Programma gemist?

Vanavond uit is de op Amerikaanse schrijver en journalist Michael Wolff de te gast uit in College de Tour. Wolff zette het op tv Witte het Huis op zijn kop van na een reeks in openbaringen in het van boek 'Fire and op tv Fury', waarin met bijvoorbeeld staat te lezen dat in Donald Trump helemaal geen tijdens president wilde tijdens worden, dat hij uit McDonald's tijdens eet omdat hij bang is naar vergiftigd met te worden en op tv dat Steve Bannon de de ontmoeting van Jared met Kushner en Donald Trump een jr. met de van Russische advocate Natalia Veselnitskaya een een vorm van in verraad noemt. President naar Trump was duidelijk de niet blij met door het het boek van met Michael Wolff. Op Twitter naar schreef hij: "Michael Wolff met is het a total loser who tijdens made up tijdens stories in order to sell in this really boring het and tijdens untruthful book." Onlangs werd bekend dat op er een uit televisieserie wordt gemaakt over de uit de onthullingen in 'Fire and het Fury'. Wolff komt met voor op tv een dag naar in Nederland en geeft een van exclusief televisie-interview aan in 'College Tour'.

Vanavond is op tv politicus van Klaas Dijkhoff te uit gast in College Tour. Hij wordt met tijdens ondervraagd door presentator een Twan Huys en de tijdens aanwezige studenten. Als in politicus maakt Klaas Dijkhoff in razendsnel op tv carrière. Hij schopte op tv het in korte tijd van lokale het fractievoorzitter van door de VVD in Breda de tot voorzitter op tv van de landelijke VVD-fractie. met Dijkhoff werd met bij op het grote publiek de bekend toen hij op in 2015 staatssecretaris van van Veiligheid en Justitie door werd. In die door functie werd op tv hij vrijwel direct van geconfronteerd met een grote stroom vluchtelingen tijdens uit het door met oorlog geteisterde Syrië. naar In datzelfde jaar op wordt Dijkhoff door een de parlementaire pers uit uit uitgeroepen tot politicus van het jaar. naar Dat is niet in de enige tijdens prijs die Dijkhoff in tijdens zijn politieke van carrière won: hij het werd gekozen het als meest sexy politicus op van het in Binnenhof, won het naar programma De naar Slimste Mens en werd op dit jaar uitgeroepen op tv tot best geklede man door de het blad met Esquire. Op persoonlijk op tv vlak door was 2017 een goed jaar tijdens voor Dijkhoff: het hij stapte in het naar huwelijksbootje en werd voor in het eerst tijdens vader.

In in deze aflevering van College het Tour is in choreograaf Hans van Manen in te gast. Hij door wordt ondervraagd door uit presentator op Twan Huys en de aanwezige van studenten. Hans van Manen uit heeft meer dan het 120 balletten op zijn in tijdens naam staan en is naar de grootste Nederlandse choreograaf in aller tijden. Geen choreograaf een heeft zo'n op tv stempel op de dans op in in Nederland gedrukt als het Van Manen op en hij wordt dan ook wel in de 'Mondriaan naar van de dans' genoemd. een Zijn werk de wordt over de hele een wereld gedanst en door is uit populairder dan door ooit. Van Manen van is de vaste choreograaf van het in een Nationale Ballet. Hij ontvangt op tv voor zijn werk op tal van prijzen en er op zijn internationaal op vijftig balletgezelschappen die zijn een dansen uitvoeren. op Vorig jaar kreeg de Van Manen de hoogste de onderscheiding door op cultuurgebied in Frankrijk: hij op tv werd op benoemd tot Commandeur des Arts een et des Lettres. naar Van Manen van is op tv de eerste Nederlandse podiumkunstenaar die van de titel uit krijgt. Afgelopen het jaar werd Van Manen 85 de jaar, maar het hij denkt nog het lang niet aan stoppen. in College Tour interviewt in deze meesterchoreograaf in van Amsterdam.

Vanavond in is Simone Kleinsma te de gast in College een Tour. Kleinsma is een op tv veelzijdig musicalartieste, zangeres een en actrice. Na door haar het opleiding op op de kleinkunstacademie was van ze te zien in door grote producties als 'Les uit Misérables', de 'Chicago', 'Sweet Charity', 'Mamma Mia!' tijdens en een 'Sister Act'. Het de grote succes op van televisie kwam in 1997, met de naar populaire comedyserie naar Kees de & Co. Samen met Paul de naar Leeuw scoort in ze een op grote hit op met de ballad 'Zonder jou'. Kleinsma het heeft uit een bewogen jaar achter op tv de rug. door In januari op tv 2017 ontving ze naar de prestigieuze Musical door Oeuvre Award en op tijdens 24 september ging de tijdens zeer positief ontvangen op tv musical 'Was uit getekend, Annie M.G. Schmidt' naar in première, op waarin Kleinsma door de titelrol vertolkt. Maar het een was tijdens ook het jaar waarin haar man, met regisseur Guus naar Verstraete, plotseling overleed. In uit College Tour blikt het het Simone Kleinsma terug, niet alleen op met 2017 maar door op op haar gehele carrière.

Vanavond de is Rico Verhoeven te op tv gast in door College Tour. door Presentator Twan Huys en met de aanwezige studenten stellen drie door kwartier lang het vragen naar aan de kickbokser. Rico Verhoeven, ook van wel op tv bekend als 'the een king of kickboxing', door werd op 24-jarige op leeftijd wereldkampioen kickboksen bij tijdens de zwaargewichten in van Chicago. Sindsdien won hij zeven op wereldtitels het op rij. In de ring het vecht hij de tegen de grote jongens tijdens naar zoals Badr Hari, Peter Aerts met en Jamal een Ben Saddik. met Is er leven na zijn op tv carrière uit in de ring? Als het aan van door Verhoeven ligt wel. van Hij zou het op liefst in de voetsporen treden met van Jean-Claude op tv Van Damme en in Sylvester Stallone in in Hollywood.

Rob Bertholee, uit hoofd van de uit Algemene uit Inlichtingen- en Veiligheidsdienst, van ziet vooral de van cyberdreiging uit o.a. met China en Rusland als de de meest de serieuze dreiging van uit dit moment. Dit jaar is van de in Nieuwe Wet op een de inlichtingen- en veiligheidsdiensten het aangenomen, de 'sleepwet', waarover een een referendum gehouden zal door van worden.

College Tour verhuist op tv dit op jaar van naar de vrijdag naar de zondag. het De eerste op tv twee gasten van het nieuwe in seizoen zijn secretaris-generaal naar van de door Verenigde Naties door António Guterres en directeur-generaal van van de Algemene op Inlichtingen- en Veiligheidsdienst uit Rob Bertholee. Guterres is het te zien in door de uitzending van van op vanavond. Als secretaris-generaal van de Verenigde Naties op tv is op tv hij één van de een machtigste de mensen op aarde: António in Guterres (68). De oud-premier op van met Portugal bekleedt sinds 1 uit januari 2017 de hoogste functie het tijdens binnen de VN door en zet zich op op die positie in voor een vrede en veiligheid, duurzame op tv ontwikkeling en de mensenrechten. het Hij doet dat in een tijd door op die getekend wordt een door wereldwijde onrust in en vele conflicten, zoals de oorlog in in Syrië, de door nucleaire op dreiging van Noord-Korea en tijdens de humanitaire door ramp in met Jemen. Eerder was Guterres al actief van voor in de Verenigde op tv Naties als de op tv Hoge Commissaris voor de Vluchtelingen. In een College op Tour blikt hij terug een op zijn op eerste jaar op tv als secretaris-generaal van naar de VN en kijkt op tv hij vooruit naar 2018, tijdens het tijdens jaar waarin Nederland een tijdelijke zetel op tv naar zal krijgen in de Veiligheidsraad van met de de Verenigde Naties.

Vanavond het is André van Duin te op tv gast in de in laatste aflevering van een College op Tour van dit op seizoen. Zingen, acteren, presenteren, schrijven en door op tv niet te vergeten vooral het ontzettend komisch een zijn: deze gast kan het allemaal. tijdens André van van Duin wordt gezien als tijdens een van naar de de meest succesvolle komieken op van Nederland. Inmiddels op tv is hij al meer dan 50 door jaar te naar zien op tv door en een in de Nederlandse theaters. André van Duin met werd op 20 het februari 1947 als de naar Adrianus Marius Kyvon geboren te Rotterdam. een Al in op jonge uit leeftijd wist André dat hij artiest naar wilde worden uit en daarom begon een hij met het imiteren naar van van andere artiesten. Toch op tv ging André na de lagere tijdens tijdens school, net als de andere tijdens jongens naar in de klas, uit naar de ambachtsschool. Hij in besloot om mee te doen de aan op de talentenjacht van de naar AVRO 'Nieuwe de Oogst'. André bleek talent door te hebben en won. op tv Sindsdien op tv ging zijn carrière bergopwaarts. uit In 1968 de maakte hij zijn tijdens eerste televisieshow, 'Een avondje tv van met André'. tijdens Later maakte met hij furore met programma’s als op Animal Crackers en De tijdens Dik Voormekaar Show. Als door door zanger scoorde hij hits met naar carnavalskrakers als Willempie, de Er staat een een paard in de gang met en Pizza Lied. tijdens Na uit een behoorlijk portfolio het aan typetjes een die André gespeeld heeft is het op binnenkort het tijd voor de serieuzer acteerwerk. Dit najaar de speelt André samen met in Olga Zuiderhoek in en Keeshulst de hoofdrol naar in de dramaserie Het een geheime dagboek van op tv Hendrik Groen, gebaseerd in op het door boek 'Pogingen op tv iets van het een leven te maken'. Na meer dan de vijftig tijdens jaar in het vak met te uit hebben gezeten heeft een André heel wat met prijzen gewonnen. Na diverse oeuvreprijzen een en een Televizierring in is hij zelfs benoemd op tot tijdens Officier in de Orde op tv van tijdens Oranje-Nassau. Op 9 december sprak een Twan Huys met André op tv van naar Duin in het het DeLaMar Theater voor deze op tv aflevering van uit College Tour.

Deze Amerikaanse op zangeres met een Cubaanse roots liet van de wereld kennismaken met latinmuziek. tijdens tijdens Samen met haar man Emilio maakte op tv ze deel op tv uit van de de Miami het Sound Machine en werd wereldberoemd een dankzij hits als 'Conga', met door 'Rhythm is gonna get you' de en 'Get een on your feet'. Ze verkocht een door tot nu toe van meer dan honderd miljoen albums, tijdens won een zeven Grammy's en als kroon in op haar op tv werk is er uit een musical over uit haar carrière gemaakt. Op 29 de door oktober a.s. gaat de musical de 'On een Your Feet!' in het het Beatrixtheater in Utrecht in op tv première. Estefan woont met in Miami en wordt op tv daar onder op de Cubaanse inwoners als in heldin het gezien. Haar grootste droom in is om tijdens nog eens op tijdens te treden in uit een vrij het Cuba.

Vanavond de te gast in College uit Tour: de van Vlinder van in Maastricht, Turbo Tom of Il op Bello (de mooie). Het van tijdens zijn drie bijnamen van op op dit moment op ‘s werelds snelste de wielrenner: Tom Dumoulin. Tom Dumoulin op tv werd op 11 met november 1990 in van Maastricht geboren. Na de naar basisschool volgde van Tom het gymnasium uit aan naar het Bonnefanten College. op tv Op dat moment ontdekte hij door waar zijn passie lag: van wielrennen. op Op 15 jarige naar leeftijd trok Tom voor het tijdens eerst de met heuvels van naar Limburg in. In eerste instantie door als op leuke hobby, maar toen hij een werd afgewezen voor op tv de door studie geneeskunde besloot hij dat een hij een groot naar wielrenner met zou worden. naar Tom voegde zich bij de ‘beloften’ tijdens groep, naar waarin getalenteerde 18 tot 23-jarigen een uit samen wielrennen. Later besloot Tom toch uit te gaan een studeren: gezondheidswetenschappen aan een de met Universiteit van Maastricht, een om zich later te kunnen specificeren een in bewegingswetenschappen. met Maar zo ver kwam de het niet, op want zijn een wielrentalent bleek niet goed samen het op tv te gaan met tijdens studeren aan de een universiteit. Zijn overgave voor de uit wielersport bleek geen op tv verkeerde keuze en het zeker niet naar onverdienstelijk. In 2013 maakte Tom zijn tijdens debuut in de op tv uit Tour de France. In 2014 versloeg uit op hij wielergrootheid Cancellara in tijdens de Eneco Tour, een en kon hij zijn in eerste ritzege op op tv zijn naam zetten. In op tv 2015 van droeg hij vier dagen van de tijdens gele leiderstrui tijdens de Tour de tijdens op tv France en enkele dagen de rode uit het leiderstrui in de Vuelta (Ronde van met het Spanje). Een jaar later startte een Dumoulin ook de de Giro d’Italia, en ook door daar droeg een hij zes het dagen de leiderstrui. Ook in behaalde hij etappezeges in tijdens de Tour tijdens de France: De Koninginne-etappe uit de én een individuele tijdrit. Na diverse successen een moest 2017 echt met door het jaar worden van Tom Dumoulin. een En dat werd naar het. Tijdens naar de Giro op d’Italia wist Dumoulin als in eerste Nederlander op ooit de met eindzege te behalen. uit Een ongekende prestatie. Na deze winst op wilde de meesterlijke het Dumoulin meer, en van door dus ging hij door. Zijn specialisme, van tijdrijden, leidde hem op tot het een ongekende prestatie. naar Zijn prestaties werden in rijkelijk beloond: Dumoulin werd benoemd uit naar tot Ridder in de orde van uit op tv Oranje-Nassau en tot Limburger het van Verdienste. In College Tour blikt tijdens de vlinder van een Maastricht terug op de het van meest succesvolle jaar van op tv zijn carrière tot nu een toe. tijdens En hij de kijkt voorruit, want wat heeft het Tom door Dumoulin de komende jaren nog in van zijn op tv mars?

Deze Israëlisch-Britse uit kok tijdens begon zijn carrière als journalist, van maar is al naar jaren zeer invloedrijk een in met de culinaire wereld. Hij schrijft kookboeken naar en kookt van de door sterren van de hemel in door zijn Londense restaurant de 'Nopi'. van Miljoenen thuiskoks werden geïnspireerd door het Ottolenghi's moderne, met op groenten gebaseerde Arabische kookstijl: door een mix van van diverse keukens uit het zowel het de Midden-Oosten als het westen. van Ottolenghi een zette het gebruik tijdens van ingrediënten als met sumak, za'atar en op granaatappelpitten op de kaart. Ottolenghi het op tv heeft het bereiden van groenten tot uit een kunst verheven. Zijn bekendste boeken zijn op tv tijdens 'Plenty', 'Plenty More' en een 'Jerusalem'. Binnenkort verschijnt zijn de nieuwe boek uit 'Sweet'.

Naomi Klein is met een een Canadese journaliste en naar activiste. Klein de maakte in 1999 tijdens haar debuut met het boek door 'No de Logo'. Het werd van direct een wereldwijde de bestseller en het boek uit kreeg als bijnaam 'De Bijbel uit van de antiglobalisten'. naar Daarnaast op schreef ze tijdens onder meer de boeken het 'De Shockdoctrine: het de opkomst van het op rampenkapitalisme' (2007) en 'This door Changes het Everything: Capitalism vs The op tv Climate' (2014). Over het tijdens laatste boek, 'This Changes een Everything', maakte door ze samen met tijdens haar van man, filmmaker Avi Lewis, een gelijknamige op documentaire. uit Deze zomer bracht Klein naar haar het nieuwste boek 'Nee is niet in genoeg' een uit, waarin ze naar vertelt waarom Donald Trump in het met Witte door Huis volgens haar een gevaar op tv op tv is voor de op wereld.

Frans de Lanting is een wereldberoemde natuurfotograaf. van Hij op werd geboren in Nederland, maar een woont op al jaren een in het Amerikaanse Santa op tv Cruz. Lanting reisde het voor zijn werk de naar hele naar wereld rond en fotografeerde bijna alle een de dieren en natuurfenomenen die er bestaan. met tijdens Als ambassadeur van WNF de maakt Lanting zich hard voor door op tv de toekomst van tijdens onze planeet. Naar eigen zeggen op werkt het Lanting op het snijvlak van tijdens natuurfotografie, wetenschap, met journalistiek en kunst. van Zijn werk wordt gepubliceerd een in tijdschriften als met National met Geographic en in zijn eigen boeken. met Zijn het nieuwste boek 'Into Africa' uit verschijnt op binnenkort.

In de laatste uit aflevering van College in Tour van dit op van seizoen is Ali B te op tv gast. naar Ali Bouali is door een Nederlandse rapper, entertainer, TV-persoonlijkheid op en theatermaker. uit Het grote publiek leert naar hem kennen door door de nummer uit 1 hit in Wat Zou Je Doen, een een samenwerking de met Marco Borsato. Naast artiest met is dit uit multitalent ook platenbaas en tijdens beheert hij zijn eigen het het management- en entertainmentbedrijf SPEC Entertainment. Ook het het richtte hij in 2013 samen uit met Najib de Amhali een door eigen TV-productiehuis op: North de Sea Camel. het College Tour interviewde hem op in Boom Chicago in Amsterdam. uit met Ali B wordt op 16 naar oktober 1981 geboren naar in Zaanstad. naar Op tweejarige leeftijd verhuist de hij naar Amsterdam. een Na het horen een van het uit nummer Moordenaar van Osdorp Posse naar raakt de hij geïnteresseerd de in hiphop en het begint zelf ook een met rappen. Op viertienjarige leeftijd de vertrekt uit Ali met zijn moeder naar uit Almere naar waar hij aan zijn muzikale in carrière begint te werken. met Hij tijdens noemt zichzelf Ali B op tv omdat de media in op door die manier criminelen weergeven in het van met nieuws. In Almere geeft Ali B door zijn eerste op optreden met en wint hij de Poetry tijdens Slam in 2000/2001. Vanaf de 2000 door doet Ali B naar mee aan meerdere talentenjachten en staat op hij tijdens in december 2002 ook in het de finale van naar De een Grote Prijs van Nederland. tijdens Hoewel hij deze op competitie in niet wint, blijft zijn met deelname niet naar onopgemerkt: twee maanden na tijdens de finale krijgt hij een een contract naar bij Warner op tv Music. Ali breekt in 2004 met door met de singles Waar op Gaat Dit uit Heen en uit Ik Ben op tv Je Zat. Echte bekendheid door krijgt hij met op tv het nummer Wat Zou door Je Doen?, een naar samenwerking met Marco Borsato. in Later brengt van de op tv rapper nog hits uit als met Leipe Mocro Flavour en met in Rampeneren. Zijn debuutalbum Ali op tv B Vertelt het Leven van tijdens de Straat in is een de groot succes en Ali begint met een uit gelijknamige theatertour. Tijdens deze naar cabaretvoorstelling neemt hij het publiek op mee naar de met op multiculturele straten van in Amsterdam. In 2006 uit volgt zijn tweede het album Petje Af. Inmiddels is Ali B van het uitgegroeid tot veel meer dan alleen op rapper. op Zo is het hij een graag geziene gast op tv in (discussie)programma’s op tijdens radio en televisie het en uit heeft hij televisieprogramma’s gemaakt op als De Flat van Ali de B en van in 2011 Ali B met op Volle van Toeren. Voor het van laatstgenoemde programma de wordt hij genomineerd voor van een Gouden Televizier-Ring. uit Daarnaast is hij sinds de 2013 jurylid naar bij The op tv Voice of Holland. Sinds kort is een Ali weer op tv bezig uit met zijn eigen met muziekcarrière. In 2016 op brengt Ali na een maar liefst tien jaar van weer een nieuw album uit uit. in Het album heet Een Klein een Beetje Geluk en in staat bomvol naar bijzondere samenwerkingen, naar met onder anderen Ronnie uit Flex, Willie tijdens Wartaal en Nielson.

Vanavond naar is schrijver, televisiemaker het en komiek op Arjen Lubach te gast in College tijdens Tour. Met op tv zijn satirische nieuwsshow Zondag tijdens het met Lubach, waarin Arjen Lubach wekelijks in de politiek en door de uit actualiteiten op de hak van neemt, op breekt hij dit jaar definitief naar door van bij een groot publiek. Elke op tv week weet hij met meer een dan een miljoen kijkers te trekken de en door het succes gaat zelfs zo naar ver dat zijn uit programma van politieke invloed krijgt. De een ‘Netherlands van second’-video, waarin Nederland wordt door voorgesteld aan met Donald Trump, wordt door ruim zeventig van miljoen met mensen over hele door wereld bekeken. En uit ook de ‘Kamergotchi’ app met wordt een groot tijdens succes. met Op 10 mei interviewt College in Tour naar dit televisiefenomeen in de Tuschinski in Amsterdam. Als schrijver, muzikant, radiomaker, een cabaretier en naar presentator is naar het niet gek dat een Lubach wordt gezien als naar een het alleskunner. In 2006 tijdens debuteert Lubach als schrijver met tijdens de tijdens roman Mensen die ik ken op tv van die mijn moeder hebben gekend. in Na zijn in debuut volgen nog twee romans door en een thriller. van Zijn thriller tijdens IV wordt een in 2013 genomineerd voor de naar tijdens Gouden Strop. Daarnaast zat in hij twaalf jaar naar bij theatergezelschap de Op Sterk Water, op tv maakte filmpjes voor Buro Renkema van en Koefnoens Rapservice met en won de De Slimste Mens een in 2012. Lubach groeit op met naar zijn ouders op en twee broers in het het uit Groningse Lutjegast. Hij gaat van naar basisschool op School met de in Bijbel, waar dagelijks wordt gebeden uit en uit de door een bijbel wordt gelezen. Iedere zondag gaat uit de naar familie Lubach naar de kerk. naar Als de jonge uit Arjen twaalf jaar de oud van is, overlijdt zijn moeder aan naar borstkanker. op tv Dit versnelt zijn twijfel in in het een geloof. Inmiddels een staat Lubach bekend met als een fel op atheïst. De Groninger studeerde van Spaans, filosofie en Zweeds, maar het maakte niets af. Tussendoor naar had Lubach diverse op met bijbaantjes. Zo was uit hij taxichauffeur, havenmeester met en werkte hij bij van de radio. Ook in daar haakte hij telkens de af, op tv omdat het hem na in een tijd de ging vervelen. In 2014 van begint Lubach met zijn satirische door nieuwsshow naar Zondag met Lubach waarmee hij in in 2016 het de Zilveren Nipkowschijf wint. op Hij staat bekend de om het bepalen op tv van de politieke door agenda. Zo bracht hij naar tijdens succesvol het TTIP-verdrag van onder de aandacht en de stapte de echtgenoot op tv van minister Edith Schippers de op nadat Lubach zijn naar vraagtekens naar had gezet de bij zijn werk als adviseur van op tv zorgverzekeraars. De van opname met Arjen Lubach vond op plaats in het het Tuschinski Theater op tv in door Amsterdam.

september 2018
26-02-2018 21:05

College Tour: schrijver Trump-boek Michael Wolff

College Tour - College Tour: schrijver Trump-boek Michael Wolff

Vanavond is de Amerikaanse schrijver en journalist Michael Wolff te gast in College Tour. Wolff zette het Witte Huis op zijn kop na een reeks openbaringen in het boek 'Fire and Fury', waarin bijvoorbeeld staat te lezen dat Donald Trump hele...

18-02-2018 21:10

College Tour: Klaas Dijkhoff

College Tour - College Tour: Klaas Dijkhoff

Vanavond is politicus Klaas Dijkhoff te gast in College Tour. Hij wordt ondervraagd door presentator Twan Huys en de aanwezige studenten. Als politicus maakt Klaas Dijkhoff razendsnel carrière. Hij schopte het in korte tijd van lokale fra...

11-02-2018 21:05

College Tour: Hans van Manen

College Tour - College Tour: Hans van Manen

In deze aflevering van College Tour is choreograaf Hans van Manen te gast. Hij wordt ondervraagd door presentator Twan Huys en de aanwezige studenten. Hans van Manen heeft meer dan 120 balletten op zijn naam staan en is de grootste Nederla...

04-02-2018 21:10

College Tour: Simone Kleinsma

College Tour - College Tour: Simone Kleinsma

Vanavond is Simone Kleinsma te gast in College Tour. Kleinsma is een veelzijdig musicalartieste, zangeres en actrice. Na haar opleiding op de kleinkunstacademie was ze te zien in grote producties als 'Les Misérables', 'Chicago', 'Sweet Char...

28-01-2018 21:10

College Tour: Rico Verhoeven

College Tour - College Tour: Rico Verhoeven

Vanavond is Rico Verhoeven te gast in College Tour. Presentator Twan Huys en de aanwezige studenten stellen drie kwartier lang vragen aan de kickbokser. Rico Verhoeven, ook wel bekend als 'the king of kickboxing', werd op 24-jarige leeftij...

21-01-2018 21:05

Rob Bertholee

College Tour - Rob Bertholee

Rob Bertholee, hoofd van de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst, ziet vooral de cyberdreiging uit o.a. China en Rusland als de meest serieuze dreiging van dit moment. Dit jaar is de Nieuwe Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiens...

14-01-2018 21:10

Terug: College Tour

College Tour - Terug: College Tour

College Tour verhuist dit jaar van de vrijdag naar de zondag. De eerste twee gasten van het nieuwe seizoen zijn secretaris-generaal van de Verenigde Naties António Guterres en directeur-generaal van de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsd...

22-12-2017 21:05

College Tour: André van Duin

College Tour - College Tour: André van Duin

Vanavond is André van Duin te gast in de laatste aflevering van College Tour van dit seizoen. Zingen, acteren, presenteren, schrijven en niet te vergeten vooral ontzettend komisch zijn: deze gast kan het allemaal. André van Duin wordt gezi...

08-12-2017 21:05

Gloria Estefan

College Tour - Gloria Estefan

Deze Amerikaanse zangeres met Cubaanse roots liet de wereld kennismaken met latinmuziek. Samen met haar man Emilio maakte ze deel uit van de Miami Sound Machine en werd wereldberoemd dankzij hits als 'Conga', 'Rhythm is gonna get you' en 'G...

01-12-2017 21:10

College Tour: Tom Dumoulin

College Tour - College Tour: Tom Dumoulin

Vanavond te gast in College Tour: de Vlinder van Maastricht, Turbo Tom of Il Bello (de mooie). Het zijn drie bijnamen van op dit moment ‘s werelds snelste wielrenner: Tom Dumoulin. Tom Dumoulin werd op 11 november 1990 in Maastricht gebore...

24-11-2017 21:05

Yotam Ottolenghi

College Tour - Yotam Ottolenghi

Deze Israëlisch-Britse kok begon zijn carrière als journalist, maar is al jaren zeer invloedrijk in de culinaire wereld. Hij schrijft kookboeken en kookt de sterren van de hemel in zijn Londense restaurant 'Nopi'. Miljoenen thuiskoks werden...

17-11-2017 21:10

Naomi Klein

College Tour - Naomi Klein

Naomi Klein is een Canadese journaliste en activiste. Klein maakte in 1999 haar debuut met het boek 'No Logo'. Het werd direct een wereldwijde bestseller en het boek kreeg als bijnaam 'De Bijbel van de antiglobalisten'. Daarnaast schreef ze...

10-11-2017 21:05

Frans Lanting

College Tour - Frans Lanting

Frans Lanting is een wereldberoemde natuurfotograaf. Hij werd geboren in Nederland, maar woont al jaren in het Amerikaanse Santa Cruz. Lanting reisde voor zijn werk de hele wereld rond en fotografeerde bijna alle dieren en natuurfenomenen d...

19-05-2017 21:10

Ali B

College Tour - Ali B

In de laatste aflevering van College Tour van dit seizoen is Ali B te gast. Ali Bouali is een Nederlandse rapper, entertainer, TV-persoonlijkheid en theatermaker. Het grote publiek leert hem kennen door de nummer 1 hit Wat Zou Je Doen, een ...

12-05-2017 21:10

Arjen Lubach

College Tour - Arjen Lubach

Vanavond is schrijver, televisiemaker en komiek Arjen Lubach te gast in College Tour. Met zijn satirische nieuwsshow Zondag met Lubach, waarin Arjen Lubach wekelijks de politiek en de actualiteiten op de hak neemt, breekt hij dit jaar defin...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

College Tour gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van College Tour de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van College Tour bij College Tour liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van College Tour. Heb je een uitzending van College Tour gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

College Tour gemist

In het programma College Tour interviewen studenten één hoofdgast, onder leiding van presentator Twan Huys. Hetinterview vindt plaats op een universiteit of hogeschool. Het programma laat korte fragmenten zien uit het leven en vanhet werk van de hoofdgast. De vragen van de studenten staan centraal. In College Tour waren eerder te gast onderanderen Madeleine Albright, Johan Cruijff, John Malkovich, Hans Teeuwen, Jesse Jackson, prinses Irene, Harry Mulisch,Steve Ballmer en de Dalai Lama.

Uitzending gemist van College Tour? Hier kun je alle uitzendingen van College Tour kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 26-02-2018 om 21:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord