Programma gemist?

College Tour heeft uit vanavond popfenomeen Ed op tv Sheeran te gast op tv en naar wordt uitgezonden op tv op NPO 3 in plaats van de op uit NPO 2. De reden daarvoor van is dat het een Wembley-concert van van Sheeran aansluitend wordt uitgezonden. op Hiermee organiseert de uit NPO naar een hele tv-avond uit met deze Britse popzanger. Ed in Sheeran is tijdens een van de tijdens grootste op tv wereldsterren van deze tijd. Met van honderden miljoenen streams een voor zijn nieuwste door album ÷ in (‘DIVIDE’) en de singles ‘Shape in Of You’ op en door ‘Castle On The Hill’ breekt hij een op alle records. De nu 26-jarige uit Ed Sheeran breekt internationaal het door van met zijn debuutsingle ‘The tijdens A Team’ en het zijn in carrière raakt in een uit stroomversnelling met hits door als ‘I See Fire’, ‘Photograph’ met en met ‘Thinking Out naar Loud’. Voor het laatstgenoemde nummer een wint de Britse een singer-songwriter van in 2015 de Grammy een Award voor in ‘Song of the Year’. Na een van een jaar lang bewust afwezig te met zijn op geweest op social media met en weg uit de publiciteit op is in hij nu weer naar helemaal terug de met zijn gloednieuwe album: ÷ door (‘DIVIDE’, release op 3 maart) dat van nu al in 98 met landen op in iTunes op nummer 1 staat tijdens waarmee de sympathieke met Sheeran geschiedenis schrijft. door Op dinsdag 4 de april een sprak College Tour dit in popfenomeen exclusief, net voor in zijn uitverkochte optreden tijdens in de Ziggo het de Dome.

Nigella door Lawson is de bekendste naar en meest verleidelijke naar kookgodin van Engeland. van Speciaal voor College op tv Tour met komt ze naar Nederland om door te worden de geïnterviewd door het honderden studenten.

Ze schitterde het in alle grote het Nederlandse films op tv van de de afgelopen tien jaar en met ook Hollywood weet haar inmiddels op tijdens te vinden. Publiekslieveling Carice van met Houten maakt haar opwachting een op in College Tour.

Twan in Huys interviewt, het samen met studenten, prominente het gasten uit de naar politiek, media, met cultuur en wetenschap. -Diederik Samsom door is te van gast.

Twan in Huys interviewt, met samen met studenten, prominente gasten op uit de politiek, media, tijdens cultuur en wetenschap. door -Nobelprijswinnaar en anti-apartheidsstrijder/aartsbisschop het naar Desmond Tutu is te uit gast.

Comedian Eddie Izzard in is te door gast. Izzard, op tv de comedian die de even lief vrouwenkleding draagt met als een naar pak ('ik ben een mannelijke op tv het lesbiënne'), is wereldwijd immens van populair.

Whoopi het Goldberg is een te gast. Ze speelt in door talloze films en wint van als op een van de eerste met zwarte vrouwen een tijdens Oscar voor haar op rol in The Color een uit Purple.

Na Johan van Cruijff en Louis van naar Gaal schuift nu op tv naar ook Guus Hiddink, een van de in drie Nederlandse toptrainers, een naar aan. Hiddink is dé op ambassadeur van het de Nederlandse voetbal.

Hollywood-acteur Richard Gere van is te uit gast. Honderden studenten krijgen tijdens samen met Twan door Huys de kans op om de Golden op Globe-winnaar het te bevragen over met zijn succes.

Gast: naar Bernardo Bertolucci, de regisseur van door Novecento, van The Last Emperor de en Last Tango in Paris. een op Bertolucci (72) is één van de in meest gelauwerde en naar naar meest besproken regisseurs van zijn door generatie.

Twan de Huys interviewt, samen met studenten, tijdens van prominente gasten uit de politiek, de media, cultuur in en wetenschap. op -Te gast actrice van en Oscarwinnares Susan tijdens Sarandon.

Sonja op tv Barend. De Koningin van het de talkshow. De de vrouw die meer de dan 40 tijdens jaar op televisie te zien het in was en het uit televisielandschap voorgoed veranderde is te door gast.

Twan Huys interviewt, naar samen met met studenten, prominente gasten uit naar de politiek, media, uit cultuur en wetenschap. het met Twan ontvangt de Amerikaanse schrijver David tijdens door Sedaris.

Twan Huys uit interviewt, samen met een studenten, prominente gasten uit op tv de politiek, het media, cultuur en een wetenschap. -Twan met ontvangt de wereldberoemde Nederlandse violiste in op tv Janine Jansen.

Twan op tv Huys interviewt, het samen met studenten, op tv prominente gasten uit de politiek, media, een cultuur en de wetenschap. van -Nobelprijswinnaar en anti-apartheidsstrijder/aartsbisschop Desmond Tutu naar is te een gast.

augustus 2021
07-04-2017 21:20

College Tour: Ed Sheeran

College Tour - Ed Sheeran

College Tour heeft vanavond popfenomeen Ed Sheeran te gast en wordt uitgezonden op NPO 3 in plaats van op NPO 2. De reden daarvoor is dat het Wembley-concert van Sheeran aansluitend wordt uitgezonden. Hiermee organiseert de NPO een hele tv-...

12-04-2013 20:25

Nigella Lawson

College Tour - Nigella Lawson

Nigella Lawson is de bekendste en meest verleidelijke kookgodin van Engeland. Speciaal voor College Tour komt ze naar Nederland om te worden geïnterviewd door honderden studenten.

05-04-2013 20:25

Carice van Houten

College Tour - Carice van Houten

Ze schitterde in alle grote Nederlandse films van de afgelopen tien jaar en ook Hollywood weet haar inmiddels te vinden. Publiekslieveling Carice van Houten maakt haar opwachting in College Tour.

29-03-2013 20:25

Diederik Samsom

College Tour - Diederik Samsom

Twan Huys interviewt, samen met studenten, prominente gasten uit de politiek, media, cultuur en wetenschap. -Diederik Samsom is te gast.

22-03-2013 20:25

Desmond Tutu

College Tour - Desmond Tutu

Twan Huys interviewt, samen met studenten, prominente gasten uit de politiek, media, cultuur en wetenschap. -Nobelprijswinnaar en anti-apartheidsstrijder/aartsbisschop Desmond Tutu is te gast.

15-03-2013 20:25

Eddie Izzard

College Tour - Eddie Izzard

Comedian Eddie Izzard is te gast. Izzard, de comedian die even lief vrouwenkleding draagt als een pak ('ik ben een mannelijke lesbiënne'), is wereldwijd immens populair.

08-03-2013 20:25

Whoopi Goldberg

College Tour - Whoopi Goldberg

Whoopi Goldberg is te gast. Ze speelt in talloze films en wint als een van de eerste zwarte vrouwen een Oscar voor haar rol in The Color Purple.

01-03-2013 20:25

Guus Hiddink

College Tour - Guus Hiddink

Na Johan Cruijff en Louis van Gaal schuift nu ook Guus Hiddink, een van de drie Nederlandse toptrainers, aan. Hiddink is dé ambassadeur van het Nederlandse voetbal.

22-02-2013 20:25

Richard Gere

College Tour - Richard Gere

Hollywood-acteur Richard Gere is te gast. Honderden studenten krijgen samen met Twan Huys de kans om de Golden Globe-winnaar te bevragen over zijn succes.

02-02-2013 23:15

Bernardo Bertolucci

College Tour - Bernardo Bertolucci

Gast: Bernardo Bertolucci, de regisseur van Novecento, The Last Emperor en Last Tango in Paris. Bertolucci (72) is één van de meest gelauwerde en meest besproken regisseurs van zijn generatie.

02-11-2012 20:25

Susan Sarandon

College Tour - Susan Sarandon

Twan Huys interviewt, samen met studenten, prominente gasten uit de politiek, media, cultuur en wetenschap. -Te gast actrice en Oscarwinnares Susan Sarandon.

19-10-2012 20:25

Sonja Barend

College Tour - Sonja Barend

Sonja Barend. De Koningin van de talkshow. De vrouw die meer dan 40 jaar op televisie te zien was en het televisielandschap voorgoed veranderde is te gast.

05-10-2012 20:25

David Sedaris

College Tour - David Sedaris

Twan Huys interviewt, samen met studenten, prominente gasten uit de politiek, media, cultuur en wetenschap. Twan ontvangt de Amerikaanse schrijver David Sedaris.

28-09-2012 20:25

Janine Jansen

College Tour - Janine Jansen

Twan Huys interviewt, samen met studenten, prominente gasten uit de politiek, media, cultuur en wetenschap. -Twan ontvangt de wereldberoemde Nederlandse violiste Janine Jansen.

21-09-2012 20:25

Desmond Tutu

College Tour - Desmond Tutu

Twan Huys interviewt, samen met studenten, prominente gasten uit de politiek, media, cultuur en wetenschap. -Nobelprijswinnaar en anti-apartheidsstrijder/aartsbisschop Desmond Tutu is te gast.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

College Tour gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van College Tour de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van College Tour bij College Tour liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van College Tour. Heb je een uitzending van College Tour gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

College Tour gemist

In het programma College Tour interviewen studenten één hoofdgast, onder leiding van presentator Twan Huys. Hetinterview vindt plaats op een universiteit of hogeschool. Het programma laat korte fragmenten zien uit het leven en vanhet werk van de hoofdgast. De vragen van de studenten staan centraal. In College Tour waren eerder te gast onderanderen Madeleine Albright, Johan Cruijff, John Malkovich, Hans Teeuwen, Jesse Jackson, prinses Irene, Harry Mulisch,Steve Ballmer en de Dalai Lama.

Uitzending gemist van College Tour? Hier kun je alle uitzendingen van College Tour kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 34
  • Laatste uitzending op 23-06-2019 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!