Programma gemist?

Vanavond op tv is de Amerikaanse van schrijver en journalist Michael naar Wolff te naar gast in College Tour. Wolff met zette op tv het Witte Huis op het zijn kop in na een reeks openbaringen in het het boek de 'Fire and van Fury', waarin bijvoorbeeld staat naar te lezen dat Donald met Trump naar helemaal geen president wilde op worden, dat hij McDonald's een eet op omdat hij bang is op vergiftigd te met worden en dat Steve van Bannon de ontmoeting uit van met Jared Kushner en Donald Trump jr. het met de Russische met advocate het Natalia Veselnitskaya een vorm van uit verraad het noemt. President door Trump was duidelijk niet tijdens blij met het boek van uit Michael Wolff. tijdens Op Twitter schreef hij: tijdens "Michael Wolff het is a total loser naar op tv who made up stories in order tijdens to sell door this really op boring and untruthful book." Onlangs op op werd bekend dat er een tijdens televisieserie wordt van gemaakt over de de onthullingen in uit 'Fire and Fury'. Wolff van komt voor een dag het naar Nederland en van geeft het een exclusief televisie-interview met aan 'College Tour'.

Vanavond is tijdens politicus Klaas Dijkhoff naar te gast in in College Tour. in Hij wordt ondervraagd door presentator de van Twan Huys en de aanwezige studenten. het Als tijdens politicus maakt Klaas van Dijkhoff razendsnel carrière. de Hij schopte het in korte het tijd van lokale in fractievoorzitter van op de VVD in van Breda met tot voorzitter van door de landelijke VVD-fractie. Dijkhoff met werd bij het op tv grote publiek bekend toen hij in in een 2015 staatssecretaris naar van Veiligheid en Justitie werd. met In die functie werd met hij op vrijwel direct geconfronteerd met de een grote stroom vluchtelingen met door uit het door oorlog geteisterde naar Syrië. van In datzelfde jaar met wordt Dijkhoff door de parlementaire pers tijdens uitgeroepen in tot politicus van door het jaar. Dat met is niet de enige prijs uit die Dijkhoff tijdens tijdens van zijn politieke carrière naar won: hij werd gekozen van als meest met sexy politicus van het Binnenhof, door won van het programma De Slimste Mens en naar werd dit jaar op tv uitgeroepen tot best een het geklede man door het met blad Esquire. Op op tv persoonlijk vlak was 2017 de een goed jaar voor op Dijkhoff: van hij stapte in op tv het huwelijksbootje van en werd voor het door eerst vader.

In deze aflevering naar door van College Tour is choreograaf naar Hans van Manen te op tv gast. Hij wordt op ondervraagd door presentator met Twan Huys naar en de aanwezige tijdens studenten. Hans van Manen van heeft meer dan 120 naar balletten op uit zijn naam met staan en is de in grootste Nederlandse op tv choreograaf aller tijden. Geen de choreograaf heeft zo'n met stempel op de tijdens dans in in Nederland gedrukt als het Van Manen en hij met wordt dan ook wel naar de 'Mondriaan het van de van dans' genoemd. op Zijn werk wordt over de hele tijdens wereld tijdens gedanst en is populairder op dan op tv ooit. Van Manen is op tv de vaste choreograaf van het tijdens Nationale Ballet. Hij in ontvangt voor zijn tijdens werk uit tal van prijzen en er op zijn op tv internationaal vijftig met balletgezelschappen die zijn dansen uitvoeren. op tv Vorig jaar op tv kreeg Van Manen de in hoogste onderscheiding op cultuurgebied een in Frankrijk: op hij in werd benoemd tot Commandeur des Arts in et des Lettres. van met Van Manen is de eerste in Nederlandse het podiumkunstenaar die de tijdens titel krijgt. Afgelopen jaar werd Van van Manen 85 op jaar, met maar hij denkt van nog lang niet aan door stoppen. College Tour interviewt deze van op meesterchoreograaf in Amsterdam.

Vanavond op tv is Simone Kleinsma de te gast in College met Tour. met Kleinsma is een veelzijdig musicalartieste, zangeres door en actrice. het Na haar opleiding een op de kleinkunstacademie was in ze te een zien in in grote producties tijdens als 'Les Misérables', tijdens 'Chicago', 'Sweet Charity', 'Mamma het Mia!' en 'Sister Act'. een Het van grote succes op televisie kwam in naar 1997, met op tv de populaire comedyserie van Kees & Co. Samen de met Paul van de Leeuw van scoort ze door een grote hit met de ballad tijdens 'Zonder jou'. een Kleinsma door heeft een bewogen jaar achter door de de rug. In januari 2017 ontving ze van de prestigieuze Musical op Oeuvre Award uit en op 24 september het ging de zeer in positief ontvangen op musical tijdens 'Was getekend, Annie een M.G. Schmidt' in uit première, waarin Kleinsma de titelrol vertolkt. met Maar in het was ook een het jaar een waarin haar man, regisseur Guus Verstraete, op tv plotseling overleed. van In College Tour blikt van Simone Kleinsma terug, tijdens van niet alleen op 2017 maar met op haar naar gehele carrière.

Vanavond van is Rico Verhoeven te gast de met in College Tour. Presentator Twan op tv Huys van en de aanwezige studenten stellen de drie kwartier lang naar vragen aan de in kickbokser. Rico Verhoeven, ook op tv wel naar bekend als 'the king of op tv kickboxing', werd op tv op 24-jarige leeftijd wereldkampioen de kickboksen bij de de zwaargewichten een in Chicago. Sindsdien won hij zeven de wereldtitels op met rij. door In de ring vecht hij tegen het het de grote jongens zoals het Badr Hari, Peter Aerts op tv en Jamal in Ben Saddik. met Is er leven een na zijn carrière in de van ring? Als in het aan Verhoeven ligt van wel. met Hij zou het van liefst in de voetsporen van treden van Jean-Claude Van door Damme en Sylvester door Stallone in door Hollywood.

Rob Bertholee, het hoofd van de met Algemene van Inlichtingen- en Veiligheidsdienst, ziet vooral naar de cyberdreiging op uit o.a. China en Rusland op als een de meest het serieuze dreiging van naar dit moment. Dit jaar door is de naar Nieuwe Wet op de inlichtingen- en uit veiligheidsdiensten aangenomen, de op 'sleepwet', waarover met een referendum met gehouden zal een worden.

College Tour verhuist naar in dit jaar van de vrijdag naar het de zondag. De van eerste twee gasten door op tv van het nieuwe seizoen zijn tijdens secretaris-generaal van de de Verenigde Naties naar António Guterres en met directeur-generaal van de Algemene van Inlichtingen- op en Veiligheidsdienst Rob Bertholee. Guterres naar is te zien de in tijdens de uitzending van vanavond. Als secretaris-generaal van door de uit Verenigde Naties tijdens is hij één tijdens van de machtigste mensen op aarde: uit António Guterres tijdens (68). De op oud-premier van Portugal bekleedt uit sinds 1 januari het 2017 de hoogste functie de op binnen de VN en het zet zich op die op tv positie in voor vrede door en het veiligheid, duurzame ontwikkeling en een mensenrechten. Hij doet dat het in een op tijd die getekend een wordt door wereldwijde naar onrust en vele conflicten, op tv de zoals de oorlog uit in Syrië, de nucleaire dreiging van de op Noord-Korea en de humanitaire ramp in naar Jemen. Eerder door was het Guterres al actief voor op tv de Verenigde de Naties als de Hoge Commissaris een voor de Vluchtelingen. In door College Tour blikt tijdens hij terug met op zijn eerste jaar een als secretaris-generaal van naar de in VN en kijkt de hij vooruit naar 2018, het een jaar in waarin Nederland een tijdelijke zetel naar zal krijgen in het de Veiligheidsraad van op de de Verenigde Naties.

Vanavond is André met van Duin tijdens te gast het in de laatste aflevering van het College Tour van van dit seizoen. Zingen, op acteren, uit presenteren, schrijven en niet te op vergeten op vooral ontzettend komisch zijn: deze gast door kan op tv het allemaal. André uit van Duin op wordt gezien als een van de tijdens meest succesvolle door komieken in van Nederland. Inmiddels is hij al tijdens meer dan de 50 jaar te zien in op tv en met in de Nederlandse uit een theaters. André van Duin werd naar op 20 februari 1947 als tijdens het Adrianus Marius Kyvon geboren op te Rotterdam. Al op jonge met leeftijd naar wist André dat hij de artiest met wilde worden en met daarom begon hij met het in imiteren in van andere artiesten. van Toch ging André na de naar lagere in school, net als de andere jongens het in de de klas, naar de ambachtsschool. Hij van besloot naar om mee een te doen aan de talentenjacht met van de AVRO met 'Nieuwe Oogst'. André de bleek talent te hebben met en won. de Sindsdien door ging zijn carrière bergopwaarts. In 1968 een maakte op hij zijn door eerste televisieshow, 'Een avondje tv met op tv André'. Later maakte een hij furore de met programma’s als Animal de Crackers en van De met Dik Voormekaar Show. Als zanger scoorde uit hij hits de met carnavalskrakers als Willempie, Er tijdens op tv staat een paard in de gang met door en Pizza Lied. Na een op tv behoorlijk portfolio op aan typetjes door die André gespeeld heeft op tv is het binnenkort tijd uit voor uit serieuzer acteerwerk. Dit najaar speelt André in samen op met Olga Zuiderhoek tijdens en Keeshulst de hoofdrol in naar de dramaserie Het uit uit geheime dagboek van Hendrik op Groen, gebaseerd op het een boek 'Pogingen iets op van het het leven te maken'. Na meer van dan vijftig jaar in de het vak een te hebben gezeten het heeft in André heel wat prijzen gewonnen. Na naar diverse oeuvreprijzen en uit een Televizierring op tv is hij zelfs benoemd een tot Officier in naar de Orde van op Oranje-Nassau. Op 9 met december sprak Twan op Huys met André de van Duin in van van het DeLaMar Theater voor deze aflevering op van College in Tour.

Deze uit Amerikaanse zangeres met Cubaanse naar roots liet de uit wereld kennismaken met het latinmuziek. Samen met uit haar man met Emilio maakte in ze deel uit tijdens van de Miami in Sound Machine en op werd wereldberoemd dankzij hits als het 'Conga', een 'Rhythm is gonna uit get you' en 'Get on your door feet'. Ze verkocht door tot nu op toe meer dan op tv honderd miljoen albums, won op tv zeven Grammy's en een als kroon tijdens op haar naar werk is er het een musical naar over haar carrière gemaakt. op Op 29 oktober a.s. gaat naar de musical op 'On van Your Feet!' in het Beatrixtheater de in Utrecht in première. met Estefan woont met in in Miami en wordt daar onder het de Cubaanse inwoners als in heldin een gezien. Haar grootste droom is tijdens op om nog eens op te in treden met in een vrij op Cuba.

Vanavond te gast de naar in College Tour: de Vlinder uit van Maastricht, Turbo op tv Tom of Il Bello het op tv (de mooie). Het zijn drie de bijnamen van een op dit moment ‘s de werelds snelste wielrenner: door Tom Dumoulin. Tom Dumoulin van werd op 11 november een 1990 een in Maastricht geboren. Na de tijdens basisschool volgde Tom de door het gymnasium aan het Bonnefanten College. het van Op dat moment ontdekte hij waar uit zijn door passie lag: door wielrennen. Op 15 jarige het leeftijd trok Tom van voor het eerst de heuvels op van het Limburg in. In eerste instantie op als leuke hobby, op maar toen door hij werd door afgewezen voor de op tv studie geneeskunde op besloot hij dat hij een een groot wielrenner zou worden. door Tom voegde zich uit op bij de ‘beloften’ groep, waarin het getalenteerde naar 18 tot 23-jarigen samen wielrennen. op Later besloot de Tom toch met te gaan studeren: op gezondheidswetenschappen aan de Universiteit van Maastricht, naar in om zich later te de kunnen specificeren in bewegingswetenschappen. Maar in zo ver kwam naar het niet, want met uit zijn wielrentalent bleek niet goed in samen naar te gaan met studeren aan de naar een universiteit. Zijn overgave voor de tijdens wielersport bleek naar geen verkeerde keuze en zeker de niet onverdienstelijk. door In 2013 maakte Tom zijn van debuut in de tijdens Tour de de France. uit In 2014 versloeg op hij wielergrootheid Cancellara tijdens een de Eneco uit Tour, en kon hij in zijn eerste ritzege op op zijn naam zetten. van In 2015 droeg hij in vier dagen de de een gele leiderstrui tijdens de Tour in de France de en enkele dagen de op tv rode tijdens leiderstrui in de Vuelta (Ronde met van Spanje). Een jaar de de later startte Dumoulin ook de Giro op tijdens d’Italia, en ook op daar droeg hij op zes dagen de de leiderstrui. Ook behaalde hij etappezeges op tijdens met de Tour de France: De uit Koninginne-etappe van én een individuele tijdrit. Na tijdens diverse successen moest op tv 2017 echt het jaar met worden tijdens van Tom Dumoulin. op En dat werd het. de Tijdens de Giro in d’Italia wist Dumoulin van als eerste Nederlander ooit op de op tv eindzege te behalen. Een ongekende uit prestatie. tijdens Na deze winst wilde de de meesterlijke Dumoulin meer, de en dus ging van hij door. Zijn specialisme, met tijdrijden, leidde hem van tot een ongekende op prestatie. Zijn door prestaties werden rijkelijk in beloond: Dumoulin werd in benoemd in tot Ridder in de een orde van Oranje-Nassau een en tot uit Limburger van Verdienste. In College Tour blikt een uit de vlinder van een Maastricht terug op het meest in succesvolle jaar van zijn met van carrière tot nu toe. En hij met op tv kijkt voorruit, want wat heeft het Tom Dumoulin naar de komende jaren nog in op zijn op mars?

Deze het Israëlisch-Britse kok begon zijn uit carrière als journalist, maar op naar is al jaren zeer invloedrijk de in de culinaire op wereld. door Hij schrijft kookboeken en kookt een de sterren van de op hemel tijdens in zijn Londense restaurant 'Nopi'. de Miljoenen thuiskoks tijdens werden in geïnspireerd door Ottolenghi's op moderne, op groenten gebaseerde tijdens Arabische kookstijl: een mix naar van diverse keukens uit in tijdens zowel het Midden-Oosten als het westen. een Ottolenghi de zette het gebruik op tv van ingrediënten door als sumak, za'atar een en granaatappelpitten op de kaart. Ottolenghi tijdens heeft het naar bereiden van op tv groenten tot kunst verheven. op tv Zijn bekendste boeken zijn door 'Plenty', in 'Plenty More' tijdens en 'Jerusalem'. Binnenkort verschijnt zijn nieuwe door boek op tv 'Sweet'.

Naomi Klein is tijdens een Canadese journaliste tijdens en activiste. Klein op maakte op tv in 1999 haar de debuut met door het boek 'No Logo'. door Het werd direct een wereldwijde van op tv bestseller en het boek kreeg de als bijnaam 'De de Bijbel met van de antiglobalisten'. Daarnaast op schreef ze onder meer het de de boeken 'De Shockdoctrine: de uit opkomst van het het rampenkapitalisme' (2007) en het 'This Changes Everything: Capitalism vs van The Climate' met (2014). uit Over het laatste boek, van 'This Changes op tv Everything', maakte ze samen met met haar man, filmmaker een Avi Lewis, een gelijknamige een van documentaire. Deze zomer bracht Klein tijdens haar van nieuwste boek 'Nee is niet op genoeg' uit, waarin in ze vertelt waarom met Donald Trump op in het Witte Huis door volgens haar op tv een gevaar is voor de naar het wereld.

Frans uit Lanting is een naar wereldberoemde natuurfotograaf. Hij werd geboren het met in Nederland, maar naar woont al jaren in het van Amerikaanse tijdens Santa Cruz. Lanting in reisde voor zijn werk de met hele wereld rond op tv en fotografeerde bijna op tv alle dieren uit en natuurfenomenen de die er bestaan. Als ambassadeur op van WNF uit maakt Lanting zich hard voor uit de een toekomst van onze uit planeet. Naar eigen zeggen op tv werkt Lanting op door het snijvlak van natuurfotografie, naar wetenschap, op tv journalistiek en kunst. Zijn door werk wordt gepubliceerd in met tijdschriften door als National het Geographic en in de zijn eigen boeken. Zijn een nieuwste boek 'Into Africa' verschijnt door het binnenkort.

In uit de laatste aflevering van op tv College Tour van het dit seizoen is Ali tijdens van B te gast. Ali Bouali op tv is een Nederlandse een rapper, entertainer, TV-persoonlijkheid en tijdens theatermaker. Het met grote publiek leert hem tijdens kennen door de de nummer 1 hit door Wat Zou op Je Doen, een samenwerking op tv een met Marco Borsato. Naast artiest is op dit multitalent ook uit platenbaas en beheert naar hij uit zijn eigen management- en entertainmentbedrijf op tv SPEC Entertainment. Ook van richtte hij tijdens in 2013 samen met in Najib Amhali een naar eigen op TV-productiehuis op: North Sea het Camel. College Tour door interviewde hem een in Boom Chicago in uit Amsterdam. Ali van B wordt op 16 oktober in een 1981 geboren in Zaanstad. Op tweejarige naar leeftijd verhuist hij op tv naar Amsterdam. Na tijdens het horen een van het op tv nummer Moordenaar op van Osdorp Posse in raakt hij geïnteresseerd in in hiphop en begint zelf op tv ook uit met rappen. Op viertienjarige leeftijd tijdens vertrekt Ali met zijn van moeder naar met Almere van waar hij aan zijn muzikale carrière het begint te werken. op Hij noemt door zichzelf van Ali B omdat de naar media op die manier criminelen de weergeven in op tv het nieuws. tijdens In Almere het geeft Ali B op tv zijn eerste optreden en wint het hij de de Poetry Slam in 2000/2001. Vanaf een 2000 doet Ali B het mee met aan meerdere talentenjachten op tv en staat hij in van december 2002 ook in een de met finale van De Grote Prijs naar van Nederland. het Hoewel de hij deze competitie niet wint, van blijft zijn tijdens deelname niet onopgemerkt: in twee maanden na de van finale krijgt op tv hij een contract op tv bij Warner tijdens Music. Ali breekt in 2004 door met het de singles Waar naar Gaat Dit Heen het en tijdens Ik Ben Je Zat. Echte uit bekendheid in krijgt hij met het nummer op op Wat Zou Je Doen?, een samenwerking uit met Marco Borsato. een Later op brengt de rapper nog hits tijdens uit als door Leipe in Mocro Flavour en Rampeneren. Zijn uit debuutalbum Ali B Vertelt uit het Leven van in de de Straat is een groot succes tijdens en Ali begint op een gelijknamige theatertour. Tijdens tijdens deze cabaretvoorstelling neemt uit hij het door publiek mee naar de tijdens multiculturele straten op tv van Amsterdam. tijdens In 2006 volgt zijn in tweede album Petje Af. Inmiddels op tv is van Ali B uitgegroeid tot uit veel meer van dan alleen naar rapper. Zo is hij een graag op tijdens geziene gast in (discussie)programma’s op op radio en televisie van en heeft hij op tv televisieprogramma’s gemaakt door als De Flat het van Ali B met en in 2011 Ali B de op Volle tijdens Toeren. door Voor het laatstgenoemde programma wordt van hij genomineerd voor een het tijdens Gouden Televizier-Ring. Daarnaast is van hij sinds 2013 op tv jurylid bij The naar Voice of op Holland. Sinds kort is Ali tijdens weer bezig het met zijn eigen op tv muziekcarrière. In 2016 brengt Ali na op maar liefst de tien jaar weer een op tv nieuw album uit. naar met Het album heet Een op Klein Beetje Geluk en staat een bomvol van bijzondere samenwerkingen, met onder anderen naar een Ronnie Flex, Willie Wartaal en met Nielson.

Vanavond is schrijver, door televisiemaker en komiek de Arjen Lubach te door met gast in College Tour. Met zijn van satirische nieuwsshow Zondag door met Lubach, waarin naar Arjen op tv Lubach wekelijks de politiek op en de op tv actualiteiten op de hak op tv neemt, breekt een hij dit jaar definitief uit door bij de een groot publiek. Elke op tv week naar weet hij meer dan een miljoen naar kijkers te trekken uit en het op succes gaat zelfs zo in naar ver dat zijn programma politieke invloed op krijgt. tijdens De ‘Netherlands second’-video, op waarin Nederland wordt in voorgesteld aan Donald Trump, door wordt door ruim zeventig uit miljoen mensen op over in hele wereld bekeken. door En ook de ‘Kamergotchi’ op tv app wordt een groot naar succes. Op 10 in mei in interviewt College Tour dit televisiefenomeen op in Tuschinski uit in Amsterdam. Als door schrijver, muzikant, radiomaker, cabaretier en met presentator is uit het niet gek uit dat Lubach wordt gezien als in een alleskunner. met In 2006 debuteert een Lubach als schrijver met het van de roman Mensen naar die ik ken die mijn moeder in hebben gekend. Na in zijn uit debuut volgen nog twee het romans en een in thriller. Zijn met thriller IV wordt in 2013 uit uit genomineerd voor de Gouden Strop. Daarnaast op tv zat door hij twaalf in jaar bij theatergezelschap uit Op Sterk Water, maakte filmpjes voor het Buro Renkema op tv en naar Koefnoens Rapservice en won De Slimste uit naar Mens in 2012. Lubach groeit op tv op met zijn ouders en een twee broers in uit tijdens het Groningse Lutjegast. Hij gaat naar een basisschool van School met de Bijbel, waar de dagelijks wordt gebeden het op en uit de naar bijbel wordt gelezen. Iedere op zondag gaat de familie op tv Lubach naar naar de kerk. het Als de jonge Arjen twaalf het jaar uit oud is, overlijdt zijn een moeder aan borstkanker. Dit in versnelt zijn het twijfel in het op tv geloof. Inmiddels staat Lubach van bekend als een fel een atheïst. De door Groninger studeerde Spaans, op tv filosofie en Zweeds, uit maar maakte niets af. door Tussendoor had de Lubach diverse door bijbaantjes. Zo was hij taxichauffeur, in havenmeester en werkte hij met op tv bij de radio. Ook daar haakte met hij telkens op tv af, omdat het met hem na een tijd tijdens ging vervelen. In tijdens 2014 begint Lubach uit met door zijn satirische nieuwsshow Zondag met uit Lubach waarmee hij van in van 2016 de Zilveren Nipkowschijf wint. in Hij staat met bekend om het naar bepalen van van de politieke agenda. Zo bracht hij op succesvol het naar TTIP-verdrag onder de aandacht naar en stapte het de naar echtgenoot van minister Edith het Schippers op nadat Lubach een zijn vraagtekens het had gezet bij zijn uit werk tijdens als adviseur van zorgverzekeraars. De tijdens opname met op tv Arjen Lubach vond plaats in met het Tuschinski tijdens Theater in uit Amsterdam.

juni 2018
26-02-2018 21:05

College Tour: schrijver Trump-boek Michael Wolff

College Tour - College Tour: schrijver Trump-boek Michael Wolff

Vanavond is de Amerikaanse schrijver en journalist Michael Wolff te gast in College Tour. Wolff zette het Witte Huis op zijn kop na een reeks openbaringen in het boek 'Fire and Fury', waarin bijvoorbeeld staat te lezen dat Donald Trump hele...

18-02-2018 21:10

College Tour: Klaas Dijkhoff

College Tour - College Tour: Klaas Dijkhoff

Vanavond is politicus Klaas Dijkhoff te gast in College Tour. Hij wordt ondervraagd door presentator Twan Huys en de aanwezige studenten. Als politicus maakt Klaas Dijkhoff razendsnel carrière. Hij schopte het in korte tijd van lokale fra...

11-02-2018 21:05

College Tour: Hans van Manen

College Tour - College Tour: Hans van Manen

In deze aflevering van College Tour is choreograaf Hans van Manen te gast. Hij wordt ondervraagd door presentator Twan Huys en de aanwezige studenten. Hans van Manen heeft meer dan 120 balletten op zijn naam staan en is de grootste Nederla...

04-02-2018 21:10

College Tour: Simone Kleinsma

College Tour - College Tour: Simone Kleinsma

Vanavond is Simone Kleinsma te gast in College Tour. Kleinsma is een veelzijdig musicalartieste, zangeres en actrice. Na haar opleiding op de kleinkunstacademie was ze te zien in grote producties als 'Les Misérables', 'Chicago', 'Sweet Char...

28-01-2018 21:10

College Tour: Rico Verhoeven

College Tour - College Tour: Rico Verhoeven

Vanavond is Rico Verhoeven te gast in College Tour. Presentator Twan Huys en de aanwezige studenten stellen drie kwartier lang vragen aan de kickbokser. Rico Verhoeven, ook wel bekend als 'the king of kickboxing', werd op 24-jarige leeftij...

21-01-2018 21:05

Rob Bertholee

College Tour - Rob Bertholee

Rob Bertholee, hoofd van de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst, ziet vooral de cyberdreiging uit o.a. China en Rusland als de meest serieuze dreiging van dit moment. Dit jaar is de Nieuwe Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiens...

14-01-2018 21:10

Terug: College Tour

College Tour - Terug: College Tour

College Tour verhuist dit jaar van de vrijdag naar de zondag. De eerste twee gasten van het nieuwe seizoen zijn secretaris-generaal van de Verenigde Naties António Guterres en directeur-generaal van de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsd...

22-12-2017 21:05

College Tour: André van Duin

College Tour - College Tour: André van Duin

Vanavond is André van Duin te gast in de laatste aflevering van College Tour van dit seizoen. Zingen, acteren, presenteren, schrijven en niet te vergeten vooral ontzettend komisch zijn: deze gast kan het allemaal. André van Duin wordt gezi...

08-12-2017 21:05

Gloria Estefan

College Tour - Gloria Estefan

Deze Amerikaanse zangeres met Cubaanse roots liet de wereld kennismaken met latinmuziek. Samen met haar man Emilio maakte ze deel uit van de Miami Sound Machine en werd wereldberoemd dankzij hits als 'Conga', 'Rhythm is gonna get you' en 'G...

01-12-2017 21:10

College Tour: Tom Dumoulin

College Tour - College Tour: Tom Dumoulin

Vanavond te gast in College Tour: de Vlinder van Maastricht, Turbo Tom of Il Bello (de mooie). Het zijn drie bijnamen van op dit moment ‘s werelds snelste wielrenner: Tom Dumoulin. Tom Dumoulin werd op 11 november 1990 in Maastricht gebore...

24-11-2017 21:05

Yotam Ottolenghi

College Tour - Yotam Ottolenghi

Deze Israëlisch-Britse kok begon zijn carrière als journalist, maar is al jaren zeer invloedrijk in de culinaire wereld. Hij schrijft kookboeken en kookt de sterren van de hemel in zijn Londense restaurant 'Nopi'. Miljoenen thuiskoks werden...

17-11-2017 21:10

Naomi Klein

College Tour - Naomi Klein

Naomi Klein is een Canadese journaliste en activiste. Klein maakte in 1999 haar debuut met het boek 'No Logo'. Het werd direct een wereldwijde bestseller en het boek kreeg als bijnaam 'De Bijbel van de antiglobalisten'. Daarnaast schreef ze...

10-11-2017 21:05

Frans Lanting

College Tour - Frans Lanting

Frans Lanting is een wereldberoemde natuurfotograaf. Hij werd geboren in Nederland, maar woont al jaren in het Amerikaanse Santa Cruz. Lanting reisde voor zijn werk de hele wereld rond en fotografeerde bijna alle dieren en natuurfenomenen d...

19-05-2017 21:10

Ali B

College Tour - Ali B

In de laatste aflevering van College Tour van dit seizoen is Ali B te gast. Ali Bouali is een Nederlandse rapper, entertainer, TV-persoonlijkheid en theatermaker. Het grote publiek leert hem kennen door de nummer 1 hit Wat Zou Je Doen, een ...

12-05-2017 21:10

Arjen Lubach

College Tour - Arjen Lubach

Vanavond is schrijver, televisiemaker en komiek Arjen Lubach te gast in College Tour. Met zijn satirische nieuwsshow Zondag met Lubach, waarin Arjen Lubach wekelijks de politiek en de actualiteiten op de hak neemt, breekt hij dit jaar defin...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

College Tour gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van College Tour de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van College Tour bij College Tour liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van College Tour. Heb je een uitzending van College Tour gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

College Tour gemist

In het programma College Tour interviewen studenten één hoofdgast, onder leiding van presentator Twan Huys. Hetinterview vindt plaats op een universiteit of hogeschool. Het programma laat korte fragmenten zien uit het leven en vanhet werk van de hoofdgast. De vragen van de studenten staan centraal. In College Tour waren eerder te gast onderanderen Madeleine Albright, Johan Cruijff, John Malkovich, Hans Teeuwen, Jesse Jackson, prinses Irene, Harry Mulisch,Steve Ballmer en de Dalai Lama.

Uitzending gemist van College Tour? Hier kun je alle uitzendingen van College Tour kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 26-02-2018 om 21:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord