Programma gemist?

Aflevering het 36 - Rob op tv Verlinden en op tv zijn team zetten elke van week een tuin op zijn naar kop die op drastisch aan tijdens verandering toe is; uit van kleine en grote tuinen tijdens op tot schooltuinen en het daktuinen. Jorna pakt op tv de styling aan van de binnenkant van het huis door aan en tv-kok Jeremy het kookt iets op tv lekkers tijdens voor het hele tijdens team. Daarnaast geeft Rob veel tips uit en beantwoordt hij op tv vragen met van kijkers.

Aflevering 35 op - Rob Verlinden een en zijn team met zetten elke week een naar de tuin op zijn kop die met drastisch aan het verandering toe is; van kleine door en op tv grote tuinen tot schooltuinen uit en van daktuinen. Jorna pakt de styling aan op de binnenkant van de het in huis aan op en tv-kok Jeremy kookt iets lekkers uit voor door het hele team. Daarnaast geeft de Rob veel in tips en beantwoordt in hij vragen door van kijkers.

Aflevering 34 - op tv Rob Verlinden van en zijn team zetten een elke week een het tuin een op zijn een kop die drastisch uit aan verandering toe is; van in kleine en grote tuinen de tot schooltuinen uit en daktuinen. Jorna pakt een de styling tijdens aan het de binnenkant van het huis aan tijdens een en tv-kok Jeremy kookt iets het lekkers door voor het hele op tv team. Daarnaast geeft Rob veel tips op en beantwoordt met hij vragen in van kijkers.

Aflevering 33 - de Rob door Verlinden en zijn team zetten met de elke week een tuin op tijdens zijn kop die de drastisch aan op verandering toe het is; van kleine en tijdens grote tuinen tot schooltuinen van en daktuinen. door Jorna pakt de styling aan tijdens de op tv binnenkant van uit het huis aan en tv-kok Jeremy tijdens kookt iets een lekkers voor in het hele van team. Daarnaast geeft Rob een veel tips en beantwoordt door hij vragen van tijdens kijkers.

Aflevering 32 met - Rob Verlinden het en zijn van team zetten met elke week een tuin tijdens op zijn kop die naar drastisch aan in verandering toe met is; van kleine en een grote tuinen in tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt met in de styling aan de in binnenkant van het op tv huis aan en tv-kok Jeremy naar kookt iets lekkers naar voor het hele op team. een Daarnaast geeft Rob veel tips van en beantwoordt de hij vragen van een kijkers.

Aflevering 39 - uit Rob het en zijn team een zetten elke week het een tuin op tijdens zijn kop die drastisch met aan verandering een toe is; van van kleine en grote tuinen tot het schooltuinen en op daktuinen. Nadat de Rob en Ivo een van passend ontwerp bedenken, neemt met Ivo het zware een werk in de door van tuin voor zijn in rekening. Ondertussen pakt Suzanne de styling naar aan in de binnenkant van door het aan huis van aan de door hand van een 3D op tv schets. Kok Jeremy uit verwent het hardwerkende naar team op zijn met eigenwijze manier en laat wekelijks door zien welke bijzondere met gerechten de je op de de barbecue kan op tv maken.

Aflevering 31 - de Rob een Verlinden en met zijn team zetten door elke week een tuin op zijn naar uit kop die drastisch aan verandering naar toe door is; van kleine en van grote tuinen naar tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt met de op tv styling aan de binnenkant op tv van het huis de aan en tv-kok met Jeremy kookt iets op tv lekkers voor het hele met team. Daarnaast op tv geeft Rob veel uit tips en beantwoordt door hij vragen van op kijkers.

Aflevering uit 30 - Rob Verlinden op tv en zijn team op tv zetten een elke week een tuin op op zijn kop die tijdens drastisch aan verandering toe in tijdens is; van kleine en grote door tuinen tot op schooltuinen en daktuinen. op Jorna pakt de uit styling aan in de binnenkant van het van huis aan en tijdens tv-kok Jeremy kookt iets door lekkers op tv voor het hele een team. Daarnaast geeft door Rob veel tips en beantwoordt in hij de vragen van kijkers.

Aflevering van 29 - naar Rob Verlinden en het zijn team zetten elke uit week een tuin op zijn het door kop die drastisch aan met verandering toe is; van met kleine uit en grote tuinen tot schooltuinen met en daktuinen. Jorna pakt het de naar styling aan de door binnenkant van het van huis aan en tv-kok het Jeremy door kookt iets lekkers voor het van hele team. Daarnaast geeft een Rob veel een tips tijdens en beantwoordt hij vragen van naar kijkers.

Aflevering van 28 - van Rob Verlinden en zijn team tijdens zetten elke op week een tuin op zijn het kop die uit drastisch aan verandering een toe is; van kleine door en grote het tuinen tot van schooltuinen en daktuinen. Jorna met pakt de styling aan naar een de binnenkant van het een huis aan en door tv-kok Jeremy kookt iets met lekkers de voor het hele team. Daarnaast tijdens geeft tijdens Rob veel tips en beantwoordt van hij vragen van op kijkers.

Aflevering naar 27 - tijdens Rob Verlinden en zijn team in zetten in elke week een door tuin op zijn kop in die drastisch een aan verandering toe is; naar van kleine en de grote tuinen tot schooltuinen en op tv een daktuinen. Jorna pakt door de styling aan tijdens de binnenkant van het huis aan naar en tv-kok op Jeremy kookt iets in lekkers voor het tijdens hele team. naar Daarnaast geeft Rob op veel tips en beantwoordt hij op op tv vragen van kijkers.

Aflevering 26 uit - op tv Rob Verlinden en zijn team tijdens zetten elke uit week een tuin op zijn met kop die met drastisch op aan verandering toe is; van kleine de door en grote tuinen tot schooltuinen en op tv daktuinen. naar Jorna pakt de het styling aan door de binnenkant van het huis aan de en tv-kok Jeremy op door kookt iets lekkers voor het hele door team. Daarnaast geeft van Rob naar veel tips en op beantwoordt hij vragen door van kijkers.

Aflevering met 25 - Rob op tv Verlinden en zijn team uit zetten elke week op tv een met tuin op zijn kop die in drastisch aan met verandering toe is; naar van kleine en grote tuinen uit de tot schooltuinen en daktuinen. Jorna tijdens pakt met de styling aan de binnenkant tijdens van het huis van aan en de tv-kok Jeremy van kookt iets lekkers voor naar het hele team. Daarnaast geeft op uit Rob veel tips met en beantwoordt hij vragen van in kijkers.

Aflevering van 24 - in Rob Verlinden en met zijn team zetten elke door week een op tv tuin op zijn kop die drastisch met aan verandering tijdens toe is; van op kleine en grote een tuinen tot schooltuinen en een daktuinen. door Jorna pakt door de styling aan de naar binnenkant van met het huis aan en op tv-kok Jeremy kookt iets lekkers een voor het het hele team. Daarnaast naar geeft door Rob veel tips en beantwoordt hij tijdens vragen van naar kijkers.

Aflevering door 23 - Rob Verlinden en van zijn team zetten het elke week in een tuin uit op zijn kop die drastisch met aan verandering het toe is; van de kleine en grote uit tuinen een tot schooltuinen en naar daktuinen. Jorna pakt de styling aan van de van binnenkant van het huis in aan en tv-kok het Jeremy kookt iets tijdens lekkers voor het hele van team. Daarnaast van geeft Rob veel de tips van en beantwoordt hij vragen van tijdens kijkers.

augustus 2019
31-08-2018 11:20

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 36 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

30-08-2018 11:20

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 35 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

29-08-2018 11:25

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 34 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

28-08-2018 11:15

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 33 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

27-08-2018 11:20

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 32 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

25-08-2018 17:00

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 39 - Rob en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Nadat Rob en Ivo een passend ontwerp bedenken, neemt Ivo het zware werk i...

24-08-2018 11:20

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 31 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

23-08-2018 11:25

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 30 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

22-08-2018 11:20

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 29 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

21-08-2018 11:25

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 28 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

20-08-2018 11:20

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 27 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

17-08-2018 11:15

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 26 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

16-08-2018 11:30

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 25 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

15-08-2018 11:25

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 24 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

14-08-2018 11:25

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 23 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 26. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Robs Grote Tuinverbouwing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Robs Grote Tuinverbouwing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Robs Grote Tuinverbouwing bij Robs Grote Tuinverbouwing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Robs Grote Tuinverbouwing. Heb je een uitzending van Robs Grote Tuinverbouwing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Robs Grote Tuinverbouwing gemist

Rob, Jorna en Jeremy overvallen elke aflevering een persoon om hem of haar te helpen met een verassende verbouwing. Rob gaat meteen met deze persoon de tuin in, terwijl Jorna de briefschrijver onder haar hoede neemt en de binnenkant restylet. Jeremy kijkt ondertussen naar de mogelijkheden om het lievelingsgerecht van het gezin met een twist op tafel te zetten. Het drietal zorgt zo elke week voor een groen, lekker en vrolijk verbouwingsfeest.

Uitzending gemist van Robs Grote Tuinverbouwing? Hier kun je alle uitzendingen van Robs Grote Tuinverbouwing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 386
  • Laatste uitzending op 31-08-2018 om 11:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord