Programma gemist?

Het zevende seizoen op van ‘The door Voice’ nadert een een zinderende ontknoping. in Vanavond wordt bekend wie zich op de van nieuwe ‘Voice of Holland’ mag met noemen. Pleun het Bierbooms, van Thijs Pot, Vinchenzo Tahapary en met Isabel Provoost nemen op tv het in van een spectaculaire eindstrijd tijdens tegen elkaar op. Nog een één keer gooien door zij alles in een de strijd om in coaches Waylon, Sanne Hans, op tv op tv Ali B. en Guus een Meeuwis, maar vooral op tv ook de naar kijkers, te imponeren op en overtuigen. Ook deze een week ligt het door lot van het de talenten namelijk weer volledig uit in handen van uit het publiek. Zij uit bepalen doormiddel van van bellen een en sms’en wie de winnaar van tijdens door ‘The voice of in Holland’ 2017 wordt. De vier finalisten worden naar op tijdens de show uit ondersteund door een aantal grote nationale op tv met en internationale artiesten. Nederlands trots Armin de een van Buuren verzorgt samen met op de in talenten een spetterende openingsact. De Zeeuwse op door Isabel zingt een duet met tijdens provinciegenoot in Paskal van BLØF. Vinchenzo bouwt samen op tv met de in Nederlandse hit-sensatie Ronnie Flex door op een feestje en laat hierbij op tv ook zijn danskunsten zien. op Thijs tijdens zingt voor het eerst met in deze een competitie een Nederlandstalig nummer, samen naar op met zijn coach Guus op tv Meeuwis. En Pleun zingt samen tijdens de met Waylon een prachtige ballad. van Ook zingen van alle talenten in een ‘golden oldie’: een succesnummer dat de ze het eerder in het programma al op een door keer ten de gehore gebracht hebben. Na deze nummers de valt één de van de het vier finalisten af. De de overige drie finalisten tijdens zingen hun nieuwe single, uit die eerder een deze van week bij Radio 538 van in primeur met zijn gegaan. De door Deense band Lukas Graham een speelt, naast de Top in 40 hit in ‘7 Years’, hun de nieuwe singel ‘You’re not there’. Jamai met is ook tijdens op de finale weer de te zien vanuit op tv de de RedRoom. Hier ontvangt in hij de finalisten van voor én uit na hun optredens en door houdt de kijkers op uit de hoogte van de door laatste nieuwtjes in op op tv social media. Na de show door gaat het hij door met in een livestream die in via de RedRoom-app tijdens en de website van in ‘The Voice’ te zien de is. Hierin het gaat hij de eerder in afgevallen liveshow talenten de een vip-area naar jamsessie houden. De uit finale van ‘The voice of Holland’ tijdens wordt door gepresenteerd door met Wendy van Dijk en tijdens Martijn Krabbé.

Halve finale. uit Met op tv nog zes talenten in de op race komt de finale op het angstvallig dichtbij. De tijdens talenten treden allemaal op één keer op, waarna het publiek een iemand van naar huis uit stemt. De overgebleven op vijf kandidaten halen hierna tijdens nog een keer in alles uit de kast om op tv van de kijker te overtuigen. Met slechts uit in vier finaleplekken valt de er na deze naar optredens nog een talent af. met Bebe Rexha, bekend van uit door het nummer 'In The Name op Of Love', doet een met tijdens gastoptreden.

De een zeven overgebleven een talenten zetten alles op naar alles om zowel het het publiek als de door coaches te overtuigen op tv van hun uit gouden keeltjes. Wie gaan er de het door naar de naar volgende liveshow? Er zijn gastoptredens door van Gavin James en een door Maan.

Muzikale zoektocht van op tv een Guus Meeuwis, Ali B, het Waylon en Sanne de Hans naar een de beste nieuwe zangstem van uit Nederland. Als coach tijdens leiden ze de de kandidaten op voor de in weg naar van de tijdens finale.

Na de tijdens eerste liveshow met zijn er nog tien deelnemers met over. Welke een talenten in weten de coaches en het het publiek live met op hun in stem te overtuigen en een krijgen deze week de door hoogste op cijfers? De Schotse singer-songwriter uit Emeli Sandé treedt op op.

Na de het zenuwslopende met ?Blind Auditions?, ?Battles? een en ?Knockouts? staan de twaalf de talenten van Team Waylon op tv (Pleun, de Yerry en van Romy), Team Sanne (Sheela, Kirsten en uit Isabel), Team op Ali B in (Dwight, Roza en Vinchenzo) en door in Team Guus (Thijs, Katell op tv en Leon) te de trappelen om de laatste in fase van hun muzikale een avontuur bij tijdens ?The voice of naar Holland? in te naar gaan. Vanaf vanavond is op bij RTL het 4 te in zien hoe zij de tijdens kijker op tv live vanuit Studio 22 met op hun naar stem proberen te het veroveren. En niet alleen tijdens de kijker, want dit jaar van hebben ook door coaches Waylon, Sanne, de Ali B op tv en Guus naar een stem tijdens de tijdens eerste vier met liveshows. De twaalf talenten worden het dit jaar door zowel van de coaches op tv als de kijkers beoordeeld. naar De kijker kan naar de talenten op tv tijdens de een eerste vier shows naar door middel van een naar rapportcijfer via de RedRoom app een beoordelen. Het gemiddelde door van tijdens deze cijfers met bepaalt voor 50 procent de beoordeling. het De door andere 50 procent op tv van de beoordeling wordt gevormd uit door het in gemiddelde van de cijfers tijdens tijdens van de coaches. De zes talenten het tijdens met gemiddeld het hoogste cijfer zijn met door naar volgende door liveshow. De andere in zes een talenten hebben nog één kans. in De door kijker bepaalt door door middel van sms op tv wie er van alsnog naar de volgende liveshow gaan. naar Van de een twee talenten met de een minste naar stemmen wordt een afscheid genomen. De eerste naar liveshow wordt op spectaculaire wijze geopend door tijdens door Kensington. Zij zingen samen met naar twee talenten het naar op nummer ?Do I door Ever?. Later in de show het trakteert de naar immens populaire band het de kijker op tv op een optreden met door de single ?Sorry?. De op band heeft in de afgelopen jaren de verschillende 3FM-awards, MTV een Awards en een Edison gewonnen. Jamai de zal van de RedRoom weer onder zijn op hoede nemen. tijdens Daar ontvangt hij op tv de talenten voor een en naar na hun optreden en naar houdt de kijkers uit op de hoogte naar van de laatste nieuwtjes een op social het media. Na de show gaat op hij door met op een livestream op die via de tijdens RedRoom-app en op de website van met ?The Voice? te zien is. met Daarin zal het hij met twee met talenten in de vip-area de jamsessies houden. De het liveshows worden het gepresenteerd door Wendy van op Dijk en Martijn door Krabbé.

Deze het week staan Waylon een en Sanne uit voor de loodzware taak in maar liefst vier naar van hun teamleden naar huis de te sturen. naar Tijdens deze laatste de krachtmeting bepalen uit de coaches met welke het toptalenten zij met op vrijdag 13 januari de met een livearena betreden. In welke drie talenten tijdens geloven het zij het meest, met wie met denken een zij de titel te tijdens gaan veroveren en welke van talenten tijdens gaan op het laatste moment op tv op tv knockout?

'The van Battles' zijn uitgevochten, de naar liveshows komen steeds dichterbij het en het de coaches hebben van ieder nog zeven talenten in van tijdens hun team. Dat is te door veel door en dus is het tijd voor een 'The een Knockouts'! In deze keiharde ronde naar staan Waylon, naar Sanne, op Ali B en tijdens Guus voor de loodzware naar taak om van meer dan de helft van hun van team het naar huis te sturen en naar te op tv bepalen met welke met toptalenten zij de met livearena betreden. een Deze week zijn de talenten de van Ali B met en de Guus aan zet om in hun coach te overtuigen dat tijdens zij één van naar de felbegeerde in plekken in de liveshows op met verdienen.

Het is door tijd voor de uit laatste battles van een dit seizoen. Coaches Waylon, uit op Sanne, Ali B van en Guus maken hun teams compleet uit en bepalen door wie ze naar meenemen naar The Knockouts. in Welke talenten bemachtigen een met plek in in de met volgende ronde en voor wie eindigt op tv het avontuur naar op het laatste de moment?

Ook deze het week worden in er weer acht battles de uitgevochten in de het ring van Sugar City. uit Waylon, met Sanne, Ali B en Guus uit komen voor soms op tv onmogelijke uit keuzes te staan. Welke talenten een verliezen het een gevecht en het welke stellen door een plek in 'The in Knockouts' veilig? met En hoe vergaat het de op talenten die op de tijdens hotseats op zitten?

'The op tv Blind Auditions? zijn achter de het naar rug en de teams zijn door gevormd. het De coaches en hun talenten een leren elkaar een beter kennen en maken zich op samen op voor van ?The Battles?. in Vanaf vanavond tijdens gaan de door 50 overgebleven talenten per team onderling van de strijd met tijdens elkaar op aan. Waylon, Sanne, uit Ali B en Guus van moeten tijdens deze uit muzikale krachtmetingen keiharde keuzes tijdens maken en de de beste talenten van selecteren. Ze op tv mogen ieder slechts van zeven talenten meenemen naar van ?The de Knockouts?. Hierbij lopen op tv de emoties zowel bij de de coaches als de talenten tijdens af en door toe hoog het op. Het zevende seizoen in van ?The voice door of Holland? door heeft al een aantal spraakmakende in talenten voortgebracht. Dwight uit Dissels blies de door coaches tijdens tijdens zijn vertolking van naar ?End of the Road? naar omver en liet ook op tv de kijker niet met ongeroerd. Zijn auditie met tijdens heeft inmiddels meer dan 1.5 een miljoen views op op tv YouTube gescoord. een Daarnaast is uit de auditie van tijdens Dwight door radiozender 100%NL genomineerd uit voor het meest de bijzondere muziekmoment het van het een jaar. Tegen wie laat coach Ali in hem battelen? Ook het tijdens de auditie van Katell liet van een onuitwisbare indruk met achter op tv bij de coaches. Ze uit heeft al een behoorlijke een staat van dienst in tijdens de op tv muziekindustrie en verpletterde de coaches op met door het Franstalige ?Formidable?. op Katell hoopt met van Guus de van finale te kunnen met halen. ?Spot-on? Kirsten ging voor door coach Sanne. Zij naar maakte indruk met uit haar eigen versie een van door 'Seven Nation Army' van The White een van Stripes. Weet zij de een coaches ook nu weer op te imponeren? Nieuwkomer Waylon naar het was tot tranen toe geroerd door door het dochtertje van naar rockster Dilana. Het de spontane in optreden van dit 2-jarige meisje van heeft in op YouTube uit al ruim 600.000 views en het de ?Blind Audition? van een haar moeder heeft van inmiddels de 1-miljoen tijdens grens het doorbroken. Ook Waylon zélf op tv schaart zich onder haar een fans het en was dan ook tijdens zeer vereerd naar dat ze hem als coach op wilde. Zal zij in hem op tijdens ?The Battles? weer op tv weten te overtuigen of de uit stelt zij hem teleur? Net als vorig naar seizoen mogen de de coaches op een weggestemd talent in van een ander team stelen. in Nieuw van dit jaar is dat ze door net zo naar vaak mogen stelen als uit ze willen, de echter mogen door ze maar één steal meenemen uit op tv naar ?The Knockouts?. Dit betekent dat de de talenten die door gestolen zijn uit nog niet tijdens direct veilig zijn. Wordt in er een uit ander gestolen, dan door ligt het talent er als uit nog naar uit. In totaal door worden er 24 battles uitgevochten, de verspreid over door drie naar afleveringen. Iedere coach eindigt met van zijn of haar zeven door uit beste talenten, die meegaan naar een ?The Knockouts?. De presentatie van van ?The Battles? is van in op handen van Martijn in Krabbé.

Met nog met maar het één 'blind audition' van te gaan is het voor met de coaches naar de laatste kans om hun van team met van vers talent de te voorzien. met Welke toppers sluiten zich op de het laatste het moment aan van bij Guus, Sanne, door Waylon of Ali het B?

Muzikale een zoektocht van Guus tijdens Meeuwis, Ali B, Waylon en naar Sanne Hans naar door in de beste nieuwe zangstem van een Nederland. Als met coach scouten zij het blind de talenten van en leiden ze op de kandidaten het op voor de de weg naar de op tv finale.

Muzikale zoektocht een van Guus tijdens Meeuwis, Ali B, Waylon en uit met Sanne Hans naar de beste naar nieuwe zangstem van op tv Nederland. Als coach op tv scouten zij in blind de talenten en op leiden van ze de kandidaten op voor de een weg een naar de van finale.

Spectaculaire muzikale op zoektocht van de Marco Borsato, Ali B, Anouk de en naar Sanne Hans naar naar de beste door nieuwe zangstem van de Nederland.

juni 2017
17-02-2017 20:39

Finale: The Voice of Holland

The Voice Of Holland - Liveshow 6 - Finale

Het zevende seizoen van ‘The Voice’ nadert een zinderende ontknoping. Vanavond wordt bekend wie zich de nieuwe ‘Voice of Holland’ mag noemen. Pleun Bierbooms, Thijs Pot, Vinchenzo Tahapary en Isabel Provoost nemen het in een spectaculaire e...

10-02-2017 20:40

Liveshow 5

The Voice Of Holland - Liveshow 5

Halve finale. Met nog zes talenten in de race komt de finale angstvallig dichtbij. De talenten treden allemaal één keer op, waarna het publiek iemand naar huis stemt. De overgebleven vijf kandidaten halen hierna nog een keer alles uit de ka...

03-02-2017 20:40

Liveshow 4

The Voice Of Holland - Liveshow 4

De zeven overgebleven talenten zetten alles op alles om zowel het publiek als de coaches te overtuigen van hun gouden keeltjes. Wie gaan er door naar de volgende liveshow? Er zijn gastoptredens van Gavin James en Maan.

27-01-2017 20:40

Liveshow 3

The Voice Of Holland - Liveshow 3

Muzikale zoektocht van Guus Meeuwis, Ali B, Waylon en Sanne Hans naar de beste nieuwe zangstem van Nederland. Als coach leiden ze de kandidaten op voor de weg naar de finale.

20-01-2017 20:39

Liveshow 2

The Voice Of Holland - Liveshow 2

Na de eerste liveshow zijn er nog tien deelnemers over. Welke talenten weten de coaches en het publiek live met hun stem te overtuigen en krijgen deze week de hoogste cijfers? De Schotse singer-songwriter Emeli Sandé treedt op.

13-01-2017 20:39

Liveshow 1

The Voice Of Holland - Liveshow 1

Na de zenuwslopende ?Blind Auditions?, ?Battles? en ?Knockouts? staan de twaalf talenten van Team Waylon (Pleun, Yerry en Romy), Team Sanne (Sheela, Kirsten en Isabel), Team Ali B (Dwight, Roza en Vinchenzo) en Team Guus (Thijs, Katell en L...

06-01-2017 20:30

The knockouts 2

The Voice Of Holland - The knockouts 2

Deze week staan Waylon en Sanne voor de loodzware taak maar liefst vier van hun teamleden naar huis te sturen. Tijdens deze laatste krachtmeting bepalen de coaches met welke toptalenten zij op vrijdag 13 januari de livearena betreden. In we...

23-12-2016 20:30

The knockouts 1

The Voice Of Holland - The knockouts 1

'The Battles' zijn uitgevochten, de liveshows komen steeds dichterbij en de coaches hebben ieder nog zeven talenten in hun team. Dat is te veel en dus is het tijd voor 'The Knockouts'! In deze keiharde ronde staan Waylon, Sanne, Ali B en Gu...

16-12-2016 20:30

The battles 3

The Voice Of Holland - The battles 3

Het is tijd voor de laatste battles van dit seizoen. Coaches Waylon, Sanne, Ali B en Guus maken hun teams compleet en bepalen wie ze meenemen naar The Knockouts. Welke talenten bemachtigen een plek in de volgende ronde en voor wie eindigt h...

09-12-2016 20:30

The battles 2

The Voice Of Holland - The battles 2

Ook deze week worden er weer acht battles uitgevochten in de ring van Sugar City. Waylon, Sanne, Ali B en Guus komen voor soms onmogelijke keuzes te staan. Welke talenten verliezen het gevecht en welke stellen een plek in 'The Knockouts' ve...

02-12-2016 20:40

The battles 1

The Voice Of Holland - The battles 1

'The Blind Auditions? zijn achter de rug en de teams zijn gevormd. De coaches en hun talenten leren elkaar beter kennen en maken zich samen op voor ?The Battles?. Vanaf vanavond gaan de 50 overgebleven talenten per team onderling de strijd ...

25-11-2016 20:30

Blind auditions 6

The Voice Of Holland - Blind auditions 6

Met nog maar één 'blind audition' te gaan is het voor de coaches de laatste kans om hun team van vers talent te voorzien. Welke toppers sluiten zich op het laatste moment aan bij Guus, Sanne, Waylon of Ali B?

28-10-2016 20:33

Blind auditions 2

The Voice Of Holland - Blind auditions 2

Muzikale zoektocht van Guus Meeuwis, Ali B, Waylon en Sanne Hans naar de beste nieuwe zangstem van Nederland. Als coach scouten zij blind de talenten en leiden ze de kandidaten op voor de weg naar de finale.

21-10-2016 20:39

Blind auditions 1

The Voice Of Holland - Blind auditions 1

Muzikale zoektocht van Guus Meeuwis, Ali B, Waylon en Sanne Hans naar de beste nieuwe zangstem van Nederland. Als coach scouten zij blind de talenten en leiden ze de kandidaten op voor de weg naar de finale.

29-01-2016 20:38

Liveshow finale

The Voice Of Holland - Liveshow finale

Spectaculaire muzikale zoektocht van Marco Borsato, Ali B, Anouk en Sanne Hans naar de beste nieuwe zangstem van Nederland.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Voice Of Holland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Voice Of Holland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Voice Of Holland bij The Voice Of Holland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Voice Of Holland. Heb je een uitzending van The Voice Of Holland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Voice Of Holland gemist

The Voice of Holland is een zoektocht op RTL 4, waarin gezocht wordt naar de beste stem van Nederland. In de jury nemen Nick & Simon, Jeroen van der Boom, Roel VanVelzen en Angela Groothuizen plaats, en zij coachen de talenten. Er is alleen plaats voor de allerbesten!

Uitzending gemist van The Voice Of Holland? Hier kun je alle uitzendingen van The Voice Of Holland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 149
  • Laatste uitzending op 18-02-2017 om 18:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord