Programma gemist?

Jamie zit op op tv waterpolo, maar de heeft een het iets te fanatieke uit moeder.

De fanatieke het moeder Rigna uit is nogal het aanwezig langs het voetbalveld. Zoon het Rijairo prankt op zijn moeder.

We zijn met bij een zeer op spannende de kampioenswedstrijd van Ceyda. van Zij zit op handbal. Haar op tv vader Suayip van is normaal al op goed te horen langs de met van lijn, maar nu zal tijdens dat misschien nog erger dan van anders zijn! Koen een komt daarom door Ceyda naar helpen.

Robin een prankt zijn een hard schreeuwende vader Pascal . Robin op tv is naar negen jaar oud en speelt door bij de voetbalclub op tv De Noord tijdens Veluwse Boys. Robin van schijnt erg goed te naar zijn, maar van wordt helaas vaak in afgeleid door het tijdens geschreeuw door van zijn vader een Pascal. Moeder Annemieke uit gaat vaak een end verderop met staan bij de het wedstrijden, omdat ze een niet met haar schreeuwende door man het geassocieerd wil worden. Koen komt op tv Robin tijdens helpen!

We de hebben Alperen door met zijn vader Mesut het in de uitzending. Vader met Mesut naar is bloedfanatiek langs de van lijn van het voetbalveld en tijdens uit Alperen heeft hier door last van. Daarom komt Koen van Alperen helpen om met dit aan zijn met vader duidelijk te op maken.

Mees prankt tijdens zijn uit oom Guus. Ook wel Guus in de Haan genoemd, want het hij tijdens is de op tv mascotte van Mees zijn ijshockeyteam. op Dit doet de hij met het veel enthousiasme, maar tegelijkertijd is op zijn support ook uit afleidend voor op tv Mees tijdens het zijn wedstrijd. Koen komt door hem hierbij een helpen.

Fanatieke naar vader Ben naar wordt geprankt door tijdens zijn dochter Lynn. Zij speelt bij de HVV Tubantia. uit Haar vader gaat op altijd op in op tv het spel het en heeft het soms zelf niet helemaal door door hoe goed hij een te horen op is. Lynn vind met het tijd dat hij uit hier wat beter door inzicht in krijgt. met Koen helpt haar op hierbij.

Hugo-Geert en naar Niek de pranken hun moeder Jacqueline. Hugo-Geert is door twaalf en Niek tijdens op tv is elf jaar en samen door spelen zij in bij SV Dess. Hun moeder een naar roept altijd positieve in dingen maar wel met veel op volume. Vooral Niek de vindt de dat zijn moeder wel wat rustiger op aan mag op tv doen de en Hugo-Geert snapt het zijn broertje wel door hierin. Koen komt de jongens een helpen.

Karin de is de iets te naar fanatieke in moeder van Katja in uit Niedorp. Tijdens de handbalwedstrijden op is zij zowel het positief als negatief duidelijk van te tijdens horen.

Koen uit tijdens Utrecht voetbalt bij in VSC, naar alleen zijn moeder Annet uit is iets te enthousiast tijdens op de op tv wedstrijden.

Isayah basketbalt een graag, maar tijdens een van wedstrijd tijdens kan zijn moeder maar niet tijdens stoppen met een aanmoedigen. van Tijd voor een naar prank.

Dit een keer Gentle die haar moeder het prankt omdat ze op tv tijdens de de voetbalwedstrijden iets te fanatiek met van is.

De negenjarige Chester op uit uit Den Haag heeft veel met last van zijn uit schreeuwende moeder de Barbara langs de door voetballijn.

De twaalfjarige Silke het doet al vijf in jaar uit aan waterpolo. Haar op moeder Saskia is erg fanatiek uit en schreeuwt tijdens behoorlijk. Tijd voor een in een prank.

Ana door speelt vijf naar jaar op hockey bij Pollux uit in tijdens Vlaardingen. Maar ze stoort zich een wel aan haar een fanatieke vader uit Slobodan.

mei 2020
14-01-2018 14:25

Jamie

Heibel langs de Lijn - Jamie

Jamie zit op waterpolo, maar heeft een iets te fanatieke moeder.

13-01-2018 14:15

Rijairo

Heibel langs de Lijn - Rijairo

De fanatieke moeder Rigna is nogal aanwezig langs het voetbalveld. Zoon Rijairo prankt zijn moeder.

25-12-2017 17:15

Ceyda

Heibel langs de Lijn - Ceyda

We zijn bij een zeer spannende kampioenswedstrijd van Ceyda. Zij zit op handbal. Haar vader Suayip is normaal al goed te horen langs de lijn, maar nu zal dat misschien nog erger dan anders zijn! Koen komt daarom Ceyda helpen.

18-12-2017 17:15

Robin

Heibel langs de Lijn - Robin

Robin prankt zijn hard schreeuwende vader Pascal . Robin is negen jaar oud en speelt bij de voetbalclub De Noord Veluwse Boys. Robin schijnt erg goed te zijn, maar wordt helaas vaak afgeleid door het geschreeuw van zijn vader Pascal. Moeder...

11-12-2017 17:15

Alperen

Heibel langs de Lijn - Alperen

We hebben Alperen met zijn vader Mesut in de uitzending. Vader Mesut is bloedfanatiek langs de lijn van het voetbalveld en Alperen heeft hier last van. Daarom komt Koen Alperen helpen om dit aan zijn vader duidelijk te maken.

04-12-2017 17:20

Mees

Heibel langs de Lijn - Mees

Mees prankt zijn oom Guus. Ook wel Guus de Haan genoemd, want hij is de mascotte van Mees zijn ijshockeyteam. Dit doet hij met veel enthousiasme, maar tegelijkertijd is zijn support ook afleidend voor Mees tijdens zijn wedstrijd. Koen komt ...

27-11-2017 17:20

Lynn

Heibel langs de Lijn - Lynn

Fanatieke vader Ben wordt geprankt door zijn dochter Lynn. Zij speelt bij HVV Tubantia. Haar vader gaat altijd op in het spel en heeft soms zelf niet helemaal door hoe goed hij te horen is. Lynn vind het tijd dat hij hier wat beter inzicht ...

20-11-2017 18:20

Hugo-Geert en Niek

Heibel langs de Lijn - Hugo-Geert en Niek

Hugo-Geert en Niek pranken hun moeder Jacqueline. Hugo-Geert is twaalf en Niek is elf jaar en samen spelen zij bij SV Dess. Hun moeder roept altijd positieve dingen maar wel met veel volume. Vooral Niek vindt dat zijn moeder wel wat rustige...

13-11-2017 17:20

Katja

Heibel langs de Lijn - Katja

Karin is de iets te fanatieke moeder van Katja uit Niedorp. Tijdens de handbalwedstrijden is zij zowel positief als negatief duidelijk te horen.

06-11-2017 17:25

Koen

Heibel langs de Lijn - Koen

Koen uit Utrecht voetbalt bij VSC, alleen zijn moeder Annet is iets te enthousiast tijdens de wedstrijden.

30-10-2017 17:25

Heibel langs de lijn

Heibel langs de Lijn - Heibel langs de lijn

Isayah basketbalt graag, maar tijdens een wedstrijd kan zijn moeder maar niet stoppen met aanmoedigen. Tijd voor een prank.

23-10-2017 17:25

Gentle

Heibel langs de Lijn - Gentle

Dit keer Gentle die haar moeder prankt omdat ze tijdens de voetbalwedstrijden iets te fanatiek is.

16-10-2017 17:30

Chester

Heibel langs de Lijn - Chester

De negenjarige Chester uit Den Haag heeft veel last van zijn schreeuwende moeder Barbara langs de voetballijn.

09-10-2017 17:40

Silke

Heibel langs de Lijn - Silke

De twaalfjarige Silke doet al vijf jaar aan waterpolo. Haar moeder Saskia is erg fanatiek en schreeuwt behoorlijk. Tijd voor een prank.

02-10-2017 17:35

Ana

Heibel langs de Lijn - Ana

Ana speelt vijf jaar op hockey bij Pollux in Vlaardingen. Maar ze stoort zich wel aan haar fanatieke vader Slobodan.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Heibel langs de Lijn gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Heibel langs de Lijn de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Heibel langs de Lijn bij Heibel langs de Lijn liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Heibel langs de Lijn. Heb je een uitzending van Heibel langs de Lijn gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Heibel langs de Lijn gemist

In 'Heibel langs de Lijn' confronteren kinderen hun schreeuwende en te fanatieke ouders met hun gedrag langs de lijnvan het sportveld. Zonder dat de ouders het weten worden ze gefilmd en na afloop kijken ze samen met hun kinderen naarde beelden. Op die manier hopen ze dat het weer een stuk gezelliger wordt langs de lijn en dat ze zich weer volledigkunnen concentreren op hun sport.

Uitzending gemist van Heibel langs de Lijn? Hier kun je alle uitzendingen van Heibel langs de Lijn kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 142
  • Laatste uitzending op 14-01-2018 om 14:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!