Programma gemist?

College met Tour heeft vanavond popfenomeen Ed door Sheeran naar te gast tijdens en wordt uitgezonden op NPO tijdens 3 in op tv plaats van op NPO de 2. De met reden daarvoor is van dat het Wembley-concert van tijdens Sheeran aansluitend wordt met uitgezonden. uit Hiermee organiseert de NPO het een hele tv-avond met een deze Britse popzanger. Ed het Sheeran het is een van de een grootste door wereldsterren van deze tijd. door Met honderden miljoenen streams voor een zijn nieuwste album op door ÷ (‘DIVIDE’) en de met singles ‘Shape Of You’ en naar ‘Castle On een The Hill’ breekt hij de op alle records. De nu 26-jarige tijdens Ed Sheeran door breekt internationaal tijdens door met zijn debuutsingle ‘The A in Team’ tijdens en zijn carrière raakt van in uit een stroomversnelling met hits als de ‘I See Fire’, in ‘Photograph’ in en ‘Thinking Out Loud’. Voor naar het laatstgenoemde naar nummer wint een de Britse singer-songwriter in een 2015 de Grammy Award voor naar ‘Song of door the Year’. Na een in jaar lang bewust uit afwezig te zijn het in geweest op social media en weg tijdens uit de de publiciteit door is hij nu het weer helemaal terug met met zijn gloednieuwe album: ÷ een (‘DIVIDE’, uit release 3 maart) dat nu de al in 98 in landen in iTunes op op nummer naar 1 staat waarmee een de sympathieke Sheeran geschiedenis schrijft. van Op dinsdag 4 op tv april sprak een College door Tour dit popfenomeen exclusief, op net voor zijn uitverkochte van optreden in de Ziggo tijdens naar Dome.

Nigella Lawson door is de tijdens bekendste en meest verleidelijke op tv kookgodin van Engeland. naar Speciaal voor naar College Tour komt ze uit naar met Nederland om te worden geïnterviewd uit door honderden het studenten.

Ze schitterde door in op alle grote Nederlandse films op tv van de afgelopen tien op jaar in en ook Hollywood weet haar op tv inmiddels te van vinden. Publiekslieveling Carice van Houten naar maakt op haar opwachting in College van Tour.

Twan tijdens Huys interviewt, samen met studenten, op prominente gasten in uit de politiek, van media, cultuur en door wetenschap. -Diederik Samsom uit is te op tv gast.

Twan Huys op interviewt, het samen met studenten, in prominente gasten uit de politiek, in media, uit cultuur en wetenschap. -Nobelprijswinnaar en anti-apartheidsstrijder/aartsbisschop uit het Desmond Tutu is te tijdens gast.

Comedian tijdens Eddie Izzard is te het gast. in Izzard, de comedian die een even lief vrouwenkleding draagt als op tv een pak ('ik uit ben een het mannelijke lesbiënne'), is wereldwijd een een immens populair.

Whoopi Goldberg is uit te gast. door Ze speelt met in talloze films tijdens en wint als in een van naar de eerste zwarte vrouwen een een Oscar voor haar tijdens rol op in The Color met Purple.

Na het Johan Cruijff en Louis van op Gaal door schuift nu ook Guus tijdens Hiddink, een van tijdens de drie Nederlandse naar toptrainers, de aan. Hiddink is dé ambassadeur van van het Nederlandse tijdens voetbal.

Hollywood-acteur Richard Gere van is te in gast. Honderden een studenten krijgen samen met met Twan op tv Huys de kans om de Golden door Globe-winnaar naar te bevragen over zijn het succes.

Gast: het Bernardo Bertolucci, de regisseur van het Novecento, op The Last Emperor en op Last Tango met in Paris. Bertolucci (72) is door één van de het meest gelauwerde de en meest de besproken regisseurs door van zijn generatie.

Twan Huys tijdens interviewt, samen in met studenten, prominente een gasten uit de politiek, met media, op tv cultuur en wetenschap. -Te op tv gast actrice en Oscarwinnares Susan naar tijdens Sarandon.

Sonja Barend. De naar Koningin van de uit talkshow. De vrouw naar die meer dan in 40 door jaar op televisie te van zien op was en het televisielandschap voorgoed met veranderde is te op gast.

Twan uit Huys interviewt, door samen met studenten, prominente van gasten uit de politiek, het media, cultuur van en wetenschap. Twan ontvangt de de Amerikaanse tijdens schrijver David het Sedaris.

Twan Huys van interviewt, samen een met studenten, prominente gasten uit naar de de politiek, media, cultuur met en wetenschap. op -Twan ontvangt de wereldberoemde Nederlandse violiste op tv Janine door Jansen.

Twan op Huys interviewt, samen door met studenten, prominente gasten uit van de politiek, media, de cultuur tijdens en wetenschap. op tv -Nobelprijswinnaar en anti-apartheidsstrijder/aartsbisschop Desmond Tutu is tijdens te het gast.

juli 2020
07-04-2017 21:20

College Tour: Ed Sheeran

College Tour - Ed Sheeran

College Tour heeft vanavond popfenomeen Ed Sheeran te gast en wordt uitgezonden op NPO 3 in plaats van op NPO 2. De reden daarvoor is dat het Wembley-concert van Sheeran aansluitend wordt uitgezonden. Hiermee organiseert de NPO een hele tv-...

12-04-2013 20:25

Nigella Lawson

College Tour - Nigella Lawson

Nigella Lawson is de bekendste en meest verleidelijke kookgodin van Engeland. Speciaal voor College Tour komt ze naar Nederland om te worden geïnterviewd door honderden studenten.

05-04-2013 20:25

Carice van Houten

College Tour - Carice van Houten

Ze schitterde in alle grote Nederlandse films van de afgelopen tien jaar en ook Hollywood weet haar inmiddels te vinden. Publiekslieveling Carice van Houten maakt haar opwachting in College Tour.

29-03-2013 20:25

Diederik Samsom

College Tour - Diederik Samsom

Twan Huys interviewt, samen met studenten, prominente gasten uit de politiek, media, cultuur en wetenschap. -Diederik Samsom is te gast.

22-03-2013 20:25

Desmond Tutu

College Tour - Desmond Tutu

Twan Huys interviewt, samen met studenten, prominente gasten uit de politiek, media, cultuur en wetenschap. -Nobelprijswinnaar en anti-apartheidsstrijder/aartsbisschop Desmond Tutu is te gast.

15-03-2013 20:25

Eddie Izzard

College Tour - Eddie Izzard

Comedian Eddie Izzard is te gast. Izzard, de comedian die even lief vrouwenkleding draagt als een pak ('ik ben een mannelijke lesbiënne'), is wereldwijd immens populair.

08-03-2013 20:25

Whoopi Goldberg

College Tour - Whoopi Goldberg

Whoopi Goldberg is te gast. Ze speelt in talloze films en wint als een van de eerste zwarte vrouwen een Oscar voor haar rol in The Color Purple.

01-03-2013 20:25

Guus Hiddink

College Tour - Guus Hiddink

Na Johan Cruijff en Louis van Gaal schuift nu ook Guus Hiddink, een van de drie Nederlandse toptrainers, aan. Hiddink is dé ambassadeur van het Nederlandse voetbal.

22-02-2013 20:25

Richard Gere

College Tour - Richard Gere

Hollywood-acteur Richard Gere is te gast. Honderden studenten krijgen samen met Twan Huys de kans om de Golden Globe-winnaar te bevragen over zijn succes.

02-02-2013 23:15

Bernardo Bertolucci

College Tour - Bernardo Bertolucci

Gast: Bernardo Bertolucci, de regisseur van Novecento, The Last Emperor en Last Tango in Paris. Bertolucci (72) is één van de meest gelauwerde en meest besproken regisseurs van zijn generatie.

02-11-2012 20:25

Susan Sarandon

College Tour - Susan Sarandon

Twan Huys interviewt, samen met studenten, prominente gasten uit de politiek, media, cultuur en wetenschap. -Te gast actrice en Oscarwinnares Susan Sarandon.

19-10-2012 20:25

Sonja Barend

College Tour - Sonja Barend

Sonja Barend. De Koningin van de talkshow. De vrouw die meer dan 40 jaar op televisie te zien was en het televisielandschap voorgoed veranderde is te gast.

05-10-2012 20:25

David Sedaris

College Tour - David Sedaris

Twan Huys interviewt, samen met studenten, prominente gasten uit de politiek, media, cultuur en wetenschap. Twan ontvangt de Amerikaanse schrijver David Sedaris.

28-09-2012 20:25

Janine Jansen

College Tour - Janine Jansen

Twan Huys interviewt, samen met studenten, prominente gasten uit de politiek, media, cultuur en wetenschap. -Twan ontvangt de wereldberoemde Nederlandse violiste Janine Jansen.

21-09-2012 20:25

Desmond Tutu

College Tour - Desmond Tutu

Twan Huys interviewt, samen met studenten, prominente gasten uit de politiek, media, cultuur en wetenschap. -Nobelprijswinnaar en anti-apartheidsstrijder/aartsbisschop Desmond Tutu is te gast.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

College Tour gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van College Tour de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van College Tour bij College Tour liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van College Tour. Heb je een uitzending van College Tour gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

College Tour gemist

In het programma College Tour interviewen studenten één hoofdgast, onder leiding van presentator Twan Huys. Hetinterview vindt plaats op een universiteit of hogeschool. Het programma laat korte fragmenten zien uit het leven en vanhet werk van de hoofdgast. De vragen van de studenten staan centraal. In College Tour waren eerder te gast onderanderen Madeleine Albright, Johan Cruijff, John Malkovich, Hans Teeuwen, Jesse Jackson, prinses Irene, Harry Mulisch,Steve Ballmer en de Dalai Lama.

Uitzending gemist van College Tour? Hier kun je alle uitzendingen van College Tour kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 34
  • Laatste uitzending op 23-06-2019 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!