Programma gemist?

Aflevering op tv 36 - van Rob Verlinden en zijn uit team zetten elke week een op tv tuin de op zijn kop op tv die drastisch aan verandering met toe op is; van kleine het en grote tuinen met tot schooltuinen en daktuinen. een Jorna pakt de naar styling aan de binnenkant van de in het huis aan en tv-kok op Jeremy kookt de iets lekkers in voor het hele team. een Daarnaast geeft met Rob veel tips en beantwoordt hij in vragen van door kijkers.

Aflevering een 35 - Rob Verlinden door en zijn team zetten het elke week een het tuin op zijn het kop die naar drastisch tijdens aan verandering toe is; naar van kleine en grote tuinen in naar tot schooltuinen en daktuinen. naar Jorna pakt de een styling aan de binnenkant van een het huis de aan en tv-kok Jeremy door uit kookt iets lekkers voor een het hele team. Daarnaast in geeft Rob veel in tips en beantwoordt hij van vragen tijdens van kijkers.

Aflevering 34 - op tv Rob Verlinden naar en zijn de team zetten elke week een een tuin op de zijn kop de die drastisch aan verandering met toe is; van kleine op en grote tuinen met tot in schooltuinen en daktuinen. Jorna de pakt de styling het aan de uit binnenkant van het huis aan door tijdens en tv-kok Jeremy kookt de iets lekkers voor het hele op tv team. met Daarnaast geeft op tv Rob veel tips op tv en beantwoordt hij uit vragen van kijkers.

Aflevering een 33 - op Rob Verlinden en tijdens zijn team zetten elke week een op tuin op het zijn de kop die drastisch in aan verandering toe is; op van kleine en van grote tuinen de tot schooltuinen en daktuinen. het Jorna pakt van de styling aan de de binnenkant van het de huis aan en op tv-kok Jeremy kookt iets lekkers de voor het op hele naar team. Daarnaast geeft door Rob veel tips naar en beantwoordt hij vragen van uit kijkers.

Aflevering 32 - door Rob Verlinden door en zijn team zetten op tv met elke week een tuin het op zijn kop die drastisch op door aan verandering toe een is; van kleine de en grote tuinen tot schooltuinen en door daktuinen. Jorna pakt uit door de styling aan de binnenkant uit van de het huis aan en tv-kok uit Jeremy kookt iets door lekkers voor het de hele met team. Daarnaast geeft Rob veel tips op in en beantwoordt hij vragen uit van kijkers.

Aflevering naar 39 - op tv Rob en zijn team een zetten elke week een uit tuin op het zijn kop die drastisch aan op tv verandering in toe is; van kleine het en grote tuinen tot uit met schooltuinen en daktuinen. op tv Nadat Rob en een Ivo een passend een ontwerp bedenken, neemt Ivo het zware het naar werk in de het tuin voor zijn rekening. Ondertussen pakt met Suzanne de styling in aan tijdens de binnenkant de van het aan huis op aan de hand de van een 3D in schets. Kok Jeremy verwent het uit hardwerkende tijdens team op zijn met eigenwijze manier en laat wekelijks in zien met welke bijzondere gerechten van je op de barbecue kan het een maken.

Aflevering in 31 - Rob Verlinden van en zijn naar team zetten elke naar week een tuin uit op zijn kop met die drastisch aan verandering toe een is; van kleine in in en grote tuinen uit tot schooltuinen en daktuinen. een Jorna pakt de styling het aan de de binnenkant van het huis aan door en door tv-kok Jeremy kookt iets op lekkers voor door het hele team. in Daarnaast geeft Rob in veel tips en het beantwoordt hij vragen van in kijkers.

Aflevering 30 - met Rob Verlinden tijdens en zijn team zetten op tv uit elke week een door tuin op zijn kop die drastisch een aan verandering uit toe is; van kleine tijdens en op tv grote tuinen tot schooltuinen en op tv daktuinen. Jorna door pakt de styling aan door de de binnenkant van het van huis aan en met tv-kok Jeremy kookt iets lekkers met op voor het hele op team. Daarnaast geeft door Rob veel tips en met beantwoordt hij vragen van in kijkers.

Aflevering met 29 - Rob Verlinden op tv en tijdens zijn team zetten elke week een op tv tuin op zijn de kop die de drastisch aan verandering toe tijdens is; in van kleine en grote tuinen uit tot schooltuinen en op daktuinen. Jorna op pakt de styling een aan de binnenkant van van het uit huis aan en tv-kok Jeremy de kookt iets lekkers door voor het hele met team. Daarnaast geeft in Rob veel een tips en van beantwoordt hij vragen het van kijkers.

Aflevering de 28 - Rob Verlinden en het zijn door team zetten elke week een door tuin op op tv zijn kop in die drastisch aan met verandering toe is; van kleine tijdens uit en grote tuinen op tv tot schooltuinen en daktuinen. een Jorna pakt de op styling aan de binnenkant van van tijdens het huis aan en tv-kok Jeremy de door kookt iets lekkers op voor het hele het team. Daarnaast geeft Rob veel naar tips en van beantwoordt hij vragen van met kijkers.

Aflevering het 27 - Rob Verlinden van en in zijn team zetten elke het week een tuin op de zijn kop die het drastisch aan verandering door toe in is; van kleine en grote op tv tuinen tot naar schooltuinen en naar daktuinen. Jorna pakt een de styling aan van de binnenkant van het huis op tv aan en tv-kok Jeremy uit kookt tijdens iets lekkers voor het hele uit team. door Daarnaast geeft Rob veel tips in en beantwoordt hij een vragen van een kijkers.

Aflevering 26 - uit door Rob Verlinden en met zijn team zetten van elke week een tuin op op zijn kop die het drastisch aan verandering op tv toe uit is; van kleine en grote op tuinen tot uit schooltuinen en daktuinen. Jorna in pakt tijdens de styling aan naar de binnenkant van het tijdens huis aan en het tv-kok Jeremy in kookt iets lekkers voor het hele naar team. Daarnaast van geeft Rob veel tips met in en beantwoordt hij vragen van door kijkers.

Aflevering uit 25 - Rob Verlinden en het zijn in team zetten elke week een tijdens tuin op in zijn kop op die drastisch aan verandering door toe de is; van kleine van en grote tuinen uit tot schooltuinen en daktuinen. Jorna op pakt de van styling aan de in binnenkant van het huis tijdens aan en tv-kok met Jeremy door kookt iets lekkers voor het hele tijdens team. Daarnaast geeft op Rob naar veel tips en op beantwoordt hij van vragen van kijkers.

Aflevering 24 - een Rob Verlinden met en zijn team zetten het elke van week een met tuin op zijn door kop die drastisch in aan verandering toe is; van naar kleine en grote tuinen van tot de schooltuinen en daktuinen. door Jorna pakt de in styling aan de binnenkant uit van het huis op aan tijdens en tv-kok Jeremy kookt op tv iets lekkers voor uit het hele team. Daarnaast geeft een Rob veel met tips en beantwoordt op tv hij vragen van met kijkers.

Aflevering van 23 - Rob Verlinden en op zijn van team zetten elke week een de tuin op tijdens zijn kop die door drastisch uit aan verandering toe is; door van kleine en grote tuinen in tot naar schooltuinen en daktuinen. van Jorna pakt de door styling aan de tijdens binnenkant van door het huis aan en naar tv-kok Jeremy kookt iets in lekkers met voor het hele team. Daarnaast de geeft op Rob veel tips en uit beantwoordt hij vragen tijdens van kijkers.

april 2021
31-08-2018 11:20

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 36 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

30-08-2018 11:20

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 35 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

29-08-2018 11:25

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 34 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

28-08-2018 11:15

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 33 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

27-08-2018 11:20

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 32 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

25-08-2018 17:00

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 39 - Rob en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Nadat Rob en Ivo een passend ontwerp bedenken, neemt Ivo het zware werk i...

24-08-2018 11:20

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 31 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

23-08-2018 11:25

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 30 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

22-08-2018 11:20

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 29 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

21-08-2018 11:25

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 28 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

20-08-2018 11:20

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 27 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

17-08-2018 11:15

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 26 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

16-08-2018 11:30

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 25 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

15-08-2018 11:25

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 24 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

14-08-2018 11:25

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 23 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 26. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Robs Grote Tuinverbouwing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Robs Grote Tuinverbouwing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Robs Grote Tuinverbouwing bij Robs Grote Tuinverbouwing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Robs Grote Tuinverbouwing. Heb je een uitzending van Robs Grote Tuinverbouwing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Robs Grote Tuinverbouwing gemist

Rob, Jorna en Jeremy overvallen elke aflevering een persoon om hem of haar te helpen met een verassende verbouwing. Rob gaat meteen met deze persoon de tuin in, terwijl Jorna de briefschrijver onder haar hoede neemt en de binnenkant restylet. Jeremy kijkt ondertussen naar de mogelijkheden om het lievelingsgerecht van het gezin met een twist op tafel te zetten. Het drietal zorgt zo elke week voor een groen, lekker en vrolijk verbouwingsfeest.

Uitzending gemist van Robs Grote Tuinverbouwing? Hier kun je alle uitzendingen van Robs Grote Tuinverbouwing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 386
  • Laatste uitzending op 31-08-2018 om 11:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!