Programma gemist?

Nieuws, sport op tv en achtergronden. -Turkije op tv stemt over een van nieuwe grondwet. uit Bijna vijftig miljoen met Turkse stemgerechtigden kunnen vandaag in uit een met referendum stemmen over de grondwetswijzigingen die het parlement een en de regering de machtiger een maken en die het Turkse stelstel de beter afstemmen op het Europa. de Door velen wordt dit referendum op tv gezien de als een door keerpunt in het land. Maar naar tegenstanders zeggen op dat deze wijzigingen de met macht van regeringspartij AKP uit zullen vergroten, met waardoor de weg vrij uit op zal zijn naar een totalitaire staat. tijdens op tv Een reactie op het referendum en een de in uitslag van Joost de Lagendijk, voormalig het europarlementariër, en nu docent aan de met naar Sabanci Universiteit in Istanboel. op tv Presentatie: Joost tijdens Karhof.

Nieuws, sport en op achtergronden. -Geert de Wilders speecht uit in New York. Alle tijdens ogen in politiek naar Den Haag zijn vandaag met gericht op in PVV-leider Geert Wilders. met Negen jaar na de met aanslagen op naar 11 september door 2001, houdt Wilders met in New York een van toespraak bij door de demonstratie tegen de de komst van een van islamitisch centrum. op De plannen voor het het centrum, op tv dat in de het buurt van Ground met Zero moet komen, vormen uit aanleiding voor de een hoogoplopende discussie in Amerika. tijdens Zelfs president Obama bemoeit door zich van met de affaire. door De toespraak van Wilders een komt op een met belangrijk moment tijdens op de formatie een van een coalitie van VVD de en de CDA met naar gedoogsteun van de PVV. In de de op tv studio reageert CDA-prominent Hans op Hillen op de de toespraak van tijdens Wilders. -Verder een reportage over in de buitenlandse van vrienden van naar Geert Wilders, vanuit Israël, op tv Duitsland en naar de VS. Presentatie: op tv Twan Huys, Mariëlle uit Tweebeeke.

Nieuws, de sport en achtergronden. uit -Donner over de pensioenen. Door op de in verslechterde situatie een bij de vijf op grote fondsen worden mogelijk het miljoenen mensen in getroffen. Demissionair minister Piet Hein het Donner is te op gast. -Turkije een stemt over tijdens nieuwe grondwet. Aanstaande de zondag zal Turkije in op tv een referendum uitmaken of de naar tijdens huidige grondwet grondig zal door worden aangepast. Door velen het wordt dit referendum met gezien als de een keerpunt van in het land en vrezen het een volgende in stap naar een totalitair, islamitisch een bewind. uit -Web-Only: Wiesenthal werkte uit voor de Mossad. naar Simon Wiesenthal, het de legendarische Nazi-jager, was bevriend met op een naar van de grootste oorlogsmisdagdigers uit het de Tweede Wereld het het Oorlog. Ook werkte hij het voor de van Israëlische geheime dienst, in de Mossad. Dat schrijft op historicus Tom Segev. Presentatie: op tv Mariëlle Tweebeeke, op tv Rik Westelaken.

Nieuws, sport het en achtergronden. Rond uit 22.40 uur Sportnieuws: een Aandacht met voor FC Twente - de Internazionale. Presentatie: Twan Huys, Mariëlle uit de Tweebeeke.

Nieuws, met sport en achtergronden. het Sportblok met -Wielrennen: uit samenvatting van op tv de elfde etappe van de Vuelta door op van Vilanova i la Geltrú door naar Andorra. in -Hockey: samenvatting van de van WK-wedstrijd Nederland op tv - Japan naar (vrouwen) in Argentinië. -Tennis: met hoogtepunten van uit de gespeelde partijen bij de US uit Open in door New York. op tv -Waterpolo: samenvatting naar van de halve finale Nederland - in de Rusland (vrouwen) bij het EK in een Zagreb. door -Judo: voorbeschouwing op het de WK in door Japan dat morgen begint. Presentatie: een in Twan Huys, Mariëlle het Tweebeeke.

Nieuws, uit sport en achtergronden. -Kamer het debatteert over formatie. uit Wilders, Verhagen en Rutte tijdens willen het doorgaan met op de besprekingen over in een rechts kabinet. De Kamer tijdens bespreekt de formatieperikelen uit en een het wachten is op koningin in Beatrix die van wellicht een tijdens nieuwe informateur zal het benoemen. -Vrees voor het anti-moskee stemming in VS. tijdens Het plan voor een een door met islamitisch centrum in op tv New York heeft een heftige discussie op tv losgemaakt in op de Verenigde uit Staten. Voorstanders vinden dat door het een er niet toe doet dat het op tv centrum islamitisch op tv is, naar tegenstanders vinden de bouw van een het centrum met een klap in het gezicht op tv van tijdens de nabestaanden met van de slachtoffers van tijdens 9/11. -Gerrit Zalm over ABN het Amro. Hij van moet ABN Amro de winstgevend naar maken, zodat hij een de bank voor zo'n 30 met miljard euro winst met kan verkopen. Maar tijdens Gerrit uit Zalm moet nu naar opereren in een uiterst naar nerveus politiek door en financieel economisch mijnenveld. tijdens Rond 22.40 uur Sportnieuws: naar -Voetbal: samenvatting door van de EK kwalificatiewedstrijd uit Nederland de - Finland in Rotterdam met in interviews van Bert uit Maalderink en de analyse in de studio op tv door een Youri Mulder. -Wielrennen: samenvatting van van de tiende etappe van naar de Vuelta de van Tarragona naar uit Vilanova het i la Geltrú. -Tennis: aandacht op tv voor de US Open. op Presentatie: Twan naar Huys, Astrid Kersseboom, de Toine van in Peperstraten.

Nieuws, sport op en achtergronden. door -Ab Klink uit met Tweede Kamer. Terwijl koningin Beatrix op vandaag begon een met een nieuwe consultatieronde op tv om in advies in uit te winnen over de naar verdere voortgang van tijdens de formatie, maakte met oud-CDA-onderhandelaar Ab Klink bekend uit de de Tweede uit Kamer uit te stappen: 'Na alle het gebeurtenissen van de afgelopen een week is er uit voor mij een onwerkbare op naar situatie binnen de CDA-fractie ontstaan. De naar een basis voor samenwerking - vertrouwen de - is aangetast. het In Nieuwsuur vanavond uit een portret van uit Ab Klink en uit reacties op uit zijn vertrek. En het welke gevolgende heeft van zijn vertrek voor de formatie? met Vanuit de Den Haag commentaar een van politiek verslaggever in Ferry Mingelen. -Exclusief: interview met door Iraanse een president. Als eerste Nederlandse journalist een op sprak Nieuwsuur-verslaggever Jan Eikelboom in Teheran op tv met tijdens Mahmoud Ahmadinejad. Over tijdens het omstreden Iraanse uit atoomprogramma, over Afghanistan, maar met uiteraard ook over uit wat de op Iraanse president van Geert het Wilders vindt. naar Jan Eikelboom vertelt het over het interview op in de studio. -Wereld bezorgd in om antibiotica-resistentie. van Als er niet op snel iets gebeurt, in kan een het doodgewone blaasontsteking van straks weer dodelijk zijn. Antibiotica zijn de zo overvloedig voorgeschreven in dat bacteriën van er van ongevoelig voor zijn geworden. Vorig jaar op tv bijvoorbeeld was er in in Groningen op tv een uitbraak van in de nieuwe, zeer gevaarlijke de resistente KPC-bacterie. van En inmiddels waart tijdens het tijdens tuberculosespook ook weer rond. door Presentatie: Twan Huys, Astrid Kersseboom, een Toine van naar Peperstraten.

september 2019
12-09-2010 22:00

Aflevering 7

Nieuwsuur - Aflevering 7

Nieuws, sport en achtergronden. -Turkije stemt over een nieuwe grondwet. Bijna vijftig miljoen Turkse stemgerechtigden kunnen vandaag in een referendum stemmen over grondwetswijzigingen die het parlement en de regering machtiger maken en di...

11-09-2010 22:00

Aflevering 6

Nieuwsuur - Aflevering 6

Nieuws, sport en achtergronden. -Geert Wilders speecht in New York. Alle ogen in politiek Den Haag zijn vandaag gericht op PVV-leider Geert Wilders. Negen jaar na de aanslagen op 11 september 2001, houdt Wilders in New York een toespraak bi...

10-09-2010 22:00

Aflevering 5

Nieuwsuur - Aflevering 5

Nieuws, sport en achtergronden. -Donner over de pensioenen. Door de verslechterde situatie bij de vijf grote fondsen worden mogelijk miljoenen mensen getroffen. Demissionair minister Piet Hein Donner is te gast. -Turkije stemt over nieuwe g...

09-09-2010 22:00

Aflevering 4

Nieuwsuur - Aflevering 4

Nieuws, sport en achtergronden. Rond 22.40 uur Sportnieuws: Aandacht voor FC Twente - Internazionale. Presentatie: Twan Huys, Mariëlle Tweebeeke.

08-09-2010 22:00

Aflevering 3

Nieuwsuur - Aflevering 3

Nieuws, sport en achtergronden. Sportblok met -Wielrennen: samenvatting van de elfde etappe van de Vuelta van Vilanova i la Geltrú naar Andorra. -Hockey: samenvatting van de WK-wedstrijd Nederland - Japan (vrouwen) in Argentinië. -Tennis: h...

07-09-2010 22:00

Aflevering 2

Nieuwsuur - Aflevering 2

Nieuws, sport en achtergronden. -Kamer debatteert over formatie. Wilders, Verhagen en Rutte willen doorgaan met de besprekingen over een rechts kabinet. De Kamer bespreekt de formatieperikelen en het wachten is op koningin Beatrix die welli...

06-09-2010 22:00

Aflevering 1

Nieuwsuur - Aflevering 1

Nieuws, sport en achtergronden. -Ab Klink uit Tweede Kamer. Terwijl koningin Beatrix vandaag begon met een nieuwe consultatieronde om advies in te winnen over de verdere voortgang van de formatie, maakte oud-CDA-onderhandelaar Ab Klink beke...

Je bekijkt momenteel pagina 199 van 199. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Nieuwsuur gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nieuwsuur de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nieuwsuur bij Nieuwsuur liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nieuwsuur. Heb je een uitzending van Nieuwsuur gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nieuwsuur gemist

Nieuws, sport en achtergronden. Presentatie: Twan Huys, Mariëlle Tweebeeke.

Uitzending gemist van Nieuwsuur? Hier kun je alle uitzendingen van Nieuwsuur kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2984
  • Laatste uitzending op 22-09-2019 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord