Programma gemist?

In op tv het tweede weekend van in september 2010 wordt het een 50e Fruitcorso van gehouden: een op uniek evenement waarbij groente, fruit het en zaden worden van gebruikt om prachtige op in kunststukken te maken. Het Fruitcorso met trekt jaarlijks ongeveer naar 100.000 op tv bezoekers en behoort tijdens hiermee tot de grote uit evenementen in Nederland. Naast het het in bevorderen van het toerisme een in het Rivierengebied de heeft het Fruitcorso met een belangrijke culturele met en sociale functie. het Dit jaar brengen Prins Willem-Alexander, tijdens Prinses Máxima de en de drie kleine met prinsesjes een bezoek in aan het op fruitcorso.In samenwerking met een Omroep door Gelderland zal Omroep MAX deze met 50e editie uit registreren en tijdens uitzenden.

juli 2020
17-09-2010 17:35

Aflevering 1

Fruitcorso Tiel - Aflevering 1

In het tweede weekend van september 2010 wordt het 50e Fruitcorso gehouden: een uniek evenement waarbij groente, fruit en zaden worden gebruikt om prachtige kunststukken te maken. Het Fruitcorso trekt jaarlijks ongeveer 100.000 bezoekers en...

Fruitcorso Tiel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Fruitcorso Tiel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Fruitcorso Tiel bij Fruitcorso Tiel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Fruitcorso Tiel. Heb je een uitzending van Fruitcorso Tiel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Fruitcorso Tiel gemist

Op 11 september 2010 viert het Tielse Fruitcorso het 50-jarig jubileum. Een lange stoet praalwagens versiert metgroeten, fruit en zaden trekt door Tiel.

Uitzending gemist van Fruitcorso Tiel? Hier kun je alle uitzendingen van Fruitcorso Tiel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-09-2010 om 17:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!