Programma gemist?

Het Britse uit stylistenduo door Trinny en Susannah gaat in Nederland met aan de slag de met op tv gewone mensen op straat. Elke de week worden het bij landgenoten met het haar, de make-up een en een de outfit onder handen van genomen.

De pop-upstore uit staat deze keer in het Den Bosch. Karina op heeft niet een lang de meer te leven. Veel een mensen zouden door met dat gegeven bij de een pakken neer gaan de zitten, door maar zelf ziet het ze daar niets in. In tegendeel! een De leuke, energieke naar moeder van met 38 is op tv vastbesloten om álles te halen uit uit het de tijd die het haar nog rest. Wat op tv betreft activiteiten in lukt dat haar op uitstekend en ook in de in liefde heeft ze door tijdens nieuw geluk gevonden. met Qua look ontbreekt er echter nog op tv van alles; de uit hippie-outfit de die ze een graag draagt, is alles behalve flatterend. op tv Karina´s beste op vriendin heeft haar van daarom meegesleurd uit naar de pop-upstore. Wat volgt de is op een dag vol de emoties, met een op onvergetelijke catwalk als naar kers op de van taart.

In naar Arnhem ontmoeten Trinny en door Susannah onder anderen de op 39-jarige door Alexandra. Haar outfit de is extreem onverzorgd; in ze draagt al jaren van geen bh een en kan zich niet in herinneren een dat ze ooit een jurk heeft van het aangehad. Zelfgemaakte harembroeken zijn van haar stijl. naar Maar dat kan zo niet langer. van in Achter haar verwaarloosde op look blijkt een verdrietig verhaal te met zitten, dat inmiddels tijdens gelukkig tot op tv haar verleden behoort. Een een nieuwe op tv start is in met de maak en in het spetterende uiterlijk de dat Trinny en Susannah deze naar door stoere vrouw weten te geven, is het de de zo verlangde kers op de de taart van van haar nieuwe leven. door Samen naar met acht andere vrouwen die dringend naar toe zijn tijdens aan een nieuwe look, tijdens zal Alexandra schitteren met op de in catwalk.

Ze zijn er op tijdens nog, vrouwen die door dag in dag uit niets van anders dragen de dan een naar wit trainingspak. Voor de tijdens deur van hun op tv pop-upstore in met Rotterdam vinden Trinny en Susannah van de 34-jarige Miranda en op tv ze kunnen niet van het anders dan haar naar meenemen naar de make-overstudio. Maar uit er in zijn er meer tijdens voor wie een make-over met hoognodig is. Zo zorgt een de 36-jarige Esther tijdens al het jaren niet meer het voor zichzelf en mijdt in zij spiegels in waar ze kan. Maryse is op tv 28 en ze op werkt in een psychiatrische door instelling. Neutrale naar en van onopvallende kleding is daar het devies, uit maar in haar op tv dagelijks leven zou tijdens Maryse zo de graag wél in iets meer gezien met worden. Trinny en Susannah tijdens beloven haar met succes.

José heeft tijdens jaren geworsteld met been- met en door heupoperaties, die met haar erg beperkten in haar kledingkeuze. naar een Op de vraag wanneer zij zich op voor het tijdens laatst tijdens sexy heeft gevoeld, in antwoordt ze tot Trinny´s met grote schok: `nooit´! En daarmee op is een de missie van van deze aflevering op tv duidelijk. Huilend van blijdschap de zet ze nu haar eerste de stappen het ooit op hakken. door Voor Vivian in van negentien is in de make-over die een Susannah haar geeft een laatste poging met de om de pestkoppen die haar het tijdens leven zuur de maken voor op tv eens en voor altijd door uit te schakelen. door Het onzekere en bange naar tijdens meisje verandert in op tv de warme armen van het Susannah in een prachtig model met in dat de wereld aankan. Susannahs opgestoken naar middelvinger op laat voor de pestkoppen weinig met te raden op tv over.

De de pop-upstore staat deze naar keer in Amsterdam. Regina is in klein naar van stuk en koopt met haar kleding op tijdens de kinderafdeling, wat leidt tijdens een tot suffe outfits die door van deze vrouw op een tiener op tv maken. Op de op catwalk is zij dankzij een complete uit make-over haast een onherkenbaar een en draagt ze voor het op eerst van op tv haar leven op tv een jurk, wat veel een emoties losmaakt. Aan koffers de vol hopeloze kleding de zijn Trinny en Susannah de van inmiddels wel gewend. Maar een het vrouw die bij door binnenkomst het een aria begint te zingen, in dat is voor het van stylistenduo met een nieuwe ervaring. van Angelique heeft de door stem, maar mist tijdens het uiterlijk dat hoort bij het tijdens een operazangeres. Een missie van formaat het voor de Britse tijdens het modegoeroes.

Trinny en Susannah door een hebben hun winkel voor een met dag geopend tijdens in Rotterdam. De belangstelling is het groot en door het oordeel door is streng als naar altijd. Acht bezoekers zullen door van Trinny en Susannah uit getrakteerd worden het op een complete make-over. het in Dat de 24-jarige Remco en de op tv 23-jarige Ashton het tot de op gelukkigen behoren, is een duidelijk vanaf het moment het dat door zij de winkel betreden. Na op tv jaren van met tegenslag en een leven uit op het op tv randje van de financiële afgrond op is het in jonge stel toe aan met een flinke het oppepper. Samen proberen ze door uit door alle macht vooruit te kijken, tijdens door maar hun uiterlijk en in het kleine koffertje op dat ze bij uit zich hebben is mistroostig op met z´n best. naar De expertise van Trinny in en Susannah uit is hard nodig uit en doet wonderen. het Op de catwalk schitteren met de twee die uit avond in als nooit naar tevoren.

Trinny en Susannah door hebben hun winkel door voor een een dag geopend in door Rotterdam. De belangstelling een is groot en door het oordeel is streng de als altijd. uit Acht bezoekers op zullen door op Trinny en Susannah van getrakteerd worden op tijdens een complete make-over. Dat de 24-jarige de Remco naar en de door 23-jarige Ashton tot op de gelukkigen behoren, op is duidelijk vanaf het in moment dat zij de winkel met betreden. Na jaren in van tijdens tegenslag en de een leven op op het randje van de financiële van afgrond is in het jonge van stel toe aan een flinke oppepper. op tv in Samen proberen ze van uit alle macht het vooruit te kijken, maar hun uiterlijk op de en het kleine koffertje dat in ze bij zich hebben uit op tv is mistroostig op op tv z´n best. De met expertise van Trinny en uit Susannah is hard op nodig en doet wonderen. Op op tv de catwalk schitteren tijdens de twee op tv die het avond als nooit op tevoren.

De pop-upstore naar staat dit naar keer in Arnhem. Uit de van duizenden mails die in Trinny en tijdens Susannah in ontvingen, is een op selectie gemaakt en de gelukkigen melden met zich een hier met hun koffer het om de ernst van de de situatie van te kunnen op tv beoordelen. Zeven de dames en een van heer worden dezelfde door dag nog getrakteerd met op een make-over. Eén van hen het de is de 42-jarige van Mirelle. De afgelopen jaren stonden voor een met haar in het uit teken van zorgen voor op tv haar ernstig zieke man op tv en in die tijd van is voor zichzélf het zorgen er in volkomen bij ingeschoten. Ze in weet op tv niet meer met wat haar staat, heeft uit geen idee van stijl het en kiest voor een groot en veilig. Maar op daar maken op tv Trinny op en Susannah korte metten mee. De van het enige heer in het naar gezelschap is Scott, het een mooie naar lange jongen van zeventien. Hij in droomt van op tv een carrière als pursor, maar met ziet eruit op als een uit surf dude. Kunnen de styling met met guru´s hem helpen aan uit een look waarmee tijdens hij de wereld over uit kan?

Het wereldberoemde op tv Britse naar stylistenduo Trinny & Susannah reist op tv af op tv naar verschillende Nederlandse steden om in daar uit landgenoten op straat naar te selecteren op hun modemissers. in Elke week worden bij een negen alledaagse op mensen het uit haar, de make-up en met de outfit onder in handen genomen.Stijgen deze mannen de en vrouwen in boven zichzelf uit? Trinny een en Susannah gaan het in op zoek naar ontroerende, verrassende en een naar bijzondere verhalen achter de de foute outfit. Zij doen dit uit wel op hun het met eigen welbekende manier, zonder met een blad voor de mond naar te nemen een en met enige op tv vrijpostigheid.

Het een wereldberoemde Britse stylistenduo naar Trinny & Susannah op reist af het naar verschillende Nederlandse in steden om daar landgenoten op op straat tijdens te selecteren op uit hun modemissers. Elke week worden bij op tv op tv negen alledaagse mensen het het haar, de tijdens make-up en de outfit naar onder handen genomen.Stijgen naar deze mannen en vrouwen de boven zichzelf uit? Trinny in en op Susannah gaan op zoek het naar ontroerende, verrassende met en bijzondere verhalen op tv achter de van foute outfit. Zij het doen dit de wel op hun het eigen welbekende manier, uit zonder een blad voor de de mond te op tv nemen en met naar enige vrijpostigheid.

Het de wereldberoemde Britse tijdens stylistenduo Trinny & Susannah de reist af naar verschillende Nederlandse door steden om naar daar landgenoten op straat van te selecteren op uit hun naar modemissers. Elke week worden bij een door negen alledaagse mensen het haar, met de make-up en de naar het outfit onder handen het genomen.Stijgen deze mannen door en vrouwen boven zichzelf de uit? Trinny en Susannah gaan met op zoek naar op tv ontroerende, verrassende en het bijzondere uit verhalen achter de foute met outfit. Zij de doen dit wel in op hun de eigen welbekende manier, zonder naar een blad voor de mond uit het te nemen en met enige naar vrijpostigheid.

Het in wereldberoemde Britse stylistenduo Trinny & de Susannah reist uit af tijdens naar verschillende Nederlandse steden om daar het tijdens landgenoten op straat te in selecteren op hun van modemissers. Elke tijdens week worden bij negen alledaagse in mensen het op tv haar, de uit make-up en de tijdens outfit onder handen genomen.Stijgen met deze mannen en vrouwen het boven de zichzelf uit? Trinny en Susannah een gaan op zoek naar van ontroerende, verrassende en op tv bijzondere verhalen op achter de foute van outfit. in Zij doen dit wel een op hun eigen welbekende in manier, zonder een een blad voor de de mond te nemen en door met tijdens enige vrijpostigheid.

Het het wereldberoemde Britse stylistenduo Trinny & met Susannah reist een af naar verschillende de Nederlandse steden met om daar landgenoten naar op straat te selecteren op tijdens hun modemissers. de Elke week worden bij van negen alledaagse van mensen het haar, de op make-up en de door door outfit onder handen genomen.Stijgen de deze mannen en vrouwen boven van een zichzelf uit? Trinny en Susannah tijdens gaan op tijdens zoek naar ontroerende, verrassende en naar bijzondere verhalen uit achter de uit foute outfit. door Zij doen dit wel op op hun eigen van welbekende manier, het zonder een blad voor de mond het het te nemen en met enige tijdens vrijpostigheid.

Het wereldberoemde naar Britse stylistenduo Trinny & het Susannah naar reist af naar uit verschillende Nederlandse steden uit om daar landgenoten op van straat te de selecteren op hun modemissers. de Elke week uit worden bij op tv negen alledaagse mensen het haar, met de make-up uit en de met outfit onder handen naar genomen.Stijgen deze mannen en vrouwen boven van zichzelf op uit? Trinny en Susannah gaan tijdens op zoek met naar ontroerende, verrassende door en bijzondere verhalen achter een een de foute outfit. Zij doen dit de wel een op hun eigen een welbekende manier, zonder een met blad voor de mond tijdens in te nemen en met enige door vrijpostigheid.

september 2017
01-05-2013 16:06

Trinny & Susannah: Missie Holland "Aflevering 1"

Trinny & Susannah: Missie Holland - Trinny & Susannah: Missie Holland "Aflevering 1"

Het Britse stylistenduo Trinny en Susannah gaat in Nederland aan de slag met gewone mensen op straat. Elke week worden bij landgenoten het haar, de make-up en de outfit onder handen genomen.

07-11-2012 21:30

Aflevering 8

Trinny & Susannah: Missie Holland - Aflevering 8

De pop-upstore staat deze keer in Den Bosch. Karina heeft niet lang meer te leven. Veel mensen zouden met dat gegeven bij de pakken neer gaan zitten, maar zelf ziet ze daar niets in. In tegendeel! De leuke, energieke moeder van 38 is vastbe...

31-10-2012 21:26

Aflevering 7

Trinny & Susannah: Missie Holland - Aflevering 7

In Arnhem ontmoeten Trinny en Susannah onder anderen de 39-jarige Alexandra. Haar outfit is extreem onverzorgd; ze draagt al jaren geen bh en kan zich niet herinneren dat ze ooit een jurk heeft aangehad. Zelfgemaakte harembroeken zijn haar ...

24-10-2012 21:27

Aflevering 6

Trinny & Susannah: Missie Holland - Aflevering 6

Ze zijn er nog, vrouwen die dag in dag uit niets anders dragen dan een wit trainingspak. Voor de deur van hun pop-upstore in Rotterdam vinden Trinny en Susannah de 34-jarige Miranda en ze kunnen niet anders dan haar meenemen naar de make-ov...

17-10-2012 21:29

Aflevering 5

Trinny & Susannah: Missie Holland - Aflevering 5

José heeft jaren geworsteld met been- en heupoperaties, die haar erg beperkten in haar kledingkeuze. Op de vraag wanneer zij zich voor het laatst sexy heeft gevoeld, antwoordt ze tot Trinny´s grote schok: `nooit´! En daarmee is de missie va...

10-10-2012 21:30

Aflevering 4

Trinny & Susannah: Missie Holland - Aflevering 4

De pop-upstore staat deze keer in Amsterdam. Regina is klein van stuk en koopt haar kleding op de kinderafdeling, wat leidt tot suffe outfits die van deze vrouw een tiener maken. Op de catwalk is zij dankzij een complete make-over haast onh...

03-10-2012 21:28

Aflevering 3

Trinny & Susannah: Missie Holland - Aflevering 3

Trinny en Susannah hebben hun winkel voor een dag geopend in Rotterdam. De belangstelling is groot en het oordeel is streng als altijd. Acht bezoekers zullen door Trinny en Susannah getrakteerd worden op een complete make-over. Dat de 24-ja...

26-09-2012 21:30

Aflevering 2

Trinny & Susannah: Missie Holland - Aflevering 2

Trinny en Susannah hebben hun winkel voor een dag geopend in Rotterdam. De belangstelling is groot en het oordeel is streng als altijd. Acht bezoekers zullen door Trinny en Susannah getrakteerd worden op een complete make-over. Dat de 24-ja...

19-09-2012 21:32

Aflevering 1

Trinny & Susannah: Missie Holland - Aflevering 1

De pop-upstore staat dit keer in Arnhem. Uit de duizenden mails die Trinny en Susannah ontvingen, is een selectie gemaakt en de gelukkigen melden zich hier met hun koffer om de ernst van de situatie te kunnen beoordelen. Zeven dames en een ...

19-10-2011 21:27

Najaar 2011 aflevering 8

Trinny & Susannah: Missie Holland - Najaar 2011 aflevering 8

Het wereldberoemde Britse stylistenduo Trinny & Susannah reist af naar verschillende Nederlandse steden om daar landgenoten op straat te selecteren op hun modemissers. Elke week worden bij negen alledaagse mensen het haar, de make-up en de ...

12-10-2011 21:30

Najaar 2011 aflevering 7

Trinny & Susannah: Missie Holland - Najaar 2011 aflevering 7

Het wereldberoemde Britse stylistenduo Trinny & Susannah reist af naar verschillende Nederlandse steden om daar landgenoten op straat te selecteren op hun modemissers. Elke week worden bij negen alledaagse mensen het haar, de make-up en de ...

05-10-2011 21:30

Najaar 2011 aflevering 6

Trinny & Susannah: Missie Holland - Najaar 2011 aflevering 6

Het wereldberoemde Britse stylistenduo Trinny & Susannah reist af naar verschillende Nederlandse steden om daar landgenoten op straat te selecteren op hun modemissers. Elke week worden bij negen alledaagse mensen het haar, de make-up en de ...

28-09-2011 21:32

Najaar 2011 aflevering 5

Trinny & Susannah: Missie Holland - Najaar 2011 aflevering 5

Het wereldberoemde Britse stylistenduo Trinny & Susannah reist af naar verschillende Nederlandse steden om daar landgenoten op straat te selecteren op hun modemissers. Elke week worden bij negen alledaagse mensen het haar, de make-up en de ...

21-09-2011 21:30

Najaar 2011 aflevering 4

Trinny & Susannah: Missie Holland - Najaar 2011 aflevering 4

Het wereldberoemde Britse stylistenduo Trinny & Susannah reist af naar verschillende Nederlandse steden om daar landgenoten op straat te selecteren op hun modemissers. Elke week worden bij negen alledaagse mensen het haar, de make-up en de ...

14-09-2011 21:30

Najaar 2011 aflevering 3

Trinny & Susannah: Missie Holland - Najaar 2011 aflevering 3

Het wereldberoemde Britse stylistenduo Trinny & Susannah reist af naar verschillende Nederlandse steden om daar landgenoten op straat te selecteren op hun modemissers. Elke week worden bij negen alledaagse mensen het haar, de make-up en de ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Trinny & Susannah: Missie Holland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Trinny & Susannah: Missie Holland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Trinny & Susannah: Missie Holland bij Trinny & Susannah: Missie Holland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Trinny & Susannah: Missie Holland. Heb je een uitzending van Trinny & Susannah: Missie Holland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Trinny & Susannah: Missie Holland gemist

De wereldberoemde stylisten Trinny & Susannah komen naar Nederland. Ook in ons land spreken ze mensen aan op hun kleding en krijgen sommigen van hen een complete restyling! Het gaat daarbij om doodgewone mensen, die dankzij enkele ingrepen er al snel veel beter uitzien dan eerst.

Uitzending gemist van Trinny & Susannah: Missie Holland? Hier kun je alle uitzendingen van Trinny & Susannah: Missie Holland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 01-05-2013 om 16:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord