Programma gemist?

Vanavond is de het Amerikaanse door schrijver en op journalist Michael Wolff te tijdens gast in College het Tour. Wolff zette met het Witte Huis uit op zijn kop na een op tv reeks openbaringen naar in het boek een 'Fire and Fury', de waarin bijvoorbeeld staat te in lezen dat de Donald Trump helemaal geen in president door wilde worden, dat de hij McDonald's eet omdat hij op tv bang is vergiftigd uit op te worden en dat Steve door Bannon de ontmoeting van tijdens Jared Kushner en naar van Donald Trump jr. met van de Russische advocate de Natalia Veselnitskaya tijdens een vorm van verraad noemt. een President Trump was duidelijk tijdens niet blij met met het van boek van Michael Wolff. op tv Op Twitter schreef op hij: op "Michael Wolff is a total met loser who het made up stories in in order to sell this de de really boring and untruthful book." van Onlangs werd van bekend dat er van een televisieserie wordt de gemaakt over de op tv onthullingen in 'Fire and het Fury'. Wolff komt het voor een met dag naar door Nederland en geeft de een exclusief televisie-interview aan 'College het Tour'.

Vanavond is met politicus Klaas naar Dijkhoff te gast in College een Tour. uit Hij wordt ondervraagd door presentator op Twan op Huys en een de aanwezige studenten. Als politicus maakt een Klaas met Dijkhoff razendsnel carrière. Hij in schopte op het in korte tijd van lokale op fractievoorzitter van uit de VVD in Breda naar tot voorzitter van op tv het de landelijke VVD-fractie. van Dijkhoff werd bij de het grote publiek bekend van toen hij in 2015 staatssecretaris tijdens van Veiligheid en uit Justitie werd. In op op die functie werd hij vrijwel van direct geconfronteerd met door een van grote stroom vluchtelingen naar uit het door oorlog geteisterde Syrië. het In datzelfde op jaar een wordt Dijkhoff door de parlementaire het pers uitgeroepen tot politicus de van het uit jaar. Dat is met niet de enige prijs de tijdens die Dijkhoff tijdens door zijn politieke carrière won: in hij werd gekozen met als meest sexy politicus tijdens van het Binnenhof, naar won het op tv programma De Slimste Mens het en werd dit een jaar uitgeroepen het tot best geklede naar man door het naar blad Esquire. Op persoonlijk vlak op tv met was 2017 een goed jaar tijdens voor tijdens Dijkhoff: hij stapte in het huwelijksbootje de met en werd voor door het eerst vader.

In met deze aflevering van College met Tour is choreograaf op tv Hans op tv van Manen te gast. Hij uit wordt ondervraagd de door presentator Twan op tv Huys en de aanwezige de studenten. Hans van een Manen heeft meer in dan 120 naar balletten op zijn naam op staan en is de met grootste Nederlandse choreograaf een aller tijden. Geen een choreograaf heeft zo'n naar stempel op de de dans in Nederland gedrukt een als Van tijdens Manen en hij van wordt tijdens dan ook wel de een 'Mondriaan van de de dans' genoemd. door Zijn werk wordt over de een hele op wereld gedanst en met is populairder dan de ooit. Van Manen de is de vaste choreograaf met van het Nationale een Ballet. Hij ontvangt de voor zijn werk de tal van een prijzen en er in zijn internationaal vijftig in balletgezelschappen die zijn dansen uitvoeren. Vorig met jaar kreeg Van tijdens een Manen de hoogste onderscheiding in op cultuurgebied in Frankrijk: uit hij werd benoemd tot de Commandeur des Arts op tv et in des Lettres. Van Manen is van de eerste van Nederlandse podiumkunstenaar die met de titel krijgt. Afgelopen door jaar werd Van van Manen 85 jaar, een maar hij denkt van nog lang niet naar in aan stoppen. College op tv Tour interviewt deze meesterchoreograaf op in Amsterdam.

Vanavond door is Simone door Kleinsma te gast in het College Tour. Kleinsma het is een het veelzijdig musicalartieste, zangeres en actrice. met Na in haar opleiding op de tijdens kleinkunstacademie was uit ze te zien door in grote producties als de 'Les Misérables', 'Chicago', 'Sweet Charity', van 'Mamma Mia!' het en het 'Sister Act'. Het grote succes op uit televisie kwam van in 1997, met de de populaire op comedyserie Kees & Co. Samen op met Paul de de een Leeuw scoort ze een grote op hit op met de ballad 'Zonder jou'. tijdens Kleinsma heeft een uit bewogen jaar achter de de het rug. In januari 2017 met ontving ze de prestigieuze Musical uit de Oeuvre Award en op 24 op tv september ging de door zeer positief op ontvangen musical 'Was getekend, Annie op tv M.G. Schmidt' uit in première, waarin Kleinsma van de titelrol de vertolkt. Maar het was in ook het jaar een waarin haar man, een in regisseur Guus Verstraete, op plotseling overleed. In College Tour blikt met Simone een Kleinsma terug, niet het alleen op 2017 maar op door uit haar gehele carrière.

Vanavond is Rico in Verhoeven te een gast in College tijdens Tour. Presentator Twan Huys een en de van aanwezige studenten stellen drie op tv kwartier lang vragen het aan met de kickbokser. Rico Verhoeven, ook wel op van bekend als 'the king of uit kickboxing', werd op op tv 24-jarige leeftijd wereldkampioen de kickboksen bij in de zwaargewichten met in Chicago. Sindsdien won hij op zeven wereldtitels met op rij. In de ring met vecht hij tegen uit het de grote jongens zoals Badr uit Hari, Peter Aerts in en Jamal Ben de Saddik. door Is er leven na zijn met carrière tijdens in de ring? Als een het aan het Verhoeven ligt wel. Hij zou op tv het liefst in de op tv voetsporen treden het van op tv Jean-Claude Van Damme door en Sylvester Stallone in de Hollywood.

Rob Bertholee, hoofd de een van de Algemene Inlichtingen- en met Veiligheidsdienst, ziet vooral in de van cyberdreiging uit o.a. China het en Rusland van als de meest een serieuze dreiging van dit moment. de Dit jaar uit is de in Nieuwe Wet op de inlichtingen- en in veiligheidsdiensten aangenomen, de uit 'sleepwet', waarover een een referendum gehouden zal in op worden.

College de Tour verhuist het dit jaar van de vrijdag naar het de zondag. van De eerste twee gasten van van het nieuwe uit door seizoen zijn secretaris-generaal met van de Verenigde van Naties António Guterres en directeur-generaal de van de de Algemene Inlichtingen- en de Veiligheidsdienst Rob door Bertholee. Guterres is te zien door in op tv de uitzending van in vanavond. Als secretaris-generaal van de Verenigde Naties van is hij één op tv van de tijdens machtigste mensen op aarde: de António Guterres (68). een De het oud-premier van Portugal bekleedt op tv sinds 1 in januari 2017 de door hoogste functie met binnen de VN en zet naar zich op die het positie in voor de vrede en veiligheid, op tv duurzame ontwikkeling op tv en mensenrechten. tijdens Hij doet dat in een tijd met die getekend wordt van door wereldwijde het onrust en vele op tv conflicten, zoals de de oorlog in Syrië, de op tv nucleaire dreiging een van Noord-Korea met en de humanitaire met ramp in Jemen. Eerder een was Guterres al door actief voor uit de Verenigde Naties als de naar een Hoge Commissaris voor het de Vluchtelingen. In College Tour blikt de hij terug in op zijn op tv eerste jaar in als secretaris-generaal van de VN door en kijkt het hij vooruit in naar 2018, het jaar door waarin Nederland een tijdelijke door zetel zal krijgen uit in de uit Veiligheidsraad van de naar Verenigde Naties.

Vanavond is André met een van Duin te gast in de uit laatste met aflevering van College Tour van naar dit seizoen. Zingen, acteren, uit presenteren, schrijven en van niet te vergeten naar vooral uit ontzettend komisch van zijn: deze gast kan van het allemaal. met André van Duin wordt gezien als op met een van de de meest succesvolle komieken van Nederland. van Inmiddels uit is hij al meer dan 50 tijdens jaar te op zien op tv naar en in de van Nederlandse theaters. André naar van Duin werd op met 20 februari uit 1947 als een Adrianus Marius Kyvon geboren te op Rotterdam. uit Al op jonge leeftijd wist door André een dat hij artiest wilde worden in en daarom begon hij de met het imiteren een van andere artiesten. het Toch de ging André na de op tv lagere een school, net als de andere van jongens in een de klas, het naar de ambachtsschool. Hij besloot uit om mee met te doen aan het de talentenjacht van de het AVRO 'Nieuwe Oogst'. André uit bleek talent te hebben het van en won. Sindsdien ging zijn carrière met bergopwaarts. In 1968 het maakte hij door zijn in eerste televisieshow, 'Een avondje het tv met André'. Later maakte een hij furore met met programma’s de als Animal het Crackers en De Dik Voormekaar op tv Show. Als zanger door scoorde hij hits met carnavalskrakers in als Willempie, Er op tv staat op een paard in in de gang en Pizza op Lied. Na een tijdens behoorlijk portfolio op tv aan typetjes die André gespeeld de heeft is het op het binnenkort tijd voor in serieuzer acteerwerk. Dit najaar speelt André tijdens samen de met Olga Zuiderhoek en Keeshulst een het de hoofdrol in de dramaserie Het in geheime op tv dagboek van Hendrik Groen, tijdens gebaseerd op het de boek 'Pogingen iets van de het leven te in maken'. Na in meer dan het vijftig jaar in het op vak te hebben gezeten van heeft André heel uit wat prijzen op tv gewonnen. Na diverse oeuvreprijzen door en een Televizierring een is hij zelfs benoemd uit tot Officier in in op de Orde van Oranje-Nassau. Op 9 op december sprak Twan van Huys een met André van Duin in op met het DeLaMar Theater de voor deze aflevering van College tijdens Tour.

Deze tijdens Amerikaanse zangeres met op tv Cubaanse roots liet naar de wereld kennismaken uit met latinmuziek. Samen uit met haar man Emilio maakte door met ze deel uit van de door Miami tijdens Sound Machine en met werd wereldberoemd dankzij hits als 'Conga', het 'Rhythm naar is gonna get op tv you' en 'Get het on your feet'. Ze verkocht in tot nu toe met meer een dan honderd miljoen albums, op tv won zeven Grammy's tijdens en naar als kroon op haar de werk is er een musical de op over haar carrière gemaakt. Op 29 met de oktober a.s. gaat de musical de 'On door Your Feet!' in op het Beatrixtheater in Utrecht in première. een Estefan woont in in Miami en wordt een daar met onder de Cubaanse tijdens inwoners als heldin gezien. op tv Haar grootste droom is op om nog op tv eens op tv op te treden in een een vrij naar Cuba.

Vanavond te gast op in van College Tour: naar de Vlinder van Maastricht, Turbo Tom met of in Il Bello in (de mooie). Het het zijn drie bijnamen van uit op dit moment ‘s werelds van de snelste wielrenner: Tom naar Dumoulin. Tom Dumoulin werd op het 11 november 1990 in op Maastricht geboren. tijdens Na de basisschool volgde in Tom het uit gymnasium aan het Bonnefanten College. naar Op dat moment van ontdekte hij een waar zijn passie lag: in van wielrennen. Op 15 jarige leeftijd trok uit uit Tom voor het tijdens eerst de heuvels van Limburg in. op het In eerste instantie als in leuke hobby, maar het toen hij door werd afgewezen voor de studie geneeskunde uit besloot hij dat de hij een van groot wielrenner zou worden. in Tom voegde zich in bij de in ‘beloften’ groep, waarin op getalenteerde het 18 tot 23-jarigen samen wielrennen. op Later besloot Tom toch met te van gaan studeren: gezondheidswetenschappen de aan de Universiteit van Maastricht, een om op tv zich later te kunnen specificeren naar in de bewegingswetenschappen. Maar op zo ver kwam het in niet, want zijn wielrentalent naar bleek de niet goed samen te gaan de met studeren met aan de universiteit. Zijn overgave voor uit de wielersport uit bleek in geen verkeerde keuze en zeker het niet onverdienstelijk. In op 2013 maakte de Tom zijn debuut in op tv de Tour door de France. In 2014 door versloeg van hij wielergrootheid Cancellara tijdens de Eneco op tv Tour, en kon uit hij zijn eerste in een ritzege op zijn naam zetten. de In 2015 droeg hij tijdens op tv vier dagen de gele leiderstrui het tijdens de uit Tour de France met en enkele dagen de uit rode leiderstrui door in de Vuelta in (Ronde van een Spanje). Een jaar later startte Dumoulin tijdens van ook de Giro d’Italia, en het ook daar droeg de hij zes dagen tijdens de leiderstrui. Ook behaalde op hij etappezeges tijdens van de Tour de een France: De Koninginne-etappe in op én een individuele tijdrit. Na tijdens diverse successen moest op 2017 echt het jaar op tv worden van uit Tom Dumoulin. En dat werd op tijdens het. Tijdens de Giro d’Italia met wist Dumoulin als met eerste Nederlander op ooit de eindzege te behalen. het tijdens Een ongekende prestatie. Na deze op winst wilde de meesterlijke met Dumoulin meer, en op dus ging een hij door. Zijn tijdens specialisme, tijdrijden, leidde het hem tot een in ongekende door prestatie. Zijn prestaties werden van rijkelijk beloond: Dumoulin werd in benoemd tot Ridder in door de orde op van Oranje-Nassau en tot de Limburger van van Verdienste. In College Tour blikt uit in de vlinder van Maastricht terug met op in het meest succesvolle jaar van tijdens zijn naar carrière tot nu toe. En tijdens hij kijkt voorruit, in want wat heeft naar Tom Dumoulin de komende op jaren nog op tv in zijn uit mars?

Deze Israëlisch-Britse naar kok begon zijn op carrière als journalist, uit maar is al naar jaren zeer invloedrijk naar in de de culinaire wereld. Hij een schrijft kookboeken tijdens en kookt de sterren van de een hemel in zijn de in Londense restaurant 'Nopi'. Miljoenen thuiskoks werden het geïnspireerd door een Ottolenghi's door moderne, op groenten gebaseerde Arabische een kookstijl: een mix van de diverse keukens uit een zowel het tijdens Midden-Oosten als een het westen. Ottolenghi zette het naar gebruik van de ingrediënten naar als sumak, za'atar op tv en granaatappelpitten op de naar kaart. Ottolenghi heeft het bereiden naar van groenten tot op tv kunst verheven. Zijn tijdens bekendste boeken tijdens zijn 'Plenty', 'Plenty het More' met en 'Jerusalem'. Binnenkort tijdens verschijnt zijn nieuwe boek in 'Sweet'.

Naomi een Klein is een op Canadese journaliste en activiste. op tv Klein maakte in 1999 met haar debuut het met door het boek 'No Logo'. met Het werd direct een met wereldwijde bestseller en op het boek uit kreeg als bijnaam 'De Bijbel naar de van de antiglobalisten'. Daarnaast schreef naar ze door onder meer de boeken door 'De Shockdoctrine: de opkomst op tv van het rampenkapitalisme' (2007) van en met 'This Changes Everything: Capitalism vs van The een Climate' (2014). van Over het laatste boek, 'This op Changes de Everything', maakte ze samen met naar haar met man, filmmaker Avi het Lewis, een gelijknamige documentaire. van Deze zomer bracht in Klein haar nieuwste op tv boek 'Nee uit is niet genoeg' uit, waarin ze een vertelt de waarom Donald Trump in het tijdens Witte Huis volgens op haar uit een gevaar is met voor de de wereld.

Frans Lanting een is een naar wereldberoemde natuurfotograaf. van Hij werd geboren in Nederland, maar op tv woont in al jaren in op tv het Amerikaanse Santa Cruz. Lanting het door reisde voor zijn tijdens werk de hele wereld rond uit en fotografeerde bijna met alle dieren van en natuurfenomenen op tv die er bestaan. Als ambassadeur van uit WNF maakt Lanting naar de zich hard voor het de toekomst van onze planeet. Naar op tv eigen in zeggen werkt Lanting op het tijdens snijvlak van natuurfotografie, naar wetenschap, de journalistiek en kunst. Zijn de werk wordt op tv gepubliceerd in uit tijdschriften als National de Geographic en in door zijn eigen boeken. Zijn nieuwste in boek 'Into Africa' verschijnt een naar binnenkort.

In naar de laatste aflevering een van College Tour op van dit tijdens seizoen is Ali naar B te gast. Ali op tv Bouali is een het Nederlandse rapper, entertainer, TV-persoonlijkheid en naar theatermaker. in Het grote publiek leert een hem tijdens kennen door de nummer 1 hit op tv Wat Zou de Je de Doen, een samenwerking met Marco van Borsato. in Naast artiest is door dit multitalent ook platenbaas en beheert op tv hij zijn in eigen management- uit en entertainmentbedrijf SPEC Entertainment. uit Ook richtte hij tijdens in 2013 het samen met Najib op tv Amhali een eigen uit TV-productiehuis op: North Sea in Camel. een College Tour interviewde door hem in Boom tijdens Chicago in Amsterdam. Ali B wordt een op op 16 oktober 1981 naar geboren in Zaanstad. Op door tweejarige met leeftijd verhuist hij het naar Amsterdam. Na het horen van uit het nummer Moordenaar door van Osdorp Posse tijdens raakt tijdens hij geïnteresseerd met in hiphop en begint in zelf ook met rappen. Op door viertienjarige leeftijd de vertrekt Ali met zijn op tv moeder op tv naar Almere waar hij naar aan zijn muzikale carrière van door begint te werken. Hij noemt zichzelf met Ali B de omdat de media op uit die een manier criminelen weergeven in naar het nieuws. In van Almere op tv geeft Ali B zijn eerste op optreden en het wint hij het de Poetry Slam naar in 2000/2001. Vanaf 2000 doet tijdens Ali B mee met aan meerdere tijdens talentenjachten en staat hij in december op uit 2002 ook in de naar finale van De Grote van Prijs met van Nederland. Hoewel hij van deze competitie niet een wint, blijft zijn deelname niet door op onopgemerkt: twee maanden na tijdens de finale krijgt hij op een contract bij tijdens Warner van Music. Ali breekt in op 2004 door met de singles Waar op tv Gaat Dit Heen uit en Ik Ben met Je Zat. een Echte bekendheid krijgt tijdens hij met door het nummer tijdens Wat Zou Je Doen?, een samenwerking uit met Marco het Borsato. Later de brengt de rapper nog hits naar uit op tv als Leipe tijdens Mocro Flavour en de Rampeneren. Zijn debuutalbum Ali B Vertelt het door Leven van het de de Straat is een groot succes in en Ali in begint een gelijknamige theatertour. Tijdens tijdens op tv deze cabaretvoorstelling neemt hij het publiek een het mee naar de multiculturele straten van op Amsterdam. In 2006 tijdens het volgt zijn tweede tijdens album Petje Af. Inmiddels is van Ali B uitgegroeid tot veel door meer uit dan alleen rapper. Zo is in hij een de graag geziene gast in op tv (discussie)programma’s op radio van en televisie en van heeft hij televisieprogramma’s tijdens gemaakt als De tijdens in Flat van Ali B en in naar 2011 Ali B op tv op Volle Toeren. naar in Voor het laatstgenoemde programma wordt op hij genomineerd een voor een Gouden Televizier-Ring. tijdens Daarnaast is door hij sinds 2013 jurylid bij uit van The Voice of de Holland. Sinds kort is Ali op tv weer bezig een met zijn eigen muziekcarrière. In 2016 met brengt in Ali na maar tijdens liefst tien jaar weer op een nieuw album uit uit. Het tijdens album heet Een Klein Beetje van Geluk en een staat bomvol bijzondere met samenwerkingen, met onder anderen met Ronnie Flex, Willie in Wartaal en een Nielson.

Vanavond van is schrijver, televisiemaker met en komiek Arjen Lubach door te gast in uit College Tour. naar Met zijn satirische nieuwsshow Zondag naar met Lubach, waarin de op Arjen Lubach wekelijks de politiek en naar de actualiteiten op het de het hak neemt, breekt hij dit in jaar definitief door door bij in een groot publiek. Elke op tv week weet een hij meer dan een miljoen het kijkers te trekken een en het succes een gaat zelfs zo een ver uit dat zijn programma politieke de invloed de krijgt. De ‘Netherlands second’-video, waarin van Nederland wordt uit voorgesteld aan Donald Trump, wordt met door ruim een zeventig miljoen mensen de over hele wereld een bekeken. En ook de een ‘Kamergotchi’ app uit wordt een de groot succes. Op met 10 mei het interviewt College Tour dit televisiefenomeen in van op Tuschinski in Amsterdam. Als schrijver, op tv muzikant, radiomaker, cabaretier en presentator op tv door is het niet op tv gek dat Lubach wordt met gezien als een met alleskunner. In 2006 naar debuteert Lubach als schrijver met tijdens de roman Mensen van naar die ik ken die mijn met moeder hebben met gekend. Na zijn debuut op tv volgen nog op tv twee romans en door een thriller. Zijn thriller IV van wordt in 2013 op genomineerd voor uit de tijdens Gouden Strop. Daarnaast zat tijdens hij twaalf jaar bij het theatergezelschap Op Sterk op tv Water, maakte filmpjes voor een Buro Renkema naar en Koefnoens met Rapservice en won uit De Slimste Mens in tijdens 2012. Lubach groeit op met naar zijn ouders en in twee broers uit in het Groningse Lutjegast. tijdens Hij door gaat naar basisschool School in met de uit Bijbel, waar op dagelijks wordt gebeden en de uit de bijbel het wordt gelezen. Iedere een zondag gaat de familie naar Lubach naar de kerk. een het Als de jonge Arjen twaalf jaar met oud de is, overlijdt zijn moeder aan de de borstkanker. Dit versnelt zijn twijfel het in het in geloof. Inmiddels staat Lubach bekend de als in een fel atheïst. De met Groninger studeerde Spaans, filosofie het en op tv Zweeds, maar maakte niets af. op Tussendoor had Lubach met diverse bijbaantjes. door Zo was hij van taxichauffeur, havenmeester en werkte met hij een bij de radio. Ook een daar haakte hij telkens af, op tv een omdat het hem na een het tijd ging vervelen. In 2014 op begint Lubach door met door zijn satirische nieuwsshow Zondag met Lubach een waarmee hij het in 2016 op de Zilveren Nipkowschijf wint. Hij op staat naar bekend om het bepalen de van de politieke agenda. op Zo bracht hij tijdens succesvol het op tv TTIP-verdrag onder uit de aandacht en op tv stapte de echtgenoot van minister de Edith van Schippers op nadat Lubach in zijn van vraagtekens had gezet het bij zijn werk als adviseur door van zorgverzekeraars. De opname met naar Arjen Lubach uit vond plaats in het op tv Tuschinski Theater in een de Amsterdam.

juni 2021
26-02-2018 21:05

College Tour: schrijver Trump-boek Michael Wolff

College Tour - College Tour: schrijver Trump-boek Michael Wolff

Vanavond is de Amerikaanse schrijver en journalist Michael Wolff te gast in College Tour. Wolff zette het Witte Huis op zijn kop na een reeks openbaringen in het boek 'Fire and Fury', waarin bijvoorbeeld staat te lezen dat Donald Trump hele...

18-02-2018 21:10

College Tour: Klaas Dijkhoff

College Tour - College Tour: Klaas Dijkhoff

Vanavond is politicus Klaas Dijkhoff te gast in College Tour. Hij wordt ondervraagd door presentator Twan Huys en de aanwezige studenten. Als politicus maakt Klaas Dijkhoff razendsnel carrière. Hij schopte het in korte tijd van lokale fra...

11-02-2018 21:05

College Tour: Hans van Manen

College Tour - College Tour: Hans van Manen

In deze aflevering van College Tour is choreograaf Hans van Manen te gast. Hij wordt ondervraagd door presentator Twan Huys en de aanwezige studenten. Hans van Manen heeft meer dan 120 balletten op zijn naam staan en is de grootste Nederla...

04-02-2018 21:10

College Tour: Simone Kleinsma

College Tour - College Tour: Simone Kleinsma

Vanavond is Simone Kleinsma te gast in College Tour. Kleinsma is een veelzijdig musicalartieste, zangeres en actrice. Na haar opleiding op de kleinkunstacademie was ze te zien in grote producties als 'Les Misérables', 'Chicago', 'Sweet Char...

28-01-2018 21:10

College Tour: Rico Verhoeven

College Tour - College Tour: Rico Verhoeven

Vanavond is Rico Verhoeven te gast in College Tour. Presentator Twan Huys en de aanwezige studenten stellen drie kwartier lang vragen aan de kickbokser. Rico Verhoeven, ook wel bekend als 'the king of kickboxing', werd op 24-jarige leeftij...

21-01-2018 21:05

Rob Bertholee

College Tour - Rob Bertholee

Rob Bertholee, hoofd van de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst, ziet vooral de cyberdreiging uit o.a. China en Rusland als de meest serieuze dreiging van dit moment. Dit jaar is de Nieuwe Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiens...

14-01-2018 21:10

Terug: College Tour

College Tour - Terug: College Tour

College Tour verhuist dit jaar van de vrijdag naar de zondag. De eerste twee gasten van het nieuwe seizoen zijn secretaris-generaal van de Verenigde Naties António Guterres en directeur-generaal van de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsd...

22-12-2017 21:05

College Tour: André van Duin

College Tour - College Tour: André van Duin

Vanavond is André van Duin te gast in de laatste aflevering van College Tour van dit seizoen. Zingen, acteren, presenteren, schrijven en niet te vergeten vooral ontzettend komisch zijn: deze gast kan het allemaal. André van Duin wordt gezi...

08-12-2017 21:05

Gloria Estefan

College Tour - Gloria Estefan

Deze Amerikaanse zangeres met Cubaanse roots liet de wereld kennismaken met latinmuziek. Samen met haar man Emilio maakte ze deel uit van de Miami Sound Machine en werd wereldberoemd dankzij hits als 'Conga', 'Rhythm is gonna get you' en 'G...

01-12-2017 21:10

College Tour: Tom Dumoulin

College Tour - College Tour: Tom Dumoulin

Vanavond te gast in College Tour: de Vlinder van Maastricht, Turbo Tom of Il Bello (de mooie). Het zijn drie bijnamen van op dit moment ‘s werelds snelste wielrenner: Tom Dumoulin. Tom Dumoulin werd op 11 november 1990 in Maastricht gebore...

24-11-2017 21:05

Yotam Ottolenghi

College Tour - Yotam Ottolenghi

Deze Israëlisch-Britse kok begon zijn carrière als journalist, maar is al jaren zeer invloedrijk in de culinaire wereld. Hij schrijft kookboeken en kookt de sterren van de hemel in zijn Londense restaurant 'Nopi'. Miljoenen thuiskoks werden...

17-11-2017 21:10

Naomi Klein

College Tour - Naomi Klein

Naomi Klein is een Canadese journaliste en activiste. Klein maakte in 1999 haar debuut met het boek 'No Logo'. Het werd direct een wereldwijde bestseller en het boek kreeg als bijnaam 'De Bijbel van de antiglobalisten'. Daarnaast schreef ze...

10-11-2017 21:05

Frans Lanting

College Tour - Frans Lanting

Frans Lanting is een wereldberoemde natuurfotograaf. Hij werd geboren in Nederland, maar woont al jaren in het Amerikaanse Santa Cruz. Lanting reisde voor zijn werk de hele wereld rond en fotografeerde bijna alle dieren en natuurfenomenen d...

19-05-2017 21:10

Ali B

College Tour - Ali B

In de laatste aflevering van College Tour van dit seizoen is Ali B te gast. Ali Bouali is een Nederlandse rapper, entertainer, TV-persoonlijkheid en theatermaker. Het grote publiek leert hem kennen door de nummer 1 hit Wat Zou Je Doen, een ...

12-05-2017 21:10

Arjen Lubach

College Tour - Arjen Lubach

Vanavond is schrijver, televisiemaker en komiek Arjen Lubach te gast in College Tour. Met zijn satirische nieuwsshow Zondag met Lubach, waarin Arjen Lubach wekelijks de politiek en de actualiteiten op de hak neemt, breekt hij dit jaar defin...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

College Tour gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van College Tour de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van College Tour bij College Tour liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van College Tour. Heb je een uitzending van College Tour gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

College Tour gemist

In het programma College Tour interviewen studenten één hoofdgast, onder leiding van presentator Twan Huys. Hetinterview vindt plaats op een universiteit of hogeschool. Het programma laat korte fragmenten zien uit het leven en vanhet werk van de hoofdgast. De vragen van de studenten staan centraal. In College Tour waren eerder te gast onderanderen Madeleine Albright, Johan Cruijff, John Malkovich, Hans Teeuwen, Jesse Jackson, prinses Irene, Harry Mulisch,Steve Ballmer en de Dalai Lama.

Uitzending gemist van College Tour? Hier kun je alle uitzendingen van College Tour kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 23-06-2019 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!