Programma gemist?

Spectaculaire muzikale de zoektocht van de coaches Ali B, Waylon, Anouk tijdens op tv en Lil Kleine naar het de beste tijdens nieuwe zangstem van een Nederland. Nieuw dit seizoen is tijdens dat naar er ook bandjes meedoen het in de uit strijd.

Spectaculaire met muzikale zoektocht op van coaches Ali op B, Waylon, Anouk en Lil Kleine het naar de beste een nieuwe zangstem van naar Nederland. Nieuw met dit seizoen is dat in er naar ook bandjes meedoen in een de op strijd.

Seizoen 9 - van Aflevering 9 uit - Nederlandse de talentenjacht. The battles van 2. Coaches Ali B, Waylon, Anouk het en tijdens Lil' Kleine scouten uit blind talenten en de leiden deze op door voor het muzikale avontuur het richting de finale. Nieuw dit een seizoen is een dat er ook bandjes tijdens meedoen in tijdens de de strijd.

Vanavond gaat op The Battles van start het in de op tv talentenjacht The Voice uit of Holland. De coaches de Ali B, Waylon, Anouk uit de en Lil' Kleine hebben met hun talenten uit geselecteerd tijdens de Blind Auditions het de een afgelopen weken. Nu zullen ze naar hun een groep moeten halveren tijdens The het Battles. In een The Knockouts bepalen de van coaches daarna naar met welke drie talenten zij op de met liveshows in gaan. Vanaf The Battles een zitten de een coaches in de een andere volgorde in de uit de bekende stoelen. Lil' Kleine verplaatst op naar de stoel tijdens van Ali het B, die weer het op de van stoel van Anouk komt met te zitten. De zangeres krijgt in daardoor een naar plek aan de tijdens buitenkant. "Ik voelde tijdens me aan de zijkant op tv een beetje met het buitenbeentje", het zei Lil' Kleine tegen Glamour. tijdens Hij komt nu in tussen Ali B van en Waylon met te tijdens zitten.

Spectaculaire muzikale zoektocht het van uit coaches Ali een B, Waylon, Anouk en Lil van Kleine naar de in beste nieuwe zangstem tijdens van Nederland. op tv Nieuw dit seizoen is dat tijdens er het ook bandjes in meedoen in de op tv strijd.

Spectaculaire op tv muzikale zoektocht uit van coaches Ali B, Waylon, Anouk van en Lil Kleine op tv naar de beste het nieuwe zangstem een van Nederland. Nieuw dit uit seizoen is van dat er naar ook bandjes meedoen in de de naar strijd.

Spectaculaire de muzikale zoektocht van coaches tijdens Ali B, uit Waylon, Anouk en op tv Lil Kleine naar op de beste nieuwe zangstem van op uit Nederland. Nieuw dit seizoen is op dat er ook bandjes van door meedoen in de een strijd.

Spectaculaire muzikale zoektocht in van coaches Ali in B, in Waylon, Anouk en Lil op Kleine naar de op tv beste nieuwe de zangstem van Nederland. tijdens Nieuw dit seizoen is dat tijdens er op ook bandjes meedoen van in de in strijd.

Spectaculaire muzikale van zoektocht van in coaches Ali B, Waylon, Anouk naar en Lil Kleine tijdens naar een de beste nieuwe zangstem van op Nederland. Nieuw dit door seizoen is dat met er tijdens ook bandjes meedoen in de de naar strijd.

Spectaculaire muzikale zoektocht naar van het coaches Ali B, Waylon, met Anouk en Lil Kleine tijdens naar de beste een door nieuwe zangstem van Nederland. Nieuw in dit seizoen is het dat er met ook bandjes uit meedoen in de de strijd.

Met Lil op tv Kleine als nieuw van gezicht de in The voice naar of Holland is de coach-samenstelling op tv meer divers en een de strijd op tv tussen de coaches het verrassender dan Nederland ooit gezien van heeft. in Nieuw dit het seizoen is dat er ook bandjes de naar meestrijden om de felbegeerde titel. Vanaf op tv vanavond kleuren de met naar vrijdagavonden weer 'Voice'-rood het bij RTL 4 en barst op tv de muzikale strijd los. De van onderlinge een competitie tussen de coaches door is dit jaar in wederom naar heftig. Lil Kleine brengt op tv naast een op tv flinke dosis enthousiasme en met humor ook een op tv lading aan van kennis, gouden platen, nummer 1-hits en van ervaring naar op het gebied uit van hiphop mee. Met zijn door op tv laatste nummer 1-hit de 'Verleden Tijd' verbrak Lil Kleine op samen van met Frenna het Nederlandse van Spotify record voor de een meeste streams de in 24 uur. Dit betekent een dat het niet een meer zo vanzelfsprekend met is naar dat al het het raptalent voor tijdens de langstzittende coach, Ali tijdens B, kiest. De rapper met en succesvolle naar artiestenmanager barst van de door positieve energie en op haalt veel talent uit binnen met zijn op vlotte babbel in en unieke verleidingsskills, maar wacht op nog steeds op met zijn eerste overwinning. op tv naar De grote winnares van met vorig seizoen, Anouk, wil het niets liever dan de haar het titel prolongeren en in met de zoektocht naar talent is een op tv zij nog altijd even op tv kritisch en eerlijk. Waylon, de die twee jaar geleden naar wist te winnen, tijdens had vorig jaar van uit geen talent meer over een in de finale. Dit jaar op tv is een hij erop gebrand daar verandering op van in te brengen. In zeven afleveringen door met in Blind Auditions op stellen de coaches hun teams samen de die in de de daaropvolgende Battles van gehalveerd worden. op In The Knockouts bepalen met de coaches het met welke drie door talenten zij de liveshows het in gaan. uit De presentatie ligt dit uit seizoen een in de vertrouwde handen van op Martijn Krabbé en uit Wendy van Dijk. De de winnaar van het The van voice of Holland wint een dit jaar naar naast een platencontract ook een nog eens 50.000 euro van en uit mag een clip opnemen in in Zuid-Afrika.

Vanavond is van de finale van het van achtste seizoen van tijdens The Voice of naar Holland, de zoektocht door naar de beste de de nieuwe zangstem van Nederland. De vier het overgebleven op talenten zijn Jim van der door Zee, naar Demi van Wijngaarden, Nienke van Wijnhoven en Samantha tijdens Steenwijk. De coaches in Ali B, op Waylon, Sanne Hans en in Anouk hebben op de talenten blind gescout en tijdens vervolgens uit ondersteund op weg naar de op tv finale. Als gastoptreden met is er op tv deze week niemand minder dan tijdens Anne-Marie Nicholson, onder andere van bekend van de de een hits Rockabye en uit Ciao Adios. In het zicht van de het het haven vielen vorige week door Tjindjara Metschendorp en Kimberly Maasdamme een af. Met het door vertrek van van Kimberly de zijn alle pupillen van Waylon, vorig naar jaar nog de in winnende coach, afgevallen. door Haar vertrek viel in veel kijkers uit op sociale media zwaar. tijdens Kimberley gold als op naar een van de topfavorieten. Ook door coach Anouk uit was niet te spreken in over haar exit. "Dit op een krijg je als wij in geen punten naar geven", reageerde ze. "Het is een het idioot met volk dat stemt. Dit is tijdens ook waarom het tijdens volk nooit een het naar songfestivalliedje moet kiezen." Anouk begint van de finale in van de RTL-talentenjacht met door twee pupillen: uit Nienke en Jim. Samantha de zit in het team van tijdens Miss Montreal een en Demi wordt het gecoacht door in Ali B.

In het de derde liveshow uit strijden de zes overgebleven talenten door voor in de felbegeerde vier in plekken in de op tv finale.

De negen overgebleven door talenten strijden voor het een slechts zes plekken in de een halve finale. Gastartiesten zijn tijdens Nothing But Thieves met en Ronnie met Flex ft. op tv Maan.

Na weken van tijdens tranen, zenuwen en van strijd, bereikt de uit spanning nu naar zijn tijdens hoogtepunt: de liveshows van The een Voice of Holland gaan het van start. Twaalf tijdens het talenten hebben een plek weten de te veroveren in de tijdens felbegeerde de liveshows. Het belooft een muzikaal naar uit spektakel te worden. Drie talenten moeten de na de eerste in het liveshow alweer het podium verlaten. een Slechts de negen van hen zullen van dus de tweede liveshow bereiken, op dat betekent een het in muzikale slachting. Het naar lot van de talenten in ligt in de handen het van de coaches op en van door de thuiscoaches. Wie is met safe en wie een belandt in met de dangerzone? op Er zijn slechts vier plekken door te vergeven van in die allesbeslissende finale met op 16 februari. De de coaches geven een op tv cijfer, maar ook de de mensen een thuis kunnen met hun cijfer geven via de RedRoom in een App. Zij bepalen op tv daardoor mee over het lot van van de talenten. naar De punten samen bepalen op wie met er safe is tijdens en wie er naar in de dangerzone eindigt. Van de van duizenden aanmeldingen hebben naar uit slechts twaalf talenten de het afvalrace overleefd. Het team naar van op Waylon bestaat uit Kimberly, Marchiano en de met Silayio. Coach Sanne start met de liveshows met singer/songwriter Aïrto, naar David van door Rooij het en Samantha Steenwijk. Ali B op gaat de met laatste fase van met The Voice in de met Demi het van Wijngaarden, Tjindjara en Ronald Klungel. op tv tijdens De talenten waarmee Anouk gaat tijdens proberen van de finale te op tv bereiken zijn Gideon Luciana, het Jim van door der Zee en de in Limburgse Nienke in Wijnhoven.

januari 2019
11-01-2019 20:31

The battles 4

The Voice Of Holland - The battles 4

Spectaculaire muzikale zoektocht van coaches Ali B, Waylon, Anouk en Lil Kleine naar de beste nieuwe zangstem van Nederland. Nieuw dit seizoen is dat er ook bandjes meedoen in de strijd.

04-01-2019 20:30

The battles 3

The Voice Of Holland - The battles 3

Spectaculaire muzikale zoektocht van coaches Ali B, Waylon, Anouk en Lil Kleine naar de beste nieuwe zangstem van Nederland. Nieuw dit seizoen is dat er ook bandjes meedoen in de strijd.

28-12-2018 20:30

The Voice of Holland

The Voice Of Holland - The Voice of Holland

Seizoen 9 - Aflevering 9 - Nederlandse talentenjacht. The battles 2. Coaches Ali B, Waylon, Anouk en Lil' Kleine scouten blind talenten en leiden deze op voor het muzikale avontuur richting de finale. Nieuw dit seizoen is dat er ook bandj...

21-12-2018 20:35

The Voice of Holland: start Battles

The Voice Of Holland - The Voice of Holland: start Battles

Vanavond gaat The Battles van start in de talentenjacht The Voice of Holland. De coaches Ali B, Waylon, Anouk en Lil' Kleine hebben hun talenten geselecteerd tijdens de Blind Auditions de afgelopen weken. Nu zullen ze hun groep moeten halv...

14-12-2018 20:34

Blind auditions 7

The Voice Of Holland - Blind auditions 7

Spectaculaire muzikale zoektocht van coaches Ali B, Waylon, Anouk en Lil Kleine naar de beste nieuwe zangstem van Nederland. Nieuw dit seizoen is dat er ook bandjes meedoen in de strijd.

07-12-2018 20:33

Blind auditions 6

The Voice Of Holland - Blind auditions 6

Spectaculaire muzikale zoektocht van coaches Ali B, Waylon, Anouk en Lil Kleine naar de beste nieuwe zangstem van Nederland. Nieuw dit seizoen is dat er ook bandjes meedoen in de strijd.

30-11-2018 20:33

Blind auditions 5

The Voice Of Holland - Blind auditions 5

Spectaculaire muzikale zoektocht van coaches Ali B, Waylon, Anouk en Lil Kleine naar de beste nieuwe zangstem van Nederland. Nieuw dit seizoen is dat er ook bandjes meedoen in de strijd.

23-11-2018 20:33

Blind auditions 4

The Voice Of Holland - Blind auditions 4

Spectaculaire muzikale zoektocht van coaches Ali B, Waylon, Anouk en Lil Kleine naar de beste nieuwe zangstem van Nederland. Nieuw dit seizoen is dat er ook bandjes meedoen in de strijd.

16-11-2018 20:33

Blind auditions 3

The Voice Of Holland - Blind auditions 3

Spectaculaire muzikale zoektocht van coaches Ali B, Waylon, Anouk en Lil Kleine naar de beste nieuwe zangstem van Nederland. Nieuw dit seizoen is dat er ook bandjes meedoen in de strijd.

09-11-2018 20:33

Blind auditions 2

The Voice Of Holland - Blind auditions 2

Spectaculaire muzikale zoektocht van coaches Ali B, Waylon, Anouk en Lil Kleine naar de beste nieuwe zangstem van Nederland. Nieuw dit seizoen is dat er ook bandjes meedoen in de strijd.

02-11-2018 20:30

Nieuw: The Voice of Holland 2018

The Voice Of Holland - Nieuw: The Voice of Holland 2018

Met Lil Kleine als nieuw gezicht in The voice of Holland is de coach-samenstelling meer divers en de strijd tussen de coaches verrassender dan Nederland ooit gezien heeft. Nieuw dit seizoen is dat er ook bandjes meestrijden om de felbegeerd...

16-02-2018 20:38

Finale: The Voice of Holland

The Voice Of Holland - Finale: The Voice of Holland

Vanavond is de finale van het achtste seizoen van The Voice of Holland, de zoektocht naar de beste nieuwe zangstem van Nederland. De vier overgebleven talenten zijn Jim van der Zee, Demi van Wijngaarden, Nienke Wijnhoven en Samantha Steenwi...

09-02-2018 20:38

Liveshow 3

The Voice Of Holland - Liveshow 3

In de derde liveshow strijden de zes overgebleven talenten voor de felbegeerde vier plekken in de finale.

02-02-2018 20:38

Liveshow 2

The Voice Of Holland - Liveshow 2

De negen overgebleven talenten strijden voor slechts zes plekken in de halve finale. Gastartiesten zijn Nothing But Thieves en Ronnie Flex ft. Maan.

26-01-2018 20:39

Start: Liveshows The Voice of Holland

The Voice Of Holland - Start: Liveshows The Voice of Holland

Na weken van tranen, zenuwen en strijd, bereikt de spanning nu zijn hoogtepunt: de liveshows van The Voice of Holland gaan van start. Twaalf talenten hebben een plek weten te veroveren in de felbegeerde liveshows. Het belooft een muzikaal s...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Voice Of Holland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Voice Of Holland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Voice Of Holland bij The Voice Of Holland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Voice Of Holland. Heb je een uitzending van The Voice Of Holland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Voice Of Holland gemist

The Voice of Holland is een zoektocht op RTL 4, waarin gezocht wordt naar de beste stem van Nederland. In de jury nemen Nick & Simon, Jeroen van der Boom, Roel VanVelzen en Angela Groothuizen plaats, en zij coachen de talenten. Er is alleen plaats voor de allerbesten!

Uitzending gemist van The Voice Of Holland? Hier kun je alle uitzendingen van The Voice Of Holland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 177
  • Laatste uitzending op 12-01-2019 om 18:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord