Programma gemist?

Vanavond is met de Amerikaanse van schrijver en journalist Michael Wolff door op te gast in op tv College Tour. Wolff zette de het Witte Huis op zijn het kop naar na een reeks openbaringen met in het boek de 'Fire and Fury', waarin tijdens bijvoorbeeld staat naar te lezen de dat Donald Trump van helemaal geen president wilde worden, uit dat hij McDonald's op tv eet omdat hij van door bang is vergiftigd te worden en op tv dat Steve Bannon van de ontmoeting naar van in Jared Kushner en Donald Trump jr. de in met de Russische met advocate Natalia Veselnitskaya een vorm op van verraad noemt. President de Trump was duidelijk naar niet blij op met het het boek van Michael Wolff. Op tijdens Twitter schreef naar hij: op tv "Michael Wolff is naar a total loser who made de up stories in order een to sell this uit in really boring and untruthful book." uit Onlangs werd uit bekend dat er een van televisieserie wordt het gemaakt over de onthullingen met in 'Fire and Fury'. op tv Wolff komt voor een een uit dag naar Nederland uit en geeft een van exclusief televisie-interview het aan 'College Tour'.

Vanavond op is politicus Klaas op tv Dijkhoff te gast tijdens in College Tour. Hij wordt in een ondervraagd door presentator Twan Huys van en de aanwezige door studenten. Als politicus maakt het met Klaas Dijkhoff razendsnel carrière. Hij schopte een met het in korte in tijd van lokale fractievoorzitter van van de VVD in Breda uit tot op voorzitter van de uit landelijke VVD-fractie. op tv Dijkhoff werd bij het grote in publiek in bekend toen hij in 2015 staatssecretaris van van Veiligheid het en op Justitie werd. In die in functie werd hij vrijwel uit direct geconfronteerd met een uit tijdens grote stroom vluchtelingen uit het door de door oorlog geteisterde Syrië. In datzelfde jaar uit de wordt Dijkhoff door de parlementaire tijdens pers uitgeroepen tot politicus in van naar het jaar. Dat is niet uit de enige prijs van die Dijkhoff van tijdens tijdens zijn politieke carrière op tv won: hij werd gekozen het als meest op sexy politicus van de het Binnenhof, won een het programma De in Slimste Mens en werd in dit jaar uitgeroepen tot van best het geklede man door door het blad Esquire. het Op persoonlijk vlak was uit 2017 een goed van jaar voor van Dijkhoff: hij stapte de in het huwelijksbootje de en werd voor het eerst een vader.

In deze aflevering een van uit College Tour is door choreograaf Hans van op Manen te gast. Hij wordt het ondervraagd met door presentator in Twan Huys en uit de aanwezige studenten. Hans van Manen tijdens heeft meer dan met 120 balletten op de zijn door naam staan en is met de grootste Nederlandse choreograaf uit aller tijden. Geen choreograaf tijdens heeft van zo'n stempel op tijdens de dans in door Nederland gedrukt van als Van Manen naar en hij wordt van dan ook wel de tijdens 'Mondriaan van de dans' door genoemd. Zijn werk wordt op tv over de hele op het wereld gedanst en is populairder dan op ooit. met Van Manen is de het vaste in choreograaf van het Nationale Ballet. Hij naar ontvangt uit voor zijn werk van tal van prijzen en er in zijn een internationaal vijftig balletgezelschappen naar die zijn door dansen uitvoeren. Vorig jaar kreeg Van in Manen de het hoogste onderscheiding uit op cultuurgebied in Frankrijk: hij op tv op werd benoemd tot Commandeur des tijdens Arts et des op Lettres. Van Manen is de de de eerste Nederlandse op podiumkunstenaar die de tijdens titel krijgt. Afgelopen jaar werd Van op tv van Manen 85 jaar, door maar hij denkt tijdens nog lang niet aan stoppen. op tv College Tour interviewt van deze meesterchoreograaf in in Amsterdam.

Vanavond op is Simone Kleinsma te gast naar in College op Tour. Kleinsma is in een veelzijdig musicalartieste, met zangeres en actrice. Na het haar opleiding van op de een kleinkunstacademie was op ze te zien een in grote producties op tv als 'Les Misérables', 'Chicago', 'Sweet het Charity', 'Mamma het Mia!' en in 'Sister Act'. Het grote succes op van televisie van kwam in 1997, naar met de populaire uit comedyserie Kees & tijdens Co. Samen de met Paul de tijdens Leeuw scoort ze een de grote hit op met de ballad 'Zonder in jou'. Kleinsma heeft op tv een bewogen jaar achter op de uit rug. In januari 2017 ontving de ze de tijdens prestigieuze Musical een Oeuvre Award en op 24 september een ging op tv de zeer positief de ontvangen musical de 'Was getekend, Annie M.G. Schmidt' in het première, waarin met Kleinsma de titelrol tijdens vertolkt. Maar in het was ook het van jaar waarin haar de man, naar regisseur Guus Verstraete, plotseling overleed. In door College uit Tour blikt Simone Kleinsma terug, een niet alleen tijdens op 2017 maar op de haar gehele in carrière.

Vanavond is Rico uit Verhoeven te het gast in College tijdens Tour. een Presentator Twan Huys en op tv de aanwezige studenten stellen drie op kwartier tijdens lang vragen de aan de kickbokser. Rico door Verhoeven, ook wel bekend als van 'the king van of kickboxing', werd op naar 24-jarige leeftijd wereldkampioen tijdens kickboksen bij door de zwaargewichten in naar Chicago. Sindsdien won hij met zeven wereldtitels op van rij. In de met ring vecht hij tegen op tv naar de grote jongens zoals door Badr Hari, het Peter Aerts en Jamal in Ben Saddik. Is er leven tijdens na van zijn carrière in de de ring? Als het aan door het Verhoeven ligt wel. een Hij zou het liefst tijdens in de voetsporen treden met van op Jean-Claude Van Damme en Sylvester uit Stallone in op Hollywood.

Rob uit Bertholee, hoofd van de Algemene de Inlichtingen- en Veiligheidsdienst, op tv de ziet vooral de op tv cyberdreiging uit o.a. China en Rusland uit als de meest met serieuze een dreiging van dit moment. Dit uit naar jaar is de Nieuwe Wet tijdens op de het inlichtingen- en tijdens veiligheidsdiensten aangenomen, de 'sleepwet', waarover in een referendum gehouden zal naar een worden.

College Tour het verhuist dit jaar van op tv de vrijdag in naar de zondag. De naar eerste naar twee gasten van op het nieuwe seizoen zijn secretaris-generaal de van uit de Verenigde Naties in António Guterres het en directeur-generaal van de in Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst Rob tijdens Bertholee. tijdens Guterres is te zien in de de uitzending van het van vanavond. Als secretaris-generaal van de Verenigde naar Naties is in hij één van de de machtigste door mensen op aarde: António uit Guterres (68). De naar oud-premier van Portugal bekleedt met sinds 1 januari uit 2017 uit de hoogste functie binnen de VN een en de zet zich op die positie op in voor vrede tijdens en door veiligheid, duurzame het ontwikkeling en mensenrechten. Hij doet dat tijdens in naar een tijd het die getekend wordt door naar wereldwijde onrust en tijdens vele conflicten, zoals van de oorlog in Syrië, de tijdens de nucleaire dreiging van door Noord-Korea en de humanitaire ramp op tv in Jemen. Eerder was de Guterres al actief door voor de in Verenigde op tv Naties als de uit Hoge Commissaris voor op tv de Vluchtelingen. In College Tour uit blikt door hij terug op in zijn eerste jaar als in secretaris-generaal van uit de VN en van kijkt hij vooruit in naar 2018, het tijdens jaar waarin Nederland van een tijdelijke zetel zal krijgen naar in de Veiligheidsraad van van op de Verenigde Naties.

Vanavond de is André van door Duin te gast in naar de laatste met aflevering van College met Tour van dit seizoen. Zingen, in acteren, presenteren, schrijven op en niet te vergeten het vooral ontzettend in komisch zijn: een deze gast door kan het allemaal. André van Duin door wordt gezien als uit een het van de meest succesvolle van komieken tijdens van Nederland. Inmiddels is hij al een een meer dan 50 door jaar te zien op tv naar en in de de Nederlandse theaters. André van Duin door werd op op tv 20 februari van 1947 als Adrianus Marius de Kyvon geboren te Rotterdam. een Al op jonge de tijdens leeftijd wist André dat hij met artiest wilde de worden en tijdens daarom begon hij met naar het imiteren een van andere artiesten. de Toch ging André na het de lagere school, net als van de andere jongens tijdens in van de klas, van naar de ambachtsschool. Hij een besloot om mee te doen op aan de de talentenjacht van de AVRO 'Nieuwe op tv Oogst'. André bleek op tv talent te tijdens hebben en een won. Sindsdien ging zijn het carrière bergopwaarts. In door 1968 maakte hij op zijn door eerste televisieshow, 'Een avondje tv met naar André'. uit Later maakte hij op furore met op programma’s als Animal Crackers de en De het Dik Voormekaar Show. Als zanger scoorde hij op tv hits een met carnavalskrakers als Willempie, van Er staat een paard een op in de gang en Pizza Lied. op tv naar Na een behoorlijk portfolio aan typetjes door die uit André gespeeld heeft is het uit binnenkort tijd de voor door serieuzer acteerwerk. Dit op najaar speelt André een samen met Olga Zuiderhoek en tijdens Keeshulst de met hoofdrol in de op tv dramaserie Het geheime van dagboek van Hendrik Groen, met gebaseerd de op het boek 'Pogingen iets uit van het leven te een maken'. Na meer van dan vijftig het jaar in het vak op te hebben op tv gezeten heeft André op tv heel wat prijzen gewonnen. van Na diverse oeuvreprijzen en naar een met Televizierring is hij in zelfs benoemd tot Officier in met de Orde van met Oranje-Nassau. op tv Op 9 december sprak Twan door het Huys met André op van Duin in het een DeLaMar Theater voor deze aflevering met van op College Tour.

Deze Amerikaanse van zangeres met de Cubaanse roots een liet de wereld kennismaken het met latinmuziek. Samen met het haar man Emilio maakte door ze deel door uit van het de Miami Sound Machine en op van werd wereldberoemd dankzij een hits als 'Conga', 'Rhythm is van gonna naar get you' en 'Get on uit your feet'. Ze in verkocht tot nu toe uit van meer dan honderd miljoen albums, van won zeven de Grammy's en als kroon de op haar naar werk is uit er een musical over haar tijdens carrière gemaakt. Op 29 het oktober een a.s. gaat de in musical 'On Your Feet!' tijdens in het Beatrixtheater de in Utrecht een in première. Estefan een woont in tijdens Miami en wordt daar onder de op tv Cubaanse inwoners op als heldin gezien. Haar van grootste een droom is om tijdens nog eens op te treden op in een door vrij op Cuba.

Vanavond te gast door in met College Tour: de Vlinder naar van Maastricht, Turbo Tom naar of Il Bello op (de mooie). uit Het zijn drie bijnamen met van op op dit moment een ‘s werelds snelste wielrenner: Tom met op tv Dumoulin. Tom Dumoulin werd op 11 op november 1990 in Maastricht door geboren. Na tijdens de basisschool met volgde Tom het gymnasium door aan het Bonnefanten College. op Op dat naar moment ontdekte hij naar waar zijn passie lag: met wielrennen. van Op 15 jarige leeftijd trok het Tom voor het met eerst de van heuvels van Limburg in. uit In eerste naar instantie als leuke naar hobby, op tv maar toen hij tijdens werd afgewezen voor de uit studie geneeskunde besloot hij van dat op hij een groot wielrenner op tv zou worden. Tom door voegde zich bij tijdens de ‘beloften’ groep, met waarin getalenteerde 18 van tot 23-jarigen samen in wielrennen. Later besloot Tom toch door te gaan van studeren: gezondheidswetenschappen aan het de Universiteit op tv van Maastricht, om het zich later te kunnen specificeren op tv in bewegingswetenschappen. Maar met zo het ver kwam met het niet, want zijn wielrentalent naar bleek niet een goed samen naar te gaan met studeren aan de naar naar universiteit. Zijn overgave voor door de wielersport bleek geen verkeerde op keuze en op tv zeker niet onverdienstelijk. op In 2013 maakte het Tom zijn debuut in uit de Tour op tv de France. In naar 2014 versloeg hij wielergrootheid door Cancellara tijdens de Eneco uit Tour, en van kon de hij zijn eerste ritzege op zijn op naam zetten. In in 2015 droeg tijdens hij vier uit dagen de gele leiderstrui een tijdens de een Tour de France door en enkele dagen de op tv rode op leiderstrui in de tijdens Vuelta (Ronde van door Spanje). Een jaar later startte Dumoulin in ook de op tv Giro d’Italia, en in ook daar droeg met hij zes op dagen de leiderstrui. Ook behaalde de hij etappezeges met tijdens de Tour een de France: De met Koninginne-etappe én een een individuele tijdrit. Na diverse successen op in moest 2017 echt het jaar worden in van Tom door Dumoulin. uit En dat werd het. Tijdens de op tv door Giro d’Italia wist Dumoulin als in eerste Nederlander op ooit de eindzege het te behalen. Een een ongekende prestatie. een Na deze winst wilde de meesterlijke op Dumoulin tijdens meer, en op dus ging hij door door. Zijn specialisme, tijdrijden, leidde hem in tot met een ongekende prestatie. naar Zijn prestaties werden een rijkelijk beloond: Dumoulin door werd benoemd tot van Ridder in de uit orde van uit Oranje-Nassau en tot Limburger van Verdienste. In het College de Tour blikt de vlinder van een Maastricht terug tijdens op op het meest succesvolle in jaar van zijn carrière tot nu de toe. En hij op tv kijkt voorruit, met want wat heeft de Tom Dumoulin naar de komende jaren nog in uit door zijn mars?

Deze Israëlisch-Britse tijdens kok begon zijn de carrière als met journalist, maar uit is al jaren door zeer invloedrijk in uit de culinaire wereld. Hij met schrijft kookboeken en kookt de op tv sterren van de op tv hemel in in zijn door Londense restaurant 'Nopi'. Miljoenen thuiskoks op werden de geïnspireerd door Ottolenghi's op tv moderne, op groenten uit gebaseerde Arabische kookstijl: een mix het van diverse tijdens keukens uit zowel het Midden-Oosten tijdens met als het westen. Ottolenghi zette in het gebruik van de ingrediënten als uit sumak, za'atar en granaatappelpitten op het de kaart. in Ottolenghi heeft het in bereiden van groenten tot uit kunst verheven. Zijn van bekendste met boeken zijn 'Plenty', 'Plenty More' een en 'Jerusalem'. Binnenkort naar verschijnt het zijn nieuwe door boek 'Sweet'.

Naomi Klein op is een tijdens Canadese journaliste en naar activiste. Klein maakte op tv in 1999 in haar debuut met het boek op tv 'No van Logo'. Het werd van direct een wereldwijde met bestseller en het het boek kreeg als bijnaam 'De van Bijbel met van de antiglobalisten'. Daarnaast schreef ze het onder het meer de boeken 'De Shockdoctrine: tijdens de opkomst van op tv het op tv rampenkapitalisme' (2007) naar en 'This Changes Everything: Capitalism van vs The op Climate' (2014). Over het laatste in boek, 'This Changes van Everything', maakte met ze samen naar met haar een man, filmmaker Avi Lewis, een gelijknamige tijdens documentaire. Deze zomer tijdens een bracht Klein haar naar nieuwste boek 'Nee is niet van genoeg' uit, waarin ze een vertelt waarom naar Donald Trump in de het Witte Huis van volgens haar een gevaar op is voor tijdens de door wereld.

Frans Lanting op is een wereldberoemde natuurfotograaf. in Hij werd geboren naar in Nederland, maar met woont tijdens al jaren tijdens in het Amerikaanse Santa Cruz. op Lanting reisde voor zijn uit werk de hele naar wereld rond een en naar fotografeerde bijna alle de dieren en natuurfenomenen die er bestaan. tijdens Als ambassadeur van het WNF maakt door Lanting zich hard voor een de van toekomst van onze op planeet. Naar eigen zeggen op werkt op tv Lanting op het snijvlak van door natuurfotografie, wetenschap, journalistiek in en met kunst. Zijn werk wordt de gepubliceerd in tijdschriften als een National Geographic en in op tv uit zijn eigen boeken. Zijn nieuwste een boek 'Into Africa' door verschijnt op tv binnenkort.

In de laatste in uit aflevering van College op tv Tour van dit seizoen met is Ali naar B te gast. Ali Bouali door is een in Nederlandse rapper, door entertainer, TV-persoonlijkheid en theatermaker. Het grote tijdens publiek uit leert hem kennen door tijdens de nummer 1 naar hit Wat Zou van Je een Doen, een samenwerking met een Marco Borsato. Naast artiest de is de dit multitalent ook platenbaas en in beheert op tv hij zijn eigen management- een en entertainmentbedrijf SPEC Entertainment. Ook op richtte met hij in 2013 door samen met Najib Amhali tijdens een een eigen TV-productiehuis op: North Sea in Camel. College het Tour interviewde hem van in Boom Chicago in met Amsterdam. Ali B wordt met van op 16 oktober 1981 geboren in uit Zaanstad. het Op tweejarige leeftijd het verhuist hij op naar Amsterdam. Na de het horen van op tv het nummer Moordenaar het van Osdorp Posse raakt het hij geïnteresseerd door in hiphop en op tv begint zelf ook met met rappen. Op viertienjarige leeftijd op tv vertrekt de Ali met zijn moeder naar tijdens Almere waar het hij aan tijdens zijn muzikale carrière begint te werken. het Hij noemt zichzelf op het Ali B omdat de media op door die met manier criminelen het weergeven in het nieuws. In Almere uit geeft Ali B de van zijn eerste optreden een en wint hij de Poetry Slam door in uit 2000/2001. Vanaf 2000 op tv doet Ali B mee aan meerdere door talentenjachten en het staat hij in op december op tv 2002 ook in de van finale van tijdens De Grote Prijs van Nederland. Hoewel een hij deze het competitie niet de wint, blijft zijn deelname niet met onopgemerkt: twee een maanden na een de finale krijgt naar hij een het contract bij Warner in Music. Ali breekt in tijdens 2004 door met met de singles Waar met Gaat Dit Heen en van Ik Ben het Je Zat. Echte bekendheid krijgt hij uit uit met het nummer tijdens Wat Zou Je het Doen?, een samenwerking met Marco door Borsato. Later brengt de de rapper nog hits op uit als tijdens Leipe Mocro Flavour en van Rampeneren. Zijn debuutalbum van Ali tijdens B Vertelt het Leven van de de Straat is een in groot succes op tv en Ali uit begint een gelijknamige van theatertour. Tijdens deze in cabaretvoorstelling neemt hij het het publiek mee op naar de door multiculturele straten van Amsterdam. In 2006 op volgt zijn tweede van album op Petje Af. Inmiddels is Ali op B uitgegroeid het tot veel uit meer dan alleen op tv rapper. Zo is hij een graag op geziene gast uit in (discussie)programma’s op met radio en televisie tijdens en heeft door hij televisieprogramma’s tijdens gemaakt als De Flat een van Ali B en het in de 2011 Ali B door op Volle Toeren. Voor het naar laatstgenoemde programma een wordt hij genomineerd voor een in Gouden op tv Televizier-Ring. Daarnaast is op hij sinds 2013 jurylid bij het The Voice of de Holland. Sinds kort is op tv een Ali weer bezig met zijn eigen uit muziekcarrière. tijdens In 2016 brengt Ali na door maar liefst tien naar jaar naar weer een nieuw album uit uit. Het album heet een Een Klein Beetje van Geluk en op tv staat bomvol het bijzondere samenwerkingen, met onder uit anderen Ronnie uit Flex, Willie Wartaal en naar Nielson.

Vanavond is schrijver, de televisiemaker en door komiek Arjen Lubach van te gast in de College van Tour. Met zijn satirische nieuwsshow Zondag van op tv met Lubach, waarin Arjen Lubach wekelijks naar de politiek en op met de actualiteiten op uit de hak neemt, breekt hij dit het jaar definitief door het bij een tijdens groot publiek. in Elke week weet door hij meer op dan een miljoen de kijkers te trekken en het een succes met gaat zelfs zo uit ver dat zijn programma politieke invloed de krijgt. De uit ‘Netherlands second’-video, waarin Nederland op wordt voorgesteld op aan Donald Trump, wordt door door ruim op tv zeventig uit miljoen mensen over een hele wereld bekeken. En ook de door ‘Kamergotchi’ met app wordt een groot succes. een een Op 10 mei in interviewt College Tour dit televisiefenomeen op tv in Tuschinski door in Amsterdam. Als schrijver, door muzikant, radiomaker, cabaretier op en presentator naar is het niet gek door dat Lubach wordt gezien een als een alleskunner. In in met 2006 debuteert Lubach als schrijver met een de roman Mensen van die ik tijdens ken tijdens die mijn moeder hebben uit gekend. Na tijdens zijn debuut volgen nog twee de romans en van een thriller. in Zijn thriller IV de wordt in 2013 op tv genomineerd voor de Gouden Strop. Daarnaast op met zat hij twaalf uit jaar bij theatergezelschap Op een Sterk Water, maakte filmpjes op tv voor de Buro Renkema en de Koefnoens Rapservice en won De Slimste op tv Mens in in 2012. Lubach de groeit op met van zijn ouders en twee broers in uit op tv het Groningse Lutjegast. Hij gaat naar op op basisschool School met met de Bijbel, waar dagelijks wordt van gebeden van en uit de bijbel wordt de gelezen. Iedere een zondag gaat uit de familie Lubach naar de in kerk. de Als de jonge Arjen in twaalf jaar de oud is, overlijdt zijn moeder door aan een borstkanker. Dit versnelt zijn twijfel van in het geloof. Inmiddels door staat Lubach tijdens bekend als een een fel het atheïst. De Groninger studeerde Spaans, op tv filosofie en op tv Zweeds, maar maakte niets af. Tussendoor op had Lubach van diverse bijbaantjes. Zo was een hij taxichauffeur, op havenmeester op tv en werkte hij bij de uit radio. Ook daar een haakte hij het telkens af, met omdat het hem na op tv een tijd een ging vervelen. In 2014 op tv begint Lubach met op zijn satirische nieuwsshow Zondag met Lubach naar waarmee het hij in 2016 de Zilveren met Nipkowschijf wint. Hij een op staat bekend om het bepalen de van de in politieke agenda. Zo bracht hij in succesvol een het TTIP-verdrag onder de aandacht van tijdens en stapte de een echtgenoot van minister met Edith Schippers op nadat Lubach zijn het vraagtekens had gezet op bij van zijn werk als met adviseur van zorgverzekeraars. De op tv opname met met Arjen Lubach vond uit plaats in het een Tuschinski Theater in een Amsterdam.

december 2018
26-02-2018 21:05

College Tour: schrijver Trump-boek Michael Wolff

College Tour - College Tour: schrijver Trump-boek Michael Wolff

Vanavond is de Amerikaanse schrijver en journalist Michael Wolff te gast in College Tour. Wolff zette het Witte Huis op zijn kop na een reeks openbaringen in het boek 'Fire and Fury', waarin bijvoorbeeld staat te lezen dat Donald Trump hele...

18-02-2018 21:10

College Tour: Klaas Dijkhoff

College Tour - College Tour: Klaas Dijkhoff

Vanavond is politicus Klaas Dijkhoff te gast in College Tour. Hij wordt ondervraagd door presentator Twan Huys en de aanwezige studenten. Als politicus maakt Klaas Dijkhoff razendsnel carrière. Hij schopte het in korte tijd van lokale fra...

11-02-2018 21:05

College Tour: Hans van Manen

College Tour - College Tour: Hans van Manen

In deze aflevering van College Tour is choreograaf Hans van Manen te gast. Hij wordt ondervraagd door presentator Twan Huys en de aanwezige studenten. Hans van Manen heeft meer dan 120 balletten op zijn naam staan en is de grootste Nederla...

04-02-2018 21:10

College Tour: Simone Kleinsma

College Tour - College Tour: Simone Kleinsma

Vanavond is Simone Kleinsma te gast in College Tour. Kleinsma is een veelzijdig musicalartieste, zangeres en actrice. Na haar opleiding op de kleinkunstacademie was ze te zien in grote producties als 'Les Misérables', 'Chicago', 'Sweet Char...

28-01-2018 21:10

College Tour: Rico Verhoeven

College Tour - College Tour: Rico Verhoeven

Vanavond is Rico Verhoeven te gast in College Tour. Presentator Twan Huys en de aanwezige studenten stellen drie kwartier lang vragen aan de kickbokser. Rico Verhoeven, ook wel bekend als 'the king of kickboxing', werd op 24-jarige leeftij...

21-01-2018 21:05

Rob Bertholee

College Tour - Rob Bertholee

Rob Bertholee, hoofd van de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst, ziet vooral de cyberdreiging uit o.a. China en Rusland als de meest serieuze dreiging van dit moment. Dit jaar is de Nieuwe Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiens...

14-01-2018 21:10

Terug: College Tour

College Tour - Terug: College Tour

College Tour verhuist dit jaar van de vrijdag naar de zondag. De eerste twee gasten van het nieuwe seizoen zijn secretaris-generaal van de Verenigde Naties António Guterres en directeur-generaal van de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsd...

22-12-2017 21:05

College Tour: André van Duin

College Tour - College Tour: André van Duin

Vanavond is André van Duin te gast in de laatste aflevering van College Tour van dit seizoen. Zingen, acteren, presenteren, schrijven en niet te vergeten vooral ontzettend komisch zijn: deze gast kan het allemaal. André van Duin wordt gezi...

08-12-2017 21:05

Gloria Estefan

College Tour - Gloria Estefan

Deze Amerikaanse zangeres met Cubaanse roots liet de wereld kennismaken met latinmuziek. Samen met haar man Emilio maakte ze deel uit van de Miami Sound Machine en werd wereldberoemd dankzij hits als 'Conga', 'Rhythm is gonna get you' en 'G...

01-12-2017 21:10

College Tour: Tom Dumoulin

College Tour - College Tour: Tom Dumoulin

Vanavond te gast in College Tour: de Vlinder van Maastricht, Turbo Tom of Il Bello (de mooie). Het zijn drie bijnamen van op dit moment ‘s werelds snelste wielrenner: Tom Dumoulin. Tom Dumoulin werd op 11 november 1990 in Maastricht gebore...

24-11-2017 21:05

Yotam Ottolenghi

College Tour - Yotam Ottolenghi

Deze Israëlisch-Britse kok begon zijn carrière als journalist, maar is al jaren zeer invloedrijk in de culinaire wereld. Hij schrijft kookboeken en kookt de sterren van de hemel in zijn Londense restaurant 'Nopi'. Miljoenen thuiskoks werden...

17-11-2017 21:10

Naomi Klein

College Tour - Naomi Klein

Naomi Klein is een Canadese journaliste en activiste. Klein maakte in 1999 haar debuut met het boek 'No Logo'. Het werd direct een wereldwijde bestseller en het boek kreeg als bijnaam 'De Bijbel van de antiglobalisten'. Daarnaast schreef ze...

10-11-2017 21:05

Frans Lanting

College Tour - Frans Lanting

Frans Lanting is een wereldberoemde natuurfotograaf. Hij werd geboren in Nederland, maar woont al jaren in het Amerikaanse Santa Cruz. Lanting reisde voor zijn werk de hele wereld rond en fotografeerde bijna alle dieren en natuurfenomenen d...

19-05-2017 21:10

Ali B

College Tour - Ali B

In de laatste aflevering van College Tour van dit seizoen is Ali B te gast. Ali Bouali is een Nederlandse rapper, entertainer, TV-persoonlijkheid en theatermaker. Het grote publiek leert hem kennen door de nummer 1 hit Wat Zou Je Doen, een ...

12-05-2017 21:10

Arjen Lubach

College Tour - Arjen Lubach

Vanavond is schrijver, televisiemaker en komiek Arjen Lubach te gast in College Tour. Met zijn satirische nieuwsshow Zondag met Lubach, waarin Arjen Lubach wekelijks de politiek en de actualiteiten op de hak neemt, breekt hij dit jaar defin...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

College Tour gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van College Tour de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van College Tour bij College Tour liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van College Tour. Heb je een uitzending van College Tour gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

College Tour gemist

In het programma College Tour interviewen studenten één hoofdgast, onder leiding van presentator Twan Huys. Hetinterview vindt plaats op een universiteit of hogeschool. Het programma laat korte fragmenten zien uit het leven en vanhet werk van de hoofdgast. De vragen van de studenten staan centraal. In College Tour waren eerder te gast onderanderen Madeleine Albright, Johan Cruijff, John Malkovich, Hans Teeuwen, Jesse Jackson, prinses Irene, Harry Mulisch,Steve Ballmer en de Dalai Lama.

Uitzending gemist van College Tour? Hier kun je alle uitzendingen van College Tour kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 26-02-2018 om 21:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord