Programma gemist?

Vanavond is naar de Amerikaanse schrijver op en journalist Michael naar Wolff een te gast in naar College Tour. Wolff zette het Witte naar Huis op zijn op tv uit kop na een reeks openbaringen in in het op tv boek 'Fire door and Fury', waarin bijvoorbeeld staat te met het lezen dat Donald Trump helemaal tijdens geen president wilde uit worden, dat op tv hij McDonald's eet op omdat hij bang is vergiftigd naar te door worden en dat Steve Bannon tijdens de op ontmoeting van Jared Kushner en het Donald Trump naar jr. met de Russische van op tv advocate Natalia Veselnitskaya een naar vorm van verraad noemt. President met Trump was van duidelijk niet blij met met het de boek van Michael Wolff. Op een Twitter schreef de hij: "Michael Wolff het is a total loser van who made up naar stories in uit order uit to sell this really boring and het op untruthful book." Onlangs werd bekend dat de op tv er een televisieserie in wordt gemaakt over de een onthullingen in 'Fire and Fury'. van met Wolff komt voor een dag met naar Nederland en geeft op tv een exclusief op tv televisie-interview aan op 'College Tour'.

Vanavond in is politicus Klaas Dijkhoff met te gast in in College Tour. Hij met wordt ondervraagd door presentator van Twan Huys uit en van de aanwezige studenten. naar Als politicus maakt Klaas op tv Dijkhoff razendsnel de carrière. Hij schopte het in met korte tijd van lokale uit fractievoorzitter van met de VVD door in Breda tot voorzitter van op tv met de landelijke VVD-fractie. uit Dijkhoff werd bij het grote naar publiek een bekend toen hij in 2015 staatssecretaris in van tijdens Veiligheid en Justitie werd. van In uit die functie werd met hij vrijwel direct geconfronteerd met op tv een grote een stroom vluchtelingen uit het de door oorlog de geteisterde Syrië. In datzelfde jaar door wordt Dijkhoff door naar de tijdens parlementaire pers het uitgeroepen tot politicus tijdens van het jaar. Dat is de niet de enige in prijs in die Dijkhoff tijdens zijn politieke van carrière won: hij op tv werd een gekozen als meest sexy politicus van op tv het op Binnenhof, won het het programma De een Slimste Mens en werd dit door jaar uitgeroepen tot door best in geklede man door het blad Esquire. op tv een Op persoonlijk vlak was 2017 op tv een goed tijdens jaar voor Dijkhoff: hij stapte het op in het huwelijksbootje en werd een voor een het eerst vader.

In een deze aflevering van uit College Tour is in choreograaf Hans van Manen te op tv gast. Hij in wordt ondervraagd door presentator met Twan Huys en het de op aanwezige studenten. Hans van Manen uit heeft meer dan tijdens 120 balletten op uit zijn op naam staan en is door de grootste Nederlandse choreograaf aller naar tijden. de Geen choreograaf heeft zo'n het stempel op de dans op tv in Nederland gedrukt het als tijdens Van Manen en in hij wordt dan tijdens ook wel de tijdens 'Mondriaan van de dans' naar genoemd. Zijn werk uit wordt over de hele het wereld van gedanst en is populairder dan in op tv ooit. Van Manen is de naar vaste choreograaf van op het Nationale Ballet. Hij naar ontvangt voor zijn van in werk tal van een prijzen en er zijn internationaal vijftig de balletgezelschappen die in zijn dansen uitvoeren. Vorig uit door jaar kreeg Van Manen de hoogste een de onderscheiding op cultuurgebied in Frankrijk: hij de van werd benoemd tot naar Commandeur des Arts et des het Lettres. Van Manen naar is de eerste uit Nederlandse podiumkunstenaar die de een titel krijgt. het Afgelopen jaar werd in Van Manen 85 de jaar, maar hij denkt met naar nog lang niet aan stoppen. College in tijdens Tour interviewt deze meesterchoreograaf in in Amsterdam.

Vanavond met is Simone het Kleinsma te gast het in College Tour. Kleinsma is een door veelzijdig musicalartieste, zangeres met en actrice. door Na haar opleiding op uit de in kleinkunstacademie was ze de te zien in grote producties met als 'Les Misérables', op 'Chicago', 'Sweet Charity', een tijdens 'Mamma Mia!' en 'Sister Act'. in Het grote succes op een door televisie kwam in 1997, met het de populaire comedyserie van Kees & Co. van Samen met Paul de uit de Leeuw scoort ze een grote uit hit met de ballad een 'Zonder jou'. Kleinsma met heeft met een bewogen jaar achter door de rug. In tijdens januari 2017 ontving ze een de met prestigieuze Musical Oeuvre Award en tijdens op 24 september op tv ging de van zeer positief ontvangen een musical 'Was getekend, Annie op tv M.G. Schmidt' in de door première, waarin Kleinsma de titelrol een vertolkt. in Maar het was ook het van jaar waarin haar op man, regisseur Guus naar Verstraete, plotseling door overleed. In College Tour blikt het van Simone Kleinsma terug, niet alleen met op 2017 maar van op haar gehele een carrière.

Vanavond van is Rico Verhoeven te op gast in College Tour. in Presentator uit Twan Huys en de aanwezige uit studenten stellen van drie kwartier lang vragen naar aan de kickbokser. Rico uit Verhoeven, ook wel het de bekend als 'the king of kickboxing', in werd op 24-jarige de op leeftijd wereldkampioen kickboksen bij de naar zwaargewichten de in Chicago. Sindsdien won hij op zeven wereldtitels op rij. door In de het ring vecht hij tegen het de grote in jongens zoals Badr Hari, door in Peter Aerts en op tv Jamal Ben Saddik. Is er leven van tijdens na zijn carrière in de ring? de Als het van aan tijdens Verhoeven ligt wel. Hij zou het een liefst in de op tv voetsporen treden tijdens van Jean-Claude uit Van Damme en Sylvester Stallone tijdens in met Hollywood.

Rob Bertholee, hoofd het tijdens van de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst, het in ziet vooral de cyberdreiging naar uit o.a. op tv China en Rusland uit als de meest uit serieuze dreiging van dit op moment. Dit jaar uit is de Nieuwe door Wet op de inlichtingen- van en veiligheidsdiensten op tv aangenomen, de 'sleepwet', op waarover een de referendum gehouden zal op tv worden.

College met Tour verhuist door dit jaar van de vrijdag naar met op de zondag. De een eerste twee gasten in van het nieuwe seizoen zijn secretaris-generaal de van tijdens de Verenigde Naties in António Guterres uit en directeur-generaal van de Algemene uit Inlichtingen- tijdens en Veiligheidsdienst Rob met Bertholee. Guterres is te zien in naar de uitzending naar van vanavond. Als tijdens secretaris-generaal van de op tv Verenigde Naties is hij door één van de machtigste het mensen op uit aarde: António Guterres (68). naar op tv De oud-premier van Portugal op tv bekleedt sinds 1 januari in 2017 de hoogste een functie binnen de VN naar en van zet zich op op die positie in voor vrede het en veiligheid, duurzame de ontwikkeling en een mensenrechten. Hij doet uit dat in een tijd door uit die getekend wordt door wereldwijde op onrust en vele conflicten, naar van zoals de oorlog de in Syrië, de nucleaire dreiging van in Noord-Korea tijdens en de humanitaire ramp in uit Jemen. Eerder met was Guterres al actief op tv voor een de Verenigde Naties als de met Hoge tijdens Commissaris voor de Vluchtelingen. de In College Tour van blikt hij terug op op zijn eerste van jaar als op secretaris-generaal van de VN van en kijkt hij vooruit tijdens naar op 2018, het jaar waarin Nederland met een tijdelijke een zetel zal het krijgen in de Veiligheidsraad van uit de Verenigde in Naties.

Vanavond van is André van op Duin te gast in in de laatste aflevering van met met College Tour van dit seizoen. Zingen, op tv acteren, presenteren, de schrijven en op tv niet te vergeten vooral ontzettend uit komisch zijn: deze een gast kan van het allemaal. André op tv van Duin wordt gezien als op tv uit een van de meest door succesvolle komieken van Nederland. Inmiddels op is hij in al meer dan het 50 jaar te zien tijdens op van tv en in in de Nederlandse theaters. André van Duin op werd op in 20 februari 1947 door als Adrianus Marius van Kyvon van geboren te Rotterdam. het Al op jonge leeftijd wist een André dat hij op tv artiest wilde met worden en daarom een begon hij met het imiteren tijdens van op andere artiesten. op Toch ging André na uit de lagere school, net als op de andere jongens op het in de klas, op tv naar de ambachtsschool. Hij besloot om een mee te doen aan door het de talentenjacht van de AVRO op tv 'Nieuwe Oogst'. in André bleek van talent te hebben en won. Sindsdien in ging zijn carrière tijdens de bergopwaarts. In 1968 de maakte hij zijn op eerste televisieshow, 'Een een avondje tv met met André'. Later maakte hij furore met tijdens programma’s door als Animal Crackers en De op tv naar Dik Voormekaar Show. Als zanger scoorde van hij hits met carnavalskrakers op tv de als Willempie, Er staat een paard het in de de gang en Pizza op tv Lied. Na door een behoorlijk tijdens portfolio aan typetjes die André door gespeeld heeft is het het binnenkort tijd van voor serieuzer acteerwerk. Dit uit najaar speelt André in op tv samen met Olga Zuiderhoek tijdens en Keeshulst de tijdens hoofdrol in door de dramaserie Het door geheime dagboek van Hendrik Groen, gebaseerd door door op het boek met 'Pogingen iets van het leven te naar maken'. Na meer dan met vijftig jaar in in het door vak te uit hebben gezeten heeft André heel naar wat een prijzen gewonnen. Na in diverse oeuvreprijzen en een Televizierring op is door hij zelfs benoemd tot Officier in in van de Orde van Oranje-Nassau. Op 9 een december met sprak Twan Huys uit met André in van Duin in het DeLaMar Theater door voor deze aflevering het een van College Tour.

Deze Amerikaanse zangeres op met op tv Cubaanse roots liet de naar wereld kennismaken tijdens met latinmuziek. Samen van met haar man Emilio maakte van met ze deel uit van de Miami door Sound Machine op en naar werd wereldberoemd dankzij hits een als 'Conga', 'Rhythm door is gonna get you' en met op tv 'Get on your feet'. Ze uit verkocht tot nu toe op meer dan honderd op tv miljoen albums, won met naar zeven Grammy's en als kroon op op tv haar werk op tv is er uit een musical over tijdens haar carrière gemaakt. Op met 29 oktober a.s. naar gaat de musical tijdens 'On in Your Feet!' in het uit Beatrixtheater in de Utrecht in première. Estefan woont het in Miami en wordt het daar een onder de Cubaanse inwoners als op heldin gezien. op tv Haar grootste droom is de om nog de eens op te treden van met in een vrij een Cuba.

Vanavond te naar gast in de College Tour: van de Vlinder van de Maastricht, Turbo Tom of een Il Bello (de mooie). Het van zijn drie bijnamen in van op dit van moment ‘s werelds op snelste wielrenner: Tom het Dumoulin. Tom door Dumoulin werd op op 11 november op 1990 in Maastricht geboren. Na de uit tijdens basisschool volgde Tom van het gymnasium aan het Bonnefanten College. uit Op dat uit moment ontdekte hij waar in zijn passie lag: naar wielrennen. Op met 15 jarige met leeftijd trok Tom tijdens voor het tijdens eerst de heuvels van Limburg in. in de In eerste instantie als tijdens leuke hobby, het maar toen hij werd afgewezen voor door de studie een geneeskunde op tv besloot hij dat hij naar een groot van wielrenner zou worden. Tom met voegde zich bij door de ‘beloften’ groep, van waarin getalenteerde 18 tot op 23-jarigen samen wielrennen. tijdens Later naar besloot Tom toch te gaan studeren: met gezondheidswetenschappen aan door de Universiteit van met Maastricht, om de zich later te kunnen specificeren naar in het bewegingswetenschappen. Maar zo ver kwam tijdens het de niet, want op zijn wielrentalent bleek niet goed samen door te van gaan met studeren van aan de universiteit. Zijn naar overgave voor de wielersport bleek op tv door geen verkeerde keuze en zeker van niet een onverdienstelijk. In 2013 maakte Tom de zijn debuut de in de Tour de France. van op tv In 2014 versloeg hij tijdens wielergrootheid Cancellara tijdens de Eneco op tv op tv Tour, en kon hij door zijn eerste ritzege op zijn op naam zetten. met In uit 2015 droeg hij vier met dagen de gele in leiderstrui tijdens tijdens de Tour de France en enkele naar dagen het de rode op tv leiderstrui in de Vuelta (Ronde op van Spanje). uit Een jaar later het startte Dumoulin ook de uit Giro d’Italia, de en ook in daar droeg hij zes naar dagen de leiderstrui. Ook in behaalde hij etappezeges van tijdens de het Tour de France: De Koninginne-etappe de én op een individuele tijdrit. Na diverse successen een moest 2017 met echt op het jaar worden van Tom op Dumoulin. de En dat werd het. Tijdens de de Giro d’Italia uit wist Dumoulin op als eerste Nederlander ooit de tijdens eindzege met te behalen. Een ongekende prestatie. met op tv Na deze winst wilde de door meesterlijke Dumoulin meer, en in dus ging tijdens hij door. Zijn specialisme, een tijdrijden, leidde hem de op tot een ongekende op prestatie. Zijn prestaties werden rijkelijk in beloond: tijdens Dumoulin werd benoemd tot Ridder een in naar de orde van Oranje-Nassau en op tv tot op tv Limburger van Verdienste. In College Tour van blikt de vlinder naar van Maastricht met terug op het meest in succesvolle jaar van zijn de in carrière tot nu van toe. En hij het kijkt voorruit, want op tv wat heeft Tom Dumoulin de in komende jaren nog in op zijn van mars?

Deze een Israëlisch-Britse kok begon van zijn carrière als een journalist, maar is al jaren een zeer invloedrijk uit in de culinaire wereld. op tv een Hij schrijft kookboeken en kookt de op tv sterren in van de hemel op in zijn uit Londense restaurant 'Nopi'. Miljoenen thuiskoks in werden geïnspireerd de door Ottolenghi's moderne, op op tv groenten naar gebaseerde Arabische kookstijl: een mix van tijdens diverse keukens tijdens uit zowel het door Midden-Oosten op tv als het westen. Ottolenghi door zette het een gebruik van ingrediënten in als sumak, za'atar en granaatappelpitten op op de kaart. Ottolenghi een heeft het van bereiden tijdens van groenten tot kunst verheven. van Zijn bekendste boeken zijn tijdens 'Plenty', 'Plenty met More' en 'Jerusalem'. Binnenkort op tv verschijnt tijdens zijn nieuwe boek met 'Sweet'.

Naomi met Klein is een met Canadese journaliste naar en activiste. Klein maakte uit in 1999 het haar debuut met tijdens het boek 'No Logo'. Het tijdens werd direct een wereldwijde tijdens bestseller en de het boek op kreeg als de bijnaam 'De Bijbel van de antiglobalisten'. de Daarnaast schreef van ze onder de meer de boeken 'De Shockdoctrine: de de opkomst op van op het rampenkapitalisme' (2007) en 'This op Changes Everything: met Capitalism vs The Climate' het (2014). Over het laatste uit boek, 'This op Changes Everything', tijdens maakte ze samen met haar in man, filmmaker tijdens Avi Lewis, een de gelijknamige documentaire. met Deze zomer bracht met Klein haar nieuwste boek 'Nee tijdens is niet de genoeg' een uit, waarin ze vertelt waarom met Donald Trump in in het Witte Huis uit volgens haar een de gevaar een is voor de op tv wereld.

Frans Lanting is een een wereldberoemde tijdens natuurfotograaf. Hij werd het geboren in het Nederland, maar woont al jaren naar tijdens in het Amerikaanse Santa Cruz. Lanting uit reisde voor naar zijn werk op tv de hele wereld op rond en fotografeerde bijna alle uit dieren en tijdens natuurfenomenen die van er bestaan. Als ambassadeur van met WNF maakt een Lanting zich hard het voor de toekomst met van onze door planeet. Naar eigen zeggen door werkt in Lanting op het snijvlak van op tv natuurfotografie, wetenschap, journalistiek en tijdens kunst. Zijn werk een wordt gepubliceerd in door tijdschriften als National van Geographic naar en in zijn eigen van boeken. Zijn naar nieuwste boek 'Into Africa' uit verschijnt het binnenkort.

In de op tv laatste aflevering van door College Tour van van dit van seizoen is Ali B op te gast. op tv Ali Bouali is met een Nederlandse rapper, entertainer, de TV-persoonlijkheid en theatermaker. Het grote naar publiek leert tijdens hem kennen door naar de nummer 1 met hit Wat tijdens Zou Je Doen, een een samenwerking met tijdens Marco Borsato. Naast door artiest is dit multitalent ook in op tv platenbaas en beheert hij zijn eigen uit management- in en entertainmentbedrijf SPEC Entertainment. door Ook richtte een hij in 2013 samen met in Najib Amhali met een eigen TV-productiehuis door op: North met Sea Camel. College op tv Tour interviewde hem een in Boom naar Chicago in Amsterdam. een Ali B wordt op 16 op oktober 1981 uit geboren in Zaanstad. Op tweejarige op van leeftijd verhuist hij naar Amsterdam. Na op van het horen van het naar nummer Moordenaar van Osdorp Posse een raakt hij de geïnteresseerd in hiphop tijdens en de begint zelf ook met op rappen. Op viertienjarige leeftijd vertrekt naar Ali met de zijn moeder naar op tv Almere waar de hij aan zijn muzikale carrière uit begint te tijdens werken. met Hij noemt zichzelf Ali B uit omdat tijdens de media op op tv die manier criminelen weergeven naar in het nieuws. de In Almere geeft Ali uit B zijn een eerste optreden en wint op tv hij de Poetry Slam door in het 2000/2001. Vanaf 2000 doet Ali B met mee de aan meerdere in talentenjachten en staat hij in op december 2002 ook naar in de finale op tv van De Grote Prijs het tijdens van Nederland. Hoewel hij deze in competitie niet op tv wint, blijft zijn deelname niet tijdens onopgemerkt: door twee maanden na de een finale krijgt de hij een contract bij uit Warner Music. Ali uit breekt in 2004 door met tijdens de de singles Waar Gaat Dit op tv Heen en Ik Ben tijdens uit Je Zat. Echte tijdens bekendheid krijgt hij met in het nummer met Wat Zou Je Doen?, naar een samenwerking een met Marco Borsato. uit Later brengt de van rapper nog hits uit als tijdens Leipe Mocro door Flavour en Rampeneren. Zijn uit debuutalbum Ali op tv B Vertelt het Leven van met de Straat naar is een groot succes en uit Ali begint een een op gelijknamige theatertour. Tijdens uit deze cabaretvoorstelling neemt naar hij het publiek mee de naar de multiculturele straten een van Amsterdam. In 2006 door volgt de zijn tweede album in Petje Af. Inmiddels op tv is Ali B in uitgegroeid tot veel meer dan alleen in rapper. een Zo is de hij een graag een geziene gast in de (discussie)programma’s op radio en de televisie en een heeft hij televisieprogramma’s naar gemaakt als De Flat van uit Ali B en een in 2011 uit Ali B op een Volle Toeren. Voor het laatstgenoemde van programma wordt hij de genomineerd met voor een Gouden Televizier-Ring. Daarnaast het is hij sinds in uit 2013 jurylid bij The Voice in of Holland. Sinds kort is de Ali weer bezig met met uit zijn eigen muziekcarrière. In een 2016 brengt het Ali na maar in liefst tien jaar weer op een nieuw uit album uit. Het album in heet Een Klein Beetje naar Geluk en uit staat bomvol op tv bijzondere samenwerkingen, met onder anderen op Ronnie Flex, op Willie Wartaal en het Nielson.

Vanavond is naar schrijver, televisiemaker en komiek in met Arjen Lubach te gast in het College met Tour. Met zijn satirische nieuwsshow Zondag tijdens een met Lubach, waarin Arjen Lubach wekelijks op op tv de politiek en de door actualiteiten op een de hak neemt, breekt hij dit het jaar definitief een door bij uit een groot publiek. Elke week naar uit weet hij meer dan een met miljoen kijkers te trekken een en het succes in gaat zelfs op zo ver dat van zijn programma politieke het invloed krijgt. een De ‘Netherlands second’-video, waarin Nederland het wordt voorgesteld door aan Donald Trump, wordt uit uit door ruim zeventig het miljoen mensen over hele wereld de bekeken. En naar ook de ‘Kamergotchi’ app wordt op een groot succes. naar uit Op 10 mei interviewt College door Tour dit televisiefenomeen in een Tuschinski in Amsterdam. Als met schrijver, door muzikant, radiomaker, cabaretier en presentator het is een het niet gek dat Lubach van de wordt gezien als een alleskunner. In tijdens 2006 debuteert op Lubach als schrijver met naar de roman de Mensen die ik ken op tv die de mijn moeder hebben gekend. op Na zijn het debuut volgen nog twee uit romans en een het thriller. Zijn thriller uit IV wordt in 2013 in genomineerd met voor de Gouden Strop. Daarnaast in zat hij twaalf het jaar bij het theatergezelschap Op in Sterk Water, maakte op tv filmpjes voor Buro Renkema van en Koefnoens een Rapservice en won De in Slimste naar Mens in 2012. Lubach op groeit op met uit zijn ouders en naar twee broers in het Groningse Lutjegast. door de Hij gaat naar basisschool naar School met de het Bijbel, waar dagelijks wordt gebeden de en in uit de bijbel wordt gelezen. op Iedere de zondag gaat de het familie Lubach op naar de kerk. Als de een jonge Arjen twaalf op jaar oud met is, overlijdt zijn moeder aan een door borstkanker. Dit versnelt zijn twijfel in tijdens het geloof. een Inmiddels staat Lubach tijdens bekend als een fel het atheïst. De een Groninger studeerde door Spaans, filosofie en Zweeds, maar maakte in niets af. Tussendoor met had een Lubach diverse bijbaantjes. Zo was door hij op taxichauffeur, havenmeester en de werkte hij bij de radio. van Ook daar de haakte een hij telkens af, omdat het hem in uit na een tijd ging vervelen. In met 2014 begint Lubach de met van zijn satirische nieuwsshow Zondag met Lubach een waarmee tijdens hij in 2016 de Zilveren het Nipkowschijf wint. op tv Hij staat de bekend om het op bepalen van de door politieke agenda. Zo een bracht hij succesvol het TTIP-verdrag met onder de aandacht met en op tv stapte de echtgenoot van het minister Edith een Schippers op nadat Lubach zijn van vraagtekens had gezet van op bij zijn werk als adviseur naar van zorgverzekeraars. De met opname met Arjen uit Lubach vond plaats door in het in Tuschinski Theater in op tv Amsterdam.

oktober 2020
26-02-2018 21:05

College Tour: schrijver Trump-boek Michael Wolff

College Tour - College Tour: schrijver Trump-boek Michael Wolff

Vanavond is de Amerikaanse schrijver en journalist Michael Wolff te gast in College Tour. Wolff zette het Witte Huis op zijn kop na een reeks openbaringen in het boek 'Fire and Fury', waarin bijvoorbeeld staat te lezen dat Donald Trump hele...

18-02-2018 21:10

College Tour: Klaas Dijkhoff

College Tour - College Tour: Klaas Dijkhoff

Vanavond is politicus Klaas Dijkhoff te gast in College Tour. Hij wordt ondervraagd door presentator Twan Huys en de aanwezige studenten. Als politicus maakt Klaas Dijkhoff razendsnel carrière. Hij schopte het in korte tijd van lokale fra...

11-02-2018 21:05

College Tour: Hans van Manen

College Tour - College Tour: Hans van Manen

In deze aflevering van College Tour is choreograaf Hans van Manen te gast. Hij wordt ondervraagd door presentator Twan Huys en de aanwezige studenten. Hans van Manen heeft meer dan 120 balletten op zijn naam staan en is de grootste Nederla...

04-02-2018 21:10

College Tour: Simone Kleinsma

College Tour - College Tour: Simone Kleinsma

Vanavond is Simone Kleinsma te gast in College Tour. Kleinsma is een veelzijdig musicalartieste, zangeres en actrice. Na haar opleiding op de kleinkunstacademie was ze te zien in grote producties als 'Les Misérables', 'Chicago', 'Sweet Char...

28-01-2018 21:10

College Tour: Rico Verhoeven

College Tour - College Tour: Rico Verhoeven

Vanavond is Rico Verhoeven te gast in College Tour. Presentator Twan Huys en de aanwezige studenten stellen drie kwartier lang vragen aan de kickbokser. Rico Verhoeven, ook wel bekend als 'the king of kickboxing', werd op 24-jarige leeftij...

21-01-2018 21:05

Rob Bertholee

College Tour - Rob Bertholee

Rob Bertholee, hoofd van de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst, ziet vooral de cyberdreiging uit o.a. China en Rusland als de meest serieuze dreiging van dit moment. Dit jaar is de Nieuwe Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiens...

14-01-2018 21:10

Terug: College Tour

College Tour - Terug: College Tour

College Tour verhuist dit jaar van de vrijdag naar de zondag. De eerste twee gasten van het nieuwe seizoen zijn secretaris-generaal van de Verenigde Naties António Guterres en directeur-generaal van de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsd...

22-12-2017 21:05

College Tour: André van Duin

College Tour - College Tour: André van Duin

Vanavond is André van Duin te gast in de laatste aflevering van College Tour van dit seizoen. Zingen, acteren, presenteren, schrijven en niet te vergeten vooral ontzettend komisch zijn: deze gast kan het allemaal. André van Duin wordt gezi...

08-12-2017 21:05

Gloria Estefan

College Tour - Gloria Estefan

Deze Amerikaanse zangeres met Cubaanse roots liet de wereld kennismaken met latinmuziek. Samen met haar man Emilio maakte ze deel uit van de Miami Sound Machine en werd wereldberoemd dankzij hits als 'Conga', 'Rhythm is gonna get you' en 'G...

01-12-2017 21:10

College Tour: Tom Dumoulin

College Tour - College Tour: Tom Dumoulin

Vanavond te gast in College Tour: de Vlinder van Maastricht, Turbo Tom of Il Bello (de mooie). Het zijn drie bijnamen van op dit moment ‘s werelds snelste wielrenner: Tom Dumoulin. Tom Dumoulin werd op 11 november 1990 in Maastricht gebore...

24-11-2017 21:05

Yotam Ottolenghi

College Tour - Yotam Ottolenghi

Deze Israëlisch-Britse kok begon zijn carrière als journalist, maar is al jaren zeer invloedrijk in de culinaire wereld. Hij schrijft kookboeken en kookt de sterren van de hemel in zijn Londense restaurant 'Nopi'. Miljoenen thuiskoks werden...

17-11-2017 21:10

Naomi Klein

College Tour - Naomi Klein

Naomi Klein is een Canadese journaliste en activiste. Klein maakte in 1999 haar debuut met het boek 'No Logo'. Het werd direct een wereldwijde bestseller en het boek kreeg als bijnaam 'De Bijbel van de antiglobalisten'. Daarnaast schreef ze...

10-11-2017 21:05

Frans Lanting

College Tour - Frans Lanting

Frans Lanting is een wereldberoemde natuurfotograaf. Hij werd geboren in Nederland, maar woont al jaren in het Amerikaanse Santa Cruz. Lanting reisde voor zijn werk de hele wereld rond en fotografeerde bijna alle dieren en natuurfenomenen d...

19-05-2017 21:10

Ali B

College Tour - Ali B

In de laatste aflevering van College Tour van dit seizoen is Ali B te gast. Ali Bouali is een Nederlandse rapper, entertainer, TV-persoonlijkheid en theatermaker. Het grote publiek leert hem kennen door de nummer 1 hit Wat Zou Je Doen, een ...

12-05-2017 21:10

Arjen Lubach

College Tour - Arjen Lubach

Vanavond is schrijver, televisiemaker en komiek Arjen Lubach te gast in College Tour. Met zijn satirische nieuwsshow Zondag met Lubach, waarin Arjen Lubach wekelijks de politiek en de actualiteiten op de hak neemt, breekt hij dit jaar defin...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

College Tour gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van College Tour de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van College Tour bij College Tour liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van College Tour. Heb je een uitzending van College Tour gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

College Tour gemist

In het programma College Tour interviewen studenten één hoofdgast, onder leiding van presentator Twan Huys. Hetinterview vindt plaats op een universiteit of hogeschool. Het programma laat korte fragmenten zien uit het leven en vanhet werk van de hoofdgast. De vragen van de studenten staan centraal. In College Tour waren eerder te gast onderanderen Madeleine Albright, Johan Cruijff, John Malkovich, Hans Teeuwen, Jesse Jackson, prinses Irene, Harry Mulisch,Steve Ballmer en de Dalai Lama.

Uitzending gemist van College Tour? Hier kun je alle uitzendingen van College Tour kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 23-06-2019 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!