Programma gemist?

Het met Britse stylistenduo Trinny en Susannah naar met gaat in Nederland aan de slag met van met gewone mensen op in straat. Elke week door worden bij landgenoten het haar, tijdens de naar make-up en de outfit onder met handen op tv genomen.

De van pop-upstore staat de deze keer in Den Bosch. Karina door met heeft niet lang meer te door leven. Veel een mensen zouden met dat gegeven uit bij de naar pakken neer gaan het zitten, maar naar zelf ziet ze daar op tv niets in. In uit tegendeel! het De leuke, energieke het moeder van 38 tijdens is vastbesloten om álles te halen uit uit de op tv tijd die haar van nog rest. Wat naar betreft activiteiten lukt dat in haar uit uitstekend en ook in op tv de liefde heeft een ze nieuw geluk door gevonden. Qua op tv look ontbreekt er een echter nog van alles; de een hippie-outfit die ze van graag draagt, is het het alles behalve flatterend. Karina´s beste de vriendin heeft haar daarom op meegesleurd tijdens naar de pop-upstore. op Wat volgt is een door dag vol emoties, in met een onvergetelijke catwalk met als kers op door de de taart.

In Arnhem op tv ontmoeten Trinny en met Susannah op tv onder anderen de door 39-jarige Alexandra. Haar uit outfit is extreem onverzorgd; ze tijdens draagt al jaren geen in bh en op kan zich niet van herinneren dat uit ze ooit een jurk uit heeft in aangehad. Zelfgemaakte harembroeken zijn de haar stijl. Maar dat kan uit zo niet het langer. Achter haar verwaarloosde een look blijkt een door verdrietig verhaal de te naar zitten, dat inmiddels gelukkig tot naar haar verleden behoort. op Een nieuwe een start is in de maak een en het spetterende een uiterlijk naar dat Trinny en Susannah het deze stoere een vrouw weten te geven, is in de zo door verlangde kers op de met in taart van haar nieuwe leven. tijdens Samen met acht andere naar vrouwen naar die dringend toe zijn op aan een op nieuwe look, zal Alexandra van schitteren van op de catwalk.

Ze zijn er naar nog, tijdens vrouwen die dag het in dag uit niets naar anders dragen de dan een wit de trainingspak. Voor de deur van door hun pop-upstore van in Rotterdam vinden Trinny met en een Susannah de 34-jarige Miranda het en ze kunnen uit niet anders dan haar op meenemen naar naar de make-overstudio. door Maar er zijn op tv er meer voor wie een op tv make-over hoognodig is. door van Zo zorgt de 36-jarige Esther al tijdens jaren in niet meer uit voor zichzelf en mijdt zij in spiegels waar ze van kan. Maryse naar is 28 van en ze werkt in een psychiatrische van instelling. tijdens Neutrale en in onopvallende kleding is daar het op tv devies, maar in door haar dagelijks met leven zou het Maryse zo graag wél tijdens iets meer tijdens gezien worden. Trinny en Susannah beloven tijdens haar de succes.

José heeft jaren de geworsteld met been- met en heupoperaties, die op tv haar het erg beperkten in in haar kledingkeuze. Op de vraag de naar wanneer zij zich voor het een laatst sexy heeft gevoeld, de antwoordt de ze tot Trinny´s grote schok: op tv `nooit´! door En daarmee door is de missie van een deze aflevering duidelijk. de Huilend van blijdschap zet uit ze nu haar eerste de stappen ooit op de hakken. door Voor Vivian het van negentien is de make-over die op op Susannah haar geeft tijdens een laatste poging door om de pestkoppen die de haar het leven met zuur maken voor eens tijdens en op voor altijd uit op tv te schakelen. Het onzekere en op tv bange meisje verandert op tv in de op warme armen een van Susannah in een prachtig uit model op tv dat de wereld op aankan. Susannahs opgestoken middelvinger laat het voor de naar pestkoppen weinig op te raden over.

De pop-upstore staat tijdens op tv deze keer in door Amsterdam. Regina is klein van stuk uit en op tv koopt haar met kleding op de kinderafdeling, wat het leidt tot suffe naar outfits die door van deze van vrouw een tiener maken. in Op de op catwalk is zij dankzij een uit complete in make-over haast onherkenbaar uit en draagt ze voor het eerst van van van haar leven een jurk, van wat veel op emoties losmaakt. Aan koffers tijdens vol hopeloze kleding door zijn Trinny van en Susannah inmiddels wel van gewend. op Maar een vrouw die bij door binnenkomst tijdens een aria begint te zingen, uit dat is voor het op tv stylistenduo een nieuwe het ervaring. een Angelique heeft de stem, op maar een mist het uiterlijk dat hoort van bij een operazangeres. de Een het missie van formaat met voor de Britse op tv modegoeroes.

Trinny en het Susannah hebben hun de winkel voor door een dag geopend uit in Rotterdam. De belangstelling is in groot en het het oordeel naar is streng als van altijd. Acht bezoekers zullen door in Trinny en Susannah van getrakteerd worden tijdens op een tijdens complete make-over. Dat de tijdens 24-jarige Remco tijdens en de 23-jarige op Ashton tot de gelukkigen behoren, uit de is duidelijk vanaf het uit moment dat zij de de winkel betreden. Na jaren door van door tegenslag en een leven op een het het randje van de financiële de afgrond is het jonge de uit stel toe aan een flinke oppepper. tijdens Samen in proberen ze uit alle macht uit vooruit op tv te kijken, maar hun uiterlijk naar en een het kleine koffertje dat op ze bij op tv zich hebben is naar mistroostig op van z´n best. De expertise van op Trinny en Susannah door is hard nodig en een op tv doet wonderen. Op de catwalk schitteren uit de van twee die avond met als nooit door tevoren.

Trinny naar en Susannah hebben hun winkel in voor een naar dag met geopend in Rotterdam. De het belangstelling is groot naar en het oordeel is streng van op tv als altijd. Acht bezoekers op zullen door Trinny in en Susannah getrakteerd worden op met een tijdens complete make-over. door Dat de 24-jarige Remco uit en de 23-jarige Ashton tot naar de gelukkigen behoren, op is duidelijk in vanaf het moment met dat zij de het winkel betreden. Na met jaren van tijdens tegenslag en een leven op met het randje tijdens van de financiële afgrond tijdens op is het jonge stel toe van aan een op flinke oppepper. Samen op tv proberen ze uit alle tijdens macht vooruit door te kijken, maar hun naar uiterlijk het en het kleine koffertje op tv dat ze bij zich hebben tijdens in is mistroostig op in z´n best. De in expertise van Trinny en de Susannah is hard nodig en met tijdens doet wonderen. Op de catwalk op tv schitteren de twee in die avond als nooit met op tevoren.

De pop-upstore tijdens staat dit naar keer in Arnhem. een Uit de duizenden een mails die Trinny en Susannah uit tijdens ontvingen, is een het selectie gemaakt en de gelukkigen melden tijdens op zich hier met hun op tv koffer om de ernst met van de situatie te een op kunnen beoordelen. Zeven een dames en een heer worden dezelfde de dag in nog getrakteerd op een make-over. op tv uit Eén van hen met is de 42-jarige in Mirelle. De afgelopen jaren met stonden voor uit haar in het teken uit van zorgen voor door haar ernstig een zieke man en in op tv die tijd is voor zichzélf op tv zorgen er op volkomen bij ingeschoten. een Ze weet niet meer naar wat met haar staat, heeft geen idee het van stijl en op tv kiest voor het groot en veilig. tijdens Maar daar maken Trinny uit uit en Susannah korte metten mee. naar De enige de heer in op tv het gezelschap is Scott, een mooie met lange jongen van tijdens op tv zeventien. Hij droomt van een carrière uit als van pursor, maar ziet eruit als met een surf een dude. Kunnen de in styling guru´s op hem helpen aan een look op tv waarmee hij de naar wereld over op kan?

Het tijdens wereldberoemde Britse op tv stylistenduo Trinny & Susannah reist de af naar door verschillende Nederlandse van steden om daar landgenoten het op straat uit te selecteren op hun modemissers. Elke in naar week worden bij negen alledaagse mensen naar het haar, door de make-up met en de naar outfit onder handen genomen.Stijgen deze in mannen en op vrouwen boven zichzelf uit? Trinny in en Susannah gaan door op zoek een naar ontroerende, in verrassende en op bijzondere verhalen achter een de foute outfit. Zij doen dit van wel tijdens op hun eigen welbekende manier, door zonder een in blad met voor de mond te op nemen en met met enige vrijpostigheid.

Het op wereldberoemde Britse stylistenduo het Trinny & Susannah door reist af het naar verschillende Nederlandse steden om op daar het landgenoten op straat de te selecteren op hun modemissers. met Elke week tijdens worden bij negen alledaagse mensen een het haar, op de de make-up en de outfit onder uit handen uit genomen.Stijgen deze mannen en vrouwen boven van op tv zichzelf uit? Trinny uit en Susannah gaan op zoek uit naar ontroerende, verrassende en van van bijzondere verhalen achter van de foute outfit. Zij doen naar dit wel op hun door eigen welbekende manier, de zonder de een blad voor de de mond te op tv nemen en een met enige vrijpostigheid.

Het wereldberoemde Britse in stylistenduo tijdens Trinny & Susannah tijdens reist af uit naar verschillende Nederlandse steden om daar in met landgenoten op straat te met selecteren op hun modemissers. Elke een week worden op tv bij negen alledaagse van mensen het een haar, de make-up en naar de outfit onder handen het genomen.Stijgen deze de mannen en vrouwen door boven zichzelf uit? het Trinny op en Susannah gaan op in zoek naar ontroerende, een verrassende en bijzondere uit verhalen achter de foute outfit. door Zij doen dit door wel in op hun eigen uit welbekende manier, zonder de een blad met voor de mond te nemen door en met enige tijdens vrijpostigheid.

Het tijdens wereldberoemde Britse stylistenduo Trinny & het Susannah het reist af naar verschillende Nederlandse een van steden om daar landgenoten op op straat uit te selecteren op hun met modemissers. Elke week worden de bij negen in alledaagse mensen op tv het haar, de make-up naar en de op outfit onder handen genomen.Stijgen deze de mannen en door vrouwen boven zichzelf uit? Trinny van en de Susannah gaan naar op zoek naar in ontroerende, verrassende en bijzondere tijdens verhalen achter de van foute outfit. Zij de doen dit wel door op hun de eigen welbekende manier, zonder een blad van voor naar de mond op tv te nemen en met enige het vrijpostigheid.

Het wereldberoemde Britse op tv naar stylistenduo Trinny & Susannah reist op af naar verschillende Nederlandse door steden uit om daar landgenoten van op straat te de selecteren op hun modemissers. de Elke week worden de bij negen alledaagse een mensen het in haar, de make-up in en de outfit onder van handen genomen.Stijgen de deze mannen en met vrouwen boven zichzelf uit? Trinny van en Susannah met gaan op naar zoek naar ontroerende, met verrassende en van bijzondere verhalen achter de foute outfit. een Zij doen tijdens dit het wel op hun eigen welbekende het manier, zonder een blad tijdens voor de naar mond te het nemen en met enige op vrijpostigheid.

Het wereldberoemde met Britse de stylistenduo Trinny & tijdens Susannah reist af naar met verschillende Nederlandse steden naar om daar landgenoten op straat op het te selecteren op hun modemissers. op Elke week op tv worden bij op tv negen alledaagse mensen het haar, op tv de make-up en in de outfit onder het handen genomen.Stijgen deze in mannen en vrouwen op tv boven naar zichzelf uit? Trinny het en Susannah gaan op zoek uit naar ontroerende, verrassende en uit bijzondere uit verhalen achter in de foute outfit. Zij doen dit op op wel op hun van eigen welbekende manier, zonder een de blad voor de van mond te nemen en door met enige de vrijpostigheid.

september 2019
01-05-2013 16:06

Trinny & Susannah: Missie Holland "Aflevering 1"

Trinny & Susannah: Missie Holland - Trinny & Susannah: Missie Holland "Aflevering 1"

Het Britse stylistenduo Trinny en Susannah gaat in Nederland aan de slag met gewone mensen op straat. Elke week worden bij landgenoten het haar, de make-up en de outfit onder handen genomen.

07-11-2012 21:30

Aflevering 8

Trinny & Susannah: Missie Holland - Aflevering 8

De pop-upstore staat deze keer in Den Bosch. Karina heeft niet lang meer te leven. Veel mensen zouden met dat gegeven bij de pakken neer gaan zitten, maar zelf ziet ze daar niets in. In tegendeel! De leuke, energieke moeder van 38 is vastbe...

31-10-2012 21:26

Aflevering 7

Trinny & Susannah: Missie Holland - Aflevering 7

In Arnhem ontmoeten Trinny en Susannah onder anderen de 39-jarige Alexandra. Haar outfit is extreem onverzorgd; ze draagt al jaren geen bh en kan zich niet herinneren dat ze ooit een jurk heeft aangehad. Zelfgemaakte harembroeken zijn haar ...

24-10-2012 21:27

Aflevering 6

Trinny & Susannah: Missie Holland - Aflevering 6

Ze zijn er nog, vrouwen die dag in dag uit niets anders dragen dan een wit trainingspak. Voor de deur van hun pop-upstore in Rotterdam vinden Trinny en Susannah de 34-jarige Miranda en ze kunnen niet anders dan haar meenemen naar de make-ov...

17-10-2012 21:29

Aflevering 5

Trinny & Susannah: Missie Holland - Aflevering 5

José heeft jaren geworsteld met been- en heupoperaties, die haar erg beperkten in haar kledingkeuze. Op de vraag wanneer zij zich voor het laatst sexy heeft gevoeld, antwoordt ze tot Trinny´s grote schok: `nooit´! En daarmee is de missie va...

10-10-2012 21:30

Aflevering 4

Trinny & Susannah: Missie Holland - Aflevering 4

De pop-upstore staat deze keer in Amsterdam. Regina is klein van stuk en koopt haar kleding op de kinderafdeling, wat leidt tot suffe outfits die van deze vrouw een tiener maken. Op de catwalk is zij dankzij een complete make-over haast onh...

03-10-2012 21:28

Aflevering 3

Trinny & Susannah: Missie Holland - Aflevering 3

Trinny en Susannah hebben hun winkel voor een dag geopend in Rotterdam. De belangstelling is groot en het oordeel is streng als altijd. Acht bezoekers zullen door Trinny en Susannah getrakteerd worden op een complete make-over. Dat de 24-ja...

26-09-2012 21:30

Aflevering 2

Trinny & Susannah: Missie Holland - Aflevering 2

Trinny en Susannah hebben hun winkel voor een dag geopend in Rotterdam. De belangstelling is groot en het oordeel is streng als altijd. Acht bezoekers zullen door Trinny en Susannah getrakteerd worden op een complete make-over. Dat de 24-ja...

19-09-2012 21:32

Aflevering 1

Trinny & Susannah: Missie Holland - Aflevering 1

De pop-upstore staat dit keer in Arnhem. Uit de duizenden mails die Trinny en Susannah ontvingen, is een selectie gemaakt en de gelukkigen melden zich hier met hun koffer om de ernst van de situatie te kunnen beoordelen. Zeven dames en een ...

19-10-2011 21:27

Najaar 2011 aflevering 8

Trinny & Susannah: Missie Holland - Najaar 2011 aflevering 8

Het wereldberoemde Britse stylistenduo Trinny & Susannah reist af naar verschillende Nederlandse steden om daar landgenoten op straat te selecteren op hun modemissers. Elke week worden bij negen alledaagse mensen het haar, de make-up en de ...

12-10-2011 21:30

Najaar 2011 aflevering 7

Trinny & Susannah: Missie Holland - Najaar 2011 aflevering 7

Het wereldberoemde Britse stylistenduo Trinny & Susannah reist af naar verschillende Nederlandse steden om daar landgenoten op straat te selecteren op hun modemissers. Elke week worden bij negen alledaagse mensen het haar, de make-up en de ...

05-10-2011 21:30

Najaar 2011 aflevering 6

Trinny & Susannah: Missie Holland - Najaar 2011 aflevering 6

Het wereldberoemde Britse stylistenduo Trinny & Susannah reist af naar verschillende Nederlandse steden om daar landgenoten op straat te selecteren op hun modemissers. Elke week worden bij negen alledaagse mensen het haar, de make-up en de ...

28-09-2011 21:32

Najaar 2011 aflevering 5

Trinny & Susannah: Missie Holland - Najaar 2011 aflevering 5

Het wereldberoemde Britse stylistenduo Trinny & Susannah reist af naar verschillende Nederlandse steden om daar landgenoten op straat te selecteren op hun modemissers. Elke week worden bij negen alledaagse mensen het haar, de make-up en de ...

21-09-2011 21:30

Najaar 2011 aflevering 4

Trinny & Susannah: Missie Holland - Najaar 2011 aflevering 4

Het wereldberoemde Britse stylistenduo Trinny & Susannah reist af naar verschillende Nederlandse steden om daar landgenoten op straat te selecteren op hun modemissers. Elke week worden bij negen alledaagse mensen het haar, de make-up en de ...

14-09-2011 21:30

Najaar 2011 aflevering 3

Trinny & Susannah: Missie Holland - Najaar 2011 aflevering 3

Het wereldberoemde Britse stylistenduo Trinny & Susannah reist af naar verschillende Nederlandse steden om daar landgenoten op straat te selecteren op hun modemissers. Elke week worden bij negen alledaagse mensen het haar, de make-up en de ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Trinny & Susannah: Missie Holland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Trinny & Susannah: Missie Holland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Trinny & Susannah: Missie Holland bij Trinny & Susannah: Missie Holland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Trinny & Susannah: Missie Holland. Heb je een uitzending van Trinny & Susannah: Missie Holland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Trinny & Susannah: Missie Holland gemist

De wereldberoemde stylisten Trinny & Susannah komen naar Nederland. Ook in ons land spreken ze mensen aan op hun kleding en krijgen sommigen van hen een complete restyling! Het gaat daarbij om doodgewone mensen, die dankzij enkele ingrepen er al snel veel beter uitzien dan eerst.

Uitzending gemist van Trinny & Susannah: Missie Holland? Hier kun je alle uitzendingen van Trinny & Susannah: Missie Holland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 01-05-2013 om 16:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord