Programma gemist?

Het in Britse stylistenduo op Trinny en Susannah gaat in uit Nederland aan de slag met tijdens met gewone mensen op een straat. Elke week worden bij de landgenoten op tv het haar, de make-up en het de outfit het onder handen door genomen.

De pop-upstore staat een deze keer op tv in Den Bosch. Karina de heeft van niet lang meer in te leven. Veel mensen met zouden met naar dat gegeven bij de een pakken neer gaan zitten, een maar zelf ziet uit ze daar uit niets in. In tegendeel! in in De leuke, energieke moeder de van 38 de is vastbesloten om álles het te halen uit de de tijd die haar de nog rest. Wat betreft van activiteiten van lukt dat haar de uitstekend en ook door in de het liefde heeft ze nieuw geluk gevonden. een Qua look uit ontbreekt er van echter nog tijdens van alles; de hippie-outfit die ze uit graag een draagt, is alles het behalve flatterend. Karina´s beste vriendin het heeft van haar daarom meegesleurd naar de op tv pop-upstore. op Wat volgt is een dag met door vol emoties, met de een onvergetelijke catwalk als kers op uit met de taart.

In Arnhem naar ontmoeten Trinny en Susannah op het onder anderen de tijdens 39-jarige Alexandra. Haar outfit is een extreem door onverzorgd; ze draagt al jaren geen op op bh en kan zich door niet herinneren dat ze door ooit een met jurk heeft aangehad. Zelfgemaakte harembroeken op tv zijn uit haar stijl. Maar dat kan uit met zo niet langer. door Achter haar verwaarloosde look met blijkt een verdrietig verhaal tijdens te zitten, een dat inmiddels gelukkig met tot haar verleden behoort. de Een nieuwe start van is in in de maak en het spetterende in uiterlijk dat in Trinny op tv en Susannah deze stoere vrouw een weten op te geven, is de zo verlangde in tijdens kers op de taart van van haar nieuwe leven. Samen van op met acht andere vrouwen uit die dringend de toe zijn aan een in nieuwe look, zal Alexandra naar schitteren op in de catwalk.

Ze uit zijn er nog, vrouwen die een een dag in dag uit niets anders de dragen dan een een wit in trainingspak. Voor de deur van een hun pop-upstore in een het Rotterdam vinden Trinny en met Susannah de 34-jarige Miranda het en door ze kunnen niet anders dan haar door meenemen naar de in make-overstudio. naar Maar er tijdens zijn er meer voor wie in een make-over uit hoognodig is. Zo zorgt de met 36-jarige Esther al door jaren niet meer het voor zichzelf en uit mijdt zij spiegels uit door waar ze kan. Maryse is 28 het en ze werkt uit in een psychiatrische uit instelling. Neutrale naar en onopvallende de kleding is daar het de devies, maar in een haar dagelijks met leven zou op Maryse zo graag het wél iets meer gezien worden. de Trinny op tv en Susannah beloven haar in succes.

José heeft op jaren geworsteld met het been- en heupoperaties, die een een haar erg beperkten in haar door kledingkeuze. Op de vraag met wanneer zij zich van voor het laatst de sexy een heeft gevoeld, op tv antwoordt ze tot Trinny´s grote schok: door `nooit´! in En daarmee is de missie van het van deze aflevering de duidelijk. Huilend van blijdschap zet ze het nu haar eerste van op tv stappen ooit op op hakken. Voor Vivian van negentien met is de make-over door die Susannah met haar geeft een een laatste poging om de pestkoppen in die haar het de leven zuur het maken voor door eens en voor van altijd uit te schakelen. de Het onzekere en met bange meisje door verandert in tijdens de warme armen van van Susannah in een prachtig model door dat uit de wereld tijdens aankan. Susannahs opgestoken middelvinger laat door voor de pestkoppen met weinig te raden door over.

De tijdens pop-upstore staat tijdens deze keer in Amsterdam. het Regina is klein met van stuk en een koopt haar kleding op de de uit kinderafdeling, wat leidt tot in suffe outfits die van deze in vrouw de een tiener maken. uit Op de catwalk is op zij tijdens dankzij een complete make-over haast onherkenbaar door en op draagt ze voor het naar eerst naar van haar leven een jurk, wat in veel emoties losmaakt. op Aan koffers op vol hopeloze kleding zijn het Trinny en Susannah in inmiddels wel gewend. de Maar een vrouw tijdens die de bij binnenkomst een een aria begint te op tv zingen, dat is op voor het van stylistenduo een nieuwe ervaring. uit Angelique heeft de stem, naar maar mist het uiterlijk uit dat hoort met bij het een operazangeres. Een missie in van formaat voor de Britse op tv van modegoeroes.

Trinny uit en Susannah hebben hun winkel het voor een dag een geopend in de Rotterdam. De belangstelling is met groot en de het oordeel de is streng op als altijd. Acht bezoekers zullen een door Trinny van en Susannah getrakteerd naar worden op een complete make-over. naar Dat de naar 24-jarige tijdens Remco en de 23-jarige Ashton tijdens tot de uit gelukkigen behoren, is duidelijk door vanaf een het moment dat de zij de winkel betreden. op tv Na jaren van tegenslag en van een met leven op het van randje van de uit financiële afgrond is het jonge tijdens het stel toe aan een flinke de oppepper. Samen proberen van ze uit op alle macht vooruit te kijken, van maar hun uit uiterlijk de en het kleine koffertje op tv dat ze bij zich naar hebben is mistroostig met op z´n best. uit De expertise van Trinny de door en Susannah is hard nodig naar en door doet wonderen. Op de catwalk schitteren tijdens de twee de die avond op tv als nooit op tv tevoren.

Trinny met en Susannah hebben hun tijdens winkel voor een dag de het geopend in Rotterdam. De tijdens belangstelling is naar groot en het oordeel is met streng als altijd. uit Acht bezoekers zullen met door Trinny en op tv Susannah getrakteerd worden op de een complete met make-over. Dat de in 24-jarige uit Remco en de 23-jarige Ashton tot van de gelukkigen behoren, de is duidelijk het vanaf het moment van dat uit zij de winkel betreden. Na jaren uit tijdens van tegenslag en een een leven op het randje van door van de financiële afgrond de is het jonge stel toe uit aan een tijdens flinke oppepper. Samen uit proberen ze uit alle macht tijdens vooruit te door kijken, uit maar hun uiterlijk en het op kleine koffertje een dat ze bij zich hebben op tv is het mistroostig op z´n uit best. De met expertise van Trinny en Susannah is naar hard in nodig en doet een wonderen. Op op de catwalk schitteren de op tv twee die avond uit als nooit naar tevoren.

De pop-upstore het staat dit keer de in Arnhem. Uit de een duizenden van mails die Trinny het en Susannah ontvingen, op is een selectie het gemaakt en de met gelukkigen melden zich hier met de tijdens hun koffer om de ernst van door van de situatie te kunnen beoordelen. door Zeven dames en naar een in heer worden dezelfde dag met nog getrakteerd op een make-over. in Eén van hen een is een de 42-jarige Mirelle. De tijdens afgelopen jaren stonden voor met haar in van het teken van uit zorgen voor haar ernstig tijdens door zieke man en de in die tijd is voor naar zichzélf naar zorgen er volkomen bij ingeschoten. door Ze van weet niet meer wat haar op tv staat, heeft geen idee een met van stijl en kiest met voor groot en veilig. op Maar daar maken met Trinny en het Susannah korte de metten mee. De enige heer naar in het op tv gezelschap is op Scott, een mooie lange jongen in van zeventien. uit Hij droomt van een carrière uit naar als pursor, maar ziet eruit een als een surf dude. tijdens tijdens Kunnen de styling guru´s de hem helpen aan een tijdens look waarmee hij op tv de met wereld over kan?

Het met wereldberoemde Britse de stylistenduo Trinny & Susannah de reist af op naar verschillende Nederlandse in steden om daar landgenoten op tijdens straat naar te selecteren op in hun modemissers. Elke week worden op bij negen alledaagse met mensen in het haar, de make-up en de door outfit naar onder handen genomen.Stijgen deze tijdens mannen en uit vrouwen boven zichzelf uit? op Trinny en Susannah gaan naar uit op zoek naar ontroerende, verrassende op tv en bijzondere verhalen tijdens achter de foute door outfit. een Zij doen dit in wel op hun eigen welbekende uit manier, uit zonder een blad voor de op tv mond te van nemen en met enige met vrijpostigheid.

Het wereldberoemde naar Britse stylistenduo Trinny tijdens & Susannah reist een af naar verschillende Nederlandse uit steden om door daar landgenoten in op straat te de selecteren op hun tijdens modemissers. Elke op tv week worden bij negen in alledaagse mensen het haar, van de make-up en op de outfit onder handen op tv genomen.Stijgen op deze mannen en uit vrouwen boven zichzelf uit? Trinny van en Susannah naar gaan op op tv zoek naar ontroerende, verrassende en in bijzondere verhalen een achter de foute outfit. op tv Zij doen dit op tv wel op tv op hun eigen welbekende manier, door zonder een blad een voor uit de mond te op tv nemen en in met enige vrijpostigheid.

Het wereldberoemde naar Britse stylistenduo Trinny & het naar Susannah reist af een naar verschillende Nederlandse steden om daar op tv landgenoten met op straat te selecteren op de van hun modemissers. Elke op tv week worden bij negen alledaagse mensen naar op het haar, de make-up en op de outfit onder in handen genomen.Stijgen deze mannen uit naar en vrouwen boven zichzelf uit? tijdens Trinny en Susannah gaan tijdens op zoek op tv naar op ontroerende, verrassende en bijzondere tijdens verhalen achter de de foute outfit. Zij doen dit een wel het op hun eigen van welbekende manier, zonder in een blad voor op tv de mond te het nemen en de met enige vrijpostigheid.

Het wereldberoemde Britse het stylistenduo Trinny & in tijdens Susannah reist af naar verschillende naar Nederlandse steden de om daar landgenoten met op straat te selecteren in op van hun modemissers. Elke met week worden bij negen van alledaagse mensen het haar, naar de uit make-up en de outfit onder handen het genomen.Stijgen deze mannen van en tijdens vrouwen boven zichzelf naar uit? Trinny en Susannah gaan naar op zoek naar in ontroerende, verrassende en een uit bijzondere verhalen achter de tijdens foute outfit. Zij doen in dit wel op met hun op tv eigen welbekende manier, zonder een uit blad voor de mond in te met nemen en met enige tijdens vrijpostigheid.

Het wereldberoemde Britse tijdens stylistenduo Trinny in & Susannah de reist af van naar verschillende Nederlandse in steden om daar landgenoten uit op straat te selecteren een op hun modemissers. Elke uit week worden uit bij negen alledaagse mensen uit het haar, de tijdens make-up en op tv de met outfit onder handen genomen.Stijgen deze mannen de en vrouwen boven met in zichzelf uit? Trinny en Susannah op tv gaan op door zoek naar ontroerende, verrassende en door bijzondere verhalen achter op de foute de outfit. Zij doen het dit wel een op hun eigen in welbekende manier, op tv zonder een blad tijdens voor de mond te nemen op tv en met van enige vrijpostigheid.

Het een wereldberoemde Britse stylistenduo Trinny naar & tijdens Susannah reist af naar verschillende Nederlandse de steden om daar van landgenoten op straat een van te selecteren op hun modemissers. Elke een week worden uit bij negen met alledaagse mensen het haar, van de make-up en het de outfit onder handen op genomen.Stijgen deze mannen de en vrouwen met boven zichzelf uit? Trinny van en Susannah gaan tijdens op zoek naar uit ontroerende, verrassende en tijdens door bijzondere verhalen achter de foute outfit. het Zij doen dit op tv wel op van hun op eigen welbekende manier, naar zonder een blad voor de op mond te nemen en de met enige door vrijpostigheid.

december 2018
01-05-2013 16:06

Trinny & Susannah: Missie Holland "Aflevering 1"

Trinny & Susannah: Missie Holland - Trinny & Susannah: Missie Holland "Aflevering 1"

Het Britse stylistenduo Trinny en Susannah gaat in Nederland aan de slag met gewone mensen op straat. Elke week worden bij landgenoten het haar, de make-up en de outfit onder handen genomen.

07-11-2012 21:30

Aflevering 8

Trinny & Susannah: Missie Holland - Aflevering 8

De pop-upstore staat deze keer in Den Bosch. Karina heeft niet lang meer te leven. Veel mensen zouden met dat gegeven bij de pakken neer gaan zitten, maar zelf ziet ze daar niets in. In tegendeel! De leuke, energieke moeder van 38 is vastbe...

31-10-2012 21:26

Aflevering 7

Trinny & Susannah: Missie Holland - Aflevering 7

In Arnhem ontmoeten Trinny en Susannah onder anderen de 39-jarige Alexandra. Haar outfit is extreem onverzorgd; ze draagt al jaren geen bh en kan zich niet herinneren dat ze ooit een jurk heeft aangehad. Zelfgemaakte harembroeken zijn haar ...

24-10-2012 21:27

Aflevering 6

Trinny & Susannah: Missie Holland - Aflevering 6

Ze zijn er nog, vrouwen die dag in dag uit niets anders dragen dan een wit trainingspak. Voor de deur van hun pop-upstore in Rotterdam vinden Trinny en Susannah de 34-jarige Miranda en ze kunnen niet anders dan haar meenemen naar de make-ov...

17-10-2012 21:29

Aflevering 5

Trinny & Susannah: Missie Holland - Aflevering 5

José heeft jaren geworsteld met been- en heupoperaties, die haar erg beperkten in haar kledingkeuze. Op de vraag wanneer zij zich voor het laatst sexy heeft gevoeld, antwoordt ze tot Trinny´s grote schok: `nooit´! En daarmee is de missie va...

10-10-2012 21:30

Aflevering 4

Trinny & Susannah: Missie Holland - Aflevering 4

De pop-upstore staat deze keer in Amsterdam. Regina is klein van stuk en koopt haar kleding op de kinderafdeling, wat leidt tot suffe outfits die van deze vrouw een tiener maken. Op de catwalk is zij dankzij een complete make-over haast onh...

03-10-2012 21:28

Aflevering 3

Trinny & Susannah: Missie Holland - Aflevering 3

Trinny en Susannah hebben hun winkel voor een dag geopend in Rotterdam. De belangstelling is groot en het oordeel is streng als altijd. Acht bezoekers zullen door Trinny en Susannah getrakteerd worden op een complete make-over. Dat de 24-ja...

26-09-2012 21:30

Aflevering 2

Trinny & Susannah: Missie Holland - Aflevering 2

Trinny en Susannah hebben hun winkel voor een dag geopend in Rotterdam. De belangstelling is groot en het oordeel is streng als altijd. Acht bezoekers zullen door Trinny en Susannah getrakteerd worden op een complete make-over. Dat de 24-ja...

19-09-2012 21:32

Aflevering 1

Trinny & Susannah: Missie Holland - Aflevering 1

De pop-upstore staat dit keer in Arnhem. Uit de duizenden mails die Trinny en Susannah ontvingen, is een selectie gemaakt en de gelukkigen melden zich hier met hun koffer om de ernst van de situatie te kunnen beoordelen. Zeven dames en een ...

19-10-2011 21:27

Najaar 2011 aflevering 8

Trinny & Susannah: Missie Holland - Najaar 2011 aflevering 8

Het wereldberoemde Britse stylistenduo Trinny & Susannah reist af naar verschillende Nederlandse steden om daar landgenoten op straat te selecteren op hun modemissers. Elke week worden bij negen alledaagse mensen het haar, de make-up en de ...

12-10-2011 21:30

Najaar 2011 aflevering 7

Trinny & Susannah: Missie Holland - Najaar 2011 aflevering 7

Het wereldberoemde Britse stylistenduo Trinny & Susannah reist af naar verschillende Nederlandse steden om daar landgenoten op straat te selecteren op hun modemissers. Elke week worden bij negen alledaagse mensen het haar, de make-up en de ...

05-10-2011 21:30

Najaar 2011 aflevering 6

Trinny & Susannah: Missie Holland - Najaar 2011 aflevering 6

Het wereldberoemde Britse stylistenduo Trinny & Susannah reist af naar verschillende Nederlandse steden om daar landgenoten op straat te selecteren op hun modemissers. Elke week worden bij negen alledaagse mensen het haar, de make-up en de ...

28-09-2011 21:32

Najaar 2011 aflevering 5

Trinny & Susannah: Missie Holland - Najaar 2011 aflevering 5

Het wereldberoemde Britse stylistenduo Trinny & Susannah reist af naar verschillende Nederlandse steden om daar landgenoten op straat te selecteren op hun modemissers. Elke week worden bij negen alledaagse mensen het haar, de make-up en de ...

21-09-2011 21:30

Najaar 2011 aflevering 4

Trinny & Susannah: Missie Holland - Najaar 2011 aflevering 4

Het wereldberoemde Britse stylistenduo Trinny & Susannah reist af naar verschillende Nederlandse steden om daar landgenoten op straat te selecteren op hun modemissers. Elke week worden bij negen alledaagse mensen het haar, de make-up en de ...

14-09-2011 21:30

Najaar 2011 aflevering 3

Trinny & Susannah: Missie Holland - Najaar 2011 aflevering 3

Het wereldberoemde Britse stylistenduo Trinny & Susannah reist af naar verschillende Nederlandse steden om daar landgenoten op straat te selecteren op hun modemissers. Elke week worden bij negen alledaagse mensen het haar, de make-up en de ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Trinny & Susannah: Missie Holland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Trinny & Susannah: Missie Holland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Trinny & Susannah: Missie Holland bij Trinny & Susannah: Missie Holland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Trinny & Susannah: Missie Holland. Heb je een uitzending van Trinny & Susannah: Missie Holland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Trinny & Susannah: Missie Holland gemist

De wereldberoemde stylisten Trinny & Susannah komen naar Nederland. Ook in ons land spreken ze mensen aan op hun kleding en krijgen sommigen van hen een complete restyling! Het gaat daarbij om doodgewone mensen, die dankzij enkele ingrepen er al snel veel beter uitzien dan eerst.

Uitzending gemist van Trinny & Susannah: Missie Holland? Hier kun je alle uitzendingen van Trinny & Susannah: Missie Holland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 01-05-2013 om 16:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord