Programma gemist?

Vanavond tijdens is de finale naar van het naar achtste seizoen van op tv The Voice of Holland, een de zoektocht naar de op beste met nieuwe zangstem van Nederland. De vier tijdens overgebleven talenten met zijn Jim de van der Zee, Demi van de Wijngaarden, naar Nienke Wijnhoven en Samantha Steenwijk. De het coaches Ali van B, Waylon, tijdens Sanne Hans en Anouk hebben naar de talenten op blind gescout en vervolgens uit ondersteund op van weg naar de door finale. Als een gastoptreden is er op deze week niemand minder dan Anne-Marie uit Nicholson, uit onder andere bekend tijdens van de hits Rockabye en op de Ciao Adios. In het zicht van de uit haven het vielen vorige op week Tjindjara Metschendorp tijdens en Kimberly Maasdamme af. Met tijdens het op tv vertrek van Kimberly zijn alle pupillen met de van Waylon, vorig van jaar nog de naar winnende coach, afgevallen. naar Haar vertrek viel veel tijdens kijkers op sociale van media zwaar. in Kimberley gold als een van de op tv topfavorieten. op Ook coach Anouk was de niet te spreken op tv over met haar exit. "Dit krijg je het als wij geen met punten uit geven", reageerde ze. "Het is een het idioot volk dat door stemt. in Dit is ook waarom het op volk het nooit het songfestivalliedje moet kiezen." Anouk de begint de finale door van de RTL-talentenjacht uit op tv met twee pupillen: Nienke en Jim. in Samantha zit in op tv de het team van het Miss Montreal en Demi wordt gecoacht op tv het door Ali B.

In de op derde het liveshow strijden de zes overgebleven de talenten voor de felbegeerde uit vier in plekken in de op finale.

De negen overgebleven het talenten strijden in voor slechts zes plekken op tv in de van halve finale. van Gastartiesten zijn Nothing But met Thieves en een Ronnie Flex ft. een Maan.

Na uit weken van een tranen, zenuwen en door strijd, bereikt de op tv spanning nu zijn door hoogtepunt: de liveshows van met The Voice of Holland van gaan met van start. Twaalf talenten hebben een op tv plek weten op te veroveren een in de felbegeerde liveshows. Het naar belooft een muzikaal op tv het spektakel te worden. Drie uit talenten moeten na een de eerste met liveshow alweer het met podium verlaten. Slechts negen naar van hen zullen uit dus de tweede naar liveshow bereiken, door dat betekent een muzikale slachting. Het uit op tv lot van de talenten op tv ligt in de handen van op de uit coaches en van van de thuiscoaches. Wie naar is safe en wie belandt met in de dangerzone? het Er zijn het slechts op vier plekken te met vergeven in die allesbeslissende finale op het 16 door februari. De coaches op tv geven een cijfer, maar ook de op tv mensen uit thuis kunnen hun uit cijfer geven via de van RedRoom App. Zij bepalen uit daardoor een mee over het met lot van in de talenten. De uit punten samen bepalen wie er safe het is en wie tijdens er naar in de dangerzone eindigt. Van de van van duizenden aanmeldingen hebben slechts van twaalf talenten de afvalrace in overleefd. Het team van een op tv Waylon bestaat uit naar Kimberly, Marchiano en Silayio. van Coach Sanne start de liveshows met met singer/songwriter uit Aïrto, in David van Rooij tijdens en Samantha Steenwijk. in Ali B gaat de laatste fase met van The op Voice van in met Demi van een Wijngaarden, Tjindjara en Ronald Klungel. het De talenten een waarmee tijdens Anouk gaat proberen uit de finale te bereiken zijn Gideon op Luciana, Jim het van der Zee en van de Limburgse met Nienke uit Wijnhoven.

De het ring is schoongeveegd na met de op keiharde battles. Nu komt het door erop aan: uit wie mag mee door naar die felbegeerde liveshows? Het op van is tijd voor The knockouts! Coaches een Ali en Sanne met in zijn aan zet. in Het belooft een pittige strijd het te worden, waarbij de onmogelijke keuzes tijdens moeten worden gemaakt. Want per naar team gaan door er op slechts drie talenten door met naar de liveshows. Dat in betekent dat meer dan op tv de helft van naar de talenten zal door van afvallen. Na ieder op optreden bepaalt de het coach of het talent op door een uit van de stoelen mag plaatsnemen. En uit wie er het dan het eventueel plaats moet maken. Maar op ze kunnen ook iemand door helemaal geen stoel uit geven. De op spanningen lopen hoog het op. tijdens Er wordt gedanst, maar ook gehuild. in Het de is alles of op tv niets.

Na door de keiharde Battles komt het op er voor de de overgebleven deelnemers aan uit The Voice of tijdens Holland nu tijdens op aan in The door Knockouts: wie mag de mee naar naar die een felbegeerde liveshows? Coaches Waylon naar en Anouk trappen het af. Het belooft een naar pittige strijd met te worden, waarbij door onmogelijke keuzes uit moeten worden gemaakt. Per team met gaan op er slechts drie de talenten door naar de met liveshows. Dat betekent dat van meer dan de op tv helft van de de talenten zal afvallen. tijdens Na uit ieder optreden bepaalt in de coach of het in talent op uit één van de stoelen mag plaatsnemen. door En door wie er dan eventueel plaats het moet maken. Maar naar ze kunnen door ook iemand naar helemaal geen stoel geven... De het spanningen lopen door hoog van op. Er wordt gedanst, maar met ook gehuild. in Het is alles of naar niets.

Het in is tijd uit voor de laatste uit 'Battles'. Welke talenten het weten hun coach te overtuigen en van een plek de in 'The Knockouts' te het bemachtigen? met En zijn de talenten op op de hotseats in veilig of moeten van zij hun plek op met het laatste het moment naar aan iemand anders afstaan? Het op belooft tijdens ook deze week met weer een muzikale en pittige uit strijd te uit worden.

Spectaculaire muzikale in zoektocht uit van Ali B, Waylon, op tv Sanne Hans en Anouk uit naar de beste nieuwe een zangstem van Nederland. een Als in coach scouten van zij blind de talenten en tijdens leiden tijdens ze de kandidaten op uit voor de het weg naar de het finale.

Spectaculaire tijdens muzikale zoektocht het van Ali B, Waylon, met Sanne Hans het en Anouk naar de beste nieuwe uit zangstem van van Nederland. Als coach van scouten een zij blind de talenten en op leiden ze de tijdens kandidaten op een voor de weg naar op tv de uit finale.

'The Blind de Auditions' zitten in erop, de tranen de zijn gedroogd en de messen met worden geslepen uit voor 'The Battles' in op tv het het achtste seizoen van in The voice of Holland. tijdens En de messen door zijn op tv scherp, vlijmscherp dit seizoen. Er op zijn het tranen, onverwachte keuzes en van er gebeurt iets dat van nog nooit de eerder is gebeurd in met de eerdere seizoenen met van The voice een of Holland. De strijd in de de ring barst naar op tv in alle hevigheid los. uit De coaches met zitten er bovenop in en al tijdens de in repetities zijn ze genadeloos. Het op is niet naar alleen heet tijdens in de door ring, ook het vuur tussen door de coaches laait naar op. De op muzikaliteit viert van hoogtij en de coaches moeten op tv harde keuzes maken het tussen de sterke in vocalisten. Het belooft naar een muzikale tijdens en pittige de strijd te worden. In vier Battle-afleveringen worden op in de teams gehalveerd van en ook dit seizoen hebben de naar coaches de in mogelijkheid op tv een talent van op tv een ander team de te stelen. De steal kan door meerdere keren ingezet worden, uit dus tijdens de talenten op op tv de stealseats zijn pas zeker een van het een ticket naar 'The Knockouts' op tv als de laatste de battle tijdens is gestreden. De presentatie door van 'The Battles' tijdens is in handen van op Martijn een Krabbé.

Spectaculaire het muzikale zoektocht van door Ali B, Waylon, Sanne de Hans en Anouk naar een de van beste nieuwe zangstem van Nederland. op Als van coach scouten door zij blind de talenten op en leiden ze met de kandidaten op het voor de weg tijdens naar de met finale.

Spectaculaire een muzikale zoektocht van in Ali B, Waylon, Sanne Hans van en Anouk de naar de beste in nieuwe zangstem van de Nederland. Als coach op scouten zij blind in de talenten en in leiden ze de de kandidaten de op voor de weg in naar de het finale.

Spectaculaire muzikale door zoektocht van Ali B, op tv Waylon, het Sanne Hans en Anouk naar de de op beste nieuwe in zangstem van Nederland. Als coach tijdens scouten zij uit blind de de talenten en leiden ze de kandidaten op op voor op de een weg naar de van finale.

Spectaculaire muzikale naar zoektocht van Ali een B, Waylon, een Sanne Hans en uit Anouk naar de beste van nieuwe een zangstem van Nederland. Als met coach scouten zij blind de de talenten en een leiden de ze de kandidaten van op voor de door weg naar de een finale.

Spectaculaire uit muzikale zoektocht van Ali B, tijdens Waylon, door Sanne Hans en Anouk naar op de beste de nieuwe zangstem van een Nederland. Als coach op tv scouten zij het blind de uit talenten en leiden ze in de kandidaten op in voor de weg naar de door door finale.

april 2018
16-02-2018 20:38

Finale: The Voice of Holland

The Voice Of Holland - Finale: The Voice of Holland

Vanavond is de finale van het achtste seizoen van The Voice of Holland, de zoektocht naar de beste nieuwe zangstem van Nederland. De vier overgebleven talenten zijn Jim van der Zee, Demi van Wijngaarden, Nienke Wijnhoven en Samantha Steenwi...

09-02-2018 20:38

Liveshow 3

The Voice Of Holland - Liveshow 3

In de derde liveshow strijden de zes overgebleven talenten voor de felbegeerde vier plekken in de finale.

02-02-2018 20:38

Liveshow 2

The Voice Of Holland - Liveshow 2

De negen overgebleven talenten strijden voor slechts zes plekken in de halve finale. Gastartiesten zijn Nothing But Thieves en Ronnie Flex ft. Maan.

26-01-2018 20:39

Start: Liveshows The Voice of Holland

The Voice Of Holland - Start: Liveshows The Voice of Holland

Na weken van tranen, zenuwen en strijd, bereikt de spanning nu zijn hoogtepunt: de liveshows van The Voice of Holland gaan van start. Twaalf talenten hebben een plek weten te veroveren in de felbegeerde liveshows. Het belooft een muzikaal s...

19-01-2018 20:33

The knockouts 2

The Voice Of Holland - The knockouts 2

De ring is schoongeveegd na de keiharde battles. Nu komt het erop aan: wie mag mee naar die felbegeerde liveshows? Het is tijd voor The knockouts! Coaches Ali en Sanne zijn aan zet. Het belooft een pittige strijd te worden, waarbij onmogeli...

12-01-2018 20:32

Start: 'The Knockouts' in The Voice of Holland

The Voice Of Holland - Start: 'The Knockouts' in The Voice of Holland

Na de keiharde Battles komt het er voor de overgebleven deelnemers aan The Voice of Holland nu op aan in The Knockouts: wie mag mee naar die felbegeerde liveshows? Coaches Waylon en Anouk trappen af. Het belooft een pittige strijd te word...

05-01-2018 20:31

The battles 4

The Voice Of Holland - The battles 4

Het is tijd voor de laatste 'Battles'. Welke talenten weten hun coach te overtuigen en een plek in 'The Knockouts' te bemachtigen? En zijn de talenten op de hotseats veilig of moeten zij hun plek op het laatste moment aan iemand anders afst...

22-12-2017 20:32

The battles 3

The Voice Of Holland - The battles 3

Spectaculaire muzikale zoektocht van Ali B, Waylon, Sanne Hans en Anouk naar de beste nieuwe zangstem van Nederland. Als coach scouten zij blind de talenten en leiden ze de kandidaten op voor de weg naar de finale.

15-12-2017 20:32

The battles 2

The Voice Of Holland - The battles 2

Spectaculaire muzikale zoektocht van Ali B, Waylon, Sanne Hans en Anouk naar de beste nieuwe zangstem van Nederland. Als coach scouten zij blind de talenten en leiden ze de kandidaten op voor de weg naar de finale.

08-12-2017 20:30

The voice of Holland: The Battles van start

The Voice Of Holland - The voice of Holland: The Battles van start

'The Blind Auditions' zitten erop, de tranen zijn gedroogd en de messen worden geslepen voor 'The Battles' in het achtste seizoen van The voice of Holland. En de messen zijn scherp, vlijmscherp dit seizoen. Er zijn tranen, onverwachte keuze...

01-12-2017 20:30

Blind auditions 7

The Voice Of Holland - Blind auditions 7

Spectaculaire muzikale zoektocht van Ali B, Waylon, Sanne Hans en Anouk naar de beste nieuwe zangstem van Nederland. Als coach scouten zij blind de talenten en leiden ze de kandidaten op voor de weg naar de finale.

24-11-2017 20:37

Blind auditions 6

The Voice Of Holland - Blind auditions 6

Spectaculaire muzikale zoektocht van Ali B, Waylon, Sanne Hans en Anouk naar de beste nieuwe zangstem van Nederland. Als coach scouten zij blind de talenten en leiden ze de kandidaten op voor de weg naar de finale.

17-11-2017 20:30

Blind auditions 5

The Voice Of Holland - Blind auditions 5

Spectaculaire muzikale zoektocht van Ali B, Waylon, Sanne Hans en Anouk naar de beste nieuwe zangstem van Nederland. Als coach scouten zij blind de talenten en leiden ze de kandidaten op voor de weg naar de finale.

10-11-2017 20:30

Blind auditions 4

The Voice Of Holland - Blind auditions 4

Spectaculaire muzikale zoektocht van Ali B, Waylon, Sanne Hans en Anouk naar de beste nieuwe zangstem van Nederland. Als coach scouten zij blind de talenten en leiden ze de kandidaten op voor de weg naar de finale.

03-11-2017 20:39

Blind auditions 3

The Voice Of Holland - Blind auditions 3

Spectaculaire muzikale zoektocht van Ali B, Waylon, Sanne Hans en Anouk naar de beste nieuwe zangstem van Nederland. Als coach scouten zij blind de talenten en leiden ze de kandidaten op voor de weg naar de finale.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Voice Of Holland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Voice Of Holland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Voice Of Holland bij The Voice Of Holland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Voice Of Holland. Heb je een uitzending van The Voice Of Holland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Voice Of Holland gemist

The Voice of Holland is een zoektocht op RTL 4, waarin gezocht wordt naar de beste stem van Nederland. In de jury nemen Nick & Simon, Jeroen van der Boom, Roel VanVelzen en Angela Groothuizen plaats, en zij coachen de talenten. Er is alleen plaats voor de allerbesten!

Uitzending gemist van The Voice Of Holland? Hier kun je alle uitzendingen van The Voice Of Holland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 166
  • Laatste uitzending op 17-02-2018 om 17:52 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord