Programma gemist?

Vanavond op tv is de finale van op het achtste seizoen van van The Voice in of Holland, de een zoektocht naar tijdens de beste nieuwe uit zangstem van Nederland. De vier uit het overgebleven talenten zijn Jim van der met Zee, Demi van naar Wijngaarden, Nienke door Wijnhoven op tv en Samantha Steenwijk. De coaches in Ali B, de Waylon, Sanne Hans en Anouk uit hebben de in talenten blind gescout een en vervolgens ondersteund op tijdens weg naar de naar finale. Als het gastoptreden is er deze week niemand op tv minder uit dan Anne-Marie Nicholson, met onder andere bekend een van de hits Rockabye tijdens en Ciao Adios. In uit het zicht van op tv de tijdens haven vielen vorige tijdens week Tjindjara Metschendorp en met Kimberly Maasdamme af. Met het een vertrek van het Kimberly zijn alle de pupillen van tijdens Waylon, vorig jaar nog naar de winnende coach, door afgevallen. Haar vertrek door viel op tv veel kijkers op sociale media zwaar. tijdens Kimberley uit gold als een van van de topfavorieten. Ook coach met Anouk was op niet uit te spreken over naar haar exit. "Dit krijg op je als wij geen punten met in geven", reageerde ze. "Het is een tijdens idioot volk naar dat stemt. Dit is de ook waarom door het op volk nooit het songfestivalliedje moet het kiezen." Anouk begint de de finale van van de RTL-talentenjacht met twee pupillen: op Nienke en door Jim. Samantha in zit in het team naar van Miss tijdens Montreal en het Demi wordt gecoacht door tijdens Ali B.

In de uit derde liveshow strijden naar de zes overgebleven talenten de voor de tijdens felbegeerde vier plekken in tijdens de de finale.

De op negen overgebleven van talenten strijden voor in slechts zes plekken in de halve op finale. de Gastartiesten zijn Nothing But tijdens Thieves en Ronnie Flex op ft. een Maan.

Na door weken van tranen, zenuwen in en strijd, op tv bereikt de spanning nu zijn met een hoogtepunt: de liveshows van The Voice door naar of Holland gaan van start. van Twaalf talenten hebben een tijdens plek weten te de door veroveren in de felbegeerde liveshows. van Het belooft een muzikaal met spektakel een te worden. Drie talenten van moeten na de eerste op liveshow alweer met het podium een verlaten. Slechts negen van op hen zullen dus de het tweede liveshow bereiken, naar dat de betekent een muzikale slachting. Het uit lot van de door talenten ligt door in de handen van uit de coaches tijdens en van de naar thuiscoaches. Wie is safe op tv op tv en wie belandt in in de dangerzone? Er zijn in slechts vier plekken te met vergeven een in die in allesbeslissende finale op 16 februari. De coaches uit geven een cijfer, een maar ook de in mensen thuis naar kunnen hun door cijfer geven op via de RedRoom App. Zij op bepalen daardoor mee naar over het lot het van de op talenten. De punten samen bepalen van wie er een safe is en uit wie er door in de dangerzone naar eindigt. Van de duizenden aanmeldingen hebben op tv slechts twaalf uit talenten de afvalrace op tv overleefd. Het het team van Waylon bestaat op tv uit Kimberly, in Marchiano en Silayio. Coach Sanne tijdens start de liveshows tijdens met singer/songwriter uit Aïrto, David van Rooij tijdens in en Samantha Steenwijk. Ali B gaat door de laatste fase met van The Voice op een in met Demi het van Wijngaarden, Tjindjara en Ronald Klungel. van De talenten waarmee op tv Anouk gaat met proberen de finale in te op tv bereiken zijn Gideon in Luciana, Jim van der op Zee en de Limburgse naar Nienke de Wijnhoven.

De een ring is schoongeveegd na de naar keiharde naar battles. Nu een komt het erop aan: wie mag uit mee in naar die felbegeerde de liveshows? Het is tijd een voor van The knockouts! Coaches Ali en de Sanne zijn de aan zet. in Het belooft een pittige strijd door te worden, waarbij naar onmogelijke keuzes moeten worden uit de gemaakt. Want per team op tv gaan er slechts drie talenten de op tv door naar de met liveshows. Dat betekent dat meer dan van de helft op tv van de in talenten zal afvallen. Na door ieder van optreden bepaalt de coach of uit het op talent op een met van de stoelen mag door plaatsnemen. En wie de er dan eventueel plaats de moet maken. Maar op tv ze in kunnen ook iemand helemaal geen uit stoel door geven. De spanningen lopen op hoog op. Er op tv wordt gedanst, maar ook uit gehuild. van Het is alles of in niets.

Na de keiharde de Battles de komt het er voor de uit op overgebleven deelnemers aan door The Voice of Holland nu in op aan in The tijdens Knockouts: wie mag door mee naar die het felbegeerde liveshows? van Coaches een Waylon en Anouk tijdens trappen af. Het belooft een pittige de strijd een te worden, met waarbij onmogelijke keuzes door moeten worden gemaakt. van Per team gaan er slechts het drie tijdens talenten door naar de liveshows. op Dat op tv betekent dat meer dan de van helft van de talenten op tv een zal afvallen. Na ieder in optreden bepaalt de door coach of het tijdens talent op de één van de stoelen op mag plaatsnemen. En een wie er dan eventueel plaats door in moet maken. Maar ze kunnen ook door iemand helemaal in geen op tv stoel geven... De spanningen met lopen hoog op tv op. Er wordt gedanst, de maar ook met gehuild. Het is in alles of niets.

Het met is tijd voor naar de laatste 'Battles'. Welke met talenten uit weten hun coach te overtuigen naar en een plek in in in 'The Knockouts' te uit bemachtigen? En zijn de talenten op de de hotseats door veilig op of moeten zij hun plek met op het laatste moment van in aan iemand anders afstaan? Het van belooft ook deze week tijdens weer een muzikale het en pittige door strijd te in worden.

Spectaculaire in muzikale zoektocht van Ali het B, het Waylon, Sanne Hans op tv en Anouk naar de beste op tv nieuwe zangstem uit van Nederland. Als coach scouten van zij blind de naar talenten het en leiden ze in de kandidaten van op voor de in weg naar de een finale.

Spectaculaire de muzikale zoektocht naar van Ali B, uit Waylon, Sanne Hans en Anouk in naar naar de beste nieuwe met zangstem van Nederland. Als van coach scouten zij blind door de het talenten en leiden een ze de kandidaten met op voor de weg naar op tv de met finale.

'The in Blind Auditions' zitten van erop, de tranen zijn een gedroogd met en de messen met worden geslepen voor door 'The Battles' in het tijdens achtste seizoen van The op tv voice of Holland. van En de op tv messen zijn scherp, vlijmscherp dit een in seizoen. Er zijn tranen, uit onverwachte keuzes en naar er gebeurt iets dat nog de nooit van eerder is gebeurd tijdens in de eerdere in seizoenen van The door voice of Holland. De in strijd in de naar ring barst van in alle hevigheid los. het De coaches zitten er in bovenop en al op tijdens de repetities op tv zijn tijdens ze genadeloos. Het in is niet alleen heet op in de ring, ook met het vuur tussen de naar uit coaches laait op. De door muzikaliteit viert hoogtij en de een op tv coaches moeten harde keuzes maken van tussen de sterke vocalisten. uit Het met belooft een muzikale uit en pittige strijd te op tv worden. In vier Battle-afleveringen door worden de een teams gehalveerd tijdens en ook dit uit seizoen hebben de coaches door de mogelijkheid een talent met van van een ander team te stelen. De in steal kan uit meerdere een keren ingezet worden, op dus de talenten op op tv de stealseats zijn pas zeker in van een een ticket naar 'The Knockouts' het als van de laatste battle op is gestreden. De presentatie van tijdens 'The Battles' is in op tv tijdens handen van Martijn op tv Krabbé.

Spectaculaire in muzikale zoektocht van Ali door B, Waylon, de Sanne Hans en Anouk naar van de in beste nieuwe uit zangstem van Nederland. Als coach door scouten zij blind in de talenten op tv en leiden ze door de kandidaten een op voor de weg een naar de op tv finale.

Spectaculaire muzikale zoektocht met op van Ali B, Waylon, Sanne Hans op en Anouk met naar de het beste nieuwe zangstem van Nederland. in Als tijdens coach scouten zij blind de uit een talenten en leiden ze de kandidaten met op voor door de weg naar in de het finale.

Spectaculaire de muzikale zoektocht van Ali B, op Waylon, Sanne met Hans van en Anouk naar de beste nieuwe door zangstem van Nederland. de Als coach scouten op zij uit blind de talenten door en leiden ze op de kandidaten in op voor de weg met naar de met finale.

Spectaculaire muzikale zoektocht de van Ali met B, Waylon, Sanne door Hans en Anouk door naar naar de beste nieuwe zangstem van door Nederland. Als een coach scouten zij blind tijdens de door talenten en leiden het ze de kandidaten op voor de met weg van naar de van finale.

Spectaculaire muzikale van zoektocht van Ali B, een de Waylon, Sanne Hans en Anouk naar naar de een beste nieuwe uit zangstem van Nederland. tijdens Als coach scouten zij blind met de talenten het en leiden ze met de kandidaten op voor een de weg naar in de in finale.

september 2018
16-02-2018 20:38

Finale: The Voice of Holland

The Voice Of Holland - Finale: The Voice of Holland

Vanavond is de finale van het achtste seizoen van The Voice of Holland, de zoektocht naar de beste nieuwe zangstem van Nederland. De vier overgebleven talenten zijn Jim van der Zee, Demi van Wijngaarden, Nienke Wijnhoven en Samantha Steenwi...

09-02-2018 20:38

Liveshow 3

The Voice Of Holland - Liveshow 3

In de derde liveshow strijden de zes overgebleven talenten voor de felbegeerde vier plekken in de finale.

02-02-2018 20:38

Liveshow 2

The Voice Of Holland - Liveshow 2

De negen overgebleven talenten strijden voor slechts zes plekken in de halve finale. Gastartiesten zijn Nothing But Thieves en Ronnie Flex ft. Maan.

26-01-2018 20:39

Start: Liveshows The Voice of Holland

The Voice Of Holland - Start: Liveshows The Voice of Holland

Na weken van tranen, zenuwen en strijd, bereikt de spanning nu zijn hoogtepunt: de liveshows van The Voice of Holland gaan van start. Twaalf talenten hebben een plek weten te veroveren in de felbegeerde liveshows. Het belooft een muzikaal s...

19-01-2018 20:33

The knockouts 2

The Voice Of Holland - The knockouts 2

De ring is schoongeveegd na de keiharde battles. Nu komt het erop aan: wie mag mee naar die felbegeerde liveshows? Het is tijd voor The knockouts! Coaches Ali en Sanne zijn aan zet. Het belooft een pittige strijd te worden, waarbij onmogeli...

12-01-2018 20:32

Start: 'The Knockouts' in The Voice of Holland

The Voice Of Holland - Start: 'The Knockouts' in The Voice of Holland

Na de keiharde Battles komt het er voor de overgebleven deelnemers aan The Voice of Holland nu op aan in The Knockouts: wie mag mee naar die felbegeerde liveshows? Coaches Waylon en Anouk trappen af. Het belooft een pittige strijd te word...

05-01-2018 20:31

The battles 4

The Voice Of Holland - The battles 4

Het is tijd voor de laatste 'Battles'. Welke talenten weten hun coach te overtuigen en een plek in 'The Knockouts' te bemachtigen? En zijn de talenten op de hotseats veilig of moeten zij hun plek op het laatste moment aan iemand anders afst...

22-12-2017 20:32

The battles 3

The Voice Of Holland - The battles 3

Spectaculaire muzikale zoektocht van Ali B, Waylon, Sanne Hans en Anouk naar de beste nieuwe zangstem van Nederland. Als coach scouten zij blind de talenten en leiden ze de kandidaten op voor de weg naar de finale.

15-12-2017 20:32

The battles 2

The Voice Of Holland - The battles 2

Spectaculaire muzikale zoektocht van Ali B, Waylon, Sanne Hans en Anouk naar de beste nieuwe zangstem van Nederland. Als coach scouten zij blind de talenten en leiden ze de kandidaten op voor de weg naar de finale.

08-12-2017 20:30

The voice of Holland: The Battles van start

The Voice Of Holland - The voice of Holland: The Battles van start

'The Blind Auditions' zitten erop, de tranen zijn gedroogd en de messen worden geslepen voor 'The Battles' in het achtste seizoen van The voice of Holland. En de messen zijn scherp, vlijmscherp dit seizoen. Er zijn tranen, onverwachte keuze...

01-12-2017 20:30

Blind auditions 7

The Voice Of Holland - Blind auditions 7

Spectaculaire muzikale zoektocht van Ali B, Waylon, Sanne Hans en Anouk naar de beste nieuwe zangstem van Nederland. Als coach scouten zij blind de talenten en leiden ze de kandidaten op voor de weg naar de finale.

24-11-2017 20:37

Blind auditions 6

The Voice Of Holland - Blind auditions 6

Spectaculaire muzikale zoektocht van Ali B, Waylon, Sanne Hans en Anouk naar de beste nieuwe zangstem van Nederland. Als coach scouten zij blind de talenten en leiden ze de kandidaten op voor de weg naar de finale.

17-11-2017 20:30

Blind auditions 5

The Voice Of Holland - Blind auditions 5

Spectaculaire muzikale zoektocht van Ali B, Waylon, Sanne Hans en Anouk naar de beste nieuwe zangstem van Nederland. Als coach scouten zij blind de talenten en leiden ze de kandidaten op voor de weg naar de finale.

10-11-2017 20:30

Blind auditions 4

The Voice Of Holland - Blind auditions 4

Spectaculaire muzikale zoektocht van Ali B, Waylon, Sanne Hans en Anouk naar de beste nieuwe zangstem van Nederland. Als coach scouten zij blind de talenten en leiden ze de kandidaten op voor de weg naar de finale.

03-11-2017 20:39

Blind auditions 3

The Voice Of Holland - Blind auditions 3

Spectaculaire muzikale zoektocht van Ali B, Waylon, Sanne Hans en Anouk naar de beste nieuwe zangstem van Nederland. Als coach scouten zij blind de talenten en leiden ze de kandidaten op voor de weg naar de finale.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Voice Of Holland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Voice Of Holland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Voice Of Holland bij The Voice Of Holland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Voice Of Holland. Heb je een uitzending van The Voice Of Holland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Voice Of Holland gemist

The Voice of Holland is een zoektocht op RTL 4, waarin gezocht wordt naar de beste stem van Nederland. In de jury nemen Nick & Simon, Jeroen van der Boom, Roel VanVelzen en Angela Groothuizen plaats, en zij coachen de talenten. Er is alleen plaats voor de allerbesten!

Uitzending gemist van The Voice Of Holland? Hier kun je alle uitzendingen van The Voice Of Holland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 166
  • Laatste uitzending op 17-02-2018 om 17:52 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord