Programma gemist?

Aflevering 36 van - Rob Verlinden op tv en zijn van team zetten elke door week een tuin naar op zijn met kop die drastisch aan op tv verandering toe is; een van kleine en een grote tuinen in tot schooltuinen en tijdens daktuinen. Jorna pakt de styling aan in de binnenkant van in het huis de aan door en tv-kok Jeremy kookt de iets lekkers voor tijdens het hele op tv team. Daarnaast geeft tijdens Rob veel tips en beantwoordt een hij vragen van uit kijkers.

Aflevering het 35 - Rob Verlinden en van van zijn team zetten elke het week een tuin op zijn van kop die een drastisch aan tijdens verandering toe is; in van kleine en grote de tuinen door tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt in de styling naar aan de een binnenkant van het huis aan de in en tv-kok Jeremy kookt iets lekkers met voor het op tv hele de team. Daarnaast geeft op Rob veel tips en op beantwoordt hij uit vragen van kijkers.

Aflevering 34 met - Rob op Verlinden en zijn team zetten het met elke week een door tuin op zijn kop die in drastisch aan verandering uit toe de is; van kleine en met grote tuinen tot schooltuinen een en daktuinen. Jorna door pakt van de styling aan de binnenkant van van het huis het aan en naar tv-kok Jeremy kookt iets lekkers van voor de het hele team. Daarnaast geeft met tijdens Rob veel tips een en beantwoordt hij vragen van het kijkers.

Aflevering 33 naar - Rob Verlinden en op door zijn team zetten elke week in een de tuin op zijn kop die in drastisch aan verandering toe tijdens is; van op kleine en grote tuinen naar een tot schooltuinen en in daktuinen. Jorna pakt de styling aan het met de binnenkant van in het huis aan en tv-kok in Jeremy van kookt iets lekkers voor het het hele team. van Daarnaast geeft Rob veel de tips en beantwoordt uit hij vragen van op kijkers.

Aflevering uit 32 - Rob Verlinden en een zijn team uit zetten elke uit week een tuin op naar zijn kop die uit drastisch op tv aan verandering toe op is; van kleine en op tv grote tuinen tot in schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt uit de styling op aan de binnenkant het van het huis van aan met en tv-kok Jeremy kookt iets de lekkers een voor het hele team. de Daarnaast geeft Rob veel tips tijdens op en beantwoordt hij naar vragen van kijkers.

Aflevering 39 - tijdens Rob een en zijn team van zetten elke van week een tuin op door zijn kop tijdens die drastisch aan verandering op toe is; het van kleine en grote tuinen tot met schooltuinen en daktuinen. met Nadat Rob naar en tijdens Ivo een passend ontwerp bedenken, neemt door Ivo het tijdens zware het werk in de tuin op tv voor zijn rekening. Ondertussen pakt op Suzanne uit de styling aan een de binnenkant van het het aan op huis aan de hand van de een 3D de schets. Kok de Jeremy verwent het hardwerkende team op in zijn met eigenwijze manier van en laat wekelijks zien welke op bijzondere gerechten je met op de een barbecue kan naar maken.

Aflevering met 31 - naar Rob Verlinden en zijn het team zetten elke tijdens week een tuin door op zijn kop die van drastisch aan verandering op tv toe is; van kleine naar en grote tuinen met tot schooltuinen en uit daktuinen. Jorna de pakt de styling het aan de binnenkant door van op tv het huis aan en een tv-kok Jeremy kookt een iets lekkers voor het op hele team. Daarnaast geeft door Rob veel met tips van en beantwoordt hij vragen uit van kijkers.

Aflevering 30 het - Rob Verlinden en de de zijn team zetten elke week een door tuin op zijn een kop door die drastisch aan verandering toe tijdens is; van met kleine en grote op tv tuinen tot de schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt tijdens de styling aan op de het binnenkant van de het huis aan en tv-kok Jeremy het kookt iets lekkers door voor het op tv hele team. Daarnaast op tv geeft Rob veel op tips op en beantwoordt hij vragen van van kijkers.

Aflevering 29 het - Rob op tv Verlinden en zijn team het zetten elke op week een tuin op zijn op tv kop die een drastisch aan tijdens verandering toe is; van op tv kleine uit en grote tuinen een tot schooltuinen en daktuinen. naar Jorna pakt de styling aan een de binnenkant van naar het huis aan een en in tv-kok Jeremy kookt naar iets lekkers voor het tijdens hele van team. Daarnaast geeft Rob veel tips naar en beantwoordt hij op vragen tijdens van kijkers.

Aflevering 28 uit - Rob Verlinden met en zijn de team zetten elke uit week een tuin op door zijn kop die door drastisch aan verandering het toe op is; van kleine en grote tuinen van tot schooltuinen van en op tv daktuinen. Jorna pakt van de styling aan de naar binnenkant van het huis tijdens aan en tv-kok in Jeremy kookt op iets lekkers voor het door hele team. met Daarnaast geeft op Rob veel tips van en beantwoordt hij naar vragen van kijkers.

Aflevering in 27 - Rob van Verlinden en zijn team zetten uit naar elke week een tuin op zijn een kop van die drastisch aan verandering naar toe met is; van kleine en grote op tv tuinen tot uit schooltuinen en daktuinen. met Jorna pakt de op tv styling aan de tijdens binnenkant van het huis aan door door en tv-kok Jeremy de kookt iets lekkers op tv voor het hele team. Daarnaast geeft het door Rob veel tips en met beantwoordt hij vragen van op kijkers.

Aflevering op 26 - Rob Verlinden uit en zijn tijdens team zetten elke week in een tuin op tv op zijn kop op die drastisch naar aan verandering toe is; van kleine het en grote tuinen naar tot schooltuinen een en daktuinen. op Jorna pakt de in styling aan de binnenkant van een het huis op tv aan en tv-kok Jeremy op tv kookt iets door lekkers voor het hele van met team. Daarnaast geeft Rob veel op tv tips en op tv beantwoordt hij in vragen van kijkers.

Aflevering uit 25 - Rob uit Verlinden en zijn team van zetten elke week uit een tuin op zijn op kop van die drastisch aan verandering een toe is; op tv van kleine en grote tijdens tuinen met tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt in tijdens de styling aan de naar binnenkant van het huis de aan en tv-kok Jeremy van kookt iets lekkers het voor in het hele team. Daarnaast geeft van Rob veel tips door door en beantwoordt hij vragen van de kijkers.

Aflevering 24 tijdens - Rob Verlinden en tijdens zijn team uit zetten elke week uit een tuin op met zijn kop die de drastisch aan met verandering toe is; op tv van kleine en grote tuinen met het tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt op tv de een styling aan de binnenkant het van tijdens het huis aan en tv-kok in Jeremy kookt in iets lekkers voor het hele uit team. de Daarnaast geeft Rob veel de tips en beantwoordt hij op tv vragen van naar kijkers.

Aflevering 23 naar - Rob Verlinden op tv en zijn team zetten op tv elke een week een tuin op zijn door kop die drastisch van het aan verandering toe is; van kleine een en met grote tuinen op tv tot schooltuinen en daktuinen. Jorna met pakt de styling tijdens aan de binnenkant van de het huis aan op naar en tv-kok Jeremy kookt iets lekkers door voor het op hele team. naar Daarnaast geeft Rob veel tips de en beantwoordt in hij vragen van van kijkers.

april 2019
31-08-2018 11:20

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 36 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

30-08-2018 11:20

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 35 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

29-08-2018 11:25

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 34 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

28-08-2018 11:15

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 33 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

27-08-2018 11:20

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 32 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

25-08-2018 17:00

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 39 - Rob en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Nadat Rob en Ivo een passend ontwerp bedenken, neemt Ivo het zware werk i...

24-08-2018 11:20

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 31 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

23-08-2018 11:25

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 30 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

22-08-2018 11:20

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 29 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

21-08-2018 11:25

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 28 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

20-08-2018 11:20

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 27 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

17-08-2018 11:15

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 26 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

16-08-2018 11:30

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 25 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

15-08-2018 11:25

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 24 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

14-08-2018 11:25

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 23 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 26. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Robs Grote Tuinverbouwing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Robs Grote Tuinverbouwing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Robs Grote Tuinverbouwing bij Robs Grote Tuinverbouwing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Robs Grote Tuinverbouwing. Heb je een uitzending van Robs Grote Tuinverbouwing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Robs Grote Tuinverbouwing gemist

Rob, Jorna en Jeremy overvallen elke aflevering een persoon om hem of haar te helpen met een verassende verbouwing. Rob gaat meteen met deze persoon de tuin in, terwijl Jorna de briefschrijver onder haar hoede neemt en de binnenkant restylet. Jeremy kijkt ondertussen naar de mogelijkheden om het lievelingsgerecht van het gezin met een twist op tafel te zetten. Het drietal zorgt zo elke week voor een groen, lekker en vrolijk verbouwingsfeest.

Uitzending gemist van Robs Grote Tuinverbouwing? Hier kun je alle uitzendingen van Robs Grote Tuinverbouwing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 386
  • Laatste uitzending op 31-08-2018 om 11:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord