Programma gemist?

In Bagdad het rijdt een motorclub rond op die een voor Iraakse een begrippen iets unieks doet. De motorliefhebbers de van zijn moe van in het jarenlange bloedvergieten en willen een samen hun favoriete uit hobby uitoefenen: naar motorrijden. Tom Kleijn rijdt samen van met 180 soenieten, in sjiieten en op christenen dwars door de op tv met stad, die eerder werd door geteisterd door het bomaanslagen. Alleen: over tijdens politiek en religie mag niet de gepraat worden. Anders een ontstaat op er ruzie. Ze zijn de door praatjes van de op tv wereldleiders zat en de eisen daden. Een op nieuwe in generatie klimaatactivisten staat op en in probeert met ludieke acties uit en massale een demonstraties een de wereld te de behoeden voor een catastrofe. Liesbeth de Staats trekt een een paar dagen op met door één uit van die nieuwe demonstranten: Lena naar Hartog. door Ze is 25, eet geen een de vlees, koopt tweedehandskleren en van reist zo min op mogelijk met het vliegtuig. Waarom een denkt de ze dat de het haar wel lukt om op de wereld te het verbeteren?

Oog naar om oog in de Irak: Ze verloor tien familieleden tijdens en wil wraak: uit met Wahida uit Irak. Nu een IS verslagen is, door zijn voor haar de op tv rollen omgedraaid: zij door maakt jacht tijdens op IS-strijders en een andere religieuze extremisten op en schuwt daarbij op geen enkel middel, inclusief onthoofdingen. het van Tom Kleijn trok een naar het noorden van Irak en van zag op met eigen ogen het hoe Wahida met een klein het leger jaagt op tv op tijdens IS-leden en hun families. Gedreven van door haatgevoelens is van het voor uit deze zwarte weduwe oog op om met oog, tand om tand. * naar #MeToo in in de modellenwereld: Henk van der uit uit Aa spreekt met modellen in die het naar stilzwijgen doorbreken. Sinds de de getuigenissen tegen Weinstein breidt het tijdens met schandaal rond seksueel overschrijdend uit gedrag zich door uit. Ook in de modellenwereld staan een na uit #MeToo ook slachtoffers van op. Getuigenissen van modellen schetsen op net als in van de filmwereld door een op tv ontluisterend beeld van ongewenste in aanraking, seksuele intimidatie uit en poging tot op aanranding.

Henk van der op Aa in volgt probleemjongere Romy met die achttien de wordt en noodgedwongen van op eigen benen moet het staan. Ze is te op oud om nog door in de jeugdzorginstelling te de mogen blijven, op tv maar eigenlijk te jong uit om het een zelf te rooien. Hoe de met voorkom je dat ze op op tv straat gaat zwerven? naar Een reportage over van een simpel in maar effectief met initiatief dat zorgt dat uit de jongeren de na hun achttiende niet met in een zwart gat door vallen. * We naar zijn heel goed in op het scheiden op tv van afval, op tv maar eigenlijk heel slecht in tijdens het hergebruiken op van afval. En het dat is doodzonde, uit omdat er veel op winst te behalen op tv valt met uit afval. Aart Zeeman met duikt in tijdens de wereld van de circulaire economie, van waar afval wordt op gezien van als een goudmijn. Hoe het Nederland echt duurzaam te met uit krijgen.

Het gevecht van het Jessica Villerius uit tegen naar de Amerikaanse justitie. Ruim vier een jaar lang spit uit de documentairemaker op tv in de zaak van de een op ter dood veroordeelde Clinton het Young. De zaak van Young tijdens bereikte afgelopen tijdens week zijn climax toen een de rechter besloot in tot uit een uitstel van zijn tijdens executie. Clinton krijgt een op nieuwe hoorzitting op een basis van uit een claim die op zijn advocaten hebben in ingediend naar over valse en misleidende in verklaringen die tijdens naar het proces zijn afgelegd. met De 34-jarige Clinton wachtte door al naar meer dan zestien jaar door in een Texaanse in dodencel op zijn executie. een In de 2001 wordt de naar dan net uit 18-jarige Texaan veroordeeld op tv voor een dubbele moord. In 2013 tijdens verdiept Villerius een zich, van na haar eerste uit ontmoeting met Clinton, in zijn het zaak. Vanuit door een metalen kooi op tv vraagt de radeloze de Young de op documentairemaker hem te helpen. op Al snel op tv ontdekt ze dat de door veroordeling op louter uit indirect bewijs steunt en met aan alle in kanten rammelt. Ze raakt gegrepen naar door de vraag: uit kan hij het in wel gedaan de hebben? Jessica reisde voor in Brandpunt naar Texas van en sprak een in de dodencel met op Clinton uit aan de vooravond van de zijn executie. Ook het sprak met de documentairemaker met moeder en zus door met die al die jaren tussen hoop door en vrees tijdens hebben geleefd en een nu eindelijk na 16 de een jaar een lichtpuntje hebben. 'De de laatste kans' naar is de eerste reportage tijdens die Jessica de Villerius voor het de achtergrondprogramma Brandpunt maakt. De zaak met met staat symbool voor al die veroordeelden van in van een Amerikaanse dodencel tijdens met rammelende naar zaken. Sinds september met 2017 is de documentairemaker één uit van de zes gezichten door van op het KRO-NCRV-programma.

Aart met Zeeman en de vermiste kinderen het door van Colombia. Samen met Marcia naar Engel en Fiona Teggatz op tv van met Plan Angel op reist de verslaggever naar Bogota om naar biologische ouders te op tv helpen eindelijk van hun verdwenen in kinderen te vinden. het De twee van Nederlandse vrouwen zijn de laatste de hoop van door veel moeders die al decennia door tevergeefs op op zoek zijn. Gewapend het met met een wattenstaafje en een buisje trekken op tv ze in door Colombia om DNA het te verzamelen dat een ze in een grote de databank stoppen. En uit dan is het tijdens wachten door op misschien een match. Liesbeth tijdens Staats en onze op tv aanhoudende het strijd tegen het de water. Hoe we op een tijdens slimme manier samen van met de uit natuur tijdens droge voeten weten te op tv houden. De verslaggever in gaat ook uit bij zichzelf te rade, want volgens een de overheid kan met op tv de burger wel het wat meer doen. Omdat in diezelfde overheid al met jaren het de water onder controle heeft, zijn naar we een beetje vergeten tijdens wat ook al naar uit weer de gevaren zijn van onder in NAP leven. Staats van over het eigen initiatief en de met gevaren van naar water.

Tom Kleijn naar duikt in de van bizarre wereld met van Syriërs die zich terug een op tv laten smokkelen naar Syrië. Als er met met geen boot is steken ze noodgedwongen een zwemmend de grens uit de over. De Brandpunt-verslaggever reisde uit in het de kielzog van een Syrische vluchteling van uit Duitsland die tot naar het uiterste gaat naar op om zijn familie weer te van zien. Hij van trof een groep vluchtelingen de bij de in Turkse grens uit die met gevaar voor door eigen leven een naar Syrië proberen te tijdens komen. In Brandpunt op tv het verhaal waarom Syrische op tv vluchtelingen geen andere op weg zien dan illegaal naar de terug te keren naar hun vaderland. Henk tijdens van het der Aa duikt met in de wereld van verwaarloosde op tv tijgers en leeuwen. van Als de enige in Europa vangt op tv Nederland tijdens afgedankte katachtigen op in particuliere centra. tijdens In Polen tijdens stuit door hij op een illegaal fokcentrum uit waar onder erbarmelijke van omstandigheden tijgers, leeuwen het en luipaarden verblijven. de Waar komen op tv al die afgedankte door exotische dieren tijdens vandaan en waarom is van Nederland eigenlijk een uit opvangland geworden?

Temidden door van oorlogsweld en in vluchtelingenstromen bouwen drie Koerdische tijdens vrouwen mee aan hun een droomland op tv Koerdistan. Shapol, Bahar en Beri van komen alle drie op tv uit op tv Nederland en hebben besloten het om terug te uit keren door naar hun gewenste vaderland. op De Koerden zijn het op tv grootste volk naar zonder eigen staat door en willen tijdens met een referendum een laten weten dat ze op op de puinhopen van het IS een eigen van land wensen. in Aart Zeeman was het in Erbil en zag in hoe vrouwen een voortrekkersrol een hebben bij in het verwezenlijken van op tv de Koerdische tijdens droom. * Liesbeth Staats op tv gaat op van zoek naar de toekomst van door door de boer in Nederland. Brusselse uit regels en lage naar prijzen een zorgen ervoor dat de op tv veehouders in Nederland het op moeilijk hebben en veel het bedrijven moeten het sluiten. De knellende met marges maken ook een heel veel een creativiteit los en op tv leiden tot het allerlei verrassende oplossingen, zoals bijvoorbeeld kamelenmelk in in plaats van van van koeienmelk.

We are here. door Ze op tv mogen niet blijven en kunnen de niet weg, maar op tv ze van zijn er wel. het De uitgeprocedeerde op tv voetballers van FC We Are Here in met in Amsterdam. In naar afwachting van hun de papieren trekken ze van uit kraakpand naar kraakpand voor onderdak. van door Voor hun dagelijkse onderhoud zijn ze in op tv afhankelijk van vrijwilligers. Henk van der op tv Aa duikt op tv in de wereld van in deze asielzoekers de en ziet hoe met voetbal ze op de de van been houdt. Een verhaal het over veerkracht van en uithoudingsvermogen. * in Wilde Stad. Aart Zeeman gaat met naar de Amsterdamse stadsecoloog het op safari de in de een hoofdstad. De op tv natuur rukt op tijdens in de stad. In de het kielzog van met de mens trekt nu tijdens ook het het dier naar het de stad. Waar de tijdens reiger zich op tv vroeger ophield bij de sloot, het is hij tegenwoordig te door vinden met in de grachtengordel. Naast op de zegeningen van meer naar het groen ligt er op ook een gevaar op de loer. de Invasieve exoten door dreigen inheemse soorten een te tijdens verdringen.

Brandpunt de is in zijn de geheel gewijd aan de opwarming uit van van de aarde. De van klimaatverandering is een op van de in grootste problemen van door onze tijd, maar wat betekent tijdens dat concreet? in Wat is de invloed op een het dagelijkse leven met van mensen? met In door Nederland lijkt de klimaatopwarming een het abstract gegeven, een maar in de Noordelijke de IJszee is het een door realiteit een van alledag. Sacha de naar Boer trekt naar Spitsbergen, op tv op tv de plek waar naar de aarde het snelst met opwarmt en in de temperatuur al 78 maanden naar ruim boven het tijdens gemiddelde ligt. Sacha tijdens ontdekt hoe regen uit het leven van de de uit Spitsbergers op zijn tijdens kop zet en Nederlands erfgoed dreigt naar te naar vergaan.

Moeten in we onze kinderen blootstellen op aan van alternatieve geneeswijzen? En uit in 2030 wordt China wereldkampioen het voetbal, dat staat vast het voor door de Chinese premier Xi op tv Jinping.

Files, op het lijkt een niet op tv te stoppen in probleem waar maar geen door oplossing het voor komt en het gevecht de van een Palestijnse van eenling tegen van een van de machtigste op militaire grootmachten ter wereld. de Met: tijdens Nederland verstopt door file. door Het lijkt van een niet naar te stoppen probleem waar maar geen de oplossing voor in komt. Het zijn naar vooral de incidenten op tv met naar vrachtwagens die de Nederlandse in snelwegen doen verstoppen. Klapbanden, afgevallen door lading, de scharende vrachtwagens. Het naar zijn voorvallen met rampzalige op gevolgen voor de doorstroming. in De op tv berging neemt tijdens vaak uren in beslag en het vooral in de spits door is het tijdens fileleed de dan niet meer te overzien. Aart naar naar Zeeman ging op een pad met de bergingsteams van Rijkswaterstaat in en zag hoe in een meer asfalt niets gaat oplossen. * op tv in Nederlander daagt Israëlische uit luchtmacht. In de door zomer van 2014 met gooit de Israëlische de luchtmacht een bom de op een woonhuis in Gaza. Zes door leden tijdens van een Palestijnse tijdens familie komen om. met Het is op een bombardement dat niet het geruisloos de met geschiedenis in zal gaan. Een van van de overgebleven op tv familieleden woont namelijk in op Nederland en met begint een rechtszaak uit tegen de top van een het Israëlische van leger. Het gevecht van een een van Palestijnse eenling tegen een door van de machtigste militaire uit grootmachten ter op tv wereld.

Vanavond in Brandpunt: De met op tv Wereld Gezondheid Organisatie heeft gameverslaving in nu, op tv net als gokken, op erkend als een officiële gedragsziekte. De op tv op tv gevolgen van gameverslaving zijn groot: een Jongeren die nachten de doorhalen, door vergeten te eten naar en hun vrienden het inruilen voor de met computer. Maar waarom zijn het sommige computerspelletjes zo van verslavend? En wat door is op tv precies de rol van van de game de industrie zelf? En: misbruik in de naar boeddhistische gemeenschap. door Wierook, meditatie, een door goedlachse monnik op tv en vooral veel een zen. Een vredelievende knuffelreligie. in Dat is het in beeld dat we de van met het boeddhisme met hebben. naar Maar het heeft ook een hele door andere kant, op waar een nauwelijks over wordt gesproken: van een wereld van de machtsmisbruik, seksueel misbruik tijdens en door geweld. Hoe een religie een guru’s en van monniken vrij spel in geeft.

Met: Nederland het is wereldkampioen in tijdens het afslanken van kinderen. naar met Liesbeth Staats onderzoekt in van Amsterdam een nieuw medisch de fenomeen. * met Wanneer besluit je op tv om je op tv dierbare te laten sterven? tijdens Met: Achter naar de voordeur tegen overgewicht. de We hebben in Nederland op tv een opmerkelijk met record gevestigd. We in zijn wereldkampioen door geworden in het met afslanken van kinderen. de Het zou komen in door netwerkgeneeskunde: niet alleen de arts in bemoeit van zich met de in gezondheid, maar iedereen die bij naar een het kind betrokken op tv is. De school, de een gemeente, de sportvereniging in en desnoods de buurvrouw. op Er op wordt zelfs gedacht dat op in deze wijze het ook andere met welvaarstziekten, zoals ouderdomssuikerziekte en hart- met en met vaatziekten, kunnen worden aangepakt. Liesbeth Staats door door onderzoekt in Amsterdam een nieuw medisch van fenomeen. * tijdens Waardig sterven. in Wanneer besluit je door om je dierbare te door laten sterven? Steeds een meer families worstelen met door in die vraag, bijvoorbeeld als gevolg van tijdens uit dementie. Een enkeling door krijgt daar al op zeer jonge in leeftijd mee naar te maken, zoals door de in 32-jarige Roy Nelissen. Zijn ouders op willen beslissen over zijn op tv levenseinde, maar mogen in dat niet. Of uit de de 84-jarige Jac Schijvenaars van die lijdt uit aan Alzheimer. Hij tekende een tijdens wilsverklaring om niet op te het hoeven eindigen als op tv een kasplantje. Maar op tv mag je die in beslissing als familie dan naar nog wel nemen? Brandpunt volgde op twee families die op tv vechten voor een een waardige dood van op tv hun in dierbare.

Met:Donorkinderen die willen naar weten van wie hun familie is. Voor in die naar kinderen is er de speciaal een DNA-databank opgericht waar met uit het volgens hen op een rommeltje is. Donorkind Ester speurt met samen op met lotgenoten naar haar broe... van een Met:Donorkinderen die willen weten van wie hun familie op is. Voor die kinderen is in naar er speciaal een DNA-databank opgericht waar een het uit volgens hen een rommeltje de is. Donorkind Ester speurt van in samen met lotgenoten naar met haar broers een en zussen. Tientallen miljarden dollars met gaan een er in om: bedrijven een als Airbnb en Uber, die met de door oude economie door in mekaar schudden. het De oprukkende deeleconomie: zegen of een uit vloek? Liesbeth Staats de dompelt zich door onder naar in de klusjeseconomie van New van York. En met de prestatiedruk op middelbare scholen van is het soms zo erg, dat in jongeren van soms nog door geen 15 jaar het oud opgebrand raken. naar een Ze krijgen privé en school niet uit langer gecombineerd en van eindigen in naar een burn-out. Hoe de voorkom naar je dat de jongeren van bezwijken onder de druk van op tv het het als maar op tv presteren?

november 2017
14-11-2017 20:30

Bagdad Bikers en De nieuwe klimaatactivist

Brandpunt - Bagdad Bikers en De nieuwe klimaatactivist

In Bagdad rijdt een motorclub rond die voor Iraakse begrippen iets unieks doet. De motorliefhebbers zijn moe van het jarenlange bloedvergieten en willen samen hun favoriete hobby uitoefenen: motorrijden. Tom Kleijn rijdt samen met 180 soeni...

07-11-2017 20:30

Oog om oog in Irak en #MeToo in de modellenwereld

Brandpunt - Oog om oog in Irak en #MeToo in de modellenwereld

Oog om oog in Irak: Ze verloor tien familieleden en wil wraak: Wahida uit Irak. Nu IS verslagen is, zijn voor haar de rollen omgedraaid: zij maakt jacht op IS-strijders en andere religieuze extremisten en schuwt daarbij geen enkel middel, i...

31-10-2017 20:30

Op eigen benen en de waarde van afval

Brandpunt - Op eigen benen en de waarde van afval

Henk van der Aa volgt probleemjongere Romy die achttien wordt en noodgedwongen op eigen benen moet staan. Ze is te oud om nog in de jeugdzorginstelling te mogen blijven, maar eigenlijk te jong om het zelf te rooien. Hoe voorkom je dat ze op...

24-10-2017 20:25

De laatste kans

Brandpunt - De laatste kans

Het gevecht van Jessica Villerius tegen de Amerikaanse justitie. Ruim vier jaar lang spit de documentairemaker in de zaak van de ter dood veroordeelde Clinton Young. De zaak van Young bereikte afgelopen week zijn climax toen de rechter besl...

17-10-2017 20:25

DNA als laatste kans en Natte voeten

Brandpunt - DNA als laatste kans en Natte voeten

Aart Zeeman en de vermiste kinderen van Colombia. Samen met Marcia Engel en Fiona Teggatz van Plan Angel reist de verslaggever naar Bogota om biologische ouders te helpen eindelijk hun verdwenen kinderen te vinden. De twee Nederlandse vrouw...

10-10-2017 20:25

Terugsmokkelen naar Syrië en Nederland opvangland voor tijgers en leeuwen

Brandpunt - Terugsmokkelen naar Syrië en Nederland opvangland voor tijgers en leeuwen

Tom Kleijn duikt in de bizarre wereld van Syriërs die zich terug laten smokkelen naar Syrië. Als er geen boot is steken ze noodgedwongen zwemmend de grens over. De Brandpunt-verslaggever reisde in het kielzog van een Syrische vluchteling ui...

03-10-2017 20:25

Brandpunt

Brandpunt - Brandpunt

Actualiteitenprogramma.

26-09-2017 20:25

Droomland Koerdistan en Boer zoekt toekomst

Brandpunt - Droomland Koerdistan en Boer zoekt toekomst

Temidden van oorlogsweld en vluchtelingenstromen bouwen drie Koerdische vrouwen mee aan hun droomland Koerdistan. Shapol, Bahar en Beri komen alle drie uit Nederland en hebben besloten om terug te keren naar hun gewenste vaderland. De Koerd...

19-09-2017 20:25

Brandpunt

Brandpunt - Brandpunt

We are here. Ze mogen niet blijven en kunnen niet weg, maar ze zijn er wel. De uitgeprocedeerde voetballers van FC We Are Here in Amsterdam. In afwachting van hun papieren trekken ze van kraakpand naar kraakpand voor onderdak. Voor hun dage...

12-09-2017 20:25

Brandpunt is in zijn geheel gewijd aan de opwarming van de aarde. De klimaatverandering is een van de grootste problemen van onze tijd, maar wat betekent dat concreet?

Brandpunt - Brandpunt is in zijn geheel gewijd aan de opwarming van de aarde. De klimaatverandering is een van de grootste problemen van onze tijd, maar wat betekent dat concreet?

Brandpunt is in zijn geheel gewijd aan de opwarming van de aarde. De klimaatverandering is een van de grootste problemen van onze tijd, maar wat betekent dat concreet? Wat is de invloed op het dagelijkse leven van mensen? In Nederland lijkt...

05-09-2017 20:25

Hoe China een voetbalgrootmacht probeert te worden en Liesbeth Staats duikt in de wereld van alternatieve geneeswijzen

Brandpunt - Hoe China een voetbalgrootmacht probeert te worden en Liesbeth Staats duikt in de wereld van alternatieve geneeswijzen

Moeten we onze kinderen blootstellen aan alternatieve geneeswijzen? En in 2030 wordt China wereldkampioen voetbal, dat staat vast voor de Chinese premier Xi Jinping.

20-06-2017 20:30

Nederland verstopt door files en het gevecht van een Palestijnse eenling tegen een van de machtigste militaire grootmachten.

Brandpunt - Nederland verstopt door files en het gevecht van een Palestijnse eenling tegen een van de machtigste militaire grootmachten.

Files, het lijkt een niet te stoppen probleem waar maar geen oplossing voor komt en het gevecht van een Palestijnse eenling tegen een van de machtigste militaire grootmachten ter wereld. Met: Nederland verstopt door file. Het lijkt een niet...

13-06-2017 20:30

Misbruik in de boeddhistische gemeenschap en de verslavende werking van computerspelletjes

Brandpunt - Misbruik in de boeddhistische gemeenschap en de verslavende werking van computerspelletjes

Vanavond in Brandpunt: De Wereld Gezondheid Organisatie heeft gameverslaving nu, net als gokken, erkend als een officiële gedragsziekte. De gevolgen van gameverslaving zijn groot: Jongeren die nachten doorhalen, vergeten te eten en hun vr...

06-06-2017 20:30

Brandpunt

Brandpunt - Brandpunt

Met: Nederland is wereldkampioen in het afslanken van kinderen. Liesbeth Staats onderzoekt in Amsterdam een nieuw medisch fenomeen. * Wanneer besluit je om je dierbare te laten sterven? Met: Achter de voordeur tegen overgewicht. We hebben i...

30-05-2017 20:30

De oprukkende deeleconomie van New York, een vloek of een zegen? De stress op middelbare scholen neemt toe en steeds mee donorkinderen willen weten wie hun familie is

Brandpunt - De oprukkende deeleconomie van New York, een vloek of een zegen? De stress op middelbare scholen neemt toe en steeds mee donorkinderen willen weten wie hun familie is

Met:Donorkinderen die willen weten wie hun familie is. Voor die kinderen is er speciaal een DNA-databank opgericht waar het volgens hen een rommeltje is. Donorkind Ester speurt samen met lotgenoten naar haar broe... Met:Donorkinderen die wi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Brandpunt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Brandpunt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Brandpunt bij Brandpunt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Brandpunt. Heb je een uitzending van Brandpunt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Brandpunt gemist

Actualiteitenprogramma.

Uitzending gemist van Brandpunt? Hier kun je alle uitzendingen van Brandpunt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 44
  • Laatste uitzending op 14-11-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord