Programma gemist?

Met: naar Formatie: Pechtold en van Segers aan tafel * een Omstreden door film zet Winnie een Mandela in een ander een daglicht * Stevige met boetes moeten een beugelende tandarts in het gareel naar krijgen Met: een Formatie: Pechtold en Segers van aan de tafel. D66-leider Alexander naar Pechtold zei eerder op tv nog dat de grote het inhoudelijke verschillen met de het ChristenUnie niet makkelijk door opgelost kunnen worden. op Toch rest hem weinig op tv keus een nu alle andere van mogelijkheden zijn afgevallen. Pechtold een is op tv vanavond te gast op tv in Nieuwsuur. * Omstreden film zet het Winnie Mandela in het tijdens een ander daglicht. Regisseur Pascale Lamche op tv wilde met de op tijdens film 'Winnie' de Zuid-Afrikaanse anti-apartheidsstrijder naar in een ander op tv perspectief plaatsen. 'Ik voelde op dat er twee op kanten aan deze uit medaille zaten naar en dat de tijdens andere kant moest worden op tv verteld.' De omstreden in film met komt haar op naar veel kritiek te staan. * op tv tijdens Stevige boetes moeten in beugelende tandarts in het gareel uit krijgen. Tandartsen de mogen beugels plaatsen als op ze dat willen, een maar mogen zich op tv niet voordoen als met orthodontist. Toch door gebeurt dat regelmatig. De door Inspectie van de op Gezondheidszorg is het zat op en gaat tandartsen tijdens die zich tijdens uitgeven als een orthodontist vanaf in volgende maand beboeten.

Met: Formatie de met de van ChristenUnie? * uit Psychiaters slaan alarm uit over hulp aan suïcidale kinderen * de Activisme in Saudi-Arabië in Met: het Formatie met de op ChristenUnie? Vandaag moet het duidelijk worden of van het inderdaad een de ChristenUnie is die een een regeringscoalitie van vier partijen in mogelijk kan maken. op tv op tv CU-leider Segers spreekt met informateur Tjeenk de Willink. tijdens D66 had een voorkeur voor het samenwerking een met de PvdA, maar zag uit gisteren definitief het de kans vervliegen het dat de PvdA de tijdens vierde partij op tv in het toekomstige kabinet op wordt. de Onderhandelingen met met de ChristenUnie worden door de alle partijen gezien op als de laatste kans een uit meerderheidskabinet het te formeren. Het van moet lukken, want uit een minderheidskabinet zien op tv de partijen niet uit zitten. Met met het laatste nieuws en analyse van van tijdens politiek verslaggever Dominique van het der Heyde. * Psychiaters slaan met alarm tijdens over hulp een aan suïcidale kinderen. Zeker op tv twintig kinderen met ernstige in psychische uit problemen moeten zo lang wachten op naar een een behandeling dat het voor hen van riskant uit is. Het zijn kinderen met door bijvoorbeeld tijdens suïcidale neigingen of tijdens die zichzelf verwondingen. op Dat blijkt uit een naar inventarisatie van de de Nederlandse Vereniging de voor Psychiatrie. De op tv rondvraag werd gedaan na de een noodkreet op Facebook op tv en op in RTL Late Night in van de door zestienjarige suïcidale Emma. Het door lukte niet op tv om een behandelplek voor naar haar een te vinden. De problemen van zijn volgens van de jeugdpsychiaters mede het gevolg van op tv op decentralisatie van de jeugdzorg. De Tweede het Kamer spreekt met er vandaag over. met Te op tv gast is de naar Utrechtse wethouder Victor Everhardt, naar hij is voorzitter tijdens van de van Commissie Jeugd van de VNG. * van Activisme in Saudi-Arabië. in In op Saoedi-Arabië laat het ondanks alle onderdrukking in een nieuwe generatie activisten naar steeds luider van in zich horen. met Mensenrechtenactivisten Loujain al-Hathloul en tijdens Yahya Assiri vechten met gevaar op tv voor eigen leven in voor op meer vrijheden. de Al-Hathloul zat bijna tien weken in naar de cel nadat op tv ze van tegen de regels in op een auto het reed. Oud-legerofficier Assiri moest naar in Londen op vluchtten toen hij op activist werd. Nieuwsuur spreekt met van beiden op over hun strijd in een een land waarbij van iedere vorm van uit activisme tijdens met veel geweld de kop uit wordt in ingedrukt.

Met o.a.: op tv Asscher blijft erbij: PvdA een niet in kabinet op met met VVD, CDA en D66 van * Spoorloos-team reisde door op levensgevaarlijke regio van op tv Colombia * door Minder snel en ook door minder het vaak seks Met: Asscher blijft op erbij: de PvdA niet het in kabinet met VVD, CDA op en D66. door De PvdA op tv is en blijft naar niet beschikbaar om mee het te doen aan een kabinet van van met VVD, CDA en D66. Partijleider het door Asscher zei dat na de een gesprek op met informateur Tjeenk met Willink. Na het afhaken op tv van GroenLinks en van het wegstrepen van op tv de SP de in de formatie leken alleen een ChristenUnie en PvdA door nog als vierde het regeringspartij in met aanmerking te komen. * de Spoorloos-team door reisde door levensgevaarlijke regio van op Colombia. De Colombiaanse tijdens regering wil het de zo graag: vrede met het die in andere grote guerrillabeweging van op tv het land. En net uit op een de dag dat de de FARC zijn laatste met wapens inlevert, de lijkt een naar deal met de van guerrilla's van ELN steeds verder weg. van tijdens Want het leger van Colombia houdt op tv de linkse de rebellengroep met ELN verantwoordelijk voor de ontvoering van in Spoorloos-presentator Derk de Bolt en cameraman Eugenio op tv de Follender. Precies datgene waar de het groep volgens de overheid uit mee door moet stoppen om tot een naar wapenstilstand de te komen. * Minder snel door tijdens en ook minder vaak seks. Nederlandse op tv jongeren beginnen steeds de later aan seks. met Het moment waarop in tijdens de helft van de jongeren geslachtsgemeenschap het met heeft gehad, is met opgeschoven van 17,1 naar 18,6 een jaar. Ook lijken de jongeren minder interesse uit te hebben tijdens in seks. * 'De Democratische op partij naar moet terug naar de basis'. op tv Het presidentschap met van Donald naar Trump lijkt van zich vooral te kenmerken door de schandalen en affaires. En op tv er is de nog maar weinig terecht met de gekomen van de plannen op tv die hij het Amerikaanse volk met uit beloofde. Na bijna zes maanden door in het van Witte Huis vindt nog maar uit 40 procent de van de Amerikanen de dat Trump goed in functioneert als op tv president.

Met: met Rutte op Europese top * de Veilig uit bouwen na de door brand Londen * Politie het wil een verbod op knalvuurwerk Met: Rutte op op tv uit Europese top. Met het vertrek uit uit Groot-Brittannië uit door de Europese door Unie en de versterking naar van de Frans-Duitse met relatie, is het het voor naar premier Mark Rutte belangrijk om op nieuwe bondgenootschappen te uit smeden. door Vandaag is Rutte in Warschau naar waar door hij spreekt met de regeringsleiders van de Luxemburg, België en door vier tijdens Oost-Europese landen: Polen, Hongarije, Tsjechië door en Slowakije. met * uit Veilig bouwen na de brand Londen. uit Welke lessen de kan Nederland trekken uit op de zware de brand de in de Grenfell-woontoren het in Londen, waarbij afgelopen week het tenminste tijdens 79 mensen zouden het zijn omgekomen? Naar nu een blijkt zijn met er bij het in toezicht op de veiligheidseisen de fouten gemaakt. * Politie wil van uit verbod op knalvuurwerk. De politie pleit het voor een van verbod op knalvuurwerk en op tv vuurpijlen. Dat is met nodig op tv om agenten en burgers uit rond de jaarwisseling de te met beschermen tegen het steeds in krachtiger vuurwerk.

Met: Franse tijdens parlementsverkiezingen * naar De alleroudste foto's in het in Rijksmuseum in Met: Franse op parlementsverkiezingen. In Frankrijk op tv is vandaag de de tweede en beslissende op tv ronde van de tijdens parlementsverkiezingen. Meer dan in 30 procent van de in stemmen kreeg op de partij La République op tv En Marche van op de Franse president Emmanuel door Macron op tv vorig week bij de eerste uit ronde op van de verkiezingen. * De alleroudste in uit foto's in het door Rijksmuseum. Het leek door wel magie, de door uitvinding van de tijdens fotografie in 1839. Het met veroorzaakte een mediarevolutie vergelijkbaar met op tv uit de digitale revolutie nu. Het een Rijksmuseum op tv heeft nu een van tentoonstelling samengesteld van de alleroudste foto's tijdens uit uit de eigen tijdens collectie.

Met: Franse parlementsverkiezingen van * naar Donoren en donorkinderen door naar elkaar op zoek op Met: Franse parlementsverkiezingen. een Zondag het gaan de Fransen opnieuw naar de de met stembus in de tweede ronde van door de het parlementsverkiezingen. Volgens een de peilingen zal de de Assemblée Nationale, door de Franse Tweede kamer, in er straks heel anders gaan in door uitzien. De beweging op En Marche van president op Emmanuel Macron een staat er namelijk goed in voor. Voorspeld wordt naar dat zijn partij zeker tijdens 30 procent van in de stemmen gaat van behalen. van Macrons partij heeft de nu nog geen enkele van zetel in het parlement. op * het Donoren en donorkinderen naar elkaar op op zoek. Steeds meer tijdens kinderen van anonieme de zaaddonoren gaan op op zoek naar hun de biologische vader. met En met ook mannen die in tijdens de jaren tachtig en door negentig anoniem zaad doneerden, naar melden op tv zich vaker aan het om 'gevonden' te de kunnen worden.

Met: door Duitse oud-bondskanselier Kohl met overleden * Wel of niet door meeregeren? De PvdA de op is diep verdeeld * Run op uit een 'verjongingsmiddel' * Brand Londense flat Met: op tv Duitse oud-bondskanselier in Kohl een overleden. De Duitse op tv oud-bondskanselier Helmut Kohl is door overleden. Hij was de van 1982 tot op 1998 bondskanselier en door speelde een door belangrijke rol bij de val in van de Muur het in 1989 een en de tijdens eenwording van Duitsland. op Hij is 87 jaar geworden. door * Wel of tijdens niet tijdens meeregeren? De PvdA uit is diep verdeeld. Moet Lodewijk Asscher de wel of met niet aan de het formatietafel gaan zitten? Nieuwsuur tijdens peilt de stemming de onder de lokale in naar afdelingen van de uit Partij van de Arbeid in het de vijftig grootste gemeenten. met * Run een op 'verjongingsmiddel'. van Een betere conditie en meer van haar. Dat naar zijn een de effecten van een verjongingsmiddel de dat door wetenschappers uit van het het Erasmus MC tijdens is ontwikkeld en door op muizen is op tv getest. Maar er zijn het al mensen die het middel een gebruiken van doordat een Chinese farmaceut doses tijdens aanbiedt. * tijdens Brand Londense in flat. Het uitgebrande geraamte van op de uit flat in Londen is een de de wreed symbool voor een de kloof tussen het arm en rijk. In de flat het woonden de naar allerarmsten. Het lijkt naar erop dat met bij hun tijdens onderkomens de doorgaans op strenge Britse bouw- en brandvoorschriften minder van door precies worden nageleefd, dan op in de woningen met van rijkere door Londenaren.

Met: 'Onderzoek op naar Trump' * Commissie op tv over Panama de Papers * het De das is boeren doorn tijdens tijdens in het oog een Met: 'Onderzoek naar Trump'. Het op is in een belangrijk keerpunt de in het onderzoek naar een eventuele banden tussen het tijdens campagneteam van Donald van Trump en Rusland. Aanklager het Robert Mueller tijdens wil op volgens The Washington Post weten of door op tv de Amerikaanse president zich schuldig heeft de in gemaakt aan belemmering uit van de rechtsgang. Mueller werd onlangs tijdens op aangesteld om onderzoek te doen naar naar mogelijke een inmenging van Rusland bij de de Amerikaanse met presidentsverkiezingen. Dat onderzoek een wordt nu dus volgens de de krant uitgebreid. van Wat naar betekent dit voor Trump? * Commissie in over een Panama Papers. Is Nederland een de belastingparadijs ja in of nee, en is de dat gunstig uit of ongunstig? de Over deze vragen de gaat het in de de parlementaire enquête van van de naar Tweede Kamer die vorige naar week woensdag op tv van start is gegaan. op De commissie hoort twee weken naar lang op deskundigen en van getuigen over de tijdens rol van Nederland bij naar belastingontduiking. De van onthullingen in de Panama Papers naar zijn de in directe aanleiding voor de parlementaire met enquête. Journalist naar Siem Eikelenboom van het in Financieele het Dagblad werd uit als een van de van eersten gehoord het door de commissie. Hij kreeg, samen naar met de een journalist tijdens van Trouw, als enige in door Nederland inzage in op de Panama Papers. Eikelenboom door is te op tv gast. * De met das is boeren doorn van in het een oog. Boeren zijn de door opmars van de in van das meer dan zat en pleiten van op voor meer mogelijkheden om het dier door te naar bestrijden. Ze vinden dat uiteindelijk op tv het afschieten op van de het dier mogelijk moet zijn. het Dassen knagen aan gewassen met en van tractors zakken van weg in de in holen die dassen graven op tv in de grond. de De populatie is de inmiddels zo groot dat 'verantwoord het faunabeheer' nodig de is tijdens om schade te voorkomen, zeggen de naar een boeren.

Met: Coach door doet zijn verhaal over in misbruik pupil de * Dodental op Londen blijft uit stijgen * Wonder Woman: het feministische kaskraker Met: Coach doet met zijn een verhaal over door misbruik pupil. Over misbruik op tv in de sportwereld hoor je op niet op vaak de dader. In Nieuwsuur uit doet op tv een coach op zijn verhaal. Hij op tv heeft spijt en wil uit misbruik in de sport helpen een voorkomen. * met Dodental Londen blijft de stijgen. Bij een van zware van brand in een van flatgebouw in Londen zijn tenminste zes naar in mensen omgekomen en van tientallen anderen gewond met geraakt. Ooggetuigen vertellen gruwelijke een verhalen over uit mensen die wanhopig op op redding hebben gewacht door of uit ramen uit zijn gesprongen. met Hoe kon deze brand zo dodelijk in uitpakken? een * Wonder Woman: met feministische kaskraker. Schaarsgeklede het superheldin én van een kampioene van het feminisme: het Wonder Woman combineert met het moeiteloos. de En dat blijkt nog in een naar kassucces ook. De film over het de heldin in die de met wereld helpt redden tijdens de Eerste de Wereldoorlog het gaat morgen in première in in het Nederland.

Met: in Minister Sessions moet getuigen. tijdens * De formatie is de weer terug tijdens bij af. van * Migratie door als grote splijtzwam uit in de formatie. * Dure jongens, naar een die neanderthalers. Met: door Minister Sessions moet getuigen. De Amerikaanse uit minister van Justitie de moet op vanavond getuigen voor de een Senaatscommissie die beschuldigingen van uit door Russische inmenging in op tv de presidentsverkiezingen onderzoekt. Jeff tijdens Sessions heeft tijdens de op tv verkiezingscampagne een twee keer contact gehad met de uit op Russische ambassadeur in Washington. * van De formatie is uit weer terug bij op tv af. VVD, CDA de en D66 reageren het teleurgesteld en wijzen met naar een beschuldigende tijdens vinger naar GroenLinks-leider Jesse de Klaver. VVD-leider Mark van het Rutte is 'inhoudelijk op tv verbijsterd'. Hoe moet het nu uit verder met de formatie? van * Migratie als op grote het splijtzwam in de met formatie. Migratie bleek hét tijdens grote struikelblok in de op formatie. in GroenLinks kon zich uiteindelijk een niet vinden in een de een eindvoorstel voor afspraken de tussen de EU en door Noord-Afrikaanse landen tijdens over vluchtelingen, afspraken vergelijkbaar naar met de een Turkije-deal. * Dure uit jongens, die neanderthalers. op Den Bosch is naar dolblij met de van ontdekking van een kamp uit van neanderthalers. Maar zo'n het bijzondere archeologische vondst brengt de ook veel kosten door met tijdens zich mee. De gemeente tijdens moest diep in met de buidel tasten voor het het door neanderthalerkamp.

Met: De van toekomst van de een EU * Gemeenten willen door landelijke aanpak 'probleemparken' op tv de * Fort Oranje niet de enige op tv probleemcamping naar * Cyborgs rukken tijdens op Met: De toekomst op van de EU. een Een aardverschuiving bij in de parlementsverkiezingen in in Frankrijk tijdens in het voordeel van het Emmanuel Macron en flinke tegenslag naar voor de op tv Britse premier op Theresa May bij de tijdens Britse verkiezingen. Wat de zijn de gevolgen daarvan de met voor de Europese Unie. in Nieuwsuur praat een daar uitgebreid over met EU-commissaris Frans een Timmermans. in * Gemeenten willen van landelijke aanpak 'probleemparken'. met Prostitutie, mensenhandel, op verwaarloosde kinderen en uit regelmatige vechtpartijen. Camping Fort Oranje naar is volgens de gemeente het Zundert niet alleen tijdens van een broedplaats voor criminaliteit maar in ook een plek waar tijdens veel van de van zeshonderd bewoners in in schrijnende situaties tijdens leven. Camping een Fort Oranje tijdens is niet de op tv enige lokatie in Brabant een met dit soort problemen. Te door gast is de tijdens burgemeester door van Breda, Paul Depla. * een tijdens Fort Oranje niet de op enige probleemcamping. Afgelopen een week kwam Fort oranje in door het Nieuws op tv als een van camping waar extreem veel problemen naar spelen. door Criminaliteit, verwaarloosde kinderen, geweld en uit prostitutie. Maar een deze camping in de een van gemeente Zundert is niet de van enige waar dit soort naar problemen spelen. Het door in blijk voor gemeenten lastig uit om dit soort situaties aan in te pakken. In het de studio op praten op tv we met Paul Depla, burgemeester tijdens van de Breda. * Cyborgs rukken op. Langzaam door een maar zeker vindt door de modernste technologie een zijn weg onder onze huid. naar Steeds met meer mensen maken gebruik van technologische naar de hulpmiddelen om hun zintuigen op tv aan te in vullen. Zoals Neil een Harbisson. Hij is de kleurenblind maar heeft met een camera aangesloten op zijn hersenen van om kleuren op tv om te zetten in op toonhoogten. Handig, maar een is die een technologische in hulp straks wel voor iedereen met beschikbaar?

Met in o.a.: Exitpolls: de Macron op winst op tv bij eerste ronde de parlementsverkiezingen * 'Leg fietssnelwegen aan van om tijdens op snelle e-bike naar van werk te fietsen' Met: Exitpolls: op Macron op op winst op bij eerste ronde het parlementsverkiezingen. La République en op tv Marche, de partij van door president Macron, het heeft volgens de een exitpolls 32,9 procent naar van de een stemmen gehaald bij de naar eerste ronde van uit de Franse parlementsverkiezingen. Daarmee lijkt uit het erop dat naar Macron zijn succes op bij naar de presidentsverkiezingen heeft weten te door herhalen. in * 'Leg fietssnelwegen aan tijdens om op op tv snelle e-bike naar werk naar te fietsen'. op tv E-bikes, pedelecs en elektrisch in aangedreven bakfietsen. door Het zijn niet alleen de meer traditionele stadsfietsen uit die je de tegenkomt op de straat. Veel fietspaden zijn naar er alleen niet op uit berekend. * Amir en tijdens Amjad laten zien: door Israëliërs en in Palestijnen zijn door geen vijanden. uit Vaak lijkt het conflict in van het Midden-Oosten zwart-wit: Israëliërs op tv tegen Palestijnen. door Maar op tv dat beeld klopt niet altijd. Dat naar Israëliërs en Palestijnen op ook door vrienden kunnen zijn, door bewijzen Amir en naar Amjad.

Met: op tv Britten in Nederland * Toename van matchfixing van verwacht, KNVB eist maatregelen uit Met: Britten in Nederland. een In op tv Groot-Brittannië dendert de schok tijdens die de Britse verkiezingen naar teweeg met heeft gebracht nog tijdens na. Twee kopstukken van het naar campagneteam naar van premier een Theresa May moesten opstappen. Zij in worden door veel naar Conservatieven uit verantwoordelijk gehouden voor het teleurstellende resultaat door van de in Britse parlementsverkiezingen. Veel Britten tijdens in Nederland volgen naar de ontwikkelingen door in hun thuisland met door argusogen. op De belangrijkste vraag: een hoe gaat deze een uitslag de brexit-onderhandelingen beïnvloeden? 'En met wat betekent dat de voor ons?' door Nieuwsuur spreekt met met Britten in Nederland en in correspondent van Arjan Noorlander in Brussel. naar * door Toename matchfixing verwacht, KNVB uit eist maatregelen. een Matchfixing neemt de komende op vier jaar toe in Nederland. op tv Dat blijkt tijdens uit het Nationaal Dreigingsbeeld met met 2017, een politierapport over georganiseerde op misdaad. Reden voor naar de het KNVB om extra uit maatregelen te eisen. De voetbalbond wil de naar dat er nieuwe wetgeving komt om uit matchfixers uit aan te pakken. met 'Een speciaal in wetsartikel over matchfixing moet op tv tot zwaardere straffen een leiden. We zien bij met matchfixing door dat er hoge naar winsten zijn en de pakkans naar laag is, net een als de straffen. Dat door is op een hele gevaarlijke cocktail, uit die zeer op tv aantrekkelijk is voor criminelen', zegt in Gijs de tijdens Jong, operationeel directeur op tv van uit de voetbalbond.

Met: Hoe tijdens nu verder de met de een brexit? * 'Verwarring en van onzekerheid' over het brexit na verlies uit May * 'Meer openheid kan zorgen een voor gelijke salarissen' tijdens Met: een Hoe nu verder met naar de brexit? De uit verkiezingen naar in Groot-Brittannië hebben de politiek uit op zijn kop gezet. de Wat de uitslag door naar betekent voor de een Britse uittreding uit de EU is op tijdens nog niet duidelijk. Het laatste van nieuws, reportages door uit Groot-Brittannië op tv en analyses. * op tv 'Verwarring en onzekerheid' over brexit in na een verlies May. De door verkiezingen moesten ervoor zorgen op dat de Britse van premier Theresa van May steviger de brexit-onderhandelingen in kon. tijdens met Maar met deze de verkiezingsuitslag lijkt het tegenovergestelde te gebeuren. de May is op tv er niet in uit geslaagd een overtuigend tijdens mandaat te met krijgen van een de Britse kiezers. * 'Meer de openheid kan zorgen voor van op tv gelijke salarissen'. In naar Nederland is het maar bij de een aantal bedrijven de mogelijk om het van salaris van collega's het in met te zien. In Duitsland is sinds naar deze maand openheid op tv over op salarissen bij wet verplicht. Helpt naar zo'n wet naar om het uit loonverschil tussen mannen door en vrouwen te op verkleinen?

Met: Britten naar op naar de stembus; krijgt May naar haar mandaat * Vondst oudste in mens ooit zet door geschiedschrijving op in z'n uit kop * Verhoor in Comey is drama van de zuiverste tijdens soort Met: op Britten naar de het stembus; krijgt het May haar het mandaat. Wint de Conservatieve Theresa May op tv of wordt naar het Labour-leider Jeremy van Corbyn? op De Britten kiezen de vandaag een nieuwe het premier. May wilde met de verkiezingen op tv haar mandaat voor door de brexit een vergroten. Maar haar campagne door de verliep niet zo als met gehoopt. * Vondst oudste in mens ooit zet een geschiedschrijving op z'n naar kop. De eerste tijdens Homo sapiens een leefde veel met eerder dan gedacht, van namelijk 280.000 tot 350.000 jaar geleden van een al in Marokko. tijdens Voorheen werd aangenomen dat de de Homo sapiens 200.000 jaar op geleden is ontstaan met tijdens in Ethiopië. Maar de mens op loopt al veel langer door op aarde een rond. * tijdens 'Verhoor Comey op is drama van de zuiverste soort'. tijdens Dagen op heeft politiek Washington gewacht uit op uit het verhoor van vanmiddag: oud-FBI-directeur James met Comey deed naar een boekje open met over op zijn gesprekken met president in Donald Trump. Volgens Comey loog een Trump met over hem in en de FBI. Wat zijn de van op tv gevolgen van deze van uitspraken?

juni 2017
22-06-2017 22:00

Nieuwsuur

Nieuwsuur - Nieuwsuur

Met: Formatie: Pechtold en Segers aan tafel * Omstreden film zet Winnie Mandela in een ander daglicht * Stevige boetes moeten beugelende tandarts in het gareel krijgen Met: Formatie: Pechtold en Segers aan tafel. D66-leider Alexander Pechto...

21-06-2017 22:00

Nieuwsuur

Nieuwsuur - Nieuwsuur

Met: Formatie met de ChristenUnie? * Psychiaters slaan alarm over hulp aan suïcidale kinderen * Activisme in Saudi-Arabië Met: Formatie met de ChristenUnie? Vandaag moet duidelijk worden of het inderdaad de ChristenUnie is die een regerings...

20-06-2017 22:00

Nieuwsuur

Nieuwsuur - Nieuwsuur

Met o.a.: Asscher blijft erbij: PvdA niet in kabinet met VVD, CDA en D66 * Spoorloos-team reisde door levensgevaarlijke regio van Colombia * Minder snel en ook minder vaak seks Met: Asscher blijft erbij: PvdA niet in kabinet met VVD, CDA en...

19-06-2017 22:00

Nieuwsuur

Nieuwsuur - Nieuwsuur

Met: Rutte op Europese top * Veilig bouwen na de brand Londen * Politie wil verbod op knalvuurwerk Met: Rutte op Europese top. Met het vertrek uit Groot-Brittannië uit de Europese Unie en de versterking van de Frans-Duitse relatie, is het v...

18-06-2017 22:00

Nieuwsuur

Nieuwsuur - Nieuwsuur

Met: Franse parlementsverkiezingen * De alleroudste foto's in het Rijksmuseum Met: Franse parlementsverkiezingen. In Frankrijk is vandaag de tweede en beslissende ronde van de parlementsverkiezingen. Meer dan 30 procent van de stemmen kreeg...

17-06-2017 22:00

Nieuwsuur

Nieuwsuur - Nieuwsuur

Met: Franse parlementsverkiezingen * Donoren en donorkinderen naar elkaar op zoek Met: Franse parlementsverkiezingen. Zondag gaan de Fransen opnieuw naar de stembus in de tweede ronde van de parlementsverkiezingen. Volgens de peilingen zal ...

16-06-2017 22:00

Nieuwsuur

Nieuwsuur - Nieuwsuur

Met: Duitse oud-bondskanselier Kohl overleden * Wel of niet meeregeren? De PvdA is diep verdeeld * Run op 'verjongingsmiddel' * Brand Londense flat Met: Duitse oud-bondskanselier Kohl overleden. De Duitse oud-bondskanselier Helmut Kohl is o...

15-06-2017 22:00

Nieuwsuur

Nieuwsuur - Nieuwsuur

Met: 'Onderzoek naar Trump' * Commissie over Panama Papers * De das is boeren doorn in het oog Met: 'Onderzoek naar Trump'. Het is een belangrijk keerpunt in het onderzoek naar eventuele banden tussen het campagneteam van Donald Trump en Ru...

14-06-2017 22:00

Nieuwsuur

Nieuwsuur - Nieuwsuur

Met: Coach doet zijn verhaal over misbruik pupil * Dodental Londen blijft stijgen * Wonder Woman: feministische kaskraker Met: Coach doet zijn verhaal over misbruik pupil. Over misbruik in de sportwereld hoor je niet vaak de dader. In Nieuw...

13-06-2017 22:00

Nieuwsuur

Nieuwsuur - Nieuwsuur

Met: Minister Sessions moet getuigen. * De formatie is weer terug bij af. * Migratie als grote splijtzwam in de formatie. * Dure jongens, die neanderthalers. Met: Minister Sessions moet getuigen. De Amerikaanse minister van Justitie moet va...

12-06-2017 22:00

Nieuwsuur

Nieuwsuur - Nieuwsuur

Met: De toekomst van de EU * Gemeenten willen landelijke aanpak 'probleemparken' * Fort Oranje niet de enige probleemcamping * Cyborgs rukken op Met: De toekomst van de EU. Een aardverschuiving bij de parlementsverkiezingen in Frankrijk in ...

11-06-2017 22:00

Nieuwsuur

Nieuwsuur - Nieuwsuur

Met o.a.: Exitpolls: Macron op winst bij eerste ronde parlementsverkiezingen * 'Leg fietssnelwegen aan om op snelle e-bike naar werk te fietsen' Met: Exitpolls: Macron op winst bij eerste ronde parlementsverkiezingen. La République en March...

10-06-2017 22:00

Nieuwsuur

Nieuwsuur - Nieuwsuur

Met: Britten in Nederland * Toename matchfixing verwacht, KNVB eist maatregelen Met: Britten in Nederland. In Groot-Brittannië dendert de schok die de Britse verkiezingen teweeg heeft gebracht nog na. Twee kopstukken van het campagneteam va...

09-06-2017 22:00

Nieuwsuur

Nieuwsuur - Nieuwsuur

Met: Hoe nu verder met de brexit? * 'Verwarring en onzekerheid' over brexit na verlies May * 'Meer openheid kan zorgen voor gelijke salarissen' Met: Hoe nu verder met de brexit? De verkiezingen in Groot-Brittannië hebben de politiek op zijn...

08-06-2017 22:00

Nieuwsuur

Nieuwsuur - Nieuwsuur

Met: Britten naar de stembus; krijgt May haar mandaat * Vondst oudste mens ooit zet geschiedschrijving op z'n kop * Verhoor Comey is drama van de zuiverste soort Met: Britten naar de stembus; krijgt May haar mandaat. Wint de Conservatieve T...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 147. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Nieuwsuur gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nieuwsuur de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nieuwsuur bij Nieuwsuur liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nieuwsuur. Heb je een uitzending van Nieuwsuur gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nieuwsuur gemist

Nieuws, sport en achtergronden. Presentatie: Twan Huys, Mariëlle Tweebeeke.

Uitzending gemist van Nieuwsuur? Hier kun je alle uitzendingen van Nieuwsuur kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2193
  • Laatste uitzending op 22-06-2017 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord