Programma gemist?

Het Britse stylistenduo de Trinny en Susannah een door gaat in Nederland met aan de slag met gewone van mensen met op straat. Elke week worden het bij landgenoten op het haar, de uit make-up en de outfit onder tijdens op handen genomen.

De pop-upstore staat in van deze keer in met Den Bosch. Karina heeft niet lang met meer te leven. door Veel op tv mensen zouden in met dat gegeven bij de pakken tijdens neer gaan door zitten, maar zelf de ziet ze daar niets naar in in. In tegendeel! De leuke, energieke een met moeder van 38 is vastbesloten om tijdens álles te op halen in uit de tijd die het haar nog rest. Wat door betreft uit activiteiten lukt dat haar uitstekend op tv en ook in de tijdens van liefde heeft ze nieuw geluk van gevonden. Qua look tijdens ontbreekt op tv er echter nog van alles; de een het hippie-outfit die ze graag naar draagt, is uit alles behalve flatterend. Karina´s beste met vriendin tijdens heeft haar daarom meegesleurd naar de tijdens het pop-upstore. Wat volgt is een dag op tv op vol emoties, met een onvergetelijke catwalk op op tv als kers op de op taart.

In Arnhem op ontmoeten Trinny het en Susannah onder anderen de de 39-jarige Alexandra. met Haar outfit is op tv extreem onverzorgd; ze draagt van al jaren geen naar bh een en kan op tv zich niet herinneren dat ze ooit naar een jurk heeft naar naar aangehad. Zelfgemaakte harembroeken zijn haar stijl. op Maar dat kan het met zo niet langer. Achter tijdens haar verwaarloosde look door blijkt een verdrietig verhaal te op tv zitten, dat inmiddels van tijdens gelukkig tot haar de verleden behoort. Een nieuwe met start is met in de maak en van het spetterende een uiterlijk dat Trinny en Susannah de deze op stoere vrouw weten te door geven, is met de zo verlangde kers de op de taart van haar naar nieuwe tijdens leven. Samen met acht andere de vrouwen die een dringend de toe zijn aan een tijdens nieuwe look, zal Alexandra schitteren de op door de catwalk.

Ze zijn er op op tv nog, vrouwen die van dag in dag naar uit niets anders door dragen dan een tijdens wit trainingspak. Voor het de deur van hun de pop-upstore in Rotterdam vinden uit Trinny tijdens en Susannah de in 34-jarige Miranda en een ze kunnen niet anders dan haar tijdens meenemen naar tijdens de make-overstudio. Maar er de zijn in er meer een voor wie een make-over hoognodig is. op naar Zo zorgt de 36-jarige Esther al tijdens jaren niet tijdens meer voor een zichzelf en mijdt zij tijdens spiegels waar ze het kan. op tv Maryse is 28 en ze werkt de in in een psychiatrische instelling. Neutrale en naar met onopvallende kleding is daar het van devies, maar op in haar dagelijks leven zou op Maryse tijdens zo graag wél tijdens iets meer een gezien worden. Trinny en in Susannah beloven haar op succes.

José in heeft jaren geworsteld tijdens met been- door en heupoperaties, die haar de erg beperkten in haar op tv kledingkeuze. Op de vraag op tv wanneer zij van zich voor het door laatst van sexy heeft gevoeld, antwoordt ze tot een Trinny´s grote schok: naar `nooit´! met En daarmee naar is de missie van deze naar aflevering van duidelijk. Huilend van op blijdschap zet ze nu haar tijdens eerste stappen ooit op door in hakken. Voor Vivian van van negentien is de van make-over die Susannah haar geeft naar tijdens een laatste poging om tijdens de pestkoppen het die haar het op leven zuur maken voor eens met en voor altijd uit tijdens te schakelen. Het met onzekere in en bange meisje verandert in uit de de warme armen van Susannah in op een prachtig met model dat de de wereld aankan. Susannahs opgestoken door middelvinger in laat voor de van pestkoppen weinig te raden de over.

De met pop-upstore staat deze keer op tv in Amsterdam. uit Regina is klein van stuk de en op tv koopt haar met kleding op de kinderafdeling, wat van leidt tot naar suffe outfits die van deze van van vrouw een tiener door maken. Op de catwalk in is zij dankzij een de complete make-over op tv haast onherkenbaar en draagt op tv ze voor het tijdens eerst de van haar leven een jurk, op wat veel emoties losmaakt. tijdens Aan koffers door vol hopeloze het kleding zijn Trinny en tijdens Susannah inmiddels wel een gewend. tijdens Maar een vrouw die een bij binnenkomst een aria begint uit te zingen, dat in is de voor het stylistenduo van een nieuwe in ervaring. Angelique heeft de stem, maar met mist het het uiterlijk dat met hoort bij een van operazangeres. Een missie van formaat de voor de Britse naar een modegoeroes.

Trinny naar en Susannah hebben hun winkel in voor een van dag geopend in met Rotterdam. van De belangstelling is groot en het op oordeel op tv is streng als altijd. Acht tijdens bezoekers zullen het door Trinny van en Susannah van getrakteerd worden op een van complete make-over. Dat de 24-jarige op Remco en de het 23-jarige naar Ashton tot de door gelukkigen behoren, is in duidelijk vanaf het moment dat een de zij de winkel betreden. Na jaren op tv van door tegenslag en een leven van op het randje van van de financiële op afgrond is het uit jonge stel toe aan het het een flinke oppepper. een Samen proberen ze uit door alle macht tijdens vooruit te kijken, maar door hun uiterlijk in en het kleine koffertje dat ze uit bij zich hebben door is mistroostig op op z´n op tv best. De expertise van Trinny op tv op en Susannah is hard nodig naar en doet wonderen. Op van uit de catwalk schitteren de twee tijdens die avond uit als nooit het tevoren.

Trinny de en Susannah hebben hun winkel tijdens op tv voor een dag geopend in Rotterdam. tijdens De belangstelling op is de groot en het een oordeel is streng als altijd. van Acht bezoekers zullen door op het Trinny en Susannah het getrakteerd worden op een complete make-over. naar Dat tijdens de 24-jarige Remco en de in uit 23-jarige Ashton tot de naar gelukkigen behoren, uit is duidelijk vanaf het moment dat naar op tv zij de winkel betreden. Na op tv jaren van tegenslag naar en een leven op het het randje van van de met financiële afgrond is in het jonge stel toe aan een een flinke van oppepper. Samen proberen op ze uit alle macht op tv vooruit het te kijken, een maar hun uiterlijk en het op kleine koffertje dat op tv ze tijdens bij zich hebben is mistroostig op door z´n in best. De expertise van Trinny naar en Susannah is op tv hard nodig en op doet wonderen. van Op naar de catwalk schitteren de twee die op tv avond als nooit met in tevoren.

De pop-upstore de staat dit keer in in Arnhem. Uit de op duizenden mails een die Trinny en uit Susannah ontvingen, op tv is een selectie gemaakt het en de gelukkigen melden door op tv zich hier met een hun koffer om de de ernst van de situatie te door kunnen beoordelen. Zeven van tijdens dames en een een heer worden dezelfde dag nog getrakteerd de op met een make-over. Eén van de hen is de 42-jarige van Mirelle. op tv De afgelopen door jaren stonden voor haar in het in teken met van zorgen voor tijdens haar ernstig zieke door man en in die tijd naar de is voor zichzélf tijdens zorgen er volkomen bij ingeschoten. het Ze weet niet meer een wat haar door staat, uit heeft geen idee van stijl tijdens en het kiest voor groot en veilig. de Maar met daar maken Trinny en op Susannah korte metten mee. De van enige heer uit in het gezelschap is het Scott, op tv een mooie lange jongen van uit zeventien. naar Hij droomt van een de carrière als pursor, op tv maar ziet eruit van als een surf met dude. Kunnen de met styling met guru´s hem helpen uit aan een look op tv waarmee hij de wereld van over kan?

Het op tv wereldberoemde Britse naar stylistenduo Trinny & Susannah reist af een het naar verschillende Nederlandse naar steden om daar uit landgenoten op straat te selecteren op een op hun modemissers. Elke week worden door bij negen alledaagse in mensen het haar, door de make-up en een de outfit onder handen van genomen.Stijgen deze mannen door en vrouwen boven naar zichzelf uit? Trinny door en Susannah op tv gaan door op zoek naar het ontroerende, verrassende en bijzondere verhalen door achter de foute outfit. op tv Zij doen naar dit wel in op hun eigen welbekende met manier, zonder een blad naar een voor de mond te nemen en naar van met enige vrijpostigheid.

Het het wereldberoemde Britse stylistenduo het Trinny & Susannah op reist af naar op tv verschillende Nederlandse tijdens steden om daar landgenoten op op straat te selecteren met op hun op modemissers. Elke week worden bij van negen alledaagse met mensen een het haar, de op make-up en de tijdens outfit onder handen genomen.Stijgen deze mannen in naar en vrouwen boven een zichzelf uit? Trinny in en Susannah gaan op zoek naar naar ontroerende, door verrassende en bijzondere door verhalen achter de foute van outfit. een Zij doen dit wel op hun van eigen welbekende naar manier, zonder op tv een blad met voor de mond het te nemen en op met enige vrijpostigheid.

Het van wereldberoemde Britse stylistenduo Trinny & door Susannah reist met af naar door verschillende Nederlandse steden om tijdens daar landgenoten met op straat te selecteren op een hun modemissers. Elke met week worden de bij van negen alledaagse mensen in het haar, de naar make-up en de outfit op onder handen genomen.Stijgen deze mannen uit naar en vrouwen boven zichzelf uit? Trinny op tv en Susannah gaan uit een op zoek naar het ontroerende, verrassende en bijzondere verhalen achter in de foute op tv outfit. de Zij doen dit wel op een hun eigen welbekende door manier, zonder in een blad naar voor de mond de te nemen en tijdens met enige vrijpostigheid.

Het wereldberoemde Britse door door stylistenduo Trinny & Susannah de reist af door naar verschillende Nederlandse steden om daar een landgenoten op straat in te selecteren een op hun modemissers. een Elke week worden bij met negen alledaagse op mensen het met haar, de make-up en de in outfit tijdens onder handen genomen.Stijgen in deze mannen en vrouwen boven door zichzelf uit? Trinny uit en Susannah op gaan op uit zoek naar op ontroerende, verrassende en bijzondere het verhalen achter de foute outfit. van van Zij doen dit wel het op hun eigen een welbekende manier, zonder een blad uit voor de het mond te naar nemen en met enige op tv vrijpostigheid.

Het wereldberoemde op tv Britse stylistenduo Trinny & door Susannah reist af het naar verschillende Nederlandse uit steden om op daar landgenoten op straat met te door selecteren op hun modemissers. uit Elke week worden bij tijdens op negen alledaagse mensen het haar, de de make-up en tijdens de het outfit onder handen uit genomen.Stijgen deze mannen het en vrouwen boven tijdens zichzelf uit? Trinny van en Susannah gaan op op zoek naar ontroerende, verrassende tijdens en bijzondere naar verhalen achter de foute de outfit. naar Zij doen dit wel op in hun eigen welbekende manier, in zonder een een blad door voor de mond de te nemen en uit met enige vrijpostigheid.

Het door wereldberoemde Britse stylistenduo Trinny & van in Susannah reist af naar verschillende van Nederlandse steden de om daar de landgenoten op straat te selecteren op op hun de modemissers. Elke week worden van bij negen naar alledaagse mensen tijdens het haar, de make-up en de uit outfit met onder handen door genomen.Stijgen deze mannen en vrouwen boven uit zichzelf uit? tijdens Trinny en naar Susannah gaan naar op zoek naar van ontroerende, verrassende en bijzondere verhalen achter een de foute door outfit. Zij doen dit uit naar wel op hun eigen op tv welbekende manier, zonder het een blad een voor de mond te op nemen en van met enige vrijpostigheid.

juni 2021
01-05-2013 16:06

Trinny & Susannah: Missie Holland "Aflevering 1"

Trinny & Susannah: Missie Holland - Trinny & Susannah: Missie Holland "Aflevering 1"

Het Britse stylistenduo Trinny en Susannah gaat in Nederland aan de slag met gewone mensen op straat. Elke week worden bij landgenoten het haar, de make-up en de outfit onder handen genomen.

07-11-2012 21:30

Aflevering 8

Trinny & Susannah: Missie Holland - Aflevering 8

De pop-upstore staat deze keer in Den Bosch. Karina heeft niet lang meer te leven. Veel mensen zouden met dat gegeven bij de pakken neer gaan zitten, maar zelf ziet ze daar niets in. In tegendeel! De leuke, energieke moeder van 38 is vastbe...

31-10-2012 21:26

Aflevering 7

Trinny & Susannah: Missie Holland - Aflevering 7

In Arnhem ontmoeten Trinny en Susannah onder anderen de 39-jarige Alexandra. Haar outfit is extreem onverzorgd; ze draagt al jaren geen bh en kan zich niet herinneren dat ze ooit een jurk heeft aangehad. Zelfgemaakte harembroeken zijn haar ...

24-10-2012 21:27

Aflevering 6

Trinny & Susannah: Missie Holland - Aflevering 6

Ze zijn er nog, vrouwen die dag in dag uit niets anders dragen dan een wit trainingspak. Voor de deur van hun pop-upstore in Rotterdam vinden Trinny en Susannah de 34-jarige Miranda en ze kunnen niet anders dan haar meenemen naar de make-ov...

17-10-2012 21:29

Aflevering 5

Trinny & Susannah: Missie Holland - Aflevering 5

José heeft jaren geworsteld met been- en heupoperaties, die haar erg beperkten in haar kledingkeuze. Op de vraag wanneer zij zich voor het laatst sexy heeft gevoeld, antwoordt ze tot Trinny´s grote schok: `nooit´! En daarmee is de missie va...

10-10-2012 21:30

Aflevering 4

Trinny & Susannah: Missie Holland - Aflevering 4

De pop-upstore staat deze keer in Amsterdam. Regina is klein van stuk en koopt haar kleding op de kinderafdeling, wat leidt tot suffe outfits die van deze vrouw een tiener maken. Op de catwalk is zij dankzij een complete make-over haast onh...

03-10-2012 21:28

Aflevering 3

Trinny & Susannah: Missie Holland - Aflevering 3

Trinny en Susannah hebben hun winkel voor een dag geopend in Rotterdam. De belangstelling is groot en het oordeel is streng als altijd. Acht bezoekers zullen door Trinny en Susannah getrakteerd worden op een complete make-over. Dat de 24-ja...

26-09-2012 21:30

Aflevering 2

Trinny & Susannah: Missie Holland - Aflevering 2

Trinny en Susannah hebben hun winkel voor een dag geopend in Rotterdam. De belangstelling is groot en het oordeel is streng als altijd. Acht bezoekers zullen door Trinny en Susannah getrakteerd worden op een complete make-over. Dat de 24-ja...

19-09-2012 21:32

Aflevering 1

Trinny & Susannah: Missie Holland - Aflevering 1

De pop-upstore staat dit keer in Arnhem. Uit de duizenden mails die Trinny en Susannah ontvingen, is een selectie gemaakt en de gelukkigen melden zich hier met hun koffer om de ernst van de situatie te kunnen beoordelen. Zeven dames en een ...

19-10-2011 21:27

Najaar 2011 aflevering 8

Trinny & Susannah: Missie Holland - Najaar 2011 aflevering 8

Het wereldberoemde Britse stylistenduo Trinny & Susannah reist af naar verschillende Nederlandse steden om daar landgenoten op straat te selecteren op hun modemissers. Elke week worden bij negen alledaagse mensen het haar, de make-up en de ...

12-10-2011 21:30

Najaar 2011 aflevering 7

Trinny & Susannah: Missie Holland - Najaar 2011 aflevering 7

Het wereldberoemde Britse stylistenduo Trinny & Susannah reist af naar verschillende Nederlandse steden om daar landgenoten op straat te selecteren op hun modemissers. Elke week worden bij negen alledaagse mensen het haar, de make-up en de ...

05-10-2011 21:30

Najaar 2011 aflevering 6

Trinny & Susannah: Missie Holland - Najaar 2011 aflevering 6

Het wereldberoemde Britse stylistenduo Trinny & Susannah reist af naar verschillende Nederlandse steden om daar landgenoten op straat te selecteren op hun modemissers. Elke week worden bij negen alledaagse mensen het haar, de make-up en de ...

28-09-2011 21:32

Najaar 2011 aflevering 5

Trinny & Susannah: Missie Holland - Najaar 2011 aflevering 5

Het wereldberoemde Britse stylistenduo Trinny & Susannah reist af naar verschillende Nederlandse steden om daar landgenoten op straat te selecteren op hun modemissers. Elke week worden bij negen alledaagse mensen het haar, de make-up en de ...

21-09-2011 21:30

Najaar 2011 aflevering 4

Trinny & Susannah: Missie Holland - Najaar 2011 aflevering 4

Het wereldberoemde Britse stylistenduo Trinny & Susannah reist af naar verschillende Nederlandse steden om daar landgenoten op straat te selecteren op hun modemissers. Elke week worden bij negen alledaagse mensen het haar, de make-up en de ...

14-09-2011 21:30

Najaar 2011 aflevering 3

Trinny & Susannah: Missie Holland - Najaar 2011 aflevering 3

Het wereldberoemde Britse stylistenduo Trinny & Susannah reist af naar verschillende Nederlandse steden om daar landgenoten op straat te selecteren op hun modemissers. Elke week worden bij negen alledaagse mensen het haar, de make-up en de ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Trinny & Susannah: Missie Holland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Trinny & Susannah: Missie Holland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Trinny & Susannah: Missie Holland bij Trinny & Susannah: Missie Holland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Trinny & Susannah: Missie Holland. Heb je een uitzending van Trinny & Susannah: Missie Holland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Trinny & Susannah: Missie Holland gemist

De wereldberoemde stylisten Trinny & Susannah komen naar Nederland. Ook in ons land spreken ze mensen aan op hun kleding en krijgen sommigen van hen een complete restyling! Het gaat daarbij om doodgewone mensen, die dankzij enkele ingrepen er al snel veel beter uitzien dan eerst.

Uitzending gemist van Trinny & Susannah: Missie Holland? Hier kun je alle uitzendingen van Trinny & Susannah: Missie Holland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 01-05-2013 om 16:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!