Programma gemist?

In het tweede op tv weekend van naar september 2010 wordt het op tv 50e Fruitcorso gehouden: naar een uniek in evenement waarbij op groente, fruit en zaden door worden in gebruikt om prachtige tijdens kunststukken te maken. Het Fruitcorso op trekt jaarlijks ongeveer 100.000 met bezoekers en tijdens behoort hiermee tot de tijdens grote evenementen in in Nederland. door Naast het bevorderen van het tijdens toerisme in in het Rivierengebied van heeft het Fruitcorso een op belangrijke culturele en de sociale functie. Dit een jaar brengen Prins op tv Willem-Alexander, Prinses Máxima en op tv tijdens de drie kleine door prinsesjes een bezoek aan op het fruitcorso.In samenwerking door met Omroep op tv Gelderland zal Omroep MAX van deze 50e editie op tv registreren en van uitzenden.

juni 2021
17-09-2010 17:35

Aflevering 1

Fruitcorso Tiel - Aflevering 1

In het tweede weekend van september 2010 wordt het 50e Fruitcorso gehouden: een uniek evenement waarbij groente, fruit en zaden worden gebruikt om prachtige kunststukken te maken. Het Fruitcorso trekt jaarlijks ongeveer 100.000 bezoekers en...

Fruitcorso Tiel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Fruitcorso Tiel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Fruitcorso Tiel bij Fruitcorso Tiel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Fruitcorso Tiel. Heb je een uitzending van Fruitcorso Tiel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Fruitcorso Tiel gemist

Op 11 september 2010 viert het Tielse Fruitcorso het 50-jarig jubileum. Een lange stoet praalwagens versiert metgroeten, fruit en zaden trekt door Tiel.

Uitzending gemist van Fruitcorso Tiel? Hier kun je alle uitzendingen van Fruitcorso Tiel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-09-2010 om 17:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!