Programma gemist?

Het zevende seizoen het van ‘The Voice’ het nadert met een zinderende ontknoping. een Vanavond wordt op tv bekend wie zich de een nieuwe ‘Voice of het Holland’ mag van noemen. Pleun Bierbooms, Thijs Pot, op Vinchenzo Tahapary op tv en Isabel Provoost nemen door het in de een spectaculaire eindstrijd tegen elkaar een op tv op. Nog één een keer gooien zij alles in door de strijd om de coaches uit Waylon, Sanne Hans, Ali B. en een Guus het Meeuwis, maar uit vooral ook de kijkers, te door imponeren en op overtuigen. Ook met deze week ligt het lot het van de talenten namelijk de de weer volledig in handen van door het het publiek. Zij bepalen doormiddel van bellen naar en sms’en tijdens wie de winnaar door van ‘The de voice of Holland’ het 2017 wordt. De vier finalisten worden in tijdens de show het ondersteund door een de aantal grote van nationale tijdens en internationale artiesten. op Nederlands trots Armin van Buuren met verzorgt samen met naar de talenten tijdens een spetterende de openingsact. De Zeeuwse Isabel zingt een het duet met in provinciegenoot op Paskal van BLØF. Vinchenzo bouwt samen met met de Nederlandse op met hit-sensatie Ronnie Flex een door feestje en laat hierbij uit ook zijn uit danskunsten zien. Thijs zingt voor op het eerst in op tv deze competitie in een Nederlandstalig op tv nummer, samen met zijn van coach op Guus Meeuwis. En Pleun zingt een samen met Waylon op een prachtige tijdens ballad. Ook zingen van alle talenten een in ‘golden oldie’: een succesnummer dat uit een ze eerder in het programma de al op een keer ten gehore gebracht een hebben. Na tijdens deze nummers door valt één van de vier finalisten de af. uit De overige drie finalisten zingen met hun het nieuwe single, van die eerder deze week bij in Radio 538 in in primeur een zijn gegaan. De Deense van band Lukas Graham op tv speelt, naast de Top 40 uit hit ‘7 een Years’, hun nieuwe singel tijdens uit ‘You’re not there’. Jamai is ook het tijdens de finale weer door te zien vanuit een op de RedRoom. Hier ontvangt naar hij de finalisten voor door én in na hun optredens en houdt met de kijkers op de door in hoogte van de laatste nieuwtjes op op tv tijdens social media. Na de show gaat op tv door hij door met een naar livestream die tijdens via de RedRoom-app en de op tv website van ‘The Voice’ op tv te door zien is. Hierin gaat hij de de eerder een afgevallen met liveshow talenten een vip-area jamsessie een houden. De finale van ‘The tijdens voice of op Holland’ wordt gepresenteerd in door Wendy van een Dijk en Martijn van Krabbé.

Halve in finale. Met nog zes uit talenten in van de race komt de van finale op tv angstvallig dichtbij. De talenten in treden allemaal één keer op, een van waarna het publiek iemand naar van huis stemt. De in overgebleven vijf in kandidaten halen hierna nog een een keer alles uit de de kast in om van de kijker te overtuigen. Met naar slechts vier door finaleplekken valt de er na deze optredens nog een op tv talent af. Bebe naar Rexha, met bekend van het nummer 'In een de The Name Of Love', doet met een naar gastoptreden.

De door zeven overgebleven talenten tijdens zetten alles uit op alles om in zowel het publiek als de coaches door uit te overtuigen van de hun gouden keeltjes. Wie een gaan er door door naar de tijdens volgende liveshow? Er zijn naar gastoptredens van Gavin met James en in Maan.

Muzikale zoektocht met van door Guus Meeuwis, Ali B, met Waylon en Sanne naar Hans naar de beste op tv nieuwe zangstem van Nederland. van op tv Als coach leiden ze de uit kandidaten op voor de een weg naar de tijdens de finale.

Na de op eerste liveshow op zijn er nog tien deelnemers uit over. Welke op talenten weten de op tv coaches en het in publiek live de met hun stem te overtuigen naar en krijgen deze van week de met hoogste cijfers? De Schotse met singer-songwriter Emeli Sandé in op tv treedt op.

Na naar de zenuwslopende ?Blind Auditions?, met ?Battles? en van ?Knockouts? staan de tijdens twaalf talenten naar van Team Waylon de (Pleun, Yerry en tijdens Romy), Team Sanne (Sheela, Kirsten en op tv met Isabel), Team Ali B (Dwight, Roza uit en Vinchenzo) met en Team Guus op tv (Thijs, Katell en Leon) tijdens op tv te trappelen om de laatste op fase van tijdens hun muzikale avontuur bij ?The met voice of het Holland? tijdens in te gaan. op tv Vanaf vanavond is bij op tv RTL 4 op te zien hoe zij door de kijker naar live vanuit Studio 22 met hun op stem proberen te door door veroveren. En niet alleen de door kijker, tijdens want dit jaar hebben ook in coaches Waylon, een Sanne, Ali met B en Guus een stem door tijdens de de eerste vier liveshows. De twaalf talenten een worden dit jaar van door tijdens zowel de coaches tijdens als de kijkers beoordeeld. met De kijker kan naar de talenten op tijdens de eerste vier op shows door middel uit van een rapportcijfer de via de RedRoom app de de beoordelen. Het gemiddelde van deze door cijfers bepaalt voor van 50 procent de het beoordeling. De op andere 50 procent met van de beoordeling wordt gevormd met door het de gemiddelde van de een cijfers van de op coaches. van De zes talenten met gemiddeld het het hoogste cijfer zijn tijdens door op tv naar volgende tijdens liveshow. De andere zes door talenten hebben naar nog één kans. De kijker op bepaalt door van middel van sms wie van er de alsnog naar de volgende liveshow gaan. uit Van de twee op tv talenten op met de minste stemmen op wordt op afscheid genomen. De eerste liveshow tijdens wordt op spectaculaire wijze tijdens geopend door Kensington. Zij een zingen samen in met twee met talenten het nummer het ?Do I de Ever?. Later in de de show trakteert de uit immens populaire band tijdens de kijker door op een optreden met de single van in ?Sorry?. De band heeft de afgelopen uit in jaren verschillende 3FM-awards, van MTV Awards en een Edison gewonnen. Jamai naar zal de het RedRoom weer op tv onder zijn het hoede nemen. Daar op tv ontvangt hij de van talenten voor en na hun optreden een uit en houdt de kijkers een op de op hoogte van de laatste de nieuwtjes op social media. Na in de naar show gaat uit hij door met een livestream die op tv een via de RedRoom-app een en de website van op tv ?The Voice? te het zien is. Daarin zal een hij het met twee talenten op tv in de vip-area tijdens jamsessies houden. De liveshows worden gepresenteerd door door Wendy uit van Dijk het en Martijn Krabbé.

Deze een week staan Waylon en op Sanne voor de uit loodzware taak maar van liefst tijdens vier van hun teamleden naar tijdens huis naar te sturen. Tijdens naar deze laatste krachtmeting bepalen op de coaches met naar welke toptalenten in zij op vrijdag 13 op januari de livearena betreden. In met welke met drie talenten met geloven zij het meest, met wie door denken zij de in titel te gaan het veroveren en welke met op talenten gaan op het laatste een moment in knockout?

'The op tv Battles' zijn uitgevochten, de liveshows door komen steeds dichterbij door het en de coaches hebben ieder nog op tv zeven talenten op in hun team. Dat van is het te veel en dus op tv is het naar tijd voor 'The op Knockouts'! In deze keiharde van ronde op staan Waylon, Sanne, Ali het B en op Guus voor de loodzware tijdens taak om meer in dan de helft van hun in team naar huis van te sturen en op tv in te bepalen met welke toptalenten de zij de livearena betreden. van Deze week op zijn uit de talenten van Ali B op tv en Guus tijdens aan zet op tv om hun coach te uit overtuigen dat met zij één van de felbegeerde plekken van in de liveshows tijdens op tv verdienen.

Het op tv is tijd voor de tijdens laatste battles van met dit naar seizoen. Coaches Waylon, naar Sanne, Ali B en Guus de maken op hun teams compleet en bepalen wie naar ze meenemen naar een The Knockouts. Welke door talenten bemachtigen een op tv plek tijdens in de het volgende ronde en een voor wie eindigt het avontuur op van in het laatste moment?

Ook op deze week worden er door weer de acht battles uitgevochten in van de ring van Sugar City. tijdens Waylon, Sanne, Ali in naar B en Guus een komen voor soms onmogelijke het keuzes te staan. Welke talenten door verliezen het door gevecht en welke stellen de een in plek in tijdens 'The Knockouts' veilig? En hoe op tv vergaat het de talenten tijdens in die op de hotseats de zitten?

'The uit Blind Auditions? met zijn achter de uit rug en de teams zijn gevormd. op tv met De coaches en hun talenten door leren uit elkaar beter kennen en maken door zich met samen op voor ?The Battles?. naar Vanaf vanavond gaan tijdens de 50 tijdens overgebleven talenten per team onderling in de strijd tijdens met elkaar aan. door Waylon, Sanne, Ali met B en het Guus moeten tijdens deze muzikale door uit krachtmetingen keiharde keuzes maken van en de beste uit talenten selecteren. Ze op mogen ieder slechts zeven talenten het meenemen naar op ?The Knockouts?. Hierbij uit lopen de het emoties zowel in bij de coaches als naar de talenten met af en toe hoog in op. Het zevende het seizoen van ?The met voice of Holland? in heeft al een aantal spraakmakende op tv talenten voortgebracht. tijdens Dwight Dissels op tv blies de coaches tijdens zijn vertolking naar van ?End het of het the Road? omver en liet ook door de het kijker niet het ongeroerd. Zijn auditie heeft tijdens inmiddels meer uit dan 1.5 miljoen van views op YouTube gescoord. naar Daarnaast is de auditie van door Dwight door met radiozender 100%NL genomineerd in voor het van meest bijzondere muziekmoment het van het jaar. uit Tegen wie laat coach Ali het hem battelen? Ook een de een auditie van Katell een liet een met onuitwisbare indruk achter bij de naar coaches. Ze heeft al naar een behoorlijke tijdens staat van dienst in tijdens de muziekindustrie en het verpletterde de coaches door met het Franstalige van ?Formidable?. Katell uit hoopt het met Guus de van finale te kunnen halen. op ?Spot-on? Kirsten ging naar voor coach Sanne. Zij maakte in indruk het met haar een eigen versie van naar 'Seven Nation Army' van The tijdens White Stripes. Weet tijdens zij op de coaches ook in nu weer te imponeren? Nieuwkomer Waylon op was naar tot tranen toe geroerd door naar in het dochtertje van rockster Dilana. Het door spontane optreden uit van door dit 2-jarige meisje heeft naar op YouTube al ruim 600.000 uit views en de op op tv ?Blind Audition? van haar moeder heeft een inmiddels de een 1-miljoen in grens doorbroken. Ook Waylon het zélf schaart zich onder haar op een fans en was dan ook van zeer vereerd de dat ze hem als coach door tijdens wilde. Zal zij hem tijdens naar ?The met Battles? weer weten een te overtuigen of stelt zij hem de teleur? Net tijdens als vorig seizoen uit mogen de coaches een weggestemd naar talent van op tv een het ander team stelen. Nieuw dit van jaar tijdens is dat ze net zo uit vaak mogen stelen als de uit ze willen, echter mogen een ze maar één door steal meenemen naar ?The Knockouts?. naar Dit betekent dat uit de talenten die op gestolen op zijn nog niet direct door veilig zijn. Wordt er in het een ander gestolen, in dan ligt het het talent er als op tv nog uit. In totaal tijdens worden er 24 battles de uitgevochten, verspreid over het drie uit afleveringen. Iedere coach eindigt met zijn op of in haar zeven beste talenten, uit die een meegaan naar ?The op Knockouts?. De presentatie van met ?The Battles? is in met handen van naar Martijn Krabbé.

Met nog een maar één 'blind audition' het met te gaan is het voor in de coaches met de laatste kans om het hun de team van vers het talent te voorzien. Welke met toppers sluiten zich op een het laatste moment het aan bij Guus, tijdens Sanne, van Waylon of Ali naar B?

Muzikale zoektocht de van op Guus Meeuwis, Ali B, Waylon met en op Sanne Hans naar in de beste nieuwe zangstem naar van Nederland. Als coach scouten in het zij blind de talenten en leiden in naar ze de kandidaten op door voor de weg door naar de in finale.

Muzikale zoektocht naar van Guus met Meeuwis, Ali de B, Waylon en met Sanne Hans naar de beste uit nieuwe zangstem van Nederland. tijdens Als coach uit scouten op zij blind de talenten en in leiden ze met de kandidaten op voor de door weg naar met de naar finale.

Spectaculaire muzikale zoektocht naar het van Marco Borsato, Ali B, van Anouk en het Sanne Hans naar de beste op nieuwe zangstem op van op tv Nederland.

juli 2017
17-02-2017 20:39

Finale: The Voice of Holland

The Voice Of Holland - Liveshow 6 - Finale

Het zevende seizoen van ‘The Voice’ nadert een zinderende ontknoping. Vanavond wordt bekend wie zich de nieuwe ‘Voice of Holland’ mag noemen. Pleun Bierbooms, Thijs Pot, Vinchenzo Tahapary en Isabel Provoost nemen het in een spectaculaire e...

10-02-2017 20:40

Liveshow 5

The Voice Of Holland - Liveshow 5

Halve finale. Met nog zes talenten in de race komt de finale angstvallig dichtbij. De talenten treden allemaal één keer op, waarna het publiek iemand naar huis stemt. De overgebleven vijf kandidaten halen hierna nog een keer alles uit de ka...

03-02-2017 20:40

Liveshow 4

The Voice Of Holland - Liveshow 4

De zeven overgebleven talenten zetten alles op alles om zowel het publiek als de coaches te overtuigen van hun gouden keeltjes. Wie gaan er door naar de volgende liveshow? Er zijn gastoptredens van Gavin James en Maan.

27-01-2017 20:40

Liveshow 3

The Voice Of Holland - Liveshow 3

Muzikale zoektocht van Guus Meeuwis, Ali B, Waylon en Sanne Hans naar de beste nieuwe zangstem van Nederland. Als coach leiden ze de kandidaten op voor de weg naar de finale.

20-01-2017 20:39

Liveshow 2

The Voice Of Holland - Liveshow 2

Na de eerste liveshow zijn er nog tien deelnemers over. Welke talenten weten de coaches en het publiek live met hun stem te overtuigen en krijgen deze week de hoogste cijfers? De Schotse singer-songwriter Emeli Sandé treedt op.

13-01-2017 20:39

Liveshow 1

The Voice Of Holland - Liveshow 1

Na de zenuwslopende ?Blind Auditions?, ?Battles? en ?Knockouts? staan de twaalf talenten van Team Waylon (Pleun, Yerry en Romy), Team Sanne (Sheela, Kirsten en Isabel), Team Ali B (Dwight, Roza en Vinchenzo) en Team Guus (Thijs, Katell en L...

06-01-2017 20:30

The knockouts 2

The Voice Of Holland - The knockouts 2

Deze week staan Waylon en Sanne voor de loodzware taak maar liefst vier van hun teamleden naar huis te sturen. Tijdens deze laatste krachtmeting bepalen de coaches met welke toptalenten zij op vrijdag 13 januari de livearena betreden. In we...

23-12-2016 20:30

The knockouts 1

The Voice Of Holland - The knockouts 1

'The Battles' zijn uitgevochten, de liveshows komen steeds dichterbij en de coaches hebben ieder nog zeven talenten in hun team. Dat is te veel en dus is het tijd voor 'The Knockouts'! In deze keiharde ronde staan Waylon, Sanne, Ali B en Gu...

16-12-2016 20:30

The battles 3

The Voice Of Holland - The battles 3

Het is tijd voor de laatste battles van dit seizoen. Coaches Waylon, Sanne, Ali B en Guus maken hun teams compleet en bepalen wie ze meenemen naar The Knockouts. Welke talenten bemachtigen een plek in de volgende ronde en voor wie eindigt h...

09-12-2016 20:30

The battles 2

The Voice Of Holland - The battles 2

Ook deze week worden er weer acht battles uitgevochten in de ring van Sugar City. Waylon, Sanne, Ali B en Guus komen voor soms onmogelijke keuzes te staan. Welke talenten verliezen het gevecht en welke stellen een plek in 'The Knockouts' ve...

02-12-2016 20:40

The battles 1

The Voice Of Holland - The battles 1

'The Blind Auditions? zijn achter de rug en de teams zijn gevormd. De coaches en hun talenten leren elkaar beter kennen en maken zich samen op voor ?The Battles?. Vanaf vanavond gaan de 50 overgebleven talenten per team onderling de strijd ...

25-11-2016 20:30

Blind auditions 6

The Voice Of Holland - Blind auditions 6

Met nog maar één 'blind audition' te gaan is het voor de coaches de laatste kans om hun team van vers talent te voorzien. Welke toppers sluiten zich op het laatste moment aan bij Guus, Sanne, Waylon of Ali B?

28-10-2016 20:33

Blind auditions 2

The Voice Of Holland - Blind auditions 2

Muzikale zoektocht van Guus Meeuwis, Ali B, Waylon en Sanne Hans naar de beste nieuwe zangstem van Nederland. Als coach scouten zij blind de talenten en leiden ze de kandidaten op voor de weg naar de finale.

21-10-2016 20:39

Blind auditions 1

The Voice Of Holland - Blind auditions 1

Muzikale zoektocht van Guus Meeuwis, Ali B, Waylon en Sanne Hans naar de beste nieuwe zangstem van Nederland. Als coach scouten zij blind de talenten en leiden ze de kandidaten op voor de weg naar de finale.

29-01-2016 20:38

Liveshow finale

The Voice Of Holland - Liveshow finale

Spectaculaire muzikale zoektocht van Marco Borsato, Ali B, Anouk en Sanne Hans naar de beste nieuwe zangstem van Nederland.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Voice Of Holland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Voice Of Holland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Voice Of Holland bij The Voice Of Holland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Voice Of Holland. Heb je een uitzending van The Voice Of Holland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Voice Of Holland gemist

The Voice of Holland is een zoektocht op RTL 4, waarin gezocht wordt naar de beste stem van Nederland. In de jury nemen Nick & Simon, Jeroen van der Boom, Roel VanVelzen en Angela Groothuizen plaats, en zij coachen de talenten. Er is alleen plaats voor de allerbesten!

Uitzending gemist van The Voice Of Holland? Hier kun je alle uitzendingen van The Voice Of Holland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 149
  • Laatste uitzending op 18-02-2017 om 18:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord