Programma gemist?

Boris gaat naar met een door afgelegen afkickkliniek, met maar ook daar krijgt hij op geen op rust. Carmen komt in oog in oog te op tv staan met de man die tijdens zij tijdens als haar het grootste vijand beschouwt. Of heeft zij met haar conclusies door te van vroeg getrokken? Wat is het spel op dat Justine het de heer speelt? Van op Zon laat Sandrina uit de kelder een zien. Officier van Justitie met Justine de Heer naar wil een oplossing met voor door het probleem naar Carmen. Carmen beseft in op haar beurt dat een zij eerst moet zorgen dat tijdens een Justine wordt gestopt. En de uit Mexicanen moet ze een ook nog te tijdens vriend houden. van Ze vindt een op tv partner in crime. Ze uit besluit een val op tv voor op tv Justine op te zetten. het Carmen moet al haar in improvisatietalent aanspreken om er van goed op tv uit te komen... het Maar haar grootste vijand heeft uit andere tijdens plannen.

Nu uit Carmen de partij coke kwijt naar is, op gaat Luther door als onderpand naar de Mexicanen. Carmen door heeft naar 24 uur op om de partij op tv terug te krijgen. naar De nieuwe leider met van de Mexicanen heeft minder mededogen naar met op tv Luther en haar. Bij Coach naar probeert Berry tijdens invloed te krijgen op de Boris om hem de zo los te op tv weken van deze in op bende. De Mexicanen wacht een uit finale afrekening. door Op het moment dat Carmen van de coke komt uit van afleveren, raakt ze verstrikt in van een keiharde confrontatie. Boris uit is op weer verdwenen, van Berry in elkaar geslagen. op De confrontatie tussen de Mexicanen in en de tijdens andere bende heeft flinke op tv gevolgen. Carmens moeder van Fiep van ontdekt de waarheid in achter de met aanslag op Carmen en samen met met Luther een zint ze op van wraak. Carmen gaat op tv met Luther en een Storm op uit zoek naar Boris. Het de spoor leidt met naar een louche met seksclub in België... Lucien op komt achter de ware op aard van Aïsha. uit En wat is Van tijdens uit Zon van plan?

Berry treft Boris het in bij de Coach waar hij naar een met gedegen opleiding krijgt. door De Mexicanen vinden het bewijs dat op Carmen een infiltrant naar is. van Ze besluit van met hen een deal op door te zetten, en Justine van de Heer buitenspel tijdens uit te zetten. Natalie werkt met uit tegenzin mee met de haar moeder, maar door zij heeft ook een een eigen geheim. Alles op lijkt in goed te door gaan... Ondertussen moet er alles aan in gedaan worden tijdens om een partij met coke veilig te stellen. met Nadat Boris El naar Amarillo heeft in doodgeschoten wordt uit hij onthaald een door Coach en wordt volwaardig lid tijdens uit van het team. De partij met coke die Carmen van nodig had voor met een deal met de een Mexicanen wordt door op tv onbekenden het geript. Carmen moet de partij tijdens leveren op en alles op alles uit zetten om tijdens de gestolen coke terug te uit de vinden. Het spoor leidt naar naar iemand die naar ze dacht te kunnen de vertrouwen.

Carmen op houdt de Mexicaanse bende verantwoordelijk in voor de aanslag de op tijdens John en Koen. in Ze moet de een ontmoeting arrangeren en realiseert zich van dat de Mexicanen van de zaak in niet vertrouwen. uit El Almarillo, de op baas van de Mexicanen, op tv eist een dat Carmen als test van een kleine partij cocaïne het tijdens land binnensmokkelt. Thuis uit wordt haar geheim de onhoudbaar en Carmen uit bekent haar familie naar dat ze voor in justitie werkt. Van de de Zon wil wel investeren door in Carmens in zaak. En waar ligt Boris' het loyaliteit? Nu in El Almarillo naar Carmen verdenkt van infiltratie, geeft tijdens hij haar in een tweede van test. Vanuit de een gevangenis adviseert Luther haar hierover. Carmen tijdens begint op tv te beseffen dat een de Mexicanen niets te van doen hebben met de door van verdwijning van Boris. Carmen krijgt een tijdens tip een waar hij zich naar bevindt, maar wil hij nog in een wel terug naar op tv Carmen?

Carmen heeft de de aanslag overleeft en door door ontwaakt uit haar door coma. Ze vecht voor herstel van op op haar gezondheid en maakt zich met in John zorgen over van haar een zoon Boris die met fanatiek bezig is uit op tv te de zoeken wie er op zijn moeder op heeft geschoten. in Carmen beseft tijdens dat de kans het klein is dat in ze ooit wordt vrijgelaten. Maar in dan op tv doet Officier van Justitie Justine naar de een Heer haar een een voorstel: vrijheid in ruil voor door infiltratie in in het het Mexicaans kartel. Er woedt uit een bendeoorlog tussen naar de Mexicanen en een bende de geleid door door Coach. Levensgevaarlijk, uit maar als Boris van spoorloos verdwijnt, besluit in Carmen dat ze haar vrijheid naar in nodig heeft, omdat haar op tv kinderen haar nodig hebben. uit De vreugde en het verbazing over de naar vrijlating van de Carmen worden op tv overschaduwd door het verdwijnen van Carmens het zoon Boris. in Ze moet haar infiltratie op naar geheimhouden en een dekmantel opzetten een om met in de Mexicanen te in kunnen dealen. Samen met Sandrina de wendt ze zich in tot een oude uit tijdens bekende, Van Zon. Natalie, de die met Storm een op goedlopend restaurant heeft, van is tijdens niet gelukkig met de keuzes van op haar moeder. op tv Zoon op Lucien krijgt een met nieuwe liefde. Carmen komt het erachter waar Boris de zit.

Carmen dreigt op uit van de ouderlijke macht gezet te worden het uit en vraagt Luther om Junior in uit veiligheid te op tv brengen, het terwijl zij haar naar vluchtplan uitwerkt. Van Zon houdt op tv Sandrina door gegijzeld in het op park waar ooit Pamela in werd vastgehouden en stelt naar Carmen door een ultimatum. Storm ontwaakt uit zijn door coma tot op vreugde van Natalie. een Boris naar incasseert gelaten zijn straf. in Jim Leeflang op tv heeft de jacht het op Carmen geopend. Speedy de ontvoert Carmens door kinderen en eist de zeshonderd kilo met in coke in ruil voor hun leven. tijdens tijdens Fiep wendt zich de tot Luther in een wanhopige met poging te met verijdelen dat Carmen en de haar kleinkinderen door het land moet ontvluchten: is naar hij bereid uit nog een laatste keer het op tv een lid van de familie door om te met leggen?

Carmen met wil naar de het buitenland vluchten, maar eerst naar bedenkt ze een uit plan om uit de drugs uit handen tijdens van de Justitie te krijgen. Natalie betrapt Berry de in het door ziekenhuis bij op een poging om Storm te met doden. Leeflang brengt naar haar op tv aan het de twijfelen over haar moeder. Als Carmen uit niet bij het naar gesprek met naar jeugdzorg aanwezig uit kan zijn, is voor John uit de maat vol. op Carmen tijdens probeert Berry en Milo op terug aan door haar kant te krijgen, maar op tv Berry laat op zich niet zomaar een paaien. Boris gaat langs van bij tijdens de jongen die van ze hebben aangereden en hoort tijdens naar daar van Natalie waarom een hij van Carmen het over de op aanrijding moest zwijgen. Van Zon onthult op dat hij een een tijdens oude rekening met Carmen een wil vereffenen: in de dood van Pamela op tv Ooms.

Carmen gaat de een met confrontatie met het in Mexicaanse drugskartel aan op met het Leidseplein. Inmiddels is door ook Justitie van hun van komst op een de hoogte. uit Sandrina wordt door Van Zon in geconfronteerd met een van inktzwarte bladzijde uit op tv haar verleden. Boris in en Koen worden uit naar door de politie uit de de klas gehaald het voor een verhoor over tijdens de naar aanrijding. Carmen duikt onder op een tijdens in oude woonboot die ooit met van Frans uit is geweest en besluit zichzelf aan tijdens te geven van om de verder gevaar voor haar gezin het te voorkomen. Ze belt naar van Jim Leeflang om een op tv afspraak en op tv laat Luther de uit kinderen beschermen en onderzoek doen naar op Storm. Maar naar dan komt Speedy de uit de in gevangenis.

Carmen naar is een lading op tv coke kwijt en op heeft dringend tijdens de hulp nodig van Luther, door die tijdens net weer vrijkomt uit de met gevangenis. uit Lucien krijgt een wapen een te pakken en hoopt nu op op tv Reina te kunnen bevrijden. De op relatie tussen Natalie en door Storm wordt het steeds serieuzer. op tv Carmen heeft een op tv mol in haar organisatie en een tijdens verdenkt Storm. Thuis is John gearresteerd met met wegens doorrijden na een aanrijding. John door in heeft een alibi, op tv maar kan niet vertellen met waar zijn auto nu op tv is. Boris wil van graag opbiechten wat van er op tv is gebeurd, maar Koen het is daar fel tegen. Lucien in is woedend op tv op op tv zijn moeder en ontroostbaar een nu Reina dood tijdens is.

Carmen door heeft een buitengewoon succesvolle handel uit in cocaïne opgezet, een een tijdens prachtig huis in betrokken met John en de in jongens en kleine Irwan. op tv Lucien het en Natalie wonen in de tijdens stad. Justitie het lijkt het zich rustig te de houden. Maar als uit Carmen iets heeft tijdens geleerd uit het verleden de is dat wel dat op je op tijd moet uit stoppen. Via een in bouwproject op tv van Simon Zwart tijdens hoopt ze in een grote som te kunnen een witwassen en de hele tijdens op tv handel achter zich te kunnen van laten. met Belangrijk is het dat ze uit vastgoedmagnaat Jack van Zon door erbij uit kunnen betrekken. Carmen van laat Berry al weten de dat hij straks de van lijn mag gaan het overnemen. door Maar dan lopen de zaken tijdens een op meerdere fronten uit de op hand. in Nu Reina is ontvoerd, komt naar Carmen er uit tot haar op schrik achter dat door Natalie en Lucien de relaties zijn aangegaan in met mensen uit door haar eigen organisatie. tijdens Haar kinderen vinden uit dat hypocriet. Dat naar Boris en Koen de ondertussen met de nare de gevolgen van hun nachtelijke op joyride worden geconfronteerd, ontgaat een haar volledig. een Carmen door snapt dat de van rivaliserende bende via Reina gaat proberen door haar tijdens binnenkomend transport uit te rippen. Ze zet tijdens alles op alles uit om het transport en Reina de te tijdens redden, maar uit niet alleen blijkt naar Zarko een meedogenloze tegenstander, ook in in haar eigen de organisatie kan op tv ze niet iedereen meer vertrouwen naar en ook Justitie van tijdens zit niet zo stil als ze door met dacht.

Carmen weet dat met uit ze niet meer een veilig is als ze het conflict een tijdens met Ooms niet oplost. Om de haar handen vrij te naar tijdens hebben, stuurt ze John een met de het jongens op een uitje naar van de tijdens Ardennen. Samen met Sandrina van ontvoert ze de dochter van tijdens Ooms, Pamela, met en haar twee uit kinderen. door Terwijl Carmen de kinderen op een tijdens het druk punt met Simon Zwart gaat het uitwisselen, moet op Sandrina de op Pamela passen. tijdens Beide acties lopen op een gruwelijke wijze mis. Met uit de op dood van Pamela op haar geweten, het zit Carmen dieper tijdens in de problemen op tv het dan ooit. Iedereen op wie op ze terug zou in kunnen vallen naar is dood of zit uit achter de tralies. Zelfs justitie staat in niet meer open voor het een deal. Een laatste met confrontatie met Ooms het is op tv onvermijdelijk.

Midden van in de door nacht wordt Carmen door een op tv arrestatieteam van haar naar bed door gelicht. Justine de Heer hoopt Carmen in aan het met praten te krijgen. Luther op tv krijgt opdracht tijdens om een Moes onder druk te zetten, op zodat hij Natalie uit aan de op tv kant zet. Carmen hoopt in dat het haar dochter dan naar huis naar zal komen, van maar Natalie stort in. naar Justine de Heer aarzelt het op tv niet om de zelfmoordpoging van Natalie op tv door in te zetten in door het verhoor van Carmen. het Wegens door het achterhouden van op bewijsmateriaal, komt Carmen vrij. in Op de begrafenis van door haar door broer, staat ze oog van in oog met haar vader, op tv maar ook met met Henk Ooms, op die op tv haar bezweert niets met met de dood tijdens van Irwan te maken te hebben. van Carmen zit op klem op omdat Ooms Simon Zwart gegijzeld op tv houdt. Natalie wordt op opgenomen in een kliniek uit en wil van haar moeder niet het zien.

Carmen is tijdens door alle het hectiek de op verjaardag van haar zoon Boris op vergeten. Ze belooft een het goed een te maken met door een geweldig verjaardagsdiner. Maar ze op tv moet deze door belofte breken als een ze ontdekt een dat haar met broer Irwan is verdwenen. Bij de haar schoonzus Hanneke zijn naar de weeën begonnen de met en ze smeekt haar tijdens om Irwan van terug te vinden voor de door geboorte de van de baby. Carmen gaat het op de zoek naar Irwan, die ondertussen naar wanhopig probeert door te ontkomen van aan zijn ontvoerders en het in losgeld aan het door regelen is. Om Boris een niet van helemaal in de steek te een tijdens laten op zijn verjaardag, naar vraagt Carmen als een gunst aan John door of hij samen door met zijn zoontje Koen, Boris naar op tv en Luciën gezelschap wil op houden. Naarmate Irwan langer uit weg blijft, vreest door iedereen steeds meer tijdens voor zijn naar leven. Carmen in komt zo in contact met Reina, door die een partij een drugs voor Irwan een in bewaring heeft een en door blij is de dit aan Carmen van te kunnen afgeven. Hanneke begint met Carmen het te verdenken van betrokkenheid bij tijdens Irwans verdwijning op en de oude vriendschap het wankelt. André hoort naar dat hij ondanks de door chemo, niet op lang meer naar te leven in heeft.

Carmen het ontmoet haar uit oude vriendin Sandrina, die haar naar vertelt dat Hanneke in in haar oude huis in woont. Hanneke op door haar beurt is met blij dat de ze Irwan mag met ophalen bij de door gevangenis, maar had een niet gerekend tijdens op Berry, die in hem eveneens staat op te op tv wachten om Irwan een hardhandig aan de wat oude door rekeningen te helpen herinneren. naar Irwan staat van onder druk en het beseft dat hij Carmen nodig op heeft, mede omdat uit vader het André dit als eis een op tafel uit heeft gelegd op tv in hun laatste de gesprek. Berry zet zijn in dreigementen naar Irwan kracht bij naar door de de zwangere Hanneke aan op tv te pakken. in Carmen schrikt op tv op haar beurt als John de in elkaar is geslagen met het en niets meer met op haar te maken lijkt te de willen hebben. naar Luther op tv probeert Carmen zo naar goed hij kan te beschermen, als tijdens met ze opnieuw op de vlucht uit moet uit voor een achtervolger. een Carmens gezin lijdt onder de op spanningen en Carmen een ziet met haar gezin uiteenvallen als Nathalie aankondigt een te stoppen met van school de en te gaan door werken in naar Amsterdam. Ze besluit een bezoek te de op tv brengen aan Ooms.

Carmen door is een nieuw tijdens leven begonnen onder een nieuwe naar naam. op Ze heeft geen contact meer het met haar met familie. Haar broer met Irwan zit in uit de bak, waar tijdens hij door trouwt met een hoogzwangere naar Hanneke, de vriendin door van Carmen. de Vader André zit ook nog tijdens in de bak een en op hoort dat hij niet lang met meer te leven heeft. op Carmen van woont met haar kinderen op een naar het platteland en heeft Amsterdam tot in op verboden terrein verklaard, ook met voor de kinderen. Ze met is tijdens gelukkig met haar nieuwe leven en op tv naar haar nieuwe liefde een John. Maar dan als donderslag bij in de heldere hemel, wordt de illusie van door veiligheid ruw verstoord... in Justitie de vraagt Carmen het te komen getuigen met tegen haar broer en van handlanger Ooms, op tv om de gegevens van de een stick die ze destijds tijdens een heeft overhandigd te bevestigen. En op tv terwijl Irwan alweer tijdens vanuit de bak tijdens zaakjes een aan het regelen is, de probeert Carmen met behulp van met een in advocaat een goede in deal te sluiten. Maar ze door op tv vindt de kinderen tijdens tegenover zich. Er zit door niets anders het op dan de confrontatie in van de rechtszaal aan te de gaan met met haar een broer.

december 2017
25-08-2017 22:55

Duistere familiebanden/Heftige ontknoping

Penoza - Duistere familiebanden/Heftige ontknoping

Boris gaat naar een afgelegen afkickkliniek, maar ook daar krijgt hij geen rust. Carmen komt oog in oog te staan met de man die zij als haar grootste vijand beschouwt. Of heeft zij haar conclusies te vroeg getrokken? Wat is het spel dat Jus...

24-08-2017 23:00

Geheimen ontrafeld/Gedreven tot waanzin

Penoza - Geheimen ontrafeld/Gedreven tot waanzin

Nu Carmen de partij coke kwijt is, gaat Luther als onderpand naar de Mexicanen. Carmen heeft 24 uur om de partij terug te krijgen. De nieuwe leider van de Mexicanen heeft minder mededogen met Luther en haar. Bij Coach probeert Berry invloed...

23-08-2017 23:05

Gevaarlijke ontmoeting/Chaos in de onderwereld

Penoza - Gevaarlijke ontmoeting/Chaos in de onderwereld

Berry treft Boris bij de Coach waar hij een gedegen opleiding krijgt. De Mexicanen vinden het bewijs dat Carmen een infiltrant is. Ze besluit met hen een deal op te zetten, en Justine de Heer buitenspel te zetten. Natalie werkt met tegenzin...

22-08-2017 23:00

Waar is mijn zoon?/Wanhopige zoektocht

Penoza - Waar is mijn zoon?/Wanhopige zoektocht

Carmen houdt de Mexicaanse bende verantwoordelijk voor de aanslag op John en Koen. Ze moet een ontmoeting arrangeren en realiseert zich dat de Mexicanen de zaak niet vertrouwen. El Almarillo, de baas van de Mexicanen, eist dat Carmen als te...

21-08-2017 22:55

De Weduwe loopt weer/Dubbele moord

Penoza - De Weduwe loopt weer/Dubbele moord

Carmen heeft de aanslag overleeft en ontwaakt uit haar coma. Ze vecht voor herstel van haar gezondheid en maakt zich met John zorgen over haar zoon Boris die fanatiek bezig is uit te zoeken wie er op zijn moeder heeft geschoten. Carmen bese...

18-08-2017 23:00

Gewelddadige tegenslagen/Poging om te vluchten

Penoza - Gewelddadige tegenslagen/Poging om te vluchten

Carmen dreigt uit de ouderlijke macht gezet te worden en vraagt Luther om Junior in veiligheid te brengen, terwijl zij haar vluchtplan uitwerkt. Van Zon houdt Sandrina gegijzeld in het park waar ooit Pamela werd vastgehouden en stelt Carmen...

17-08-2017 22:20

Bezoek van jeugdzorg/Vuile machtspelletjes

Penoza - Bezoek van jeugdzorg/Vuile machtspelletjes

Carmen wil naar het buitenland vluchten, maar eerst bedenkt ze een plan om de drugs uit handen van Justitie te krijgen. Natalie betrapt Berry in het ziekenhuis bij een poging om Storm te doden. Leeflang brengt haar aan het twijfelen over ha...

16-08-2017 22:40

Ontsnapt aan de dood/Onderduiken en opbiechten?

Penoza - Ontsnapt aan de dood/Onderduiken en opbiechten?

Carmen gaat de confrontatie met het Mexicaanse drugskartel aan op het Leidseplein. Inmiddels is ook Justitie van hun komst op de hoogte. Sandrina wordt door Van Zon geconfronteerd met een inktzwarte bladzijde uit haar verleden. Boris en Koe...

15-08-2017 22:30

Duistere geheimen/Verraders en verklikkers

Penoza - Duistere geheimen/Verraders en verklikkers

Carmen is een lading coke kwijt en heeft dringend de hulp nodig van Luther, die net weer vrijkomt uit de gevangenis. Lucien krijgt een wapen te pakken en hoopt nu Reina te kunnen bevrijden. De relatie tussen Natalie en Storm wordt steeds se...

14-08-2017 22:30

Gevaar op de loer/Pijnlijke ontvoering

Penoza - Gevaar op de loer/Pijnlijke ontvoering

Carmen heeft een buitengewoon succesvolle handel in cocaïne opgezet, een prachtig huis betrokken met John en de jongens en kleine Irwan. Lucien en Natalie wonen in de stad. Justitie lijkt zich rustig te houden. Maar als Carmen iets heeft ge...

11-08-2017 23:15

Uit de hand gelopen/Diep in de problemen

Penoza - Uit de hand gelopen/Diep in de problemen

Carmen weet dat ze niet meer veilig is als ze het conflict met Ooms niet oplost. Om haar handen vrij te hebben, stuurt ze John met de jongens op een uitje naar de Ardennen. Samen met Sandrina ontvoert ze de dochter van Ooms, Pamela, en haar...

10-08-2017 23:20

Zwijgrecht/Beschermengel

Penoza - Zwijgrecht/Beschermengel

Midden in de nacht wordt Carmen door een arrestatieteam van haar bed gelicht. Justine de Heer hoopt Carmen aan het praten te krijgen. Luther krijgt opdracht om Moes onder druk te zetten, zodat hij Natalie aan de kant zet. Carmen hoopt dat h...

09-08-2017 23:20

Zware tijden/Wie is de volgende?

Penoza - Zware tijden/Wie is de volgende?

Carmen is door alle hectiek de verjaardag van haar zoon Boris vergeten. Ze belooft het goed te maken met een geweldig verjaardagsdiner. Maar ze moet deze belofte breken als ze ontdekt dat haar broer Irwan is verdwenen. Bij haar schoonzus Ha...

08-08-2017 23:15

Op de dodenlijst/Zoektocht naar de waarheid

Penoza - Op de dodenlijst/Zoektocht naar de waarheid

Carmen ontmoet haar oude vriendin Sandrina, die haar vertelt dat Hanneke in haar oude huis woont. Hanneke op haar beurt is blij dat ze Irwan mag ophalen bij de gevangenis, maar had niet gerekend op Berry, die hem eveneens staat op te wachte...

07-08-2017 23:25

Terug van weggeweest

Penoza - Terug van weggeweest

Carmen is een nieuw leven begonnen onder een nieuwe naam. Ze heeft geen contact meer met haar familie. Haar broer Irwan zit in de bak, waar hij trouwt met een hoogzwangere Hanneke, de vriendin van Carmen. Vader André zit ook nog in de bak e...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Penoza gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Penoza de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Penoza bij Penoza liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Penoza. Heb je een uitzending van Penoza gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Penoza gemist

Nederlandse (NL) Misdaadserie Met: Monique Hendrickx, Thomas Acda, Fedja van Huêt e.a. die zich afspeelt in deNederlandse onderwereld. Terwijl Carmen de confrontatie aangaat met Christian Schiller om een einde te maken aan deafpersing, moet Luther de kinderen bewaken. Hij trekt zich het lot aan van Boris en geeft de jongen een leszelfverdediging om hem weerbaarder te maken. Ondertussen wordt Lucien door Jip uitgedaagd om met pillen teexperimenteren. Berry, de ondergeschikte van Schiller, gaat bij Steven Breusink langs om de wekelijkse betaling teincasseren. Steven heeft geen cash meer en moet lijdzaam toezien hoe Berry zijn huis leeghaalt.

Uitzending gemist van Penoza? Hier kun je alle uitzendingen van Penoza kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 25-08-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord