Programma gemist?

In het de tweede weekend van van september een 2010 wordt het 50e Fruitcorso uit gehouden: tijdens een uniek evenement waarbij van groente, fruit naar en zaden worden gebruikt om prachtige op op tv kunststukken te maken. Het Fruitcorso uit trekt jaarlijks het ongeveer 100.000 bezoekers het en behoort de hiermee tot de grote evenementen op tv in Nederland. Naast het met bevorderen op van het op toerisme in het tijdens Rivierengebied heeft het in Fruitcorso een belangrijke culturele en van sociale functie. Dit jaar op tijdens brengen Prins Willem-Alexander, op tv Prinses Máxima en de op tv drie kleine prinsesjes een door bezoek aan het uit fruitcorso.In op tv samenwerking met Omroep op Gelderland zal Omroep van MAX deze 50e in editie registreren en tijdens uitzenden.

oktober 2020
17-09-2010 17:35

Aflevering 1

Fruitcorso Tiel - Aflevering 1

In het tweede weekend van september 2010 wordt het 50e Fruitcorso gehouden: een uniek evenement waarbij groente, fruit en zaden worden gebruikt om prachtige kunststukken te maken. Het Fruitcorso trekt jaarlijks ongeveer 100.000 bezoekers en...

Fruitcorso Tiel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Fruitcorso Tiel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Fruitcorso Tiel bij Fruitcorso Tiel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Fruitcorso Tiel. Heb je een uitzending van Fruitcorso Tiel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Fruitcorso Tiel gemist

Op 11 september 2010 viert het Tielse Fruitcorso het 50-jarig jubileum. Een lange stoet praalwagens versiert metgroeten, fruit en zaden trekt door Tiel.

Uitzending gemist van Fruitcorso Tiel? Hier kun je alle uitzendingen van Fruitcorso Tiel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-09-2010 om 17:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!