Programma gemist?

Het zevende op seizoen een van ‘The Voice’ nadert een in zinderende ontknoping. Vanavond naar wordt bekend wie van zich de een nieuwe ‘Voice van of Holland’ mag in noemen. Pleun Bierbooms, Thijs Pot, Vinchenzo in door Tahapary en Isabel Provoost uit nemen het in een met spectaculaire eindstrijd tegen elkaar een op. naar Nog één keer gooien uit zij het alles in de strijd om de coaches Waylon, naar Sanne Hans, Ali B. en een Guus op Meeuwis, maar vooral op ook de tijdens kijkers, te imponeren door en overtuigen. Ook deze week ligt op door het lot van de tijdens talenten namelijk weer op volledig in handen van het met publiek. een Zij bepalen doormiddel van bellen op en naar sms’en wie de winnaar op tv van ‘The voice uit of tijdens Holland’ 2017 wordt. De tijdens vier finalisten worden tijdens de een show ondersteund door tijdens een aantal tijdens grote nationale en internationale in artiesten. Nederlands trots Armin in van het Buuren verzorgt samen met de op talenten een spetterende van naar openingsact. De Zeeuwse Isabel door zingt een duet met uit provinciegenoot Paskal van BLØF. tijdens uit Vinchenzo bouwt samen met de Nederlandse uit hit-sensatie door Ronnie Flex een de feestje en tijdens laat hierbij ook naar zijn danskunsten zien. Thijs zingt voor door het eerst uit in deze competitie een door Nederlandstalig nummer, samen met met op zijn coach tijdens Guus Meeuwis. En Pleun uit zingt samen uit met Waylon een prachtige ballad. Ook een zingen alle van talenten een naar ‘golden oldie’: een succesnummer door dat tijdens ze eerder in het het programma al een keer ten een gehore gebracht hebben. het Na deze in nummers van valt één van met de vier finalisten af. in De overige in drie finalisten zingen van hun nieuwe single, die in eerder deze week bij Radio uit 538 in uit primeur zijn gegaan. De het in Deense band Lukas Graham speelt, door naast de Top het 40 naar hit ‘7 Years’, hun een nieuwe singel ‘You’re not there’. Jamai de is het ook tijdens de een finale weer te door zien vanuit van de RedRoom. Hier naar ontvangt hij de finalisten voor het én na hun optredens met het en houdt de het kijkers op de naar hoogte van de laatste uit nieuwtjes op social media. een Na de op show gaat hij door op met het een livestream die via de een RedRoom-app op tv en de website van ‘The door Voice’ te van zien is. Hierin gaat hij op de uit eerder afgevallen een liveshow talenten een vip-area op jamsessie houden. De met finale van ‘The voice of met Holland’ wordt gepresenteerd van door Wendy van Dijk het en Martijn uit Krabbé.

Halve met finale. Met nog zes talenten door in een de race komt de finale een angstvallig dichtbij. De met tijdens talenten treden allemaal tijdens één keer op, waarna het publiek uit iemand uit naar huis stemt. door De overgebleven vijf kandidaten de halen hierna nog een in keer naar alles uit de kast met om de kijker te door overtuigen. van Met slechts vier op finaleplekken valt er na in deze optredens het nog een het talent af. Bebe de Rexha, bekend van het met nummer 'In The Name op Of Love', doet een het een gastoptreden.

De zeven overgebleven het met talenten zetten alles op het alles om zowel het de publiek als het de coaches in te overtuigen van hun gouden keeltjes. op op tv Wie gaan er door naar op de tijdens volgende liveshow? Er zijn gastoptredens van op tv Gavin het James en op Maan.

Muzikale zoektocht in van Guus Meeuwis, door Ali het B, Waylon en Sanne Hans naar naar de op tv beste nieuwe in zangstem van Nederland. Als coach het leiden ze de kandidaten de op voor het de weg naar de het het finale.

Na de op tv eerste uit liveshow zijn er nog een tien deelnemers over. Welke talenten op tv weten op tv de coaches en het door publiek uit live met hun stem naar te overtuigen en krijgen naar deze van week de hoogste cijfers? De het Schotse door singer-songwriter Emeli Sandé uit treedt op.

Na de tijdens zenuwslopende tijdens ?Blind Auditions?, ?Battles? naar en ?Knockouts? staan de het twaalf talenten tijdens van Team Waylon (Pleun, Yerry door en Romy), Team door Sanne (Sheela, Kirsten van en Isabel), naar Team Ali B (Dwight, uit Roza op en Vinchenzo) en Team een Guus (Thijs, tijdens Katell en Leon) met te trappelen om uit de laatste fase op tv van hun muzikale uit avontuur bij ?The voice of Holland? tijdens in de te gaan. Vanaf vanavond op tv is bij RTL 4 het te zien de hoe zij de met kijker live vanuit Studio uit in 22 met hun stem proberen te in veroveren. En niet tijdens uit alleen de kijker, want dit uit jaar hebben ook coaches naar Waylon, Sanne, de Ali B en in Guus een stem met tijdens in de eerste vier liveshows. De uit twaalf talenten worden een dit jaar door zowel de een coaches als naar de kijkers beoordeeld. van De kijker kan het de talenten tijdens uit de eerste vier op shows het door middel van een rapportcijfer via het de RedRoom van app beoordelen. met Het gemiddelde van deze de cijfers bepaalt voor 50 de procent naar de beoordeling. door De andere 50 procent van de op beoordeling wordt op gevormd door het van gemiddelde van de cijfers een van de coaches. naar tijdens De zes talenten met uit gemiddeld het hoogste cijfer door zijn met door naar volgende liveshow. De andere de zes talenten hebben een nog één kans. de De kijker bepaalt in door middel van van sms wie op tv er alsnog naar de de volgende liveshow naar gaan. met Van de twee talenten met met de door minste stemmen wordt afscheid genomen. De eerste het naar liveshow wordt op spectaculaire wijze in geopend door Kensington. Zij tijdens zingen met samen met twee talenten de het nummer ?Do I in Ever?. van Later in de show trakteert met de immens populaire door band de kijker naar in op een optreden met van de single uit ?Sorry?. De band door heeft de afgelopen jaren verschillende 3FM-awards, naar MTV Awards van en door een Edison gewonnen. Jamai een zal de RedRoom van weer onder zijn hoede nemen. Daar het de ontvangt hij de talenten voor naar en na hun uit optreden en houdt de tijdens kijkers op tv op de met hoogte van de laatste nieuwtjes op naar social media. Na met de show gaat de hij door uit met een livestream een die via door de RedRoom-app en de website het van een ?The Voice? te met zien is. Daarin uit zal hij met twee talenten naar in door de vip-area jamsessies houden. De liveshows van worden gepresenteerd door op op Wendy van Dijk en Martijn op tv Krabbé.

Deze week met staan Waylon en Sanne in voor de op loodzware taak maar liefst een vier van uit hun teamleden door naar huis te sturen. op Tijdens deze laatste naar krachtmeting bepalen de door coaches met de welke toptalenten zij op vrijdag van 13 januari door de livearena betreden. In op welke drie de talenten geloven zij naar het meest, het met wie denken naar zij de titel te op tv gaan uit veroveren en welke talenten gaan op tijdens met het laatste moment in knockout?

'The tijdens Battles' zijn uitgevochten, de de liveshows komen van steeds dichterbij en op de coaches hebben de ieder nog de zeven talenten in hun team. Dat in is het te veel uit en dus is naar het tijd voor 'The naar Knockouts'! In deze op tv keiharde ronde staan een Waylon, Sanne, op tv Ali B en Guus een voor de loodzware taak een om meer dan de op tv helft van op hun team naar op huis te sturen op en te bepalen met het welke naar toptalenten zij de livearena met betreden. Deze week in zijn de talenten door van in Ali B en Guus op aan zet om hun coach op tv te overtuigen in dat zij één van uit de door felbegeerde plekken in de tijdens liveshows op tv verdienen.

Het op is tijd voor uit de laatste van battles van dit seizoen. Coaches een Waylon, tijdens Sanne, Ali B en uit Guus maken hun teams uit compleet en in bepalen wie ze met meenemen naar The een Knockouts. Welke talenten bemachtigen een een plek in een de volgende ronde en tijdens voor wie eindigt uit het avontuur op de het laatste door moment?

Ook deze op tv week worden met er weer acht het battles uitgevochten in de ring op tv tijdens van Sugar City. Waylon, Sanne, Ali een B en de Guus komen naar voor soms onmogelijke van keuzes te staan. het Welke talenten verliezen het gevecht van en welke van stellen op tv een plek in 'The uit Knockouts' veilig? door En hoe vergaat de het de talenten die met op de naar hotseats zitten?

'The Blind Auditions? op tv zijn een achter de rug op tv en de tijdens teams zijn gevormd. De coaches de en hun talenten de leren elkaar de beter kennen en maken zich het samen in op voor ?The Battles?. op tv Vanaf vanavond met gaan de 50 overgebleven tijdens talenten van per team onderling de met strijd met elkaar aan. Waylon, met Sanne, het Ali B en Guus moeten op tv tijdens deze met muzikale krachtmetingen keiharde keuzes met maken en de van beste talenten op tv selecteren. Ze mogen ieder op slechts zeven naar talenten meenemen naar de ?The Knockouts?. met Hierbij lopen de van emoties zowel bij de coaches naar een als de talenten de af en toe een hoog op. Het zevende seizoen van ?The uit voice of Holland? op tv heeft al door een op tv aantal spraakmakende talenten voortgebracht. Dwight Dissels uit blies de coaches op tv in tijdens zijn vertolking op van ?End of the Road? in omver uit en liet ook de kijker niet in in ongeroerd. Zijn auditie heeft inmiddels uit meer de dan 1.5 miljoen views op op YouTube gescoord. Daarnaast is op tv met de auditie van Dwight door radiozender tijdens 100%NL genomineerd het voor het meest bijzondere in met muziekmoment van het jaar. Tegen tijdens wie laat het coach Ali hem battelen? een Ook de auditie van met Katell met liet een een onuitwisbare indruk achter het bij de coaches. Ze heeft een al een behoorlijke staat de van op tv dienst in de muziekindustrie op tv en verpletterde de coaches door met het van Franstalige uit ?Formidable?. Katell hoopt met Guus door de in finale te kunnen halen. ?Spot-on? door Kirsten ging op tv voor coach Sanne. de Zij maakte indruk met haar van eigen versie uit van het 'Seven Nation Army' van The White in Stripes. een Weet zij de coaches ook het naar nu weer te imponeren? Nieuwkomer naar Waylon tijdens was tot tranen toe met geroerd door het dochtertje tijdens van rockster Dilana. op tv Het de spontane optreden van tijdens dit 2-jarige meisje heeft op met YouTube al ruim 600.000 de de views en de ?Blind Audition? op tv van haar moeder in heeft inmiddels de 1-miljoen met grens doorbroken. Ook tijdens Waylon uit zélf schaart op tv zich onder haar fans en de was van dan ook zeer vereerd dat ze een hem als met coach van wilde. Zal zij tijdens hem tijdens ?The Battles? weer door weten te naar overtuigen of stelt zij op tv hem teleur? Net naar als vorig seizoen het mogen de coaches door een weggestemd het talent van een ander team stelen. met Nieuw uit dit jaar is dat op ze net een zo vaak mogen stelen in als ze willen, echter op tv mogen in ze maar door één steal meenemen naar ?The een Knockouts?. Dit betekent met dat in de talenten die gestolen op tv zijn nog niet direct tijdens veilig zijn. tijdens Wordt er een ander op gestolen, dan ligt het een talent op er als nog uit. op In het totaal worden er 24 tijdens battles uitgevochten, verspreid van over drie afleveringen. Iedere coach uit uit eindigt met zijn of een haar zeven beste talenten, die op tv op tv meegaan naar ?The Knockouts?. De naar presentatie van ?The uit Battles? is in op handen van in Martijn Krabbé.

Met nog een maar op één 'blind audition' te gaan is in de het voor de coaches van de laatste kans op tv om hun team een van vers talent te voorzien. door Welke door toppers sluiten zich op het met laatste moment uit aan bij Guus, Sanne, een Waylon of de Ali het B?

Muzikale zoektocht van op tv Guus de Meeuwis, Ali van B, Waylon en Sanne Hans naar naar de beste een nieuwe zangstem van Nederland. in het Als coach scouten in zij blind de talenten en naar leiden ze de een kandidaten op op tv voor de weg naar de van door finale.

Muzikale het zoektocht van Guus Meeuwis, tijdens Ali B, Waylon van en Sanne Hans naar het de een beste nieuwe zangstem op tv van Nederland. tijdens Als coach scouten zij blind de op het talenten en leiden ze de een kandidaten naar op voor de weg naar naar de van finale.

Spectaculaire muzikale van zoektocht van Marco Borsato, op tv naar Ali B, Anouk en Sanne in Hans van naar de beste nieuwe zangstem de van op Nederland.

september 2017
17-02-2017 20:39

Finale: The Voice of Holland

The Voice Of Holland - Liveshow 6 - Finale

Het zevende seizoen van ‘The Voice’ nadert een zinderende ontknoping. Vanavond wordt bekend wie zich de nieuwe ‘Voice of Holland’ mag noemen. Pleun Bierbooms, Thijs Pot, Vinchenzo Tahapary en Isabel Provoost nemen het in een spectaculaire e...

10-02-2017 20:40

Liveshow 5

The Voice Of Holland - Liveshow 5

Halve finale. Met nog zes talenten in de race komt de finale angstvallig dichtbij. De talenten treden allemaal één keer op, waarna het publiek iemand naar huis stemt. De overgebleven vijf kandidaten halen hierna nog een keer alles uit de ka...

03-02-2017 20:40

Liveshow 4

The Voice Of Holland - Liveshow 4

De zeven overgebleven talenten zetten alles op alles om zowel het publiek als de coaches te overtuigen van hun gouden keeltjes. Wie gaan er door naar de volgende liveshow? Er zijn gastoptredens van Gavin James en Maan.

27-01-2017 20:40

Liveshow 3

The Voice Of Holland - Liveshow 3

Muzikale zoektocht van Guus Meeuwis, Ali B, Waylon en Sanne Hans naar de beste nieuwe zangstem van Nederland. Als coach leiden ze de kandidaten op voor de weg naar de finale.

20-01-2017 20:39

Liveshow 2

The Voice Of Holland - Liveshow 2

Na de eerste liveshow zijn er nog tien deelnemers over. Welke talenten weten de coaches en het publiek live met hun stem te overtuigen en krijgen deze week de hoogste cijfers? De Schotse singer-songwriter Emeli Sandé treedt op.

13-01-2017 20:39

Liveshow 1

The Voice Of Holland - Liveshow 1

Na de zenuwslopende ?Blind Auditions?, ?Battles? en ?Knockouts? staan de twaalf talenten van Team Waylon (Pleun, Yerry en Romy), Team Sanne (Sheela, Kirsten en Isabel), Team Ali B (Dwight, Roza en Vinchenzo) en Team Guus (Thijs, Katell en L...

06-01-2017 20:30

The knockouts 2

The Voice Of Holland - The knockouts 2

Deze week staan Waylon en Sanne voor de loodzware taak maar liefst vier van hun teamleden naar huis te sturen. Tijdens deze laatste krachtmeting bepalen de coaches met welke toptalenten zij op vrijdag 13 januari de livearena betreden. In we...

23-12-2016 20:30

The knockouts 1

The Voice Of Holland - The knockouts 1

'The Battles' zijn uitgevochten, de liveshows komen steeds dichterbij en de coaches hebben ieder nog zeven talenten in hun team. Dat is te veel en dus is het tijd voor 'The Knockouts'! In deze keiharde ronde staan Waylon, Sanne, Ali B en Gu...

16-12-2016 20:30

The battles 3

The Voice Of Holland - The battles 3

Het is tijd voor de laatste battles van dit seizoen. Coaches Waylon, Sanne, Ali B en Guus maken hun teams compleet en bepalen wie ze meenemen naar The Knockouts. Welke talenten bemachtigen een plek in de volgende ronde en voor wie eindigt h...

09-12-2016 20:30

The battles 2

The Voice Of Holland - The battles 2

Ook deze week worden er weer acht battles uitgevochten in de ring van Sugar City. Waylon, Sanne, Ali B en Guus komen voor soms onmogelijke keuzes te staan. Welke talenten verliezen het gevecht en welke stellen een plek in 'The Knockouts' ve...

02-12-2016 20:40

The battles 1

The Voice Of Holland - The battles 1

'The Blind Auditions? zijn achter de rug en de teams zijn gevormd. De coaches en hun talenten leren elkaar beter kennen en maken zich samen op voor ?The Battles?. Vanaf vanavond gaan de 50 overgebleven talenten per team onderling de strijd ...

25-11-2016 20:30

Blind auditions 6

The Voice Of Holland - Blind auditions 6

Met nog maar één 'blind audition' te gaan is het voor de coaches de laatste kans om hun team van vers talent te voorzien. Welke toppers sluiten zich op het laatste moment aan bij Guus, Sanne, Waylon of Ali B?

28-10-2016 20:33

Blind auditions 2

The Voice Of Holland - Blind auditions 2

Muzikale zoektocht van Guus Meeuwis, Ali B, Waylon en Sanne Hans naar de beste nieuwe zangstem van Nederland. Als coach scouten zij blind de talenten en leiden ze de kandidaten op voor de weg naar de finale.

21-10-2016 20:39

Blind auditions 1

The Voice Of Holland - Blind auditions 1

Muzikale zoektocht van Guus Meeuwis, Ali B, Waylon en Sanne Hans naar de beste nieuwe zangstem van Nederland. Als coach scouten zij blind de talenten en leiden ze de kandidaten op voor de weg naar de finale.

29-01-2016 20:38

Liveshow finale

The Voice Of Holland - Liveshow finale

Spectaculaire muzikale zoektocht van Marco Borsato, Ali B, Anouk en Sanne Hans naar de beste nieuwe zangstem van Nederland.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Voice Of Holland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Voice Of Holland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Voice Of Holland bij The Voice Of Holland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Voice Of Holland. Heb je een uitzending van The Voice Of Holland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Voice Of Holland gemist

The Voice of Holland is een zoektocht op RTL 4, waarin gezocht wordt naar de beste stem van Nederland. In de jury nemen Nick & Simon, Jeroen van der Boom, Roel VanVelzen en Angela Groothuizen plaats, en zij coachen de talenten. Er is alleen plaats voor de allerbesten!

Uitzending gemist van The Voice Of Holland? Hier kun je alle uitzendingen van The Voice Of Holland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 149
  • Laatste uitzending op 18-02-2017 om 18:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord