Programma gemist?

College Tour heeft door vanavond popfenomeen het Ed op tv Sheeran te gast en wordt uitgezonden op op op NPO 3 de in plaats van uit op NPO 2. met De reden daarvoor is dat op tv het Wembley-concert van in Sheeran aansluitend wordt de uitgezonden. Hiermee organiseert de uit op tv NPO een hele tv-avond met uit deze door Britse popzanger. Ed met Sheeran is een van op de grootste wereldsterren van deze op tijd. op tv Met honderden miljoenen streams het voor zijn nieuwste album op tv naar ÷ (‘DIVIDE’) en de singles ‘Shape van Of You’ uit en uit ‘Castle On The Hill’ een breekt hij op alle records. De de nu 26-jarige Ed Sheeran op tv breekt internationaal met door met zijn in debuutsingle ‘The A naar Team’ en zijn carrière in raakt in naar een stroomversnelling met hits als ‘I tijdens See Fire’, ‘Photograph’ een en een ‘Thinking Out Loud’. Voor het door met laatstgenoemde nummer wint de Britse van singer-songwriter in van 2015 de op Grammy Award voor ‘Song of door the Year’. van Na een tijdens jaar lang bewust afwezig op te zijn geweest op social in media en van weg uit de publiciteit door is hij nu naar weer helemaal met terug met zijn in gloednieuwe album: de ÷ (‘DIVIDE’, release 3 een maart) dat naar nu al in uit 98 landen in met iTunes op nummer 1 staat op tv met waarmee de sympathieke Sheeran naar geschiedenis schrijft. Op dinsdag een 4 april sprak op tv College de Tour dit popfenomeen exclusief, uit net voor het zijn uitverkochte optreden in de Ziggo met naar Dome.

Nigella Lawson is in de bekendste tijdens en meest het verleidelijke kookgodin het van Engeland. Speciaal voor College Tour op komt ze naar met Nederland in om te door worden geïnterviewd door honderden de studenten.

Ze schitterde in het alle uit grote Nederlandse films het van de afgelopen het tien jaar van en ook Hollywood weet uit haar inmiddels te vinden. het Publiekslieveling Carice in van Houten maakt een haar opwachting de in College Tour.

Twan tijdens Huys interviewt, samen in met studenten, prominente gasten op tv uit de op politiek, media, van cultuur en wetenschap. -Diederik een Samsom is te tijdens gast.

Twan met Huys interviewt, samen met studenten, op prominente van gasten uit de een politiek, media, cultuur en wetenschap. uit -Nobelprijswinnaar door en anti-apartheidsstrijder/aartsbisschop Desmond door Tutu is op te gast.

Comedian in Eddie Izzard het is te gast. Izzard, van de comedian die het even lief naar vrouwenkleding draagt als een de pak ('ik de ben een mannelijke lesbiënne'), is van wereldwijd immens de populair.

Whoopi op tv Goldberg is te gast. Ze op tv speelt met in talloze films en tijdens wint als een van het de eerste zwarte uit vrouwen een Oscar tijdens voor haar door rol in The met Color op Purple.

Na de Johan Cruijff en Louis van op van Gaal schuift nu naar ook Guus Hiddink, een van de op drie het Nederlandse toptrainers, aan. Hiddink uit is met dé ambassadeur van het met Nederlandse voetbal.

Hollywood-acteur op tv Richard Gere op is te gast. Honderden met studenten krijgen samen met Twan een Huys de kans uit om de Golden door op tv Globe-winnaar te bevragen over in zijn succes.

Gast: Bernardo op Bertolucci, de regisseur tijdens van Novecento, The Last de Emperor en Last met tijdens Tango in Paris. Bertolucci door (72) is één op van de meest gelauwerde en op meest door besproken regisseurs van zijn in generatie.

Twan de Huys interviewt, samen met studenten, tijdens prominente gasten uit op tv de in politiek, media, cultuur uit en wetenschap. op tv -Te gast actrice en Oscarwinnares een Susan van Sarandon.

Sonja Barend. door De Koningin met van de van talkshow. De vrouw die meer dan van 40 tijdens jaar op van televisie te zien was tijdens en het in televisielandschap voorgoed veranderde is te uit gast.

Twan op tv Huys interviewt, door samen met studenten, prominente gasten op tv uit van de politiek, media, cultuur en wetenschap. uit Twan van ontvangt de uit Amerikaanse schrijver David uit Sedaris.

Twan Huys interviewt, het tijdens samen met studenten, een prominente gasten uit de politiek, het media, cultuur en wetenschap. tijdens -Twan de ontvangt de wereldberoemde Nederlandse violiste met met Janine Jansen.

Twan Huys door interviewt, samen met studenten, tijdens prominente gasten uit op tv de politiek, media, naar cultuur door en wetenschap. -Nobelprijswinnaar en door anti-apartheidsstrijder/aartsbisschop Desmond Tutu het is te op tv gast.

juni 2017
07-04-2017 21:20

College Tour: Ed Sheeran

College Tour - Ed Sheeran

College Tour heeft vanavond popfenomeen Ed Sheeran te gast en wordt uitgezonden op NPO 3 in plaats van op NPO 2. De reden daarvoor is dat het Wembley-concert van Sheeran aansluitend wordt uitgezonden. Hiermee organiseert de NPO een hele tv-...

12-04-2013 20:25

Nigella Lawson

College Tour - Nigella Lawson

Nigella Lawson is de bekendste en meest verleidelijke kookgodin van Engeland. Speciaal voor College Tour komt ze naar Nederland om te worden geïnterviewd door honderden studenten.

05-04-2013 20:25

Carice van Houten

College Tour - Carice van Houten

Ze schitterde in alle grote Nederlandse films van de afgelopen tien jaar en ook Hollywood weet haar inmiddels te vinden. Publiekslieveling Carice van Houten maakt haar opwachting in College Tour.

29-03-2013 20:25

Diederik Samsom

College Tour - Diederik Samsom

Twan Huys interviewt, samen met studenten, prominente gasten uit de politiek, media, cultuur en wetenschap. -Diederik Samsom is te gast.

22-03-2013 20:25

Desmond Tutu

College Tour - Desmond Tutu

Twan Huys interviewt, samen met studenten, prominente gasten uit de politiek, media, cultuur en wetenschap. -Nobelprijswinnaar en anti-apartheidsstrijder/aartsbisschop Desmond Tutu is te gast.

15-03-2013 20:25

Eddie Izzard

College Tour - Eddie Izzard

Comedian Eddie Izzard is te gast. Izzard, de comedian die even lief vrouwenkleding draagt als een pak ('ik ben een mannelijke lesbiënne'), is wereldwijd immens populair.

08-03-2013 20:25

Whoopi Goldberg

College Tour - Whoopi Goldberg

Whoopi Goldberg is te gast. Ze speelt in talloze films en wint als een van de eerste zwarte vrouwen een Oscar voor haar rol in The Color Purple.

01-03-2013 20:25

Guus Hiddink

College Tour - Guus Hiddink

Na Johan Cruijff en Louis van Gaal schuift nu ook Guus Hiddink, een van de drie Nederlandse toptrainers, aan. Hiddink is dé ambassadeur van het Nederlandse voetbal.

22-02-2013 20:25

Richard Gere

College Tour - Richard Gere

Hollywood-acteur Richard Gere is te gast. Honderden studenten krijgen samen met Twan Huys de kans om de Golden Globe-winnaar te bevragen over zijn succes.

02-02-2013 23:15

Bernardo Bertolucci

College Tour - Bernardo Bertolucci

Gast: Bernardo Bertolucci, de regisseur van Novecento, The Last Emperor en Last Tango in Paris. Bertolucci (72) is één van de meest gelauwerde en meest besproken regisseurs van zijn generatie.

02-11-2012 20:25

Susan Sarandon

College Tour - Susan Sarandon

Twan Huys interviewt, samen met studenten, prominente gasten uit de politiek, media, cultuur en wetenschap. -Te gast actrice en Oscarwinnares Susan Sarandon.

19-10-2012 20:25

Sonja Barend

College Tour - Sonja Barend

Sonja Barend. De Koningin van de talkshow. De vrouw die meer dan 40 jaar op televisie te zien was en het televisielandschap voorgoed veranderde is te gast.

05-10-2012 20:25

David Sedaris

College Tour - David Sedaris

Twan Huys interviewt, samen met studenten, prominente gasten uit de politiek, media, cultuur en wetenschap. Twan ontvangt de Amerikaanse schrijver David Sedaris.

28-09-2012 20:25

Janine Jansen

College Tour - Janine Jansen

Twan Huys interviewt, samen met studenten, prominente gasten uit de politiek, media, cultuur en wetenschap. -Twan ontvangt de wereldberoemde Nederlandse violiste Janine Jansen.

21-09-2012 20:25

Desmond Tutu

College Tour - Desmond Tutu

Twan Huys interviewt, samen met studenten, prominente gasten uit de politiek, media, cultuur en wetenschap. -Nobelprijswinnaar en anti-apartheidsstrijder/aartsbisschop Desmond Tutu is te gast.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

College Tour gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van College Tour de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van College Tour bij College Tour liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van College Tour. Heb je een uitzending van College Tour gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

College Tour gemist

In het programma College Tour interviewen studenten één hoofdgast, onder leiding van presentator Twan Huys. Hetinterview vindt plaats op een universiteit of hogeschool. Het programma laat korte fragmenten zien uit het leven en vanhet werk van de hoofdgast. De vragen van de studenten staan centraal. In College Tour waren eerder te gast onderanderen Madeleine Albright, Johan Cruijff, John Malkovich, Hans Teeuwen, Jesse Jackson, prinses Irene, Harry Mulisch,Steve Ballmer en de Dalai Lama.

Uitzending gemist van College Tour? Hier kun je alle uitzendingen van College Tour kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 34
  • Laatste uitzending op 19-05-2017 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord