Programma gemist?

Vanavond het is de Amerikaanse schrijver en door journalist op tv Michael Wolff te met gast in het College Tour. Wolff zette het Witte op Huis op op zijn kop na het een het reeks openbaringen in het boek met 'Fire and van Fury', waarin door bijvoorbeeld staat te de lezen dat Donald Trump helemaal de geen van president wilde worden, dat hij op tv McDonald's naar eet omdat hij bang is naar vergiftigd te met worden en dat Steve uit Bannon de ontmoeting van door Jared naar Kushner en Donald Trump de jr. met de uit Russische advocate Natalia uit Veselnitskaya op een vorm van verraad noemt. President naar tijdens Trump was duidelijk niet blij door met het met boek van Michael door Wolff. Op Twitter op schreef hij: met "Michael Wolff is in a total loser een who made up tijdens stories in order to sell op this really boring and met untruthful book." op tv Onlangs werd bekend dat op er een televisieserie tijdens wordt gemaakt uit over de tijdens onthullingen in 'Fire door and Fury'. Wolff tijdens komt voor een dag een naar Nederland tijdens en geeft een exclusief televisie-interview een aan 'College de Tour'.

Vanavond is tijdens politicus met Klaas Dijkhoff te gast door in College Tour. Hij op tv wordt ondervraagd door presentator door Twan Huys naar en de uit aanwezige studenten. Als politicus een maakt in Klaas Dijkhoff razendsnel carrière. in Hij schopte het in op tv korte tijd van met lokale fractievoorzitter een van de VVD een in Breda tot op voorzitter van de op landelijke VVD-fractie. Dijkhoff werd van bij in het grote publiek bekend toen de hij in 2015 tijdens staatssecretaris het van Veiligheid en door Justitie werd. In op tv die functie werd hij het vrijwel direct geconfronteerd met een van grote stroom het vluchtelingen uit naar het door in oorlog geteisterde Syrië. uit In datzelfde jaar wordt Dijkhoff naar door het de parlementaire pers uitgeroepen tot met politicus van een het jaar. Dat is het niet de enige prijs naar die Dijkhoff tijdens met een zijn politieke carrière won: op hij werd gekozen als meest door sexy tijdens politicus van het Binnenhof, won door het programma in De Slimste Mens en door werd dit jaar met uitgeroepen naar tot best geklede man een door het blad Esquire. in Op persoonlijk naar vlak was 2017 op een goed jaar tijdens voor Dijkhoff: hij stapte uit in het van huwelijksbootje en naar werd voor het tijdens eerst vader.

In deze aflevering naar op tv van College Tour is choreograaf op tv Hans van tijdens Manen te gast. Hij het wordt tijdens ondervraagd door presentator Twan Huys en met de aanwezige studenten. Hans door van Manen de heeft op tv meer dan 120 balletten op zijn van het naam staan en is de van grootste Nederlandse choreograaf een aller tijden. door Geen choreograaf heeft zo'n het stempel op de tijdens dans van in Nederland gedrukt als Van Manen in en in hij wordt dan ook uit wel een de 'Mondriaan van de op dans' genoemd. Zijn werk van wordt over tijdens de hele wereld gedanst en tijdens is populairder dan in op ooit. Van Manen van is de vaste choreograaf van door het Nationale Ballet. in Hij ontvangt een voor zijn werk tal de van prijzen naar en er het zijn internationaal vijftig balletgezelschappen die door zijn dansen uitvoeren. Vorig het jaar kreeg het Van Manen de de hoogste op tv onderscheiding op cultuurgebied in met Frankrijk: hij werd een benoemd tot Commandeur des Arts op tv met et des Lettres. van Van Manen is op de eerste Nederlandse op podiumkunstenaar die de titel krijgt. een Afgelopen jaar werd Van op tv Manen een 85 jaar, maar de hij denkt nog lang niet in aan stoppen. College op Tour interviewt naar deze meesterchoreograaf op tv in Amsterdam.

Vanavond van is Simone naar Kleinsma te gast in College Tour. naar Kleinsma is naar een veelzijdig musicalartieste, zangeres het en het actrice. Na de haar opleiding op de kleinkunstacademie was uit ze te tijdens zien tijdens in grote producties als op tv 'Les Misérables', 'Chicago', de 'Sweet Charity', de 'Mamma Mia!' en 'Sister Act'. met Het grote succes door op televisie kwam van in 1997, op tv met de populaire comedyserie uit Kees & Co. Samen van van met Paul de Leeuw uit scoort ze een grote hit een met tijdens de ballad 'Zonder jou'. van Kleinsma heeft uit een bewogen jaar achter de in rug. het In januari met 2017 ontving ze de prestigieuze een Musical Oeuvre Award uit en op in 24 september ging de zeer de positief ontvangen op musical de 'Was getekend, Annie uit M.G. Schmidt' in première, waarin Kleinsma tijdens de op titelrol vertolkt. Maar het op tv was naar ook het jaar waarin haar de man, regisseur van Guus Verstraete, plotseling overleed. het In College Tour het blikt Simone Kleinsma een terug, niet alleen de op de 2017 maar op haar gehele in carrière.

Vanavond is Rico de Verhoeven te een gast in uit College Tour. Presentator Twan in Huys door en de aanwezige uit studenten stellen drie kwartier de lang vragen aan tijdens de kickbokser. Rico een Verhoeven, ook wel van bekend als 'the met king of kickboxing', werd op uit 24-jarige uit leeftijd wereldkampioen kickboksen bij door de zwaargewichten in naar Chicago. Sindsdien won hij zeven van met wereldtitels op rij. In de met ring met vecht hij tegen de grote jongens naar naar zoals Badr Hari, Peter Aerts en van Jamal Ben Saddik. in Is van er leven na met zijn carrière door in de ring? Als het aan tijdens op Verhoeven ligt wel. Hij zou het van een liefst in de voetsporen treden de van Jean-Claude Van op tv Damme en op tv Sylvester Stallone in met Hollywood.

Rob Bertholee, met hoofd van de op Algemene tijdens Inlichtingen- en Veiligheidsdienst, ziet vooral de tijdens cyberdreiging uit van o.a. een China en Rusland door als de meest serieuze dreiging van naar dit op tv moment. Dit de jaar is de Nieuwe Wet op met de inlichtingen- en het veiligheidsdiensten aangenomen, de het van 'sleepwet', waarover een referendum op gehouden zal de worden.

College tijdens Tour verhuist dit jaar met van in de vrijdag naar de zondag. op De op tv eerste twee gasten van het door nieuwe seizoen op tv zijn secretaris-generaal van de Verenigde naar tijdens Naties António Guterres en directeur-generaal op van de door Algemene Inlichtingen- naar en Veiligheidsdienst Rob Bertholee. tijdens Guterres is te naar zien in de een uitzending van vanavond. Als secretaris-generaal de van de naar Verenigde Naties is op hij één van het de machtigste mensen op aarde: een naar António Guterres (68). De oud-premier van een Portugal bekleedt in sinds 1 op tv januari 2017 de hoogste op tv functie binnen een de VN en door zet zich op tijdens die positie in in voor vrede en veiligheid, duurzame op tv van ontwikkeling en mensenrechten. Hij doet dat met het in een tijd die in getekend wordt door wereldwijde een onrust naar en vele conflicten, zoals de in oorlog in het Syrië, de nucleaire dreiging door van Noord-Korea op en de humanitaire ramp in uit Jemen. Eerder met was het Guterres al actief voor de het Verenigde van Naties als de Hoge de Commissaris voor de Vluchtelingen. door In de College Tour blikt hij tijdens terug op een zijn eerste jaar als secretaris-generaal in van de VN en uit kijkt hij vooruit op op naar 2018, het door jaar waarin Nederland door een tijdelijke zetel zal uit krijgen in de Veiligheidsraad van uit de Verenigde met Naties.

Vanavond op is André van Duin te met gast in door de op tv laatste aflevering van College Tour van naar dit seizoen. Zingen, een acteren, presenteren, schrijven naar en tijdens niet te vergeten vooral ontzettend komisch met tijdens zijn: deze gast tijdens kan het allemaal. André het van Duin naar wordt gezien als een op van de meest succesvolle op komieken van Nederland. op Inmiddels is hij naar al meer dan het 50 jaar te zien de op tv uit en in het de Nederlandse theaters. André van Duin de werd een op 20 februari 1947 als de Adrianus Marius Kyvon op geboren naar te Rotterdam. van Al op jonge leeftijd wist van André tijdens dat hij artiest wilde worden en met daarom tijdens begon hij een met het imiteren naar van andere artiesten. Toch ging André uit na de de lagere door school, net als van de andere jongens in in de klas, naar naar de ambachtsschool. Hij besloot om op mee te doen het aan de talentenjacht van door de AVRO een 'Nieuwe Oogst'. André met bleek talent de te hebben en op won. Sindsdien ging zijn uit carrière bergopwaarts. In naar 1968 maakte hij zijn een van eerste televisieshow, 'Een avondje met tv met André'. Later met maakte op hij furore met programma’s als in Animal Crackers en de De Dik Voormekaar Show. Als met zanger scoorde hij in hits met met carnavalskrakers als Willempie, Er de staat een een paard naar in de gang van en Pizza Lied. Na uit een behoorlijk op tv portfolio aan typetjes die André in gespeeld heeft is de het binnenkort tijd voor tijdens serieuzer acteerwerk. Dit in najaar speelt op André samen met Olga op tv Zuiderhoek en tijdens Keeshulst de naar hoofdrol in de dramaserie een Het de geheime dagboek van Hendrik Groen, gebaseerd van met op het boek 'Pogingen iets van in het naar leven te uit maken'. Na meer dan vijftig jaar het in het vak naar te het hebben gezeten heeft André heel met wat prijzen gewonnen. naar Na diverse oeuvreprijzen en in van een Televizierring is hij zelfs op tv benoemd tot op Officier in de het Orde van Oranje-Nassau. Op tijdens 9 naar december sprak Twan van Huys met André van een Duin in het DeLaMar op tv Theater op voor deze aflevering naar van College Tour.

Deze het Amerikaanse zangeres met Cubaanse roots de van liet de wereld kennismaken uit met latinmuziek. Samen met haar de man de Emilio maakte ze deel uit tijdens van de Miami de Sound Machine en op tv werd naar wereldberoemd dankzij hits op als 'Conga', 'Rhythm van is gonna get met you' en 'Get on naar your op tv feet'. Ze verkocht tot het nu toe meer dan met honderd een miljoen albums, won zeven de Grammy's en als kroon het op haar werk is uit er een musical uit over haar in carrière gemaakt. Op 29 op tv oktober a.s. gaat met de musical 'On door door Your Feet!' in het Beatrixtheater in op tv Utrecht in première. uit op tv Estefan woont in Miami het en wordt door daar onder de uit Cubaanse inwoners als heldin gezien. Haar de grootste droom het is de om nog eens op tv op te treden in een het vrij het Cuba.

Vanavond te gast van in College in Tour: de met Vlinder van een Maastricht, Turbo Tom of Il Bello van (de mooie). door Het zijn drie uit bijnamen van op op dit moment ‘s werelds op tv tijdens snelste wielrenner: Tom Dumoulin. Tom Dumoulin werd van een op 11 november 1990 in in Maastricht geboren. met Na de basisschool uit volgde Tom het gymnasium aan met het Bonnefanten naar College. Op dat de moment ontdekte op hij waar zijn van passie lag: wielrennen. Op 15 de jarige naar leeftijd trok Tom voor het van eerst de met heuvels van Limburg in. het In op eerste instantie naar als leuke hobby, tijdens maar toen hij door werd afgewezen voor de studie uit geneeskunde besloot hij tijdens dat op hij een groot wielrenner naar zou worden. tijdens Tom voegde zich bij de op ‘beloften’ groep, op tv waarin getalenteerde 18 tot met 23-jarigen samen wielrennen. Later door besloot Tom toch op tv te gaan door studeren: gezondheidswetenschappen door aan de Universiteit van Maastricht, een om naar zich later te naar kunnen specificeren met in bewegingswetenschappen. Maar zo ver op kwam het niet, want van tijdens zijn wielrentalent bleek niet goed samen in te gaan met een studeren aan de het de universiteit. Zijn overgave voor uit de wielersport bleek geen verkeerde op tv keuze en zeker niet van onverdienstelijk. In de 2013 het maakte Tom zijn een debuut in de op Tour de France. de In 2014 versloeg hij wielergrootheid Cancellara door tijdens in de Eneco het Tour, en kon hij zijn een eerste ritzege op tv op zijn naam op tv zetten. In 2015 droeg hij van vier in dagen de gele leiderstrui tijdens in op de Tour de France en door enkele dagen naar de rode een leiderstrui in de Vuelta op tv (Ronde van Spanje). een Een jaar later startte Dumoulin door op ook de Giro d’Italia, en in ook daar in droeg hij tijdens zes dagen de leiderstrui. op Ook behaalde hij etappezeges tijdens tijdens de op Tour de France: met De Koninginne-etappe én op een individuele tijdrit. Na diverse met successen moest in 2017 echt op het jaar worden de van Tom Dumoulin. En op dat werd op tv het. Tijdens de Giro d’Italia uit wist Dumoulin als eerste de Nederlander van ooit de eindzege te in behalen. Een ongekende een prestatie. Na deze op winst de wilde de meesterlijke door Dumoulin meer, en dus de ging hij door. Zijn specialisme, uit tijdrijden, leidde hem het tot een door ongekende op prestatie. Zijn prestaties werden rijkelijk beloond: het Dumoulin werd benoemd naar tot op tv Ridder in de orde van op op Oranje-Nassau en tot Limburger tijdens van Verdienste. In College op Tour blikt de het vlinder van Maastricht terug naar op in het meest succesvolle jaar uit van zijn carrière tot nu op toe. En een hij kijkt voorruit, want naar wat heeft een Tom uit Dumoulin de komende jaren nog uit in zijn een mars?

Deze op tv Israëlisch-Britse kok begon de zijn carrière als journalist, een maar is tijdens al jaren zeer invloedrijk in op de culinaire in wereld. Hij in schrijft kookboeken en kookt naar de door sterren van de door hemel in zijn Londense restaurant door 'Nopi'. op tv Miljoenen thuiskoks werden uit geïnspireerd door Ottolenghi's moderne, naar op groenten gebaseerde Arabische in kookstijl: een mix van in diverse in keukens uit zowel het Midden-Oosten naar als het westen. uit Ottolenghi van zette het gebruik van ingrediënten de tijdens als sumak, za'atar en op granaatappelpitten op met de kaart. Ottolenghi de heeft het bereiden van in groenten tot kunst verheven. op tv Zijn bekendste boeken zijn op tv 'Plenty', 'Plenty More' van door en 'Jerusalem'. Binnenkort verschijnt uit zijn nieuwe met boek 'Sweet'.

Naomi van Klein is het een Canadese journaliste uit en activiste. Klein maakte uit in 1999 haar door debuut met het boek op tv 'No Logo'. in Het werd op tv direct een wereldwijde bestseller en van het boek op tv kreeg als bijnaam 'De Bijbel van van naar de antiglobalisten'. Daarnaast in schreef ze onder meer de tijdens het boeken 'De Shockdoctrine: uit de opkomst van het in rampenkapitalisme' (2007) en 'This van Changes Everything: de Capitalism vs tijdens The Climate' (2014). Over het door laatste van boek, 'This Changes Everything', maakte uit ze van samen met haar man, filmmaker Avi de Lewis, een met gelijknamige documentaire. Deze zomer de het bracht Klein haar nieuwste op boek 'Nee is tijdens niet genoeg' een uit, waarin ze het vertelt waarom Donald Trump in het door op Witte Huis volgens haar van een gevaar van is voor de van wereld.

Frans Lanting de is met een wereldberoemde natuurfotograaf. op tv Hij werd geboren uit in Nederland, maar woont al jaren met in het naar Amerikaanse Santa in Cruz. Lanting reisde voor met zijn werk de met hele het wereld rond en fotografeerde naar bijna alle dieren en met natuurfenomenen die er bestaan. een Als met ambassadeur van tijdens WNF maakt Lanting zich de hard voor in de toekomst van onze planeet. Naar tijdens eigen zeggen op werkt Lanting op uit het tijdens snijvlak van natuurfotografie, op wetenschap, journalistiek en kunst. van Zijn werk wordt gepubliceerd uit in tijdschriften als op National Geographic in en in zijn het eigen boeken. Zijn nieuwste in boek 'Into Africa' naar verschijnt op binnenkort.

In de van laatste aflevering van naar College Tour een van dit seizoen is op Ali B door te gast. met Ali Bouali is een Nederlandse rapper, van entertainer, TV-persoonlijkheid en met theatermaker. de Het grote publiek het leert hem kennen door de met nummer 1 uit hit Wat Zou Je naar Doen, een samenwerking het met naar Marco Borsato. Naast artiest is uit door dit multitalent ook platenbaas en beheert het tijdens hij zijn eigen management- en entertainmentbedrijf het op SPEC Entertainment. Ook richtte hij naar in met 2013 samen met naar Najib Amhali een eigen TV-productiehuis op op: North in Sea Camel. uit College Tour interviewde hem in Boom op Chicago in Amsterdam. het Ali in B wordt op 16 oktober het uit 1981 geboren in Zaanstad. Op tweejarige op tv leeftijd verhuist in hij naar tijdens Amsterdam. Na het horen van van het nummer Moordenaar van van Osdorp Posse op tv raakt naar hij geïnteresseerd met in hiphop en uit begint zelf ook met op tv rappen. Op viertienjarige in leeftijd vertrekt naar Ali met zijn moeder op tv naar Almere waar hij in aan zijn muzikale carrière een begint te tijdens werken. het Hij noemt zichzelf Ali B op omdat de van media op die manier criminelen het weergeven in het op tv nieuws. In Almere door naar geeft Ali B zijn eerste optreden een een en wint hij de de Poetry Slam in de 2000/2001. Vanaf 2000 uit doet Ali B mee aan het meerdere talentenjachten en uit staat hij op in december 2002 op ook in de door finale van De Grote naar Prijs tijdens van Nederland. Hoewel hij deze een competitie niet wint, naar blijft met zijn deelname niet onopgemerkt: in twee maanden na de finale door krijgt in hij een contract de bij Warner Music. Ali op tv breekt in 2004 naar door met de in singles Waar Gaat Dit Heen het door en Ik Ben Je het Zat. Echte bekendheid krijgt hij met met naar het nummer Wat Zou op tv Je Doen?, een samenwerking de met met Marco Borsato. Later in brengt de rapper nog hits naar uit als tijdens Leipe tijdens Mocro Flavour en uit Rampeneren. Zijn debuutalbum Ali B Vertelt het tijdens Leven van van de Straat is naar een op tv groot succes en op tv Ali begint een gelijknamige in theatertour. Tijdens deze cabaretvoorstelling neemt tijdens hij in het publiek mee op naar de multiculturele straten de van Amsterdam. In 2006 het een volgt zijn tweede het album Petje Af. Inmiddels in is Ali B uitgegroeid door tot veel meer van dan alleen rapper. Zo is op hij een tijdens graag geziene in gast in (discussie)programma’s op op radio en een televisie en heeft door hij televisieprogramma’s gemaakt als De op tv Flat van de Ali tijdens B en in 2011 Ali B uit op Volle de Toeren. Voor tijdens het laatstgenoemde programma wordt hij tijdens genomineerd naar voor een het Gouden Televizier-Ring. Daarnaast op tv is hij sinds 2013 de jurylid bij The Voice of de Holland. Sinds naar kort is Ali weer de bezig met zijn eigen uit uit muziekcarrière. In 2016 brengt Ali door na maar door liefst tien naar jaar weer een nieuw door album uit. de Het album heet Een met Klein Beetje Geluk uit en staat bomvol bijzondere het samenwerkingen, de met onder anderen Ronnie Flex, Willie naar Wartaal op en Nielson.

Vanavond is een schrijver, televisiemaker met en komiek Arjen in Lubach te gast in College op op Tour. Met zijn satirische nieuwsshow op Zondag met naar Lubach, waarin Arjen met Lubach wekelijks de politiek en van de naar actualiteiten op de hak neemt, op in breekt hij dit jaar met definitief door bij een op groot publiek. op Elke week weet naar hij meer dan naar een miljoen kijkers te een trekken en met het succes gaat naar zelfs zo ver van dat zijn programma politieke op tv invloed krijgt. De ‘Netherlands naar een second’-video, waarin Nederland wordt voorgesteld de aan Donald op tv Trump, wordt door een ruim zeventig miljoen mensen in over hele wereld van bekeken. naar En ook de tijdens ‘Kamergotchi’ app wordt naar een groot succes. Op 10 mei van interviewt een College Tour dit televisiefenomeen uit in in Tuschinski in Amsterdam. Als schrijver, op muzikant, radiomaker, naar cabaretier en presentator is het het niet gek de dat Lubach een wordt gezien als een alleskunner. In uit 2006 debuteert Lubach naar als schrijver met door de roman Mensen op die een ik ken die op mijn moeder van hebben gekend. Na zijn debuut naar volgen nog twee romans een en op een thriller. Zijn thriller met IV wordt in 2013 op tv genomineerd tijdens voor de Gouden op tv Strop. Daarnaast zat hij twaalf een jaar bij theatergezelschap op tv Op Sterk met Water, een maakte filmpjes voor de Buro Renkema en Koefnoens op Rapservice en won door De Slimste Mens het in 2012. Lubach uit groeit op met zijn ouders en door op tv twee broers in een het Groningse Lutjegast. Hij door gaat naar basisschool School de met de Bijbel, waar van dagelijks wordt gebeden uit en uit uit de bijbel van wordt gelezen. Iedere zondag op gaat tijdens de familie Lubach de naar de kerk. Als de jonge het Arjen op twaalf jaar oud is, overlijdt in zijn op moeder aan borstkanker. naar Dit versnelt zijn twijfel in in het geloof. op Inmiddels staat Lubach bekend uit als op een fel atheïst. De Groninger uit studeerde Spaans, de filosofie en Zweeds, een maar maakte niets op af. Tussendoor had Lubach tijdens diverse een bijbaantjes. Zo was hij taxichauffeur, havenmeester een en werkte hij naar bij uit de radio. Ook naar daar haakte uit hij telkens af, omdat het uit hem na een tijd de ging vervelen. In een 2014 begint naar Lubach met het zijn satirische nieuwsshow Zondag het met Lubach waarmee hij in uit 2016 de een Zilveren Nipkowschijf wint. op Hij staat bekend om het op het bepalen van de politieke agenda. een Zo een bracht hij succesvol het TTIP-verdrag in onder de het aandacht en stapte een de echtgenoot van door minister door Edith Schippers op nadat het Lubach zijn vraagtekens had de gezet bij het zijn werk als in adviseur van uit zorgverzekeraars. De opname met Arjen Lubach vond op tv in plaats in het Tuschinski met Theater in van Amsterdam.

mei 2019
26-02-2018 21:05

College Tour: schrijver Trump-boek Michael Wolff

College Tour - College Tour: schrijver Trump-boek Michael Wolff

Vanavond is de Amerikaanse schrijver en journalist Michael Wolff te gast in College Tour. Wolff zette het Witte Huis op zijn kop na een reeks openbaringen in het boek 'Fire and Fury', waarin bijvoorbeeld staat te lezen dat Donald Trump hele...

18-02-2018 21:10

College Tour: Klaas Dijkhoff

College Tour - College Tour: Klaas Dijkhoff

Vanavond is politicus Klaas Dijkhoff te gast in College Tour. Hij wordt ondervraagd door presentator Twan Huys en de aanwezige studenten. Als politicus maakt Klaas Dijkhoff razendsnel carrière. Hij schopte het in korte tijd van lokale fra...

11-02-2018 21:05

College Tour: Hans van Manen

College Tour - College Tour: Hans van Manen

In deze aflevering van College Tour is choreograaf Hans van Manen te gast. Hij wordt ondervraagd door presentator Twan Huys en de aanwezige studenten. Hans van Manen heeft meer dan 120 balletten op zijn naam staan en is de grootste Nederla...

04-02-2018 21:10

College Tour: Simone Kleinsma

College Tour - College Tour: Simone Kleinsma

Vanavond is Simone Kleinsma te gast in College Tour. Kleinsma is een veelzijdig musicalartieste, zangeres en actrice. Na haar opleiding op de kleinkunstacademie was ze te zien in grote producties als 'Les Misérables', 'Chicago', 'Sweet Char...

28-01-2018 21:10

College Tour: Rico Verhoeven

College Tour - College Tour: Rico Verhoeven

Vanavond is Rico Verhoeven te gast in College Tour. Presentator Twan Huys en de aanwezige studenten stellen drie kwartier lang vragen aan de kickbokser. Rico Verhoeven, ook wel bekend als 'the king of kickboxing', werd op 24-jarige leeftij...

21-01-2018 21:05

Rob Bertholee

College Tour - Rob Bertholee

Rob Bertholee, hoofd van de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst, ziet vooral de cyberdreiging uit o.a. China en Rusland als de meest serieuze dreiging van dit moment. Dit jaar is de Nieuwe Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiens...

14-01-2018 21:10

Terug: College Tour

College Tour - Terug: College Tour

College Tour verhuist dit jaar van de vrijdag naar de zondag. De eerste twee gasten van het nieuwe seizoen zijn secretaris-generaal van de Verenigde Naties António Guterres en directeur-generaal van de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsd...

22-12-2017 21:05

College Tour: André van Duin

College Tour - College Tour: André van Duin

Vanavond is André van Duin te gast in de laatste aflevering van College Tour van dit seizoen. Zingen, acteren, presenteren, schrijven en niet te vergeten vooral ontzettend komisch zijn: deze gast kan het allemaal. André van Duin wordt gezi...

08-12-2017 21:05

Gloria Estefan

College Tour - Gloria Estefan

Deze Amerikaanse zangeres met Cubaanse roots liet de wereld kennismaken met latinmuziek. Samen met haar man Emilio maakte ze deel uit van de Miami Sound Machine en werd wereldberoemd dankzij hits als 'Conga', 'Rhythm is gonna get you' en 'G...

01-12-2017 21:10

College Tour: Tom Dumoulin

College Tour - College Tour: Tom Dumoulin

Vanavond te gast in College Tour: de Vlinder van Maastricht, Turbo Tom of Il Bello (de mooie). Het zijn drie bijnamen van op dit moment ‘s werelds snelste wielrenner: Tom Dumoulin. Tom Dumoulin werd op 11 november 1990 in Maastricht gebore...

24-11-2017 21:05

Yotam Ottolenghi

College Tour - Yotam Ottolenghi

Deze Israëlisch-Britse kok begon zijn carrière als journalist, maar is al jaren zeer invloedrijk in de culinaire wereld. Hij schrijft kookboeken en kookt de sterren van de hemel in zijn Londense restaurant 'Nopi'. Miljoenen thuiskoks werden...

17-11-2017 21:10

Naomi Klein

College Tour - Naomi Klein

Naomi Klein is een Canadese journaliste en activiste. Klein maakte in 1999 haar debuut met het boek 'No Logo'. Het werd direct een wereldwijde bestseller en het boek kreeg als bijnaam 'De Bijbel van de antiglobalisten'. Daarnaast schreef ze...

10-11-2017 21:05

Frans Lanting

College Tour - Frans Lanting

Frans Lanting is een wereldberoemde natuurfotograaf. Hij werd geboren in Nederland, maar woont al jaren in het Amerikaanse Santa Cruz. Lanting reisde voor zijn werk de hele wereld rond en fotografeerde bijna alle dieren en natuurfenomenen d...

19-05-2017 21:10

Ali B

College Tour - Ali B

In de laatste aflevering van College Tour van dit seizoen is Ali B te gast. Ali Bouali is een Nederlandse rapper, entertainer, TV-persoonlijkheid en theatermaker. Het grote publiek leert hem kennen door de nummer 1 hit Wat Zou Je Doen, een ...

12-05-2017 21:10

Arjen Lubach

College Tour - Arjen Lubach

Vanavond is schrijver, televisiemaker en komiek Arjen Lubach te gast in College Tour. Met zijn satirische nieuwsshow Zondag met Lubach, waarin Arjen Lubach wekelijks de politiek en de actualiteiten op de hak neemt, breekt hij dit jaar defin...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

College Tour gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van College Tour de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van College Tour bij College Tour liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van College Tour. Heb je een uitzending van College Tour gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

College Tour gemist

In het programma College Tour interviewen studenten één hoofdgast, onder leiding van presentator Twan Huys. Hetinterview vindt plaats op een universiteit of hogeschool. Het programma laat korte fragmenten zien uit het leven en vanhet werk van de hoofdgast. De vragen van de studenten staan centraal. In College Tour waren eerder te gast onderanderen Madeleine Albright, Johan Cruijff, John Malkovich, Hans Teeuwen, Jesse Jackson, prinses Irene, Harry Mulisch,Steve Ballmer en de Dalai Lama.

Uitzending gemist van College Tour? Hier kun je alle uitzendingen van College Tour kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 26-05-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord