Programma gemist?

Nederlandse door (NL) Filmdrama van uit 2010 van Ron Termaat. Met: met Karina Smulders, naar Tjebbo in Gerritsma, Cahit Olmez e.a. Waargebeurde een verhaal van de ontvoering het met van de twee de kinderen van Janneke Schoonhoven. Zij van streed naar twee jaar om haar kinderen door uit de macht in van haar ex-man op tv in uit Syrië terug te op tv krijgen naar Nederland. Het begint tijdens in augustus op tv 2004. Hanne vertrouwt in haar twee kinderen (van naar 9 en op tv 11) aan haar ex-man het Nizar uit toe. Hij neemt ze op tv mee voor een korte met vakantie naar naar EuroDisney Parijs. een Maar een paar dagen op tv later krijgt Hanne een telefoontje naar naar van Nizar vanuit in de Nederlandse ambassade met in Damascus. Nizar op tv vertelt dat hij naar Syrië heeft door moeten tijdens vluchten, omdat hij met bedreigd is. Hanne neigt ernaar in hem te geloven, de maar haar huidige de man Bertus suggereert uit dat in Nizar op deze op tv manier probeert Hanne in terug te krijgen, omdat op het voor de Nizar en zijn Syrische door familie een schande een is uit dat zijn vrouw van hem uit gescheiden is. naar Hanne vertrekt samen op tv met Wouter, die ervaring met met gestolen kinderen uit heeft, tijdens naar Damascus. Dat is door het begin in van een hartverscheurende strijd van twee tijdens op tv jaar om de op kinderen terug in Nederland te van krijgen. Hanne komt op er helemaal alleen voor tijdens te staan met en tijdens raakt geconfronteerd met door enorme dilemma's en haar eigen gevoelens, naar die haar direct naar tijdens tegenover haar geliefden op tv in Nederland zet.

juni 2020
09-09-2010 20:30

Aflevering 1

Kom niet aan mijn kinderen - Aflevering 1

Nederlandse (NL) Filmdrama uit 2010 van Ron Termaat. Met: Karina Smulders, Tjebbo Gerritsma, Cahit Olmez e.a. Waargebeurde verhaal van de ontvoering van de twee kinderen van Janneke Schoonhoven. Zij streed twee jaar om haar kinderen uit de ...

Kom niet aan mijn kinderen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kom niet aan mijn kinderen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kom niet aan mijn kinderen bij Kom niet aan mijn kinderen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kom niet aan mijn kinderen. Heb je een uitzending van Kom niet aan mijn kinderen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kom niet aan mijn kinderen gemist

Nederlandse (NL) Filmdrama uit 2010 van Ron Termaat. Met: Karina Smulders, Tjebbo Gerritsma, Cahit Olmez e.a.Waargebeurde verhaal van de ontvoering van de twee kinderen van Janneke Schoonhoven. Zij streed twee jaar om haarkinderen uit de macht van haar ex-man in Syrië terug te krijgen naar Nederland. Het begint in augustus 2004. Hannevertrouwt haar twee kinderen (van 9 en 11) aan haar ex-man Nizar toe. Hij neemt ze mee voor een korte vakantie naarEuroDisney Parijs. Maar een paar dagen later krijgt Hanne een telefoontje van Nizar vanuit de Nederlandse ambassade inDamascus. Nizar vertelt dat hij naar Syrië heeft moeten vluchten, omdat hij bedreigd is. Hanne neigt ernaar hem tegeloven, maar haar huidige man Bertus suggereert dat Nizar op deze manier probeert Hanne terug te krijgen, omdat hetvoor Nizar en zijn Syrische familie een schande is dat zijn vrouw van hem gescheiden is. Hanne vertrekt samen metWouter, die ervaring met gestolen kinderen heeft, naar Damascus. Dat is het begin van een hartverscheurende strijd vantwee jaar om de kinderen terug in Nederland te krijgen. Hanne komt er helemaal alleen voor te staan en raaktgeconfronteerd met enorme dilemma's en haar eigen gevoelens, die haar direct tegenover haar geliefden in Nederland zet.

Uitzending gemist van Kom niet aan mijn kinderen? Hier kun je alle uitzendingen van Kom niet aan mijn kinderen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-09-2010 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!