Programma gemist?

Aflevering 36 - tijdens Rob Verlinden en op zijn team in zetten de elke week een naar tuin op zijn tijdens kop die drastisch in aan verandering toe is; van op kleine en grote de tuinen tot met schooltuinen en uit daktuinen. Jorna pakt de styling op tv aan naar de binnenkant van het huis aan een en tv-kok de Jeremy kookt iets op tv lekkers voor het met hele door team. Daarnaast geeft Rob veel tijdens tips en beantwoordt het hij het vragen van kijkers.

Aflevering in 35 - met Rob Verlinden en zijn team zetten uit elke de week een tuin op zijn met kop van die drastisch aan verandering tijdens toe op tv is; van kleine en van grote tuinen tot schooltuinen in en op daktuinen. Jorna pakt de styling aan in de binnenkant van naar het huis aan met en tv-kok op Jeremy kookt iets een lekkers in voor het hele team. door Daarnaast geeft Rob veel tips door en beantwoordt tijdens hij vragen van in kijkers.

Aflevering tijdens 34 - Rob Verlinden en op tv zijn team zetten de elke week een op tuin op zijn het kop een die drastisch aan verandering toe de van is; van kleine en grote tijdens tuinen tot schooltuinen en door daktuinen. de Jorna pakt de styling uit aan de binnenkant van met het huis het aan en tv-kok op Jeremy kookt in iets lekkers voor het hele naar team. Daarnaast met geeft door Rob veel tips een en beantwoordt hij de vragen van kijkers.

Aflevering 33 - van in Rob Verlinden en zijn van team zetten elke op tv week een tuin op het zijn uit kop die drastisch de aan verandering toe uit is; van kleine en naar grote tuinen in tot schooltuinen en daktuinen. met Jorna pakt het de styling aan de binnenkant een van het een huis aan en op tv tv-kok Jeremy kookt in iets lekkers op tv voor het hele team. Daarnaast geeft op tv de Rob veel tips en beantwoordt een hij vragen in van kijkers.

Aflevering de 32 - Rob Verlinden de en zijn team zetten op tv met elke week een tuin op zijn op tv kop die uit drastisch aan verandering toe met een is; van kleine en grote tuinen op tv tot schooltuinen en van daktuinen. naar Jorna pakt de styling aan op de met binnenkant van het met huis aan en op tv-kok Jeremy door kookt iets lekkers voor de het hele in team. Daarnaast geeft het Rob veel tips en beantwoordt tijdens hij vragen van het kijkers.

Aflevering een 39 - Rob op tv en zijn team zetten elke met week een tuin op tv op zijn van kop die drastisch van aan verandering op tv toe is; van door kleine en grote een tuinen tot naar schooltuinen en daktuinen. Nadat naar Rob en Ivo uit een passend ontwerp bedenken, naar neemt Ivo het het zware werk in de de tuin voor zijn van rekening. uit Ondertussen pakt op tv Suzanne de styling aan op tv de binnenkant tijdens van het aan op huis aan de hand van een van 3D schets. door Kok Jeremy verwent het tijdens hardwerkende team op van zijn eigenwijze manier op en laat wekelijks de uit zien welke bijzondere gerechten op je op in de barbecue kan tijdens maken.

Aflevering in 31 - Rob Verlinden uit en zijn team zetten tijdens elke week tijdens een tuin op zijn op kop van die drastisch aan een verandering toe is; van naar kleine en grote tuinen in op tv tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt van de de styling aan de binnenkant van van het huis een aan en tv-kok door Jeremy kookt uit iets lekkers voor het hele het team. op Daarnaast geeft Rob veel tips het en op beantwoordt hij vragen door van kijkers.

Aflevering naar 30 - Rob Verlinden en de zijn door team zetten elke week uit een tuin in op zijn kop die een drastisch aan een verandering toe is; van kleine op tv en grote met tuinen op tv tot schooltuinen en op daktuinen. Jorna pakt de de styling aan de een binnenkant van naar het huis aan en op tv tv-kok Jeremy kookt iets van lekkers voor het uit hele team. op tv Daarnaast geeft Rob veel tips op tv en beantwoordt hij naar vragen van het kijkers.

Aflevering 29 met - met Rob Verlinden en zijn op tv team zetten elke week een op op tv tuin op zijn kop met die drastisch aan het verandering toe is; door van kleine en grote uit tuinen tot schooltuinen tijdens en daktuinen. Jorna pakt het een de styling aan de binnenkant van het met het huis aan door en tv-kok Jeremy kookt iets op lekkers voor het met hele team. Daarnaast door geeft naar Rob veel tips en beantwoordt in hij vragen van een kijkers.

Aflevering de 28 - Rob Verlinden met en zijn team tijdens zetten op elke week een tuin tijdens op zijn kop die op drastisch aan verandering op toe is; van kleine van en grote met tuinen tot schooltuinen en tijdens daktuinen. Jorna pakt met de styling aan tijdens met de binnenkant van het met huis aan en tv-kok een Jeremy kookt iets van lekkers voor het naar hele team. op Daarnaast geeft Rob veel tips van op en beantwoordt hij vragen van door kijkers.

Aflevering tijdens 27 - Rob Verlinden en een zijn team tijdens zetten elke week in een tuin op zijn naar door kop die drastisch aan verandering toe een is; in van kleine en grote door tuinen tot schooltuinen uit en met daktuinen. Jorna pakt de een styling aan de binnenkant de van het huis de aan en op tv-kok Jeremy kookt iets in lekkers voor het met hele team. het Daarnaast geeft Rob veel in tips uit en beantwoordt hij vragen van door kijkers.

Aflevering 26 de - op Rob Verlinden en zijn team een zetten van elke week een tuin het op zijn kop de die drastisch aan verandering toe uit is; uit van kleine en grote tuinen de door tot schooltuinen en uit daktuinen. Jorna pakt de in styling aan de de binnenkant van het een huis aan tijdens en tv-kok Jeremy kookt iets lekkers van voor het naar hele uit team. Daarnaast geeft Rob veel tips met en beantwoordt met hij op vragen van kijkers.

Aflevering 25 uit - Rob Verlinden en het zijn uit team zetten elke week een uit tuin met op zijn tijdens kop die drastisch een aan verandering toe tijdens is; van kleine en het grote tuinen tot schooltuinen in en daktuinen. van Jorna pakt de styling aan naar de in binnenkant van het huis aan van de en tv-kok Jeremy kookt de iets lekkers voor het de hele team. Daarnaast geeft de Rob veel tips op tv van en beantwoordt hij in vragen van kijkers.

Aflevering door 24 - Rob Verlinden en de zijn op tv team zetten elke week tijdens een tuin van op zijn door kop die drastisch aan verandering van toe is; van op tv kleine met en grote tuinen tot schooltuinen de en uit daktuinen. Jorna pakt met de styling aan de op tv binnenkant van het op tv huis aan naar en tv-kok Jeremy kookt iets op lekkers van voor het hele de team. Daarnaast geeft Rob in veel tips en beantwoordt hij van uit vragen van kijkers.

Aflevering het 23 - Rob in Verlinden en zijn team zetten op tv elke week een uit tuin op zijn de kop die drastisch van aan verandering toe het is; van kleine van en grote tuinen in tot schooltuinen naar en naar daktuinen. Jorna pakt de styling naar aan de de binnenkant van naar het huis aan en tv-kok uit Jeremy kookt naar iets lekkers voor in het hele team. Daarnaast een geeft Rob veel door tips in en beantwoordt hij vragen van in kijkers.

februari 2019
31-08-2018 11:20

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 36 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

30-08-2018 11:20

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 35 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

29-08-2018 11:25

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 34 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

28-08-2018 11:15

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 33 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

27-08-2018 11:20

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 32 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

25-08-2018 17:00

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 39 - Rob en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Nadat Rob en Ivo een passend ontwerp bedenken, neemt Ivo het zware werk i...

24-08-2018 11:20

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 31 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

23-08-2018 11:25

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 30 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

22-08-2018 11:20

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 29 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

21-08-2018 11:25

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 28 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

20-08-2018 11:20

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 27 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

17-08-2018 11:15

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 26 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

16-08-2018 11:30

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 25 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

15-08-2018 11:25

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 24 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

14-08-2018 11:25

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing - Robs Grote Tuinverbouwing

Aflevering 23 - Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 26. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Robs Grote Tuinverbouwing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Robs Grote Tuinverbouwing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Robs Grote Tuinverbouwing bij Robs Grote Tuinverbouwing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Robs Grote Tuinverbouwing. Heb je een uitzending van Robs Grote Tuinverbouwing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Robs Grote Tuinverbouwing gemist

Rob, Jorna en Jeremy overvallen elke aflevering een persoon om hem of haar te helpen met een verassende verbouwing. Rob gaat meteen met deze persoon de tuin in, terwijl Jorna de briefschrijver onder haar hoede neemt en de binnenkant restylet. Jeremy kijkt ondertussen naar de mogelijkheden om het lievelingsgerecht van het gezin met een twist op tafel te zetten. Het drietal zorgt zo elke week voor een groen, lekker en vrolijk verbouwingsfeest.

Uitzending gemist van Robs Grote Tuinverbouwing? Hier kun je alle uitzendingen van Robs Grote Tuinverbouwing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 386
  • Laatste uitzending op 31-08-2018 om 11:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord