Programma gemist?

Aflevering 36 op - Rob Verlinden de en zijn team zetten van van elke week een tuin op zijn tijdens kop die met drastisch een aan verandering toe is; op tv van kleine en grote tuinen door tot schooltuinen uit en daktuinen. Jorna pakt het de styling op tv aan de binnenkant een van van het huis aan en tv-kok Jeremy de van kookt iets lekkers voor in het hele naar team. Daarnaast geeft Rob veel het tips en beantwoordt naar hij het vragen van kijkers.

Aflevering 35 op tv - naar Rob Verlinden en zijn team zetten met elke week tijdens een tuin op zijn op tv kop naar die drastisch aan verandering uit toe is; van kleine tijdens en grote naar tuinen tot schooltuinen en in daktuinen. tijdens Jorna pakt de de styling aan de binnenkant naar van het in huis aan en het tv-kok Jeremy kookt een iets lekkers een voor het hele naar team. Daarnaast geeft van Rob veel tips en beantwoordt tijdens hij vragen van door kijkers.

Aflevering 34 - de Rob het Verlinden en zijn team een zetten elke week op een tuin op met zijn kop die drastisch op aan verandering op toe naar is; van kleine en grote tuinen tijdens het tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt naar de uit styling aan de binnenkant op van in het huis aan een en tv-kok Jeremy kookt tijdens iets lekkers voor het hele naar team. Daarnaast uit geeft Rob veel naar tips en beantwoordt een hij vragen van in kijkers.

Aflevering een 33 - Rob Verlinden een en zijn op tv team zetten elke week een van op tuin op zijn het kop die drastisch op aan verandering toe is; de van kleine en grote het tuinen het tot schooltuinen en daktuinen. een Jorna pakt de een styling aan de binnenkant van op het huis aan naar en tv-kok Jeremy de kookt iets in lekkers voor het hele in team. naar Daarnaast geeft door Rob veel tips en een beantwoordt hij vragen van op kijkers.

Aflevering de 32 - Rob Verlinden in en zijn op tv team zetten elke week een in door tuin op zijn tijdens kop die drastisch aan verandering tijdens toe naar is; van kleine en grote tuinen op tv door tot schooltuinen en daktuinen. Jorna op pakt de styling tijdens aan de binnenkant van van het huis aan van en het tv-kok Jeremy kookt uit iets lekkers door voor het hele een team. Daarnaast geeft met Rob veel tips en beantwoordt hij door vragen van het kijkers.

Aflevering uit 39 - Rob uit en zijn naar team zetten elke het week een tuin op zijn kop een tijdens die drastisch aan met verandering toe is; van naar kleine en grote tuinen tot de schooltuinen en daktuinen. het Nadat door Rob en in Ivo een passend ontwerp tijdens bedenken, neemt Ivo tijdens het zware werk in met de op tuin voor zijn rekening. Ondertussen pakt met Suzanne op de styling naar aan de binnenkant met van het aan huis uit aan de hand van in een naar 3D schets. Kok Jeremy een verwent het hardwerkende team tijdens op zijn eigenwijze op manier en laat op tv wekelijks zien welke op tv bijzondere gerechten een je op de barbecue tijdens kan de maken.

Aflevering 31 van - Rob een Verlinden en op zijn team zetten elke week een van tuin op op zijn kop door die drastisch in aan verandering toe een is; van kleine en de grote tuinen tot schooltuinen door en daktuinen. Jorna pakt tijdens de styling aan een de binnenkant op van het huis aan tijdens op en tv-kok Jeremy met kookt iets lekkers voor door het hele team. Daarnaast geeft uit Rob veel uit tips en beantwoordt hij in vragen van op kijkers.

Aflevering op tv 30 - Rob Verlinden en een zijn door team zetten elke week een met tuin op zijn een kop naar die drastisch aan verandering toe uit is; van naar kleine en grote tuinen een tot schooltuinen en door daktuinen. Jorna pakt door de styling aan naar de binnenkant tijdens van door het huis aan en tv-kok Jeremy door uit kookt iets lekkers voor het een hele team. in Daarnaast geeft Rob veel tips tijdens en door beantwoordt hij vragen een van kijkers.

Aflevering 29 op - Rob op Verlinden en van zijn team zetten elke op week een naar tuin op zijn kop die drastisch op aan met verandering toe op is; van kleine in en grote tuinen tot schooltuinen met en daktuinen. Jorna de pakt de styling een aan de binnenkant op van naar het huis aan en tv-kok Jeremy in kookt iets lekkers met voor het van hele team. het Daarnaast geeft Rob veel op tips tijdens en beantwoordt hij vragen in van kijkers.

Aflevering naar 28 - Rob van Verlinden en zijn team zetten door elke week uit een tuin op zijn van kop die drastisch op tv aan verandering met toe is; van op kleine en grote door tuinen tot schooltuinen met en daktuinen. op Jorna pakt de in styling aan de de binnenkant van het huis de aan en tv-kok op Jeremy kookt iets in lekkers van voor het hele de team. Daarnaast geeft Rob veel tips uit en uit beantwoordt hij op tv vragen van kijkers.

Aflevering 27 - een Rob Verlinden een en zijn uit team zetten elke week een het naar tuin op zijn kop die drastisch in tijdens aan verandering toe is; van op kleine op en grote tuinen tot schooltuinen en het daktuinen. Jorna pakt in de op tv styling aan de binnenkant van de een het huis aan op tv en tv-kok Jeremy kookt iets het lekkers voor het op hele team. Daarnaast naar geeft naar Rob veel tips en beantwoordt naar hij vragen van naar kijkers.

Aflevering tijdens 26 - Rob Verlinden in en zijn team zetten een elke week op tv een op tuin op zijn kop die drastisch een aan verandering op toe de is; van kleine en met grote tuinen tot door schooltuinen en op tv daktuinen. Jorna pakt de styling naar aan het de binnenkant van het huis op tv aan in en tv-kok Jeremy van kookt iets lekkers voor uit het hele team. Daarnaast geeft van Rob van veel tips en beantwoordt hij uit vragen een van kijkers.

Aflevering 25 een - Rob naar Verlinden en door zijn team zetten elke uit week een op tv tuin op zijn kop tijdens die drastisch aan uit verandering toe is; door van kleine tijdens en grote tuinen tot schooltuinen uit en daktuinen. het Jorna pakt de styling aan naar de binnenkant van met het van huis aan van en tv-kok Jeremy kookt iets lekkers op voor het uit hele team. Daarnaast uit geeft Rob veel met tips en beantwoordt hij van naar vragen van kijkers.

Aflevering op 24 - het Rob Verlinden en zijn team door zetten elke van week een de tuin op zijn kop die in drastisch aan door verandering toe tijdens is; van kleine en grote het tuinen tot de schooltuinen en daktuinen. Jorna op tv pakt op de styling aan de binnenkant naar van het huis aan in in en tv-kok Jeremy kookt iets lekkers in voor het een hele team. door Daarnaast geeft Rob veel een tips en op tv beantwoordt hij vragen van van kijkers.

Aflevering een 23 - Rob Verlinden op en zijn team zetten op tv in elke week een tuin op zijn van kop in die drastisch aan verandering een toe is; met van kleine en grote op tv tuinen met tot schooltuinen en daktuinen. Jorna het pakt de styling aan naar het de binnenkant van met het huis aan en tv-kok Jeremy met met kookt iets lekkers voor het van hele team. van Daarnaast geeft Rob veel op tv tips en beantwoordt op tv hij van vragen van kijkers.

november 2018
31-08-2018 11:20

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 36 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

30-08-2018 11:20

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 35 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

29-08-2018 11:25

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 34 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

28-08-2018 11:15

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 33 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

27-08-2018 11:20

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 32 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

25-08-2018 17:00

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 39 - Rob en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Nadat Rob en Ivo een passend ontwerp bedenken, neemt Ivo het zware werk i...

24-08-2018 11:20

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 31 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

23-08-2018 11:25

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 30 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

22-08-2018 11:20

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 29 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

21-08-2018 11:25

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 28 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

20-08-2018 11:20

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 27 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

17-08-2018 11:15

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 26 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

16-08-2018 11:30

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 25 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

15-08-2018 11:25

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 24 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

14-08-2018 11:25

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 23 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 26. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Robs Grote Tuinverbouwing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Robs Grote Tuinverbouwing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Robs Grote Tuinverbouwing bij Robs Grote Tuinverbouwing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Robs Grote Tuinverbouwing. Heb je een uitzending van Robs Grote Tuinverbouwing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Robs Grote Tuinverbouwing gemist

Rob, Jorna en Jeremy overvallen elke aflevering een persoon om hem of haar te helpen met een verassende verbouwing. Rob gaat meteen met deze persoon de tuin in, terwijl Jorna de briefschrijver onder haar hoede neemt en de binnenkant restylet. Jeremy kijkt ondertussen naar de mogelijkheden om het lievelingsgerecht van het gezin met een twist op tafel te zetten. Het drietal zorgt zo elke week voor een groen, lekker en vrolijk verbouwingsfeest.

Uitzending gemist van Robs Grote Tuinverbouwing? Hier kun je alle uitzendingen van Robs Grote Tuinverbouwing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 386
  • Laatste uitzending op 31-08-2018 om 11:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord