Programma gemist?

Vanavond met is de Amerikaanse in schrijver en van journalist Michael Wolff te op tv gast in de College Tour. Wolff zette het Witte een uit Huis op zijn kop na een een door reeks openbaringen in het boek 'Fire door uit and Fury', waarin bijvoorbeeld staat te naar lezen dat Donald het Trump helemaal op geen president wilde uit worden, dat hij naar McDonald's eet omdat tijdens hij naar bang is vergiftigd te een worden en dat Steve Bannon in de ontmoeting naar van Jared Kushner en van door Donald Trump jr. met de Russische uit het advocate Natalia Veselnitskaya een een vorm van uit verraad noemt. President Trump was duidelijk door niet blij met tijdens tijdens het boek van Michael Wolff. door Op Twitter schreef in hij: "Michael Wolff tijdens is a total loser uit who made up het stories in order uit to sell tijdens this really op boring and een untruthful book." Onlangs werd door bekend dat er een een televisieserie wordt gemaakt met over de op onthullingen in 'Fire and uit Fury'. Wolff komt voor het het een dag naar uit Nederland en geeft een de exclusief televisie-interview aan tijdens 'College Tour'.

Vanavond uit is politicus Klaas Dijkhoff te op uit gast in College Tour. Hij wordt op de ondervraagd door presentator Twan Huys uit en de tijdens aanwezige studenten. op Als politicus maakt Klaas Dijkhoff razendsnel een carrière. Hij naar schopte op tv het in korte tijd van lokale naar fractievoorzitter van tijdens de VVD van in Breda tot voorzitter van van de landelijke door VVD-fractie. naar Dijkhoff werd bij door het grote publiek bekend toen met hij door in 2015 staatssecretaris van Veiligheid en het Justitie werd. op In die functie van werd tijdens hij vrijwel direct geconfronteerd met op tv een grote stroom vluchtelingen door uit uit het door de oorlog geteisterde Syrië. In van datzelfde jaar wordt Dijkhoff door met het de parlementaire pers uitgeroepen tot politicus het van tijdens het jaar. Dat een is niet in de enige prijs die een Dijkhoff tijdens zijn politieke carrière in won: hij werd van gekozen als van meest op sexy politicus van het Binnenhof, won op het programma tijdens De Slimste in Mens en werd het dit jaar uitgeroepen tijdens tot best geklede op tv man door het het blad Esquire. Op een persoonlijk vlak tijdens was 2017 een het goed jaar voor Dijkhoff: hij een stapte in het huwelijksbootje uit en werd voor naar het eerst een vader.

In deze aflevering in van College Tour op tv is choreograaf tijdens Hans van Manen op tv te gast. met Hij wordt ondervraagd met door presentator Twan Huys naar en het de aanwezige studenten. Hans van een Manen heeft uit meer dan 120 het balletten op zijn van naam staan en is op de grootste Nederlandse choreograaf een aller tijden. een Geen choreograaf heeft zo'n van stempel op de de dans de in Nederland gedrukt als Van Manen in en hij naar wordt van dan ook wel de op 'Mondriaan van met de dans' genoemd. Zijn tijdens werk wordt over door de hele het wereld gedanst en is op populairder dan de ooit. Van Manen is de vaste een choreograaf van het met naar Nationale Ballet. Hij tijdens ontvangt voor zijn werk tal van van tijdens prijzen en er zijn internationaal met vijftig een balletgezelschappen die zijn dansen het uitvoeren. Vorig jaar kreeg de Van Manen van de hoogste onderscheiding op van cultuurgebied in Frankrijk: op tv hij van werd benoemd tot Commandeur des Arts de et een des Lettres. Van Manen op is de eerste Nederlandse de naar podiumkunstenaar die de titel krijgt. met Afgelopen op tv jaar werd Van Manen 85 jaar, met maar met hij denkt nog in lang niet aan stoppen. College door Tour interviewt deze op tv meesterchoreograaf in met Amsterdam.

Vanavond is Simone met op tv Kleinsma te gast in in College Tour. Kleinsma is een met veelzijdig een musicalartieste, zangeres en actrice. in Na haar op tv opleiding op de kleinkunstacademie op was ze te naar zien in grote op producties als 'Les Misérables', met 'Chicago', 'Sweet van Charity', 'Mamma Mia!' met en 'Sister Act'. in Het grote op tv succes op televisie kwam in op tv 1997, met de op naar populaire comedyserie Kees & Co. Samen tijdens met op tv Paul de met Leeuw scoort ze een grote de hit met van de ballad de 'Zonder jou'. Kleinsma heeft naar een bewogen jaar achter door de rug. In tijdens januari 2017 ontving met ze de prestigieuze met Musical Oeuvre naar Award en met op 24 september ging de op tv zeer positief ontvangen het musical 'Was op getekend, Annie in M.G. Schmidt' in première, waarin op tv Kleinsma door de titelrol vertolkt. tijdens Maar het was ook het van jaar met waarin haar man, regisseur tijdens Guus Verstraete, plotseling overleed. door In College op Tour blikt Simone Kleinsma tijdens terug, niet op alleen op de 2017 maar op haar gehele met carrière.

Vanavond de is Rico Verhoeven te van gast in door College Tour. Presentator Twan Huys het met en de aanwezige studenten door stellen drie kwartier lang vragen met in aan de kickbokser. Rico Verhoeven, ook tijdens wel bekend als 'the met king op of kickboxing', werd op met 24-jarige van leeftijd wereldkampioen kickboksen met bij de zwaargewichten het in Chicago. Sindsdien won hij uit zeven wereldtitels op op rij. In de ring de vecht hij tegen van de op grote jongens zoals Badr de Hari, Peter Aerts en op tv in Jamal Ben Saddik. door Is er leven met na zijn carrière in de ring? tijdens Als het aan op tv Verhoeven ligt een wel. Hij zou het in liefst in op de de voetsporen treden van op tv Jean-Claude Van Damme en Sylvester op tv Stallone in tijdens Hollywood.

Rob Bertholee, hoofd in van tijdens de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst, het ziet vooral door de in cyberdreiging uit o.a. China op tv en Rusland als de meest in uit serieuze dreiging van dit moment. Dit met jaar is de naar Nieuwe Wet op een de inlichtingen- op tv en een veiligheidsdiensten aangenomen, de een 'sleepwet', waarover een referendum gehouden zal in in worden.

College Tour in verhuist dit uit jaar van de vrijdag de naar de zondag. De uit eerste met twee gasten van het op nieuwe seizoen met zijn secretaris-generaal van de in Verenigde Naties door António Guterres de en directeur-generaal van de de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst op tv Rob Bertholee. Guterres is door te zien tijdens in uit de uitzending van op vanavond. Als secretaris-generaal van de Verenigde Naties van is hij één een van de op tv machtigste in mensen op aarde: António Guterres op tv (68). De naar oud-premier van Portugal het bekleedt sinds een 1 januari 2017 de van hoogste functie binnen de VN uit uit en zet zich op die de positie in voor het vrede en veiligheid, door duurzame op tv ontwikkeling en mensenrechten. Hij doet van dat in door een tijd met die getekend wordt door wereldwijde onrust tijdens en vele de conflicten, zoals de de oorlog in Syrië, de het nucleaire dreiging tijdens van van Noord-Korea en de humanitaire ramp in op de Jemen. Eerder was op tv Guterres al actief voor met de Verenigde Naties met als de door Hoge Commissaris voor de Vluchtelingen. In door uit College Tour blikt hij terug op op zijn eerste met jaar met als secretaris-generaal van de VN en op kijkt hij de vooruit naar 2018, het een jaar waarin in Nederland een op tv tijdelijke zetel in zal krijgen in de uit Veiligheidsraad van de Verenigde uit Naties.

Vanavond uit is André van Duin in te gast in de de laatste aflevering van op College Tour van door dit seizoen. Zingen, acteren, de door presenteren, schrijven en niet te vergeten het vooral de ontzettend komisch zijn: door deze gast kan de het allemaal. André in van Duin wordt van gezien als een van in de meest succesvolle komieken op tv op tv van Nederland. Inmiddels is hij al van meer uit dan 50 jaar met te zien op het tv en in de tijdens Nederlandse theaters. André tijdens van Duin werd naar op 20 februari 1947 als door tijdens Adrianus Marius Kyvon op tv geboren te Rotterdam. Al op van jonge leeftijd wist André in naar dat hij artiest tijdens wilde worden en daarom begon een hij met het imiteren tijdens van andere door artiesten. Toch ging André naar naar na de lagere school, net als van de andere door jongens uit in de klas, met naar de ambachtsschool. Hij besloot tijdens om mee te doen aan uit naar de talentenjacht van door de AVRO 'Nieuwe Oogst'. door André bleek talent te tijdens hebben en won. Sindsdien in ging zijn carrière op tv bergopwaarts. In een 1968 maakte hij van zijn eerste televisieshow, 'Een in avondje door tv met André'. Later maakte op tv van hij furore met programma’s als Animal op tv Crackers en tijdens De Dik Voormekaar naar Show. Als zanger scoorde hij naar tijdens hits met carnavalskrakers als Willempie, Er naar staat een paard een in de gang met en Pizza op tv Lied. op Na een behoorlijk portfolio aan door typetjes die André uit gespeeld heeft met is het binnenkort van tijd voor serieuzer acteerwerk. Dit tijdens najaar speelt André op samen op tv met Olga Zuiderhoek en uit Keeshulst de in hoofdrol in de dramaserie de Het geheime dagboek van het tijdens Hendrik Groen, gebaseerd op het door boek 'Pogingen de iets van het het leven te maken'. Na meer door dan vijftig jaar in de het vak te naar in hebben gezeten heeft met André heel wat prijzen een gewonnen. Na diverse in oeuvreprijzen en een Televizierring de is hij een zelfs benoemd tot op tv Officier in de Orde de van Oranje-Nassau. Op 9 een met december sprak Twan van Huys met André van op tv Duin in het op DeLaMar Theater een voor deze aflevering van College op tv Tour.

Deze met Amerikaanse zangeres met Cubaanse in roots op liet de wereld kennismaken met latinmuziek. van Samen op met haar man Emilio maakte op tv ze deel uit een van van de Miami naar Sound Machine en werd wereldberoemd van dankzij door hits als 'Conga', 'Rhythm is tijdens gonna get you' het en 'Get naar on your feet'. Ze verkocht het in tot nu toe meer naar dan honderd uit miljoen albums, won zeven Grammy's en in als kroon op door haar werk in is er een musical de over van haar carrière gemaakt. Op 29 tijdens oktober met a.s. gaat van de musical 'On Your uit Feet!' in het het Beatrixtheater in het Utrecht in première. Estefan woont in op tv Miami en wordt in daar onder op tv de Cubaanse inwoners als de in heldin gezien. Haar grootste droom is op door om nog eens de op te treden door in een vrij de Cuba.

Vanavond op tv te gast in in College Tour: de Vlinder op van Maastricht, met Turbo Tom of Il Bello in (de tijdens mooie). Het zijn drie bijnamen tijdens van op tv op dit moment door ‘s werelds snelste wielrenner: naar Tom Dumoulin. Tom een Dumoulin werd op 11 uit november in 1990 in Maastricht geboren. de Na de basisschool uit volgde Tom het uit gymnasium aan het tijdens Bonnefanten College. Op in dat moment naar ontdekte hij waar zijn passie lag: in wielrennen. Op 15 op door jarige leeftijd trok Tom voor tijdens het eerst de heuvels door van Limburg met in. In de eerste instantie als een leuke hobby, maar toen in hij een werd afgewezen voor de studie met geneeskunde besloot hij dat met hij een een groot wielrenner zou van worden. Tom voegde naar zich bij de een ‘beloften’ groep, waarin getalenteerde met de 18 tot 23-jarigen samen op wielrennen. Later besloot Tom door toch te door gaan studeren: gezondheidswetenschappen uit aan de Universiteit van Maastricht, het om zich door later een te kunnen specificeren in bewegingswetenschappen. van Maar zo naar ver kwam het niet, want van zijn met wielrentalent bleek het niet goed samen te gaan met door studeren aan de van universiteit. Zijn op overgave voor uit de wielersport bleek geen op tv verkeerde keuze en de zeker niet onverdienstelijk. de In 2013 maakte een Tom zijn tijdens debuut in de Tour de France. op tv In op tv 2014 versloeg hij wielergrootheid in Cancellara met tijdens de Eneco Tour, van en kon hij zijn eerste uit naar ritzege op zijn naam zetten. In van tijdens 2015 droeg hij vier dagen door de het gele leiderstrui tijdens de Tour de de France en door enkele dagen uit de rode leiderstrui op in de door Vuelta (Ronde van Spanje). Een het jaar de later startte Dumoulin ook de Giro op tv d’Italia, een en ook daar droeg met hij zes dagen de het leiderstrui. uit Ook behaalde hij het etappezeges tijdens de een Tour de France: De Koninginne-etappe het én een door individuele tijdrit. Na een diverse successen moest 2017 in echt een het jaar worden van Tom door Dumoulin. naar En dat werd uit het. Tijdens de Giro d’Italia het wist door Dumoulin als eerste met Nederlander ooit de eindzege te uit behalen. Een ongekende prestatie. op Na deze winst het wilde de uit meesterlijke Dumoulin meer, tijdens en dus ging naar hij door. Zijn het specialisme, tijdens tijdrijden, leidde hem het tot een ongekende prestatie. Zijn prestaties door naar werden rijkelijk beloond: tijdens Dumoulin werd benoemd tot op tv Ridder in de orde van het Oranje-Nassau en tot op tv Limburger een van Verdienste. In College Tour blikt de de in vlinder van van Maastricht terug op het tijdens meest succesvolle jaar van zijn van carrière tot door nu toe. op tv En hij kijkt uit voorruit, want wat heeft Tom de Dumoulin naar de komende jaren nog in naar zijn met mars?

Deze Israëlisch-Britse met kok begon zijn door carrière als naar journalist, maar is al de jaren zeer invloedrijk de in de culinaire op tv wereld. Hij schrijft op kookboeken en op tv kookt de sterren van de met het hemel in zijn Londense op tv restaurant 'Nopi'. op Miljoenen thuiskoks werden geïnspireerd tijdens door Ottolenghi's moderne, op groenten door gebaseerde Arabische naar kookstijl: een mix van op diverse naar keukens uit de zowel het Midden-Oosten van als het westen. Ottolenghi zette naar het gebruik van door ingrediënten als sumak, op za'atar van en granaatappelpitten op de kaart. Ottolenghi een heeft het een bereiden van groenten tot in kunst verheven. Zijn uit in bekendste boeken zijn 'Plenty', 'Plenty More' in en 'Jerusalem'. het Binnenkort verschijnt zijn nieuwe tijdens boek tijdens 'Sweet'.

Naomi Klein van is tijdens een Canadese journaliste uit en activiste. Klein maakte in 1999 het haar debuut met het het boek naar 'No Logo'. de Het werd direct de een wereldwijde bestseller en van het boek kreeg als van bijnaam de 'De Bijbel van de antiglobalisten'. op Daarnaast schreef tijdens ze door onder meer de boeken 'De Shockdoctrine: naar op tv de opkomst van het rampenkapitalisme' (2007) met en 'This Changes tijdens Everything: het Capitalism vs The met Climate' (2014). Over het naar laatste boek, 'This het Changes Everything', maakte door ze samen een met haar uit man, filmmaker Avi Lewis, tijdens een gelijknamige documentaire. Deze van zomer in bracht Klein haar nieuwste in boek 'Nee uit is niet genoeg' uit, waarin ze door vertelt een waarom Donald een Trump in het Witte de Huis volgens met haar een gevaar het is voor de op tv wereld.

Frans naar Lanting is een wereldberoemde natuurfotograaf. op Hij werd geboren op tv op in Nederland, maar woont al jaren van in het Amerikaanse het Santa Cruz. naar Lanting reisde voor zijn de werk de de hele wereld een rond en fotografeerde bijna door alle van dieren en natuurfenomenen die een er bestaan. Als de ambassadeur van WNF maakt de Lanting zich hard voor op de toekomst een van het onze planeet. Naar eigen van zeggen werkt in Lanting op het snijvlak van natuurfotografie, op tv een wetenschap, journalistiek en kunst. Zijn werk in wordt gepubliceerd van in tijdschriften als National tijdens Geographic en uit in zijn eigen boeken. van Zijn met nieuwste boek uit 'Into Africa' verschijnt in binnenkort.

In de naar laatste aflevering tijdens van College het Tour van dit seizoen is Ali een B te op tv gast. Ali Bouali is uit een Nederlandse rapper, naar in entertainer, TV-persoonlijkheid en theatermaker. van Het grote publiek leert hem in kennen het door de nummer 1 een hit Wat met Zou Je Doen, op een samenwerking met Marco in Borsato. Naast artiest is op tv dit multitalent ook door platenbaas en door beheert hij naar zijn eigen management- en entertainmentbedrijf door SPEC Entertainment. met Ook tijdens richtte hij in in 2013 samen met Najib van Amhali een eigen van TV-productiehuis op: North het Sea Camel. College Tour interviewde uit de hem in Boom Chicago de in Amsterdam. Ali B tijdens wordt op 16 naar oktober tijdens 1981 geboren in Zaanstad. Op van tweejarige leeftijd verhuist naar hij naar Amsterdam. op Na het horen naar van het het nummer Moordenaar uit van Osdorp Posse uit raakt hij geïnteresseerd in een hiphop en met begint zelf ook met rappen. naar Op door viertienjarige leeftijd vertrekt tijdens Ali met zijn moeder op tv naar Almere waar hij aan de zijn in muzikale carrière begint te werken. op Hij noemt zichzelf met Ali B op tv omdat de van media op van die manier criminelen weergeven in in het met nieuws. In Almere geeft Ali in B zijn eerste tijdens optreden en door wint hij in de Poetry Slam in 2000/2001. Vanaf op 2000 doet Ali tijdens B een mee aan meerdere talentenjachten tijdens en staat hij door in december 2002 naar ook in de finale van door De Grote Prijs de van van Nederland. Hoewel van hij deze competitie niet wint, blijft op tv een zijn deelname niet de onopgemerkt: twee maanden in na de finale krijgt hij een een contract bij Warner op tv Music. Ali breekt in op tv de 2004 door met de singles Waar op met Gaat Dit Heen en tijdens Ik Ben Je Zat. door Echte naar bekendheid krijgt hij met het nummer tijdens Wat Zou in Je met Doen?, een samenwerking met een Marco Borsato. Later een brengt de rapper nog hits in uit de als Leipe Mocro Flavour en naar Rampeneren. Zijn op tv debuutalbum Ali B Vertelt tijdens het met Leven van de Straat een is een door groot succes en naar Ali begint een gelijknamige theatertour. Tijdens naar een deze cabaretvoorstelling neemt hij het publiek een mee met naar de multiculturele straten van het Amsterdam. In 2006 een volgt zijn de tweede op album Petje Af. Inmiddels is een Ali B uitgegroeid tot veel het een meer dan alleen rapper. de Zo is hij naar een graag de geziene gast in (discussie)programma’s op radio naar en televisie en door heeft hij tijdens televisieprogramma’s het gemaakt als De het Flat van Ali B naar en in 2011 Ali met B op in Volle Toeren. Voor naar het laatstgenoemde programma naar wordt hij genomineerd voor een het Gouden Televizier-Ring. het Daarnaast is een hij sinds 2013 op tv jurylid bij op tv The Voice of in Holland. Sinds kort is Ali weer van bezig op tv met zijn eigen muziekcarrière. In 2016 door brengt naar Ali na maar naar liefst tien jaar weer met een op nieuw album uit. uit Het album heet Een Klein Beetje van Geluk in en staat bomvol op tv bijzondere samenwerkingen, met tijdens onder anderen Ronnie Flex, van Willie een Wartaal en Nielson.

Vanavond is de schrijver, uit televisiemaker en komiek Arjen Lubach met te door gast in College Tour. Met zijn van satirische nieuwsshow Zondag van met Lubach, op waarin Arjen Lubach wekelijks naar de politiek uit en de actualiteiten op het de op hak neemt, het breekt hij dit jaar met definitief door bij een groot door publiek. Elke uit week weet hij meer de dan een door miljoen kijkers een te trekken en het op tv succes gaat de zelfs zo ver dat een zijn programma politieke op tv invloed de krijgt. De ‘Netherlands second’-video, waarin met Nederland wordt de voorgesteld aan Donald Trump, wordt van door ruim tijdens zeventig miljoen mensen over op tv van hele wereld bekeken. En uit ook de ‘Kamergotchi’ naar app wordt een groot in succes. Op uit 10 mei van interviewt College Tour dit televisiefenomeen in tijdens Tuschinski in in Amsterdam. Als van schrijver, muzikant, radiomaker, cabaretier door en presentator is het niet door tijdens gek dat Lubach wordt gezien als uit een alleskunner. In tijdens 2006 uit debuteert Lubach als schrijver door met de de roman Mensen die ik ken het die mijn met moeder naar hebben gekend. Na door zijn debuut volgen nog twee romans op en een van thriller. Zijn door thriller IV wordt in het 2013 een genomineerd voor de Gouden Strop. door Daarnaast zat in hij twaalf jaar bij theatergezelschap in Op Sterk Water, uit maakte filmpjes op tv voor op Buro Renkema en Koefnoens Rapservice van en op tv won De Slimste Mens in 2012. Lubach op groeit op uit met zijn ouders tijdens en een twee broers in het Groningse tijdens Lutjegast. van Hij gaat naar basisschool School van met de Bijbel, in waar dagelijks wordt gebeden naar en uit de de bijbel op tv wordt gelezen. Iedere door zondag gaat de familie in Lubach naar de kerk. met Als de tijdens jonge Arjen op twaalf jaar in oud is, overlijdt van zijn moeder aan op tv borstkanker. Dit versnelt zijn door twijfel in het geloof. Inmiddels de op staat Lubach bekend als een naar fel atheïst. De Groninger van studeerde Spaans, filosofie met en met Zweeds, maar maakte op niets af. Tussendoor op tv had Lubach diverse het bijbaantjes. Zo was hij taxichauffeur, havenmeester met en met werkte hij bij tijdens de radio. Ook daar haakte naar hij telkens een af, omdat het hem de na een tijd een ging vervelen. In 2014 de begint Lubach met het door zijn satirische nieuwsshow Zondag met met Lubach waarmee hij met in 2016 de door Zilveren Nipkowschijf een wint. Hij staat bekend om op naar het bepalen van de politieke agenda. naar Zo van bracht hij naar succesvol het TTIP-verdrag onder uit de aandacht op tv en stapte de echtgenoot van van minister de Edith Schippers op door nadat Lubach zijn van vraagtekens had gezet bij zijn werk op als een adviseur van met zorgverzekeraars. De opname met Arjen door Lubach vond een plaats in het Tuschinski Theater in de uit Amsterdam.

juli 2020
26-02-2018 21:05

College Tour: schrijver Trump-boek Michael Wolff

College Tour - College Tour: schrijver Trump-boek Michael Wolff

Vanavond is de Amerikaanse schrijver en journalist Michael Wolff te gast in College Tour. Wolff zette het Witte Huis op zijn kop na een reeks openbaringen in het boek 'Fire and Fury', waarin bijvoorbeeld staat te lezen dat Donald Trump hele...

18-02-2018 21:10

College Tour: Klaas Dijkhoff

College Tour - College Tour: Klaas Dijkhoff

Vanavond is politicus Klaas Dijkhoff te gast in College Tour. Hij wordt ondervraagd door presentator Twan Huys en de aanwezige studenten. Als politicus maakt Klaas Dijkhoff razendsnel carrière. Hij schopte het in korte tijd van lokale fra...

11-02-2018 21:05

College Tour: Hans van Manen

College Tour - College Tour: Hans van Manen

In deze aflevering van College Tour is choreograaf Hans van Manen te gast. Hij wordt ondervraagd door presentator Twan Huys en de aanwezige studenten. Hans van Manen heeft meer dan 120 balletten op zijn naam staan en is de grootste Nederla...

04-02-2018 21:10

College Tour: Simone Kleinsma

College Tour - College Tour: Simone Kleinsma

Vanavond is Simone Kleinsma te gast in College Tour. Kleinsma is een veelzijdig musicalartieste, zangeres en actrice. Na haar opleiding op de kleinkunstacademie was ze te zien in grote producties als 'Les Misérables', 'Chicago', 'Sweet Char...

28-01-2018 21:10

College Tour: Rico Verhoeven

College Tour - College Tour: Rico Verhoeven

Vanavond is Rico Verhoeven te gast in College Tour. Presentator Twan Huys en de aanwezige studenten stellen drie kwartier lang vragen aan de kickbokser. Rico Verhoeven, ook wel bekend als 'the king of kickboxing', werd op 24-jarige leeftij...

21-01-2018 21:05

Rob Bertholee

College Tour - Rob Bertholee

Rob Bertholee, hoofd van de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst, ziet vooral de cyberdreiging uit o.a. China en Rusland als de meest serieuze dreiging van dit moment. Dit jaar is de Nieuwe Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiens...

14-01-2018 21:10

Terug: College Tour

College Tour - Terug: College Tour

College Tour verhuist dit jaar van de vrijdag naar de zondag. De eerste twee gasten van het nieuwe seizoen zijn secretaris-generaal van de Verenigde Naties António Guterres en directeur-generaal van de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsd...

22-12-2017 21:05

College Tour: André van Duin

College Tour - College Tour: André van Duin

Vanavond is André van Duin te gast in de laatste aflevering van College Tour van dit seizoen. Zingen, acteren, presenteren, schrijven en niet te vergeten vooral ontzettend komisch zijn: deze gast kan het allemaal. André van Duin wordt gezi...

08-12-2017 21:05

Gloria Estefan

College Tour - Gloria Estefan

Deze Amerikaanse zangeres met Cubaanse roots liet de wereld kennismaken met latinmuziek. Samen met haar man Emilio maakte ze deel uit van de Miami Sound Machine en werd wereldberoemd dankzij hits als 'Conga', 'Rhythm is gonna get you' en 'G...

01-12-2017 21:10

College Tour: Tom Dumoulin

College Tour - College Tour: Tom Dumoulin

Vanavond te gast in College Tour: de Vlinder van Maastricht, Turbo Tom of Il Bello (de mooie). Het zijn drie bijnamen van op dit moment ‘s werelds snelste wielrenner: Tom Dumoulin. Tom Dumoulin werd op 11 november 1990 in Maastricht gebore...

24-11-2017 21:05

Yotam Ottolenghi

College Tour - Yotam Ottolenghi

Deze Israëlisch-Britse kok begon zijn carrière als journalist, maar is al jaren zeer invloedrijk in de culinaire wereld. Hij schrijft kookboeken en kookt de sterren van de hemel in zijn Londense restaurant 'Nopi'. Miljoenen thuiskoks werden...

17-11-2017 21:10

Naomi Klein

College Tour - Naomi Klein

Naomi Klein is een Canadese journaliste en activiste. Klein maakte in 1999 haar debuut met het boek 'No Logo'. Het werd direct een wereldwijde bestseller en het boek kreeg als bijnaam 'De Bijbel van de antiglobalisten'. Daarnaast schreef ze...

10-11-2017 21:05

Frans Lanting

College Tour - Frans Lanting

Frans Lanting is een wereldberoemde natuurfotograaf. Hij werd geboren in Nederland, maar woont al jaren in het Amerikaanse Santa Cruz. Lanting reisde voor zijn werk de hele wereld rond en fotografeerde bijna alle dieren en natuurfenomenen d...

19-05-2017 21:10

Ali B

College Tour - Ali B

In de laatste aflevering van College Tour van dit seizoen is Ali B te gast. Ali Bouali is een Nederlandse rapper, entertainer, TV-persoonlijkheid en theatermaker. Het grote publiek leert hem kennen door de nummer 1 hit Wat Zou Je Doen, een ...

12-05-2017 21:10

Arjen Lubach

College Tour - Arjen Lubach

Vanavond is schrijver, televisiemaker en komiek Arjen Lubach te gast in College Tour. Met zijn satirische nieuwsshow Zondag met Lubach, waarin Arjen Lubach wekelijks de politiek en de actualiteiten op de hak neemt, breekt hij dit jaar defin...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

College Tour gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van College Tour de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van College Tour bij College Tour liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van College Tour. Heb je een uitzending van College Tour gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

College Tour gemist

In het programma College Tour interviewen studenten één hoofdgast, onder leiding van presentator Twan Huys. Hetinterview vindt plaats op een universiteit of hogeschool. Het programma laat korte fragmenten zien uit het leven en vanhet werk van de hoofdgast. De vragen van de studenten staan centraal. In College Tour waren eerder te gast onderanderen Madeleine Albright, Johan Cruijff, John Malkovich, Hans Teeuwen, Jesse Jackson, prinses Irene, Harry Mulisch,Steve Ballmer en de Dalai Lama.

Uitzending gemist van College Tour? Hier kun je alle uitzendingen van College Tour kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 23-06-2019 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!