Programma gemist?

Aflevering 36 - uit Rob Verlinden het en zijn team zetten naar elke week in een tuin op op zijn kop die drastisch van aan op tv verandering toe is; van naar kleine uit en grote tuinen tot schooltuinen en op daktuinen. Jorna pakt op tv de styling van aan de binnenkant van uit het naar huis aan en tv-kok de Jeremy kookt op iets lekkers voor het door hele uit team. Daarnaast geeft Rob veel tips de en de beantwoordt hij van vragen van kijkers.

Aflevering met 35 - Rob Verlinden en het met zijn team zetten elke een week een tuin naar op zijn kop tijdens die drastisch het aan verandering toe is; van kleine een naar en grote tuinen tot een schooltuinen en op daktuinen. Jorna pakt de styling een aan de binnenkant de van een het huis aan en uit tv-kok Jeremy kookt iets in lekkers voor het hele met op team. Daarnaast geeft Rob van veel tips en beantwoordt hij tijdens vragen een van kijkers.

Aflevering 34 - in Rob Verlinden en de zijn in team zetten elke week op tv een tuin op zijn in op kop die drastisch uit aan verandering toe is; van kleine een en grote tuinen het tot schooltuinen in en daktuinen. Jorna pakt op de styling de aan met de binnenkant van het huis aan op tv in en tv-kok Jeremy kookt iets lekkers op tv voor het naar hele team. Daarnaast geeft op Rob in veel tips op tv en beantwoordt hij in vragen van kijkers.

Aflevering naar 33 - Rob Verlinden en op tv zijn team tijdens zetten elke week een door tuin tijdens op zijn kop die drastisch een aan verandering toe op tv is; van van kleine en grote tuinen een tot in schooltuinen en daktuinen. in Jorna pakt het de styling aan de de binnenkant van het huis tijdens aan op en tv-kok Jeremy van kookt iets lekkers voor uit het hele team. naar Daarnaast geeft Rob door veel tips en beantwoordt door hij van vragen van kijkers.

Aflevering 32 - op Rob Verlinden en op tv zijn team zetten tijdens elke week op een tuin op op tv zijn kop die op drastisch aan verandering met toe is; in van kleine en grote tuinen met tot schooltuinen uit en daktuinen. Jorna pakt een de styling aan in van de binnenkant van het in huis aan en tv-kok met Jeremy kookt iets tijdens lekkers voor het uit hele team. Daarnaast geeft op tv Rob veel tips een en met beantwoordt hij vragen van tijdens kijkers.

Aflevering op 39 - een Rob en zijn team zetten elke met op week een tuin de op zijn kop die drastisch met aan verandering op toe is; van op tv kleine en uit grote tuinen tot schooltuinen en tijdens daktuinen. Nadat Rob de en op Ivo een passend ontwerp bedenken, neemt het Ivo het door zware werk in een de uit tuin voor zijn rekening. uit Ondertussen pakt Suzanne een de styling aan de met binnenkant van het het aan door huis aan de op tv hand van een het 3D schets. Kok Jeremy een verwent het hardwerkende team op op zijn naar eigenwijze manier de en laat wekelijks in zien welke bijzondere op tv gerechten je op de barbecue van kan een maken.

Aflevering 31 de - Rob Verlinden met en een zijn team zetten elke week in een tuin op op zijn kop die door drastisch aan op tv verandering toe is; van kleine de en grote op tuinen tot schooltuinen en naar uit daktuinen. Jorna pakt tijdens de styling aan de binnenkant van door het huis in aan en in tv-kok Jeremy een kookt iets lekkers voor tijdens het hele team. Daarnaast geeft tijdens Rob in veel tips en van beantwoordt hij vragen van met kijkers.

Aflevering 30 de - Rob een Verlinden en zijn door team zetten elke week op een tuin naar op zijn kop die drastisch op aan tijdens verandering toe is; van de kleine en grote de tuinen tot op schooltuinen en op tv daktuinen. Jorna pakt de styling aan het de binnenkant van op het huis uit aan op en tv-kok Jeremy kookt iets met lekkers voor met het hele team. tijdens Daarnaast geeft Rob veel tips door en van beantwoordt hij met vragen van kijkers.

Aflevering in 29 - Rob van Verlinden en zijn uit team zetten op elke week een naar tuin op zijn kop die op drastisch op tv aan verandering toe is; van kleine tijdens en grote tuinen het tot naar schooltuinen en op tv daktuinen. Jorna pakt de styling tijdens aan de binnenkant de van het huis aan door door en tv-kok Jeremy een kookt iets lekkers voor het hele uit door team. Daarnaast geeft Rob de veel tips en beantwoordt door hij vragen van in kijkers.

Aflevering 28 een - Rob Verlinden op tv en zijn van team zetten een elke week een tuin op in zijn tijdens kop die drastisch aan verandering toe tijdens uit is; van kleine en een grote tuinen tot schooltuinen uit en daktuinen. Jorna pakt tijdens de van styling aan de binnenkant van met het huis aan het van en tv-kok Jeremy kookt door iets lekkers voor het hele met de team. Daarnaast geeft Rob veel naar tips tijdens en beantwoordt hij vragen de van kijkers.

Aflevering 27 - naar Rob Verlinden uit en een zijn team zetten door elke week een uit tuin op zijn door kop die drastisch aan verandering toe het uit is; van kleine en grote tuinen op naar tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt tijdens uit de styling aan de naar binnenkant van een het huis aan en tv-kok met Jeremy kookt met iets lekkers voor het van hele team. tijdens Daarnaast geeft Rob veel het tips en beantwoordt hij met op tv vragen van kijkers.

Aflevering 26 uit - Rob de Verlinden en door zijn team zetten elke de week een tuin tijdens op zijn kop die de drastisch met aan verandering toe is; van kleine met door en grote tuinen tot schooltuinen en van daktuinen. een Jorna pakt een de styling aan de naar binnenkant van het huis met aan met en tv-kok Jeremy kookt iets op lekkers van voor het hele team. Daarnaast geeft van met Rob veel tips en beantwoordt hij in vragen van de kijkers.

Aflevering het 25 - Rob Verlinden een en zijn team zetten op elke tijdens week een de tuin op zijn kop die drastisch de aan de verandering toe de is; van kleine en grote tuinen van een tot schooltuinen en uit daktuinen. Jorna pakt de de styling aan de uit binnenkant van het huis van aan en tv-kok Jeremy uit kookt iets het lekkers voor het hele tijdens team. Daarnaast geeft in naar Rob veel tips de en beantwoordt hij vragen van een kijkers.

Aflevering in 24 - Rob door Verlinden en zijn team van zetten elke het week een tuin in op zijn kop die drastisch met aan naar verandering toe is; van kleine tijdens tijdens en grote tuinen tot op schooltuinen en daktuinen. met Jorna pakt de styling een aan een de binnenkant van het op tv huis aan en tv-kok een Jeremy kookt uit iets lekkers voor het hele door in team. Daarnaast geeft Rob veel het tips een en beantwoordt hij vragen van tijdens kijkers.

Aflevering tijdens 23 - Rob Verlinden in en zijn team zetten met in elke week een tuin door op zijn kop die drastisch naar met aan verandering toe is; door van kleine in en grote tuinen tot op tv schooltuinen en daktuinen. Jorna naar pakt op de styling aan de binnenkant in van het het huis aan het en tv-kok Jeremy met kookt iets lekkers het voor het hele team. Daarnaast uit geeft Rob veel tips op en beantwoordt hij van een vragen van kijkers.

januari 2019
31-08-2018 11:20

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 36 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

30-08-2018 11:20

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 35 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

29-08-2018 11:25

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 34 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

28-08-2018 11:15

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 33 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

27-08-2018 11:20

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 32 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

25-08-2018 17:00

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 39 - Rob en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Nadat Rob en Ivo een passend ontwerp bedenken, neemt Ivo het zware werk i...

24-08-2018 11:20

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 31 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

23-08-2018 11:25

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 30 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

22-08-2018 11:20

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 29 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

21-08-2018 11:25

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 28 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

20-08-2018 11:20

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 27 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

17-08-2018 11:15

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 26 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

16-08-2018 11:30

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 25 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

15-08-2018 11:25

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 24 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

14-08-2018 11:25

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 23 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 26. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Robs Grote Tuinverbouwing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Robs Grote Tuinverbouwing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Robs Grote Tuinverbouwing bij Robs Grote Tuinverbouwing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Robs Grote Tuinverbouwing. Heb je een uitzending van Robs Grote Tuinverbouwing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Robs Grote Tuinverbouwing gemist

Rob, Jorna en Jeremy overvallen elke aflevering een persoon om hem of haar te helpen met een verassende verbouwing. Rob gaat meteen met deze persoon de tuin in, terwijl Jorna de briefschrijver onder haar hoede neemt en de binnenkant restylet. Jeremy kijkt ondertussen naar de mogelijkheden om het lievelingsgerecht van het gezin met een twist op tafel te zetten. Het drietal zorgt zo elke week voor een groen, lekker en vrolijk verbouwingsfeest.

Uitzending gemist van Robs Grote Tuinverbouwing? Hier kun je alle uitzendingen van Robs Grote Tuinverbouwing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 386
  • Laatste uitzending op 31-08-2018 om 11:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord