Programma gemist?

Vanavond is in de door Amerikaanse schrijver en van journalist Michael Wolff te gast in op tv van College Tour. Wolff zette het een Witte Huis op zijn op kop na tijdens een reeks openbaringen met in het boek 'Fire op and Fury', waarin tijdens bijvoorbeeld in staat te met lezen dat Donald het Trump helemaal geen president door wilde worden, dat hij McDonald's de eet met omdat hij de bang is vergiftigd te in worden en dat de Steve Bannon de ontmoeting het van Jared Kushner met en Donald op tv Trump jr. van met de Russische naar advocate Natalia Veselnitskaya op een vorm van de verraad noemt. President Trump was duidelijk op niet blij van met het in boek van een Michael Wolff. Op tijdens Twitter schreef hij: "Michael Wolff is in a op total loser who made up met stories op tv in order op to sell this door really boring and untruthful door book." Onlangs werd bekend dat de er een televisieserie een wordt met gemaakt over de onthullingen in een uit 'Fire and Fury'. Wolff komt voor van de een dag naar Nederland en geeft het een een exclusief televisie-interview aan 'College de Tour'.

Vanavond is op politicus Klaas Dijkhoff te in gast in College het Tour. Hij wordt met op tv ondervraagd door presentator Twan door Huys en het de aanwezige studenten. een Als politicus maakt tijdens Klaas Dijkhoff razendsnel carrière. Hij tijdens schopte het op in korte tijd naar van lokale fractievoorzitter een van de VVD met in Breda tot voorzitter van van de landelijke op VVD-fractie. een Dijkhoff werd bij het grote door publiek bekend in toen hij uit in 2015 staatssecretaris van Veiligheid en naar Justitie een werd. In die functie met werd hij een vrijwel direct in geconfronteerd met een grote de stroom vluchtelingen uit het op tv door oorlog uit geteisterde Syrië. In datzelfde naar jaar wordt Dijkhoff door uit door de parlementaire pers uitgeroepen tot op politicus van het jaar. van Dat tijdens is niet door de enige prijs in die Dijkhoff tijdens zijn politieke in carrière won: in hij werd gekozen als meest op sexy politicus van uit het op Binnenhof, won de het programma De Slimste tijdens Mens en werd naar dit jaar uitgeroepen tot best met geklede man tijdens door tijdens het blad Esquire. Op persoonlijk op vlak was 2017 een op goed jaar voor in van Dijkhoff: hij stapte in het een huwelijksbootje en werd op voor het eerst een vader.

In deze aflevering tijdens van met College Tour is choreograaf Hans door van Manen met te gast. Hij wordt de ondervraagd met door presentator Twan op Huys en de aanwezige tijdens studenten. Hans van Manen in heeft tijdens meer dan 120 balletten op tijdens zijn naam staan door en is de op tv grootste Nederlandse choreograaf uit aller uit tijden. Geen choreograaf heeft zo'n op tv stempel op de dans tijdens in met Nederland gedrukt als Van Manen met en hij wordt met dan door ook wel de in 'Mondriaan van op de dans' genoemd. uit Zijn werk wordt over de op tv hele wereld gedanst en een is populairder dan tijdens naar ooit. Van Manen tijdens is de vaste choreograaf van het het Nationale op Ballet. Hij ontvangt uit voor zijn tijdens werk tal van prijzen en er op tv zijn internationaal op tv vijftig balletgezelschappen een die zijn dansen uitvoeren. op Vorig jaar kreeg in Van Manen de in hoogste in onderscheiding op cultuurgebied in van Frankrijk: hij werd benoemd tot op Commandeur des Arts door op et des Lettres. Van Manen is naar met de eerste Nederlandse op tv podiumkunstenaar die de titel krijgt. Afgelopen van de jaar werd Van Manen 85 op jaar, maar hij denkt naar naar nog lang niet aan stoppen. de College Tour interviewt in deze meesterchoreograaf met in Amsterdam.

Vanavond is Simone tijdens Kleinsma door te gast naar in College Tour. Kleinsma is een van veelzijdig musicalartieste, zangeres de en actrice. Na in haar een opleiding op de de kleinkunstacademie was het ze te zien in grote producties tijdens als 'Les de Misérables', 'Chicago', 'Sweet Charity', op 'Mamma Mia!' in en 'Sister Act'. Het op tv grote in succes op televisie kwam een in 1997, op tv met de populaire comedyserie Kees in met & Co. Samen in met Paul de Leeuw scoort ze van een grote een hit met de uit ballad 'Zonder jou'. naar Kleinsma heeft een bewogen de jaar op tv achter de op tv rug. In januari 2017 ontving ze een de de prestigieuze Musical Oeuvre Award op tv en op op 24 september ging de op zeer positief uit ontvangen musical op 'Was getekend, Annie naar M.G. Schmidt' in première, waarin tijdens Kleinsma de het titelrol vertolkt. tijdens Maar het was op ook het jaar waarin haar man, door regisseur van Guus Verstraete, plotseling overleed. een In College Tour blikt uit Simone Kleinsma terug, op tv het niet alleen op 2017 naar maar op haar tijdens gehele carrière.

Vanavond is tijdens Rico Verhoeven te gast op in College uit Tour. Presentator in Twan Huys en de aanwezige op studenten op tv stellen drie kwartier op lang vragen een aan de kickbokser. Rico Verhoeven, ook het wel naar bekend als 'the king of op kickboxing', met werd op 24-jarige leeftijd wereldkampioen op tv kickboksen bij de zwaargewichten uit in Chicago. door Sindsdien won hij zeven het de wereldtitels op rij. In de van ring vecht in hij tegen de grote de jongens op zoals Badr Hari, Peter het Aerts en op Jamal Ben Saddik. Is er leven het na zijn op tv carrière tijdens in de ring? Als het het aan Verhoeven ligt op tv wel. Hij zou een het naar liefst in de voetsporen treden van tijdens uit Jean-Claude Van Damme en door Sylvester Stallone in het Hollywood.

Rob op Bertholee, hoofd uit van de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst, in ziet vooral van de cyberdreiging uit o.a. op China en Rusland tijdens als de meest van serieuze dreiging van met het dit moment. Dit jaar is naar de Nieuwe Wet op op op de inlichtingen- en met veiligheidsdiensten aangenomen, de 'sleepwet', door waarover een referendum gehouden de zal door worden.

College tijdens Tour verhuist dit jaar van op tv de een vrijdag naar de zondag. De naar op eerste twee gasten op van het nieuwe op tv seizoen zijn secretaris-generaal van de door Verenigde Naties António de Guterres en in directeur-generaal van de Algemene Inlichtingen- in en het Veiligheidsdienst Rob Bertholee. naar Guterres is te zien een in de uitzending op tv van vanavond. Als secretaris-generaal met van door de Verenigde Naties is hij één op tv van de machtigste van mensen op aarde: een António Guterres (68). op De oud-premier op tv van Portugal bekleedt een sinds 1 een januari 2017 van de hoogste functie binnen uit de VN en een zet zich op die het positie in voor vrede het en veiligheid, duurzame op tv ontwikkeling en mensenrechten. op tijdens Hij doet dat in een in tijd die met getekend wordt een door wereldwijde onrust en vele tijdens conflicten, een zoals de oorlog in naar Syrië, de nucleaire een dreiging van op tv Noord-Korea en de humanitaire ramp in in Jemen. de Eerder was het Guterres al actief voor de door Verenigde Naties het als de uit Hoge Commissaris voor naar de Vluchtelingen. In College Tour het blikt hij door terug op in zijn eerste jaar als secretaris-generaal in van de VN op tv en kijkt tijdens hij vooruit naar naar 2018, het jaar waarin uit Nederland een tijdelijke zetel een zal krijgen in een de Veiligheidsraad van van de Verenigde uit Naties.

Vanavond tijdens is André van Duin te met gast in de in de laatste aflevering van College Tour uit van dit seizoen. Zingen, acteren, tijdens presenteren, schrijven op en niet te vergeten naar vooral ontzettend in komisch zijn: op deze gast kan het allemaal. op tv André van Duin de wordt een gezien als een in van de meest succesvolle met komieken van door Nederland. Inmiddels op is hij al meer dan het 50 jaar te zien tijdens op tv met en in op tv de Nederlandse op tv theaters. André van Duin werd door op 20 februari 1947 een als naar Adrianus Marius Kyvon geboren te het Rotterdam. Al op jonge tijdens leeftijd wist op André door dat hij artiest wilde naar worden en daarom begon op tv hij met het door imiteren van tijdens andere artiesten. op Toch ging André na de de lagere school, met net als de andere jongens op tijdens in de klas, naar de ambachtsschool. Hij de tijdens besloot om mee te van doen aan de met talentenjacht van de AVRO een 'Nieuwe Oogst'. André bleek een talent te de hebben en van won. Sindsdien ging zijn carrière een bergopwaarts. In 1968 een maakte door hij zijn eerste televisieshow, in 'Een avondje tv uit met André'. op tv Later maakte hij met furore met programma’s als op tv Animal op tv Crackers en De Dik Voormekaar op tv Show. Als zanger op tv scoorde hij in hits met carnavalskrakers als door Willempie, Er naar staat een paard in de tijdens gang en Pizza het Lied. Na een behoorlijk op portfolio aan door typetjes die André gespeeld met met heeft is het binnenkort uit tijd voor serieuzer acteerwerk. een Dit najaar speelt André in samen met door Olga Zuiderhoek en van Keeshulst de een hoofdrol in de dramaserie tijdens Het geheime dagboek van naar Hendrik Groen, gebaseerd van op het uit boek 'Pogingen het iets van het naar leven te maken'. Na meer dan in vijftig jaar in door het vak te in door hebben gezeten heeft André heel wat van de prijzen gewonnen. Na diverse oeuvreprijzen en op op een Televizierring is hij in zelfs benoemd in tot Officier in de op Orde van Oranje-Nassau. Op 9 het december sprak met Twan Huys op tv met André van Duin in met het tijdens DeLaMar Theater voor met deze aflevering van College op tv Tour.

Deze door Amerikaanse zangeres een met Cubaanse roots het liet de wereld de kennismaken met latinmuziek. met Samen met haar man naar Emilio maakte op tv ze deel uit van de naar Miami uit Sound Machine en door werd wereldberoemd dankzij de hits als 'Conga', 'Rhythm is gonna van van get you' en 'Get in on your door feet'. Ze verkocht tot tijdens nu toe meer dan naar honderd de miljoen albums, won zeven naar Grammy's en als kroon op in haar werk naar is er een musical van over het haar carrière gemaakt. met Op 29 oktober a.s. op tv gaat een de musical 'On Your Feet!' uit in met het Beatrixtheater in een Utrecht in première. in Estefan woont in op Miami en wordt daar onder van de Cubaanse inwoners als door heldin gezien. Haar de grootste in droom is om nog eens tijdens op te treden met in een vrij de in Cuba.

Vanavond te gast van in in College Tour: op tv de Vlinder van Maastricht, Turbo Tom het of Il het Bello met (de mooie). Het een zijn drie bijnamen in van op dit in moment ‘s werelds snelste wielrenner: Tom de Dumoulin. Tom een Dumoulin werd op met 11 november in 1990 in Maastricht uit geboren. Na de basisschool volgde het Tom op het gymnasium aan het op Bonnefanten College. Op dat moment de ontdekte hij uit waar zijn een passie lag: wielrennen. op Op 15 de jarige leeftijd trok Tom voor het naar eerst op de heuvels van Limburg in. op In eerste de instantie een als leuke hobby, maar toen hij de werd afgewezen voor door de uit studie geneeskunde besloot hij dat de hij een van groot in wielrenner zou worden. Tom uit voegde zich op bij de ‘beloften’ groep, waarin getalenteerde naar 18 tot 23-jarigen door het samen wielrennen. Later besloot Tom door toch te het gaan studeren: gezondheidswetenschappen aan op tv de het Universiteit van Maastricht, tijdens om zich later te kunnen specificeren op tv in bewegingswetenschappen. van Maar zo ver van kwam het niet, de want zijn wielrentalent tijdens bleek niet goed op samen te een gaan met studeren aan de het universiteit. Zijn overgave voor op tv tijdens de wielersport bleek geen op tv verkeerde keuze en zeker de niet onverdienstelijk. In 2013 naar maakte Tom zijn in debuut in door de Tour met de France. met In 2014 versloeg hij wielergrootheid het Cancellara de tijdens de Eneco Tour, en op tv kon hij uit zijn eerste ritzege op uit zijn in naam zetten. In tijdens 2015 droeg hij vier dagen tijdens de gele de leiderstrui tijdens de een Tour de France en enkele van dagen de uit rode leiderstrui in de in Vuelta de (Ronde van Spanje). Een met jaar later naar startte Dumoulin ook de met Giro d’Italia, en van ook van daar droeg hij tijdens zes dagen de leiderstrui. Ook in behaalde hij etappezeges tijdens met de Tour de door in France: De Koninginne-etappe op tv én een individuele tijdrit. Na diverse successen van de moest 2017 echt het door jaar worden van Tom Dumoulin. in En dat het werd op tv het. Tijdens de Giro d’Italia wist van Dumoulin als eerste met Nederlander ooit de door eindzege te op behalen. van Een ongekende prestatie. Na deze op tv winst wilde van de meesterlijke Dumoulin meer, met en van dus ging hij door. Zijn een specialisme, tijdrijden, leidde hem de tot een ongekende de prestatie. Zijn prestaties op werden rijkelijk beloond: op tv Dumoulin werd benoemd uit in tot Ridder in de tijdens orde van Oranje-Nassau en in tot de Limburger van Verdienste. In naar College Tour blikt de in vlinder van Maastricht terug de op het meest op succesvolle van jaar van zijn op carrière tot nu op tv toe. En hij kijkt voorruit, want in wat van heeft Tom tijdens Dumoulin de komende door jaren nog in zijn de mars?

Deze Israëlisch-Britse door kok in begon zijn carrière als in journalist, maar is al jaren door zeer uit invloedrijk in de culinaire in wereld. Hij uit schrijft kookboeken en door kookt de sterren van de naar een hemel in zijn Londense restaurant uit 'Nopi'. Miljoenen thuiskoks werden op geïnspireerd op tv door Ottolenghi's naar moderne, op groenten gebaseerde van Arabische kookstijl: een mix in van een diverse keukens uit zowel het het Midden-Oosten als het westen. een van Ottolenghi zette het gebruik van op ingrediënten als sumak, za'atar door naar en granaatappelpitten op het de kaart. Ottolenghi heeft het bereiden uit van groenten tot tijdens van kunst verheven. Zijn op tv bekendste boeken zijn 'Plenty', 'Plenty More' in en 'Jerusalem'. naar Binnenkort verschijnt zijn uit nieuwe boek in 'Sweet'.

Naomi op tv Klein is een Canadese in journaliste en in activiste. Klein maakte in op tv 1999 tijdens haar debuut met het boek 'No uit naar Logo'. Het werd direct een in wereldwijde bestseller en het met boek kreeg met als bijnaam met 'De Bijbel van uit de antiglobalisten'. Daarnaast schreef de ze uit onder meer de boeken op 'De Shockdoctrine: op de opkomst van het rampenkapitalisme' het (2007) en uit 'This Changes Everything: Capitalism naar vs The Climate' (2014). op Over het het laatste boek, 'This Changes op tv Everything', maakte ze tijdens samen op met haar man, filmmaker een Avi Lewis, een op tv gelijknamige documentaire. Deze op tv zomer de bracht Klein haar nieuwste met boek 'Nee is niet genoeg' van uit, op tv waarin ze vertelt waarom Donald een Trump tijdens in het Witte Huis volgens tijdens haar een gevaar naar uit is voor de met wereld.

Frans van Lanting is een op tv wereldberoemde natuurfotograaf. Hij werd geboren een in Nederland, van maar woont in al jaren de in het Amerikaanse Santa Cruz. Lanting uit reisde van voor zijn werk de hele uit op tv wereld rond en fotografeerde uit bijna alle dieren en tijdens natuurfenomenen die er tijdens bestaan. door Als ambassadeur van WNF maakt op tv Lanting zich het hard voor de toekomst de van onze planeet. een Naar eigen zeggen naar werkt Lanting op tv op het snijvlak van natuurfotografie, met wetenschap, door journalistiek en kunst. naar Zijn werk wordt gepubliceerd in op tijdschriften als National met Geographic door en in zijn eigen boeken. uit Zijn tijdens nieuwste boek 'Into Africa' naar verschijnt van binnenkort.

In de de laatste naar aflevering van College Tour van dit uit seizoen is op Ali B te op gast. Ali in Bouali is een Nederlandse rapper, met het entertainer, TV-persoonlijkheid en theatermaker. Het het grote in publiek leert hem het kennen door de nummer tijdens 1 hit in Wat Zou Je van Doen, een samenwerking met Marco Borsato. het Naast in artiest is het dit multitalent ook platenbaas op tv en beheert hij op tv zijn eigen management- het en entertainmentbedrijf SPEC de Entertainment. Ook uit richtte hij in de 2013 samen met Najib met Amhali een eigen TV-productiehuis de op: North Sea in Camel. College Tour interviewde door hem in Boom naar naar Chicago in Amsterdam. Ali uit B wordt op 16 oktober met 1981 geboren op tv in tijdens Zaanstad. Op tweejarige leeftijd verhuist een hij door naar Amsterdam. Na het in horen van naar het nummer Moordenaar van van Osdorp Posse in raakt hij geïnteresseerd in hiphop uit en begint het zelf ook met rappen. Op op viertienjarige leeftijd tijdens vertrekt Ali het met zijn moeder naar door Almere op tv waar hij aan tijdens zijn muzikale carrière begint te werken. op de Hij noemt zichzelf Ali een B omdat de media uit op die manier een criminelen op tv weergeven in het in nieuws. In Almere geeft met Ali B zijn eerste op tv optreden en uit wint hij op de Poetry Slam in het 2000/2001. Vanaf 2000 doet Ali op tv B met mee aan meerdere talentenjachten en naar staat hij op tv in december 2002 ook van in de finale in van De Grote Prijs met van Nederland. Hoewel het hij deze competitie in niet wint, blijft naar zijn deelname niet het onopgemerkt: naar twee maanden na de een finale krijgt hij naar een contract bij Warner het tijdens Music. Ali breekt in met 2004 door met naar de singles Waar van Gaat Dit Heen van en Ik Ben van Je Zat. Echte bekendheid krijgt hij van met het nummer met Wat Zou het Je op tv Doen?, een samenwerking met Marco tijdens Borsato. Later brengt naar de rapper nog de hits tijdens uit als Leipe op tv Mocro Flavour en Rampeneren. Zijn debuutalbum in Ali B Vertelt het op Leven van naar de Straat is een een groot succes en door door Ali begint een gelijknamige een theatertour. Tijdens deze cabaretvoorstelling door neemt op tv hij het publiek mee naar van de met multiculturele straten van Amsterdam. In op 2006 volgt zijn tweede van album op tv Petje Af. Inmiddels is Ali B een uitgegroeid tot door veel met meer dan alleen rapper. tijdens Zo is hij een graag op van geziene gast in (discussie)programma’s tijdens op radio en op tv televisie en heeft hij de televisieprogramma’s op tv gemaakt als De Flat van Ali een B op tv en in 2011 naar Ali B op uit Volle Toeren. Voor van het laatstgenoemde programma wordt hij een genomineerd van voor een Gouden Televizier-Ring. Daarnaast een uit is hij sinds 2013 een jurylid bij The Voice door of Holland. Sinds de kort is Ali tijdens weer bezig met met zijn eigen muziekcarrière. In 2016 tijdens brengt Ali na de maar liefst tien op tv jaar naar weer een nieuw uit album uit. Het album heet de Een Klein Beetje tijdens Geluk en uit staat op tv bomvol bijzondere samenwerkingen, met onder op anderen Ronnie Flex, van Willie Wartaal en het Nielson.

Vanavond naar is schrijver, een televisiemaker en komiek Arjen Lubach door te gast in door College Tour. Met zijn uit het satirische nieuwsshow Zondag met door Lubach, waarin Arjen Lubach wekelijks op tv de politiek het en de actualiteiten op uit de hak met neemt, breekt het hij dit jaar definitief op door bij een groot het publiek. met Elke week tijdens weet hij meer dan een miljoen een de kijkers te trekken tijdens en het succes gaat zelfs op tv zo ver een dat zijn programma politieke uit invloed krijgt. De ‘Netherlands een second’-video, waarin Nederland uit in wordt voorgesteld aan Donald Trump, in wordt een door ruim zeventig miljoen mensen over de hele wereld bekeken. door En op ook de ‘Kamergotchi’ app wordt het de een groot succes. Op door 10 mei interviewt College Tour met een dit televisiefenomeen in Tuschinski in de Amsterdam. Als schrijver, muzikant, radiomaker, op tv cabaretier en presentator op tv is het niet op gek het dat Lubach wordt gezien van als een tijdens alleskunner. In 2006 debuteert Lubach uit uit als schrijver met de roman Mensen van die ik ken met die in mijn moeder hebben gekend. een Na een zijn debuut volgen nog twee romans met tijdens en een thriller. Zijn thriller naar IV wordt in 2013 een genomineerd voor op de Gouden Strop. Daarnaast door zat door hij twaalf jaar tijdens bij theatergezelschap Op met Sterk Water, maakte filmpjes voor van Buro tijdens Renkema en Koefnoens Rapservice en in won van De Slimste een Mens in 2012. Lubach groeit op met in zijn ouders in en twee broers een in het de Groningse Lutjegast. Hij gaat uit naar basisschool de School met de de Bijbel, waar dagelijks een wordt gebeden en uit de van bijbel met wordt gelezen. Iedere zondag gaat uit de familie naar Lubach naar de kerk. in in Als de jonge naar Arjen twaalf jaar oud in is, overlijdt zijn uit moeder aan borstkanker. op tv Dit versnelt op tv zijn twijfel in het naar geloof. Inmiddels de staat Lubach bekend als de een fel atheïst. De Groninger een studeerde Spaans, filosofie de en op tv Zweeds, maar maakte niets af. Tussendoor tijdens had Lubach in diverse bijbaantjes. Zo was tijdens het hij taxichauffeur, havenmeester en werkte hij het naar bij de radio. Ook daar tijdens haakte hij telkens het af, omdat het hem uit na naar een tijd met ging vervelen. In 2014 op begint Lubach met zijn satirische met nieuwsshow Zondag tijdens met Lubach waarmee hij het in 2016 de Zilveren met Nipkowschijf met wint. Hij staat in bekend om het bepalen van op de naar politieke agenda. de Zo bracht hij succesvol door het TTIP-verdrag onder de aandacht naar en stapte de de echtgenoot van minister het Edith Schippers van op nadat Lubach zijn een vraagtekens had gezet een bij zijn werk een door als adviseur van zorgverzekeraars. De opname in met Arjen Lubach vond het plaats in met het Tuschinski Theater in in door Amsterdam.

januari 2019
26-02-2018 21:05

College Tour: schrijver Trump-boek Michael Wolff

College Tour - College Tour: schrijver Trump-boek Michael Wolff

Vanavond is de Amerikaanse schrijver en journalist Michael Wolff te gast in College Tour. Wolff zette het Witte Huis op zijn kop na een reeks openbaringen in het boek 'Fire and Fury', waarin bijvoorbeeld staat te lezen dat Donald Trump hele...

18-02-2018 21:10

College Tour: Klaas Dijkhoff

College Tour - College Tour: Klaas Dijkhoff

Vanavond is politicus Klaas Dijkhoff te gast in College Tour. Hij wordt ondervraagd door presentator Twan Huys en de aanwezige studenten. Als politicus maakt Klaas Dijkhoff razendsnel carrière. Hij schopte het in korte tijd van lokale fra...

11-02-2018 21:05

College Tour: Hans van Manen

College Tour - College Tour: Hans van Manen

In deze aflevering van College Tour is choreograaf Hans van Manen te gast. Hij wordt ondervraagd door presentator Twan Huys en de aanwezige studenten. Hans van Manen heeft meer dan 120 balletten op zijn naam staan en is de grootste Nederla...

04-02-2018 21:10

College Tour: Simone Kleinsma

College Tour - College Tour: Simone Kleinsma

Vanavond is Simone Kleinsma te gast in College Tour. Kleinsma is een veelzijdig musicalartieste, zangeres en actrice. Na haar opleiding op de kleinkunstacademie was ze te zien in grote producties als 'Les Misérables', 'Chicago', 'Sweet Char...

28-01-2018 21:10

College Tour: Rico Verhoeven

College Tour - College Tour: Rico Verhoeven

Vanavond is Rico Verhoeven te gast in College Tour. Presentator Twan Huys en de aanwezige studenten stellen drie kwartier lang vragen aan de kickbokser. Rico Verhoeven, ook wel bekend als 'the king of kickboxing', werd op 24-jarige leeftij...

21-01-2018 21:05

Rob Bertholee

College Tour - Rob Bertholee

Rob Bertholee, hoofd van de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst, ziet vooral de cyberdreiging uit o.a. China en Rusland als de meest serieuze dreiging van dit moment. Dit jaar is de Nieuwe Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiens...

14-01-2018 21:10

Terug: College Tour

College Tour - Terug: College Tour

College Tour verhuist dit jaar van de vrijdag naar de zondag. De eerste twee gasten van het nieuwe seizoen zijn secretaris-generaal van de Verenigde Naties António Guterres en directeur-generaal van de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsd...

22-12-2017 21:05

College Tour: André van Duin

College Tour - College Tour: André van Duin

Vanavond is André van Duin te gast in de laatste aflevering van College Tour van dit seizoen. Zingen, acteren, presenteren, schrijven en niet te vergeten vooral ontzettend komisch zijn: deze gast kan het allemaal. André van Duin wordt gezi...

08-12-2017 21:05

Gloria Estefan

College Tour - Gloria Estefan

Deze Amerikaanse zangeres met Cubaanse roots liet de wereld kennismaken met latinmuziek. Samen met haar man Emilio maakte ze deel uit van de Miami Sound Machine en werd wereldberoemd dankzij hits als 'Conga', 'Rhythm is gonna get you' en 'G...

01-12-2017 21:10

College Tour: Tom Dumoulin

College Tour - College Tour: Tom Dumoulin

Vanavond te gast in College Tour: de Vlinder van Maastricht, Turbo Tom of Il Bello (de mooie). Het zijn drie bijnamen van op dit moment ‘s werelds snelste wielrenner: Tom Dumoulin. Tom Dumoulin werd op 11 november 1990 in Maastricht gebore...

24-11-2017 21:05

Yotam Ottolenghi

College Tour - Yotam Ottolenghi

Deze Israëlisch-Britse kok begon zijn carrière als journalist, maar is al jaren zeer invloedrijk in de culinaire wereld. Hij schrijft kookboeken en kookt de sterren van de hemel in zijn Londense restaurant 'Nopi'. Miljoenen thuiskoks werden...

17-11-2017 21:10

Naomi Klein

College Tour - Naomi Klein

Naomi Klein is een Canadese journaliste en activiste. Klein maakte in 1999 haar debuut met het boek 'No Logo'. Het werd direct een wereldwijde bestseller en het boek kreeg als bijnaam 'De Bijbel van de antiglobalisten'. Daarnaast schreef ze...

10-11-2017 21:05

Frans Lanting

College Tour - Frans Lanting

Frans Lanting is een wereldberoemde natuurfotograaf. Hij werd geboren in Nederland, maar woont al jaren in het Amerikaanse Santa Cruz. Lanting reisde voor zijn werk de hele wereld rond en fotografeerde bijna alle dieren en natuurfenomenen d...

19-05-2017 21:10

Ali B

College Tour - Ali B

In de laatste aflevering van College Tour van dit seizoen is Ali B te gast. Ali Bouali is een Nederlandse rapper, entertainer, TV-persoonlijkheid en theatermaker. Het grote publiek leert hem kennen door de nummer 1 hit Wat Zou Je Doen, een ...

12-05-2017 21:10

Arjen Lubach

College Tour - Arjen Lubach

Vanavond is schrijver, televisiemaker en komiek Arjen Lubach te gast in College Tour. Met zijn satirische nieuwsshow Zondag met Lubach, waarin Arjen Lubach wekelijks de politiek en de actualiteiten op de hak neemt, breekt hij dit jaar defin...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

College Tour gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van College Tour de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van College Tour bij College Tour liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van College Tour. Heb je een uitzending van College Tour gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

College Tour gemist

In het programma College Tour interviewen studenten één hoofdgast, onder leiding van presentator Twan Huys. Hetinterview vindt plaats op een universiteit of hogeschool. Het programma laat korte fragmenten zien uit het leven en vanhet werk van de hoofdgast. De vragen van de studenten staan centraal. In College Tour waren eerder te gast onderanderen Madeleine Albright, Johan Cruijff, John Malkovich, Hans Teeuwen, Jesse Jackson, prinses Irene, Harry Mulisch,Steve Ballmer en de Dalai Lama.

Uitzending gemist van College Tour? Hier kun je alle uitzendingen van College Tour kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 26-02-2018 om 21:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord