Programma gemist?

College met Tour heeft op vanavond popfenomeen Ed Sheeran uit te gast en wordt uitgezonden het op NPO 3 in het in plaats van op door NPO 2. op De reden daarvoor is dat op het in Wembley-concert van Sheeran aansluitend de wordt uitgezonden. Hiermee organiseert de op in NPO een hele tv-avond uit met deze Britse op popzanger. Ed Sheeran met is een van de grootste uit wereldsterren van op tv deze tijd. Met een honderden miljoenen van streams voor zijn nieuwste de album ÷ tijdens (‘DIVIDE’) en een de singles ‘Shape uit Of You’ en ‘Castle On met The Hill’ breekt van hij alle records. de De nu 26-jarige in Ed Sheeran in breekt internationaal door met tijdens zijn debuutsingle ‘The A met Team’ door en zijn carrière raakt van in een stroomversnelling door met hits op als ‘I See Fire’, ‘Photograph’ met en ‘Thinking Out naar Loud’. Voor het uit laatstgenoemde nummer wint uit tijdens de Britse singer-songwriter uit in 2015 de Grammy Award het voor ‘Song of the met Year’. een Na een jaar lang bewust de afwezig te zijn op geweest op de social tijdens media en weg uit de publiciteit naar is hij nu in weer naar helemaal terug op met zijn gloednieuwe album: ÷ de (‘DIVIDE’, in release 3 maart) dat naar nu al in 98 in landen in iTunes op naar nummer op tv 1 staat van waarmee de sympathieke Sheeran op geschiedenis schrijft. Op het dinsdag 4 april sprak tijdens College Tour uit dit popfenomeen exclusief, uit net voor zijn uitverkochte optreden met het in de Ziggo uit Dome.

Nigella het Lawson is de bekendste en een meest in verleidelijke kookgodin van in Engeland. Speciaal voor College met Tour van komt ze naar met Nederland om te worden de geïnterviewd door het honderden studenten.

Ze uit schitterde in alle grote Nederlandse op tv films van uit de afgelopen op tv tien jaar en ook Hollywood door weet haar uit inmiddels te een vinden. Publiekslieveling op Carice van Houten maakt haar opwachting op in College op Tour.

Twan op Huys interviewt, samen uit met studenten, prominente op tv gasten uit de politiek, media, een cultuur en wetenschap. op tv -Diederik Samsom tijdens is te uit gast.

Twan een Huys interviewt, samen met studenten, met prominente gasten uit door de de politiek, media, cultuur een en wetenschap. van -Nobelprijswinnaar en anti-apartheidsstrijder/aartsbisschop Desmond Tutu is in te van gast.

Comedian Eddie in Izzard is een te gast. Izzard, de naar comedian die even lief door vrouwenkleding draagt de als een tijdens pak ('ik ben een door mannelijke lesbiënne'), is door wereldwijd immens in populair.

Whoopi Goldberg is van te gast. uit Ze door speelt in talloze films en in wint als een van op de eerste met zwarte vrouwen een Oscar het de voor haar rol in The Color op naar Purple.

Na met Johan Cruijff door en Louis van een Gaal schuift nu ook Guus van Hiddink, tijdens een van de drie tijdens Nederlandse toptrainers, aan. de Hiddink is op tv dé ambassadeur van het Nederlandse door voetbal.

Hollywood-acteur in Richard Gere is te gast. het Honderden studenten krijgen met samen naar met Twan uit Huys de kans om de Golden tijdens Globe-winnaar van te bevragen over zijn een succes.

Gast: Bernardo het Bertolucci, de regisseur op van Novecento, The Last tijdens Emperor en Last met Tango in op tv Paris. tijdens Bertolucci (72) is één van de de meest gelauwerde en op tv tijdens meest besproken regisseurs van zijn op tv generatie.

Twan een Huys interviewt, op samen met studenten, het prominente gasten uit de het politiek, media, cultuur en wetenschap. door op tv -Te gast actrice en Oscarwinnares Susan tijdens het Sarandon.

Sonja Barend. door De Koningin van de op talkshow. de De vrouw die meer tijdens dan 40 jaar op uit televisie naar te zien was en het op televisielandschap met voorgoed veranderde van is te gast.

Twan Huys met interviewt, samen met studenten, een prominente gasten uit uit op de politiek, media, het cultuur en wetenschap. Twan een ontvangt de naar Amerikaanse schrijver David het Sedaris.

Twan een Huys interviewt, samen uit met studenten, prominente de gasten uit de politiek, media, een cultuur de en wetenschap. de -Twan ontvangt de op tv wereldberoemde Nederlandse violiste Janine van Jansen.

Twan Huys naar interviewt, samen op tv met studenten, het prominente gasten uit de door politiek, media, cultuur en in wetenschap. -Nobelprijswinnaar tijdens en anti-apartheidsstrijder/aartsbisschop Desmond Tutu op tv is te met gast.

oktober 2020
07-04-2017 21:20

College Tour: Ed Sheeran

College Tour - Ed Sheeran

College Tour heeft vanavond popfenomeen Ed Sheeran te gast en wordt uitgezonden op NPO 3 in plaats van op NPO 2. De reden daarvoor is dat het Wembley-concert van Sheeran aansluitend wordt uitgezonden. Hiermee organiseert de NPO een hele tv-...

12-04-2013 20:25

Nigella Lawson

College Tour - Nigella Lawson

Nigella Lawson is de bekendste en meest verleidelijke kookgodin van Engeland. Speciaal voor College Tour komt ze naar Nederland om te worden geïnterviewd door honderden studenten.

05-04-2013 20:25

Carice van Houten

College Tour - Carice van Houten

Ze schitterde in alle grote Nederlandse films van de afgelopen tien jaar en ook Hollywood weet haar inmiddels te vinden. Publiekslieveling Carice van Houten maakt haar opwachting in College Tour.

29-03-2013 20:25

Diederik Samsom

College Tour - Diederik Samsom

Twan Huys interviewt, samen met studenten, prominente gasten uit de politiek, media, cultuur en wetenschap. -Diederik Samsom is te gast.

22-03-2013 20:25

Desmond Tutu

College Tour - Desmond Tutu

Twan Huys interviewt, samen met studenten, prominente gasten uit de politiek, media, cultuur en wetenschap. -Nobelprijswinnaar en anti-apartheidsstrijder/aartsbisschop Desmond Tutu is te gast.

15-03-2013 20:25

Eddie Izzard

College Tour - Eddie Izzard

Comedian Eddie Izzard is te gast. Izzard, de comedian die even lief vrouwenkleding draagt als een pak ('ik ben een mannelijke lesbiënne'), is wereldwijd immens populair.

08-03-2013 20:25

Whoopi Goldberg

College Tour - Whoopi Goldberg

Whoopi Goldberg is te gast. Ze speelt in talloze films en wint als een van de eerste zwarte vrouwen een Oscar voor haar rol in The Color Purple.

01-03-2013 20:25

Guus Hiddink

College Tour - Guus Hiddink

Na Johan Cruijff en Louis van Gaal schuift nu ook Guus Hiddink, een van de drie Nederlandse toptrainers, aan. Hiddink is dé ambassadeur van het Nederlandse voetbal.

22-02-2013 20:25

Richard Gere

College Tour - Richard Gere

Hollywood-acteur Richard Gere is te gast. Honderden studenten krijgen samen met Twan Huys de kans om de Golden Globe-winnaar te bevragen over zijn succes.

02-02-2013 23:15

Bernardo Bertolucci

College Tour - Bernardo Bertolucci

Gast: Bernardo Bertolucci, de regisseur van Novecento, The Last Emperor en Last Tango in Paris. Bertolucci (72) is één van de meest gelauwerde en meest besproken regisseurs van zijn generatie.

02-11-2012 20:25

Susan Sarandon

College Tour - Susan Sarandon

Twan Huys interviewt, samen met studenten, prominente gasten uit de politiek, media, cultuur en wetenschap. -Te gast actrice en Oscarwinnares Susan Sarandon.

19-10-2012 20:25

Sonja Barend

College Tour - Sonja Barend

Sonja Barend. De Koningin van de talkshow. De vrouw die meer dan 40 jaar op televisie te zien was en het televisielandschap voorgoed veranderde is te gast.

05-10-2012 20:25

David Sedaris

College Tour - David Sedaris

Twan Huys interviewt, samen met studenten, prominente gasten uit de politiek, media, cultuur en wetenschap. Twan ontvangt de Amerikaanse schrijver David Sedaris.

28-09-2012 20:25

Janine Jansen

College Tour - Janine Jansen

Twan Huys interviewt, samen met studenten, prominente gasten uit de politiek, media, cultuur en wetenschap. -Twan ontvangt de wereldberoemde Nederlandse violiste Janine Jansen.

21-09-2012 20:25

Desmond Tutu

College Tour - Desmond Tutu

Twan Huys interviewt, samen met studenten, prominente gasten uit de politiek, media, cultuur en wetenschap. -Nobelprijswinnaar en anti-apartheidsstrijder/aartsbisschop Desmond Tutu is te gast.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

College Tour gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van College Tour de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van College Tour bij College Tour liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van College Tour. Heb je een uitzending van College Tour gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

College Tour gemist

In het programma College Tour interviewen studenten één hoofdgast, onder leiding van presentator Twan Huys. Hetinterview vindt plaats op een universiteit of hogeschool. Het programma laat korte fragmenten zien uit het leven en vanhet werk van de hoofdgast. De vragen van de studenten staan centraal. In College Tour waren eerder te gast onderanderen Madeleine Albright, Johan Cruijff, John Malkovich, Hans Teeuwen, Jesse Jackson, prinses Irene, Harry Mulisch,Steve Ballmer en de Dalai Lama.

Uitzending gemist van College Tour? Hier kun je alle uitzendingen van College Tour kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 34
  • Laatste uitzending op 23-06-2019 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!