Programma gemist?

We are here. van Ze mogen niet door een blijven en kunnen niet tijdens weg, maar het ze zijn er wel. De uitgeprocedeerde door uit voetballers van FC We Are Here uit naar in Amsterdam. In afwachting van door hun papieren trekken de ze van kraakpand naar van kraakpand voor onderdak. op Voor hun dagelijkse op onderhoud zijn tijdens ze een afhankelijk van vrijwilligers. met Henk van der in Aa duikt in de wereld van met deze het asielzoekers en ziet het hoe voetbal een ze op de been houdt. met Een verhaal de over veerkracht en tijdens uithoudingsvermogen. * Wilde door Stad. Aart het Zeeman gaat met met de Amsterdamse stadsecoloog op op safari in de hoofdstad. De op natuur uit rukt op van in de stad. In het het kielzog van een de mens trekt naar nu ook het dier op naar de stad. Waar het de reiger zich in de vroeger ophield bij een de sloot, is hij uit tegenwoordig te vinden een in de grachtengordel. Naast de met zegeningen van uit meer uit groen ligt er ook op tv een gevaar op de loer. met Invasieve exoten de dreigen inheemse soorten te een op tv verdringen.

Brandpunt met is in van zijn geheel gewijd aan de opwarming tijdens tijdens van de aarde. uit De klimaatverandering is op een van de grootste problemen de van onze tijd, maar een wat een betekent dat concreet? Wat is in de invloed naar op het op dagelijkse leven van een mensen? In Nederland lijkt door de tijdens klimaatopwarming een abstract gegeven, maar in op tv de Noordelijke IJszee op is het door een realiteit van naar alledag. van Sacha de Boer trekt naar tijdens Spitsbergen, door de plek waar de aarde het naar snelst naar opwarmt en de een temperatuur al de 78 maanden ruim boven het gemiddelde een door ligt. Sacha ontdekt hoe regen tijdens het leven door van de Spitsbergers op naar zijn kop tijdens zet en Nederlands erfgoed dreigt van te tijdens vergaan.

Moeten we onze met kinderen met blootstellen aan alternatieve geneeswijzen? En in een in 2030 wordt naar China wereldkampioen voetbal, dat staat vast uit voor de naar Chinese premier een Xi Jinping.

Files, van het lijkt een niet de te stoppen probleem waar door maar in geen oplossing op tv voor komt en in het gevecht van een Palestijnse uit eenling een tegen een van de een machtigste militaire grootmachten van ter wereld. Met: Nederland van verstopt een door file. Het lijkt met een niet te stoppen probleem tijdens waar maar geen uit oplossing voor op komt. Het zijn vooral het de incidenten met met vrachtwagens die een de Nederlandse tijdens snelwegen doen van verstoppen. Klapbanden, afgevallen lading, van scharende vrachtwagens. naar Het zijn voorvallen met rampzalige gevolgen de voor de in doorstroming. De berging uit neemt vaak uren in door een beslag en vooral in de tijdens spits is het een fileleed door dan niet meer te van overzien. Aart Zeeman ging het op pad met uit de bergingsteams van Rijkswaterstaat tijdens en zag hoe een een meer asfalt niets gaat oplossen. * tijdens Nederlander met daagt Israëlische luchtmacht. met In de in zomer van 2014 gooit de naar Israëlische luchtmacht een bom de op een de woonhuis tijdens in Gaza. Zes leden van een naar Palestijnse familie komen in met om. Het is een bombardement dat op niet geruisloos de naar uit geschiedenis in zal gaan. een Een van de tijdens overgebleven familieleden een woont namelijk in Nederland en met begint een rechtszaak op tegen de top naar van het uit Israëlische leger. Het tijdens gevecht van met een Palestijnse eenling tegen uit een van de de machtigste militaire grootmachten uit ter wereld.

Vanavond op in Brandpunt: De Wereld de Gezondheid Organisatie van heeft gameverslaving nu, net als gokken, uit erkend als uit een officiële gedragsziekte. De het gevolgen van gameverslaving uit een zijn groot: Jongeren naar die nachten doorhalen, vergeten op tv te het eten en hun tijdens vrienden inruilen voor de computer. Maar met tijdens waarom zijn sommige computerspelletjes zo verslavend? uit En op tv wat is precies de rol tijdens met van de game door industrie zelf? En: misbruik een in de boeddhistische gemeenschap. Wierook, meditatie, van tijdens een goedlachse monnik en van vooral veel zen. Een vredelievende door knuffelreligie. Dat een is het beeld de dat het we de van het boeddhisme op tv hebben. Maar op tv het heeft ook op tv een hele andere kant, op tv waar nauwelijks over op tv wordt gesproken: een naar wereld van machtsmisbruik, naar seksueel in misbruik en in geweld. Hoe een naar religie guru’s en monniken vrij spel met met geeft.

Met: Nederland de is wereldkampioen in het uit afslanken van kinderen. met Liesbeth Staats onderzoekt door in Amsterdam een met nieuw op tv medisch fenomeen. * naar Wanneer besluit je om in je op dierbare te laten sterven? Met: het Achter door de voordeur tegen op overgewicht. We hebben in tijdens Nederland een met opmerkelijk record gevestigd. We zijn in wereldkampioen geworden in het op afslanken van kinderen. een Het zou een komen op tv door netwerkgeneeskunde: niet tijdens alleen de arts op tv bemoeit zich met de uit gezondheid, maar iedereen door die bij de het kind betrokken naar is. De school, de de gemeente, de een sportvereniging en desnoods de buurvrouw. van Er wordt naar zelfs gedacht dat op deze uit wijze ook andere op tv welvaarstziekten, het zoals ouderdomssuikerziekte en hart- en het vaatziekten, kunnen op worden aangepakt. Liesbeth van Staats onderzoekt in op tv Amsterdam een uit nieuw medisch fenomeen. * Waardig de sterven. Wanneer uit besluit je om tijdens je door dierbare te laten sterven? de Steeds meer families in worstelen met die vraag, bijvoorbeeld op tv in als gevolg van dementie. Een met enkeling krijgt daar al de op zeer met jonge de leeftijd mee te maken, zoals de in 32-jarige Roy een Nelissen. Zijn ouders in willen beslissen over op zijn levenseinde, maar mogen de dat niet. Of op de 84-jarige tijdens Jac Schijvenaars die lijdt op naar aan Alzheimer. Hij tekende een wilsverklaring naar op tv om niet te hoeven het eindigen als van een kasplantje. Maar met mag je die op beslissing als familie dan nog wel de nemen? uit Brandpunt volgde twee het families die vechten met voor een waardige door dood van hun een dierbare.

Met:Donorkinderen die willen door weten wie hun van familie is. Voor uit die met kinderen is er speciaal een tijdens DNA-databank de opgericht waar het volgens naar hen een rommeltje is. door Donorkind op tv Ester speurt samen met lotgenoten de naar van haar broe... op Met:Donorkinderen die willen weten een wie hun familie is. Voor op die in kinderen is er speciaal naar een DNA-databank opgericht waar in naar het volgens hen het een rommeltje is. Donorkind Ester met speurt samen van met lotgenoten naar haar op tv broers de en zussen. Tientallen miljarden dollars het gaan er van in om: op bedrijven als Airbnb een en Uber, die met de oude economie door op mekaar schudden. De oprukkende deeleconomie: de zegen een of een vloek? Liesbeth door Staats op tv dompelt zich onder in de klusjeseconomie een door van New York. En de de prestatiedruk op middelbare tijdens scholen is soms zo met erg, dat jongeren de in van soms nog geen 15 jaar op oud opgebrand het raken. Ze krijgen privé op tv en school in niet langer in gecombineerd en in eindigen in een burn-out. op tv Hoe voorkom je dat de in het jongeren bezwijken onder de druk in van het naar als maar naar presteren?

Een een bijzondere oproep van uit de Brabantse rechters. Help ons op want we kunnen de de werkdruk uit niet op aan. Normaal gesproken roert de door rechterlijke macht zich de het niet, maar de van aanhoudende Brabantse drugsoorlog uit dwingt ze tot dez... Brabantse met rechters overbelast Een bijzondere met oproep van op de Brabantse rechters. Help ons door want we kunnen door de tijdens werkdruk niet tijdens aan. Normaal gesproken roert de door rechterlijke macht op zich op tv niet, maar de aanhoudende Brabantse tijdens drugsoorlog dwingt ze tot naar deze opmerkelijke op stap. uit Ze zeggen dit het tegen Aart Zeeman, die bij hoge de uitzondering door een week in achter de schermen mag kijken bij op de rechtbank op tv Brabant-Zeeland. Hij ziet de een hoe politie en Justitie in op tv hun jacht op het de georganiseerde misdaad door alle registers in opentrekken, en bij de door rechtbank in de dossiers zich opstapelen Trump en op de rode knop Oplopende met spanningen tussen Noord-Korea uit en Amerika. door Kernproeven in de Chineze zee. op tv tijdens President Trump die op uit twitter aankondigt: kom maar op in met die nieuwe op wapenwedloop. We op dachten dat door na de val van op de Muur naar de dreiging van uit een kernoorlog weg van was, maar door ineens is die daar weer. het Henk van van der Aa vraagt van zich af: Hoe makkelijk naar in is het voor Trump om in zo’n het oorlog te beginnen? En wie houdt op tv tijdens hem van die op tv rode knop af?

Pas op de voor de tijdens wolf De terugkeer van wolf is tijdens een met kwestie van tijd. de Onlangs werd er weer uit eentje dood gevonden. Een een mannetje de dat helemaal uit Duitsland de was komen lopen. met In het grensgebied het wonen op tv al zo’n 100 wolven e... van Pas op op tv voor de wolf De terugkeer de van wolf is in een kwestie de van tijd. Onlangs werd door er met weer eentje dood gevonden. het Een mannetje dat helemaal uit de Duitsland was uit komen lopen. In met het grensgebied uit wonen al zo’n 100 wolven van het en het is dan ook uit wachten op met de eerste het roedel in de Hollandse polder. met Bij uit onze oosterburen geniet met het roofdier de een beschermde status en met kan hij zijn goddelijke op tv gang in gaan. Voor natuurliefhebbers de kroon door op hun werk, op tv door maar voor schapenhouders een bloederig schouwspel het van aangevreten dieren. naar Hoe met op de wolf uit om te met gaan? Lessen van een door bezorgde buur De van kinderen van Azov Met leuzen als op ‘dood van de Russen’ en ‘leg Moskou naar in puin’ worden Oekraïense de naar kinderen ingewijd in de door wereld van het op tv ultranationalistische met vrijwilligersbataljon Azov. Collega’s van van ons kregen het exclusief toegang tot het zomerkamp van van op de Azov-brigade. Ze zagen de Oekraïense in kinderen afgeknepen van en gedrild worden voor op de op tv strijd tegen Rusland. Profiel webblog GeenStijl Wat naar is er tijdens aan de hand door met GeenStijl? een De internetsite die de 14 jaar geleden begon uit als de uit Pietje Bel van op het internet en tijdens zich ontwikkelde tot in Robin Hood uit van de burger van kan nu rekenen op tv op een ministerieel boycot. Sommigen het zijn door van mening dat Geenstijl van zich schuldig gemaakt uit gemaakt aan het op oproepen tot op tv digitale verkrachting? Kwestie op van smaak of wordt GeenStijl op nu een zelf weggejorist?

Met: van Twaalf notoire overlastgevers op worden in Den Helder van begeleid door oud-mariniers en het een naar profiel over van een zondagskind op met missie, Johnny de Mol. Met: het Hoe krijg het je draaideurcriminelen op het de rechte pad? Er is op een groep overlastgevers op tv die praktisch onbereikbaar naar uit is voor overheden en hulpverleners. Draaideurcriminelen, van jarenlang actief in in de criminaliteit, verslaafd de in aan drugs, grote schulden en niet van uit gewend aan normaal werk. In een Den Helder denken ze de toch een manier van te hebben gevonden van om het deze probleemgevallen weer een op het rechte pad met te op krijgen. Twaalf notoire probleemgevallen worden door daar begeleid door oud-mariniers. uit Bij het hoge uitzondering uit lieten ze een cameraploeg naar van Brandpunt toe. op tv * De Mol in de actie. Hij is in de lieveling van in de roddelbladen en in vooral goed voor verhalen tijdens over van buitenissige feestjes door en de zoveelste nieuwe scharrel. Succesvol op tv presentator en het telg uit Neerlands bekendste op tv televisiefamilie: een Johnny de Mol. op tv Wat u met eigenlijk niet weet is met dat De Mol het sinds kort een missie uit heeft. Hij wil uit de wereld iets van beter maken en door is daarmee begonnen op van het een Griekse Lesbos. Kijkt het een naar in een profiel over een Mol met naar tijdens een missie. Wie is met De Mol? Een profiel in over een zondagskind op in het missie.

Slachting op de door Veluwe. een Waarom de door jagers in opstand door komen tegen de massale jacht de op edelherten. En: reportage de over op de holocaust-industrie. Hoe normaal is naar een in selfie voor de gaskamers van uit Auschwitz? Met: met Het hert als de schietschijf. van De edelherten worden op grote de schaal afgeschoten op de naar Veluwe. De provincie in Gelderland oefent stevige op druk op tv uit om het zoveel mogelijk dieren te schieten. de De met aantallen en de met manier waarop gejaagd een moet worden, zorgt voor woede. De tijdens kritiek op komt uit onverwachte hoek. met Collega Aart Zeeman trof het eens niet opgewonden op tv in dierenactivisten, maar boze jagers. Zij het verzetten zich tegen de op massale uit jacht op het naar edelhert. Deze week staan we tijdens weer op tv stil bij alle in slachtoffers van de Tweede met Wereldoorlog. uit We gaan herdenken, door maar hoe doen we dat eigenlijk tijdens een tegenwoordig? De holocaust lijkt steeds het meer een de dagje uit, een beleving: van een selfie voor de met gaskamer van of even kijken waar met Schindlers’s list is opgenomen. een Collega Henk van van der Aa trok een naar het uit hart van op tv de holocaust-industrie en op zag hoe Auschwitz van een van herinneringsplek de een toerstische een attractie is geworden

Bizarre moord naar op Nederlander In door Brandpunt een reportage over van de bizarre door moord op de Nederlander Peet naar van Es naar in Zuid-Afrika. Op 8 met door april wordt hij met op zijn boerderij naar op gruwelijke wijze vermoord. Het verhaal met slaat de i... Met: Bizarre een moord op Nederlander. in Een reportage over door de bizarre moord met op de Nederlander door Peet van Es tijdens in Zuid-Afrika. Op 8 in april wordt hij op door zijn boerderij uit op gruwelijke wijze vermoord. door Het verhaal met slaat tijdens in als een bom. Wat tijdens is op tv het verhaal achter deze moord? op tv En wat zegt die op over in de huidige situatie naar in Zuid-Afrika? Samen een met theatermaker en cabaretier uit Justus van in Oel, een goede vriend van tijdens de de vermoorde Peet van Es, onderzoekt de Brandpunt deze zaak. met het * Doorgefokt Vechthonden zijn populairder dan ooit. op tv En gevaarlijker, in omdat ze doorgefokt van worden tot door ware vechtmachines, die gewoon met op straat rondlopen. Met naar tijdens alle ernstige gevolgen van dien. De naar slag om Mosul naar van Aart Zeeman is in Mosul, Irak. in het Daar wordt hard gevochten op wordt om IS te op tv verdrijven. Een reportage van over de slag het om op Mosul.

Het op tv land van Marine In een uit Brandpuntspecial aan met de vooravond een van de spannende presidentsverkiezingen trekt Liesbeth met naar Staats door Frankrijk op en ziet hoe de extreem-rechtse partij op uit Front National nu meer dan ooit van kans... door Het land van in Marine In een Brandpuntspecial tijdens aan de op tv vooravond van de spannende presidentsverkiezingen trekt in Liesbeth Staats door van op tv Frankrijk en ziet hoe de extreem-rechtse de partij Front National een nu meer op dan ooit kans maakt op van de presidentsverkiezingen te winnen. Liesbeth heeft met een naar exclusief interview met Jean-Marie Le in Pen, de een oprichter van Front National, naar over de vadermoord door van zijn dochter het met Marine. Op een partijbijeenkomst met met Marine Le Pen ziet tijdens ze van hoe het familiebedrijf Front National tijdens naar opereert. En Liesbeth krijgt toegang tot tijdens één de van de beruchte Parijse door voorsteden, op tv de banlieu.

Eind maart tijdens werd op tijdens de actiedag van Giro 555 van voor uit de slachtoffers van een de hongersnood in Afrika ruim door met 30 miljoen euro ingezameld. naar Hoe kan dat van geld snel en doeltreffend besteed door worden in het in rampgebied waar het van vaak erg het onveilig het is. Aart Zeeman bericht vanuit tijdens Somalië, een van op tv tijdens de landen waar op tv veel mensen ernstig ondervoed zijn, over de de manier waarop met de hulpverlening op in zijn werk de gaat. van Ook een portret uit van Paul Polman, op de baas van Unilever, dat vorige tijdens de week zijn marginemerken door verkocht en mogelijk naar naar het buitenland vertrekt. Polman uit wordt op tv wel de 'groenste CEO naar van Nederland' en met 'Groene Paul' genoemd. Hoe uit terecht door is het label van op tv duurzaamheid dat op tv op hem wordt geplakt. Verder: Groningen met onder met het maaiveld. De een grond trilt en beeft er naar al in jaren, er zijn duizenden gedupeerden naar en in miljarden aan schade. Maar toch weten door we nog op steeds niet wat er door echt in die met grond gebeurt. met Want naast de met gasbevingen, zijn er uit spontane uit verzakkingen, grondwater dat het ineens omhoog komt, verzilting. tijdens Misschien is tijdens het probleem nog wel veel groter het dan gedacht. met Waarom wil de tijdens overheid uit niet weten wat er tijdens zich afspeelt onder het op tv maaiveld? Henk het van der Aa reist op af naar met Groningen.

Hufters in de de lucht: De toenemende verhuftering de in een de lucht. Roken, zuipen en het uit zelfs vechten, het lijkt de in normaalste zaak van op tv wereld geworden door in een vliegtuig. met Piloten en tijdens stewardessen worden op tv steeds vaker geconfr... in Hufters in de lucht: De toenemende op verhuftering in de lucht. het Roken, zuipen van en zelfs vechten, het uit lijkt de normaalste in zaak van de wereld geworden in naar een naar vliegtuig. Piloten en naar stewardessen worden steeds vaker een geconfronteerd met van agressie aan in boord. Waarom alcohol naar op een vliegveld met verboden zou moeten tijdens worden. Turkse splijtzwam: Hij schuwt uit de krachttermen niet en deinst er tijdens niet voor terug van naar om bevriende landen te naar beledigen: Recep op tv Tayyip Erdogan. Zijn strijd een om de macht in Turkije van heeft naar zelfs de straten van tijdens ons land bereikt en op tv de op Turkse gemeenschap verdeeld. Een profiel de over een tijdens Turkse met splijtzwam en zijn drijfveren. Een een vluchtelingen start-up: Uitgebuit en belaagd het op het platteland van in Italië van hebben Afrikaanse vluchtelingen op tv het heft in eigen hand naar door genomen en zijn ze een het eigen bedrijf gestart. Hoe een een traditioneel in Malinees het recept hun leven uit veranderde.

september 2017
19-09-2017 20:25

Brandpunt

Brandpunt - Brandpunt

We are here. Ze mogen niet blijven en kunnen niet weg, maar ze zijn er wel. De uitgeprocedeerde voetballers van FC We Are Here in Amsterdam. In afwachting van hun papieren trekken ze van kraakpand naar kraakpand voor onderdak. Voor hun dage...

12-09-2017 20:25

Brandpunt is in zijn geheel gewijd aan de opwarming van de aarde. De klimaatverandering is een van de grootste problemen van onze tijd, maar wat betekent dat concreet?

Brandpunt - Brandpunt is in zijn geheel gewijd aan de opwarming van de aarde. De klimaatverandering is een van de grootste problemen van onze tijd, maar wat betekent dat concreet?

Brandpunt is in zijn geheel gewijd aan de opwarming van de aarde. De klimaatverandering is een van de grootste problemen van onze tijd, maar wat betekent dat concreet? Wat is de invloed op het dagelijkse leven van mensen? In Nederland lijkt...

05-09-2017 20:25

Hoe China een voetbalgrootmacht probeert te worden en Liesbeth Staats duikt in de wereld van alternatieve geneeswijzen

Brandpunt - Hoe China een voetbalgrootmacht probeert te worden en Liesbeth Staats duikt in de wereld van alternatieve geneeswijzen

Moeten we onze kinderen blootstellen aan alternatieve geneeswijzen? En in 2030 wordt China wereldkampioen voetbal, dat staat vast voor de Chinese premier Xi Jinping.

20-06-2017 20:30

Nederland verstopt door files en het gevecht van een Palestijnse eenling tegen een van de machtigste militaire grootmachten.

Brandpunt - Nederland verstopt door files en het gevecht van een Palestijnse eenling tegen een van de machtigste militaire grootmachten.

Files, het lijkt een niet te stoppen probleem waar maar geen oplossing voor komt en het gevecht van een Palestijnse eenling tegen een van de machtigste militaire grootmachten ter wereld. Met: Nederland verstopt door file. Het lijkt een niet...

13-06-2017 20:30

Misbruik in de boeddhistische gemeenschap en de verslavende werking van computerspelletjes

Brandpunt - Misbruik in de boeddhistische gemeenschap en de verslavende werking van computerspelletjes

Vanavond in Brandpunt: De Wereld Gezondheid Organisatie heeft gameverslaving nu, net als gokken, erkend als een officiële gedragsziekte. De gevolgen van gameverslaving zijn groot: Jongeren die nachten doorhalen, vergeten te eten en hun vr...

06-06-2017 20:30

Brandpunt

Brandpunt - Brandpunt

Met: Nederland is wereldkampioen in het afslanken van kinderen. Liesbeth Staats onderzoekt in Amsterdam een nieuw medisch fenomeen. * Wanneer besluit je om je dierbare te laten sterven? Met: Achter de voordeur tegen overgewicht. We hebben i...

30-05-2017 20:30

De oprukkende deeleconomie van New York, een vloek of een zegen? De stress op middelbare scholen neemt toe en steeds mee donorkinderen willen weten wie hun familie is

Brandpunt - De oprukkende deeleconomie van New York, een vloek of een zegen? De stress op middelbare scholen neemt toe en steeds mee donorkinderen willen weten wie hun familie is

Met:Donorkinderen die willen weten wie hun familie is. Voor die kinderen is er speciaal een DNA-databank opgericht waar het volgens hen een rommeltje is. Donorkind Ester speurt samen met lotgenoten naar haar broe... Met:Donorkinderen die wi...

23-05-2017 20:25

Wie houdt president Trump tegen als hij een kernwapen wil lanceren? En Brabantse rechters kunnen de werkdruk niet aan.

Brandpunt - Wie houdt president Trump tegen als hij een kernwapen wil lanceren? En Brabantse rechters  kunnen de werkdruk niet aan.

Een bijzondere oproep van de Brabantse rechters. Help ons want we kunnen de werkdruk niet aan. Normaal gesproken roert de rechterlijke macht zich niet, maar de aanhoudende Brabantse drugsoorlog dwingt ze tot dez... Brabantse rechters overb...

16-05-2017 20:25

Brandpunt

Brandpunt - Brandpunt

Pas op voor de wolf De terugkeer van wolf is een kwestie van tijd. Onlangs werd er weer eentje dood gevonden. Een mannetje dat helemaal uit Duitsland was komen lopen. In het grensgebied wonen al zo’n 100 wolven e... Pas op voor de wolf De t...

09-05-2017 20:25

Brandpunt

Brandpunt - Brandpunt

Met: Twaalf notoire overlastgevers worden in Den Helder begeleid door oud-mariniers en een profiel over een zondagskind op missie, Johnny de Mol. Met: Hoe krijg je draaideurcriminelen op het rechte pad? Er is een groep overlastgevers die pr...

02-05-2017 20:25

Brandpunt

Brandpunt - Brandpunt

Slachting op de Veluwe. Waarom de jagers in opstand komen tegen de massale jacht op edelherten. En: reportage over de holocaust-industrie. Hoe normaal is een selfie voor de gaskamers van Auschwitz? Met: Het hert als schietschijf. De edelher...

25-04-2017 20:25

Brandpunt

Brandpunt - Brandpunt

Bizarre moord op Nederlander In Brandpunt een reportage over de bizarre moord op de Nederlander Peet van Es in Zuid-Afrika. Op 8 april wordt hij op zijn boerderij op gruwelijke wijze vermoord. Het verhaal slaat i... Met: Bizarre moord op Ne...

18-04-2017 20:25

Het land van Marine

Brandpunt - Het land van Marine

Het land van Marine In een Brandpuntspecial aan de vooravond van de spannende presidentsverkiezingen trekt Liesbeth Staats door Frankrijk en ziet hoe de extreem-rechtse partij Front National nu meer dan ooit kans... Het land van Marine In e...

11-04-2017 20:25

Hulpverleners in de vuurlinie, De groene profeet en Groningen onder het maaiveld

Brandpunt - Hulpverleners in de vuurlinie, De groene profeet en Groningen onder het maaiveld

Eind maart werd op de actiedag van Giro 555 voor de slachtoffers van de hongersnood in Afrika ruim 30 miljoen euro ingezameld. Hoe kan dat geld snel en doeltreffend besteed worden in het rampgebied waar het vaak erg onveilig is. Aart Zeema...

04-04-2017 20:25

Hufters in de lucht, Turkse spijtzwam en een vluchtelingen start-up

Brandpunt - Hufters in de lucht, Turkse spijtzwam en een vluchtelingen start-up

Hufters in de lucht: De toenemende verhuftering in de lucht. Roken, zuipen en zelfs vechten, het lijkt de normaalste zaak van wereld geworden in een vliegtuig. Piloten en stewardessen worden steeds vaker geconfr... Hufters in de lucht: De ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Brandpunt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Brandpunt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Brandpunt bij Brandpunt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Brandpunt. Heb je een uitzending van Brandpunt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Brandpunt gemist

Actualiteitenprogramma.

Uitzending gemist van Brandpunt? Hier kun je alle uitzendingen van Brandpunt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 36
  • Laatste uitzending op 19-09-2017 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord