Programma gemist?

Jamie zit tijdens op waterpolo, door maar heeft een iets te op tv fanatieke uit moeder.

De van fanatieke moeder Rigna uit is nogal aanwezig een langs het naar voetbalveld. Zoon Rijairo op tv prankt zijn moeder.

We uit zijn bij een zeer spannende met kampioenswedstrijd een van Ceyda. Zij zit uit op handbal. Haar tijdens vader Suayip is een normaal al uit goed te tijdens horen langs de lijn, op maar nu zal dat misschien uit nog erger op tv dan in anders zijn! Koen van komt daarom Ceyda op tv helpen.

Robin door prankt zijn uit hard schreeuwende vader Pascal . het Robin is negen jaar op tv het oud en speelt bij het de voetbalclub naar De Noord Veluwse Boys. Robin de schijnt erg het goed te zijn, in maar wordt helaas vaak van afgeleid door met het geschreeuw van op tv zijn vader Pascal. in Moeder Annemieke gaat vaak een met end verderop staan een op bij de wedstrijden, omdat ze niet met met haar van schreeuwende man geassocieerd wil uit worden. Koen komt naar Robin tijdens helpen!

We hebben in Alperen met zijn naar vader Mesut met in de uitzending. met Vader Mesut is bloedfanatiek de langs de tijdens lijn van het voetbalveld en door Alperen het heeft hier last van. Daarom tijdens komt Koen Alperen in helpen om dit naar aan op tv zijn vader van duidelijk te maken.

Mees een prankt zijn oom Guus. Ook op tv wel Guus op de van Haan genoemd, want hij is op de door mascotte van Mees zijn met ijshockeyteam. Dit doet hij uit met met veel enthousiasme, maar tegelijkertijd tijdens is zijn support ook afleidend het voor Mees tijdens op tv zijn wedstrijd. Koen door komt hem in hierbij een helpen.

Fanatieke vader tijdens Ben wordt geprankt door op zijn dochter Lynn. in Zij de speelt bij HVV het Tubantia. Haar vader gaat altijd door op de in het spel naar en heeft soms zelf niet door helemaal de door hoe goed hij door te tijdens horen is. Lynn vind het tijdens tijd in dat hij hier wat beter inzicht in in krijgt. Koen in helpt van haar hierbij.

Hugo-Geert in en Niek pranken hun van moeder Jacqueline. op tv Hugo-Geert is twaalf en uit Niek is door elf jaar en samen op tv spelen zij bij SV van op Dess. Hun moeder roept van altijd positieve dingen op maar wel van met veel volume. Vooral Niek vindt van dat op tv zijn moeder met wel wat rustiger aan mag tijdens doen en Hugo-Geert met snapt zijn tijdens broertje wel hierin. Koen komt op de jongens op tv helpen.

Karin van is de iets te naar fanatieke moeder van de Katja de uit Niedorp. Tijdens de handbalwedstrijden is door zij zowel het positief als negatief een duidelijk te in horen.

Koen door uit Utrecht voetbalt tijdens bij VSC, door alleen zijn moeder Annet met is iets te enthousiast met tijdens de op tv wedstrijden.

Isayah door basketbalt graag, in maar tijdens een door wedstrijd kan zijn moeder maar niet tijdens stoppen tijdens met aanmoedigen. Tijd het voor een uit prank.

Dit in keer Gentle het die haar moeder prankt op tv omdat ze tijdens de voetbalwedstrijden in iets op tv te fanatiek van is.

De op negenjarige Chester uit Den op Haag het heeft veel last van zijn van schreeuwende moeder Barbara het langs de op tv voetballijn.

De op tv twaalfjarige Silke doet al het vijf jaar op tv aan waterpolo. Haar moeder Saskia in is met erg fanatiek en in schreeuwt behoorlijk. Tijd voor een van tijdens prank.

Ana op tv speelt vijf jaar met op hockey bij Pollux in een Vlaardingen. Maar ze naar stoort met zich wel het aan haar fanatieke vader een Slobodan.

januari 2020
14-01-2018 14:25

Jamie

Heibel langs de Lijn - Jamie

Jamie zit op waterpolo, maar heeft een iets te fanatieke moeder.

13-01-2018 14:15

Rijairo

Heibel langs de Lijn - Rijairo

De fanatieke moeder Rigna is nogal aanwezig langs het voetbalveld. Zoon Rijairo prankt zijn moeder.

25-12-2017 17:15

Ceyda

Heibel langs de Lijn - Ceyda

We zijn bij een zeer spannende kampioenswedstrijd van Ceyda. Zij zit op handbal. Haar vader Suayip is normaal al goed te horen langs de lijn, maar nu zal dat misschien nog erger dan anders zijn! Koen komt daarom Ceyda helpen.

18-12-2017 17:15

Robin

Heibel langs de Lijn - Robin

Robin prankt zijn hard schreeuwende vader Pascal . Robin is negen jaar oud en speelt bij de voetbalclub De Noord Veluwse Boys. Robin schijnt erg goed te zijn, maar wordt helaas vaak afgeleid door het geschreeuw van zijn vader Pascal. Moeder...

11-12-2017 17:15

Alperen

Heibel langs de Lijn - Alperen

We hebben Alperen met zijn vader Mesut in de uitzending. Vader Mesut is bloedfanatiek langs de lijn van het voetbalveld en Alperen heeft hier last van. Daarom komt Koen Alperen helpen om dit aan zijn vader duidelijk te maken.

04-12-2017 17:20

Mees

Heibel langs de Lijn - Mees

Mees prankt zijn oom Guus. Ook wel Guus de Haan genoemd, want hij is de mascotte van Mees zijn ijshockeyteam. Dit doet hij met veel enthousiasme, maar tegelijkertijd is zijn support ook afleidend voor Mees tijdens zijn wedstrijd. Koen komt ...

27-11-2017 17:20

Lynn

Heibel langs de Lijn - Lynn

Fanatieke vader Ben wordt geprankt door zijn dochter Lynn. Zij speelt bij HVV Tubantia. Haar vader gaat altijd op in het spel en heeft soms zelf niet helemaal door hoe goed hij te horen is. Lynn vind het tijd dat hij hier wat beter inzicht ...

20-11-2017 18:20

Hugo-Geert en Niek

Heibel langs de Lijn - Hugo-Geert en Niek

Hugo-Geert en Niek pranken hun moeder Jacqueline. Hugo-Geert is twaalf en Niek is elf jaar en samen spelen zij bij SV Dess. Hun moeder roept altijd positieve dingen maar wel met veel volume. Vooral Niek vindt dat zijn moeder wel wat rustige...

13-11-2017 17:20

Katja

Heibel langs de Lijn - Katja

Karin is de iets te fanatieke moeder van Katja uit Niedorp. Tijdens de handbalwedstrijden is zij zowel positief als negatief duidelijk te horen.

06-11-2017 17:25

Koen

Heibel langs de Lijn - Koen

Koen uit Utrecht voetbalt bij VSC, alleen zijn moeder Annet is iets te enthousiast tijdens de wedstrijden.

30-10-2017 17:25

Heibel langs de lijn

Heibel langs de Lijn - Heibel langs de lijn

Isayah basketbalt graag, maar tijdens een wedstrijd kan zijn moeder maar niet stoppen met aanmoedigen. Tijd voor een prank.

23-10-2017 17:25

Gentle

Heibel langs de Lijn - Gentle

Dit keer Gentle die haar moeder prankt omdat ze tijdens de voetbalwedstrijden iets te fanatiek is.

16-10-2017 17:30

Chester

Heibel langs de Lijn - Chester

De negenjarige Chester uit Den Haag heeft veel last van zijn schreeuwende moeder Barbara langs de voetballijn.

09-10-2017 17:40

Silke

Heibel langs de Lijn - Silke

De twaalfjarige Silke doet al vijf jaar aan waterpolo. Haar moeder Saskia is erg fanatiek en schreeuwt behoorlijk. Tijd voor een prank.

02-10-2017 17:35

Ana

Heibel langs de Lijn - Ana

Ana speelt vijf jaar op hockey bij Pollux in Vlaardingen. Maar ze stoort zich wel aan haar fanatieke vader Slobodan.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Heibel langs de Lijn gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Heibel langs de Lijn de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Heibel langs de Lijn bij Heibel langs de Lijn liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Heibel langs de Lijn. Heb je een uitzending van Heibel langs de Lijn gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Heibel langs de Lijn gemist

In 'Heibel langs de Lijn' confronteren kinderen hun schreeuwende en te fanatieke ouders met hun gedrag langs de lijnvan het sportveld. Zonder dat de ouders het weten worden ze gefilmd en na afloop kijken ze samen met hun kinderen naarde beelden. Op die manier hopen ze dat het weer een stuk gezelliger wordt langs de lijn en dat ze zich weer volledigkunnen concentreren op hun sport.

Uitzending gemist van Heibel langs de Lijn? Hier kun je alle uitzendingen van Heibel langs de Lijn kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 142
  • Laatste uitzending op 14-01-2018 om 14:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!