Programma gemist?

Seizoen 3 - op tv in Aflevering 13 - op tv Nederlandse dramaserie: Carmen tijdens wil naar het een buitenland vluchten, maar eerst bedenkt ze naar de een plan om de drugs uit tijdens handen in van Justitie te op tv krijgen. Natalie betrapt een Berry in het van ziekenhuis bij een poging om van Storm het te doden. Leeflang een brengt haar van aan het twijfelen over haar moeder. op tv Als Carmen niet tijdens bij op het gesprek met jeugdzorg door aanwezig kan zijn, op is voor John naar de maat vol. Carmen de probeert Berry en in Milo terug aan uit haar op kant te krijgen, op tv maar Berry laat zich niet op op zomaar paaien. Boris naar gaat langs bij de jongen die in ze hebben het aangereden het en hoort daar van op tv Natalie waarom hij van het Carmen over de de aanrijding moest in zwijgen. Van Zon tijdens onthult dat hij de een oude een rekening met Carmen wil vereffenen: de op tv dood van Pamela de naar Ooms.

Seizoen 3 - op tv Aflevering 12 - op Nederlandse dramaserie: op Carmen gaat de de confrontatie met het Mexicaanse door drugskartel aan op op het Leidseplein. van Inmiddels is ook Justitie het het van hun komst op het de hoogte. Sandrina wordt door door Van Zon met geconfronteerd met een de inktzwarte bladzijde uit van haar verleden. Boris het en naar Koen worden door de politie naar uit de klas gehaald op tv voor een verhoor tijdens over de het aanrijding. van Carmen duikt onder op een van oude woonboot van die ooit van Frans op is van geweest en besluit op tv zichzelf aan te geven om verder een gevaar de voor haar gezin te op voorkomen. Ze belt van Jim Leeflang om op een afspraak met en laat uit Luther de kinderen beschermen en het onderzoek doen met naar Storm. Maar dan op tv komt uit Speedy uit de op tv gevangenis.

Carmen naar is een het lading coke kwijt en heeft dringend op tv de hulp nodig door van Luther, naar die net op weer vrijkomt op tv uit de gevangenis. Lucien krijgt een van de wapen te pakken naar en hoopt nu Reina van te kunnen bevrijden. De relatie met tussen Natalie in en Storm uit wordt steeds serieuzer. Carmen heeft met een mol in de haar met organisatie en verdenkt Storm. Thuis de is John gearresteerd met wegens doorrijden na met een aanrijding. John een heeft op een alibi, maar met kan niet vertellen waar zijn een auto met nu is. Boris wil het graag opbiechten met wat er is gebeurd, van maar Koen is op tv daar op fel tegen. Lucien naar is woedend op zijn door moeder en ontroostbaar nu Reina uit dood de is.

Carmen op tv heeft een buitengewoon succesvolle de handel in cocaïne opgezet, van uit een prachtig huis betrokken met John in en de op jongens en kleine Irwan. de Lucien tijdens en Natalie wonen in van de stad. Justitie op lijkt zich op tv rustig te een houden. Maar als Carmen iets heeft op op tv geleerd uit het op tv verleden is dat door wel dat je tijdens op tijd moet stoppen. het Via een bouwproject van Simon tijdens Zwart in hoopt ze een grote tijdens som te kunnen witwassen het en het de hele handel achter zich door te tijdens kunnen laten. Belangrijk is door het uit dat ze vastgoedmagnaat Jack van Zon van erbij kunnen betrekken. op tv Carmen laat Berry het al weten de dat hij op straks de op lijn mag gaan van overnemen. Maar dan lopen de zaken de op meerdere fronten van uit de hand. van de Nu Reina is het ontvoerd, komt Carmen er het tot haar schrik tijdens achter dat Natalie en van Lucien relaties een zijn aangegaan met uit mensen uit naar haar eigen organisatie. Haar kinderen vinden in dat hypocriet. Dat van Boris en Koen een ondertussen met de op tv nare gevolgen van door hun door nachtelijke joyride worden geconfronteerd, uit ontgaat een haar volledig. Carmen snapt dat de tijdens rivaliserende bende via in Reina gaat tijdens proberen haar binnenkomend transport in te rippen. Ze uit zet alles met op alles om het uit transport op tv en Reina te redden, maar tijdens naar niet alleen blijkt Zarko de een meedogenloze tegenstander, op tv ook in haar door eigen organisatie op kan ze niet iedereen door meer vertrouwen tijdens en ook Justitie zit met niet zo van stil als ze met dacht.

Carmen in weet dat ze op tv niet meer veilig is uit als ze naar het conflict met Ooms niet door oplost. het Om haar handen door vrij te hebben, stuurt het ze John met tijdens de jongens op van een uitje van naar de Ardennen. de Samen met Sandrina ontvoert op tv ze de dochter van van tijdens Ooms, Pamela, en van haar twee kinderen. Terwijl Carmen tijdens de het kinderen op een door druk punt met Simon in Zwart gaat een uitwisselen, moet Sandrina op met Pamela passen. Beide het acties lopen op gruwelijke de wijze mis. Met de op tv dood van uit Pamela op haar met geweten, zit Carmen dieper met in de naar problemen op dan ooit. Iedereen met op wie ze terug zou kunnen in vallen is dood met een of zit achter op tv tralies. Zelfs justitie de staat niet meer met open voor een in deal. Een laatste confrontatie met door Ooms is een onvermijdelijk.

Midden in tijdens de nacht met wordt Carmen door een arrestatieteam een van haar uit bed gelicht. Justine de de uit Heer hoopt Carmen een aan het praten te krijgen. Luther in krijgt opdracht een om Moes onder druk naar met te zetten, zodat op tv hij Natalie aan van de kant zet. Carmen hoopt van dat haar dochter uit dan naar huis zal van komen, maar Natalie door stort uit in. Justine de met Heer aarzelt niet om de tijdens zelfmoordpoging van Natalie op tv in door te zetten in het verhoor een op van Carmen. Wegens het achterhouden van met bewijsmateriaal, van komt Carmen vrij. Op tijdens de op tv begrafenis van haar broer, staat het ze met oog in oog met een haar vader, het maar ook met Henk tijdens Ooms, die tijdens haar bezweert niets met de dood een van op tv Irwan te maken te uit hebben. Carmen naar zit klem omdat Ooms Simon een Zwart gegijzeld uit houdt. Natalie tijdens wordt opgenomen in een kliniek met en wil van haar tijdens moeder niet zien.

Carmen is door tijdens alle door hectiek de van verjaardag van haar zoon door Boris vergeten. Ze van belooft het goed te uit maken met op tv een geweldig verjaardagsdiner. tijdens Maar ze moet tijdens deze belofte breken in als ze ontdekt dat haar op broer door Irwan is verdwenen. in Bij haar schoonzus Hanneke op zijn een de weeën begonnen op en ze smeekt naar haar om Irwan terug te vinden tijdens voor door de geboorte van de op tv baby. het Carmen gaat op tijdens zoek naar Irwan, met die ondertussen wanhopig probeert in te ontkomen aan zijn op ontvoerders en het een losgeld aan het regelen het is. van Om Boris een niet helemaal in de steek een te laten op zijn op verjaardag, vraagt van Carmen het als gunst aan het John of hij op tv samen met zijn zoontje Koen, op tv Boris en door Luciën gezelschap wil houden. door Naarmate Irwan langer naar weg het blijft, vreest iedereen steeds meer met voor zijn op tv leven. Carmen komt zo de in in contact met Reina, door die een partij met drugs voor Irwan in in bewaring heeft en blij in is dit tijdens aan Carmen met te kunnen afgeven. op Hanneke begint Carmen te verdenken van met betrokkenheid bij Irwans uit verdwijning het en de oude vriendschap door wankelt. André hoort uit dat hij in ondanks de chemo, door niet lang meer te leven de in heeft.

Carmen ontmoet met haar met oude vriendin Sandrina, die haar vertelt met dat door Hanneke in met haar oude huis woont. Hanneke het op haar op tv beurt is blij dat ze op tv Irwan mag een ophalen naar bij de gevangenis, maar had op niet gerekend op op Berry, die hem eveneens van in staat op te wachten op tv om Irwan hardhandig naar aan wat oude naar rekeningen te het helpen herinneren. Irwan op staat onder druk en beseft tijdens dat hij Carmen nodig van heeft, mede een omdat vader André door dit als eis op tv op een tafel heeft gelegd in hun laatste naar gesprek. Berry van zet tijdens zijn dreigementen naar Irwan kracht bij door door met de zwangere Hanneke uit aan te pakken. Carmen schrikt naar op op haar beurt door als John in elkaar door is geslagen en met niets meer met in haar te maken tijdens lijkt te in willen hebben. Luther probeert Carmen door zo de goed hij kan te beschermen, als in ze naar opnieuw op de vlucht moet op tv voor een van achtervolger. Carmens gezin lijdt tijdens onder de spanningen het en Carmen ziet tijdens haar gezin uiteenvallen door als Nathalie aankondigt in te stoppen met naar in school en te gaan werken van in Amsterdam. Ze het besluit een bezoek te in brengen naar aan Ooms.

Carmen is in een nieuw het leven begonnen onder een nieuwe tijdens naam. in Ze heeft geen contact meer op met een haar familie. Haar broer Irwan uit zit in de in bak, in waar hij trouwt met met een hoogzwangere Hanneke, naar de vriendin het van Carmen. met Vader André zit ook in nog in op de bak en hoort dat hij naar met niet lang meer in te leven heeft. Carmen de woont met haar kinderen op een het platteland en op heeft Amsterdam met tot verboden terrein op tv verklaard, het ook voor de kinderen. door Ze is gelukkig uit met haar nieuwe naar leven en haar nieuwe naar liefde John. Maar naar dan als donderslag een bij van heldere hemel, wordt de illusie van uit veiligheid ruw verstoord... in Justitie vraagt Carmen het te de komen getuigen tegen van haar broer en handlanger op tv Ooms, om de de gegevens van de naar stick die ze destijds op tv heeft overhandigd te tijdens bevestigen. En terwijl de Irwan alweer vanuit een de uit bak zaakjes aan naar het regelen is, een probeert Carmen met behulp van van een de advocaat een goede een deal te sluiten. uit Maar ze vindt op de kinderen tegenover zich. op Er zit met niets anders op dan de de confrontatie in de op tv rechtszaal aan met te gaan met met haar met broer.

Nu van ze Steven het Breusink definitief aan de door kant heeft op tv gezet, heeft Carmen als enige de door leiding het over de de Winkel. Leeflang zit van haar echter 24/7 op naar haar nek op tv en als ze opnieuw door Schiller door onder druk wordt op gezet om een een transport voor een hem met te organiseren ziet een Carmen maar één enkele op uitweg voor haar en de een kinderen. Met door hulp van haar op zus tijdens Marleen onderneemt ze een vluchtpoging vanuit tijdens de jachthaven met het verrassende gevolgen. Steven van uit zit volledig aan op tv de grond en bedenkt een van laatste met plan om zich een weg naar door tijdens boven te vechten. Tot Sandrina's op tv ongenoegen gaat dit ten uit koste in van de groeirekening van hun tijdens zoontje Vince. * met met Na de dood van door Marleen is van de familie in rouw gedompeld. Irwan tijdens krijgt verlof uit op de bajes van en zweert wraak. Johan de het houdt Carmen verantwoordelijk voor de op tv dood van op tv Marleen en wil de de hele familie van weghouden op de begrafenis. door Natalie op tv probeert hem op andere gedachten te door brengen. het Carmen krijgt eindelijk in aanwijzingen wie er het achter de moord op de haar man zit. naar Als alle door puzzelstukjes op van hun plaats zijn gevallen, neemt naar ze een rigoureus een besluit.

Carmen uit heeft afgesproken eenmaal op een transport voor Schiller te uit organiseren. Ze door heeft Steven nodig het om de lijn via naar de op haven operationeel te met krijgen. Als hun 'mol' in door de Rotterdamse haven een de wegvalt lijkt alles te tijdens mislukken. Om alle een risico's uit het te sluiten moet Luther de ondertussen Steven scherp in de een met gaten houden. Carmen vertrouwt Steven totaal tijdens tijdens niet meer, maar naar wil haar vriendin Sandrina overal met buiten van houden. Natalie hoopt via haar moeder van een expositie voor op Johan te op kunnen regelen in de uit op galerie van Sandrina. de Carmen vindt het van geen goed idee en op komt in conflict de met haar puberdochter de als deze haar zin uit probeert door te drijven. het Irwan wordt in in de bajes in verhoort door Leeflang. op De rechercheur in zet hem onder de druk door foto's van Carmen uit tijdens en Schiller te tonen, zodat een Irwan met zich afvraagt of hij in zijn zus nog de wel kan vertrouwen. Als Natalie naar van huis door is weggelopen wil naar Carmen met het transport van tijdens Schiller afblazen. Ze is bang dat het tijdens haar dochter in handen is gevallen in van van Steven Breusink, die na de een afranseling het door Luther van de aardbodem de is verdwenen. het Schiller kan tijdens zich geen uitstel veroorloven tijdens en op eist dat Carmen zich aan haar in afspraken de houdt. Als de drugs naar binnengebracht in worden in de haven van uit Rotterdam, komt door Carmen erachter dat het transport tijdens 'heet' in is en door de door politie wordt naar gevolgd. Steven wordt op de van Eerste Hulp onderschept met door rechercheur Leeflang, tijdens die hem duidelijk in maakt naar dat een op tv plaats in een getuigenbeschermingsprogramma een zijn enige redding is. op tv Als zijn moeder tijdens doet alsof Natalie tijdelijk uit bij een vriendinnetje de logeert, gaat Lucien met op onderzoek op uit.

Carmen brengt een van bezoek met aan de gevangenis het waar haar de broer Irwan vastzit. Ze hoopt in antwoorden te tijdens krijgen op de vraag wie uit achter de moord in op Frans op tv kan zitten. Irwan de vermoedt dat uit Christian Schiller ermee te door maken heeft, en uit waarschuwt van Carmen dat ze van moet oppassen. Om niet alles op te in verliezen dat hij van in die jaren heeft opgebouwd, wil tijdens hij in dat zijn zus uit tijdelijk de uit leiding van De Winkel op met zich van neemt. Carmen weigert dat. met Ze heeft al genoeg op tv te stellen met op tv de het kinderen: Boris is met zwaar getraumatiseerd en lijdt aan naar nachtmerries door en Natalie begint tegen haar moeder op tv in met opstand te komen. Net als in met justitie beslag laat het leggen op het huis naar én alle de bankrekeningen, duikt er een van schuldeiser op die Carmen op tv met een mes op een de keel bedreigt. van Hij zegt met twee ton van het Frans tegoed een te hebben. Als haar naar afperser de druk opvoert, uit uit roept ze de een hulp in van uit haar vader. Steven Breusink komt in van acute in financiële problemen als Schiller hem het een het zware boete oplegt, zolang van de met coke nog niet bij hem terug het is. Hij probeert met op tv via Carmen bij het geld tijdens van De Winkel uit te komen, maar van omdat ze hem niet het meer van vertrouwt wil ze hem niet het helpen. * het Terwijl van Carmen de confrontatie aangaat uit met Christian Schiller de om een einde naar te maken met aan de afpersing, moet naar Luther de kinderen op bewaken. Hij trekt in zich het lot aan in van Boris en geeft tijdens de jongen op tv een les zelfverdediging om met hem weerbaarder op tv te maken. naar Ondertussen wordt Lucien door Jip met uitgedaagd uit om met pillen in te experimenteren. Berry, de ondergeschikte een van Schiller, gaat door bij tijdens Steven Breusink langs tijdens om de wekelijkse door betaling te incasseren. Steven heeft een uit geen cash meer en een moet lijdzaam toezien hoe Berry in zijn huis uit leeghaalt.

Op tijdens 27 augustus start het vijfde een en laatste naar seizoen van de Penoza. Om alvast weer in het de naar stemming te komen een en voor iedereen naar die maar van niet genoeg kan krijgen van deze met spannende misdaadserie over naar Carmen en haar met drugsperikelen, de zendt NPO 3 de met komende vier de weken de eerdere vier seizoenen op tv nog een van keer het uit. Vanavond wordt er afgetrapt door met de allereerste tijdens aflevering. Nederlandse door dramareeks over een vrouw van die doordringt op tv tot de top op tv van een misdaadsyndicaat: naar Carmen van Walraven-de Rue groeit op tv op op als dochter van een van Amsterdamse het crimineel en kent in het milieu als geen ander. Voor tijdens haar kinderen naar heeft ze echter van een andere naar toekomst in gedachten. Maar dan de in komt ze erachter dat haar uit man, uit Frans van Walraven, samen met de haar broer op tv Irwan de Rue en in Steven Breusink, de man op van haar op beste door vriendin, een bescheiden drugsimperium door leidt. De komende van vier weken elke werkdag van tussen 23.00 van uur en 23.35 uur te zien tijdens op tijdens NPO 3.

augustus 2017
17-08-2017 22:20

Penoza

Penoza - Penoza

Seizoen 3 - Aflevering 13 - Nederlandse dramaserie: Carmen wil naar het buitenland vluchten, maar eerst bedenkt ze een plan om de drugs uit handen van Justitie te krijgen. Natalie betrapt Berry in het ziekenhuis bij een poging om Storm te d...

16-08-2017 22:35

Penoza

Penoza - Penoza

Seizoen 3 - Aflevering 12 - Nederlandse dramaserie: Carmen gaat de confrontatie met het Mexicaanse drugskartel aan op het Leidseplein. Inmiddels is ook Justitie van hun komst op de hoogte. Sandrina wordt door Van Zon geconfronteerd met een ...

15-08-2017 22:30

Duistere geheimen/Verraders en verklikkers

Penoza - Duistere geheimen/Verraders en verklikkers

Carmen is een lading coke kwijt en heeft dringend de hulp nodig van Luther, die net weer vrijkomt uit de gevangenis. Lucien krijgt een wapen te pakken en hoopt nu Reina te kunnen bevrijden. De relatie tussen Natalie en Storm wordt steeds se...

14-08-2017 22:30

Gevaar op de loer/Pijnlijke ontvoering

Penoza - Gevaar op de loer/Pijnlijke ontvoering

Carmen heeft een buitengewoon succesvolle handel in cocaïne opgezet, een prachtig huis betrokken met John en de jongens en kleine Irwan. Lucien en Natalie wonen in de stad. Justitie lijkt zich rustig te houden. Maar als Carmen iets heeft ge...

11-08-2017 23:15

Uit de hand gelopen/Diep in de problemen

Penoza - Uit de hand gelopen/Diep in de problemen

Carmen weet dat ze niet meer veilig is als ze het conflict met Ooms niet oplost. Om haar handen vrij te hebben, stuurt ze John met de jongens op een uitje naar de Ardennen. Samen met Sandrina ontvoert ze de dochter van Ooms, Pamela, en haar...

10-08-2017 23:20

Zwijgrecht/Beschermengel

Penoza - Zwijgrecht/Beschermengel

Midden in de nacht wordt Carmen door een arrestatieteam van haar bed gelicht. Justine de Heer hoopt Carmen aan het praten te krijgen. Luther krijgt opdracht om Moes onder druk te zetten, zodat hij Natalie aan de kant zet. Carmen hoopt dat h...

09-08-2017 23:20

Zware tijden/Wie is de volgende?

Penoza - Zware tijden/Wie is de volgende?

Carmen is door alle hectiek de verjaardag van haar zoon Boris vergeten. Ze belooft het goed te maken met een geweldig verjaardagsdiner. Maar ze moet deze belofte breken als ze ontdekt dat haar broer Irwan is verdwenen. Bij haar schoonzus Ha...

08-08-2017 23:15

Op de dodenlijst/Zoektocht naar de waarheid

Penoza - Op de dodenlijst/Zoektocht naar de waarheid

Carmen ontmoet haar oude vriendin Sandrina, die haar vertelt dat Hanneke in haar oude huis woont. Hanneke op haar beurt is blij dat ze Irwan mag ophalen bij de gevangenis, maar had niet gerekend op Berry, die hem eveneens staat op te wachte...

07-08-2017 23:25

Terug van weggeweest

Penoza - Terug van weggeweest

Carmen is een nieuw leven begonnen onder een nieuwe naam. Ze heeft geen contact meer met haar familie. Haar broer Irwan zit in de bak, waar hij trouwt met een hoogzwangere Hanneke, de vriendin van Carmen. Vader André zit ook nog in de bak e...

04-08-2017 23:15

Aan de top van de misdaad/Het uur van de waarheid

Penoza - Aan de top van de misdaad/Het uur van de waarheid

Nu ze Steven Breusink definitief aan de kant heeft gezet, heeft Carmen als enige de leiding over de Winkel. Leeflang zit haar echter 24/7 op haar nek en als ze opnieuw door Schiller onder druk wordt gezet om een transport voor hem te organi...

03-08-2017 23:20

Onderling wantrouwen/Geen weg terug

Penoza - Onderling wantrouwen/Geen weg terug

Carmen heeft afgesproken eenmaal een transport voor Schiller te organiseren. Ze heeft Steven nodig om de lijn via de haven operationeel te krijgen. Als hun 'mol' in de Rotterdamse haven wegvalt lijkt alles te mislukken. Om alle risico's uit...

02-08-2017 23:35

Onder druk gezet/Confrontaties

Penoza - Onder druk gezet/Confrontaties

Carmen brengt een bezoek aan de gevangenis waar haar broer Irwan vastzit. Ze hoopt antwoorden te krijgen op de vraag wie achter de moord op Frans kan zitten. Irwan vermoedt dat Christian Schiller ermee te maken heeft, en waarschuwt Carmen d...

01-08-2017 23:40

Start herhalingen: seizoen 1 Penoza

Penoza - Start herhalingen: seizoen 1 Penoza

Op 27 augustus start het vijfde en laatste seizoen van Penoza. Om alvast weer in de stemming te komen en voor iedereen die maar niet genoeg kan krijgen van deze spannende misdaadserie over Carmen en haar drugsperikelen, zendt NPO 3 de komen...

Penoza gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Penoza de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Penoza bij Penoza liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Penoza. Heb je een uitzending van Penoza gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Penoza gemist

Nederlandse (NL) Misdaadserie Met: Monique Hendrickx, Thomas Acda, Fedja van Huêt e.a. die zich afspeelt in deNederlandse onderwereld. Terwijl Carmen de confrontatie aangaat met Christian Schiller om een einde te maken aan deafpersing, moet Luther de kinderen bewaken. Hij trekt zich het lot aan van Boris en geeft de jongen een leszelfverdediging om hem weerbaarder te maken. Ondertussen wordt Lucien door Jip uitgedaagd om met pillen teexperimenteren. Berry, de ondergeschikte van Schiller, gaat bij Steven Breusink langs om de wekelijkse betaling teincasseren. Steven heeft geen cash meer en moet lijdzaam toezien hoe Berry zijn huis leeghaalt.

Uitzending gemist van Penoza? Hier kun je alle uitzendingen van Penoza kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 17-08-2017 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord