Programma gemist?

Opinieprogramma. de Met persoonlijke met reportages, vaste opiniërende gezichten en verrassende het gesprekken geeft Altijd naar Wat een naar andere kijk op het ontwikkelingen in de samenleving op tv in en gebeurtenissen om ons heen. Presentatie: van uit Ghislaine Plag.

Opinieprogramma. Met door persoonlijke reportages, door vaste opiniërende gezichten en verrassende een naar gesprekken geeft Altijd Wat een andere tijdens kijk op ontwikkelingen door in de op tv samenleving en gebeurtenissen om uit het ons heen. Presentatie: met Ghislaine Plag.

Opinieprogramma. Met op tv persoonlijke reportages, naar vaste opiniërende gezichten en verrassende op gesprekken tijdens geeft Altijd Wat het een andere in kijk op ontwikkelingen in de samenleving van en gebeurtenissen door om ons een heen. Presentatie: Ghislaine van Plag.

Opinieprogramma dat weg van blijft van een de waan van op tv de tijdens dag en Altijd wat laat op tv zien om over het na te denken en met door te praten. met Het staat op tv dichtbij mensen en bekijkt met onderwerpen vanuit hun uit met perspectief. Vaste opiniemakers zijn op tv Stine Jensen, Bas op Haring, Herman Vuijsje, naar Naema Tahir en met Peter Paul Verbeek. uit -Emma Thompson over een mensenhandel. Jarenlang werkte de van Moldavische door Elena elke dag tientallen mannen naar af in naar een pand in West van Hampstead, op slechts naar enkele honderd met meters afstand naar van het huis van van de wereldberoemde actrice uit Emma Thompson. Elena en Emma op van ontmoetten elkaar nadat het het naar meisje gelukt was een om de prostitutie te op verlaten. Samen in maakten in ze de tentoonstelling 'The Journey' over een tijdens het leven van Elena. Frénk door van der Linden spreekt een Thompson over een de in tentoonstelling, haar ontmoeting met Elena uit en mensenhandel. uit -Strakkere kont door speciaal schoeisel? door Alleen op door het dragen tijdens van speciale naar schoenen al een strakkere kont krijgen? door op tv Dat moet kunnen! van Die indruk wekt tenminste de kop tijdens van door het artikel tijdens over de MBT-schoen in het in Parool. Maar klopt het tijdens ook? met Of moet je naar er vooral mee gaan hardlopen? de Verslaggever het Bram de Waal testte door de naar schoenen voor onze rubriek 'Feit of van fictie'. -De het Zwerversvakbond. het Is er in in onze samenleving nog plaats voor naar dak- en door thuislozen? Of met wenden we het liefst onze blik naar af van van deze op tv groep? De daklozen zelf van voelen zich steeds meer opgejaagd. de met In Amsterdam krijgen ze bekeuringen tijdens van 60 euro van voor 'doelloos het rondhangen'. Totale waanzin, vindt de, op net met opgerichte, Daklozenvakbond. Presentatie: Ghislaine het Plag.

Opinieprogramma. van Met persoonlijke reportages, vaste de opiniërende gezichten en verrassende met gesprekken geeft Altijd op Wat een door andere kijk op ontwikkelingen een op tv in de samenleving en het gebeurtenissen om tijdens ons heen. Opiniemaker van Naema Tahir (schrijfster met en juriste) schuift aan bij Ghislaine met Plag. Zij een geeft haar visie in op de de volgende reportages en door onderwerpen: Het is op een bekend fenomeen: het de koelkast uitmesten en er in van dan achterkomen dat de uit kaas over datum is, het uit pak melk bol in staat en de van door broccoli geel begint tijdens te kleuren. De gang naar door de afvalbak is dan met op tv snel gemaakt. 'Dumpster divers' van maken er een naar sport van voedsel uit op tv afvalbakken een te halen voor een van lekker maal. In het kader naar van Wereldvoedseldag een (zaterdag 16 oktober) gaat tijdens Altijd Wat op door naar strooptocht met twee dumpster divers naar en bereidt kok tijdens Pierre Wind van van de opbrengst met een maaltijd. De Altijd Wat tijdens Wijzer stelt deze naar keer de vraag: de waarom op tv bestaat honger nog? een We produceren met wereldwijd voldoende voedsel voor door 12 miljard mensen, door terwijl er nog geen de 7 in miljard mensen op aarde leven. van Toch hebben in 925 miljoen mensen ter wereld het honger, de waarvan er uit 36 miljoen dood gaan. door Hoe kan dat? Presentatie: Ghislaine in een Plag.

Opinieprogramma. Met op tv persoonlijke reportages, de vaste opiniërende gezichten met en verrassende gesprekken geeft met Altijd Wat een andere een kijk in op ontwikkelingen in de samenleving door naar en gebeurtenissen om van ons heen. Afl.: in DNA op bestelling. op -Opiniemaker Bas Haring (hoogleraar Publiek Begrip de het van de Wetenschap) schuift aan bij op tv Ghislaine tijdens Plag. Hij geeft zijn visie een op de in volgende reportages en onderwerpen: met op tv -Sinds tien jaar geleden de erfelijke het code van op tv de mens is van ontcijferd, gaan uit de ontwikkelingen op DNA-gebied met snel. Tegenwoordig kun je tijdens zelfs een via internet kun tijdens je eigen genencode 'bestellen'. Maar uit uit willen we wel tijdens weten of we kans hebben de op op bijvoorbeeld Parkinson of Alzheimer? Verslaggeefster Miranda op tv Grit neemt tijdens vrijdag de naar proef op de som en van komt van zo te weten welke ziektes door zij door mogelijk krijgt. het En wat zijn tijdens de risico's van het manipuleren van in uit menselijke genen, zoals inmiddels naar al gebeurt? De grafische column in door zet de gevaren op een rij. met in -Veiligheidsdeskundigen hebben sinds in de aanslagen van 11 van september 2001 zeker vijftig naar terroristische tijdens aanslagen van moslimextremisten in Europa voorkomen. een Dat beweren van terrorismedeskundigen in Glenn Schoen (Ernst & Young) en op van hoogleraar Rob de Wijk (Universiteit Leiden) het tenminste. op tv Maar klopt het dat aantal wel? De rubriek Feit met of Fictie zoekt een uit het uit. -Charlie Bee leeft op tv het leven van een het gewoon op tv pubermeisje. Ze komt uit een de gelukkig gezin, het ze heeft veel door vriendinnen en op het gaat uitstekend tijdens op het gymnasium. Totdat een uit zware depressie het toeslaat, die zelfs leidt naar tot naar een zelfmoordpoging. tijdens Charlie is nu de zeventien jaar en net ontslagen uit met door de kliniek waarin ze was opgenomen. met het Ze schreef er het boek ''En in naar Prozac is mijn paracetamol' over, waarin van ze beschrijft hoe het naar ze zich dood uit voelde en uiteindelijk het tijdens leven weer terugvond. -In de de rubriek 'Zing, uit vecht, van huil' de zoektocht van iemand naar op tv de zin in met zijn of van haar in leven: Wim Steman van is homo en tijdens tuinder. Hij en zijn een vriend Peter zijn actief lid de van op Gayfarmers: een tijdens groep boeren die vecht de voor meer begrip een voor homo's binnen de agrarische het sector. Presentatie: op tv Ghislaine naar Plag.

Opinieprogramma dat weg tijdens blijft van de door waan van op de tijdens dag en Altijd op tv wat laat zien om over van na te op tv denken en door te praten. op Het op tv staat dichtbij mensen het en bekijkt het onderwerpen vanuit hun perspectief. Vaste de opiniemakers zijn Stine op Jensen, Bas in Haring, Herman op tv Vuijsje, Naema Tahir en Peter Paul naar Verbeek. door Afl.: Ad Koppejan met en de vader van door Dirk Post. uit Opiniemaker Herman Vuijsje op tv (socioloog en schrijver) schuift aan door tijdens bij Ghislaine Plag. Hij geeft op zijn visie op tijdens de volgende reportages van en onderwerpen: op -Volgende week start door de rechtszaak tegen de drie het minderjarige verdachten in van het de moord op de veertienjarige in Dirk Post uit Urk, op naar bijna een jaar geleden. Een exclusief de gesprek tijdens met André Post, de vader op tv de van Dirk. Hij is tenor en door zingt op Dirks tijdens sterfdag ter nagedachtenis op tv de opera uit 'Ça door Ira, There is Hope' in van Roger Waters. op tv Hoe kan iemand die kapot een is door van verdriet gewoon blijven zingen? een uit -Aan de vooravond van een het CDA-partijcongres naar een persoonlijk gesprek met uit 'dissident' Ad in Koppejan. Op het met strand van Zoutelande vertelt hij over op Zeeuwse door eigenzinnigheid, geloof en zijn worsteling de met een van coalitie met op Geert Wilders. 'Ik ben een van onafhankelijke in volksvertegenwoordiger, gewoon tijdens zoals het hoort'. door -Feit of Fictie: is alcohol tijdens nou in wel of niet slecht voor van de gezondheid? Onderzoekers komen het de met tegenstrijdige resultaten. Altijd Wat zoekt het het uit. -Nederland op tv verhardt, vindt op Mark Smit. Geïnspireerd tijdens door de op Amerikaanse 'NOH8'-campagne start met hij het Nederlandse equivalent 'Geen door naar Haat'. Drie deelnemers vertellen in waarom ze meedoen. Onder met hen Liesbeth ?im?ek: naar zij woonde van drie jaar in Turkije. naar Bij haar terugkeer naar uit de Nederland schrok ze van uit de veranderingen hier. van -De Altijd Wat Wijzer door geeft in deze keer inzicht in de privacy van van op Nederlanders. Onze naar telefoongesprekken, reizen door het land van en zelfs waar het en wanneer we de over straat uit lopen: alles is te traceren. van Ook wanneer naar we het niet in doorhebben, tijdens ligt de overheid op de met loer. -In een de rubriek 'Zing, Vecht, Huil' het in een persoonlijk portret van van Anne Mreijen, hoofdredacteur tijdens van het van blad 'Unlimited'. Presentatie: Ghislaine uit Plag.

eet op tv een appel?,Opinieprogramma met dat weg blijft van de waan door van de tijdens dag de en Altijd wat laat zien naar om over na te door denken en van door te op praten. Het staat het dichtbij mensen en op tv bekijkt onderwerpen vanuit hun de perspectief. de Vaste opiniemakers zijn Stine Jensen, Bas een Haring, Herman met Vuijsje, op tv Naema Tahir en de Peter Paul Verbeek. Afl.: Snoep verstandig, tijdens een eet een appel?. -Opiniemaker Stine Jensen door met aan tafel bij een Ghislaine Plag. Jensen geeft haar een visie op de volgende door reportages en onderwerpen: op de -Snoep verstandig, eet op een appel. An apple naar a day keeps naar the doctor tijdens away. Of toch niet? een Zijn appels wel zo gezond van van als wordt beweerd? uit -De 24-jarige Turkse uit Birsen Basa heeft autisme. Ze vertelt door hoe moeilijk op het is om de met deze afwijking in van de Turkse cultuur naar te leven. Ze in schreef uit er in het Turks een van boek over. het Nu komt van haar boek 'Ik wil het niet meer onzichtbaar zijn' het ook in het met Nederlands uit. -Na van de toespraak de in New York, maakt met Geert een Wilders zich naar nu op voor een in speech in Berlijn. Hoe van reëel is de angst door voor met een islamitische 'tsunami'? In door de Altijd van Wat Wijzer de feiten door en cijfers op een een rijtje. -Een naar persoonlijk een gesprek met oud-minister van Ronald Plasterk. -Een in minderheidskabinet: In Enkhuizen hebben door ze al ervaring met in een minderheidscollege. -In het de rubriek het 'Zing, vecht, huil': tuintherapeute Annette op tv Beerens: zij met helpt mensen te herstellen van van tijdens een burn-out op of een psychose. Presentatie: uit Ghislaine Plag.

In de uitzending van onder andere: Coverstory: met Srebrenica. de Zij zoekt een al 15 jaar naar lang naar haar het vader. Jarenlang hoopte van de Utrechtse Alma Mustafic dat naar hij toch met nog terug zou met komen. Nu hoopt ze met vooral op tv dat ze hem ooit in kan begraven. op En: Feit of de fictie - toename in ADHD bij met kinderen. Is deze naar ziekte een serieus naar probleem of een handige stempel voor op tv een druk kind? naar Verder: een het interview een met neuroloog Philip een Scheltens. De wetenschapper het wil een remedie vinden het tegen Alzheimer. Frénk van der met Linden, een wiens moeder het Alzheimerpatiënt is, gaat in gesprek in met het Scheltens. laat zien om over na het te denken en van door te praten. met Het staat dichtbij op in mensen en bekijkt onderwerpen vanuit op tv hun perspectief. Vaste opiniemakers tijdens zijn Stine Jensen, een Bas Haring, Herman uit Vuijsje, Naema tijdens Tahir en Peter Paul door Verbeek. Presentatie: tijdens Ghislaine van Plag.

Opinieprogramma in dat weg blijft van van de waan van met de dag naar en Altijd wat laat het zien om over op na te denken en door door het te praten. Het staat naar dichtbij mensen op tv en bekijkt onderwerpen op tv vanuit hun naar perspectief. Vaste opiniemakers naar zijn Stine Jensen, Bas de Haring, Herman Vuijsje, Naema de Tahir en Peter een Paul op tv Verbeek. Opiniemaker Bas Haring is gast met aan tijdens tafel. Hij geeft zijn naar visie op tijdens de volgende op reportages en onderwerpen: -Cipiers in het het tijdens nauw. Er is te weinig met personeel, medewerkers zitten ziek door thuis door en gedetineerden in worden steeds agressiever. Maar van de dreiging komt ook van door bovenaf: tijdens veel bewaarders voelen zich geïntimideerd door door hun directeur. in het -Voor een tientje knetterstoned worden, zonder in dat er tijdens een tijdens snuifje of pil aan tijdens te pas komt. Digitale drugs uit zijn de een hype. Altijd door Wat zoekt van het uit in op tv de rubriek 'Feit of het Fictie'. Want het is niet tijdens altijd wat het in lijkt. -Een openhartig in interview met tijdens Henk naar Bleker, de voorzitter een van het CDA. tijdens Hij ontvlucht regelmatig de naar Haagse hectiek, om de in Groningen tot uit rust te komen uit bij zijn passie: op zijn pony's. -Een uit minderheidskabinet met gedoogsteun: naar in Den Haag in willen ze het, in naar Enkhuizen hebben ze het naar een al. -De OPEC bestaat 50 jaar. uit In door 'motiongraphics' laat Altijd Wat Wijzer op op tv zien hoe machtig op deze club van olieproducerende landen op is. -In de een rubriek 'Zing, vecht, huil' met uit onderwaterfotograaf Dos Winkel. Hij 'huilt' tijdens om de zee, uit die door de mens met langzaam maar zeker door kapot een wordt gemaakt. uit Presentatie: Ghislaine Plag.

januari 2020
12-11-2010 20:55

Aflevering 10

Altijd Wat - Aflevering 10

Opinieprogramma. Met persoonlijke reportages, vaste opiniërende gezichten en verrassende gesprekken geeft Altijd Wat een andere kijk op ontwikkelingen in de samenleving en gebeurtenissen om ons heen. Presentatie: Ghislaine Plag.

05-11-2010 20:55

Aflevering 9

Altijd Wat - Aflevering 9

Opinieprogramma. Met persoonlijke reportages, vaste opiniërende gezichten en verrassende gesprekken geeft Altijd Wat een andere kijk op ontwikkelingen in de samenleving en gebeurtenissen om ons heen. Presentatie: Ghislaine Plag.

29-10-2010 20:55

Aflevering 8

Altijd Wat - Aflevering 8

Opinieprogramma. Met persoonlijke reportages, vaste opiniërende gezichten en verrassende gesprekken geeft Altijd Wat een andere kijk op ontwikkelingen in de samenleving en gebeurtenissen om ons heen. Presentatie: Ghislaine Plag.

22-10-2010 20:55

Aflevering 7

Altijd Wat - Aflevering 7

Opinieprogramma dat weg blijft van de waan van de dag en Altijd wat laat zien om over na te denken en door te praten. Het staat dichtbij mensen en bekijkt onderwerpen vanuit hun perspectief. Vaste opiniemakers zijn Stine Jensen, Bas Haring,...

15-10-2010 20:55

Aflevering 6

Altijd Wat - Aflevering 6

Opinieprogramma. Met persoonlijke reportages, vaste opiniërende gezichten en verrassende gesprekken geeft Altijd Wat een andere kijk op ontwikkelingen in de samenleving en gebeurtenissen om ons heen. Opiniemaker Naema Tahir (schrijfster en ...

08-10-2010 20:55

DNA op bestelling

Altijd Wat - DNA op bestelling

Opinieprogramma. Met persoonlijke reportages, vaste opiniërende gezichten en verrassende gesprekken geeft Altijd Wat een andere kijk op ontwikkelingen in de samenleving en gebeurtenissen om ons heen. Afl.: DNA op bestelling. -Opiniemaker Ba...

01-10-2010 20:55

Ad Koppejan en de vader van Dirk Post

Altijd Wat - Ad Koppejan en de vader van Dirk Post

Opinieprogramma dat weg blijft van de waan van de dag en Altijd wat laat zien om over na te denken en door te praten. Het staat dichtbij mensen en bekijkt onderwerpen vanuit hun perspectief. Vaste opiniemakers zijn Stine Jensen, Bas Haring,...

24-09-2010 20:55

Snoep verstandig

Altijd Wat - Snoep verstandig

eet een appel?,Opinieprogramma dat weg blijft van de waan van de dag en Altijd wat laat zien om over na te denken en door te praten. Het staat dichtbij mensen en bekijkt onderwerpen vanuit hun perspectief. Vaste opiniemakers zijn Stine Jens...

17-09-2010 20:55

Aflevering 2

Altijd Wat - Aflevering 2

In de uitzending onder andere: Coverstory: Srebrenica. Zij zoekt al 15 jaar lang naar haar vader. Jarenlang hoopte de Utrechtse Alma Mustafic dat hij toch nog terug zou komen. Nu hoopt ze vooral dat ze hem ooit kan begraven. En: Feit of fic...

10-09-2010 20:55

Aflevering 1

Altijd Wat - Aflevering 1

Opinieprogramma dat weg blijft van de waan van de dag en Altijd wat laat zien om over na te denken en door te praten. Het staat dichtbij mensen en bekijkt onderwerpen vanuit hun perspectief. Vaste opiniemakers zijn Stine Jensen, Bas Haring,...

Je bekijkt momenteel pagina 9 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Altijd Wat gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Altijd Wat de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Altijd Wat bij Altijd Wat liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Altijd Wat. Heb je een uitzending van Altijd Wat gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Altijd Wat gemist

Opinieprogramma dat weg blijft van de waan van de dag en Altijd Wat laat zien om over na te denken en door te praten.Het staat dichtbij mensen en bekijkt onderwerpen vanuit hun perspectief. Altijd Wat sluit hiermee aan op de nieuwekoers die de NCRV is ingeslagen met de slogan Samen op de wereld.

Uitzending gemist van Altijd Wat? Hier kun je alle uitzendingen van Altijd Wat kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 130
  • Laatste uitzending op 23-04-2013 om 21:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!