Programma gemist?

Pattie probeert het het goed te door maken uit met Peter die van op het punt staat om naar in uit Canada te vertrekken. Bij vader door thuis treft ze een door heel nieuwe uit situatie aan. Gesteund de door tante de Gerda heeft Rogier zijn naar coming out op tv bij zijn het moeder.

Pattie een en Rogier komen nader in tot naar elkaar wanneer Pattie op tv oververmoeid en misselijk naar de dokter het het gaat. Terwijl Peter zich opmaakt naar voor de emigratie het naar door Canada, krijgt Pattie nieuws te een horen dat haar op leven op een zijn grondvesten doet tijdens schudden.

Pattie door heeft haar naar eerste televisieoptreden. Voor de tv op in Winschoten kan Peter op tv het door niet geloven in dat er met in zijn liedjes wordt gesjoemeld. uit Jagersma's strijd naar voor betere arbeidsomstandigheden in de een fabriek door neemt een grote een wending.

Willem neemt op tv steeds meer afstand van een Pattie, terwijl zij op tv hem meer op dan ooit nodig heeft. naar Alleen Rogier ziet een dat uit Willem een geheime agenda de heeft. Maar Rogier in heeft de zijn eigen problemen. Kan hij zijn de tijdens getrouwde minnaar Maurice met blijven zien?

Pattie op mag repeteren met met de Petticoats maar heeft in nog steeds met geen liedjesschrijver. op Jagersma zit werkeloos thuis. uit Peter stelt van hem voor om een Pattie terug te in halen. Pattie staat voor de keuze: een terug naar Groningen in of haar door droom uit verwezenlijken.

Pattie krijgt een de kans van om de naar nieuwe zangeres van de Petticoats naar te met worden, maar dan moet ze Peter naar de zover krijgen haar te begeleiden bij uit de auditie. Nu de Pattie weg is, in is op tv Jagersma fanatieker dan in ooit als leider van de uit opstand in de in naar fabriek.

Het de leven in de uit stad is de niet zoals Pattie zich op had voorgesteld. Om de wat bij te een verdienen gaat tijdens ze schoonmaken bij de familie Van een Rooden. Ze raakt een bevriend met de van uit jongste zoon Rogier en wordt tot op tv over tijdens haar oren verliefd op zijn in broer, op Willem.

Samen een met haar in vader woont Pattie op op tv het Groningse platteland. Ondanks alle het waarschuwingen door van haar vader door en haar de beste vriend Peter, van besluit ze te verhuizen op tv naar de grote stad om uit haar grootste in droom na te jagen: naar ze met wil zangeres de worden.

Pattie naar probeert het goed te maken op tv met Peter tijdens die op bijna naar Canada van vertrekt. Bij vader thuis treft met ze een naar heel nieuwe situatie door aan. Pattie probeert het door goed te maken met op een Peter die op het punt naar staat de om naar Canada te vertrekken. Bij van de vader thuis treft ze uit een heel nieuwe situatie op tv aan. van Gesteund door tante Gerda heeft Rogier naar op zijn coming-out bij zijn tijdens moeder.

Pattie tijdens en Rogier op tv komen nader tot elkaar met wanneer Pattie oververmoeid naar de het dokter gaat. Peter op maakt zich op in voor de emigratie op tv in naar Canada. Pattie door en Rogier komen nader tijdens tot elkaar wanneer Pattie op oververmoeid uit en misselijk naar de dokter uit gaat. Terwijl Peter zich op met opmaakt voor de op tv emigratie naar Canada, krijgt de Pattie nieuws te horen een dat uit haar leven op zijn de grondvesten doet naar schudden.

Pattie tijdens heeft haar eerste op televisieoptreden. Voor de op tv in Winschoten uit kan Peter het niet in geloven naar dat er met zijn liedjes tijdens wordt gesjoemeld. Pattie tijdens heeft op tv haar eerste televisieoptreden. Voor op tv de tv in Winschoten een kan Peter het door niet geloven dat tijdens er met op tv zijn liedjes wordt een gesjoemeld. Jagersma's strijd naar voor betere arbeidsomstandigheden de in de door fabriek neemt een grote van wending.

Willem uit neemt meer van afstand van Pattie, terwijl zij van hem meer van dan ooit het nodig heeft. Alleen met Rogier ziet dat op tv Willem een geheime door agenda heeft. Willem neemt steeds meer met afstand van Pattie, naar terwijl zij op hem meer dan ooit het de nodig heeft. Alleen van Rogier ziet dat Willem een geheime van in agenda heeft. Maar het Rogier heeft zijn eigen door problemen. Kan met hij zijn getrouwde minnaar Maurice blijven met naar zien?

Pattie de mag repeteren met de van Petticoats. Jagersma zit door werkeloos thuis. Peter stelt uit hem voor om door Pattie terug naar te op tv halen naar Groningen. Pattie de mag repeteren met de in Petticoats maar heeft nog door met steeds geen liedjesschrijver. Jagersma zit op werkeloos thuis. uit Peter stelt hem voor uit om Pattie op tv terug te halen. Pattie een staat voor een de keuze: terug naar door Groningen of haar droom in een verwezenlijken.

Pattie in krijgt de kans om naar de nieuwe zangeres van van de door Petticoats te worden, mits ze uit Peter zover krijgt naar haar te begeleiden uit bij de op tv auditie. naar Pattie krijgt de kans met om de nieuwe zangeres van op de Petticoats te een worden, van maar dan moet ze Peter in zover krijgen haar met met te begeleiden bij de op auditie. Nu Pattie weg is, de is Jagersma in fanatieker dan tijdens ooit als leider van de door opstand tijdens in de op tv fabriek.

Het op leven in de stad tijdens is niet zoals Pattie een zich op tv had voorgesteld. Om naar wat bij op tv te verdienen gaat ze de schoonmaken bij op tv de rijke familie Van op tv Rooden. Het leven in tijdens de stad is de niet zoals van Pattie zich in had voorgesteld. Om wat bij te in verdienen gaat ze in schoonmaken uit bij de familie Van op tv Rooden. Ze raakt bevriend het met de op tv jongste zoon tijdens Rogier en wordt naar tot over haar oren verliefd de op zijn broer, naar in Willem.

november 2018
11-05-2018 17:10

Thuis

Petticoat - Thuis

Pattie probeert het goed te maken met Peter die op het punt staat om naar Canada te vertrekken. Bij vader thuis treft ze een heel nieuwe situatie aan. Gesteund door tante Gerda heeft Rogier zijn coming out bij zijn moeder.

10-05-2018 15:00

Tegenwind

Petticoat - Tegenwind

Pattie en Rogier komen nader tot elkaar wanneer Pattie oververmoeid en misselijk naar de dokter gaat. Terwijl Peter zich opmaakt voor de emigratie naar Canada, krijgt Pattie nieuws te horen dat haar leven op zijn grondvesten doet schudden.

09-05-2018 17:10

Winschoten

Petticoat - Winschoten

Pattie heeft haar eerste televisieoptreden. Voor de tv in Winschoten kan Peter het niet geloven dat er met zijn liedjes wordt gesjoemeld. Jagersma's strijd voor betere arbeidsomstandigheden in de fabriek neemt een grote wending.

08-05-2018 17:05

Offers

Petticoat - Offers

Willem neemt steeds meer afstand van Pattie, terwijl zij hem meer dan ooit nodig heeft. Alleen Rogier ziet dat Willem een geheime agenda heeft. Maar Rogier heeft zijn eigen problemen. Kan hij zijn getrouwde minnaar Maurice blijven zien?

07-05-2018 17:10

Kiezen of delen

Petticoat - Kiezen of delen

Pattie mag repeteren met de Petticoats maar heeft nog steeds geen liedjesschrijver. Jagersma zit werkeloos thuis. Peter stelt hem voor om Pattie terug te halen. Pattie staat voor de keuze: terug naar Groningen of haar droom verwezenlijken.

03-05-2018 16:10

Auditie

Petticoat - Auditie

Pattie krijgt de kans om de nieuwe zangeres van de Petticoats te worden, maar dan moet ze Peter zover krijgen haar te begeleiden bij de auditie. Nu Pattie weg is, is Jagersma fanatieker dan ooit als leider van de opstand in de fabriek.

02-05-2018 16:10

Nieuwe vriendschap

Petticoat - Nieuwe vriendschap

Het leven in de stad is niet zoals Pattie zich had voorgesteld. Om wat bij te verdienen gaat ze schoonmaken bij de familie Van Rooden. Ze raakt bevriend met de jongste zoon Rogier en wordt tot over haar oren verliefd op zijn broer, Willem.

01-05-2018 17:10

Afscheid

Petticoat - Afscheid

Samen met haar vader woont Pattie op het Groningse platteland. Ondanks alle waarschuwingen van haar vader en haar beste vriend Peter, besluit ze te verhuizen naar de grote stad om haar grootste droom na te jagen: ze wil zangeres worden.

12-01-2017 20:30

Thuis

Petticoat - Thuis

Pattie probeert het goed te maken met Peter die bijna naar Canada vertrekt. Bij vader thuis treft ze een heel nieuwe situatie aan. Pattie probeert het goed te maken met Peter die op het punt staat om naar Canada te vertrekken. Bij vader thu...

05-01-2017 20:30

Tegenwind

Petticoat - Tegenwind

Pattie en Rogier komen nader tot elkaar wanneer Pattie oververmoeid naar de dokter gaat. Peter maakt zich op voor de emigratie naar Canada. Pattie en Rogier komen nader tot elkaar wanneer Pattie oververmoeid en misselijk naar de dokter gaat...

29-12-2016 20:30

Winschoten

Petticoat - Winschoten

Pattie heeft haar eerste televisieoptreden. Voor de tv in Winschoten kan Peter het niet geloven dat er met zijn liedjes wordt gesjoemeld. Pattie heeft haar eerste televisieoptreden. Voor de tv in Winschoten kan Peter het niet geloven dat er...

22-12-2016 20:30

Offers

Petticoat - Offers

Willem neemt meer afstand van Pattie, terwijl zij hem meer dan ooit nodig heeft. Alleen Rogier ziet dat Willem een geheime agenda heeft. Willem neemt steeds meer afstand van Pattie, terwijl zij hem meer dan ooit nodig heeft. Alleen Rogier z...

15-12-2016 20:30

Kiezen of delen

Petticoat - Kiezen of delen

Pattie mag repeteren met de Petticoats. Jagersma zit werkeloos thuis. Peter stelt hem voor om Pattie terug te halen naar Groningen. Pattie mag repeteren met de Petticoats maar heeft nog steeds geen liedjesschrijver. Jagersma zit werkeloos t...

08-12-2016 20:30

Auditie

Petticoat - Auditie

Pattie krijgt de kans om de nieuwe zangeres van de Petticoats te worden, mits ze Peter zover krijgt haar te begeleiden bij de auditie. Pattie krijgt de kans om de nieuwe zangeres van de Petticoats te worden, maar dan moet ze Peter zover kri...

01-12-2016 20:30

Nieuwe vriendschap

Petticoat - Nieuwe vriendschap

Het leven in de stad is niet zoals Pattie zich had voorgesteld. Om wat bij te verdienen gaat ze schoonmaken bij de rijke familie Van Rooden. Het leven in de stad is niet zoals Pattie zich had voorgesteld. Om wat bij te verdienen gaat ze sch...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Petticoat gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Petticoat de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Petticoat bij Petticoat liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Petticoat. Heb je een uitzending van Petticoat gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Petticoat gemist

Petticoat speelt zich af in de jaren ’50 en vertelt het verhaal van het Groningse plattelandsmeisje Pattie dat erover droomt om wereldberoemd te worden. Ze springt in het diepe en vertrekt naar de grote stad Amsterdam waar niets blijkt te zijn zoals ze het zich voorstelt. Pattie moet met vallen en opstaan ontdekken hoe ze eindelijk de ‘tegenwind’ kan trotseren. Want het maakt niet uit hoe je je droom waarmaakt, als je maar blijft luisteren naar je eigen hart.

Uitzending gemist van Petticoat? Hier kun je alle uitzendingen van Petticoat kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 11-05-2018 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord