Programma gemist?

Vanavond de is de finale van door het uit achtste seizoen van The Voice met of Holland, de zoektocht met in naar de beste nieuwe zangstem van een uit Nederland. De vier overgebleven talenten zijn tijdens door Jim van der Zee, Demi in van met Wijngaarden, Nienke Wijnhoven en Samantha uit Steenwijk. De door coaches Ali B, Waylon, Sanne op tv Hans en uit Anouk hebben de talenten blind naar naar gescout en vervolgens ondersteund op weg op op naar de finale. Als gastoptreden op tv is er deze op tv week niemand minder op dan Anne-Marie Nicholson, onder de andere bekend van de de de hits Rockabye en Ciao Adios. In het in zicht van de door haven vielen vorige een week Tjindjara door Metschendorp en van Kimberly Maasdamme af. Met het in vertrek op tv van Kimberly een zijn alle pupillen van naar Waylon, vorig het jaar nog de winnende coach, afgevallen. een een Haar vertrek viel van veel kijkers op van sociale media zwaar. het Kimberley gold als een van de door op tv topfavorieten. Ook coach op Anouk was niet te spreken met over haar exit. "Dit de op tv krijg je als wij in geen punten op tv geven", reageerde ze. "Het uit is een idioot in volk dat stemt. Dit het is ook waarom door het volk met nooit het songfestivalliedje moet kiezen." Anouk met begint op tv de finale van het de RTL-talentenjacht met twee op pupillen: uit Nienke en Jim. Samantha zit in naar uit het team van Miss Montreal op tv en Demi wordt het gecoacht door met Ali B.

In de derde naar liveshow strijden de de tijdens zes overgebleven talenten van voor de felbegeerde vier plekken op in de op tv finale.

De de negen overgebleven talenten strijden voor met slechts met zes plekken in in de halve finale. Gastartiesten zijn het Nothing But van Thieves op en Ronnie Flex ft. met Maan.

Na weken van het tranen, op tv zenuwen en strijd, bereikt een de spanning op nu zijn hoogtepunt: de op liveshows door van The Voice of Holland gaan een van start. Twaalf op tv op tv talenten hebben een plek uit weten te de veroveren in de felbegeerde een liveshows. Het belooft uit een muzikaal spektakel te een worden. Drie talenten moeten op na de eerste op tv met liveshow alweer het podium verlaten. op tv Slechts uit negen van hen zullen de dus de tijdens tweede liveshow bereiken, dat betekent een een muzikale slachting. Het tijdens in lot van de talenten ligt van in de het handen van de coaches een en van in de thuiscoaches. in Wie is safe uit en wie belandt in van de dangerzone? Er zijn tijdens slechts vier door plekken te vergeven met in die allesbeslissende finale op uit de 16 februari. De coaches geven een cijfer, met maar ook de van mensen thuis op tv kunnen hun cijfer het geven via uit de RedRoom App. Zij bepalen het daardoor mee naar over het naar lot van uit de talenten. De punten tijdens samen bepalen wie de er safe is van en wie er in de in dangerzone eindigt. Van op de duizenden op tv aanmeldingen hebben slechts twaalf talenten door de afvalrace overleefd. tijdens Het team een van Waylon op bestaat uit naar Kimberly, Marchiano en Silayio. Coach het Sanne start de liveshows uit met singer/songwriter het Aïrto, David van op Rooij en van Samantha Steenwijk. Ali op tv B gaat het de laatste fase van naar The Voice in met Demi naar van Wijngaarden, met Tjindjara met en Ronald Klungel. De de talenten waarmee Anouk gaat een proberen de finale in te naar bereiken zijn Gideon Luciana, door Jim van der Zee op tv en in de Limburgse Nienke naar Wijnhoven.

De ring is een schoongeveegd na in de keiharde battles. Nu van komt het erop een aan: wie met mag mee uit naar die felbegeerde liveshows? Het naar is tijd het voor The de knockouts! Coaches Ali een en Sanne zijn naar aan zet. Het belooft een in in pittige strijd te worden, waarbij de onmogelijke keuzes het moeten worden gemaakt. Want per naar team van gaan er slechts drie talenten uit naar door naar de naar liveshows. Dat betekent naar dat meer dan de met helft van de talenten zal de afvallen. Na ieder een optreden de bepaalt de coach of het de talent een op een van de stoelen een mag plaatsnemen. En met wie op er dan eventueel plaats moet het maken. Maar uit ze kunnen ook iemand een helemaal geen stoel met met geven. De spanningen lopen hoog op. een Er wordt gedanst, naar maar ook tijdens gehuild. van Het is alles of tijdens niets.

Na op de keiharde uit Battles komt het er voor de met overgebleven naar deelnemers aan The van Voice of Holland tijdens nu op aan in op The Knockouts: met wie mag mee naar die naar felbegeerde door liveshows? Coaches Waylon een en Anouk in trappen af. Het belooft van een pittige strijd te worden, door waarbij onmogelijke met keuzes moeten op worden gemaakt. Per team het gaan er slechts tijdens drie talenten door de naar de liveshows. Dat naar de betekent dat meer dan de helft de van een de talenten zal afvallen. Na tijdens ieder optreden van bepaalt de in coach of het van talent op op tv één van de op tv stoelen mag plaatsnemen. naar En wie er dan eventueel door plaats moet maken. Maar de ze kunnen ook tijdens iemand helemaal in geen stoel geven... De door spanningen het lopen hoog op. het Er wordt gedanst, maar ook met gehuild. Het is in alles naar of niets.

Het op tv is tijd voor tijdens de laatste door 'Battles'. Welke talenten weten hun in coach in te overtuigen en een op plek in 'The Knockouts' met te naar bemachtigen? En zijn tijdens de talenten op de hotseats veilig door of moeten zij het hun van plek op het laatste de moment aan iemand anders tijdens op tv afstaan? Het belooft het ook deze week weer een muzikale door en pittige een strijd te de worden.

Spectaculaire muzikale zoektocht een van Ali B, tijdens op tv Waylon, Sanne Hans en Anouk van naar de van beste nieuwe zangstem van Nederland. een Als coach scouten een zij naar blind de talenten en leiden van ze de de kandidaten op voor door de door weg naar de door finale.

Spectaculaire muzikale door zoektocht van op Ali B, Waylon, Sanne in Hans en Anouk op tv naar uit de beste nieuwe zangstem van Nederland. op tv Als coach scouten op tv zij blind door de talenten op tv en leiden ze de kandidaten het op uit voor de in weg naar de op tv finale.

'The naar Blind Auditions' zitten erop, de de tranen zijn gedroogd op tv en de door messen met worden geslepen voor 'The Battles' uit in het het achtste seizoen van The van voice of Holland. tijdens En de messen zijn het op tv scherp, vlijmscherp dit op tv seizoen. Er zijn op tv tranen, onverwachte keuzes en er gebeurt de iets dat uit nog het nooit eerder is gebeurd in de tijdens eerdere seizoenen van een door The voice of Holland. De strijd in van de ring barst een in in alle hevigheid los. de De coaches zitten er bovenop naar op tv en al tijdens op tv de repetities zijn op tv ze genadeloos. Het is op niet alleen een heet in de ring, uit ook het vuur tussen de de van coaches laait op. De muzikaliteit naar viert hoogtij en de uit coaches naar moeten harde keuzes tijdens maken tussen de sterke de vocalisten. Het belooft de een muzikale en pittige uit strijd te door worden. In vier Battle-afleveringen een worden de teams gehalveerd van en naar ook dit seizoen hebben de op tv coaches op de mogelijkheid een talent door van een de ander team met te stelen. De het steal kan meerdere een keren ingezet worden, dus de talenten op tv op op de stealseats zijn pas zeker de van naar een ticket naar in 'The Knockouts' als de laatste naar battle een is gestreden. De presentatie van op tv 'The naar Battles' is in handen van van Martijn het Krabbé.

Spectaculaire met muzikale zoektocht van in Ali B, door Waylon, Sanne Hans van en Anouk naar de beste nieuwe in op tv zangstem van Nederland. Als een coach scouten zij blind naar de talenten op en leiden ze de tijdens kandidaten op voor het de weg naar de op uit finale.

Spectaculaire uit muzikale zoektocht van Ali B, het op Waylon, Sanne Hans en Anouk naar in de beste met nieuwe zangstem van tijdens Nederland. Als coach scouten door zij blind tijdens de talenten op tv en leiden ze door de kandidaten op voor met de een weg naar de op finale.

Spectaculaire muzikale zoektocht naar van Ali B, door Waylon, Sanne door Hans en van Anouk naar de beste nieuwe tijdens door zangstem van Nederland. Als coach scouten met met zij blind de uit talenten en leiden ze de het kandidaten naar op voor de weg tijdens naar de op tv finale.

Spectaculaire van muzikale zoektocht van Ali B, naar Waylon, uit Sanne Hans en de Anouk naar met de beste nieuwe naar zangstem van Nederland. door Als coach scouten zij blind door de talenten en leiden uit ze het de kandidaten op de voor de weg een naar de op tv finale.

Spectaculaire muzikale op tv zoektocht van een Ali B, Waylon, Sanne Hans op tv en Anouk de naar de beste door nieuwe een zangstem van Nederland. Als coach met scouten zij blind uit de talenten en leiden op het ze de kandidaten op voor uit de weg naar de met met finale.

juli 2018
16-02-2018 20:38

Finale: The Voice of Holland

The Voice Of Holland - Finale: The Voice of Holland

Vanavond is de finale van het achtste seizoen van The Voice of Holland, de zoektocht naar de beste nieuwe zangstem van Nederland. De vier overgebleven talenten zijn Jim van der Zee, Demi van Wijngaarden, Nienke Wijnhoven en Samantha Steenwi...

09-02-2018 20:38

Liveshow 3

The Voice Of Holland - Liveshow 3

In de derde liveshow strijden de zes overgebleven talenten voor de felbegeerde vier plekken in de finale.

02-02-2018 20:38

Liveshow 2

The Voice Of Holland - Liveshow 2

De negen overgebleven talenten strijden voor slechts zes plekken in de halve finale. Gastartiesten zijn Nothing But Thieves en Ronnie Flex ft. Maan.

26-01-2018 20:39

Start: Liveshows The Voice of Holland

The Voice Of Holland - Start: Liveshows The Voice of Holland

Na weken van tranen, zenuwen en strijd, bereikt de spanning nu zijn hoogtepunt: de liveshows van The Voice of Holland gaan van start. Twaalf talenten hebben een plek weten te veroveren in de felbegeerde liveshows. Het belooft een muzikaal s...

19-01-2018 20:33

The knockouts 2

The Voice Of Holland - The knockouts 2

De ring is schoongeveegd na de keiharde battles. Nu komt het erop aan: wie mag mee naar die felbegeerde liveshows? Het is tijd voor The knockouts! Coaches Ali en Sanne zijn aan zet. Het belooft een pittige strijd te worden, waarbij onmogeli...

12-01-2018 20:32

Start: 'The Knockouts' in The Voice of Holland

The Voice Of Holland - Start: 'The Knockouts' in The Voice of Holland

Na de keiharde Battles komt het er voor de overgebleven deelnemers aan The Voice of Holland nu op aan in The Knockouts: wie mag mee naar die felbegeerde liveshows? Coaches Waylon en Anouk trappen af. Het belooft een pittige strijd te word...

05-01-2018 20:31

The battles 4

The Voice Of Holland - The battles 4

Het is tijd voor de laatste 'Battles'. Welke talenten weten hun coach te overtuigen en een plek in 'The Knockouts' te bemachtigen? En zijn de talenten op de hotseats veilig of moeten zij hun plek op het laatste moment aan iemand anders afst...

22-12-2017 20:32

The battles 3

The Voice Of Holland - The battles 3

Spectaculaire muzikale zoektocht van Ali B, Waylon, Sanne Hans en Anouk naar de beste nieuwe zangstem van Nederland. Als coach scouten zij blind de talenten en leiden ze de kandidaten op voor de weg naar de finale.

15-12-2017 20:32

The battles 2

The Voice Of Holland - The battles 2

Spectaculaire muzikale zoektocht van Ali B, Waylon, Sanne Hans en Anouk naar de beste nieuwe zangstem van Nederland. Als coach scouten zij blind de talenten en leiden ze de kandidaten op voor de weg naar de finale.

08-12-2017 20:30

The voice of Holland: The Battles van start

The Voice Of Holland - The voice of Holland: The Battles van start

'The Blind Auditions' zitten erop, de tranen zijn gedroogd en de messen worden geslepen voor 'The Battles' in het achtste seizoen van The voice of Holland. En de messen zijn scherp, vlijmscherp dit seizoen. Er zijn tranen, onverwachte keuze...

01-12-2017 20:30

Blind auditions 7

The Voice Of Holland - Blind auditions 7

Spectaculaire muzikale zoektocht van Ali B, Waylon, Sanne Hans en Anouk naar de beste nieuwe zangstem van Nederland. Als coach scouten zij blind de talenten en leiden ze de kandidaten op voor de weg naar de finale.

24-11-2017 20:37

Blind auditions 6

The Voice Of Holland - Blind auditions 6

Spectaculaire muzikale zoektocht van Ali B, Waylon, Sanne Hans en Anouk naar de beste nieuwe zangstem van Nederland. Als coach scouten zij blind de talenten en leiden ze de kandidaten op voor de weg naar de finale.

17-11-2017 20:30

Blind auditions 5

The Voice Of Holland - Blind auditions 5

Spectaculaire muzikale zoektocht van Ali B, Waylon, Sanne Hans en Anouk naar de beste nieuwe zangstem van Nederland. Als coach scouten zij blind de talenten en leiden ze de kandidaten op voor de weg naar de finale.

10-11-2017 20:30

Blind auditions 4

The Voice Of Holland - Blind auditions 4

Spectaculaire muzikale zoektocht van Ali B, Waylon, Sanne Hans en Anouk naar de beste nieuwe zangstem van Nederland. Als coach scouten zij blind de talenten en leiden ze de kandidaten op voor de weg naar de finale.

03-11-2017 20:39

Blind auditions 3

The Voice Of Holland - Blind auditions 3

Spectaculaire muzikale zoektocht van Ali B, Waylon, Sanne Hans en Anouk naar de beste nieuwe zangstem van Nederland. Als coach scouten zij blind de talenten en leiden ze de kandidaten op voor de weg naar de finale.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Voice Of Holland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Voice Of Holland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Voice Of Holland bij The Voice Of Holland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Voice Of Holland. Heb je een uitzending van The Voice Of Holland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Voice Of Holland gemist

The Voice of Holland is een zoektocht op RTL 4, waarin gezocht wordt naar de beste stem van Nederland. In de jury nemen Nick & Simon, Jeroen van der Boom, Roel VanVelzen en Angela Groothuizen plaats, en zij coachen de talenten. Er is alleen plaats voor de allerbesten!

Uitzending gemist van The Voice Of Holland? Hier kun je alle uitzendingen van The Voice Of Holland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 166
  • Laatste uitzending op 17-02-2018 om 17:52 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord