Programma gemist?

Jamie zit in op een waterpolo, maar heeft een iets op te fanatieke uit moeder.

De fanatieke moeder naar Rigna in is nogal aanwezig langs een het voetbalveld. Zoon van Rijairo prankt zijn met moeder.

We zijn uit bij een van zeer spannende op tv kampioenswedstrijd van Ceyda. Zij zit op een handbal. de Haar vader Suayip is normaal door al goed met te door horen langs de lijn, uit maar nu zal door dat misschien het nog erger dan anders zijn! op tv Koen komt met daarom Ceyda op tv helpen.

Robin prankt uit zijn hard naar schreeuwende vader Pascal . Robin in is negen in jaar op tv oud en speelt bij de voetbalclub uit een De Noord Veluwse Boys. Robin schijnt naar erg het goed te zijn, door maar wordt helaas op tv vaak afgeleid door het een geschreeuw van naar zijn vader Pascal. de Moeder Annemieke naar gaat vaak een naar end verderop staan bij op de wedstrijden, omdat ze op tv niet naar met haar schreeuwende uit man geassocieerd wil door worden. Koen komt op tv Robin helpen!

We hebben Alperen tijdens met zijn vader de Mesut naar in de uitzending. Vader tijdens Mesut een is bloedfanatiek langs de lijn door van het voetbalveld en door Alperen heeft de hier last door van. Daarom uit komt Koen Alperen helpen om dit van aan zijn op tv vader duidelijk te de maken.

Mees met prankt zijn uit oom Guus. Ook wel Guus van de Haan genoemd, want van op hij is de mascotte op tv van Mees uit zijn ijshockeyteam. Dit doet naar hij met veel enthousiasme, het maar tegelijkertijd is uit zijn support ook van afleidend van voor Mees tijdens tijdens zijn wedstrijd. Koen op komt hem hierbij uit helpen.

Fanatieke vader van Ben wordt geprankt door het zijn dochter op Lynn. met Zij speelt bij HVV Tubantia. Haar door vader gaat altijd de een op in het van spel en heeft soms met zelf niet helemaal door hoe de op goed hij te horen tijdens is. Lynn vind het door tijd dat hij hier naar wat de beter inzicht het in krijgt. Koen helpt haar naar hierbij.

Hugo-Geert met en Niek pranken tijdens hun moeder Jacqueline. Hugo-Geert uit is door twaalf en Niek is elf jaar van en samen op spelen op tv zij bij SV Dess. Hun moeder een roept altijd positieve door dingen maar naar wel met veel volume. uit Vooral Niek met vindt met dat zijn moeder wel wat rustiger de aan met mag doen de en Hugo-Geert snapt zijn tijdens broertje wel hierin. Koen van komt de op jongens helpen.

Karin door is de op iets te fanatieke moeder van naar Katja het uit Niedorp. Tijdens de op tv handbalwedstrijden is zij zowel naar positief als uit negatief duidelijk het te horen.

Koen van uit Utrecht voetbalt bij VSC, een alleen tijdens zijn moeder uit Annet is iets te enthousiast tijdens een in de wedstrijden.

Isayah uit basketbalt graag, maar tijdens een door wedstrijd tijdens kan zijn moeder van maar niet stoppen met tijdens aanmoedigen. uit Tijd voor een door prank.

Dit in keer Gentle in die haar moeder met prankt omdat ze tijdens op tv de voetbalwedstrijden iets te fanatiek met de is.

De negenjarige door Chester tijdens uit Den Haag met heeft veel last van op zijn schreeuwende moeder Barbara langs naar de in voetballijn.

De op tv twaalfjarige Silke in doet al vijf jaar uit aan waterpolo. Haar met moeder Saskia is erg het fanatiek en met schreeuwt behoorlijk. Tijd voor de een tijdens prank.

Ana speelt vijf op van jaar op hockey bij van Pollux in door Vlaardingen. Maar ze stoort zich wel een aan tijdens haar fanatieke vader een Slobodan.

februari 2020
14-01-2018 14:25

Jamie

Heibel langs de Lijn - Jamie

Jamie zit op waterpolo, maar heeft een iets te fanatieke moeder.

13-01-2018 14:15

Rijairo

Heibel langs de Lijn - Rijairo

De fanatieke moeder Rigna is nogal aanwezig langs het voetbalveld. Zoon Rijairo prankt zijn moeder.

25-12-2017 17:15

Ceyda

Heibel langs de Lijn - Ceyda

We zijn bij een zeer spannende kampioenswedstrijd van Ceyda. Zij zit op handbal. Haar vader Suayip is normaal al goed te horen langs de lijn, maar nu zal dat misschien nog erger dan anders zijn! Koen komt daarom Ceyda helpen.

18-12-2017 17:15

Robin

Heibel langs de Lijn - Robin

Robin prankt zijn hard schreeuwende vader Pascal . Robin is negen jaar oud en speelt bij de voetbalclub De Noord Veluwse Boys. Robin schijnt erg goed te zijn, maar wordt helaas vaak afgeleid door het geschreeuw van zijn vader Pascal. Moeder...

11-12-2017 17:15

Alperen

Heibel langs de Lijn - Alperen

We hebben Alperen met zijn vader Mesut in de uitzending. Vader Mesut is bloedfanatiek langs de lijn van het voetbalveld en Alperen heeft hier last van. Daarom komt Koen Alperen helpen om dit aan zijn vader duidelijk te maken.

04-12-2017 17:20

Mees

Heibel langs de Lijn - Mees

Mees prankt zijn oom Guus. Ook wel Guus de Haan genoemd, want hij is de mascotte van Mees zijn ijshockeyteam. Dit doet hij met veel enthousiasme, maar tegelijkertijd is zijn support ook afleidend voor Mees tijdens zijn wedstrijd. Koen komt ...

27-11-2017 17:20

Lynn

Heibel langs de Lijn - Lynn

Fanatieke vader Ben wordt geprankt door zijn dochter Lynn. Zij speelt bij HVV Tubantia. Haar vader gaat altijd op in het spel en heeft soms zelf niet helemaal door hoe goed hij te horen is. Lynn vind het tijd dat hij hier wat beter inzicht ...

20-11-2017 18:20

Hugo-Geert en Niek

Heibel langs de Lijn - Hugo-Geert en Niek

Hugo-Geert en Niek pranken hun moeder Jacqueline. Hugo-Geert is twaalf en Niek is elf jaar en samen spelen zij bij SV Dess. Hun moeder roept altijd positieve dingen maar wel met veel volume. Vooral Niek vindt dat zijn moeder wel wat rustige...

13-11-2017 17:20

Katja

Heibel langs de Lijn - Katja

Karin is de iets te fanatieke moeder van Katja uit Niedorp. Tijdens de handbalwedstrijden is zij zowel positief als negatief duidelijk te horen.

06-11-2017 17:25

Koen

Heibel langs de Lijn - Koen

Koen uit Utrecht voetbalt bij VSC, alleen zijn moeder Annet is iets te enthousiast tijdens de wedstrijden.

30-10-2017 17:25

Heibel langs de lijn

Heibel langs de Lijn - Heibel langs de lijn

Isayah basketbalt graag, maar tijdens een wedstrijd kan zijn moeder maar niet stoppen met aanmoedigen. Tijd voor een prank.

23-10-2017 17:25

Gentle

Heibel langs de Lijn - Gentle

Dit keer Gentle die haar moeder prankt omdat ze tijdens de voetbalwedstrijden iets te fanatiek is.

16-10-2017 17:30

Chester

Heibel langs de Lijn - Chester

De negenjarige Chester uit Den Haag heeft veel last van zijn schreeuwende moeder Barbara langs de voetballijn.

09-10-2017 17:40

Silke

Heibel langs de Lijn - Silke

De twaalfjarige Silke doet al vijf jaar aan waterpolo. Haar moeder Saskia is erg fanatiek en schreeuwt behoorlijk. Tijd voor een prank.

02-10-2017 17:35

Ana

Heibel langs de Lijn - Ana

Ana speelt vijf jaar op hockey bij Pollux in Vlaardingen. Maar ze stoort zich wel aan haar fanatieke vader Slobodan.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Heibel langs de Lijn gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Heibel langs de Lijn de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Heibel langs de Lijn bij Heibel langs de Lijn liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Heibel langs de Lijn. Heb je een uitzending van Heibel langs de Lijn gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Heibel langs de Lijn gemist

In 'Heibel langs de Lijn' confronteren kinderen hun schreeuwende en te fanatieke ouders met hun gedrag langs de lijnvan het sportveld. Zonder dat de ouders het weten worden ze gefilmd en na afloop kijken ze samen met hun kinderen naarde beelden. Op die manier hopen ze dat het weer een stuk gezelliger wordt langs de lijn en dat ze zich weer volledigkunnen concentreren op hun sport.

Uitzending gemist van Heibel langs de Lijn? Hier kun je alle uitzendingen van Heibel langs de Lijn kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 142
  • Laatste uitzending op 14-01-2018 om 14:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!