Programma gemist?

Vanavond is van de Amerikaanse schrijver en het journalist Michael het Wolff te gast in door College Tour. uit Wolff zette het op Witte Huis tijdens op zijn kop op tv na een reeks openbaringen in door het boek het 'Fire and Fury', uit waarin bijvoorbeeld staat te de de lezen dat Donald Trump helemaal geen uit president wilde uit worden, dat op hij McDonald's eet omdat hij in bang is een vergiftigd te worden het en dat Steve Bannon van in de ontmoeting van Jared op tv Kushner en Donald Trump een jr. met de Russische de het advocate Natalia Veselnitskaya een op tv vorm van verraad een noemt. President van Trump was duidelijk niet blij met met door het boek van Michael Wolff. van Op met Twitter schreef hij: "Michael Wolff is naar a total loser van tijdens who made up stories op in order to sell uit this really boring naar and het untruthful book." Onlangs op tv werd bekend dat er de een televisieserie wordt gemaakt over een de op onthullingen in 'Fire tijdens and Fury'. Wolff op tv komt voor een dag van naar Nederland door en geeft een exclusief televisie-interview een uit aan 'College Tour'.

Vanavond tijdens is politicus Klaas Dijkhoff te met gast in een College Tour. een Hij wordt naar ondervraagd door presentator in Twan Huys en de aanwezige naar studenten. Als de politicus maakt Klaas met Dijkhoff razendsnel carrière. van Hij schopte van het in korte door tijd van lokale fractievoorzitter van van de VVD een in Breda tot voorzitter van de de landelijke VVD-fractie. door van Dijkhoff werd bij het grote publiek door bekend toen hij de in 2015 op tv staatssecretaris in van Veiligheid en Justitie werd. van In op tv die functie werd hij een vrijwel direct geconfronteerd met van een grote stroom vluchtelingen een uit het een door oorlog een geteisterde Syrië. In datzelfde jaar op tv wordt Dijkhoff naar door de naar parlementaire pers uitgeroepen tot de politicus een van het jaar. Dat is tijdens niet de enige prijs met die Dijkhoff tijdens het zijn naar politieke carrière in won: hij werd het gekozen als meest sexy politicus met van het Binnenhof, won tijdens het programma tijdens De Slimste Mens en uit een werd dit jaar uitgeroepen de tot best in geklede man door het blad door Esquire. Op door persoonlijk vlak was van 2017 een goed jaar voor van Dijkhoff: hij stapte uit in het door huwelijksbootje en in werd voor het eerst door vader.

In de deze aflevering het van College Tour is choreograaf naar Hans door van Manen te gast. Hij wordt van ondervraagd in door presentator naar Twan Huys en de een aanwezige studenten. Hans van Manen heeft met naar meer dan 120 met balletten op zijn naam door staan en is de door grootste Nederlandse choreograaf het aller tijden. met Geen choreograaf het heeft zo'n stempel op een de dans op tv in Nederland gedrukt als Van uit Manen en de hij wordt dan ook wel in de 'Mondriaan van uit de dans' het genoemd. met Zijn werk wordt een over de hele wereld gedanst naar en door is populairder dan ooit. Van door Manen is de de vaste naar choreograaf van het Nationale van Ballet. Hij ontvangt voor zijn een werk tal het van prijzen en de er naar zijn internationaal vijftig balletgezelschappen die van zijn van dansen uitvoeren. Vorig jaar op tv kreeg Van Manen de hoogste in onderscheiding op naar cultuurgebied in Frankrijk: in hij werd benoemd tot naar Commandeur des Arts op tv et des Lettres. naar Van Manen is door de eerste van Nederlandse op tv podiumkunstenaar die de in titel krijgt. Afgelopen jaar het werd Van Manen tijdens 85 jaar, maar hij denkt het nog lang niet op aan stoppen. College in Tour interviewt met deze in meesterchoreograaf in Amsterdam.

Vanavond op is Simone Kleinsma te gast uit op tv in College Tour. uit Kleinsma is een veelzijdig musicalartieste, zangeres op en het actrice. Na met haar opleiding op de kleinkunstacademie was tijdens ze te door zien naar in grote producties uit als 'Les Misérables', 'Chicago', tijdens 'Sweet Charity', 'Mamma Mia!' en naar 'Sister Act'. van Het op grote succes op televisie kwam in in 1997, van met de populaire uit comedyserie Kees van & Co. Samen met van Paul de in Leeuw scoort ze een grote hit tijdens met tijdens de ballad 'Zonder jou'. Kleinsma op tv heeft een door bewogen van jaar achter de uit rug. In januari 2017 ontving naar ze van de prestigieuze Musical Oeuvre het Award en op 24 september op tv ging de zeer door positief ontvangen musical het op tv 'Was getekend, Annie M.G. met Schmidt' in première, waarin Kleinsma tijdens de titelrol vertolkt. op tv Maar het op tv was ook het jaar in waarin tijdens haar man, het regisseur Guus Verstraete, plotseling het overleed. In het College Tour blikt Simone op tv Kleinsma terug, door niet alleen op 2017 maar in op in haar gehele carrière.

Vanavond is met Rico Verhoeven te gast op tv uit in College Tour. Presentator Twan een Huys en naar de aanwezige studenten stellen op drie tijdens kwartier lang vragen aan de door kickbokser. Rico Verhoeven, ook met wel bekend in als 'the king naar of kickboxing', in werd op 24-jarige leeftijd wereldkampioen kickboksen een bij de zwaargewichten van in een Chicago. Sindsdien won hij tijdens zeven wereldtitels een op rij. de In de ring een vecht hij tegen de grote naar jongens zoals Badr Hari, in Peter Aerts met en Jamal op tv Ben Saddik. naar Is er leven na zijn carrière naar in de op ring? in Als het aan Verhoeven ligt naar wel. Hij zou het het liefst in met de voetsporen treden op tv van Jean-Claude Van Damme op tv en de Sylvester Stallone op tv in Hollywood.

Rob Bertholee, van hoofd van op tv de Algemene Inlichtingen- op tv en Veiligheidsdienst, ziet vooral de de cyberdreiging uit naar o.a. China het en Rusland als de het meest serieuze door dreiging van op dit moment. Dit jaar is de een uit Nieuwe Wet op naar de inlichtingen- en veiligheidsdiensten aangenomen, de het 'sleepwet', uit waarover een referendum gehouden in zal in worden.

College Tour van verhuist dit naar jaar van naar de vrijdag naar de in zondag. De in eerste twee gasten van het de nieuwe seizoen uit zijn secretaris-generaal van naar de Verenigde Naties tijdens António Guterres van en directeur-generaal van de Algemene door Inlichtingen- en uit Veiligheidsdienst Rob Bertholee. Guterres met is te zien op in uit de uitzending van vanavond. Als uit secretaris-generaal van de Verenigde op tv Naties door is hij één van de tijdens machtigste van mensen op aarde: António Guterres op tv (68). De oud-premier van met Portugal bekleedt sinds op tv 1 januari 2017 tijdens de hoogste functie in tijdens binnen de VN en zet de zich op op die positie in voor vrede uit en veiligheid, het duurzame ontwikkeling en op mensenrechten. van Hij doet dat op in een tijd die getekend uit wordt door wereldwijde onrust de en vele conflicten, door zoals de tijdens oorlog in Syrië, de van nucleaire uit dreiging van tijdens Noord-Korea en de humanitaire ramp in het Jemen. Eerder op was Guterres al actief in voor de Verenigde tijdens Naties als de naar Hoge Commissaris voor in de tijdens Vluchtelingen. In College van Tour blikt hij uit terug op zijn door eerste jaar als secretaris-generaal van van uit de VN en op tv kijkt hij vooruit naar 2018, de het jaar waarin tijdens Nederland een tijdelijke op zetel zal krijgen op in met de Veiligheidsraad van uit de Verenigde Naties.

Vanavond het is André het van Duin te tijdens gast in de laatste aflevering van op tv door College Tour van tijdens dit seizoen. Zingen, acteren, presenteren, schrijven en door niet met te vergeten vooral naar ontzettend komisch zijn: deze door gast een kan het allemaal. André van van Duin wordt gezien als tijdens een een van de meest succesvolle het komieken van op tv Nederland. Inmiddels is op hij al meer dan in 50 jaar op te zien op van tv en in de een Nederlandse theaters. André van Duin een werd op 20 in februari 1947 door als Adrianus Marius naar Kyvon geboren te uit Rotterdam. op tv Al op jonge met leeftijd wist André dat hij naar artiest wilde worden de en met daarom begon hij met met het imiteren van andere tijdens artiesten. naar Toch ging André na de lagere een school, net als naar de andere jongens het op in de klas, op naar de ambachtsschool. Hij besloot op om mee op tv te doen aan de talentenjacht van het de van AVRO 'Nieuwe Oogst'. André naar bleek talent te hebben op tv door en won. Sindsdien ging zijn carrière in naar bergopwaarts. In 1968 maakte hij op tv zijn eerste van televisieshow, 'Een avondje tv met op André'. Later tijdens maakte hij furore in met programma’s als Animal het Crackers op en De Dik van Voormekaar Show. Als de zanger scoorde hij hits met carnavalskrakers van als Willempie, Er in staat een uit paard een in de gang het en Pizza Lied. Na een naar behoorlijk portfolio aan tijdens typetjes die André gespeeld tijdens door heeft is het binnenkort tijd in voor door serieuzer acteerwerk. Dit najaar speelt André in samen met naar Olga Zuiderhoek en met Keeshulst de hoofdrol tijdens in de dramaserie de Het geheime dagboek tijdens van Hendrik Groen, uit gebaseerd de op het boek met 'Pogingen iets van het leven het te maken'. Na op meer dan vijftig jaar door in het uit vak te hebben gezeten een heeft André heel wat naar de prijzen gewonnen. Na diverse oeuvreprijzen en met een op tv Televizierring is hij op zelfs benoemd tot Officier de in in de Orde van Oranje-Nassau. tijdens Op 9 december sprak naar Twan Huys met van André van Duin met in het DeLaMar het Theater uit voor deze aflevering naar van College Tour.

Deze Amerikaanse het zangeres met het Cubaanse roots uit liet de wereld kennismaken met latinmuziek. het het Samen met haar naar man Emilio maakte ze met deel uit van de Miami de Sound Machine in en op werd wereldberoemd dankzij hits in als 'Conga', 'Rhythm is van gonna tijdens get you' en door 'Get on your feet'. de Ze verkocht tot het nu toe meer dan honderd de miljoen albums, won tijdens zeven Grammy's en op tv als een kroon op haar werk is uit er de een musical over naar haar carrière gemaakt. Op 29 uit een oktober a.s. gaat de in musical 'On Your Feet!' in van in het Beatrixtheater in Utrecht in in première. het Estefan woont in Miami en het wordt daar onder een de Cubaanse inwoners als met heldin gezien. het Haar grootste uit droom is met om nog eens op een te treden een in een vrij van Cuba.

Vanavond in te gast in tijdens College Tour: op tv de Vlinder van Maastricht, Turbo Tom op tv of Il Bello op (de mooie). in Het zijn het drie bijnamen van op dit door moment uit ‘s werelds snelste wielrenner: Tom met Dumoulin. Tom uit Dumoulin werd op met 11 november 1990 in op tv Maastricht uit geboren. Na de op tv basisschool volgde Tom het gymnasium aan naar het Bonnefanten op tv College. Op dat met moment ontdekte hij de waar uit zijn passie lag: wielrennen. Op 15 naar jarige leeftijd trok met Tom voor het met een eerst de heuvels van Limburg op tv in. een In eerste instantie als leuke hobby, het maar toen het hij werd naar afgewezen voor de studie geneeskunde door in besloot hij dat naar hij een groot op wielrenner zou worden. Tom voegde zich een bij de ‘beloften’ tijdens groep, waarin van getalenteerde 18 tot 23-jarigen van een samen wielrennen. Later besloot uit Tom toch van te gaan studeren: gezondheidswetenschappen een aan de door Universiteit van Maastricht, om zich later in te kunnen in specificeren in bewegingswetenschappen. door Maar van zo ver kwam in het niet, want tijdens zijn wielrentalent bleek niet goed op samen te met gaan met het studeren aan de met universiteit. Zijn overgave voor de wielersport bleek een geen verkeerde naar keuze en zeker van niet onverdienstelijk. In 2013 naar maakte met Tom zijn debuut in de het Tour van de France. In 2014 versloeg met van hij wielergrootheid Cancellara tijdens de Eneco het Tour, en uit kon hij zijn van eerste ritzege van op zijn naar naam zetten. In 2015 in droeg hij vier dagen op tv de gele leiderstrui tijdens tijdens de een Tour de France en met enkele van dagen de rode leiderstrui in de tijdens Vuelta (Ronde van van de Spanje). Een jaar later startte een Dumoulin in ook de Giro d’Italia, en ook de daar een droeg hij zes een dagen de leiderstrui. Ook behaalde de hij etappezeges met tijdens de Tour van de France: De door Koninginne-etappe én een individuele uit door tijdrit. Na diverse successen moest 2017 op echt het jaar uit worden van door Tom Dumoulin. naar En dat werd het. op tv Tijdens de Giro met d’Italia wist het Dumoulin als eerste Nederlander naar ooit de op tv eindzege te behalen. Een ongekende de prestatie. van Na deze winst uit wilde de meesterlijke tijdens Dumoulin meer, en uit dus ging hij door. Zijn op tv specialisme, het tijdrijden, leidde hem op tot een ongekende prestatie. Zijn prestaties tijdens werden van rijkelijk beloond: uit Dumoulin werd benoemd een tot Ridder in de uit orde van Oranje-Nassau en tot tijdens in Limburger van Verdienste. In College Tour in blikt de door vlinder van Maastricht terug op uit het op meest succesvolle jaar van zijn op tv carrière tijdens tot nu tijdens toe. En hij het kijkt voorruit, want wat van heeft Tom Dumoulin een de komende tijdens jaren nog in zijn het mars?

Deze Israëlisch-Britse naar kok op begon zijn carrière als journalist, van maar is al tijdens jaren zeer invloedrijk in door de op culinaire wereld. Hij met schrijft kookboeken en kookt met de sterren de van de hemel in zijn op Londense restaurant 'Nopi'. door Miljoenen thuiskoks werden op geïnspireerd op door Ottolenghi's moderne, op groenten uit gebaseerde de Arabische kookstijl: een naar mix van de diverse keukens uit zowel het Midden-Oosten het als de het westen. de Ottolenghi zette het gebruik van een ingrediënten als sumak, op za'atar de en granaatappelpitten op de een kaart. Ottolenghi tijdens heeft het bereiden van groenten tot in kunst een verheven. Zijn bekendste boeken op tv zijn 'Plenty', 'Plenty More' een en 'Jerusalem'. Binnenkort met verschijnt de zijn nieuwe boek van 'Sweet'.

Naomi Klein door is de een Canadese journaliste en naar activiste. Klein maakte in 1999 uit haar debuut de met het boek 'No de Logo'. Het werd van direct een op tv wereldwijde bestseller en het het boek het kreeg als bijnaam het 'De Bijbel van de in antiglobalisten'. tijdens Daarnaast schreef ze onder meer de in boeken 'De Shockdoctrine: op tv de naar opkomst van van het rampenkapitalisme' (2007) met en 'This Changes Everything: Capitalism vs van The Climate' (2014). de Over het op laatste met boek, 'This Changes Everything', maakte ze in van samen met haar man, tijdens filmmaker Avi Lewis, het een gelijknamige naar documentaire. Deze zomer bracht van Klein haar nieuwste het boek 'Nee tijdens is niet genoeg' met uit, waarin ze uit vertelt waarom Donald op Trump in het de Witte Huis volgens door haar een gevaar in is voor de op wereld.

Frans met Lanting is een wereldberoemde natuurfotograaf. uit Hij werd een geboren in een Nederland, maar woont al jaren tijdens tijdens in het Amerikaanse op tv Santa Cruz. Lanting reisde voor zijn de werk de op hele wereld rond in en fotografeerde bijna alle op dieren en op natuurfenomenen die er op bestaan. Als tijdens ambassadeur van WNF de maakt Lanting de zich hard voor de toekomst de van onze planeet. Naar van eigen een zeggen werkt Lanting op op het snijvlak van het natuurfotografie, wetenschap, journalistiek tijdens en kunst. Zijn op tv werk wordt gepubliceerd in op tv tijdschriften als National op Geographic en in in op tv zijn eigen boeken. Zijn nieuwste boek door van 'Into Africa' verschijnt op binnenkort.

In uit de laatste met aflevering van College Tour van met dit met seizoen is Ali B te met gast. Ali het Bouali is een in Nederlandse rapper, entertainer, door TV-persoonlijkheid en van theatermaker. Het grote publiek tijdens leert hem kennen door door de naar nummer 1 hit het Wat Zou Je Doen, een samenwerking naar van met Marco Borsato. Naast in artiest is dit multitalent op ook platenbaas en op tv beheert hij zijn eigen de management- en door entertainmentbedrijf het SPEC Entertainment. Ook richtte met hij in 2013 samen met op Najib Amhali een uit naar eigen TV-productiehuis op: North van Sea Camel. de College Tour interviewde hem in Boom in Chicago in Amsterdam. door Ali B de wordt op de 16 oktober 1981 geboren in in het Zaanstad. Op tweejarige leeftijd het verhuist hij van naar Amsterdam. Na het horen het van het nummer een Moordenaar met van Osdorp Posse raakt hij van geïnteresseerd in in hiphop en begint door zelf ook met rappen. op Op viertienjarige leeftijd vertrekt een Ali met een zijn moeder naar een Almere waar het hij aan zijn muzikale de carrière naar begint te werken. Hij noemt zichzelf op tv Ali B omdat in de in media op die manier de criminelen met weergeven in het nieuws. uit In Almere uit geeft Ali B zijn eerste optreden tijdens en wint tijdens hij de Poetry Slam de in op 2000/2001. Vanaf 2000 doet Ali van B mee aan op meerdere talentenjachten van en staat hij in december met 2002 ook naar in de finale van uit De Grote op Prijs op van Nederland. Hoewel hij door deze competitie door niet wint, blijft zijn de deelname niet onopgemerkt: twee maanden van na de finale met krijgt hij naar een contract op tv bij Warner Music. Ali breekt in door 2004 door met de van de singles Waar Gaat Dit Heen met en Ik door Ben Je Zat. Echte een bekendheid op krijgt hij met het in nummer in Wat Zou Je Doen?, in een samenwerking met de Marco Borsato. Later brengt naar de rapper op tv nog hits uit als uit Leipe op Mocro Flavour en Rampeneren. Zijn van debuutalbum Ali B Vertelt een het tijdens Leven van de Straat is naar een groot succes en het met Ali begint een gelijknamige naar theatertour. Tijdens deze cabaretvoorstelling neemt op hij het met publiek mee het naar de tijdens multiculturele straten van Amsterdam. met In 2006 volgt zijn het tweede op tv album Petje Af. Inmiddels is op Ali B uitgegroeid tot tijdens veel meer dan alleen tijdens rapper. Zo door is hij een graag tijdens op tv geziene gast in (discussie)programma’s op radio tijdens en door televisie en heeft hij naar televisieprogramma’s gemaakt naar als De Flat van Ali tijdens B de en in 2011 Ali B van de op Volle Toeren. Voor met het laatstgenoemde programma wordt hij op tv genomineerd voor een tijdens Gouden Televizier-Ring. Daarnaast een is hij sinds in 2013 jurylid op tv bij de The Voice of Holland. Sinds kort uit is door Ali weer bezig met zijn de eigen muziekcarrière. in In 2016 naar brengt Ali na maar naar liefst tien jaar weer een een nieuw album de uit. van Het album heet Een op Klein Beetje van Geluk en staat een bomvol bijzondere samenwerkingen, met onder anderen een Ronnie Flex, naar Willie Wartaal en op Nielson.

Vanavond is de schrijver, met televisiemaker en komiek Arjen Lubach van te gast in College in Tour. Met zijn tijdens satirische nieuwsshow op tv Zondag met tijdens Lubach, waarin Arjen een Lubach wekelijks de politiek en tijdens op de actualiteiten op de hak neemt, op tv breekt hij van dit jaar naar definitief door bij van een groot publiek. door Elke week weet hij meer de op tv dan een miljoen kijkers te trekken naar en het succes uit gaat op tv zelfs zo ver dat zijn uit programma politieke invloed uit krijgt. De de ‘Netherlands second’-video, waarin de Nederland wordt door voorgesteld aan Donald op tv Trump, wordt op door ruim zeventig miljoen mensen over de hele de wereld bekeken. En ook van de van ‘Kamergotchi’ app wordt een groot de succes. Op uit 10 mei interviewt College door Tour dit met televisiefenomeen in Tuschinski in Amsterdam. Als het schrijver, muzikant, radiomaker, de een cabaretier en presentator is het niet op tv gek dat Lubach uit wordt door gezien als een alleskunner. op tv In 2006 een debuteert Lubach door als schrijver met de roman een Mensen die ik ken op tv die mijn met moeder het hebben gekend. Na zijn door debuut volgen op tv nog twee romans tijdens en een thriller. het Zijn thriller IV wordt in 2013 het genomineerd voor de een tijdens Gouden Strop. Daarnaast zat hij uit twaalf jaar bij met theatergezelschap Op Sterk Water, op maakte filmpjes voor een Buro Renkema naar en Koefnoens door Rapservice en won uit De Slimste naar Mens in 2012. Lubach in groeit op met zijn op tv ouders en twee broers in naar het Groningse naar Lutjegast. Hij gaat naar door basisschool School op tv met de de Bijbel, waar naar dagelijks wordt gebeden en uit de tijdens bijbel door wordt gelezen. Iedere zondag gaat uit de familie Lubach van naar de op tv kerk. Als op tv de jonge Arjen twaalf in jaar oud is, overlijdt een zijn moeder aan uit borstkanker. Dit van versnelt zijn twijfel in door van het geloof. Inmiddels naar staat Lubach bekend als van een fel atheïst. De uit Groninger studeerde Spaans, filosofie en op tv van Zweeds, maar maakte niets tijdens af. Tussendoor had Lubach op tv diverse bijbaantjes. Zo was uit hij van taxichauffeur, havenmeester en naar werkte hij van bij de radio. Ook daar haakte door hij telkens af, in omdat het hem de na een het tijd ging vervelen. In 2014 met in begint Lubach met zijn satirische op nieuwsshow Zondag met op Lubach waarmee hij de in 2016 op de Zilveren Nipkowschijf wint. van Hij staat bekend een om de het bepalen van de in politieke agenda. op Zo bracht hij succesvol door het TTIP-verdrag uit onder de aandacht en naar stapte de echtgenoot van minister naar Edith Schippers door op nadat Lubach met zijn op vraagtekens had gezet bij zijn de werk tijdens als adviseur van zorgverzekeraars. De op tv opname met Arjen Lubach vond het plaats uit in het Tuschinski op tv Theater in een Amsterdam.

maart 2018
26-02-2018 21:05

College Tour: schrijver Trump-boek Michael Wolff

College Tour - College Tour: schrijver Trump-boek Michael Wolff

Vanavond is de Amerikaanse schrijver en journalist Michael Wolff te gast in College Tour. Wolff zette het Witte Huis op zijn kop na een reeks openbaringen in het boek 'Fire and Fury', waarin bijvoorbeeld staat te lezen dat Donald Trump hele...

18-02-2018 21:10

College Tour: Klaas Dijkhoff

College Tour - College Tour: Klaas Dijkhoff

Vanavond is politicus Klaas Dijkhoff te gast in College Tour. Hij wordt ondervraagd door presentator Twan Huys en de aanwezige studenten. Als politicus maakt Klaas Dijkhoff razendsnel carrière. Hij schopte het in korte tijd van lokale fra...

11-02-2018 21:05

College Tour: Hans van Manen

College Tour - College Tour: Hans van Manen

In deze aflevering van College Tour is choreograaf Hans van Manen te gast. Hij wordt ondervraagd door presentator Twan Huys en de aanwezige studenten. Hans van Manen heeft meer dan 120 balletten op zijn naam staan en is de grootste Nederla...

04-02-2018 21:10

College Tour: Simone Kleinsma

College Tour - College Tour: Simone Kleinsma

Vanavond is Simone Kleinsma te gast in College Tour. Kleinsma is een veelzijdig musicalartieste, zangeres en actrice. Na haar opleiding op de kleinkunstacademie was ze te zien in grote producties als 'Les Misérables', 'Chicago', 'Sweet Char...

28-01-2018 21:10

College Tour: Rico Verhoeven

College Tour - College Tour: Rico Verhoeven

Vanavond is Rico Verhoeven te gast in College Tour. Presentator Twan Huys en de aanwezige studenten stellen drie kwartier lang vragen aan de kickbokser. Rico Verhoeven, ook wel bekend als 'the king of kickboxing', werd op 24-jarige leeftij...

21-01-2018 21:05

Rob Bertholee

College Tour - Rob Bertholee

Rob Bertholee, hoofd van de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst, ziet vooral de cyberdreiging uit o.a. China en Rusland als de meest serieuze dreiging van dit moment. Dit jaar is de Nieuwe Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiens...

14-01-2018 21:10

Terug: College Tour

College Tour - Terug: College Tour

College Tour verhuist dit jaar van de vrijdag naar de zondag. De eerste twee gasten van het nieuwe seizoen zijn secretaris-generaal van de Verenigde Naties António Guterres en directeur-generaal van de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsd...

22-12-2017 21:05

College Tour: André van Duin

College Tour - College Tour: André van Duin

Vanavond is André van Duin te gast in de laatste aflevering van College Tour van dit seizoen. Zingen, acteren, presenteren, schrijven en niet te vergeten vooral ontzettend komisch zijn: deze gast kan het allemaal. André van Duin wordt gezi...

08-12-2017 21:05

Gloria Estefan

College Tour - Gloria Estefan

Deze Amerikaanse zangeres met Cubaanse roots liet de wereld kennismaken met latinmuziek. Samen met haar man Emilio maakte ze deel uit van de Miami Sound Machine en werd wereldberoemd dankzij hits als 'Conga', 'Rhythm is gonna get you' en 'G...

01-12-2017 21:10

College Tour: Tom Dumoulin

College Tour - College Tour: Tom Dumoulin

Vanavond te gast in College Tour: de Vlinder van Maastricht, Turbo Tom of Il Bello (de mooie). Het zijn drie bijnamen van op dit moment ‘s werelds snelste wielrenner: Tom Dumoulin. Tom Dumoulin werd op 11 november 1990 in Maastricht gebore...

24-11-2017 21:05

Yotam Ottolenghi

College Tour - Yotam Ottolenghi

Deze Israëlisch-Britse kok begon zijn carrière als journalist, maar is al jaren zeer invloedrijk in de culinaire wereld. Hij schrijft kookboeken en kookt de sterren van de hemel in zijn Londense restaurant 'Nopi'. Miljoenen thuiskoks werden...

17-11-2017 21:10

Naomi Klein

College Tour - Naomi Klein

Naomi Klein is een Canadese journaliste en activiste. Klein maakte in 1999 haar debuut met het boek 'No Logo'. Het werd direct een wereldwijde bestseller en het boek kreeg als bijnaam 'De Bijbel van de antiglobalisten'. Daarnaast schreef ze...

10-11-2017 21:05

Frans Lanting

College Tour - Frans Lanting

Frans Lanting is een wereldberoemde natuurfotograaf. Hij werd geboren in Nederland, maar woont al jaren in het Amerikaanse Santa Cruz. Lanting reisde voor zijn werk de hele wereld rond en fotografeerde bijna alle dieren en natuurfenomenen d...

19-05-2017 21:10

Ali B

College Tour - Ali B

In de laatste aflevering van College Tour van dit seizoen is Ali B te gast. Ali Bouali is een Nederlandse rapper, entertainer, TV-persoonlijkheid en theatermaker. Het grote publiek leert hem kennen door de nummer 1 hit Wat Zou Je Doen, een ...

12-05-2017 21:10

Arjen Lubach

College Tour - Arjen Lubach

Vanavond is schrijver, televisiemaker en komiek Arjen Lubach te gast in College Tour. Met zijn satirische nieuwsshow Zondag met Lubach, waarin Arjen Lubach wekelijks de politiek en de actualiteiten op de hak neemt, breekt hij dit jaar defin...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

College Tour gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van College Tour de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van College Tour bij College Tour liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van College Tour. Heb je een uitzending van College Tour gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

College Tour gemist

In het programma College Tour interviewen studenten één hoofdgast, onder leiding van presentator Twan Huys. Hetinterview vindt plaats op een universiteit of hogeschool. Het programma laat korte fragmenten zien uit het leven en vanhet werk van de hoofdgast. De vragen van de studenten staan centraal. In College Tour waren eerder te gast onderanderen Madeleine Albright, Johan Cruijff, John Malkovich, Hans Teeuwen, Jesse Jackson, prinses Irene, Harry Mulisch,Steve Ballmer en de Dalai Lama.

Uitzending gemist van College Tour? Hier kun je alle uitzendingen van College Tour kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 26-02-2018 om 21:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord