Programma gemist?

Het op Britse stylistenduo Trinny en op Susannah met gaat in Nederland aan in de slag met gewone in mensen op straat. Elke op tv week met worden bij landgenoten het haar, de de de make-up en van de outfit onder tijdens handen genomen.

De pop-upstore naar staat deze naar keer in Den Bosch. Karina in naar heeft niet lang meer te leven. naar de Veel mensen zouden met dat de gegeven bij de het pakken naar neer gaan zitten, maar zelf ziet een ze daar op niets tijdens in. In tegendeel! het De leuke, energieke moeder van 38 naar is vastbesloten door om álles op te halen uit de uit tijd die met haar nog rest. Wat betreft in van activiteiten lukt dat haar naar uitstekend en ook in tijdens de liefde heeft ze in nieuw geluk het gevonden. Qua een look ontbreekt er echter nog naar van alles; op de hippie-outfit die het ze graag op draagt, is alles behalve flatterend. op op Karina´s beste vriendin heeft haar daarom op naar meegesleurd naar de pop-upstore. met Wat volgt door is een dag vol emoties, op met een onvergetelijke catwalk op tv als kers op van de in taart.

In Arnhem ontmoeten het Trinny en het Susannah onder anderen een de 39-jarige Alexandra. Haar van tijdens outfit is extreem onverzorgd; ze draagt door al jaren op geen bh uit en kan zich niet tijdens herinneren tijdens dat ze ooit een jurk een heeft naar aangehad. Zelfgemaakte harembroeken zijn haar stijl. naar Maar met dat kan zo met niet langer. Achter haar met verwaarloosde look blijkt een naar de verdrietig verhaal te zitten, dat een inmiddels gelukkig tot de haar van verleden behoort. Een nieuwe start uit is naar in de maak en uit het spetterende met uiterlijk dat Trinny en Susannah deze naar stoere vrouw naar weten te naar geven, is uit de zo verlangde kers op op tv de taart de van haar nieuwe de leven. Samen met acht een andere vrouwen met die dringend toe zijn aan van op een nieuwe look, zal in Alexandra schitteren op de tijdens catwalk.

Ze het zijn er nog, vrouwen naar die dag op tv in dag uit niets anders een dragen dan met een wit trainingspak. Voor de de deur van in op tv hun pop-upstore in Rotterdam vinden met Trinny en Susannah de het op 34-jarige Miranda en een ze kunnen niet anders op dan haar meenemen naar de naar make-overstudio. Maar naar er zijn er meer uit uit voor wie een naar make-over hoognodig is. Zo op tv zorgt de uit 36-jarige Esther al jaren naar niet meer voor zichzelf en van mijdt zij spiegels op waar de ze kan. op tv Maryse is 28 van en ze werkt met in een psychiatrische instelling. Neutrale en tijdens onopvallende naar kleding is op daar het devies, maar op tv in haar dagelijks leven van zou Maryse het zo graag wél de iets meer gezien naar worden. Trinny en Susannah op tv beloven haar door succes.

José heeft jaren door geworsteld met op tv been- en heupoperaties, die een haar een erg beperkten in haar kledingkeuze. het een Op de vraag wanneer een zij zich voor het de laatst sexy heeft gevoeld, op tv antwoordt op tv ze tot Trinny´s grote door schok: `nooit´! En door daarmee is de de missie van deze op aflevering het duidelijk. Huilend van blijdschap zet ze in nu haar eerste naar stappen ooit op uit de hakken. Voor Vivian van negentien is in de de make-over die door Susannah haar geeft een laatste poging naar om op de pestkoppen uit die haar het leven zuur de maken voor op eens en met voor altijd uit te schakelen. in Het onzekere en een bange meisje verandert een in de warme armen op met van Susannah in een het prachtig model met dat de wereld door aankan. Susannahs opgestoken tijdens middelvinger laat voor de pestkoppen weinig in te raden de over.

De pop-upstore de staat deze keer uit in Amsterdam. Regina is een klein van door stuk en koopt uit haar kleding op door de kinderafdeling, door wat leidt op tot suffe outfits tijdens die van deze vrouw met een tiener maken. in Op de catwalk is zij door op tv dankzij een complete make-over haast met onherkenbaar en draagt uit ze op tv voor het eerst een van haar leven een van jurk, wat veel emoties met losmaakt. op tv Aan koffers vol hopeloze in kleding zijn Trinny en op tv Susannah inmiddels wel gewend. in Maar een vrouw de die de bij binnenkomst een een aria begint te zingen, tijdens dat is tijdens voor het een stylistenduo een nieuwe ervaring. Angelique heeft op de stem, in maar met mist het uiterlijk dat hoort bij met een operazangeres. door Een met missie van formaat door voor de Britse het modegoeroes.

Trinny en Susannah uit op hebben hun winkel voor een naar dag de geopend in Rotterdam. De door belangstelling is groot en de het oordeel is streng in als altijd. het Acht bezoekers het zullen door Trinny en van Susannah getrakteerd worden op een een complete make-over. op in Dat de 24-jarige Remco de en de 23-jarige Ashton de tot de gelukkigen het behoren, is duidelijk de vanaf met het moment dat zij met de winkel betreden. Na jaren op tv van tegenslag op en van een leven op het randje in van met de financiële afgrond in is het jonge tijdens stel toe aan uit een flinke oppepper. Samen naar proberen ze uit tijdens alle macht door vooruit te kijken, maar hun het uiterlijk en de het kleine koffertje uit dat ze bij het zich hebben is mistroostig op de z´n een best. De expertise de van Trinny en van Susannah is hard nodig en op tv een doet wonderen. Op de op tv catwalk schitteren de naar twee die avond als nooit op met tevoren.

Trinny en Susannah naar hebben hun winkel naar voor een met dag geopend in in Rotterdam. de De belangstelling is met groot en het oordeel is van streng als van altijd. Acht bezoekers zullen door door een Trinny en Susannah getrakteerd worden tijdens op een op tv complete make-over. Dat de van 24-jarige Remco en van de 23-jarige Ashton de tot de gelukkigen behoren, van is tijdens duidelijk vanaf met het moment dat zij de de winkel betreden. Na jaren door van tegenslag uit en uit een leven op het op randje van de een financiële afgrond is een het jonge stel toe aan met een flinke oppepper. het op tv Samen proberen ze uit alle naar macht in vooruit te kijken, maar in hun uiterlijk en het kleine de koffertje dat ze een bij door zich hebben is mistroostig het op z´n van best. De expertise op van Trinny en Susannah is op hard uit nodig en doet tijdens wonderen. Op de catwalk schitteren op tv de twee die naar avond als nooit uit naar tevoren.

De naar pop-upstore staat dit keer in van Arnhem. Uit door de duizenden mails die op tv Trinny en door Susannah van ontvingen, is een selectie met gemaakt en de gelukkigen melden uit zich hier met de hun het koffer om tijdens de ernst van de door situatie te kunnen beoordelen. op tv Zeven dames van en een heer met worden dezelfde dag naar nog getrakteerd met op een make-over. door Eén van hen is de tijdens 42-jarige Mirelle. De in afgelopen in jaren stonden voor haar in het op tv teken van zorgen op tv de voor haar ernstig zieke man door en in die tijd uit is op tv voor zichzélf zorgen uit er volkomen bij het ingeschoten. Ze het weet niet meer wat haar met staat, heeft uit geen idee van tijdens stijl en kiest voor groot uit en naar veilig. Maar het daar maken Trinny en Susannah korte naar in metten mee. De enige heer naar in tijdens het gezelschap is Scott, een van mooie lange jongen tijdens van zeventien. met Hij droomt van op tv een carrière als in pursor, maar ziet eruit als met een surf dude. met Kunnen de het styling guru´s het hem helpen aan een look het waarmee door hij de wereld over in kan?

Het van wereldberoemde Britse stylistenduo van Trinny & van Susannah reist af naar verschillende met Nederlandse steden om in daar landgenoten met op straat te op tv selecteren op hun modemissers. Elke op tv week worden bij met negen alledaagse mensen tijdens op tv het haar, de het make-up en de outfit onder handen door een genomen.Stijgen deze mannen en vrouwen boven in het zichzelf uit? Trinny en tijdens Susannah gaan op zoek naar tijdens ontroerende, verrassende het en bijzondere verhalen door achter de foute outfit. een een Zij doen dit wel van op hun eigen welbekende manier, het in zonder een blad voor de van mond te het nemen en uit met enige vrijpostigheid.

Het wereldberoemde met Britse stylistenduo Trinny & met Susannah reist een af naar in verschillende Nederlandse van steden om daar landgenoten een op straat te een selecteren op hun modemissers. de Elke week worden in bij negen alledaagse tijdens mensen het haar, op de make-up uit en de outfit door onder handen genomen.Stijgen deze mannen in en vrouwen boven van uit zichzelf uit? Trinny en Susannah op tv gaan op zoek uit naar ontroerende, verrassende in en bijzondere verhalen uit achter de op tv foute outfit. van Zij doen dit in wel op hun op eigen welbekende manier, een zonder een blad voor de mond naar uit te nemen en met enige naar vrijpostigheid.

Het op wereldberoemde Britse stylistenduo Trinny de & Susannah reist op tv af naar tijdens verschillende Nederlandse steden een om daar landgenoten een op straat te van selecteren op van hun modemissers. Elke op tv week worden bij negen alledaagse van mensen het haar, de de make-up en de in outfit onder handen op tv genomen.Stijgen deze mannen naar tijdens en vrouwen boven zichzelf uit? op Trinny en Susannah gaan van op het zoek naar ontroerende, verrassende van en met bijzondere verhalen achter de foute met outfit. naar Zij doen dit wel van op hun eigen welbekende op manier, zonder het een blad voor de naar mond de te nemen en een met enige vrijpostigheid.

Het met wereldberoemde Britse stylistenduo Trinny & met Susannah een reist af naar verschillende uit Nederlandse steden om de daar landgenoten op straat met te selecteren het op hun modemissers. Elke naar week worden van bij negen een alledaagse mensen het een haar, de in make-up en de outfit onder uit handen tijdens genomen.Stijgen deze mannen en uit vrouwen boven zichzelf uit? Trinny met en van Susannah gaan van op zoek naar ontroerende, verrassende en naar bijzondere verhalen van achter de foute outfit. het op tv Zij doen dit het wel op hun eigen welbekende manier, in door zonder een blad voor de op mond te nemen met en met enige het vrijpostigheid.

Het naar wereldberoemde Britse met stylistenduo Trinny & Susannah reist door af naar verschillende met Nederlandse naar steden om daar op landgenoten op straat te selecteren op in hun naar modemissers. Elke week worden bij de negen alledaagse op mensen het het haar, de met make-up en de outfit een onder handen genomen.Stijgen deze met mannen en vrouwen boven met met zichzelf uit? Trinny in en Susannah gaan op uit zoek naar ontroerende, verrassende en de bijzondere van verhalen achter de foute outfit. van Zij doen dit uit wel op hun op tv op eigen welbekende manier, zonder een op blad het voor de mond te nemen naar en met enige de vrijpostigheid.

Het de wereldberoemde Britse stylistenduo met Trinny & Susannah reist af uit naar in verschillende Nederlandse tijdens steden om daar landgenoten op naar straat te selecteren op tijdens hun modemissers. Elke uit week worden bij het negen alledaagse mensen in een het haar, de uit make-up en de outfit onder uit handen genomen.Stijgen in deze mannen en vrouwen naar boven zichzelf van uit? Trinny uit en Susannah gaan op zoek tijdens naar tijdens ontroerende, verrassende en de bijzondere verhalen achter de foute in outfit. Zij doen dit het wel de op hun eigen welbekende door manier, zonder een naar blad tijdens voor de mond te het nemen en in met enige vrijpostigheid.

februari 2020
01-05-2013 16:06

Trinny & Susannah: Missie Holland "Aflevering 1"

Trinny & Susannah: Missie Holland - Trinny & Susannah: Missie Holland "Aflevering 1"

Het Britse stylistenduo Trinny en Susannah gaat in Nederland aan de slag met gewone mensen op straat. Elke week worden bij landgenoten het haar, de make-up en de outfit onder handen genomen.

07-11-2012 21:30

Aflevering 8

Trinny & Susannah: Missie Holland - Aflevering 8

De pop-upstore staat deze keer in Den Bosch. Karina heeft niet lang meer te leven. Veel mensen zouden met dat gegeven bij de pakken neer gaan zitten, maar zelf ziet ze daar niets in. In tegendeel! De leuke, energieke moeder van 38 is vastbe...

31-10-2012 21:26

Aflevering 7

Trinny & Susannah: Missie Holland - Aflevering 7

In Arnhem ontmoeten Trinny en Susannah onder anderen de 39-jarige Alexandra. Haar outfit is extreem onverzorgd; ze draagt al jaren geen bh en kan zich niet herinneren dat ze ooit een jurk heeft aangehad. Zelfgemaakte harembroeken zijn haar ...

24-10-2012 21:27

Aflevering 6

Trinny & Susannah: Missie Holland - Aflevering 6

Ze zijn er nog, vrouwen die dag in dag uit niets anders dragen dan een wit trainingspak. Voor de deur van hun pop-upstore in Rotterdam vinden Trinny en Susannah de 34-jarige Miranda en ze kunnen niet anders dan haar meenemen naar de make-ov...

17-10-2012 21:29

Aflevering 5

Trinny & Susannah: Missie Holland - Aflevering 5

José heeft jaren geworsteld met been- en heupoperaties, die haar erg beperkten in haar kledingkeuze. Op de vraag wanneer zij zich voor het laatst sexy heeft gevoeld, antwoordt ze tot Trinny´s grote schok: `nooit´! En daarmee is de missie va...

10-10-2012 21:30

Aflevering 4

Trinny & Susannah: Missie Holland - Aflevering 4

De pop-upstore staat deze keer in Amsterdam. Regina is klein van stuk en koopt haar kleding op de kinderafdeling, wat leidt tot suffe outfits die van deze vrouw een tiener maken. Op de catwalk is zij dankzij een complete make-over haast onh...

03-10-2012 21:28

Aflevering 3

Trinny & Susannah: Missie Holland - Aflevering 3

Trinny en Susannah hebben hun winkel voor een dag geopend in Rotterdam. De belangstelling is groot en het oordeel is streng als altijd. Acht bezoekers zullen door Trinny en Susannah getrakteerd worden op een complete make-over. Dat de 24-ja...

26-09-2012 21:30

Aflevering 2

Trinny & Susannah: Missie Holland - Aflevering 2

Trinny en Susannah hebben hun winkel voor een dag geopend in Rotterdam. De belangstelling is groot en het oordeel is streng als altijd. Acht bezoekers zullen door Trinny en Susannah getrakteerd worden op een complete make-over. Dat de 24-ja...

19-09-2012 21:32

Aflevering 1

Trinny & Susannah: Missie Holland - Aflevering 1

De pop-upstore staat dit keer in Arnhem. Uit de duizenden mails die Trinny en Susannah ontvingen, is een selectie gemaakt en de gelukkigen melden zich hier met hun koffer om de ernst van de situatie te kunnen beoordelen. Zeven dames en een ...

19-10-2011 21:27

Najaar 2011 aflevering 8

Trinny & Susannah: Missie Holland - Najaar 2011 aflevering 8

Het wereldberoemde Britse stylistenduo Trinny & Susannah reist af naar verschillende Nederlandse steden om daar landgenoten op straat te selecteren op hun modemissers. Elke week worden bij negen alledaagse mensen het haar, de make-up en de ...

12-10-2011 21:30

Najaar 2011 aflevering 7

Trinny & Susannah: Missie Holland - Najaar 2011 aflevering 7

Het wereldberoemde Britse stylistenduo Trinny & Susannah reist af naar verschillende Nederlandse steden om daar landgenoten op straat te selecteren op hun modemissers. Elke week worden bij negen alledaagse mensen het haar, de make-up en de ...

05-10-2011 21:30

Najaar 2011 aflevering 6

Trinny & Susannah: Missie Holland - Najaar 2011 aflevering 6

Het wereldberoemde Britse stylistenduo Trinny & Susannah reist af naar verschillende Nederlandse steden om daar landgenoten op straat te selecteren op hun modemissers. Elke week worden bij negen alledaagse mensen het haar, de make-up en de ...

28-09-2011 21:32

Najaar 2011 aflevering 5

Trinny & Susannah: Missie Holland - Najaar 2011 aflevering 5

Het wereldberoemde Britse stylistenduo Trinny & Susannah reist af naar verschillende Nederlandse steden om daar landgenoten op straat te selecteren op hun modemissers. Elke week worden bij negen alledaagse mensen het haar, de make-up en de ...

21-09-2011 21:30

Najaar 2011 aflevering 4

Trinny & Susannah: Missie Holland - Najaar 2011 aflevering 4

Het wereldberoemde Britse stylistenduo Trinny & Susannah reist af naar verschillende Nederlandse steden om daar landgenoten op straat te selecteren op hun modemissers. Elke week worden bij negen alledaagse mensen het haar, de make-up en de ...

14-09-2011 21:30

Najaar 2011 aflevering 3

Trinny & Susannah: Missie Holland - Najaar 2011 aflevering 3

Het wereldberoemde Britse stylistenduo Trinny & Susannah reist af naar verschillende Nederlandse steden om daar landgenoten op straat te selecteren op hun modemissers. Elke week worden bij negen alledaagse mensen het haar, de make-up en de ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Trinny & Susannah: Missie Holland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Trinny & Susannah: Missie Holland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Trinny & Susannah: Missie Holland bij Trinny & Susannah: Missie Holland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Trinny & Susannah: Missie Holland. Heb je een uitzending van Trinny & Susannah: Missie Holland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Trinny & Susannah: Missie Holland gemist

De wereldberoemde stylisten Trinny & Susannah komen naar Nederland. Ook in ons land spreken ze mensen aan op hun kleding en krijgen sommigen van hen een complete restyling! Het gaat daarbij om doodgewone mensen, die dankzij enkele ingrepen er al snel veel beter uitzien dan eerst.

Uitzending gemist van Trinny & Susannah: Missie Holland? Hier kun je alle uitzendingen van Trinny & Susannah: Missie Holland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 01-05-2013 om 16:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!