Programma gemist?

Spectaculaire muzikale zoektocht de van coaches Ali het een B, Waylon, Anouk en een Lil Kleine een naar de beste nieuwe naar zangstem van op Nederland. Nieuw dit seizoen is dat in in er ook bandjes meedoen een in de een strijd.

Spectaculaire muzikale op tv zoektocht van in coaches Ali in B, Waylon, Anouk en tijdens Lil Kleine naar de beste een nieuwe zangstem de van Nederland. de Nieuw dit seizoen uit is dat er ook bandjes een met meedoen in de door strijd.

Spectaculaire tijdens muzikale zoektocht van met coaches Ali van B, Waylon, Anouk en Lil Kleine het naar in de beste nieuwe zangstem van tijdens Nederland. met Nieuw dit uit seizoen is dat er ook bandjes naar meedoen met in de een strijd.

Spectaculaire muzikale naar zoektocht van coaches de Ali met B, Waylon, Anouk en door Lil Kleine naar de beste van nieuwe zangstem van uit Nederland. Nieuw naar dit seizoen is dat naar er met ook bandjes meedoen in de uit naar strijd.

Spectaculaire uit muzikale zoektocht een van coaches Ali op B, Waylon, Anouk door en Lil Kleine naar de het beste nieuwe zangstem van in Nederland. door Nieuw dit in seizoen is dat er tijdens ook bandjes meedoen de in de op strijd.

Met uit Lil Kleine van als nieuw gezicht in The uit voice of Holland is van de coach-samenstelling meer een divers tijdens en de strijd tussen naar de coaches verrassender op dan Nederland op tv ooit gezien heeft. met Nieuw dit het seizoen is dat er ook het bandjes meestrijden om de op tv felbegeerde titel. door Vanaf vanavond kleuren door de vrijdagavonden het weer 'Voice'-rood bij het RTL 4 en op barst de muzikale strijd los. De op onderlinge competitie uit tussen de coaches naar is dit jaar wederom op tv heftig. Lil Kleine op tv brengt de naast een flinke dosis enthousiasme door en humor ook op een lading met aan kennis, gouden platen, op tv nummer het 1-hits en een ervaring op het gebied van een hiphop de mee. Met zijn laatste nummer de 1-hit 'Verleden Tijd' verbrak een Lil Kleine op tv samen door met Frenna het Nederlandse Spotify met record tijdens voor de meeste een streams in 24 uur. Dit betekent naar op tv dat het niet meer zo vanzelfsprekend in is dat al naar het raptalent op tv voor de langstzittende coach, met Ali B, kiest. de De rapper van en succesvolle artiestenmanager door barst het van de positieve energie en haalt door veel in talent binnen met zijn uit vlotte babbel de en unieke verleidingsskills, naar maar wacht nog steeds op tijdens zijn uit eerste overwinning. De met grote winnares op tv van vorig seizoen, Anouk, wil op tv niets de liever dan haar titel prolongeren op tv en in de een zoektocht naar talent van is zij op tv nog altijd even kritisch en tijdens op tv eerlijk. Waylon, die twee in jaar geleden wist tijdens te winnen, had vorig jaar een het geen talent meer een over in de finale. Dit jaar naar is hij erop uit gebrand op tv daar verandering naar in te brengen. In tijdens zeven afleveringen met tijdens Blind Auditions van stellen de coaches hun met teams samen die in de tijdens daaropvolgende Battles op tv gehalveerd worden. In The van Knockouts bepalen de met coaches met op welke drie talenten uit zij de liveshows uit in het gaan. De presentatie op tv ligt dit seizoen de in de vertrouwde handen van Martijn in Krabbé en Wendy uit van de Dijk. De winnaar van The met voice tijdens of Holland wint tijdens dit jaar naast een naar platencontract ook nog uit eens 50.000 euro en een mag een met clip opnemen met in Zuid-Afrika.

Vanavond is de op tv finale van uit het achtste seizoen van door The Voice of met Holland, de in zoektocht naar de beste het nieuwe zangstem van de Nederland. De vier naar overgebleven in talenten zijn Jim met van der Zee, Demi van naar Wijngaarden, de Nienke Wijnhoven en in Samantha Steenwijk. De coaches Ali B, door Waylon, het Sanne Hans in en Anouk hebben de talenten blind de gescout en vervolgens naar ondersteund op weg tijdens naar op tv de finale. Als gastoptreden in is er op deze week niemand minder dan Anne-Marie door Nicholson, onder andere van bekend van de de hits Rockabye en naar Ciao Adios. In op tv het zicht van de een op haven vielen vorige week Tjindjara Metschendorp van en Kimberly Maasdamme in af. in Met het vertrek van door Kimberly zijn alle op pupillen van Waylon, vorig met jaar nog tijdens de winnende coach, afgevallen. tijdens tijdens Haar vertrek viel door veel kijkers op sociale in media zwaar. Kimberley gold een als een van tijdens de topfavorieten. op Ook coach Anouk was uit niet te spreken over tijdens haar exit. "Dit op krijg je het als wij met geen punten geven", reageerde door ze. "Het de is een idioot volk door dat tijdens stemt. Dit is op tv ook waarom het volk nooit het van songfestivalliedje moet naar kiezen." Anouk begint de op tv finale van uit de RTL-talentenjacht tijdens met twee pupillen: tijdens Nienke en Jim. Samantha zit de in het op team van Miss Montreal en een Demi wordt gecoacht naar uit door Ali B.

In door de derde liveshow strijden van de zes op overgebleven talenten voor de felbegeerde in vier plekken in van de in finale.

De negen van overgebleven het talenten strijden voor slechts met zes plekken in de halve de finale. op Gastartiesten zijn Nothing door But Thieves en Ronnie Flex op ft. in Maan.

Na tijdens weken van het tranen, zenuwen en strijd, door bereikt de spanning nu de zijn hoogtepunt: de het liveshows van The Voice de door of Holland gaan door van start. Twaalf talenten uit hebben een plek een weten te veroveren een in de de felbegeerde liveshows. Het belooft een muzikaal de spektakel op te worden. in Drie talenten moeten na de eerste op tv uit liveshow alweer het podium naar verlaten. Slechts tijdens negen van hen zullen dus de met tweede liveshow bereiken, tijdens dat een betekent een muzikale naar slachting. Het op tv lot van de talenten ligt op in tijdens de handen van de coaches en het van de uit thuiscoaches. in Wie is safe naar en wie belandt in de op tv dangerzone? Er zijn slechts op vier met plekken te in vergeven in die de allesbeslissende finale op 16 februari. De coaches op tv geven een van cijfer, maar ook tijdens de mensen thuis door kunnen hun door cijfer geven via de RedRoom uit van App. Zij bepalen daardoor mee over op op het lot van de tijdens talenten. De punten door samen bepalen wie uit er safe op tv is en wie er naar in de dangerzone eindigt. Van de de duizenden aanmeldingen hebben naar tijdens slechts twaalf talenten naar de afvalrace overleefd. Het team van met Waylon bestaat uit het Kimberly, Marchiano van en Silayio. van Coach Sanne start van de liveshows met op singer/songwriter Aïrto, David van Rooij op en van Samantha Steenwijk. Ali B in gaat de laatste fase op op tv van The Voice in met tijdens Demi van Wijngaarden, uit Tjindjara en Ronald tijdens Klungel. een De talenten waarmee tijdens Anouk gaat proberen het de finale te uit bereiken zijn Gideon Luciana, de Jim van der met Zee en de Limburgse in Nienke tijdens Wijnhoven.

De de ring is schoongeveegd op tv na de keiharde battles. uit Nu door komt het erop aan: met wie mag mee naar naar die in felbegeerde liveshows? Het is tijd van voor The knockouts! Coaches naar Ali en Sanne naar zijn het aan zet. Het tijdens belooft een pittige strijd te in in worden, waarbij onmogelijke keuzes moeten op worden gemaakt. Want met per team gaan er het slechts van drie talenten de door naar de liveshows. een Dat betekent van dat meer dan de door helft van de de talenten zal afvallen. Na door ieder optreden bepaalt de in coach op of het van talent op een van de door stoelen mag plaatsnemen. een En wie er door dan eventueel het plaats moet op maken. Maar ze kunnen ook iemand van een helemaal geen stoel geven. De spanningen naar lopen hoog een op. Er de wordt gedanst, maar ook met gehuild. Het is alles op tv of op tv niets.

Na op tv de keiharde Battles het komt het er op tv voor de uit overgebleven deelnemers aan The uit Voice of Holland nu op een aan in tijdens The op Knockouts: wie mag door mee naar die felbegeerde liveshows? met Coaches Waylon en Anouk van trappen af. een Het belooft uit een pittige uit strijd te worden, waarbij in onmogelijke keuzes het moeten worden gemaakt. Per team gaan door er slechts drie met talenten door naar de de in liveshows. Dat betekent dat uit meer dan naar de helft van de de talenten zal met afvallen. Na ieder een optreden bepaalt de de coach of het een talent op van één van de stoelen mag het plaatsnemen. En in wie er uit dan eventueel plaats moet maken. Maar naar ze met kunnen ook iemand helemaal het geen stoel geven... De in spanningen lopen in hoog op. uit Er wordt van gedanst, maar ook gehuild. Het het is alles of op tv niets.

Het met is tijd voor de uit laatste naar 'Battles'. Welke talenten weten hun een coach uit te overtuigen en een tijdens plek in 'The Knockouts' te de het bemachtigen? En zijn tijdens de talenten op de op hotseats veilig of moeten de zij hun plek met op op het laatste moment aan iemand op tv anders afstaan? een Het belooft ook deze week van op weer een muzikale en pittige strijd een een te worden.

Spectaculaire op tv muzikale zoektocht van op tv Ali B, van Waylon, Sanne Hans en Anouk een naar de beste op tv nieuwe zangstem op tv van Nederland. Als coach scouten tijdens zij in blind de tijdens talenten en leiden ze met de kandidaten op de voor de op tv weg naar de in finale.

Spectaculaire uit muzikale zoektocht van Ali B, op tijdens Waylon, Sanne Hans en Anouk naar op tv een de beste nieuwe zangstem tijdens van Nederland. van Als coach scouten de zij blind de talenten op tv en leiden ze de het kandidaten tijdens op voor de op weg naar de met finale.

december 2018
07-12-2018 20:33

Blind auditions 6

The Voice Of Holland - Blind auditions 6

Spectaculaire muzikale zoektocht van coaches Ali B, Waylon, Anouk en Lil Kleine naar de beste nieuwe zangstem van Nederland. Nieuw dit seizoen is dat er ook bandjes meedoen in de strijd.

30-11-2018 20:33

Blind auditions 5

The Voice Of Holland - Blind auditions 5

Spectaculaire muzikale zoektocht van coaches Ali B, Waylon, Anouk en Lil Kleine naar de beste nieuwe zangstem van Nederland. Nieuw dit seizoen is dat er ook bandjes meedoen in de strijd.

23-11-2018 20:33

Blind auditions 4

The Voice Of Holland - Blind auditions 4

Spectaculaire muzikale zoektocht van coaches Ali B, Waylon, Anouk en Lil Kleine naar de beste nieuwe zangstem van Nederland. Nieuw dit seizoen is dat er ook bandjes meedoen in de strijd.

16-11-2018 20:33

Blind auditions 3

The Voice Of Holland - Blind auditions 3

Spectaculaire muzikale zoektocht van coaches Ali B, Waylon, Anouk en Lil Kleine naar de beste nieuwe zangstem van Nederland. Nieuw dit seizoen is dat er ook bandjes meedoen in de strijd.

09-11-2018 20:33

Blind auditions 2

The Voice Of Holland - Blind auditions 2

Spectaculaire muzikale zoektocht van coaches Ali B, Waylon, Anouk en Lil Kleine naar de beste nieuwe zangstem van Nederland. Nieuw dit seizoen is dat er ook bandjes meedoen in de strijd.

02-11-2018 20:30

Nieuw: The Voice of Holland 2018

The Voice Of Holland - Nieuw: The Voice of Holland 2018

Met Lil Kleine als nieuw gezicht in The voice of Holland is de coach-samenstelling meer divers en de strijd tussen de coaches verrassender dan Nederland ooit gezien heeft. Nieuw dit seizoen is dat er ook bandjes meestrijden om de felbegeerd...

16-02-2018 20:38

Finale: The Voice of Holland

The Voice Of Holland - Finale: The Voice of Holland

Vanavond is de finale van het achtste seizoen van The Voice of Holland, de zoektocht naar de beste nieuwe zangstem van Nederland. De vier overgebleven talenten zijn Jim van der Zee, Demi van Wijngaarden, Nienke Wijnhoven en Samantha Steenwi...

09-02-2018 20:38

Liveshow 3

The Voice Of Holland - Liveshow 3

In de derde liveshow strijden de zes overgebleven talenten voor de felbegeerde vier plekken in de finale.

02-02-2018 20:38

Liveshow 2

The Voice Of Holland - Liveshow 2

De negen overgebleven talenten strijden voor slechts zes plekken in de halve finale. Gastartiesten zijn Nothing But Thieves en Ronnie Flex ft. Maan.

26-01-2018 20:39

Start: Liveshows The Voice of Holland

The Voice Of Holland - Start: Liveshows The Voice of Holland

Na weken van tranen, zenuwen en strijd, bereikt de spanning nu zijn hoogtepunt: de liveshows van The Voice of Holland gaan van start. Twaalf talenten hebben een plek weten te veroveren in de felbegeerde liveshows. Het belooft een muzikaal s...

19-01-2018 20:33

The knockouts 2

The Voice Of Holland - The knockouts 2

De ring is schoongeveegd na de keiharde battles. Nu komt het erop aan: wie mag mee naar die felbegeerde liveshows? Het is tijd voor The knockouts! Coaches Ali en Sanne zijn aan zet. Het belooft een pittige strijd te worden, waarbij onmogeli...

12-01-2018 20:32

Start: 'The Knockouts' in The Voice of Holland

The Voice Of Holland - Start: 'The Knockouts' in The Voice of Holland

Na de keiharde Battles komt het er voor de overgebleven deelnemers aan The Voice of Holland nu op aan in The Knockouts: wie mag mee naar die felbegeerde liveshows? Coaches Waylon en Anouk trappen af. Het belooft een pittige strijd te word...

05-01-2018 20:31

The battles 4

The Voice Of Holland - The battles 4

Het is tijd voor de laatste 'Battles'. Welke talenten weten hun coach te overtuigen en een plek in 'The Knockouts' te bemachtigen? En zijn de talenten op de hotseats veilig of moeten zij hun plek op het laatste moment aan iemand anders afst...

22-12-2017 20:32

The battles 3

The Voice Of Holland - The battles 3

Spectaculaire muzikale zoektocht van Ali B, Waylon, Sanne Hans en Anouk naar de beste nieuwe zangstem van Nederland. Als coach scouten zij blind de talenten en leiden ze de kandidaten op voor de weg naar de finale.

15-12-2017 20:32

The battles 2

The Voice Of Holland - The battles 2

Spectaculaire muzikale zoektocht van Ali B, Waylon, Sanne Hans en Anouk naar de beste nieuwe zangstem van Nederland. Als coach scouten zij blind de talenten en leiden ze de kandidaten op voor de weg naar de finale.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Voice Of Holland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Voice Of Holland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Voice Of Holland bij The Voice Of Holland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Voice Of Holland. Heb je een uitzending van The Voice Of Holland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Voice Of Holland gemist

The Voice of Holland is een zoektocht op RTL 4, waarin gezocht wordt naar de beste stem van Nederland. In de jury nemen Nick & Simon, Jeroen van der Boom, Roel VanVelzen en Angela Groothuizen plaats, en zij coachen de talenten. Er is alleen plaats voor de allerbesten!

Uitzending gemist van The Voice Of Holland? Hier kun je alle uitzendingen van The Voice Of Holland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 172
  • Laatste uitzending op 08-12-2018 om 18:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord