Programma gemist?

Nederlandse tijdens (NL) Filmdrama uit door 2010 van met Ron Termaat. Met: Karina door Smulders, Tjebbo Gerritsma, Cahit van Olmez in e.a. Waargebeurde verhaal van de tijdens ontvoering door van de twee kinderen op tv van Janneke Schoonhoven. Zij streed op tv twee jaar uit om haar kinderen uit met de macht de van uit haar ex-man in Syrië terug tijdens te krijgen naar het Nederland. Het begint tijdens in met augustus 2004. Hanne vertrouwt haar twee met de kinderen (van 9 en in 11) aan haar ex-man tijdens Nizar toe. Hij in neemt ze mee voor op een in korte vakantie naar EuroDisney Parijs. het Maar een een paar dagen door later krijgt Hanne een telefoontje door van Nizar in vanuit de Nederlandse uit ambassade in op tv Damascus. Nizar uit vertelt dat hij uit naar Syrië heeft moeten vluchten, omdat door hij door bedreigd is. met Hanne neigt ernaar door hem te geloven, maar haar huidige tijdens man uit Bertus suggereert in dat Nizar op deze manier op probeert met Hanne terug te krijgen, omdat de het voor Nizar en een zijn van Syrische familie een op schande is dat naar zijn vrouw van op hem gescheiden uit is. Hanne vertrekt samen met een Wouter, tijdens die ervaring met gestolen kinderen op heeft, naar Damascus. Dat de is het op tv begin het van een hartverscheurende met strijd van twee jaar om de met de kinderen terug in Nederland uit te krijgen. Hanne de komt er helemaal van alleen voor te een staan en raakt geconfronteerd op met enorme dilemma's een en haar op tv eigen gevoelens, die haar direct naar in tegenover haar geliefden in Nederland tijdens zet.

juli 2021
09-09-2010 20:30

Aflevering 1

Kom niet aan mijn kinderen - Aflevering 1

Nederlandse (NL) Filmdrama uit 2010 van Ron Termaat. Met: Karina Smulders, Tjebbo Gerritsma, Cahit Olmez e.a. Waargebeurde verhaal van de ontvoering van de twee kinderen van Janneke Schoonhoven. Zij streed twee jaar om haar kinderen uit de ...

Kom niet aan mijn kinderen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kom niet aan mijn kinderen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kom niet aan mijn kinderen bij Kom niet aan mijn kinderen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kom niet aan mijn kinderen. Heb je een uitzending van Kom niet aan mijn kinderen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kom niet aan mijn kinderen gemist

Nederlandse (NL) Filmdrama uit 2010 van Ron Termaat. Met: Karina Smulders, Tjebbo Gerritsma, Cahit Olmez e.a.Waargebeurde verhaal van de ontvoering van de twee kinderen van Janneke Schoonhoven. Zij streed twee jaar om haarkinderen uit de macht van haar ex-man in Syrië terug te krijgen naar Nederland. Het begint in augustus 2004. Hannevertrouwt haar twee kinderen (van 9 en 11) aan haar ex-man Nizar toe. Hij neemt ze mee voor een korte vakantie naarEuroDisney Parijs. Maar een paar dagen later krijgt Hanne een telefoontje van Nizar vanuit de Nederlandse ambassade inDamascus. Nizar vertelt dat hij naar Syrië heeft moeten vluchten, omdat hij bedreigd is. Hanne neigt ernaar hem tegeloven, maar haar huidige man Bertus suggereert dat Nizar op deze manier probeert Hanne terug te krijgen, omdat hetvoor Nizar en zijn Syrische familie een schande is dat zijn vrouw van hem gescheiden is. Hanne vertrekt samen metWouter, die ervaring met gestolen kinderen heeft, naar Damascus. Dat is het begin van een hartverscheurende strijd vantwee jaar om de kinderen terug in Nederland te krijgen. Hanne komt er helemaal alleen voor te staan en raaktgeconfronteerd met enorme dilemma's en haar eigen gevoelens, die haar direct tegenover haar geliefden in Nederland zet.

Uitzending gemist van Kom niet aan mijn kinderen? Hier kun je alle uitzendingen van Kom niet aan mijn kinderen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-09-2010 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!