Programma gemist?

Jamie zit op de waterpolo, maar van heeft een iets te het op tv fanatieke moeder.

De fanatieke met moeder Rigna uit is nogal met aanwezig langs het voetbalveld. Zoon naar Rijairo prankt zijn op moeder.

We zijn de bij een zeer spannende op het kampioenswedstrijd van Ceyda. Zij zit op in handbal. op Haar vader met Suayip is normaal al goed een te horen langs uit de lijn, in maar nu het zal dat misschien nog erger van dan het anders zijn! Koen met komt daarom Ceyda naar helpen.

Robin prankt zijn uit hard schreeuwende in vader het Pascal . Robin is negen een jaar door oud en speelt bij de voetbalclub met tijdens De Noord Veluwse het Boys. Robin schijnt erg goed op tv te tijdens zijn, maar wordt helaas vaak een afgeleid in door het geschreeuw van zijn met vader Pascal. Moeder Annemieke van gaat vaak met een de end verderop staan bij op de wedstrijden, omdat ze niet in met haar schreeuwende op tv man geassocieerd tijdens wil worden. op Koen komt Robin met helpen!

We uit hebben Alperen door met zijn vader Mesut in de in uitzending. tijdens Vader Mesut een is bloedfanatiek langs de lijn tijdens van het tijdens voetbalveld en Alperen een heeft hier last van. Daarom het naar komt Koen Alperen helpen om dit naar een aan zijn vader duidelijk op tv te maken.

Mees tijdens prankt zijn oom in Guus. Ook wel Guus de naar Haan tijdens genoemd, want hij is de uit mascotte tijdens van Mees zijn uit ijshockeyteam. Dit doet hij uit met de veel enthousiasme, maar tegelijkertijd is zijn van support met ook afleidend voor Mees tijdens tijdens zijn wedstrijd. Koen het komt op tv hem hierbij van helpen.

Fanatieke vader naar Ben wordt in geprankt door zijn dochter in Lynn. het Zij speelt bij HVV de Tubantia. Haar tijdens vader gaat altijd het op in het spel en op heeft soms zelf niet uit helemaal door tijdens hoe goed hij op tv te horen is. Lynn het vind het de tijd dat van hij hier wat uit beter inzicht van in krijgt. Koen helpt haar tijdens hierbij.

Hugo-Geert en Niek van pranken hun moeder naar tijdens Jacqueline. Hugo-Geert is twaalf en Niek van het is elf jaar en samen spelen op tv tijdens zij bij SV Dess. Hun op tv moeder roept met altijd positieve van dingen maar wel met veel volume. naar een Vooral Niek vindt dat het zijn moeder op wel wat rustiger aan uit mag doen en Hugo-Geert door snapt zijn broertje met wel van hierin. Koen komt de jongens door helpen.

Karin is op de iets in te fanatieke moeder door van Katja uit op Niedorp. Tijdens de handbalwedstrijden is naar zij zowel positief een uit als negatief duidelijk te naar horen.

Koen uit uit Utrecht voetbalt op bij VSC, alleen zijn op moeder Annet is op tv iets te tijdens enthousiast tijdens de in wedstrijden.

Isayah naar basketbalt graag, maar tijdens een het wedstrijd kan met zijn moeder maar niet op een stoppen met aanmoedigen. van Tijd voor een van prank.

Dit keer Gentle door die van haar moeder prankt omdat een ze tijdens de met voetbalwedstrijden een iets te fanatiek met is.

De negenjarige op Chester uit Den het Haag heeft veel last van van een zijn schreeuwende moeder Barbara de langs de uit voetballijn.

De twaalfjarige naar Silke doet naar al vijf het jaar aan waterpolo. Haar moeder in Saskia is erg met fanatiek van en schreeuwt behoorlijk. Tijd voor een op tv van prank.

Ana speelt van vijf jaar op hockey van in bij Pollux in de Vlaardingen. Maar ze stoort zich wel tijdens aan door haar fanatieke vader van Slobodan.

mei 2021
14-01-2018 14:25

Jamie

Heibel langs de Lijn - Jamie

Jamie zit op waterpolo, maar heeft een iets te fanatieke moeder.

13-01-2018 14:15

Rijairo

Heibel langs de Lijn - Rijairo

De fanatieke moeder Rigna is nogal aanwezig langs het voetbalveld. Zoon Rijairo prankt zijn moeder.

25-12-2017 17:15

Ceyda

Heibel langs de Lijn - Ceyda

We zijn bij een zeer spannende kampioenswedstrijd van Ceyda. Zij zit op handbal. Haar vader Suayip is normaal al goed te horen langs de lijn, maar nu zal dat misschien nog erger dan anders zijn! Koen komt daarom Ceyda helpen.

18-12-2017 17:15

Robin

Heibel langs de Lijn - Robin

Robin prankt zijn hard schreeuwende vader Pascal . Robin is negen jaar oud en speelt bij de voetbalclub De Noord Veluwse Boys. Robin schijnt erg goed te zijn, maar wordt helaas vaak afgeleid door het geschreeuw van zijn vader Pascal. Moeder...

11-12-2017 17:15

Alperen

Heibel langs de Lijn - Alperen

We hebben Alperen met zijn vader Mesut in de uitzending. Vader Mesut is bloedfanatiek langs de lijn van het voetbalveld en Alperen heeft hier last van. Daarom komt Koen Alperen helpen om dit aan zijn vader duidelijk te maken.

04-12-2017 17:20

Mees

Heibel langs de Lijn - Mees

Mees prankt zijn oom Guus. Ook wel Guus de Haan genoemd, want hij is de mascotte van Mees zijn ijshockeyteam. Dit doet hij met veel enthousiasme, maar tegelijkertijd is zijn support ook afleidend voor Mees tijdens zijn wedstrijd. Koen komt ...

27-11-2017 17:20

Lynn

Heibel langs de Lijn - Lynn

Fanatieke vader Ben wordt geprankt door zijn dochter Lynn. Zij speelt bij HVV Tubantia. Haar vader gaat altijd op in het spel en heeft soms zelf niet helemaal door hoe goed hij te horen is. Lynn vind het tijd dat hij hier wat beter inzicht ...

20-11-2017 18:20

Hugo-Geert en Niek

Heibel langs de Lijn - Hugo-Geert en Niek

Hugo-Geert en Niek pranken hun moeder Jacqueline. Hugo-Geert is twaalf en Niek is elf jaar en samen spelen zij bij SV Dess. Hun moeder roept altijd positieve dingen maar wel met veel volume. Vooral Niek vindt dat zijn moeder wel wat rustige...

13-11-2017 17:20

Katja

Heibel langs de Lijn - Katja

Karin is de iets te fanatieke moeder van Katja uit Niedorp. Tijdens de handbalwedstrijden is zij zowel positief als negatief duidelijk te horen.

06-11-2017 17:25

Koen

Heibel langs de Lijn - Koen

Koen uit Utrecht voetbalt bij VSC, alleen zijn moeder Annet is iets te enthousiast tijdens de wedstrijden.

30-10-2017 17:25

Heibel langs de lijn

Heibel langs de Lijn - Heibel langs de lijn

Isayah basketbalt graag, maar tijdens een wedstrijd kan zijn moeder maar niet stoppen met aanmoedigen. Tijd voor een prank.

23-10-2017 17:25

Gentle

Heibel langs de Lijn - Gentle

Dit keer Gentle die haar moeder prankt omdat ze tijdens de voetbalwedstrijden iets te fanatiek is.

16-10-2017 17:30

Chester

Heibel langs de Lijn - Chester

De negenjarige Chester uit Den Haag heeft veel last van zijn schreeuwende moeder Barbara langs de voetballijn.

09-10-2017 17:40

Silke

Heibel langs de Lijn - Silke

De twaalfjarige Silke doet al vijf jaar aan waterpolo. Haar moeder Saskia is erg fanatiek en schreeuwt behoorlijk. Tijd voor een prank.

02-10-2017 17:35

Ana

Heibel langs de Lijn - Ana

Ana speelt vijf jaar op hockey bij Pollux in Vlaardingen. Maar ze stoort zich wel aan haar fanatieke vader Slobodan.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Heibel langs de Lijn gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Heibel langs de Lijn de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Heibel langs de Lijn bij Heibel langs de Lijn liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Heibel langs de Lijn. Heb je een uitzending van Heibel langs de Lijn gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Heibel langs de Lijn gemist

In 'Heibel langs de Lijn' confronteren kinderen hun schreeuwende en te fanatieke ouders met hun gedrag langs de lijnvan het sportveld. Zonder dat de ouders het weten worden ze gefilmd en na afloop kijken ze samen met hun kinderen naarde beelden. Op die manier hopen ze dat het weer een stuk gezelliger wordt langs de lijn en dat ze zich weer volledigkunnen concentreren op hun sport.

Uitzending gemist van Heibel langs de Lijn? Hier kun je alle uitzendingen van Heibel langs de Lijn kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 142
  • Laatste uitzending op 14-01-2018 om 14:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!