Programma gemist?

Twan Huys naar interviewt, samen de met studenten, het prominente gasten uit met de politiek, media, een cultuur en wetenschap. -We op verwelkomen topadvocaat Wim tijdens Anker.

Astronaut André Kuipers naar op tv zal het seizoen lanceren. Nog maar in net terug op naar aarde geeft hij in zijn eerste lange in interview aan van Twan de Huys samen met honderden door studenten, in het European een Space Agency, op tv Noordwijk.

Dit de keer reist Google-topman Eric een Schmidt af naar Nederland een voor uit een speciaal interview. Hij naar staat al 10 de jaar naar aan de top van een van naar van de succesvolste bedrijven uit door de geschiedenis: in Google.

Twan Huys tijdens interviewt samen naar met studenten op tv gasten uit o.a. het de politiek, cultuur en van media. Met tijdens Linda de Mol, de succesvolste mediavrouw naar van dit door moment.

Sting maakt een vandaag zijn opwachting. uit Speciaal een voor het programma maakt de zanger een tijdens zijn Back met to Bass een Tour tijd vrij op tv voor een van uitgebreid interview met Nederlandse op tv studenten.

Hij bedacht kassuccessen door als Big naar Brother en een The Voice op tv of Holland. De formats van naar John de Mol zijn op wereldwijd succesvol, in maar dat ging door niet zonder slag of tijdens stoot. Wat door drijft deze een televisieproducent?

Rijkman Groenink was in tijdens bestuursvoorzitter van ABN een AMRO van 2000 tijdens tot de splitsing op in 2007. Hoe kijkt uit hij terug op zijn tijd naar als in bankier en hoe ziet hij een de toekomst het van het bankwezen en met de op tv eurocrisis?

Ze met noemen hem een 'golden tijdens wonderboy'. tijdens Matthijs van Nieuwkerk is hip op tv and door happening. Samen met zevenhonderd studenten door gaat een Twan Huys in gesprek met de op tv snelste interviewer van van op Nederland.

Studenten interviewen een door gast, in onder leiding van met Twan Huys. In de het programma in staan de vragen van van studenten centraal. Afl.: met Mark Rutte. op 500 studenten interviewen premier Mark door Rutte. Wat tijdens zijn de op beweegredenen van de van immer lachende premier? Presentatie: Twan op tv Huys.

Afl.: door Richard Branson. uit Niet is onmogelijk voor de tijdens Britse zakenman de Sir Richard op Branson. Met meer op tv dan vierhonderd Virgin-bedrijven, waaronder een vliegtuigmaatschappij, op tv naar en een geschat vermogen van het ruim vier miljard van dollar, behoort een hij tot een de rijkste mensen op aarde. van Op zijn tijdens twintigste zette Branson met op tv Virgin Records de het muziekindustrie op het z'n kop en vervolgens met bouwde zijn enorme op imperium in in rap tempo uit. in Plannen die bij door anderen op weerstand stuiten, oefenen op op Branson tijdens juist grote uit aantrekkingskracht uit. Zo begint hij op binnenkort met commerciële de ruimtevluchten. De van mediagenieke Branson wordt de op maandag 14 november uit de onder leiding van Twan Huys op tv door ruim een zeshonderd studenten door geinterviewd. Presentatie: Twan op tv Huys.

Afl.: Seth Meyers. op op tv Een exclusief interview in College Tour uit met Seth Meyers. in Met driehonderd het studenten interviewt Twan Huys tijdens de hoofdschrijver van van de de Amerikaanse comedyshow en kijkcijferhit met Saturday Night in Live (SNL). naar Wereldberoemd werd Seth Meyers in dankzij het jaarlijkse Correspondents' Dinner uit op het van Witte Huis, in op april jl. waar Meyers op de grond gelijk een maakte naar met de presidentiele ambities uit van de beroemde zakenman naar Donald Trump. Ook in Meyers' tafelgenoot het president Barack Obama kreeg een ervan langs, op tv tot een grote hilariteit van de op zaal en de op president zelf. Presentatie: Twan op Huys.

Afl.: Youp van door 't Hek. de Duizend studenten interviewen samen door met op tv Twan Huys een van Nederlands door meest bekende cabaretiers. tijdens Van 't Hek uit is al vijfentwintig tijdens jaar naar uitverkocht en zeer geliefd, ook met onder de mensen naar uit die er in zijn genadeloos een scherpe columns met en conferences op tv niet zonder kleerscheuren vanaf komen. En de niet alleen op tv vliegen tijdens zijn kaartjes over de toonbank, naar van zijn bundels in werden miljoenen exemplaren de verkocht. een Presentatie: Twan Huys.

Studenten de interviewen een van hoofdgast, onder leiding van Twan Huys. met Met een korte fragmenten uit het leven in en van het naar werk van de van hoofdgast. In het op het programma staan de vragen een van studenten een centraal. Afl.: Linda met de Mol. Ik hou van de Holland, op tv Iedereen is gek in op Jack, Gooische Vrouwen: uit het is op slechts een kleine greep door uit het veelzijdige repertoire van een Nederlands tijdens bekendste televisievrouw Linda de van Mol. op Ze presenteert, acteert, bedenkt uit formats en is met op tv haar naar eigen magazine LINDA. bijna op tv een merk. Rimpelloos, zowel met letterlijk als figuurlijk. Verkozen de tot positiefste tijdens Nederlander en de naar eigen van zeggen net zo uit goed in het in ontwijken van moeilijke vragen met als politici. In tijdens College Tour deelt ze de haar van media-ervaringen met honderden studenten in de door in Beurs van Berlage te Amsterdam. Onder tijdens van leiding van Twan Huys de krijgen de uit studenten de kans om De Mol van een te interviewen over een haar keuzes en drijfveren, pieken van en dalen. naar Presentatie: Twan de Huys.

Afl.: Alain met Ducasse. door De wereldberoemde topchef Alain uit Ducasse is door voor het eerst te gast in in een door Nederlands televisieprogramma. het 700 studenten krijgen de van kans om onder leiding een van Twan Huys, Alain op Ducasse een te interviewen over een de meest uiteenlopende uit thema's, maar natuurlijk uit in de eerste plaats over het het metier van van de op wereldberoemde meester: koken. Ducasse door heeft als het enige chef ter wereld drie door driesterrenrestaurants en de kan met zijn wereldwijde uit tijdens imperium van 27 restaurants met gerust een op instituut genoemd worden. Hij schreef talloze door kookboeken uit en zijn culinaire meesterwerken worden naar uit bewonderd door zowel een hobbykoks als volleerde en de bekroonde sterrenchefs, wereldwijd. Presentatie: door Twan op tv Huys.

Afl.: Doutzen Kroes. naar Nederlands topmodel Doutzen door Kroes is tijdens te gast. door Twan Huys praat in aan de hand tijdens van fragmenten met door Kroes over haar carrière. Ook op tv het in publiek krijgt volop de kans door de blonde Friezin tijdens tijdens het hemd van het lijf te van van vragen. Presentatie: Twan met Huys.

juli 2019
14-09-2012 20:25

Wim Anker

College Tour - Wim Anker

Twan Huys interviewt, samen met studenten, prominente gasten uit de politiek, media, cultuur en wetenschap. -We verwelkomen topadvocaat Wim Anker.

30-08-2012 20:25

André Kuipers

College Tour - André Kuipers

Astronaut André Kuipers zal het seizoen lanceren. Nog maar net terug op aarde geeft hij zijn eerste lange interview aan Twan Huys samen met honderden studenten, in het European Space Agency, Noordwijk.

01-06-2012 20:25

Eric Schmidt

College Tour - Eric Schmidt

Dit keer reist Google-topman Eric Schmidt af naar Nederland voor een speciaal interview. Hij staat al 10 jaar aan de top van een van de succesvolste bedrijven uit de geschiedenis: Google.

23-03-2012 20:25

Linda de Mol

College Tour - Linda de Mol

Twan Huys interviewt samen met studenten gasten uit o.a. de politiek, cultuur en media. Met Linda de Mol, de succesvolste mediavrouw van dit moment.

09-03-2012 20:25

Sting

College Tour - Sting

Sting maakt vandaag zijn opwachting. Speciaal voor het programma maakt de zanger tijdens zijn Back to Bass Tour tijd vrij voor een uitgebreid interview met Nederlandse studenten.

02-03-2012 20:25

John de Mol

College Tour - John de Mol

Hij bedacht kassuccessen als Big Brother en The Voice of Holland. De formats van John de Mol zijn wereldwijd succesvol, maar dat ging niet zonder slag of stoot. Wat drijft deze televisieproducent?

24-02-2012 20:25

Rijkman Groenink

College Tour - Rijkman Groenink

Rijkman Groenink was bestuursvoorzitter van ABN AMRO van 2000 tot de splitsing in 2007. Hoe kijkt hij terug op zijn tijd als bankier en hoe ziet hij de toekomst van het bankwezen en de eurocrisis?

17-02-2012 20:25

Matthijs van Nieuwkerk

College Tour - Matthijs van Nieuwkerk

Ze noemen hem een 'golden wonderboy'. Matthijs van Nieuwkerk is hip and happening. Samen met zevenhonderd studenten gaat Twan Huys in gesprek met de snelste interviewer van Nederland.

20-12-2011 21:15

Mark Rutte

College Tour - Mark Rutte

Studenten interviewen een gast, onder leiding van Twan Huys. In het programma staan de vragen van studenten centraal. Afl.: Mark Rutte. 500 studenten interviewen premier Mark Rutte. Wat zijn de beweegredenen van de immer lachende premier? P...

19-11-2011 20:00

Richard Branson

College Tour - Richard Branson

Afl.: Richard Branson. Niet is onmogelijk voor de Britse zakenman Sir Richard Branson. Met meer dan vierhonderd Virgin-bedrijven, waaronder een vliegtuigmaatschappij, en een geschat vermogen van ruim vier miljard dollar, behoort hij tot de ...

15-09-2011 21:00

Seth Meyers

College Tour - Seth Meyers

Afl.: Seth Meyers. Een exclusief interview in College Tour met Seth Meyers. Met driehonderd studenten interviewt Twan Huys de hoofdschrijver van de Amerikaanse comedyshow en kijkcijferhit Saturday Night Live (SNL). Wereldberoemd werd Seth M...

08-09-2011 20:55

Youp van 't Hek

College Tour - Youp van 't Hek

Afl.: Youp van 't Hek. Duizend studenten interviewen samen met Twan Huys een van Nederlands meest bekende cabaretiers. Van 't Hek is al vijfentwintig jaar uitverkocht en zeer geliefd, ook onder de mensen die er in zijn genadeloos scherpe co...

31-03-2011 21:00

Linda de Mol

College Tour - Linda de Mol

Studenten interviewen een hoofdgast, onder leiding van Twan Huys. Met korte fragmenten uit het leven en van het werk van de hoofdgast. In het programma staan de vragen van studenten centraal. Afl.: Linda de Mol. Ik hou van Holland, Iedereen...

24-03-2011 21:00

Alain Ducasse

College Tour - Alain Ducasse

Afl.: Alain Ducasse. De wereldberoemde topchef Alain Ducasse is voor het eerst te gast in een Nederlands televisieprogramma. 700 studenten krijgen de kans om onder leiding van Twan Huys, Alain Ducasse te interviewen over de meest uiteenlope...

17-03-2011 21:00

Doutzen Kroes

College Tour - Doutzen Kroes

Afl.: Doutzen Kroes. Nederlands topmodel Doutzen Kroes is te gast. Twan Huys praat aan de hand van fragmenten met Kroes over haar carrière. Ook het publiek krijgt volop de kans de blonde Friezin het hemd van het lijf te vragen. Presentatie:...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

College Tour gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van College Tour de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van College Tour bij College Tour liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van College Tour. Heb je een uitzending van College Tour gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

College Tour gemist

In het programma College Tour interviewen studenten één hoofdgast, onder leiding van presentator Twan Huys. Hetinterview vindt plaats op een universiteit of hogeschool. Het programma laat korte fragmenten zien uit het leven en vanhet werk van de hoofdgast. De vragen van de studenten staan centraal. In College Tour waren eerder te gast onderanderen Madeleine Albright, Johan Cruijff, John Malkovich, Hans Teeuwen, Jesse Jackson, prinses Irene, Harry Mulisch,Steve Ballmer en de Dalai Lama.

Uitzending gemist van College Tour? Hier kun je alle uitzendingen van College Tour kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 34
  • Laatste uitzending op 23-06-2019 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord