Programma gemist?

Nieuws, een sport en achtergronden. naar -Hartfalen bij sporters niet bijgehouden. op tv Meer dan uit een op kwartier duurde het gisteravond op op tv het veld van Vitesse een om voetballer met Evander op tv Snow weer tot de leven te brengen. De Ajacied uit zakte de tijdens de wedstrijd plotseling in op elkaar. Hartfalen door bij sporters tijdens - amateur of professioneel - in komt veel vaker voor. naar -Iraanse van diplomaten lopen op tv weg. Farzad Farhangian is de derde het Iraanse de diplomaat die dit jaar opstapt uit uit onvrede over de de politieke de onderdrukking in een Iran. Hij vroeg op tv vandaag in Oslo asiel aan. op tv Koeien grazen niet met in meer Buiten grazen is op er voor steeds de meer melkkoeien niet de meer bij. in Gerda 1 is nummer 131 geworden, een een turbokoe. Het uit doel: voor naar minder geld, meer een melk uit op één koe. -Rond met 22.40 uur uit Sportnieuws: -Voetbal: aandacht naar voor de Champions Leaguewedstrijd van FC Twente - door Internazionale en een vooruitblik op op de wedstrijd Real van Madrid - Ajax. uit -Hockey: aandacht op tv voor de op benefietwedstrijd Nederland - Pakistan een in de Rotterdam waarvan de opbrengst naar een de slachtoffers van de naar overstroming uit in Pakistan gaat. in Presentatie: Twan Huys, op Rik Westelaken, door Henry Schut.

Nieuws, sport tijdens en achtergronden. -Redelijke op tv mate tijdens van zekerheid op rechts kabinet. van Informateur Herman Tjeenk van Willink het heeft aan koningin Beatrix geadviseerd met om de in onderhandelingen voor een minderheidscoalitie op van VVD in en CDA, met steun van het met de PVV, voort te met zetten. Oud-informateur Ivo Opstelten een gaat opnieuw naar de onderhandelingen de leiden. Tjeenk Willink adviseert Opstelten op om ook te onderzoeken naar of er voldoende tijdens steun het is bij andere partijen in op tv uit de Tweede Kamer. -Werkdruk rechters een te hoog. De in kwaliteit door van de Nederlandse rechtspraak tijdens staat onder druk doordat op tv de werkdruk voor rechters het te hoog is. in Dat zegt de in president van de de rechtbank in Den op door Haag, Frits Bakker. -Gerard mag geen in appeltaarten uit meer bakken. door Sinds 21 juni geldt een tijdens verplichte eigen bijdrage op voor onder meer dagopvang tijdens en vrijwilligerswerk voor met psychiatrische patiënten. de Het gevolg is uit dat op tv veel patiënten afhaken, omdat ze de uit eigen uit bijdrage niet kunnen opbrengen. op Zoals Gerard Wijsman, die met door van de gestegen kosten niet meer de naar van de dagopvang kan. -Angst als van creatieve uit bron. In de Kunsthal in in Rotterdam opent zaterdag door naar een tentoonstelling met met werk van de Noorse op expressionist Edvard Munch, tijdens bekend van 'De Schreeuw'. tijdens Het is voor het in eerst dat op tv zo'n van groot overzicht in Nederland te zien van is. Met om op tv ca. 22.40 uur naar NOS Sportnieuws: met Wielrennen: door samenvatting van de zestiende etappe het van met de Vuelta van Gijón een naar Alto de op tv Cotobello. -Voetbal: het aandacht voor FC het Twente, de club die morgen met in de uit Champions League in actie komt naar tegen Inter tijdens Milan. -Judo: aandacht de voor het van WK in de Tokio, Japan. -Aandacht uit voor het overige met sportnieuws. Presentatie: Twan Huys, in Ferry Mingelen, Astrid Kersseboom, Henry tijdens een Schut.

Nieuws, sport en tijdens achtergronden. tijdens -Turkije stemt over een nieuwe de grondwet. Bijna naar vijftig miljoen Turkse op stemgerechtigden kunnen in vandaag in een referendum stemmen door over grondwetswijzigingen die naar het het parlement en de regering machtiger op tv maken en die de het Turkse met stelstel beter het afstemmen op Europa. Door velen de wordt naar dit referendum uit gezien als een een keerpunt in het land. Maar tegenstanders een tijdens zeggen dat deze op tv wijzigingen de macht van door regeringspartij AKP zullen uit vergroten, waardoor de weg vrij in zal tijdens zijn naar op tv een totalitaire staat. tijdens Een reactie op het referendum en door de uitslag van van Joost Lagendijk, een voormalig europarlementariër, en van nu docent op aan de Sabanci op Universiteit in het Istanboel. Presentatie: Joost in Karhof.

Nieuws, sport en met achtergronden. -Geert Wilders een speecht in New in het York. Alle ogen in politiek een Den een Haag zijn vandaag gericht het op PVV-leider van Geert Wilders. Negen jaar naar na de aanslagen op door 11 het september 2001, houdt Wilders in New door in York een toespraak bij de naar demonstratie tegen de komst een uit van een islamitisch centrum. De uit plannen door voor het centrum, de dat in de buurt het van Ground Zero moet het komen, vormen aanleiding voor uit een hoogoplopende discussie op in Amerika. tijdens Zelfs president Obama bemoeit van zich op tv met de op affaire. De toespraak van Wilders in komt op een belangrijk op moment in tijdens de formatie van de een tijdens coalitie van VVD en met CDA met van gedoogsteun van de PVV. In de van de studio reageert CDA-prominent Hans Hillen op door op tv de toespraak van de Wilders. -Verder een reportage over de de buitenlandse vrienden van op tv Geert de Wilders, vanuit door Israël, Duitsland en de VS. Presentatie: een Twan Huys, met Mariëlle op Tweebeeke.

Nieuws, in sport en door achtergronden. -Donner over tijdens de pensioenen. Door de verslechterde situatie het bij de vijf een grote de fondsen worden mogelijk op miljoenen mensen tijdens getroffen. Demissionair minister een Piet Hein Donner is te de gast. -Turkije stemt op tv over een nieuwe grondwet. Aanstaande op tv zondag zal Turkije in een uit referendum uitmaken of uit de huidige in grondwet grondig zal een worden aangepast. Door van velen wordt op dit referendum gezien als een door keerpunt uit in het land en vrezen een tijdens volgende stap in naar een totalitair, islamitisch de bewind. -Web-Only: Wiesenthal uit werkte naar voor de Mossad. tijdens Simon Wiesenthal, van de legendarische Nazi-jager, was bevriend met naar een van op de grootste oorlogsmisdagdigers van uit de tijdens Tweede Wereld Oorlog. Ook werkte met hij van voor de Israëlische geheime dienst, een naar de Mossad. Dat op tv schrijft historicus Tom Segev. Presentatie: Mariëlle van Tweebeeke, het Rik Westelaken.

Nieuws, op sport en achtergronden. Rond met 22.40 uur Sportnieuws: Aandacht het voor FC tijdens Twente - door Internazionale. Presentatie: Twan Huys, Mariëlle door in Tweebeeke.

Nieuws, sport tijdens en naar achtergronden. Sportblok met de -Wielrennen: samenvatting van in de elfde etappe van de uit Vuelta van Vilanova i op la Geltrú naar tijdens Andorra. -Hockey: het samenvatting van de WK-wedstrijd de een Nederland - Japan (vrouwen) in Argentinië. tijdens -Tennis: hoogtepunten door van op de gespeelde partijen bij naar de US naar Open in New York. -Waterpolo: op tv samenvatting van de halve met tijdens finale Nederland - met Rusland (vrouwen) bij het EK in op Zagreb. -Judo: voorbeschouwing uit op naar het WK in Japan dat de morgen begint. naar Presentatie: Twan op tv Huys, Mariëlle het Tweebeeke.

Nieuws, sport en op tv een achtergronden. -Kamer debatteert over formatie. Wilders, de de Verhagen en Rutte willen doorgaan op tv met de door besprekingen over een rechts het kabinet. De Kamer bespreekt naar de naar formatieperikelen en met het wachten is op naar koningin Beatrix die door wellicht een nieuwe naar informateur zal benoemen. -Vrees op voor uit anti-moskee stemming in van VS. Het plan van voor een een islamitisch naar centrum in New York heeft naar op tv een heftige discussie losgemaakt in de de Verenigde Staten. op tv Voorstanders vinden het dat het er niet toe uit doet dat het het centrum islamitisch is, het tegenstanders op vinden de op bouw van het centrum naar een klap in in het gezicht tijdens van de nabestaanden van naar de slachtoffers van in 9/11. -Gerrit uit Zalm over ABN Amro. op Hij moet ABN Amro winstgevend door maken, het zodat hij de bank voor door tijdens zo'n 30 miljard euro tijdens winst kan verkopen. Maar naar Gerrit Zalm van moet nu opereren in een het op uiterst nerveus politiek door en financieel economisch uit mijnenveld. Rond 22.40 uur op Sportnieuws: -Voetbal: een samenvatting van de EK kwalificatiewedstrijd Nederland van het - Finland in door Rotterdam met interviews van het Bert Maalderink en het analyse in op tv de studio door Youri Mulder. naar -Wielrennen: samenvatting met van de tiende etappe van van de Vuelta de van Tarragona naar van Vilanova i la Geltrú. door -Tennis: tijdens aandacht voor de door US Open. Presentatie: Twan op tv Huys, van Astrid Kersseboom, Toine van de Peperstraten.

Nieuws, sport en door op achtergronden. -Ab Klink een uit Tweede Kamer. Terwijl koningin de Beatrix vandaag begon op met een nieuwe consultatieronde op om advies door in te uit winnen over de verdere voortgang het van uit de formatie, maakte het oud-CDA-onderhandelaar Ab Klink het bekend uit naar de Tweede Kamer op tv te stappen: 'Na alle gebeurtenissen van uit de naar afgelopen week het is er voor mij een door onwerkbare op situatie binnen de tijdens CDA-fractie ontstaan. De basis voor samenwerking naar - vertrouwen - een is aangetast. In op Nieuwsuur vanavond op een portret door van Ab met Klink en reacties met op zijn vertrek. En welke met gevolgende heeft een zijn vertrek voor de op tv formatie? Vanuit Den de Haag commentaar op van politiek de verslaggever Ferry Mingelen. -Exclusief: interview op tv met op tv Iraanse president. Als een eerste Nederlandse journalist een sprak Nieuwsuur-verslaggever Jan Eikelboom in uit Teheran met door Mahmoud Ahmadinejad. Over op het omstreden Iraanse tijdens atoomprogramma, over met Afghanistan, maar uiteraard het ook over wat de Iraanse president met op tv van Geert Wilders vindt. de Jan Eikelboom in vertelt over het in interview in de studio. in -Wereld bezorgd om antibiotica-resistentie. op tv Als op tv er niet snel iets gebeurt, kan een een op tv doodgewone blaasontsteking straks weer op dodelijk zijn. Antibiotica zijn in zo in overvloedig voorgeschreven dat bacteriën door er van ongevoelig voor zijn geworden. Vorig jaar op tv bijvoorbeeld was er door in door Groningen een uitbraak tijdens van de nieuwe, zeer op gevaarlijke resistente KPC-bacterie. op En op inmiddels waart het tuberculosespook op tv ook weer rond. het Presentatie: Twan Huys, Astrid Kersseboom, de Toine een van Peperstraten.

januari 2019
14-09-2010 22:00

Aflevering 9

Nieuwsuur - Aflevering 9

Nieuws, sport en achtergronden. -Hartfalen bij sporters niet bijgehouden. Meer dan een kwartier duurde het gisteravond op het veld van Vitesse om voetballer Evander Snow weer tot leven te brengen. De Ajacied zakte tijdens de wedstrijd plots...

13-09-2010 22:00

Aflevering 8

Nieuwsuur - Aflevering 8

Nieuws, sport en achtergronden. -Redelijke mate van zekerheid op rechts kabinet. Informateur Herman Tjeenk Willink heeft aan koningin Beatrix geadviseerd om de onderhandelingen voor een minderheidscoalitie van VVD en CDA, met steun van de P...

12-09-2010 22:00

Aflevering 7

Nieuwsuur - Aflevering 7

Nieuws, sport en achtergronden. -Turkije stemt over een nieuwe grondwet. Bijna vijftig miljoen Turkse stemgerechtigden kunnen vandaag in een referendum stemmen over grondwetswijzigingen die het parlement en de regering machtiger maken en di...

11-09-2010 22:00

Aflevering 6

Nieuwsuur - Aflevering 6

Nieuws, sport en achtergronden. -Geert Wilders speecht in New York. Alle ogen in politiek Den Haag zijn vandaag gericht op PVV-leider Geert Wilders. Negen jaar na de aanslagen op 11 september 2001, houdt Wilders in New York een toespraak bi...

10-09-2010 22:00

Aflevering 5

Nieuwsuur - Aflevering 5

Nieuws, sport en achtergronden. -Donner over de pensioenen. Door de verslechterde situatie bij de vijf grote fondsen worden mogelijk miljoenen mensen getroffen. Demissionair minister Piet Hein Donner is te gast. -Turkije stemt over nieuwe g...

09-09-2010 22:00

Aflevering 4

Nieuwsuur - Aflevering 4

Nieuws, sport en achtergronden. Rond 22.40 uur Sportnieuws: Aandacht voor FC Twente - Internazionale. Presentatie: Twan Huys, Mariëlle Tweebeeke.

08-09-2010 22:00

Aflevering 3

Nieuwsuur - Aflevering 3

Nieuws, sport en achtergronden. Sportblok met -Wielrennen: samenvatting van de elfde etappe van de Vuelta van Vilanova i la Geltrú naar Andorra. -Hockey: samenvatting van de WK-wedstrijd Nederland - Japan (vrouwen) in Argentinië. -Tennis: h...

07-09-2010 22:00

Aflevering 2

Nieuwsuur - Aflevering 2

Nieuws, sport en achtergronden. -Kamer debatteert over formatie. Wilders, Verhagen en Rutte willen doorgaan met de besprekingen over een rechts kabinet. De Kamer bespreekt de formatieperikelen en het wachten is op koningin Beatrix die welli...

06-09-2010 22:00

Aflevering 1

Nieuwsuur - Aflevering 1

Nieuws, sport en achtergronden. -Ab Klink uit Tweede Kamer. Terwijl koningin Beatrix vandaag begon met een nieuwe consultatieronde om advies in te winnen over de verdere voortgang van de formatie, maakte oud-CDA-onderhandelaar Ab Klink beke...

Je bekijkt momenteel pagina 183 van 184. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Nieuwsuur gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nieuwsuur de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nieuwsuur bij Nieuwsuur liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nieuwsuur. Heb je een uitzending van Nieuwsuur gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nieuwsuur gemist

Nieuws, sport en achtergronden. Presentatie: Twan Huys, Mariëlle Tweebeeke.

Uitzending gemist van Nieuwsuur? Hier kun je alle uitzendingen van Nieuwsuur kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2746
  • Laatste uitzending op 19-01-2019 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord