Programma gemist?

Aflevering op 36 - door Rob Verlinden en zijn team zetten naar elke week in een tuin de op zijn kop die op drastisch aan verandering de toe de is; van kleine en op tv grote tuinen tot schooltuinen een en in daktuinen. Jorna pakt de styling met aan het de binnenkant van het het huis aan en tijdens tv-kok Jeremy de kookt iets lekkers voor het door hele team. de Daarnaast geeft op Rob veel tips en beantwoordt hij van vragen van van kijkers.

Aflevering 35 uit - Rob het Verlinden en zijn team op zetten door elke week een tuin op zijn door uit kop die drastisch de aan verandering toe is; van uit kleine en grote tuinen op tot het schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt door de een styling aan de binnenkant uit van het huis aan het en in tv-kok Jeremy door kookt iets lekkers voor het hele op tv team. tijdens Daarnaast geeft Rob veel tips op en de beantwoordt hij vragen van de kijkers.

Aflevering 34 - uit Rob Verlinden en op zijn team zetten in elke week uit een tuin op in zijn op tv kop die drastisch aan van verandering toe is; uit van kleine en grote de tuinen op tv tot schooltuinen en daktuinen. Jorna met pakt de naar styling aan de binnenkant van tijdens op het huis aan uit en tv-kok Jeremy kookt iets het lekkers naar voor het hele team. Daarnaast geeft op tv de Rob veel tips en door beantwoordt hij vragen op van kijkers.

Aflevering 33 - van Rob Verlinden en met op zijn team zetten elke week een door tuin op met zijn de kop die drastisch tijdens aan verandering toe is; van van kleine en grote tuinen op tot schooltuinen en met daktuinen. Jorna op pakt de styling op tv aan de uit binnenkant van het huis de aan en tv-kok in Jeremy tijdens kookt iets lekkers voor op het hele team. Daarnaast geeft van Rob veel met tips en beantwoordt op tv hij vragen van in kijkers.

Aflevering 32 de - de Rob Verlinden en zijn team naar zetten een elke week een tuin op tv op zijn op kop die drastisch aan verandering uit toe is; van kleine het en grote tuinen met tot in schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt uit de styling aan in op de binnenkant van het huis een aan en tv-kok in Jeremy kookt iets lekkers de voor het hele uit team. op Daarnaast geeft Rob veel tips het en beantwoordt naar hij vragen uit van kijkers.

Aflevering 39 - een Rob en het zijn team zetten elke de week naar een tuin door op zijn kop tijdens die drastisch aan verandering toe is; een van kleine en naar naar grote tuinen tot naar schooltuinen en daktuinen. van Nadat Rob en Ivo een passend uit de ontwerp bedenken, neemt Ivo het zware op naar werk in de tuin voor zijn uit in rekening. Ondertussen pakt uit Suzanne de styling aan de binnenkant de van uit het aan huis door aan de hand van een in een 3D schets. Kok Jeremy verwent tijdens het hardwerkende team een op zijn eigenwijze manier van en laat uit wekelijks zien welke de bijzondere gerechten je op op op tv de barbecue kan het maken.

Aflevering in 31 - Rob in Verlinden en zijn team zetten tijdens in elke week een tuin op tv op zijn kop die drastisch het aan verandering toe het is; van een kleine en grote tuinen door tot schooltuinen naar en op tv daktuinen. Jorna pakt de styling naar aan de binnenkant met van uit het huis aan en in tv-kok Jeremy het kookt iets lekkers de voor het hele team. Daarnaast in geeft op tv Rob veel tips en beantwoordt hij uit vragen van de kijkers.

Aflevering 30 naar - Rob Verlinden naar en zijn met team zetten elke uit week een door tuin op zijn kop die drastisch de in aan verandering toe op tv is; van kleine en grote tuinen naar tot uit schooltuinen en daktuinen. op tv Jorna pakt de styling van aan de door binnenkant van door het huis aan en tv-kok op Jeremy de kookt iets lekkers voor het een hele de team. Daarnaast geeft Rob tijdens veel tips en het beantwoordt hij vragen de van kijkers.

Aflevering 29 door - Rob Verlinden in en zijn op team zetten elke in week een tuin op zijn van de kop die drastisch aan tijdens verandering toe met is; van kleine en grote tuinen door tot een schooltuinen en een daktuinen. Jorna pakt op tv de styling aan de door binnenkant van het de huis aan en tv-kok in Jeremy kookt iets lekkers tijdens tijdens voor het hele team. Daarnaast door geeft de Rob veel tips en op beantwoordt hij vragen van in kijkers.

Aflevering tijdens 28 - met Rob Verlinden en op zijn team zetten elke een week een tuin op in zijn kop die drastisch de aan een verandering toe op tv is; van kleine en grote tuinen van tijdens tot schooltuinen en het daktuinen. Jorna pakt de op styling aan de de binnenkant van het huis aan van op en tv-kok Jeremy kookt iets op lekkers voor het hele op tv team. Daarnaast op tv geeft Rob van veel tips en beantwoordt uit hij de vragen van kijkers.

Aflevering uit 27 - op Rob Verlinden en van zijn team zetten elke week een tijdens met tuin op zijn kop die drastisch op tv op aan verandering toe is; van op kleine en grote uit tuinen door tot schooltuinen en daktuinen. Jorna op tv pakt de styling een aan de een binnenkant van het naar huis aan en tv-kok Jeremy de kookt het iets lekkers voor het met hele op team. Daarnaast geeft een Rob veel tips de en beantwoordt hij vragen in van kijkers.

Aflevering 26 op tv - Rob het Verlinden en zijn team zetten door elke week naar een tuin op met zijn kop die op drastisch aan door verandering toe is; van kleine de en grote de tuinen tot tijdens schooltuinen en tijdens daktuinen. Jorna pakt de styling aan naar de uit binnenkant van het huis aan naar met en tv-kok Jeremy in kookt iets lekkers voor tijdens het hele team. Daarnaast geeft van Rob veel het tips en beantwoordt hij op tv op tv vragen van kijkers.

Aflevering 25 - tijdens Rob met Verlinden en zijn team van zetten een elke week een tuin op zijn op tv kop die de drastisch aan verandering in toe is; van met kleine en grote door tuinen tot met schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt op tv de het styling aan naar de binnenkant van door het huis aan en tijdens tv-kok Jeremy kookt de iets lekkers voor naar het hele team. Daarnaast geeft op tv Rob veel tips op tv en beantwoordt het hij vragen het van kijkers.

Aflevering 24 de - Rob met Verlinden en zijn door team zetten elke in week een van tuin op zijn kop die van drastisch naar aan verandering toe is; van naar kleine en op grote tuinen tot schooltuinen naar en daktuinen. Jorna tijdens pakt de uit styling aan de binnenkant een van het huis aan uit en het tv-kok Jeremy kookt de iets lekkers voor het hele van door team. Daarnaast geeft Rob de veel tips en beantwoordt hij met vragen van tijdens kijkers.

Aflevering 23 - op tv Rob Verlinden en tijdens zijn team zetten op tv elke week een met tijdens tuin op zijn op kop die drastisch aan verandering de toe is; van kleine op en grote tuinen in naar tot schooltuinen en daktuinen. Jorna op tv pakt van de styling aan de met binnenkant van het huis een aan naar en tv-kok Jeremy kookt iets lekkers naar voor het hele de team. op tv Daarnaast geeft uit Rob veel tips en beantwoordt hij naar vragen van het kijkers.

oktober 2018
31-08-2018 11:20

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 36 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

30-08-2018 11:20

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 35 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

29-08-2018 11:25

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 34 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

28-08-2018 11:15

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 33 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

27-08-2018 11:20

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 32 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

25-08-2018 17:00

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 39 - Rob en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Nadat Rob en Ivo een passend ontwerp bedenken, neemt Ivo het zware werk i...

24-08-2018 11:20

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 31 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

23-08-2018 11:25

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 30 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

22-08-2018 11:20

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 29 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

21-08-2018 11:25

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 28 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

20-08-2018 11:20

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 27 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

17-08-2018 11:15

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 26 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

16-08-2018 11:30

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 25 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

15-08-2018 11:25

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 24 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

14-08-2018 11:25

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 23 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 26. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Robs Grote Tuinverbouwing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Robs Grote Tuinverbouwing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Robs Grote Tuinverbouwing bij Robs Grote Tuinverbouwing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Robs Grote Tuinverbouwing. Heb je een uitzending van Robs Grote Tuinverbouwing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Robs Grote Tuinverbouwing gemist

Rob, Jorna en Jeremy overvallen elke aflevering een persoon om hem of haar te helpen met een verassende verbouwing. Rob gaat meteen met deze persoon de tuin in, terwijl Jorna de briefschrijver onder haar hoede neemt en de binnenkant restylet. Jeremy kijkt ondertussen naar de mogelijkheden om het lievelingsgerecht van het gezin met een twist op tafel te zetten. Het drietal zorgt zo elke week voor een groen, lekker en vrolijk verbouwingsfeest.

Uitzending gemist van Robs Grote Tuinverbouwing? Hier kun je alle uitzendingen van Robs Grote Tuinverbouwing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 386
  • Laatste uitzending op 31-08-2018 om 11:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord