Programma gemist?

Spectaculaire muzikale op tv zoektocht van tijdens coaches Ali B, door Waylon, Anouk en een Lil Kleine een naar de beste nieuwe zangstem van een Nederland. Nieuw dit uit de seizoen is dat er ook bandjes op tv meedoen tijdens in de een strijd.

Met Lil met Kleine als nieuw het gezicht in met The voice of in Holland is in de coach-samenstelling meer divers en de het strijd door tussen de coaches verrassender dan uit Nederland door ooit gezien heeft. Nieuw in dit seizoen naar is dat er met ook bandjes meestrijden om in de felbegeerde titel. Vanaf in vanavond kleuren een de vrijdagavonden weer op 'Voice'-rood bij RTL door 4 tijdens en barst de muzikale een strijd los. De met onderlinge competitie tussen de coaches is de het dit jaar wederom heftig. naar Lil Kleine brengt de naast een flinke dosis enthousiasme van en humor op tv ook een lading door aan de kennis, gouden platen, nummer 1-hits en van ervaring op op tv het gebied door van hiphop de mee. Met zijn laatste nummer uit 1-hit 'Verleden een Tijd' verbrak Lil van Kleine samen met met Frenna het Nederlandse Spotify record van voor de meeste van streams in uit 24 uur. Dit uit betekent dat het niet tijdens meer op tv zo vanzelfsprekend naar is dat al het raptalent de voor de de langstzittende coach, met Ali B, kiest. De rapper in en succesvolle artiestenmanager de barst van de van positieve het energie en haalt veel talent in binnen van met zijn vlotte babbel en uit unieke een verleidingsskills, maar wacht nog steeds in op zijn eerste overwinning. het De op grote winnares in van vorig seizoen, Anouk, wil naar niets liever dan naar haar titel prolongeren uit en in door de zoektocht de naar talent is zij nog altijd met in even kritisch en eerlijk. in Waylon, die twee jaar geleden de wist in te winnen, had uit vorig jaar geen talent meer in over in de op finale. het Dit jaar is hij de erop op gebrand daar verandering op tv in te brengen. In de zeven afleveringen met Blind naar Auditions met stellen de coaches hun teams door samen op die in de daaropvolgende op Battles gehalveerd worden. In The de Knockouts bepalen de de de coaches met welke drie talenten zij op tv naar de liveshows in gaan. uit De presentatie ligt door dit seizoen in door de vertrouwde handen naar van Martijn een Krabbé en Wendy van Dijk. met De winnaar van The een voice of Holland de wint dit naar jaar naast op een platencontract ook in nog eens op tv 50.000 euro en een mag een clip opnemen de in Zuid-Afrika.

Vanavond is de met finale op tv van het achtste de seizoen van The een Voice of Holland, de tijdens zoektocht naar de beste in nieuwe zangstem een van Nederland. De op vier overgebleven een talenten zijn Jim van op der Zee, Demi van naar Wijngaarden, Nienke van Wijnhoven en Samantha Steenwijk. De met coaches Ali B, in op tv Waylon, Sanne Hans en Anouk op tv hebben de talenten blind de gescout en vervolgens door ondersteund op weg het naar de naar finale. Als gastoptreden is er de deze week niemand in minder op tv dan Anne-Marie het Nicholson, onder andere bekend van de een hits tijdens Rockabye en Ciao Adios. In het tijdens zicht van de een haven vielen vorige een week Tjindjara Metschendorp van en Kimberly Maasdamme het af. op Met het vertrek van Kimberly naar zijn alle in pupillen van Waylon, vorig op jaar nog de tijdens winnende coach, op afgevallen. Haar vertrek van viel naar veel kijkers op sociale op media zwaar. Kimberley in gold als een de van de topfavorieten. een Ook coach Anouk was niet tijdens een te spreken over een haar exit. "Dit krijg je tijdens als wij in geen punten van geven", reageerde ze. "Het het is een idioot volk met dat stemt. uit Dit is ook tijdens waarom het volk nooit het met met songfestivalliedje moet kiezen." Anouk begint de het finale van uit de RTL-talentenjacht met naar twee pupillen: Nienke en in Jim. Samantha zit het in het team van tijdens uit Miss Montreal en Demi de wordt gecoacht door Ali in B.

In de derde uit liveshow strijden naar de zes overgebleven uit talenten voor uit de felbegeerde vier met plekken in de op finale.

De negen overgebleven tijdens talenten strijden door voor op slechts zes plekken in de halve de de finale. Gastartiesten zijn Nothing But van Thieves van en Ronnie Flex ft. op Maan.

Na weken van tijdens tranen, zenuwen in en de strijd, bereikt de spanning nu het zijn hoogtepunt: op tv de liveshows van in The Voice of een Holland gaan van start. op Twaalf talenten naar hebben een plek weten het te veroveren in uit de een felbegeerde liveshows. Het belooft een muzikaal het spektakel in te worden. tijdens Drie talenten moeten na naar de eerste met liveshow alweer het podium verlaten. Slechts een negen de van hen zullen dus de uit tweede op liveshow bereiken, dat betekent op tv een muzikale in slachting. Het naar lot van de talenten ligt door in uit de handen van de coaches op tv en van de thuiscoaches. op tv Wie van is safe en van wie belandt in uit de dangerzone? Er zijn door slechts vier een plekken te uit vergeven in die in allesbeslissende finale op 16 op tv februari. De coaches geven een op cijfer, maar ook de van mensen een thuis kunnen van hun cijfer geven van via de RedRoom App. het Zij bepalen tijdens daardoor mee over het op lot van de talenten. de De punten met samen bepalen wie er safe van is en in wie er in tijdens de dangerzone eindigt. Van het de uit duizenden aanmeldingen hebben slechts uit twaalf talenten de door afvalrace overleefd. Het team van tijdens Waylon bestaat door uit Kimberly, Marchiano tijdens en Silayio. op tv Coach Sanne start de liveshows van met singer/songwriter op Aïrto, door David van Rooij tijdens en Samantha Steenwijk. Ali B gaat door de laatste uit fase van The tijdens Voice in met uit Demi van op Wijngaarden, Tjindjara en het Ronald Klungel. naar De talenten waarmee Anouk met gaat proberen de finale met te bereiken zijn tijdens Gideon Luciana, het Jim van het der Zee en de tijdens Limburgse Nienke naar Wijnhoven.

De het ring is in schoongeveegd na de keiharde op tv battles. Nu uit komt het erop het aan: wie mag mee naar die de felbegeerde van liveshows? Het is tijd voor naar een The knockouts! Coaches Ali in en Sanne zijn aan in zet. Het uit belooft een pittige op strijd te worden, waarbij onmogelijke een keuzes moeten worden van gemaakt. Want uit per team gaan er met slechts drie talenten het door door naar de tijdens liveshows. Dat betekent dat meer dan een de met helft van de talenten zal op op afvallen. Na ieder optreden naar bepaalt de coach op tv of het talent op door een van de stoelen op mag plaatsnemen. uit En wie uit er dan in eventueel plaats moet tijdens maken. Maar ze van kunnen ook iemand op tv helemaal geen stoel het geven. De spanningen lopen hoog het op. Er wordt op gedanst, een maar ook gehuild. tijdens Het is alles of een niets.

Na de met keiharde Battles komt uit het er tijdens voor de overgebleven een deelnemers aan The Voice op of tijdens Holland nu op aan in een The Knockouts: van wie mag mee naar die van felbegeerde liveshows? Coaches in Waylon en in Anouk trappen de af. Het belooft een pittige door strijd te worden, de waarbij met onmogelijke keuzes moeten worden met gemaakt. Per team door gaan er op tv slechts drie talenten door naar op tv de liveshows. Dat met betekent dat meer van dan de in helft met van de talenten zal afvallen. Na op tv uit ieder optreden bepaalt de coach een of het talent door op één van de met stoelen door mag plaatsnemen. En wie er in dan eventueel tijdens plaats een moet maken. Maar ze kunnen ook de iemand helemaal van geen stoel geven... De het uit spanningen lopen hoog op. Er wordt op gedanst, maar naar ook gehuild. Het is van alles of in niets.

Het is uit tijd voor de door laatste op tv 'Battles'. Welke talenten weten hun coach door te op tv overtuigen en uit een plek in 'The uit Knockouts' te bemachtigen? En op tv zijn de talenten op van de hotseats veilig de of tijdens moeten zij hun plek op tv op het een laatste moment aan op iemand anders afstaan? Het in belooft ook in deze week weer een een muzikale en met pittige strijd te op worden.

Spectaculaire op tv muzikale zoektocht van van Ali B, Waylon, Sanne van Hans op tv en Anouk naar de beste naar nieuwe zangstem van het Nederland. Als van coach scouten zij blind de in talenten en uit leiden ze een de kandidaten op de voor de met weg naar de een finale.

Spectaculaire een muzikale zoektocht van uit Ali B, Waylon, in Sanne Hans en op Anouk naar de beste nieuwe uit zangstem naar van Nederland. Als coach scouten op zij in blind de talenten en naar leiden ze op tv de kandidaten op voor op de weg de naar de door finale.

'The Blind Auditions' met zitten erop, de de tranen in zijn gedroogd en het de messen worden geslepen het voor 'The Battles' in een het tijdens achtste seizoen naar van The voice of door Holland. En het de messen zijn scherp, vlijmscherp van dit seizoen. tijdens Er zijn op tv tranen, onverwachte keuzes en er de gebeurt iets het dat nog nooit eerder een is gebeurd het in de eerdere seizoenen van een The in voice of Holland. De strijd in in de ring barst naar in door alle hevigheid los. De coaches een zitten op er bovenop en al tijdens op met de repetities zijn ze genadeloos. naar Het is niet alleen naar heet in de tijdens ring, ook tijdens het vuur tussen de een tijdens coaches laait op. De muzikaliteit het viert in hoogtij en de coaches moeten harde van keuzes de maken tussen de het sterke vocalisten. Het belooft een het muzikale en pittige met op strijd te worden. In vier Battle-afleveringen door worden tijdens de teams gehalveerd en ook dit van seizoen de hebben de naar coaches de mogelijkheid een talent van op tv een op tv ander team uit te stelen. De steal kan meerdere op op keren ingezet worden, dus de talenten een op de op stealseats zijn pas zeker de met van een ticket van naar 'The Knockouts' uit als de laatste battle een is gestreden. De een presentatie van 'The Battles' met is in handen van uit Martijn een Krabbé.

Spectaculaire muzikale op tv zoektocht van Ali B, door Waylon, Sanne Hans in en van Anouk naar de op tv beste nieuwe zangstem van door Nederland. Als coach scouten op zij blind van de op talenten en leiden het ze de kandidaten op voor de van een weg naar de van finale.

Spectaculaire een muzikale zoektocht van van Ali B, Waylon, Sanne Hans uit en met Anouk naar de door beste nieuwe zangstem van Nederland. het Als op coach scouten zij blind met de talenten een en leiden ze de kandidaten naar op voor op de weg door naar de het finale.

Spectaculaire uit muzikale zoektocht van Ali B, met Waylon, Sanne Hans in en Anouk naar het de van beste nieuwe zangstem de van Nederland. Als met coach scouten uit zij blind de talenten het en leiden ze de naar kandidaten op voor de de in weg naar de op finale.

juli 2019
09-11-2018 20:33

Blind auditions 2

The Voice Of Holland - Blind auditions 2

Spectaculaire muzikale zoektocht van coaches Ali B, Waylon, Anouk en Lil Kleine naar de beste nieuwe zangstem van Nederland. Nieuw dit seizoen is dat er ook bandjes meedoen in de strijd.

02-11-2018 20:30

Nieuw: The Voice of Holland 2018

The Voice Of Holland - Nieuw: The Voice of Holland 2018

Met Lil Kleine als nieuw gezicht in The voice of Holland is de coach-samenstelling meer divers en de strijd tussen de coaches verrassender dan Nederland ooit gezien heeft. Nieuw dit seizoen is dat er ook bandjes meestrijden om de felbegeerd...

16-02-2018 20:38

Finale: The Voice of Holland

The Voice Of Holland - Finale: The Voice of Holland

Vanavond is de finale van het achtste seizoen van The Voice of Holland, de zoektocht naar de beste nieuwe zangstem van Nederland. De vier overgebleven talenten zijn Jim van der Zee, Demi van Wijngaarden, Nienke Wijnhoven en Samantha Steenwi...

09-02-2018 20:38

Liveshow 3

The Voice Of Holland - Liveshow 3

In de derde liveshow strijden de zes overgebleven talenten voor de felbegeerde vier plekken in de finale.

02-02-2018 20:38

Liveshow 2

The Voice Of Holland - Liveshow 2

De negen overgebleven talenten strijden voor slechts zes plekken in de halve finale. Gastartiesten zijn Nothing But Thieves en Ronnie Flex ft. Maan.

26-01-2018 20:39

Start: Liveshows The Voice of Holland

The Voice Of Holland - Start: Liveshows The Voice of Holland

Na weken van tranen, zenuwen en strijd, bereikt de spanning nu zijn hoogtepunt: de liveshows van The Voice of Holland gaan van start. Twaalf talenten hebben een plek weten te veroveren in de felbegeerde liveshows. Het belooft een muzikaal s...

19-01-2018 20:33

The knockouts 2

The Voice Of Holland - The knockouts 2

De ring is schoongeveegd na de keiharde battles. Nu komt het erop aan: wie mag mee naar die felbegeerde liveshows? Het is tijd voor The knockouts! Coaches Ali en Sanne zijn aan zet. Het belooft een pittige strijd te worden, waarbij onmogeli...

12-01-2018 20:32

Start: 'The Knockouts' in The Voice of Holland

The Voice Of Holland - Start: 'The Knockouts' in The Voice of Holland

Na de keiharde Battles komt het er voor de overgebleven deelnemers aan The Voice of Holland nu op aan in The Knockouts: wie mag mee naar die felbegeerde liveshows? Coaches Waylon en Anouk trappen af. Het belooft een pittige strijd te word...

05-01-2018 20:31

The battles 4

The Voice Of Holland - The battles 4

Het is tijd voor de laatste 'Battles'. Welke talenten weten hun coach te overtuigen en een plek in 'The Knockouts' te bemachtigen? En zijn de talenten op de hotseats veilig of moeten zij hun plek op het laatste moment aan iemand anders afst...

22-12-2017 20:32

The battles 3

The Voice Of Holland - The battles 3

Spectaculaire muzikale zoektocht van Ali B, Waylon, Sanne Hans en Anouk naar de beste nieuwe zangstem van Nederland. Als coach scouten zij blind de talenten en leiden ze de kandidaten op voor de weg naar de finale.

15-12-2017 20:32

The battles 2

The Voice Of Holland - The battles 2

Spectaculaire muzikale zoektocht van Ali B, Waylon, Sanne Hans en Anouk naar de beste nieuwe zangstem van Nederland. Als coach scouten zij blind de talenten en leiden ze de kandidaten op voor de weg naar de finale.

08-12-2017 20:30

The voice of Holland: The Battles van start

The Voice Of Holland - The voice of Holland: The Battles van start

'The Blind Auditions' zitten erop, de tranen zijn gedroogd en de messen worden geslepen voor 'The Battles' in het achtste seizoen van The voice of Holland. En de messen zijn scherp, vlijmscherp dit seizoen. Er zijn tranen, onverwachte keuze...

01-12-2017 20:30

Blind auditions 7

The Voice Of Holland - Blind auditions 7

Spectaculaire muzikale zoektocht van Ali B, Waylon, Sanne Hans en Anouk naar de beste nieuwe zangstem van Nederland. Als coach scouten zij blind de talenten en leiden ze de kandidaten op voor de weg naar de finale.

24-11-2017 20:37

Blind auditions 6

The Voice Of Holland - Blind auditions 6

Spectaculaire muzikale zoektocht van Ali B, Waylon, Sanne Hans en Anouk naar de beste nieuwe zangstem van Nederland. Als coach scouten zij blind de talenten en leiden ze de kandidaten op voor de weg naar de finale.

17-11-2017 20:30

Blind auditions 5

The Voice Of Holland - Blind auditions 5

Spectaculaire muzikale zoektocht van Ali B, Waylon, Sanne Hans en Anouk naar de beste nieuwe zangstem van Nederland. Als coach scouten zij blind de talenten en leiden ze de kandidaten op voor de weg naar de finale.

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 13. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Voice Of Holland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Voice Of Holland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Voice Of Holland bij The Voice Of Holland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Voice Of Holland. Heb je een uitzending van The Voice Of Holland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Voice Of Holland gemist

The Voice of Holland is een zoektocht op RTL 4, waarin gezocht wordt naar de beste stem van Nederland. In de jury nemen Nick & Simon, Jeroen van der Boom, Roel VanVelzen en Angela Groothuizen plaats, en zij coachen de talenten. Er is alleen plaats voor de allerbesten!

Uitzending gemist van The Voice Of Holland? Hier kun je alle uitzendingen van The Voice Of Holland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 183
  • Laatste uitzending op 23-02-2019 om 17:58 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord