Programma gemist?
mei 2017
17-02-2017 20:39

Finale: The Voice of Holland

The Voice Of Holland - Liveshow 6 - Finale

Het zevende seizoen van ‘The Voice’ nadert een zinderende ontknoping. Vanavond wordt bekend wie zich de nieuwe ‘Voice of Holland’ mag noemen. Pleun Bierbooms, Thijs Pot, Vinchenzo Tahapary en Isabel Provoost nemen het in een spectaculaire eindstrijd tegen elkaar op. Nog één keer gooien zij alles in de strijd om coaches Waylon, Sanne Hans, Ali B. en Guus Meeuwis, maar vooral ook de kijkers, te imponeren en overtuigen. Ook deze week ligt het lot van de talenten namelijk weer volledig in handen van het publiek. Zij bepalen doormiddel van bellen en sms’en wie de winnaar van ‘The voice of Holland’ 2017 wordt. De vier finalisten worden tijdens de show ondersteund door een aantal grote nationale en internationale artiesten. Nederlands trots Armin van Buuren verzorgt samen met de talenten een spetterende openingsact. De Zeeuwse Isabel zingt een duet met provinciegenoot Paskal van BLØF. Vinchenzo bouwt samen met de Nederlandse hit-sensatie Ronnie Flex een feestje en laat hierbij ook zijn danskunsten zien. Thijs zingt voor het eerst in deze competitie een Nederlandstalig nummer, samen met zijn coach Guus Meeuwis. En Pleun zingt samen met Waylon een prachtige ballad. Ook zingen alle talenten een ‘golden oldie’: een succesnummer dat ze eerder in het programma al een keer ten gehore gebracht hebben. Na deze nummers valt één van de vier finalisten af. De overige drie finalisten zingen hun nieuwe single, die eerder deze week bij Radio 538 in primeur zijn gegaan. De Deense band Lukas Graham speelt, naast de Top 40 hit ‘7 Years’, hun nieuwe singel ‘You’re not there’. Jamai is ook tijdens de finale weer te zien vanuit de RedRoom. Hier ontvangt hij de finalisten voor én na hun optredens en houdt de kijkers op de hoogte van de laatste nieuwtjes op social media. Na de show gaat hij door met een livestream die via de RedRoom-app en de website van ‘The Voice’ te zien is. Hierin gaat hij de eerder afgevallen liveshow talenten een vip-area jamsessie houden. De finale van ‘The voice of Holland’ wordt gepresenteerd door Wendy van Dijk en Martijn Krabbé.

10-02-2017 20:40

Liveshow 5

The Voice Of Holland - Liveshow 5

Halve finale. Met nog zes talenten in de race komt de finale angstvallig dichtbij. De talenten treden allemaal één keer op, waarna het publiek iemand naar huis stemt. De overgebleven vijf kandidaten halen hierna nog een keer alles uit de kast om de kijker te overtuigen. Met slechts vier finaleplekken valt er na deze optredens nog een talent af. Bebe Rexha, bekend van het nummer 'In The Name Of Love', doet een gastoptreden.

03-02-2017 20:40

Liveshow 4

The Voice Of Holland - Liveshow 4

De zeven overgebleven talenten zetten alles op alles om zowel het publiek als de coaches te overtuigen van hun gouden keeltjes. Wie gaan er door naar de volgende liveshow? Er zijn gastoptredens van Gavin James en Maan.

27-01-2017 20:40

Liveshow 3

The Voice Of Holland - Liveshow 3

Muzikale zoektocht van Guus Meeuwis, Ali B, Waylon en Sanne Hans naar de beste nieuwe zangstem van Nederland. Als coach leiden ze de kandidaten op voor de weg naar de finale.

20-01-2017 20:39

Liveshow 2

The Voice Of Holland - Liveshow 2

Na de eerste liveshow zijn er nog tien deelnemers over. Welke talenten weten de coaches en het publiek live met hun stem te overtuigen en krijgen deze week de hoogste cijfers? De Schotse singer-songwriter Emeli Sandé treedt op.

13-01-2017 20:39

Liveshow 1

The Voice Of Holland - Liveshow 1

Na de zenuwslopende ?Blind Auditions?, ?Battles? en ?Knockouts? staan de twaalf talenten van Team Waylon (Pleun, Yerry en Romy), Team Sanne (Sheela, Kirsten en Isabel), Team Ali B (Dwight, Roza en Vinchenzo) en Team Guus (Thijs, Katell en Leon) te trappelen om de laatste fase van hun muzikale avontuur bij ?The voice of Holland? in te gaan. Vanaf vanavond is bij RTL 4 te zien hoe zij de kijker live vanuit Studio 22 met hun stem proberen te veroveren. En niet alleen de kijker, want dit jaar hebben ook coaches Waylon, Sanne, Ali B en Guus een stem tijdens de eerste vier liveshows. De twaalf talenten worden dit jaar door zowel de coaches als de kijkers beoordeeld. De kijker kan de talenten tijdens de eerste vier shows door middel van een rapportcijfer via de RedRoom app beoordelen. Het gemiddelde van deze cijfers bepaalt voor 50 procent de beoordeling. De andere 50 procent van de beoordeling wordt gevormd door het gemiddelde van de cijfers van de coaches. De zes talenten met gemiddeld het hoogste cijfer zijn door naar volgende liveshow. De andere zes talenten hebben nog één kans. De kijker bepaalt door middel van sms wie er alsnog naar de volgende liveshow gaan. Van de twee talenten met de minste stemmen wordt afscheid genomen. De eerste liveshow wordt op spectaculaire wijze geopend door Kensington. Zij zingen samen met twee talenten het nummer ?Do I Ever?. Later in de show trakteert de immens populaire band de kijker op een optreden met de single ?Sorry?. De band heeft de afgelopen jaren verschillende 3FM-awards, MTV Awards en een Edison gewonnen. Jamai zal de RedRoom weer onder zijn hoede nemen. Daar ontvangt hij de talenten voor en na hun optreden en houdt de kijkers op de hoogte van de laatste nieuwtjes op social media. Na de show gaat hij door met een livestream die via de RedRoom-app en de website van ?The Voice? te zien is. Daarin zal hij met twee talenten in de vip-area jamsessies houden. De liveshows worden gepresenteerd door Wendy van Dijk en Martijn Krabbé.

06-01-2017 20:30

The knockouts 2

The Voice Of Holland - The knockouts 2

Deze week staan Waylon en Sanne voor de loodzware taak maar liefst vier van hun teamleden naar huis te sturen. Tijdens deze laatste krachtmeting bepalen de coaches met welke toptalenten zij op vrijdag 13 januari de livearena betreden. In welke drie talenten geloven zij het meest, met wie denken zij de titel te gaan veroveren en welke talenten gaan op het laatste moment knockout?

23-12-2016 20:30

The knockouts 1

The Voice Of Holland - The knockouts 1

'The Battles' zijn uitgevochten, de liveshows komen steeds dichterbij en de coaches hebben ieder nog zeven talenten in hun team. Dat is te veel en dus is het tijd voor 'The Knockouts'! In deze keiharde ronde staan Waylon, Sanne, Ali B en Guus voor de loodzware taak om meer dan de helft van hun team naar huis te sturen en te bepalen met welke toptalenten zij de livearena betreden. Deze week zijn de talenten van Ali B en Guus aan zet om hun coach te overtuigen dat zij één van de felbegeerde plekken in de liveshows verdienen.

16-12-2016 20:30

The battles 3

The Voice Of Holland - The battles 3

Het is tijd voor de laatste battles van dit seizoen. Coaches Waylon, Sanne, Ali B en Guus maken hun teams compleet en bepalen wie ze meenemen naar The Knockouts. Welke talenten bemachtigen een plek in de volgende ronde en voor wie eindigt het avontuur op het laatste moment?

09-12-2016 20:30

The battles 2

The Voice Of Holland - The battles 2

Ook deze week worden er weer acht battles uitgevochten in de ring van Sugar City. Waylon, Sanne, Ali B en Guus komen voor soms onmogelijke keuzes te staan. Welke talenten verliezen het gevecht en welke stellen een plek in 'The Knockouts' veilig? En hoe vergaat het de talenten die op de hotseats zitten?

02-12-2016 20:40

The battles 1

The Voice Of Holland - The battles 1

'The Blind Auditions? zijn achter de rug en de teams zijn gevormd. De coaches en hun talenten leren elkaar beter kennen en maken zich samen op voor ?The Battles?. Vanaf vanavond gaan de 50 overgebleven talenten per team onderling de strijd met elkaar aan. Waylon, Sanne, Ali B en Guus moeten tijdens deze muzikale krachtmetingen keiharde keuzes maken en de beste talenten selecteren. Ze mogen ieder slechts zeven talenten meenemen naar ?The Knockouts?. Hierbij lopen de emoties zowel bij de coaches als de talenten af en toe hoog op. Het zevende seizoen van ?The voice of Holland? heeft al een aantal spraakmakende talenten voortgebracht. Dwight Dissels blies de coaches tijdens zijn vertolking van ?End of the Road? omver en liet ook de kijker niet ongeroerd. Zijn auditie heeft inmiddels meer dan 1.5 miljoen views op YouTube gescoord. Daarnaast is de auditie van Dwight door radiozender 100%NL genomineerd voor het meest bijzondere muziekmoment van het jaar. Tegen wie laat coach Ali hem battelen? Ook de auditie van Katell liet een onuitwisbare indruk achter bij de coaches. Ze heeft al een behoorlijke staat van dienst in de muziekindustrie en verpletterde de coaches met het Franstalige ?Formidable?. Katell hoopt met Guus de finale te kunnen halen. ?Spot-on? Kirsten ging voor coach Sanne. Zij maakte indruk met haar eigen versie van 'Seven Nation Army' van The White Stripes. Weet zij de coaches ook nu weer te imponeren? Nieuwkomer Waylon was tot tranen toe geroerd door het dochtertje van rockster Dilana. Het spontane optreden van dit 2-jarige meisje heeft op YouTube al ruim 600.000 views en de ?Blind Audition? van haar moeder heeft inmiddels de 1-miljoen grens doorbroken. Ook Waylon zélf schaart zich onder haar fans en was dan ook zeer vereerd dat ze hem als coach wilde. Zal zij hem tijdens ?The Battles? weer weten te overtuigen of stelt zij hem teleur? Net als vorig seizoen mogen de coaches een weggestemd talent van een ander team stelen. Nieuw dit jaar is dat ze net zo vaak mogen stelen als ze willen, echter mogen ze maar één steal meenemen naar ?The Knockouts?. Dit betekent dat de talenten die gestolen zijn nog niet direct veilig zijn. Wordt er een ander gestolen, dan ligt het talent er als nog uit. In totaal worden er 24 battles uitgevochten, verspreid over drie afleveringen. Iedere coach eindigt met zijn of haar zeven beste talenten, die meegaan naar ?The Knockouts?. De presentatie van ?The Battles? is in handen van Martijn Krabbé.

25-11-2016 20:30

Blind auditions 6

The Voice Of Holland - Blind auditions 6

Met nog maar één 'blind audition' te gaan is het voor de coaches de laatste kans om hun team van vers talent te voorzien. Welke toppers sluiten zich op het laatste moment aan bij Guus, Sanne, Waylon of Ali B?

28-10-2016 20:33

Blind auditions 2

The Voice Of Holland - Blind auditions 2

Muzikale zoektocht van Guus Meeuwis, Ali B, Waylon en Sanne Hans naar de beste nieuwe zangstem van Nederland. Als coach scouten zij blind de talenten en leiden ze de kandidaten op voor de weg naar de finale.

21-10-2016 20:39

Blind auditions 1

The Voice Of Holland - Blind auditions 1

Muzikale zoektocht van Guus Meeuwis, Ali B, Waylon en Sanne Hans naar de beste nieuwe zangstem van Nederland. Als coach scouten zij blind de talenten en leiden ze de kandidaten op voor de weg naar de finale.

29-01-2016 20:38

Liveshow finale

The Voice Of Holland - Liveshow finale

Spectaculaire muzikale zoektocht van Marco Borsato, Ali B, Anouk en Sanne Hans naar de beste nieuwe zangstem van Nederland.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Voice Of Holland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Voice Of Holland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Voice Of Holland bij The Voice Of Holland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Voice Of Holland. Heb je een uitzending van The Voice Of Holland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Voice Of Holland gemist

The Voice of Holland is een zoektocht op RTL 4, waarin gezocht wordt naar de beste stem van Nederland. In de jury nemen Nick & Simon, Jeroen van der Boom, Roel VanVelzen en Angela Groothuizen plaats, en zij coachen de talenten. Er is alleen plaats voor de allerbesten!

Uitzending gemist van The Voice Of Holland? Hier kun je alle uitzendingen van The Voice Of Holland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 149
  • Laatste uitzending op 18-02-2017 om 18:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord