Programma gemist?

Nieuws, het sport en achtergronden. tijdens -Hartfalen bij sporters niet bijgehouden. op tv Meer dan een uit kwartier duurde het met gisteravond op het een veld van Vitesse in om voetballer op Evander Snow weer tot een leven te brengen. een De de Ajacied zakte tijdens de wedstrijd in plotseling het in elkaar. Hartfalen het bij sporters - amateur of in professioneel tijdens - komt veel vaker voor. met met -Iraanse diplomaten lopen weg. Farzad Farhangian door een is de derde Iraanse diplomaat die op tv dit jaar in opstapt uit onvrede van over het de politieke onderdrukking in met Iran. Hij vroeg vandaag in in Oslo de asiel aan. de Koeien grazen niet meer op tv Buiten grazen is er voor van steeds meer van melkkoeien niet meer een bij. Gerda van 1 is nummer 131 een geworden, een turbokoe. Het van doel: voor minder uit geld, meer van melk uit één op koe. -Rond 22.40 de uur Sportnieuws: een -Voetbal: aandacht voor de met Champions Leaguewedstrijd FC een Twente - Internazionale door en naar een vooruitblik op de wedstrijd op Real Madrid op tv - Ajax. -Hockey: aandacht het voor de tijdens benefietwedstrijd Nederland - de Pakistan in door Rotterdam waarvan de opbrengst naar de van van slachtoffers van de overstroming het in Pakistan in gaat. Presentatie: Twan een Huys, Rik Westelaken, Henry met Schut.

Nieuws, de sport en achtergronden. -Hartfalen bij naar sporters op tv niet bijgehouden. Meer naar dan een kwartier op tv duurde het gisteravond op het naar veld van Vitesse de om voetballer de Evander Snow weer tot tijdens leven met te brengen. De van Ajacied zakte in tijdens de wedstrijd plotseling in elkaar. door Hartfalen bij in sporters op - amateur of door professioneel - komt veel vaker tijdens voor. -Iraanse diplomaten lopen de weg. op Farzad Farhangian is de de derde Iraanse tijdens diplomaat die dit jaar opstapt uit tijdens uit onvrede over de de politieke onderdrukking in in Iran. Hij vroeg vandaag in het Oslo het asiel aan. Koeien op grazen niet meer door Buiten grazen is er de voor steeds meer melkkoeien uit op niet meer bij. Gerda 1 naar is uit nummer 131 geworden, een turbokoe. met Het het doel: voor minder op tv geld, meer melk uit één van koe. in -Rond 22.40 uur Sportnieuws: -Voetbal: aandacht de voor de naar Champions Leaguewedstrijd FC in Twente - met Internazionale en een het vooruitblik op de wedstrijd met Real Madrid - Ajax. tijdens -Hockey: aandacht uit voor de een benefietwedstrijd Nederland - het Pakistan in Rotterdam waarvan naar de opbrengst naar naar de slachtoffers van de naar overstroming in de Pakistan gaat. Presentatie: Twan op tv Huys, Rik op Westelaken, Henry van Schut.

Nieuws, het sport en achtergronden. -Redelijke het mate op van zekerheid op rechts kabinet. Informateur door tijdens Herman Tjeenk Willink heeft aan uit koningin Beatrix geadviseerd om door van de onderhandelingen voor een minderheidscoalitie met van VVD en CDA, op met steun van in de PVV, door voort te zetten. Oud-informateur de Ivo van Opstelten gaat opnieuw door de onderhandelingen leiden. Tjeenk Willink van adviseert van Opstelten om ook met te onderzoeken of er voldoende uit steun is bij naar andere partijen in met de Tweede op Kamer. -Werkdruk de rechters te hoog. De kwaliteit naar van naar de Nederlandse rechtspraak staat van onder druk doordat in de op tv werkdruk voor rechters te hoog tijdens is. Dat zegt tijdens de naar president van de rechtbank naar in Den Haag, op tv Frits Bakker. -Gerard uit mag geen appeltaarten de meer bakken. Sinds 21 met juni geldt uit een verplichte eigen bijdrage de voor onder meer dagopvang een de en vrijwilligerswerk voor op tv psychiatrische patiënten. Het gevolg de is dat veel patiënten van afhaken, tijdens omdat ze de eigen in bijdrage niet kunnen uit opbrengen. Zoals Gerard Wijsman, die naar door de gestegen de op kosten niet meer naar de dagopvang een kan. -Angst als van creatieve de bron. In de Kunsthal op tv in Rotterdam opent zaterdag in een tentoonstelling van met werk een van de Noorse expressionist een Edvard tijdens Munch, bekend van 'De Schreeuw'. op tv Het is voor op tv het met eerst dat zo'n groot de overzicht in Nederland uit te zien door is. Met om op ca. 22.40 uur NOS Sportnieuws: Wielrennen: door samenvatting van op tv de zestiende in etappe van de Vuelta de van Gijón naar Alto naar op de Cotobello. -Voetbal: aandacht voor in FC Twente, op de club die morgen in naar de Champions tijdens League in actie de komt tegen Inter het Milan. naar -Judo: aandacht voor het het WK in van Tokio, Japan. -Aandacht voor het van overige sportnieuws. Presentatie: op Twan Huys, Ferry Mingelen, naar Astrid op Kersseboom, Henry van Schut.

Nieuws, sport het en achtergronden. -Turkije stemt de over in een nieuwe grondwet. uit Bijna vijftig miljoen Turkse op tv stemgerechtigden kunnen vandaag uit in een een referendum stemmen over grondwetswijzigingen die tijdens tijdens het parlement en de regering van machtiger naar maken en die het Turkse tijdens stelstel beter op tv afstemmen op Europa. door Door velen wordt dit met referendum gezien als een uit keerpunt naar in het land. Maar tegenstanders op tv zeggen dat deze het een wijzigingen de macht van het regeringspartij AKP zullen in vergroten, waardoor de weg tijdens vrij zal van zijn naar een totalitaire staat. uit Een reactie op het het naar referendum en de uitslag in van op tv Joost Lagendijk, voormalig europarlementariër, en nu door op tv docent aan de Sabanci Universiteit in uit Istanboel. Presentatie: naar Joost een Karhof.

Nieuws, op sport en achtergronden. -Geert door Wilders speecht door in New een York. Alle ogen in politiek Den door Haag zijn door vandaag gericht de op PVV-leider Geert Wilders. Negen met jaar na de de aanslagen op 11 een september 2001, houdt uit in Wilders in New het York een toespraak bij de de demonstratie tegen de komst de van van een islamitisch centrum. De op plannen voor naar het centrum, dat tijdens in de buurt van door Ground Zero door moet komen, vormen aanleiding voor op tv een hoogoplopende discussie op uit in Amerika. Zelfs president Obama bemoeit naar een zich met de affaire. De toespraak een van op tv Wilders komt door op een belangrijk van moment tijdens de formatie van een het coalitie van VVD het en CDA met op gedoogsteun van de tijdens uit PVV. In de studio reageert op tv CDA-prominent Hans met Hillen op de toespraak van van Wilders. -Verder het een reportage over de in buitenlandse het vrienden van van Geert Wilders, vanuit naar Israël, Duitsland en de VS. Presentatie: in Twan tijdens Huys, Mariëlle met Tweebeeke.

Nieuws, sport en het achtergronden. de -Donner over het de pensioenen. Door de de verslechterde situatie bij tijdens de vijf grote fondsen worden uit mogelijk van miljoenen mensen met getroffen. Demissionair minister Piet op Hein Donner is op te gast. -Turkije stemt een over nieuwe grondwet. Aanstaande uit zondag zal Turkije op in uit een referendum uitmaken uit of de huidige grondwet de grondig van zal worden aangepast. Door van velen wordt met dit referendum gezien als een keerpunt uit in het land op op en vrezen een volgende tijdens stap naar een met totalitair, islamitisch bewind. -Web-Only: Wiesenthal uit naar werkte voor de Mossad. Simon Wiesenthal, naar tijdens de legendarische Nazi-jager, was tijdens bevriend met een van op de grootste van oorlogsmisdagdigers uit door de Tweede Wereld naar Oorlog. Ook werkte hij de voor de in Israëlische geheime dienst, de Mossad. Dat in schrijft historicus Tom van Segev. Presentatie: op Mariëlle met Tweebeeke, Rik Westelaken.

Nieuws, door sport en achtergronden. Rond naar 22.40 uur Sportnieuws: Aandacht het op voor FC Twente - Internazionale. Presentatie: op tv Twan Huys, de Mariëlle met Tweebeeke.

Nieuws, van sport en met achtergronden. Sportblok met -Wielrennen: samenvatting de van de elfde in etappe van de Vuelta van met van Vilanova i la Geltrú naar naar Andorra. van -Hockey: samenvatting van met de WK-wedstrijd Nederland - uit Japan (vrouwen) op tv in Argentinië. -Tennis: hoogtepunten naar van de gespeelde partijen van bij de US naar Open het in New in York. -Waterpolo: samenvatting van naar de halve de finale Nederland - de Rusland (vrouwen) bij met het EK in Zagreb. -Judo: in voorbeschouwing van op het WK in Japan dat met morgen tijdens begint. Presentatie: met Twan Huys, Mariëlle met Tweebeeke.

Nieuws, op tv sport en door achtergronden. -Kamer debatteert over formatie. Wilders, door Verhagen op en Rutte willen doorgaan naar met in de besprekingen over een een rechts kabinet. naar De Kamer bespreekt de formatieperikelen en uit het van wachten is op koningin Beatrix tijdens die wellicht uit een nieuwe op informateur zal benoemen. -Vrees op tv voor op anti-moskee stemming in VS. Het van plan uit voor een een de islamitisch centrum in New York op tv heeft een heftige het discussie losgemaakt op tv in de Verenigde Staten. op tv Voorstanders uit vinden dat het er niet in toe doet de dat het centrum islamitisch is, op tv naar tegenstanders vinden de bouw van uit het naar centrum een klap in het op gezicht van de nabestaanden van van tijdens de slachtoffers van door 9/11. -Gerrit Zalm over ABN uit Amro. uit Hij moet het ABN Amro winstgevend maken, zodat op tv hij de bank uit voor zo'n op 30 miljard tijdens euro winst kan verkopen. Maar de Gerrit Zalm moet nu op opereren in een op tv uiterst op nerveus politiek en financieel een economisch mijnenveld. Rond door 22.40 een uur Sportnieuws: -Voetbal: samenvatting met van de EK kwalificatiewedstrijd tijdens Nederland - Finland op in Rotterdam met interviews naar in van Bert Maalderink en in analyse in op tv de studio door Youri uit Mulder. -Wielrennen: samenvatting van uit de tiende etappe door van de Vuelta van het Tarragona naar uit Vilanova in i la Geltrú. naar -Tennis: aandacht voor de een US Open. Presentatie: Twan van Huys, Astrid Kersseboom, Toine tijdens een van Peperstraten.

Nieuws, sport met en achtergronden. -Ab naar Klink uit uit Tweede Kamer. met Terwijl koningin Beatrix vandaag in begon met een nieuwe door consultatieronde om advies de in te winnen over uit de verdere door voortgang van de formatie, door maakte door oud-CDA-onderhandelaar Ab Klink bekend op uit met de Tweede Kamer op te stappen: 'Na alle tijdens gebeurtenissen van de afgelopen een week tijdens is er voor de mij een onwerkbare situatie binnen de uit CDA-fractie met ontstaan. De op tv basis voor samenwerking - vertrouwen - met is aangetast. uit In de Nieuwsuur vanavond een portret van het Ab van Klink en reacties op zijn vertrek. met En in welke gevolgende heeft het zijn vertrek voor de van formatie? op tv Vanuit Den Haag commentaar van politiek met verslaggever Ferry op tv Mingelen. -Exclusief: interview de met van Iraanse president. Als eerste de Nederlandse journalist sprak met Nieuwsuur-verslaggever Jan Eikelboom in de Teheran met door Mahmoud Ahmadinejad. Over het omstreden naar Iraanse van atoomprogramma, over Afghanistan, de maar uiteraard door ook over wat de een Iraanse president met van Geert Wilders vindt. Jan het Eikelboom vertelt een over het interview naar in de studio. -Wereld de bezorgd om door antibiotica-resistentie. Als er niet snel het een iets gebeurt, kan een een doodgewone blaasontsteking een straks weer dodelijk zijn. naar Antibiotica zijn zo overvloedig voorgeschreven door dat bacteriën de er ongevoelig voor zijn de geworden. Vorig jaar het uit bijvoorbeeld was er in Groningen een op uitbraak van op de nieuwe, zeer op gevaarlijke resistente op KPC-bacterie. En inmiddels waart het in tuberculosespook ook weer uit rond. met Presentatie: Twan Huys, uit Astrid Kersseboom, Toine van de Peperstraten.

februari 2019
15-09-2010 22:00

Aflevering 10

Nieuwsuur - Aflevering 10

Nieuws, sport en achtergronden. -Hartfalen bij sporters niet bijgehouden. Meer dan een kwartier duurde het gisteravond op het veld van Vitesse om voetballer Evander Snow weer tot leven te brengen. De Ajacied zakte tijdens de wedstrijd plots...

14-09-2010 22:00

Aflevering 9

Nieuwsuur - Aflevering 9

Nieuws, sport en achtergronden. -Hartfalen bij sporters niet bijgehouden. Meer dan een kwartier duurde het gisteravond op het veld van Vitesse om voetballer Evander Snow weer tot leven te brengen. De Ajacied zakte tijdens de wedstrijd plots...

13-09-2010 22:00

Aflevering 8

Nieuwsuur - Aflevering 8

Nieuws, sport en achtergronden. -Redelijke mate van zekerheid op rechts kabinet. Informateur Herman Tjeenk Willink heeft aan koningin Beatrix geadviseerd om de onderhandelingen voor een minderheidscoalitie van VVD en CDA, met steun van de P...

12-09-2010 22:00

Aflevering 7

Nieuwsuur - Aflevering 7

Nieuws, sport en achtergronden. -Turkije stemt over een nieuwe grondwet. Bijna vijftig miljoen Turkse stemgerechtigden kunnen vandaag in een referendum stemmen over grondwetswijzigingen die het parlement en de regering machtiger maken en di...

11-09-2010 22:00

Aflevering 6

Nieuwsuur - Aflevering 6

Nieuws, sport en achtergronden. -Geert Wilders speecht in New York. Alle ogen in politiek Den Haag zijn vandaag gericht op PVV-leider Geert Wilders. Negen jaar na de aanslagen op 11 september 2001, houdt Wilders in New York een toespraak bi...

10-09-2010 22:00

Aflevering 5

Nieuwsuur - Aflevering 5

Nieuws, sport en achtergronden. -Donner over de pensioenen. Door de verslechterde situatie bij de vijf grote fondsen worden mogelijk miljoenen mensen getroffen. Demissionair minister Piet Hein Donner is te gast. -Turkije stemt over nieuwe g...

09-09-2010 22:00

Aflevering 4

Nieuwsuur - Aflevering 4

Nieuws, sport en achtergronden. Rond 22.40 uur Sportnieuws: Aandacht voor FC Twente - Internazionale. Presentatie: Twan Huys, Mariëlle Tweebeeke.

08-09-2010 22:00

Aflevering 3

Nieuwsuur - Aflevering 3

Nieuws, sport en achtergronden. Sportblok met -Wielrennen: samenvatting van de elfde etappe van de Vuelta van Vilanova i la Geltrú naar Andorra. -Hockey: samenvatting van de WK-wedstrijd Nederland - Japan (vrouwen) in Argentinië. -Tennis: h...

07-09-2010 22:00

Aflevering 2

Nieuwsuur - Aflevering 2

Nieuws, sport en achtergronden. -Kamer debatteert over formatie. Wilders, Verhagen en Rutte willen doorgaan met de besprekingen over een rechts kabinet. De Kamer bespreekt de formatieperikelen en het wachten is op koningin Beatrix die welli...

06-09-2010 22:00

Aflevering 1

Nieuwsuur - Aflevering 1

Nieuws, sport en achtergronden. -Ab Klink uit Tweede Kamer. Terwijl koningin Beatrix vandaag begon met een nieuwe consultatieronde om advies in te winnen over de verdere voortgang van de formatie, maakte oud-CDA-onderhandelaar Ab Klink beke...

Je bekijkt momenteel pagina 185 van 186. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Nieuwsuur gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nieuwsuur de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nieuwsuur bij Nieuwsuur liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nieuwsuur. Heb je een uitzending van Nieuwsuur gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nieuwsuur gemist

Nieuws, sport en achtergronden. Presentatie: Twan Huys, Mariëlle Tweebeeke.

Uitzending gemist van Nieuwsuur? Hier kun je alle uitzendingen van Nieuwsuur kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2777
  • Laatste uitzending op 19-02-2019 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord