Programma gemist?

College Tour van heeft in vanavond popfenomeen Ed Sheeran de te gast en wordt op tv uitgezonden op NPO een 3 door in plaats van uit op NPO 2. De naar reden daarvoor is een dat het Wembley-concert een van Sheeran een aansluitend wordt uitgezonden. Hiermee organiseert de door NPO een op tv hele tijdens tv-avond met deze het Britse popzanger. Ed op Sheeran is een van een de grootste wereldsterren van deze uit tijd. op tv Met honderden miljoenen streams voor op tv zijn nieuwste een album ÷ (‘DIVIDE’) en tijdens de tijdens singles ‘Shape Of You’ en met tijdens ‘Castle On The door Hill’ breekt hij alle records. De van nu 26-jarige van Ed tijdens Sheeran breekt internationaal door in met zijn op debuutsingle ‘The A Team’ in en zijn carrière raakt van in een stroomversnelling naar met uit hits als ‘I See Fire’, tijdens ‘Photograph’ en ‘Thinking de Out Loud’. Voor het van laatstgenoemde nummer wint naar de door Britse singer-songwriter in op tv 2015 de Grammy Award voor tijdens ‘Song met of the Year’. in Na een door jaar lang bewust een afwezig te zijn geweest op met social media op en weg uit de op tv publiciteit is hij nu in naar weer helemaal terug met het zijn gloednieuwe tijdens album: ÷ (‘DIVIDE’, met release 3 maart) dat op nu al het in 98 landen van in iTunes op nummer 1 naar staat waarmee de op sympathieke Sheeran met geschiedenis schrijft. een Op dinsdag 4 april naar sprak College Tour dit op popfenomeen exclusief, de net voor zijn door uitverkochte optreden in de van Ziggo een Dome.

Nigella uit Lawson is de naar bekendste en meest verleidelijke kookgodin de door van Engeland. Speciaal door voor College Tour komt ze op tv naar Nederland om te door worden in geïnterviewd door de honderden studenten.

Ze op schitterde in alle grote tijdens Nederlandse films van de een de afgelopen tien jaar en ook Hollywood op weet haar in inmiddels te vinden. Publiekslieveling met Carice naar van Houten maakt haar tijdens opwachting in College door Tour.

Twan op tv Huys interviewt, samen met de studenten, prominente op gasten uit de politiek, een media, met cultuur en wetenschap. -Diederik Samsom met is te door gast.

Twan in Huys interviewt, samen met van studenten, prominente gasten uit in de naar politiek, media, op cultuur en wetenschap. -Nobelprijswinnaar met en anti-apartheidsstrijder/aartsbisschop Desmond Tutu van is te het gast.

Comedian in Eddie Izzard is te op tv gast. Izzard, de met comedian die even het lief vrouwenkleding naar draagt als een pak door ('ik ben een mannelijke van lesbiënne'), is wereldwijd een immens op tv populair.

Whoopi op Goldberg is naar te gast. Ze speelt in in talloze films en wint op als een van uit de eerste zwarte een uit vrouwen een Oscar naar voor haar rol in The Color het naar Purple.

Na Johan Cruijff op tv en Louis van het op tv Gaal schuift nu ook Guus van Hiddink, naar een van de drie uit Nederlandse toptrainers, op tv aan. Hiddink is het dé ambassadeur van het Nederlandse door voetbal.

Hollywood-acteur de Richard Gere naar is te gast. Honderden studenten krijgen op samen met van Twan in Huys de kans om de Golden een Globe-winnaar op te bevragen over uit zijn succes.

Gast: met Bernardo Bertolucci, op de regisseur van op tv Novecento, The Last Emperor en in Last Tango in naar Paris. Bertolucci tijdens (72) is op één van de meest gelauwerde en door meest naar besproken regisseurs van zijn een generatie.

Twan in Huys interviewt, samen met met studenten, prominente gasten uit tijdens de op tv politiek, media, cultuur en wetenschap. het -Te met gast actrice en een Oscarwinnares Susan tijdens Sarandon.

Sonja Barend. in De Koningin van de op talkshow. in De vrouw die door meer dan van 40 jaar op de televisie te zien uit was en het televisielandschap voorgoed het veranderde is te tijdens gast.

Twan Huys interviewt, naar samen met met studenten, prominente gasten uit op tv de politiek, media, met cultuur en naar wetenschap. Twan ontvangt de tijdens Amerikaanse schrijver David op tv op tv Sedaris.

Twan Huys interviewt, de samen met door studenten, prominente in gasten uit de politiek, media, het cultuur op en wetenschap. -Twan ontvangt de van naar wereldberoemde Nederlandse violiste de Janine Jansen.

Twan een Huys interviewt, samen met studenten, door prominente gasten uit uit de politiek, media, met cultuur en op wetenschap. op tv -Nobelprijswinnaar en anti-apartheidsstrijder/aartsbisschop Desmond Tutu op is uit te gast.

februari 2019
07-04-2017 21:20

College Tour: Ed Sheeran

College Tour - Ed Sheeran

College Tour heeft vanavond popfenomeen Ed Sheeran te gast en wordt uitgezonden op NPO 3 in plaats van op NPO 2. De reden daarvoor is dat het Wembley-concert van Sheeran aansluitend wordt uitgezonden. Hiermee organiseert de NPO een hele tv-...

12-04-2013 20:25

Nigella Lawson

College Tour - Nigella Lawson

Nigella Lawson is de bekendste en meest verleidelijke kookgodin van Engeland. Speciaal voor College Tour komt ze naar Nederland om te worden geïnterviewd door honderden studenten.

05-04-2013 20:25

Carice van Houten

College Tour - Carice van Houten

Ze schitterde in alle grote Nederlandse films van de afgelopen tien jaar en ook Hollywood weet haar inmiddels te vinden. Publiekslieveling Carice van Houten maakt haar opwachting in College Tour.

29-03-2013 20:25

Diederik Samsom

College Tour - Diederik Samsom

Twan Huys interviewt, samen met studenten, prominente gasten uit de politiek, media, cultuur en wetenschap. -Diederik Samsom is te gast.

22-03-2013 20:25

Desmond Tutu

College Tour - Desmond Tutu

Twan Huys interviewt, samen met studenten, prominente gasten uit de politiek, media, cultuur en wetenschap. -Nobelprijswinnaar en anti-apartheidsstrijder/aartsbisschop Desmond Tutu is te gast.

15-03-2013 20:25

Eddie Izzard

College Tour - Eddie Izzard

Comedian Eddie Izzard is te gast. Izzard, de comedian die even lief vrouwenkleding draagt als een pak ('ik ben een mannelijke lesbiënne'), is wereldwijd immens populair.

08-03-2013 20:25

Whoopi Goldberg

College Tour - Whoopi Goldberg

Whoopi Goldberg is te gast. Ze speelt in talloze films en wint als een van de eerste zwarte vrouwen een Oscar voor haar rol in The Color Purple.

01-03-2013 20:25

Guus Hiddink

College Tour - Guus Hiddink

Na Johan Cruijff en Louis van Gaal schuift nu ook Guus Hiddink, een van de drie Nederlandse toptrainers, aan. Hiddink is dé ambassadeur van het Nederlandse voetbal.

22-02-2013 20:25

Richard Gere

College Tour - Richard Gere

Hollywood-acteur Richard Gere is te gast. Honderden studenten krijgen samen met Twan Huys de kans om de Golden Globe-winnaar te bevragen over zijn succes.

02-02-2013 23:15

Bernardo Bertolucci

College Tour - Bernardo Bertolucci

Gast: Bernardo Bertolucci, de regisseur van Novecento, The Last Emperor en Last Tango in Paris. Bertolucci (72) is één van de meest gelauwerde en meest besproken regisseurs van zijn generatie.

02-11-2012 20:25

Susan Sarandon

College Tour - Susan Sarandon

Twan Huys interviewt, samen met studenten, prominente gasten uit de politiek, media, cultuur en wetenschap. -Te gast actrice en Oscarwinnares Susan Sarandon.

19-10-2012 20:25

Sonja Barend

College Tour - Sonja Barend

Sonja Barend. De Koningin van de talkshow. De vrouw die meer dan 40 jaar op televisie te zien was en het televisielandschap voorgoed veranderde is te gast.

05-10-2012 20:25

David Sedaris

College Tour - David Sedaris

Twan Huys interviewt, samen met studenten, prominente gasten uit de politiek, media, cultuur en wetenschap. Twan ontvangt de Amerikaanse schrijver David Sedaris.

28-09-2012 20:25

Janine Jansen

College Tour - Janine Jansen

Twan Huys interviewt, samen met studenten, prominente gasten uit de politiek, media, cultuur en wetenschap. -Twan ontvangt de wereldberoemde Nederlandse violiste Janine Jansen.

21-09-2012 20:25

Desmond Tutu

College Tour - Desmond Tutu

Twan Huys interviewt, samen met studenten, prominente gasten uit de politiek, media, cultuur en wetenschap. -Nobelprijswinnaar en anti-apartheidsstrijder/aartsbisschop Desmond Tutu is te gast.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

College Tour gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van College Tour de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van College Tour bij College Tour liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van College Tour. Heb je een uitzending van College Tour gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

College Tour gemist

In het programma College Tour interviewen studenten één hoofdgast, onder leiding van presentator Twan Huys. Hetinterview vindt plaats op een universiteit of hogeschool. Het programma laat korte fragmenten zien uit het leven en vanhet werk van de hoofdgast. De vragen van de studenten staan centraal. In College Tour waren eerder te gast onderanderen Madeleine Albright, Johan Cruijff, John Malkovich, Hans Teeuwen, Jesse Jackson, prinses Irene, Harry Mulisch,Steve Ballmer en de Dalai Lama.

Uitzending gemist van College Tour? Hier kun je alle uitzendingen van College Tour kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 34
  • Laatste uitzending op 26-02-2018 om 21:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord