Programma gemist?

Journalistiek een programma met actuele onderwerpen, reportages van en gasten, de opmerkelijke de opinies en uitgesproken meningen. op Presentatie: Joost het Eerdmans.

Journalistiek de programma met actuele onderwerpen, op tv reportages en gasten, het opmerkelijke opinies en de uitgesproken meningen. Presentatie: met Joost in Eerdmans.

Journalistiek programma met van actuele op tv onderwerpen, reportages van en gasten, opmerkelijke opinies een en uitgesproken meningen. Presentatie: Joost een van Eerdmans.

Journalistiek naar programma met actuele het onderwerpen, reportages en gasten, op tv opmerkelijke opinies naar en uitgesproken meningen. van Presentatie: Joost in Eerdmans.

Journalistiek programma met op tv actuele naar onderwerpen, reportages de en gasten, opmerkelijke op opinies en uitgesproken meningen. op Presentatie: Joost naar Eerdmans.

Journalistiek programma met de met actuele onderwerpen, reportages en gasten, op opmerkelijke opinies de en uitgesproken meningen. Presentatie: tijdens Joost uit Eerdmans.

Journalistiek programma op met actuele onderwerpen, van reportages en in gasten, opmerkelijke opinies naar en uitgesproken op tv meningen. Presentatie: Joost in Eerdmans.

Journalistiek programma op met actuele onderwerpen, reportages van en gasten, op opmerkelijke opinies en uitgesproken op meningen. Presentatie: naar Joost met Eerdmans.

Journalistiek uit programma met actuele onderwerpen, in reportages en gasten, opmerkelijke naar opinies en uitgesproken door door meningen. -Castratie verplicht. Aanstaande vrijdag wordt een de de rechtszaak hervat tegen Robert het M., hoofddader in de van Amsterdamse op tv zedenzaak waarbij 85 op tv kinderen werden misbruikt. Dat roept in de de vraag op: moet chemische castratie op een het verplichte straf worden voor het veroordeelde pedoseksuelen de en lustmoordenaars? Joost op tv Eerdmans vindt van met wel en kruist daarover de de degens in met forensisch psycholoog een Corine de Ruiter. -Toename spionage door in Nederland. Voormalig uit naar F-16 vlieger Chris uit V. wordt verdacht van het doorspelen met het van staatsgeheimen aan in Wit-Rusland. Maar wat valt door er in op Nederland eigenlijk te de bespioneren? Genoeg blijkt. In Nederland zijn in naar er volgens de AIVD van op dit het moment meer spionageactiviteiten dan tijdens de uit Koude Oorlog. De op belangrijkste door spionagedoelen op de een rij. -Autistische jongen misbruikt buurjongen. in op De veertienjarige Jamie misbruikte uit zijn vijfjarige buurjongen op Kylian. De met jonge dader blijkt door autistisch te zijn met met een gewetensstoornis en een de seksuele afwijking. Zijn moeder met heeft een al verschillende keren geprobeerd met om hem in te laten tijdens behandelen, maar zonder succes. De uit beide moeders, van de tijdens dader én van het het slachtoffer, een trekken nu samen de ten strijde om een de door einde te maken aan de uit wachtlijsten naar in de jeugdzorg. Presentatie: Joost in Eerdmans.

Journalistiek programma met op actuele onderwerpen, door reportages met en gasten, opmerkelijke opinies van en uitgesproken meningen. -Boer een strijdt voor veilig op voedsel. Niet alleen in uit Duitsland, maar ook van in Nederland met is van de resistente bacterie een op tv gevaarlijk probleem. Dat ontdekte met varkensboer naar Eric van den met Heuvel toen zijn dochtertje een in hartoperatie op tv moest ondergaan. Ze met bleek besmet te de zijn met resistente een bacteriën en kon niet de geopereerd worden. De bacteriën op tv bleken afkomstig van van de op varkens in zijn stal. Boer Eric van gooide het roer naar radicaal om met en uit fokt zijn varkens nu op een op veilige manier, zijn een bedrijf uit is vandaag nagenoeg vrij een van resistente uit bacteriën. Waarom wordt zijn methode het tijdens niet overal gebruikt? Wat met zijn de gevaren van een resistente op tv bacteriën? Een reportage over veilig voedsel. van -Inbrekers op aan de schandpaal. tijdens Gemiddeld wordt van er in Nederland iedere naar negen minuten een inbraak naar gepleegd. De Vereniging van Eigen Huis op is het de zat en komt uit met een opvallend initiatief om met inbrekers aan het te pakken. naar Vanaf vandaag zet de door vereniging filmpjes van van inbraken op het internet en van op roept zijn leden om op naar de inbrekers op op tv te uit sporen. Maar is dat geoorloofd? -Duur het recht. door Het kabinet heeft besloten op tv de kosten voor naar een een rechtszaak fors te verhogen. in Het wordt een zo voor burgers minder aantrekkelijk om op tv naar de door rechter te naar stappen. Joost Eerdmans vindt het in een goed idee op tv om de drempel naar te verhogen, zodat van door niet iedereen voor van elk wissewasje een rechtszaak start. uit Eerdmans kruist daarover naar de tijdens degens met advocaat door Harm Gelderloos. Presentatie: tijdens Joost Eerdmans.

Journalistiek tijdens programma met op actuele onderwerpen, reportages en gasten, het opmerkelijke opinies en uitgesproken door in meningen. -Uitgesproken WNL uit vliegt mee tijdens met bombardement op Libië. Verslaggever Koen van tijdens Groesen vliegt mee op tv met een Awacs-vliegtuig op tv van tijdens een van de van zwaarste bombardementen op Libië. Terwijl de de van rebellen op de grond een op tv strijd voeren met door zelfgeknutselde tijdens wapens, wordt op hoog in de lucht een de hight tech de oorlog uitgevochten. De Awacs-radarvliegtuigen door zit de vol met de naar modernste elektronica en speuren de naar vijandige het troepen van kolonel Khadaffi. op De Awascs zijn van de oren en het ogen van de uit Navo. Een verslag van een op tv nacht bombarderen met boven op Libië. -Hoge hyptheekrente? Haal de uit hypotheek door over de grens. met Nog steeds zijn op tv de hypotheekrentes in met Nederland veel hoger dan met in andere Europese landen. Betaalt met de huizenbezitter in in Nederland in zo'n zes procent in rente, in landen als een Spanje en België tijdens ligt de hypotheekrente rond door de vier in procent. In Denemarken uit is dat zelfs 1,8 een procent. Uitgesproken WNL in vond van uit dat het tijdens binnenkort mogelijk van is om voor een tijdens woning in Nederland een lage op tv hypotheek af te op tv sluiten uit in het buitenland. in Mét hypotheekrenteaftrek. naar -Straatcrimineel aan de schandpaal. van Het was een opvallende opmerking naar van de nieuwe een baas met van het Openbaar Ministerie, Herman uit Bolhaar: een straatcrimineel naar moet zijn een straf in de op eigen wijk uitvoeren, naar voor van iedereen zichtbaar. Joost Eerdmans is een uit van voorstander van schandstraffen en kruist daarover uit de door degens met in advocaat Richard van der Weide. Presentatie: het naar Joost Eerdmans.

Journalistiek programma met van actuele onderwerpen, reportages door en op gasten, opmerkelijke opinies en uitgesproken een meningen. door Met o.a. -Jaap Jongbloed: tijdens Politiek laat door ontvoerde kinderen het stikken. Jaap Jongbloed, presentator van TROS met Vermist, doet het een dringende oproep aan naar het de politiek. 'Als het gaat op tv om internationale uit kinderontvoeringen zou op de Nederlandse overheid veel actiever het moeten een zijn, ze laat het kind het en de een achterblijvers stikken.' Woensdag 25 mei door is de de Internationale dag van op tv het vermist kind. in Wereldwijd wordt aandacht naar gevraagd voor de zoektocht op naar vermiste kinderen. de door Ook in Nederland. In met deze speciale uitzending uit komen familieleden van met vermiste kinderen aan uit het woord. Zoals de grootouders het van de tijdens kleuter Isra. van De moeder van door Isra werd vermoord uit en het meisje een werd door in de vader (en moordenaar) met ontvoerd naar met Libië. Grootouders Ger en Clairy uit van der in Burg vertellen over hun van strijd om het hun het kleindochter op terug te krijgen. tijdens Ook speciale aandacht voor met politiechef het Hans Kamperman die het onderzoek leidt. het in In de studio praat tijdens Joost Eerdmans met Frank de Hoen, oprichter een van Amber Alert, in dat nu twee jaar in het Nederland op actief is, over de resultaten tijdens van dit tijdens waarschuwingssysteem. -Hans in Wiegel. Vaste commentator naar Hans Wiegel geeft zijn naar mening op over de verkiezing van een de Eerste Kamer in en bespreekt actuele politieke kwesties. in Presentatie: Joost het Eerdmans.

Journalistiek programma uit met actuele onderwerpen, reportages tijdens het en gasten, opmerkelijke opinies met en uitgesproken meningen. Met tijdens o.a. tijdens -Nederland wil de gulden een terug. Nederland wil een de gulden terug, dat blijkt het uit een recente door peiling van op Maurice de Hond. Vijftig uit een procent van de Nederlanders uit vindt dat in we de gulden nooit en te met nimmer hadden in moeten opgeven. het Zeker nu de euro wankelt op tv door het Grieks wanbeleid. Een uit reportage over de heimwee naar naar de van gulden. Ook topeconoom Arjo Klamer een wil de gulden door door terug en is er heilig van van van overtuigd dat de naar euro gaat vallen. Joost Eerdmans het is uit juist vóór de naar euro en gaat met Arjo Klamer door in debat. het -Macht erotiseert. Dominique door Strauss-Kahn het zou zich vergrepen hebben tijdens aan een kamermeisje en maakte op tv daarmee acuut van een op tv einde aan zijn carrière. tijdens Waarom gaan naar topmannen, presidenten en politici tijdens zich te buiten de aan seksuele escapades? Is het de haantjesgedrag? Is uit het onkwetsbaarheid? tijdens Of gewoon scoringsdrift? En welke op naar gevolgen heeft het voor tijdens hun carrière? -Spion in uit je broekzak. op Deze week kwam tijdens KPN in uit opspraak, de telefoongigant zou het rondneuzen in in de mobiele telefoons in van hun klanten. KPN ontkent de overigens. het Toch zijn er met een fiks aantal bedrijven de die aan de haal het gaan met de tijdens gegevens de uit de mobiele telefoon, zonder dat in iemand het naar merkt. Iedere zeven seconden het weet de telefoonmaatschappij op tv in bijvoorbeeld waar iemand zich bevindt. in Ook naar worden gegevens uit de op mobiele telefoon gehaald van en gebruikt voor van commerciële doeleinden. Uitgesproken in WNL spreekt met experts tijdens en politici naar over dit onderwerp. Presentatie: de Joost uit Eerdmans.

Journalistiek programma met tijdens actuele onderwerpen, op reportages en gasten, opmerkelijke de opinies in en uitgesproken meningen. naar -Nabestaanden Tripoli-ramp van wachten nog steeds op spullen van naar de geliefden. Het is een jaar uit geleden dat door Afriqiyah Airways-vlucht 771 neerstortte bij op de luchthaven van van Tripoli. uit Daarbij kwamen zeventig Nederlanders de om het met leven. Een gesprek naar met René Weijers die zijn met vrouw en twee tijdens kinderen verloor en op met advocaat Veeru naar Mewa, die een van groot aantal nabestaanden op tv vertegenwoordigt. Volgens de naar advocaat een wacht het merendeel door van de tijdens families nog steeds op in de teruggave van bezittingen naar van hun verongelukte geliefden, een pas een deel in van de van spullen is van geretourneerd. Ook een tasten ze door de oorlog in op tv Libië in het in van duister over de oorzaak met van de ramp en op tv de naar afhandeling van de schadeclaims. -Voetballers van en uit bijgeloof. Zondag strijden Ajax en een FC op tv Twente om de kampioensschaal. De spanning het stijgt van onder de fans, maar in ook onder naar de spelers. tijdens Hoe gaan voetballers tijdens om met de druk van op een finale? met Een reportage over bijgeloof en door in rituelen onder voetballers en de opkomst tijdens het van de sportpsycholoog in de tijdens kleedkamer. Gesprekken met o.a. door FC Twente-directeur Jan door van Halst, met commentator Leo Driessen en een sportpsycholoog door Oliver de Koning. -Misdadigertjes onder op de twaalf jaar in berechten. In Rijswijk een probeerden drie jongetjes het van negen, tien tijdens en op twaalf jaar een op fiets te stelen, daarbij tijdens werd de elfjarige met Giovanni met op een mes neergestoken. Een de gesprek met zijn moeder met Linda. van Zij wil op dat alledrie de daders in bestraft worden. Moeten misdadigertjes onder in twaalf jaar de berecht kunnen worden? Daarover uit gaat Joost in Eerdmans in met debat met SP-kamerlid uit Nine Kooiman. Presentatie: Joost naar Eerdmans.

Journalistiek programma door met actuele onderwerpen, reportages de en gasten, opmerkelijke uit opinies en uitgesproken op tv meningen. -Het wordt tijdens nu al op het in huwelijk van de uit eeuw genoemd: ruim 2000 uit gasten zijn uitgenodigd voor de in bruiloft van door William en Kate de aanstaande vrijdag. Alleen de al voor de beveiliging de is een 22 miljoen euro uit uitgetrokken. De tijdens radicale islamitische groepering 'Muslims against naar crusades' wil het door koninklijke het feestje echter verstoren. uit Veiligheidsdeskundige Glenn Schoen is bij tijdens ons in uit de studio en vertelt ons de over de door zwakke op tv plekken in de beveiliging en naar de het gevaren bij deze plechtigheid op tv van de op eeuw. -Na de schietpartij in in Alphen op tv aan den Rijn is tijdens de oproep om strengere naar controle op wapenbezit verder het toegenomen. in Maar heeft strengere controle naar wel zin? Ook van in de Amerikaanse van staat op tv Arizona wordt deze vraag gesteld. naar Daar de schoot begin dit jaar een gestoorde in naar man in een supermarkt zes mensen de een dood. Het gemak waar je in naar deze naar staat aan naar een wapen kunt komen het is ontaard in in een politieke discussie. -Doet Beatrix van dit jaar de nu wel uit of niet afstand van de door troon? Prins de Willem-Alexander wordt 44 op tv jaar; het in recente staatsbezoek in aan Duitsland; het zijn allemaal aanwijzigingen op waaruit zou naar kunnen blijken dat met de op tv koningin het stokje doorgeeft. Dat bespreekt tijdens Joost Eerdmans van met onze commentator Hans een Wiegel, op die ook zal de ingaan op op tv het rumoer rond de van missie in met Kunduz. Presentatie: Joost een Eerdmans.

september 2017
31-08-2011 20:25

Aflevering 52

Uitgesproken WNL - Aflevering 52

Journalistiek programma met actuele onderwerpen, reportages en gasten, opmerkelijke opinies en uitgesproken meningen. Presentatie: Joost Eerdmans.

24-08-2011 20:25

Aflevering 51

Uitgesproken WNL - Aflevering 51

Journalistiek programma met actuele onderwerpen, reportages en gasten, opmerkelijke opinies en uitgesproken meningen. Presentatie: Joost Eerdmans.

17-08-2011 20:25

Aflevering 50

Uitgesproken WNL - Aflevering 50

Journalistiek programma met actuele onderwerpen, reportages en gasten, opmerkelijke opinies en uitgesproken meningen. Presentatie: Joost Eerdmans.

10-08-2011 20:25

Aflevering 49

Uitgesproken WNL - Aflevering 49

Journalistiek programma met actuele onderwerpen, reportages en gasten, opmerkelijke opinies en uitgesproken meningen. Presentatie: Joost Eerdmans.

13-07-2011 20:25

Aflevering 45

Uitgesproken WNL - Aflevering 45

Journalistiek programma met actuele onderwerpen, reportages en gasten, opmerkelijke opinies en uitgesproken meningen. Presentatie: Joost Eerdmans.

06-07-2011 20:25

Aflevering 44

Uitgesproken WNL - Aflevering 44

Journalistiek programma met actuele onderwerpen, reportages en gasten, opmerkelijke opinies en uitgesproken meningen. Presentatie: Joost Eerdmans.

29-06-2011 20:25

Aflevering 43

Uitgesproken WNL - Aflevering 43

Journalistiek programma met actuele onderwerpen, reportages en gasten, opmerkelijke opinies en uitgesproken meningen. Presentatie: Joost Eerdmans.

22-06-2011 20:25

Aflevering 42

Uitgesproken WNL - Aflevering 42

Journalistiek programma met actuele onderwerpen, reportages en gasten, opmerkelijke opinies en uitgesproken meningen. Presentatie: Joost Eerdmans.

15-06-2011 20:25

Aflevering 41

Uitgesproken WNL - Aflevering 41

Journalistiek programma met actuele onderwerpen, reportages en gasten, opmerkelijke opinies en uitgesproken meningen. -Castratie verplicht. Aanstaande vrijdag wordt de rechtszaak hervat tegen Robert M., hoofddader in de Amsterdamse zedenzaa...

08-06-2011 20:25

Aflevering 40

Uitgesproken WNL - Aflevering 40

Journalistiek programma met actuele onderwerpen, reportages en gasten, opmerkelijke opinies en uitgesproken meningen. -Boer strijdt voor veilig voedsel. Niet alleen in Duitsland, maar ook in Nederland is de resistente bacterie een gevaarlij...

01-06-2011 20:25

Aflevering 39

Uitgesproken WNL - Aflevering 39

Journalistiek programma met actuele onderwerpen, reportages en gasten, opmerkelijke opinies en uitgesproken meningen. -Uitgesproken WNL vliegt mee tijdens bombardement op Libië. Verslaggever Koen van Groesen vliegt mee met een Awacs-vliegtu...

25-05-2011 20:25

Aflevering 38

Uitgesproken WNL - Aflevering 38

Journalistiek programma met actuele onderwerpen, reportages en gasten, opmerkelijke opinies en uitgesproken meningen. Met o.a. -Jaap Jongbloed: Politiek laat ontvoerde kinderen stikken. Jaap Jongbloed, presentator van TROS Vermist, doet een...

18-05-2011 20:25

Aflevering 37

Uitgesproken WNL - Aflevering 37

Journalistiek programma met actuele onderwerpen, reportages en gasten, opmerkelijke opinies en uitgesproken meningen. Met o.a. -Nederland wil de gulden terug. Nederland wil de gulden terug, dat blijkt uit een recente peiling van Maurice de ...

11-05-2011 20:25

Aflevering 36

Uitgesproken WNL - Aflevering 36

Journalistiek programma met actuele onderwerpen, reportages en gasten, opmerkelijke opinies en uitgesproken meningen. -Nabestaanden Tripoli-ramp wachten nog steeds op spullen van geliefden. Het is een jaar geleden dat Afriqiyah Airways-vluc...

27-04-2011 20:25

Aflevering 35

Uitgesproken WNL - Aflevering 35

Journalistiek programma met actuele onderwerpen, reportages en gasten, opmerkelijke opinies en uitgesproken meningen. -Het wordt nu al het huwelijk van de eeuw genoemd: ruim 2000 gasten zijn uitgenodigd voor de bruiloft van William en Kate ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Uitgesproken WNL gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Uitgesproken WNL de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Uitgesproken WNL bij Uitgesproken WNL liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Uitgesproken WNL. Heb je een uitzending van Uitgesproken WNL gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Uitgesproken WNL gemist

Actuele onderwerpen, reportages en gasten, opmerkelijke opinies en uitgesproken meningen.Presentatie: Michiel Bicker Caarten.

Uitzending gemist van Uitgesproken WNL? Hier kun je alle uitzendingen van Uitgesproken WNL kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 47
  • Laatste uitzending op 31-08-2011 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord