Programma gemist?

Nederlandse (NL) naar Filmdrama uit 2010 van een van Ron Termaat. Met: Karina uit Smulders, Tjebbo Gerritsma, door Cahit Olmez e.a. Waargebeurde verhaal naar van de de ontvoering van de op twee de kinderen van Janneke Schoonhoven. Zij streed met twee jaar om met tijdens haar kinderen uit uit de macht van haar ex-man in op Syrië terug te met krijgen naar het Nederland. Het begint met in augustus 2004. Hanne met vertrouwt door haar twee kinderen door (van 9 en 11) een aan door haar ex-man Nizar toe. Hij met neemt de ze mee voor een korte op vakantie naar op EuroDisney Parijs. Maar een het paar dagen later krijgt op Hanne een op tv telefoontje op van Nizar vanuit de Nederlandse ambassade tijdens in van Damascus. Nizar vertelt dat naar hij naar Syrië op tv heeft moeten het vluchten, omdat hij door bedreigd is. van Hanne neigt ernaar hem te uit geloven, in maar haar huidige een man Bertus suggereert uit dat Nizar op deze manier probeert naar het Hanne terug te krijgen, omdat op het voor het Nizar en zijn Syrische door familie een schande door is dat zijn de vrouw naar van hem gescheiden is. Hanne vertrekt door samen van met Wouter, die het ervaring met gestolen kinderen de heeft, naar Damascus. Dat naar is het begin door van een tijdens hartverscheurende strijd in van twee jaar in om de kinderen met terug in een Nederland te krijgen. Hanne komt een er helemaal alleen voor het te tijdens staan en raakt geconfronteerd naar met enorme door dilemma's en haar door eigen gevoelens, die haar direct naar op tegenover haar geliefden in een Nederland zet.

januari 2021
09-09-2010 20:30

Aflevering 1

Kom niet aan mijn kinderen - Aflevering 1

Nederlandse (NL) Filmdrama uit 2010 van Ron Termaat. Met: Karina Smulders, Tjebbo Gerritsma, Cahit Olmez e.a. Waargebeurde verhaal van de ontvoering van de twee kinderen van Janneke Schoonhoven. Zij streed twee jaar om haar kinderen uit de ...

Kom niet aan mijn kinderen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kom niet aan mijn kinderen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kom niet aan mijn kinderen bij Kom niet aan mijn kinderen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kom niet aan mijn kinderen. Heb je een uitzending van Kom niet aan mijn kinderen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kom niet aan mijn kinderen gemist

Nederlandse (NL) Filmdrama uit 2010 van Ron Termaat. Met: Karina Smulders, Tjebbo Gerritsma, Cahit Olmez e.a.Waargebeurde verhaal van de ontvoering van de twee kinderen van Janneke Schoonhoven. Zij streed twee jaar om haarkinderen uit de macht van haar ex-man in Syrië terug te krijgen naar Nederland. Het begint in augustus 2004. Hannevertrouwt haar twee kinderen (van 9 en 11) aan haar ex-man Nizar toe. Hij neemt ze mee voor een korte vakantie naarEuroDisney Parijs. Maar een paar dagen later krijgt Hanne een telefoontje van Nizar vanuit de Nederlandse ambassade inDamascus. Nizar vertelt dat hij naar Syrië heeft moeten vluchten, omdat hij bedreigd is. Hanne neigt ernaar hem tegeloven, maar haar huidige man Bertus suggereert dat Nizar op deze manier probeert Hanne terug te krijgen, omdat hetvoor Nizar en zijn Syrische familie een schande is dat zijn vrouw van hem gescheiden is. Hanne vertrekt samen metWouter, die ervaring met gestolen kinderen heeft, naar Damascus. Dat is het begin van een hartverscheurende strijd vantwee jaar om de kinderen terug in Nederland te krijgen. Hanne komt er helemaal alleen voor te staan en raaktgeconfronteerd met enorme dilemma's en haar eigen gevoelens, die haar direct tegenover haar geliefden in Nederland zet.

Uitzending gemist van Kom niet aan mijn kinderen? Hier kun je alle uitzendingen van Kom niet aan mijn kinderen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-09-2010 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!