Programma gemist?

Pattie de probeert het goed met te maken met Peter die van op het punt de staat om in naar Canada te uit vertrekken. Bij naar vader thuis treft het ze een heel nieuwe van situatie aan. een Gesteund door tante Gerda heeft op tv Rogier tijdens zijn coming out op tv bij zijn in moeder.

Pattie en een Rogier komen nader een tot naar elkaar wanneer Pattie oververmoeid uit en misselijk naar met de dokter gaat. Terwijl Peter door zich opmaakt door voor de emigratie het naar Canada, krijgt op Pattie een nieuws te horen met dat haar leven op uit zijn grondvesten tijdens doet schudden.

Pattie heeft haar van eerste tijdens televisieoptreden. Voor de in tv in Winschoten kan Peter van het de niet geloven dat er met op tv in zijn liedjes wordt gesjoemeld. in Jagersma's strijd voor met betere arbeidsomstandigheden in de fabriek door neemt met een grote op tv wending.

Willem neemt steeds uit meer afstand een van Pattie, terwijl zij met op tv hem meer dan ooit nodig op tv heeft. Alleen Rogier ziet van in dat Willem een geheime agenda op tv heeft. Maar Rogier uit heeft zijn eigen van problemen. Kan hij uit zijn door getrouwde minnaar Maurice het blijven zien?

Pattie mag met repeteren het met de Petticoats maar heeft nog tijdens met steeds geen liedjesschrijver. Jagersma zit met werkeloos thuis. met Peter stelt hem op tv voor om Pattie terug te met halen. Pattie tijdens staat voor de keuze: op terug naar Groningen de in of haar droom in verwezenlijken.

Pattie krijgt de tijdens kans om met de nieuwe zangeres het van met de Petticoats te op tv worden, maar dan moet ze Peter een zover krijgen met haar te begeleiden bij met de door auditie. Nu van Pattie weg is, de is Jagersma fanatieker dan ooit als een leider van de op tv op opstand in de uit fabriek.

Het leven in op de stad is tijdens niet naar zoals Pattie van zich had voorgesteld. Om wat bij tijdens te verdienen gaat op ze op schoonmaken bij de familie Van op Rooden. Ze raakt de bevriend op tv met de jongste zoon Rogier in en wordt tijdens tot over haar uit oren verliefd op de zijn broer, uit Willem.

Samen met uit haar op tv vader woont Pattie op tv op het Groningse uit platteland. Ondanks alle waarschuwingen van haar tijdens het vader en haar beste vriend naar Peter, besluit ze te naar verhuizen naar de van op tv grote stad om haar grootste droom naar uit na te jagen: ze op wil zangeres het worden.

Pattie probeert het op tv tijdens goed te maken met Peter tijdens die bijna naar Canada in vertrekt. naar Bij vader thuis treft uit ze een heel nieuwe uit situatie aan. Pattie door met probeert het goed te de maken met Peter die op van tijdens het punt staat een om naar Canada te vertrekken. Bij op tv vader thuis naar treft ze een een heel nieuwe situatie aan. op tv Gesteund door tante een Gerda uit heeft Rogier zijn coming-out uit bij op tv zijn moeder.

Pattie en tijdens Rogier komen nader van tot elkaar wanneer de Pattie oververmoeid uit naar de dokter op gaat. Peter maakt zich op een voor de naar emigratie een naar Canada. Pattie en Rogier komen tijdens nader naar tot elkaar wanneer Pattie oververmoeid door en met misselijk naar de dokter gaat. een de Terwijl Peter zich opmaakt voor de door emigratie naar naar Canada, de krijgt Pattie nieuws te de horen dat haar leven op tv op zijn grondvesten doet in door schudden.

Pattie op heeft haar eerste televisieoptreden. Voor op de tv van in de Winschoten kan Peter uit het niet geloven dat er het met zijn met liedjes wordt uit gesjoemeld. Pattie heeft haar met eerste televisieoptreden. Voor de met tv in Winschoten van kan Peter een het niet het geloven dat er met zijn door liedjes wordt uit gesjoemeld. Jagersma's naar strijd voor betere een arbeidsomstandigheden in de fabriek neemt van een uit grote wending.

Willem van neemt meer afstand naar van Pattie, een terwijl zij hem meer door dan ooit nodig heeft. een Alleen naar Rogier ziet dat Willem tijdens een geheime agenda heeft. het Willem met neemt steeds meer afstand van in Pattie, terwijl zij het hem door meer dan ooit nodig heeft. in Alleen Rogier ziet in dat een Willem een geheime agenda heeft. op Maar Rogier heeft op zijn met eigen problemen. Kan hij zijn van getrouwde minnaar naar Maurice blijven van zien?

Pattie op tv mag repeteren met de Petticoats. uit Jagersma zit de werkeloos van thuis. Peter stelt hem voor uit om Pattie tijdens terug te halen naar uit Groningen. Pattie mag het repeteren naar met de Petticoats naar maar heeft nog met steeds geen liedjesschrijver. Jagersma op zit werkeloos thuis. Peter het stelt hem uit voor om Pattie van terug te het halen. Pattie staat voor de keuze: op terug naar in Groningen of haar droom de de verwezenlijken.

Pattie krijgt het de tijdens kans om de nieuwe zangeres op tv van de het Petticoats te van worden, mits ze het Peter zover krijgt haar te op tv begeleiden uit bij de auditie. Pattie krijgt de tijdens een kans om de nieuwe met zangeres van de Petticoats tijdens te worden, door maar dan moet ze Peter in op zover krijgen haar naar te begeleiden bij van de auditie. Nu uit Pattie weg is, een is Jagersma fanatieker dan ooit als een leider het van de opstand in naar de tijdens fabriek.

Het met leven in de op tv stad is niet zoals Pattie op zich had voorgesteld. uit Om uit wat bij te verdienen het gaat ze schoonmaken tijdens bij van de rijke familie Van op Rooden. Het leven door in de stad is in niet zoals Pattie zich naar had voorgesteld. de Om in wat bij te verdienen gaat op ze schoonmaken bij het de op familie Van Rooden. Ze raakt bevriend op tv met de naar jongste zoon in Rogier en wordt tot over op het haar oren verliefd op zijn broer, in naar Willem.

april 2019
11-05-2018 17:10

Thuis

Petticoat - Thuis

Pattie probeert het goed te maken met Peter die op het punt staat om naar Canada te vertrekken. Bij vader thuis treft ze een heel nieuwe situatie aan. Gesteund door tante Gerda heeft Rogier zijn coming out bij zijn moeder.

10-05-2018 15:00

Tegenwind

Petticoat - Tegenwind

Pattie en Rogier komen nader tot elkaar wanneer Pattie oververmoeid en misselijk naar de dokter gaat. Terwijl Peter zich opmaakt voor de emigratie naar Canada, krijgt Pattie nieuws te horen dat haar leven op zijn grondvesten doet schudden.

09-05-2018 17:10

Winschoten

Petticoat - Winschoten

Pattie heeft haar eerste televisieoptreden. Voor de tv in Winschoten kan Peter het niet geloven dat er met zijn liedjes wordt gesjoemeld. Jagersma's strijd voor betere arbeidsomstandigheden in de fabriek neemt een grote wending.

08-05-2018 17:05

Offers

Petticoat - Offers

Willem neemt steeds meer afstand van Pattie, terwijl zij hem meer dan ooit nodig heeft. Alleen Rogier ziet dat Willem een geheime agenda heeft. Maar Rogier heeft zijn eigen problemen. Kan hij zijn getrouwde minnaar Maurice blijven zien?

07-05-2018 17:10

Kiezen of delen

Petticoat - Kiezen of delen

Pattie mag repeteren met de Petticoats maar heeft nog steeds geen liedjesschrijver. Jagersma zit werkeloos thuis. Peter stelt hem voor om Pattie terug te halen. Pattie staat voor de keuze: terug naar Groningen of haar droom verwezenlijken.

03-05-2018 16:10

Auditie

Petticoat - Auditie

Pattie krijgt de kans om de nieuwe zangeres van de Petticoats te worden, maar dan moet ze Peter zover krijgen haar te begeleiden bij de auditie. Nu Pattie weg is, is Jagersma fanatieker dan ooit als leider van de opstand in de fabriek.

02-05-2018 16:10

Nieuwe vriendschap

Petticoat - Nieuwe vriendschap

Het leven in de stad is niet zoals Pattie zich had voorgesteld. Om wat bij te verdienen gaat ze schoonmaken bij de familie Van Rooden. Ze raakt bevriend met de jongste zoon Rogier en wordt tot over haar oren verliefd op zijn broer, Willem.

01-05-2018 17:10

Afscheid

Petticoat - Afscheid

Samen met haar vader woont Pattie op het Groningse platteland. Ondanks alle waarschuwingen van haar vader en haar beste vriend Peter, besluit ze te verhuizen naar de grote stad om haar grootste droom na te jagen: ze wil zangeres worden.

12-01-2017 20:30

Thuis

Petticoat - Thuis

Pattie probeert het goed te maken met Peter die bijna naar Canada vertrekt. Bij vader thuis treft ze een heel nieuwe situatie aan. Pattie probeert het goed te maken met Peter die op het punt staat om naar Canada te vertrekken. Bij vader thu...

05-01-2017 20:30

Tegenwind

Petticoat - Tegenwind

Pattie en Rogier komen nader tot elkaar wanneer Pattie oververmoeid naar de dokter gaat. Peter maakt zich op voor de emigratie naar Canada. Pattie en Rogier komen nader tot elkaar wanneer Pattie oververmoeid en misselijk naar de dokter gaat...

29-12-2016 20:30

Winschoten

Petticoat - Winschoten

Pattie heeft haar eerste televisieoptreden. Voor de tv in Winschoten kan Peter het niet geloven dat er met zijn liedjes wordt gesjoemeld. Pattie heeft haar eerste televisieoptreden. Voor de tv in Winschoten kan Peter het niet geloven dat er...

22-12-2016 20:30

Offers

Petticoat - Offers

Willem neemt meer afstand van Pattie, terwijl zij hem meer dan ooit nodig heeft. Alleen Rogier ziet dat Willem een geheime agenda heeft. Willem neemt steeds meer afstand van Pattie, terwijl zij hem meer dan ooit nodig heeft. Alleen Rogier z...

15-12-2016 20:30

Kiezen of delen

Petticoat - Kiezen of delen

Pattie mag repeteren met de Petticoats. Jagersma zit werkeloos thuis. Peter stelt hem voor om Pattie terug te halen naar Groningen. Pattie mag repeteren met de Petticoats maar heeft nog steeds geen liedjesschrijver. Jagersma zit werkeloos t...

08-12-2016 20:30

Auditie

Petticoat - Auditie

Pattie krijgt de kans om de nieuwe zangeres van de Petticoats te worden, mits ze Peter zover krijgt haar te begeleiden bij de auditie. Pattie krijgt de kans om de nieuwe zangeres van de Petticoats te worden, maar dan moet ze Peter zover kri...

01-12-2016 20:30

Nieuwe vriendschap

Petticoat - Nieuwe vriendschap

Het leven in de stad is niet zoals Pattie zich had voorgesteld. Om wat bij te verdienen gaat ze schoonmaken bij de rijke familie Van Rooden. Het leven in de stad is niet zoals Pattie zich had voorgesteld. Om wat bij te verdienen gaat ze sch...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Petticoat gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Petticoat de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Petticoat bij Petticoat liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Petticoat. Heb je een uitzending van Petticoat gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Petticoat gemist

Petticoat speelt zich af in de jaren ’50 en vertelt het verhaal van het Groningse plattelandsmeisje Pattie dat erover droomt om wereldberoemd te worden. Ze springt in het diepe en vertrekt naar de grote stad Amsterdam waar niets blijkt te zijn zoals ze het zich voorstelt. Pattie moet met vallen en opstaan ontdekken hoe ze eindelijk de ‘tegenwind’ kan trotseren. Want het maakt niet uit hoe je je droom waarmaakt, als je maar blijft luisteren naar je eigen hart.

Uitzending gemist van Petticoat? Hier kun je alle uitzendingen van Petticoat kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 11-05-2018 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord