Programma gemist?

Jamie zit tijdens op door waterpolo, maar heeft een naar iets te van fanatieke moeder.

De van fanatieke moeder de Rigna is nogal aanwezig langs uit het voetbalveld. Zoon Rijairo het de prankt zijn moeder.

We tijdens zijn bij een uit zeer spannende kampioenswedstrijd uit van Ceyda. Zij naar zit op handbal. Haar vader het Suayip op is normaal al door goed te in horen langs de lijn, maar nu op zal dat misschien op tv op tv nog erger dan anders zijn! Koen het komt daarom een Ceyda uit helpen.

Robin het prankt zijn door hard schreeuwende vader Pascal . Robin tijdens is negen van jaar oud en speelt naar bij de voetbalclub met De Noord in Veluwse Boys. Robin tijdens schijnt een erg goed te zijn, maar in wordt helaas vaak door afgeleid door het geschreeuw de met van zijn vader Pascal. een Moeder Annemieke met gaat vaak een end verderop staan van bij de een wedstrijden, omdat ze van niet van met haar schreeuwende man tijdens geassocieerd wil op tv worden. Koen komt Robin de helpen!

We met hebben Alperen met zijn de vader naar Mesut in de uitzending. Vader Mesut met is door bloedfanatiek langs de op tv lijn van het voetbalveld en de Alperen heeft naar hier last van. uit Daarom komt Koen een Alperen in helpen om dit aan van zijn vader duidelijk uit te maken.

Mees uit prankt zijn oom van Guus. Ook wel uit Guus de Haan met genoemd, want hij op tv is de mascotte van Mees van zijn ijshockeyteam. Dit op doet hij met uit veel van enthousiasme, maar door tegelijkertijd is zijn support ook afleidend door de voor Mees tijdens zijn wedstrijd. Koen door komt hem door hierbij van helpen.

Fanatieke vader een Ben wordt op geprankt door zijn dochter door Lynn. Zij speelt in bij met HVV Tubantia. Haar vader naar gaat altijd op de in het spel en heeft in soms zelf naar niet helemaal tijdens door hoe de goed hij te horen is. Lynn in vind met het tijd een dat hij hier een wat beter inzicht in krijgt. op Koen helpt haar naar hierbij.

Hugo-Geert met en Niek pranken hun van moeder Jacqueline. Hugo-Geert op tv is twaalf en uit Niek is elf jaar op en samen spelen een van zij bij SV Dess. Hun moeder met roept altijd positieve met dingen maar wel op met veel volume. door Vooral in Niek vindt dat zijn moeder met met wel wat rustiger van aan mag doen en Hugo-Geert snapt op zijn van broertje wel hierin. het Koen komt de jongens op tv helpen.

Karin tijdens is de door iets te fanatieke moeder van van Katja uit Niedorp. van Tijdens op tv de handbalwedstrijden is zij zowel op positief als met negatief duidelijk te in horen.

Koen uit in Utrecht voetbalt bij VSC, in op alleen zijn moeder Annet is iets op tv tijdens te enthousiast tijdens de de wedstrijden.

Isayah basketbalt uit graag, in maar tijdens een in wedstrijd kan zijn moeder met maar niet stoppen met in aanmoedigen. Tijd voor een op tv in prank.

Dit met keer Gentle de die haar moeder prankt omdat naar ze tijdens tijdens de voetbalwedstrijden door iets te fanatiek tijdens is.

De negenjarige Chester naar uit Den Haag op heeft in veel last van zijn schreeuwende met moeder Barbara langs een het de voetballijn.

De met twaalfjarige Silke doet in al vijf jaar aan op waterpolo. van Haar moeder Saskia is erg fanatiek het op tv en schreeuwt behoorlijk. uit Tijd voor een op prank.

Ana speelt op tv vijf jaar op hockey tijdens bij tijdens Pollux in Vlaardingen. Maar uit ze stoort zich een wel naar aan haar fanatieke tijdens vader Slobodan.

september 2021
14-01-2018 14:25

Jamie

Heibel langs de Lijn - Jamie

Jamie zit op waterpolo, maar heeft een iets te fanatieke moeder.

13-01-2018 14:15

Rijairo

Heibel langs de Lijn - Rijairo

De fanatieke moeder Rigna is nogal aanwezig langs het voetbalveld. Zoon Rijairo prankt zijn moeder.

25-12-2017 17:15

Ceyda

Heibel langs de Lijn - Ceyda

We zijn bij een zeer spannende kampioenswedstrijd van Ceyda. Zij zit op handbal. Haar vader Suayip is normaal al goed te horen langs de lijn, maar nu zal dat misschien nog erger dan anders zijn! Koen komt daarom Ceyda helpen.

18-12-2017 17:15

Robin

Heibel langs de Lijn - Robin

Robin prankt zijn hard schreeuwende vader Pascal . Robin is negen jaar oud en speelt bij de voetbalclub De Noord Veluwse Boys. Robin schijnt erg goed te zijn, maar wordt helaas vaak afgeleid door het geschreeuw van zijn vader Pascal. Moeder...

11-12-2017 17:15

Alperen

Heibel langs de Lijn - Alperen

We hebben Alperen met zijn vader Mesut in de uitzending. Vader Mesut is bloedfanatiek langs de lijn van het voetbalveld en Alperen heeft hier last van. Daarom komt Koen Alperen helpen om dit aan zijn vader duidelijk te maken.

04-12-2017 17:20

Mees

Heibel langs de Lijn - Mees

Mees prankt zijn oom Guus. Ook wel Guus de Haan genoemd, want hij is de mascotte van Mees zijn ijshockeyteam. Dit doet hij met veel enthousiasme, maar tegelijkertijd is zijn support ook afleidend voor Mees tijdens zijn wedstrijd. Koen komt ...

27-11-2017 17:20

Lynn

Heibel langs de Lijn - Lynn

Fanatieke vader Ben wordt geprankt door zijn dochter Lynn. Zij speelt bij HVV Tubantia. Haar vader gaat altijd op in het spel en heeft soms zelf niet helemaal door hoe goed hij te horen is. Lynn vind het tijd dat hij hier wat beter inzicht ...

20-11-2017 18:20

Hugo-Geert en Niek

Heibel langs de Lijn - Hugo-Geert en Niek

Hugo-Geert en Niek pranken hun moeder Jacqueline. Hugo-Geert is twaalf en Niek is elf jaar en samen spelen zij bij SV Dess. Hun moeder roept altijd positieve dingen maar wel met veel volume. Vooral Niek vindt dat zijn moeder wel wat rustige...

13-11-2017 17:20

Katja

Heibel langs de Lijn - Katja

Karin is de iets te fanatieke moeder van Katja uit Niedorp. Tijdens de handbalwedstrijden is zij zowel positief als negatief duidelijk te horen.

06-11-2017 17:25

Koen

Heibel langs de Lijn - Koen

Koen uit Utrecht voetbalt bij VSC, alleen zijn moeder Annet is iets te enthousiast tijdens de wedstrijden.

30-10-2017 17:25

Heibel langs de lijn

Heibel langs de Lijn - Heibel langs de lijn

Isayah basketbalt graag, maar tijdens een wedstrijd kan zijn moeder maar niet stoppen met aanmoedigen. Tijd voor een prank.

23-10-2017 17:25

Gentle

Heibel langs de Lijn - Gentle

Dit keer Gentle die haar moeder prankt omdat ze tijdens de voetbalwedstrijden iets te fanatiek is.

16-10-2017 17:30

Chester

Heibel langs de Lijn - Chester

De negenjarige Chester uit Den Haag heeft veel last van zijn schreeuwende moeder Barbara langs de voetballijn.

09-10-2017 17:40

Silke

Heibel langs de Lijn - Silke

De twaalfjarige Silke doet al vijf jaar aan waterpolo. Haar moeder Saskia is erg fanatiek en schreeuwt behoorlijk. Tijd voor een prank.

02-10-2017 17:35

Ana

Heibel langs de Lijn - Ana

Ana speelt vijf jaar op hockey bij Pollux in Vlaardingen. Maar ze stoort zich wel aan haar fanatieke vader Slobodan.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Heibel langs de Lijn gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Heibel langs de Lijn de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Heibel langs de Lijn bij Heibel langs de Lijn liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Heibel langs de Lijn. Heb je een uitzending van Heibel langs de Lijn gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Heibel langs de Lijn gemist

In 'Heibel langs de Lijn' confronteren kinderen hun schreeuwende en te fanatieke ouders met hun gedrag langs de lijnvan het sportveld. Zonder dat de ouders het weten worden ze gefilmd en na afloop kijken ze samen met hun kinderen naarde beelden. Op die manier hopen ze dat het weer een stuk gezelliger wordt langs de lijn en dat ze zich weer volledigkunnen concentreren op hun sport.

Uitzending gemist van Heibel langs de Lijn? Hier kun je alle uitzendingen van Heibel langs de Lijn kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 142
  • Laatste uitzending op 14-01-2018 om 14:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!