Programma gemist?

Het Britse stylistenduo van Trinny en Susannah een gaat de in Nederland aan op de slag met het gewone mensen op straat. door Elke van week worden bij landgenoten het met haar, de make-up en uit de uit outfit onder handen naar genomen.

De een pop-upstore staat deze keer in in Den Bosch. van Karina heeft niet uit lang naar meer te leven. Veel naar mensen zouden in met dat gegeven bij uit de pakken naar neer gaan zitten, maar zelf uit ziet een ze daar niets in. een In tegendeel! De leuke, in energieke moeder van een 38 is vastbesloten een om álles de te halen uit de tijd in die haar nog het rest. door Wat betreft activiteiten lukt dat op haar uitstekend in en ook in de het liefde heeft ze van nieuw geluk de gevonden. Qua look door ontbreekt er echter op nog van alles; op tv de hippie-outfit naar die ze graag draagt, van is alles behalve flatterend. naar van Karina´s beste vriendin heeft haar het daarom de meegesleurd naar de pop-upstore. Wat volgt tijdens de is een dag de vol emoties, met een onvergetelijke catwalk het als kers op naar in de taart.

In Arnhem naar ontmoeten Trinny en Susannah in onder tijdens anderen de 39-jarige Alexandra. Haar de outfit tijdens is extreem onverzorgd; uit ze draagt al jaren op geen bh door en kan zich op niet herinneren dat ze ooit uit een jurk heeft de aangehad. Zelfgemaakte harembroeken het zijn het haar stijl. op tv Maar dat kan zo niet langer. de Achter haar verwaarloosde in look een blijkt een verdrietig verhaal het te zitten, dat inmiddels het op tv gelukkig tot haar verleden behoort. Een op tv nieuwe een start is in de maak van en het op spetterende de uiterlijk dat Trinny en Susannah deze op tv stoere vrouw de weten uit te geven, is de zo op tv verlangde kers een op de op taart van haar nieuwe leven. uit Samen met acht andere met vrouwen de die dringend toe zijn de aan een een nieuwe look, zal de Alexandra schitteren op de door catwalk.

Ze naar zijn er nog, vrouwen het die dag in de dag uit niets op tv anders van dragen dan een wit trainingspak. naar Voor de met deur van hun pop-upstore in in Rotterdam vinden Trinny een en Susannah de met 34-jarige Miranda de en het ze kunnen niet anders dan haar met meenemen tijdens naar de make-overstudio. Maar er naar zijn er meer van tijdens voor wie een make-over hoognodig uit is. Zo door zorgt de 36-jarige Esther de al een jaren niet meer voor zichzelf in en mijdt zij het spiegels waar ze naar kan. Maryse de is 28 en ze werkt de tijdens in een psychiatrische instelling. naar Neutrale en onopvallende kleding van is daar het op devies, maar in in haar dagelijks leven zou een Maryse zo graag door wél iets door meer gezien worden. Trinny in met en Susannah beloven haar een succes.

José heeft jaren naar uit geworsteld met been- en met heupoperaties, die haar erg beperkten de in haar met kledingkeuze. Op de vraag op wanneer zij op zich voor op tv het laatst sexy heeft tijdens gevoeld, antwoordt het ze tot Trinny´s grote van schok: met `nooit´! En daarmee de is de missie van deze op aflevering duidelijk. een Huilend van blijdschap door zet ze tijdens nu haar eerste stappen van ooit op het hakken. Voor Vivian van negentien is naar de make-over in die naar Susannah haar geeft een de laatste poging om in de pestkoppen een die haar het leven zuur maken een voor uit eens en tijdens voor altijd uit te schakelen. op tv Het onzekere en in bange meisje verandert in naar de tijdens warme armen van een Susannah in een prachtig model uit dat de wereld van met aankan. Susannahs opgestoken middelvinger laat voor de de pestkoppen uit weinig te raden tijdens over.

De pop-upstore de staat deze keer door in in Amsterdam. Regina is klein op van stuk en in koopt haar kleding tijdens op de tijdens kinderafdeling, wat leidt uit tot suffe outfits op die van deze vrouw een de tiener maken. een Op de catwalk is het zij dankzij van een complete make-over haast onherkenbaar op tv tijdens en draagt ze uit voor het eerst op tv van haar leven een jurk, wat op tv in veel emoties losmaakt. Aan van koffers vol hopeloze uit kleding zijn Trinny en op Susannah inmiddels wel uit gewend. Maar een tijdens vrouw die bij door binnenkomst het een aria begint uit te zingen, dat is van voor het stylistenduo een een nieuwe ervaring. een Angelique heeft in de stem, maar mist het uiterlijk op tv dat hoort bij de met een operazangeres. Een missie van formaat op tv voor de Britse van het modegoeroes.

Trinny en Susannah naar tijdens hebben hun winkel voor op een dag geopend in het Rotterdam. De belangstelling een is naar groot en het op oordeel is streng als altijd. Acht naar tijdens bezoekers zullen door het Trinny en Susannah getrakteerd worden op een een op tv complete make-over. Dat de 24-jarige op tv Remco en op tv de door 23-jarige Ashton tot de door gelukkigen behoren, een is duidelijk vanaf het moment van dat zij de winkel van betreden. Na jaren tijdens van tegenslag en van een leven op uit het randje van van op de financiële afgrond is de het jonge op stel toe aan een flinke oppepper. de Samen proberen ze naar uit tijdens alle macht vooruit te door kijken, maar hun uiterlijk het in en het kleine koffertje dat ze tijdens bij zich hebben een is mistroostig in op z´n tijdens best. De expertise van door Trinny en Susannah is van met hard nodig en doet wonderen. op Op in de catwalk schitteren de twee die op avond als het nooit het tevoren.

Trinny en de Susannah hebben op hun winkel in voor een dag geopend in Rotterdam. een De belangstelling is door groot naar en het oordeel is streng van als een altijd. Acht bezoekers op tv zullen door in Trinny en Susannah getrakteerd een worden op een het complete make-over. Dat de 24-jarige tijdens Remco en de de 23-jarige uit Ashton tot de op tv gelukkigen behoren, is duidelijk vanaf de van het moment dat zij de winkel door betreden. Na door jaren op van tegenslag en een leven op op het randje van van de financiële afgrond op tv is het jonge de stel toe met aan een het flinke oppepper. op Samen proberen ze in uit alle macht vooruit met te kijken, maar hun uit uiterlijk en het in kleine koffertje uit dat ze bij het zich hebben is de mistroostig op z´n best. tijdens De door expertise van Trinny en Susannah is tijdens hard nodig en met doet wonderen. Op een de van catwalk schitteren de op twee die avond als nooit tijdens door tevoren.

De pop-upstore op tv staat tijdens dit keer in Arnhem. Uit de tijdens duizenden mails die de op tv Trinny en Susannah ontvingen, is van een selectie gemaakt en met de gelukkigen op tv melden op tv zich hier met uit hun koffer om de ernst uit van de op situatie te kunnen beoordelen. het Zeven de dames en een heer worden dezelfde een dag nog getrakteerd de op tijdens een make-over. Eén van een hen is door de 42-jarige Mirelle. tijdens De afgelopen jaren uit stonden voor haar naar in het op teken van zorgen voor haar ernstig van van zieke man en in die tijd uit is op voor zichzélf zorgen uit er volkomen bij ingeschoten. Ze naar weet niet meer uit wat haar staat, op heeft geen door idee van het stijl en kiest van voor groot het en veilig. Maar daar maken Trinny met en op Susannah korte de metten mee. De met enige heer in het gezelschap naar is Scott, naar een mooie lange jongen van het zeventien. Hij droomt op tv van een carrière in met als pursor, maar ziet eruit als door een van surf dude. Kunnen op de styling guru´s hem van helpen aan een look in waarmee hij naar de wereld het over kan?

Het tijdens wereldberoemde Britse stylistenduo Trinny & door Susannah reist af van met naar verschillende Nederlandse steden om in daar naar landgenoten op straat te selecteren naar op hun modemissers. naar Elke week de worden bij negen het alledaagse mensen het haar, in de make-up tijdens en de de outfit onder handen genomen.Stijgen op tv deze mannen en vrouwen boven tijdens met zichzelf uit? Trinny en Susannah een gaan op zoek in naar ontroerende, verrassende en een bijzondere verhalen achter naar de foute van outfit. uit Zij doen dit wel op hun op eigen de welbekende manier, zonder een blad uit voor de tijdens mond te nemen met en met op tv enige vrijpostigheid.

Het wereldberoemde Britse uit stylistenduo Trinny & naar Susannah reist in af naar verschillende met Nederlandse steden met om daar van landgenoten op straat te selecteren de op hun modemissers. Elke uit week worden bij door naar negen alledaagse mensen het haar, met de make-up en in de outfit het onder handen genomen.Stijgen deze mannen de op tv en vrouwen boven zichzelf uit? in Trinny en Susannah met gaan op zoek naar een ontroerende, tijdens verrassende en bijzondere verhalen naar achter uit de foute outfit. op tv Zij doen dit wel op hun op eigen welbekende manier, een zonder een in blad voor de mond een te met nemen en met enige een vrijpostigheid.

Het wereldberoemde op tv Britse stylistenduo Trinny met & de Susannah reist af naar verschillende Nederlandse uit steden in om daar landgenoten naar op straat te door selecteren op hun van modemissers. Elke week worden op bij negen alledaagse mensen op tv met het haar, de make-up op en de outfit onder op handen genomen.Stijgen deze mannen uit en vrouwen boven een tijdens zichzelf uit? Trinny een en Susannah gaan op zoek in naar van ontroerende, verrassende en bijzondere in verhalen achter de foute het outfit. Zij een doen dit wel op op tv hun eigen welbekende manier, op tv zonder een blad naar voor de mond van te nemen en het met tijdens enige vrijpostigheid.

Het het wereldberoemde Britse stylistenduo Trinny & in Susannah reist af door naar verschillende door Nederlandse steden om daar uit de landgenoten op straat te selecteren het op hun naar modemissers. Elke week worden bij op tv naar negen alledaagse mensen het van haar, de make-up op en de tijdens outfit onder handen genomen.Stijgen deze naar mannen en op vrouwen boven zichzelf uit? Trinny een en Susannah gaan van op zoek naar op ontroerende, door verrassende en bijzondere verhalen achter door de foute outfit. uit Zij naar doen dit door wel op hun eigen welbekende manier, naar zonder een op blad voor de mond op tv te tijdens nemen en tijdens met enige vrijpostigheid.

Het wereldberoemde Britse tijdens de stylistenduo Trinny & van Susannah reist af naar verschillende in Nederlandse steden naar om daar landgenoten op straat in met te selecteren op hun modemissers. Elke naar week worden door bij negen alledaagse van mensen het haar, de uit make-up en de naar outfit op tv onder handen genomen.Stijgen deze mannen tijdens en vrouwen naar boven zichzelf het uit? Trinny en Susannah gaan in van op zoek naar ontroerende, verrassende en naar bijzondere in verhalen achter de de foute outfit. Zij doen de dit wel op door hun naar eigen welbekende manier, naar zonder een blad voor de tijdens mond te nemen en uit in met enige vrijpostigheid.

Het met wereldberoemde Britse van stylistenduo Trinny & een Susannah reist af naar verschillende Nederlandse van steden een om daar landgenoten op een straat van te selecteren op met hun modemissers. Elke uit week worden bij uit negen alledaagse mensen het het haar, de make-up en de naar outfit tijdens onder handen genomen.Stijgen deze in mannen op tv en vrouwen boven uit zichzelf uit? Trinny van en Susannah gaan op zoek van naar ontroerende, verrassende op tv en bijzondere het verhalen achter door de foute outfit. Zij het doen dit wel op tijdens hun door eigen welbekende manier, zonder van een blad voor uit de mond te het nemen en naar met enige vrijpostigheid.

juli 2020
01-05-2013 16:06

Trinny & Susannah: Missie Holland "Aflevering 1"

Trinny & Susannah: Missie Holland - Trinny & Susannah: Missie Holland "Aflevering 1"

Het Britse stylistenduo Trinny en Susannah gaat in Nederland aan de slag met gewone mensen op straat. Elke week worden bij landgenoten het haar, de make-up en de outfit onder handen genomen.

07-11-2012 21:30

Aflevering 8

Trinny & Susannah: Missie Holland - Aflevering 8

De pop-upstore staat deze keer in Den Bosch. Karina heeft niet lang meer te leven. Veel mensen zouden met dat gegeven bij de pakken neer gaan zitten, maar zelf ziet ze daar niets in. In tegendeel! De leuke, energieke moeder van 38 is vastbe...

31-10-2012 21:26

Aflevering 7

Trinny & Susannah: Missie Holland - Aflevering 7

In Arnhem ontmoeten Trinny en Susannah onder anderen de 39-jarige Alexandra. Haar outfit is extreem onverzorgd; ze draagt al jaren geen bh en kan zich niet herinneren dat ze ooit een jurk heeft aangehad. Zelfgemaakte harembroeken zijn haar ...

24-10-2012 21:27

Aflevering 6

Trinny & Susannah: Missie Holland - Aflevering 6

Ze zijn er nog, vrouwen die dag in dag uit niets anders dragen dan een wit trainingspak. Voor de deur van hun pop-upstore in Rotterdam vinden Trinny en Susannah de 34-jarige Miranda en ze kunnen niet anders dan haar meenemen naar de make-ov...

17-10-2012 21:29

Aflevering 5

Trinny & Susannah: Missie Holland - Aflevering 5

José heeft jaren geworsteld met been- en heupoperaties, die haar erg beperkten in haar kledingkeuze. Op de vraag wanneer zij zich voor het laatst sexy heeft gevoeld, antwoordt ze tot Trinny´s grote schok: `nooit´! En daarmee is de missie va...

10-10-2012 21:30

Aflevering 4

Trinny & Susannah: Missie Holland - Aflevering 4

De pop-upstore staat deze keer in Amsterdam. Regina is klein van stuk en koopt haar kleding op de kinderafdeling, wat leidt tot suffe outfits die van deze vrouw een tiener maken. Op de catwalk is zij dankzij een complete make-over haast onh...

03-10-2012 21:28

Aflevering 3

Trinny & Susannah: Missie Holland - Aflevering 3

Trinny en Susannah hebben hun winkel voor een dag geopend in Rotterdam. De belangstelling is groot en het oordeel is streng als altijd. Acht bezoekers zullen door Trinny en Susannah getrakteerd worden op een complete make-over. Dat de 24-ja...

26-09-2012 21:30

Aflevering 2

Trinny & Susannah: Missie Holland - Aflevering 2

Trinny en Susannah hebben hun winkel voor een dag geopend in Rotterdam. De belangstelling is groot en het oordeel is streng als altijd. Acht bezoekers zullen door Trinny en Susannah getrakteerd worden op een complete make-over. Dat de 24-ja...

19-09-2012 21:32

Aflevering 1

Trinny & Susannah: Missie Holland - Aflevering 1

De pop-upstore staat dit keer in Arnhem. Uit de duizenden mails die Trinny en Susannah ontvingen, is een selectie gemaakt en de gelukkigen melden zich hier met hun koffer om de ernst van de situatie te kunnen beoordelen. Zeven dames en een ...

19-10-2011 21:27

Najaar 2011 aflevering 8

Trinny & Susannah: Missie Holland - Najaar 2011 aflevering 8

Het wereldberoemde Britse stylistenduo Trinny & Susannah reist af naar verschillende Nederlandse steden om daar landgenoten op straat te selecteren op hun modemissers. Elke week worden bij negen alledaagse mensen het haar, de make-up en de ...

12-10-2011 21:30

Najaar 2011 aflevering 7

Trinny & Susannah: Missie Holland - Najaar 2011 aflevering 7

Het wereldberoemde Britse stylistenduo Trinny & Susannah reist af naar verschillende Nederlandse steden om daar landgenoten op straat te selecteren op hun modemissers. Elke week worden bij negen alledaagse mensen het haar, de make-up en de ...

05-10-2011 21:30

Najaar 2011 aflevering 6

Trinny & Susannah: Missie Holland - Najaar 2011 aflevering 6

Het wereldberoemde Britse stylistenduo Trinny & Susannah reist af naar verschillende Nederlandse steden om daar landgenoten op straat te selecteren op hun modemissers. Elke week worden bij negen alledaagse mensen het haar, de make-up en de ...

28-09-2011 21:32

Najaar 2011 aflevering 5

Trinny & Susannah: Missie Holland - Najaar 2011 aflevering 5

Het wereldberoemde Britse stylistenduo Trinny & Susannah reist af naar verschillende Nederlandse steden om daar landgenoten op straat te selecteren op hun modemissers. Elke week worden bij negen alledaagse mensen het haar, de make-up en de ...

21-09-2011 21:30

Najaar 2011 aflevering 4

Trinny & Susannah: Missie Holland - Najaar 2011 aflevering 4

Het wereldberoemde Britse stylistenduo Trinny & Susannah reist af naar verschillende Nederlandse steden om daar landgenoten op straat te selecteren op hun modemissers. Elke week worden bij negen alledaagse mensen het haar, de make-up en de ...

14-09-2011 21:30

Najaar 2011 aflevering 3

Trinny & Susannah: Missie Holland - Najaar 2011 aflevering 3

Het wereldberoemde Britse stylistenduo Trinny & Susannah reist af naar verschillende Nederlandse steden om daar landgenoten op straat te selecteren op hun modemissers. Elke week worden bij negen alledaagse mensen het haar, de make-up en de ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Trinny & Susannah: Missie Holland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Trinny & Susannah: Missie Holland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Trinny & Susannah: Missie Holland bij Trinny & Susannah: Missie Holland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Trinny & Susannah: Missie Holland. Heb je een uitzending van Trinny & Susannah: Missie Holland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Trinny & Susannah: Missie Holland gemist

De wereldberoemde stylisten Trinny & Susannah komen naar Nederland. Ook in ons land spreken ze mensen aan op hun kleding en krijgen sommigen van hen een complete restyling! Het gaat daarbij om doodgewone mensen, die dankzij enkele ingrepen er al snel veel beter uitzien dan eerst.

Uitzending gemist van Trinny & Susannah: Missie Holland? Hier kun je alle uitzendingen van Trinny & Susannah: Missie Holland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 01-05-2013 om 16:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!