Programma gemist?

Bijzondere verhalen van een een gewone mensen op tv, radio en op internet. De site in wordt de verzamelplaats naar voor door waargebeurde verhalen en persoonlijke in kronieken. in Bezoekers van de site kunnen uit niet door alleen hun eigen bijzondere verhaal plaatsen, van maar ook het aangeven welke van de op verhalen ze naar graag terug willen horen naar en zien. -Het in verhaal van het gepensioneerd uit vrachtwagenchauffeur Ad Bruynzeel die de wereld van verovert een met een naar zelfbedacht spelletje. Ad knutselt de al zijn een hele leven in zijn een fietsschuurtje spelletjes in elkaar. door Na een het paar teleurstellingen in was het vorig jaar ineens raak. door Zijn spel uit Wobble is inmiddels een tijdens naar wereldwijd succes en ook genomineerd voor het een het Spel van het jaar 2010. de Voor Ad op is de erkenning de uiteindelijk nog belangrijker dan een het succes. -Het in tijdens verhaal van 23-jarige Louise van naar Oldenbeek die tijdens voor het eerst van haar door leven een naar een groot feest gaat van tijdens dat uitloopt op van een drama. Tijdens Love Parade op tv staat ze een midden in de op tv mensenmassa als er op paniek uitbreekt. Haar vriend én van met een fles Bacardi redden uiteindelijk tijdens haar leven. -Het van verhaal door van de Marokkaanse Mohamed el Harouchi het die van van afwasser tijdens is uitgegroeid tot een topkok met de een Michelinster. van Als veertienjarig jongetje valt een hij op tv in als afwasser door voor zijn broer uit bij Hotel op tv Gorinchem. Al snel naar smeert hij de broodjes en besluit in hij naar de van naar koksschool te gaan. Zijn harde werken het wordt opgemerkt en op in de met jaren daarna in werkt hij in met topchefs als Robert Kranenborg de en het Cees Helder. In 2006 opent met hij een eigen restaurant: tijdens Solo in Gorinchem. het op tv En tot zijn eigen van verbazing krijgt hij uit een jaar een later een Michelinster. Presentatie: Karin de op tv uit Groot.

Bijzondere verhalen van met gewone mensen op uit tv, radio en van internet. de De site wordt de een verzamelplaats voor waargebeurde verhalen een en persoonlijke een kronieken. naar Bezoekers van de site kunnen niet de alleen hun op eigen bijzondere tijdens verhaal plaatsen, met maar ook aangeven welke naar van de verhalen ze uit graag door terug willen horen in en zien. -Het verhaal van de in kapster zonder kapsel, tijdens Linda Wolfs. Toen de ze met jaren geleden haar katholieke geloof op tv een inruilde voor de islam uit en een op tv hoofddoek ging dragen, uit werd het voor haar met steeds lastiger een haar beroep als kapster uit tijdens te het oefenen. Bij de het gewone kapsalons werd het ze telkens afgewezen. Het zette Linda op aan tot een een naar bijzondere stap en naar ze werd daarmee een op geëmancipeerde moslima. -Het van huiveringwekkende verhaal van dierenliefhebber het Inge. Deze van zomer ging Inge uit samen met haar zusje vrijwilligerswerk met het doen in een tijdens Wildlife-project in Zimbabwe, leeuwen verzorgen en op de hokken een verschonen. uit Ze raakt hecht de bevriend met de uit Zuid-Afrikaanse Robyn, die haar na het enkele weken in een 'gelukspootje' van van een krokodil geeft. Een 'viezig tijdens ding' dat Inge met onderin in haar koffer stopt. Maar als een op tv enkele dagen later een leeuw losbreekt door en Robyn voor het hun ogen doodgebeten het wordt, in realiseert Inge de zich dat ze dankzij dit 'gelukspootje' op is op tv ontsnapt aan op de dood. -Het in verhaal van Yme Dikkerboom van die op van zijn 66ste leert lezen. Yme op tv komt uit een een gezin met zeventien een kinderen en een heeft zijn hele leven niet de kunnen door leren en schrijven. Tot zijn het 50ste met werkte hij tijdens in een ziekenhuis door en redde zich met tekenen van een pictogrammen. Toen Yme het na 27 uit jaar door ontslagen werd, ging het helemaal bergafwaarts in met hem door totdat iemand hem door kon een inspireren te leren lezen en naar schrijven. Presentatie: Karin de naar in Groot.

Bijzondere verhalen van naar gewone in mensen op tv, het radio en internet. De naar site wordt door de verzamelplaats voor waargebeurde verhalen tijdens en uit persoonlijke kronieken. Bezoekers de van de site kunnen niet de alleen hun het eigen de bijzondere verhaal plaatsen, maar ook uit aangeven welke van de van verhalen ze graag in terug het willen horen het en zien. In het kader van met Allerzielen het tragische een verhaal in van Thérèse Heijne. Deze zomer het besluit Thérèse naar tijdens Zambia te reizen, een het land waar door tijdens haar broer Kees 36 jaar geleden een om het leven in kwam. Zijn naar dood zorgde destijds voor op groot de verdriet, maar leidde ook het tot nieuwe vreugde. naar Want tijdens de begrafenis uit met van haar broer ontmoet ze ook van haar toekomstige met man Adri. Tot deze een zomer delen Thérèse door het en Adri lief en leed. Na uit tijdens jaren besluit Thérèse het alsnog de plek van haar broers in een dood te bezoeken. Nog voordat ze door op tv op de plek uit aankomt, overkomt haar iets verschrikkelijks. op Vrouw zkt man op tijdens de foto. Dat is het door verhaal van door Francis Lunenburg. In 2003 is Francis van met haar tijdens twee nichtjes op Terschelling de om even haar de gedachten te verzetten. een Kort daarvoor heeft op tv Francis haar met man verloren op tv en ze wil de de het zware op tijd even met achter zich laten. Als ze uit na een strandwandeling naar een terrasje het pikken, komt er plotseling een op onbekende door man naast de haar zitten. Hij zegt graag een met haar op tv op de foto een willen. De foto naar wordt een mooie herinnering voor tijdens Francis de aan een leuke vakantie. Ze tijdens heeft geen het idee in dat de foto haar zeven het jaar naar later haar tot tijdens een bijzondere stap doet besluiten. Ook de in naar Goudmijn het verhaal van Brian, tijdens de achttien jaar en het spastisch. Omdat hij in zelf niet goed tijdens kan tekenen doet hij mee aan uit het project de Teken Mijn Verhaal. Tekenen een voor de in kinderen die een zelf niet kunnen tekenen maar het uit wel iets te vertellen door hebben. Brian: 'Ik krijg het het door nooit op papier zoals ik het het wil. van Motorisch gezien op tv lukt dat niet.' Dus heeft Brian het de zijn verhaal verteld aan een echte een striptekenaar met die het op voor hem tekent. Een verhaal vol door Bay tijdens Blade figuren, een slechterik en met een mooi meisje. het Zelf de speelt hij op tv ook een rol en krijgt hij tijdens verkering met het van mooie meisje. Vandaag de komt naar zijn striptekenaar hem het door resultaat laten het zien. Presentatie: Karin tijdens de Groot.

Bijzondere verhalen naar van gewone mensen op een tv, radio in en internet. De site uit een wordt de verzamelplaats voor waargebeurde verhalen een de en persoonlijke kronieken. Bezoekers van met de site kunnen een niet alleen hun eigen van bijzondere verhaal met plaatsen, maar ook naar aangeven welke het van de een verhalen ze graag met terug willen horen en een zien. Presentatie: Karin de op Groot.

Bijzondere naar verhalen van gewone mensen op met tv, radio en van een internet. De site wordt de uit verzamelplaats voor waargebeurde verhalen uit en persoonlijke kronieken. het naar Bezoekers van de site op kunnen niet alleen in hun eigen door bijzondere verhaal plaatsen, maar ook aangeven uit welke van met de verhalen ze het graag terug willen horen op tv en zien. Presentatie: op in Karin de Groot.

Bijzondere van verhalen van gewone mensen op met tv, met radio en internet. De uit site wordt van de verzamelplaats voor waargebeurde uit verhalen het en persoonlijke kronieken. Bezoekers het van de site kunnen niet een alleen hun eigen uit bijzondere verhaal op tv plaatsen, maar ook uit aangeven welke uit van de verhalen ze van graag terug van willen horen en zien. van Presentatie: Karin de naar Groot.

Bijzondere verhalen de van gewone mensen uit op tijdens tv, radio en op internet. De site met wordt de verzamelplaats uit voor waargebeurde verhalen en de persoonlijke kronieken. Bezoekers van naar de de site kunnen niet op tv alleen hun eigen bijzondere verhaal plaatsen, met maar ook tijdens aangeven welke van de op tv verhalen op tv ze graag terug willen van horen en zien. Presentatie: op Karin uit Groot.

Bijzondere verhalen door van gewone mensen de op tv, radio door en internet. De de site tijdens wordt de verzamelplaats in voor waargebeurde verhalen in en persoonlijke kronieken. Bezoekers van de tijdens site kunnen niet van alleen op tv hun eigen op bijzondere verhaal plaatsen, maar ook met aangeven welke van de op tv verhalen ze graag de terug tijdens willen horen en naar zien. Drie inspirerende verhalen, met waaronder het verhaal van van Ingrid. door Ingrid heeft een hartsvriendin door die ernstig ziek is. met Als Ingrid op op tv op vakantie gaat, viert ze haar door verjaardag. Haar gezin heeft de allemaal ballonnen naar opgehangen. In van de vroege ochtend loopt een Ingrid naar met buiten en ziet door twee grote luchtballonnen uit aankomen. Ze voelt dat van haar in vriendin is overleden. Een half uur tijdens later krijgt op ze in een telefoontje uit Nederland. naar Haar hartsvriendin uit is net overleden. Ingrid: 'De tijdens ballonnen waren haar op laatste afscheidscadeau'. op Naast het verhaal van Ingrid met door ook het verhaal van een geheel met onverwachte bevalling. Een naar vrouw die negen een maanden lang in van met verwachting was zonder het naar te weten, het terwijl ze nota bene het verpleegster is. van Presentatie: Karin Groot.

Bijzondere de verhalen van gewone mensen op tv op tv, tijdens radio en internet. De site op wordt door de verzamelplaats voor waargebeurde door verhalen met en persoonlijke kronieken. Bezoekers van van de site tijdens kunnen niet de alleen hun eigen bijzondere van verhaal plaatsen, maar ook de aangeven van welke van de verhalen ze op graag terug willen met horen en van zien. Presentatie: van Karin Groot.

Bijzondere met verhalen van gewone mensen van op tv, radio een en het internet. De site wordt de door verzamelplaats voor op waargebeurde verhalen en persoonlijke kronieken. van Bezoekers naar van de site kunnen niet op tv alleen hun eigen van tijdens bijzondere verhaal plaatsen, uit maar ook aangeven welke van op tv de verhalen het ze graag terug uit willen horen en zien. met Presentatie: Karin naar Groot.

juni 2021
10-11-2010 18:25

Aflevering 10

Goudmijn - Aflevering 10

Bijzondere verhalen van gewone mensen op tv, radio en internet. De site wordt de verzamelplaats voor waargebeurde verhalen en persoonlijke kronieken. Bezoekers van de site kunnen niet alleen hun eigen bijzondere verhaal plaatsen, maar ook a...

03-11-2010 18:25

Aflevering 9

Goudmijn - Aflevering 9

Bijzondere verhalen van gewone mensen op tv, radio en internet. De site wordt de verzamelplaats voor waargebeurde verhalen en persoonlijke kronieken. Bezoekers van de site kunnen niet alleen hun eigen bijzondere verhaal plaatsen, maar ook a...

27-10-2010 18:25

Aflevering 8

Goudmijn - Aflevering 8

Bijzondere verhalen van gewone mensen op tv, radio en internet. De site wordt de verzamelplaats voor waargebeurde verhalen en persoonlijke kronieken. Bezoekers van de site kunnen niet alleen hun eigen bijzondere verhaal plaatsen, maar ook a...

20-10-2010 18:25

Aflevering 7

Goudmijn - Aflevering 7

Bijzondere verhalen van gewone mensen op tv, radio en internet. De site wordt de verzamelplaats voor waargebeurde verhalen en persoonlijke kronieken. Bezoekers van de site kunnen niet alleen hun eigen bijzondere verhaal plaatsen, maar ook a...

13-10-2010 18:25

Aflevering 6

Goudmijn - Aflevering 6

Bijzondere verhalen van gewone mensen op tv, radio en internet. De site wordt de verzamelplaats voor waargebeurde verhalen en persoonlijke kronieken. Bezoekers van de site kunnen niet alleen hun eigen bijzondere verhaal plaatsen, maar ook a...

06-10-2010 18:25

Aflevering 5

Goudmijn - Aflevering 5

Bijzondere verhalen van gewone mensen op tv, radio en internet. De site wordt de verzamelplaats voor waargebeurde verhalen en persoonlijke kronieken. Bezoekers van de site kunnen niet alleen hun eigen bijzondere verhaal plaatsen, maar ook a...

29-09-2010 18:25

Aflevering 4

Goudmijn - Aflevering 4

Bijzondere verhalen van gewone mensen op tv, radio en internet. De site wordt de verzamelplaats voor waargebeurde verhalen en persoonlijke kronieken. Bezoekers van de site kunnen niet alleen hun eigen bijzondere verhaal plaatsen, maar ook a...

22-09-2010 18:20

Aflevering 3

Goudmijn - Aflevering 3

Bijzondere verhalen van gewone mensen op tv, radio en internet. De site wordt de verzamelplaats voor waargebeurde verhalen en persoonlijke kronieken. Bezoekers van de site kunnen niet alleen hun eigen bijzondere verhaal plaatsen, maar ook a...

15-09-2010 18:25

Aflevering 2

Goudmijn - Aflevering 2

Bijzondere verhalen van gewone mensen op tv, radio en internet. De site wordt de verzamelplaats voor waargebeurde verhalen en persoonlijke kronieken. Bezoekers van de site kunnen niet alleen hun eigen bijzondere verhaal plaatsen, maar ook a...

08-09-2010 18:25

Aflevering 1

Goudmijn - Aflevering 1

Bijzondere verhalen van gewone mensen op tv, radio en internet. De site wordt de verzamelplaats voor waargebeurde verhalen en persoonlijke kronieken. Bezoekers van de site kunnen niet alleen hun eigen bijzondere verhaal plaatsen, maar ook a...

Je bekijkt momenteel pagina 5 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Goudmijn gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Goudmijn de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Goudmijn bij Goudmijn liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Goudmijn. Heb je een uitzending van Goudmijn gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Goudmijn gemist

KRO's Goudmijn brengt bijzondere verhalen van gewone mensen op tv, radio en internet. De site www.kro.nl/goudmijn wordt de verzamelplaats voor waargebeurde verhalen en persoonlijkekronieken. Bezoekers van de site kunnen niet alleen hun eigen bijzondere verhaal plaatsen, maar ook aangeven welke vande verhalen ze graag terug willen horen en zien op radio en tv. De meest aansprekende verhalen zullen worden nagegaanen krijgen een plekje in de uitzending op Radio 2 of Nederland 2. Op tv duikt Karin de Groot in inspirerende verhalen,en gaat op zoek naar de mensen achter deze kronieken.

Uitzending gemist van Goudmijn? Hier kun je alle uitzendingen van Goudmijn kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 70
  • Laatste uitzending op 19-12-2012 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!