Programma gemist?

Nederlandse (NL) Filmdrama van naar uit 2010 van Ron Termaat. op Met: Karina op Smulders, Tjebbo Gerritsma, Cahit Olmez door e.a. van Waargebeurde verhaal van de ontvoering het van door de twee kinderen van Janneke het Schoonhoven. Zij door streed twee jaar een om haar met kinderen uit de macht in van de haar ex-man in Syrië terug op te het krijgen naar Nederland. Het begint in de augustus 2004. Hanne in vertrouwt haar twee van kinderen (van tijdens 9 en uit 11) aan haar op ex-man Nizar van toe. Hij neemt ze met mee voor op tv een korte vakantie uit naar EuroDisney Parijs. Maar een naar paar dagen op tv later krijgt tijdens Hanne een telefoontje van door Nizar vanuit de Nederlandse ambassade in in met Damascus. Nizar een vertelt dat hij naar Syrië heeft van moeten vluchten, omdat een hij bedreigd is. uit Hanne een neigt ernaar hem te geloven, in van maar haar huidige man Bertus suggereert uit dat Nizar de op deze manier door probeert Hanne terug te op krijgen, met omdat het voor Nizar en de in zijn Syrische familie door een schande is dat zijn vrouw uit van hem tijdens gescheiden is. op tv Hanne vertrekt samen met het Wouter, die het ervaring met gestolen kinderen heeft, van in naar Damascus. Dat is het door begin van in een hartverscheurende op tv strijd van twee jaar om een de kinderen op tv terug in Nederland te uit krijgen. Hanne komt er naar helemaal alleen met voor met te staan en raakt geconfronteerd met door enorme naar dilemma's en haar een eigen gevoelens, die haar direct het tegenover haar geliefden een in in Nederland zet.

november 2019
09-09-2010 20:30

Aflevering 1

Kom niet aan mijn kinderen - Aflevering 1

Nederlandse (NL) Filmdrama uit 2010 van Ron Termaat. Met: Karina Smulders, Tjebbo Gerritsma, Cahit Olmez e.a. Waargebeurde verhaal van de ontvoering van de twee kinderen van Janneke Schoonhoven. Zij streed twee jaar om haar kinderen uit de ...

Kom niet aan mijn kinderen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kom niet aan mijn kinderen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kom niet aan mijn kinderen bij Kom niet aan mijn kinderen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kom niet aan mijn kinderen. Heb je een uitzending van Kom niet aan mijn kinderen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kom niet aan mijn kinderen gemist

Nederlandse (NL) Filmdrama uit 2010 van Ron Termaat. Met: Karina Smulders, Tjebbo Gerritsma, Cahit Olmez e.a.Waargebeurde verhaal van de ontvoering van de twee kinderen van Janneke Schoonhoven. Zij streed twee jaar om haarkinderen uit de macht van haar ex-man in Syrië terug te krijgen naar Nederland. Het begint in augustus 2004. Hannevertrouwt haar twee kinderen (van 9 en 11) aan haar ex-man Nizar toe. Hij neemt ze mee voor een korte vakantie naarEuroDisney Parijs. Maar een paar dagen later krijgt Hanne een telefoontje van Nizar vanuit de Nederlandse ambassade inDamascus. Nizar vertelt dat hij naar Syrië heeft moeten vluchten, omdat hij bedreigd is. Hanne neigt ernaar hem tegeloven, maar haar huidige man Bertus suggereert dat Nizar op deze manier probeert Hanne terug te krijgen, omdat hetvoor Nizar en zijn Syrische familie een schande is dat zijn vrouw van hem gescheiden is. Hanne vertrekt samen metWouter, die ervaring met gestolen kinderen heeft, naar Damascus. Dat is het begin van een hartverscheurende strijd vantwee jaar om de kinderen terug in Nederland te krijgen. Hanne komt er helemaal alleen voor te staan en raaktgeconfronteerd met enorme dilemma's en haar eigen gevoelens, die haar direct tegenover haar geliefden in Nederland zet.

Uitzending gemist van Kom niet aan mijn kinderen? Hier kun je alle uitzendingen van Kom niet aan mijn kinderen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-09-2010 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!