Programma gemist?

College Tour met heeft vanavond popfenomeen Ed de Sheeran te uit gast en wordt een uitgezonden op NPO 3 uit in van plaats van op NPO 2. de De reden daarvoor de is dat het in Wembley-concert van een Sheeran aansluitend wordt een uitgezonden. Hiermee organiseert uit de NPO een een hele tv-avond in met deze het Britse popzanger. Ed van Sheeran is een van de grootste tijdens wereldsterren van deze door op tv tijd. Met honderden door miljoenen streams voor door zijn nieuwste album ÷ naar (‘DIVIDE’) en de singles met ‘Shape Of met You’ en ‘Castle On op tv The Hill’ breekt hij uit alle records. op tv De nu 26-jarige Ed met Sheeran met breekt internationaal van door met zijn debuutsingle ‘The A naar Team’ en zijn op tv carrière raakt een in een stroomversnelling met naar hits het als ‘I See naar Fire’, ‘Photograph’ en ‘Thinking de Out naar Loud’. Voor het in laatstgenoemde nummer wint door de Britse singer-songwriter in 2015 de het Grammy Award voor in ‘Song of the in Year’. met Na een jaar de lang bewust afwezig door te zijn op geweest op social media en met weg uit de publiciteit op is op hij nu weer helemaal naar terug met zijn gloednieuwe op album: ÷ op (‘DIVIDE’, release 3 van maart) dat nu al het van in 98 landen in naar iTunes op nummer 1 met staat waarmee de op tv sympathieke Sheeran geschiedenis schrijft. op Op dinsdag 4 naar april sprak door College Tour dit popfenomeen tijdens exclusief, net uit voor de zijn uitverkochte optreden in de Ziggo met in Dome.

Nigella Lawson van is de bekendste en een meest verleidelijke kookgodin de uit van Engeland. Speciaal voor College op tv Tour komt door ze naar Nederland om te uit worden op tv geïnterviewd door honderden op tv studenten.

Ze in schitterde in alle grote de Nederlandse films van de van uit afgelopen tien jaar de en ook Hollywood weet haar naar inmiddels te het vinden. Publiekslieveling Carice van Houten uit door maakt haar opwachting in tijdens College Tour.

Twan Huys de interviewt, samen een met studenten, prominente gasten uit tijdens de politiek, uit media, cultuur en tijdens wetenschap. -Diederik tijdens Samsom is te op gast.

Twan het Huys interviewt, samen op tv met studenten, op prominente gasten uit de politiek, in media, cultuur en wetenschap. op tv in -Nobelprijswinnaar en anti-apartheidsstrijder/aartsbisschop in Desmond Tutu is te uit gast.

Comedian in Eddie Izzard is uit te gast. Izzard, in de comedian die even lief naar vrouwenkleding draagt in als een een pak ('ik met ben een mannelijke lesbiënne'), tijdens is wereldwijd immens op tv populair.

Whoopi door Goldberg is te een gast. Ze speelt op tv in talloze films en wint het als een de van de op tv eerste zwarte naar vrouwen een Oscar voor haar rol uit in The tijdens Color tijdens Purple.

Na Johan in Cruijff de en Louis van Gaal naar schuift nu ook op tv Guus Hiddink, een van in de drie Nederlandse naar toptrainers, aan. in Hiddink is dé ambassadeur van naar het Nederlandse de voetbal.

Hollywood-acteur tijdens Richard Gere is te de gast. een Honderden studenten krijgen samen op tv met Twan Huys de tijdens kans om op tv de Golden de Globe-winnaar te bevragen over naar zijn succes.

Gast: Bernardo uit Bertolucci, de regisseur het van Novecento, The Last met uit Emperor en Last Tango de in Paris. Bertolucci (72) door is één van de van meest van gelauwerde en meest besproken regisseurs een van van zijn generatie.

Twan uit Huys interviewt, samen met studenten, naar prominente gasten uit uit de politiek, het media, cultuur en in wetenschap. -Te gast actrice de en Oscarwinnares Susan op op Sarandon.

Sonja de Barend. De op tv Koningin van de talkshow. De naar vrouw die meer dan naar 40 jaar op door televisie door te zien was en van het televisielandschap door voorgoed veranderde is te met gast.

Twan op tv Huys interviewt, samen de met studenten, prominente gasten door uit de politiek, media, op tv cultuur en tijdens wetenschap. Twan naar ontvangt de Amerikaanse de schrijver David van Sedaris.

Twan Huys interviewt, een op samen met studenten, prominente gasten uit op de politiek, media, van cultuur en wetenschap. in -Twan ontvangt de van wereldberoemde het Nederlandse violiste Janine uit Jansen.

Twan een Huys interviewt, samen met studenten, van prominente van gasten uit de politiek, media, uit cultuur naar en wetenschap. -Nobelprijswinnaar door en anti-apartheidsstrijder/aartsbisschop de Desmond Tutu is te naar gast.

april 2020
07-04-2017 21:20

College Tour: Ed Sheeran

College Tour - Ed Sheeran

College Tour heeft vanavond popfenomeen Ed Sheeran te gast en wordt uitgezonden op NPO 3 in plaats van op NPO 2. De reden daarvoor is dat het Wembley-concert van Sheeran aansluitend wordt uitgezonden. Hiermee organiseert de NPO een hele tv-...

12-04-2013 20:25

Nigella Lawson

College Tour - Nigella Lawson

Nigella Lawson is de bekendste en meest verleidelijke kookgodin van Engeland. Speciaal voor College Tour komt ze naar Nederland om te worden geïnterviewd door honderden studenten.

05-04-2013 20:25

Carice van Houten

College Tour - Carice van Houten

Ze schitterde in alle grote Nederlandse films van de afgelopen tien jaar en ook Hollywood weet haar inmiddels te vinden. Publiekslieveling Carice van Houten maakt haar opwachting in College Tour.

29-03-2013 20:25

Diederik Samsom

College Tour - Diederik Samsom

Twan Huys interviewt, samen met studenten, prominente gasten uit de politiek, media, cultuur en wetenschap. -Diederik Samsom is te gast.

22-03-2013 20:25

Desmond Tutu

College Tour - Desmond Tutu

Twan Huys interviewt, samen met studenten, prominente gasten uit de politiek, media, cultuur en wetenschap. -Nobelprijswinnaar en anti-apartheidsstrijder/aartsbisschop Desmond Tutu is te gast.

15-03-2013 20:25

Eddie Izzard

College Tour - Eddie Izzard

Comedian Eddie Izzard is te gast. Izzard, de comedian die even lief vrouwenkleding draagt als een pak ('ik ben een mannelijke lesbiënne'), is wereldwijd immens populair.

08-03-2013 20:25

Whoopi Goldberg

College Tour - Whoopi Goldberg

Whoopi Goldberg is te gast. Ze speelt in talloze films en wint als een van de eerste zwarte vrouwen een Oscar voor haar rol in The Color Purple.

01-03-2013 20:25

Guus Hiddink

College Tour - Guus Hiddink

Na Johan Cruijff en Louis van Gaal schuift nu ook Guus Hiddink, een van de drie Nederlandse toptrainers, aan. Hiddink is dé ambassadeur van het Nederlandse voetbal.

22-02-2013 20:25

Richard Gere

College Tour - Richard Gere

Hollywood-acteur Richard Gere is te gast. Honderden studenten krijgen samen met Twan Huys de kans om de Golden Globe-winnaar te bevragen over zijn succes.

02-02-2013 23:15

Bernardo Bertolucci

College Tour - Bernardo Bertolucci

Gast: Bernardo Bertolucci, de regisseur van Novecento, The Last Emperor en Last Tango in Paris. Bertolucci (72) is één van de meest gelauwerde en meest besproken regisseurs van zijn generatie.

02-11-2012 20:25

Susan Sarandon

College Tour - Susan Sarandon

Twan Huys interviewt, samen met studenten, prominente gasten uit de politiek, media, cultuur en wetenschap. -Te gast actrice en Oscarwinnares Susan Sarandon.

19-10-2012 20:25

Sonja Barend

College Tour - Sonja Barend

Sonja Barend. De Koningin van de talkshow. De vrouw die meer dan 40 jaar op televisie te zien was en het televisielandschap voorgoed veranderde is te gast.

05-10-2012 20:25

David Sedaris

College Tour - David Sedaris

Twan Huys interviewt, samen met studenten, prominente gasten uit de politiek, media, cultuur en wetenschap. Twan ontvangt de Amerikaanse schrijver David Sedaris.

28-09-2012 20:25

Janine Jansen

College Tour - Janine Jansen

Twan Huys interviewt, samen met studenten, prominente gasten uit de politiek, media, cultuur en wetenschap. -Twan ontvangt de wereldberoemde Nederlandse violiste Janine Jansen.

21-09-2012 20:25

Desmond Tutu

College Tour - Desmond Tutu

Twan Huys interviewt, samen met studenten, prominente gasten uit de politiek, media, cultuur en wetenschap. -Nobelprijswinnaar en anti-apartheidsstrijder/aartsbisschop Desmond Tutu is te gast.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

College Tour gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van College Tour de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van College Tour bij College Tour liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van College Tour. Heb je een uitzending van College Tour gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

College Tour gemist

In het programma College Tour interviewen studenten één hoofdgast, onder leiding van presentator Twan Huys. Hetinterview vindt plaats op een universiteit of hogeschool. Het programma laat korte fragmenten zien uit het leven en vanhet werk van de hoofdgast. De vragen van de studenten staan centraal. In College Tour waren eerder te gast onderanderen Madeleine Albright, Johan Cruijff, John Malkovich, Hans Teeuwen, Jesse Jackson, prinses Irene, Harry Mulisch,Steve Ballmer en de Dalai Lama.

Uitzending gemist van College Tour? Hier kun je alle uitzendingen van College Tour kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 34
  • Laatste uitzending op 23-06-2019 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!