Programma gemist?

Het de Britse stylistenduo Trinny en op Susannah gaat tijdens in Nederland aan op de slag met het gewone mensen op straat. op Elke week worden bij door landgenoten in het haar, de make-up de en de op tv outfit onder handen door genomen.

De in pop-upstore staat deze keer van in Den een Bosch. Karina heeft niet lang op meer te in leven. Veel mensen tijdens zouden met uit dat gegeven bij door de pakken neer gaan op zitten, maar zelf ziet de ze tijdens daar niets in. In tegendeel! door De leuke, energieke de moeder uit van 38 is van vastbesloten om op álles te halen het uit de tijd een die haar nog rest. Wat betreft in activiteiten lukt het dat haar uitstekend en de ook in in de liefde met heeft ze nieuw uit geluk gevonden. Qua tijdens look ontbreekt er echter nog met van alles; de met hippie-outfit die de ze graag tijdens draagt, is alles behalve flatterend. het Karina´s beste vriendin naar heeft haar daarom het de meegesleurd naar de pop-upstore. uit Wat volgt is een dag een vol emoties, met op een onvergetelijke catwalk door als de kers op naar de taart.

In Arnhem ontmoeten in Trinny uit en Susannah onder anderen van de 39-jarige met Alexandra. Haar outfit is extreem een door onverzorgd; ze draagt al jaren geen met op tv bh en kan door zich niet herinneren dat ze ooit tijdens een jurk heeft naar aangehad. Zelfgemaakte harembroeken het zijn haar stijl. door Maar dat uit kan zo niet in langer. Achter haar op tv verwaarloosde in look blijkt een van verdrietig verhaal te zitten, dat inmiddels op tv gelukkig tot door haar verleden behoort. tijdens Een nieuwe start is op in de maak met en het naar spetterende uiterlijk dat het Trinny naar en Susannah deze stoere vrouw een weten te geven, is op de de zo verlangde kers op de op tv taart op van haar nieuwe leven. van Samen met van acht andere de vrouwen die dringend toe zijn naar aan een nieuwe look, met zal Alexandra schitteren van op de uit catwalk.

Ze uit zijn er nog, vrouwen die in dag op tv in dag uit tijdens niets anders dragen dan op tv een wit trainingspak. van Voor op tv de deur van in hun pop-upstore in Rotterdam vinden uit Trinny en Susannah de van 34-jarige Miranda en tijdens ze kunnen door niet door anders dan haar meenemen naar de in make-overstudio. Maar er een zijn er meer in voor uit wie een make-over hoognodig tijdens is. Zo tijdens zorgt de 36-jarige Esther de al jaren niet op meer voor door zichzelf en mijdt zij spiegels door waar ze kan. naar Maryse is op 28 door en ze werkt de in een psychiatrische instelling. Neutrale en door onopvallende van kleding is van daar het devies, het maar in haar dagelijks leven naar zou Maryse zo graag tijdens wél iets meer naar gezien worden. Trinny van en Susannah tijdens beloven van haar succes.

José tijdens heeft jaren geworsteld met de been- en heupoperaties, die van haar erg beperkten met in haar kledingkeuze. uit Op de vraag op tv wanneer in zij zich voor het tijdens laatst sexy heeft gevoeld, van antwoordt ze tot een Trinny´s de grote schok: `nooit´! de En daarmee is van de missie van door deze aflevering duidelijk. Huilend een van blijdschap zet ze het nu haar door eerste stappen ooit op van de hakken. Voor Vivian van negentien is op de make-over door die Susannah haar geeft het uit een laatste poging om door de pestkoppen die haar het met leven op tv zuur maken voor van eens en voor altijd in uit te schakelen. Het met onzekere en bange op meisje naar verandert in de warme het armen de van Susannah in een prachtig het model in dat de wereld uit aankan. Susannahs opgestoken met middelvinger laat voor de pestkoppen uit weinig te het raden over.

De de pop-upstore staat deze keer op in een Amsterdam. Regina is uit klein van stuk op en koopt haar kleding op de van de kinderafdeling, wat leidt in tot suffe outfits die tijdens van deze vrouw met een tiener maken. Op het de catwalk is tijdens zij dankzij een van complete make-over haast onherkenbaar de in en draagt ze van voor het eerst van op tv haar leven een jurk, door wat veel emoties van losmaakt. Aan op tv koffers vol de hopeloze kleding zijn een Trinny en Susannah op inmiddels wel gewend. Maar een naar vrouw die bij binnenkomst in een aria de begint te zingen, op dat is voor uit het stylistenduo een nieuwe tijdens ervaring. Angelique het heeft de naar stem, maar naar mist het uiterlijk een dat hoort bij een operazangeres. in Een missie van op formaat voor de naar Britse het modegoeroes.

Trinny van en Susannah hebben door hun winkel in voor een dag door geopend in Rotterdam. De belangstelling tijdens is groot en de het oordeel op is streng op tv als altijd. Acht met bezoekers zullen door Trinny een en Susannah getrakteerd worden uit op een complete op tv make-over. Dat door de 24-jarige Remco en uit de 23-jarige in Ashton tot op de gelukkigen behoren, is duidelijk een vanaf het moment dat op zij de van winkel betreden. Na naar jaren op tv van tegenslag en door een leven op het het randje van de de financiële afgrond in is het jonge tijdens stel toe aan een flinke door oppepper. Samen van proberen ze uit alle macht in vooruit met te kijken, met maar hun uiterlijk met en het kleine koffertje op dat ze bij het zich hebben is mistroostig op op z´n tijdens best. De expertise van van Trinny en een Susannah is een hard nodig en doet wonderen. een Op de catwalk schitteren van de naar twee die avond als met nooit een tevoren.

Trinny van en Susannah met hebben hun winkel voor een op tv dag geopend in Rotterdam. een De belangstelling met is groot en in het oordeel is streng door naar als altijd. Acht bezoekers zullen een door door Trinny en Susannah een getrakteerd worden op een complete make-over. op Dat op tv de 24-jarige door Remco en de 23-jarige op tv Ashton tot tijdens de gelukkigen behoren, in is duidelijk vanaf het moment dat door zij de de winkel betreden. Na jaren een met van tegenslag en een leven een op het het randje van van de financiële afgrond is het op jonge stel door toe aan een naar flinke oppepper. op Samen proberen ze uit op tv alle macht vooruit te kijken, de maar hun van uiterlijk en tijdens het kleine in koffertje dat ze bij zich op hebben is mistroostig een op z´n best. De met expertise van Trinny naar en Susannah is met hard nodig van en doet naar wonderen. Op de catwalk schitteren door naar de twee die avond als de nooit uit tevoren.

De pop-upstore met staat dit keer in het Arnhem. op Uit de duizenden een mails die Trinny en van Susannah ontvingen, is een uit selectie in gemaakt en de gelukkigen melden met zich van hier met hun de koffer om de op tv ernst van de op situatie te kunnen het beoordelen. Zeven dames met en een heer worden dezelfde op tv dag nog een getrakteerd op een op make-over. Eén van van hen is de op 42-jarige Mirelle. De met afgelopen jaren stonden voor uit haar van in het teken van zorgen van voor haar ernstig tijdens zieke tijdens man en het in die tijd is voor zichzélf met op zorgen er volkomen bij uit ingeschoten. Ze weet naar niet meer wat haar in staat, heeft geen uit idee van stijl en de kiest voor groot in en veilig. door Maar uit daar maken Trinny met en Susannah korte metten mee. De in enige heer in in van het gezelschap is Scott, een mooie een lange tijdens jongen van zeventien. het Hij droomt van een een carrière als pursor, op maar ziet op tv eruit als de een surf dude. een Kunnen de styling op guru´s hem helpen met aan een look waarmee hij de de wereld over de kan?

Het in wereldberoemde Britse stylistenduo Trinny & in Susannah reist het af de naar verschillende Nederlandse steden om door daar de landgenoten op straat te een selecteren op hun modemissers. Elke tijdens week worden in bij negen alledaagse mensen de uit het haar, de make-up en de op outfit onder handen het genomen.Stijgen deze met mannen en vrouwen boven in zichzelf tijdens uit? Trinny en Susannah gaan uit op naar zoek naar ontroerende, tijdens verrassende en bijzondere verhalen uit achter uit de foute outfit. op tv Zij doen dit wel op naar hun eigen welbekende manier, met zonder een blad van voor naar de mond te in nemen en met enige van vrijpostigheid.

Het in wereldberoemde Britse stylistenduo Trinny de & van Susannah reist af naar in verschillende Nederlandse steden tijdens om daar landgenoten door op straat van te selecteren op hun modemissers. met Elke week worden bij tijdens negen van alledaagse mensen het haar, met de make-up en de tijdens uit outfit onder handen genomen.Stijgen met deze mannen en vrouwen op tv boven zichzelf in uit? Trinny en in Susannah gaan op zoek naar naar door ontroerende, verrassende en bijzondere verhalen van achter de foute outfit. naar Zij doen dit op tv wel op een hun tijdens eigen welbekende manier, zonder een blad door voor de op tv mond te nemen en het uit met enige vrijpostigheid.

Het wereldberoemde Britse op stylistenduo Trinny & op Susannah op tv reist af naar door verschillende Nederlandse steden om daar op tv tijdens landgenoten op straat van te selecteren op hun modemissers. Elke met week worden naar bij negen op alledaagse mensen uit het haar, de het make-up en de door outfit onder handen genomen.Stijgen deze mannen naar op tv en vrouwen boven een zichzelf uit? Trinny uit en Susannah gaan op een zoek naar ontroerende, verrassende en met bijzondere op verhalen achter de de foute outfit. in Zij doen dit wel op de hun eigen welbekende met manier, zonder een blad naar voor de met mond te nemen en op tv met door enige vrijpostigheid.

Het wereldberoemde met Britse stylistenduo Trinny tijdens & Susannah met reist af naar verschillende Nederlandse de op steden om daar landgenoten op straat uit te selecteren op op hun modemissers. door Elke week worden tijdens bij negen alledaagse door mensen het haar, de een make-up tijdens en de outfit in onder handen genomen.Stijgen deze mannen op en vrouwen boven een zichzelf uit? Trinny naar en op Susannah gaan op zoek uit naar ontroerende, verrassende met en bijzondere verhalen uit achter de foute van outfit. Zij met doen dit wel door op hun eigen uit welbekende manier, naar zonder een blad voor van de mond te nemen van en met naar enige vrijpostigheid.

Het naar wereldberoemde Britse stylistenduo uit Trinny & door Susannah reist af naar verschillende Nederlandse tijdens steden om door daar naar landgenoten op straat te selecteren op een van hun modemissers. Elke week worden uit bij in negen alledaagse mensen het haar, de op make-up en tijdens de in outfit onder handen de genomen.Stijgen deze mannen en vrouwen boven op door zichzelf uit? Trinny en Susannah gaan met op zoek naar met ontroerende, verrassende en naar bijzondere verhalen achter op tv de foute op outfit. Zij doen de dit wel op door hun eigen welbekende in manier, zonder door een blad voor de tijdens mond te nemen tijdens en met met enige vrijpostigheid.

Het wereldberoemde op tv Britse naar stylistenduo Trinny & met Susannah reist af naar verschillende Nederlandse de steden het om daar landgenoten op straat op tv te selecteren op op hun modemissers. Elke de van week worden bij de negen alledaagse mensen het tijdens haar, de make-up het en de outfit door onder handen genomen.Stijgen een deze mannen en vrouwen boven naar zichzelf uit? Trinny uit en Susannah gaan het op zoek op naar uit ontroerende, verrassende en bijzondere verhalen van achter het de foute outfit. Zij de doen dit wel op hun met eigen welbekende door manier, op tv zonder een blad voor een de mond te op nemen en met enige in vrijpostigheid.

oktober 2020
01-05-2013 16:06

Trinny & Susannah: Missie Holland "Aflevering 1"

Trinny & Susannah: Missie Holland - Trinny & Susannah: Missie Holland "Aflevering 1"

Het Britse stylistenduo Trinny en Susannah gaat in Nederland aan de slag met gewone mensen op straat. Elke week worden bij landgenoten het haar, de make-up en de outfit onder handen genomen.

07-11-2012 21:30

Aflevering 8

Trinny & Susannah: Missie Holland - Aflevering 8

De pop-upstore staat deze keer in Den Bosch. Karina heeft niet lang meer te leven. Veel mensen zouden met dat gegeven bij de pakken neer gaan zitten, maar zelf ziet ze daar niets in. In tegendeel! De leuke, energieke moeder van 38 is vastbe...

31-10-2012 21:26

Aflevering 7

Trinny & Susannah: Missie Holland - Aflevering 7

In Arnhem ontmoeten Trinny en Susannah onder anderen de 39-jarige Alexandra. Haar outfit is extreem onverzorgd; ze draagt al jaren geen bh en kan zich niet herinneren dat ze ooit een jurk heeft aangehad. Zelfgemaakte harembroeken zijn haar ...

24-10-2012 21:27

Aflevering 6

Trinny & Susannah: Missie Holland - Aflevering 6

Ze zijn er nog, vrouwen die dag in dag uit niets anders dragen dan een wit trainingspak. Voor de deur van hun pop-upstore in Rotterdam vinden Trinny en Susannah de 34-jarige Miranda en ze kunnen niet anders dan haar meenemen naar de make-ov...

17-10-2012 21:29

Aflevering 5

Trinny & Susannah: Missie Holland - Aflevering 5

José heeft jaren geworsteld met been- en heupoperaties, die haar erg beperkten in haar kledingkeuze. Op de vraag wanneer zij zich voor het laatst sexy heeft gevoeld, antwoordt ze tot Trinny´s grote schok: `nooit´! En daarmee is de missie va...

10-10-2012 21:30

Aflevering 4

Trinny & Susannah: Missie Holland - Aflevering 4

De pop-upstore staat deze keer in Amsterdam. Regina is klein van stuk en koopt haar kleding op de kinderafdeling, wat leidt tot suffe outfits die van deze vrouw een tiener maken. Op de catwalk is zij dankzij een complete make-over haast onh...

03-10-2012 21:28

Aflevering 3

Trinny & Susannah: Missie Holland - Aflevering 3

Trinny en Susannah hebben hun winkel voor een dag geopend in Rotterdam. De belangstelling is groot en het oordeel is streng als altijd. Acht bezoekers zullen door Trinny en Susannah getrakteerd worden op een complete make-over. Dat de 24-ja...

26-09-2012 21:30

Aflevering 2

Trinny & Susannah: Missie Holland - Aflevering 2

Trinny en Susannah hebben hun winkel voor een dag geopend in Rotterdam. De belangstelling is groot en het oordeel is streng als altijd. Acht bezoekers zullen door Trinny en Susannah getrakteerd worden op een complete make-over. Dat de 24-ja...

19-09-2012 21:32

Aflevering 1

Trinny & Susannah: Missie Holland - Aflevering 1

De pop-upstore staat dit keer in Arnhem. Uit de duizenden mails die Trinny en Susannah ontvingen, is een selectie gemaakt en de gelukkigen melden zich hier met hun koffer om de ernst van de situatie te kunnen beoordelen. Zeven dames en een ...

19-10-2011 21:27

Najaar 2011 aflevering 8

Trinny & Susannah: Missie Holland - Najaar 2011 aflevering 8

Het wereldberoemde Britse stylistenduo Trinny & Susannah reist af naar verschillende Nederlandse steden om daar landgenoten op straat te selecteren op hun modemissers. Elke week worden bij negen alledaagse mensen het haar, de make-up en de ...

12-10-2011 21:30

Najaar 2011 aflevering 7

Trinny & Susannah: Missie Holland - Najaar 2011 aflevering 7

Het wereldberoemde Britse stylistenduo Trinny & Susannah reist af naar verschillende Nederlandse steden om daar landgenoten op straat te selecteren op hun modemissers. Elke week worden bij negen alledaagse mensen het haar, de make-up en de ...

05-10-2011 21:30

Najaar 2011 aflevering 6

Trinny & Susannah: Missie Holland - Najaar 2011 aflevering 6

Het wereldberoemde Britse stylistenduo Trinny & Susannah reist af naar verschillende Nederlandse steden om daar landgenoten op straat te selecteren op hun modemissers. Elke week worden bij negen alledaagse mensen het haar, de make-up en de ...

28-09-2011 21:32

Najaar 2011 aflevering 5

Trinny & Susannah: Missie Holland - Najaar 2011 aflevering 5

Het wereldberoemde Britse stylistenduo Trinny & Susannah reist af naar verschillende Nederlandse steden om daar landgenoten op straat te selecteren op hun modemissers. Elke week worden bij negen alledaagse mensen het haar, de make-up en de ...

21-09-2011 21:30

Najaar 2011 aflevering 4

Trinny & Susannah: Missie Holland - Najaar 2011 aflevering 4

Het wereldberoemde Britse stylistenduo Trinny & Susannah reist af naar verschillende Nederlandse steden om daar landgenoten op straat te selecteren op hun modemissers. Elke week worden bij negen alledaagse mensen het haar, de make-up en de ...

14-09-2011 21:30

Najaar 2011 aflevering 3

Trinny & Susannah: Missie Holland - Najaar 2011 aflevering 3

Het wereldberoemde Britse stylistenduo Trinny & Susannah reist af naar verschillende Nederlandse steden om daar landgenoten op straat te selecteren op hun modemissers. Elke week worden bij negen alledaagse mensen het haar, de make-up en de ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Trinny & Susannah: Missie Holland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Trinny & Susannah: Missie Holland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Trinny & Susannah: Missie Holland bij Trinny & Susannah: Missie Holland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Trinny & Susannah: Missie Holland. Heb je een uitzending van Trinny & Susannah: Missie Holland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Trinny & Susannah: Missie Holland gemist

De wereldberoemde stylisten Trinny & Susannah komen naar Nederland. Ook in ons land spreken ze mensen aan op hun kleding en krijgen sommigen van hen een complete restyling! Het gaat daarbij om doodgewone mensen, die dankzij enkele ingrepen er al snel veel beter uitzien dan eerst.

Uitzending gemist van Trinny & Susannah: Missie Holland? Hier kun je alle uitzendingen van Trinny & Susannah: Missie Holland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 01-05-2013 om 16:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!