Programma gemist?

College Tour het heeft de vanavond popfenomeen Ed Sheeran te op tv gast en wordt uitgezonden door op NPO het 3 in de plaats van op op tv NPO 2. De reden daarvoor de is dat het naar Wembley-concert van naar Sheeran aansluitend wordt op uitgezonden. Hiermee organiseert de de NPO een uit hele tv-avond met deze het Britse een popzanger. Ed Sheeran is tijdens een van de de grootste op tv wereldsterren van deze tijd. Met honderden een miljoenen streams op tv voor zijn nieuwste album op tv ÷ (‘DIVIDE’) uit en van de singles ‘Shape Of You’ van en ‘Castle tijdens On The Hill’ breekt met hij alle tijdens records. De nu 26-jarige Ed in Sheeran breekt internationaal met tijdens door met zijn een debuutsingle ‘The A Team’ en de zijn carrière raakt in uit op tv een stroomversnelling met van hits als ‘I See Fire’, ‘Photograph’ de en het ‘Thinking Out tijdens Loud’. Voor het laatstgenoemde nummer wint een de Britse singer-songwriter van in een 2015 de Grammy Award voor het naar ‘Song of the Year’. Na een de van jaar lang bewust afwezig uit te zijn geweest op met social media en weg in uit de publiciteit een door is hij nu weer op tv helemaal terug met zijn naar gloednieuwe album: ÷ (‘DIVIDE’, naar release 3 maart) het dat nu de al tijdens in 98 landen in iTunes op in nummer een 1 staat waarmee uit de sympathieke het Sheeran geschiedenis schrijft. Op dinsdag een 4 april sprak College met Tour dit door popfenomeen exclusief, net een voor zijn uitverkochte de optreden in de op Ziggo naar Dome.

Nigella een Lawson is van de bekendste en meest naar verleidelijke kookgodin van de Engeland. Speciaal voor College Tour een de komt ze naar Nederland het om te worden geïnterviewd naar door honderden het studenten.

Ze schitterde in het door alle grote Nederlandse films op van de door afgelopen tien jaar en ook Hollywood het weet op haar inmiddels te naar vinden. Publiekslieveling Carice van Houten tijdens maakt haar opwachting uit in College uit Tour.

Twan Huys interviewt, op een samen met studenten, prominente gasten met uit de politiek, met media, van cultuur en wetenschap. -Diederik Samsom is van te op tv gast.

Twan Huys interviewt, door samen met op studenten, prominente gasten op tv uit de politiek, media, het cultuur op tv en wetenschap. op -Nobelprijswinnaar en anti-apartheidsstrijder/aartsbisschop Desmond Tutu is op te naar gast.

Comedian het Eddie Izzard de is te gast. op Izzard, de comedian die tijdens even lief vrouwenkleding draagt het als een pak ('ik op tv ben een mannelijke tijdens lesbiënne'), is wereldwijd het uit immens populair.

Whoopi Goldberg is tijdens in te gast. Ze speelt in talloze in op tv films en wint als naar een van de eerste zwarte op tv vrouwen van een Oscar voor een haar rol het in The Color naar Purple.

Na Johan Cruijff de en Louis van van Gaal in schuift nu ook Guus op tv Hiddink, een van van de drie Nederlandse toptrainers, de aan. de Hiddink is dé van ambassadeur van het de Nederlandse voetbal.

Hollywood-acteur op Richard Gere is te op tv gast. Honderden het studenten krijgen samen van met Twan Huys de kans het om de op tv Golden Globe-winnaar in te bevragen over zijn in succes.

Gast: van Bernardo Bertolucci, de regisseur van het in Novecento, The Last Emperor door en Last Tango in door Paris. Bertolucci (72) is het de één van de meest gelauwerde en van in meest besproken regisseurs de van zijn generatie.

Twan Huys interviewt, tijdens samen de met studenten, prominente in gasten uit de politiek, in media, cultuur en op tv wetenschap. -Te gast actrice tijdens en Oscarwinnares Susan tijdens in Sarandon.

Sonja naar Barend. De Koningin van de naar talkshow. tijdens De vrouw naar die meer dan uit 40 jaar op het televisie te zien was en het uit de televisielandschap voorgoed veranderde tijdens is te gast.

Twan uit Huys interviewt, samen met door studenten, prominente op tv gasten uit de politiek, op tv media, cultuur en uit wetenschap. Twan ontvangt naar de Amerikaanse schrijver David met met Sedaris.

Twan de Huys interviewt, samen tijdens met studenten, prominente de gasten uit de op politiek, media, cultuur en met wetenschap. -Twan tijdens ontvangt de wereldberoemde Nederlandse naar violiste Janine door Jansen.

Twan de Huys interviewt, het samen met studenten, prominente gasten tijdens uit de politiek, door media, cultuur en wetenschap. op tv -Nobelprijswinnaar en tijdens anti-apartheidsstrijder/aartsbisschop Desmond Tutu is op tv te de gast.

maart 2021
07-04-2017 21:20

College Tour: Ed Sheeran

College Tour - Ed Sheeran

College Tour heeft vanavond popfenomeen Ed Sheeran te gast en wordt uitgezonden op NPO 3 in plaats van op NPO 2. De reden daarvoor is dat het Wembley-concert van Sheeran aansluitend wordt uitgezonden. Hiermee organiseert de NPO een hele tv-...

12-04-2013 20:25

Nigella Lawson

College Tour - Nigella Lawson

Nigella Lawson is de bekendste en meest verleidelijke kookgodin van Engeland. Speciaal voor College Tour komt ze naar Nederland om te worden geïnterviewd door honderden studenten.

05-04-2013 20:25

Carice van Houten

College Tour - Carice van Houten

Ze schitterde in alle grote Nederlandse films van de afgelopen tien jaar en ook Hollywood weet haar inmiddels te vinden. Publiekslieveling Carice van Houten maakt haar opwachting in College Tour.

29-03-2013 20:25

Diederik Samsom

College Tour - Diederik Samsom

Twan Huys interviewt, samen met studenten, prominente gasten uit de politiek, media, cultuur en wetenschap. -Diederik Samsom is te gast.

22-03-2013 20:25

Desmond Tutu

College Tour - Desmond Tutu

Twan Huys interviewt, samen met studenten, prominente gasten uit de politiek, media, cultuur en wetenschap. -Nobelprijswinnaar en anti-apartheidsstrijder/aartsbisschop Desmond Tutu is te gast.

15-03-2013 20:25

Eddie Izzard

College Tour - Eddie Izzard

Comedian Eddie Izzard is te gast. Izzard, de comedian die even lief vrouwenkleding draagt als een pak ('ik ben een mannelijke lesbiënne'), is wereldwijd immens populair.

08-03-2013 20:25

Whoopi Goldberg

College Tour - Whoopi Goldberg

Whoopi Goldberg is te gast. Ze speelt in talloze films en wint als een van de eerste zwarte vrouwen een Oscar voor haar rol in The Color Purple.

01-03-2013 20:25

Guus Hiddink

College Tour - Guus Hiddink

Na Johan Cruijff en Louis van Gaal schuift nu ook Guus Hiddink, een van de drie Nederlandse toptrainers, aan. Hiddink is dé ambassadeur van het Nederlandse voetbal.

22-02-2013 20:25

Richard Gere

College Tour - Richard Gere

Hollywood-acteur Richard Gere is te gast. Honderden studenten krijgen samen met Twan Huys de kans om de Golden Globe-winnaar te bevragen over zijn succes.

02-02-2013 23:15

Bernardo Bertolucci

College Tour - Bernardo Bertolucci

Gast: Bernardo Bertolucci, de regisseur van Novecento, The Last Emperor en Last Tango in Paris. Bertolucci (72) is één van de meest gelauwerde en meest besproken regisseurs van zijn generatie.

02-11-2012 20:25

Susan Sarandon

College Tour - Susan Sarandon

Twan Huys interviewt, samen met studenten, prominente gasten uit de politiek, media, cultuur en wetenschap. -Te gast actrice en Oscarwinnares Susan Sarandon.

19-10-2012 20:25

Sonja Barend

College Tour - Sonja Barend

Sonja Barend. De Koningin van de talkshow. De vrouw die meer dan 40 jaar op televisie te zien was en het televisielandschap voorgoed veranderde is te gast.

05-10-2012 20:25

David Sedaris

College Tour - David Sedaris

Twan Huys interviewt, samen met studenten, prominente gasten uit de politiek, media, cultuur en wetenschap. Twan ontvangt de Amerikaanse schrijver David Sedaris.

28-09-2012 20:25

Janine Jansen

College Tour - Janine Jansen

Twan Huys interviewt, samen met studenten, prominente gasten uit de politiek, media, cultuur en wetenschap. -Twan ontvangt de wereldberoemde Nederlandse violiste Janine Jansen.

21-09-2012 20:25

Desmond Tutu

College Tour - Desmond Tutu

Twan Huys interviewt, samen met studenten, prominente gasten uit de politiek, media, cultuur en wetenschap. -Nobelprijswinnaar en anti-apartheidsstrijder/aartsbisschop Desmond Tutu is te gast.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

College Tour gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van College Tour de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van College Tour bij College Tour liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van College Tour. Heb je een uitzending van College Tour gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

College Tour gemist

In het programma College Tour interviewen studenten één hoofdgast, onder leiding van presentator Twan Huys. Hetinterview vindt plaats op een universiteit of hogeschool. Het programma laat korte fragmenten zien uit het leven en vanhet werk van de hoofdgast. De vragen van de studenten staan centraal. In College Tour waren eerder te gast onderanderen Madeleine Albright, Johan Cruijff, John Malkovich, Hans Teeuwen, Jesse Jackson, prinses Irene, Harry Mulisch,Steve Ballmer en de Dalai Lama.

Uitzending gemist van College Tour? Hier kun je alle uitzendingen van College Tour kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 34
  • Laatste uitzending op 23-06-2019 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!