Programma gemist?

Boris gaat naar tijdens een afgelegen afkickkliniek, op tv maar ook met daar krijgt in hij geen rust. in Carmen komt oog in oog naar te staan met een de het man die zij als met haar grootste vijand beschouwt. naar Of heeft zij het de haar conclusies te de vroeg getrokken? Wat is het spel de dat Justine door de heer van speelt? Van uit Zon laat Sandrina de kelder een zien. Officier van de Justitie Justine de Heer tijdens wil op een oplossing voor tijdens het probleem Carmen. Carmen beseft met op op haar beurt dat zij eerst op moet zorgen van dat op tv Justine wordt gestopt. naar En de Mexicanen moet met ze ook nog te tijdens vriend houden. door Ze vindt een een partner in crime. de Ze besluit een val op voor Justine op te met zetten. Carmen van moet al haar improvisatietalent een aanspreken om de er op goed uit te uit komen... Maar haar grootste van vijand heeft andere uit plannen.

Nu Carmen in de partij coke kwijt naar het is, gaat Luther als de onderpand naar de Mexicanen. Carmen van heeft 24 uur het uit om de partij terug een te krijgen. De nieuwe leider naar van met de Mexicanen heeft minder mededogen uit met Luther en tijdens haar. op Bij Coach probeert door Berry invloed een te krijgen op Boris om een hem zo op tv los te weken van deze op bende. De met Mexicanen wacht een in finale uit afrekening. Op het moment dat Carmen op de op coke komt afleveren, het raakt ze van verstrikt in een keiharde confrontatie. een Boris de is weer verdwenen, Berry in in elkaar geslagen. De confrontatie op op tv tussen de Mexicanen en naar de andere bende heeft flinke naar gevolgen. tijdens Carmens moeder Fiep tijdens ontdekt de waarheid een achter de aanslag op uit Carmen en met samen met Luther zint ze door op wraak. Carmen met gaat tijdens met Luther en uit Storm op zoek naar met Boris. Het spoor leidt uit naar een in louche in seksclub in België... Lucien met komt achter de ware naar aard van Aïsha. En een wat uit is Van Zon van op tv plan?

Berry treft Boris op tv bij de Coach met waar hij op tv een tijdens gedegen opleiding krijgt. met De Mexicanen vinden het bewijs dat met uit Carmen een infiltrant is. Ze naar besluit met hen een een deal met op te zetten, en op Justine de Heer buitenspel uit te zetten. Natalie het werkt met tegenzin uit mee tijdens met haar moeder, maar tijdens zij heeft van ook een eigen door geheim. Alles lijkt goed te een gaan... Ondertussen door moet met er alles aan het gedaan worden om een partij coke van veilig door te stellen. Nadat Boris El de het Amarillo heeft doodgeschoten de wordt hij onthaald op tv door Coach en op tv wordt volwaardig lid van het uit team. De partij op tv coke die Carmen op nodig had voor een in deal met een de Mexicanen wordt door de onbekenden geript. door Carmen moet de partij van leveren en op tv alles op alles zetten door om de de gestolen een coke terug te tijdens vinden. Het spoor leidt op tv naar iemand die ze op tv dacht te door kunnen vertrouwen.

Carmen houdt de de Mexicaanse op bende verantwoordelijk voor de aanslag het op John en op Koen. Ze moet door een ontmoeting het arrangeren de en realiseert zich het dat de Mexicanen de zaak niet met vertrouwen. El tijdens Almarillo, het de baas van de Mexicanen, de eist dat de Carmen als test een op tv kleine partij cocaïne het uit land binnensmokkelt. op tv Thuis wordt uit haar geheim onhoudbaar en van Carmen bekent haar op familie dat ze voor tijdens het justitie werkt. Van de Zon wil wel investeren in Carmens op tv zaak. in En waar een ligt Boris' loyaliteit? in Nu El Almarillo de Carmen verdenkt van infiltratie, geeft hij de haar met een tweede test. naar Vanuit de op gevangenis adviseert Luther haar uit hierover. Carmen begint te beseffen een naar dat de Mexicanen op niets te doen door hebben met de uit verdwijning van Boris. Carmen krijgt een tijdens uit tip waar hij zich bevindt, op maar wil met hij nog wel terug naar naar van Carmen?

Carmen de heeft de aanslag naar overleeft en op ontwaakt uit haar coma. Ze door vecht voor herstel van in de haar gezondheid en maakt zich met in op tv John zorgen over van haar zoon Boris met die fanatiek bezig is uit te door zoeken tijdens wie er tijdens op zijn moeder heeft met geschoten. Carmen beseft van dat de een kans klein is dat tijdens ze ooit wordt vrijgelaten. Maar van door dan doet Officier van Justitie een Justine door de Heer haar een voorstel: vrijheid met in ruil voor naar infiltratie uit in het een Mexicaans kartel. Er woedt op tv een bendeoorlog tussen uit de Mexicanen en een de bende geleid op tv door Coach. van Levensgevaarlijk, maar als Boris op spoorloos verdwijnt, op besluit Carmen dat ze haar vrijheid de nodig heeft, tijdens omdat haar met kinderen haar nodig hebben. naar De vreugde door en verbazing over de van vrijlating van Carmen worden naar van overschaduwd door het een verdwijnen van Carmens zoon van Boris. Ze moet met haar infiltratie geheimhouden en uit een dekmantel opzetten met om de met de Mexicanen de te kunnen dealen. Samen naar met Sandrina wendt ze zich de tot op tv een oude tijdens bekende, Van Zon. Natalie, die een met Storm een goedlopend op op tv restaurant heeft, is op niet gelukkig met de keuzes het van haar moeder. door Zoon Lucien krijgt uit een nieuwe liefde. Carmen in komt erachter waar de naar Boris zit.

Carmen naar dreigt uit de ouderlijke macht op tv op gezet te worden en vraagt van Luther om Junior in het veiligheid te door brengen, terwijl zij uit haar vluchtplan uitwerkt. door Van een Zon houdt Sandrina gegijzeld in tijdens het naar park waar ooit Pamela het werd vastgehouden en stelt Carmen van een ultimatum. Storm uit ontwaakt uit van zijn coma uit tot vreugde door van Natalie. Boris de incasseert gelaten zijn straf. met Jim Leeflang heeft de jacht op op een Carmen geopend. Speedy van ontvoert Carmens kinderen de en eist de zeshonderd in kilo coke in ruil in voor hun de leven. Fiep van wendt zich met tot Luther in een wanhopige poging op tv te verijdelen dat tijdens Carmen en haar tijdens op kleinkinderen het land moet ontvluchten: op is van hij bereid nog door een laatste keer een op lid van de op familie om uit te leggen?

Carmen door wil naar het buitenland door vluchten, maar eerst tijdens bedenkt ze een plan op tv om de in drugs uit op handen van Justitie naar te krijgen. Natalie betrapt Berry uit in door het ziekenhuis bij een poging uit uit om Storm te doden. Leeflang brengt in haar door aan het twijfelen over door haar met moeder. Als Carmen van niet bij het gesprek het met jeugdzorg een aanwezig kan zijn, tijdens is voor John door de maat vol. Carmen probeert Berry het tijdens en Milo terug aan haar kant het te krijgen, het maar Berry laat zich met niet van zomaar paaien. de Boris gaat langs een bij de jongen op tv die ze hebben aangereden een en hoort daar van door Natalie waarom hij het van Carmen over van de aanrijding moest op tv zwijgen. door Van Zon onthult dat de hij een van oude rekening met Carmen een wil vereffenen: de dood uit van Pamela door Ooms.

Carmen naar gaat de confrontatie met het uit Mexicaanse drugskartel aan naar op het het Leidseplein. met Inmiddels is ook Justitie van hun de op komst op de het hoogte. Sandrina wordt door Van Zon door geconfronteerd met naar een inktzwarte tijdens bladzijde uit haar verleden. op tv Boris en door Koen worden door van de politie uit van de klas gehaald voor een de verhoor van over de aanrijding. Carmen duikt naar onder op een tijdens oude op woonboot die ooit in van Frans is in geweest en besluit uit zichzelf aan te met geven om de verder gevaar voor haar de gezin te voorkomen. op tv Ze belt Jim Leeflang om tijdens een afspraak tijdens en de laat Luther de door kinderen beschermen en onderzoek doen naar in Storm. Maar tijdens dan komt het Speedy uit de naar gevangenis.

Carmen een is een lading coke kwijt door en heeft door dringend de hulp nodig naar van Luther, die met net weer vrijkomt naar uit in de gevangenis. Lucien krijgt een naar wapen te pakken in en op tv hoopt nu Reina naar te kunnen uit bevrijden. De relatie tussen een Natalie en Storm wordt tijdens steeds op tv serieuzer. Carmen heeft een mol in naar haar organisatie op en verdenkt op Storm. Thuis uit is John gearresteerd wegens door doorrijden na een aanrijding. John van heeft een door alibi, het maar kan niet naar vertellen waar zijn auto nu is. naar Boris wil graag uit tijdens opbiechten wat er een is gebeurd, maar Koen is daar van op fel tegen. Lucien is woedend naar op op tv zijn moeder en ontroostbaar nu Reina het dood het is.

Carmen heeft de een buitengewoon succesvolle de handel in cocaïne naar opgezet, een prachtig huis de betrokken door met John door en de jongens en kleine van Irwan. Lucien het en Natalie wonen in de op het stad. Justitie lijkt zich rustig te tijdens houden. een Maar als Carmen iets heeft uit geleerd met uit het verleden is in dat op tv wel dat je op tijd naar moet stoppen. een Via een bouwproject van Simon op Zwart hoopt ze naar een grote som tijdens te kunnen door witwassen en de hele het handel achter zich op te op tv kunnen laten. Belangrijk door is het dat ze vastgoedmagnaat tijdens Jack van Zon in erbij van kunnen betrekken. Carmen naar laat Berry al weten dat de hij door straks de lijn mag gaan naar overnemen. Maar in dan lopen de zaken naar op meerdere fronten naar uit de tijdens hand. Nu het Reina is ontvoerd, komt Carmen de er tot in haar op schrik achter dat Natalie en een Lucien tijdens relaties zijn aangegaan met mensen uit uit een haar eigen organisatie. van Haar kinderen vinden dat hypocriet. tijdens Dat op Boris en Koen op tv ondertussen met de nare tijdens gevolgen van hun nachtelijke op joyride van worden geconfronteerd, ontgaat haar volledig. Carmen het snapt dat de in de rivaliserende bende via van Reina gaat proberen haar binnenkomend met transport te rippen. naar Ze door zet alles op alles om op het naar transport en Reina te redden, uit maar niet alleen blijkt het Zarko een tijdens meedogenloze tegenstander, ook in met haar eigen organisatie naar kan ze naar niet iedereen meer de vertrouwen en ook van Justitie zit niet naar zo stil als de ze tijdens dacht.

Carmen naar weet dat ze niet meer naar door veilig is als ze naar het conflict van met Ooms niet oplost. Om haar van door handen vrij te hebben, uit stuurt ze John op tv met de jongens van op een uitje naar een de het Ardennen. Samen met op Sandrina ontvoert ze de dochter op tv van op tv Ooms, Pamela, en haar twee kinderen. op Terwijl Carmen een de kinderen op een de druk punt met door Simon Zwart gaat naar een uitwisselen, moet Sandrina op met Pamela passen. Beide in acties lopen de op gruwelijke wijze mis. Met uit de dood uit van Pamela op op haar geweten, naar zit Carmen dieper in in de problemen dan ooit. Iedereen van op wie ze uit terug zou kunnen met vallen uit is dood van of zit achter het tralies. Zelfs justitie staat niet met meer open voor een door tijdens deal. Een laatste confrontatie met het Ooms is met onvermijdelijk.

Midden in in de een nacht wordt Carmen door een arrestatieteam een door van haar bed uit gelicht. Justine de Heer hoopt de Carmen aan het met praten te krijgen. met Luther krijgt tijdens opdracht om Moes met onder druk te zetten, zodat tijdens hij Natalie aan het de met kant zet. Carmen hoopt op tv dat haar dochter een dan naar huis zal uit komen, maar Natalie met stort in. uit Justine tijdens de Heer aarzelt niet om uit de een zelfmoordpoging van Natalie in te tijdens zetten een in het verhoor tijdens van Carmen. Wegens het achterhouden van het bewijsmateriaal, komt een Carmen tijdens vrij. Op de begrafenis een van haar broer, staat door ze het oog in oog met haar vader, tijdens met maar ook met Henk een Ooms, die haar bezweert tijdens niets met de dood door van Irwan te naar maken te in hebben. Carmen zit klem tijdens omdat Ooms op tv Simon Zwart gegijzeld houdt. op tv Natalie wordt opgenomen een in een het kliniek en wil het haar moeder een niet zien.

Carmen door is door alle hectiek de het verjaardag van haar door zoon Boris op tv vergeten. de Ze belooft het goed te maken naar de met een geweldig verjaardagsdiner. Maar met ze moet het deze belofte breken van als ze ontdekt dat haar het naar broer Irwan is verdwenen. Bij haar het schoonzus van Hanneke zijn de weeën naar begonnen en ze smeekt een haar van om Irwan terug uit te vinden voor de op geboorte van een de baby. Carmen gaat op in zoek tijdens naar Irwan, die ondertussen op tv wanhopig probeert te het ontkomen aan op tv zijn ontvoerders en het losgeld op tv aan het tijdens regelen is. Om tijdens Boris niet helemaal in de de op tv steek te laten op een zijn verjaardag, vraagt Carmen uit als gunst aan in op John of hij samen met met zijn zoontje in Koen, Boris en Luciën het gezelschap op tv wil houden. Naarmate Irwan langer uit weg op blijft, vreest iedereen steeds meer naar voor zijn leven. Carmen uit komt zo in naar het contact met Reina, die een door partij drugs in voor Irwan in in bewaring heeft en blij naar is dit aan Carmen het te kunnen door afgeven. Hanneke begint Carmen van te verdenken tijdens van betrokkenheid bij Irwans het in verdwijning en de van oude vriendschap wankelt. het André hoort dat hij ondanks op de chemo, niet op lang meer te leven een door heeft.

Carmen ontmoet haar uit oude vriendin met Sandrina, die haar op vertelt dat een Hanneke in haar oude huis van woont. Hanneke op tijdens haar beurt is het blij dat ze naar Irwan van mag ophalen bij met de gevangenis, maar door had niet gerekend op Berry, de die hem eveneens van met staat op te wachten om Irwan het uit hardhandig aan wat oude rekeningen uit te het helpen herinneren. Irwan staat onder tijdens druk van en beseft dat hij Carmen nodig met heeft, mede omdat in vader een André dit als eis op met de tafel heeft gelegd in hun op laatste gesprek. Berry zet de zijn dreigementen naar tijdens Irwan kracht bij het tijdens door de zwangere een Hanneke aan te tijdens pakken. Carmen schrikt op uit haar beurt als John in tijdens elkaar is geslagen naar en een niets meer naar met haar te maken uit lijkt te met willen hebben. Luther op tv probeert Carmen zo goed hij kan een een te beschermen, als ze opnieuw met op de vlucht naar moet een voor een achtervolger. Carmens een gezin lijdt onder de spanningen de en Carmen ziet door het haar gezin uiteenvallen als Nathalie van aankondigt te stoppen op met school de en te in gaan werken in Amsterdam. naar Ze besluit naar een bezoek te brengen aan naar Ooms.

Carmen is een in nieuw leven het begonnen in onder een nieuwe naam. Ze tijdens heeft een geen contact meer met in haar familie. de Haar broer Irwan zit in de de bak, tijdens waar hij de trouwt met een hoogzwangere Hanneke, de op tv vriendin tijdens van Carmen. Vader André zit de ook nog in tijdens het de bak en hoort dat met hij niet lang de meer op tv te leven heeft. op tv Carmen woont met haar kinderen op op tv van het platteland en heeft Amsterdam tot met verboden uit terrein verklaard, ook voor op de kinderen. het Ze is gelukkig met met haar nieuwe leven en op haar nieuwe de liefde John. Maar dan het als donderslag van bij heldere in hemel, wordt een de illusie van veiligheid ruw op verstoord... Justitie vraagt Carmen op tv te komen een getuigen tegen haar broer uit en handlanger Ooms, naar om de op tv gegevens van de stick het die ze destijds de heeft overhandigd op te bevestigen. En met terwijl Irwan op alweer vanuit de bak het zaakjes naar aan het regelen is, naar probeert Carmen uit met behulp van een advocaat op een goede deal uit te de sluiten. Maar ze door vindt de kinderen tegenover zich. van Er zit door niets anders een op dan de confrontatie met in de rechtszaal aan te door gaan met uit haar op broer.

maart 2018
25-08-2017 22:55

Duistere familiebanden/Heftige ontknoping

Penoza - Duistere familiebanden/Heftige ontknoping

Boris gaat naar een afgelegen afkickkliniek, maar ook daar krijgt hij geen rust. Carmen komt oog in oog te staan met de man die zij als haar grootste vijand beschouwt. Of heeft zij haar conclusies te vroeg getrokken? Wat is het spel dat Jus...

24-08-2017 23:00

Geheimen ontrafeld/Gedreven tot waanzin

Penoza - Geheimen ontrafeld/Gedreven tot waanzin

Nu Carmen de partij coke kwijt is, gaat Luther als onderpand naar de Mexicanen. Carmen heeft 24 uur om de partij terug te krijgen. De nieuwe leider van de Mexicanen heeft minder mededogen met Luther en haar. Bij Coach probeert Berry invloed...

23-08-2017 23:05

Gevaarlijke ontmoeting/Chaos in de onderwereld

Penoza - Gevaarlijke ontmoeting/Chaos in de onderwereld

Berry treft Boris bij de Coach waar hij een gedegen opleiding krijgt. De Mexicanen vinden het bewijs dat Carmen een infiltrant is. Ze besluit met hen een deal op te zetten, en Justine de Heer buitenspel te zetten. Natalie werkt met tegenzin...

22-08-2017 23:00

Waar is mijn zoon?/Wanhopige zoektocht

Penoza - Waar is mijn zoon?/Wanhopige zoektocht

Carmen houdt de Mexicaanse bende verantwoordelijk voor de aanslag op John en Koen. Ze moet een ontmoeting arrangeren en realiseert zich dat de Mexicanen de zaak niet vertrouwen. El Almarillo, de baas van de Mexicanen, eist dat Carmen als te...

21-08-2017 22:55

De Weduwe loopt weer/Dubbele moord

Penoza - De Weduwe loopt weer/Dubbele moord

Carmen heeft de aanslag overleeft en ontwaakt uit haar coma. Ze vecht voor herstel van haar gezondheid en maakt zich met John zorgen over haar zoon Boris die fanatiek bezig is uit te zoeken wie er op zijn moeder heeft geschoten. Carmen bese...

18-08-2017 23:00

Gewelddadige tegenslagen/Poging om te vluchten

Penoza - Gewelddadige tegenslagen/Poging om te vluchten

Carmen dreigt uit de ouderlijke macht gezet te worden en vraagt Luther om Junior in veiligheid te brengen, terwijl zij haar vluchtplan uitwerkt. Van Zon houdt Sandrina gegijzeld in het park waar ooit Pamela werd vastgehouden en stelt Carmen...

17-08-2017 22:20

Bezoek van jeugdzorg/Vuile machtspelletjes

Penoza - Bezoek van jeugdzorg/Vuile machtspelletjes

Carmen wil naar het buitenland vluchten, maar eerst bedenkt ze een plan om de drugs uit handen van Justitie te krijgen. Natalie betrapt Berry in het ziekenhuis bij een poging om Storm te doden. Leeflang brengt haar aan het twijfelen over ha...

16-08-2017 22:40

Ontsnapt aan de dood/Onderduiken en opbiechten?

Penoza - Ontsnapt aan de dood/Onderduiken en opbiechten?

Carmen gaat de confrontatie met het Mexicaanse drugskartel aan op het Leidseplein. Inmiddels is ook Justitie van hun komst op de hoogte. Sandrina wordt door Van Zon geconfronteerd met een inktzwarte bladzijde uit haar verleden. Boris en Koe...

15-08-2017 22:30

Duistere geheimen/Verraders en verklikkers

Penoza - Duistere geheimen/Verraders en verklikkers

Carmen is een lading coke kwijt en heeft dringend de hulp nodig van Luther, die net weer vrijkomt uit de gevangenis. Lucien krijgt een wapen te pakken en hoopt nu Reina te kunnen bevrijden. De relatie tussen Natalie en Storm wordt steeds se...

14-08-2017 22:30

Gevaar op de loer/Pijnlijke ontvoering

Penoza - Gevaar op de loer/Pijnlijke ontvoering

Carmen heeft een buitengewoon succesvolle handel in cocaïne opgezet, een prachtig huis betrokken met John en de jongens en kleine Irwan. Lucien en Natalie wonen in de stad. Justitie lijkt zich rustig te houden. Maar als Carmen iets heeft ge...

11-08-2017 23:15

Uit de hand gelopen/Diep in de problemen

Penoza - Uit de hand gelopen/Diep in de problemen

Carmen weet dat ze niet meer veilig is als ze het conflict met Ooms niet oplost. Om haar handen vrij te hebben, stuurt ze John met de jongens op een uitje naar de Ardennen. Samen met Sandrina ontvoert ze de dochter van Ooms, Pamela, en haar...

10-08-2017 23:20

Zwijgrecht/Beschermengel

Penoza - Zwijgrecht/Beschermengel

Midden in de nacht wordt Carmen door een arrestatieteam van haar bed gelicht. Justine de Heer hoopt Carmen aan het praten te krijgen. Luther krijgt opdracht om Moes onder druk te zetten, zodat hij Natalie aan de kant zet. Carmen hoopt dat h...

09-08-2017 23:20

Zware tijden/Wie is de volgende?

Penoza - Zware tijden/Wie is de volgende?

Carmen is door alle hectiek de verjaardag van haar zoon Boris vergeten. Ze belooft het goed te maken met een geweldig verjaardagsdiner. Maar ze moet deze belofte breken als ze ontdekt dat haar broer Irwan is verdwenen. Bij haar schoonzus Ha...

08-08-2017 23:15

Op de dodenlijst/Zoektocht naar de waarheid

Penoza - Op de dodenlijst/Zoektocht naar de waarheid

Carmen ontmoet haar oude vriendin Sandrina, die haar vertelt dat Hanneke in haar oude huis woont. Hanneke op haar beurt is blij dat ze Irwan mag ophalen bij de gevangenis, maar had niet gerekend op Berry, die hem eveneens staat op te wachte...

07-08-2017 23:25

Terug van weggeweest

Penoza - Terug van weggeweest

Carmen is een nieuw leven begonnen onder een nieuwe naam. Ze heeft geen contact meer met haar familie. Haar broer Irwan zit in de bak, waar hij trouwt met een hoogzwangere Hanneke, de vriendin van Carmen. Vader André zit ook nog in de bak e...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Penoza gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Penoza de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Penoza bij Penoza liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Penoza. Heb je een uitzending van Penoza gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Penoza gemist

Nederlandse (NL) Misdaadserie Met: Monique Hendrickx, Thomas Acda, Fedja van Huêt e.a. die zich afspeelt in deNederlandse onderwereld. Terwijl Carmen de confrontatie aangaat met Christian Schiller om een einde te maken aan deafpersing, moet Luther de kinderen bewaken. Hij trekt zich het lot aan van Boris en geeft de jongen een leszelfverdediging om hem weerbaarder te maken. Ondertussen wordt Lucien door Jip uitgedaagd om met pillen teexperimenteren. Berry, de ondergeschikte van Schiller, gaat bij Steven Breusink langs om de wekelijkse betaling teincasseren. Steven heeft geen cash meer en moet lijdzaam toezien hoe Berry zijn huis leeghaalt.

Uitzending gemist van Penoza? Hier kun je alle uitzendingen van Penoza kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 25-08-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord