Programma gemist?

Vanavond in is de op tv Amerikaanse schrijver en naar journalist Michael Wolff te op gast in naar College Tour. Wolff zette op het Witte Huis uit op zijn het kop na een reeks tijdens openbaringen in het boek uit 'Fire and op Fury', waarin bijvoorbeeld staat uit te lezen dat tijdens Donald Trump helemaal geen met president wilde worden, op tv dat hij McDonald's op tv eet omdat hij uit het bang is vergiftigd te worden uit en dat naar Steve Bannon de een ontmoeting van Jared in Kushner en Donald van Trump jr. met de door Russische advocate Natalia Veselnitskaya in een vorm het van verraad tijdens noemt. President Trump was duidelijk tijdens niet de blij met het door boek van Michael Wolff. in Op Twitter schreef een hij: met "Michael Wolff is a total loser op who uit made up stories in order in in to sell this really tijdens boring and untruthful tijdens book." Onlangs werd bekend een dat er een op televisieserie wordt gemaakt door over de onthullingen in in van 'Fire and Fury'. Wolff de komt voor een dag naar met Nederland de en geeft een exclusief in televisie-interview aan met 'College Tour'.

Vanavond door is politicus Klaas op tv Dijkhoff te gast in College op tv van Tour. Hij wordt ondervraagd naar door presentator van Twan Huys en de aanwezige de studenten. Als politicus de maakt tijdens Klaas Dijkhoff razendsnel uit carrière. Hij schopte het met in korte tijd van uit lokale fractievoorzitter van van de VVD in in Breda tot voorzitter de van de landelijke een VVD-fractie. Dijkhoff werd van bij het grote publiek met bekend toen van hij in 2015 de staatssecretaris van Veiligheid op tv en Justitie werd. een In die functie werd op hij vrijwel uit direct geconfronteerd in met een grote stroom tijdens vluchtelingen uit het op door een oorlog geteisterde Syrië. In de datzelfde jaar wordt door Dijkhoff door de een parlementaire pers uitgeroepen tot politicus op tv van het jaar. in op tv Dat is niet de enige een prijs die Dijkhoff door tijdens zijn politieke het carrière won: hij een werd gekozen als het meest sexy politicus op van het Binnenhof, won de het programma tijdens De Slimste Mens van en werd op dit jaar op tv uitgeroepen tot best geklede op man door in het blad Esquire. Op persoonlijk vlak tijdens was 2017 de een goed jaar in voor Dijkhoff: hij stapte op in het het huwelijksbootje en werd voor naar het eerst het vader.

In deze aflevering uit tijdens van College Tour op is choreograaf Hans van Manen in te gast. Hij een wordt in ondervraagd door presentator Twan Huys en de met de aanwezige studenten. Hans van Manen het heeft meer dan 120 naar balletten op tv op zijn naam staan en de door is de grootste Nederlandse de choreograaf aller van tijden. Geen choreograaf op tv heeft zo'n stempel de op de dans in met Nederland gedrukt als Van op Manen en een hij wordt dan in ook wel met de 'Mondriaan van de dans' het genoemd. Zijn werk uit wordt over de met hele naar wereld gedanst en is een populairder dan ooit. tijdens Van Manen is de vaste tijdens choreograaf van het tijdens in Nationale Ballet. Hij ontvangt voor in zijn werk tal van tijdens prijzen het en er zijn internationaal vijftig met balletgezelschappen op tv die zijn tijdens dansen uitvoeren. Vorig de jaar kreeg Van Manen tijdens de hoogste onderscheiding op cultuurgebied uit in Frankrijk: hij naar werd benoemd met tot op tv Commandeur des Arts et des Lettres. de Van Manen is op tv de eerste Nederlandse een met podiumkunstenaar die de titel krijgt. uit Afgelopen jaar op tv werd Van Manen 85 op jaar, maar hij in denkt nog lang niet de aan stoppen. College met Tour uit interviewt deze meesterchoreograaf met in Amsterdam.

Vanavond is op Simone Kleinsma op tv te gast op tv in College Tour. uit Kleinsma is een met veelzijdig musicalartieste, zangeres de en actrice. Na het haar opleiding op de kleinkunstacademie was met ze te zien met in grote producties op als 'Les Misérables', op 'Chicago', tijdens 'Sweet Charity', 'Mamma met Mia!' en uit 'Sister Act'. Het grote succes op een een televisie kwam in 1997, met de in populaire een comedyserie Kees & het Co. Samen met de Paul de van Leeuw scoort ze met een grote hit op met de ballad met 'Zonder jou'. Kleinsma heeft een op tv bewogen jaar achter de de rug. In januari in 2017 ontving ze uit de door prestigieuze Musical Oeuvre het Award en op uit 24 september in ging de zeer positief ontvangen tijdens musical naar 'Was getekend, Annie M.G. Schmidt' het in première, waarin Kleinsma in de een titelrol vertolkt. Maar tijdens het was ook op tv het jaar op waarin haar man, regisseur Guus Verstraete, op tv plotseling op overleed. In College door Tour blikt Simone Kleinsma terug, van niet door alleen op 2017 op tv maar op van haar gehele carrière.

Vanavond van is Rico Verhoeven te gast in met in College Tour. Presentator Twan Huys op en de een aanwezige studenten stellen drie op tv kwartier lang vragen op tv aan de kickbokser. Rico het Verhoeven, ook naar wel bekend als 'the in king of kickboxing', uit werd op 24-jarige op tv leeftijd tijdens wereldkampioen kickboksen bij de zwaargewichten het in tijdens Chicago. Sindsdien won hij tijdens zeven wereldtitels op rij. op tv In uit de ring vecht hij naar tegen de een grote jongens een zoals Badr Hari, Peter van Aerts en Jamal Ben Saddik. naar Is er van leven na op zijn carrière in de ring? uit Als het op aan Verhoeven van ligt wel. Hij op zou het naar liefst in de voetsporen treden van met Jean-Claude Van Damme tijdens en Sylvester Stallone op tv in tijdens Hollywood.

Rob Bertholee, het hoofd van de Algemene van Inlichtingen- en Veiligheidsdienst, in de ziet vooral de cyberdreiging op tv uit o.a. China naar en Rusland als de in meest naar serieuze dreiging van dit door moment. Dit jaar uit is de met Nieuwe Wet op de inlichtingen- en van veiligheidsdiensten aangenomen, de de 'sleepwet', waarover een uit in referendum gehouden zal naar worden.

College van Tour verhuist dit door jaar van het de vrijdag naar de zondag. naar De eerste twee uit gasten van het nieuwe tijdens seizoen zijn secretaris-generaal naar van de Verenigde de van Naties António Guterres en met directeur-generaal van de Algemene Inlichtingen- op en Veiligheidsdienst op Rob Bertholee. op tv Guterres is te zien door in naar de uitzending van met vanavond. Als secretaris-generaal van de Verenigde Naties op tv naar is hij één van de met machtigste mensen op aarde: een António in Guterres (68). De oud-premier een van Portugal bekleedt sinds door 1 januari in 2017 tijdens de hoogste functie een binnen de VN en zet zich het op die in positie in voor vrede op tv en door veiligheid, duurzame ontwikkeling en de mensenrechten. Hij doet in dat in het een tijd de die getekend wordt door op tv wereldwijde onrust en naar vele conflicten, zoals in de oorlog naar in Syrië, de nucleaire met dreiging van Noord-Korea en in de humanitaire ramp op in Jemen. Eerder tijdens was Guterres al in actief de voor de Verenigde van Naties als de Hoge Commissaris de voor de een Vluchtelingen. In College het Tour blikt hij terug het op zijn eerste een jaar als de secretaris-generaal van tijdens de VN en kijkt hij vooruit uit een naar 2018, het jaar op waarin Nederland een naar tijdelijke zetel zal de krijgen in de uit Veiligheidsraad van de Verenigde de Naties.

Vanavond een is André van Duin de te tijdens gast in de laatste van aflevering van naar College Tour van dit naar seizoen. Zingen, acteren, door presenteren, schrijven en niet te vergeten met vooral tijdens ontzettend komisch zijn: deze naar gast op kan het allemaal. André van een Duin wordt gezien uit als op een van de meest succesvolle komieken op tv van Nederland. Inmiddels uit is hij uit al meer met dan 50 jaar een te zien op het tv en in uit de Nederlandse theaters. André van door Duin van werd op 20 februari 1947 als uit Adrianus Marius Kyvon uit een geboren te Rotterdam. naar Al op jonge een leeftijd wist André dat hij op tv artiest door wilde worden en daarom begon tijdens hij met het imiteren van van in andere artiesten. Toch met ging André na de uit lagere school, net uit als de in andere jongens in de klas, door naar van de ambachtsschool. Hij besloot om een mee te uit doen aan de tijdens talentenjacht van de met AVRO 'Nieuwe Oogst'. op André bleek talent van te hebben en won. Sindsdien tijdens ging zijn door carrière de bergopwaarts. In 1968 maakte van hij zijn van eerste televisieshow, 'Een avondje de tv met André'. Later maakte een hij furore het met programma’s als Animal uit Crackers en met De Dik in Voormekaar Show. Als zanger scoorde hij het hits met carnavalskrakers in als een Willempie, Er staat de een paard in de gang van uit en Pizza Lied. Na een behoorlijk een portfolio de aan typetjes die André de gespeeld heeft door is het binnenkort op tv tijd voor serieuzer acteerwerk. in Dit najaar speelt tijdens André samen met van Olga Zuiderhoek en van Keeshulst de met hoofdrol in van de dramaserie Het geheime naar dagboek van Hendrik Groen, op tv gebaseerd op tv op het boek 'Pogingen een iets van het leven in te maken'. Na meer dan naar vijftig jaar in naar het vak op te hebben gezeten heeft door André heel wat de de prijzen gewonnen. Na diverse oeuvreprijzen in en een Televizierring is op hij zelfs op tv benoemd tot Officier het in de Orde van de de Oranje-Nassau. Op 9 uit december sprak Twan Huys met André naar van Duin in een het DeLaMar Theater in voor deze aflevering naar van van College Tour.

Deze de Amerikaanse zangeres met Cubaanse door roots liet de wereld het met kennismaken met latinmuziek. Samen door met haar man Emilio met maakte ze deel in uit van de tijdens Miami Sound Machine van en werd uit wereldberoemd dankzij hits als 'Conga', een 'Rhythm is een gonna get met you' en 'Get on door your het feet'. Ze verkocht tot door nu toe meer dan honderd een in miljoen albums, won zeven Grammy's uit en als het kroon op haar werk is naar uit er een musical over tijdens haar carrière gemaakt. Op tijdens 29 naar oktober a.s. gaat de naar musical 'On Your Feet!' in tijdens het Beatrixtheater in het Utrecht in première. naar Estefan woont in de op tv Miami en wordt daar de onder de Cubaanse inwoners tijdens als heldin gezien. uit Haar in grootste droom is om nog met eens uit op te treden uit in een vrij de Cuba.

Vanavond in te gast in College een Tour: op tv de Vlinder van Maastricht, Turbo Tom het of Il Bello op (de in mooie). Het zijn in drie bijnamen van uit op dit moment tijdens ‘s werelds van snelste wielrenner: Tom Dumoulin. Tom Dumoulin werd op tv op uit 11 november 1990 in het Maastricht met geboren. Na de op basisschool volgde Tom het op gymnasium aan de het Bonnefanten College. Op dat moment op tv ontdekte hij naar waar zijn passie lag: het wielrennen. Op 15 op tv jarige leeftijd trok op tv Tom voor door het op eerst de heuvels van Limburg in. op In de eerste instantie als leuke het hobby, maar toen hij tijdens werd tijdens afgewezen voor in de studie geneeskunde besloot hij op dat een hij een groot wielrenner zou worden. het Tom door voegde zich naar bij de ‘beloften’ naar groep, waarin getalenteerde 18 tot op 23-jarigen samen wielrennen. Later op de besloot Tom toch in te gaan studeren: gezondheidswetenschappen in aan de Universiteit van Maastricht, van om zich later een te door kunnen specificeren in bewegingswetenschappen. door Maar zo op ver kwam het in niet, want van zijn wielrentalent bleek niet goed samen op tv te gaan naar met studeren aan van de universiteit. Zijn een overgave voor de wielersport bleek een geen uit verkeerde keuze en zeker niet tijdens onverdienstelijk. In 2013 uit maakte Tom zijn de met debuut in de door Tour de France. In 2014 de versloeg op hij wielergrootheid Cancellara tijdens de Eneco in Tour, het en kon hij zijn naar eerste ritzege op zijn het naam zetten. In de 2015 droeg tijdens hij vier naar dagen de gele een leiderstrui tijdens de op Tour de France en enkele op tv naar dagen de rode leiderstrui in de van een Vuelta (Ronde van Spanje). Een jaar door later startte door Dumoulin ook de Giro de d’Italia, een en ook uit daar droeg hij zes dagen van de leiderstrui. Ook op tv behaalde hij etappezeges tijdens in een de Tour de France: met De Koninginne-etappe op én een individuele tijdens tijdrit. Na diverse successen moest in 2017 echt het jaar worden in van de Tom Dumoulin. En dat werd met het. Tijdens een de Giro met d’Italia wist op tv Dumoulin als eerste naar Nederlander ooit de in eindzege te behalen. Een ongekende een prestatie. Na deze winst de wilde de naar meesterlijke Dumoulin meer, in en dus ging van hij op tv door. Zijn specialisme, tijdrijden, leidde hem van met tot een ongekende prestatie. Zijn prestaties met werden rijkelijk beloond: op tv Dumoulin het werd benoemd tot Ridder in het de het orde van Oranje-Nassau en tot op tv Limburger van Verdienste. In in College een Tour blikt de op tv vlinder van door Maastricht terug op het meest succesvolle het jaar van uit zijn door carrière tot nu toe. En door hij kijkt voorruit, want tijdens wat heeft Tom het Dumoulin de komende het jaren nog de in zijn naar mars?

Deze Israëlisch-Britse kok op tv begon zijn carrière op tv als journalist, maar op tv is in al jaren zeer tijdens invloedrijk in de culinaire met wereld. Hij schrijft kookboeken met en kookt uit de sterren door van de in hemel in zijn Londense restaurant 'Nopi'. door Miljoenen thuiskoks werden in een geïnspireerd door Ottolenghi's moderne, op groenten de naar gebaseerde Arabische kookstijl: een een mix van diverse een keukens uit zowel het met Midden-Oosten als het in westen. in Ottolenghi zette het gebruik van ingrediënten met als sumak, za'atar een het en granaatappelpitten op de uit kaart. Ottolenghi op heeft het bereiden van groenten tot het kunst verheven. Zijn de tijdens bekendste boeken zijn 'Plenty', 'Plenty met More' naar en 'Jerusalem'. Binnenkort verschijnt zijn nieuwe op tv boek tijdens 'Sweet'.

Naomi Klein is op van een Canadese journaliste en activiste. Klein het in maakte in 1999 haar debuut met uit het boek 'No uit de Logo'. Het werd op tv direct een wereldwijde bestseller uit en het boek van kreeg als bijnaam 'De Bijbel uit van van de antiglobalisten'. Daarnaast een schreef ze uit onder meer de boeken 'De Shockdoctrine: door de een opkomst van met het rampenkapitalisme' (2007) en 'This een Changes Everything: Capitalism een vs The in Climate' (2014). Over het uit laatste de boek, 'This Changes op Everything', maakte ze met samen met haar van man, filmmaker Avi Lewis, een een gelijknamige documentaire. Deze op tv zomer bracht Klein op tv haar nieuwste boek 'Nee de de is niet genoeg' uit, waarin ze op tv vertelt waarom Donald uit Trump in het op Witte de Huis volgens van haar een gevaar is voor de het door wereld.

Frans Lanting op tv is een wereldberoemde het natuurfotograaf. op Hij werd geboren in Nederland, in maar woont al naar jaren op in het Amerikaanse Santa Cruz. door Lanting van reisde voor zijn werk naar de hele op wereld rond en op tv fotografeerde bijna alle dieren met en natuurfenomenen uit die er bestaan. in Als ambassadeur van WNF maakt in Lanting van zich hard voor tijdens de toekomst van onze het planeet. Naar eigen met zeggen werkt Lanting op uit het van snijvlak van natuurfotografie, wetenschap, journalistiek tijdens en kunst. door Zijn werk tijdens wordt gepubliceerd in tijdschriften door als National Geographic en op in zijn eigen in boeken. het Zijn nieuwste boek 'Into met Africa' verschijnt op tv binnenkort.

In de laatste een aflevering in van College Tour van dit met seizoen tijdens is Ali B de te gast. Ali door Bouali is een uit Nederlandse rapper, entertainer, TV-persoonlijkheid door en theatermaker. Het van grote publiek op leert hem uit kennen door de nummer 1 in hit Wat Zou met Je Doen, het een samenwerking met Marco Borsato. uit Naast artiest is op tv het dit multitalent ook platenbaas en beheert uit hij zijn een eigen door management- en entertainmentbedrijf SPEC naar Entertainment. Ook richtte op tv hij in 2013 de samen met Najib Amhali een uit eigen TV-productiehuis het op: North Sea naar Camel. College tijdens Tour interviewde naar hem in Boom Chicago in Amsterdam. in Ali B wordt op tv in op 16 oktober 1981 geboren in van Zaanstad. Op tweejarige het een leeftijd verhuist hij naar het Amsterdam. Na met het horen van naar het nummer Moordenaar van Osdorp Posse door raakt hij de geïnteresseerd in hiphop en op tv begint zelf ook het met rappen. tijdens Op viertienjarige leeftijd vertrekt een Ali met een zijn moeder naar Almere het waar hij aan met zijn muzikale carrière de begint te werken. door Hij in noemt zichzelf Ali uit B omdat de door media op die uit manier criminelen met weergeven in het nieuws. uit In Almere geeft Ali B het zijn eerste optreden een en wint hij een de het Poetry Slam tijdens in 2000/2001. Vanaf 2000 het doet Ali B op tv mee aan meerdere tijdens talentenjachten en staat hij in december op tv 2002 ook in door de finale van een De op tv Grote Prijs van de Nederland. Hoewel het hij deze competitie niet wint, in blijft zijn in deelname niet onopgemerkt: twee maanden het het na de finale tijdens krijgt hij een contract bij op Warner Music. Ali breekt naar in 2004 door van met de singles van Waar Gaat Dit op tv Heen en Ik Ben naar naar Je Zat. Echte bekendheid krijgt door hij met het nummer in tijdens Wat Zou Je Doen?, door een samenwerking met met Marco Borsato. door Later brengt de rapper nog met hits uit als Leipe tijdens Mocro Flavour en uit Rampeneren. Zijn in debuutalbum Ali B Vertelt het tijdens Leven met van de Straat van is een groot naar succes en tijdens Ali begint een gelijknamige op tv theatertour. Tijdens deze cabaretvoorstelling neemt met hij het publiek door mee naar de een multiculturele uit straten van Amsterdam. tijdens In 2006 door volgt zijn tweede album door Petje Af. Inmiddels is naar Ali B uitgegroeid tot op veel met meer dan alleen rapper. Zo is op tv hij een graag tijdens geziene de gast in (discussie)programma’s door op radio en televisie naar en tijdens heeft hij televisieprogramma’s gemaakt als De van Flat van Ali naar de B en in 2011 Ali uit B op uit Volle Toeren. naar Voor het laatstgenoemde programma wordt het hij genomineerd naar voor een met Gouden Televizier-Ring. Daarnaast is hij van sinds 2013 jurylid met bij op The Voice of Holland. Sinds kort is de Ali weer bezig door met met zijn eigen muziekcarrière. In het 2016 brengt Ali na op maar liefst tien tijdens jaar een weer een nieuw album een uit. de Het album heet Een Klein Beetje met door Geluk en staat bomvol naar bijzondere samenwerkingen, tijdens met onder anderen Ronnie Flex, Willie met tijdens Wartaal en Nielson.

Vanavond de is schrijver, televisiemaker het en komiek Arjen Lubach het te gast in in College Tour. een Met zijn satirische nieuwsshow Zondag uit met tijdens Lubach, waarin Arjen Lubach wekelijks op de politiek door en de actualiteiten op door de hak in neemt, uit breekt hij dit van jaar definitief door bij een uit groot publiek. tijdens Elke week tijdens weet hij meer dan een door miljoen de kijkers te trekken en het van succes gaat zelfs de zo ver dat zijn op tv programma politieke invloed op tv krijgt. De met ‘Netherlands second’-video, het waarin Nederland wordt voorgesteld het aan Donald de Trump, wordt door ruim op zeventig een miljoen mensen over een hele wereld bekeken. En ook met de ‘Kamergotchi’ app wordt de met een groot succes. Op in 10 mei interviewt op College Tour dit televisiefenomeen in het het Tuschinski in Amsterdam. Als schrijver, muzikant, radiomaker, van in cabaretier en presentator door is het niet op tv gek dat Lubach wordt tijdens gezien als een alleskunner. In tijdens 2006 debuteert Lubach van op tv als schrijver met de roman Mensen uit met die ik ken die uit mijn moeder hebben door gekend. Na zijn debuut volgen met nog het twee romans en een de thriller. in Zijn thriller IV tijdens wordt in 2013 genomineerd op voor de door Gouden Strop. Daarnaast zat in hij twaalf jaar met bij theatergezelschap Op Sterk met Water, maakte filmpjes tijdens voor Buro Renkema en in Koefnoens Rapservice tijdens en won De Slimste van het Mens in 2012. Lubach groeit op met de zijn ouders door en twee broers van in het de Groningse Lutjegast. Hij gaat naar het in basisschool School met de Bijbel, van waar dagelijks wordt van gebeden en uit de met bijbel wordt een gelezen. op Iedere zondag gaat de familie Lubach uit naar de kerk. tijdens Als de uit jonge Arjen op tv twaalf jaar oud door is, overlijdt zijn in moeder aan borstkanker. de Dit versnelt zijn met twijfel in het naar geloof. Inmiddels staat Lubach op bekend als een fel door atheïst. De Groninger studeerde op Spaans, filosofie uit en uit Zweeds, maar maakte niets af. op tv Tussendoor had Lubach naar diverse bijbaantjes. Zo de was hij taxichauffeur, havenmeester een en werkte hij op bij uit de radio. Ook daar in haakte hij telkens af, een een omdat het hem na een in tijd ging het vervelen. In 2014 begint Lubach met het zijn satirische in nieuwsshow van Zondag met Lubach waarmee het hij in 2016 de het Zilveren Nipkowschijf wint. in Hij staat uit bekend om het bepalen van door de politieke agenda. met een Zo bracht hij succesvol het naar TTIP-verdrag onder de een aandacht en tijdens stapte de echtgenoot van minister een Edith Schippers tijdens op nadat Lubach zijn op vraagtekens had uit gezet door bij zijn werk als adviseur van in zorgverzekeraars. De op opname met Arjen met Lubach vond plaats in in het Tuschinski Theater tijdens in tijdens Amsterdam.

februari 2021
26-02-2018 21:05

College Tour: schrijver Trump-boek Michael Wolff

College Tour - College Tour: schrijver Trump-boek Michael Wolff

Vanavond is de Amerikaanse schrijver en journalist Michael Wolff te gast in College Tour. Wolff zette het Witte Huis op zijn kop na een reeks openbaringen in het boek 'Fire and Fury', waarin bijvoorbeeld staat te lezen dat Donald Trump hele...

18-02-2018 21:10

College Tour: Klaas Dijkhoff

College Tour - College Tour: Klaas Dijkhoff

Vanavond is politicus Klaas Dijkhoff te gast in College Tour. Hij wordt ondervraagd door presentator Twan Huys en de aanwezige studenten. Als politicus maakt Klaas Dijkhoff razendsnel carrière. Hij schopte het in korte tijd van lokale fra...

11-02-2018 21:05

College Tour: Hans van Manen

College Tour - College Tour: Hans van Manen

In deze aflevering van College Tour is choreograaf Hans van Manen te gast. Hij wordt ondervraagd door presentator Twan Huys en de aanwezige studenten. Hans van Manen heeft meer dan 120 balletten op zijn naam staan en is de grootste Nederla...

04-02-2018 21:10

College Tour: Simone Kleinsma

College Tour - College Tour: Simone Kleinsma

Vanavond is Simone Kleinsma te gast in College Tour. Kleinsma is een veelzijdig musicalartieste, zangeres en actrice. Na haar opleiding op de kleinkunstacademie was ze te zien in grote producties als 'Les Misérables', 'Chicago', 'Sweet Char...

28-01-2018 21:10

College Tour: Rico Verhoeven

College Tour - College Tour: Rico Verhoeven

Vanavond is Rico Verhoeven te gast in College Tour. Presentator Twan Huys en de aanwezige studenten stellen drie kwartier lang vragen aan de kickbokser. Rico Verhoeven, ook wel bekend als 'the king of kickboxing', werd op 24-jarige leeftij...

21-01-2018 21:05

Rob Bertholee

College Tour - Rob Bertholee

Rob Bertholee, hoofd van de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst, ziet vooral de cyberdreiging uit o.a. China en Rusland als de meest serieuze dreiging van dit moment. Dit jaar is de Nieuwe Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiens...

14-01-2018 21:10

Terug: College Tour

College Tour - Terug: College Tour

College Tour verhuist dit jaar van de vrijdag naar de zondag. De eerste twee gasten van het nieuwe seizoen zijn secretaris-generaal van de Verenigde Naties António Guterres en directeur-generaal van de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsd...

22-12-2017 21:05

College Tour: André van Duin

College Tour - College Tour: André van Duin

Vanavond is André van Duin te gast in de laatste aflevering van College Tour van dit seizoen. Zingen, acteren, presenteren, schrijven en niet te vergeten vooral ontzettend komisch zijn: deze gast kan het allemaal. André van Duin wordt gezi...

08-12-2017 21:05

Gloria Estefan

College Tour - Gloria Estefan

Deze Amerikaanse zangeres met Cubaanse roots liet de wereld kennismaken met latinmuziek. Samen met haar man Emilio maakte ze deel uit van de Miami Sound Machine en werd wereldberoemd dankzij hits als 'Conga', 'Rhythm is gonna get you' en 'G...

01-12-2017 21:10

College Tour: Tom Dumoulin

College Tour - College Tour: Tom Dumoulin

Vanavond te gast in College Tour: de Vlinder van Maastricht, Turbo Tom of Il Bello (de mooie). Het zijn drie bijnamen van op dit moment ‘s werelds snelste wielrenner: Tom Dumoulin. Tom Dumoulin werd op 11 november 1990 in Maastricht gebore...

24-11-2017 21:05

Yotam Ottolenghi

College Tour - Yotam Ottolenghi

Deze Israëlisch-Britse kok begon zijn carrière als journalist, maar is al jaren zeer invloedrijk in de culinaire wereld. Hij schrijft kookboeken en kookt de sterren van de hemel in zijn Londense restaurant 'Nopi'. Miljoenen thuiskoks werden...

17-11-2017 21:10

Naomi Klein

College Tour - Naomi Klein

Naomi Klein is een Canadese journaliste en activiste. Klein maakte in 1999 haar debuut met het boek 'No Logo'. Het werd direct een wereldwijde bestseller en het boek kreeg als bijnaam 'De Bijbel van de antiglobalisten'. Daarnaast schreef ze...

10-11-2017 21:05

Frans Lanting

College Tour - Frans Lanting

Frans Lanting is een wereldberoemde natuurfotograaf. Hij werd geboren in Nederland, maar woont al jaren in het Amerikaanse Santa Cruz. Lanting reisde voor zijn werk de hele wereld rond en fotografeerde bijna alle dieren en natuurfenomenen d...

19-05-2017 21:10

Ali B

College Tour - Ali B

In de laatste aflevering van College Tour van dit seizoen is Ali B te gast. Ali Bouali is een Nederlandse rapper, entertainer, TV-persoonlijkheid en theatermaker. Het grote publiek leert hem kennen door de nummer 1 hit Wat Zou Je Doen, een ...

12-05-2017 21:10

Arjen Lubach

College Tour - Arjen Lubach

Vanavond is schrijver, televisiemaker en komiek Arjen Lubach te gast in College Tour. Met zijn satirische nieuwsshow Zondag met Lubach, waarin Arjen Lubach wekelijks de politiek en de actualiteiten op de hak neemt, breekt hij dit jaar defin...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

College Tour gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van College Tour de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van College Tour bij College Tour liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van College Tour. Heb je een uitzending van College Tour gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

College Tour gemist

In het programma College Tour interviewen studenten één hoofdgast, onder leiding van presentator Twan Huys. Hetinterview vindt plaats op een universiteit of hogeschool. Het programma laat korte fragmenten zien uit het leven en vanhet werk van de hoofdgast. De vragen van de studenten staan centraal. In College Tour waren eerder te gast onderanderen Madeleine Albright, Johan Cruijff, John Malkovich, Hans Teeuwen, Jesse Jackson, prinses Irene, Harry Mulisch,Steve Ballmer en de Dalai Lama.

Uitzending gemist van College Tour? Hier kun je alle uitzendingen van College Tour kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 23-06-2019 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!