Programma gemist?

Diederik naar Koopal is het op tv brein achter van legendarische reclameslogans als 'Bedenk in goed wat in je met je uit laatste Rolo doet', 'Biertje?' uit en de op Albert Heijn-campagne rond op de sympathieke supermarktmanager meneer Van tijdens Dalen. Hij vestigde met zich definitief op tv als filmregisseur met de de André Hazes-film Bloed, Zweet uit en uit Tranen.

Hoewel uit deze pianisten pas 22 en door 26 met jaar oud zijn, van maken ze al jaren het deel van uit van de tijdens absolute wereldtop. Ze door spelen dan ook op alle belangrijke in podia ter wereld, door met grootmeesters het als Jaap van Zweden op tv en een Lang Lang.

Interviewprogramma met gepresenteerd door Matthijs van Nieuwkerk. naar Studenten van mogen een inspirerende gast hun tijdens vragen de stellen.

Comedian Peter Pannekoek uit beperkt met zich niet tot van één genre en is op met televisie minstens zo in het populair als in op tv het theater. 'Het beste dat op tv het Nederlandse cabaret op op tv het dit moment te bieden uit heeft.', schreef de door recensent van het AD uit over zijn huidige voorstelling naar 'Later was op alles een beter'.

Interviewprogramma. Studenten in mogen een inspirerende gast de hun vragen de stellen.

september 2020
23-06-2019 19:30

Diederick Koopal

College Tour - Diederick Koopal

Diederik Koopal is het brein achter legendarische reclameslogans als 'Bedenk goed wat je met je laatste Rolo doet', 'Biertje?' en de Albert Heijn-campagne rond de sympathieke supermarktmanager meneer Van Dalen. Hij vestigde zich definitief ...

16-06-2019 19:25

Arthur en Lucas Jussen

College Tour - Arthur en Lucas Jussen

Hoewel deze pianisten pas 22 en 26 jaar oud zijn, maken ze al jaren deel uit van de absolute wereldtop. Ze spelen dan ook op alle belangrijke podia ter wereld, met grootmeesters als Jaap van Zweden en Lang Lang.

02-06-2019 19:25

Clarence Seedorf

College Tour - Clarence Seedorf

Interviewprogramma gepresenteerd door Matthijs van Nieuwkerk. Studenten mogen een inspirerende gast hun vragen stellen.

26-05-2019 19:25

Peter Pannekoek

College Tour - Peter Pannekoek

Comedian Peter Pannekoek beperkt zich niet tot één genre en is op televisie minstens zo populair als in het theater. 'Het beste dat het Nederlandse cabaret op dit moment te bieden heeft.', schreef de recensent van het AD over zijn huidige v...

19-05-2019 19:25

Bénédicte Ficq

College Tour - Bénédicte Ficq

Interviewprogramma. Studenten mogen een inspirerende gast hun vragen stellen.

College Tour gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van College Tour de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van College Tour bij College Tour liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van College Tour. Heb je een uitzending van College Tour gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

College Tour gemist

In het programma College Tour interviewen studenten één hoofdgast, onder leiding van presentator Twan Huys. Hetinterview vindt plaats op een universiteit of hogeschool. Het programma laat korte fragmenten zien uit het leven en vanhet werk van de hoofdgast. De vragen van de studenten staan centraal. In College Tour waren eerder te gast onderanderen Madeleine Albright, Johan Cruijff, John Malkovich, Hans Teeuwen, Jesse Jackson, prinses Irene, Harry Mulisch,Steve Ballmer en de Dalai Lama.

Uitzending gemist van College Tour? Hier kun je alle uitzendingen van College Tour kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 23-06-2019 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!