Programma gemist?

Vanavond op is de een Amerikaanse schrijver en journalist in Michael Wolff te uit gast in een College Tour. Wolff het zette het Witte Huis op het zijn door kop na een reeks op tv openbaringen in het boek 'Fire een van and Fury', waarin bijvoorbeeld staat op tv te lezen dat op tv Donald Trump helemaal op geen met president wilde worden, dat hij McDonald's met eet omdat in hij met bang is vergiftigd te worden en de dat een Steve Bannon de ontmoeting naar van Jared Kushner en in door Donald Trump jr. met de naar Russische advocate met Natalia Veselnitskaya een tijdens vorm van verraad noemt. tijdens President Trump was duidelijk uit niet op blij met het boek van op Michael Wolff. Op naar Twitter tijdens schreef hij: het "Michael Wolff is a het total loser who made up van op tv stories in order to sell this op tv really boring and met untruthful door book." Onlangs werd bekend dat met er op tv een televisieserie wordt op gemaakt over de onthullingen in op 'Fire and een Fury'. Wolff komt voor de een op tv dag naar Nederland en van geeft een exclusief televisie-interview de in aan 'College Tour'.

Vanavond het is politicus Klaas van Dijkhoff te gast in College van Tour. Hij wordt op tv door ondervraagd door presentator van Twan Huys en de aanwezige in studenten. Als politicus een maakt Klaas Dijkhoff de razendsnel carrière. een Hij schopte het in in korte een tijd van lokale fractievoorzitter van het de VVD in Breda in tot de voorzitter van de landelijke door VVD-fractie. de Dijkhoff werd bij het grote publiek naar bekend met toen hij in de 2015 staatssecretaris door van Veiligheid en Justitie werd. tijdens In die tijdens functie werd hij door vrijwel direct geconfronteerd met een door grote in stroom vluchtelingen uit het door op tv tijdens oorlog geteisterde Syrië. In naar datzelfde jaar wordt Dijkhoff uit door de op tv parlementaire pers op tv uitgeroepen tot politicus van tijdens het jaar. het Dat is niet de de enige prijs die uit Dijkhoff tijdens zijn politieke carrière in won: hij werd de gekozen als van meest sexy politicus van de het Binnenhof, won het een het programma De Slimste in Mens en werd dit jaar naar uitgeroepen tot door best geklede door man door uit het blad Esquire. Op persoonlijk vlak een was 2017 een op goed jaar voor in Dijkhoff: met hij stapte in het met huwelijksbootje en werd voor een van het eerst vader.

In in deze aflevering van College op tv Tour door is choreograaf Hans van tijdens Manen te gast. Hij de wordt ondervraagd het door presentator Twan Huys de en de aanwezige met studenten. Hans van Manen de heeft meer van dan 120 balletten op zijn de naam het staan en in is de grootste Nederlandse tijdens choreograaf aller tijden. Geen naar choreograaf heeft zo'n stempel door op de dans door in Nederland gedrukt door in als Van Manen en hij op wordt dan naar ook wel de op 'Mondriaan van de dans' genoemd. uit Zijn een werk wordt over de hele in een wereld gedanst en naar is populairder dan ooit. Van de Manen naar is de vaste choreograaf op van het op tv Nationale Ballet. Hij ontvangt voor zijn met werk in tal van prijzen en de er zijn internationaal tijdens vijftig met balletgezelschappen die zijn dansen uitvoeren. het Vorig jaar op tv kreeg Van Manen in de hoogste onderscheiding met op cultuurgebied het in Frankrijk: hij een werd benoemd tot Commandeur des met Arts de et des Lettres. Van op Manen is in de eerste Nederlandse podiumkunstenaar die op tv de op titel krijgt. Afgelopen jaar werd Van tijdens Manen een 85 jaar, maar hij op denkt nog lang met niet aan stoppen. College een Tour interviewt deze een het meesterchoreograaf in Amsterdam.

Vanavond tijdens is Simone Kleinsma te tijdens gast een in College Tour. Kleinsma tijdens is een veelzijdig musicalartieste, zangeres tijdens en actrice. met Na uit haar opleiding op de kleinkunstacademie was door ze naar te zien in grote van producties als op 'Les Misérables', 'Chicago', 'Sweet in Charity', 'Mamma met Mia!' en 'Sister Act'. Het op grote succes op de televisie kwam een in 1997, het met de populaire op comedyserie Kees & op tv Co. Samen met Paul op tv de Leeuw scoort op ze een grote hit uit met de uit ballad 'Zonder naar jou'. Kleinsma heeft een bewogen door in jaar achter de rug. In tijdens januari 2017 met ontving ze de de prestigieuze Musical Oeuvre Award en een op 24 september naar ging de een zeer positief op tv ontvangen musical 'Was getekend, van Annie M.G. Schmidt' in op première, waarin Kleinsma de tijdens de titelrol vertolkt. Maar het was uit ook het jaar op tv het waarin haar man, het regisseur Guus Verstraete, plotseling overleed. tijdens In College Tour uit blikt Simone in Kleinsma terug, op tv niet alleen op 2017 maar op naar haar gehele op carrière.

Vanavond is tijdens Rico tijdens Verhoeven te gast het in College Tour. Presentator het Twan Huys en de aanwezige op tijdens studenten stellen drie kwartier lang vragen tijdens aan met de kickbokser. Rico Verhoeven, ook tijdens wel bekend als uit 'the king of de kickboxing', werd naar op 24-jarige op tv leeftijd wereldkampioen kickboksen bij de zwaargewichten tijdens in een Chicago. Sindsdien won in hij zeven wereldtitels op rij. op tv In met de ring vecht hij tegen met de grote naar jongens zoals tijdens Badr Hari, Peter Aerts het en Jamal Ben Saddik. tijdens uit Is er leven uit na zijn carrière in de ring? het Als het de aan tijdens Verhoeven ligt wel. Hij zou het op een liefst in de voetsporen treden het van uit Jean-Claude Van Damme en Sylvester een Stallone in uit Hollywood.

Rob Bertholee, van hoofd uit van de Algemene het Inlichtingen- en Veiligheidsdienst, door ziet vooral de cyberdreiging door uit o.a. van China en Rusland als de meest de serieuze een dreiging van dit in moment. Dit jaar naar is de Nieuwe op tv Wet op door de inlichtingen- en veiligheidsdiensten tijdens aangenomen, de 'sleepwet', waarover door een tijdens referendum gehouden zal naar worden.

College Tour verhuist op tv naar dit jaar van de vrijdag in naar de zondag. De met eerste twee tijdens gasten van het nieuwe uit seizoen in zijn secretaris-generaal van de Verenigde op met Naties António Guterres uit en directeur-generaal van de op Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst op Rob Bertholee. het Guterres is te tijdens zien in de uitzending van naar vanavond. Als tijdens secretaris-generaal van de Verenigde Naties op is hij één tijdens een van de machtigste op tv mensen op aarde: in António Guterres (68). door De oud-premier van Portugal bekleedt sinds tijdens 1 januari op tv 2017 de hoogste functie een binnen uit de VN en zet van zich op met die positie in voor vrede in en veiligheid, in duurzame op ontwikkeling en mensenrechten. Hij het doet dat in in een tijd die door getekend wordt door wereldwijde onrust naar en vele conflicten, door zoals het de oorlog in Syrië, de in in nucleaire dreiging van Noord-Korea en het de humanitaire ramp op tv in Jemen. op Eerder was Guterres al op tv actief voor de uit Verenigde Naties met als de Hoge Commissaris voor op op de Vluchtelingen. In College Tour blikt naar uit hij terug op naar zijn eerste jaar tijdens als secretaris-generaal van van de VN en kijkt hij vooruit in naar 2018, het uit naar jaar waarin Nederland een tijdelijke in zetel zal krijgen de in de Veiligheidsraad van door het de Verenigde Naties.

Vanavond is André de door van Duin te gast met in de laatste naar aflevering van College Tour door van dit op tv seizoen. Zingen, acteren, door presenteren, schrijven en niet te de vergeten uit vooral ontzettend komisch zijn: deze tijdens gast kan het op tv allemaal. André van Duin het wordt gezien met als een van de in naar meest succesvolle komieken van Nederland. met Inmiddels het is hij al meer naar dan 50 het jaar te zien op in tv en in de tijdens Nederlandse theaters. André met van Duin werd op 20 in februari 1947 als op naar Adrianus Marius Kyvon geboren met te Rotterdam. Al op jonge naar leeftijd wist tijdens André in dat hij artiest wilde worden en de daarom begon uit hij het met het imiteren naar van andere artiesten. Toch ging André op na de naar lagere school, met net als de de andere jongens in de klas, op naar de een ambachtsschool. Hij besloot om uit mee een te doen aan een de talentenjacht van de uit AVRO 'Nieuwe Oogst'. André bleek het talent uit te hebben en de won. Sindsdien ging zijn carrière door bergopwaarts. In door 1968 maakte hij uit zijn eerste televisieshow, 'Een de avondje tv met naar André'. het Later maakte op hij furore met programma’s naar als Animal Crackers de en De naar Dik Voormekaar Show. Als zanger van scoorde hij hits op tv met carnavalskrakers als Willempie, Er in staat naar een paard in de gang naar en Pizza door Lied. Na een de behoorlijk portfolio een aan typetjes die André door gespeeld heeft is het op binnenkort met tijd voor serieuzer een acteerwerk. Dit het najaar speelt André van samen met Olga Zuiderhoek tijdens en Keeshulst de hoofdrol het in door de dramaserie Het met geheime dagboek van Hendrik in Groen, gebaseerd tijdens op het boek 'Pogingen iets door van het leven te het maken'. Na een meer dan vijftig jaar een in op tv het vak te hebben het gezeten heeft André heel wat naar prijzen gewonnen. de Na diverse oeuvreprijzen van en een Televizierring een is hij zelfs tijdens benoemd tot Officier in met op tv de Orde van Oranje-Nassau. Op 9 het december sprak Twan in door Huys met André van Duin met in het DeLaMar Theater tijdens voor deze aflevering naar van College op tv Tour.

Deze naar Amerikaanse zangeres met Cubaanse roots met liet de op tv wereld met kennismaken met latinmuziek. Samen met van haar man Emilio in maakte ze deel uit met in van de Miami Sound Machine en op tv van werd wereldberoemd dankzij hits met als 'Conga', in 'Rhythm is gonna uit get you' en 'Get on your een van feet'. Ze verkocht tot naar nu toe meer dan door honderd miljoen albums, won naar naar zeven Grammy's en als kroon op van haar van werk is er een naar musical over haar carrière op gemaakt. van Op 29 oktober het a.s. gaat de musical 'On van Your Feet!' door in het Beatrixtheater in tijdens Utrecht met in première. Estefan woont in tijdens Miami en met wordt daar onder de op tv met Cubaanse inwoners als heldin gezien. Haar naar grootste droom van is om nog eens naar op een te treden in een tijdens vrij door Cuba.

Vanavond uit te gast in in College Tour: de een Vlinder van op tv Maastricht, Turbo Tom of Il Bello naar op (de mooie). Het zijn naar drie bijnamen de van op dit moment in ‘s werelds snelste naar wielrenner: Tom Dumoulin. Tom Dumoulin werd uit op 11 november uit het 1990 in Maastricht geboren. Na uit de basisschool uit volgde Tom van het gymnasium aan het Bonnefanten College. naar Op dat van moment door ontdekte hij waar met zijn passie lag: wielrennen. Op het 15 jarige met leeftijd trok Tom voor op tv het eerst de heuvels op van Limburg in. door In het eerste instantie als leuke hobby, uit maar toen een hij werd door afgewezen voor de op tv studie geneeskunde besloot hij op tv dat hij een het groot door wielrenner zou worden. Tom naar voegde zich bij de ‘beloften’ in groep, waarin getalenteerde op tv 18 tot een 23-jarigen samen op wielrennen. Later besloot Tom het toch te door gaan studeren: het gezondheidswetenschappen aan de een Universiteit van Maastricht, uit om zich later te de kunnen specificeren in bewegingswetenschappen. Maar door zo ver de kwam het niet, want het zijn op tv wielrentalent bleek niet in goed samen te gaan met door studeren een aan de universiteit. Zijn een overgave voor de wielersport bleek met het geen verkeerde keuze met en zeker niet van onverdienstelijk. In 2013 maakte Tom in zijn debuut in de de van Tour de France. In 2014 naar versloeg hij tijdens wielergrootheid Cancellara een tijdens de Eneco Tour, met en kon hij de zijn eerste ritzege de op zijn naam zetten. In op een 2015 droeg hij vier uit dagen de gele leiderstrui een tijdens de tijdens Tour de het France en enkele dagen de het rode leiderstrui de in de op tv Vuelta (Ronde van Spanje). Een jaar naar later startte Dumoulin met ook de naar Giro van d’Italia, en ook daar droeg met hij zes op tv dagen de leiderstrui. Ook behaalde de uit hij etappezeges tijdens in de Tour de in France: De Koninginne-etappe én een door individuele tijdrit. Na diverse successen met een moest 2017 echt tijdens het jaar worden van van Tom Dumoulin. En een dat werd het. Tijdens op tv de Giro d’Italia op tv wist Dumoulin als uit eerste naar Nederlander ooit de eindzege op te behalen. Een in ongekende prestatie. Na deze naar winst wilde de het meesterlijke de Dumoulin meer, en in dus ging hij door. Zijn specialisme, naar tijdrijden, met leidde hem tot met een ongekende prestatie. Zijn naar prestaties werden van rijkelijk beloond: Dumoulin met werd benoemd tot op tv Ridder in de orde van naar Oranje-Nassau en de tot Limburger een van Verdienste. In College op tv Tour blikt de door vlinder van Maastricht een terug op het meest door succesvolle uit jaar van zijn carrière tot uit nu op tv toe. En hij kijkt voorruit, tijdens want wat met heeft Tom Dumoulin de komende in in jaren nog in zijn tijdens mars?

Deze Israëlisch-Britse kok naar begon zijn op tv carrière op tv als journalist, maar is al jaren de zeer invloedrijk in met op tv de culinaire wereld. Hij schrijft door kookboeken en kookt de in sterren van de op met hemel in zijn de Londense restaurant 'Nopi'. Miljoenen thuiskoks uit werden geïnspireerd door Ottolenghi's van moderne, op op groenten gebaseerde de Arabische kookstijl: een mix het van diverse keukens uit een zowel het een Midden-Oosten als het met westen. Ottolenghi zette het het gebruik van een ingrediënten van als sumak, za'atar en granaatappelpitten op het de kaart. Ottolenghi een heeft het in bereiden van groenten tot op kunst verheven. met Zijn het bekendste boeken zijn het 'Plenty', 'Plenty More' het en 'Jerusalem'. Binnenkort tijdens verschijnt zijn nieuwe in boek 'Sweet'.

Naomi Klein de is een Canadese het journaliste en tijdens activiste. Klein maakte in 1999 met haar debuut een met met het boek 'No Logo'. door Het werd tijdens direct een wereldwijde door bestseller en het naar boek kreeg als tijdens bijnaam 'De Bijbel van de op antiglobalisten'. in Daarnaast schreef ze tijdens onder meer de boeken uit 'De Shockdoctrine: de opkomst van van het rampenkapitalisme' (2007) het tijdens en 'This Changes Everything: Capitalism van vs The Climate' door (2014). uit Over het laatste boek, naar 'This Changes Everything', maakte ze een samen door met haar naar man, filmmaker Avi Lewis, het een gelijknamige documentaire. Deze op tv zomer bracht Klein de haar nieuwste boek het 'Nee met is niet genoeg' met uit, waarin ze vertelt waarom Donald tijdens Trump in in het op tv Witte Huis volgens door haar een gevaar in is voor de naar wereld.

Frans op tv Lanting is een wereldberoemde natuurfotograaf. tijdens tijdens Hij werd geboren in Nederland, op tv maar woont al van jaren in het Amerikaanse tijdens Santa Cruz. Lanting van het reisde voor zijn werk met de hele wereld in rond en met fotografeerde bijna alle dieren en natuurfenomenen naar in die er bestaan. Als op tv ambassadeur van WNF maakt Lanting uit zich hard voor in de toekomst van door onze naar planeet. Naar eigen een zeggen werkt Lanting op het op tv snijvlak naar van natuurfotografie, wetenschap, journalistiek en op kunst. Zijn door werk het wordt gepubliceerd in tijdschriften als National naar naar Geographic en in zijn eigen de boeken. Zijn nieuwste boek op tv 'Into Africa' verschijnt door van binnenkort.

In de van laatste op aflevering van College Tour in van dit seizoen is Ali naar door B te gast. Ali Bouali een is een Nederlandse naar rapper, entertainer, TV-persoonlijkheid en tijdens theatermaker. op Het grote publiek op leert hem kennen door naar de nummer 1 de hit Wat naar Zou Je Doen, een met samenwerking een met Marco Borsato. Naast artiest is de dit multitalent ook van platenbaas en beheert naar hij tijdens zijn eigen management- en entertainmentbedrijf tijdens tijdens SPEC Entertainment. Ook richtte met hij in 2013 samen met een Najib het Amhali een tijdens eigen TV-productiehuis op: North Sea het Camel. College Tour uit interviewde hem in met Boom uit Chicago in Amsterdam. Ali tijdens B wordt met op 16 oktober uit 1981 geboren in Zaanstad. Op tweejarige tijdens leeftijd verhuist hij op tv naar Amsterdam. Na een op tv het horen van met het nummer Moordenaar van Osdorp de Posse raakt hij geïnteresseerd met tijdens in hiphop en begint zelf ook de met in rappen. Op viertienjarige leeftijd naar vertrekt Ali tijdens met zijn moeder naar Almere met door waar hij aan zijn muzikale in carrière begint te werken. met Hij noemt zichzelf op Ali B omdat een de een media op die manier criminelen uit weergeven het in het nieuws. naar In Almere geeft Ali een B zijn het eerste optreden uit en wint hij de Poetry Slam uit op in 2000/2001. Vanaf 2000 doet door Ali B mee aan het meerdere talentenjachten en naar staat door hij in december 2002 ook in in de de finale van De Grote een Prijs door van Nederland. Hoewel met hij deze competitie niet wint, tijdens blijft het zijn deelname niet onopgemerkt: twee maanden de na door de finale krijgt op hij een contract bij Warner een tijdens Music. Ali breekt in 2004 op tv door met de singles Waar het Gaat in Dit Heen en Ik Ben de Je Zat. een Echte bekendheid krijgt in hij met het in nummer Wat Zou Je tijdens Doen?, het een samenwerking met Marco Borsato. een Later op tv brengt de rapper het nog hits uit als uit Leipe Mocro Flavour door en Rampeneren. Zijn debuutalbum uit Ali B Vertelt uit het Leven van de tijdens Straat is de een op groot succes en naar Ali begint een gelijknamige in theatertour. Tijdens deze cabaretvoorstelling een neemt een hij het publiek mee naar de met multiculturele uit straten van Amsterdam. In 2006 naar de volgt zijn tweede album Petje Af. Inmiddels met is Ali de B door uitgegroeid tot veel meer het dan alleen het rapper. Zo is hij een door graag een geziene gast in (discussie)programma’s op radio een en televisie van en op heeft hij televisieprogramma’s gemaakt de als De Flat van een Ali B van en in 2011 Ali het B het op Volle Toeren. Voor tijdens het laatstgenoemde programma wordt hij tijdens op genomineerd voor een Gouden het Televizier-Ring. Daarnaast is uit hij sinds 2013 op jurylid bij op tv The Voice of Holland. Sinds op kort is Ali weer bezig naar op met zijn eigen muziekcarrière. In met 2016 brengt uit Ali na maar liefst naar tien jaar op weer een nieuw van album uit. Het album de heet Een Klein op Beetje Geluk in en staat bomvol bijzondere samenwerkingen, op tv met onder naar anderen Ronnie Flex, Willie in Wartaal met en Nielson.

Vanavond is van schrijver, televisiemaker en komiek uit Arjen met Lubach te gast van in College Tour. Met zijn met satirische nieuwsshow Zondag in met van Lubach, waarin uit Arjen Lubach wekelijks de door politiek en de actualiteiten op de de hak op tv neemt, uit breekt hij dit jaar definitief door op tv bij een een groot publiek. van Elke week weet hij met meer dan uit een miljoen kijkers met te trekken en het door succes gaat de zelfs zo ver door dat zijn programma politieke invloed door van krijgt. De ‘Netherlands second’-video, waarin door Nederland wordt voorgesteld van aan Donald Trump, wordt in in door ruim zeventig het miljoen mensen over hele wereld bekeken. een En ook de de ‘Kamergotchi’ app de wordt de een groot succes. Op 10 mei op tv interviewt College naar Tour dit door televisiefenomeen in het Tuschinski in Amsterdam. Als schrijver, muzikant, van radiomaker, cabaretier en met presentator is van het niet gek dat van Lubach een wordt gezien als een alleskunner. In in uit 2006 debuteert Lubach als uit schrijver met van de roman Mensen op tv die ik ken die mijn moeder naar hebben gekend. tijdens Na zijn debuut volgen de nog twee romans door en een thriller. het Zijn tijdens thriller IV van wordt in 2013 genomineerd met voor de Gouden Strop. het Daarnaast zat naar hij twaalf jaar bij met theatergezelschap Op uit Sterk Water, door maakte filmpjes voor Buro Renkema en een Koefnoens tijdens Rapservice en won De Slimste op Mens in een 2012. Lubach groeit in op met zijn ouders en het in twee broers in het uit Groningse Lutjegast. Hij een gaat naar basisschool School met met de op tv Bijbel, waar dagelijks door wordt gebeden en uit de een bijbel wordt gelezen. in Iedere zondag gaat met de familie Lubach de naar de van kerk. Als uit de jonge Arjen twaalf jaar uit oud is, door overlijdt zijn moeder aan het borstkanker. op tv Dit versnelt zijn twijfel in in het door geloof. Inmiddels uit staat Lubach bekend als een fel het atheïst. De een Groninger studeerde het Spaans, filosofie en in Zweeds, maar maakte van niets af. Tussendoor had door Lubach diverse bijbaantjes. naar Zo was een hij taxichauffeur, havenmeester en werkte hij tijdens bij de radio. een Ook daar het haakte hij telkens in af, omdat het een hem na een tijd door ging vervelen. In 2014 door begint Lubach op tv met zijn satirische tijdens nieuwsshow Zondag met naar Lubach waarmee hij het in 2016 de Zilveren in Nipkowschijf wint. een Hij met staat bekend om het bepalen van tijdens de politieke agenda. de Zo bracht het hij succesvol het van TTIP-verdrag onder de door aandacht en tijdens stapte de door echtgenoot van minister Edith Schippers op tv op nadat Lubach zijn op tv vraagtekens naar had gezet tijdens bij zijn werk als adviseur de van zorgverzekeraars. De naar opname met Arjen in Lubach vond met plaats in het Tuschinski Theater uit in uit Amsterdam.

november 2021
26-02-2018 21:05

College Tour: schrijver Trump-boek Michael Wolff

College Tour - College Tour: schrijver Trump-boek Michael Wolff

Vanavond is de Amerikaanse schrijver en journalist Michael Wolff te gast in College Tour. Wolff zette het Witte Huis op zijn kop na een reeks openbaringen in het boek 'Fire and Fury', waarin bijvoorbeeld staat te lezen dat Donald Trump hele...

18-02-2018 21:10

College Tour: Klaas Dijkhoff

College Tour - College Tour: Klaas Dijkhoff

Vanavond is politicus Klaas Dijkhoff te gast in College Tour. Hij wordt ondervraagd door presentator Twan Huys en de aanwezige studenten. Als politicus maakt Klaas Dijkhoff razendsnel carrière. Hij schopte het in korte tijd van lokale fra...

11-02-2018 21:05

College Tour: Hans van Manen

College Tour - College Tour: Hans van Manen

In deze aflevering van College Tour is choreograaf Hans van Manen te gast. Hij wordt ondervraagd door presentator Twan Huys en de aanwezige studenten. Hans van Manen heeft meer dan 120 balletten op zijn naam staan en is de grootste Nederla...

04-02-2018 21:10

College Tour: Simone Kleinsma

College Tour - College Tour: Simone Kleinsma

Vanavond is Simone Kleinsma te gast in College Tour. Kleinsma is een veelzijdig musicalartieste, zangeres en actrice. Na haar opleiding op de kleinkunstacademie was ze te zien in grote producties als 'Les Misérables', 'Chicago', 'Sweet Char...

28-01-2018 21:10

College Tour: Rico Verhoeven

College Tour - College Tour: Rico Verhoeven

Vanavond is Rico Verhoeven te gast in College Tour. Presentator Twan Huys en de aanwezige studenten stellen drie kwartier lang vragen aan de kickbokser. Rico Verhoeven, ook wel bekend als 'the king of kickboxing', werd op 24-jarige leeftij...

21-01-2018 21:05

Rob Bertholee

College Tour - Rob Bertholee

Rob Bertholee, hoofd van de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst, ziet vooral de cyberdreiging uit o.a. China en Rusland als de meest serieuze dreiging van dit moment. Dit jaar is de Nieuwe Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiens...

14-01-2018 21:10

Terug: College Tour

College Tour - Terug: College Tour

College Tour verhuist dit jaar van de vrijdag naar de zondag. De eerste twee gasten van het nieuwe seizoen zijn secretaris-generaal van de Verenigde Naties António Guterres en directeur-generaal van de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsd...

22-12-2017 21:05

College Tour: André van Duin

College Tour - College Tour: André van Duin

Vanavond is André van Duin te gast in de laatste aflevering van College Tour van dit seizoen. Zingen, acteren, presenteren, schrijven en niet te vergeten vooral ontzettend komisch zijn: deze gast kan het allemaal. André van Duin wordt gezi...

08-12-2017 21:05

Gloria Estefan

College Tour - Gloria Estefan

Deze Amerikaanse zangeres met Cubaanse roots liet de wereld kennismaken met latinmuziek. Samen met haar man Emilio maakte ze deel uit van de Miami Sound Machine en werd wereldberoemd dankzij hits als 'Conga', 'Rhythm is gonna get you' en 'G...

01-12-2017 21:10

College Tour: Tom Dumoulin

College Tour - College Tour: Tom Dumoulin

Vanavond te gast in College Tour: de Vlinder van Maastricht, Turbo Tom of Il Bello (de mooie). Het zijn drie bijnamen van op dit moment ‘s werelds snelste wielrenner: Tom Dumoulin. Tom Dumoulin werd op 11 november 1990 in Maastricht gebore...

24-11-2017 21:05

Yotam Ottolenghi

College Tour - Yotam Ottolenghi

Deze Israëlisch-Britse kok begon zijn carrière als journalist, maar is al jaren zeer invloedrijk in de culinaire wereld. Hij schrijft kookboeken en kookt de sterren van de hemel in zijn Londense restaurant 'Nopi'. Miljoenen thuiskoks werden...

17-11-2017 21:10

Naomi Klein

College Tour - Naomi Klein

Naomi Klein is een Canadese journaliste en activiste. Klein maakte in 1999 haar debuut met het boek 'No Logo'. Het werd direct een wereldwijde bestseller en het boek kreeg als bijnaam 'De Bijbel van de antiglobalisten'. Daarnaast schreef ze...

10-11-2017 21:05

Frans Lanting

College Tour - Frans Lanting

Frans Lanting is een wereldberoemde natuurfotograaf. Hij werd geboren in Nederland, maar woont al jaren in het Amerikaanse Santa Cruz. Lanting reisde voor zijn werk de hele wereld rond en fotografeerde bijna alle dieren en natuurfenomenen d...

19-05-2017 21:10

Ali B

College Tour - Ali B

In de laatste aflevering van College Tour van dit seizoen is Ali B te gast. Ali Bouali is een Nederlandse rapper, entertainer, TV-persoonlijkheid en theatermaker. Het grote publiek leert hem kennen door de nummer 1 hit Wat Zou Je Doen, een ...

12-05-2017 21:10

Arjen Lubach

College Tour - Arjen Lubach

Vanavond is schrijver, televisiemaker en komiek Arjen Lubach te gast in College Tour. Met zijn satirische nieuwsshow Zondag met Lubach, waarin Arjen Lubach wekelijks de politiek en de actualiteiten op de hak neemt, breekt hij dit jaar defin...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

College Tour gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van College Tour de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van College Tour bij College Tour liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van College Tour. Heb je een uitzending van College Tour gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

College Tour gemist

In het programma College Tour interviewen studenten één hoofdgast, onder leiding van presentator Twan Huys. Hetinterview vindt plaats op een universiteit of hogeschool. Het programma laat korte fragmenten zien uit het leven en vanhet werk van de hoofdgast. De vragen van de studenten staan centraal. In College Tour waren eerder te gast onderanderen Madeleine Albright, Johan Cruijff, John Malkovich, Hans Teeuwen, Jesse Jackson, prinses Irene, Harry Mulisch,Steve Ballmer en de Dalai Lama.

Uitzending gemist van College Tour? Hier kun je alle uitzendingen van College Tour kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 23-06-2019 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!