Programma gemist?

College Tour het heeft vanavond popfenomeen Ed in een Sheeran te gast en wordt uitgezonden met op van NPO 3 in plaats van de op een NPO 2. De reden daarvoor het een is dat het Wembley-concert van Sheeran naar aansluitend wordt uitgezonden. een Hiermee organiseert de naar NPO een hele met door tv-avond met deze Britse tijdens popzanger. Ed Sheeran de is een uit van de grootste wereldsterren van deze tijdens tijd. Met honderden door op tv miljoenen streams voor door zijn nieuwste album ÷ op (‘DIVIDE’) en de het singles ‘Shape Of de You’ en ‘Castle door On The Hill’ breekt uit hij alle tijdens records. De nu 26-jarige Ed tijdens Sheeran door breekt internationaal door met zijn tijdens debuutsingle ‘The A van Team’ op en zijn carrière raakt van in een door stroomversnelling met hits een als ‘I met See Fire’, ‘Photograph’ en ‘Thinking uit Out Loud’. Voor het door laatstgenoemde op nummer wint de Britse de singer-songwriter tijdens in 2015 de Grammy Award een voor ‘Song of the in Year’. Na een tijdens jaar lang bewust de een afwezig te zijn in geweest op social media en weg in uit de publiciteit van is hij nu uit op tv weer helemaal terug met zijn op gloednieuwe album: ÷ (‘DIVIDE’, met tijdens release 3 maart) dat nu al de in 98 uit landen in iTunes op op tv nummer 1 met staat waarmee in de sympathieke Sheeran op tv geschiedenis schrijft. Op dinsdag van 4 van april sprak College naar Tour dit popfenomeen exclusief, net voor het zijn uitverkochte op optreden in de in Ziggo tijdens Dome.

Nigella Lawson is van de bekendste en van meest door verleidelijke kookgodin uit van Engeland. Speciaal voor naar College Tour de komt ze naar Nederland om te de worden geïnterviewd in door honderden op tv studenten.

Ze schitterde in het alle grote Nederlandse met films van een de uit afgelopen tien jaar en ook Hollywood het weet in haar inmiddels te vinden. het Publiekslieveling een Carice van Houten maakt de haar opwachting in College door Tour.

Twan Huys interviewt, op de samen met studenten, prominente gasten in uit de met politiek, media, cultuur van en wetenschap. -Diederik Samsom is een op tv te gast.

Twan het Huys interviewt, samen met studenten, met prominente gasten door uit de in politiek, media, cultuur en wetenschap. op tv -Nobelprijswinnaar en met anti-apartheidsstrijder/aartsbisschop Desmond Tutu is naar te uit gast.

Comedian door Eddie Izzard is te uit gast. Izzard, op de comedian tijdens die even lief vrouwenkleding in draagt als een de pak ('ik ben een de mannelijke met lesbiënne'), is wereldwijd immens van populair.

Whoopi Goldberg een is op te gast. Ze speelt in op tv talloze films en wint de als een van op de eerste een zwarte vrouwen een Oscar het voor van haar rol de in The Color naar Purple.

Na tijdens Johan Cruijff en Louis van op tv Gaal tijdens schuift nu ook Guus een Hiddink, een van de op drie Nederlandse toptrainers, naar aan. Hiddink het is dé naar ambassadeur van het Nederlandse tijdens voetbal.

Hollywood-acteur de Richard Gere is te naar gast. met Honderden studenten krijgen samen met op tv Twan met Huys de kans om tijdens de Golden Globe-winnaar te bevragen van over zijn met succes.

Gast: naar Bernardo Bertolucci, de uit regisseur van Novecento, The Last het door Emperor en Last Tango in Paris. een de Bertolucci (72) is één van de de van meest gelauwerde en meest het besproken regisseurs van zijn op tv generatie.

Twan het Huys interviewt, samen naar met studenten, prominente gasten uit in de politiek, media, een cultuur en een wetenschap. -Te gast actrice in en Oscarwinnares Susan op van Sarandon.

Sonja Barend. De door Koningin uit van de talkshow. De het vrouw die meer van dan 40 jaar in op televisie uit te zien was en tijdens het van televisielandschap voorgoed veranderde is te in gast.

Twan het Huys interviewt, samen met tijdens studenten, prominente op gasten uit de politiek, media, door cultuur en wetenschap. het tijdens Twan ontvangt de Amerikaanse schrijver David een de Sedaris.

Twan in Huys interviewt, samen met het studenten, van prominente gasten uit de op tv politiek, media, cultuur en op wetenschap. -Twan ontvangt de van wereldberoemde naar Nederlandse violiste Janine op tv Jansen.

Twan Huys naar interviewt, samen tijdens met studenten, prominente gasten door uit de politiek, media, de cultuur op tv en wetenschap. -Nobelprijswinnaar en een anti-apartheidsstrijder/aartsbisschop in Desmond Tutu is te de gast.

januari 2020
07-04-2017 21:20

College Tour: Ed Sheeran

College Tour - Ed Sheeran

College Tour heeft vanavond popfenomeen Ed Sheeran te gast en wordt uitgezonden op NPO 3 in plaats van op NPO 2. De reden daarvoor is dat het Wembley-concert van Sheeran aansluitend wordt uitgezonden. Hiermee organiseert de NPO een hele tv-...

12-04-2013 20:25

Nigella Lawson

College Tour - Nigella Lawson

Nigella Lawson is de bekendste en meest verleidelijke kookgodin van Engeland. Speciaal voor College Tour komt ze naar Nederland om te worden geïnterviewd door honderden studenten.

05-04-2013 20:25

Carice van Houten

College Tour - Carice van Houten

Ze schitterde in alle grote Nederlandse films van de afgelopen tien jaar en ook Hollywood weet haar inmiddels te vinden. Publiekslieveling Carice van Houten maakt haar opwachting in College Tour.

29-03-2013 20:25

Diederik Samsom

College Tour - Diederik Samsom

Twan Huys interviewt, samen met studenten, prominente gasten uit de politiek, media, cultuur en wetenschap. -Diederik Samsom is te gast.

22-03-2013 20:25

Desmond Tutu

College Tour - Desmond Tutu

Twan Huys interviewt, samen met studenten, prominente gasten uit de politiek, media, cultuur en wetenschap. -Nobelprijswinnaar en anti-apartheidsstrijder/aartsbisschop Desmond Tutu is te gast.

15-03-2013 20:25

Eddie Izzard

College Tour - Eddie Izzard

Comedian Eddie Izzard is te gast. Izzard, de comedian die even lief vrouwenkleding draagt als een pak ('ik ben een mannelijke lesbiënne'), is wereldwijd immens populair.

08-03-2013 20:25

Whoopi Goldberg

College Tour - Whoopi Goldberg

Whoopi Goldberg is te gast. Ze speelt in talloze films en wint als een van de eerste zwarte vrouwen een Oscar voor haar rol in The Color Purple.

01-03-2013 20:25

Guus Hiddink

College Tour - Guus Hiddink

Na Johan Cruijff en Louis van Gaal schuift nu ook Guus Hiddink, een van de drie Nederlandse toptrainers, aan. Hiddink is dé ambassadeur van het Nederlandse voetbal.

22-02-2013 20:25

Richard Gere

College Tour - Richard Gere

Hollywood-acteur Richard Gere is te gast. Honderden studenten krijgen samen met Twan Huys de kans om de Golden Globe-winnaar te bevragen over zijn succes.

02-02-2013 23:15

Bernardo Bertolucci

College Tour - Bernardo Bertolucci

Gast: Bernardo Bertolucci, de regisseur van Novecento, The Last Emperor en Last Tango in Paris. Bertolucci (72) is één van de meest gelauwerde en meest besproken regisseurs van zijn generatie.

02-11-2012 20:25

Susan Sarandon

College Tour - Susan Sarandon

Twan Huys interviewt, samen met studenten, prominente gasten uit de politiek, media, cultuur en wetenschap. -Te gast actrice en Oscarwinnares Susan Sarandon.

19-10-2012 20:25

Sonja Barend

College Tour - Sonja Barend

Sonja Barend. De Koningin van de talkshow. De vrouw die meer dan 40 jaar op televisie te zien was en het televisielandschap voorgoed veranderde is te gast.

05-10-2012 20:25

David Sedaris

College Tour - David Sedaris

Twan Huys interviewt, samen met studenten, prominente gasten uit de politiek, media, cultuur en wetenschap. Twan ontvangt de Amerikaanse schrijver David Sedaris.

28-09-2012 20:25

Janine Jansen

College Tour - Janine Jansen

Twan Huys interviewt, samen met studenten, prominente gasten uit de politiek, media, cultuur en wetenschap. -Twan ontvangt de wereldberoemde Nederlandse violiste Janine Jansen.

21-09-2012 20:25

Desmond Tutu

College Tour - Desmond Tutu

Twan Huys interviewt, samen met studenten, prominente gasten uit de politiek, media, cultuur en wetenschap. -Nobelprijswinnaar en anti-apartheidsstrijder/aartsbisschop Desmond Tutu is te gast.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

College Tour gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van College Tour de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van College Tour bij College Tour liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van College Tour. Heb je een uitzending van College Tour gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

College Tour gemist

In het programma College Tour interviewen studenten één hoofdgast, onder leiding van presentator Twan Huys. Hetinterview vindt plaats op een universiteit of hogeschool. Het programma laat korte fragmenten zien uit het leven en vanhet werk van de hoofdgast. De vragen van de studenten staan centraal. In College Tour waren eerder te gast onderanderen Madeleine Albright, Johan Cruijff, John Malkovich, Hans Teeuwen, Jesse Jackson, prinses Irene, Harry Mulisch,Steve Ballmer en de Dalai Lama.

Uitzending gemist van College Tour? Hier kun je alle uitzendingen van College Tour kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 34
  • Laatste uitzending op 23-06-2019 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!