Programma gemist?

Aflevering op tv 36 - Rob Verlinden en een zijn team naar zetten elke week op tv een tuin op uit zijn kop van die drastisch aan verandering toe in is; de van kleine en tijdens grote tuinen tot schooltuinen tijdens en daktuinen. Jorna pakt naar de naar styling aan de binnenkant van de op tv het huis aan op tv en tv-kok Jeremy van kookt iets lekkers voor het met hele team. Daarnaast geeft de Rob veel de tips en beantwoordt in hij vragen van tijdens kijkers.

Aflevering 35 - door het Rob Verlinden en zijn team zetten een elke een week een tuin uit op zijn kop op die drastisch aan verandering toe door door is; van kleine en grote tuinen met tot door schooltuinen en een daktuinen. Jorna pakt de de styling aan door de binnenkant van tijdens het huis aan en tv-kok met Jeremy kookt iets lekkers uit voor het hele naar door team. Daarnaast geeft op Rob veel tips en beantwoordt de hij vragen van op kijkers.

Aflevering op tv 34 - de Rob Verlinden en zijn team uit zetten elke tijdens week een tuin de op zijn kop met die drastisch aan met verandering toe is; van kleine uit naar en grote tuinen tot schooltuinen en de een daktuinen. Jorna pakt de styling aan de de binnenkant van van naar het huis aan en door tv-kok Jeremy kookt iets uit lekkers voor het hele op tv team. in Daarnaast geeft Rob veel tips op tv een en beantwoordt hij vragen tijdens van kijkers.

Aflevering een 33 - door Rob Verlinden en uit zijn team zetten elke in week een uit tuin op zijn kop die drastisch op tv aan verandering van toe uit is; van kleine en grote naar tuinen van tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt tijdens de styling op tv aan de een binnenkant van het huis van aan en tv-kok uit Jeremy uit kookt iets lekkers het voor het hele uit team. Daarnaast geeft Rob veel de tips en beantwoordt de hij in vragen van kijkers.

Aflevering 32 op - Rob op tv Verlinden en zijn team op zetten elke week op een de tuin op zijn kop een die drastisch aan tijdens verandering toe is; van van kleine en grote tuinen van tot schooltuinen de en daktuinen. Jorna op tv pakt de styling aan op tv de binnenkant door van met het huis aan en tv-kok naar Jeremy een kookt iets lekkers voor het op tv hele team. Daarnaast geeft een Rob met veel tips en van beantwoordt hij vragen van op kijkers.

Aflevering van 39 - Rob op en zijn in team zetten elke op week een tuin op zijn het kop die drastisch aan van op tv verandering toe is; van een kleine en een grote tuinen tot schooltuinen een en daktuinen. Nadat Rob een en Ivo een een passend ontwerp naar bedenken, neemt door Ivo het zware werk naar in de tuin voor een zijn rekening. Ondertussen pakt op tv Suzanne de een styling aan de tijdens binnenkant van het het aan met huis aan de van hand van een 3D uit schets. Kok in Jeremy verwent het in hardwerkende team op zijn eigenwijze tijdens manier en van laat wekelijks op zien welke bijzondere gerechten je op van de barbecue kan door op maken.

Aflevering 31 uit - uit Rob Verlinden en zijn het team zetten op tv elke week een een tuin op zijn kop naar die drastisch uit aan verandering toe is; uit van kleine op tv en grote tuinen tot schooltuinen en het op daktuinen. Jorna pakt de styling de aan op tv de binnenkant van het huis aan op tv en tv-kok Jeremy uit kookt de iets lekkers voor het van hele team. een Daarnaast geeft Rob veel tijdens tips en in beantwoordt hij vragen van in kijkers.

Aflevering de 30 - Rob Verlinden en door zijn van team zetten elke week een het tuin de op zijn kop die in drastisch van aan verandering toe door is; van kleine en door grote tuinen het tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt een de styling aan van de binnenkant van met het huis aan in en op tv tv-kok Jeremy kookt iets in lekkers voor het op tv hele team. de Daarnaast geeft met Rob veel tips uit en beantwoordt hij vragen van uit kijkers.

Aflevering 29 het - Rob de Verlinden en zijn team zetten een elke een week een tuin tijdens op zijn kop het die drastisch aan uit verandering toe is; van de kleine en grote in tuinen tot schooltuinen en een daktuinen. met Jorna pakt het de styling aan de uit binnenkant van het huis met aan en tv-kok van Jeremy kookt door iets lekkers voor het op tv hele team. Daarnaast geeft tijdens Rob van veel tips op tv en beantwoordt hij vragen van de kijkers.

Aflevering op tv 28 - Rob tijdens Verlinden en zijn team op zetten elke week een door naar tuin op zijn kop die door drastisch aan verandering toe naar is; van door kleine en grote de tuinen met tot schooltuinen en op daktuinen. Jorna pakt het de styling aan de binnenkant van de met het huis aan en tv-kok Jeremy naar kookt tijdens iets lekkers voor naar het hele team. Daarnaast geeft een Rob tijdens veel tips en beantwoordt hij op vragen van door kijkers.

Aflevering 27 - de Rob Verlinden naar en zijn op tv team zetten elke week uit een tuin op een zijn op kop die drastisch aan verandering toe met is; uit van kleine en een grote tuinen tot schooltuinen en uit daktuinen. op Jorna pakt de uit styling aan op tv de binnenkant van in het huis aan en tv-kok van Jeremy kookt iets lekkers uit op tv voor het hele team. Daarnaast geeft tijdens Rob veel tips op tv en door beantwoordt hij van vragen van kijkers.

Aflevering 26 van - op Rob Verlinden en zijn uit team zetten op elke week een met tuin op zijn kop met die drastisch aan verandering toe de van is; van kleine en grote op tv tuinen tot schooltuinen en op daktuinen. in Jorna pakt de tijdens styling aan de binnenkant van door het de huis aan en op tv tv-kok Jeremy kookt iets lekkers het van voor het hele team. Daarnaast met geeft Rob met veel tips en tijdens beantwoordt hij vragen van de kijkers.

Aflevering de 25 - op tv Rob Verlinden en op zijn team zetten naar elke week een tuin op een zijn kop die drastisch met aan verandering toe van is; van de kleine en met grote tuinen tot schooltuinen en door uit daktuinen. Jorna pakt de in styling aan naar de binnenkant van naar het huis aan uit en tv-kok Jeremy kookt iets lekkers op tv voor het de hele met team. Daarnaast geeft in Rob veel tips en beantwoordt een hij door vragen van kijkers.

Aflevering 24 - van Rob Verlinden met en zijn team een zetten op elke week een tuin een op zijn kop die door drastisch aan de verandering toe naar is; van kleine en met grote tuinen de tot schooltuinen en daktuinen. Jorna uit pakt de styling aan naar tijdens de binnenkant van naar het huis aan en in tv-kok Jeremy kookt tijdens iets lekkers voor het hele uit de team. Daarnaast geeft Rob veel op tv tips en uit beantwoordt hij vragen het van kijkers.

Aflevering 23 - in Rob het Verlinden en zijn team de zetten elke week door een in tuin op zijn kop de die drastisch aan verandering in toe is; het van kleine op tv en grote tuinen tot schooltuinen en het naar daktuinen. Jorna pakt de van styling aan in de binnenkant van uit het huis aan en tv-kok een Jeremy kookt iets lekkers tijdens voor het de hele team. Daarnaast geeft het Rob veel tips door en het beantwoordt hij op tv vragen van kijkers.

maart 2020
31-08-2018 11:20

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 36 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

30-08-2018 11:20

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 35 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

29-08-2018 11:25

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 34 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

28-08-2018 11:15

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 33 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

27-08-2018 11:20

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 32 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

25-08-2018 17:00

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 39 - Rob en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Nadat Rob en Ivo een passend ontwerp bedenken, neemt Ivo het zware werk i...

24-08-2018 11:20

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 31 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

23-08-2018 11:25

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 30 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

22-08-2018 11:20

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 29 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

21-08-2018 11:25

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 28 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

20-08-2018 11:20

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 27 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

17-08-2018 11:15

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 26 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

16-08-2018 11:30

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 25 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

15-08-2018 11:25

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 24 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

14-08-2018 11:25

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 23 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 26. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Robs Grote Tuinverbouwing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Robs Grote Tuinverbouwing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Robs Grote Tuinverbouwing bij Robs Grote Tuinverbouwing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Robs Grote Tuinverbouwing. Heb je een uitzending van Robs Grote Tuinverbouwing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Robs Grote Tuinverbouwing gemist

Rob, Jorna en Jeremy overvallen elke aflevering een persoon om hem of haar te helpen met een verassende verbouwing. Rob gaat meteen met deze persoon de tuin in, terwijl Jorna de briefschrijver onder haar hoede neemt en de binnenkant restylet. Jeremy kijkt ondertussen naar de mogelijkheden om het lievelingsgerecht van het gezin met een twist op tafel te zetten. Het drietal zorgt zo elke week voor een groen, lekker en vrolijk verbouwingsfeest.

Uitzending gemist van Robs Grote Tuinverbouwing? Hier kun je alle uitzendingen van Robs Grote Tuinverbouwing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 386
  • Laatste uitzending op 31-08-2018 om 11:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!