Programma gemist?

Bijzondere verhalen door van gewone mensen op uit van tv, radio en van internet. De site wordt de uit verzamelplaats van voor waargebeurde verhalen en persoonlijke kronieken. tijdens Bezoekers van de in site kunnen niet met alleen hun de eigen bijzondere een verhaal plaatsen, maar ook de aangeven welke van op tv de op verhalen ze graag terug naar willen horen op tv en zien. -Het verhaal van gepensioneerd van tijdens vrachtwagenchauffeur Ad Bruynzeel die naar de wereld verovert met een een zelfbedacht spelletje. Ad in knutselt naar al zijn in hele leven in zijn fietsschuurtje spelletjes uit in elkaar. Na op tv een tijdens paar teleurstellingen door was het vorig in jaar ineens raak. Zijn spel naar Wobble is met inmiddels een wereldwijd succes en de ook de genomineerd voor op het Spel van het jaar door 2010. op tv Voor Ad is de erkenning tijdens uiteindelijk nog belangrijker naar dan het succes. -Het op tv verhaal tijdens van 23-jarige Louise van met Oldenbeek die voor door het eerst van haar een leven uit naar een groot feest in gaat dat met uitloopt op een drama. naar Tijdens Love Parade staat door ze op midden in de mensenmassa naar als er met paniek uitbreekt. Haar met vriend én een fles Bacardi door redden uiteindelijk van haar leven. een -Het verhaal van de Marokkaanse uit Mohamed el met Harouchi die een van afwasser is uitgegroeid op tot een topkok met uit een op Michelinster. Als veertienjarig jongetje valt naar het hij in als afwasser voor zijn tijdens de broer bij Hotel Gorinchem. van Al snel smeert hij de van broodjes door en besluit hij naar de uit koksschool te gaan. op Zijn harde uit werken door wordt opgemerkt en in door de jaren daarna werkt een hij met de topchefs als Robert Kranenborg en op Cees tijdens Helder. In in 2006 opent hij een eigen de restaurant: Solo in Gorinchem. met En tot zijn op tv eigen verbazing krijgt van hij van een jaar door later een Michelinster. Presentatie: Karin de op het Groot.

Bijzondere naar verhalen van naar gewone mensen op tv, naar radio en een internet. De site van wordt de verzamelplaats voor waargebeurde met verhalen naar en persoonlijke kronieken. tijdens Bezoekers van de site kunnen een niet een alleen hun eigen bijzondere verhaal plaatsen, met maar ook aangeven naar naar welke van de verhalen op tv ze graag naar terug willen horen tijdens en zien. -Het op verhaal van de van kapster zonder kapsel, met Linda Wolfs. Toen het ze jaren geleden haar katholieke geloof naar inruilde voor de met islam naar en een hoofddoek van ging dragen, werd het voor een door haar steeds lastiger een haar beroep als kapster uit te van oefenen. Bij in de door gewone kapsalons werd ze telkens uit afgewezen. Het zette Linda uit aan met tot een bijzondere tijdens stap en ze werd daarmee in een geëmancipeerde moslima. tijdens met -Het huiveringwekkende verhaal van dierenliefhebber Inge. het Deze zomer tijdens ging Inge samen het met haar zusje vrijwilligerswerk tijdens doen in door een Wildlife-project in tijdens Zimbabwe, leeuwen verzorgen en naar de in hokken verschonen. Ze raakt hecht door een bevriend met de Zuid-Afrikaanse Robyn, naar die op tv haar na enkele weken uit een 'gelukspootje' van een op krokodil geeft. Een 'viezig in door ding' dat Inge met onderin haar koffer stopt. tijdens Maar als enkele dagen het later een de leeuw losbreekt en Robyn voor in hun ogen naar doodgebeten de wordt, realiseert Inge zich de dat ze dankzij dit 'gelukspootje' uit is ontsnapt op tv aan de dood. uit -Het verhaal van van Yme Dikkerboom in die op zijn met 66ste leert lezen. Yme in komt uit uit een gezin met op zeventien kinderen op en heeft zijn hele door leven niet op kunnen leren en schrijven. Tot de zijn 50ste in werkte hij in een ziekenhuis door met en redde zich met tekenen van tijdens pictogrammen. Toen de Yme na 27 het jaar ontslagen werd, ging de het op helemaal bergafwaarts met hem van totdat iemand hem uit kon op inspireren te leren lezen en uit schrijven. de Presentatie: Karin de tijdens Groot.

Bijzondere verhalen van het een gewone mensen op van tv, radio en internet. uit De site wordt de in verzamelplaats voor waargebeurde met verhalen en persoonlijke van kronieken. Bezoekers door van de van site kunnen niet op tv alleen hun eigen bijzondere verhaal de plaatsen, maar het ook aangeven welke van naar de verhalen ze graag met van terug willen horen een en zien. In in het kader van Allerzielen het tragische uit verhaal van op tv Thérèse Heijne. het Deze zomer besluit naar Thérèse naar Zambia te reizen, uit het tijdens land waar haar broer Kees op 36 jaar geleden een om het leven op kwam. Zijn het dood een zorgde destijds voor groot een verdriet, maar met leidde ook tot nieuwe vreugde. de Want tijdens de begrafenis met van haar tijdens broer ontmoet ze ook naar haar toekomstige man een in Adri. Tot deze zomer delen Thérèse de en uit Adri lief en leed. Na door jaren besluit in Thérèse alsnog de op tv plek van haar broers met dood te het bezoeken. Nog voordat het ze naar op de plek aankomt, overkomt haar door iets verschrikkelijks. op tv Vrouw zkt een man op van foto. Dat is uit het verhaal van Francis Lunenburg. In een 2003 is Francis van op met haar twee van nichtjes op Terschelling om even haar met gedachten op te verzetten. Kort daarvoor door heeft Francis op haar man verloren naar en ze wil de de een zware uit tijd even achter zich met laten. Als ze door na een strandwandeling een door het terrasje pikken, komt er plotseling het een tijdens onbekende man naast tijdens haar zitten. Hij door zegt graag met haar op de naar foto willen. tijdens De in foto wordt een mooie herinnering voor op tv Francis uit aan een leuke het vakantie. Ze heeft op geen idee naar dat de foto haar zeven uit jaar later haar tot het een een bijzondere stap met doet besluiten. Ook in Goudmijn het tijdens op verhaal van Brian, achttien jaar en de spastisch. Omdat hij de tijdens zelf niet goed kan van tekenen doet van hij mee aan het een project Teken Mijn Verhaal. op Tekenen voor uit de kinderen die zelf niet het kunnen tekenen maar door wel iets de te vertellen hebben. van Brian: 'Ik in krijg het met nooit op papier zoals een ik het wil. Motorisch gezien op lukt dat tijdens niet.' Dus heeft Brian het zijn verhaal het verteld aan een echte het uit striptekenaar die het voor hem tekent. door in Een verhaal vol van Bay Blade figuren, van een slechterik en een naar mooi meisje. Zelf door speelt hij ook naar een rol en krijgt hij het verkering met met het uit mooie meisje. Vandaag uit komt zijn striptekenaar hem tijdens het resultaat laten zien. door Presentatie: Karin op tv de Groot.

Bijzondere verhalen op tv van gewone naar mensen op tv, radio een en internet. De het site wordt de verzamelplaats op tv tijdens voor waargebeurde verhalen en op persoonlijke kronieken. Bezoekers van in de site kunnen niet door alleen van hun eigen bijzondere het verhaal plaatsen, maar ook op aangeven welke van tijdens de verhalen ze graag in terug willen met horen en een zien. Presentatie: Karin het de Groot.

Bijzondere door verhalen van gewone mensen het op tv, radio en de internet. met De site wordt de uit verzamelplaats voor door waargebeurde verhalen het en persoonlijke kronieken. Bezoekers van de het site kunnen uit niet alleen hun op tv eigen bijzondere verhaal plaatsen, de het maar ook aangeven welke tijdens van de verhalen ze graag door terug willen van horen en zien. de Presentatie: Karin de uit Groot.

Bijzondere verhalen tijdens van gewone mensen op een tv, radio door en internet. De een site wordt de verzamelplaats door voor uit waargebeurde verhalen en persoonlijke kronieken. uit Bezoekers van de naar site kunnen naar niet alleen van hun eigen bijzondere in verhaal plaatsen, maar ook tijdens aangeven welke van naar de verhalen ze op graag terug uit willen horen in en zien. Presentatie: Karin met de Groot.

Bijzondere verhalen van naar gewone mensen op op uit tv, radio en internet. een De site wordt de van verzamelplaats naar voor waargebeurde verhalen en persoonlijke naar kronieken. Bezoekers van uit de site kunnen uit niet alleen hun eigen op bijzondere een verhaal plaatsen, maar ook door aangeven welke van de op tv verhalen tijdens ze graag het terug willen horen en zien. naar Presentatie: Karin in Groot.

Bijzondere op verhalen van gewone mensen op het tv, radio en door een internet. De site wordt de verzamelplaats met van voor waargebeurde verhalen en persoonlijke een kronieken. Bezoekers van de de site uit kunnen niet in alleen hun eigen de bijzondere verhaal plaatsen, maar ook aangeven de op tv welke van de verhalen ze graag door terug willen horen door van en zien. Drie inspirerende het verhalen, waaronder het het verhaal van met Ingrid. Ingrid heeft door een hartsvriendin die ernstig ziek naar is. Als Ingrid op tv op vakantie gaat, viert van uit ze haar verjaardag. met Haar gezin heeft een allemaal ballonnen opgehangen. In de door vroege ochtend loopt Ingrid naar tijdens naar buiten en ziet twee naar grote luchtballonnen aankomen. Ze uit voelt uit dat haar vriendin in is overleden. Een half het uur later krijgt in ze een telefoontje uit naar Nederland. Haar hartsvriendin een is de net overleden. van Ingrid: 'De ballonnen waren haar laatste met afscheidscadeau'. naar Naast het verhaal het van Ingrid ook het het verhaal van een tijdens geheel onverwachte bevalling. Een door vrouw op die negen maanden lang in het verwachting op was zonder het te met weten, terwijl ze in nota door bene verpleegster is. Presentatie: Karin de Groot.

Bijzondere uit verhalen van gewone mensen een op tv, op tv radio en internet. uit De site wordt de van verzamelplaats het voor waargebeurde verhalen in en persoonlijke kronieken. Bezoekers van het de site de kunnen niet alleen hun op tv eigen in bijzondere verhaal plaatsen, naar maar ook aangeven welke van de een verhalen ze op graag terug naar willen horen en uit zien. Presentatie: Karin van Groot.

Bijzondere verhalen met van gewone mensen tijdens op met tv, radio en met internet. De site tijdens wordt de verzamelplaats voor waargebeurde op tv verhalen en persoonlijke op tv kronieken. Bezoekers van van de site kunnen het niet alleen van hun eigen bijzondere verhaal plaatsen, van maar ook in aangeven welke van op tv de verhalen uit ze graag het terug willen horen het en zien. Presentatie: Karin in Groot.

augustus 2019
10-11-2010 18:25

Aflevering 10

Goudmijn - Aflevering 10

Bijzondere verhalen van gewone mensen op tv, radio en internet. De site wordt de verzamelplaats voor waargebeurde verhalen en persoonlijke kronieken. Bezoekers van de site kunnen niet alleen hun eigen bijzondere verhaal plaatsen, maar ook a...

03-11-2010 18:25

Aflevering 9

Goudmijn - Aflevering 9

Bijzondere verhalen van gewone mensen op tv, radio en internet. De site wordt de verzamelplaats voor waargebeurde verhalen en persoonlijke kronieken. Bezoekers van de site kunnen niet alleen hun eigen bijzondere verhaal plaatsen, maar ook a...

27-10-2010 18:25

Aflevering 8

Goudmijn - Aflevering 8

Bijzondere verhalen van gewone mensen op tv, radio en internet. De site wordt de verzamelplaats voor waargebeurde verhalen en persoonlijke kronieken. Bezoekers van de site kunnen niet alleen hun eigen bijzondere verhaal plaatsen, maar ook a...

20-10-2010 18:25

Aflevering 7

Goudmijn - Aflevering 7

Bijzondere verhalen van gewone mensen op tv, radio en internet. De site wordt de verzamelplaats voor waargebeurde verhalen en persoonlijke kronieken. Bezoekers van de site kunnen niet alleen hun eigen bijzondere verhaal plaatsen, maar ook a...

13-10-2010 18:25

Aflevering 6

Goudmijn - Aflevering 6

Bijzondere verhalen van gewone mensen op tv, radio en internet. De site wordt de verzamelplaats voor waargebeurde verhalen en persoonlijke kronieken. Bezoekers van de site kunnen niet alleen hun eigen bijzondere verhaal plaatsen, maar ook a...

06-10-2010 18:25

Aflevering 5

Goudmijn - Aflevering 5

Bijzondere verhalen van gewone mensen op tv, radio en internet. De site wordt de verzamelplaats voor waargebeurde verhalen en persoonlijke kronieken. Bezoekers van de site kunnen niet alleen hun eigen bijzondere verhaal plaatsen, maar ook a...

29-09-2010 18:25

Aflevering 4

Goudmijn - Aflevering 4

Bijzondere verhalen van gewone mensen op tv, radio en internet. De site wordt de verzamelplaats voor waargebeurde verhalen en persoonlijke kronieken. Bezoekers van de site kunnen niet alleen hun eigen bijzondere verhaal plaatsen, maar ook a...

22-09-2010 18:20

Aflevering 3

Goudmijn - Aflevering 3

Bijzondere verhalen van gewone mensen op tv, radio en internet. De site wordt de verzamelplaats voor waargebeurde verhalen en persoonlijke kronieken. Bezoekers van de site kunnen niet alleen hun eigen bijzondere verhaal plaatsen, maar ook a...

15-09-2010 18:25

Aflevering 2

Goudmijn - Aflevering 2

Bijzondere verhalen van gewone mensen op tv, radio en internet. De site wordt de verzamelplaats voor waargebeurde verhalen en persoonlijke kronieken. Bezoekers van de site kunnen niet alleen hun eigen bijzondere verhaal plaatsen, maar ook a...

08-09-2010 18:25

Aflevering 1

Goudmijn - Aflevering 1

Bijzondere verhalen van gewone mensen op tv, radio en internet. De site wordt de verzamelplaats voor waargebeurde verhalen en persoonlijke kronieken. Bezoekers van de site kunnen niet alleen hun eigen bijzondere verhaal plaatsen, maar ook a...

Je bekijkt momenteel pagina 5 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Goudmijn gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Goudmijn de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Goudmijn bij Goudmijn liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Goudmijn. Heb je een uitzending van Goudmijn gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Goudmijn gemist

KRO's Goudmijn brengt bijzondere verhalen van gewone mensen op tv, radio en internet. De site www.kro.nl/goudmijn wordt de verzamelplaats voor waargebeurde verhalen en persoonlijkekronieken. Bezoekers van de site kunnen niet alleen hun eigen bijzondere verhaal plaatsen, maar ook aangeven welke vande verhalen ze graag terug willen horen en zien op radio en tv. De meest aansprekende verhalen zullen worden nagegaanen krijgen een plekje in de uitzending op Radio 2 of Nederland 2. Op tv duikt Karin de Groot in inspirerende verhalen,en gaat op zoek naar de mensen achter deze kronieken.

Uitzending gemist van Goudmijn? Hier kun je alle uitzendingen van Goudmijn kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 70
  • Laatste uitzending op 19-12-2012 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord