Programma gemist?

College Tour tijdens heeft tijdens vanavond popfenomeen Ed tijdens Sheeran te gast en wordt de uitgezonden op NPO in 3 in plaats op van op de NPO 2. De reden op tv daarvoor is dat het door Wembley-concert van op tv Sheeran aansluitend wordt uitgezonden. een Hiermee organiseert tijdens de NPO in een hele tv-avond door met deze Britse popzanger. op tv Ed Sheeran uit is een van de naar grootste wereldsterren in van deze tijd. naar Met honderden miljoenen streams naar voor van zijn nieuwste album tijdens ÷ (‘DIVIDE’) en de singles ‘Shape in Of You’ en de ‘Castle On in The Hill’ breekt met hij alle het records. De nu 26-jarige door Ed Sheeran op breekt internationaal door met zijn door debuutsingle ‘The A door Team’ op tv en zijn het carrière raakt in een naar stroomversnelling met op tv hits als ‘I See op Fire’, ‘Photograph’ met en ‘Thinking Out Loud’. naar Voor het laatstgenoemde nummer door wint met de Britse singer-songwriter in door 2015 de Grammy Award tijdens voor ‘Song of tijdens the Year’. de Na een jaar lang tijdens bewust afwezig te zijn een geweest op op social media het en weg uit de door publiciteit naar is hij nu weer helemaal terug in met zijn in gloednieuwe album: tijdens ÷ (‘DIVIDE’, release 3 maart) door dat door nu al in 98 landen het in iTunes op tv op nummer 1 een staat het waarmee de sympathieke op tv Sheeran geschiedenis schrijft. Op dinsdag van 4 uit april sprak College Tour dit het popfenomeen exclusief, net voor door zijn uitverkochte door optreden in naar de Ziggo de Dome.

Nigella op Lawson is de met bekendste en meest verleidelijke uit kookgodin van uit Engeland. Speciaal voor in College Tour komt ze met naar Nederland met om te worden geïnterviewd naar door honderden van studenten.

Ze schitterde tijdens in alle grote op Nederlandse films van op de afgelopen tien jaar met en op tv ook Hollywood met weet haar inmiddels door te vinden. Publiekslieveling het Carice van Houten maakt haar opwachting op tv naar in College Tour.

Twan een Huys interviewt, op tv samen met studenten, prominente gasten op uit de politiek, media, met cultuur en wetenschap. een -Diederik tijdens Samsom is te naar gast.

Twan Huys interviewt, op samen met studenten, van prominente gasten met uit de politiek, de media, cultuur en met wetenschap. -Nobelprijswinnaar en door anti-apartheidsstrijder/aartsbisschop Desmond Tutu op tv is te met gast.

Comedian naar Eddie Izzard is de te gast. het Izzard, de comedian die even in lief van vrouwenkleding draagt als naar een pak ('ik ben een uit mannelijke de lesbiënne'), is wereldwijd het immens populair.

Whoopi Goldberg de is te gast. op tv Ze speelt in talloze in films het en wint als een van door de eerste in zwarte van vrouwen een Oscar voor haar rol uit in naar The Color met Purple.

Na Johan een Cruijff en van Louis van op Gaal schuift nu ook de Guus Hiddink, een van de door drie Nederlandse het toptrainers, aan. Hiddink tijdens is van dé ambassadeur van het Nederlandse tijdens voetbal.

Hollywood-acteur op Richard Gere naar is te gast. Honderden studenten uit krijgen samen met het Twan Huys de kans het om door de Golden Globe-winnaar te in bevragen over zijn de succes.

Gast: op Bernardo Bertolucci, de de regisseur van een Novecento, The Last naar Emperor en Last Tango tijdens in Paris. een Bertolucci (72) is een één van de meest gelauwerde tijdens en van meest besproken regisseurs van het zijn generatie.

Twan Huys interviewt, van samen met een studenten, prominente gasten uit het de politiek, van media, met cultuur en wetenschap. -Te van gast actrice met en Oscarwinnares Susan in Sarandon.

Sonja uit Barend. De Koningin van van de talkshow. De vrouw door die meer dan de 40 jaar van op televisie te tijdens zien naar was en het tijdens televisielandschap voorgoed veranderde naar is te gast.

Twan tijdens Huys interviewt, samen met studenten, het met prominente gasten uit van de politiek, media, van cultuur en wetenschap. Twan ontvangt door de door Amerikaanse schrijver David in Sedaris.

Twan tijdens Huys interviewt, samen uit met studenten, prominente gasten de uit de het politiek, media, cultuur en wetenschap. naar -Twan ontvangt de op tv wereldberoemde Nederlandse door violiste Janine met Jansen.

Twan van Huys interviewt, samen in met studenten, in prominente gasten uit de in politiek, media, cultuur en door wetenschap. -Nobelprijswinnaar en anti-apartheidsstrijder/aartsbisschop het Desmond Tutu uit is te op gast.

augustus 2019
07-04-2017 21:20

College Tour: Ed Sheeran

College Tour - Ed Sheeran

College Tour heeft vanavond popfenomeen Ed Sheeran te gast en wordt uitgezonden op NPO 3 in plaats van op NPO 2. De reden daarvoor is dat het Wembley-concert van Sheeran aansluitend wordt uitgezonden. Hiermee organiseert de NPO een hele tv-...

12-04-2013 20:25

Nigella Lawson

College Tour - Nigella Lawson

Nigella Lawson is de bekendste en meest verleidelijke kookgodin van Engeland. Speciaal voor College Tour komt ze naar Nederland om te worden geïnterviewd door honderden studenten.

05-04-2013 20:25

Carice van Houten

College Tour - Carice van Houten

Ze schitterde in alle grote Nederlandse films van de afgelopen tien jaar en ook Hollywood weet haar inmiddels te vinden. Publiekslieveling Carice van Houten maakt haar opwachting in College Tour.

29-03-2013 20:25

Diederik Samsom

College Tour - Diederik Samsom

Twan Huys interviewt, samen met studenten, prominente gasten uit de politiek, media, cultuur en wetenschap. -Diederik Samsom is te gast.

22-03-2013 20:25

Desmond Tutu

College Tour - Desmond Tutu

Twan Huys interviewt, samen met studenten, prominente gasten uit de politiek, media, cultuur en wetenschap. -Nobelprijswinnaar en anti-apartheidsstrijder/aartsbisschop Desmond Tutu is te gast.

15-03-2013 20:25

Eddie Izzard

College Tour - Eddie Izzard

Comedian Eddie Izzard is te gast. Izzard, de comedian die even lief vrouwenkleding draagt als een pak ('ik ben een mannelijke lesbiënne'), is wereldwijd immens populair.

08-03-2013 20:25

Whoopi Goldberg

College Tour - Whoopi Goldberg

Whoopi Goldberg is te gast. Ze speelt in talloze films en wint als een van de eerste zwarte vrouwen een Oscar voor haar rol in The Color Purple.

01-03-2013 20:25

Guus Hiddink

College Tour - Guus Hiddink

Na Johan Cruijff en Louis van Gaal schuift nu ook Guus Hiddink, een van de drie Nederlandse toptrainers, aan. Hiddink is dé ambassadeur van het Nederlandse voetbal.

22-02-2013 20:25

Richard Gere

College Tour - Richard Gere

Hollywood-acteur Richard Gere is te gast. Honderden studenten krijgen samen met Twan Huys de kans om de Golden Globe-winnaar te bevragen over zijn succes.

02-02-2013 23:15

Bernardo Bertolucci

College Tour - Bernardo Bertolucci

Gast: Bernardo Bertolucci, de regisseur van Novecento, The Last Emperor en Last Tango in Paris. Bertolucci (72) is één van de meest gelauwerde en meest besproken regisseurs van zijn generatie.

02-11-2012 20:25

Susan Sarandon

College Tour - Susan Sarandon

Twan Huys interviewt, samen met studenten, prominente gasten uit de politiek, media, cultuur en wetenschap. -Te gast actrice en Oscarwinnares Susan Sarandon.

19-10-2012 20:25

Sonja Barend

College Tour - Sonja Barend

Sonja Barend. De Koningin van de talkshow. De vrouw die meer dan 40 jaar op televisie te zien was en het televisielandschap voorgoed veranderde is te gast.

05-10-2012 20:25

David Sedaris

College Tour - David Sedaris

Twan Huys interviewt, samen met studenten, prominente gasten uit de politiek, media, cultuur en wetenschap. Twan ontvangt de Amerikaanse schrijver David Sedaris.

28-09-2012 20:25

Janine Jansen

College Tour - Janine Jansen

Twan Huys interviewt, samen met studenten, prominente gasten uit de politiek, media, cultuur en wetenschap. -Twan ontvangt de wereldberoemde Nederlandse violiste Janine Jansen.

21-09-2012 20:25

Desmond Tutu

College Tour - Desmond Tutu

Twan Huys interviewt, samen met studenten, prominente gasten uit de politiek, media, cultuur en wetenschap. -Nobelprijswinnaar en anti-apartheidsstrijder/aartsbisschop Desmond Tutu is te gast.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

College Tour gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van College Tour de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van College Tour bij College Tour liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van College Tour. Heb je een uitzending van College Tour gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

College Tour gemist

In het programma College Tour interviewen studenten één hoofdgast, onder leiding van presentator Twan Huys. Hetinterview vindt plaats op een universiteit of hogeschool. Het programma laat korte fragmenten zien uit het leven en vanhet werk van de hoofdgast. De vragen van de studenten staan centraal. In College Tour waren eerder te gast onderanderen Madeleine Albright, Johan Cruijff, John Malkovich, Hans Teeuwen, Jesse Jackson, prinses Irene, Harry Mulisch,Steve Ballmer en de Dalai Lama.

Uitzending gemist van College Tour? Hier kun je alle uitzendingen van College Tour kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 34
  • Laatste uitzending op 23-06-2019 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord