Programma gemist?

Twan een Huys interviewt, samen met studenten, naar prominente gasten door uit de politiek, in media, cultuur met en wetenschap. -We op tv verwelkomen topadvocaat Wim op Anker.

Astronaut met André Kuipers in zal het seizoen naar lanceren. Nog maar met net terug op aarde geeft de hij zijn tijdens eerste lange interview op aan Twan Huys de samen met honderden studenten, in in het European door Space Agency, van Noordwijk.

Dit uit keer reist op Google-topman Eric Schmidt af naar Nederland met voor een speciaal een interview. Hij met staat al met 10 jaar aan het de top tijdens van een van de succesvolste bedrijven de uit de het geschiedenis: naar Google.

Twan Huys interviewt op tv op tv samen met studenten op tv gasten uit o.a. de politiek, naar cultuur en media. Met op Linda de het Mol, de succesvolste tijdens mediavrouw naar van dit moment.

Sting maakt door vandaag tijdens zijn opwachting. Speciaal de voor het programma op maakt de zanger de tijdens zijn Back to Bass van Tour tijd vrij voor in van een uitgebreid interview met Nederlandse het studenten.

Hij het bedacht kassuccessen als Big Brother van en naar The Voice of Holland. De uit op tv formats van John de Mol op zijn wereldwijd van succesvol, maar dat ging niet tijdens de zonder slag of van stoot. Wat drijft naar deze televisieproducent?

Rijkman het Groenink was bestuursvoorzitter van ABN met van AMRO van 2000 tot op tv de splitsing in door 2007. Hoe kijkt een hij terug van op zijn tijd als bankier en tijdens hoe op ziet hij de toekomst van door op tv het bankwezen en de een eurocrisis?

Ze de noemen hem een 'golden wonderboy'. tijdens Matthijs van Nieuwkerk van is hip het and happening. Samen op tv met zevenhonderd studenten op gaat van Twan Huys in gesprek met in de snelste met interviewer van de Nederland.

Studenten interviewen door een gast, met onder leiding van Twan Huys. naar In het programma op tv staan de vragen naar van studenten centraal. de op Afl.: Mark Rutte. 500 studenten tijdens interviewen premier Mark naar Rutte. Wat zijn de van door beweegredenen van de de immer lachende premier? Presentatie: Twan het Huys.

Afl.: door Richard Branson. Niet is onmogelijk het voor de Britse door zakenman Sir op tv Richard Branson. Met tijdens meer dan de vierhonderd Virgin-bedrijven, waaronder de een vliegtuigmaatschappij, en een in geschat vermogen uit van ruim vier miljard dollar, de behoort hij tot de de rijkste door mensen op aarde. op tv Op zijn twintigste zette op tv Branson met Virgin door Records de muziekindustrie op op z'n naar kop en op vervolgens bouwde het zijn enorme imperium in rap door tempo in uit. Plannen die bij anderen het op weerstand stuiten, een oefenen op Branson met juist grote aantrekkingskracht door uit. Zo begint hij in binnenkort met commerciële tijdens ruimtevluchten. De door mediagenieke Branson wordt op het maandag 14 november de onder leiding naar van Twan Huys door met ruim zeshonderd studenten de geinterviewd. Presentatie: Twan met in Huys.

Afl.: van Seth Meyers. Een met exclusief interview van in College Tour met van Seth Meyers. Met op tv driehonderd studenten interviewt uit Twan Huys naar de hoofdschrijver van de Amerikaanse comedyshow een en kijkcijferhit Saturday met Night Live op tv (SNL). Wereldberoemd een werd Seth Meyers dankzij het in jaarlijkse Correspondents' naar Dinner op het door Witte Huis, in april een jl. het waar Meyers de grond van gelijk maakte met door de presidentiele ambities van naar de op tv beroemde zakenman Donald Trump. Ook op tv Meyers' tafelgenoot op tv president Barack tijdens Obama kreeg een ervan langs, tot grote hilariteit van van de de zaal en de president van zelf. Presentatie: Twan uit Huys.

Afl.: een Youp van 't uit Hek. Duizend studenten interviewen samen op met Twan Huys in een uit van Nederlands op meest bekende cabaretiers. Van 't van Hek is al vijfentwintig op tv tijdens jaar uitverkocht en zeer van geliefd, ook onder de op mensen die er op in met zijn genadeloos scherpe columns en conferences op tv niet in zonder kleerscheuren vanaf komen. op En een niet alleen vliegen zijn kaartjes over naar de toonbank, van tijdens met zijn bundels werden met miljoenen exemplaren verkocht. Presentatie: Twan het Huys.

Studenten het interviewen een hoofdgast, onder op tv leiding van Twan Huys. uit Met uit korte fragmenten uit het op tv leven met en van het werk van van de hoofdgast. In naar het programma in staan de vragen van studenten een van centraal. Afl.: Linda de Mol. Ik de met hou van Holland, Iedereen naar is gek op Jack, van Gooische tijdens Vrouwen: het is slechts door een kleine greep uit naar het veelzijdige repertoire een van Nederlands bekendste het televisievrouw Linda de op tv Mol. Ze van presenteert, acteert, bedenkt formats en door is met haar tijdens eigen magazine uit LINDA. bijna in een merk. Rimpelloos, door zowel letterlijk als figuurlijk. in Verkozen tot positiefste in Nederlander en uit naar eigen zeggen net een zo goed uit in het ontwijken van moeilijke op vragen als politici. tijdens In door College Tour deelt door ze haar media-ervaringen in met honderden het studenten in de Beurs van Berlage een te op tv Amsterdam. Onder leiding van Twan tijdens Huys krijgen de in studenten de kans in om De uit Mol te interviewen over op tv haar keuzes en met drijfveren, pieken tijdens en dalen. Presentatie: Twan van door Huys.

Afl.: Alain op Ducasse. De wereldberoemde tijdens topchef Alain Ducasse is op tv voor een het eerst in te gast in een op tv Nederlands televisieprogramma. op tv 700 studenten krijgen de de kans om onder op tv leiding van het Twan Huys, Alain uit Ducasse te interviewen op over de meest uiteenlopende tijdens thema's, maar het natuurlijk in de eerste plaats met over het metier van tijdens de wereldberoemde meester: het koken. Ducasse uit heeft door als enige chef ter wereld drie het het driesterrenrestaurants en kan met zijn uit wereldwijde imperium van 27 door restaurants gerust een op instituut door genoemd worden. van Hij schreef talloze kookboeken en zijn van een culinaire meesterwerken worden bewonderd door de zowel hobbykoks als volleerde met en bekroonde sterrenchefs, naar wereldwijd. naar Presentatie: Twan door Huys.

Afl.: Doutzen Kroes. de in Nederlands topmodel Doutzen Kroes is te een gast. in Twan Huys praat aan de de hand een van fragmenten met Kroes over naar haar carrière. Ook door het publiek krijgt naar volop de kans tijdens de blonde Friezin op tv door het hemd van op tv het lijf te vragen. Presentatie: tijdens Twan naar Huys.

februari 2019
14-09-2012 20:25

Wim Anker

College Tour - Wim Anker

Twan Huys interviewt, samen met studenten, prominente gasten uit de politiek, media, cultuur en wetenschap. -We verwelkomen topadvocaat Wim Anker.

30-08-2012 20:25

André Kuipers

College Tour - André Kuipers

Astronaut André Kuipers zal het seizoen lanceren. Nog maar net terug op aarde geeft hij zijn eerste lange interview aan Twan Huys samen met honderden studenten, in het European Space Agency, Noordwijk.

01-06-2012 20:25

Eric Schmidt

College Tour - Eric Schmidt

Dit keer reist Google-topman Eric Schmidt af naar Nederland voor een speciaal interview. Hij staat al 10 jaar aan de top van een van de succesvolste bedrijven uit de geschiedenis: Google.

23-03-2012 20:25

Linda de Mol

College Tour - Linda de Mol

Twan Huys interviewt samen met studenten gasten uit o.a. de politiek, cultuur en media. Met Linda de Mol, de succesvolste mediavrouw van dit moment.

09-03-2012 20:25

Sting

College Tour - Sting

Sting maakt vandaag zijn opwachting. Speciaal voor het programma maakt de zanger tijdens zijn Back to Bass Tour tijd vrij voor een uitgebreid interview met Nederlandse studenten.

02-03-2012 20:25

John de Mol

College Tour - John de Mol

Hij bedacht kassuccessen als Big Brother en The Voice of Holland. De formats van John de Mol zijn wereldwijd succesvol, maar dat ging niet zonder slag of stoot. Wat drijft deze televisieproducent?

24-02-2012 20:25

Rijkman Groenink

College Tour - Rijkman Groenink

Rijkman Groenink was bestuursvoorzitter van ABN AMRO van 2000 tot de splitsing in 2007. Hoe kijkt hij terug op zijn tijd als bankier en hoe ziet hij de toekomst van het bankwezen en de eurocrisis?

17-02-2012 20:25

Matthijs van Nieuwkerk

College Tour - Matthijs van Nieuwkerk

Ze noemen hem een 'golden wonderboy'. Matthijs van Nieuwkerk is hip and happening. Samen met zevenhonderd studenten gaat Twan Huys in gesprek met de snelste interviewer van Nederland.

20-12-2011 21:15

Mark Rutte

College Tour - Mark Rutte

Studenten interviewen een gast, onder leiding van Twan Huys. In het programma staan de vragen van studenten centraal. Afl.: Mark Rutte. 500 studenten interviewen premier Mark Rutte. Wat zijn de beweegredenen van de immer lachende premier? P...

19-11-2011 20:00

Richard Branson

College Tour - Richard Branson

Afl.: Richard Branson. Niet is onmogelijk voor de Britse zakenman Sir Richard Branson. Met meer dan vierhonderd Virgin-bedrijven, waaronder een vliegtuigmaatschappij, en een geschat vermogen van ruim vier miljard dollar, behoort hij tot de ...

15-09-2011 21:00

Seth Meyers

College Tour - Seth Meyers

Afl.: Seth Meyers. Een exclusief interview in College Tour met Seth Meyers. Met driehonderd studenten interviewt Twan Huys de hoofdschrijver van de Amerikaanse comedyshow en kijkcijferhit Saturday Night Live (SNL). Wereldberoemd werd Seth M...

08-09-2011 20:55

Youp van 't Hek

College Tour - Youp van 't Hek

Afl.: Youp van 't Hek. Duizend studenten interviewen samen met Twan Huys een van Nederlands meest bekende cabaretiers. Van 't Hek is al vijfentwintig jaar uitverkocht en zeer geliefd, ook onder de mensen die er in zijn genadeloos scherpe co...

31-03-2011 21:00

Linda de Mol

College Tour - Linda de Mol

Studenten interviewen een hoofdgast, onder leiding van Twan Huys. Met korte fragmenten uit het leven en van het werk van de hoofdgast. In het programma staan de vragen van studenten centraal. Afl.: Linda de Mol. Ik hou van Holland, Iedereen...

24-03-2011 21:00

Alain Ducasse

College Tour - Alain Ducasse

Afl.: Alain Ducasse. De wereldberoemde topchef Alain Ducasse is voor het eerst te gast in een Nederlands televisieprogramma. 700 studenten krijgen de kans om onder leiding van Twan Huys, Alain Ducasse te interviewen over de meest uiteenlope...

17-03-2011 21:00

Doutzen Kroes

College Tour - Doutzen Kroes

Afl.: Doutzen Kroes. Nederlands topmodel Doutzen Kroes is te gast. Twan Huys praat aan de hand van fragmenten met Kroes over haar carrière. Ook het publiek krijgt volop de kans de blonde Friezin het hemd van het lijf te vragen. Presentatie:...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

College Tour gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van College Tour de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van College Tour bij College Tour liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van College Tour. Heb je een uitzending van College Tour gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

College Tour gemist

In het programma College Tour interviewen studenten één hoofdgast, onder leiding van presentator Twan Huys. Hetinterview vindt plaats op een universiteit of hogeschool. Het programma laat korte fragmenten zien uit het leven en vanhet werk van de hoofdgast. De vragen van de studenten staan centraal. In College Tour waren eerder te gast onderanderen Madeleine Albright, Johan Cruijff, John Malkovich, Hans Teeuwen, Jesse Jackson, prinses Irene, Harry Mulisch,Steve Ballmer en de Dalai Lama.

Uitzending gemist van College Tour? Hier kun je alle uitzendingen van College Tour kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 34
  • Laatste uitzending op 26-02-2018 om 21:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord