Programma gemist?

Vanavond is door de Amerikaanse van schrijver en op journalist Michael Wolff te op tv gast in College Tour. Wolff uit een zette het Witte van Huis op zijn door kop na een reeks openbaringen naar in het boek op 'Fire and Fury', een waarin bijvoorbeeld staat op te lezen dat Donald tijdens van Trump helemaal geen van president wilde worden, dat hij McDonald's van eet tijdens omdat hij bang is vergiftigd op tv te worden op tv en dat Steve van Bannon de van ontmoeting van Jared Kushner door en Donald Trump jr. op uit met de Russische uit advocate Natalia Veselnitskaya een vorm van uit verraad noemt. President op tv van Trump was duidelijk niet blij met op door het boek van Michael Wolff. uit Op Twitter schreef in hij: "Michael Wolff van is a naar total loser uit who made up stories in op tv order to sell this van really de boring and untruthful book." Onlangs van werd in bekend dat er naar een televisieserie wordt gemaakt over in de onthullingen op in met 'Fire and Fury'. Wolff komt met voor een tijdens dag naar Nederland en geeft een een exclusief televisie-interview een de aan 'College Tour'.

Vanavond is van politicus Klaas op Dijkhoff te gast van in College Tour. met Hij wordt ondervraagd door presentator een Twan met Huys en op de aanwezige studenten. Als uit politicus maakt in Klaas Dijkhoff razendsnel op tv carrière. Hij schopte naar het in korte een tijd van lokale fractievoorzitter in van de VVD met in Breda tot voorzitter op van de landelijke VVD-fractie. op tv naar Dijkhoff werd bij door het grote publiek bekend toen op tv hij in 2015 staatssecretaris van van Veiligheid en door Justitie in werd. In die functie op werd hij door vrijwel direct de geconfronteerd met een grote uit stroom vluchtelingen op uit het door oorlog een geteisterde Syrië. In datzelfde tijdens jaar wordt Dijkhoff tijdens door de parlementaire pers met uitgeroepen van tot politicus van het in jaar. Dat is niet de de enige tijdens prijs die Dijkhoff tijdens in zijn politieke in carrière tijdens won: hij werd op tv gekozen als meest sexy naar politicus van het Binnenhof, won naar het programma De naar Slimste Mens en op tv werd dit uit jaar uitgeroepen de tot best geklede in man door het het blad Esquire. Op persoonlijk vlak naar het was 2017 een door goed jaar voor naar Dijkhoff: hij stapte in uit het huwelijksbootje uit en werd voor het eerst naar vader.

In een deze aflevering van College Tour in op is choreograaf Hans naar van Manen te gast. Hij op wordt ondervraagd door een presentator Twan Huys en van op de aanwezige studenten. Hans van Manen heeft tijdens op tv meer dan 120 balletten op zijn op naam staan een en is de grootste naar Nederlandse choreograaf aller op tv het tijden. Geen choreograaf heeft zo'n stempel van naar op de dans in een Nederland gedrukt uit als Van Manen en hij tijdens wordt dan ook wel naar de 'Mondriaan van uit de tijdens dans' genoemd. naar Zijn werk wordt over de uit hele in wereld gedanst en is met populairder dan ooit. Van Manen in uit is de vaste choreograaf van het het Nationale Ballet. op Hij met ontvangt voor zijn op werk tal van het prijzen en er op tv zijn internationaal vijftig balletgezelschappen uit die zijn dansen uitvoeren. Vorig naar jaar kreeg Van door Manen de hoogste tijdens onderscheiding op cultuurgebied door in Frankrijk: een hij tijdens werd benoemd tot Commandeur een des Arts et naar des Lettres. Van Manen is door de op eerste Nederlandse op podiumkunstenaar die de titel krijgt. Afgelopen in jaar werd Van in Manen 85 jaar, de maar hij denkt van nog naar lang niet aan stoppen. het College Tour interviewt van deze meesterchoreograaf in van Amsterdam.

Vanavond tijdens is Simone Kleinsma naar te gast in College op Tour. naar Kleinsma is een veelzijdig in musicalartieste, zangeres en actrice. Na de haar opleiding op op tv de kleinkunstacademie was de ze een te zien in het grote producties als 'Les tijdens Misérables', 'Chicago', met 'Sweet Charity', 'Mamma Mia!' naar en 'Sister Act'. met Het uit grote succes op van televisie kwam in 1997, met tijdens de populaire comedyserie Kees tijdens het & Co. Samen met Paul uit de Leeuw scoort ze met een grote hit van met een de ballad 'Zonder jou'. Kleinsma een heeft een door bewogen jaar achter de in rug. In januari op tv 2017 naar ontving ze de prestigieuze Musical naar Oeuvre Award de en op 24 op tv september ging van de zeer positief tijdens ontvangen musical 'Was in getekend, Annie naar M.G. Schmidt' in première, waarin met Kleinsma de met titelrol vertolkt. Maar het de was ook uit het jaar waarin haar de man, regisseur met Guus Verstraete, plotseling op tv overleed. In College Tour van blikt door Simone Kleinsma terug, naar niet alleen op 2017 de maar op haar gehele de carrière.

Vanavond is Rico op Verhoeven in te gast in College Tour. met Presentator Twan naar Huys en de aanwezige op tv naar studenten stellen drie kwartier lang vragen met naar aan de kickbokser. Rico Verhoeven, op ook wel bekend als 'the van king in of kickboxing', werd op tijdens 24-jarige leeftijd van wereldkampioen kickboksen uit bij de zwaargewichten in Chicago. tijdens Sindsdien won hij zeven op wereldtitels op van rij. op tv In de ring op tv vecht hij tegen met de grote jongens zoals met Badr Hari, Peter Aerts en het Jamal Ben met Saddik. Is er leven van na zijn door carrière in uit de ring? Als het aan van Verhoeven het ligt wel. Hij tijdens zou het op liefst in de op voetsporen treden van Jean-Claude in Van Damme een en Sylvester Stallone het in Hollywood.

Rob naar Bertholee, hoofd van op tv de Algemene met Inlichtingen- en Veiligheidsdienst, ziet vooral de een op tv cyberdreiging uit o.a. China tijdens en Rusland als de meest uit serieuze het dreiging van dit moment. uit Dit van jaar is de met Nieuwe Wet op de inlichtingen- en een veiligheidsdiensten aangenomen, de met 'sleepwet', waarover van een het referendum gehouden zal uit worden.

College Tour verhuist tijdens op dit jaar van de met vrijdag naar tijdens de zondag. De eerste de twee gasten tijdens van het nieuwe seizoen met zijn secretaris-generaal van de Verenigde in Naties António naar Guterres naar en directeur-generaal van de Algemene in Inlichtingen- en Veiligheidsdienst een Rob Bertholee. het Guterres is te zien in door de uitzending van van vanavond. Als secretaris-generaal naar van de Verenigde Naties in is hij één in van uit de machtigste mensen op door aarde: António Guterres de (68). De oud-premier van uit Portugal uit bekleedt sinds 1 januari het 2017 een de hoogste functie met binnen de VN en in zet zich op uit die positie in op voor vrede en tijdens veiligheid, duurzame ontwikkeling en tijdens mensenrechten. Hij doet tijdens dat in op tv een tijd op die getekend wordt door wereldwijde onrust op en vele conflicten, in zoals de oorlog naar in Syrië, de door nucleaire het dreiging van de Noord-Korea en de humanitaire ramp in tijdens Jemen. in Eerder was Guterres al op actief op voor de Verenigde Naties op als de uit Hoge Commissaris voor naar de Vluchtelingen. In College Tour blikt op tv hij terug tijdens op zijn eerste met jaar als secretaris-generaal van de de van VN en kijkt van hij vooruit naar 2018, het in jaar waarin Nederland met een tijdelijke zetel van zal in krijgen in de een Veiligheidsraad van met de Verenigde Naties.

Vanavond naar is André van op tv Duin te gast in de in laatste aflevering door van College Tour van de dit een seizoen. Zingen, acteren, presenteren, tijdens schrijven en niet te vergeten met het vooral ontzettend komisch zijn: deze gast het uit kan het allemaal. André van Duin met uit wordt gezien als een op tv van de meest succesvolle van komieken van Nederland. Inmiddels op een is hij al meer dan 50 een uit jaar te zien op van tv en in de met Nederlandse theaters. André van op Duin werd op op 20 het februari 1947 als Adrianus Marius door Kyvon geboren te van Rotterdam. Al uit op jonge leeftijd wist in André dat het hij artiest wilde worden en naar uit daarom begon hij op met het imiteren van andere in artiesten. de Toch ging André na de in lagere school, net als door met de andere jongens in naar de klas, naar de uit ambachtsschool. Hij in besloot om mee te naar doen aan de een talentenjacht van door de AVRO 'Nieuwe Oogst'. André bleek door talent te hebben tijdens en won. Sindsdien tijdens ging zijn carrière door bergopwaarts. met In 1968 maakte hij zijn uit eerste televisieshow, op tv 'Een avondje tv met het André'. Later een maakte hij een furore met programma’s uit als Animal naar Crackers en De Dik van Voormekaar Show. Als zanger scoorde hij uit door hits met carnavalskrakers het als Willempie, Er staat een in paard in de gang door en Pizza Lied. van Na een tijdens behoorlijk portfolio aan van typetjes die op André gespeeld heeft is op het binnenkort tijd het voor een serieuzer acteerwerk. Dit najaar speelt André van samen met naar Olga Zuiderhoek en Keeshulst van de hoofdrol op tv in de met dramaserie Het geheime dagboek het van Hendrik Groen, een gebaseerd op het boek op tv 'Pogingen iets van op tv het leven te op tv maken'. Na meer dan de vijftig uit jaar in naar het vak te het hebben gezeten heeft André heel tijdens wat prijzen gewonnen. Na tijdens diverse een oeuvreprijzen en een Televizierring is tijdens hij op zelfs benoemd tot Officier op tv in de uit Orde van Oranje-Nassau. tijdens Op 9 december sprak Twan met Huys van met André van van Duin in het DeLaMar Theater in voor deze aflevering op tv van College op tv Tour.

Deze met Amerikaanse zangeres uit met Cubaanse roots liet op tv de wereld tijdens kennismaken met latinmuziek. Samen met het haar man de Emilio maakte ze deel uit een van de op tv Miami Sound Machine het en werd van wereldberoemd dankzij op tv hits als 'Conga', 'Rhythm is uit gonna get you' en in 'Get on your een feet'. Ze in verkocht tot nu van toe meer dan op honderd miljoen albums, naar won zeven Grammy's een en als door kroon op haar werk is een er op tv een musical over haar carrière het gemaakt. Op de 29 oktober a.s. in gaat door de musical 'On Your Feet!' met in het uit Beatrixtheater in van Utrecht in première. Estefan woont van in Miami het en wordt daar op onder de Cubaanse in inwoners als heldin gezien. op tv Haar grootste het droom is om tijdens nog eens tijdens op te treden in op tv een vrij door Cuba.

Vanavond door te gast in College Tour: de de Vlinder op van Maastricht, door Turbo Tom of Il Bello op (de mooie). Het op zijn drie tijdens bijnamen van door op dit moment ‘s in werelds snelste wielrenner: de Tom Dumoulin. Tom Dumoulin werd het van op 11 november 1990 in naar Maastricht op tv geboren. Na de basisschool volgde tijdens Tom de het gymnasium aan het een Bonnefanten College. de Op dat moment ontdekte hij het waar zijn een passie lag: wielrennen. Op een 15 uit jarige leeftijd trok naar Tom voor het eerst met de heuvels van van Limburg in. de In eerste instantie als naar leuke hobby, maar toen uit hij werd afgewezen naar voor de studie geneeskunde naar besloot op tv hij dat hij het een groot wielrenner een zou worden. Tom voegde zich in bij de naar ‘beloften’ het groep, waarin getalenteerde in 18 tot 23-jarigen op samen wielrennen. Later besloot Tom toch uit te tijdens gaan studeren: naar gezondheidswetenschappen aan de Universiteit van van Maastricht, om door zich later te kunnen specificeren met in van bewegingswetenschappen. Maar zo door ver kwam op tv het niet, want uit zijn wielrentalent bleek uit niet goed samen te van gaan met studeren aan de op universiteit. Zijn tijdens overgave voor de wielersport op tv bleek geen verkeerde een keuze en van zeker niet onverdienstelijk. door In 2013 maakte met Tom zijn debuut met in de Tour met de France. In 2014 met versloeg hij wielergrootheid Cancellara in tijdens de naar Eneco Tour, op en kon hij zijn eerste in ritzege op zijn van naam zetten. In naar van 2015 droeg hij vier tijdens dagen de op gele leiderstrui tijdens de Tour met de France en van enkele dagen de in rode leiderstrui in op de Vuelta op tv (Ronde van Spanje). Een de jaar later startte Dumoulin in ook naar de Giro d’Italia, in en ook met daar droeg hij zes tijdens dagen de leiderstrui. Ook behaalde tijdens hij etappezeges door tijdens van de Tour de France: tijdens De Koninginne-etappe én een individuele op tijdrit. Na diverse het successen door moest 2017 echt het jaar uit worden van Tom met Dumoulin. in En dat werd het. Tijdens de uit Giro d’Italia wist de de Dumoulin als eerste de Nederlander ooit de eindzege op tv te behalen. Een met ongekende prestatie. Na deze winst op wilde de met meesterlijke Dumoulin meer, van en dus tijdens ging hij door. het Zijn specialisme, het tijdrijden, leidde hem uit tot een ongekende door prestatie. Zijn prestaties tijdens werden rijkelijk beloond: van Dumoulin werd benoemd met tot Ridder in in de orde van Oranje-Nassau in en tot Limburger van door Verdienste. In met College Tour blikt de vlinder een van op tv Maastricht terug op een het meest succesvolle jaar van zijn in carrière met tot nu toe. in En hij kijkt voorruit, een want wat door heeft Tom een Dumoulin de komende jaren het nog in zijn op mars?

Deze naar Israëlisch-Britse kok begon van zijn carrière met als journalist, maar is al jaren de zeer invloedrijk in tijdens de culinaire wereld. met op tv Hij schrijft kookboeken en kookt uit de sterren van van de hemel in zijn naar Londense restaurant 'Nopi'. de Miljoenen uit thuiskoks werden met geïnspireerd door Ottolenghi's moderne, op door groenten gebaseerde Arabische kookstijl: tijdens een mix op tv van diverse keukens een uit op zowel het Midden-Oosten als het door westen. Ottolenghi zette het met gebruik van ingrediënten op als uit sumak, za'atar en granaatappelpitten in op naar de kaart. Ottolenghi de heeft het bereiden van groenten tot in kunst verheven. tijdens Zijn bekendste de boeken zijn 'Plenty', 'Plenty naar More' en tijdens 'Jerusalem'. Binnenkort verschijnt van zijn nieuwe boek tijdens 'Sweet'.

Naomi een Klein is een Canadese journaliste uit door en activiste. Klein maakte in in 1999 haar debuut met van het boek met 'No het Logo'. Het werd direct tijdens een wereldwijde bestseller en het naar het boek kreeg als bijnaam 'De uit Bijbel van de antiglobalisten'. een Daarnaast schreef ze in de onder meer de boeken van 'De Shockdoctrine: de opkomst van door het naar rampenkapitalisme' (2007) en 'This uit Changes op Everything: Capitalism vs naar The Climate' (2014). Over het laatste uit boek, 'This in Changes Everything', maakte ze van op tv samen met haar man, filmmaker op Avi Lewis, tijdens een gelijknamige documentaire. Deze zomer het bracht Klein haar in nieuwste boek 'Nee het het is niet genoeg' uit, het waarin ze vertelt waarom Donald van Trump in uit het het Witte Huis volgens haar een gevaar van is voor de op op wereld.

Frans uit Lanting is een met wereldberoemde natuurfotograaf. door Hij werd geboren door in Nederland, maar uit woont al jaren in het Amerikaanse op tv Santa Cruz. op Lanting in reisde voor zijn werk de hele op tv wereld rond op en met fotografeerde bijna alle dieren en door natuurfenomenen die een er bestaan. Als een ambassadeur van in WNF maakt Lanting zich de hard voor de toekomst uit van onze planeet. Naar tijdens een eigen zeggen werkt Lanting op tv op het naar snijvlak van natuurfotografie, wetenschap, op tv journalistiek en kunst. Zijn werk tijdens wordt gepubliceerd een in tijdschriften als uit National Geographic door en in zijn eigen boeken. op tv in Zijn nieuwste boek 'Into Africa' van verschijnt naar binnenkort.

In de op laatste het aflevering van College Tour van dit tijdens seizoen is uit Ali B door te gast. Ali Bouali is het een Nederlandse rapper, een entertainer, TV-persoonlijkheid van en theatermaker. Het in grote tijdens publiek leert hem kennen door door de nummer 1 hit met Wat Zou Je de de Doen, een samenwerking met Marco tijdens Borsato. tijdens Naast artiest is dit tijdens multitalent ook in platenbaas en beheert hij zijn eigen met management- op tv en entertainmentbedrijf SPEC het Entertainment. Ook richtte tijdens hij in van 2013 samen met Najib tijdens Amhali een eigen TV-productiehuis tijdens op: tijdens North Sea Camel. College Tour een interviewde hem in in Boom Chicago door in Amsterdam. Ali B wordt van op het 16 oktober 1981 geboren in op tv op Zaanstad. Op tweejarige op leeftijd verhuist hij naar Amsterdam. Na een het horen van naar het nummer de Moordenaar van Osdorp naar Posse raakt door hij geïnteresseerd met in hiphop en begint zelf ook door met met rappen. Op op viertienjarige leeftijd vertrekt de Ali met zijn moeder naar Almere met waar hij aan een zijn uit muzikale carrière de begint te werken. Hij noemt zichzelf het Ali B met omdat de met media op die van manier criminelen weergeven in met het nieuws. In de Almere de geeft Ali B tijdens zijn eerste optreden en tijdens wint hij de door Poetry Slam in 2000/2001. Vanaf 2000 van doet Ali B naar mee aan meerdere tijdens van talentenjachten en staat hij met in december 2002 uit ook in de in finale van De naar Grote Prijs van van Nederland. Hoewel hij op deze competitie niet wint, blijft op tv zijn deelname door niet op onopgemerkt: twee maanden na de finale tijdens krijgt hij een uit op tv contract bij Warner Music. Ali op tv breekt in 2004 door met het de singles Waar tijdens Gaat door Dit Heen en Ik naar Ben Je het Zat. Echte bekendheid krijgt hij op met het naar nummer naar Wat Zou Je Doen?, een uit samenwerking met Marco de Borsato. Later brengt uit de rapper naar nog hits uit als in Leipe Mocro Flavour en naar Rampeneren. Zijn debuutalbum Ali met B Vertelt het met Leven op van de Straat de is een de groot succes en Ali begint het een gelijknamige theatertour. door Tijdens deze cabaretvoorstelling op neemt hij het het publiek mee naar de uit multiculturele straten de van Amsterdam. In tijdens 2006 volgt zijn tweede uit album tijdens Petje Af. Inmiddels is door Ali B uitgegroeid tot het veel op tv meer dan alleen rapper. Zo is door hij het een graag geziene gast in door uit (discussie)programma’s op radio en televisie en uit heeft hij televisieprogramma’s op gemaakt de als De Flat op van Ali B en door in 2011 van Ali B op op tv Volle Toeren. Voor op tv het laatstgenoemde programma wordt naar hij genomineerd voor een een Gouden Televizier-Ring. Daarnaast op tv is hij sinds de 2013 uit jurylid bij The Voice of met Holland. Sinds door kort is Ali weer naar bezig met zijn eigen een muziekcarrière. de In 2016 brengt naar Ali na naar maar liefst tien jaar weer door een nieuw van album uit. Het de album heet Een Klein Beetje op tv Geluk en de staat bomvol bijzondere het samenwerkingen, met onder anderen van Ronnie de Flex, Willie tijdens Wartaal en Nielson.

Vanavond de is schrijver, in televisiemaker en komiek op Arjen Lubach te gast in in College Tour. Met zijn een satirische nieuwsshow met Zondag met Lubach, waarin op tv Arjen Lubach een wekelijks de politiek met en de de actualiteiten op de hak neemt, door breekt het hij dit jaar definitief naar door bij een naar groot naar publiek. Elke week weet hij op tv meer dan uit een miljoen kijkers te trekken uit en de het succes uit gaat zelfs zo ver dat zijn met programma politieke invloed de krijgt. De de ‘Netherlands uit second’-video, waarin Nederland wordt voorgesteld aan een Donald naar Trump, wordt door ruim van zeventig miljoen mensen naar over hele van wereld bekeken. En het ook de ‘Kamergotchi’ app het wordt een groot succes. tijdens Op 10 een mei interviewt College op Tour dit televisiefenomeen het in Tuschinski in op Amsterdam. Als schrijver, muzikant, radiomaker, de met cabaretier en presentator uit is het niet naar gek dat Lubach in wordt gezien als een alleskunner. In naar 2006 debuteert Lubach de als schrijver met naar de roman van Mensen die ik door ken die naar mijn moeder hebben gekend. van Na zijn een debuut volgen nog door twee romans en op een thriller. Zijn thriller IV op tv het wordt in 2013 genomineerd voor de op tv Gouden Strop. Daarnaast de zat hij twaalf in jaar door bij theatergezelschap Op met Sterk Water, maakte filmpjes met voor Buro in Renkema en Koefnoens Rapservice en tijdens won met De Slimste Mens op tv in 2012. Lubach groeit op met het zijn ouders naar en twee in broers in het Groningse op tv Lutjegast. Hij met gaat naar basisschool School met een de Bijbel, van waar dagelijks door wordt gebeden en uit de uit bijbel wordt tijdens gelezen. Iedere in zondag gaat de familie tijdens Lubach naar in de kerk. tijdens Als de jonge Arjen twaalf door jaar oud is, overlijdt in zijn moeder door aan tijdens borstkanker. Dit versnelt zijn twijfel in op de het geloof. Inmiddels uit staat Lubach bekend als een in fel een atheïst. De Groninger studeerde Spaans, filosofie en door Zweeds, met maar maakte niets af. het Tussendoor had Lubach diverse uit van bijbaantjes. Zo was hij van taxichauffeur, havenmeester en werkte uit hij van bij de radio. Ook daar haakte het hij telkens af, in in omdat het hem na op een tijd ging vervelen. In in 2014 begint Lubach met van zijn satirische tijdens nieuwsshow Zondag het met Lubach waarmee hij naar in 2016 met de Zilveren Nipkowschijf wint. de Hij staat bekend op tv om het bepalen van door de politieke agenda. een Zo bracht tijdens hij succesvol het TTIP-verdrag het met onder de aandacht en stapte de uit echtgenoot een van minister Edith in Schippers op nadat Lubach het zijn vraagtekens van had gezet in bij zijn werk als adviseur uit van zorgverzekeraars. De door opname met Arjen met Lubach vond plaats in van het Tuschinski door Theater in met Amsterdam.

september 2019
26-02-2018 21:05

College Tour: schrijver Trump-boek Michael Wolff

College Tour - College Tour: schrijver Trump-boek Michael Wolff

Vanavond is de Amerikaanse schrijver en journalist Michael Wolff te gast in College Tour. Wolff zette het Witte Huis op zijn kop na een reeks openbaringen in het boek 'Fire and Fury', waarin bijvoorbeeld staat te lezen dat Donald Trump hele...

18-02-2018 21:10

College Tour: Klaas Dijkhoff

College Tour - College Tour: Klaas Dijkhoff

Vanavond is politicus Klaas Dijkhoff te gast in College Tour. Hij wordt ondervraagd door presentator Twan Huys en de aanwezige studenten. Als politicus maakt Klaas Dijkhoff razendsnel carrière. Hij schopte het in korte tijd van lokale fra...

11-02-2018 21:05

College Tour: Hans van Manen

College Tour - College Tour: Hans van Manen

In deze aflevering van College Tour is choreograaf Hans van Manen te gast. Hij wordt ondervraagd door presentator Twan Huys en de aanwezige studenten. Hans van Manen heeft meer dan 120 balletten op zijn naam staan en is de grootste Nederla...

04-02-2018 21:10

College Tour: Simone Kleinsma

College Tour - College Tour: Simone Kleinsma

Vanavond is Simone Kleinsma te gast in College Tour. Kleinsma is een veelzijdig musicalartieste, zangeres en actrice. Na haar opleiding op de kleinkunstacademie was ze te zien in grote producties als 'Les Misérables', 'Chicago', 'Sweet Char...

28-01-2018 21:10

College Tour: Rico Verhoeven

College Tour - College Tour: Rico Verhoeven

Vanavond is Rico Verhoeven te gast in College Tour. Presentator Twan Huys en de aanwezige studenten stellen drie kwartier lang vragen aan de kickbokser. Rico Verhoeven, ook wel bekend als 'the king of kickboxing', werd op 24-jarige leeftij...

21-01-2018 21:05

Rob Bertholee

College Tour - Rob Bertholee

Rob Bertholee, hoofd van de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst, ziet vooral de cyberdreiging uit o.a. China en Rusland als de meest serieuze dreiging van dit moment. Dit jaar is de Nieuwe Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiens...

14-01-2018 21:10

Terug: College Tour

College Tour - Terug: College Tour

College Tour verhuist dit jaar van de vrijdag naar de zondag. De eerste twee gasten van het nieuwe seizoen zijn secretaris-generaal van de Verenigde Naties António Guterres en directeur-generaal van de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsd...

22-12-2017 21:05

College Tour: André van Duin

College Tour - College Tour: André van Duin

Vanavond is André van Duin te gast in de laatste aflevering van College Tour van dit seizoen. Zingen, acteren, presenteren, schrijven en niet te vergeten vooral ontzettend komisch zijn: deze gast kan het allemaal. André van Duin wordt gezi...

08-12-2017 21:05

Gloria Estefan

College Tour - Gloria Estefan

Deze Amerikaanse zangeres met Cubaanse roots liet de wereld kennismaken met latinmuziek. Samen met haar man Emilio maakte ze deel uit van de Miami Sound Machine en werd wereldberoemd dankzij hits als 'Conga', 'Rhythm is gonna get you' en 'G...

01-12-2017 21:10

College Tour: Tom Dumoulin

College Tour - College Tour: Tom Dumoulin

Vanavond te gast in College Tour: de Vlinder van Maastricht, Turbo Tom of Il Bello (de mooie). Het zijn drie bijnamen van op dit moment ‘s werelds snelste wielrenner: Tom Dumoulin. Tom Dumoulin werd op 11 november 1990 in Maastricht gebore...

24-11-2017 21:05

Yotam Ottolenghi

College Tour - Yotam Ottolenghi

Deze Israëlisch-Britse kok begon zijn carrière als journalist, maar is al jaren zeer invloedrijk in de culinaire wereld. Hij schrijft kookboeken en kookt de sterren van de hemel in zijn Londense restaurant 'Nopi'. Miljoenen thuiskoks werden...

17-11-2017 21:10

Naomi Klein

College Tour - Naomi Klein

Naomi Klein is een Canadese journaliste en activiste. Klein maakte in 1999 haar debuut met het boek 'No Logo'. Het werd direct een wereldwijde bestseller en het boek kreeg als bijnaam 'De Bijbel van de antiglobalisten'. Daarnaast schreef ze...

10-11-2017 21:05

Frans Lanting

College Tour - Frans Lanting

Frans Lanting is een wereldberoemde natuurfotograaf. Hij werd geboren in Nederland, maar woont al jaren in het Amerikaanse Santa Cruz. Lanting reisde voor zijn werk de hele wereld rond en fotografeerde bijna alle dieren en natuurfenomenen d...

19-05-2017 21:10

Ali B

College Tour - Ali B

In de laatste aflevering van College Tour van dit seizoen is Ali B te gast. Ali Bouali is een Nederlandse rapper, entertainer, TV-persoonlijkheid en theatermaker. Het grote publiek leert hem kennen door de nummer 1 hit Wat Zou Je Doen, een ...

12-05-2017 21:10

Arjen Lubach

College Tour - Arjen Lubach

Vanavond is schrijver, televisiemaker en komiek Arjen Lubach te gast in College Tour. Met zijn satirische nieuwsshow Zondag met Lubach, waarin Arjen Lubach wekelijks de politiek en de actualiteiten op de hak neemt, breekt hij dit jaar defin...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

College Tour gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van College Tour de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van College Tour bij College Tour liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van College Tour. Heb je een uitzending van College Tour gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

College Tour gemist

In het programma College Tour interviewen studenten één hoofdgast, onder leiding van presentator Twan Huys. Hetinterview vindt plaats op een universiteit of hogeschool. Het programma laat korte fragmenten zien uit het leven en vanhet werk van de hoofdgast. De vragen van de studenten staan centraal. In College Tour waren eerder te gast onderanderen Madeleine Albright, Johan Cruijff, John Malkovich, Hans Teeuwen, Jesse Jackson, prinses Irene, Harry Mulisch,Steve Ballmer en de Dalai Lama.

Uitzending gemist van College Tour? Hier kun je alle uitzendingen van College Tour kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 23-06-2019 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord