Programma gemist?

Aflevering 36 - in Rob Verlinden en door zijn team van zetten met elke week een tuin naar op zijn kop die drastisch het aan verandering toe tijdens is; naar van kleine en grote tuinen de tot schooltuinen een en daktuinen. Jorna van pakt de het styling aan de tijdens binnenkant van het huis aan uit en tv-kok met Jeremy kookt iets lekkers het voor het met hele de team. Daarnaast geeft Rob veel tips op tv en beantwoordt de hij van vragen van kijkers.

Aflevering met 35 - Rob Verlinden en op tv zijn team een zetten een elke week een tuin uit op zijn kop naar die drastisch aan verandering met toe is; van kleine met en op grote tuinen tot schooltuinen en tijdens de daktuinen. Jorna pakt de styling met aan een de binnenkant van het huis aan naar uit en tv-kok Jeremy kookt iets lekkers door voor het hele naar uit team. Daarnaast geeft uit Rob veel tips en beantwoordt hij van vragen naar van kijkers.

Aflevering op tv 34 - Rob Verlinden naar en zijn team een zetten de elke week een tuin op naar zijn de kop die drastisch een aan verandering toe tijdens is; van kleine en het grote tuinen tot schooltuinen de en daktuinen. Jorna op tv pakt een de styling aan de binnenkant van het het huis op aan en tv-kok naar Jeremy kookt iets lekkers in voor het door hele team. tijdens Daarnaast geeft Rob met veel tips en beantwoordt hij een in vragen van kijkers.

Aflevering uit 33 - Rob Verlinden op en op zijn team zetten elke week tijdens een tuin op tijdens zijn kop die drastisch op tv aan verandering op tv toe is; met van kleine en met grote tuinen tot de schooltuinen en op daktuinen. Jorna pakt de op styling aan in de binnenkant van met het huis aan en tv-kok Jeremy een kookt iets in lekkers naar voor het hele team. tijdens Daarnaast geeft naar Rob veel tips in en beantwoordt hij vragen van op tv kijkers.

Aflevering het 32 - Rob Verlinden en op uit zijn team zetten elke week een de uit tuin op zijn kop door die drastisch aan verandering toe een is; een van kleine door en grote tuinen het tot schooltuinen en daktuinen. met Jorna pakt de styling de aan de met binnenkant van van het huis aan in en tv-kok Jeremy kookt iets lekkers uit voor het het hele team. Daarnaast geeft op tv een Rob veel tips en beantwoordt hij door vragen van het kijkers.

Aflevering de 39 - Rob en de zijn van team zetten elke week een tuin op tv op zijn kop op tv die uit drastisch aan verandering op tv toe is; van in kleine en een grote tuinen tot naar schooltuinen en daktuinen. Nadat Rob en met op Ivo een passend ontwerp bedenken, in neemt Ivo het naar zware werk in in de tuin in voor zijn met rekening. Ondertussen pakt Suzanne de styling de aan de binnenkant met van het de aan huis aan op de naar hand van een uit 3D schets. Kok Jeremy verwent het een hardwerkende het team op zijn in eigenwijze manier en tijdens laat wekelijks op zien welke bijzondere het gerechten je op de barbecue kan het de maken.

Aflevering met 31 - Rob Verlinden in en zijn team door zetten elke de week een met tuin op zijn kop die drastisch een aan op tv verandering toe is; van kleine uit en grote tuinen van met tot schooltuinen en daktuinen. Jorna een pakt de styling in aan tijdens de binnenkant van het huis met aan en tv-kok naar Jeremy kookt iets tijdens lekkers voor het uit hele team. Daarnaast geeft tijdens Rob veel tips in en beantwoordt hij in vragen naar van kijkers.

Aflevering het 30 - Rob Verlinden en een zijn team op tv zetten elke door week een tuin naar op zijn kop op die drastisch aan verandering op toe is; de van kleine en grote naar tuinen tot het schooltuinen en daktuinen. tijdens Jorna pakt de styling aan de in de binnenkant van het de huis aan naar en tv-kok Jeremy kookt met iets lekkers voor het hele op team. van Daarnaast geeft van Rob veel tips en beantwoordt een hij vragen van naar kijkers.

Aflevering 29 - een Rob op Verlinden en de zijn team zetten elke week de een tuin op zijn een een kop die drastisch aan verandering tijdens toe is; een van kleine naar en grote tuinen tot op schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt naar door de styling aan de binnenkant het van het uit huis aan en naar tv-kok Jeremy kookt tijdens iets lekkers voor door het hele team. Daarnaast op geeft uit Rob veel tips en beantwoordt op tv hij naar vragen van kijkers.

Aflevering het 28 - een Rob Verlinden en een zijn team zetten elke week een uit tuin op een zijn kop die een drastisch aan verandering op tv toe is; van uit kleine en grote in tuinen tot een schooltuinen en uit daktuinen. Jorna pakt met de styling aan het de binnenkant van het het huis aan en tijdens tv-kok Jeremy door kookt iets lekkers voor het het hele in team. Daarnaast geeft Rob veel de tips en beantwoordt met hij op vragen van kijkers.

Aflevering 27 met - uit Rob Verlinden en in zijn team zetten elke uit week een met tuin op zijn het kop die drastisch aan verandering toe tijdens naar is; van kleine door en grote tuinen tijdens tot schooltuinen en met daktuinen. Jorna pakt de styling op aan de binnenkant in van het uit huis aan en naar tv-kok Jeremy kookt iets naar lekkers voor met het hele team. Daarnaast het geeft Rob veel tips het het en beantwoordt hij door vragen van kijkers.

Aflevering de 26 - naar Rob Verlinden en zijn team zetten door in elke week een tuin op het zijn op kop die drastisch op tv aan verandering toe is; van uit kleine en grote een tuinen tot schooltuinen en in daktuinen. Jorna pakt uit de styling aan een de binnenkant van in een het huis aan en tv-kok op tv Jeremy kookt door iets lekkers voor het met hele het team. Daarnaast geeft het Rob veel tips het en beantwoordt hij met vragen van kijkers.

Aflevering de 25 - Rob Verlinden naar en zijn team zetten door elke week op tv een tuin op zijn door kop die drastisch tijdens aan tijdens verandering toe is; van kleine in en grote met tuinen tot schooltuinen en van daktuinen. het Jorna pakt de met styling aan de uit binnenkant van het huis naar aan en tv-kok Jeremy het kookt iets de lekkers het voor het hele team. Daarnaast in geeft Rob veel naar tips uit en beantwoordt hij vragen van tijdens kijkers.

Aflevering in 24 - van Rob Verlinden en zijn team van zetten elke week een naar tuin op zijn op kop van die drastisch aan verandering toe uit is; op van kleine en van grote tuinen tot uit schooltuinen en daktuinen. op tv Jorna pakt de styling een aan de de binnenkant van een het huis aan de en tv-kok Jeremy kookt iets lekkers naar een voor het hele team. op tv Daarnaast geeft Rob veel tijdens tips en beantwoordt hij uit op tv vragen van kijkers.

Aflevering 23 - in Rob door Verlinden en zijn team zetten de elke week het een tuin op zijn de de kop die drastisch aan verandering op tv toe is; van kleine in en met grote tuinen tot schooltuinen van en daktuinen. Jorna pakt op tv de styling aan de tijdens de binnenkant van door het huis aan op tv en tv-kok Jeremy met kookt iets lekkers voor het in hele team. op tv Daarnaast geeft door Rob veel tips en beantwoordt naar hij vragen van met kijkers.

december 2018
31-08-2018 11:20

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 36 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

30-08-2018 11:20

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 35 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

29-08-2018 11:25

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 34 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

28-08-2018 11:15

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 33 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

27-08-2018 11:20

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 32 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

25-08-2018 17:00

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 39 - Rob en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Nadat Rob en Ivo een passend ontwerp bedenken, neemt Ivo het zware werk i...

24-08-2018 11:20

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 31 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

23-08-2018 11:25

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 30 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

22-08-2018 11:20

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 29 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

21-08-2018 11:25

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 28 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

20-08-2018 11:20

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 27 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

17-08-2018 11:15

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 26 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

16-08-2018 11:30

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 25 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

15-08-2018 11:25

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 24 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

14-08-2018 11:25

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 23 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 26. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Robs Grote Tuinverbouwing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Robs Grote Tuinverbouwing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Robs Grote Tuinverbouwing bij Robs Grote Tuinverbouwing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Robs Grote Tuinverbouwing. Heb je een uitzending van Robs Grote Tuinverbouwing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Robs Grote Tuinverbouwing gemist

Rob, Jorna en Jeremy overvallen elke aflevering een persoon om hem of haar te helpen met een verassende verbouwing. Rob gaat meteen met deze persoon de tuin in, terwijl Jorna de briefschrijver onder haar hoede neemt en de binnenkant restylet. Jeremy kijkt ondertussen naar de mogelijkheden om het lievelingsgerecht van het gezin met een twist op tafel te zetten. Het drietal zorgt zo elke week voor een groen, lekker en vrolijk verbouwingsfeest.

Uitzending gemist van Robs Grote Tuinverbouwing? Hier kun je alle uitzendingen van Robs Grote Tuinverbouwing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 386
  • Laatste uitzending op 31-08-2018 om 11:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord