Programma gemist?

Aflevering op 36 - Rob met Verlinden en zijn tijdens team zetten elke week een een tuin op door zijn kop die de drastisch uit aan verandering toe is; van een kleine en grote door tuinen tijdens tot schooltuinen en daktuinen. Jorna een pakt de styling aan de de binnenkant in van het huis aan in en tv-kok Jeremy naar kookt iets een lekkers voor het de hele team. Daarnaast geeft met Rob door veel tips en beantwoordt hij uit vragen van van kijkers.

Aflevering van 35 - Rob Verlinden en in zijn team zetten van elke week de een tuin op zijn uit kop die drastisch in aan naar verandering toe in is; van kleine en door grote tuinen tot schooltuinen op tv en op daktuinen. Jorna pakt de styling van aan de de binnenkant van het op tv huis aan de en tv-kok Jeremy kookt iets in lekkers voor met het hele team. Daarnaast van geeft Rob het veel tips en beantwoordt hij het met vragen van kijkers.

Aflevering met 34 - Rob van Verlinden en zijn op tv team zetten tijdens elke week een een tuin op zijn uit kop die drastisch aan uit verandering toe is; van kleine uit door en grote tuinen naar tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt tijdens de styling naar aan de binnenkant van van het met huis aan en tv-kok een Jeremy kookt op iets lekkers op voor het hele team. Daarnaast met geeft Rob op veel tips en beantwoordt de hij vragen van in kijkers.

Aflevering tijdens 33 - Rob Verlinden en met tijdens zijn team zetten elke week een naar tuin van op zijn het kop die drastisch aan verandering van toe tijdens is; van kleine en uit grote tuinen tot van schooltuinen en op tv daktuinen. Jorna pakt in de styling aan de binnenkant van in het van huis aan de en tv-kok Jeremy kookt de iets lekkers voor door het hele team. Daarnaast het geeft op tv Rob veel tips van en beantwoordt hij vragen van naar kijkers.

Aflevering 32 - door tijdens Rob Verlinden en zijn team zetten tijdens elke week van een door tuin op zijn kop die een drastisch aan verandering toe met is; van kleine een en op tv grote tuinen tot schooltuinen en de daktuinen. uit Jorna pakt de styling op aan de binnenkant uit van het naar huis aan en op tv-kok Jeremy kookt iets op lekkers voor tijdens het hele door team. Daarnaast geeft Rob het veel tips en beantwoordt door hij vragen tijdens van kijkers.

Aflevering 39 door - Rob en zijn van team zetten het elke week naar een tuin op zijn kop van die drastisch aan door verandering toe door is; van op tv kleine en grote tuinen tot een schooltuinen en met daktuinen. Nadat op Rob en tijdens Ivo een passend ontwerp bedenken, de neemt Ivo het zware op werk een in de tuin voor uit zijn rekening. Ondertussen pakt een door Suzanne de styling aan de het binnenkant van het aan van in huis aan de hand van een op 3D schets. op tv Kok Jeremy verwent van het uit hardwerkende team op zijn van eigenwijze manier en laat wekelijks tijdens op tv zien welke bijzondere tijdens gerechten je op de door barbecue kan door maken.

Aflevering het 31 - Rob Verlinden en tijdens zijn team zetten van elke week een een tuin op door zijn op kop die drastisch aan verandering het toe is; van de kleine op en grote tuinen de tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt op uit de styling aan de een binnenkant van het huis aan uit en tv-kok in Jeremy kookt iets lekkers de voor het hele naar team. Daarnaast geeft het Rob veel tips de en beantwoordt hij in vragen van het kijkers.

Aflevering 30 van - Rob tijdens Verlinden en zijn team zetten de op tv elke week een op tuin op zijn kop die met drastisch door aan verandering toe is; van van kleine en grote tuinen met het tot schooltuinen en daktuinen. Jorna op tv pakt de styling aan van uit de binnenkant van uit het huis aan en de tv-kok Jeremy kookt iets lekkers de voor het de hele team. Daarnaast geeft op Rob veel tips het en een beantwoordt hij vragen van van kijkers.

Aflevering naar 29 - Rob in Verlinden en zijn team zetten met elke week een een tuin op zijn het kop die op tv drastisch aan op verandering toe het is; van kleine en naar grote tuinen op tv tot schooltuinen en daktuinen. de Jorna pakt de styling aan op de binnenkant van met het huis aan uit en tijdens tv-kok Jeremy kookt iets op tv lekkers voor naar het hele met team. Daarnaast geeft Rob de veel tips en beantwoordt hij tijdens op vragen van kijkers.

Aflevering tijdens 28 - Rob Verlinden in en zijn met team zetten elke een week een tuin op zijn door kop die drastisch uit het aan verandering toe is; uit van kleine en grote tuinen van het tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt in de styling van aan de uit binnenkant van het huis aan de en het tv-kok Jeremy kookt iets in lekkers op tv voor het hele team. Daarnaast geeft tijdens Rob uit veel tips en beantwoordt hij de vragen van het kijkers.

Aflevering naar 27 - Rob Verlinden en naar zijn team zetten het elke week het een tuin op zijn met kop van die drastisch met aan verandering toe is; van uit kleine en grote uit tuinen tot schooltuinen en op daktuinen. uit Jorna pakt de styling een aan op tv de binnenkant van tijdens het huis aan in en tv-kok Jeremy kookt iets lekkers op tv voor in het hele het team. Daarnaast geeft Rob op tv veel tips een en beantwoordt hij vragen tijdens van kijkers.

Aflevering 26 - tijdens Rob Verlinden en uit zijn team naar zetten elke week een tijdens tuin op van zijn kop die de drastisch aan op tv verandering toe is; in van kleine en door grote tuinen tot schooltuinen en met daktuinen. Jorna pakt een met de styling aan de op binnenkant van het huis aan met op tv en tv-kok Jeremy kookt naar iets lekkers voor uit het hele team. op tv Daarnaast geeft Rob veel van tips en beantwoordt hij op tv vragen op van kijkers.

Aflevering uit 25 - op tv Rob Verlinden en zijn op tv team zetten elke week een de tuin een op zijn kop die drastisch het op aan verandering toe is; van tijdens kleine en het grote tuinen tot uit schooltuinen en daktuinen. door Jorna pakt de de styling aan met de binnenkant van het huis tijdens aan en naar tv-kok Jeremy kookt iets lekkers door van voor het hele het team. Daarnaast geeft Rob veel met tips naar en beantwoordt hij naar vragen van kijkers.

Aflevering 24 - door Rob Verlinden uit en uit zijn team zetten elke week in een tuin op zijn een kop die drastisch met aan uit verandering toe is; van op tv kleine een en grote tuinen met tot schooltuinen en daktuinen. Jorna naar pakt op tv de styling aan de tijdens binnenkant van tijdens het huis aan en tv-kok in Jeremy op kookt iets lekkers het voor het hele team. van Daarnaast geeft Rob veel tips met en beantwoordt hij tijdens vragen van naar kijkers.

Aflevering 23 - naar Rob Verlinden en naar zijn team zetten door elke week de een tuin op van zijn de kop die drastisch aan verandering toe uit is; van kleine door een en grote tuinen in tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt op naar de styling aan de binnenkant van een het van huis aan tijdens en tv-kok Jeremy op kookt iets lekkers voor het op tv hele team. van Daarnaast geeft Rob veel met tips en beantwoordt hij het vragen van op kijkers.

oktober 2021
31-08-2018 11:20

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 36 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

30-08-2018 11:20

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 35 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

29-08-2018 11:25

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 34 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

28-08-2018 11:15

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 33 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

27-08-2018 11:20

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 32 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

25-08-2018 17:00

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 39 - Rob en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Nadat Rob en Ivo een passend ontwerp bedenken, neemt Ivo het zware werk i...

24-08-2018 11:20

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 31 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

23-08-2018 11:25

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 30 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

22-08-2018 11:20

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 29 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

21-08-2018 11:25

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 28 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

20-08-2018 11:20

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 27 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

17-08-2018 11:15

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 26 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

16-08-2018 11:30

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 25 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

15-08-2018 11:25

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 24 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

14-08-2018 11:25

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 23 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 26. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Robs Grote Tuinverbouwing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Robs Grote Tuinverbouwing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Robs Grote Tuinverbouwing bij Robs Grote Tuinverbouwing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Robs Grote Tuinverbouwing. Heb je een uitzending van Robs Grote Tuinverbouwing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Robs Grote Tuinverbouwing gemist

Rob, Jorna en Jeremy overvallen elke aflevering een persoon om hem of haar te helpen met een verassende verbouwing. Rob gaat meteen met deze persoon de tuin in, terwijl Jorna de briefschrijver onder haar hoede neemt en de binnenkant restylet. Jeremy kijkt ondertussen naar de mogelijkheden om het lievelingsgerecht van het gezin met een twist op tafel te zetten. Het drietal zorgt zo elke week voor een groen, lekker en vrolijk verbouwingsfeest.

Uitzending gemist van Robs Grote Tuinverbouwing? Hier kun je alle uitzendingen van Robs Grote Tuinverbouwing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 386
  • Laatste uitzending op 31-08-2018 om 11:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!