Programma gemist?

College uit Tour heeft vanavond popfenomeen Ed op uit Sheeran te gast en wordt op uitgezonden op NPO 3 uit in plaats van van op de NPO 2. tijdens De reden daarvoor het is dat het Wembley-concert op van Sheeran aansluitend wordt uitgezonden. op Hiermee op tv organiseert de NPO een met hele naar tv-avond met deze de Britse popzanger. Ed Sheeran naar is een van de uit grootste met wereldsterren van deze tijd. Met honderden van miljoenen streams voor op zijn nieuwste album met ÷ (‘DIVIDE’) op en de singles uit ‘Shape de Of You’ en ‘Castle een On The Hill’ het breekt hij alle van records. De nu 26-jarige Ed tijdens naar Sheeran breekt internationaal met door met zijn debuutsingle op tv ‘The A Team’ en zijn naar in carrière raakt in een stroomversnelling tijdens met hits als het ‘I See Fire’, ‘Photograph’ met en ‘Thinking Out op tv een Loud’. Voor het laatstgenoemde nummer wint tijdens de Britse tijdens singer-songwriter in 2015 tijdens de Grammy Award uit voor ‘Song tijdens of the Year’. Na door een jaar lang op tv bewust afwezig te zijn naar geweest op op social van media en weg uit de publiciteit van is hij door nu weer in helemaal terug met op zijn gloednieuwe album: ÷ (‘DIVIDE’, door release het 3 maart) dat nu van al in 98 naar landen het in iTunes op nummer 1 het staat door waarmee de sympathieke Sheeran geschiedenis schrijft. de naar Op dinsdag 4 naar april sprak College door Tour dit popfenomeen exclusief, net een voor uit zijn uitverkochte optreden in de Ziggo naar op tv Dome.

Nigella van Lawson is de bekendste uit en tijdens meest verleidelijke kookgodin van Engeland. op tv Speciaal naar voor College Tour komt ze op tv naar het Nederland om te worden geïnterviewd door op tv naar honderden studenten.

Ze tijdens schitterde in alle in grote Nederlandse films van uit de afgelopen tien jaar door en in ook Hollywood door weet haar inmiddels te vinden. een Publiekslieveling van Carice van Houten maakt haar van opwachting in College naar Tour.

Twan Huys interviewt, van samen met studenten, op tv het prominente gasten uit de op tv politiek, media, door cultuur en wetenschap. -Diederik Samsom in is de te gast.

Twan Huys het interviewt, samen met studenten, tijdens prominente gasten op tv uit de op politiek, media, op tv cultuur en wetenschap. -Nobelprijswinnaar met en anti-apartheidsstrijder/aartsbisschop naar Desmond Tutu is te het gast.

Comedian Eddie een Izzard uit is te gast. Izzard, de comedian op die even uit lief op tv vrouwenkleding draagt als een pak ('ik de ben naar een mannelijke lesbiënne'), is een wereldwijd immens uit populair.

Whoopi een Goldberg is te gast. uit Ze speelt in talloze een films en wint met als een van de de uit eerste zwarte vrouwen met een Oscar voor haar een rol in The door Color tijdens Purple.

Na op tv Johan Cruijff en Louis met van een Gaal schuift nu ook Guus Hiddink, de een van met de drie Nederlandse in toptrainers, aan. naar Hiddink is dé ambassadeur de van het Nederlandse in voetbal.

Hollywood-acteur het Richard Gere in is te gast. Honderden een studenten krijgen samen in met Twan Huys de de kans om de Golden op tv Globe-winnaar te op bevragen op over zijn succes.

Gast: de Bernardo Bertolucci, de regisseur van het Novecento, met The Last Emperor en in Last Tango in Paris. op tv Bertolucci (72) tijdens is de één van de meest een gelauwerde en meest besproken regisseurs met van uit zijn generatie.

Twan Huys interviewt, in samen van met studenten, prominente gasten met uit op de politiek, media, cultuur in en wetenschap. -Te gast actrice tijdens in en Oscarwinnares Susan op Sarandon.

Sonja door Barend. De Koningin van op de talkshow. De vrouw op de die meer dan op 40 jaar op televisie te zien op was met en het televisielandschap voorgoed veranderde op tv is te op tv gast.

Twan met Huys interviewt, in samen met studenten, tijdens prominente gasten uit op de politiek, media, cultuur en wetenschap. door Twan ontvangt de de Amerikaanse schrijver op tv David een Sedaris.

Twan Huys naar interviewt, een samen met studenten, prominente op gasten uit een de politiek, media, cultuur en tijdens wetenschap. -Twan ontvangt de het wereldberoemde Nederlandse tijdens violiste Janine met Jansen.

Twan Huys het interviewt, samen met studenten, in prominente gasten uit van de in politiek, media, cultuur en wetenschap. op tv -Nobelprijswinnaar tijdens en anti-apartheidsstrijder/aartsbisschop Desmond Tutu is in naar te gast.

november 2019
07-04-2017 21:20

College Tour: Ed Sheeran

College Tour - Ed Sheeran

College Tour heeft vanavond popfenomeen Ed Sheeran te gast en wordt uitgezonden op NPO 3 in plaats van op NPO 2. De reden daarvoor is dat het Wembley-concert van Sheeran aansluitend wordt uitgezonden. Hiermee organiseert de NPO een hele tv-...

12-04-2013 20:25

Nigella Lawson

College Tour - Nigella Lawson

Nigella Lawson is de bekendste en meest verleidelijke kookgodin van Engeland. Speciaal voor College Tour komt ze naar Nederland om te worden geïnterviewd door honderden studenten.

05-04-2013 20:25

Carice van Houten

College Tour - Carice van Houten

Ze schitterde in alle grote Nederlandse films van de afgelopen tien jaar en ook Hollywood weet haar inmiddels te vinden. Publiekslieveling Carice van Houten maakt haar opwachting in College Tour.

29-03-2013 20:25

Diederik Samsom

College Tour - Diederik Samsom

Twan Huys interviewt, samen met studenten, prominente gasten uit de politiek, media, cultuur en wetenschap. -Diederik Samsom is te gast.

22-03-2013 20:25

Desmond Tutu

College Tour - Desmond Tutu

Twan Huys interviewt, samen met studenten, prominente gasten uit de politiek, media, cultuur en wetenschap. -Nobelprijswinnaar en anti-apartheidsstrijder/aartsbisschop Desmond Tutu is te gast.

15-03-2013 20:25

Eddie Izzard

College Tour - Eddie Izzard

Comedian Eddie Izzard is te gast. Izzard, de comedian die even lief vrouwenkleding draagt als een pak ('ik ben een mannelijke lesbiënne'), is wereldwijd immens populair.

08-03-2013 20:25

Whoopi Goldberg

College Tour - Whoopi Goldberg

Whoopi Goldberg is te gast. Ze speelt in talloze films en wint als een van de eerste zwarte vrouwen een Oscar voor haar rol in The Color Purple.

01-03-2013 20:25

Guus Hiddink

College Tour - Guus Hiddink

Na Johan Cruijff en Louis van Gaal schuift nu ook Guus Hiddink, een van de drie Nederlandse toptrainers, aan. Hiddink is dé ambassadeur van het Nederlandse voetbal.

22-02-2013 20:25

Richard Gere

College Tour - Richard Gere

Hollywood-acteur Richard Gere is te gast. Honderden studenten krijgen samen met Twan Huys de kans om de Golden Globe-winnaar te bevragen over zijn succes.

02-02-2013 23:15

Bernardo Bertolucci

College Tour - Bernardo Bertolucci

Gast: Bernardo Bertolucci, de regisseur van Novecento, The Last Emperor en Last Tango in Paris. Bertolucci (72) is één van de meest gelauwerde en meest besproken regisseurs van zijn generatie.

02-11-2012 20:25

Susan Sarandon

College Tour - Susan Sarandon

Twan Huys interviewt, samen met studenten, prominente gasten uit de politiek, media, cultuur en wetenschap. -Te gast actrice en Oscarwinnares Susan Sarandon.

19-10-2012 20:25

Sonja Barend

College Tour - Sonja Barend

Sonja Barend. De Koningin van de talkshow. De vrouw die meer dan 40 jaar op televisie te zien was en het televisielandschap voorgoed veranderde is te gast.

05-10-2012 20:25

David Sedaris

College Tour - David Sedaris

Twan Huys interviewt, samen met studenten, prominente gasten uit de politiek, media, cultuur en wetenschap. Twan ontvangt de Amerikaanse schrijver David Sedaris.

28-09-2012 20:25

Janine Jansen

College Tour - Janine Jansen

Twan Huys interviewt, samen met studenten, prominente gasten uit de politiek, media, cultuur en wetenschap. -Twan ontvangt de wereldberoemde Nederlandse violiste Janine Jansen.

21-09-2012 20:25

Desmond Tutu

College Tour - Desmond Tutu

Twan Huys interviewt, samen met studenten, prominente gasten uit de politiek, media, cultuur en wetenschap. -Nobelprijswinnaar en anti-apartheidsstrijder/aartsbisschop Desmond Tutu is te gast.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

College Tour gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van College Tour de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van College Tour bij College Tour liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van College Tour. Heb je een uitzending van College Tour gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

College Tour gemist

In het programma College Tour interviewen studenten één hoofdgast, onder leiding van presentator Twan Huys. Hetinterview vindt plaats op een universiteit of hogeschool. Het programma laat korte fragmenten zien uit het leven en vanhet werk van de hoofdgast. De vragen van de studenten staan centraal. In College Tour waren eerder te gast onderanderen Madeleine Albright, Johan Cruijff, John Malkovich, Hans Teeuwen, Jesse Jackson, prinses Irene, Harry Mulisch,Steve Ballmer en de Dalai Lama.

Uitzending gemist van College Tour? Hier kun je alle uitzendingen van College Tour kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 34
  • Laatste uitzending op 23-06-2019 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!