Programma gemist?

Aflevering 36 het - Rob naar Verlinden en zijn team tijdens zetten elke week op een met tuin op zijn kop die drastisch het aan op verandering toe is; van het kleine en grote van tuinen tot schooltuinen van en daktuinen. naar Jorna pakt de naar styling aan de binnenkant van tijdens het tijdens huis aan tijdens en tv-kok Jeremy kookt het iets lekkers voor door het hele team. tijdens Daarnaast geeft Rob veel tips de en beantwoordt door hij vragen van tijdens kijkers.

Aflevering op tv 35 - Rob Verlinden naar en zijn team in zetten in elke week een tuin een op zijn kop die drastisch naar in aan verandering toe is; van van kleine en grote het tuinen tot schooltuinen en door daktuinen. met Jorna pakt de van styling aan de binnenkant op tv van het huis op aan en van tv-kok Jeremy kookt iets lekkers tijdens voor het de hele team. Daarnaast geeft tijdens Rob de veel tips en beantwoordt hij van de vragen van kijkers.

Aflevering 34 met - Rob op tv Verlinden en zijn team door zetten elke week een van van tuin op zijn kop met die drastisch aan verandering toe met is; van in kleine op en grote tuinen tot schooltuinen op en daktuinen. Jorna pakt uit de het styling aan de uit binnenkant van het door huis aan door en tv-kok Jeremy kookt iets lekkers van voor het hele naar team. Daarnaast geeft op Rob met veel tips en beantwoordt hij een in vragen van kijkers.

Aflevering naar 33 - Rob Verlinden en door zijn door team zetten elke op week een tuin het op zijn een kop die drastisch aan op tv verandering toe is; van kleine door op en grote tuinen tot schooltuinen en van daktuinen. uit Jorna pakt met de styling aan de binnenkant van een het in huis aan door en tv-kok Jeremy kookt op iets lekkers voor het uit hele team. op tv Daarnaast geeft Rob veel tips in en beantwoordt hij van vragen van een kijkers.

Aflevering op tv 32 - Rob Verlinden en van zijn de team zetten elke week een op tv tuin op het zijn kop de die drastisch aan naar verandering toe is; het van kleine en grote tuinen het tot schooltuinen en van daktuinen. Jorna de pakt de op styling aan de binnenkant met van het huis aan van en tv-kok van Jeremy het kookt iets lekkers voor het het hele team. een Daarnaast geeft Rob uit veel tips en beantwoordt hij op tijdens vragen van kijkers.

Aflevering 39 een - Rob en van zijn team zetten elke een in week een tuin op zijn de kop die in drastisch aan verandering toe is; op van kleine en tijdens grote in tuinen tot schooltuinen en het daktuinen. Nadat Rob met en Ivo een passend met ontwerp op tv bedenken, neemt Ivo in het zware werk in de een tuin voor op tv zijn rekening. de Ondertussen pakt Suzanne de op tv styling aan de binnenkant een van het op aan huis aan een de hand van een uit 3D schets. Kok een Jeremy verwent in het het hardwerkende team op zijn eigenwijze naar manier en laat wekelijks naar zien het welke bijzondere gerechten je op op tv de barbecue de kan met maken.

Aflevering 31 - door Rob Verlinden en van zijn team een zetten de elke week een tuin de op zijn tijdens kop die drastisch aan de verandering toe met is; van kleine en grote tuinen tijdens tot schooltuinen van en daktuinen. een Jorna pakt de styling aan door de binnenkant van van naar het huis aan en tv-kok Jeremy tijdens met kookt iets lekkers in voor het hele team. Daarnaast uit geeft Rob veel met tips en op tv beantwoordt hij vragen het van kijkers.

Aflevering 30 - de Rob Verlinden en tijdens zijn het team zetten tijdens elke week een in tuin op zijn kop die uit drastisch aan verandering met toe is; van van kleine en grote tuinen naar tot schooltuinen en in daktuinen. Jorna pakt op tv de styling aan door uit de binnenkant van het huis aan op en tv-kok Jeremy met kookt op tv iets lekkers voor het hele naar team. naar Daarnaast geeft Rob veel tips op en beantwoordt op tv hij vragen van op tv kijkers.

Aflevering in 29 - Rob Verlinden op en zijn team een zetten door elke week een tuin een op zijn kop die met drastisch aan verandering toe van van is; van kleine en grote een tuinen uit tot schooltuinen en daktuinen. het Jorna pakt in de styling aan de binnenkant van in tijdens het huis aan door en tv-kok Jeremy op tv kookt iets lekkers in voor het hele team. Daarnaast geeft op Rob veel naar tips op tv en beantwoordt hij vragen van uit kijkers.

Aflevering 28 op - Rob op Verlinden en zijn team op tv zetten elke van week een tuin op uit zijn kop een die drastisch aan tijdens verandering toe is; tijdens van kleine en naar grote tuinen tot schooltuinen met en daktuinen. Jorna van pakt de styling een aan de binnenkant van in het door huis aan en tv-kok Jeremy het kookt iets door lekkers voor de het hele team. in Daarnaast geeft Rob van veel tips in en beantwoordt hij in vragen van kijkers.

Aflevering van 27 - Rob Verlinden en uit zijn op team zetten elke week een met tuin op een zijn kop die drastisch uit aan verandering met toe is; door van kleine van en grote tuinen tot schooltuinen en met daktuinen. Jorna pakt tijdens de styling aan door met de binnenkant van het huis op tv aan en tv-kok Jeremy in kookt iets in lekkers voor op tv het hele team. op tv Daarnaast geeft Rob veel een tips door en beantwoordt hij vragen van door kijkers.

Aflevering 26 een - Rob Verlinden uit en zijn van team zetten elke week op een tuin op zijn met kop naar die drastisch aan met verandering toe tijdens is; van kleine en grote op tv tuinen tot schooltuinen naar en daktuinen. Jorna met pakt de de styling aan een de binnenkant van het met huis aan en tv-kok Jeremy op tv kookt iets lekkers uit voor het hele uit team. Daarnaast geeft van Rob veel in tips door en beantwoordt hij vragen van de kijkers.

Aflevering met 25 - Rob Verlinden en op met zijn team zetten uit elke week een het tuin op zijn kop die drastisch op tv aan verandering toe door is; van kleine de en grote door tuinen tot door schooltuinen en daktuinen. met Jorna pakt de naar styling aan de binnenkant van door het huis met aan en tv-kok een Jeremy kookt iets in lekkers in voor het hele team. in Daarnaast geeft Rob veel met tips en een beantwoordt hij vragen van op kijkers.

Aflevering met 24 - Rob Verlinden en een het zijn team zetten elke week tijdens een een tuin op zijn uit kop die drastisch aan in verandering toe is; van kleine naar en grote tuinen door tot schooltuinen en in daktuinen. Jorna pakt door de styling aan het de binnenkant van een van het huis aan en door tv-kok Jeremy kookt iets lekkers met voor het hele op team. Daarnaast de geeft Rob tijdens veel tips en door beantwoordt hij met vragen van kijkers.

Aflevering naar 23 - Rob Verlinden en een zijn team met zetten elke week door een de tuin op zijn kop op tv die drastisch op tv aan verandering toe is; van kleine de en grote in tuinen het tot schooltuinen en daktuinen. Jorna van pakt de op styling aan met de binnenkant van het op huis aan en tv-kok in Jeremy op kookt iets lekkers voor de het hele team. Daarnaast geeft in Rob veel naar tips en beantwoordt hij op tv vragen van een kijkers.

augustus 2021
31-08-2018 11:20

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 36 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

30-08-2018 11:20

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 35 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

29-08-2018 11:25

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 34 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

28-08-2018 11:15

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 33 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

27-08-2018 11:20

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 32 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

25-08-2018 17:00

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 39 - Rob en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Nadat Rob en Ivo een passend ontwerp bedenken, neemt Ivo het zware werk i...

24-08-2018 11:20

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 31 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

23-08-2018 11:25

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 30 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

22-08-2018 11:20

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 29 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

21-08-2018 11:25

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 28 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

20-08-2018 11:20

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 27 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

17-08-2018 11:15

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 26 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

16-08-2018 11:30

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 25 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

15-08-2018 11:25

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 24 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

14-08-2018 11:25

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 23 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 26. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Robs Grote Tuinverbouwing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Robs Grote Tuinverbouwing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Robs Grote Tuinverbouwing bij Robs Grote Tuinverbouwing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Robs Grote Tuinverbouwing. Heb je een uitzending van Robs Grote Tuinverbouwing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Robs Grote Tuinverbouwing gemist

Rob, Jorna en Jeremy overvallen elke aflevering een persoon om hem of haar te helpen met een verassende verbouwing. Rob gaat meteen met deze persoon de tuin in, terwijl Jorna de briefschrijver onder haar hoede neemt en de binnenkant restylet. Jeremy kijkt ondertussen naar de mogelijkheden om het lievelingsgerecht van het gezin met een twist op tafel te zetten. Het drietal zorgt zo elke week voor een groen, lekker en vrolijk verbouwingsfeest.

Uitzending gemist van Robs Grote Tuinverbouwing? Hier kun je alle uitzendingen van Robs Grote Tuinverbouwing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 386
  • Laatste uitzending op 31-08-2018 om 11:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!