Programma gemist?

Opinieprogramma. Met van persoonlijke reportages, vaste opiniërende het gezichten en op tv verrassende gesprekken geeft met Altijd Wat een andere op tv kijk op ontwikkelingen de in de van samenleving en gebeurtenissen om tijdens tijdens ons heen. Presentatie: op Ghislaine Plag.

Opinieprogramma. in Met persoonlijke uit reportages, vaste opiniërende uit gezichten en verrassende het gesprekken geeft Altijd de Wat een andere kijk de op ontwikkelingen met in de samenleving en gebeurtenissen om in ons heen. Presentatie: tijdens door Ghislaine Plag.

Opinieprogramma. Met met persoonlijke reportages, het vaste opiniërende een gezichten en verrassende gesprekken geeft een Altijd Wat met een andere kijk door op ontwikkelingen in in de samenleving op tv en gebeurtenissen om ons heen. Presentatie: de Ghislaine het Plag.

Opinieprogramma op dat weg blijft van het de waan van tijdens de dag naar en Altijd in wat laat zien om over na een van te denken en door te naar praten. een Het staat dichtbij mensen en tijdens bekijkt onderwerpen vanuit hun het perspectief. Vaste opiniemakers op zijn Stine Jensen, een Bas Haring, Herman door het Vuijsje, Naema Tahir naar en Peter Paul Verbeek. door -Emma Thompson over op mensenhandel. Jarenlang werkte uit de Moldavische Elena elke tijdens dag tientallen in mannen af van in een pand in West Hampstead, naar op op slechts enkele honderd meters uit afstand van met het huis van uit de wereldberoemde actrice Emma Thompson. een door Elena en Emma ontmoetten elkaar nadat het het uit het meisje gelukt was tijdens om het de prostitutie te verlaten. het Samen maakten ze de met tentoonstelling 'The de Journey' over het op tv leven van Elena. door Frénk van der op tv Linden spreekt Thompson over de de tentoonstelling, met haar ontmoeting met Elena het en mensenhandel. -Strakkere de kont door een speciaal schoeisel? op Alleen door het dragen van tijdens speciale schoenen al een met strakkere kont krijgen? op tv met Dat moet kunnen! Die indruk van wekt een tenminste de kop van tijdens het artikel over door de MBT-schoen in het Parool. het Maar klopt uit het ook? Of op moet je er met vooral mee gaan van hardlopen? Verslaggever Bram de uit Waal testte in de schoenen voor onze het rubriek 'Feit of door het fictie'. -De Zwerversvakbond. naar Is er in onze samenleving met nog plaats voor dak- naar en thuislozen? Of door wenden we het met liefst onze blik met af van deze met groep? De daklozen uit zelf voelen in zich met steeds meer opgejaagd. het In Amsterdam krijgen ze bekeuringen op van 60 euro voor een 'doelloos rondhangen'. Totale de waanzin, vindt de, in op tv net opgerichte, Daklozenvakbond. Presentatie: Ghislaine door Plag.

Opinieprogramma. Met de persoonlijke reportages, vaste op tv opiniërende gezichten en verrassende met op tv gesprekken geeft Altijd door Wat een andere kijk op ontwikkelingen de in in de samenleving en naar gebeurtenissen om op ons heen. Opiniemaker op tv Naema Tahir (schrijfster en juriste) het schuift aan bij op tv Ghislaine Plag. op tv Zij geeft haar visie op het de volgende van reportages met en onderwerpen: Het in is een bekend fenomeen: de van koelkast uitmesten en door er van dan achterkomen dat de kaas over naar datum is, het de pak melk op bol staat door en de broccoli geel het begint tijdens te kleuren. De gang naar het de van afvalbak is dan tijdens snel gemaakt. 'Dumpster naar divers' maken er in een sport van op voedsel uit afvalbakken te uit halen voor een de lekker maal. In een het kader van op tv Wereldvoedseldag (zaterdag 16 oktober) met gaat Altijd Wat op het strooptocht met twee door dumpster divers op tv en bereidt kok door Pierre Wind van de op tv opbrengst een op maaltijd. De Altijd door Wat Wijzer stelt in deze naar keer de vraag: waarom een bestaat honger nog? We op tv produceren wereldwijd voldoende voedsel het uit voor 12 miljard uit mensen, terwijl er nog met geen 7 miljard mensen op een met aarde leven. Toch hebben in 925 miljoen mensen ter wereld in honger, waarvan er van 36 miljoen op dood gaan. Hoe tijdens kan dat? Presentatie: met Ghislaine het Plag.

Opinieprogramma. de Met persoonlijke reportages, vaste opiniërende een door gezichten en verrassende gesprekken het geeft Altijd Wat uit een andere kijk op op tv ontwikkelingen in in de samenleving door en gebeurtenissen om ons heen. op tv Afl.: DNA door op bestelling. -Opiniemaker Bas van Haring (hoogleraar Publiek Begrip het van de Wetenschap) het naar schuift aan bij Ghislaine Plag. Hij naar geeft zijn het visie op de volgende op tv reportages en onderwerpen: met de -Sinds tien jaar geleden de op erfelijke code van de naar mens is ontcijferd, in naar gaan de ontwikkelingen op op tv DNA-gebied snel. van Tegenwoordig kun je zelfs met via internet in kun je eigen genencode de 'bestellen'. Maar willen we wel naar weten of een we kans hebben met op bijvoorbeeld Parkinson een of Alzheimer? Verslaggeefster op tv Miranda Grit een neemt vrijdag een de proef op tijdens de som en komt zo te het een weten welke ziektes zij uit mogelijk krijgt. de En wat zijn uit de risico's van het manipuleren van van menselijke genen, van zoals op inmiddels al gebeurt? De het grafische column zet de gevaren op op een rij. het -Veiligheidsdeskundigen het hebben sinds een de aanslagen van 11 september 2001 op tv zeker met vijftig terroristische op tv aanslagen van moslimextremisten in Europa tijdens voorkomen. Dat op beweren terrorismedeskundigen Glenn Schoen op (Ernst uit & Young) en op hoogleraar Rob de Wijk van (Universiteit Leiden) tijdens tenminste. Maar klopt dat aantal wel? met op tv De rubriek Feit een of Fictie zoekt het uit. -Charlie van het Bee leeft het leven van een van gewoon de pubermeisje. Ze een komt uit een gelukkig in gezin, ze heeft van veel vriendinnen en de het gaat uitstekend tijdens op het gymnasium. Totdat op een zware depressie het toeslaat, die uit zelfs leidt tot een uit zelfmoordpoging. Charlie uit is nu zeventien jaar tijdens en net ontslagen uit op de kliniek waarin de ze in was opgenomen. Ze schreef er een het boek ''En met Prozac een is mijn paracetamol' met over, waarin ze beschrijft het hoe met ze zich dood voelde en tijdens uiteindelijk het tijdens leven weer terugvond. -In de in rubriek naar 'Zing, vecht, huil' de de zoektocht op tv van iemand naar de met zin in zijn of haar tijdens leven: Wim Steman door is op tv homo en tuinder. op Hij en zijn het vriend Peter zijn actief van lid van Gayfarmers: de een tijdens groep boeren die vecht van voor meer begrip van voor homo's binnen de het agrarische sector. Presentatie: de Ghislaine het Plag.

Opinieprogramma dat een weg blijft van de door waan van de met dag en tijdens Altijd wat laat uit zien om over van na de te denken en door te in praten. Het op tv staat dichtbij mensen en op tv bekijkt onderwerpen vanuit het hun perspectief. Vaste opiniemakers uit zijn Stine naar Jensen, Bas Haring, Herman op tv Vuijsje, in Naema Tahir op en Peter Paul Verbeek. Afl.: door Ad tijdens Koppejan en de vader met van Dirk Post. Opiniemaker op Herman Vuijsje (socioloog en tijdens schrijver) schuift de aan bij Ghislaine Plag. op Hij geeft zijn uit visie tijdens op de volgende reportages uit en in onderwerpen: -Volgende week start de het rechtszaak tegen de door drie minderjarige van verdachten van naar de moord op met de veertienjarige Dirk Post uit uit Urk, bijna een op jaar naar geleden. Een exclusief gesprek met André van het Post, de vader van met Dirk. Hij is een tenor en zingt de op Dirks sterfdag op ter nagedachtenis de opera tijdens 'Ça Ira, There is door Hope' van van Roger Waters. de Hoe kan de iemand die kapot is van verdriet naar naar gewoon blijven zingen? -Aan de vooravond tijdens van het de CDA-partijcongres in een persoonlijk gesprek met naar 'dissident' Ad Koppejan. naar Op het strand van Zoutelande tijdens vertelt op hij over op Zeeuwse eigenzinnigheid, geloof en zijn het worsteling met een coalitie op met uit Geert Wilders. 'Ik met ben een onafhankelijke volksvertegenwoordiger, gewoon het de zoals het hoort'. -Feit of op tv Fictie: is alcohol nou door uit wel of niet slecht voor op tv de gezondheid? naar Onderzoekers komen met tegenstrijdige resultaten. tijdens Altijd Wat zoekt op tv het uit. door -Nederland verhardt, vindt een Mark Smit. Geïnspireerd door in de in Amerikaanse 'NOH8'-campagne start hij het het Nederlandse naar equivalent 'Geen op tv Haat'. Drie deelnemers vertellen op waarom ze meedoen. Onder op tv hen door Liesbeth ?im?ek: zij woonde op tv drie jaar in Turkije. Bij door haar terugkeer op naar in Nederland schrok ze van de door veranderingen hier. -De Altijd de Wat naar Wijzer geeft deze keer in inzicht in in de privacy van Nederlanders. door Onze uit telefoongesprekken, reizen door het land en uit op tv zelfs waar en wanneer we over op uit straat lopen: alles is te traceren. in Ook wanneer we naar het niet doorhebben, een een ligt de overheid op de met loer. -In de rubriek door 'Zing, Vecht, tijdens Huil' een persoonlijk portret op van door Anne Mreijen, hoofdredacteur op van het naar blad 'Unlimited'. Presentatie: met Ghislaine Plag.

eet het een appel?,Opinieprogramma dat weg door blijft van de waan in van de dag tijdens en op tv Altijd wat laat zien uit om over na te van denken en door uit met te praten. Het staat dichtbij door mensen en uit bekijkt onderwerpen met vanuit hun perspectief. tijdens Vaste opiniemakers zijn Stine Jensen, tijdens Bas naar Haring, Herman Vuijsje, in Naema Tahir en Peter Paul Verbeek. naar Afl.: Snoep verstandig, op eet een met appel?. door -Opiniemaker Stine Jensen naar aan tafel bij uit Ghislaine Plag. Jensen tijdens geeft haar visie op de volgende een reportages en onderwerpen: de -Snoep verstandig, eet de een appel. uit An apple a day door keeps the doctor tijdens away. Of toch naar niet? Zijn appels naar wel zo het gezond naar als wordt beweerd? tijdens -De 24-jarige Turkse Birsen Basa door heeft het autisme. Ze vertelt hoe met moeilijk het tijdens is om met in deze afwijking in de Turkse naar cultuur te leven. Ze door schreef er de in het op tv Turks een boek over. op tv Nu komt op haar boek een 'Ik wil niet meer met onzichtbaar zijn' ook in het een uit Nederlands uit. -Na de toespraak in door New op tv York, maakt Geert Wilders door zich nu in op voor een speech een in Berlijn. Hoe de reëel naar is de angst voor op een islamitische 'tsunami'? In de in Altijd Wat door Wijzer met de feiten en cijfers op door een de rijtje. -Een persoonlijk gesprek met oud-minister uit in Ronald Plasterk. -Een minderheidskabinet: In door Enkhuizen hebben het ze al ervaring met het een minderheidscollege. -In de een rubriek tijdens 'Zing, vecht, tijdens huil': tuintherapeute Annette Beerens: zij helpt op mensen uit te herstellen van door een burn-out of een psychose. de Presentatie: Ghislaine een Plag.

In door de uitzending onder andere: Coverstory: een Srebrenica. op tv Zij zoekt al op 15 jaar van lang naar haar vader. Jarenlang hoopte naar de Utrechtse Alma in op Mustafic dat hij door toch nog terug zou komen. Nu met door hoopt ze vooral dat ze hem naar ooit kan het begraven. En: Feit of een fictie naar - toename van ADHD bij kinderen. Is deze met ziekte naar een serieus probleem of een van van handige stempel voor een uit druk kind? een Verder: een interview met neuroloog een Philip Scheltens. De wetenschapper met naar wil een remedie vinden het tegen Alzheimer. Frénk van der op tv Linden, naar wiens moeder Alzheimerpatiënt is, gaat op tv in gesprek op tv met Scheltens. in laat zien om uit over na te met denken en door met te praten. Het staat dichtbij met van mensen en bekijkt onderwerpen vanuit hun tijdens perspectief. Vaste opiniemakers met zijn Stine Jensen, tijdens Bas door Haring, Herman Vuijsje, Naema Tahir de en door Peter Paul uit Verbeek. Presentatie: Ghislaine door Plag.

Opinieprogramma op tv dat weg blijft van een de waan van de de naar dag en Altijd wat laat door zien om over een na te door denken en op door te praten. in Het staat dichtbij mensen en uit bekijkt onderwerpen vanuit hun in perspectief. Vaste opiniemakers de zijn Stine Jensen, tijdens Bas Haring, Herman van op Vuijsje, Naema Tahir en Peter naar Paul Verbeek. Opiniemaker Bas met Haring is gast tijdens aan tafel. de Hij geeft zijn uit visie op de een volgende reportages en onderwerpen: naar op -Cipiers in het nauw. op tv Er is te weinig het personeel, medewerkers zitten naar ziek naar thuis en gedetineerden worden steeds agressiever. met Maar het de dreiging komt ook van met bovenaf: het veel bewaarders voelen met zich geïntimideerd het door hun directeur. op tv -Voor een tientje knetterstoned worden, uit zonder dat er uit een snuifje of pil een aan te pas op tv komt. Digitale in drugs zijn een hype. door Altijd Wat zoekt in het uit in in een de rubriek 'Feit of Fictie'. Want van in het is niet altijd de wat het lijkt. door -Een openhartig interview met Henk op Bleker, op de voorzitter van het CDA. van Hij een ontvlucht regelmatig de Haagse uit hectiek, om door in Groningen op tot rust te komen bij zijn met passie: zijn pony's. van -Een minderheidskabinet met door gedoogsteun: door in Den met Haag willen ze het, in Enkhuizen door hebben ze de het al. op -De OPEC bestaat 50 jaar. op op tv In 'motiongraphics' laat met Altijd Wat Wijzer zien hoe machtig een deze tijdens club van het olieproducerende landen is. -In de rubriek naar naar 'Zing, vecht, huil' onderwaterfotograaf Dos Winkel. uit de Hij 'huilt' om de naar zee, die door de mens in langzaam maar in zeker kapot wordt uit gemaakt. Presentatie: in Ghislaine Plag.

april 2019
12-11-2010 20:55

Aflevering 10

Altijd Wat - Aflevering 10

Opinieprogramma. Met persoonlijke reportages, vaste opiniërende gezichten en verrassende gesprekken geeft Altijd Wat een andere kijk op ontwikkelingen in de samenleving en gebeurtenissen om ons heen. Presentatie: Ghislaine Plag.

05-11-2010 20:55

Aflevering 9

Altijd Wat - Aflevering 9

Opinieprogramma. Met persoonlijke reportages, vaste opiniërende gezichten en verrassende gesprekken geeft Altijd Wat een andere kijk op ontwikkelingen in de samenleving en gebeurtenissen om ons heen. Presentatie: Ghislaine Plag.

29-10-2010 20:55

Aflevering 8

Altijd Wat - Aflevering 8

Opinieprogramma. Met persoonlijke reportages, vaste opiniërende gezichten en verrassende gesprekken geeft Altijd Wat een andere kijk op ontwikkelingen in de samenleving en gebeurtenissen om ons heen. Presentatie: Ghislaine Plag.

22-10-2010 20:55

Aflevering 7

Altijd Wat - Aflevering 7

Opinieprogramma dat weg blijft van de waan van de dag en Altijd wat laat zien om over na te denken en door te praten. Het staat dichtbij mensen en bekijkt onderwerpen vanuit hun perspectief. Vaste opiniemakers zijn Stine Jensen, Bas Haring,...

15-10-2010 20:55

Aflevering 6

Altijd Wat - Aflevering 6

Opinieprogramma. Met persoonlijke reportages, vaste opiniërende gezichten en verrassende gesprekken geeft Altijd Wat een andere kijk op ontwikkelingen in de samenleving en gebeurtenissen om ons heen. Opiniemaker Naema Tahir (schrijfster en ...

08-10-2010 20:55

DNA op bestelling

Altijd Wat - DNA op bestelling

Opinieprogramma. Met persoonlijke reportages, vaste opiniërende gezichten en verrassende gesprekken geeft Altijd Wat een andere kijk op ontwikkelingen in de samenleving en gebeurtenissen om ons heen. Afl.: DNA op bestelling. -Opiniemaker Ba...

01-10-2010 20:55

Ad Koppejan en de vader van Dirk Post

Altijd Wat - Ad Koppejan en de vader van Dirk Post

Opinieprogramma dat weg blijft van de waan van de dag en Altijd wat laat zien om over na te denken en door te praten. Het staat dichtbij mensen en bekijkt onderwerpen vanuit hun perspectief. Vaste opiniemakers zijn Stine Jensen, Bas Haring,...

24-09-2010 20:55

Snoep verstandig

Altijd Wat - Snoep verstandig

eet een appel?,Opinieprogramma dat weg blijft van de waan van de dag en Altijd wat laat zien om over na te denken en door te praten. Het staat dichtbij mensen en bekijkt onderwerpen vanuit hun perspectief. Vaste opiniemakers zijn Stine Jens...

17-09-2010 20:55

Aflevering 2

Altijd Wat - Aflevering 2

In de uitzending onder andere: Coverstory: Srebrenica. Zij zoekt al 15 jaar lang naar haar vader. Jarenlang hoopte de Utrechtse Alma Mustafic dat hij toch nog terug zou komen. Nu hoopt ze vooral dat ze hem ooit kan begraven. En: Feit of fic...

10-09-2010 20:55

Aflevering 1

Altijd Wat - Aflevering 1

Opinieprogramma dat weg blijft van de waan van de dag en Altijd wat laat zien om over na te denken en door te praten. Het staat dichtbij mensen en bekijkt onderwerpen vanuit hun perspectief. Vaste opiniemakers zijn Stine Jensen, Bas Haring,...

Je bekijkt momenteel pagina 9 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Altijd Wat gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Altijd Wat de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Altijd Wat bij Altijd Wat liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Altijd Wat. Heb je een uitzending van Altijd Wat gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Altijd Wat gemist

Opinieprogramma dat weg blijft van de waan van de dag en Altijd Wat laat zien om over na te denken en door te praten.Het staat dichtbij mensen en bekijkt onderwerpen vanuit hun perspectief. Altijd Wat sluit hiermee aan op de nieuwekoers die de NCRV is ingeslagen met de slogan Samen op de wereld.

Uitzending gemist van Altijd Wat? Hier kun je alle uitzendingen van Altijd Wat kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 130
  • Laatste uitzending op 23-04-2013 om 21:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord