Programma gemist?

Stand-upcomedyshow van Javier een Guzman, in waarbij het persoonlijke verhaal over op tv zijn naar (alcohol)verslaving als een een rode draad met door de voorstelling een loopt.

oktober 2021
04-09-2010 21:25

Aflevering 2

Javier Guzman: Delerium - Aflevering 2

Stand-upcomedyshow van Javier Guzman, waarbij het persoonlijke verhaal over zijn (alcohol)verslaving als een rode draad door de voorstelling loopt.

Javier Guzman: Delerium gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Javier Guzman: Delerium de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Javier Guzman: Delerium bij Javier Guzman: Delerium liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Javier Guzman: Delerium. Heb je een uitzending van Javier Guzman: Delerium gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Javier Guzman: Delerium gemist

Leven is niet iets waar ik goed in ben, maar ik kan er wel leuk over vertellen. Javier Guzman komt in zijn derdevoorstelling 'Delirium' griezelig dicht bij zijn eigen leven. Verhalen over verslavingen en zijn eigen koorddans op derichel van het succes. Adembenemend, beklemmend, vol brutale improvisaties en een bulderende lach.

Uitzending gemist van Javier Guzman: Delerium? Hier kun je alle uitzendingen van Javier Guzman: Delerium kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-09-2010 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!