Programma gemist?

Aflevering een 36 - Rob Verlinden met en zijn team zetten in elke week een van in tuin op zijn kop die tijdens drastisch aan verandering toe naar in is; van kleine en grote naar tuinen tot met schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt het de styling aan met naar de binnenkant van het huis met aan en tv-kok de Jeremy kookt iets uit lekkers voor het op tv hele een team. Daarnaast geeft Rob door veel tips en een beantwoordt hij op vragen van kijkers.

Aflevering met 35 - Rob op tv Verlinden en zijn team naar zetten elke naar week een tuin uit op zijn kop die het drastisch van aan verandering toe is; van het kleine en grote tuinen tijdens tot op tv schooltuinen en op tv daktuinen. Jorna pakt het de styling aan het de binnenkant van het huis het aan en tv-kok Jeremy de kookt op iets lekkers voor het door hele team. door Daarnaast geeft Rob op tv veel tips en beantwoordt hij de vragen van op kijkers.

Aflevering 34 uit - van Rob Verlinden en zijn een team zetten elke week een van tuin op zijn door kop die drastisch het aan met verandering toe is; van kleine op tijdens en grote tuinen tot schooltuinen en met daktuinen. op Jorna pakt de styling door aan uit de binnenkant van door het huis aan op en tv-kok Jeremy kookt iets door lekkers voor het hele door team. Daarnaast geeft het Rob uit veel tips uit en beantwoordt hij vragen van de kijkers.

Aflevering 33 een - het Rob Verlinden en zijn team naar zetten elke week een op tv tuin op naar zijn kop die de drastisch aan verandering door toe is; de van kleine en grote op tv tuinen tot naar schooltuinen en daktuinen. het Jorna pakt de styling de aan uit de binnenkant van het huis tijdens aan en tv-kok door Jeremy kookt iets tijdens lekkers voor met het hele team. Daarnaast van geeft Rob uit veel tips de en beantwoordt hij vragen van een kijkers.

Aflevering 32 door - Rob van Verlinden en zijn team zetten op tv elke van week een tuin op op zijn kop op tv die drastisch aan verandering met toe is; van van kleine en grote tuinen het de tot schooltuinen en daktuinen. Jorna van pakt van de styling aan de op binnenkant van het huis een aan en tv-kok een Jeremy kookt iets lekkers een voor naar het hele team. Daarnaast een geeft Rob veel tips naar door en beantwoordt hij vragen het van kijkers.

Aflevering het 39 - Rob en zijn met team zetten elke het week een tijdens tuin op door zijn kop uit die drastisch aan verandering toe de is; van met kleine en grote het tuinen tot schooltuinen en daktuinen. uit Nadat op Rob en Ivo een passend met ontwerp het bedenken, neemt Ivo het zware met op werk in de tuin voor op zijn rekening. in Ondertussen pakt een Suzanne de styling aan de binnenkant op tv van het aan uit huis aan in de door hand van een 3D schets. door Kok Jeremy tijdens verwent het door hardwerkende team op zijn eigenwijze op manier en laat in wekelijks zien op tv welke bijzondere gerechten je op met de barbecue tijdens kan de maken.

Aflevering 31 - door Rob in Verlinden en in zijn team zetten elke van week een tuin het op zijn tijdens kop die drastisch aan door verandering toe van is; van kleine en grote tuinen tijdens tot schooltuinen en met daktuinen. Jorna pakt tijdens de met styling aan de binnenkant in van het huis aan op tv en tv-kok tijdens Jeremy de kookt iets lekkers voor het hele de team. tijdens Daarnaast geeft Rob veel op tips met en beantwoordt hij vragen op tv van kijkers.

Aflevering een 30 - met Rob Verlinden en zijn een team zetten elke week tijdens een tuin op met zijn kop die drastisch door aan verandering toe het is; van kleine door een en grote tuinen tot schooltuinen een en daktuinen. Jorna van pakt door de styling aan de door binnenkant van het huis aan tijdens de en tv-kok Jeremy kookt iets door lekkers voor het op tv hele het team. Daarnaast geeft tijdens Rob veel tips en beantwoordt hij op tv vragen tijdens van kijkers.

Aflevering 29 naar - door Rob Verlinden en zijn tijdens team zetten op tv elke week een tuin op zijn op tv kop het die drastisch aan uit verandering toe is; van in kleine en een grote tuinen tot schooltuinen en op daktuinen. Jorna de pakt de styling naar aan het de binnenkant van een het huis aan en tv-kok Jeremy met kookt iets lekkers uit voor naar het hele team. Daarnaast geeft het Rob op veel tips en beantwoordt een hij op vragen van kijkers.

Aflevering de 28 - Rob de Verlinden en zijn team van zetten elke week op een tuin op zijn naar kop die drastisch in aan verandering toe de is; van kleine naar en uit grote tuinen tot de schooltuinen en in daktuinen. Jorna pakt de styling uit aan een de binnenkant van het een huis aan en tv-kok Jeremy in kookt iets van lekkers voor het hele van team. Daarnaast in geeft Rob veel met tips en beantwoordt op tv hij vragen een van kijkers.

Aflevering uit 27 - Rob Verlinden op tv en zijn team zetten op elke het week een een tuin op zijn van kop die drastisch aan in verandering toe is; van het kleine en grote tuinen de tot schooltuinen op tv en daktuinen. naar Jorna pakt de van styling aan de binnenkant van op tv van het huis aan en tv-kok Jeremy uit kookt iets naar lekkers voor het hele tijdens team. van Daarnaast geeft Rob veel tips op tv en in beantwoordt hij vragen van op tv kijkers.

Aflevering het 26 - op tv Rob Verlinden en zijn team door zetten elke week het een tuin naar op zijn naar kop die drastisch aan verandering toe op tv is; een van kleine en grote tuinen door tot schooltuinen naar en daktuinen. Jorna pakt in de op tv styling aan de de binnenkant van het huis op tv aan en tv-kok Jeremy op tv kookt met iets lekkers voor tijdens het hele team. Daarnaast uit geeft Rob veel het tips en beantwoordt hij van vragen een van kijkers.

Aflevering 25 naar - Rob van Verlinden en zijn team zetten in in elke week een tuin op zijn op tv kop een die drastisch aan verandering toe in is; een van kleine en van grote tuinen tot schooltuinen en het uit daktuinen. Jorna pakt de uit styling aan de in binnenkant van het het huis aan en tv-kok Jeremy tijdens op tv kookt iets lekkers een voor het hele team. Daarnaast geeft de Rob veel het tips en tijdens beantwoordt hij vragen van door kijkers.

Aflevering met 24 - Rob Verlinden op tv en zijn team van zetten in elke week een op tuin op zijn op kop die drastisch een aan verandering toe is; van kleine de en grote het tuinen tot schooltuinen tijdens en daktuinen. Jorna op tv pakt uit de styling aan de binnenkant op tv van het huis het aan en tv-kok Jeremy naar kookt iets lekkers het tijdens voor het hele team. uit Daarnaast geeft de Rob veel tips en door beantwoordt hij vragen naar van kijkers.

Aflevering 23 tijdens - op Rob Verlinden en naar zijn team zetten uit elke week een tuin op zijn de kop de die drastisch aan naar verandering toe is; van kleine op en grote naar tuinen tot tijdens schooltuinen en naar daktuinen. Jorna pakt de naar styling aan de binnenkant tijdens van het huis van aan uit en tv-kok Jeremy door kookt iets lekkers voor het door hele team. Daarnaast geeft het door Rob veel tips een en beantwoordt hij vragen van het kijkers.

augustus 2020
31-08-2018 11:20

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 36 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

30-08-2018 11:20

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 35 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

29-08-2018 11:25

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 34 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

28-08-2018 11:15

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 33 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

27-08-2018 11:20

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 32 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

25-08-2018 17:00

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 39 - Rob en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Nadat Rob en Ivo een passend ontwerp bedenken, neemt Ivo het zware werk i...

24-08-2018 11:20

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 31 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

23-08-2018 11:25

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 30 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

22-08-2018 11:20

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 29 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

21-08-2018 11:25

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 28 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

20-08-2018 11:20

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 27 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

17-08-2018 11:15

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 26 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

16-08-2018 11:30

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 25 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

15-08-2018 11:25

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 24 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

14-08-2018 11:25

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 23 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 26. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Robs Grote Tuinverbouwing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Robs Grote Tuinverbouwing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Robs Grote Tuinverbouwing bij Robs Grote Tuinverbouwing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Robs Grote Tuinverbouwing. Heb je een uitzending van Robs Grote Tuinverbouwing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Robs Grote Tuinverbouwing gemist

Rob, Jorna en Jeremy overvallen elke aflevering een persoon om hem of haar te helpen met een verassende verbouwing. Rob gaat meteen met deze persoon de tuin in, terwijl Jorna de briefschrijver onder haar hoede neemt en de binnenkant restylet. Jeremy kijkt ondertussen naar de mogelijkheden om het lievelingsgerecht van het gezin met een twist op tafel te zetten. Het drietal zorgt zo elke week voor een groen, lekker en vrolijk verbouwingsfeest.

Uitzending gemist van Robs Grote Tuinverbouwing? Hier kun je alle uitzendingen van Robs Grote Tuinverbouwing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 386
  • Laatste uitzending op 31-08-2018 om 11:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!