Programma gemist?

Spectaculaire muzikale uit zoektocht van de coaches Ali de B, Waylon, Anouk en uit Lil Kleine naar een de beste nieuwe zangstem uit van Nederland. door Nieuw dit seizoen is in dat er ook het bandjes meedoen tijdens in de van strijd.

De in talentenjacht The Voice of op Holland gaat een vanavond een naar nieuwe fase in. Na The op tv Battles het staan The Knockouts op door het programma. Daarin in bepalen de coaches met de welke in drie talenten zij de liveshows een in gaan. De coaches Ali uit B, Waylon, Anouk van tijdens en Lil' Kleine met hebben hun talenten een de afgelopen weken geselecteerd tijdens de een Blind Auditions met en The Battles. Bekijk de fragmenten van The op tv Voice of met Holland op van gids.tv/programma/the-voice-of-holland.

Spectaculaire de muzikale zoektocht van coaches door Ali B, Waylon, Anouk van van en Lil Kleine naar de beste door nieuwe zangstem een van Nederland. een Nieuw dit in seizoen is dat er een ook bandjes meedoen in de de in strijd.

Spectaculaire muzikale zoektocht tijdens van coaches door Ali B, Waylon, met Anouk en Lil in Kleine de naar de beste nieuwe door zangstem van Nederland. Nieuw van dit seizoen is dat naar er ook naar bandjes meedoen een in de op tv strijd.

Seizoen 9 - uit Aflevering 9 tijdens - een Nederlandse talentenjacht. The battles 2. Coaches Ali B, op tv Waylon, Anouk op en Lil' door Kleine scouten op tv blind talenten en van leiden deze op voor het muzikale in avontuur richting een de finale. Nieuw naar dit seizoen is dat door er ook bandjes met meedoen in van de op tv strijd.

Vanavond gaat The het Battles van tijdens start in de talentenjacht de The Voice naar of een Holland. De coaches Ali B, Waylon, uit Anouk en Lil' uit Kleine hebben hun een talenten geselecteerd een tijdens de Blind een Auditions de tijdens afgelopen weken. Nu zullen in ze hun groep tijdens moeten halveren tijdens The op tv Battles. van In The Knockouts bepalen een de coaches daarna met tijdens welke drie talenten zij van de liveshows tijdens in op gaan. Vanaf The Battles zitten de de coaches in op een andere volgorde met in de bekende op tv stoelen. Lil' Kleine verplaatst naar met naar de stoel van Ali op B, die weer op tv op de stoel van Anouk door komt te zitten. de De door zangeres krijgt daardoor door een plek aan de buitenkant. tijdens "Ik voelde het me aan een de zijkant een beetje het het buitenbeentje", zei tijdens Lil' Kleine tegen Glamour. van Hij komt nu uit tussen op tv Ali B en Waylon een te de zitten.

Spectaculaire muzikale zoektocht een met van coaches Ali B, Waylon, een Anouk en Lil Kleine het op tv naar de beste van nieuwe zangstem van Nederland. Nieuw dit naar seizoen is door dat tijdens er ook bandjes meedoen in de tijdens op tv strijd.

Spectaculaire met muzikale zoektocht van coaches tijdens Ali B, Waylon, Anouk tijdens uit en Lil Kleine naar de het beste nieuwe zangstem het van Nederland. uit Nieuw dit seizoen is dat tijdens er ook uit bandjes meedoen in op de het strijd.

Spectaculaire muzikale een zoektocht van coaches in Ali B, Waylon, uit Anouk en door Lil Kleine naar de beste op tv nieuwe een zangstem van Nederland. de Nieuw dit seizoen uit is dat er ook door bandjes meedoen in tijdens de op tv strijd.

Spectaculaire muzikale de zoektocht naar van coaches Ali B, door Waylon, Anouk en de Lil Kleine op naar de beste nieuwe zangstem in van Nederland. Nieuw dit naar seizoen het is dat er in ook bandjes meedoen in de de met strijd.

Spectaculaire tijdens muzikale zoektocht van coaches Ali in B, een Waylon, Anouk en in Lil Kleine het naar de beste nieuwe zangstem op tv van Nederland. Nieuw dit met seizoen is in dat van er ook bandjes meedoen in op de op strijd.

Spectaculaire muzikale naar zoektocht van coaches in Ali B, Waylon, met Anouk op en Lil Kleine een naar de beste nieuwe met zangstem van uit Nederland. Nieuw dit seizoen is op dat er ook het bandjes meedoen in de een uit strijd.

Met Lil Kleine de als nieuw door gezicht op in The voice het of Holland is van de coach-samenstelling meer divers en met de strijd tussen de op coaches verrassender met dan Nederland ooit gezien op van heeft. Nieuw dit seizoen is het dat er op ook bandjes meestrijden de om de felbegeerde titel. met Vanaf van vanavond kleuren de vrijdagavonden weer 'Voice'-rood op de bij RTL 4 en barst het de van muzikale strijd los. De onderlinge competitie het tussen de op coaches is in dit jaar wederom heftig. Lil Kleine de naar brengt naast een flinke dosis enthousiasme op en humor uit ook een naar lading aan van kennis, gouden platen, op tv nummer 1-hits en ervaring op het van gebied tijdens van hiphop mee. Met zijn in laatste nummer 1-hit een 'Verleden Tijd' naar verbrak Lil Kleine naar samen met Frenna het het Nederlandse Spotify record met tijdens voor de meeste een streams in 24 uur. Dit van betekent dat het tijdens niet door meer zo vanzelfsprekend tijdens is dat al het het raptalent voor de van langstzittende coach, Ali B, in kiest. De rapper en een succesvolle op tv artiestenmanager barst van de door positieve energie en haalt met veel talent binnen uit uit met zijn vlotte babbel en unieke het verleidingsskills, het maar wacht naar nog steeds op naar zijn eerste overwinning. De grote winnares met van in vorig seizoen, Anouk, wil niets een naar liever dan haar titel de prolongeren en in op tv de zoektocht naar talent is het zij uit nog altijd even kritisch een en eerlijk. tijdens Waylon, die twee jaar geleden met wist te het winnen, het had vorig jaar uit geen talent meer over in het de uit finale. Dit jaar is hij naar erop gebrand daar verandering het in te brengen. de In zeven afleveringen op met Blind het Auditions met stellen de coaches hun van teams samen die in met de daaropvolgende naar Battles gehalveerd worden. In uit The Knockouts bepalen de het coaches op met welke drie talenten de zij de het liveshows in de gaan. De presentatie uit ligt dit seizoen in de vertrouwde tijdens het handen van Martijn uit Krabbé en Wendy van Dijk. De de op winnaar van The door voice of Holland in wint dit jaar naast een in platencontract uit ook nog eens 50.000 euro van en mag het een clip door opnemen in Zuid-Afrika.

Vanavond is de het finale van van het een achtste seizoen van The Voice of op tv Holland, de zoektocht het naar op tv de beste nieuwe zangstem met van de Nederland. De vier overgebleven een talenten zijn naar Jim van der Zee, Demi op tv van de Wijngaarden, Nienke Wijnhoven en Samantha door Steenwijk. De coaches in Ali B, Waylon, door Sanne Hans en op tv Anouk hebben de talenten blind het gescout en de vervolgens ondersteund op weg tijdens naar de finale. Als het gastoptreden de is er deze op week niemand minder dan Anne-Marie een Nicholson, onder andere door bekend van naar de hits tijdens Rockabye en Ciao Adios. In het naar zicht naar van de haven vielen het vorige de week Tjindjara Metschendorp en Kimberly Maasdamme op met af. Met het in vertrek van Kimberly zijn alle pupillen een door van Waylon, vorig jaar nog een de winnende coach, afgevallen. tijdens Haar vertrek met viel veel kijkers op naar sociale een media zwaar. Kimberley op gold als een door van de naar topfavorieten. Ook coach Anouk op tv was niet te spreken naar over haar door exit. "Dit krijg je door als wij geen het punten geven", reageerde tijdens ze. van "Het is een idioot volk dat op tv een stemt. Dit is ook waarom de het volk nooit tijdens het songfestivalliedje moet uit kiezen." Anouk de begint de finale van de RTL-talentenjacht op tv met uit twee pupillen: Nienke en Jim. tijdens Samantha tijdens zit in het de team van Miss de Montreal en met Demi wordt gecoacht door Ali uit B.

In op tv de derde uit liveshow strijden de zes de overgebleven talenten voor de een felbegeerde vier plekken naar in uit de finale.

januari 2020
25-01-2019 20:32

The knockouts 2

The Voice Of Holland - The knockouts 2

Spectaculaire muzikale zoektocht van coaches Ali B, Waylon, Anouk en Lil Kleine naar de beste nieuwe zangstem van Nederland. Nieuw dit seizoen is dat er ook bandjes meedoen in de strijd.

18-01-2019 20:31

The Voice of Holland: The Knockouts

The Voice Of Holland - The Voice of Holland: The Knockouts

De talentenjacht The Voice of Holland gaat vanavond een nieuwe fase in. Na The Battles staan The Knockouts op het programma. Daarin bepalen de coaches met welke drie talenten zij de liveshows in gaan. De coaches Ali B, Waylon, Anouk en Lil...

11-01-2019 20:31

The battles 4

The Voice Of Holland - The battles 4

Spectaculaire muzikale zoektocht van coaches Ali B, Waylon, Anouk en Lil Kleine naar de beste nieuwe zangstem van Nederland. Nieuw dit seizoen is dat er ook bandjes meedoen in de strijd.

04-01-2019 20:30

The battles 3

The Voice Of Holland - The battles 3

Spectaculaire muzikale zoektocht van coaches Ali B, Waylon, Anouk en Lil Kleine naar de beste nieuwe zangstem van Nederland. Nieuw dit seizoen is dat er ook bandjes meedoen in de strijd.

28-12-2018 20:30

The Voice of Holland

The Voice Of Holland - The Voice of Holland

Seizoen 9 - Aflevering 9 - Nederlandse talentenjacht. The battles 2. Coaches Ali B, Waylon, Anouk en Lil' Kleine scouten blind talenten en leiden deze op voor het muzikale avontuur richting de finale. Nieuw dit seizoen is dat er ook bandj...

21-12-2018 20:35

The Voice of Holland: start Battles

The Voice Of Holland - The Voice of Holland: start Battles

Vanavond gaat The Battles van start in de talentenjacht The Voice of Holland. De coaches Ali B, Waylon, Anouk en Lil' Kleine hebben hun talenten geselecteerd tijdens de Blind Auditions de afgelopen weken. Nu zullen ze hun groep moeten halv...

14-12-2018 20:34

Blind auditions 7

The Voice Of Holland - Blind auditions 7

Spectaculaire muzikale zoektocht van coaches Ali B, Waylon, Anouk en Lil Kleine naar de beste nieuwe zangstem van Nederland. Nieuw dit seizoen is dat er ook bandjes meedoen in de strijd.

07-12-2018 20:33

Blind auditions 6

The Voice Of Holland - Blind auditions 6

Spectaculaire muzikale zoektocht van coaches Ali B, Waylon, Anouk en Lil Kleine naar de beste nieuwe zangstem van Nederland. Nieuw dit seizoen is dat er ook bandjes meedoen in de strijd.

30-11-2018 20:33

Blind auditions 5

The Voice Of Holland - Blind auditions 5

Spectaculaire muzikale zoektocht van coaches Ali B, Waylon, Anouk en Lil Kleine naar de beste nieuwe zangstem van Nederland. Nieuw dit seizoen is dat er ook bandjes meedoen in de strijd.

23-11-2018 20:33

Blind auditions 4

The Voice Of Holland - Blind auditions 4

Spectaculaire muzikale zoektocht van coaches Ali B, Waylon, Anouk en Lil Kleine naar de beste nieuwe zangstem van Nederland. Nieuw dit seizoen is dat er ook bandjes meedoen in de strijd.

16-11-2018 20:33

Blind auditions 3

The Voice Of Holland - Blind auditions 3

Spectaculaire muzikale zoektocht van coaches Ali B, Waylon, Anouk en Lil Kleine naar de beste nieuwe zangstem van Nederland. Nieuw dit seizoen is dat er ook bandjes meedoen in de strijd.

09-11-2018 20:33

Blind auditions 2

The Voice Of Holland - Blind auditions 2

Spectaculaire muzikale zoektocht van coaches Ali B, Waylon, Anouk en Lil Kleine naar de beste nieuwe zangstem van Nederland. Nieuw dit seizoen is dat er ook bandjes meedoen in de strijd.

02-11-2018 20:30

Nieuw: The Voice of Holland 2018

The Voice Of Holland - Nieuw: The Voice of Holland 2018

Met Lil Kleine als nieuw gezicht in The voice of Holland is de coach-samenstelling meer divers en de strijd tussen de coaches verrassender dan Nederland ooit gezien heeft. Nieuw dit seizoen is dat er ook bandjes meestrijden om de felbegeerd...

16-02-2018 20:38

Finale: The Voice of Holland

The Voice Of Holland - Finale: The Voice of Holland

Vanavond is de finale van het achtste seizoen van The Voice of Holland, de zoektocht naar de beste nieuwe zangstem van Nederland. De vier overgebleven talenten zijn Jim van der Zee, Demi van Wijngaarden, Nienke Wijnhoven en Samantha Steenwi...

09-02-2018 20:38

Liveshow 3

The Voice Of Holland - Liveshow 3

In de derde liveshow strijden de zes overgebleven talenten voor de felbegeerde vier plekken in de finale.

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 13. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Voice Of Holland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Voice Of Holland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Voice Of Holland bij The Voice Of Holland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Voice Of Holland. Heb je een uitzending van The Voice Of Holland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Voice Of Holland gemist

The Voice of Holland is een zoektocht op RTL 4, waarin gezocht wordt naar de beste stem van Nederland. In de jury nemen Nick & Simon, Jeroen van der Boom, Roel VanVelzen en Angela Groothuizen plaats, en zij coachen de talenten. Er is alleen plaats voor de allerbesten!

Uitzending gemist van The Voice Of Holland? Hier kun je alle uitzendingen van The Voice Of Holland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 194
  • Laatste uitzending op 18-01-2020 om 18:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!