Programma gemist?

Vanavond onder het andere in Nieuwsuur: - de Onveilige een situatie chroom-6 bij Defensie Op luchtmachtbasis op Woensdrecht is door de installatie- en onderhoudsfouten aan een spuitcabines waar naar met chroom-6-verf wordt gewerkt een een naar onveilige situatie in ontstaan. Er blijken grote hoeveelheden met chroomhoudende stof door te hebben gelegen op de plaatsen waar werknemers zonder met beschermende uit kleding rondliepen, zoals in op tv de kleedruimte rondom de het spuitcabine. Dit het staat in een onderzoeksrapport uit van een Defensie dat Nieuwsuur in op tv handen heeft gekregen. Door in gebrekkige administratie naar van het het onderhoud is onduidelijk hoe lang op deze tijdens situatie heeft geduurd. - Christchurch: hoe met naar houdt de premier de het land bijeen? Hoe kan in het het land waar de het politie zelfs in niet bewapend hoeft te tijdens zijn een van met de dodelijkste het aanslagen in op jaren plaatsvinden? Statistisch de gezien is Nieuw-Zeeland een de van uit de veiligste landen ter door wereld. Volgens de een Global Peace Index, een jaarlijkse met ranglijst voor landen door op een basis van veiligheid, de is alleen tijdens IJsland veiliger. Als in het aan premier Jacinda op Ardern ligt zal Nieuw-Zeeland het direct met de wapenwetten gaat aanscherpen. Ook de heeft ze met kritiek op Facebook op tv dat beelden verspreidde tijdens de op tv aanslag. "In Nieuw-Zeeland tijdens werd naar het geblokkeerd, het maar in de rest van met de wereld gingen van de op tv beelden wel rond." Een van interview met op Toon van Meijl, hoogleraar Culturele uit Antropologie en met Nieuw-Zeelandspecialist over de populariteit op van de premier. En met het met een medewerker op van Facebook over de beperkingen die uit uit sociale-mediabedrijven ervaren bij het blokkeren van een gewelddadige content. - door De wondere wereld het van een de waterschappen Aanstaande woensdag gaat Nederland naar naar de stembus voor door de op Provinciale Staten, én voor de uit waterschappen. Maar met een aantal zetels een in die waterschappen de is op al vergeven voordat er nog van maar van één stem is geteld. het De zogenoemde op tv geborgde zetels. Hoe werkt dat en in hoe kan op tv dat?

Vanavond onder in andere in een Nieuwsuur: - Christchurch, met een dag later Een dag na met van de aanslagen in Christchurch wordt steeds naar meer duidelijk tijdens over de slachtoffers. de Terrorist van Brenton Tarrant schoot in twee van moskeeën, de van Al Noor-moskee en het de Linwood-moskee, 49 de mensen dood. Voor zover in bekend is het de jongste slachtoffer op tv een jongetje van een drie jaar op tv oud en de uit oudste was 71. een De meeste gedode door moskeebezoekers komen uit de landen als Pakistan, India, Somalië op en Afghanistan. van Sommigen waren naar gevlucht voor het geweld van in hun een thuisland en anderen vertrokken naar Nieuw-Zeeland op naar in de hoop op een beter op leven. tijdens Correspondent Michel Maas doet verslag met vanuit Christchurch. - tijdens Opnieuw grootschalig het misbruik uitkeringen van door Polen Duizenden Poolse arbeidsmigranten blijken op het het grote schaal misbruik te maken van van een Europese regeling. in Ze het gaan met uit behoud van hun in WW-uitkering terug naar Polen om een daar naar werk te gaan zoeken. Maar in met de praktijk vindt van bijna niemand een van baan. Oorzaak een de Poolse lonen van liggen naar vaak honderden euro's lager dan de op WW-uitkering die ze een uit Nederland van meekrijgen. Niet werken op is veel het lucratiever. Het blijkt doodeenvoudig. op tv Duizenden WW-uitkeringen door gaan jaarlijks vanuit uit Nederland naar andere op EU-landen, naar met name Polen. op tv Volgens EU-regels mogen op tv werklozen de van WW drie maanden legaal met de meenemen naar een ander land, onder op tv de voorwaarde dat op tv de ze daar werk van zoeken. De zogenaamde 'export-WW'. Verslaggever op tv Siebe op tv Sietsma legt het in de studio naar naar uit.

Vanavond een onder andere in Nieuwsuur: - op De naar nieuwe klimaatplannen Het kabinet kwam gisteren uit met nieuwe klimaatplannen, ook het omdat op tv de Nederland met de eerdere de afspraken volgens het de Planbureau voor de met Leefomgeving op tv misschien de klimaatdoelen van van 'Parijs' niet zou uit halen. Daarnaast wil het naar kabinet consumenten op minder en bedrijven juist de meer het laten bijdragen aan de kosten op van de het maatregelen. Hoe op pakt dat in met de praktijk uit? - Brexit: uitstel op aanvragen of op niet? Nu het van brexit-plan van op tv premier Theresa May op tv eergisteren opnieuw is weggestemd met en het Britse parlement op tv gisteren in de meerderheid een no-deal scenario afwees, met op wordt vandaag gestemd over van de vraag: gaat in de brexit het nog op 29 maart in tijdens of vraagt het Verenigd met een Koninkrijk uitstel aan het in Brussel? En van hoelang dat moet worden, is tijdens dan de vraag. het May, schor door een door verkoudheid, waarschuwde naar het parlement gisteren van nog dat een van langer uitstel van mogelijk afstel zal door komen. En wat van betekent dat dan het weer voor op tv de Europese verkiezingen in mei? En het we spreken met het het Britse hoogleraar Jonathan tijdens Israel, die Nederland zeer goed kent: tijdens hij deed door onderzoek naar de van internationale successen van Nederland tijdens een tijdens de Verlichting. Israel is als met een op tv van de weinige van buitenlanders onderscheiden ridder in op de Orde van de het Nederlandse Leeuw. Hoe naar kijkt hij naar het de tijdens brexit en naar de banden tussen het VK en in Europa? - op tv Nieuwsuur Sport Volleybal: uit Lycurgus in de door problemen

Vanavond van debatteren Rob de Jetten (D66), Jesse door Klaver (GroenLinks) en Thierry op tv Baudet (FvD) een in Nieuwsuur over het klimaatbeleid. Vandaag presenteren tijdens het Planbureau het voor een de Leefomgeving en het Centraal Planbureau in de doorrekening van door het concept-klimaatakkoord. op Het wordt een strijd op tv tussen door de felste door voor- en tegenstanders van op het klimaatbeleid, op de dag naar van de de harde cijfers. De fractievoorzitters het van D66, van GroenLinks en Forum voor Democratie met met gaan het debat aan over op tv de klimaatplannen op van het kabinet. van Met de door nieuwe berekeningen van het met CPB en PBL is in het naar tijd voor politieke keuzes. Moet uit de CO2-uitstoot uit koste wat in kost gehalveerd worden? Wat mag het naar het klimaatbeleid kosten, en wie op tv betaalt de rekening? Met tijdens regeringspartij D66 door en de naar oppositiepartijen GroenLinks en Forum voor Democratie met horen naar we partijen die tijdens het klimaatdebat een domineren. Daarnaast reageert ook de VVD-fractievoorzitter Klaas Dijkhoff op live vanaf locatie, hij door nam eerder afstand van het op tv voorlopige op tv klimaatakkoord. Uiteraard komen ook van reacties uit het kabinet in en in van andere partijen de op deze dag naar van het uit klimaatbeleid aan bod. In de uitzending is het er het uitgebreid aandacht voor de cijfers door die van deze woensdag naar buiten komen. de Het met Planbureau voor de Leefomgeving op presenteert de doorrekening van van het concept-klimaatakkoord. een Hieruit zal blijken hoeveel op CO2-reductie de beoogde een maatregelen opleveren. Het van Centraal Planbureau door rekent voor hoeveel de het maatregelen in kosten en in wie de rekening betaalt. De presentatie is op tv in handen een van Jeroen een Wollaars.

Vanavond onder uit andere in met Nieuwsuur: - Brexit-deal met overmacht weggestemd Zoals met tijdens al werd verwacht heeft het het Britse door Lagerhuis de aangepaste het brexit-deal van premier Theresa het May weggestemd. Met in 391 stemmen tegen en 242 een stemmen voor op tv werd het ook de nieuwe versie van uit de afspraken die May naar maakte met de het Europese uit Commissie over het naar Britse vertrek met naar de prullenmand verwezen. Morgen stemt het het Lagerhuis over naar het het al of uit niet uitsluiten van een 'no deal', op tv de situatie in waarin het VK een de EU zonder afspraken met verlaat. met Verwacht wordt dat de Lagerhuisleden tijdens de in grote meerderheid tegen een naar no dealscenario op tv stemmen. In het dat geval wordt op tv donderdag gestemd over een uit mogelijk uitstel van het moment op tijdens waarop het VK uit uit de EU stapt. uit Wij doen naar vanavond verslag met onder anderen onze met met correspondenten Tim de de Wit in Londen en Sander van een tijdens Hoorn in Brussel. Verder spreken tijdens we met de Rem Korteweg van op tv instituut Clingendael en naar de Noord-Ierse op politicus David Kerr. - Het in islamitisch onderwijs in Nederland Politici in door Den tijdens Haag en de gemeente Amsterdam de in hebben al jaren problemen met de tijdens naar Stichting Islamitisch Onderwijs, de op Amsterdamse stichting op tv achter het Cornelius met Haga Lyceum. De de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) de waarschuwde vorige de week dat leerlingen met van die door middelbare school worden op beïnvloed door naar leraren die contact onderhouden met in terroristen. Vanwege de vrijheid de van onderwijs tijdens in artikel door 23 van de grondwet zijn uit problemen met islamitische uit door scholen lastig aan te pakken. Als tijdens een door school eenmaal uit is gesticht, is in hij bijna niet meer te op tv sluiten. Wat is er tijdens wel te doen, op om uit situaties als op het op Haga Lyceum aan te naar pakken? - van Boeing 737 MAX geweerd Na opnieuw het een crash uit met een Boeing 737 naar MAX, zondag naar in Ethiopië, staan naar voorlopig ongeveer een de helft van de toestellen op tv op uit voorzorg aan de met grond. Maatschappijen op zetten ze niet in naar en steeds meer landen uit sluiten hun het luchtruim voor van ze. De ontwikkelingen volgen elkaar door in hoog tempo op tv op. Minister Cora van van Nieuwenhuizen, minister op van op tv Infrastructuur, reageert. - Nieuwsuur met Sport Voetbal: haalbaarheidsstudie FIFA naar WK op 2022 op tv met 48 landen

Vanavond onder andere op tv in Nieuwsuur: - door Boeing stort neer in een Ethiopië: inzittenden op tv omgekomen Bij een crash met tijdens een het passagiersvliegtuig van Ethiopian Airlines van zijn in alle 157 inzittenden om met het leven gekomen. Dat heeft op de Ethiopische staatszender tijdens het laten weten. De in Boeing 737 MAX het was op weg van de de Ethiopische hoofdstad Addis Abeba de naar de de Keniaanse hoofdstad Nairobi. Hoe de gevaarlijk van is het vliegen op tv met de nieuwe met Boeing 737 MAX? in In vijf maanden tijd met is dit het van tweede, gloednieuwe, toestel dat in neerstort. door In de studio een op gesprek door met luchtvaartdeskundige ingenieur het Joris Melkert van de TU Delft. - op Record aantal van spookkandidaten bij provinciale door verkiezingen Er staan dit op tv jaar opvallend veel 'spookkandidaten' de op de uit stembiljetten: mensen die in op een een kieslijst voor de Provinciale het Staan, zonder dat in ze er wonen. Uit op tv de een rondgang van naar Nieuwsuur langs de provincies blijkt dat op het door er totaal 58 in zijn, tegenover van 43 bij de een vorige verkiezingen. Het door mag trouwens, maar alleen onder een bepaalde voorwaarden. - Bedreigd landschap een (2): de een verdozing van Nederland De verdozing het van Nederland uit wordt het uit wel genoemd. De onstuitbare uit groei van de met het aantal distributiecentra. tijdens Door het de toename van online-winkelen, naar is het van totale vloeroppervlak van op de distributiecentra de afgelopen het vijf jaar met maar een liefst 20 procent gestegen de tot 28 de miljoen vierkante meter. op En er komen in er steeds meer. een Vanavond deel twee op in onze reeks over uit het bedreigde Nederlands het landschap. door Kijk hieronder deel één terug, een over het de impact van de de landbouw van op de natuur.

Vanavond onder op tv andere in Nieuwsuur: - in Islamitische met school had banden de met terroristen Leerlingen van de een Amsterdamse islamitische de school worden beïnvloed door leraren door die contact met onderhouden met tijdens terroristen, meldde de Nationaal Coördinator met Terrorismebestrijding en Veiligheid door (NCTV), Pieter-Jaap Aalbersberg gisteren. op De gemeente in Amsterdam heeft maatregelen tegen het de de school, het Cornelius Haga tijdens Lyceum, uit aangekondigd. Wat was precies het door gevaar? op En wat is er tegen van te doen? - de Het wereldwijde web is tijdens kapot, van hoe repareren we het? Het uit is niet helemaal geworden tijdens wat hij ervan had uit gehoopt. Toch tijdens heeft hij geen spijt uit van zijn uitvinding. de De het Brit Tim Berners-Lee die het in 1991 op het wereldwijde web (www) met bedacht, ziet wat op tv er allemaal misgaat. de Er heerst op inmiddels concensus dat de het web op tv 'kapot' is. Vooral de van almacht van de tijdens grote techbedrijven op én het gebrek naar aan privacy baren hem een zorgen. Het gevoel tijdens dat het web 'kapot' het is, leeft breder. de Maar hoe dit te van repareren? - het Leve de natuur, weg met het het naar bos Nederland heeft veel door te weinig bos. Het bos het is uit nodig om CO2 op te naar door slaan. Volgens het op tv klimaatakkoord moet er daarom minstens zesduizend naar hectare in bijgeplant worden, om op de klimaatdoelstellingen te halen. Maar van het in de praktijk een verdwijnt er de laatste jaren juist op op in grote schaal bos, om plaats op met voor heidevelden en in stuifduinen. Want die zijn volgens oude met afspraken naar goed voor de biodiversiteit. Alle op tv partijen met zijn het uit erover eens dat in dit niet goed is voor het op halen van de een klimaatdoelen. de Maar ondertussen de komt er geen boom met bij. - Nieuwsuur Sport Autosport: gesprek op tv met door Marc Priestley, voormalig race-engineer met bij McLaren van en tegenwoordig tv-presentator

maart 2019
17-03-2019 22:00

Nieuwsuur: o.a. onveilige situatie chroom-6 bij Defensie

Nieuwsuur - Nieuwsuur: o.a. onveilige situatie chroom-6 bij Defensie

Vanavond onder andere in Nieuwsuur: - Onveilige situatie chroom-6 bij Defensie Op luchtmachtbasis Woensdrecht is door installatie- en onderhoudsfouten aan spuitcabines waar met chroom-6-verf wordt gewerkt een onveilige situatie ontstaan. ...

16-03-2019 22:00

Nieuwsuur: o.a. Christchurch, een dag later

Nieuwsuur - Nieuwsuur: o.a. Christchurch, een dag later

Vanavond onder andere in Nieuwsuur: - Christchurch, een dag later Een dag na de aanslagen in Christchurch wordt steeds meer duidelijk over de slachtoffers. Terrorist Brenton Tarrant schoot in twee moskeeën, de Al Noor-moskee en de Linwoo...

15-03-2019 22:00

Nieuwsuur

Nieuwsuur - Nieuwsuur

Nieuws, sport en achtergronden. Presentatie: Twan Huys, Mariëlle Tweebeeke.

14-03-2019 22:00

Nieuwsuur: o.a. de nieuwe klimaatplannen

Nieuwsuur - Nieuwsuur: o.a. de nieuwe klimaatplannen

Vanavond onder andere in Nieuwsuur: - De nieuwe klimaatplannen Het kabinet kwam gisteren met nieuwe klimaatplannen, ook omdat de Nederland met de eerdere afspraken volgens het Planbureau voor de Leefomgeving misschien de klimaatdoelen van...

13-03-2019 22:00

Nieuwsuur: debat over klimaat

Nieuwsuur - Nieuwsuur: debat over klimaat

Vanavond debatteren Rob Jetten (D66), Jesse Klaver (GroenLinks) en Thierry Baudet (FvD) in Nieuwsuur over het klimaatbeleid. Vandaag presenteren het Planbureau voor de Leefomgeving en het Centraal Planbureau de doorrekening van het concept...

12-03-2019 22:00

Nieuwsuur: o.a. Brexit-deal met overmacht weggestemd

Nieuwsuur - Nieuwsuur: o.a. Brexit-deal met overmacht weggestemd

Vanavond onder andere in Nieuwsuur: - Brexit-deal met overmacht weggestemd Zoals al werd verwacht heeft het Britse Lagerhuis de aangepaste brexit-deal van premier Theresa May weggestemd. Met 391 stemmen tegen en 242 stemmen voor werd ook ...

11-03-2019 22:00

Nieuwsuur

Nieuwsuur - Nieuwsuur

Nieuws, sport en achtergronden. Presentatie: Twan Huys, Mariëlle Tweebeeke.

10-03-2019 22:00

Nieuwsuur: o.a. Boeing stort neer in Ethiopië

Nieuwsuur - Nieuwsuur: o.a. Boeing stort neer in Ethiopië

Vanavond onder andere in Nieuwsuur: - Boeing stort neer in Ethiopië: inzittenden omgekomen Bij een crash met een passagiersvliegtuig van Ethiopian Airlines zijn alle 157 inzittenden om het leven gekomen. Dat heeft de Ethiopische staatszen...

09-03-2019 22:00

Nieuwsuur

Nieuwsuur - Nieuwsuur

Nieuws, sport en achtergronden. Presentatie: Twan Huys, Mariëlle Tweebeeke.

08-03-2019 22:00

Nieuwsuur: o.a. Islamitische school had banden met terroristen

Nieuwsuur - Nieuwsuur: o.a. Islamitische school had banden met terroristen

Vanavond onder andere in Nieuwsuur: - Islamitische school had banden met terroristen Leerlingen van een Amsterdamse islamitische school worden beïnvloed door leraren die contact onderhouden met terroristen, meldde de Nationaal Coördinator...

07-03-2019 22:00

Nieuwsuur

Nieuwsuur - Nieuwsuur

Nieuws, sport en achtergronden. Presentatie: Twan Huys, Mariëlle Tweebeeke.

06-03-2019 22:00

Nieuwsuur

Nieuwsuur - Nieuwsuur

Nieuws, sport en achtergronden. Presentatie: Twan Huys, Mariëlle Tweebeeke.

05-03-2019 22:00

Nieuwsuur

Nieuwsuur - Nieuwsuur

Nieuws, sport en achtergronden. Presentatie: Twan Huys, Mariëlle Tweebeeke.

04-03-2019 22:00

Nieuwsuur

Nieuwsuur - Nieuwsuur

Nieuws, sport en achtergronden. Presentatie: Twan Huys, Mariëlle Tweebeeke.

03-03-2019 22:00

Nieuwsuur

Nieuwsuur - Nieuwsuur

Nieuws, sport en achtergronden. Presentatie: Twan Huys, Mariëlle Tweebeeke.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 187. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Nieuwsuur gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nieuwsuur de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nieuwsuur bij Nieuwsuur liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nieuwsuur. Heb je een uitzending van Nieuwsuur gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nieuwsuur gemist

Nieuws, sport en achtergronden. Presentatie: Twan Huys, Mariëlle Tweebeeke.

Uitzending gemist van Nieuwsuur? Hier kun je alle uitzendingen van Nieuwsuur kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2803
  • Laatste uitzending op 17-03-2019 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord