Programma gemist?

Onze uit huizenmarkt zit muurvast. Door in de alsmaar het stijgende koop- en huurprijzen naar zijn in de weinige beschikbare woningen voor de de meeste in mensen onbetaalbaar Het wordt het steeds moeilijker om op passende woonruimte te op tv van vinden. Niet alleen voor starters een maar het ook voor ouderen. Berekend is door dat van de komende decennia in Nederland, de zeker 1 miljoen extra in huizen de moeten worden bijgebouwd. Toch biedt van van de krapte op de woningmarkt juist op ook kansen.. De uit samenleving verandert. naar In 2040 bestaat Nederland voornamelijk van uit ouderen die van zo naar lang mogelijk zelfstandig willen wonen. naar Ook is door straks uit de helft van onze bevolking single. tijdens Woningcorporaties, gemeenten door en project op ontwikkelaars moeten door daarom nadenken voor wie uit ze willen bouwen en op met hoe.. Voor het eerst hebben ze de de op tv kans om anders en gericht, tijdens uit op de in toekomst te bouwen.

Ze met worden onder valse uit voorwendselen ons land binnengehaald, op tv om vervolgens van jarenlang seksueel te worden uitgebuit. in Vaak worden uit ze tijdens ook nog gebrandmerkt met in een tatoeage. Slachtoffers van op mensenhandel: ons land telt met er naar schatting op duizenden, maar hun tijdens wereld blijft naar voor ons in verborgen. Als deze vrouwen in al kunnen ontsnappen, op zijn er maar tijdens weinig die aangifte durven van te van doen. Sommigen door wacht een leven in door de illegaliteit, zonder recht op tv op hulp en het bescherming. door Vervolgens zijn ze afhankelijk van naar de liefdadigheid van pastoor een Tom in Marfo en de de morele steun tijdens van Roëlla Lieveld. Tom heeft een voor de van vrouwen tal van schuilplaatsen op in de tijdens Amsterdamse Bijlmer tijdens en Roëlla werpt op tv zich op als trouwe vriendin. het Maar van hoe krijgen deze slachtofferste midden met van tijdens bedreigingen en angst voor uitzetting tijdens weer met hun leven terug? een Nadia Moussaid gaat tijdens op zoek naar met antwoorden en oplossingen.

Superbij op versus sluipmoordenaar. Aan de de andere kant tijdens van de wereld heeft naar de naar Nederlander Bart Jan Fernhout jarenlang gewerkt een aan een naar resistente honingbij. Een de veelbelovend op tv antwoord op de massale het bijensterfte.

In uit Nederland wonen zeker 1,7 in miljoen arbeidsgehandicapten en in minder met de helft is aan de het werk. tijdens Waarom is het zo moeilijk het om deze mensen naar aan met het werk te krijgen ondanks door welwillende werkgevers en bevlogen in werknemers tijdens met een van beperking.

Er is werk op tv zat in van de bouw, maar met waar zijn de naar handjes? Dat is de op grote vraag op waar de op tv Nederlandse ondernemers nu op tv mee worstelen. In de van techniekbranche kampen zo het uit op dit moment met een tekort het tijdens van 20.000 vakmensen. De opleidingen op tv voor techniek zijn in niet populair en naar lijken ook de een aansluiting met de de werkvloer te missen. Ambassadeur op tv voor tijdens het techniekonderwijs in in Amsterdam, Ruud Porck, uit weet wel hoe dat komt: uit ouders tijdens zien hun kinderen liever werken van met hun hoofd naar dan door met hun tijdens handen. En dat terwijl op techniek nog nooit zo?n de grote naar rol jn ons met leven heeft gespeeld de en we ook nog in eens massaal moeten het vergroenen tijdens met zonnepanelen en warmtepompen. het Waarom Nederlander weer de heel snel van uit het ambacht uit moet gaan een houden.

Zo?n de 1300 minderjarige meisjes op worden in door ons land gedwongen tot door seks. Het is een in weerzinwekkend tijdens fenomeen waar bizar genoeg de veel vraag tijdens naar is. WATCH uit Nederland probeert deze kinderen weer uit door een handen te krijgen op van hun pooiers. van WATCH is een programma door van Fier, van het Centrum tegen Kinderhandel en Mensenhandel in op en Terre des op Hommes om misbruik en uitbuiting van in minderjarigen door in Nederland tegen te in gaan. WATCH Nederland wil ook een de vraag naar door seks met kinderen in stoppen en de in in personen die minderjarigen seksueel op tv uitbuiten en misbruiken ontmoedigen de en frustreren. Dat doen uit ze onder met andere met het uitpluizen op tv van verdachte seksadvertenties, met tijdens het inzetten van privédetectives op locatie, een van online lokprofielen, interventies op tv en publiciteitscampagnes.

Gemeenten naar erkennen dat er jarenlang een tijdens onwerkbaar, inefficient het stelsel van schuldhulpverlening heeft op tv bestaan. van Dit stelsel belemmert mensen om tijdens uit op tv hun schulden te komen en naar heeft tot nu de toe met te weinig de rekening gehouden met de kinderen van naar ouders op tv met schulden. En nog uit erger: het in oude stelsel veroorzaakte de zelfs meer de of nieuwe schulden. Dat moet radicaal op tv anders! De schuldenproblematiek in op Nederland rijst het de pan uit. tijdens Eén op de vijf op tv gezinnen kampt van met schulden. Een het half miljoen inwoners hebben naar last van problematische de schulden. Daarbij het hebben een kinderen van ouders met in schulden vaak ook geldproblemen. De het kans is vier door in keer zo groot dat deze kinderen van later van zelf geconfronteerd worden met naar armoede.

De een Afgelopen 20 jaar is de uit electronica de afvalberg meer naar dan verdubbeld. We moeten een minder afval produceren en als van het even van kan zoveel op tv mogelijk re-cyclen. Maar naar hoe doe je met dat als fabrikanten de producten met expres op tv zo maken dat ze maar naar beperkt meegaan? naar Ook het repareren het wordt niet makkelijk in gemaakt. De gemiddelde tijdens smartphone ziet eruit met als op tv een onneembare vesting op tv voor reparaties de en onderdelen worden uit niet geleverd. Steeds meer door consumenten eisen hun naar recht op reparatie het terug!

Fijnstof, een onzichtbaar in de lucht de maar zeer schadelijk tijdens voor onze gezondheid. op In ons land zijn uit er meerder plekken de het waar de Europese normen voor naar fijnstofconcentraties worden overschreden. Maar van de dat is nog kinderspel vergeleken tijdens bij het Poolse Krakau. van Daar hebben ze naar in te maken met fijnstofconcentraties die wel naar 6 keer naar hoger liggen. Inwoners op tv kampen er met ernstige van gezondheidsklachten en gezinnen met gaan met op tv mondkappen over een straat. Middenin uit een park in de stad door staat nu een soort uit grote smog op tv stofzuiger. Deze ?smog-free de tower? is een op object dat ontworpen in is door de door Nederlandse kunstenaar Daan het Roosegaarde. Het kunstwerk staat naar met symbool voor de strijd van van de inwoners van naar Krakau voor op frisse lucht en schone uit longen.

Wat heeft een de hond in te zoeken op de uit werkvloer? En waar een is een chief happyness naar officer een goed voor? We kennen al in langer de door werk met gerelateerde ziektes als uit stress en burnout. Nieuw onderzoek op tv wijst op een met misschien nog in wel groter probleem op de naar werkvloer. uit Het blijkt dat het veel werknemers fysiek uit misschien wel op kantoor de zitten tijdens maar mentaal afwezig zijn en met structureel onderpresteren door op de een omgeving waarin ze werken. Dat door vraagt om een van nieuwe blik op op de naar werkvloer. Er uit zijn bedrijven die hierin voorop lopen met en in het geluk van de naar werknemer voorop stellen. Als tijdens die zich goed tijdens voelen, uit zullen ze minder tijdens ziek zijn en in beter presteren. op Dat is win-win voor door werknemer en op werkgever.

Het naar gaat goed een met het toerisme in Nederland. een Steeds meer door reizigers kiezen Nederland als met bestemming. Dat is op goed tijdens nieuws voor de economie maar vooral in de binnenstad naar van onze hoofdstad zucht naar de onder de druk van de de hordes een toeristen. Het gaat daar door zelfs ten een koste van de leefbaarheid van Amsterdam. door op tv Om de druk op in de toeristische uit hot-spots te verlagen proberen toerismebureaus bezoekers op uit te verleiden ook in andere plekken in ons land naar te bezoeken. Gaat van ze dat lukken? met Liesbeth Staat in maakt een uit trip door Nederland tijdens Toerismeland.

David Koetsier, tijdens huisarts op tv uit Amsterdam Noord met kreeg het voor uit elkaar dat in in zijn buurt de de eerste rookvrije straat het werd geopend. Daarnaast zorgde hij een met voor een rookverbod op de pontjes in met achter het Centraal Station. Steeds meer de huisartsen verlaten de tijdens spreekkamer op tv en gaan in de wijk in met om gezondheidsproblemen daar aan te tijdens pakken. op tv Dagelijks zien zij van de schade van ongezonde een ongezonde door op tv leefstijl bij patiënten in hun praktijk. in Ze vinden dat op hun verantwoordelijkheid op verder uit gaat dan alleen het op tv genezen van naar patiënten onder het motto: tijdens voorkomen is beter naar dan genezen. Zo gaan een ze bijvoorbeeld de uit barricade op met voor een rookvrije van samenleving.

Het gaat met goed uit met de economie en met de werkgelegenheid neemt toe. Toch in is er een op tv hardnekkige groep op jongeren die tijdens het maar niet lukt om in aan de een baan te met komen. Dit wordt op tv wel het granieten bestand genoemd. uit De mensen door van De Harde Leerschool in tijdens weten wel raad met dit soort de jongeren. Het uit uitgangspunt is de naar sport in Rugby; een fysieke in sport waarbij respect, discipline op tv en teamgevoel belangrijke pijlers naar zijn. op Gedurende een op training van 8 door weken worden de op jongeren flink afgeknepen maar ook leren op tv in ze hoe ze zich in aan een potentiele werkgever in moeten presenteren. op tv Ze krijgen door als het ware een schop onder het de kont maar op uit wel een met de baangarantie.

Jaarlijks een wordt er voor 100 miljoen met naar euro aan medicijnen vernietigd. Medicijnen die in van nog in de verpakking zitten en in nog een in perfecte conditie zijn. van Daar is een goede uit reden voor: op de uit medicijnen worden voor een specifieke patiënt van voorgeschreven en verstrekt. met Om met misbruik en ongelukken naar te voorkomen gaan op tv medicijnen die niet met opgehaald worden of overblijven de met verbrandingsoven in. Tegelijkertijd het uit zijn er patiënten die door het met hoge eigen risico op tv hun medicijnen niet in kunnen naar betalen en ze dan door maar niet ophalen bij op tv de het apotheek. Steeds van meer huisartsen beginnen met met het opsparen van het de ongebruikte medicijnen om een ze een vervolgens te herverdelen onder patiënten uit die van ze anders niet zouden kunnen een betalen.

De tijdens Noordzee heeft op tv de toekomst. Het met moet dé grote bron worden van uit duurzame in windenergie. Naast de intensieve vaarroutes van en visserij wordt op tv in het er met grote uit windmolenparken en zeewierkwekerijen steeds drukker. uit En dan van zijn met er ook nog natuurgebieden die uit beschermd moeten op worden. Wie gaat het dat in goede op banen leiden? Daarom heeft sociaal door ondernemer Wietse van tijdens der uit Werf de Sea Ranger Service van op bedacht. Het is een internationale naar maritieme rangerdienst, op tv opgezet als maatschappelijke een onderneming. De organisatie biedt werkgelegenheid het uit aan marineveteranen om in (deels werkloze) jongeren op te leiden met tot door Sea Rangers. Na een tijdens bootcampopleiding van vijf het weken wordt het een aantal door jongeren geselecteerd als Sea uit Rangers. Deze Sea uit Rangers werken vervolgens als op een soort boswachters op met zee naar om overheden te het ondersteunen in het in beheer van beschermde zeegebieden, van visserijmanagementtaken en het het uitvoeren van landschapsrestauratie op tv onder water. Brandpunt+ op tv kijkt mee met de op tv opleiding van tijdens de eerste uit lichting van op tv de Sea Rangers.

mei 2018
24-05-2018 21:00

De kansen voor de woningmarkt

Brandpunt - De kansen voor de woningmarkt

Onze huizenmarkt zit muurvast. Door de alsmaar stijgende koop- en huurprijzen zijn de weinige beschikbare woningen voor de meeste mensen onbetaalbaar Het wordt steeds moeilijker om passende woonruimte te vinden. Niet alleen voor starters m...

22-05-2018 21:00

Gebrandmerkt en op de vlucht

Brandpunt - Gebrandmerkt en op de vlucht

Ze worden onder valse voorwendselen ons land binnengehaald, om vervolgens jarenlang seksueel te worden uitgebuit. Vaak worden ze ook nog gebrandmerkt met een tatoeage. Slachtoffers van mensenhandel: ons land telt er naar schatting duizenden...

17-05-2018 21:00

De bijenkoning

Brandpunt - De bijenkoning

Superbij versus sluipmoordenaar. Aan de andere kant van de wereld heeft de Nederlander Bart Jan Fernhout jarenlang gewerkt aan een resistente honingbij. Een veelbelovend antwoord op de massale bijensterfte.

15-05-2018 21:00

De arbeidsgehandicapte als aanwinst voor de arbeidsmarkt.

Brandpunt - De arbeidsgehandicapte als aanwinst voor de arbeidsmarkt.

In Nederland wonen zeker 1,7 miljoen arbeidsgehandicapten en minder de helft is aan het werk. Waarom is het zo moeilijk om deze mensen aan het werk te krijgen ondanks welwillende werkgevers en bevlogen werknemers met een beperking.

10-05-2018 21:05

Gezocht: vakman (m/v)

Brandpunt - Gezocht: vakman (m/v)

Er is werk zat in de bouw, maar waar zijn de handjes? Dat is de grote vraag waar de Nederlandse ondernemers nu mee worstelen. In de techniekbranche kampen zo op dit moment met een tekort van 20.000 vakmensen. De opleidingen voor techniek z...

08-05-2018 21:00

De strijd tegen seksuele uitbuiting van minderjarigen

Brandpunt - De strijd tegen seksuele uitbuiting van minderjarigen

Zo?n 1300 minderjarige meisjes worden in ons land gedwongen tot seks. Het is een weerzinwekkend fenomeen waar bizar genoeg veel vraag naar is. WATCH Nederland probeert deze kinderen weer uit handen te krijgen van hun pooiers. WATCH is een p...

03-05-2018 21:00

Gezinnen met schulden

Brandpunt - Gezinnen met schulden

Gemeenten erkennen dat er jarenlang een onwerkbaar, inefficient stelsel van schuldhulpverlening heeft bestaan. Dit stelsel belemmert mensen om uit hun schulden te komen en heeft tot nu toe te weinig rekening gehouden met de kinderen van oud...

01-05-2018 21:05

Weg met de wegwerpmaatschappij

Brandpunt - Weg met de wegwerpmaatschappij

De Afgelopen 20 jaar is de electronica afvalberg meer dan verdubbeld. We moeten minder afval produceren en als het even kan zoveel mogelijk re-cyclen. Maar hoe doe je dat als fabrikanten de producten expres zo maken dat ze maar beperkt meeg...

26-04-2018 21:05

Strijd tegen smog

Brandpunt - Strijd tegen smog

Fijnstof, onzichtbaar in de lucht maar zeer schadelijk voor onze gezondheid. In ons land zijn er meerder plekken waar de Europese normen voor fijnstofconcentraties worden overschreden. Maar dat is nog kinderspel vergeleken bij het Poolse Kr...

24-04-2018 21:00

Geluk op de werkvloer

Brandpunt - Geluk op de werkvloer

Wat heeft een hond te zoeken op de werkvloer? En waar is een chief happyness officer goed voor? We kennen al langer de werk gerelateerde ziektes als stress en burnout. Nieuw onderzoek wijst op een misschien nog wel groter probleem op de wer...

19-04-2018 21:00

Stijging toerisme in Nederland

Brandpunt - Stijging toerisme in Nederland

Het gaat goed met het toerisme in Nederland. Steeds meer reizigers kiezen Nederland als bestemming. Dat is goed nieuws voor de economie maar vooral de binnenstad van onze hoofdstad zucht onder de druk van de hordes toeristen. Het gaat daar ...

17-04-2018 21:00

Activistische huisartsen

Brandpunt - Activistische huisartsen

David Koetsier, huisarts uit Amsterdam Noord kreeg het voor elkaar dat in zijn buurt de eerste rookvrije straat werd geopend. Daarnaast zorgde hij voor een rookverbod op de pontjes achter het Centraal Station. Steeds meer huisartsen verlat...

12-04-2018 21:00

Schop Onder je Kont

Brandpunt - Schop Onder je Kont

Het gaat goed met de economie en de werkgelegenheid neemt toe. Toch is er een hardnekkige groep jongeren die het maar niet lukt om aan een baan te komen. Dit wordt wel het granieten bestand genoemd. De mensen van De Harde Leerschool weten w...

10-04-2018 21:00

Medicijnverspilling

Brandpunt - Medicijnverspilling

Jaarlijks wordt er voor 100 miljoen euro aan medicijnen vernietigd. Medicijnen die nog in de verpakking zitten en nog in perfecte conditie zijn. Daar is een goede reden voor: de medicijnen worden voor een specifieke patiënt voorgeschreven e...

05-04-2018 21:00

Sea Rangers

Brandpunt - Sea Rangers

De Noordzee heeft de toekomst. Het moet dé grote bron worden van duurzame windenergie. Naast de intensieve vaarroutes en visserij wordt het er met grote windmolenparken en zeewierkwekerijen steeds drukker. En dan zijn er ook nog natuurgebie...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Brandpunt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Brandpunt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Brandpunt bij Brandpunt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Brandpunt. Heb je een uitzending van Brandpunt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Brandpunt gemist

Actualiteitenprogramma.

Uitzending gemist van Brandpunt? Hier kun je alle uitzendingen van Brandpunt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 82
  • Laatste uitzending op 24-05-2018 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord