Programma gemist?

Opiniërend cultuurprogramma waarin een Cornald Maas samen een met een vast door in panel en een wisselende met cultuurprominent de actuele agenda naar bespreekt. Middels het uitgesproken meningen en op verrassende inzichten wordt een tijdens beeld geschetst van wat door er naar speelt in de wereld van de kunst en de cultuur. Welke op tv voorstelling of uit film is de met moeite waard en van welk boek of cd valt er de door tegen? Afl.: Special Willem Nijholt. in Portret van Willem Nijholt. in Vrienden en de collega's spreken vrijuit op tv over leven en carrière met van van deze veelzijdige artiest die schittert de in theater, het toneel, musicals, films én uit op televisie. uit Presentatie: Cornald met Maas.

Opiniërend in cultuurprogramma. Aan de tijdens vooravond van het de jaarlijkse uitreiking in van de Oscars van het Nederlands op toneel met spreekt Cornald naar Maas met recente met winnaars van de Louis en Theo op D'Or en kijkt op tv hij uit samen met hen naar met de theatergrootheden op uit het verleden. Met in o.a. Hans Kesting over het een Ko van Dijck, van Joop van den Ende en naar Clairy op tv Polak. Presentatie: Cornald op tv Maas.

Verslag van van het Gala van van het Nederlands Theater. in Op deze door feestelijke avond in de op Amsterdamse Stadsschouwburg uit worden de belangrijkste toneelprijzen een van het met jaar uitgereikt. naar Met beelden van het de rode loper, impressies van van de feestelijke naar uitreiking en gesprekken in met de beste acteurs en tijdens actrices van Nederland. in Ook speciale aandacht op tv voor de winnaar naar het van de AVRO Toneelpublieksprijs naar voor de meest gewaardeerde theaterproductie. een de Presentatie: Cornald Maas.

Verslag het van het Gala van een het Nederlands door Theater. Op van deze feestelijke avond uit in de Amsterdamse met Stadsschouwburg worden de belangrijkste toneelprijzen van van het op jaar uitgereikt. Met beelden van op tv de naar rode loper, impressies van de het feestelijke het uitreiking en gesprekken met de door beste van acteurs en in actrices van Nederland. door Ook speciale aandacht tijdens voor de winnaar van met de AVRO een Toneelpublieksprijs voor de het meest gewaardeerde theaterproductie. Presentatie: Cornald tijdens Maas.

augustus 2020
17-09-2011 22:35

Special Willem Nijholt

Opium op het Theatergala - Special Willem Nijholt

Opiniërend cultuurprogramma waarin Cornald Maas samen met een vast panel en een wisselende cultuurprominent de actuele agenda bespreekt. Middels uitgesproken meningen en verrassende inzichten wordt een beeld geschetst van wat er speelt in d...

10-09-2011 22:35

Aflevering 4

Opium op het Theatergala - Aflevering 4

Opiniërend cultuurprogramma. Aan de vooravond van de jaarlijkse uitreiking van de Oscars van het Nederlands toneel spreekt Cornald Maas met recente winnaars van de Louis en Theo D'Or en kijkt hij samen met hen naar de theatergrootheden uit ...

15-09-2010 09:35

Aflevering 2

Opium op het Theatergala - Aflevering 2

Verslag van het Gala van het Nederlands Theater. Op deze feestelijke avond in de Amsterdamse Stadsschouwburg worden de belangrijkste toneelprijzen van het jaar uitgereikt. Met beelden van de rode loper, impressies van de feestelijke uitreik...

12-09-2010 23:00

Aflevering 2

Opium op het Theatergala - Aflevering 2

Verslag van het Gala van het Nederlands Theater. Op deze feestelijke avond in de Amsterdamse Stadsschouwburg worden de belangrijkste toneelprijzen van het jaar uitgereikt. Met beelden van de rode loper, impressies van de feestelijke uitreik...

Opium op het Theatergala gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Opium op het Theatergala de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Opium op het Theatergala bij Opium op het Theatergala liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Opium op het Theatergala. Heb je een uitzending van Opium op het Theatergala gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Opium op het Theatergala gemist

Special vanuit de Stadsschouwburg in Amsterdam, rond de uitreiking van de belangrijkste theaterprijzen. Welke actriceen acteur winnen dit jaar de Theo d'Or en de Louis d'Or? Presentatie: Cornald Maas.

Uitzending gemist van Opium op het Theatergala? Hier kun je alle uitzendingen van Opium op het Theatergala kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 17-09-2011 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!