Programma gemist?

Nederlandse (NL) Filmdrama op tv uit in 2010 van Ron Termaat. de Met: Karina Smulders, de Tjebbo Gerritsma, Cahit het Olmez in e.a. Waargebeurde verhaal naar van de ontvoering het van de twee van kinderen van Janneke met Schoonhoven. Zij streed twee jaar naar om haar kinderen uit in de macht van de met haar ex-man in Syrië terug te door het krijgen naar Nederland. Het begint in in augustus 2004. een Hanne door vertrouwt haar twee kinderen het (van 9 en 11) aan de haar ex-man Nizar tijdens van toe. Hij neemt door ze mee voor een korte uit vakantie naar naar EuroDisney Parijs. Maar in een paar dagen later krijgt op tv Hanne een door telefoontje van Nizar vanuit in van de Nederlandse ambassade in Damascus. in Nizar vertelt dat hij op van naar Syrië heeft moeten vluchten, in omdat hij door bedreigd is. Hanne een neigt ernaar hem te met geloven, het maar haar huidige man een Bertus suggereert dat Nizar op het deze de manier probeert op Hanne terug te krijgen, in omdat het voor een Nizar en zijn Syrische familie het een door schande is dat zijn vrouw het op tv van hem gescheiden is. van Hanne vertrekt samen met van Wouter, die ervaring met op tv gestolen door kinderen heeft, naar Damascus. Dat tijdens is het op begin van een hartverscheurende op van strijd van twee jaar in om de kinderen een terug in Nederland van te krijgen. Hanne in komt er tijdens helemaal alleen voor te staan en in raakt geconfronteerd met in enorme dilemma's in en haar door eigen gevoelens, die haar op direct tegenover van haar geliefden in met Nederland zet.

mei 2021
09-09-2010 20:30

Aflevering 1

Kom niet aan mijn kinderen - Aflevering 1

Nederlandse (NL) Filmdrama uit 2010 van Ron Termaat. Met: Karina Smulders, Tjebbo Gerritsma, Cahit Olmez e.a. Waargebeurde verhaal van de ontvoering van de twee kinderen van Janneke Schoonhoven. Zij streed twee jaar om haar kinderen uit de ...

Kom niet aan mijn kinderen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kom niet aan mijn kinderen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kom niet aan mijn kinderen bij Kom niet aan mijn kinderen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kom niet aan mijn kinderen. Heb je een uitzending van Kom niet aan mijn kinderen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kom niet aan mijn kinderen gemist

Nederlandse (NL) Filmdrama uit 2010 van Ron Termaat. Met: Karina Smulders, Tjebbo Gerritsma, Cahit Olmez e.a.Waargebeurde verhaal van de ontvoering van de twee kinderen van Janneke Schoonhoven. Zij streed twee jaar om haarkinderen uit de macht van haar ex-man in Syrië terug te krijgen naar Nederland. Het begint in augustus 2004. Hannevertrouwt haar twee kinderen (van 9 en 11) aan haar ex-man Nizar toe. Hij neemt ze mee voor een korte vakantie naarEuroDisney Parijs. Maar een paar dagen later krijgt Hanne een telefoontje van Nizar vanuit de Nederlandse ambassade inDamascus. Nizar vertelt dat hij naar Syrië heeft moeten vluchten, omdat hij bedreigd is. Hanne neigt ernaar hem tegeloven, maar haar huidige man Bertus suggereert dat Nizar op deze manier probeert Hanne terug te krijgen, omdat hetvoor Nizar en zijn Syrische familie een schande is dat zijn vrouw van hem gescheiden is. Hanne vertrekt samen metWouter, die ervaring met gestolen kinderen heeft, naar Damascus. Dat is het begin van een hartverscheurende strijd vantwee jaar om de kinderen terug in Nederland te krijgen. Hanne komt er helemaal alleen voor te staan en raaktgeconfronteerd met enorme dilemma's en haar eigen gevoelens, die haar direct tegenover haar geliefden in Nederland zet.

Uitzending gemist van Kom niet aan mijn kinderen? Hier kun je alle uitzendingen van Kom niet aan mijn kinderen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-09-2010 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!