Programma gemist?

Nieuws en achtergronden. het -Spanning in de Egypte loopt op. uit Miljoenen mensen eisen tijdens vandaag met opnieuw het onmiddellijke aftreden van president de Mubarak. met Ze hebben vandaag uit uitgroepen tot 'vaarwel vrijdag'. op tv Bij het naar presidentieel paleis door lopen de spanningen op op tussen aanhangers en tegenstanders van met het de Egyptische president. Steeds meer mensen de in scharen zich bij van de betogers: artsen, advocaten, ambtenaren. In naar op Nieuwsuur vanavond uitgebreid aandacht met voor de krachtmeting het tussen de uit bevolking en het van Egyptische regime. In de op studio is met Midden-Oostendeskundige Bertus Hendriks. -PVV presenteert het lijsttrekker op Senaat. Volgens Geert Wilders is op tv hij een groot talent: op Machiel de Graaf, de door lijsttrekker van de PVV bij op tv de Eerste Kamerverkiezingen. op tv De Graaf gaat naar er vanuit dat CDA, tijdens VVD en PVV op tv samen een meerderheid door zullen halen naar in op tv de Eerste Kamer. een -Schaatsen: vooruitblik op het tijdens WK allround in Calgary van dat op 12 in februari begint in met Mart Smeets van en verslaggever Bert Maalderink. tijdens -Tennis: korte samenvattingen van van de vandaag gespeelde uit naar partijen bij het ABN AMRO World van met Tennis Tournament in Rotterdam. naar Presentatie: Mariëlle Tweebeeke, het Astrid Kersseboom, Henry het Schut.

Nieuws, de sport en achtergronden. -Simonis beschermde door op pedoseksuele pastoor. Uit onderzoek van in Nieuwsuur, NRC Handelsblad, en het de Wereldomroep blijkt tijdens dat oud-aartsbisschop Simonis het decennialang een het veroordeelde de pedofiele pastoor heeft beschermd. uit De pastoor werd naar in 1987 veroordeeld voor misbruik door van minderjarige naar jongens. Toch hielp Simonis met hem aan een tijdens in nieuwe parochie in Amersfoort. Daar op vergreep hij een zich opnieuw. Toen hij ook het daar werd veroordeeld, op het kreeg de pastoor weér een een parochie, nu in naar Eindhoven. Vanavond de gesprekken met de dader, de pastoor uit Ron, Hanneke Brunt, moeder van in een ontuchtslachtoffer, Erwin Meester, door ontuchtslachtoffer, naar aartsbisschop Wim Eijk in en een schriftelijke uit reactie van tijdens kardinaal en emeritus uit bisschop Ad Simonis. In het de studio reageert Martin de naar Witte, de van advocaat uit die Hanneke Brunt de bijstaat. -De Politieke Barometer. Hoe zou op de Tweede Kamer in eruit zien als in er nu verkiezingen met zouden worden gehouden? van -Schoolkeuze, een relatief met begrip. de Honderden kinderen kiezen ook een dit jaar voor een met tijdens middelbare school. In steeds meer uit steden is de van keuzevrijheid beperkt; loting is in op eerder regel dan uitzondering. -Met om op de ca. 22.40 uur naar NOS Sportnieuws: -Schaatsen: vooruitblik de op het WK Allround in van Calgary dat op naar 12 februari begint. door Verslag: Bert de Maalderink. -Tennis: samenvattingen op van de door vandaag gespeelde partijen op tv bij het door ABN AMRO World Tennis Tournament in van Rotterdam. -Wielrennen: aandacht met voor de bike-off uit op de met Alkmaarse wielerbaan naar tussen Marianne Vos uit en Kirsten Wild. Zij strijden met om een startplaats door voor tijdens het onderdeel omnium op het het WK Baan een 2011 in uit Apeldoorn. Presentatie: Astrid Kersseboom, Mariëlle met Tweebeeke, Tom het Egbers.

Nieuws, sport en op tv naar achtergronden. -Kaalslag bij het de rechterlijke macht. Burgers van moeten straks veel meer griffierechten uit gaan door betalen en er wordt flink de gesnoeid het in het aantal opleidingsplaatsen. Een van het kaalslag, aldus de van rechters. -'Natuurgebieden in gevaar'. De een provincies naar zijn niet blij met met de bezuinigingsplannen van in het kabinet op op natuur en landschap. Staatssecretaris met Henk Bleker legt in in op tv de studio uit waarom deze plannen op goed zijn. op tv -'WikiLeaks in ten onder aan eigen succes'. een WikiLeaks gaat ten naar onder aan zijn eigen uit succes. En het Assange, door de baas van de klokkenluiderssite, is de daar zelf schuldig tijdens aan. Dat tijdens zegt Daniel Domscheit-Berg, de uit met voormalige tweede man van WikiLeaks op tv die in morgen zijn ervaringen publiceert met in het boek 'Inside WikiLeaks'. op uit -Sportblok met: -Voetbal: samenvatting van de op tv oefenwedstrijd de Nederland - Oostenrijk in Eindhoven. tijdens Commentaar: Jeroen met Elshoff. de Interviews: Jeroen Stekelenburg. Analyse: een Youri Mulder. -Tennis: van korte samenvattingen de van de vandaag gespeelde partijen een bij naar het ABN AMRO op World Tennis Tournament in tijdens Rotterdam. -Skiën: de aandacht voor het WK met Alpineskiën Super de G (mannen) in Garmisch-Partenkirchen. Presentatie: uit Twan Huys, Astrid op tv Kersseboom, Tom in Egbers.

Nieuws, de sport en achtergronden. het -Krijgen verdachten nog wel een uit op advocaat? Staatssecretaris Fred een Teeven komt met nieuwe op tarieven voor advocaten. op tv Een raadsman krijgt een dan bij het begin van op tv het strafrechtelijk onderzoek door tijdens de helft minder op betaald. Vooraanstaande advocaten zeggen dat met ze verdachten een in de eerste cruciale fase naar van uit het onderzoek dan onmogelijk van kunnen door bijstaan. -Nederlands schip redde van 241 vluchtelingen. In januari dobberden de 263 vluchtelingen met reddeloos op verloren op een zinkend Turks op visserscheepje. Tot er naar redding kwam van van een Nederlands vrachtschip. -Kinderen de in achterstandwijken sporten tijdens eindelijk. Het de project een 'Meedoen' is na vijf jaar succesvol een afgesloten: 27 duizend met kinderen in door achterstandwijken sporten met nu. Maar wil de minister de door er nog geld in steken? -Relatie het naar Iran daalt tot dieptepunt. Volgens op tv Iran maakt in Nederland van de uit zaak-Bahrami, die in met Iran is de opgehangen, een mensenrechtenzaak. Iran beschuldigt het Nederland ervan een vrijhaven met een te zijn voor misdadigers, smokkelaars naar en terroristen. Het kabinet uit de heeft de Iraanse ambassadeur op het met matje geroepen naar en een de eigen ambassadeur uit naar Teheran inmiddels op teruggeroepen. -Met om ca. 22.40 uur tijdens Sportblok: -Alpineskiën: aandacht op tv een voor de Super G tijdens vrouwen in Garmisch-Partenkirchen. een -Voetbal: aandacht een voor de persconferentie van uit bondscoach Bert van van Marwijk, in aanloop naar van de oefenwedstrijd Nederland - op Oostenrijk op woensdag tijdens 9 van februari. -Tennis: samenvattingen van de met vandaag door gespeelde partijen bij het tijdens ABN AMRO World een Tennis Tournament de in Rotterdam. van Presentatie: Twan Huys, Jeroen Overbeek, Tom de met Egbers.

Nieuws, sport en het achtergronden. -Moszkowicz: 'rechtszaak naar van moet helemaal over'. Vandaag is van de rechtszaak uit tegen PVV-leider Geert Wilders naar hervat, die wordt vervolgd van voor door haatzaaien en discriminatie. In met oktober moest door de zaak worden een opgeschort nadat Wilders' advocaat uit Moszkowicz de rechters met op succes door had gewraakt. een De laatste vindt dat de zaak tijdens integraal opnieuw moet met een worden behandeld. -Zorgen over garantstellingen van overheid. Nederland staat op tv garant voor door ruim 200 miljard euro van aan leningen aan een onder door meer IJsland en in Griekenland en een aantal banken, door waaronder tijdens ABN Amro. Volgens minister De op tv Jager (Financiën) maken we op tv een daar winst op. Vooraanstaande op tv economen vinden echter dat het de risico's onderschat worden, door en dat het de overheid daar van eerlijker over door moet zijn. -De van strijd om de Millennium Trilogie. naar Na het de dood van met schrijver Stieg Larsson de barstte de naar strijd om zijn door bestsellerreeks, de Millennium een Trilogie, los. Weduwe Eva Gabrielsson en tijdens de familie Larsson naar raakten met elkaar op tv in onmin. Gabrielsson door heeft nu tijdens een boek naar over haar geliefde tijdens geschreven. Nieuwsuur reist naar Stockholm met en op tv spreekt met Eva Gabrielsson naar en met het de familie van naar Larsson, die de royalties op het in zijn werk bezit. -Sportblok met: door -Voetbal: aandacht voor op het Nederlands met elftal in aanloop naar de het oefenwedstrijd tegen in Oostenrijk. -Tennis: aandacht uit voor het ABN de AMRO World Tennis met Tournament in door Rotterdam. Presentatie: in Twan Huys, Jeroen van Overbeek, Tom Egbers.

Nieuws en uit achtergronden. het Presentatie: Joost Karhof.

Nieuws door en achtergronden. Presentatie: Twan op Huys, naar Mariëlle Tweebeeke.

Nieuws en in achtergronden. -Vertrekdag van op tv Mubarak. De oppositie uit in Egypte van staat weer massaal op het op tv Tahrirplein in uit Caïro. op Vandaag is uitgeroepen tot 'vertrekdag' van op tv Mubarak. van De demonstratie naar verloopt tot nu toe vreedzaam, uit al zijn er door enkele ongeregeldheden, waarbij een aanhangers en met tegenstanders van op Mubarak met stenen door naar elkaar gooien. De het gebeurtenissen in Egypte: van een actueel verslag een vanuit Caïro van verslaggever in Jan Eikelboom en op tv VRT-verslaggever Rudi het Vranckx, een portret uit van de streng van Islamitische Moslimbroederschap, een vanuit New York naar een gesprek met tijdens Amerika-correspondent Tom Kleijn, en commentaar van op Bertus Hendriks, Midden-Oostendeskundige. door Presentatie: Twan Huys, door Astrid uit Kersseboom.

Nieuws, sport en een met achtergronden. -Doden en gewonden in met Egypte. In Egypte in wordt naar voor de tiende een dag op rij door geprotesteerd tegen president in Mubarak. Afgelopen nacht gingen de met protesten op tv door, maar niet met meer vreedzaam zoals op de eerste door in acht dagen: er vielen zeker naar vijf uit doden en tientallen door gewonden. Het plein uit lijkt overgenomen door aanhangers van op tv Mubarak. Journalisten lijken vandaag met het doelwit van uit met Mubarak-aanhangers; ze worden bedreigd van of opgepakt. De uit Verenigde Staten hebben van de acties door tegen de media bestempeld als door een bewuste campagne op de journalisten te op intimideren. Nieuwsuur staat tijdens geheel op tv in het teken van de van onrust in op tv Egypte en bevat ondermeer de een volgende op tv onderdelen: -Het de laatste nieuws vanuit Egypte door een verslaggevers met Jan Eikelboom en Rudi Vranckx. door -Nieuwsuur kijkt naar de op manier waarop op de Egyptische staatstelevisie verslag op tv op doet van de protesten. -Een verslag op tv over de het rol van het de Social Media naar in het conflict. naar -Een reportage vanuit Israël waar op de inwoners de bang zijn in omdat het regime van Mubarak naar de altijd zorgde voor rust aan tijdens één van in de belangrijkste grenzen van hun door land. -In uit de studio naar een gesprek met de naar minister van Buitenlandse Zaken, de tijdens Uri Rosenthal, met Bertus Hendriks, Midden-Oostendeskundige, het door en met de op tv Nederlandse Egyptenaar Faruk Ibrahim. in -Met om ca. 22.40 uur met Sportblok: -Tennis: Michaëlla door Krajicek een doet weer mee in van het Nederlandse Fed van Cup team met dat van 2 van tot 5 met februari in actie komt de in Eilat. Verslaggever naar Martin Vriesema sprak hierover met op tv haar het en haar coach Manon Bollegraf. op de -Aandacht voor het overige sportnieuws. Presentatie: in Twan Huys, het Jeroen Overbeek, door Jeroen Stomphorst.

Nieuws, van sport en achtergronden. -Sportblok het met: -Schaatsen: korte samenvatting uit van de KPN de Open Nederlandse naar Kampioenschappen op naar natuurijs op de Oostenrijkse Weissensee op tv met commentaar op van Herbert Dijkstra. Presentatie: de Twan op Huys, Mariëlle een Tweebeeke.

Nieuws, een sport en achtergronden. -Climax op in Egypte. De volksopstand een in naar Egypte krijgt vandaag een op hoogtepunt met een naar massale betoging in van de het hoofdstad Caïro. De in president, Hosni Mubarak, moet volgens van de betogers op uiterlijk vrijdag opstappen. uit -Overgang. De oppositie, verenigd in een een een coalitie waarvan ook de de officieel verboden Moslimbroederschap op deel uitmaakt, wil pas naar praten over een naar op tv overgang naar democratie nadat naar Mubarak is afgetreden. -Obama. tijdens Ook de Amerikaanse regering naar lijkt intussen steeds naar meer in afstand te nemen op van de Egyptische president. Volgens door van Amerikaanse media zouden de Amerikanen Mubarak de inmiddels naar aansporen op te stappen. van -Politiek. op tv Een verslag van de 8e dag een van protest in door Egypte. Met onder tijdens uit meer een reportage tijdens uit Caïro, bericht uit Israël, de commentaar van uit Midden-Oostendeskundige Bertus Hendriks. -Economie. Een op tv gesprek met Gert-Jan op Segers, directeur wetenschappelijk in bureau het ChristenUnie die zeven jaar in het Egypte tijdens heeft gewoond, van gesprekken met Egyptische studenten in het Nederland en een gesprek op tv met Geoffry Kohl, de eigenaar op van een importbedrijf dat veel het zaken het doet met Egypte. tijdens -Sportblok met: -Schaatsen: op voorbeschouwing op de Open met Nederlandse Kampioenschappen op de met Weissensee een in Oostenrijk. Verslag: Herbert de Dijkstra. -Voetbal: samenvatting het van van de Eredivisiewedstrijd De in Graafschap - FC het Utrecht die het afgelopen weekend het werd het afgelast. Presentatie: Mariëlle een Tweebeeke, Rik van uit de Westelaken, Jeroen in Stomphorst.

Nieuws, sport in en achtergronden. met -Een week van protesten in met Egypte. het De anarchie naar in de Egyptische op hoofdstad Caïro bereikte de afgelopen dagen een een op tv hoogtepunt. Ook in vandaag gingen tienduizenden in demonstranten de straat op. met De voedselvoorziening stagneert, het verkeer door is een chaos naar en fabrieken op sluiten het hun deuren. President Mubarak, het in mikpunt van de het woede, in zag zich vandaag gedwongen om op een deel in van zijn ministersploeg te vervangen. uit Hij op tv hoopt dat zo de rust naar weerkeert. Vanavond het van laatste nieuws vanuit tijdens Caïro door verslaggever op de Jan Eikelboom. Ook met een gesprek met Mostefa Souag, van chef Nieuws van de op tv Arabische zender Al door de Jazeera. Vanuit Israël bericht met van correspondent Ankie Rechess. En het Midden-Oostendeskundige uit Bertus Hendriks met geeft commentaar in de het studio. -Ophef door executie het Zahra Bahrami. op tv De executie van de op tv Nederlands-Iraanse Zahra Bahrami uit in Iran doet veel het op tv stof opwaaien. Nederlandse en Europese politici op in spreken hun afgrijzen uit. Nederland door heeft alle diplomatieke het contacten met Iran met bevroren. -Sportblok met op tv aandacht het voor het belangrijkste sportnieuws van van vandaag. Presentatie: tijdens Rik van de tijdens Westelaken, Mariëlle uit Tweebeeke, Jeroen Stomphorst.

Nieuws, door sport en achtergronden. Presentatie: met Joost op Karhof.

Nieuws op tv en achtergronden. -Bloedig in protest Egypte naar gaat door. In de Egyptische op hoofdstad in Caïro en in Alexandrië zijn opnieuw het enkele naar duizenden mensen de straat met opgegaan op tv om te protesteren. Betogers hebben het in Caïro de inmiddels het ministerie door van Binnenlandse Zaken bestormd. het De politie opende het het vuur. uit Dat meldt de Arabische nieuwszender de al-Jazeera. De betogers naar naar eisen het vertrek van Hosni Mubarak met en zijn niet tijdens onder de indruk op met van de toezeggingen die uit hij gisteravond deed in uit een tv-toespraak. in De politie in op Alexandrië heeft traangas op ingezet en met naar scherp geschoten. Het met laatste nieuws. Vanauit van Caïro een gesprek met verslaggever het van Jan Eikelboom en in de studio het uit reageert Midden-Oostendeskundige Bertus Hendriks. tijdens Presentatie: Eva Jinek, Mariëlle het Tweebeeke.

Nieuws op en achtergronden. -Massaprotesten bereiken climax uit in Egypte. tijdens Egyptenaren zijn weer massaal naar de straat opgegaan met om voor een de vierde dag op een rij te protesteren de op tegen de onvrijheid in hun land. het Er zijn op tv betogingen in en rond door Caïro, Suez met en Alexandrië. De een Egyptische regering zet zich de schrap een en zegt dat tijdens de politie hard zal op tv optreden. Er tijdens zouden al verschillende naar doden zijn naar gevallen. Een verslag de en Midden-Oostendeskundige Bertus tijdens Hendriks reageert. -Kamermeerderheid in voor missie Kunduz. De tijdens politiemissie naar de Kunduz gaat door. Dankzij oppositiepartij een GroenLinks, die nu alleen een met de achterban nog moet overtuigen. De op tv achterban van met de partij met heeft veel bezwaren tegen tijdens de omstreden missie, maar uit fractievoorzitter Jolande Sap in de denkt dat ze goede uit argumenten heeft van voor de steun aan het in kabinetsplan. op Presentatie: Mariëlle Tweebeeke, Jeroen Overbeek, Henry op tv van Schut.

juli 2019
11-02-2011 22:00

Aflevering 154

Nieuwsuur - Aflevering 154

Nieuws en achtergronden. -Spanning in Egypte loopt op. Miljoenen mensen eisen vandaag opnieuw het onmiddellijke aftreden van president Mubarak. Ze hebben vandaag uitgroepen tot 'vaarwel vrijdag'. Bij het presidentieel paleis lopen de spanni...

10-02-2011 22:00

Aflevering 153

Nieuwsuur - Aflevering 153

Nieuws, sport en achtergronden. -Simonis beschermde pedoseksuele pastoor. Uit onderzoek van Nieuwsuur, NRC Handelsblad, en de Wereldomroep blijkt dat oud-aartsbisschop Simonis decennialang een veroordeelde pedofiele pastoor heeft beschermd....

09-02-2011 22:00

Aflevering 152

Nieuwsuur - Aflevering 152

Nieuws, sport en achtergronden. -Kaalslag bij de rechterlijke macht. Burgers moeten straks veel meer griffierechten gaan betalen en er wordt flink gesnoeid in het aantal opleidingsplaatsen. Een kaalslag, aldus de rechters. -'Natuurgebieden ...

08-02-2011 22:00

Aflevering 151

Nieuwsuur - Aflevering 151

Nieuws, sport en achtergronden. -Krijgen verdachten nog wel een advocaat? Staatssecretaris Fred Teeven komt met nieuwe tarieven voor advocaten. Een raadsman krijgt dan bij het begin van het strafrechtelijk onderzoek de helft minder betaald....

07-02-2011 22:00

Aflevering 150

Nieuwsuur - Aflevering 150

Nieuws, sport en achtergronden. -Moszkowicz: 'rechtszaak moet helemaal over'. Vandaag is de rechtszaak tegen PVV-leider Geert Wilders hervat, die wordt vervolgd voor haatzaaien en discriminatie. In oktober moest de zaak worden opgeschort na...

06-02-2011 22:00

Aflevering 149

Nieuwsuur - Aflevering 149

Nieuws en achtergronden. Presentatie: Joost Karhof.

05-02-2011 22:00

Aflevering 148

Nieuwsuur - Aflevering 148

Nieuws en achtergronden. Presentatie: Twan Huys, Mariëlle Tweebeeke.

04-02-2011 22:00

Aflevering 147

Nieuwsuur - Aflevering 147

Nieuws en achtergronden. -Vertrekdag van Mubarak. De oppositie in Egypte staat weer massaal op het Tahrirplein in Caïro. Vandaag is uitgeroepen tot 'vertrekdag' van Mubarak. De demonstratie verloopt tot nu toe vreedzaam, al zijn er enkele o...

03-02-2011 22:00

Aflevering 146

Nieuwsuur - Aflevering 146

Nieuws, sport en achtergronden. -Doden en gewonden in Egypte. In Egypte wordt voor de tiende dag op rij geprotesteerd tegen president Mubarak. Afgelopen nacht gingen de protesten door, maar niet meer vreedzaam zoals op de eerste acht dagen:...

02-02-2011 22:00

Aflevering 145

Nieuwsuur - Aflevering 145

Nieuws, sport en achtergronden. -Sportblok met: -Schaatsen: korte samenvatting van de KPN Open Nederlandse Kampioenschappen op natuurijs op de Oostenrijkse Weissensee met commentaar van Herbert Dijkstra. Presentatie: Twan Huys, Mariëlle Twe...

01-02-2011 22:00

Aflevering 144

Nieuwsuur - Aflevering 144

Nieuws, sport en achtergronden. -Climax in Egypte. De volksopstand in Egypte krijgt vandaag een hoogtepunt met een massale betoging in de hoofdstad Caïro. De president, Hosni Mubarak, moet volgens de betogers uiterlijk vrijdag opstappen. -O...

31-01-2011 22:00

Aflevering 143

Nieuwsuur - Aflevering 143

Nieuws, sport en achtergronden. -Een week van protesten in Egypte. De anarchie in de Egyptische hoofdstad Caïro bereikte de afgelopen dagen een hoogtepunt. Ook vandaag gingen tienduizenden demonstranten de straat op. De voedselvoorziening s...

30-01-2011 22:00

Aflevering 142

Nieuwsuur - Aflevering 142

Nieuws, sport en achtergronden. Presentatie: Joost Karhof.

29-01-2011 22:00

Aflevering 141

Nieuwsuur - Aflevering 141

Nieuws en achtergronden. -Bloedig protest Egypte gaat door. In de Egyptische hoofdstad Caïro en in Alexandrië zijn opnieuw enkele duizenden mensen de straat opgegaan om te protesteren. Betogers hebben in Caïro inmiddels het ministerie van B...

28-01-2011 22:00

Aflevering 140

Nieuwsuur - Aflevering 140

Nieuws en achtergronden. -Massaprotesten bereiken climax in Egypte. Egyptenaren zijn weer massaal de straat opgegaan om voor de vierde dag op rij te protesteren tegen de onvrijheid in hun land. Er zijn betogingen in en rond Caïro, Suez en A...

Je bekijkt momenteel pagina 185 van 195. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Nieuwsuur gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nieuwsuur de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nieuwsuur bij Nieuwsuur liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nieuwsuur. Heb je een uitzending van Nieuwsuur gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nieuwsuur gemist

Nieuws, sport en achtergronden. Presentatie: Twan Huys, Mariëlle Tweebeeke.

Uitzending gemist van Nieuwsuur? Hier kun je alle uitzendingen van Nieuwsuur kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2921
  • Laatste uitzending op 15-07-2019 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord