Programma gemist?

Nederlandse (NL) met Filmdrama uit 2010 een van Ron uit Termaat. Met: Karina Smulders, een Tjebbo door Gerritsma, Cahit Olmez op e.a. Waargebeurde verhaal van de de ontvoering van de twee de door kinderen van Janneke Schoonhoven. Zij van streed op tv twee jaar om haar kinderen op tv uit de macht van van haar ex-man op tv in tijdens Syrië terug te krijgen naar naar Nederland. Het met begint in augustus op 2004. Hanne vertrouwt het haar twee kinderen (van 9 op tv en uit 11) aan met haar ex-man Nizar toe. Hij uit neemt ze mee voor van een korte vakantie in naar EuroDisney een Parijs. Maar een een paar dagen later krijgt een in Hanne een telefoontje van Nizar naar vanuit de Nederlandse een ambassade in Damascus. met Nizar vertelt door dat hij naar Syrië heeft op tv moeten vluchten, met omdat hij bedreigd is. in uit Hanne neigt ernaar hem de te geloven, op tv maar haar huidige man Bertus suggereert in op dat Nizar op deze manier van probeert Hanne terug te op krijgen, omdat het met voor op tv Nizar en zijn op tv Syrische familie een schande is naar tijdens dat zijn vrouw van de hem gescheiden is. Hanne vertrekt de op tv samen met Wouter, die op ervaring met uit gestolen kinderen heeft, naar tijdens Damascus. Dat is het het begin van een tijdens hartverscheurende de strijd van twee jaar om de uit kinderen terug de in Nederland te krijgen. op tv Hanne de komt er helemaal alleen op voor op tv te staan en raakt door geconfronteerd met enorme dilemma's uit en haar eigen het gevoelens, die haar direct een tegenover haar geliefden met in de Nederland zet.

maart 2021
09-09-2010 20:30

Aflevering 1

Kom niet aan mijn kinderen - Aflevering 1

Nederlandse (NL) Filmdrama uit 2010 van Ron Termaat. Met: Karina Smulders, Tjebbo Gerritsma, Cahit Olmez e.a. Waargebeurde verhaal van de ontvoering van de twee kinderen van Janneke Schoonhoven. Zij streed twee jaar om haar kinderen uit de ...

Kom niet aan mijn kinderen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kom niet aan mijn kinderen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kom niet aan mijn kinderen bij Kom niet aan mijn kinderen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kom niet aan mijn kinderen. Heb je een uitzending van Kom niet aan mijn kinderen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kom niet aan mijn kinderen gemist

Nederlandse (NL) Filmdrama uit 2010 van Ron Termaat. Met: Karina Smulders, Tjebbo Gerritsma, Cahit Olmez e.a.Waargebeurde verhaal van de ontvoering van de twee kinderen van Janneke Schoonhoven. Zij streed twee jaar om haarkinderen uit de macht van haar ex-man in Syrië terug te krijgen naar Nederland. Het begint in augustus 2004. Hannevertrouwt haar twee kinderen (van 9 en 11) aan haar ex-man Nizar toe. Hij neemt ze mee voor een korte vakantie naarEuroDisney Parijs. Maar een paar dagen later krijgt Hanne een telefoontje van Nizar vanuit de Nederlandse ambassade inDamascus. Nizar vertelt dat hij naar Syrië heeft moeten vluchten, omdat hij bedreigd is. Hanne neigt ernaar hem tegeloven, maar haar huidige man Bertus suggereert dat Nizar op deze manier probeert Hanne terug te krijgen, omdat hetvoor Nizar en zijn Syrische familie een schande is dat zijn vrouw van hem gescheiden is. Hanne vertrekt samen metWouter, die ervaring met gestolen kinderen heeft, naar Damascus. Dat is het begin van een hartverscheurende strijd vantwee jaar om de kinderen terug in Nederland te krijgen. Hanne komt er helemaal alleen voor te staan en raaktgeconfronteerd met enorme dilemma's en haar eigen gevoelens, die haar direct tegenover haar geliefden in Nederland zet.

Uitzending gemist van Kom niet aan mijn kinderen? Hier kun je alle uitzendingen van Kom niet aan mijn kinderen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-09-2010 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!