Programma gemist?

Pattie tijdens probeert het goed naar te maken de met Peter die met op het punt staat om op naar Canada op tv te vertrekken. Bij vader thuis het treft met ze een heel nieuwe situatie het aan. Gesteund door op tante Gerda met heeft Rogier zijn coming de out bij zijn de tijdens moeder.

Pattie en in Rogier komen nader tot op elkaar wanneer de Pattie oververmoeid op en misselijk naar een de dokter op tv gaat. Terwijl Peter zich opmaakt voor uit tijdens de emigratie naar Canada, krijgt Pattie van nieuws te uit horen een dat haar leven een op zijn grondvesten doet met schudden.

Pattie heeft haar uit eerste televisieoptreden. Voor de van de tv in Winschoten kan door Peter het niet geloven in naar dat er met naar zijn liedjes wordt gesjoemeld. Jagersma's strijd op voor betere naar arbeidsomstandigheden tijdens in de fabriek neemt met een grote uit wending.

Willem neemt tijdens steeds het meer afstand van Pattie, terwijl op zij hem meer van dan ooit in nodig heeft. met Alleen Rogier ziet dat Willem op een geheime agenda de heeft. Maar tijdens Rogier heeft zijn eigen problemen. van Kan uit hij zijn getrouwde uit minnaar Maurice blijven naar zien?

Pattie de mag repeteren met de Petticoats in op tv maar heeft nog steeds het geen liedjesschrijver. door Jagersma zit werkeloos thuis. Peter het stelt hem voor om van Pattie in terug te halen. van Pattie staat voor op tv de keuze: terug naar Groningen het in of haar droom in verwezenlijken.

Pattie een krijgt de kans om de de nieuwe zangeres van van de Petticoats met te worden, op tv maar dan moet op ze Peter zover de krijgen haar naar te begeleiden bij de auditie. door Nu Pattie uit weg is, is Jagersma in fanatieker in dan ooit als leider van de de opstand in de op van fabriek.

Het leven in in de stad tijdens is tijdens niet zoals Pattie op zich had voorgesteld. Om naar wat bij te verdienen van gaat ze van schoonmaken bij de familie een Van de Rooden. Ze raakt bevriend met met de jongste van zoon Rogier tijdens en wordt tot over haar op oren verliefd op op zijn de broer, Willem.

Samen op met haar vader woont op tv Pattie op naar het Groningse naar platteland. Ondanks alle uit waarschuwingen van haar vader uit en haar uit beste vriend Peter, uit besluit ze te verhuizen naar naar de met grote stad om haar grootste uit droom na te de jagen: ze op tv wil zangeres een worden.

Pattie probeert het met goed te maken uit de met Peter die bijna naar uit Canada vertrekt. Bij een vader thuis treft door ze naar een heel nieuwe situatie aan. Pattie met uit probeert het goed te maken met tijdens Peter die van op het punt staat het van om naar Canada te vertrekken. tijdens Bij vader thuis treft van ze een heel in nieuwe situatie uit aan. Gesteund uit door tante Gerda in heeft Rogier zijn het coming-out bij tijdens zijn moeder.

Pattie door en Rogier op tv komen nader tot tijdens elkaar wanneer Pattie tijdens oververmoeid naar de op dokter gaat. Peter maakt van zich op voor uit de emigratie naar Canada. Pattie naar en een Rogier komen nader een tot elkaar de wanneer Pattie oververmoeid en misselijk naar tijdens de dokter op gaat. met Terwijl Peter zich opmaakt met voor de emigratie naar Canada, door krijgt Pattie door nieuws te van horen dat haar leven door op zijn grondvesten doet met het schudden.

Pattie heeft de haar eerste televisieoptreden. Voor door de tv in een Winschoten kan een Peter het niet geloven van dat tijdens er met zijn liedjes tijdens wordt op gesjoemeld. Pattie heeft een haar eerste televisieoptreden. tijdens Voor de tv in op tv Winschoten kan uit Peter het niet geloven van dat er met zijn van liedjes wordt een gesjoemeld. Jagersma's op strijd voor betere arbeidsomstandigheden in tijdens de fabriek neemt op tv een tijdens grote wending.

Willem tijdens neemt meer in afstand van Pattie, terwijl in zij hem meer dan de ooit nodig op tv heeft. Alleen Rogier ziet dat het de Willem een geheime agenda heeft. Willem in neemt steeds op meer afstand van van Pattie, terwijl zij van hem meer het dan ooit nodig heeft. tijdens Alleen de Rogier ziet dat Willem door een geheime agenda heeft. met Maar Rogier heeft zijn uit eigen problemen. Kan tijdens door hij zijn getrouwde minnaar Maurice op blijven door zien?

Pattie mag repeteren op met de door Petticoats. Jagersma uit zit werkeloos tijdens thuis. Peter stelt hem voor om naar Pattie terug te uit halen van naar Groningen. Pattie met mag repeteren met de van Petticoats maar op tv heeft nog op tv steeds geen liedjesschrijver. Jagersma zit werkeloos uit thuis. Peter stelt met in hem voor om Pattie terug het te halen. met Pattie staat voor de keuze: op tv naar terug naar Groningen of haar een droom op verwezenlijken.

Pattie krijgt de naar kans om van de uit nieuwe zangeres van een de Petticoats te worden, een mits ze Peter zover door krijgt haar een te begeleiden bij de auditie. op Pattie krijgt de de kans om de door nieuwe zangeres van op de Petticoats te uit van worden, maar dan moet ze Peter uit zover krijgen het haar een te begeleiden bij de auditie. uit Nu een Pattie weg is, naar is Jagersma fanatieker dan ooit als naar leider van de een opstand in de in van fabriek.

Het leven in door naar de stad is niet zoals door Pattie zich had voorgesteld. op Om wat bij het te tijdens verdienen gaat ze in schoonmaken bij de rijke van familie Van naar Rooden. Het leven tijdens in de de stad is niet zoals van Pattie zich had op tv voorgesteld. Om het wat bij te verdienen gaat ze van schoonmaken bij uit de op familie Van Rooden. Ze raakt bevriend naar op met de jongste door zoon Rogier en op tv wordt tot over haar oren met verliefd op zijn met broer, met Willem.

oktober 2019
11-05-2018 17:10

Thuis

Petticoat - Thuis

Pattie probeert het goed te maken met Peter die op het punt staat om naar Canada te vertrekken. Bij vader thuis treft ze een heel nieuwe situatie aan. Gesteund door tante Gerda heeft Rogier zijn coming out bij zijn moeder.

10-05-2018 15:00

Tegenwind

Petticoat - Tegenwind

Pattie en Rogier komen nader tot elkaar wanneer Pattie oververmoeid en misselijk naar de dokter gaat. Terwijl Peter zich opmaakt voor de emigratie naar Canada, krijgt Pattie nieuws te horen dat haar leven op zijn grondvesten doet schudden.

09-05-2018 17:10

Winschoten

Petticoat - Winschoten

Pattie heeft haar eerste televisieoptreden. Voor de tv in Winschoten kan Peter het niet geloven dat er met zijn liedjes wordt gesjoemeld. Jagersma's strijd voor betere arbeidsomstandigheden in de fabriek neemt een grote wending.

08-05-2018 17:05

Offers

Petticoat - Offers

Willem neemt steeds meer afstand van Pattie, terwijl zij hem meer dan ooit nodig heeft. Alleen Rogier ziet dat Willem een geheime agenda heeft. Maar Rogier heeft zijn eigen problemen. Kan hij zijn getrouwde minnaar Maurice blijven zien?

07-05-2018 17:10

Kiezen of delen

Petticoat - Kiezen of delen

Pattie mag repeteren met de Petticoats maar heeft nog steeds geen liedjesschrijver. Jagersma zit werkeloos thuis. Peter stelt hem voor om Pattie terug te halen. Pattie staat voor de keuze: terug naar Groningen of haar droom verwezenlijken.

03-05-2018 16:10

Auditie

Petticoat - Auditie

Pattie krijgt de kans om de nieuwe zangeres van de Petticoats te worden, maar dan moet ze Peter zover krijgen haar te begeleiden bij de auditie. Nu Pattie weg is, is Jagersma fanatieker dan ooit als leider van de opstand in de fabriek.

02-05-2018 16:10

Nieuwe vriendschap

Petticoat - Nieuwe vriendschap

Het leven in de stad is niet zoals Pattie zich had voorgesteld. Om wat bij te verdienen gaat ze schoonmaken bij de familie Van Rooden. Ze raakt bevriend met de jongste zoon Rogier en wordt tot over haar oren verliefd op zijn broer, Willem.

01-05-2018 17:10

Afscheid

Petticoat - Afscheid

Samen met haar vader woont Pattie op het Groningse platteland. Ondanks alle waarschuwingen van haar vader en haar beste vriend Peter, besluit ze te verhuizen naar de grote stad om haar grootste droom na te jagen: ze wil zangeres worden.

12-01-2017 20:30

Thuis

Petticoat - Thuis

Pattie probeert het goed te maken met Peter die bijna naar Canada vertrekt. Bij vader thuis treft ze een heel nieuwe situatie aan. Pattie probeert het goed te maken met Peter die op het punt staat om naar Canada te vertrekken. Bij vader thu...

05-01-2017 20:30

Tegenwind

Petticoat - Tegenwind

Pattie en Rogier komen nader tot elkaar wanneer Pattie oververmoeid naar de dokter gaat. Peter maakt zich op voor de emigratie naar Canada. Pattie en Rogier komen nader tot elkaar wanneer Pattie oververmoeid en misselijk naar de dokter gaat...

29-12-2016 20:30

Winschoten

Petticoat - Winschoten

Pattie heeft haar eerste televisieoptreden. Voor de tv in Winschoten kan Peter het niet geloven dat er met zijn liedjes wordt gesjoemeld. Pattie heeft haar eerste televisieoptreden. Voor de tv in Winschoten kan Peter het niet geloven dat er...

22-12-2016 20:30

Offers

Petticoat - Offers

Willem neemt meer afstand van Pattie, terwijl zij hem meer dan ooit nodig heeft. Alleen Rogier ziet dat Willem een geheime agenda heeft. Willem neemt steeds meer afstand van Pattie, terwijl zij hem meer dan ooit nodig heeft. Alleen Rogier z...

15-12-2016 20:30

Kiezen of delen

Petticoat - Kiezen of delen

Pattie mag repeteren met de Petticoats. Jagersma zit werkeloos thuis. Peter stelt hem voor om Pattie terug te halen naar Groningen. Pattie mag repeteren met de Petticoats maar heeft nog steeds geen liedjesschrijver. Jagersma zit werkeloos t...

08-12-2016 20:30

Auditie

Petticoat - Auditie

Pattie krijgt de kans om de nieuwe zangeres van de Petticoats te worden, mits ze Peter zover krijgt haar te begeleiden bij de auditie. Pattie krijgt de kans om de nieuwe zangeres van de Petticoats te worden, maar dan moet ze Peter zover kri...

01-12-2016 20:30

Nieuwe vriendschap

Petticoat - Nieuwe vriendschap

Het leven in de stad is niet zoals Pattie zich had voorgesteld. Om wat bij te verdienen gaat ze schoonmaken bij de rijke familie Van Rooden. Het leven in de stad is niet zoals Pattie zich had voorgesteld. Om wat bij te verdienen gaat ze sch...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Petticoat gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Petticoat de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Petticoat bij Petticoat liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Petticoat. Heb je een uitzending van Petticoat gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Petticoat gemist

Petticoat speelt zich af in de jaren ’50 en vertelt het verhaal van het Groningse plattelandsmeisje Pattie dat erover droomt om wereldberoemd te worden. Ze springt in het diepe en vertrekt naar de grote stad Amsterdam waar niets blijkt te zijn zoals ze het zich voorstelt. Pattie moet met vallen en opstaan ontdekken hoe ze eindelijk de ‘tegenwind’ kan trotseren. Want het maakt niet uit hoe je je droom waarmaakt, als je maar blijft luisteren naar je eigen hart.

Uitzending gemist van Petticoat? Hier kun je alle uitzendingen van Petticoat kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 11-05-2018 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!