Programma gemist?

Nieuws, sport en op tv in achtergronden. -Hartfalen bij sporters niet bijgehouden. naar Meer tijdens dan een kwartier duurde het in gisteravond op in het veld van Vitesse naar om voetballer Evander met Snow tijdens weer tot leven in te brengen. De met Ajacied zakte tijdens naar de wedstrijd plotseling in een elkaar. Hartfalen door bij sporters - op tv amateur of professioneel van - komt veel vaker met voor. tijdens -Iraanse diplomaten lopen weg. Farzad Farhangian tijdens is de derde in Iraanse diplomaat van die dit met jaar opstapt op uit onvrede over op tv de politieke onderdrukking in Iran. Hij door vroeg vandaag in met Oslo naar asiel aan. Koeien grazen uit niet meer Buiten een grazen is er voor door steeds een meer melkkoeien door niet meer bij. Gerda het 1 is nummer in 131 geworden, met een turbokoe. Het doel: voor minder tijdens geld, meer uit melk van uit één koe. -Rond 22.40 het uur Sportnieuws: -Voetbal: een aandacht voor de Champions het door Leaguewedstrijd FC Twente - Internazionale en door een op tv vooruitblik op de wedstrijd Real naar de Madrid - Ajax. -Hockey: aandacht voor een de benefietwedstrijd Nederland op tv - Pakistan in met Rotterdam waarvan het de opbrengst naar met de slachtoffers met van de overstroming de in Pakistan gaat. Presentatie: naar Twan op Huys, Rik Westelaken, een Henry Schut.

Nieuws, sport en het achtergronden. -Hartfalen bij het tijdens sporters niet bijgehouden. Meer dan op tv een kwartier duurde het het gisteravond op het op veld van Vitesse op om voetballer uit Evander Snow weer tot de leven in te brengen. De de Ajacied zakte het tijdens de wedstrijd plotseling in elkaar. door Hartfalen bij tijdens sporters - een amateur of professioneel - op komt veel vaker met voor. -Iraanse diplomaten lopen de weg. Farzad Farhangian door is naar de derde het Iraanse diplomaat die dit jaar opstapt van uit onvrede in over de politieke het onderdrukking in Iran. tijdens Hij vroeg vandaag tijdens in Oslo asiel op tv aan. Koeien grazen niet een met meer Buiten grazen is er voor uit steeds meer melkkoeien in niet uit meer bij. Gerda 1 de is nummer 131 uit geworden, een turbokoe. Het met doel: op tv voor minder geld, meer melk het uit één koe. uit -Rond de 22.40 uur Sportnieuws: -Voetbal: aandacht een voor de Champions op Leaguewedstrijd FC uit Twente - Internazionale en uit een met vooruitblik op de wedstrijd Real met Madrid - de Ajax. -Hockey: aandacht voor in de benefietwedstrijd in Nederland in - Pakistan in Rotterdam waarvan tijdens de opbrengst naar de de tijdens slachtoffers van de van overstroming in Pakistan gaat. Presentatie: Twan uit door Huys, Rik Westelaken, Henry in Schut.

Nieuws, op tv sport en achtergronden. -Redelijke tijdens mate van zekerheid op uit op rechts kabinet. Informateur Herman in Tjeenk Willink een heeft aan koningin een Beatrix geadviseerd om de uit onderhandelingen voor een minderheidscoalitie van met VVD en CDA, tijdens met op steun van in de PVV, voort tijdens te zetten. Oud-informateur Ivo Opstelten met gaat de opnieuw de onderhandelingen uit leiden. Tjeenk Willink adviseert Opstelten om in ook te onderzoeken op of van er voldoende steun door is bij andere door partijen in de op Tweede Kamer. -Werkdruk rechters te op hoog. De kwaliteit van van de Nederlandse de rechtspraak het staat onder druk het doordat de werkdruk op voor rechters te hoog in is. Dat zegt de van naar president van de rechtbank in Den een het Haag, Frits Bakker. -Gerard het mag geen de appeltaarten meer bakken. Sinds 21 een juni geldt een naar verplichte eigen het bijdrage voor een onder meer dagopvang door en vrijwilligerswerk voor psychiatrische patiënten. Het uit gevolg is dat de veel patiënten afhaken, op omdat ze op tv de eigen bijdrage een niet kunnen een opbrengen. Zoals Gerard Wijsman, die een door naar de gestegen het kosten niet meer naar naar de dagopvang tijdens kan. -Angst als creatieve bron. In met de Kunsthal in uit Rotterdam opent van zaterdag een tentoonstelling met met het werk van de de Noorse expressionist Edvard Munch, uit bekend van 'De Schreeuw'. de Het is voor met het eerst in dat zo'n groot overzicht in naar Nederland tijdens te zien is. Met uit om ca. 22.40 in uur de NOS Sportnieuws: Wielrennen: samenvatting naar van de zestiende etappe met van de Vuelta van van Gijón naar een Alto de een Cotobello. -Voetbal: een aandacht voor FC op tv Twente, de club die morgen het in de Champions op League tijdens in actie komt tegen Inter op Milan. -Judo: aandacht voor de het op tv WK in Tokio, op Japan. -Aandacht voor een het overige sportnieuws. Presentatie: in Twan Huys, Ferry Mingelen, met Astrid een Kersseboom, Henry het Schut.

Nieuws, sport en de achtergronden. -Turkije stemt op over een in nieuwe in grondwet. Bijna vijftig miljoen op Turkse stemgerechtigden kunnen vandaag in uit een referendum in stemmen over uit grondwetswijzigingen die het op parlement en de regering op tv machtiger maken en van die het Turkse van stelstel beter door afstemmen op Europa. Door door velen wordt door dit referendum gezien als een het keerpunt uit in het land. Maar in tegenstanders zeggen uit dat deze wijzigingen met de macht van regeringspartij AKP het zullen vergroten, uit waardoor de weg op vrij zal zijn naar naar het een totalitaire staat. Een door reactie op het referendum en uit op de uitslag van Joost Lagendijk, op tv voormalig tijdens europarlementariër, en nu docent uit aan de in Sabanci Universiteit in Istanboel. Presentatie: Joost de door Karhof.

Nieuws, met sport en achtergronden. -Geert op Wilders speecht op in New een York. Alle ogen in politiek op tv Den Haag zijn vandaag met gericht op PVV-leider een een Geert Wilders. Negen jaar na de tijdens aanslagen op op tv 11 september door 2001, houdt de Wilders in New York een toespraak met bij de in demonstratie de tegen de komst van een islamitisch door centrum. uit De plannen in voor het centrum, dat in de naar buurt in van Ground Zero moet op komen, vormen aanleiding voor in uit een hoogoplopende discussie in Amerika. Zelfs een president Obama uit bemoeit zich met de een affaire. naar De toespraak van van Wilders komt door op een belangrijk het moment tijdens de het formatie van een coalitie van naar VVD en CDA met een gedoogsteun op tv van de PVV. In de het studio reageert in CDA-prominent op tv Hans Hillen op de met toespraak van Wilders. naar -Verder een reportage over de met buitenlandse vrienden van op tv Geert een Wilders, vanuit Israël, Duitsland en uit uit de VS. Presentatie: Twan Huys, met Mariëlle naar Tweebeeke.

Nieuws, met sport en achtergronden. -Donner over uit de pensioenen. Door de de verslechterde situatie naar in bij de vijf grote fondsen tijdens worden op mogelijk miljoenen mensen getroffen. Demissionair door minister Piet het Hein Donner is op te gast. -Turkije stemt door over nieuwe grondwet. Aanstaande een zondag het zal Turkije door in een referendum uitmaken naar of de huidige grondwet uit grondig zal worden aangepast. de Door velen met wordt dit referendum de gezien als een het keerpunt in het land op en vrezen uit een volgende stap naar een een totalitair, de islamitisch bewind. -Web-Only: uit Wiesenthal werkte voor naar de Mossad. Simon met Wiesenthal, de met legendarische Nazi-jager, op was bevriend met een van tijdens de grootste oorlogsmisdagdigers uit uit de Tweede Wereld door tijdens Oorlog. Ook werkte tijdens hij voor de Israëlische een geheime dienst, de Mossad. Dat uit schrijft historicus op tv Tom Segev. Presentatie: Mariëlle van Tweebeeke, Rik een Westelaken.

Nieuws, sport op en achtergronden. Rond 22.40 van uur een Sportnieuws: Aandacht voor FC een Twente door - Internazionale. Presentatie: Twan Huys, Mariëlle naar van Tweebeeke.

Nieuws, de sport en met achtergronden. Sportblok met door -Wielrennen: samenvatting van de op elfde etappe een van de Vuelta door van Vilanova i la Geltrú naar uit Andorra. door -Hockey: samenvatting van een de WK-wedstrijd Nederland uit - Japan op (vrouwen) in Argentinië. -Tennis: van hoogtepunten van de gespeelde de partijen bij de US een Open naar in New York. -Waterpolo: samenvatting door van de halve in finale Nederland het - Rusland van (vrouwen) bij het tijdens EK in Zagreb. op -Judo: voorbeschouwing op het van WK de in Japan dat morgen begint. op Presentatie: Twan Huys, uit Mariëlle naar Tweebeeke.

Nieuws, sport en de achtergronden. op -Kamer debatteert over de formatie. Wilders, door Verhagen en Rutte willen een doorgaan met de door besprekingen over een rechts kabinet. uit De Kamer met bespreekt de formatieperikelen en door van het wachten is op koningin Beatrix in die wellicht uit een nieuwe in informateur zal op tv benoemen. -Vrees voor anti-moskee stemming in door VS. Het plan uit voor een in een islamitisch tijdens centrum in een New York heeft een heftige het discussie losgemaakt op tv in de Verenigde Staten. Voorstanders op tv vinden dat het door er niet op toe op doet dat het naar centrum islamitisch is, tegenstanders uit vinden de het bouw van het centrum uit een klap in het gezicht met van de op nabestaanden van tijdens de slachtoffers door van 9/11. -Gerrit Zalm een over ABN een Amro. Hij moet ABN van Amro winstgevend maken, zodat hij van de in bank voor zo'n 30 miljard uit euro winst tijdens kan verkopen. Maar Gerrit het Zalm moet van nu opereren in de een uiterst van nerveus politiek naar en financieel economisch met mijnenveld. Rond 22.40 uur een Sportnieuws: -Voetbal: het samenvatting van de EK kwalificatiewedstrijd met Nederland - Finland in een Rotterdam het met interviews van het Bert Maalderink met en analyse in de studio door in Youri Mulder. -Wielrennen: naar samenvatting op van de tiende etappe met van de Vuelta van van Tarragona naar met Vilanova een i la Geltrú. -Tennis: aandacht voor tijdens de het US Open. Presentatie: een Twan Huys, tijdens Astrid Kersseboom, Toine van van Peperstraten.

Nieuws, sport met en op achtergronden. -Ab Klink tijdens uit Tweede Kamer. naar Terwijl koningin Beatrix vandaag met begon met een nieuwe de consultatieronde van om advies in te winnen over uit de op tv verdere voortgang van de in formatie, tijdens maakte oud-CDA-onderhandelaar Ab Klink bekend een uit van de Tweede Kamer in te stappen: 'Na alle door gebeurtenissen van de naar afgelopen week is de er voor mij uit een onwerkbare situatie een binnen de CDA-fractie ontstaan. naar De basis naar voor samenwerking - vertrouwen - van is aangetast. In met op Nieuwsuur vanavond een portret op van Ab Klink en op tv reacties op zijn naar vertrek. En de welke gevolgende heeft zijn vertrek een voor de formatie? uit Vanuit door Den Haag commentaar door van politiek op tv verslaggever Ferry Mingelen. -Exclusief: interview op met Iraanse het president. Als eerste Nederlandse journalist het met sprak Nieuwsuur-verslaggever Jan Eikelboom in door Teheran naar met Mahmoud Ahmadinejad. Over in het omstreden in Iraanse atoomprogramma, over Afghanistan, door maar uiteraard op tv ook over wat de tijdens Iraanse president van Geert met Wilders vindt. het Jan Eikelboom vertelt tijdens over het interview op tv in de studio. van -Wereld bezorgd om antibiotica-resistentie. Als uit er niet snel naar op iets gebeurt, kan een doodgewone door blaasontsteking door straks weer dodelijk uit zijn. Antibiotica zijn zo overvloedig de voorgeschreven dat op bacteriën er ongevoelig voor een zijn geworden. Vorig van jaar uit bijvoorbeeld was er in Groningen een uit uitbraak van van de een nieuwe, zeer gevaarlijke tijdens resistente KPC-bacterie. En inmiddels uit waart het tuberculosespook ook weer een rond. Presentatie: Twan met Huys, Astrid Kersseboom, uit van Toine van Peperstraten.

augustus 2019
15-09-2010 22:00

Aflevering 10

Nieuwsuur - Aflevering 10

Nieuws, sport en achtergronden. -Hartfalen bij sporters niet bijgehouden. Meer dan een kwartier duurde het gisteravond op het veld van Vitesse om voetballer Evander Snow weer tot leven te brengen. De Ajacied zakte tijdens de wedstrijd plots...

14-09-2010 22:00

Aflevering 9

Nieuwsuur - Aflevering 9

Nieuws, sport en achtergronden. -Hartfalen bij sporters niet bijgehouden. Meer dan een kwartier duurde het gisteravond op het veld van Vitesse om voetballer Evander Snow weer tot leven te brengen. De Ajacied zakte tijdens de wedstrijd plots...

13-09-2010 22:00

Aflevering 8

Nieuwsuur - Aflevering 8

Nieuws, sport en achtergronden. -Redelijke mate van zekerheid op rechts kabinet. Informateur Herman Tjeenk Willink heeft aan koningin Beatrix geadviseerd om de onderhandelingen voor een minderheidscoalitie van VVD en CDA, met steun van de P...

12-09-2010 22:00

Aflevering 7

Nieuwsuur - Aflevering 7

Nieuws, sport en achtergronden. -Turkije stemt over een nieuwe grondwet. Bijna vijftig miljoen Turkse stemgerechtigden kunnen vandaag in een referendum stemmen over grondwetswijzigingen die het parlement en de regering machtiger maken en di...

11-09-2010 22:00

Aflevering 6

Nieuwsuur - Aflevering 6

Nieuws, sport en achtergronden. -Geert Wilders speecht in New York. Alle ogen in politiek Den Haag zijn vandaag gericht op PVV-leider Geert Wilders. Negen jaar na de aanslagen op 11 september 2001, houdt Wilders in New York een toespraak bi...

10-09-2010 22:00

Aflevering 5

Nieuwsuur - Aflevering 5

Nieuws, sport en achtergronden. -Donner over de pensioenen. Door de verslechterde situatie bij de vijf grote fondsen worden mogelijk miljoenen mensen getroffen. Demissionair minister Piet Hein Donner is te gast. -Turkije stemt over nieuwe g...

09-09-2010 22:00

Aflevering 4

Nieuwsuur - Aflevering 4

Nieuws, sport en achtergronden. Rond 22.40 uur Sportnieuws: Aandacht voor FC Twente - Internazionale. Presentatie: Twan Huys, Mariëlle Tweebeeke.

08-09-2010 22:00

Aflevering 3

Nieuwsuur - Aflevering 3

Nieuws, sport en achtergronden. Sportblok met -Wielrennen: samenvatting van de elfde etappe van de Vuelta van Vilanova i la Geltrú naar Andorra. -Hockey: samenvatting van de WK-wedstrijd Nederland - Japan (vrouwen) in Argentinië. -Tennis: h...

07-09-2010 22:00

Aflevering 2

Nieuwsuur - Aflevering 2

Nieuws, sport en achtergronden. -Kamer debatteert over formatie. Wilders, Verhagen en Rutte willen doorgaan met de besprekingen over een rechts kabinet. De Kamer bespreekt de formatieperikelen en het wachten is op koningin Beatrix die welli...

06-09-2010 22:00

Aflevering 1

Nieuwsuur - Aflevering 1

Nieuws, sport en achtergronden. -Ab Klink uit Tweede Kamer. Terwijl koningin Beatrix vandaag begon met een nieuwe consultatieronde om advies in te winnen over de verdere voortgang van de formatie, maakte oud-CDA-onderhandelaar Ab Klink beke...

Je bekijkt momenteel pagina 197 van 198. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Nieuwsuur gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nieuwsuur de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nieuwsuur bij Nieuwsuur liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nieuwsuur. Heb je een uitzending van Nieuwsuur gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nieuwsuur gemist

Nieuws, sport en achtergronden. Presentatie: Twan Huys, Mariëlle Tweebeeke.

Uitzending gemist van Nieuwsuur? Hier kun je alle uitzendingen van Nieuwsuur kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2956
  • Laatste uitzending op 24-08-2019 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord