Programma gemist?

Pattie naar probeert het door goed te maken met Peter die van een op het punt van staat om naar Canada te vertrekken. op tv tijdens Bij vader thuis treft ze naar een heel nieuwe situatie een aan. Gesteund door op tv de tante Gerda heeft op tv Rogier zijn coming out bij een zijn in moeder.

Pattie en Rogier naar komen nader van tot elkaar wanneer Pattie op oververmoeid en met misselijk naar de dokter van gaat. Terwijl in Peter zich opmaakt voor tijdens de emigratie naar van Canada, krijgt Pattie naar nieuws te horen met een dat haar leven op het zijn grondvesten op doet schudden.

Pattie heeft haar de eerste televisieoptreden. van Voor het de tv in Winschoten kan Peter door het door niet geloven dat er op tv met zijn de liedjes wordt met gesjoemeld. Jagersma's strijd voor naar betere arbeidsomstandigheden in de fabriek door neemt op een grote het wending.

Willem neemt naar steeds uit meer afstand van op Pattie, terwijl zij hem uit meer dan ooit nodig heeft. van door Alleen Rogier ziet op tv dat Willem een geheime op agenda heeft. Maar Rogier heeft van zijn tijdens eigen problemen. de Kan hij zijn getrouwde minnaar van Maurice blijven op tv zien?

Pattie mag de repeteren met naar de Petticoats met maar heeft nog steeds geen liedjesschrijver. in Jagersma zit werkeloos van in thuis. Peter stelt hem voor om naar Pattie terug op te uit halen. Pattie staat voor van de keuze: terug in naar Groningen of haar tijdens droom de verwezenlijken.

Pattie met krijgt de kans van om de nieuwe zangeres naar van de Petticoats een te van worden, maar dan moet ze tijdens Peter van zover krijgen haar van te begeleiden bij de auditie. Nu een Pattie door weg is, is naar Jagersma fanatieker de dan ooit als leider van de van opstand tijdens in de naar fabriek.

Het door leven in met de stad is in niet zoals Pattie een zich had voorgesteld. Om wat bij op tv te verdienen gaat van ze met schoonmaken bij de met familie Van een Rooden. Ze raakt naar bevriend met de in jongste zoon Rogier en wordt tot door over haar oren door verliefd de op zijn broer, naar Willem.

Samen met uit haar vader van woont Pattie het op het Groningse platteland. naar Ondanks alle waarschuwingen van haar uit het vader en haar beste naar vriend Peter, besluit ze tijdens te verhuizen naar de de grote stad om naar haar grootste droom in door na te jagen: ze wil zangeres naar van worden.

Pattie probeert het het goed op te maken met Peter die de bijna naar Canada het op tv vertrekt. Bij vader door thuis treft ze op tv een heel nieuwe naar situatie aan. Pattie probeert het goed door te maken met het de Peter die op op tv het punt staat om naar Canada de te tijdens vertrekken. Bij vader thuis treft van ze een met heel nieuwe situatie van aan. Gesteund de door tante Gerda het heeft Rogier zijn coming-out met bij zijn op tv moeder.

Pattie een en Rogier komen nader tot met elkaar wanneer Pattie op oververmoeid met naar de dokter gaat. Peter in maakt door zich op voor op de emigratie op naar Canada. Pattie en uit Rogier komen door nader tot elkaar wanneer op tv Pattie oververmoeid en misselijk naar door met de dokter gaat. Terwijl tijdens Peter zich opmaakt het voor de emigratie naar Canada, met uit krijgt Pattie nieuws een te horen dat haar leven een op zijn grondvesten doet met op tv schudden.

Pattie heeft in haar eerste televisieoptreden. Voor tijdens de tv in van uit Winschoten kan Peter het van niet geloven dat er met de zijn op tv liedjes wordt in gesjoemeld. Pattie heeft haar eerste de televisieoptreden. Voor de tv op in uit Winschoten kan Peter het niet tijdens door geloven dat er met zijn liedjes van wordt gesjoemeld. in Jagersma's strijd voor betere in arbeidsomstandigheden tijdens in de fabriek op neemt een grote tijdens wending.

Willem het neemt meer afstand van de Pattie, terwijl zij tijdens hem met meer dan ooit naar nodig heeft. Alleen Rogier ziet dat van uit Willem een geheime agenda heeft. de Willem neemt steeds een meer op tv afstand van Pattie, terwijl zij hem op tv meer dan tijdens ooit nodig heeft. op tv Alleen uit Rogier ziet dat Willem op tv een geheime agenda op heeft. Maar de Rogier heeft zijn eigen problemen. Kan op tv hij zijn tijdens getrouwde minnaar Maurice blijven met naar zien?

Pattie met mag repeteren met op tv de Petticoats. Jagersma zit werkeloos met op thuis. Peter stelt hem voor om het Pattie terug in te halen naar naar Groningen. Pattie mag met repeteren door met de Petticoats maar heeft op nog steeds geen een liedjesschrijver. tijdens Jagersma zit werkeloos thuis. Peter uit stelt hem voor om van Pattie een terug te halen. Pattie staat uit voor door de keuze: terug naar naar Groningen of haar droom tijdens uit verwezenlijken.

Pattie krijgt van de kans om met de nieuwe zangeres van naar op de Petticoats te de worden, mits ze Peter van zover krijgt van haar te begeleiden bij op tv de auditie. Pattie krijgt een de kans om de van nieuwe zangeres een van de Petticoats te van worden, maar het dan moet ze naar Peter naar zover krijgen haar te op begeleiden bij de auditie. het Nu Pattie weg op tv is, uit is Jagersma fanatieker dan ooit naar als leider van de tijdens opstand uit in de uit fabriek.

Het van leven in de van stad is op niet zoals Pattie zich had uit voorgesteld. Om van wat bij te het verdienen gaat ze schoonmaken bij in de naar rijke familie een Van Rooden. Het het leven in de stad met is niet naar zoals Pattie zich had voorgesteld. het Om wat bij uit te verdienen gaat ze op tv schoonmaken van bij de familie Van met Rooden. Ze tijdens raakt bevriend met de een jongste zoon Rogier en door wordt tot over naar op haar oren verliefd op het zijn broer, op tv Willem.

mei 2018
11-05-2018 17:10

Thuis

Petticoat - Thuis

Pattie probeert het goed te maken met Peter die op het punt staat om naar Canada te vertrekken. Bij vader thuis treft ze een heel nieuwe situatie aan. Gesteund door tante Gerda heeft Rogier zijn coming out bij zijn moeder.

10-05-2018 15:00

Tegenwind

Petticoat - Tegenwind

Pattie en Rogier komen nader tot elkaar wanneer Pattie oververmoeid en misselijk naar de dokter gaat. Terwijl Peter zich opmaakt voor de emigratie naar Canada, krijgt Pattie nieuws te horen dat haar leven op zijn grondvesten doet schudden.

09-05-2018 17:10

Winschoten

Petticoat - Winschoten

Pattie heeft haar eerste televisieoptreden. Voor de tv in Winschoten kan Peter het niet geloven dat er met zijn liedjes wordt gesjoemeld. Jagersma's strijd voor betere arbeidsomstandigheden in de fabriek neemt een grote wending.

08-05-2018 17:05

Offers

Petticoat - Offers

Willem neemt steeds meer afstand van Pattie, terwijl zij hem meer dan ooit nodig heeft. Alleen Rogier ziet dat Willem een geheime agenda heeft. Maar Rogier heeft zijn eigen problemen. Kan hij zijn getrouwde minnaar Maurice blijven zien?

07-05-2018 17:10

Kiezen of delen

Petticoat - Kiezen of delen

Pattie mag repeteren met de Petticoats maar heeft nog steeds geen liedjesschrijver. Jagersma zit werkeloos thuis. Peter stelt hem voor om Pattie terug te halen. Pattie staat voor de keuze: terug naar Groningen of haar droom verwezenlijken.

03-05-2018 16:10

Auditie

Petticoat - Auditie

Pattie krijgt de kans om de nieuwe zangeres van de Petticoats te worden, maar dan moet ze Peter zover krijgen haar te begeleiden bij de auditie. Nu Pattie weg is, is Jagersma fanatieker dan ooit als leider van de opstand in de fabriek.

02-05-2018 16:10

Nieuwe vriendschap

Petticoat - Nieuwe vriendschap

Het leven in de stad is niet zoals Pattie zich had voorgesteld. Om wat bij te verdienen gaat ze schoonmaken bij de familie Van Rooden. Ze raakt bevriend met de jongste zoon Rogier en wordt tot over haar oren verliefd op zijn broer, Willem.

01-05-2018 17:10

Afscheid

Petticoat - Afscheid

Samen met haar vader woont Pattie op het Groningse platteland. Ondanks alle waarschuwingen van haar vader en haar beste vriend Peter, besluit ze te verhuizen naar de grote stad om haar grootste droom na te jagen: ze wil zangeres worden.

12-01-2017 20:30

Thuis

Petticoat - Thuis

Pattie probeert het goed te maken met Peter die bijna naar Canada vertrekt. Bij vader thuis treft ze een heel nieuwe situatie aan. Pattie probeert het goed te maken met Peter die op het punt staat om naar Canada te vertrekken. Bij vader thu...

05-01-2017 20:30

Tegenwind

Petticoat - Tegenwind

Pattie en Rogier komen nader tot elkaar wanneer Pattie oververmoeid naar de dokter gaat. Peter maakt zich op voor de emigratie naar Canada. Pattie en Rogier komen nader tot elkaar wanneer Pattie oververmoeid en misselijk naar de dokter gaat...

29-12-2016 20:30

Winschoten

Petticoat - Winschoten

Pattie heeft haar eerste televisieoptreden. Voor de tv in Winschoten kan Peter het niet geloven dat er met zijn liedjes wordt gesjoemeld. Pattie heeft haar eerste televisieoptreden. Voor de tv in Winschoten kan Peter het niet geloven dat er...

22-12-2016 20:30

Offers

Petticoat - Offers

Willem neemt meer afstand van Pattie, terwijl zij hem meer dan ooit nodig heeft. Alleen Rogier ziet dat Willem een geheime agenda heeft. Willem neemt steeds meer afstand van Pattie, terwijl zij hem meer dan ooit nodig heeft. Alleen Rogier z...

15-12-2016 20:30

Kiezen of delen

Petticoat - Kiezen of delen

Pattie mag repeteren met de Petticoats. Jagersma zit werkeloos thuis. Peter stelt hem voor om Pattie terug te halen naar Groningen. Pattie mag repeteren met de Petticoats maar heeft nog steeds geen liedjesschrijver. Jagersma zit werkeloos t...

08-12-2016 20:30

Auditie

Petticoat - Auditie

Pattie krijgt de kans om de nieuwe zangeres van de Petticoats te worden, mits ze Peter zover krijgt haar te begeleiden bij de auditie. Pattie krijgt de kans om de nieuwe zangeres van de Petticoats te worden, maar dan moet ze Peter zover kri...

01-12-2016 20:30

Nieuwe vriendschap

Petticoat - Nieuwe vriendschap

Het leven in de stad is niet zoals Pattie zich had voorgesteld. Om wat bij te verdienen gaat ze schoonmaken bij de rijke familie Van Rooden. Het leven in de stad is niet zoals Pattie zich had voorgesteld. Om wat bij te verdienen gaat ze sch...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Petticoat gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Petticoat de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Petticoat bij Petticoat liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Petticoat. Heb je een uitzending van Petticoat gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Petticoat gemist

Petticoat speelt zich af in de jaren ’50 en vertelt het verhaal van het Groningse plattelandsmeisje Pattie dat erover droomt om wereldberoemd te worden. Ze springt in het diepe en vertrekt naar de grote stad Amsterdam waar niets blijkt te zijn zoals ze het zich voorstelt. Pattie moet met vallen en opstaan ontdekken hoe ze eindelijk de ‘tegenwind’ kan trotseren. Want het maakt niet uit hoe je je droom waarmaakt, als je maar blijft luisteren naar je eigen hart.

Uitzending gemist van Petticoat? Hier kun je alle uitzendingen van Petticoat kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 11-05-2018 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord