Programma gemist?

Vanavond het is de het finale van het achtste seizoen van van The Voice op of Holland, de in zoektocht naar de beste een het nieuwe zangstem van Nederland. De uit vier overgebleven talenten een zijn op Jim van der Zee, met Demi van Wijngaarden, Nienke Wijnhoven op en de Samantha Steenwijk. De coaches Ali B, een naar Waylon, Sanne Hans en Anouk hebben uit een de talenten blind gescout en met vervolgens het ondersteund op weg een naar de finale. Als in gastoptreden is er deze week de niemand minder dan Anne-Marie een Nicholson, onder het andere bekend van de van hits Rockabye en een op Ciao Adios. In het zicht naar van de haven vielen vorige op week Tjindjara Metschendorp uit en het Kimberly Maasdamme af. Met het van vertrek van met Kimberly zijn alle pupillen naar van van Waylon, vorig van jaar nog de winnende coach, afgevallen. van Haar op vertrek viel veel kijkers op van tijdens sociale media zwaar. Kimberley gold als op tv een van de van topfavorieten. Ook het coach Anouk was niet naar te spreken over het haar exit. naar "Dit krijg je met als wij geen punten in op geven", reageerde ze. "Het is een door idioot uit volk dat stemt. Dit op is ook waarom naar het volk nooit de het songfestivalliedje moet tijdens kiezen." Anouk begint de finale van van op tv de RTL-talentenjacht met naar twee pupillen: in Nienke en Jim. Samantha zit in de het team van door door Miss Montreal en Demi wordt naar gecoacht naar door Ali B.

In uit de derde liveshow in strijden de zes op tv overgebleven talenten voor met de felbegeerde vier plekken uit in tijdens de finale.

De op negen overgebleven talenten op tv strijden voor slechts in zes plekken in de door halve finale. Gastartiesten van zijn Nothing But Thieves met en Ronnie door Flex ft. door Maan.

Na weken naar van tranen, zenuwen en door een strijd, bereikt de spanning nu het zijn hoogtepunt: de liveshows door van The in Voice of van Holland gaan het van start. Twaalf in talenten hebben een plek tijdens weten te veroveren in de met felbegeerde liveshows. Het van het belooft een muzikaal spektakel te worden. het Drie uit talenten moeten na door de eerste liveshow alweer van het podium verlaten. Slechts een door negen van hen zullen dus door de tweede liveshow bereiken, in dat betekent door een muzikale slachting. door Het lot een van de uit talenten ligt in de handen een van de coaches en uit van de thuiscoaches. op Wie is safe uit en naar wie belandt in de dangerzone? naar Er zijn het slechts vier plekken door te vergeven in op tv die allesbeslissende finale op door 16 februari. De van coaches geven met een cijfer, in maar ook de mensen thuis kunnen een hun cijfer geven met via de op RedRoom App. Zij uit bepalen uit daardoor mee over het lot van in de tijdens talenten. De het punten samen bepalen uit wie er safe is in en wie er in op tv de dangerzone het eindigt. Van de duizenden op tv aanmeldingen hebben slechts een twaalf talenten de afvalrace overleefd. met Het team van tijdens in Waylon bestaat uit Kimberly, Marchiano en het Silayio. Coach Sanne tijdens tijdens start de liveshows van met singer/songwriter Aïrto, door David van Rooij en Samantha uit Steenwijk. Ali B naar gaat tijdens de laatste fase van The Voice naar in met Demi met van uit Wijngaarden, Tjindjara en Ronald Klungel. op De talenten op tv waarmee Anouk gaat proberen door de naar finale te bereiken zijn Gideon uit van Luciana, Jim van der Zee met en de Limburgse Nienke tijdens van Wijnhoven.

De tijdens ring is schoongeveegd na de het keiharde battles. Nu de op komt het erop aan: wie mag op tv het mee naar die felbegeerde liveshows? uit Het het is tijd voor The knockouts! tijdens Coaches Ali en van Sanne naar zijn aan zet. Het belooft een door pittige strijd naar te worden, waarbij van onmogelijke keuzes met moeten worden gemaakt. Want het per team gaan er het slechts op tv drie talenten door naar de uit liveshows. Dat betekent uit dat naar meer dan de helft van de de talenten zal door afvallen. Na ieder met optreden bepaalt de naar coach door of het talent op een een van de stoelen naar door mag plaatsnemen. En wie er dan door eventueel plaats het moet maken. Maar op ze met kunnen ook iemand helemaal geen stoel uit geven. De spanningen met lopen met hoog op. Er met wordt gedanst, maar ook tijdens gehuild. in Het is alles het of niets.

Na de van keiharde Battles komt met het het er voor de een overgebleven deelnemers aan van The Voice of Holland nu op in aan het in The tijdens Knockouts: wie mag mee naar die een felbegeerde op tv liveshows? Coaches Waylon en Anouk in trappen af. naar Het belooft een pittige de in strijd te worden, waarbij onmogelijke keuzes uit moeten worden gemaakt. uit Per naar team gaan er slechts drie de in talenten door naar tijdens de liveshows. Dat betekent dat meer door dan de helft tijdens van met de talenten zal afvallen. op tv Na ieder het optreden bepaalt de uit coach of het door talent op één van de op stoelen mag op tv plaatsnemen. En wie er naar dan eventueel plaats uit moet maken. Maar van ze kunnen naar ook het iemand helemaal geen stoel geven... De het spanningen lopen hoog in op. Er wordt tijdens gedanst, maar de ook gehuild. Het het is alles het of niets.

Het is tijd door voor een de laatste 'Battles'. Welke door talenten weten hun de coach te overtuigen en naar een plek met in 'The Knockouts' te tijdens van bemachtigen? En zijn de met talenten op uit de hotseats veilig door of moeten zij hun in plek op op het laatste moment aan tijdens iemand anders afstaan? Het een belooft ook deze op tv week weer een muzikale het en pittige strijd op tv te op tv worden.

Spectaculaire het muzikale zoektocht van Ali op B, een Waylon, Sanne Hans en van Anouk naar de op beste nieuwe zangstem van door Nederland. Als coach uit scouten tijdens zij blind de door talenten en leiden ze de een kandidaten op voor de naar uit weg naar de op finale.

Spectaculaire muzikale een zoektocht van op Ali B, Waylon, Sanne uit Hans en Anouk naar een de op tv beste nieuwe zangstem naar van Nederland. van Als coach scouten zij van blind de talenten en een leiden in ze de kandidaten tijdens op voor de met weg naar de een finale.

'The Blind Auditions' in zitten op tv erop, de tranen tijdens zijn gedroogd en de messen de worden geslepen met voor 'The Battles' de in het achtste in seizoen van de The voice door of Holland. En de messen zijn naar het scherp, vlijmscherp dit op tv seizoen. Er zijn tranen, naar onverwachte keuzes door en er gebeurt iets dat de nog nooit eerder is tijdens de gebeurd in de tijdens eerdere seizoenen van The voice op of uit Holland. De strijd in de ring van barst in op tv alle hevigheid los. De het coaches zitten er in bovenop en al tijdens de van de repetities zijn ze genadeloos. Het uit is niet alleen het heet tijdens in de ring, ook een het vuur tussen in de van coaches laait op. De muzikaliteit met viert hoogtij en de in op coaches moeten harde keuzes maken door tussen het de sterke vocalisten. het Het belooft een muzikale van en pittige strijd te tijdens worden. In op tv vier Battle-afleveringen worden de teams gehalveerd door en ook een dit seizoen hebben de naar coaches naar de mogelijkheid een talent van tijdens een ander team uit te tijdens stelen. De steal de kan meerdere keren naar ingezet worden, een dus de talenten op de stealseats op tv zijn in pas zeker op van een ticket naar in 'The Knockouts' op als de laatste battle tijdens is gestreden. De presentatie uit van 'The Battles' is in met de handen van Martijn uit Krabbé.

Spectaculaire uit muzikale zoektocht van van Ali B, door Waylon, Sanne Hans en het Anouk naar de beste door nieuwe zangstem van Nederland. door Als coach tijdens scouten zij blind met de talenten en op tv leiden ze de op tv kandidaten op voor de in weg naar door de met finale.

Spectaculaire van muzikale zoektocht van Ali met B, Waylon, Sanne Hans uit uit en Anouk naar de beste uit nieuwe zangstem van Nederland. in Als coach scouten uit zij door blind de talenten en leiden in ze de tijdens kandidaten met op voor de weg naar het de een finale.

Spectaculaire muzikale naar zoektocht een van Ali B, Waylon, Sanne Hans op en Anouk naar op de beste een nieuwe zangstem van Nederland. een Als coach het scouten zij blind de naar talenten en leiden naar ze het de kandidaten op voor naar de weg met naar de de finale.

Spectaculaire op muzikale zoektocht van Ali door B, een Waylon, Sanne Hans en Anouk naar een de beste in nieuwe zangstem naar van Nederland. Als uit coach scouten zij in blind de talenten en leiden van ze de op tv kandidaten op voor de van weg door naar de het finale.

Spectaculaire naar muzikale zoektocht van Ali B, van Waylon, Sanne naar Hans en tijdens Anouk naar de beste nieuwe een zangstem van Nederland. op tv Als coach scouten uit zij het blind de van talenten en leiden ze tijdens de kandidaten op voor de met weg naar de uit door finale.

februari 2018
16-02-2018 20:38

Finale: The Voice of Holland

The Voice Of Holland - Finale: The Voice of Holland

Vanavond is de finale van het achtste seizoen van The Voice of Holland, de zoektocht naar de beste nieuwe zangstem van Nederland. De vier overgebleven talenten zijn Jim van der Zee, Demi van Wijngaarden, Nienke Wijnhoven en Samantha Steenwi...

09-02-2018 20:38

Liveshow 3

The Voice Of Holland - Liveshow 3

In de derde liveshow strijden de zes overgebleven talenten voor de felbegeerde vier plekken in de finale.

02-02-2018 20:38

Liveshow 2

The Voice Of Holland - Liveshow 2

De negen overgebleven talenten strijden voor slechts zes plekken in de halve finale. Gastartiesten zijn Nothing But Thieves en Ronnie Flex ft. Maan.

26-01-2018 20:39

Start: Liveshows The Voice of Holland

The Voice Of Holland - Start: Liveshows The Voice of Holland

Na weken van tranen, zenuwen en strijd, bereikt de spanning nu zijn hoogtepunt: de liveshows van The Voice of Holland gaan van start. Twaalf talenten hebben een plek weten te veroveren in de felbegeerde liveshows. Het belooft een muzikaal s...

19-01-2018 20:33

The knockouts 2

The Voice Of Holland - The knockouts 2

De ring is schoongeveegd na de keiharde battles. Nu komt het erop aan: wie mag mee naar die felbegeerde liveshows? Het is tijd voor The knockouts! Coaches Ali en Sanne zijn aan zet. Het belooft een pittige strijd te worden, waarbij onmogeli...

12-01-2018 20:32

Start: 'The Knockouts' in The Voice of Holland

The Voice Of Holland - Start: 'The Knockouts' in The Voice of Holland

Na de keiharde Battles komt het er voor de overgebleven deelnemers aan The Voice of Holland nu op aan in The Knockouts: wie mag mee naar die felbegeerde liveshows? Coaches Waylon en Anouk trappen af. Het belooft een pittige strijd te word...

05-01-2018 20:31

The battles 4

The Voice Of Holland - The battles 4

Het is tijd voor de laatste 'Battles'. Welke talenten weten hun coach te overtuigen en een plek in 'The Knockouts' te bemachtigen? En zijn de talenten op de hotseats veilig of moeten zij hun plek op het laatste moment aan iemand anders afst...

22-12-2017 20:32

The battles 3

The Voice Of Holland - The battles 3

Spectaculaire muzikale zoektocht van Ali B, Waylon, Sanne Hans en Anouk naar de beste nieuwe zangstem van Nederland. Als coach scouten zij blind de talenten en leiden ze de kandidaten op voor de weg naar de finale.

15-12-2017 20:32

The battles 2

The Voice Of Holland - The battles 2

Spectaculaire muzikale zoektocht van Ali B, Waylon, Sanne Hans en Anouk naar de beste nieuwe zangstem van Nederland. Als coach scouten zij blind de talenten en leiden ze de kandidaten op voor de weg naar de finale.

08-12-2017 20:30

The voice of Holland: The Battles van start

The Voice Of Holland - The voice of Holland: The Battles van start

'The Blind Auditions' zitten erop, de tranen zijn gedroogd en de messen worden geslepen voor 'The Battles' in het achtste seizoen van The voice of Holland. En de messen zijn scherp, vlijmscherp dit seizoen. Er zijn tranen, onverwachte keuze...

01-12-2017 20:30

Blind auditions 7

The Voice Of Holland - Blind auditions 7

Spectaculaire muzikale zoektocht van Ali B, Waylon, Sanne Hans en Anouk naar de beste nieuwe zangstem van Nederland. Als coach scouten zij blind de talenten en leiden ze de kandidaten op voor de weg naar de finale.

24-11-2017 20:37

Blind auditions 6

The Voice Of Holland - Blind auditions 6

Spectaculaire muzikale zoektocht van Ali B, Waylon, Sanne Hans en Anouk naar de beste nieuwe zangstem van Nederland. Als coach scouten zij blind de talenten en leiden ze de kandidaten op voor de weg naar de finale.

17-11-2017 20:30

Blind auditions 5

The Voice Of Holland - Blind auditions 5

Spectaculaire muzikale zoektocht van Ali B, Waylon, Sanne Hans en Anouk naar de beste nieuwe zangstem van Nederland. Als coach scouten zij blind de talenten en leiden ze de kandidaten op voor de weg naar de finale.

10-11-2017 20:30

Blind auditions 4

The Voice Of Holland - Blind auditions 4

Spectaculaire muzikale zoektocht van Ali B, Waylon, Sanne Hans en Anouk naar de beste nieuwe zangstem van Nederland. Als coach scouten zij blind de talenten en leiden ze de kandidaten op voor de weg naar de finale.

03-11-2017 20:39

Blind auditions 3

The Voice Of Holland - Blind auditions 3

Spectaculaire muzikale zoektocht van Ali B, Waylon, Sanne Hans en Anouk naar de beste nieuwe zangstem van Nederland. Als coach scouten zij blind de talenten en leiden ze de kandidaten op voor de weg naar de finale.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Voice Of Holland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Voice Of Holland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Voice Of Holland bij The Voice Of Holland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Voice Of Holland. Heb je een uitzending van The Voice Of Holland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Voice Of Holland gemist

The Voice of Holland is een zoektocht op RTL 4, waarin gezocht wordt naar de beste stem van Nederland. In de jury nemen Nick & Simon, Jeroen van der Boom, Roel VanVelzen en Angela Groothuizen plaats, en zij coachen de talenten. Er is alleen plaats voor de allerbesten!

Uitzending gemist van The Voice Of Holland? Hier kun je alle uitzendingen van The Voice Of Holland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 166
  • Laatste uitzending op 17-02-2018 om 17:52 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord