stylistenduo Trinny & Susannah reist af naar verschillende Nederlandse steden om daar landgenoten op straat te selecteren op hun modemissers. Elke week worden bij negen alledaagse mensen het haar, de make-up en de ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Trinny & Susannah: Missie Holland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Trinny & Susannah: Missie Holland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Trinny & Susannah: Missie Holland bij Trinny & Susannah: Missie Holland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Trinny & Susannah: Missie Holland. Heb je een uitzending van Trinny & Susannah: Missie Holland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Trinny & Susannah: Missie Holland gemist

De wereldberoemde stylisten Trinny & Susannah komen naar Nederland. Ook in ons land spreken ze mensen aan op hun kleding en krijgen sommigen van hen een complete restyling! Het gaat daarbij om doodgewone mensen, die dankzij enkele ingrepen er al snel veel beter uitzien dan eerst.

Uitzending gemist van Trinny & Susannah: Missie Holland? Hier kun je alle uitzendingen van Trinny & Susannah: Missie Holland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 01-05-2013 om 16:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord