Programma gemist?

College Tour heeft een in vanavond popfenomeen Ed Sheeran te gast uit en wordt op uitgezonden op van NPO 3 in uit plaats van in op NPO 2. De door reden daarvoor is in dat het Wembley-concert van Sheeran naar aansluitend wordt uitgezonden. met Hiermee van organiseert de NPO naar een hele tv-avond een met deze Britse popzanger. Ed door Sheeran is een een tijdens van de grootste een wereldsterren van deze in tijd. Met honderden miljoenen streams de voor zijn nieuwste album een ÷ (‘DIVIDE’) en naar in de singles ‘Shape op tv Of You’ en ‘Castle uit On The Hill’ breekt hij op alle records. een De nu 26-jarige de Ed Sheeran breekt internationaal op door met zijn het debuutsingle ‘The een A Team’ en zijn op tv carrière in raakt in een tijdens stroomversnelling met hits als ‘I het See Fire’, van ‘Photograph’ en ‘Thinking van Out Loud’. de Voor het de laatstgenoemde nummer wint de Britse singer-songwriter naar de in 2015 de Grammy Award voor het de ‘Song of the Year’. Na een tijdens jaar van lang bewust door afwezig te zijn geweest op het social tijdens media en weg uit de een publiciteit is hij nu tijdens op weer helemaal terug met op zijn gloednieuwe album: ÷ een (‘DIVIDE’, release in 3 maart) dat nu met al een in 98 landen in iTunes op met een nummer 1 staat van waarmee de sympathieke Sheeran van geschiedenis schrijft. Op dinsdag de 4 april sprak College op Tour dit popfenomeen op exclusief, net voor door zijn met uitverkochte optreden in de Ziggo op het Dome.

Nigella door Lawson is de bekendste van en meest verleidelijke op tv kookgodin een van Engeland. Speciaal naar voor College Tour komt met ze naar Nederland om de te worden het geïnterviewd door honderden het studenten.

Ze schitterde in door alle grote met Nederlandse films van de in afgelopen tien jaar met tijdens en ook Hollywood weet haar inmiddels naar te vinden. Publiekslieveling in door Carice van Houten door maakt haar opwachting op tv in College Tour.

Twan tijdens Huys interviewt, op samen met studenten, in prominente gasten uit de de politiek, media, cultuur en de wetenschap. -Diederik op tv Samsom is te in gast.

Twan Huys interviewt, door samen met tijdens studenten, prominente gasten van uit de politiek, op tv media, het cultuur en wetenschap. -Nobelprijswinnaar met en anti-apartheidsstrijder/aartsbisschop Desmond Tutu uit is te van gast.

Comedian Eddie het Izzard is te op tv gast. Izzard, de op tv comedian die even lief een vrouwenkleding draagt als tijdens de een pak ('ik ben een mannelijke de lesbiënne'), is wereldwijd met immens met populair.

Whoopi Goldberg is met te gast. op Ze speelt in talloze op tv door films en wint als een van tijdens op de eerste zwarte vrouwen tijdens een Oscar voor haar een rol in met The Color naar Purple.

Na Johan op Cruijff en uit Louis van Gaal in schuift nu ook Guus op Hiddink, een naar van de drie Nederlandse de toptrainers, aan. Hiddink door is dé ambassadeur van van het uit Nederlandse voetbal.

Hollywood-acteur Richard Gere door is tijdens te gast. Honderden studenten krijgen uit samen met Twan het Huys van de kans om tijdens de Golden Globe-winnaar op tv te bevragen door over zijn succes.

Gast: Bernardo uit Bertolucci, de regisseur naar van Novecento, The het Last Emperor en door Last Tango in Paris. op Bertolucci met (72) is één naar van de meest gelauwerde en de meest besproken regisseurs het het van zijn generatie.

Twan naar Huys interviewt, samen met in studenten, prominente van gasten uit de politiek, uit media, van cultuur en wetenschap. met -Te gast actrice en Oscarwinnares tijdens Susan het Sarandon.

Sonja uit Barend. De het Koningin van de talkshow. met De vrouw die meer dan in 40 jaar van op een televisie te zien was tijdens en het naar televisielandschap voorgoed veranderde de is te gast.

Twan Huys interviewt, het samen van met studenten, prominente gasten in uit het de politiek, media, het cultuur en wetenschap. Twan ontvangt tijdens de Amerikaanse schrijver David het een Sedaris.

Twan de Huys interviewt, op samen met studenten, van prominente gasten uit de tijdens politiek, media, cultuur en op wetenschap. -Twan met ontvangt de wereldberoemde op Nederlandse violiste Janine naar Jansen.

Twan Huys interviewt, door samen met op tv studenten, prominente gasten op tv uit de politiek, naar media, cultuur uit en wetenschap. -Nobelprijswinnaar en anti-apartheidsstrijder/aartsbisschop in in Desmond Tutu is met te gast.

november 2018
07-04-2017 21:20

College Tour: Ed Sheeran

College Tour - Ed Sheeran

College Tour heeft vanavond popfenomeen Ed Sheeran te gast en wordt uitgezonden op NPO 3 in plaats van op NPO 2. De reden daarvoor is dat het Wembley-concert van Sheeran aansluitend wordt uitgezonden. Hiermee organiseert de NPO een hele tv-...

12-04-2013 20:25

Nigella Lawson

College Tour - Nigella Lawson

Nigella Lawson is de bekendste en meest verleidelijke kookgodin van Engeland. Speciaal voor College Tour komt ze naar Nederland om te worden geïnterviewd door honderden studenten.

05-04-2013 20:25

Carice van Houten

College Tour - Carice van Houten

Ze schitterde in alle grote Nederlandse films van de afgelopen tien jaar en ook Hollywood weet haar inmiddels te vinden. Publiekslieveling Carice van Houten maakt haar opwachting in College Tour.

29-03-2013 20:25

Diederik Samsom

College Tour - Diederik Samsom

Twan Huys interviewt, samen met studenten, prominente gasten uit de politiek, media, cultuur en wetenschap. -Diederik Samsom is te gast.

22-03-2013 20:25

Desmond Tutu

College Tour - Desmond Tutu

Twan Huys interviewt, samen met studenten, prominente gasten uit de politiek, media, cultuur en wetenschap. -Nobelprijswinnaar en anti-apartheidsstrijder/aartsbisschop Desmond Tutu is te gast.

15-03-2013 20:25

Eddie Izzard

College Tour - Eddie Izzard

Comedian Eddie Izzard is te gast. Izzard, de comedian die even lief vrouwenkleding draagt als een pak ('ik ben een mannelijke lesbiënne'), is wereldwijd immens populair.

08-03-2013 20:25

Whoopi Goldberg

College Tour - Whoopi Goldberg

Whoopi Goldberg is te gast. Ze speelt in talloze films en wint als een van de eerste zwarte vrouwen een Oscar voor haar rol in The Color Purple.

01-03-2013 20:25

Guus Hiddink

College Tour - Guus Hiddink

Na Johan Cruijff en Louis van Gaal schuift nu ook Guus Hiddink, een van de drie Nederlandse toptrainers, aan. Hiddink is dé ambassadeur van het Nederlandse voetbal.

22-02-2013 20:25

Richard Gere

College Tour - Richard Gere

Hollywood-acteur Richard Gere is te gast. Honderden studenten krijgen samen met Twan Huys de kans om de Golden Globe-winnaar te bevragen over zijn succes.

02-02-2013 23:15

Bernardo Bertolucci

College Tour - Bernardo Bertolucci

Gast: Bernardo Bertolucci, de regisseur van Novecento, The Last Emperor en Last Tango in Paris. Bertolucci (72) is één van de meest gelauwerde en meest besproken regisseurs van zijn generatie.

02-11-2012 20:25

Susan Sarandon

College Tour - Susan Sarandon

Twan Huys interviewt, samen met studenten, prominente gasten uit de politiek, media, cultuur en wetenschap. -Te gast actrice en Oscarwinnares Susan Sarandon.

19-10-2012 20:25

Sonja Barend

College Tour - Sonja Barend

Sonja Barend. De Koningin van de talkshow. De vrouw die meer dan 40 jaar op televisie te zien was en het televisielandschap voorgoed veranderde is te gast.

05-10-2012 20:25

David Sedaris

College Tour - David Sedaris

Twan Huys interviewt, samen met studenten, prominente gasten uit de politiek, media, cultuur en wetenschap. Twan ontvangt de Amerikaanse schrijver David Sedaris.

28-09-2012 20:25

Janine Jansen

College Tour - Janine Jansen

Twan Huys interviewt, samen met studenten, prominente gasten uit de politiek, media, cultuur en wetenschap. -Twan ontvangt de wereldberoemde Nederlandse violiste Janine Jansen.

21-09-2012 20:25

Desmond Tutu

College Tour - Desmond Tutu

Twan Huys interviewt, samen met studenten, prominente gasten uit de politiek, media, cultuur en wetenschap. -Nobelprijswinnaar en anti-apartheidsstrijder/aartsbisschop Desmond Tutu is te gast.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

College Tour gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van College Tour de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van College Tour bij College Tour liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van College Tour. Heb je een uitzending van College Tour gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

College Tour gemist

In het programma College Tour interviewen studenten één hoofdgast, onder leiding van presentator Twan Huys. Hetinterview vindt plaats op een universiteit of hogeschool. Het programma laat korte fragmenten zien uit het leven en vanhet werk van de hoofdgast. De vragen van de studenten staan centraal. In College Tour waren eerder te gast onderanderen Madeleine Albright, Johan Cruijff, John Malkovich, Hans Teeuwen, Jesse Jackson, prinses Irene, Harry Mulisch,Steve Ballmer en de Dalai Lama.

Uitzending gemist van College Tour? Hier kun je alle uitzendingen van College Tour kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 34
  • Laatste uitzending op 26-02-2018 om 21:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord