Programma gemist?

Spectaculaire muzikale zoektocht door van coaches uit Ali B, Waylon, door Anouk en Lil een Kleine naar op de beste nieuwe zangstem naar van Nederland. naar Nieuw dit seizoen naar is dat er ook op bandjes met meedoen in de op tv strijd.

Met Lil een Kleine als nieuw met gezicht in The van voice of Holland is de de coach-samenstelling meer van divers en tijdens de strijd tussen de een coaches van verrassender dan Nederland uit ooit gezien heeft. Nieuw van dit seizoen is door dat er van ook bandjes meestrijden om de van felbegeerde titel. Vanaf de vanavond kleuren de naar door vrijdagavonden weer 'Voice'-rood bij RTL in 4 en uit barst de op muzikale strijd los. De onderlinge competitie uit tussen tijdens de coaches is uit dit jaar wederom op tv heftig. Lil Kleine naar brengt naast een naar flinke dosis enthousiasme en tijdens humor ook een lading aan op kennis, gouden platen, naar nummer 1-hits naar en ervaring op een het gebied van met hiphop in mee. Met zijn laatste nummer 1-hit op 'Verleden op Tijd' verbrak Lil Kleine uit samen met Frenna het uit op tv Nederlandse Spotify record voor de meeste op tv streams door in 24 op tv uur. Dit betekent dat het de niet uit meer zo vanzelfsprekend op is dat al in het raptalent voor de langstzittende in coach, de Ali B, kiest. De rapper van en succesvolle artiestenmanager het barst van de naar positieve de energie en haalt veel een talent binnen van met zijn vlotte uit babbel en unieke verleidingsskills, naar maar wacht nog steeds op in zijn in eerste overwinning. De grote op tv winnares van vorig seizoen, door Anouk, wil niets door de liever dan haar titel prolongeren uit en in door de zoektocht naar van talent is zij op nog altijd even kritisch en tijdens op eerlijk. Waylon, die twee jaar op tv geleden wist van te winnen, had het vorig jaar geen het talent meer over in de uit op tv finale. Dit jaar is hij in erop gebrand daar verandering met in te brengen. van In zeven de afleveringen met Blind Auditions de stellen het de coaches hun teams samen het die in de de daaropvolgende uit Battles gehalveerd worden. met In The Knockouts op tv bepalen de coaches met met welke in drie talenten zij de liveshows van in het gaan. De presentatie ligt dit seizoen op in de in vertrouwde handen van Martijn van Krabbé de en Wendy op tv van Dijk. De op winnaar van The voice of Holland uit wint dit jaar in naast van een platencontract ook nog op tv eens 50.000 euro en op mag naar een clip opnemen in de Zuid-Afrika.

Vanavond is met de finale van van het een achtste seizoen van The Voice in of op Holland, de zoektocht van naar de beste nieuwe zangstem de van een Nederland. De vier met overgebleven talenten zijn Jim van der op tv Zee, op tv Demi van Wijngaarden, Nienke Wijnhoven naar met en Samantha Steenwijk. De coaches Ali B, een Waylon, Sanne Hans het op tv en Anouk hebben in de talenten blind gescout met en vervolgens ondersteund op op weg naar met de finale. Als gastoptreden is door er deze de week niemand minder dan Anne-Marie met Nicholson, onder andere op tv bekend de van de hits Rockabye en naar Ciao de Adios. In het zicht van door de haven vielen vorige tijdens een week Tjindjara Metschendorp en Kimberly Maasdamme in van af. Met het vertrek tijdens van Kimberly zijn alle op tv pupillen op tv van Waylon, vorig jaar nog de de met winnende coach, afgevallen. Haar vertrek uit viel uit veel kijkers op sociale uit media zwaar. Kimberley gold tijdens als een van de het tijdens topfavorieten. Ook coach Anouk was naar niet te spreken over tijdens in haar exit. "Dit krijg op tv je als wij naar geen punten geven", reageerde ze. door "Het is op tv een idioot op volk dat stemt. Dit is op tv ook waarom een het volk tijdens nooit het songfestivalliedje moet kiezen." Anouk naar begint door de finale van van de RTL-talentenjacht met met twee pupillen: Nienke het en Jim. van Samantha zit in tijdens het team van Miss Montreal uit en Demi wordt gecoacht tijdens door tijdens Ali B.

In op de derde een liveshow strijden de zes overgebleven talenten uit naar voor de felbegeerde in vier plekken in met de finale.

De negen overgebleven van talenten strijden op tv voor slechts tijdens zes plekken in een de halve naar finale. Gastartiesten zijn Nothing But op tv Thieves en de Ronnie Flex ft. een Maan.

Na het weken van tranen, in zenuwen en strijd, door bereikt de spanning nu op zijn hoogtepunt: naar de liveshows van The tijdens Voice of Holland uit gaan in van start. Twaalf talenten hebben een met naar plek weten te veroveren in de op felbegeerde liveshows. het Het belooft een door muzikaal spektakel te worden. op tv Drie talenten moeten naar uit na de eerste liveshow door alweer het podium verlaten. Slechts het van negen van hen zullen dus uit de tweede door liveshow bereiken, dat betekent een een muzikale in slachting. Het lot op tv van de talenten ligt in in de naar handen van het de coaches en van een de thuiscoaches. Wie is de safe en wie belandt naar in met de dangerzone? Er zijn slechts in in vier plekken te uit vergeven in die allesbeslissende finale op het een 16 februari. De coaches geven een uit cijfer, in maar ook de de mensen thuis kunnen hun in cijfer geven door via de RedRoom App. Zij bepalen uit daardoor mee naar over het naar lot van de talenten. in De punten een samen bepalen wie er in safe uit is en wie er in de uit dangerzone eindigt. Van het de duizenden aanmeldingen een hebben slechts twaalf talenten van de afvalrace op overleefd. Het team van door Waylon bestaat naar uit naar Kimberly, Marchiano en op Silayio. Coach Sanne start het de liveshows met singer/songwriter Aïrto, met David van Rooij op en van Samantha Steenwijk. tijdens Ali B gaat de laatste van fase van The naar Voice in met een Demi van Wijngaarden, Tjindjara naar en door Ronald Klungel. De op tv talenten waarmee Anouk gaat proberen tijdens de finale met te bereiken zijn Gideon met Luciana, Jim van naar der Zee en naar de een Limburgse Nienke tijdens Wijnhoven.

De door ring is schoongeveegd na van de keiharde tijdens battles. Nu komt door het erop aan: wie op tv mag tijdens mee naar die felbegeerde liveshows? Het uit is met tijd voor het The knockouts! Coaches Ali en het Sanne zijn het aan zet. Het belooft tijdens een met pittige strijd te worden, waarbij onmogelijke naar met keuzes moeten worden gemaakt. Want per de team naar gaan er met slechts drie talenten door naar met de liveshows. Dat betekent uit naar dat meer dan de door helft van de talenten zal naar afvallen. Na naar ieder optreden bepaalt door de coach of het naar talent op tijdens een van de de stoelen mag door plaatsnemen. En wie er dan op eventueel plaats tijdens moet maken. Maar tijdens ze kunnen ook met iemand een helemaal geen stoel geven. De spanningen op tv lopen hoog tijdens op. Er het wordt gedanst, maar ook gehuild. tijdens Het is naar alles tijdens of niets.

Na tijdens de keiharde Battles komt naar het er voor in de overgebleven deelnemers tijdens aan een The Voice of een Holland nu op aan in The uit Knockouts: van wie mag mee naar die in felbegeerde naar liveshows? Coaches Waylon en Anouk in trappen naar af. Het uit belooft een pittige strijd te worden, het waarbij onmogelijke het keuzes moeten worden gemaakt. naar in Per team gaan van er slechts drie talenten van door naar de liveshows. Dat het betekent dat meer op tv dan de in helft van de door talenten zal afvallen. Na op ieder optreden naar bepaalt de coach of van het talent op de één op tv van de stoelen mag plaatsnemen. een in En wie er dan eventueel plaats uit moet maken. Maar door ze naar kunnen ook iemand helemaal geen het stoel geven... De door spanningen lopen in hoog op. Er wordt uit gedanst, door maar ook naar gehuild. Het is alles of uit niets.

Het is tijd op een voor de laatste 'Battles'. Welke talenten op tv van weten hun coach met te overtuigen en een de plek in de 'The Knockouts' te bemachtigen? En een zijn de talenten naar op de hotseats veilig het of naar moeten zij op hun plek op het laatste moment in op tv aan iemand anders afstaan? Het op belooft de ook deze week weer een muzikale van en pittige strijd de te op tv worden.

Spectaculaire op tv muzikale zoektocht met van Ali B, Waylon, Sanne Hans door en de Anouk naar uit de beste nieuwe van zangstem van Nederland. het Als coach scouten zij van blind de talenten en tijdens leiden ze een de kandidaten de op voor de de weg naar de uit finale.

Spectaculaire uit muzikale zoektocht van op tv Ali B, Waylon, Sanne op tv Hans en Anouk het naar de beste nieuwe tijdens zangstem op van Nederland. Als coach van scouten zij blind de met talenten en leiden een ze de de kandidaten op voor de een weg naar naar de op finale.

'The Blind Auditions' uit op tv zitten erop, de tranen zijn gedroogd het tijdens en de messen worden geslepen voor van 'The Battles' naar in het in achtste seizoen een van The voice of Holland. En een de messen naar zijn scherp, van vlijmscherp dit seizoen. Er het zijn uit tranen, onverwachte keuzes door en er gebeurt iets dat nog tijdens nooit op tv eerder is gebeurd in tijdens de eerdere seizoenen op van The in voice of Holland. De strijd in met op tv de ring barst in alle naar hevigheid los. de De coaches zitten er met bovenop het en al tijdens de repetities in zijn ze genadeloos. Het op is uit niet alleen heet in door de ring, ook het op vuur een tussen de op tv coaches laait op. naar De muzikaliteit viert hoogtij de en de door coaches moeten harde keuzes maken tussen door de sterke op tv vocalisten. het Het belooft een muzikale op en pittige strijd te in worden. In vier Battle-afleveringen op worden de teams gehalveerd van een en ook dit seizoen hebben de naar naar coaches de mogelijkheid een talent door van een ander team van te stelen. De tijdens naar steal kan meerdere keren ingezet het worden, het dus de talenten op tijdens de stealseats zijn pas zeker uit van een uit ticket de naar 'The Knockouts' als door de laatste battle is gestreden. De door presentatie tijdens van 'The Battles' van is in handen naar van Martijn naar Krabbé.

Spectaculaire in muzikale zoektocht van Ali met B, op Waylon, Sanne Hans en Anouk naar op tv de op beste nieuwe zangstem door van Nederland. Als van coach scouten zij blind de tijdens door talenten en leiden de ze de kandidaten op voor de uit in weg naar de uit finale.

Spectaculaire muzikale in zoektocht van Ali van B, uit Waylon, Sanne Hans door en Anouk naar de beste een nieuwe op tv zangstem van Nederland. Als door coach scouten uit zij blind de talenten naar en leiden ze de van kandidaten op voor de op het weg naar de uit finale.

Spectaculaire een muzikale zoektocht van Ali B, van Waylon, Sanne Hans door en naar Anouk naar de beste nieuwe naar zangstem tijdens van Nederland. Als coach uit scouten zij blind in de talenten een en leiden door ze de kandidaten op op voor de weg naar naar de de finale.

november 2018
09-11-2018 20:33

Blind auditions 2

The Voice Of Holland - Blind auditions 2

Spectaculaire muzikale zoektocht van coaches Ali B, Waylon, Anouk en Lil Kleine naar de beste nieuwe zangstem van Nederland. Nieuw dit seizoen is dat er ook bandjes meedoen in de strijd.

02-11-2018 20:30

Nieuw: The Voice of Holland 2018

The Voice Of Holland - Nieuw: The Voice of Holland 2018

Met Lil Kleine als nieuw gezicht in The voice of Holland is de coach-samenstelling meer divers en de strijd tussen de coaches verrassender dan Nederland ooit gezien heeft. Nieuw dit seizoen is dat er ook bandjes meestrijden om de felbegeerd...

16-02-2018 20:38

Finale: The Voice of Holland

The Voice Of Holland - Finale: The Voice of Holland

Vanavond is de finale van het achtste seizoen van The Voice of Holland, de zoektocht naar de beste nieuwe zangstem van Nederland. De vier overgebleven talenten zijn Jim van der Zee, Demi van Wijngaarden, Nienke Wijnhoven en Samantha Steenwi...

09-02-2018 20:38

Liveshow 3

The Voice Of Holland - Liveshow 3

In de derde liveshow strijden de zes overgebleven talenten voor de felbegeerde vier plekken in de finale.

02-02-2018 20:38

Liveshow 2

The Voice Of Holland - Liveshow 2

De negen overgebleven talenten strijden voor slechts zes plekken in de halve finale. Gastartiesten zijn Nothing But Thieves en Ronnie Flex ft. Maan.

26-01-2018 20:39

Start: Liveshows The Voice of Holland

The Voice Of Holland - Start: Liveshows The Voice of Holland

Na weken van tranen, zenuwen en strijd, bereikt de spanning nu zijn hoogtepunt: de liveshows van The Voice of Holland gaan van start. Twaalf talenten hebben een plek weten te veroveren in de felbegeerde liveshows. Het belooft een muzikaal s...

19-01-2018 20:33

The knockouts 2

The Voice Of Holland - The knockouts 2

De ring is schoongeveegd na de keiharde battles. Nu komt het erop aan: wie mag mee naar die felbegeerde liveshows? Het is tijd voor The knockouts! Coaches Ali en Sanne zijn aan zet. Het belooft een pittige strijd te worden, waarbij onmogeli...

12-01-2018 20:32

Start: 'The Knockouts' in The Voice of Holland

The Voice Of Holland - Start: 'The Knockouts' in The Voice of Holland

Na de keiharde Battles komt het er voor de overgebleven deelnemers aan The Voice of Holland nu op aan in The Knockouts: wie mag mee naar die felbegeerde liveshows? Coaches Waylon en Anouk trappen af. Het belooft een pittige strijd te word...

05-01-2018 20:31

The battles 4

The Voice Of Holland - The battles 4

Het is tijd voor de laatste 'Battles'. Welke talenten weten hun coach te overtuigen en een plek in 'The Knockouts' te bemachtigen? En zijn de talenten op de hotseats veilig of moeten zij hun plek op het laatste moment aan iemand anders afst...

22-12-2017 20:32

The battles 3

The Voice Of Holland - The battles 3

Spectaculaire muzikale zoektocht van Ali B, Waylon, Sanne Hans en Anouk naar de beste nieuwe zangstem van Nederland. Als coach scouten zij blind de talenten en leiden ze de kandidaten op voor de weg naar de finale.

15-12-2017 20:32

The battles 2

The Voice Of Holland - The battles 2

Spectaculaire muzikale zoektocht van Ali B, Waylon, Sanne Hans en Anouk naar de beste nieuwe zangstem van Nederland. Als coach scouten zij blind de talenten en leiden ze de kandidaten op voor de weg naar de finale.

08-12-2017 20:30

The voice of Holland: The Battles van start

The Voice Of Holland - The voice of Holland: The Battles van start

'The Blind Auditions' zitten erop, de tranen zijn gedroogd en de messen worden geslepen voor 'The Battles' in het achtste seizoen van The voice of Holland. En de messen zijn scherp, vlijmscherp dit seizoen. Er zijn tranen, onverwachte keuze...

01-12-2017 20:30

Blind auditions 7

The Voice Of Holland - Blind auditions 7

Spectaculaire muzikale zoektocht van Ali B, Waylon, Sanne Hans en Anouk naar de beste nieuwe zangstem van Nederland. Als coach scouten zij blind de talenten en leiden ze de kandidaten op voor de weg naar de finale.

24-11-2017 20:37

Blind auditions 6

The Voice Of Holland - Blind auditions 6

Spectaculaire muzikale zoektocht van Ali B, Waylon, Sanne Hans en Anouk naar de beste nieuwe zangstem van Nederland. Als coach scouten zij blind de talenten en leiden ze de kandidaten op voor de weg naar de finale.

17-11-2017 20:30

Blind auditions 5

The Voice Of Holland - Blind auditions 5

Spectaculaire muzikale zoektocht van Ali B, Waylon, Sanne Hans en Anouk naar de beste nieuwe zangstem van Nederland. Als coach scouten zij blind de talenten en leiden ze de kandidaten op voor de weg naar de finale.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Voice Of Holland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Voice Of Holland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Voice Of Holland bij The Voice Of Holland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Voice Of Holland. Heb je een uitzending van The Voice Of Holland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Voice Of Holland gemist

The Voice of Holland is een zoektocht op RTL 4, waarin gezocht wordt naar de beste stem van Nederland. In de jury nemen Nick & Simon, Jeroen van der Boom, Roel VanVelzen en Angela Groothuizen plaats, en zij coachen de talenten. Er is alleen plaats voor de allerbesten!

Uitzending gemist van The Voice Of Holland? Hier kun je alle uitzendingen van The Voice Of Holland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 168
  • Laatste uitzending op 10-11-2018 om 17:58 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord