Programma gemist?

Jamie tijdens zit op waterpolo, maar heeft in een iets te naar fanatieke met moeder.

De fanatieke van moeder Rigna is nogal uit aanwezig langs met het voetbalveld. Zoon op tv Rijairo prankt zijn een moeder.

We de zijn bij een van zeer spannende kampioenswedstrijd van uit Ceyda. Zij van zit op handbal. Haar vader door Suayip is de normaal al goed van te horen langs de op tv lijn, maar nu van op tv zal dat misschien door nog erger dan de anders zijn! Koen komt daarom Ceyda met met helpen.

Robin van prankt zijn hard schreeuwende het vader een Pascal . Robin is in negen jaar oud naar en speelt bij de voetbalclub in naar De Noord Veluwse Boys. Robin schijnt uit erg uit goed te het zijn, maar wordt helaas naar vaak afgeleid door het van geschreeuw van in zijn vader Pascal. Moeder naar Annemieke gaat vaak naar een end de verderop staan bij de in wedstrijden, omdat ze niet in met in haar schreeuwende man geassocieerd tijdens wil worden. Koen komt naar Robin in helpen!

We naar hebben Alperen met naar zijn vader Mesut in op tv de uitzending. naar Vader Mesut is bloedfanatiek langs tijdens de op tv lijn van het voetbalveld en door in Alperen heeft hier last tijdens van. Daarom in komt Koen Alperen een helpen om dit aan zijn vader op tv duidelijk te naar maken.

Mees naar prankt zijn van oom Guus. Ook wel Guus uit de een Haan genoemd, want hij naar is de mascotte van Mees tijdens zijn ijshockeyteam. Dit op tv doet naar hij met veel enthousiasme, maar het door tegelijkertijd is zijn support in ook afleidend voor Mees tijdens door zijn het wedstrijd. Koen de komt hem hierbij een helpen.

Fanatieke een vader Ben de wordt geprankt door zijn dochter door Lynn. Zij speelt bij van HVV Tubantia. Haar met op tv vader gaat altijd op in uit het spel het en heeft soms zelf niet in helemaal door hoe door door goed hij te horen is. op tv Lynn vind tijdens het tijd dat de hij hier wat beter inzicht in in krijgt. Koen het helpt op tv haar hierbij.

Hugo-Geert het en Niek pranken hun een moeder Jacqueline. Hugo-Geert van is twaalf de en Niek is elf het jaar en het samen spelen zij het bij SV Dess. met Hun moeder roept altijd door positieve dingen maar wel op met door veel volume. Vooral van Niek vindt dat zijn op moeder wel wat rustiger op aan mag doen een en Hugo-Geert naar snapt de zijn broertje wel hierin. Koen komt het de jongens op helpen.

Karin in is de iets te door fanatieke moeder op van Katja op uit Niedorp. Tijdens de handbalwedstrijden is tijdens zij zowel positief naar als negatief naar duidelijk te van horen.

Koen uit Utrecht uit het voetbalt bij VSC, alleen zijn moeder een naar Annet is iets te het enthousiast tijdens de een wedstrijden.

Isayah naar basketbalt graag, maar door tijdens een wedstrijd met kan zijn moeder maar tijdens niet tijdens stoppen met aanmoedigen. uit Tijd voor een op tv prank.

Dit keer Gentle tijdens die op tv haar moeder prankt omdat ze de tijdens de een voetbalwedstrijden iets tijdens te fanatiek in is.

De negenjarige Chester de uit de Den Haag heeft veel de last van door zijn schreeuwende moeder op tv Barbara langs de een voetballijn.

De twaalfjarige uit Silke doet al een vijf in jaar aan waterpolo. Haar moeder tijdens Saskia is op tv erg fanatiek en schreeuwt van behoorlijk. Tijd voor op een op prank.

Ana speelt vijf naar de jaar op hockey bij Pollux in uit Vlaardingen. Maar ze met stoort zich wel met aan haar op fanatieke vader van Slobodan.

september 2020
14-01-2018 14:25

Jamie

Heibel langs de Lijn - Jamie

Jamie zit op waterpolo, maar heeft een iets te fanatieke moeder.

13-01-2018 14:15

Rijairo

Heibel langs de Lijn - Rijairo

De fanatieke moeder Rigna is nogal aanwezig langs het voetbalveld. Zoon Rijairo prankt zijn moeder.

25-12-2017 17:15

Ceyda

Heibel langs de Lijn - Ceyda

We zijn bij een zeer spannende kampioenswedstrijd van Ceyda. Zij zit op handbal. Haar vader Suayip is normaal al goed te horen langs de lijn, maar nu zal dat misschien nog erger dan anders zijn! Koen komt daarom Ceyda helpen.

18-12-2017 17:15

Robin

Heibel langs de Lijn - Robin

Robin prankt zijn hard schreeuwende vader Pascal . Robin is negen jaar oud en speelt bij de voetbalclub De Noord Veluwse Boys. Robin schijnt erg goed te zijn, maar wordt helaas vaak afgeleid door het geschreeuw van zijn vader Pascal. Moeder...

11-12-2017 17:15

Alperen

Heibel langs de Lijn - Alperen

We hebben Alperen met zijn vader Mesut in de uitzending. Vader Mesut is bloedfanatiek langs de lijn van het voetbalveld en Alperen heeft hier last van. Daarom komt Koen Alperen helpen om dit aan zijn vader duidelijk te maken.

04-12-2017 17:20

Mees

Heibel langs de Lijn - Mees

Mees prankt zijn oom Guus. Ook wel Guus de Haan genoemd, want hij is de mascotte van Mees zijn ijshockeyteam. Dit doet hij met veel enthousiasme, maar tegelijkertijd is zijn support ook afleidend voor Mees tijdens zijn wedstrijd. Koen komt ...

27-11-2017 17:20

Lynn

Heibel langs de Lijn - Lynn

Fanatieke vader Ben wordt geprankt door zijn dochter Lynn. Zij speelt bij HVV Tubantia. Haar vader gaat altijd op in het spel en heeft soms zelf niet helemaal door hoe goed hij te horen is. Lynn vind het tijd dat hij hier wat beter inzicht ...

20-11-2017 18:20

Hugo-Geert en Niek

Heibel langs de Lijn - Hugo-Geert en Niek

Hugo-Geert en Niek pranken hun moeder Jacqueline. Hugo-Geert is twaalf en Niek is elf jaar en samen spelen zij bij SV Dess. Hun moeder roept altijd positieve dingen maar wel met veel volume. Vooral Niek vindt dat zijn moeder wel wat rustige...

13-11-2017 17:20

Katja

Heibel langs de Lijn - Katja

Karin is de iets te fanatieke moeder van Katja uit Niedorp. Tijdens de handbalwedstrijden is zij zowel positief als negatief duidelijk te horen.

06-11-2017 17:25

Koen

Heibel langs de Lijn - Koen

Koen uit Utrecht voetbalt bij VSC, alleen zijn moeder Annet is iets te enthousiast tijdens de wedstrijden.

30-10-2017 17:25

Heibel langs de lijn

Heibel langs de Lijn - Heibel langs de lijn

Isayah basketbalt graag, maar tijdens een wedstrijd kan zijn moeder maar niet stoppen met aanmoedigen. Tijd voor een prank.

23-10-2017 17:25

Gentle

Heibel langs de Lijn - Gentle

Dit keer Gentle die haar moeder prankt omdat ze tijdens de voetbalwedstrijden iets te fanatiek is.

16-10-2017 17:30

Chester

Heibel langs de Lijn - Chester

De negenjarige Chester uit Den Haag heeft veel last van zijn schreeuwende moeder Barbara langs de voetballijn.

09-10-2017 17:40

Silke

Heibel langs de Lijn - Silke

De twaalfjarige Silke doet al vijf jaar aan waterpolo. Haar moeder Saskia is erg fanatiek en schreeuwt behoorlijk. Tijd voor een prank.

02-10-2017 17:35

Ana

Heibel langs de Lijn - Ana

Ana speelt vijf jaar op hockey bij Pollux in Vlaardingen. Maar ze stoort zich wel aan haar fanatieke vader Slobodan.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Heibel langs de Lijn gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Heibel langs de Lijn de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Heibel langs de Lijn bij Heibel langs de Lijn liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Heibel langs de Lijn. Heb je een uitzending van Heibel langs de Lijn gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Heibel langs de Lijn gemist

In 'Heibel langs de Lijn' confronteren kinderen hun schreeuwende en te fanatieke ouders met hun gedrag langs de lijnvan het sportveld. Zonder dat de ouders het weten worden ze gefilmd en na afloop kijken ze samen met hun kinderen naarde beelden. Op die manier hopen ze dat het weer een stuk gezelliger wordt langs de lijn en dat ze zich weer volledigkunnen concentreren op hun sport.

Uitzending gemist van Heibel langs de Lijn? Hier kun je alle uitzendingen van Heibel langs de Lijn kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 142
  • Laatste uitzending op 14-01-2018 om 14:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!