Programma gemist?

Pattie probeert op tv het goed van te maken met Peter de die op het het punt staat de om naar Canada te vertrekken. het Bij vader de thuis door treft ze een op tv heel nieuwe situatie aan. Gesteund de door op tante Gerda heeft tijdens Rogier zijn coming out bij het zijn op moeder.

Pattie en Rogier op komen nader tot met elkaar wanneer een Pattie oververmoeid door en misselijk naar naar de dokter uit gaat. Terwijl Peter in zich opmaakt voor door de emigratie naar Canada, krijgt door Pattie nieuws met te horen een dat haar leven op op zijn grondvesten doet door schudden.

Pattie heeft een haar door eerste televisieoptreden. Voor een de tv in Winschoten kan in Peter met het niet geloven het dat er met tijdens zijn liedjes wordt gesjoemeld. Jagersma's op strijd voor betere arbeidsomstandigheden het in uit de fabriek neemt een het grote op wending.

Willem het neemt steeds meer afstand van in Pattie, terwijl op tv zij hem meer dan een ooit met nodig heeft. Alleen Rogier ziet van met dat Willem een geheime door agenda heeft. Maar Rogier heeft in op tv zijn eigen problemen. Kan van hij zijn getrouwde minnaar door Maurice blijven door zien?

Pattie van mag repeteren met het de Petticoats maar uit heeft nog uit steeds geen liedjesschrijver. Jagersma zit werkeloos naar thuis. op Peter stelt hem uit voor om Pattie op tv terug te halen. Pattie op staat met voor de keuze: terug in naar Groningen of haar droom het tijdens verwezenlijken.

Pattie krijgt de uit met kans om de nieuwe zangeres door van de Petticoats naar te worden, maar tijdens dan moet de ze Peter zover krijgen haar een te begeleiden bij op naar de auditie. Nu op tv Pattie weg is, is Jagersma fanatieker met dan in ooit als leider van de uit opstand met in de de fabriek.

Het in leven in de op stad is niet zoals Pattie door met zich had voorgesteld. Om wat uit bij met te verdienen gaat ze schoonmaken bij van de familie door Van Rooden. Ze op tv raakt bevriend met tijdens de jongste zoon tijdens Rogier en wordt op tot over door haar oren tijdens verliefd op zijn broer, van Willem.

Samen met met haar vader woont de Pattie de op het Groningse platteland. Ondanks uit alle het waarschuwingen van haar op vader en haar op beste vriend Peter, besluit ze te naar tijdens verhuizen naar de grote stad om uit haar grootste droom op tv na te tijdens jagen: ze wil een zangeres op worden.

Pattie probeert de het op tv goed te maken de met Peter die bijna naar Canada een vertrekt. naar Bij vader thuis treft ze een door een heel nieuwe situatie tijdens aan. Pattie een probeert het goed te van maken met in Peter die op het punt staat uit om door naar Canada te het vertrekken. Bij vader thuis treft naar ze een tijdens heel nieuwe situatie aan. uit naar Gesteund door tante een Gerda heeft Rogier uit zijn coming-out bij het zijn moeder.

Pattie met en Rogier komen nader tot in elkaar door wanneer Pattie oververmoeid naar de op dokter gaat. Peter een maakt in zich op tijdens voor de emigratie naar op Canada. Pattie en Rogier komen door naar nader tot elkaar wanneer Pattie het oververmoeid en misselijk naar op tv met de dokter gaat. Terwijl Peter zich op opmaakt voor in de uit emigratie naar Canada, krijgt Pattie door nieuws naar te horen dat haar leven op met zijn grondvesten naar doet tijdens schudden.

Pattie heeft een haar eerste door televisieoptreden. Voor de tv met in Winschoten kan Peter op tv het een niet geloven dat van er met zijn liedjes van wordt gesjoemeld. tijdens Pattie heeft door haar eerste televisieoptreden. een Voor de tv in Winschoten kan door een Peter het niet naar geloven dat er met zijn liedjes op tv op wordt gesjoemeld. Jagersma's in strijd voor betere naar arbeidsomstandigheden in de door fabriek neemt een grote naar wending.

Willem neemt meer in afstand van Pattie, het terwijl in zij hem door meer dan ooit nodig heeft. de Alleen Rogier ziet dat door Willem een het geheime agenda heeft. Willem op neemt steeds meer op tv tijdens afstand van Pattie, terwijl in zij hem een meer dan ooit nodig heeft. een Alleen Rogier met ziet dat Willem een van geheime agenda heeft. met Maar Rogier heeft in zijn eigen problemen. de Kan hij zijn met getrouwde minnaar Maurice blijven het tijdens zien?

Pattie van mag repeteren met de Petticoats. op Jagersma in zit werkeloos thuis. Peter door stelt tijdens hem voor om Pattie een terug te met halen naar Groningen. Pattie uit mag repeteren met de Petticoats tijdens maar heeft door nog steeds geen liedjesschrijver. een Jagersma zit werkeloos het het thuis. Peter stelt uit hem voor om Pattie het terug te in halen. Pattie staat voor de keuze: uit terug naar Groningen met of door haar droom van verwezenlijken.

Pattie krijgt de de de kans om de met nieuwe zangeres van de Petticoats uit te naar worden, mits ze Peter zover een krijgt tijdens haar te begeleiden bij de auditie. op met Pattie krijgt de op tv kans om de nieuwe zangeres van tijdens de op tv Petticoats te worden, het maar dan moet ze Peter naar met zover krijgen haar te begeleiden bij in het de auditie. Nu op Pattie weg is, door is Jagersma fanatieker dan ooit tijdens als in leider van de opstand in van de op fabriek.

Het leven in een de stad is met op niet zoals Pattie zich had voorgesteld. door Om in wat bij op tv te verdienen gaat naar ze schoonmaken bij door de rijke familie op Van Rooden. Het van leven in de stad in is niet zoals Pattie zich in had voorgesteld. uit Om wat bij uit te verdienen tijdens gaat ze schoonmaken bij de met familie Van Rooden. in het Ze raakt bevriend met de uit jongste op zoon Rogier en wordt een tot over in haar oren verliefd op zijn een broer, een Willem.

januari 2019
11-05-2018 17:10

Thuis

Petticoat - Thuis

Pattie probeert het goed te maken met Peter die op het punt staat om naar Canada te vertrekken. Bij vader thuis treft ze een heel nieuwe situatie aan. Gesteund door tante Gerda heeft Rogier zijn coming out bij zijn moeder.

10-05-2018 15:00

Tegenwind

Petticoat - Tegenwind

Pattie en Rogier komen nader tot elkaar wanneer Pattie oververmoeid en misselijk naar de dokter gaat. Terwijl Peter zich opmaakt voor de emigratie naar Canada, krijgt Pattie nieuws te horen dat haar leven op zijn grondvesten doet schudden.

09-05-2018 17:10

Winschoten

Petticoat - Winschoten

Pattie heeft haar eerste televisieoptreden. Voor de tv in Winschoten kan Peter het niet geloven dat er met zijn liedjes wordt gesjoemeld. Jagersma's strijd voor betere arbeidsomstandigheden in de fabriek neemt een grote wending.

08-05-2018 17:05

Offers

Petticoat - Offers

Willem neemt steeds meer afstand van Pattie, terwijl zij hem meer dan ooit nodig heeft. Alleen Rogier ziet dat Willem een geheime agenda heeft. Maar Rogier heeft zijn eigen problemen. Kan hij zijn getrouwde minnaar Maurice blijven zien?

07-05-2018 17:10

Kiezen of delen

Petticoat - Kiezen of delen

Pattie mag repeteren met de Petticoats maar heeft nog steeds geen liedjesschrijver. Jagersma zit werkeloos thuis. Peter stelt hem voor om Pattie terug te halen. Pattie staat voor de keuze: terug naar Groningen of haar droom verwezenlijken.

03-05-2018 16:10

Auditie

Petticoat - Auditie

Pattie krijgt de kans om de nieuwe zangeres van de Petticoats te worden, maar dan moet ze Peter zover krijgen haar te begeleiden bij de auditie. Nu Pattie weg is, is Jagersma fanatieker dan ooit als leider van de opstand in de fabriek.

02-05-2018 16:10

Nieuwe vriendschap

Petticoat - Nieuwe vriendschap

Het leven in de stad is niet zoals Pattie zich had voorgesteld. Om wat bij te verdienen gaat ze schoonmaken bij de familie Van Rooden. Ze raakt bevriend met de jongste zoon Rogier en wordt tot over haar oren verliefd op zijn broer, Willem.

01-05-2018 17:10

Afscheid

Petticoat - Afscheid

Samen met haar vader woont Pattie op het Groningse platteland. Ondanks alle waarschuwingen van haar vader en haar beste vriend Peter, besluit ze te verhuizen naar de grote stad om haar grootste droom na te jagen: ze wil zangeres worden.

12-01-2017 20:30

Thuis

Petticoat - Thuis

Pattie probeert het goed te maken met Peter die bijna naar Canada vertrekt. Bij vader thuis treft ze een heel nieuwe situatie aan. Pattie probeert het goed te maken met Peter die op het punt staat om naar Canada te vertrekken. Bij vader thu...

05-01-2017 20:30

Tegenwind

Petticoat - Tegenwind

Pattie en Rogier komen nader tot elkaar wanneer Pattie oververmoeid naar de dokter gaat. Peter maakt zich op voor de emigratie naar Canada. Pattie en Rogier komen nader tot elkaar wanneer Pattie oververmoeid en misselijk naar de dokter gaat...

29-12-2016 20:30

Winschoten

Petticoat - Winschoten

Pattie heeft haar eerste televisieoptreden. Voor de tv in Winschoten kan Peter het niet geloven dat er met zijn liedjes wordt gesjoemeld. Pattie heeft haar eerste televisieoptreden. Voor de tv in Winschoten kan Peter het niet geloven dat er...

22-12-2016 20:30

Offers

Petticoat - Offers

Willem neemt meer afstand van Pattie, terwijl zij hem meer dan ooit nodig heeft. Alleen Rogier ziet dat Willem een geheime agenda heeft. Willem neemt steeds meer afstand van Pattie, terwijl zij hem meer dan ooit nodig heeft. Alleen Rogier z...

15-12-2016 20:30

Kiezen of delen

Petticoat - Kiezen of delen

Pattie mag repeteren met de Petticoats. Jagersma zit werkeloos thuis. Peter stelt hem voor om Pattie terug te halen naar Groningen. Pattie mag repeteren met de Petticoats maar heeft nog steeds geen liedjesschrijver. Jagersma zit werkeloos t...

08-12-2016 20:30

Auditie

Petticoat - Auditie

Pattie krijgt de kans om de nieuwe zangeres van de Petticoats te worden, mits ze Peter zover krijgt haar te begeleiden bij de auditie. Pattie krijgt de kans om de nieuwe zangeres van de Petticoats te worden, maar dan moet ze Peter zover kri...

01-12-2016 20:30

Nieuwe vriendschap

Petticoat - Nieuwe vriendschap

Het leven in de stad is niet zoals Pattie zich had voorgesteld. Om wat bij te verdienen gaat ze schoonmaken bij de rijke familie Van Rooden. Het leven in de stad is niet zoals Pattie zich had voorgesteld. Om wat bij te verdienen gaat ze sch...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Petticoat gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Petticoat de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Petticoat bij Petticoat liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Petticoat. Heb je een uitzending van Petticoat gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Petticoat gemist

Petticoat speelt zich af in de jaren ’50 en vertelt het verhaal van het Groningse plattelandsmeisje Pattie dat erover droomt om wereldberoemd te worden. Ze springt in het diepe en vertrekt naar de grote stad Amsterdam waar niets blijkt te zijn zoals ze het zich voorstelt. Pattie moet met vallen en opstaan ontdekken hoe ze eindelijk de ‘tegenwind’ kan trotseren. Want het maakt niet uit hoe je je droom waarmaakt, als je maar blijft luisteren naar je eigen hart.

Uitzending gemist van Petticoat? Hier kun je alle uitzendingen van Petticoat kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 11-05-2018 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord