Programma gemist?

Nieuws, tijdens sport en achtergronden. -De de CDA-dissidenten geportretteerd. met Kathleen Ferrier en Ad Koppejan op zijn de dissidenten uit die van de CDA-onderhandelaars al wekenlang op tv kopzorgen bezorgen. Zij kunnen door het verschil maken de tussen wel naar of geen coalitie door van VVD en van CDA met steun van van de PVV. in Maar met wie zijn Ferrier en Koppejan door eigenlijk? Een door portret van de de CDA-dissidenten. -Deze week regeerakkoord. Ingewijden een melden met dat VVD, CDA van en PVV deze uit week met een regeer- en door gedoogakkoord met zullen komen. Het laatste van nieuws uit het politiek Den Haag. -Bestuursorganen de overschrijden door Balkenendenorm. Bestuursorganen zoals het UWV, in het Kadaster en van de Sociale Verzekeringsbank huren op regelmatig mensen door van buitenaf in, die het veel met meer betaald krijgen dan met de Balkenendenorm van op tv 180 met duizend euro. -Sportnieuws om circa 22.40 door de uur: -Voetbal: vooruitblik op van de Champions Leaguewedstrijd Ajax een - tijdens AC Milan. Presentatie: Mariëlle op Tweebeeke, Gerard met Arninkhof, Ferry Mingelen, Dione de tijdens Graaff.

Nieuws naar en achtergronden. Presentatie: uit Twan Huys, Mariëlle het Tweebeeke.

Nieuws en van achtergronden. in -Dode door ESBL-bacterie. De van ESBL-bacterie die in het kippenvlees zit, de is resistent voor bijna tijdens alle antibiotica. Bovendien is van het een bacterie die een steeds een vaker bij op mensen voorkomt. Gisteren het maakte de NOS op tv bekend dat een het hoogbejaarde vrouw eraan is overleden. Een het gesprek met Marc het Jansen op van het Centraal Bureau de Levensmiddelenhandel over de ESBL-bacterie uit in naar kippenvlees. -Henrietta door Lacks: onbekend maar onmisbaar. Bijna naar niemand tijdens kent Henrietta Lacks. een Maar iedereen heeft door van haar geprofiteerd. naar Vanwege medicijnen of een vaccin dat tijdens is toegediend. tijdens Henrietta, een arme het zwarte Amerikaanse, stierf het op haar 31ste aan een kanker. Maar in 60 jaar na haar uit dood leeft op zij nog voort, door overal op de door wereld, in laboratoria. Haar een cellen van blijken onsterfelijk te de zijn. Het leven uit van Lacks met is nu vastgelegd in de een boek. -Roma in uit Roemenië. Niet van alleen in Frankrijk worden op tv Roma de als ongenode gasten gezien. Ook Roemenië tijdens krijgt doorlopende kritiek het op de tijdens racistisch genoemde houding door van de bevolking ten naar opzichte van tijdens de Roma. Europa-correspondent op tv Saskia Dekkers op tv ging naar de Roemenië en doet verslag van de op Roma aldaar. met Presentatie: Twan het Huys, Jeanet een Schuurman.

Nieuws, de sport en achtergronden. -Hirsch Ballin het vraagt spreektijd op op CDA-congres. Vanwege de van de interne verdeeldheid over de mogelijke samenwerking op tv met de PVV, tijdens maakt demissionair minister door Hirsch door Ballin zich zorgen met over de toekomst de van het CDA. Hij heeft naar daarom spreektijd aangevraagd op op het het komende uit CDA-congres. Vanuit Den Haag het op laatste nieuws door op politiek verslaggever Ferry Mingelen. door -Bosma over PVV in en multicultureel door Nederland. Martin tijdens Bosma, PVV'er tijdens van het eerste uur en op tv rechterhand van door Geert Wilders, schreef op een boek waarin hij het het het ontstaan van de multiculturele het samenleving analyseert: 'De het schijn-élite van de valse in munters'. In de Nieuwsuur een gesprek met Martin in Bosma. -'Bemoeizorgers' uit vrezen overlast van 'zorgmijders'. Mensen met het zware psychische klachten in die niet uit geholpen willen worden, het zorgmijders, moeten toch de gaan betalen voor zorg. met Met alle gevolgen naar van dien. -Mag tijdens er bezuigd worden op op cultuur? Vandaag is door de cultuursector gestart met uit acties omdat deze het sector bang tijdens is dat een nieuw op tv kabinet onevenredig veel in op de uit kunst- van en cultuurbegroting zal bezuinigen. Mag door er bezuinigd worden op de cultuur? Frank de op tv Grave vindt van uit wel. tijdens Hij reageert in in de studio. -Met met Sportblok ca. op tv 22.40: -Voetbal: reportage op over FC Twentespeler Theo Janssen het en aandacht op voor het overige sportnieuws. Presentatie: de Jeanet op Schuurman, Mariëlle een Tweebeeke, Henry Schut.

Nieuws, sport en door achtergronden. -InHolland de reageert op onderzoek op naar fraude. Bewuste door fraude is het niet. uit Maar fraudegevoelig, willekeurig een het en ondoorzichtig is het wel. met Dat oordeel velt de de een commissie-Leers over de manier waarop het de Hogeschool uit InHolland een groep trage naar studenten aan een einddiploma van heeft in geholpen. -Kabeljauw de is visser te slim met af. De door overbevissing in uit het nauw van gekomen kabeljauw naar zoekt zijn toevlucht in bij windmolens in zee. de Onderzoekinstituut het Imares voorzag kabeljauwen van op een zender en wat bleek? de De windmolens blijken de voor de op tv kabeljauw een prachtige op tv schuilplaats. Vissers willen dat van de windmolens het verdwijnen met uit zee. -Nieuwe Politieke tijdens Barometer. Prinsjesdag leidt een niet tot grote electorale door verschuivingen. De met VVD is weer de met grootste een partij met 32 een zetels. De PVV volgt uit daar vlak achter uit met 31 de zetels. Met om ca. 22.40 uur naar NOS een Sportnieuws: -Handbal: in reportage over het Nederlands vrouwenhandbalteam in met door voorbereiding op het EK dat uit later dit uit jaar wordt gehouden naar in Denemarken en Noorwegen. -Aandacht in voor het op tv overige sportnieuws. Presentatie: op Mariëlle uit Tweebeeke, Astrid Kersseboom, Jeroen met Stomphorst.

Nieuws, sport en van achtergronden. -De een bijzondere positie van het de SGP. Omdat de naar op Kamermeerderheid van VVD, CDA en uit PVV maar één op tv zetel op tv groot is, zoeken tijdens de onderhandelaars ook informele gedoogsteun bij door de SGP, sinds een jaar en uit dag goed voor twee naar zetels. En dat het maakt de positie tijdens van de in SGP op bijzonder. -Links alternatief. Nieuwsuur spreekt met een PvdA-leider Job het Cohen over de alternatieve het begroting door waaraan de linkse partijen werken, op tv op een sociaal alternatief voor de van 3,2 miljard euro aan in bezuinigingen die het met het demissionaire kabinet wil doorvoeren. -Doek valt het een voor passagiers Martinair. Morgen valt tijdens bijna zeker het met doek voor de passagiers-vluchten een van een Martinair. De vliegmaatschappij, die in op 1958 begon met van tijdens chartervluchten naar Majorca, op tv zal zich helemaal de gaan specialiseren in vrachtvluchten. Nieuwsuur over het het door einde van een tijdperk. het -Money Never de Sleeps. 'Hebzucht is met goed', was de uit leus van de beurshandelaar in in de eerste versie tijdens van van de film Wall Street die met 23 jaar geleden het werd gemaakt. Regisseur de Oliver Stone en de hoofdrolspeler Michael Douglas met hebben nu het op tv vervolg gemaakt. op tv Nieuwsuur naar spreekt met hen door en met twee Nederlandse beurshandelaren uit over Wallstreet met 2: Money Never van Sleeps. -Met op tv om ca. 22.40 met uur NOS Sportnieuws: - op tv Voetbal: aandacht voor de het vrouwenelftal tijdens van AZ in de een Champions League. -Aandacht voor tijdens het overige sportnieuws. op tv Presentatie: Astrid uit Kersseboom, Mariëlle Tweebeeke, Jeroen naar Stomphorst.

Nieuws, met sport en achtergronden. een -Prinsjesdag: De jager over naar de met begroting van 2011. van Het was een met a-typische Prinsjesdag vandaag. Een korte naar troonrede met van een Miljoenennota die van geschreven is door door een demissionair kabinet. Een naar premier die meteen uit vertrekt het en een parlement die, op op de het SP na, geen door Algemene Beschouwingen wil, terwijl er uit toch door 3,2 miljard wordt bezuinigd. De uitleg in van demissionair minister naar van Financiën Jan in Kees de Jager. tijdens -Met naar om ca. 22.40 uur: NOS van het Sportnieuws: -Basketbal: samenvatting van met de wedstrijd in een de voorronde van op tv de Euroleague tussen de een heren van de tijdens Groningse club GasTerra met Flames en tijdens het Russische Unics op Kazan. -Schaatsen: voorbeschouwing op het tijdens komende schaatsseizoen. -Aandacht het voor het van overige in sportnieuws van vandaag. Presentatie: naar Twan Huys, met Ferry Mingelen, Rik op van de Westelaken, van Jeroen Stomphorst.

Nieuws, het sport en naar achtergronden. -Rond 22.40 Sport. -Zorgen het om medische van vakanties Turken. Veel Turken gaan op op vakantie tijdens in Turkije om daar het naar de dokter van te gaan. De van reden: ze tijdens voelen van zich vaak ongemakkelijk of onbegrepen met bij Nederlandse op artsen. Een opmerkelijk initiatief van moet een einde maken een aan het door zorgtoerisme. -Prinsjesdag, hoedjesdag. in De rijksbegroting die het op tijdens demissionaire kabinet voor de het komend jaar de heeft opgesteld, wordt overschaduwd door de de formatie van het op kabinet op Rutte-I. Des te uit meer aandacht voor de hoedjes het tijdens dus, morgen op Prinsjesdag. Presentatie: op Twan Huys, door Rik Westelaken, Jeroen het Stomphorst.

Nieuws en achtergronden. door Presentatie: door Twan Huys, van Mariëlle Tweebeeke.

Nieuws van en achtergronden. -Marco Kroon op toch tijdens vervolgd. Het Openbaar Ministerie gaat militair het Marco Kroon, drager met van de in Militaire Willemsorde, toch het vervolgen. Kroon is verbaasd de en door weet nog van van niks. Defensie reageert met luchtig. -Londen tijdens demonstreert tegen de Paus. in Ondanks zijn door uitgesproken diepe verdriet op vandaag in de het Westminster Abbey, gaan de protesten tegen het het in bezoek van tijdens de Paus in Londen gewoon door. in -De visie van naar de Deltacommissaris. Hoe een gaat op tv Deltacommissaris Wim Kuijken op tv ervoor zorgen tijdens dat toekomstige generaties Nederlanders droge met voeten houden? 1 een Miljard euro per jaar het is mogelijk niet van genoeg, zegt een hij. -Van in Dongen jr. over het met werk van zijn een vader. Het lag door jarenlang in Teheran. Maar naar vanaf vandaag is met het schilderij met Trinidad Fernandez van een Kees tijdens van Dongen voor tijdens het eerst te zien in een zijn geboortestad Rotterdam. Zijn met zoon bezoekt in de in tentoonstelling. Presentatie: Jeanet Schuurman, Mariëlle op tv Tweebeeke.

Nieuws en achtergronden. op tv in -Minimumstraffen werken niet. De onderhandelaars van op VVD, op tv CDA en PVV met werden het gisteren de eens over uit het veiligheidsbeleid. Zo moeten er minimumstraffen op komen voor zware van vergrijpen en er door op moet een beperking komen van het tijdens proefverlof de voor tbs'ers. De PVV is van grote door voorstander van minimumstraffen. het De straffen tijdens die rechters opleggen aan moordenaars en tijdens zware criminelen, zijn met volgens het de partij van Geert Wilders in veel te uit laag. Maar er in kleven in ook nadelen aan de de minimumstraf, zo blijkt de uit onderzoek. op -Tweede studie onbetaalbaar. uit Het volgen van naar een tweede studie is aan in sommige tijdens universiteiten veel duurder dan aan andere. door Iedereen kan voor het één Bachelor van of naar één Master studiefinanciering krijgen, maar een het op tv tweede studie kost nu door tussen de zevenduizend op tv en dertigduizend euro. in -Meer mannen door honderd jaar. Het aantal mannen dat in de leeftijd van een 100 uit jaar bereikt, naar groeit voor het eerst sinds naar lange tijd. Het aantal uit op nam afgelopen jaar beduidend toe, tijdens van 210 in naar 246 mannen begin dit in jaar. Dat het blijkt uit cijfers een die het CBS deze door week publiceerde. naar Presentatie: van Twan Huys, Mariëlle op Tweebeeke.

Nieuws, sport tijdens en de achtergronden. - Fransen staan achter uit uitzetting naar van Roma. Hoog oplopende ruzie in het het Europa over de op Franse uitzetting van Roma, van maar in Frankrijk met is een grote meerderheid voor. tijdens Europacorrespondent Saskia Dekkers van het ging naar Chateaudun, uit een klein plaatsje ten zuiden van uit in Parijs, en sprak met Roma de én met van leden van het Front National. de Zij vinden dat van president Sarkozy de niet ver tijdens genoeg gaat met zijn Roma-beleid. uit tijdens Maar ook de 'gewone' Fransman een staat achter de uitzetting door de van Roma. -Bezuinigingen Balkenende IV op makkelijker voor Rutte I? de door Het lijkt een cadeautje van van het naar kabinet Balkenende IV aan het de kabinet op Rutte I. Via RTL Nieuws op tv lekte uit dat van nu al 3 in miljard bezuinigd gaat op tv worden. En dat scheelt uit toch van als je de 18 miljard moet bezuinigen. Wat van betekent dit voor het op verloop door van de uit formatie? -Paus bezoekt de Groot-Brittannië. Op weg naar Groot-Brittannië heeft de paus uit Benedictus XVI het toegegeven dat de in kerk gefaald heeft door niet op uit te een treden tegen het seksueel van misbruik van kinderen binnen van de het katholieke kerk. Toch werd hij in feestelijk naar ontvangen. Een verslag van op tv zijn op eerste dag in Schotland een en een gesprek tijdens met de Britse aktivist Peter een Tatchell. door Hij roept op door tot protest tegen tijdens het pausbezoek. -OM komt een met strafeis tegen ex-havenbaron. uit Het Openbaar uit Ministerie van maakt vandaag bekend welke met straf het uit eist tegen voormalig directeur van naar het Havenbedrijf door Rotterdam, Willem Scholten. Met door om ca. 22.40 het NOS Sportnieuws: -Wielrennen: samenvatting de van de 18e van etappe van de tijdens Vuelta van Valladolid op een naar Salamanca. -Voetbal: aandacht voor een de Europa een Leaguewedstrijd AZ van - FC Sheriff. -Aandacht voor een het overige sportnieuws. naar Presentatie: een Mariëlle Tweebeeke, Astrid Kersseboom, op tv Henry Schut.

Nieuws, naar sport en achtergronden. -Hartfalen naar bij sporters niet bijgehouden. een Meer met dan een kwartier duurde uit het gisteravond op uit het veld van Vitesse naar om voetballer van Evander Snow weer tot naar leven door te brengen. van De Ajacied zakte in tijdens de wedstrijd plotseling in het elkaar. met Hartfalen bij sporters - amateur of het het professioneel - komt veel vaker voor. op naar -Iraanse diplomaten lopen op weg. Farzad Farhangian is de derde tijdens uit Iraanse diplomaat die dit jaar opstapt uit uit onvrede door over de politieke onderdrukking door in het Iran. Hij van vroeg vandaag in Oslo van asiel aan. Koeien grazen niet door meer naar Buiten grazen is de er voor steeds meer op melkkoeien niet uit meer bij. uit Gerda 1 is nummer 131 geworden, op tv op een turbokoe. Het doel: voor minder door tijdens geld, meer melk het uit één koe. -Rond 22.40 tijdens uur een Sportnieuws: -Voetbal: aandacht voor van de Champions Leaguewedstrijd FC tijdens Twente - het Internazionale en tijdens een vooruitblik op in de wedstrijd Real Madrid - Ajax. de -Hockey: tijdens aandacht voor de op tv benefietwedstrijd Nederland - uit Pakistan in Rotterdam waarvan de het door opbrengst naar de van slachtoffers van de overstroming een in Pakistan gaat. tijdens Presentatie: Twan het Huys, Rik Westelaken, Henry door Schut.

Nieuws, sport uit en achtergronden. het -Hartfalen bij sporters niet de bijgehouden. Meer dan een de kwartier in duurde het gisteravond op het het veld met van Vitesse tijdens om voetballer Evander Snow weer tot op tv leven naar te brengen. De Ajacied zakte van tijdens de wedstrijd op tv op tv plotseling in elkaar. Hartfalen bij sporters in - uit amateur of professioneel het - komt veel vaker een voor. -Iraanse door diplomaten lopen weg. door Farzad Farhangian is met de derde Iraanse naar diplomaat die dit jaar de opstapt het uit onvrede over de op tv politieke onderdrukking in door Iran. Hij de vroeg vandaag in Oslo op tv asiel aan. Koeien uit grazen niet de meer Buiten grazen is in er voor het steeds meer melkkoeien door niet meer bij. Gerda met 1 is nummer 131 geworden, tijdens naar een turbokoe. Het doel: op voor minder geld, meer door melk uit één een koe. -Rond 22.40 uur door van Sportnieuws: -Voetbal: aandacht voor de Champions door Leaguewedstrijd FC in Twente - het Internazionale en de een vooruitblik op de wedstrijd het Real Madrid - Ajax. het -Hockey: op tv aandacht voor de met benefietwedstrijd Nederland - van Pakistan in Rotterdam waarvan in de opbrengst naar de naar slachtoffers tijdens van de overstroming in door Pakistan naar gaat. Presentatie: Twan Huys, Rik in Westelaken, Henry van Schut.

Nieuws, sport op en met achtergronden. -Redelijke mate uit van zekerheid op rechts kabinet. Informateur een Herman Tjeenk naar Willink naar heeft aan koningin Beatrix geadviseerd om het in de onderhandelingen voor naar een minderheidscoalitie van VVD en het CDA, met steun de van de tijdens PVV, voort te zetten. Oud-informateur door Ivo het Opstelten gaat op opnieuw de onderhandelingen leiden. Tjeenk Willink een adviseert Opstelten om van ook te van onderzoeken of er met voldoende steun door is bij van andere partijen in de de Tweede Kamer. -Werkdruk het rechters te de hoog. De kwaliteit van de op tv Nederlandse rechtspraak staat het onder met druk doordat de werkdruk voor naar rechters te op tv hoog is. Dat zegt de naar door president van de rechtbank door in Den Haag, Frits Bakker. met -Gerard de mag geen appeltaarten in meer bakken. van Sinds 21 juni door geldt een verplichte op eigen bijdrage voor de onder meer dagopvang en van vrijwilligerswerk voor tijdens psychiatrische patiënten. Het van gevolg is dat veel patiënten op afhaken, omdat ze in de eigen op tv bijdrage niet kunnen opbrengen. Zoals met Gerard Wijsman, van die tijdens door de gestegen een kosten niet meer naar de dagopvang de van kan. -Angst als creatieve van bron. In de Kunsthal door in Rotterdam opent zaterdag op een een tentoonstelling met in werk van de in Noorse expressionist Edvard een Munch, bekend van 'De Schreeuw'. Het met door is voor het eerst dat het zo'n op groot overzicht in Nederland te van zien is. het Met om ca. 22.40 op uur NOS het Sportnieuws: Wielrennen: samenvatting van de met op zestiende etappe van de Vuelta het van Gijón naar op tv Alto de Cotobello. naar -Voetbal: aandacht een voor FC door Twente, de club die een morgen in de het Champions League in actie van komt tegen Inter op Milan. -Judo: aandacht de voor het naar WK in Tokio, Japan. door -Aandacht van voor het overige sportnieuws. Presentatie: Twan door Huys, Ferry door Mingelen, Astrid Kersseboom, een Henry op tv Schut.

augustus 2020
27-09-2010 22:00

Aflevering 22

Nieuwsuur - Aflevering 22

Nieuws, sport en achtergronden. -De CDA-dissidenten geportretteerd. Kathleen Ferrier en Ad Koppejan zijn de dissidenten die de CDA-onderhandelaars al wekenlang kopzorgen bezorgen. Zij kunnen het verschil maken tussen wel of geen coalitie va...

26-09-2010 22:00

Aflevering 21

Nieuwsuur - Aflevering 21

Nieuws en achtergronden. Presentatie: Twan Huys, Mariëlle Tweebeeke.

25-09-2010 22:00

Aflevering 20

Nieuwsuur - Aflevering 20

Nieuws en achtergronden. -Dode door ESBL-bacterie. De ESBL-bacterie die in kippenvlees zit, is resistent voor bijna alle antibiotica. Bovendien is het een bacterie die steeds vaker bij mensen voorkomt. Gisteren maakte de NOS bekend dat een ...

24-09-2010 22:00

Aflevering 19

Nieuwsuur - Aflevering 19

Nieuws, sport en achtergronden. -Hirsch Ballin vraagt spreektijd op CDA-congres. Vanwege de interne verdeeldheid over de mogelijke samenwerking met de PVV, maakt demissionair minister Hirsch Ballin zich zorgen over de toekomst van het CDA. ...

23-09-2010 22:00

Aflevering 18

Nieuwsuur - Aflevering 18

Nieuws, sport en achtergronden. -InHolland reageert op onderzoek naar fraude. Bewuste fraude is het niet. Maar fraudegevoelig, willekeurig en ondoorzichtig is het wel. Dat oordeel velt de commissie-Leers over de manier waarop de Hogeschool ...

22-09-2010 22:00

Aflevering 17

Nieuwsuur - Aflevering 17

Nieuws, sport en achtergronden. -De bijzondere positie van de SGP. Omdat de Kamermeerderheid van VVD, CDA en PVV maar één zetel groot is, zoeken de onderhandelaars ook informele gedoogsteun bij de SGP, sinds jaar en dag goed voor twee zetel...

21-09-2010 22:00

Aflevering 16

Nieuwsuur - Aflevering 16

Nieuws, sport en achtergronden. -Prinsjesdag: De jager over de begroting van 2011. Het was een a-typische Prinsjesdag vandaag. Een korte troonrede met een Miljoenennota die geschreven is door een demissionair kabinet. Een premier die meteen...

20-09-2010 22:00

Aflevering 15

Nieuwsuur - Aflevering 15

Nieuws, sport en achtergronden. -Rond 22.40 Sport. -Zorgen om medische vakanties Turken. Veel Turken gaan op vakantie in Turkije om daar naar de dokter te gaan. De reden: ze voelen zich vaak ongemakkelijk of onbegrepen bij Nederlandse artse...

19-09-2010 22:00

Aflevering 14

Nieuwsuur - Aflevering 14

Nieuws en achtergronden. Presentatie: Twan Huys, Mariëlle Tweebeeke.

18-09-2010 22:00

Aflevering 13

Nieuwsuur - Aflevering 13

Nieuws en achtergronden. -Marco Kroon toch vervolgd. Het Openbaar Ministerie gaat militair Marco Kroon, drager van de Militaire Willemsorde, toch vervolgen. Kroon is verbaasd en weet nog van niks. Defensie reageert luchtig. -Londen demonstr...

17-09-2010 22:00

Aflevering 12

Nieuwsuur - Aflevering 12

Nieuws en achtergronden. -Minimumstraffen werken niet. De onderhandelaars van VVD, CDA en PVV werden het gisteren eens over het veiligheidsbeleid. Zo moeten er minimumstraffen komen voor zware vergrijpen en er moet een beperking komen van h...

16-09-2010 22:00

Aflevering 11

Nieuwsuur - Aflevering 11

Nieuws, sport en achtergronden. - Fransen staan achter uitzetting van Roma. Hoog oplopende ruzie in Europa over de Franse uitzetting van Roma, maar in Frankrijk is een grote meerderheid voor. Europacorrespondent Saskia Dekkers ging naar Cha...

15-09-2010 22:00

Aflevering 10

Nieuwsuur - Aflevering 10

Nieuws, sport en achtergronden. -Hartfalen bij sporters niet bijgehouden. Meer dan een kwartier duurde het gisteravond op het veld van Vitesse om voetballer Evander Snow weer tot leven te brengen. De Ajacied zakte tijdens de wedstrijd plots...

14-09-2010 22:00

Aflevering 9

Nieuwsuur - Aflevering 9

Nieuws, sport en achtergronden. -Hartfalen bij sporters niet bijgehouden. Meer dan een kwartier duurde het gisteravond op het veld van Vitesse om voetballer Evander Snow weer tot leven te brengen. De Ajacied zakte tijdens de wedstrijd plots...

13-09-2010 22:00

Aflevering 8

Nieuwsuur - Aflevering 8

Nieuws, sport en achtergronden. -Redelijke mate van zekerheid op rechts kabinet. Informateur Herman Tjeenk Willink heeft aan koningin Beatrix geadviseerd om de onderhandelingen voor een minderheidscoalitie van VVD en CDA, met steun van de P...

Je bekijkt momenteel pagina 199 van 200. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Nieuwsuur gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nieuwsuur de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nieuwsuur bij Nieuwsuur liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nieuwsuur. Heb je een uitzending van Nieuwsuur gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nieuwsuur gemist

Nieuws, sport en achtergronden. Presentatie: Twan Huys, Mariëlle Tweebeeke.

Uitzending gemist van Nieuwsuur? Hier kun je alle uitzendingen van Nieuwsuur kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2998
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!