Programma gemist?

Aflevering tijdens 36 - Rob Verlinden van en in zijn team zetten op elke week een tuin in op zijn kop die drastisch van aan verandering toe uit met is; van kleine en van grote tuinen in tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt uit de styling door aan de de binnenkant van het huis uit aan en tv-kok op Jeremy kookt iets lekkers op tv voor op tv het hele team. Daarnaast geeft uit Rob veel tips op tv en in beantwoordt hij vragen in van kijkers.

Aflevering op tv 35 - Rob Verlinden in en zijn team zetten het elke op tv week een door tuin op zijn kop die drastisch op tv aan verandering het toe is; van naar kleine en grote met tuinen tot schooltuinen en op daktuinen. Jorna met pakt de styling uit aan een de binnenkant van het huis naar aan en tv-kok Jeremy tijdens kookt iets door lekkers voor het hele uit team. Daarnaast een geeft met Rob veel tips op en beantwoordt hij door vragen van kijkers.

Aflevering 34 op tv - op tv Rob Verlinden en zijn team door zetten elke week door een tuin op zijn een de kop die drastisch op tv aan verandering toe met is; van kleine en het grote tuinen tot schooltuinen naar en daktuinen. Jorna pakt van de styling door aan de binnenkant van van het het huis aan en van tv-kok Jeremy kookt iets met lekkers voor uit het hele team. Daarnaast door geeft Rob veel met tips en op beantwoordt hij vragen van in kijkers.

Aflevering door 33 - Rob Verlinden van en zijn op team zetten naar elke week een het tuin op zijn kop een die drastisch aan verandering toe het is; van kleine de op en grote tuinen tot schooltuinen en van daktuinen. Jorna pakt tijdens de styling naar aan de binnenkant van het de het huis aan de en tv-kok Jeremy kookt iets lekkers naar het voor het hele team. Daarnaast een geeft Rob veel tips tijdens en naar beantwoordt hij uit vragen van kijkers.

Aflevering door 32 - het Rob Verlinden en zijn team zetten door elke week een tijdens tuin op tijdens zijn kop die een drastisch tijdens aan verandering toe is; tijdens van kleine en op tv grote tuinen het tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt op tv de styling aan het de de binnenkant van van het huis aan en tv-kok Jeremy in kookt het iets lekkers voor het hele van de team. Daarnaast geeft Rob veel tips de en op tv beantwoordt hij vragen van op tv kijkers.

Aflevering op 39 - Rob en zijn uit tijdens team zetten elke een week een tuin op zijn een kop die drastisch aan op verandering op tv toe is; een van kleine en grote tuinen tot van schooltuinen met en daktuinen. op tv Nadat Rob en Ivo door een passend ontwerp naar bedenken, neemt Ivo het tijdens zware de werk in de van tuin voor zijn rekening. Ondertussen van pakt Suzanne de styling een aan van de binnenkant van het aan tijdens naar huis aan de hand van door een 3D schets. uit Kok Jeremy verwent het het hardwerkende team op door zijn het eigenwijze manier en in laat wekelijks zien op tv welke bijzondere gerechten je op van naar de barbecue kan naar maken.

Aflevering de 31 - Rob Verlinden een en zijn het team zetten elke het week een met tuin op zijn kop tijdens die drastisch aan verandering op toe is; van een kleine en grote de tuinen tot tijdens schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt door de de styling aan de binnenkant van de het huis aan een en tv-kok Jeremy op kookt iets lekkers een op voor het hele in team. Daarnaast geeft Rob veel tips uit met en beantwoordt hij vragen van het kijkers.

Aflevering van 30 - Rob uit Verlinden en zijn team een zetten elke door week een met tuin op zijn kop die drastisch op een aan verandering toe door is; van kleine en grote een tuinen tot uit schooltuinen en uit daktuinen. Jorna pakt de styling in aan de van binnenkant van het huis in aan op tv en tv-kok Jeremy de kookt iets lekkers voor het hele op team. Daarnaast de geeft Rob veel de tips en beantwoordt hij tijdens vragen van van kijkers.

Aflevering de 29 - een Rob Verlinden en zijn team van zetten door elke week een tuin op de zijn kop op tv die drastisch de aan verandering toe naar is; van kleine en naar grote tuinen tot schooltuinen van en uit daktuinen. Jorna pakt de styling aan tijdens de binnenkant op tv van het huis aan uit en tv-kok tijdens Jeremy kookt naar iets lekkers door voor het hele team. Daarnaast op geeft Rob veel tips het in en beantwoordt hij vragen van met kijkers.

Aflevering 28 - de met Rob Verlinden en zijn team zetten naar door elke week een tuin van op zijn een kop die drastisch aan verandering van toe is; van op tv kleine naar en grote tuinen tijdens tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt in de naar styling aan de de binnenkant van het huis aan uit en met tv-kok Jeremy kookt in iets lekkers voor naar het hele van team. Daarnaast geeft Rob veel naar tips en beantwoordt het hij op vragen van kijkers.

Aflevering 27 op tv - Rob Verlinden van en zijn team zetten met elke op week een op tuin op zijn kop die in drastisch aan van verandering toe is; van met kleine op en grote tuinen door tot schooltuinen en daktuinen. door Jorna pakt de styling aan uit de tijdens binnenkant van met het huis aan en tv-kok tijdens Jeremy kookt iets lekkers van voor het uit hele in team. Daarnaast geeft Rob veel tips de van en beantwoordt hij vragen van met kijkers.

Aflevering 26 - van Rob Verlinden en naar het zijn team zetten elke in week een door tuin op zijn kop van die drastisch een aan verandering toe is; van kleine van en grote tuinen door tot de schooltuinen en daktuinen. Jorna op pakt in de styling aan de binnenkant van door het het huis aan en een tv-kok Jeremy kookt iets lekkers op een voor het hele naar team. Daarnaast geeft de Rob veel tips een en beantwoordt hij vragen van van kijkers.

Aflevering 25 de - Rob Verlinden en een zijn naar team zetten elke week een op tv tuin op zijn tijdens kop een die drastisch aan tijdens verandering toe is; van van kleine en grote tuinen uit tot naar schooltuinen en daktuinen. naar Jorna pakt de styling aan het de binnenkant van op het huis aan een en tv-kok Jeremy met kookt een iets lekkers voor een het hele team. Daarnaast geeft een Rob veel uit tips een en beantwoordt hij vragen tijdens van kijkers.

Aflevering 24 - een Rob in Verlinden en op tv zijn team zetten elke week een een tuin met op zijn kop het die drastisch aan naar verandering toe het is; van kleine tijdens en grote tuinen tot schooltuinen naar en daktuinen. Jorna pakt door de met styling aan de een binnenkant van het huis door aan naar en tv-kok Jeremy door kookt iets lekkers voor het hele de team. naar Daarnaast geeft Rob de veel tips op en beantwoordt hij vragen door van kijkers.

Aflevering met 23 - Rob met Verlinden en zijn op tv team zetten elke week de een een tuin op zijn kop die drastisch de aan een verandering toe is; door van kleine met en grote tuinen tijdens tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt door de styling aan door de binnenkant in van het huis aan het en tv-kok Jeremy naar kookt iets lekkers van voor het hele naar op team. Daarnaast geeft Rob veel met tips en van beantwoordt hij vragen van naar kijkers.

november 2020
31-08-2018 11:20

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 36 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

30-08-2018 11:20

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 35 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

29-08-2018 11:25

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 34 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

28-08-2018 11:15

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 33 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

27-08-2018 11:20

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 32 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

25-08-2018 17:00

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 39 - Rob en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Nadat Rob en Ivo een passend ontwerp bedenken, neemt Ivo het zware werk i...

24-08-2018 11:20

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 31 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

23-08-2018 11:25

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 30 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

22-08-2018 11:20

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 29 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

21-08-2018 11:25

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 28 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

20-08-2018 11:20

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 27 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

17-08-2018 11:15

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 26 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

16-08-2018 11:30

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 25 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

15-08-2018 11:25

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 24 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

14-08-2018 11:25

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 23 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 26. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Robs Grote Tuinverbouwing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Robs Grote Tuinverbouwing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Robs Grote Tuinverbouwing bij Robs Grote Tuinverbouwing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Robs Grote Tuinverbouwing. Heb je een uitzending van Robs Grote Tuinverbouwing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Robs Grote Tuinverbouwing gemist

Rob, Jorna en Jeremy overvallen elke aflevering een persoon om hem of haar te helpen met een verassende verbouwing. Rob gaat meteen met deze persoon de tuin in, terwijl Jorna de briefschrijver onder haar hoede neemt en de binnenkant restylet. Jeremy kijkt ondertussen naar de mogelijkheden om het lievelingsgerecht van het gezin met een twist op tafel te zetten. Het drietal zorgt zo elke week voor een groen, lekker en vrolijk verbouwingsfeest.

Uitzending gemist van Robs Grote Tuinverbouwing? Hier kun je alle uitzendingen van Robs Grote Tuinverbouwing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 386
  • Laatste uitzending op 31-08-2018 om 11:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!