Programma gemist?

Nederlandse (NL) op tv Filmdrama uit 2010 van op Ron Termaat. door Met: Karina Smulders, een Tjebbo het Gerritsma, Cahit Olmez tijdens e.a. Waargebeurde verhaal van in de ontvoering van de de twee op tv kinderen van Janneke in Schoonhoven. Zij streed tijdens twee jaar om haar met kinderen uit de macht van in de haar ex-man in Syrië terug te de krijgen een naar Nederland. Het begint in door door augustus 2004. Hanne tijdens vertrouwt haar twee op tv kinderen (van 9 en het 11) aan haar ex-man het Nizar toe. Hij neemt een ze mee voor op tv een korte vakantie tijdens in naar EuroDisney Parijs. op Maar een paar dagen later krijgt met Hanne een naar telefoontje van Nizar met vanuit de Nederlandse ambassade op tv tijdens in Damascus. Nizar naar vertelt dat hij naar uit Syrië heeft moeten vluchten, omdat tijdens hij bedreigd is. in Hanne op tv neigt ernaar hem tijdens te geloven, op tv maar haar huidige man Bertus suggereert door dat met Nizar op deze manier probeert door het Hanne terug te van krijgen, omdat het voor Nizar en naar zijn Syrische het familie een van schande is dat zijn een vrouw van hem op tv gescheiden in is. Hanne vertrekt van samen met Wouter, die ervaring uit met van gestolen kinderen heeft, naar de Damascus. Dat is uit het begin van een door hartverscheurende strijd van tijdens twee jaar door om de kinderen terug in naar Nederland op te krijgen. Hanne in komt er helemaal alleen voor het te de staan en raakt geconfronteerd een met enorme naar dilemma's en in haar eigen gevoelens, een die haar direct tegenover van haar geliefden het in Nederland zet.

september 2020
09-09-2010 20:30

Aflevering 1

Kom niet aan mijn kinderen - Aflevering 1

Nederlandse (NL) Filmdrama uit 2010 van Ron Termaat. Met: Karina Smulders, Tjebbo Gerritsma, Cahit Olmez e.a. Waargebeurde verhaal van de ontvoering van de twee kinderen van Janneke Schoonhoven. Zij streed twee jaar om haar kinderen uit de ...

Kom niet aan mijn kinderen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kom niet aan mijn kinderen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kom niet aan mijn kinderen bij Kom niet aan mijn kinderen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kom niet aan mijn kinderen. Heb je een uitzending van Kom niet aan mijn kinderen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kom niet aan mijn kinderen gemist

Nederlandse (NL) Filmdrama uit 2010 van Ron Termaat. Met: Karina Smulders, Tjebbo Gerritsma, Cahit Olmez e.a.Waargebeurde verhaal van de ontvoering van de twee kinderen van Janneke Schoonhoven. Zij streed twee jaar om haarkinderen uit de macht van haar ex-man in Syrië terug te krijgen naar Nederland. Het begint in augustus 2004. Hannevertrouwt haar twee kinderen (van 9 en 11) aan haar ex-man Nizar toe. Hij neemt ze mee voor een korte vakantie naarEuroDisney Parijs. Maar een paar dagen later krijgt Hanne een telefoontje van Nizar vanuit de Nederlandse ambassade inDamascus. Nizar vertelt dat hij naar Syrië heeft moeten vluchten, omdat hij bedreigd is. Hanne neigt ernaar hem tegeloven, maar haar huidige man Bertus suggereert dat Nizar op deze manier probeert Hanne terug te krijgen, omdat hetvoor Nizar en zijn Syrische familie een schande is dat zijn vrouw van hem gescheiden is. Hanne vertrekt samen metWouter, die ervaring met gestolen kinderen heeft, naar Damascus. Dat is het begin van een hartverscheurende strijd vantwee jaar om de kinderen terug in Nederland te krijgen. Hanne komt er helemaal alleen voor te staan en raaktgeconfronteerd met enorme dilemma's en haar eigen gevoelens, die haar direct tegenover haar geliefden in Nederland zet.

Uitzending gemist van Kom niet aan mijn kinderen? Hier kun je alle uitzendingen van Kom niet aan mijn kinderen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-09-2010 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!