Programma gemist?

Levensbeschouwelijk programma van waarin op antwoord wordt gegeven op met de vraag wat het uit betekent op tv om in deze een tijd protestant te zijn. Met aandacht in voor een alle veelkleurigheid op tv en voor alle geloofsvarianten die een er zijn; van met orthodox met tot vrijzinnig. Hoe staan op deze mensen in het leven, uit welke keuzes op maken naar ze en hoe gaan ze om uit door met persoonlijke tegenslagen, politieke de ontwikkelingen, andere religies en nog tijdens veel meer dingen met die uit horen bij het dagelijks een leven? -Aflevering van de de Nederlandse Interkerkelijke Gemeente de in Benidorm. door Volgens gemeentelid Albert naar Heitink op tv voorziet deze Christelijke tijdens Gemeente aan de Costa Blanca in een tijdens Spanje in een met behoefte. Het is meer dan een een op tv kerk. Het gebouw van fungeert als een sociaal centrum: er het in is veel te doen, het ook door de het week. Er is uit een koor, een uur van uit Bijbelstudie, maar in ook een gezellige uit inloopmorgen en wandelingen in de de natuur. -Gerdine het een vertelt over haar betrokkenheid het bij de voedselhulp in haar tijdens dorp. op tv Terugkijkend op haar uit extreme vermoeidheid op tv een jaar lang, denkt ze door dat God tijdens haar snoeide naar om meer vrucht te dragen. de Presentatie: Jacobine op tv Geel.

Levensbeschouwelijk programma waarin van antwoord door wordt gegeven op de op tv vraag van wat het betekent om door in deze tijd protestant te op zijn. de Met aandacht voor alle het veelkleurigheid en voor de alle geloofsvarianten die een er zijn; van met orthodox tot in vrijzinnig. Hoe staan deze uit mensen in in het leven, welke door keuzes maken ze en hoe tijdens gaan in ze om met persoonlijke in tegenslagen, politieke het ontwikkelingen, andere naar religies en nog veel meer dingen van die uit horen bij met het dagelijks leven? Ongedocumenteerd betekent niet van altijd ongezien. Special uit over het op Wereldhuis in Amsterdam. Dit de huis het van de Diaconie van de een Protestantse Kerk met in Amsterdam biedt de mensen zonder verblijfsvergunning een tijdens veilige plek. op tv In op Amsterdam leven 15.000 ongedocumenteerden: in uitgeprocedeerde asielzoekers, met arbeidsmigranten, slachtoffers van mensenhandel of mislukte van huwelijksmigratie. In met het Wereldhuis voelen zij met de zich even thuis en met veilig en krijgen ze het hulpverlening een en scholing. Zo kunnen ze de op zoek een gaan naar het nieuwe perspectieven. Rode draad in in deze een speciale aflevering is met het kerstfeest in het Wereldhuis. Op een het jaarlijkse de kerstfeest vieren de bezoekers uit met van elkaar feest door om te vieren dat door er ondanks tijdens alle moeiten en op tv onzekerheden, ook verbondenheid is. Dat tijdens ongedocumenteerd niet altijd ongezien op tv betekent. En om uit alle vrijwilligers van te een bedanken voor hun inzet in bij alle activiteiten van het door afgelopen jaar. Help het ook mee een en naar wordt vriend van het Wereldhuis via in een gift op door tijdens 97593 t.n.v. Protestantse Diaconie o.v.v. naar Wereldhuis. www.wereldhuis.org. met Presentatie: Jacobine in Geel.

Levensbeschouwelijk naar programma waarin antwoord de wordt gegeven op met de vraag tijdens wat het betekent om in deze een in tijd protestant te van zijn. Met aandacht voor alle veelkleurigheid naar en voor van alle geloofsvarianten die van er zijn; door van orthodox tot op vrijzinnig. Hoe staan deze mensen door door in het leven, op welke keuzes maken op tv ze en hoe gaan ze door om met het persoonlijke tegenslagen, met politieke ontwikkelingen, andere religies uit en nog de veel meer dingen een die horen bij het dagelijks leven? uit Presentatie: tijdens Jacobine Geel.

Levensbeschouwelijk tijdens programma waarin antwoord wordt gegeven tijdens op van de vraag wat met het betekent tijdens om in deze tijd naar protestant te zijn. een Met aandacht voor op tv alle veelkleurigheid en op voor alle geloofsvarianten van die er zijn; van orthodox naar op tot vrijzinnig. Hoe staan deze mensen op tv in het een leven, op tv welke keuzes maken uit ze en hoe op gaan ze om met de persoonlijke tegenslagen, politieke ontwikkelingen, andere uit religies op tv en nog veel meer dingen tijdens die horen tijdens bij het dagelijks met leven? de Presentatie: Jacobine Geel.

Levensbeschouwelijk programma tijdens waarin het antwoord wordt gegeven op tijdens de vraag wat door het betekent naar om in deze tijd tijdens protestant te zijn. op tv Met aandacht voor tijdens alle veelkleurigheid en voor in alle geloofsvarianten de die er zijn; een van orthodox tot op vrijzinnig. Hoe het staan deze mensen in een het leven, welke een keuzes maken ze naar en hoe naar gaan ze om met persoonlijke tegenslagen, een politieke ontwikkelingen, de andere religies tijdens en nog veel meer naar dingen die horen van bij het dagelijks leven? de Presentatie: in Jacobine Geel.

Levensbeschouwelijk programma waarin het antwoord in wordt gegeven de op de vraag wat het betekent naar met om in deze tijd een protestant te zijn. in Met aandacht voor alle veelkleurigheid in van en voor alle geloofsvarianten de die er zijn; van orthodox een door tot vrijzinnig. Hoe staan deze mensen met van in het leven, welke keuzes maken naar ze en hoe een gaan het ze om met persoonlijke tegenslagen, op politieke op tv ontwikkelingen, andere religies en naar nog veel meer op tv dingen naar die horen bij het dagelijks door leven? op Presentatie: Jacobine Geel.

Levensbeschouwelijk programma waarin naar antwoord wordt tijdens gegeven op de vraag in wat het betekent het om een in deze tijd protestant te het zijn. Met aandacht in voor een alle veelkleurigheid en voor op tv alle uit geloofsvarianten die er een zijn; van orthodox een tot vrijzinnig. Hoe staan deze mensen met in door het leven, welke keuzes in maken ze en tijdens hoe gaan de ze om met persoonlijke door tegenslagen, politieke ontwikkelingen, andere uit religies en nog van veel meer dingen een die op tv horen bij het dagelijks van leven? van Met Paul Mbikayi, een op tv van de genomineerden voor de in titel Ambassadeur van met de van Verdraagzaamheid. Woensdag 16 november was tijdens het het de Dag van de uit Verdraagzaamheid. Het Paleis uit van de Verdraagzaamheid door organiseerde een wedstrijd waarbij tijdens de winnaar de in titel Ambassadeur het van de een Verdraagzaamheid kreeg. Er zijn de vijf kandidaten genomineerd waaronder op Paul Mbikayi. de Paul is als voormalig van vluchteling afkomstig uit in Congo. Toen hij van zijn verblijfsvergunning kreeg, naar maakte hij in een fietstocht door door Nederland het om iedereen die hem hierbij hielp de met te bedanken. Hij roept nu van vluchtelingen op om hun in verhaal te van vertellen van en gaat zelf de scholen naar langs om een over zijn met ervaring als vluchteling te vertellen. Daarom tijdens is tijdens hij, met vier andere kandidaten, van tijdens waaronder Jörgen Raymann, Tofik het Dibi en Arie Boomsma genomineerd naar voor de tijdens titel Ambassadeur van in de Verdraagzaamheid. tijdens Het publiek kan de uit hele maand door oktober op deze kandidaten stemmen. naar het Wie van hen op tv krijgt deze eretitel? De naar Dag van de van Verdraagzaamheid werd in 1996 een ingesteld door door de UNESCO. Presentatie: Jacobine uit Geel.

Levensbeschouwelijk programma waarin tijdens antwoord wordt naar gegeven het op de vraag wat het in betekent om in deze door tijd de protestant te zijn. Met de aandacht met voor alle veelkleurigheid op en voor alle geloofsvarianten uit die er van zijn; van orthodox tot vrijzinnig. de Hoe op tv staan deze mensen in het leven, naar welke het keuzes maken ze en hoe in gaan ze om naar met persoonlijke in tegenslagen, politieke de ontwikkelingen, andere naar religies en nog met veel meer dingen die het horen bij het dagelijks in leven? -Ze wonen allang tijdens van niet meer in een woonwagen. door Maar Tinus in Wolters en zijn in hele familie uit noemen zich nog wel Reizigers. uit Eigenlijk zijn de het Reizigers voor God, op tv want ze de leven vanuit hun geloof. naar Ze uit kerken in een van feesttent, trekken met hun Blijde de Boodschap zingend door langs andere van woonwagenkampen en gaan elke een zes weken met met een vrachtwagen vol spullen tijdens naar de uit armen van Roemenië. -Domineesdochter van Louise ter van Haar. Ze is altijd een door vaderskind geweest. in Inmiddels is naar ze 83 een jaar en herinnert zich haar door ouders met tijdens liefde. Het van overlijden van haar een vader herinnert ze zich als op de dag van gisteren. de 'Er van was daar iets aan zijn tijdens sterfbed, een met aanwezigheid, die maakt een dat in ik voor mijn eigen overlijden naar niet bang uit ben.'. Presentatie: Jacobine uit Geel.

Levensbeschouwelijk op programma waarin met antwoord wordt gegeven op met de vraag wat met het betekent uit om in deze tijd protestant naar te zijn. Met in aandacht voor alle van veelkleurigheid en het voor alle geloofsvarianten die met er op tv zijn; van orthodox door tot vrijzinnig. Hoe uit staan deze mensen in tijdens het leven, welke keuzes maken een ze en hoe met gaan naar ze om met uit persoonlijke tegenslagen, politieke ontwikkelingen, tijdens andere religies en door nog veel meer dingen van uit die horen bij het door dagelijks leven? -Doorbrekers, een jonge met christelijke naar gemeenschap die op de afgelopen jaren tijdens zo uit haar jasje door groeide in de Veluwehal de dat ze naar een tweede locatie openen in tijdens De Flint op tv in Amersfoort. uit Vandaag is in de aftrap. Wat op tv is het geheim uit van de oprichters Peter en de Ilona naar Paauwe, een succes met dat zes jaar uit geleden begon met veertig op tv mensen in een schooltje? -Verder: een Jan Lolkema had in met net zijn vrouw verloren het toen hij een Jetty Timmers ontmoette. het De toen 65-jarige Jetty een had tot op dat de moment op tv nooit eerder een de serieuze relatie gehad. Veertien jaar uit later kwam het er met van : op Jan van 80 en uit Jetty door van 79 gaven tijdens elkaar het op tv jawoord. Jan vindt het een het godswonder op dat Jetty hem is naar overkomen. En Jetty met werd door haar huwelijk in echtgenote, moeder, in grootmoeder én overgrootmoeder op één met op tv dag! -Schepper &Co met legt wekelijks een dilemma voor een aan en groep protestanten op uit naar diverse stromingen met van orthodox tot het vrijzinnig. Deze week: in Ik heb een klein vleesverwerkingsbedrijf. De op tv werknemers zijn onderling een hecht en op zeer het betrokken. Vorig jaar van is er een nieuw personeelslid bijgekomen uit die in aanmerking een komt uit voor een uit vast contract. Maar onlangs heeft van iemand ontdekt het dat hij tijdens hiv-positief is. De druk van tijdens de andere werknemers op om hem niet op tv aan te nemen is de de groot op grond van allerlei de angsten. van Ik weet dat dit naar niet juist is de maar vrees ook de het wrok van mijn naar vaste uit ploeg als ik voet bij stuk tijdens houd. op tv Wat moet ik doen? op tv Presentatie: door Jacobine Geel.

Levensbeschouwelijk een programma waarin antwoord wordt gegeven naar op de vraag van wat het het betekent van om in deze tijd in protestant te zijn. Met van aandacht voor alle veelkleurigheid in met en voor alle in geloofsvarianten die er zijn; van orthodox van tot met vrijzinnig. Hoe staan naar deze mensen van in het leven, welke naar keuzes maken de ze en hoe gaan ze om uit met met persoonlijke tegenslagen, politieke in ontwikkelingen, andere religies en op tv nog veel meer in dingen die van horen bij het in dagelijks leven? Presentatie: een Jacobine Geel.

Levensbeschouwelijk op tv programma waarin tijdens antwoord wordt gegeven op de vraag het de wat het betekent om in het deze tijd protestant de te zijn. Met in aandacht voor alle met veelkleurigheid en in voor alle het geloofsvarianten die er zijn; de van orthodox tot vrijzinnig. van Hoe staan met deze mensen in het op tv leven, welke keuzes tijdens maken ze en hoe met door gaan ze om van met persoonlijke tegenslagen, politieke van ontwikkelingen, andere religies en tijdens nog veel in meer dingen die horen bij met het dagelijks met leven? -De overheid naar gaat bezuinigen op het het in persoonsgebonden budget. Wat betekent in dat voor mensen die in door hun het ziekte afhankelijk van zijn van zorg? op tv -In 1971 brak er in uit Staphorst een het grote polio-epidemie het uit. Doordat er om op geloofsredenen niet of tijdens nauwelijks was gevaccineerd werd op het dorp op zwaar getroffen. Roelofje Mussche was op elf in jaar toen ze de ziekte de naar kreeg. -Doorbrekers, een jonge christelijke door gemeenschap een die de afgelopen jaren uit zo uit de haar jasje groeide in door de Veluwehal dat ze door binnenkort een tweede locatie van openen in in De Flint in in Amersfoort. Wat is op tv het met geheim van het succes dat het zes naar jaar geleden begon in met veertig mensen op in een schooltje. tijdens Presentatie: Jacobine Geel.

Levensbeschouwelijk programma van waarin antwoord wordt tijdens gegeven op op de vraag wat het betekent op tv om in deze door tijd protestant te in zijn. naar Met aandacht voor tijdens alle veelkleurigheid in en voor alle met geloofsvarianten die er een zijn; van orthodox met tot vrijzinnig. Hoe staan de deze mensen in het naar leven, welke tijdens keuzes maken ze en hoe op tv gaan tijdens ze om met met persoonlijke tegenslagen, politieke ontwikkelingen, de andere religies en naar nog veel meer dingen op die horen bij van het dagelijks op tv leven? Afl.: het Cadeaukinderen. Vijftien jaar lang doorliep een op Geerie Bakker het hele medische de circuit om tijdens zwanger te op tv kunnen worden. Ze van bad haar knieën stuk... een uiteindelijk werd haar gebed van verhoord, uit maar op een andere manier met dan ze had gedacht. de Geen dikke buik, met maar twee kinderen door van uit Kenia. Cadeaukinderen vindt ze het tijdens tijdens en daar ben je het extra zuinig op want je op wilt het op tv als ouders op niet fout doen. Verder: met 'Doorbrekers', een naar jonge christelijke gemeenschap naar die de afgelopen tijdens jaren zo uit een haar jasje groeide in de een Veluwehal het dat ze binnenkort een het tweede het locatie openen in op tv De Flint in Amersfoort. Wat de is het geheim naar van het succes dat de zes op jaar geleden van begon met veertig mensen in een uit met schooltje. Presentatie: Jacobine naar Geel.

Levensbeschouwelijk programma waarin de antwoord wordt door gegeven op de vraag van wat het het betekent om met in deze een tijd protestant te zijn. Met het aandacht een voor alle veelkleurigheid en voor met alle geloofsvarianten het die er op tv zijn; van orthodox tot naar vrijzinnig. Hoe staan deze een mensen in het een leven, welke keuzes een maken op tv ze en hoe gaan in ze om met persoonlijke tegenslagen, door met politieke ontwikkelingen, andere een religies en nog veel op tv meer dingen die horen uit bij het dagelijks door leven? -Gerda Tolk was tijdens predikantsvrouw van en werd verliefd op een van ander, een in vrouw. door Ze werd uit haar kerk verbannen. op Twintig mooie jaren het heeft ze nog op met het deze vrouw mogen beleven. uit Als bijna een 80-jarige is ze inmiddels van de spil van naar de tijdens vrijwilligers uit Zorgcentrum Nieuw Mellens een en ze staat naar voor de de klas om haar verhaal te door een vertellen aan de leerlingen naar die later met homoseksuele patiënten door te maken naar zullen krijgen en van om hen gevoelig te het de maken voor de eenzaamheid op tv die homoseksualiteit met zich in mee kan brengen. -Verder: een door op zoek naar geloofsverhalen op het de op camping en het vervolg van het uit verhaal met van Garmt Haakma en tijdens zijn bijzondere bierbrouwerij. een Presentatie: Jacobine naar Geel.

Levensbeschouwelijk op programma waarin antwoord op tv wordt gegeven op tv op de vraag wat het betekent van om in deze het tijd protestant te op tv zijn. Met aandacht een voor alle veelkleurigheid van en het voor alle op tv geloofsvarianten die er zijn; tijdens van orthodox tot vrijzinnig. Hoe op tv op tv staan deze mensen in het door leven, welke keuzes maken het ze en tijdens hoe uit gaan ze om met persoonlijke de tegenslagen, politieke ontwikkelingen, andere de religies en nog uit veel het meer dingen van die horen bij het dagelijks van leven? Een special naar die de laatste 24 een uur van het uit leven naar van Ans Keller in laat zien. De familie op neemt afscheid van hun de moeder een en oma. Eén van haar op kleinkinderen zegt een aan haar bed: 'Oma, tijdens een dankjewel voor ook het afgelopen in jaar dat we door eraan vast in hebben kunnen een plakken. Ik ga je missen.' in Ondanks het de respect dat op haar kinderen hebben van voor het besluit in om deze stap te naar zetten hebben, wil niet iedereen het aanwezig de zijn bij het toedienen naar van de injectie. naar Presentatie: Jacobine uit Geel.

Levensbeschouwelijk op tv programma waarin met antwoord wordt gegeven op de tijdens vraag wat naar het betekent om in deze het tijd protestant te in zijn. Met aandacht de voor op alle veelkleurigheid en voor alle de geloofsvarianten die er uit het zijn; van orthodox van tot vrijzinnig. Hoe staan deze mensen naar in het het leven, door welke keuzes maken naar ze en hoe gaan van ze om met persoonlijke naar tegenslagen, politieke tijdens ontwikkelingen, andere religies en op nog veel op tv meer dingen die naar horen bij het dagelijks tijdens leven? -Het naar persoonlijke verhaal van Mirjam en uit Marco Beukema. Ze in tijdens hebben vier kinderen. in De verzorging van die kinderen tijdens komt voor een groot het gedeelte op door de schouders de van Mirjam neer omdat haar in man aan een van aandoening van het door op ruggenmerg lijdt waardoor hij op tv niet goed meer kan lopen op tv door en ook helemaal op doof is geworden. Na de uit geboorte van het haar jongste kind werd er in bij haar borstkanker op tijdens geconstateerd. -Verder de op dubbele missie van uit Garmt Haakma: bierbrouwen en in tijdens zijn brouwerij uit mensen met door een achterstand aan het werk op helpen. -Het tijdens dilemma van deze week: Mijn in naar oudste kleindochter van zes jaar in spreekt ons als de grootouders een aan met jij en jou. het Dat is het zij ook de thuis gewend. Mijn man en in ik vinden uit het echter op prettiger als zij leert om op ons met aan te spreken met u. Volgens op tv het ons leert zij zo het de juiste gezagsverhoudingen kennen en een respect te tonen van voor ouderen. een Onze kinderen noemen een ons hier in zeer ouderwets in. uit Hebben zij hierin gelijk? een Presentatie: Jacobine van Geel.

augustus 2017
30-12-2011 17:05

Aflevering 62

Schepper & Co in het land - Aflevering 62

Levensbeschouwelijk programma waarin antwoord wordt gegeven op de vraag wat het betekent om in deze tijd protestant te zijn. Met aandacht voor alle veelkleurigheid en voor alle geloofsvarianten die er zijn; van orthodox tot vrijzinnig. Hoe ...

23-12-2011 17:05

Aflevering 61

Schepper & Co in het land - Aflevering 61

Levensbeschouwelijk programma waarin antwoord wordt gegeven op de vraag wat het betekent om in deze tijd protestant te zijn. Met aandacht voor alle veelkleurigheid en voor alle geloofsvarianten die er zijn; van orthodox tot vrijzinnig. Hoe ...

16-12-2011 17:05

Aflevering 60

Schepper & Co in het land - Aflevering 60

Levensbeschouwelijk programma waarin antwoord wordt gegeven op de vraag wat het betekent om in deze tijd protestant te zijn. Met aandacht voor alle veelkleurigheid en voor alle geloofsvarianten die er zijn; van orthodox tot vrijzinnig. Hoe ...

09-12-2011 17:05

Aflevering 59

Schepper & Co in het land - Aflevering 59

Levensbeschouwelijk programma waarin antwoord wordt gegeven op de vraag wat het betekent om in deze tijd protestant te zijn. Met aandacht voor alle veelkleurigheid en voor alle geloofsvarianten die er zijn; van orthodox tot vrijzinnig. Hoe ...

02-12-2011 17:05

Aflevering 58

Schepper & Co in het land - Aflevering 58

Levensbeschouwelijk programma waarin antwoord wordt gegeven op de vraag wat het betekent om in deze tijd protestant te zijn. Met aandacht voor alle veelkleurigheid en voor alle geloofsvarianten die er zijn; van orthodox tot vrijzinnig. Hoe ...

25-11-2011 17:05

Aflevering 57

Schepper & Co in het land - Aflevering 57

Levensbeschouwelijk programma waarin antwoord wordt gegeven op de vraag wat het betekent om in deze tijd protestant te zijn. Met aandacht voor alle veelkleurigheid en voor alle geloofsvarianten die er zijn; van orthodox tot vrijzinnig. Hoe ...

18-11-2011 17:05

Aflevering 56

Schepper & Co in het land - Aflevering 56

Levensbeschouwelijk programma waarin antwoord wordt gegeven op de vraag wat het betekent om in deze tijd protestant te zijn. Met aandacht voor alle veelkleurigheid en voor alle geloofsvarianten die er zijn; van orthodox tot vrijzinnig. Hoe ...

11-11-2011 17:05

Aflevering 55

Schepper & Co in het land - Aflevering 55

Levensbeschouwelijk programma waarin antwoord wordt gegeven op de vraag wat het betekent om in deze tijd protestant te zijn. Met aandacht voor alle veelkleurigheid en voor alle geloofsvarianten die er zijn; van orthodox tot vrijzinnig. Hoe ...

04-11-2011 17:05

Aflevering 54

Schepper & Co in het land - Aflevering 54

Levensbeschouwelijk programma waarin antwoord wordt gegeven op de vraag wat het betekent om in deze tijd protestant te zijn. Met aandacht voor alle veelkleurigheid en voor alle geloofsvarianten die er zijn; van orthodox tot vrijzinnig. Hoe ...

28-10-2011 17:05

Aflevering 53

Schepper & Co in het land - Aflevering 53

Levensbeschouwelijk programma waarin antwoord wordt gegeven op de vraag wat het betekent om in deze tijd protestant te zijn. Met aandacht voor alle veelkleurigheid en voor alle geloofsvarianten die er zijn; van orthodox tot vrijzinnig. Hoe ...

21-10-2011 17:05

Aflevering 52

Schepper & Co in het land - Aflevering 52

Levensbeschouwelijk programma waarin antwoord wordt gegeven op de vraag wat het betekent om in deze tijd protestant te zijn. Met aandacht voor alle veelkleurigheid en voor alle geloofsvarianten die er zijn; van orthodox tot vrijzinnig. Hoe ...

14-10-2011 17:05

Cadeaukinderen

Schepper & Co in het land - Cadeaukinderen

Levensbeschouwelijk programma waarin antwoord wordt gegeven op de vraag wat het betekent om in deze tijd protestant te zijn. Met aandacht voor alle veelkleurigheid en voor alle geloofsvarianten die er zijn; van orthodox tot vrijzinnig. Hoe ...

07-10-2011 17:05

Aflevering 50

Schepper & Co in het land - Aflevering 50

Levensbeschouwelijk programma waarin antwoord wordt gegeven op de vraag wat het betekent om in deze tijd protestant te zijn. Met aandacht voor alle veelkleurigheid en voor alle geloofsvarianten die er zijn; van orthodox tot vrijzinnig. Hoe ...

30-09-2011 17:05

Aflevering 49

Schepper & Co in het land - Aflevering 49

Levensbeschouwelijk programma waarin antwoord wordt gegeven op de vraag wat het betekent om in deze tijd protestant te zijn. Met aandacht voor alle veelkleurigheid en voor alle geloofsvarianten die er zijn; van orthodox tot vrijzinnig. Hoe ...

23-09-2011 17:05

Aflevering 48

Schepper & Co in het land - Aflevering 48

Levensbeschouwelijk programma waarin antwoord wordt gegeven op de vraag wat het betekent om in deze tijd protestant te zijn. Met aandacht voor alle veelkleurigheid en voor alle geloofsvarianten die er zijn; van orthodox tot vrijzinnig. Hoe ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Schepper & Co in het land gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Schepper & Co in het land de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Schepper & Co in het land bij Schepper & Co in het land liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Schepper & Co in het land. Heb je een uitzending van Schepper & Co in het land gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Schepper & Co in het land gemist

Levensbeschouwelijke programma waarin antwoord wordt gegeven op de vraag wat het betekent om in deze tijd protestant tezijn. Met aandacht voor alle veelkleurigheid en geloofsvarianten die er zijn; van ultra orthodox tot vrolijkvrijzinnig. Hoe staat deze groep in het leven, welke keuzes maken ze en hoe gaan ze om met persoonlijke tegenslagen,politieke ontwikkelingen, andere religies en nog veel meer dingen die horen bij het dagelijks leven? Duidelijk zalworden hoe verschillend protestanten invulling geven aan hun geloof in een hogere macht. Presentatie: Jacobine Geel.

Uitzending gemist van Schepper & Co in het land? Hier kun je alle uitzendingen van Schepper & Co in het land kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 48
  • Laatste uitzending op 30-12-2011 om 17:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord