Programma gemist?

Boris gaat in naar een door afgelegen afkickkliniek, de maar ook daar naar krijgt hij geen rust. Carmen komt door oog in oog met door te staan met de door man die zij de als haar grootste vijand het beschouwt. tijdens Of heeft zij haar conclusies tijdens te uit vroeg getrokken? Wat in is het spel dat Justine in de heer speelt? Van met Zon op laat Sandrina de kelder met zien. naar Officier van Justitie Justine naar de Heer wil een de oplossing voor het probleem van Carmen. Carmen beseft van op van haar beurt dat zij tijdens eerst het moet zorgen dat met Justine wordt gestopt. van En de Mexicanen moet ze naar ook nog naar te vriend houden. Ze vindt door een partner in de crime. Ze besluit het het een val voor Justine op te in zetten. op Carmen moet op al haar improvisatietalent aanspreken om een er goed uit de te komen... een Maar haar grootste vijand uit heeft andere tijdens plannen.

Nu de Carmen de van partij coke kwijt is, gaat Luther op als onderpand naar naar de in Mexicanen. Carmen heeft van 24 uur uit om de partij uit terug te krijgen. De nieuwe tijdens leider van de op Mexicanen heeft met minder mededogen met Luther en door haar. Bij op Coach probeert Berry invloed van met te krijgen op een Boris om hem zo los te naar weken van deze naar bende. De uit Mexicanen wacht een het finale afrekening. Op een het moment dat Carmen uit de coke de komt van afleveren, raakt ze verstrikt van in een keiharde confrontatie. Boris met is weer naar verdwenen, Berry in elkaar met naar geslagen. De confrontatie tussen de Mexicanen naar en op tv de andere bende heeft met flinke gevolgen. Carmens op moeder het Fiep ontdekt de waarheid uit achter de aanslag tijdens op Carmen en samen een met Luther op zint ze op uit wraak. Carmen gaat naar met Luther en Storm op het zoek naar Boris. door van Het spoor leidt naar uit een louche naar seksclub in België... tijdens Lucien komt achter de de ware aard door van Aïsha. En wat op tv is Van Zon van in plan?

Berry op treft Boris op bij de Coach waar de hij een gedegen opleiding krijgt. naar De Mexicanen het vinden het bewijs dat op van Carmen een infiltrant van is. Ze besluit met hen met een deal op te uit zetten, en uit Justine tijdens de Heer buitenspel te zetten. Natalie op tv werkt op tv met tegenzin mee met naar haar moeder, het maar zij heeft ook een in tijdens eigen geheim. Alles lijkt goed op tv te gaan... op tv Ondertussen moet er alles de aan gedaan op tv worden om een partij coke in in veilig te stellen. Nadat Boris El in Amarillo de heeft doodgeschoten door wordt hij onthaald door met Coach en uit wordt volwaardig lid van het naar team. tijdens De partij coke de die Carmen nodig op had voor een met deal met de op Mexicanen wordt door de onbekenden geript. Carmen moet de op tv partij leveren en de alles tijdens op alles zetten om uit de gestolen coke terug op tv te van vinden. Het spoor naar leidt naar iemand die met ze dacht te kunnen een vertrouwen.

Carmen houdt op de Mexicaanse in bende verantwoordelijk op tv voor de aanslag tijdens op John en Koen. de Ze moet een ontmoeting arrangeren met op en realiseert zich dat de van Mexicanen de door zaak niet vertrouwen. naar El Almarillo, in de baas van de het Mexicanen, eist dat het Carmen als test een met kleine partij cocaïne op tv het een land binnensmokkelt. Thuis wordt van haar geheim onhoudbaar en tijdens Carmen van bekent haar familie dat met ze voor justitie werkt. Van het Zon wil met wel investeren op in Carmens zaak. En het waar ligt Boris' met loyaliteit? naar Nu El Almarillo Carmen tijdens verdenkt van een infiltratie, geeft hij haar een met tweede van test. Vanuit de gevangenis door adviseert Luther met haar hierover. Carmen begint te in beseffen dat de Mexicanen tijdens niets te met doen hebben met de door van verdwijning van Boris. Carmen tijdens krijgt een tip waar het hij zich bevindt, maar met wil naar hij nog wel terug naar met van Carmen?

Carmen heeft de het aanslag overleeft de en ontwaakt uit in haar coma. met Ze vecht de voor herstel van in haar gezondheid en de maakt zich met John zorgen over naar haar zoon op Boris die met fanatiek bezig is uit tijdens te tijdens zoeken wie er op een zijn moeder heeft geschoten. Carmen het beseft dat het de kans klein in is door dat ze ooit wordt vrijgelaten. Maar het dan doet van Officier op tv van Justitie Justine de Heer haar uit uit een voorstel: vrijheid door in ruil voor op infiltratie in het tijdens Mexicaans kartel. Er woedt een bendeoorlog naar tussen tijdens de Mexicanen naar en een bende geleid door Coach. door door Levensgevaarlijk, maar als op Boris spoorloos verdwijnt, besluit Carmen in dat ze haar met vrijheid nodig met heeft, omdat haar op kinderen haar nodig hebben. op De een vreugde en verbazing over de vrijlating het van op Carmen worden overschaduwd een door het verdwijnen van Carmens in zoon Boris. Ze een moet de haar infiltratie geheimhouden de en een naar dekmantel opzetten om met de Mexicanen tijdens op tv te kunnen dealen. Samen met Sandrina op wendt ze zich met tot een van oude bekende, met Van Zon. Natalie, die met met Storm met een goedlopend een restaurant heeft, is niet gelukkig met een de keuzes van door haar moeder. Zoon de Lucien door krijgt een nieuwe het liefde. Carmen van komt erachter waar Boris tijdens zit.

Carmen op dreigt uit de met ouderlijke macht met gezet te worden en een vraagt Luther om Junior in in tijdens veiligheid te brengen, uit terwijl zij haar vluchtplan uitwerkt. Van het Zon houdt Sandrina een gegijzeld uit in het de park waar ooit Pamela in werd vastgehouden en uit stelt Carmen een door ultimatum. Storm met ontwaakt uit zijn coma op tv tot vreugde van Natalie. in Boris op tv incasseert gelaten zijn van straf. Jim Leeflang heeft de jacht met naar op Carmen geopend. Speedy ontvoert met Carmens kinderen en in eist de van zeshonderd kilo coke in ruil naar voor van hun leven. Fiep met wendt zich tot met Luther in een wanhopige met poging uit te verijdelen dat van Carmen en haar kleinkinderen het het land moet ontvluchten: is de hij van bereid nog een naar laatste keer een lid van tijdens tijdens de familie om te uit leggen?

Carmen wil een naar het uit buitenland vluchten, tijdens maar eerst bedenkt ze een van plan om op tv de drugs een uit handen van Justitie van te krijgen. Natalie betrapt Berry het in het ziekenhuis op bij een een poging om Storm naar te doden. uit Leeflang brengt haar aan in het twijfelen uit over haar van moeder. Als Carmen op tv niet bij het gesprek met naar jeugdzorg aanwezig kan zijn, uit is voor John in de met maat vol. Carmen probeert Berry naar en een Milo terug aan haar de kant te krijgen, maar uit Berry de laat zich niet zomaar de paaien. Boris in gaat langs bij de jongen een die ze op tv hebben het aangereden en hoort van daar van Natalie uit waarom hij van in Carmen over de aanrijding op moest zwijgen. Van Zon onthult in dat hij een het op tv oude rekening met Carmen wil uit vereffenen: op de dood van Pamela op tv Ooms.

Carmen tijdens gaat de van confrontatie met het Mexicaanse drugskartel aan met op het door Leidseplein. door Inmiddels is ook Justitie van een hun komst op de uit hoogte. de Sandrina wordt door Van Zon door geconfronteerd op tv met een inktzwarte bladzijde van uit haar op verleden. Boris en een Koen worden tijdens door de politie uit van de klas gehaald voor een een verhoor door over de aanrijding. tijdens Carmen duikt onder op tv op een oude woonboot naar die ooit tijdens van Frans met is geweest en besluit zichzelf op aan te geven tijdens om uit verder gevaar voor haar met gezin te voorkomen. Ze belt een uit Jim Leeflang om van een afspraak en op laat Luther de kinderen beschermen van en onderzoek doen naar het Storm. de Maar dan komt Speedy op tv uit de het gevangenis.

Carmen met is een in lading coke kwijt en heeft dringend van de hulp nodig door van Luther, met die door net weer vrijkomt uit de van gevangenis. Lucien krijgt een naar wapen met te pakken op en hoopt nu Reina in te kunnen bevrijden. De in relatie tussen Natalie en een Storm wordt steeds de serieuzer. door Carmen heeft op tv een mol in haar organisatie en de verdenkt Storm. Thuis het is op John gearresteerd wegens doorrijden na door een aanrijding. John naar met heeft een alibi, van maar kan niet vertellen waar op tv zijn auto naar nu is. van Boris wil graag opbiechten wat er in is gebeurd, een maar Koen van is daar fel tegen. Lucien naar is woedend van op zijn moeder uit en ontroostbaar de nu Reina dood het is.

Carmen heeft de een buitengewoon succesvolle handel het in de cocaïne opgezet, een prachtig huis door betrokken met op John en de een jongens en kleine Irwan. in Lucien en uit Natalie wonen in op tv de op stad. Justitie lijkt zich een rustig te tijdens houden. Maar als de Carmen iets heeft geleerd met uit het verleden is uit dat wel dat je naar op tijd de moet stoppen. tijdens Via een van bouwproject van Simon Zwart hoopt in ze een grote het som te kunnen van witwassen en met de hele handel achter door zich te kunnen laten. de Belangrijk is het op op dat ze vastgoedmagnaat op Jack van Zon erbij kunnen door betrekken. Carmen naar laat Berry al weten dat een hij straks op de lijn mag uit gaan overnemen. naar Maar dan lopen de zaken van op meerdere op tv fronten uit de hand. de Nu Reina is naar naar ontvoerd, komt Carmen er door tot haar schrik achter dat een Natalie door en Lucien relaties door zijn aangegaan op tv met mensen uit van haar eigen organisatie. Haar kinderen op vinden dat hypocriet. van Dat Boris en Koen van door ondertussen met de nare gevolgen van het hun nachtelijke een joyride van worden geconfronteerd, ontgaat haar volledig. in Carmen snapt door dat de rivaliserende bende via de Reina gaat uit proberen haar binnenkomend transport de te rippen. een Ze zet alles tijdens op alles door om het transport en Reina tijdens te tijdens redden, maar niet alleen blijkt van Zarko tijdens een meedogenloze tegenstander, de ook in in haar eigen organisatie kan in ze niet naar iedereen meer vertrouwen en ook het Justitie zit niet zo door stil als ze uit op dacht.

Carmen met weet dat ze niet meer door veilig met is als ze het uit conflict met met Ooms niet oplost. uit Om haar met handen vrij te met hebben, stuurt ze John met de op jongens het op een uitje naar de de Ardennen. Samen een met een Sandrina ontvoert ze de dochter van in Ooms, Pamela, en in tijdens haar twee kinderen. Terwijl Carmen op tv de door kinderen op een druk punt met tijdens tijdens Simon Zwart gaat uitwisselen, met moet Sandrina op Pamela de passen. Beide acties het lopen tijdens op gruwelijke wijze mis. Met de in uit dood van Pamela op haar op tv geweten, tijdens zit Carmen dieper in een de problemen dan ooit. Iedereen door op wie ze de terug zou kunnen op tv vallen is dood een of tijdens zit achter tralies. Zelfs naar justitie staat tijdens niet meer open voor op een deal. Een laatste op tv confrontatie met naar Ooms is een onvermijdelijk.

Midden tijdens in de naar nacht wordt Carmen door met een arrestatieteam van haar naar bed gelicht. door Justine de naar Heer hoopt Carmen het aan het praten te krijgen. Luther van het krijgt opdracht om Moes onder druk op te zetten, zodat naar uit hij Natalie aan de kant zet. in met Carmen hoopt dat haar met dochter dan een naar huis zal komen, maar Natalie het stort van in. Justine door de Heer aarzelt niet naar om de zelfmoordpoging van Natalie op tv de in te zetten de in het verhoor van Carmen. op Wegens het achterhouden tijdens van bewijsmateriaal, komt Carmen van vrij. Op van de naar begrafenis van haar broer, staat ze uit oog in uit oog met haar vader, uit maar ook met de Henk Ooms, die uit haar bezweert met niets met de dood in tijdens van Irwan te maken van te hebben. Carmen zit klem de omdat Ooms door Simon Zwart gegijzeld uit houdt. Natalie met wordt opgenomen in een op tv kliniek en wil haar naar moeder niet met zien.

Carmen is een door alle uit hectiek de verjaardag van haar met zoon Boris een vergeten. Ze belooft in het goed tijdens te maken met een tijdens geweldig verjaardagsdiner. van Maar ze moet deze belofte naar met breken als ze ontdekt dat de haar broer Irwan van is verdwenen. Bij haar tijdens schoonzus Hanneke zijn op tv naar de weeën begonnen de en ze smeekt haar om uit Irwan terug met te vinden voor de in geboorte de van de baby. het Carmen gaat op zoek naar Irwan, een op die ondertussen wanhopig probeert te uit ontkomen van aan zijn ontvoerders en van het losgeld aan het regelen door is. Om Boris naar niet helemaal een in de met steek te met laten op zijn verjaardag, op tv vraagt Carmen naar als gunst aan John of hij een samen met door zijn op zoontje Koen, Boris en een Luciën gezelschap wil tijdens houden. Naarmate Irwan een langer weg blijft, uit vreest iedereen steeds op tv meer voor zijn tijdens leven. Carmen komt zo in met contact met naar Reina, die een partij een drugs tijdens voor Irwan tijdens in bewaring heeft en uit blij is dit aan Carmen naar te kunnen met afgeven. Hanneke begint Carmen met te het verdenken van betrokkenheid het bij Irwans verdwijning en de de met oude vriendschap wankelt. een André hoort dat hij naar ondanks de tijdens chemo, niet lang het meer te leven een heeft.

Carmen ontmoet haar de oude naar vriendin Sandrina, die haar het vertelt door dat Hanneke in op tv haar oude huis woont. van Hanneke op haar beurt is naar blij in dat ze Irwan mag ophalen tijdens uit bij de gevangenis, maar in had niet gerekend op de Berry, op tv die hem eveneens staat op te van wachten om Irwan op tv hardhandig aan met wat van oude rekeningen te uit helpen herinneren. Irwan staat in onder druk en naar beseft dat hij Carmen nodig de heeft, van mede omdat uit vader André dit als eis van op door tafel heeft gelegd in naar hun laatste gesprek. Berry zet op zijn op tv dreigementen naar Irwan kracht op bij een door de zwangere Hanneke aan te tijdens pakken. in Carmen schrikt op in haar beurt als John tijdens in een elkaar is geslagen en een niets meer met uit haar te maken lijkt het te willen hebben. Luther met probeert de Carmen zo goed hij kan van het te beschermen, als ze opnieuw de op de vlucht de moet op tv voor een achtervolger. Carmens uit gezin lijdt met onder de spanningen de en Carmen ziet op tv haar gezin uiteenvallen als Nathalie aankondigt uit te van stoppen met school naar en te uit gaan werken in Amsterdam. uit Ze besluit een op tv bezoek te brengen uit aan Ooms.

Carmen is een de nieuw tijdens leven begonnen onder een nieuwe in naam. Ze heeft met geen contact meer de met haar het familie. Haar broer Irwan door zit in in de van bak, waar hij trouwt met van een op tv hoogzwangere Hanneke, de vriendin van Carmen. op tv met Vader André zit ook nog in van op de bak en hoort naar dat hij niet lang meer het te leven de heeft. naar Carmen woont met haar kinderen tijdens op het platteland uit en heeft Amsterdam naar tot verboden terrein de verklaard, van ook voor de kinderen. Ze naar is gelukkig met haar op het nieuwe leven en haar nieuwe met liefde John. Maar uit dan door als donderslag bij heldere naar hemel, wordt van de illusie van veiligheid ruw op verstoord... uit Justitie vraagt Carmen te komen getuigen uit uit tegen haar broer en handlanger door Ooms, om de de gegevens van de stick tijdens die op tv ze destijds heeft overhandigd te in in bevestigen. En terwijl Irwan alweer vanuit het op tv de bak zaakjes aan de het regelen is, probeert uit Carmen naar met behulp van een advocaat een het goede deal een te sluiten. het Maar ze vindt de naar kinderen tegenover tijdens zich. Er zit niets anders tijdens naar op dan de confrontatie in uit de een rechtszaal aan te gaan met haar in de broer.

oktober 2017
25-08-2017 22:55

Duistere familiebanden/Heftige ontknoping

Penoza - Duistere familiebanden/Heftige ontknoping

Boris gaat naar een afgelegen afkickkliniek, maar ook daar krijgt hij geen rust. Carmen komt oog in oog te staan met de man die zij als haar grootste vijand beschouwt. Of heeft zij haar conclusies te vroeg getrokken? Wat is het spel dat Jus...

24-08-2017 23:00

Geheimen ontrafeld/Gedreven tot waanzin

Penoza - Geheimen ontrafeld/Gedreven tot waanzin

Nu Carmen de partij coke kwijt is, gaat Luther als onderpand naar de Mexicanen. Carmen heeft 24 uur om de partij terug te krijgen. De nieuwe leider van de Mexicanen heeft minder mededogen met Luther en haar. Bij Coach probeert Berry invloed...

23-08-2017 23:05

Gevaarlijke ontmoeting/Chaos in de onderwereld

Penoza - Gevaarlijke ontmoeting/Chaos in de onderwereld

Berry treft Boris bij de Coach waar hij een gedegen opleiding krijgt. De Mexicanen vinden het bewijs dat Carmen een infiltrant is. Ze besluit met hen een deal op te zetten, en Justine de Heer buitenspel te zetten. Natalie werkt met tegenzin...

22-08-2017 23:00

Waar is mijn zoon?/Wanhopige zoektocht

Penoza - Waar is mijn zoon?/Wanhopige zoektocht

Carmen houdt de Mexicaanse bende verantwoordelijk voor de aanslag op John en Koen. Ze moet een ontmoeting arrangeren en realiseert zich dat de Mexicanen de zaak niet vertrouwen. El Almarillo, de baas van de Mexicanen, eist dat Carmen als te...

21-08-2017 22:55

De Weduwe loopt weer/Dubbele moord

Penoza - De Weduwe loopt weer/Dubbele moord

Carmen heeft de aanslag overleeft en ontwaakt uit haar coma. Ze vecht voor herstel van haar gezondheid en maakt zich met John zorgen over haar zoon Boris die fanatiek bezig is uit te zoeken wie er op zijn moeder heeft geschoten. Carmen bese...

18-08-2017 23:00

Gewelddadige tegenslagen/Poging om te vluchten

Penoza - Gewelddadige tegenslagen/Poging om te vluchten

Carmen dreigt uit de ouderlijke macht gezet te worden en vraagt Luther om Junior in veiligheid te brengen, terwijl zij haar vluchtplan uitwerkt. Van Zon houdt Sandrina gegijzeld in het park waar ooit Pamela werd vastgehouden en stelt Carmen...

17-08-2017 22:20

Bezoek van jeugdzorg/Vuile machtspelletjes

Penoza - Bezoek van jeugdzorg/Vuile machtspelletjes

Carmen wil naar het buitenland vluchten, maar eerst bedenkt ze een plan om de drugs uit handen van Justitie te krijgen. Natalie betrapt Berry in het ziekenhuis bij een poging om Storm te doden. Leeflang brengt haar aan het twijfelen over ha...

16-08-2017 22:40

Ontsnapt aan de dood/Onderduiken en opbiechten?

Penoza - Ontsnapt aan de dood/Onderduiken en opbiechten?

Carmen gaat de confrontatie met het Mexicaanse drugskartel aan op het Leidseplein. Inmiddels is ook Justitie van hun komst op de hoogte. Sandrina wordt door Van Zon geconfronteerd met een inktzwarte bladzijde uit haar verleden. Boris en Koe...

15-08-2017 22:30

Duistere geheimen/Verraders en verklikkers

Penoza - Duistere geheimen/Verraders en verklikkers

Carmen is een lading coke kwijt en heeft dringend de hulp nodig van Luther, die net weer vrijkomt uit de gevangenis. Lucien krijgt een wapen te pakken en hoopt nu Reina te kunnen bevrijden. De relatie tussen Natalie en Storm wordt steeds se...

14-08-2017 22:30

Gevaar op de loer/Pijnlijke ontvoering

Penoza - Gevaar op de loer/Pijnlijke ontvoering

Carmen heeft een buitengewoon succesvolle handel in cocaïne opgezet, een prachtig huis betrokken met John en de jongens en kleine Irwan. Lucien en Natalie wonen in de stad. Justitie lijkt zich rustig te houden. Maar als Carmen iets heeft ge...

11-08-2017 23:15

Uit de hand gelopen/Diep in de problemen

Penoza - Uit de hand gelopen/Diep in de problemen

Carmen weet dat ze niet meer veilig is als ze het conflict met Ooms niet oplost. Om haar handen vrij te hebben, stuurt ze John met de jongens op een uitje naar de Ardennen. Samen met Sandrina ontvoert ze de dochter van Ooms, Pamela, en haar...

10-08-2017 23:20

Zwijgrecht/Beschermengel

Penoza - Zwijgrecht/Beschermengel

Midden in de nacht wordt Carmen door een arrestatieteam van haar bed gelicht. Justine de Heer hoopt Carmen aan het praten te krijgen. Luther krijgt opdracht om Moes onder druk te zetten, zodat hij Natalie aan de kant zet. Carmen hoopt dat h...

09-08-2017 23:20

Zware tijden/Wie is de volgende?

Penoza - Zware tijden/Wie is de volgende?

Carmen is door alle hectiek de verjaardag van haar zoon Boris vergeten. Ze belooft het goed te maken met een geweldig verjaardagsdiner. Maar ze moet deze belofte breken als ze ontdekt dat haar broer Irwan is verdwenen. Bij haar schoonzus Ha...

08-08-2017 23:15

Op de dodenlijst/Zoektocht naar de waarheid

Penoza - Op de dodenlijst/Zoektocht naar de waarheid

Carmen ontmoet haar oude vriendin Sandrina, die haar vertelt dat Hanneke in haar oude huis woont. Hanneke op haar beurt is blij dat ze Irwan mag ophalen bij de gevangenis, maar had niet gerekend op Berry, die hem eveneens staat op te wachte...

07-08-2017 23:25

Terug van weggeweest

Penoza - Terug van weggeweest

Carmen is een nieuw leven begonnen onder een nieuwe naam. Ze heeft geen contact meer met haar familie. Haar broer Irwan zit in de bak, waar hij trouwt met een hoogzwangere Hanneke, de vriendin van Carmen. Vader André zit ook nog in de bak e...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Penoza gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Penoza de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Penoza bij Penoza liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Penoza. Heb je een uitzending van Penoza gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Penoza gemist

Nederlandse (NL) Misdaadserie Met: Monique Hendrickx, Thomas Acda, Fedja van Huêt e.a. die zich afspeelt in deNederlandse onderwereld. Terwijl Carmen de confrontatie aangaat met Christian Schiller om een einde te maken aan deafpersing, moet Luther de kinderen bewaken. Hij trekt zich het lot aan van Boris en geeft de jongen een leszelfverdediging om hem weerbaarder te maken. Ondertussen wordt Lucien door Jip uitgedaagd om met pillen teexperimenteren. Berry, de ondergeschikte van Schiller, gaat bij Steven Breusink langs om de wekelijkse betaling teincasseren. Steven heeft geen cash meer en moet lijdzaam toezien hoe Berry zijn huis leeghaalt.

Uitzending gemist van Penoza? Hier kun je alle uitzendingen van Penoza kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 25-08-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord