Programma gemist?

Nederlandse van (NL) Filmdrama uit 2010 in van Ron naar Termaat. Met: het Karina Smulders, Tjebbo Gerritsma, Cahit een Olmez e.a. Waargebeurde naar verhaal in van de ontvoering van de twee op tv kinderen van van Janneke Schoonhoven. Zij streed van een twee jaar om haar kinderen een uit de naar macht van haar met ex-man in Syrië terug uit te op krijgen naar Nederland. met Het begint in augustus 2004. Hanne naar vertrouwt haar twee de met kinderen (van 9 en de 11) aan haar in ex-man Nizar toe. het Hij neemt ze mee voor naar een uit korte vakantie naar EuroDisney tijdens Parijs. Maar een op tv paar dagen later krijgt in het Hanne een telefoontje van Nizar vanuit de de Nederlandse tijdens ambassade in de Damascus. Nizar vertelt de dat hij tijdens naar Syrië heeft moeten vluchten, met omdat hij bedreigd met is. Hanne op tv neigt ernaar uit hem te geloven, maar het haar huidige man met Bertus suggereert op tv dat Nizar op door deze manier probeert Hanne terug te de in krijgen, omdat het van voor Nizar en een zijn Syrische familie een schande in is dat met zijn vrouw van een hem gescheiden is. op Hanne vertrekt samen op tv met Wouter, die op ervaring met op gestolen kinderen heeft, naar Damascus. Dat van van is het begin in van een hartverscheurende strijd van de twee jaar om het de kinderen terug uit in Nederland te in krijgen. Hanne komt er op tv helemaal alleen voor met te op tv staan en door raakt geconfronteerd met enorme van dilemma's en naar haar eigen gevoelens, die haar met direct de tegenover haar geliefden in uit Nederland zet.

oktober 2019
09-09-2010 20:30

Aflevering 1

Kom niet aan mijn kinderen - Aflevering 1

Nederlandse (NL) Filmdrama uit 2010 van Ron Termaat. Met: Karina Smulders, Tjebbo Gerritsma, Cahit Olmez e.a. Waargebeurde verhaal van de ontvoering van de twee kinderen van Janneke Schoonhoven. Zij streed twee jaar om haar kinderen uit de ...

Kom niet aan mijn kinderen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kom niet aan mijn kinderen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kom niet aan mijn kinderen bij Kom niet aan mijn kinderen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kom niet aan mijn kinderen. Heb je een uitzending van Kom niet aan mijn kinderen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kom niet aan mijn kinderen gemist

Nederlandse (NL) Filmdrama uit 2010 van Ron Termaat. Met: Karina Smulders, Tjebbo Gerritsma, Cahit Olmez e.a.Waargebeurde verhaal van de ontvoering van de twee kinderen van Janneke Schoonhoven. Zij streed twee jaar om haarkinderen uit de macht van haar ex-man in Syrië terug te krijgen naar Nederland. Het begint in augustus 2004. Hannevertrouwt haar twee kinderen (van 9 en 11) aan haar ex-man Nizar toe. Hij neemt ze mee voor een korte vakantie naarEuroDisney Parijs. Maar een paar dagen later krijgt Hanne een telefoontje van Nizar vanuit de Nederlandse ambassade inDamascus. Nizar vertelt dat hij naar Syrië heeft moeten vluchten, omdat hij bedreigd is. Hanne neigt ernaar hem tegeloven, maar haar huidige man Bertus suggereert dat Nizar op deze manier probeert Hanne terug te krijgen, omdat hetvoor Nizar en zijn Syrische familie een schande is dat zijn vrouw van hem gescheiden is. Hanne vertrekt samen metWouter, die ervaring met gestolen kinderen heeft, naar Damascus. Dat is het begin van een hartverscheurende strijd vantwee jaar om de kinderen terug in Nederland te krijgen. Hanne komt er helemaal alleen voor te staan en raaktgeconfronteerd met enorme dilemma's en haar eigen gevoelens, die haar direct tegenover haar geliefden in Nederland zet.

Uitzending gemist van Kom niet aan mijn kinderen? Hier kun je alle uitzendingen van Kom niet aan mijn kinderen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-09-2010 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!