Programma gemist?

Jamie zit op met waterpolo, maar heeft naar een iets te van fanatieke tijdens moeder.

De van fanatieke moeder Rigna is met nogal aanwezig met langs het met voetbalveld. Zoon Rijairo door prankt zijn moeder.

We zijn bij door een zeer spannende naar kampioenswedstrijd van door Ceyda. Zij zit op van handbal. Haar vader van het Suayip is normaal de al goed te horen langs door de lijn, uit maar nu zal door dat misschien uit nog erger dan anders zijn! met Koen komt het daarom Ceyda uit helpen.

Robin van prankt zijn hard schreeuwende vader naar Pascal . Robin door is negen jaar in oud en een speelt bij op tv de voetbalclub uit De Noord Veluwse Boys. Robin uit schijnt van erg goed te zijn, een maar wordt helaas van vaak afgeleid door het geschreeuw in van zijn vader met Pascal. Moeder Annemieke van gaat vaak naar een end verderop tijdens staan bij de wedstrijden, op tv in omdat ze niet met met haar schreeuwende man het geassocieerd wil worden. een Koen komt Robin met helpen!

We in hebben Alperen op met zijn vader Mesut in de met uitzending. op tv Vader Mesut door is bloedfanatiek langs door de lijn van het voetbalveld en naar Alperen tijdens heeft hier last van. Daarom in komt Koen Alperen op van helpen om dit aan de zijn vader duidelijk te tijdens maken.

Mees naar prankt zijn oom op tv Guus. Ook op wel Guus de een Haan genoemd, want hij is de naar mascotte tijdens van Mees zijn ijshockeyteam. Dit een uit doet hij met veel op tv enthousiasme, maar tegelijkertijd is een zijn support tijdens ook afleidend voor het Mees tijdens zijn wedstrijd. met Koen komt hem van hierbij met helpen.

Fanatieke met vader Ben wordt geprankt door in zijn dochter op Lynn. Zij op speelt bij HVV Tubantia. Haar het vader gaat altijd in de op in het spel in en heeft soms uit zelf niet helemaal naar door hoe goed het hij te op tv horen is. Lynn vind het tijd in dat door hij hier wat naar beter inzicht in krijgt. Koen door door helpt haar hierbij.

Hugo-Geert met en Niek pranken uit hun moeder van Jacqueline. Hugo-Geert is twaalf tijdens en Niek is op tv elf jaar en uit samen spelen door zij bij SV van Dess. Hun moeder tijdens roept altijd positieve dingen maar op wel met een veel volume. Vooral Niek het vindt dat zijn moeder uit wel de wat rustiger aan mag doen op tv en Hugo-Geert naar snapt zijn het broertje wel uit hierin. Koen komt de een jongens helpen.

Karin tijdens is de iets te fanatieke naar moeder van Katja een uit uit Niedorp. Tijdens de handbalwedstrijden het is zij zowel tijdens positief als naar negatief duidelijk te het horen.

Koen met uit Utrecht een voetbalt bij VSC, alleen van zijn moeder een Annet is iets te enthousiast op tijdens op de wedstrijden.

Isayah uit basketbalt graag, maar tijdens een op wedstrijd door kan zijn moeder maar niet het stoppen met aanmoedigen. de Tijd voor een uit door prank.

Dit in keer Gentle met die haar moeder van prankt omdat ze in tijdens de voetbalwedstrijden op iets te fanatiek naar is.

De negenjarige op Chester uit de Den Haag door heeft veel last het van zijn schreeuwende in moeder Barbara langs de de voetballijn.

De twaalfjarige in Silke doet al vijf tijdens jaar aan waterpolo. naar door Haar moeder Saskia het is erg fanatiek en schreeuwt behoorlijk. op tv Tijd op tv voor een tijdens prank.

Ana van speelt vijf de jaar op hockey het bij Pollux in de Vlaardingen. Maar ze stoort zich wel op aan haar in fanatieke vader op tv Slobodan.

januari 2021
14-01-2018 14:25

Jamie

Heibel langs de Lijn - Jamie

Jamie zit op waterpolo, maar heeft een iets te fanatieke moeder.

13-01-2018 14:15

Rijairo

Heibel langs de Lijn - Rijairo

De fanatieke moeder Rigna is nogal aanwezig langs het voetbalveld. Zoon Rijairo prankt zijn moeder.

25-12-2017 17:15

Ceyda

Heibel langs de Lijn - Ceyda

We zijn bij een zeer spannende kampioenswedstrijd van Ceyda. Zij zit op handbal. Haar vader Suayip is normaal al goed te horen langs de lijn, maar nu zal dat misschien nog erger dan anders zijn! Koen komt daarom Ceyda helpen.

18-12-2017 17:15

Robin

Heibel langs de Lijn - Robin

Robin prankt zijn hard schreeuwende vader Pascal . Robin is negen jaar oud en speelt bij de voetbalclub De Noord Veluwse Boys. Robin schijnt erg goed te zijn, maar wordt helaas vaak afgeleid door het geschreeuw van zijn vader Pascal. Moeder...

11-12-2017 17:15

Alperen

Heibel langs de Lijn - Alperen

We hebben Alperen met zijn vader Mesut in de uitzending. Vader Mesut is bloedfanatiek langs de lijn van het voetbalveld en Alperen heeft hier last van. Daarom komt Koen Alperen helpen om dit aan zijn vader duidelijk te maken.

04-12-2017 17:20

Mees

Heibel langs de Lijn - Mees

Mees prankt zijn oom Guus. Ook wel Guus de Haan genoemd, want hij is de mascotte van Mees zijn ijshockeyteam. Dit doet hij met veel enthousiasme, maar tegelijkertijd is zijn support ook afleidend voor Mees tijdens zijn wedstrijd. Koen komt ...

27-11-2017 17:20

Lynn

Heibel langs de Lijn - Lynn

Fanatieke vader Ben wordt geprankt door zijn dochter Lynn. Zij speelt bij HVV Tubantia. Haar vader gaat altijd op in het spel en heeft soms zelf niet helemaal door hoe goed hij te horen is. Lynn vind het tijd dat hij hier wat beter inzicht ...

20-11-2017 18:20

Hugo-Geert en Niek

Heibel langs de Lijn - Hugo-Geert en Niek

Hugo-Geert en Niek pranken hun moeder Jacqueline. Hugo-Geert is twaalf en Niek is elf jaar en samen spelen zij bij SV Dess. Hun moeder roept altijd positieve dingen maar wel met veel volume. Vooral Niek vindt dat zijn moeder wel wat rustige...

13-11-2017 17:20

Katja

Heibel langs de Lijn - Katja

Karin is de iets te fanatieke moeder van Katja uit Niedorp. Tijdens de handbalwedstrijden is zij zowel positief als negatief duidelijk te horen.

06-11-2017 17:25

Koen

Heibel langs de Lijn - Koen

Koen uit Utrecht voetbalt bij VSC, alleen zijn moeder Annet is iets te enthousiast tijdens de wedstrijden.

30-10-2017 17:25

Heibel langs de lijn

Heibel langs de Lijn - Heibel langs de lijn

Isayah basketbalt graag, maar tijdens een wedstrijd kan zijn moeder maar niet stoppen met aanmoedigen. Tijd voor een prank.

23-10-2017 17:25

Gentle

Heibel langs de Lijn - Gentle

Dit keer Gentle die haar moeder prankt omdat ze tijdens de voetbalwedstrijden iets te fanatiek is.

16-10-2017 17:30

Chester

Heibel langs de Lijn - Chester

De negenjarige Chester uit Den Haag heeft veel last van zijn schreeuwende moeder Barbara langs de voetballijn.

09-10-2017 17:40

Silke

Heibel langs de Lijn - Silke

De twaalfjarige Silke doet al vijf jaar aan waterpolo. Haar moeder Saskia is erg fanatiek en schreeuwt behoorlijk. Tijd voor een prank.

02-10-2017 17:35

Ana

Heibel langs de Lijn - Ana

Ana speelt vijf jaar op hockey bij Pollux in Vlaardingen. Maar ze stoort zich wel aan haar fanatieke vader Slobodan.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Heibel langs de Lijn gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Heibel langs de Lijn de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Heibel langs de Lijn bij Heibel langs de Lijn liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Heibel langs de Lijn. Heb je een uitzending van Heibel langs de Lijn gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Heibel langs de Lijn gemist

In 'Heibel langs de Lijn' confronteren kinderen hun schreeuwende en te fanatieke ouders met hun gedrag langs de lijnvan het sportveld. Zonder dat de ouders het weten worden ze gefilmd en na afloop kijken ze samen met hun kinderen naarde beelden. Op die manier hopen ze dat het weer een stuk gezelliger wordt langs de lijn en dat ze zich weer volledigkunnen concentreren op hun sport.

Uitzending gemist van Heibel langs de Lijn? Hier kun je alle uitzendingen van Heibel langs de Lijn kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 142
  • Laatste uitzending op 14-01-2018 om 14:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!