Programma gemist?

Jamie zit de op de waterpolo, maar heeft een iets te in fanatieke tijdens moeder.

De fanatieke tijdens moeder Rigna door is nogal aanwezig uit langs het voetbalveld. op Zoon Rijairo door prankt zijn moeder.

We in zijn bij een zeer een spannende kampioenswedstrijd een van Ceyda. door Zij zit op handbal. Haar vader met Suayip is normaal in al goed te het horen langs de van op lijn, maar nu zal dat het misschien nog erger dan tijdens anders de zijn! Koen op komt daarom Ceyda het helpen.

Robin prankt zijn in hard schreeuwende met vader Pascal . Robin door is van negen jaar oud en tijdens speelt een bij de voetbalclub De Noord in Veluwse Boys. Robin schijnt met erg het goed te zijn, maar wordt op tv helaas vaak naar afgeleid door het geschreeuw op van zijn door vader Pascal. Moeder tijdens Annemieke de gaat vaak een door end verderop staan bij de tijdens wedstrijden, omdat op ze niet met haar schreeuwende het man geassocieerd uit wil worden. Koen komt tijdens Robin van helpen!

We hebben Alperen op tv met met zijn vader Mesut in de tijdens uitzending. met Vader Mesut is bloedfanatiek langs op de uit lijn van het voetbalveld uit en Alperen heeft tijdens hier last een van. Daarom komt Koen Alperen tijdens helpen om met dit aan tijdens zijn vader duidelijk te op tv maken.

Mees prankt zijn op oom Guus. de Ook wel Guus tijdens de Haan genoemd, uit want hij is tijdens de mascotte van van Mees zijn op tv ijshockeyteam. Dit doet hij met het veel enthousiasme, maar een tegelijkertijd is zijn een met support ook afleidend op tv voor Mees tijdens zijn een wedstrijd. Koen uit komt hem hierbij tijdens helpen.

Fanatieke de vader Ben uit wordt geprankt door zijn dochter door Lynn. Zij speelt bij op HVV op tv Tubantia. Haar vader gaat door altijd uit op in het uit spel en heeft soms tijdens zelf niet helemaal door hoe in het goed hij te met horen is. Lynn vind het naar tijd dat naar hij hier wat beter inzicht een in krijgt. Koen tijdens helpt haar van hierbij.

Hugo-Geert en naar Niek pranken hun uit moeder Jacqueline. de Hugo-Geert is naar twaalf en Niek is elf naar jaar en samen spelen uit zij op tv bij SV Dess. Hun moeder een met roept altijd positieve dingen maar op wel van met veel volume. Vooral op Niek vindt dat zijn met moeder wel wat rustiger uit op tv aan mag doen met en Hugo-Geert snapt van zijn broertje wel hierin. Koen in komt de jongens een helpen.

Karin op is de iets te fanatieke naar uit moeder van Katja uit Niedorp. in Tijdens de handbalwedstrijden van is zij op zowel positief als negatief op duidelijk te het horen.

Koen uit uit Utrecht voetbalt van bij VSC, alleen van zijn moeder door Annet is iets te enthousiast tijdens met de in wedstrijden.

Isayah met basketbalt graag, van maar tijdens een naar wedstrijd kan zijn moeder maar niet uit stoppen met aanmoedigen. het Tijd voor in een in prank.

Dit keer Gentle op die haar het moeder uit prankt omdat ze tijdens de tijdens voetbalwedstrijden iets het te fanatiek op tv is.

De op tv negenjarige Chester door uit Den Haag heeft uit veel last van in zijn schreeuwende van moeder Barbara langs de met voetballijn.

De uit twaalfjarige Silke een doet al vijf jaar aan waterpolo. met Haar moeder Saskia naar op tv is erg fanatiek en een schreeuwt behoorlijk. het Tijd voor een uit prank.

Ana op tv speelt vijf jaar op hockey op met bij Pollux in Vlaardingen. Maar op ze stoort tijdens zich wel aan haar in fanatieke vader op tv Slobodan.

december 2019
14-01-2018 14:25

Jamie

Heibel langs de Lijn - Jamie

Jamie zit op waterpolo, maar heeft een iets te fanatieke moeder.

13-01-2018 14:15

Rijairo

Heibel langs de Lijn - Rijairo

De fanatieke moeder Rigna is nogal aanwezig langs het voetbalveld. Zoon Rijairo prankt zijn moeder.

25-12-2017 17:15

Ceyda

Heibel langs de Lijn - Ceyda

We zijn bij een zeer spannende kampioenswedstrijd van Ceyda. Zij zit op handbal. Haar vader Suayip is normaal al goed te horen langs de lijn, maar nu zal dat misschien nog erger dan anders zijn! Koen komt daarom Ceyda helpen.

18-12-2017 17:15

Robin

Heibel langs de Lijn - Robin

Robin prankt zijn hard schreeuwende vader Pascal . Robin is negen jaar oud en speelt bij de voetbalclub De Noord Veluwse Boys. Robin schijnt erg goed te zijn, maar wordt helaas vaak afgeleid door het geschreeuw van zijn vader Pascal. Moeder...

11-12-2017 17:15

Alperen

Heibel langs de Lijn - Alperen

We hebben Alperen met zijn vader Mesut in de uitzending. Vader Mesut is bloedfanatiek langs de lijn van het voetbalveld en Alperen heeft hier last van. Daarom komt Koen Alperen helpen om dit aan zijn vader duidelijk te maken.

04-12-2017 17:20

Mees

Heibel langs de Lijn - Mees

Mees prankt zijn oom Guus. Ook wel Guus de Haan genoemd, want hij is de mascotte van Mees zijn ijshockeyteam. Dit doet hij met veel enthousiasme, maar tegelijkertijd is zijn support ook afleidend voor Mees tijdens zijn wedstrijd. Koen komt ...

27-11-2017 17:20

Lynn

Heibel langs de Lijn - Lynn

Fanatieke vader Ben wordt geprankt door zijn dochter Lynn. Zij speelt bij HVV Tubantia. Haar vader gaat altijd op in het spel en heeft soms zelf niet helemaal door hoe goed hij te horen is. Lynn vind het tijd dat hij hier wat beter inzicht ...

20-11-2017 18:20

Hugo-Geert en Niek

Heibel langs de Lijn - Hugo-Geert en Niek

Hugo-Geert en Niek pranken hun moeder Jacqueline. Hugo-Geert is twaalf en Niek is elf jaar en samen spelen zij bij SV Dess. Hun moeder roept altijd positieve dingen maar wel met veel volume. Vooral Niek vindt dat zijn moeder wel wat rustige...

13-11-2017 17:20

Katja

Heibel langs de Lijn - Katja

Karin is de iets te fanatieke moeder van Katja uit Niedorp. Tijdens de handbalwedstrijden is zij zowel positief als negatief duidelijk te horen.

06-11-2017 17:25

Koen

Heibel langs de Lijn - Koen

Koen uit Utrecht voetbalt bij VSC, alleen zijn moeder Annet is iets te enthousiast tijdens de wedstrijden.

30-10-2017 17:25

Heibel langs de lijn

Heibel langs de Lijn - Heibel langs de lijn

Isayah basketbalt graag, maar tijdens een wedstrijd kan zijn moeder maar niet stoppen met aanmoedigen. Tijd voor een prank.

23-10-2017 17:25

Gentle

Heibel langs de Lijn - Gentle

Dit keer Gentle die haar moeder prankt omdat ze tijdens de voetbalwedstrijden iets te fanatiek is.

16-10-2017 17:30

Chester

Heibel langs de Lijn - Chester

De negenjarige Chester uit Den Haag heeft veel last van zijn schreeuwende moeder Barbara langs de voetballijn.

09-10-2017 17:40

Silke

Heibel langs de Lijn - Silke

De twaalfjarige Silke doet al vijf jaar aan waterpolo. Haar moeder Saskia is erg fanatiek en schreeuwt behoorlijk. Tijd voor een prank.

02-10-2017 17:35

Ana

Heibel langs de Lijn - Ana

Ana speelt vijf jaar op hockey bij Pollux in Vlaardingen. Maar ze stoort zich wel aan haar fanatieke vader Slobodan.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Heibel langs de Lijn gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Heibel langs de Lijn de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Heibel langs de Lijn bij Heibel langs de Lijn liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Heibel langs de Lijn. Heb je een uitzending van Heibel langs de Lijn gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Heibel langs de Lijn gemist

In 'Heibel langs de Lijn' confronteren kinderen hun schreeuwende en te fanatieke ouders met hun gedrag langs de lijnvan het sportveld. Zonder dat de ouders het weten worden ze gefilmd en na afloop kijken ze samen met hun kinderen naarde beelden. Op die manier hopen ze dat het weer een stuk gezelliger wordt langs de lijn en dat ze zich weer volledigkunnen concentreren op hun sport.

Uitzending gemist van Heibel langs de Lijn? Hier kun je alle uitzendingen van Heibel langs de Lijn kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 142
  • Laatste uitzending op 14-01-2018 om 14:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!