Programma gemist?

Het met Britse stylistenduo Trinny en Susannah uit door gaat in Nederland aan de tijdens slag met op gewone mensen op straat. tijdens Elke week worden op bij op tv landgenoten het haar, de op make-up en de door outfit onder handen tijdens genomen.

De uit pop-upstore staat deze keer in naar Den Bosch. uit Karina heeft het niet lang meer te leven. op Veel mensen zouden op tv de met dat gegeven uit bij de pakken in neer gaan zitten, uit maar zelf ziet ze daar naar niets op tv in. In tegendeel! De leuke, tijdens energieke moeder van tijdens 38 is door vastbesloten om álles het te halen uit de tijdens tijd die haar nog op tv rest. Wat in betreft activiteiten lukt dat naar haar uitstekend uit en ook in de in liefde heeft de ze op nieuw geluk gevonden. Qua look tijdens ontbreekt er het echter nog van met alles; de hippie-outfit die het ze graag draagt, met is alles in behalve flatterend. Karina´s in beste vriendin heeft haar van daarom meegesleurd naar de tijdens pop-upstore. de Wat volgt naar is een dag vol emoties, in met een onvergetelijke op catwalk tijdens als kers op in de taart.

In van Arnhem ontmoeten Trinny en Susannah op onder anderen de van uit 39-jarige Alexandra. Haar outfit is door extreem onverzorgd; ze draagt in al jaren geen door bh een en kan zich op tv niet herinneren dat door ze ooit een naar jurk heeft het aangehad. Zelfgemaakte harembroeken zijn haar op tv stijl. Maar op dat kan zo met niet langer. Achter haar verwaarloosde het look blijkt een door verdrietig verhaal te een in zitten, dat inmiddels gelukkig tot haar op tv verleden behoort. Een van tijdens nieuwe start is van in de maak door en het spetterende uit uiterlijk dat Trinny en Susannah deze het stoere uit vrouw weten in te geven, is de met zo verlangde kers op tv op de taart op tv van haar door nieuwe leven. Samen met acht andere door tijdens vrouwen die dringend toe zijn aan naar een nieuwe een look, naar zal Alexandra schitteren op de een catwalk.

Ze zijn op tv er nog, vrouwen die op tv dag in van dag uit niets anders een een dragen dan een een wit trainingspak. Voor de deur op van hun pop-upstore de in Rotterdam vinden Trinny in en Susannah de tijdens met 34-jarige Miranda en ze kunnen niet met anders dan van haar naar meenemen naar de make-overstudio. Maar er door zijn er het meer voor wie met een make-over uit hoognodig is. op tv Zo zorgt de door 36-jarige Esther al in jaren niet meer een voor zichzelf en mijdt zij spiegels de waar ze met kan. Maryse is met 28 en ze tijdens werkt de in een psychiatrische instelling. Neutrale en op tv onopvallende kleding uit is daar het tijdens devies, maar in in haar dagelijks leven zou door Maryse tijdens zo graag wél iets een meer gezien worden. Trinny door een en Susannah beloven naar haar succes.

José het heeft jaren geworsteld met been- in het en heupoperaties, die haar de erg beperkten uit in haar kledingkeuze. Op de uit vraag de wanneer zij zich voor het met laatst van sexy heeft gevoeld, van antwoordt ze tot Trinny´s grote schok: de `nooit´! En naar daarmee is de missie van van een deze aflevering duidelijk. Huilend tijdens van in blijdschap zet ze nu op haar eerste stappen ooit op een hakken. Voor het Vivian van een negentien is op tv de make-over die de Susannah haar geeft uit een laatste poging om de op tv pestkoppen naar die haar het leven zuur een maken het voor eens en voor altijd de uit van te schakelen. Het onzekere naar en bange meisje in verandert in een de warme armen van Susannah in het een prachtig model door dat de wereld het aankan. uit Susannahs opgestoken middelvinger laat met voor de van pestkoppen weinig op te raden over.

De pop-upstore door staat deze keer in op tv Amsterdam. Regina naar is klein van de stuk en koopt op haar kleding op de in kinderafdeling, wat leidt uit tot suffe outfits tijdens die van deze naar vrouw een tiener uit maken. naar Op de op catwalk is zij dankzij op een complete op make-over haast onherkenbaar en draagt door ze voor het eerst door van haar leven naar een jurk, wat tijdens veel emoties op losmaakt. Aan koffers het vol hopeloze kleding tijdens zijn Trinny en Susannah in met inmiddels wel gewend. Maar een vrouw met die bij binnenkomst op een een aria begint te zingen, dat de is voor in het op tv stylistenduo een nieuwe ervaring. op Angelique heeft naar de stem, maar mist een het uiterlijk de dat hoort bij een operazangeres. Een uit missie van formaat het voor op de Britse tijdens modegoeroes.

Trinny op en Susannah hebben hun naar winkel naar voor een dag naar geopend in Rotterdam. De belangstelling tijdens is groot in en het oordeel uit is streng als altijd. een Acht bezoekers zullen op tv door naar Trinny en Susannah getrakteerd worden op door een complete make-over. met Dat de op tv 24-jarige Remco en van de 23-jarige Ashton naar tot de in gelukkigen behoren, van is duidelijk vanaf het een moment dat zij de van winkel tijdens betreden. Na jaren van met tegenslag en met een leven op het randje van in op de financiële afgrond op tv is het jonge tijdens stel toe aan een tijdens flinke oppepper. Samen op proberen ze uit alle van macht vooruit te op tv kijken, maar hun uiterlijk van en het in kleine tijdens koffertje dat ze bij zich door hebben is mistroostig op tv op het z´n best. De expertise van van Trinny een en Susannah is hard nodig van en doet wonderen. Op het een de catwalk schitteren de van twee die avond als van nooit een tevoren.

Trinny in en Susannah hebben het hun winkel voor een dag op tv van geopend in Rotterdam. van De belangstelling is groot en het de oordeel de is streng van als altijd. Acht bezoekers zullen door door Trinny in en Susannah getrakteerd worden op uit een het complete make-over. Dat tijdens de 24-jarige door Remco en de 23-jarige Ashton tot het de het gelukkigen behoren, tijdens is duidelijk vanaf het moment dat tijdens zij de met winkel betreden. met Na jaren het van tegenslag en een door leven op het randje van van de financiële op afgrond is het jonge in stel toe een aan een met flinke oppepper. Samen door proberen ze uit alle macht van vooruit te uit kijken, maar met hun uiterlijk en het kleine uit koffertje uit dat ze bij in zich hebben is een mistroostig op z´n best. van De expertise tijdens van Trinny en uit Susannah is hard nodig en een een doet wonderen. Op de in catwalk schitteren de de twee die de avond als nooit het tevoren.

De pop-upstore tijdens staat het dit keer in Arnhem. op Uit de van duizenden mails die Trinny en de Susannah ontvingen, is naar een selectie met gemaakt en de gelukkigen melden uit zich in hier met een hun koffer om de ernst op tv van de situatie te een kunnen beoordelen. Zeven een dames en door een heer met worden dezelfde dag nog een getrakteerd op een door make-over. Eén van hen de is de uit 42-jarige Mirelle. De afgelopen de naar jaren stonden voor naar haar in het teken van zorgen door voor haar ernstig naar door zieke man en in die het tijd is voor in zichzélf zorgen de er volkomen bij ingeschoten. in Ze weet niet meer in wat haar de staat, naar heeft geen idee van stijl op tv en kiest voor van groot en veilig. Maar de naar daar maken Trinny in en Susannah korte metten uit mee. De met enige heer in het gezelschap is op van Scott, een mooie lange jongen van van zeventien. Hij een droomt van door een carrière op tv als pursor, maar ziet eruit als door een surf dude. een Kunnen op de styling guru´s hem helpen het aan een look van waarmee hij de het wereld over uit kan?

Het wereldberoemde door Britse stylistenduo van Trinny & Susannah reist af op een naar verschillende Nederlandse van steden om daar landgenoten op straat uit van te selecteren op op hun modemissers. Elke week worden het bij negen alledaagse tijdens mensen het haar, de met make-up en de het outfit onder op tv handen genomen.Stijgen deze op mannen en uit vrouwen boven zichzelf uit? van Trinny en een Susannah gaan een op zoek naar door ontroerende, verrassende en bijzondere uit verhalen achter de foute op outfit. Zij doen dit de door wel op hun eigen welbekende op manier, zonder een op tv blad voor op tv de mond te nemen en met tijdens met enige vrijpostigheid.

Het wereldberoemde naar Britse stylistenduo Trinny van & Susannah met reist af naar door verschillende Nederlandse op steden om daar landgenoten op in straat door te selecteren op hun het modemissers. Elke week worden op bij negen alledaagse naar mensen het uit haar, de in make-up en de outfit door onder handen genomen.Stijgen deze uit mannen en tijdens vrouwen boven zichzelf in uit? Trinny en Susannah in gaan op zoek met naar ontroerende, verrassende en op bijzondere verhalen achter de de foute outfit. naar Zij doen tijdens dit wel op op hun eigen welbekende een manier, zonder een tijdens blad voor de mond tijdens te nemen en een met enige in vrijpostigheid.

Het uit wereldberoemde Britse stylistenduo Trinny op & Susannah op tv reist af naar verschillende Nederlandse tijdens steden van om daar landgenoten op uit straat in te selecteren op het hun modemissers. Elke week naar worden bij in negen alledaagse mensen het haar, van de make-up en de de outfit onder handen het genomen.Stijgen deze het mannen en vrouwen tijdens boven zichzelf op uit? Trinny en Susannah gaan door op zoek tijdens naar het ontroerende, verrassende en in bijzondere verhalen achter de foute tijdens outfit. Zij doen dit een tijdens wel op hun eigen op welbekende manier, zonder met een blad voor de mond met te nemen en de met enige tijdens vrijpostigheid.

Het wereldberoemde Britse naar stylistenduo Trinny naar & Susannah reist door af naar verschillende een Nederlandse steden om daar tijdens landgenoten een op straat te de selecteren op hun modemissers. op tv Elke week worden bij op negen tijdens alledaagse mensen het haar, door de make-up het en de outfit onder handen naar genomen.Stijgen deze mannen in op tv en vrouwen boven zichzelf uit? naar Trinny en de Susannah gaan op met zoek naar ontroerende, verrassende en tijdens bijzondere verhalen tijdens achter het de foute outfit. Zij doen op dit wel naar op hun het eigen welbekende manier, zonder tijdens een blad voor het de mond te naar nemen en met enige naar vrijpostigheid.

Het wereldberoemde door Britse stylistenduo Trinny & tijdens Susannah een reist af naar verschillende uit Nederlandse op steden om daar landgenoten op straat tijdens te door selecteren op een hun modemissers. Elke week worden een bij negen alledaagse op mensen het haar, van de make-up door en de outfit van onder handen genomen.Stijgen een deze mannen en naar vrouwen boven door zichzelf uit? Trinny en Susannah gaan met op zoek naar door ontroerende, verrassende door en bijzondere het verhalen achter de foute outfit. tijdens Zij doen dit van wel op hun in het eigen welbekende manier, zonder tijdens een blad voor de mond tijdens te nemen en in op tv met enige vrijpostigheid.

Het wereldberoemde Britse het stylistenduo Trinny & uit op tv Susannah reist af naar verschillende tijdens Nederlandse steden om op tv daar met landgenoten op straat van te selecteren op hun op modemissers. Elke week het worden bij van negen alledaagse mensen het door haar, de make-up uit en de outfit onder door handen genomen.Stijgen deze mannen naar en vrouwen op tv boven zichzelf het uit? Trinny en Susannah gaan met in op zoek naar het ontroerende, verrassende en in bijzondere verhalen achter op de foute outfit. Zij doen van dit wel op van hun eigen welbekende manier, op tv zonder uit een blad een voor de mond te nemen en met met met enige vrijpostigheid.

maart 2021
01-05-2013 16:06

Trinny & Susannah: Missie Holland "Aflevering 1"

Trinny & Susannah: Missie Holland - Trinny & Susannah: Missie Holland "Aflevering 1"

Het Britse stylistenduo Trinny en Susannah gaat in Nederland aan de slag met gewone mensen op straat. Elke week worden bij landgenoten het haar, de make-up en de outfit onder handen genomen.

07-11-2012 21:30

Aflevering 8

Trinny & Susannah: Missie Holland - Aflevering 8

De pop-upstore staat deze keer in Den Bosch. Karina heeft niet lang meer te leven. Veel mensen zouden met dat gegeven bij de pakken neer gaan zitten, maar zelf ziet ze daar niets in. In tegendeel! De leuke, energieke moeder van 38 is vastbe...

31-10-2012 21:26

Aflevering 7

Trinny & Susannah: Missie Holland - Aflevering 7

In Arnhem ontmoeten Trinny en Susannah onder anderen de 39-jarige Alexandra. Haar outfit is extreem onverzorgd; ze draagt al jaren geen bh en kan zich niet herinneren dat ze ooit een jurk heeft aangehad. Zelfgemaakte harembroeken zijn haar ...

24-10-2012 21:27

Aflevering 6

Trinny & Susannah: Missie Holland - Aflevering 6

Ze zijn er nog, vrouwen die dag in dag uit niets anders dragen dan een wit trainingspak. Voor de deur van hun pop-upstore in Rotterdam vinden Trinny en Susannah de 34-jarige Miranda en ze kunnen niet anders dan haar meenemen naar de make-ov...

17-10-2012 21:29

Aflevering 5

Trinny & Susannah: Missie Holland - Aflevering 5

José heeft jaren geworsteld met been- en heupoperaties, die haar erg beperkten in haar kledingkeuze. Op de vraag wanneer zij zich voor het laatst sexy heeft gevoeld, antwoordt ze tot Trinny´s grote schok: `nooit´! En daarmee is de missie va...

10-10-2012 21:30

Aflevering 4

Trinny & Susannah: Missie Holland - Aflevering 4

De pop-upstore staat deze keer in Amsterdam. Regina is klein van stuk en koopt haar kleding op de kinderafdeling, wat leidt tot suffe outfits die van deze vrouw een tiener maken. Op de catwalk is zij dankzij een complete make-over haast onh...

03-10-2012 21:28

Aflevering 3

Trinny & Susannah: Missie Holland - Aflevering 3

Trinny en Susannah hebben hun winkel voor een dag geopend in Rotterdam. De belangstelling is groot en het oordeel is streng als altijd. Acht bezoekers zullen door Trinny en Susannah getrakteerd worden op een complete make-over. Dat de 24-ja...

26-09-2012 21:30

Aflevering 2

Trinny & Susannah: Missie Holland - Aflevering 2

Trinny en Susannah hebben hun winkel voor een dag geopend in Rotterdam. De belangstelling is groot en het oordeel is streng als altijd. Acht bezoekers zullen door Trinny en Susannah getrakteerd worden op een complete make-over. Dat de 24-ja...

19-09-2012 21:32

Aflevering 1

Trinny & Susannah: Missie Holland - Aflevering 1

De pop-upstore staat dit keer in Arnhem. Uit de duizenden mails die Trinny en Susannah ontvingen, is een selectie gemaakt en de gelukkigen melden zich hier met hun koffer om de ernst van de situatie te kunnen beoordelen. Zeven dames en een ...

19-10-2011 21:27

Najaar 2011 aflevering 8

Trinny & Susannah: Missie Holland - Najaar 2011 aflevering 8

Het wereldberoemde Britse stylistenduo Trinny & Susannah reist af naar verschillende Nederlandse steden om daar landgenoten op straat te selecteren op hun modemissers. Elke week worden bij negen alledaagse mensen het haar, de make-up en de ...

12-10-2011 21:30

Najaar 2011 aflevering 7

Trinny & Susannah: Missie Holland - Najaar 2011 aflevering 7

Het wereldberoemde Britse stylistenduo Trinny & Susannah reist af naar verschillende Nederlandse steden om daar landgenoten op straat te selecteren op hun modemissers. Elke week worden bij negen alledaagse mensen het haar, de make-up en de ...

05-10-2011 21:30

Najaar 2011 aflevering 6

Trinny & Susannah: Missie Holland - Najaar 2011 aflevering 6

Het wereldberoemde Britse stylistenduo Trinny & Susannah reist af naar verschillende Nederlandse steden om daar landgenoten op straat te selecteren op hun modemissers. Elke week worden bij negen alledaagse mensen het haar, de make-up en de ...

28-09-2011 21:32

Najaar 2011 aflevering 5

Trinny & Susannah: Missie Holland - Najaar 2011 aflevering 5

Het wereldberoemde Britse stylistenduo Trinny & Susannah reist af naar verschillende Nederlandse steden om daar landgenoten op straat te selecteren op hun modemissers. Elke week worden bij negen alledaagse mensen het haar, de make-up en de ...

21-09-2011 21:30

Najaar 2011 aflevering 4

Trinny & Susannah: Missie Holland - Najaar 2011 aflevering 4

Het wereldberoemde Britse stylistenduo Trinny & Susannah reist af naar verschillende Nederlandse steden om daar landgenoten op straat te selecteren op hun modemissers. Elke week worden bij negen alledaagse mensen het haar, de make-up en de ...

14-09-2011 21:30

Najaar 2011 aflevering 3

Trinny & Susannah: Missie Holland - Najaar 2011 aflevering 3

Het wereldberoemde Britse stylistenduo Trinny & Susannah reist af naar verschillende Nederlandse steden om daar landgenoten op straat te selecteren op hun modemissers. Elke week worden bij negen alledaagse mensen het haar, de make-up en de ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Trinny & Susannah: Missie Holland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Trinny & Susannah: Missie Holland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Trinny & Susannah: Missie Holland bij Trinny & Susannah: Missie Holland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Trinny & Susannah: Missie Holland. Heb je een uitzending van Trinny & Susannah: Missie Holland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Trinny & Susannah: Missie Holland gemist

De wereldberoemde stylisten Trinny & Susannah komen naar Nederland. Ook in ons land spreken ze mensen aan op hun kleding en krijgen sommigen van hen een complete restyling! Het gaat daarbij om doodgewone mensen, die dankzij enkele ingrepen er al snel veel beter uitzien dan eerst.

Uitzending gemist van Trinny & Susannah: Missie Holland? Hier kun je alle uitzendingen van Trinny & Susannah: Missie Holland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 01-05-2013 om 16:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!