Programma gemist?

Aflevering op tv 36 - Rob Verlinden en van zijn het team zetten elke week met een tuin op de zijn op tv kop die drastisch aan de verandering toe is; van kleine van en grote tijdens tuinen tot schooltuinen en een daktuinen. op tv Jorna pakt een de styling aan de binnenkant van het het een huis aan in en tv-kok Jeremy een kookt iets lekkers voor met het hele team. Daarnaast geeft uit Rob door veel tips en beantwoordt door hij vragen van met kijkers.

Aflevering het 35 - Rob Verlinden in en zijn in team zetten elke week door een tuin door op zijn naar kop die drastisch aan met verandering toe is; van kleine uit op tv en grote tuinen tot een schooltuinen en daktuinen. het Jorna pakt het de styling aan de de binnenkant van het huis een aan en door tv-kok Jeremy van kookt iets lekkers voor het hele op tv team. Daarnaast door geeft Rob op tv veel tips met en beantwoordt hij vragen op van kijkers.

Aflevering door 34 - Rob Verlinden en naar zijn team van zetten elke week tijdens een tuin op zijn de kop die drastisch een aan verandering de toe is; op van kleine en grote tuinen het van tot schooltuinen en daktuinen. Jorna van pakt de styling op aan de binnenkant van de het huis aan door in en tv-kok Jeremy de kookt iets lekkers voor het het hele team. Daarnaast geeft in een Rob veel tips en beantwoordt hij de vragen een van kijkers.

Aflevering 33 - een Rob Verlinden en uit zijn team zetten door elke week een naar tuin op tv op zijn kop die met drastisch aan verandering toe op tv is; van kleine uit en grote op tv tuinen uit tot schooltuinen en daktuinen. in Jorna pakt de styling tijdens aan de binnenkant van naar het huis aan in en tijdens tv-kok Jeremy op kookt iets lekkers voor het hele op tv op tv team. Daarnaast geeft uit Rob veel tips en beantwoordt hij in een vragen van kijkers.

Aflevering op tv 32 - Rob de Verlinden en zijn team zetten de elke op tv week een uit tuin op zijn kop die drastisch de aan verandering toe van op tv is; van kleine en grote tuinen de tot schooltuinen op en daktuinen. op tv Jorna pakt de styling aan de de binnenkant in van het op tv huis aan en van tv-kok Jeremy kookt iets het lekkers voor door het hele team. uit Daarnaast geeft Rob veel van tips en beantwoordt in hij vragen van op kijkers.

Aflevering 39 het - het Rob en zijn uit team zetten elke week een tuin op op naar zijn kop die in drastisch aan verandering toe is; van van op kleine en grote in tuinen tot op schooltuinen en daktuinen. Nadat Rob naar en Ivo een een passend ontwerp bedenken, op tv neemt een Ivo het zware een werk in de tuin voor zijn naar rekening. door Ondertussen pakt Suzanne op de styling aan de door binnenkant van in het aan uit huis aan de tijdens hand van een 3D het schets. Kok Jeremy verwent het naar hardwerkende team op een zijn eigenwijze manier uit en laat wekelijks met van zien welke bijzondere gerechten je een op de barbecue uit kan een maken.

Aflevering door 31 - in Rob Verlinden en zijn team van zetten elke week de een tuin op het zijn in kop die drastisch aan verandering toe op tv is; van kleine naar en het grote tuinen uit tot schooltuinen en daktuinen. een Jorna pakt de styling naar aan de in binnenkant van het huis aan op en het tv-kok Jeremy kookt iets lekkers met het voor het hele team. op Daarnaast geeft Rob veel naar tips uit en beantwoordt hij vragen van naar kijkers.

Aflevering naar 30 - op Rob Verlinden en zijn team zetten uit met elke week een tuin op van zijn kop een die drastisch aan verandering uit toe is; van kleine op tv en grote op tv tuinen tot schooltuinen en naar daktuinen. Jorna op pakt de styling in aan de op binnenkant van het huis aan op en tv-kok Jeremy op tijdens kookt iets lekkers voor het hele de team. tijdens Daarnaast geeft op Rob veel tips in en beantwoordt hij vragen van in kijkers.

Aflevering 29 tijdens - Rob Verlinden en op tv zijn van team zetten uit elke week een tuin de op zijn kop die van drastisch aan tijdens verandering toe is; van kleine uit en grote op tuinen tot de schooltuinen en daktuinen. Jorna tijdens pakt de styling aan van tijdens de binnenkant van het het huis aan en op tv tv-kok Jeremy kookt iets lekkers door op voor het hele team. Daarnaast in geeft op tv Rob veel tips en naar beantwoordt hij vragen van in kijkers.

Aflevering naar 28 - Rob naar Verlinden en zijn de team zetten elke week op een tuin op zijn op kop die met drastisch op tv aan verandering toe is; van de kleine en grote naar tuinen tot schooltuinen en tijdens daktuinen. Jorna pakt met van de styling aan de de binnenkant van het huis een aan door en tv-kok Jeremy kookt iets lekkers op voor het uit hele team. Daarnaast naar geeft Rob veel van tips en beantwoordt hij naar vragen uit van kijkers.

Aflevering 27 - een Rob Verlinden tijdens en de zijn team zetten elke week een naar tuin tijdens op zijn op kop die drastisch aan van verandering toe is; van de kleine het en grote tuinen op tot schooltuinen en daktuinen. Jorna op tv pakt de de styling aan de binnenkant van door het huis aan door de en tv-kok Jeremy kookt iets in lekkers voor in het hele team. op tv Daarnaast geeft Rob veel tips op tv en beantwoordt hij met tijdens vragen van kijkers.

Aflevering uit 26 - op Rob Verlinden en zijn team zetten de door elke week een tuin op op zijn kop die tijdens drastisch op aan verandering toe is; van kleine in en grote de tuinen het tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt naar de op styling aan de binnenkant van de het huis tijdens aan de en tv-kok Jeremy kookt iets van lekkers voor het van hele team. in Daarnaast geeft Rob veel een tips en uit beantwoordt hij vragen met van kijkers.

Aflevering 25 - de Rob Verlinden en een zijn team het zetten elke week een met op tuin op zijn de kop die drastisch aan door verandering toe is; van de kleine op tv en grote tuinen van tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt tijdens de styling uit aan de binnenkant het van door het huis aan en tv-kok op Jeremy kookt iets lekkers door voor het uit hele van team. Daarnaast geeft Rob veel tips een en van beantwoordt hij vragen van naar kijkers.

Aflevering van 24 - Rob de Verlinden en het zijn team zetten elke week een met tuin op tijdens zijn kop op die drastisch een aan verandering toe is; van kleine naar en grote tuinen tijdens tot een schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt het de styling naar aan de het binnenkant van het het huis aan en tv-kok door Jeremy kookt op iets lekkers voor het hele uit team. Daarnaast in geeft Rob veel tips door en beantwoordt de hij vragen tijdens van kijkers.

Aflevering 23 - naar Rob door Verlinden en de zijn team zetten elke week tijdens een met tuin op zijn kop naar die drastisch aan verandering het toe is; een van kleine en grote het tuinen tot schooltuinen en het in daktuinen. Jorna pakt de styling de aan van de binnenkant van het huis aan van en door tv-kok Jeremy kookt iets op tv lekkers voor op tv het hele team. uit Daarnaast geeft Rob veel in tips en beantwoordt hij de vragen naar van kijkers.

november 2019
31-08-2018 11:20

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 36 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

30-08-2018 11:20

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 35 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

29-08-2018 11:25

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 34 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

28-08-2018 11:15

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 33 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

27-08-2018 11:20

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 32 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

25-08-2018 17:00

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 39 - Rob en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Nadat Rob en Ivo een passend ontwerp bedenken, neemt Ivo het zware werk i...

24-08-2018 11:20

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 31 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

23-08-2018 11:25

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 30 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

22-08-2018 11:20

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 29 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

21-08-2018 11:25

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 28 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

20-08-2018 11:20

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 27 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

17-08-2018 11:15

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 26 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

16-08-2018 11:30

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 25 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

15-08-2018 11:25

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 24 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

14-08-2018 11:25

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 23 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 26. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Robs Grote Tuinverbouwing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Robs Grote Tuinverbouwing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Robs Grote Tuinverbouwing bij Robs Grote Tuinverbouwing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Robs Grote Tuinverbouwing. Heb je een uitzending van Robs Grote Tuinverbouwing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Robs Grote Tuinverbouwing gemist

Rob, Jorna en Jeremy overvallen elke aflevering een persoon om hem of haar te helpen met een verassende verbouwing. Rob gaat meteen met deze persoon de tuin in, terwijl Jorna de briefschrijver onder haar hoede neemt en de binnenkant restylet. Jeremy kijkt ondertussen naar de mogelijkheden om het lievelingsgerecht van het gezin met een twist op tafel te zetten. Het drietal zorgt zo elke week voor een groen, lekker en vrolijk verbouwingsfeest.

Uitzending gemist van Robs Grote Tuinverbouwing? Hier kun je alle uitzendingen van Robs Grote Tuinverbouwing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 386
  • Laatste uitzending op 31-08-2018 om 11:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!