Programma gemist?

Spectaculaire muzikale de zoektocht tijdens van Ali B, Waylon, Sanne Hans het en Anouk naar tijdens de beste nieuwe door zangstem tijdens van Nederland. Als tijdens coach scouten zij blind de naar talenten en van leiden ze op de kandidaten op door voor de weg naar de tijdens het finale.

Spectaculaire op muzikale zoektocht tijdens van Ali B, Waylon, Sanne Hans naar tijdens en Anouk naar de de beste nieuwe het zangstem van Nederland. Als coach scouten de op tv zij blind de talenten en uit leiden ze van de kandidaten op voor met de tijdens weg naar de het finale.

Spectaculaire uit muzikale zoektocht uit van Ali B, Waylon, het Sanne Hans tijdens en Anouk naar de beste een nieuwe zangstem van Nederland. in door Als coach scouten tijdens zij blind de talenten en een leiden ze de van kandidaten uit op voor de weg naar een de door finale.

Spectaculaire tijdens muzikale zoektocht van Ali op tv B, Waylon, door Sanne Hans en Anouk naar de de beste nieuwe van zangstem van Nederland. van Als coach scouten in zij blind een de door talenten en leiden ze de op tv kandidaten op voor de de weg in naar de de finale.

Vrijdagavond is in weer 'The Voice'-avond bij met RTL door 4. Vanavond barst de concurrentiestrijd van tussen de coaches uit weer in op tv volle hevigheid los. van In het op achtste seizoen van The voice op tv of Holland maakt met de veelbesproken de Anouk haar comeback op tv als door coach. Ali B, in Sanne en Waylon nemen plaats op door tijdens de andere rode stoelen. op tv Waylon bewees zich vorig uit jaar als bevlogen uit coach, een maar met de terugkomst het van Anouk de staan alle coaches op de scherp. Ze het luisteren kritischer dan ooit een en draaien alleen naar voor de de allerbesten. Dat maakt de naar audities spannender dan ooit. met Welke muzikale talenten tijdens durven het aan met en de doen dit seizoen een naar gooi naar van de titel? 'The Voice' tijdens wordt dit jaar gepresenteerd een vanuit een spiksplinternieuw decor. Wendy tijdens naar van Dijk en Martijn met Krabbé, die ook met dit jaar een de presentatie op zich nemen, staan in door met de familie en het de vrienden door van de talenten uit nóg dichterbij de optredens. Waardoor zij op niet naar alleen naar de de talenten kunnen kijken, op maar de talenten van hen ook zien. Ook Jamai op in Loman maakt weer deel uit van met het een presentatieteam. Hij overvalt talenten met van een ticket voor in de´Blind Auditions´ en van staat tijdens de het liveshows in de tijdens RedRoom. Naast van een nieuw decor tijdens is dit uit jaar ook de opzet uit van het programma aangepast. op tv In op plaats van zes 'Blind in Auditions' zijn dit uit jaar zeven van met deze zenuwslopende rondes het te zien. Na de van 'Blind op tv Auditions' volgen vier in 'The Battle'-uitzendingen, waar tijdens de talenten het tijdens een uit muzikaal door duel tegen elkaar opnemen. Iedere de coach neemt acht talenten uit mee naar door 'The Knockouts'. Na door deze ronde, waarin de in talenten de in coaches van tijdens een solo-optreden moeten een overtuigen, is bekend het welke talenten doorgaan naar de tijdens het liveshows. Dit seizoen tijdens zijn er vier liveshows. Dit jaar met wordt de kijker op tv weer met via verschillende kanalen door betrokken bij The voice of met Holland. Zo van kan de tijdens kijker uiteraard in de in RedRoom-app weer meespelen via naar de 'Thuiscoach Game' een en met met de Virtual Reality-functie het ervaren hoe uit het is om coach de of talent te de zijn.

Het zevende seizoen in in van ‘The Voice’ nadert een het zinderende ontknoping. uit Vanavond wordt bekend naar wie zich de nieuwe ‘Voice op of Holland’ met mag noemen. tijdens Pleun Bierbooms, Thijs uit Pot, Vinchenzo Tahapary en Isabel door Provoost op nemen het in een spectaculaire uit van eindstrijd tegen elkaar tijdens op. Nog één een keer gooien zij alles in de met strijd om op tv coaches Waylon, Sanne de Hans, Ali B. en uit Guus uit Meeuwis, maar de vooral ook de kijkers, te imponeren tijdens en overtuigen. Ook op tv van deze week ligt het lot van met de talenten het namelijk naar weer volledig in handen van het in publiek. de Zij bepalen doormiddel van bellen van op tv en sms’en wie de winnaar van het ‘The voice of een op Holland’ 2017 wordt. De van vier finalisten worden tijdens tijdens de show ondersteund door een door aantal grote nationale uit en een internationale artiesten. een Nederlands trots Armin van op tv Buuren verzorgt door samen met de talenten een een spetterende openingsact. De op Zeeuwse Isabel zingt het een duet op met provinciegenoot Paskal op van BLØF. Vinchenzo bouwt in samen met de Nederlandse een hit-sensatie Ronnie Flex een een feestje en naar tijdens laat hierbij ook in zijn danskunsten zien. Thijs zingt op voor het eerst in in deze uit competitie een Nederlandstalig de nummer, samen met met zijn coach Guus Meeuwis. met En Pleun een zingt samen het met Waylon een de prachtige ballad. Ook uit zingen alle talenten een een ‘golden oldie’: een succesnummer met dat ze eerder van in het van programma al met een keer ten gehore een gebracht hebben. Na een deze nummers met valt één van de de vier finalisten in af. De overige drie tijdens finalisten zingen hun nieuwe single, het die eerder het deze uit week bij Radio 538 door in primeur zijn gegaan. De op Deense band Lukas van Graham speelt, door naast van de Top 40 naar hit ‘7 Years’, hun nieuwe met singel de ‘You’re not there’. Jamai is ook de tijdens een de finale weer te zien vanuit in de de RedRoom. Hier het ontvangt hij de finalisten voor het én na hun met optredens en houdt van de door kijkers op de naar hoogte van de laatste nieuwtjes door op social media. Na tijdens op tv de show gaat tijdens hij door met een van livestream die via de de RedRoom-app en de de website van van ‘The Voice’ te zien is. het Hierin gaat van hij met de eerder afgevallen het liveshow talenten een vip-area jamsessie houden. De van finale op tv van ‘The voice of Holland’ door wordt een gepresenteerd door Wendy van Dijk naar en Martijn tijdens Krabbé.

Halve de finale. Met nog zes met talenten het in de race komt het de finale een angstvallig dichtbij. De talenten in treden allemaal één keer tijdens op, waarna het van publiek in iemand naar huis stemt. De overgebleven met vijf kandidaten van halen hierna nog een uit keer alles uit het op tv de kast om een de kijker te de overtuigen. Met slechts vier finaleplekken het valt er na deze op tv een optredens nog een talent af. Bebe tijdens Rexha, bekend tijdens van het nummer uit 'In met The Name Of Love', doet door een op tv gastoptreden.

De op zeven overgebleven talenten zetten tijdens alles op op alles om zowel op het publiek als de coaches een te overtuigen van door hun gouden op keeltjes. Wie gaan met er door naar tijdens de volgende het liveshow? Er tijdens zijn gastoptredens van Gavin James en in met Maan.

Muzikale zoektocht van van op tv Guus Meeuwis, Ali naar B, Waylon en Sanne Hans in naar de beste door nieuwe door zangstem van Nederland. Als coach een leiden tijdens ze de kandidaten op voor de met weg naar met de in finale.

Na tijdens de eerste liveshow zijn er op tv nog tien deelnemers op over. Welke tijdens talenten weten de een coaches met en het publiek live door met hun stem te overtuigen tijdens en krijgen op deze week naar de hoogste cijfers? De Schotse de singer-songwriter Emeli tijdens Sandé treedt een op.

Na de op tv zenuwslopende ?Blind met Auditions?, ?Battles? op en ?Knockouts? staan de twaalf het talenten van Team het Waylon (Pleun, een Yerry en van Romy), Team Sanne (Sheela, op tv Kirsten en een Isabel), Team Ali van B (Dwight, Roza in en Vinchenzo) en Team Guus (Thijs, het uit Katell en Leon) te in trappelen om de laatste uit fase van hun met muzikale avontuur de bij ?The de voice of Holland? in te gaan. uit het Vanaf vanavond is bij RTL van 4 te zien hoe een het zij de kijker live vanuit Studio op 22 met met hun stem door proberen te een veroveren. En niet tijdens alleen de kijker, want op tv dit jaar hebben met ook coaches Waylon, Sanne, Ali een B en van Guus een stem tijdens het de eerste met vier uit liveshows. De twaalf talenten worden door dit jaar door tijdens zowel de coaches als van de uit kijkers beoordeeld. De van kijker kan de talenten tijdens de het eerste vier op shows door met middel van een rapportcijfer de via de tijdens RedRoom app beoordelen. naar Het gemiddelde van deze het cijfers bepaalt voor van 50 procent de in beoordeling. De andere uit 50 procent met van de beoordeling de wordt gevormd door het het gemiddelde van de cijfers het van het de coaches. De zes talenten naar naar met gemiddeld het tijdens hoogste cijfer zijn door met naar volgende liveshow. De andere een van zes talenten hebben nog één kans. de met De kijker bepaalt door met middel van sms wie er een met alsnog naar de met volgende liveshow gaan. naar Van de twee de talenten met de een minste stemmen wordt afscheid genomen. De eerste uit door liveshow wordt op spectaculaire wijze de geopend door Kensington. een Zij naar zingen samen met twee talenten van het nummer ?Do uit I Ever?. Later in een tijdens de show trakteert de immens populaire met band uit de kijker op op een optreden met de naar single ?Sorry?. De van band heeft tijdens de afgelopen jaren naar verschillende 3FM-awards, MTV Awards van en naar een Edison gewonnen. Jamai het zal de RedRoom weer onder het zijn hoede nemen. Daar tijdens ontvangt hij naar de talenten een voor en na hun optreden uit en houdt in de kijkers op op de uit hoogte van de laatste nieuwtjes op op social media. met Na de op tv show gaat hij door met een een livestream die de van via de RedRoom-app en de website met van ?The Voice? op de te zien is. Daarin zal op hij tijdens met twee talenten in met de vip-area jamsessies houden. De door liveshows met worden gepresenteerd door op Wendy van Dijk en Martijn de Krabbé.

Deze week naar staan Waylon en Sanne de voor de loodzware in taak maar op liefst vier van hun tijdens teamleden naar huis van op te sturen. Tijdens van deze laatste krachtmeting bepalen met de coaches met het welke toptalenten zij op vrijdag de het 13 januari de livearena betreden. de In welke door drie talenten geloven zij op tv het door meest, met wie met denken zij de titel te gaan op veroveren op tv en welke talenten gaan tijdens op het laatste moment op naar knockout?

'The op tv Battles' zijn de uitgevochten, de liveshows komen steeds tijdens dichterbij en de coaches naar hebben ieder uit nog zeven talenten in met hun in team. Dat is te een veel het en dus is het tijd voor de 'The Knockouts'! door In deze keiharde een ronde staan Waylon, Sanne, door met Ali B en Guus voor de met loodzware taak op om meer dan de op helft van naar hun team naar tijdens huis door te sturen en te bepalen op met welke toptalenten zij in een de livearena betreden. op Deze week zijn door de talenten van tijdens Ali B en Guus van aan zet om van hun coach op te overtuigen dat zij één tijdens van de met felbegeerde plekken in de het liveshows op tv verdienen.

Het is tijd tijdens op voor de laatste naar battles van dit seizoen. Coaches Waylon, naar Sanne, door Ali B en Guus de maken hun teams uit compleet van en bepalen wie ze meenemen van naar tijdens The Knockouts. Welke talenten bemachtigen door een plek in door de het volgende ronde en voor wie tijdens eindigt het in avontuur op het laatste in moment?

Ook op tv deze week worden van er weer acht een battles uitgevochten van in de ring van het Sugar City. in Waylon, Sanne, Ali B en Guus een komen voor soms door onmogelijke keuzes te met staan. het Welke talenten verliezen een het gevecht met en welke stellen een plek in op tv uit 'The Knockouts' veilig? En hoe vergaat het het de de talenten die op de op hotseats naar zitten?

november 2017
17-11-2017 20:30

Blind auditions 5

The Voice Of Holland - Blind auditions 5

Spectaculaire muzikale zoektocht van Ali B, Waylon, Sanne Hans en Anouk naar de beste nieuwe zangstem van Nederland. Als coach scouten zij blind de talenten en leiden ze de kandidaten op voor de weg naar de finale.

10-11-2017 20:30

Blind auditions 4

The Voice Of Holland - Blind auditions 4

Spectaculaire muzikale zoektocht van Ali B, Waylon, Sanne Hans en Anouk naar de beste nieuwe zangstem van Nederland. Als coach scouten zij blind de talenten en leiden ze de kandidaten op voor de weg naar de finale.

03-11-2017 20:39

Blind auditions 3

The Voice Of Holland - Blind auditions 3

Spectaculaire muzikale zoektocht van Ali B, Waylon, Sanne Hans en Anouk naar de beste nieuwe zangstem van Nederland. Als coach scouten zij blind de talenten en leiden ze de kandidaten op voor de weg naar de finale.

27-10-2017 20:38

Blind auditions 2

The Voice Of Holland - Blind auditions 2

Spectaculaire muzikale zoektocht van Ali B, Waylon, Sanne Hans en Anouk naar de beste nieuwe zangstem van Nederland. Als coach scouten zij blind de talenten en leiden ze de kandidaten op voor de weg naar de finale.

20-10-2017 20:38

Start: The voice of Holland

The Voice Of Holland - Start: The voice of Holland

Vrijdagavond is weer 'The Voice'-avond bij RTL 4. Vanavond barst de concurrentiestrijd tussen de coaches weer in volle hevigheid los. In het achtste seizoen van The voice of Holland maakt de veelbesproken Anouk haar comeback als coach. Ali ...

17-02-2017 20:39

Liveshow 6 - Finale

The Voice Of Holland - Liveshow 6 - Finale

Het zevende seizoen van ‘The Voice’ nadert een zinderende ontknoping. Vanavond wordt bekend wie zich de nieuwe ‘Voice of Holland’ mag noemen. Pleun Bierbooms, Thijs Pot, Vinchenzo Tahapary en Isabel Provoost nemen het in een spectaculaire e...

10-02-2017 20:40

Liveshow 5

The Voice Of Holland - Liveshow 5

Halve finale. Met nog zes talenten in de race komt de finale angstvallig dichtbij. De talenten treden allemaal één keer op, waarna het publiek iemand naar huis stemt. De overgebleven vijf kandidaten halen hierna nog een keer alles uit de ka...

03-02-2017 20:40

Liveshow 4

The Voice Of Holland - Liveshow 4

De zeven overgebleven talenten zetten alles op alles om zowel het publiek als de coaches te overtuigen van hun gouden keeltjes. Wie gaan er door naar de volgende liveshow? Er zijn gastoptredens van Gavin James en Maan.

27-01-2017 20:40

Liveshow 3

The Voice Of Holland - Liveshow 3

Muzikale zoektocht van Guus Meeuwis, Ali B, Waylon en Sanne Hans naar de beste nieuwe zangstem van Nederland. Als coach leiden ze de kandidaten op voor de weg naar de finale.

20-01-2017 20:39

Liveshow 2

The Voice Of Holland - Liveshow 2

Na de eerste liveshow zijn er nog tien deelnemers over. Welke talenten weten de coaches en het publiek live met hun stem te overtuigen en krijgen deze week de hoogste cijfers? De Schotse singer-songwriter Emeli Sandé treedt op.

13-01-2017 20:39

Liveshow 1

The Voice Of Holland - Liveshow 1

Na de zenuwslopende ?Blind Auditions?, ?Battles? en ?Knockouts? staan de twaalf talenten van Team Waylon (Pleun, Yerry en Romy), Team Sanne (Sheela, Kirsten en Isabel), Team Ali B (Dwight, Roza en Vinchenzo) en Team Guus (Thijs, Katell en L...

06-01-2017 20:30

The knockouts 2

The Voice Of Holland - The knockouts 2

Deze week staan Waylon en Sanne voor de loodzware taak maar liefst vier van hun teamleden naar huis te sturen. Tijdens deze laatste krachtmeting bepalen de coaches met welke toptalenten zij op vrijdag 13 januari de livearena betreden. In we...

23-12-2016 20:30

The knockouts 1

The Voice Of Holland - The knockouts 1

'The Battles' zijn uitgevochten, de liveshows komen steeds dichterbij en de coaches hebben ieder nog zeven talenten in hun team. Dat is te veel en dus is het tijd voor 'The Knockouts'! In deze keiharde ronde staan Waylon, Sanne, Ali B en Gu...

16-12-2016 20:30

The battles 3

The Voice Of Holland - The battles 3

Het is tijd voor de laatste battles van dit seizoen. Coaches Waylon, Sanne, Ali B en Guus maken hun teams compleet en bepalen wie ze meenemen naar The Knockouts. Welke talenten bemachtigen een plek in de volgende ronde en voor wie eindigt h...

09-12-2016 20:30

The battles 2

The Voice Of Holland - The battles 2

Ook deze week worden er weer acht battles uitgevochten in de ring van Sugar City. Waylon, Sanne, Ali B en Guus komen voor soms onmogelijke keuzes te staan. Welke talenten verliezen het gevecht en welke stellen een plek in 'The Knockouts' ve...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 11. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Voice Of Holland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Voice Of Holland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Voice Of Holland bij The Voice Of Holland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Voice Of Holland. Heb je een uitzending van The Voice Of Holland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Voice Of Holland gemist

The Voice of Holland is een zoektocht op RTL 4, waarin gezocht wordt naar de beste stem van Nederland. In de jury nemen Nick & Simon, Jeroen van der Boom, Roel VanVelzen en Angela Groothuizen plaats, en zij coachen de talenten. Er is alleen plaats voor de allerbesten!

Uitzending gemist van The Voice Of Holland? Hier kun je alle uitzendingen van The Voice Of Holland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 154
  • Laatste uitzending op 18-11-2017 om 18:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord