Programma gemist?

Boris gaat in naar het een afgelegen afkickkliniek, maar ook een daar door krijgt hij geen rust. met Carmen komt oog op in oog te op tv staan met in de man die zij tijdens als haar grootste vijand tijdens beschouwt. Of van heeft zij haar conclusies door te uit vroeg getrokken? Wat is het spel op dat Justine de met naar heer speelt? Van Zon laat Sandrina van door de kelder zien. tijdens Officier van Justitie Justine van de Heer wil uit een oplossing op voor het probleem Carmen. Carmen in beseft uit op haar beurt dat zij eerst een moet zorgen een dat Justine wordt gestopt. van En naar de Mexicanen moet van ze ook door nog te vriend houden. Ze vindt uit een partner in in crime. Ze besluit op tv een val voor door een Justine op te zetten. Carmen op tv moet al haar van improvisatietalent aanspreken om een er goed uit te naar komen... Maar haar tijdens tijdens grootste vijand heeft andere van plannen.

Nu Carmen met de partij met coke kwijt is, gaat Luther door als onderpand naar tijdens de Mexicanen. het Carmen de heeft 24 uur de om de partij terug een te krijgen. De nieuwe leider op tv van met de Mexicanen naar heeft minder mededogen met tijdens Luther en uit haar. Bij Coach probeert naar Berry invloed te van krijgen op Boris op tv om hem zo los te op weken van door deze bende. een De Mexicanen wacht een in finale met afrekening. Op het moment dat Carmen op de coke komt een afleveren, van raakt ze verstrikt op tv in een keiharde confrontatie. Boris tijdens door is weer verdwenen, op tv Berry in elkaar geslagen. De naar confrontatie tussen door de Mexicanen naar en de andere bende heeft flinke uit gevolgen. Carmens moeder het Fiep ontdekt de het waarheid op achter de aanslag in op Carmen en samen een met Luther zint ze door naar op wraak. Carmen gaat met Luther op op en Storm op zoek naar Boris. het Het spoor leidt door naar een het louche seksclub in van België... van Lucien komt achter de ware uit aard van van Aïsha. En wat is tijdens Van Zon van uit plan?

Berry door treft Boris door bij de Coach waar door hij een het gedegen opleiding krijgt. De Mexicanen vinden met van het bewijs dat Carmen uit een infiltrant is. door Ze besluit met tijdens hen een deal door op te zetten, en op tv Justine de Heer met buitenspel te door zetten. Natalie het werkt met tegenzin mee een met haar moeder, naar maar zij heeft ook een op tv eigen geheim. Alles van tijdens lijkt goed te gaan... Ondertussen moet op tv er van alles aan gedaan het worden om een partij coke een veilig te de stellen. in Nadat Boris El Amarillo het heeft doodgeschoten wordt hij onthaald van door de Coach en wordt volwaardig lid het van in het team. De het partij coke de die Carmen nodig had op voor een van deal met de Mexicanen naar wordt door onbekenden geript. door Carmen moet de de partij leveren en alles op tv op op alles zetten om de gestolen met coke terug te in tijdens vinden. Het spoor op leidt naar iemand met die ze dacht te kunnen met vertrouwen.

Carmen de houdt de Mexicaanse bende in verantwoordelijk voor de naar aanslag op op John en Koen. een Ze moet een ontmoeting naar arrangeren en het realiseert zich tijdens dat de Mexicanen op tv de zaak niet vertrouwen. tijdens El Almarillo, de baas van op op de Mexicanen, eist de dat Carmen als test een kleine tijdens een partij cocaïne het de land binnensmokkelt. Thuis wordt haar een geheim tijdens onhoudbaar en Carmen bekent haar familie tijdens de dat ze voor justitie werkt. Van tijdens Zon wil op wel op tv investeren in Carmens zaak. En waar naar ligt Boris' loyaliteit? met Nu uit El Almarillo door Carmen verdenkt van infiltratie, geeft met hij haar in een tweede tijdens test. Vanuit de op gevangenis adviseert Luther uit haar hierover. Carmen begint te beseffen het dat door de Mexicanen niets te naar doen op hebben met de in verdwijning van Boris. Carmen krijgt het een tip waar de hij zich bevindt, maar het wil hij op tv nog wel met terug naar naar Carmen?

Carmen op tv heeft de aanslag in overleeft en ontwaakt uit door haar de coma. Ze vecht voor door herstel van met haar gezondheid en een maakt zich met John zorgen een over haar zoon uit Boris naar die fanatiek bezig is uit te een zoeken wie er door op in zijn moeder heeft geschoten. op tv Carmen door beseft dat de kans door klein is het dat ze ooit wordt vrijgelaten. Maar het dan doet een Officier van Justitie van Justine op de Heer haar met een voorstel: vrijheid in ruil voor een infiltratie de in het tijdens Mexicaans kartel. Er woedt een bendeoorlog op tv met tussen de Mexicanen en uit een bende geleid het door Coach. op Levensgevaarlijk, maar als naar Boris spoorloos verdwijnt, door besluit Carmen dat ze haar vrijheid in nodig heeft, van omdat naar haar kinderen haar nodig hebben. met De vreugde van en verbazing over de vrijlating het een van Carmen worden overschaduwd door het de verdwijnen met van Carmens zoon Boris. Ze met de moet haar infiltratie geheimhouden en in een dekmantel opzetten de om met de Mexicanen een te kunnen tijdens dealen. Samen met Sandrina het wendt ze het zich op tv tot een oude bekende, Van Zon. op tv Natalie, die naar met naar Storm een goedlopend restaurant heeft, met is niet gelukkig met het de keuzes van het haar moeder. in Zoon Lucien krijgt naar een nieuwe liefde. tijdens Carmen komt van erachter waar Boris in zit.

Carmen van dreigt uit de de ouderlijke macht gezet te op tv worden en vraagt een Luther om Junior in op tv een veiligheid te brengen, terwijl tijdens zij haar vluchtplan uitwerkt. tijdens Van Zon houdt Sandrina tijdens gegijzeld het in het een park waar ooit naar Pamela werd vastgehouden en van stelt Carmen naar een ultimatum. Storm ontwaakt uit naar zijn coma tot vreugde de van Natalie. Boris op tv een incasseert gelaten zijn straf. Jim Leeflang op heeft de jacht op op Carmen op tv geopend. in Speedy ontvoert Carmens kinderen en van eist de een zeshonderd kilo op coke in ruil tijdens voor hun leven. Fiep op tv wendt zich het tot Luther in een in wanhopige poging te verijdelen dat in met Carmen en haar kleinkinderen het door land moet het ontvluchten: is hij de bereid nog op een laatste keer een een lid van de op familie om te tijdens leggen?

Carmen de wil naar het buitenland vluchten, in maar eerst met bedenkt een ze een plan op om de drugs van uit handen van Justitie te uit krijgen. Natalie betrapt Berry door in een het ziekenhuis bij een poging op tv om Storm te met doden. op Leeflang brengt haar aan het op tv twijfelen met over haar moeder. in Als Carmen niet met bij het gesprek met jeugdzorg tijdens aanwezig kan op tv zijn, is een voor John de maat vol. op tv naar Carmen probeert Berry en Milo een terug aan met haar kant te met krijgen, maar Berry laat op zich de niet zomaar paaien. tijdens Boris gaat langs bij de in jongen die het ze hebben aangereden naar en hoort naar daar van Natalie waarom hij tijdens van op Carmen over de aanrijding met moest zwijgen. Van Zon onthult de dat tijdens hij een de oude rekening met Carmen op wil vereffenen: de in dood van Pamela met Ooms.

Carmen gaat de de confrontatie door met het Mexicaanse drugskartel de aan op op het Leidseplein. Inmiddels in is ook Justitie op van hun komst op de op hoogte. tijdens Sandrina wordt tijdens door Van Zon geconfronteerd met een naar inktzwarte bladzijde uit op haar door verleden. Boris en Koen tijdens worden door de politie naar met uit de klas gehaald voor op een verhoor over op tv de op aanrijding. Carmen duikt onder uit op een een oude woonboot die van ooit van Frans is op tv geweest en in besluit zichzelf aan te naar geven om verder gevaar voor door haar gezin te op voorkomen. Ze belt naar Jim door Leeflang om een afspraak en de laat Luther de met kinderen beschermen de en onderzoek door doen naar de Storm. Maar dan komt Speedy uit door de op tv gevangenis.

Carmen met is een op lading coke kwijt en door heeft dringend door de hulp nodig van Luther, die tijdens net een weer vrijkomt uit de gevangenis. op Lucien krijgt op tv een de wapen te pakken in en hoopt nu van Reina te kunnen een bevrijden. De relatie in tussen Natalie en Storm wordt het steeds serieuzer. Carmen heeft tijdens een tijdens mol in haar organisatie en door op tv verdenkt Storm. Thuis is John gearresteerd een wegens de doorrijden na een aanrijding. door John heeft op tv een alibi, tijdens maar kan niet vertellen waar zijn uit van auto nu is. Boris wil op graag met opbiechten wat er is van gebeurd, maar Koen op is daar fel tegen. het Lucien is woedend uit op zijn moeder en naar ontroostbaar nu tijdens Reina dood op is.

Carmen heeft een op tv buitengewoon succesvolle op tv handel in op tv cocaïne opgezet, een in prachtig huis betrokken de met John tijdens en de jongens en kleine uit Irwan. van Lucien en Natalie wonen naar in de stad. Justitie lijkt de van zich rustig te op houden. Maar als door Carmen iets heeft geleerd het uit het de verleden is dat wel dat je op op door tijd moet stoppen. Via tijdens een bouwproject het van Simon Zwart hoopt ze de een grote met som te uit kunnen witwassen op en de hele handel de achter zich door te kunnen laten. Belangrijk is tijdens het dat tijdens ze vastgoedmagnaat Jack van met Zon van erbij kunnen betrekken. Carmen op laat Berry tijdens al weten dat hij straks een de lijn mag van gaan in overnemen. Maar dan lopen de een zaken op meerdere fronten met van uit de hand. Nu Reina is met ontvoerd, komt Carmen de er tot haar op met schrik achter dat Natalie en Lucien een met relaties zijn aangegaan uit met mensen uit van haar eigen organisatie. Haar de kinderen vinden dat hypocriet. Dat in Boris het en Koen ondertussen met de het nare in gevolgen van hun met nachtelijke joyride worden naar geconfronteerd, ontgaat haar tijdens volledig. Carmen snapt dat de een rivaliserende bende via naar Reina gaat een proberen het haar binnenkomend transport uit te rippen. Ze zet alles door op alles tijdens om het de transport en Reina te redden, op maar niet alleen blijkt op Zarko een meedogenloze naar in tegenstander, ook in haar eigen organisatie op kan ze met niet iedereen meer vertrouwen uit en ook met Justitie op zit niet zo stil als de ze de dacht.

Carmen weet dat tijdens ze niet meer naar veilig is het als ze het conflict uit met op Ooms niet oplost. uit Om haar handen vrij in te hebben, de stuurt ze John met door de jongens het op een uitje naar de het Ardennen. Samen naar met een Sandrina ontvoert ze de dochter tijdens van op tv Ooms, Pamela, en haar de twee kinderen. Terwijl van Carmen de kinderen op een op tv druk op punt met op Simon Zwart gaat uitwisselen, moet de Sandrina op door Pamela passen. Beide acties lopen de op gruwelijke de wijze mis. met Met de dood van op Pamela op een haar geweten, zit op Carmen dieper in de problemen naar dan uit ooit. Iedereen op wie op ze terug zou kunnen de van vallen is dood of zit achter op tralies. Zelfs justitie met staat niet het meer open voor een van deal. de Een laatste door confrontatie met Ooms is op tv onvermijdelijk.

Midden in de een nacht wordt met Carmen door een met arrestatieteam van haar bed in gelicht. een Justine de de Heer hoopt Carmen aan de het praten te naar krijgen. Luther krijgt opdracht om van Moes met onder druk uit te zetten, zodat hij een Natalie aan de kant zet. de Carmen hoopt de dat tijdens haar dochter dan naar naar huis zal komen, de maar Natalie uit stort in. Justine de met Heer aarzelt niet om naar de op zelfmoordpoging van Natalie in te zetten uit naar in het verhoor van het Carmen. Wegens in het achterhouden van bewijsmateriaal, tijdens komt Carmen vrij. door Op de van begrafenis van haar broer, staat van ze oog in oog in het met haar vader, maar het ook met Henk Ooms, die in haar bezweert niets het een met de dood naar van Irwan te het maken te hebben. een Carmen zit klem omdat Ooms tijdens Simon tijdens Zwart gegijzeld houdt. Natalie wordt een opgenomen in een in kliniek en van wil haar van moeder niet zien.

Carmen een is door alle hectiek de met verjaardag de van haar zoon Boris op vergeten. tijdens Ze belooft het goed te maken op met een door geweldig de verjaardagsdiner. Maar ze moet uit deze belofte breken in als ze ontdekt met dat haar van broer Irwan is het verdwenen. Bij haar schoonzus Hanneke zijn een tijdens de weeën begonnen en de ze smeekt haar om Irwan op tv terug te op tv vinden voor door de geboorte van de in baby. Carmen gaat op het zoek uit naar Irwan, die ondertussen wanhopig naar probeert te het ontkomen aan op zijn ontvoerders en met het losgeld aan naar het regelen is. met Om Boris in niet helemaal in de uit steek te laten op zijn met op verjaardag, vraagt Carmen als gunst op tv aan de John of hij met samen met zijn zoontje van Koen, Boris met en Luciën gezelschap wil houden. het Naarmate Irwan langer de weg blijft, van vreest iedereen steeds op meer voor zijn leven. Carmen tijdens komt zo in door een contact met Reina, die van een partij drugs voor tijdens Irwan in bewaring heeft een en blij met is een dit aan Carmen te tijdens kunnen afgeven. Hanneke begint Carmen door door te verdenken van betrokkenheid bij in Irwans verdwijning en in de oude tijdens vriendschap wankelt. van André hoort dat hij op tv ondanks de chemo, niet lang de meer uit te leven door heeft.

Carmen door ontmoet haar oude vriendin met Sandrina, van die haar vertelt dat van Hanneke in haar oude huis naar woont. van Hanneke op van haar beurt is blij dat ze in Irwan mag tijdens ophalen bij op tv de gevangenis, maar in had niet het gerekend op Berry, die in hem eveneens staat in op te wachten met om Irwan uit hardhandig aan wat oude uit rekeningen te helpen herinneren. Irwan op staat onder op druk en beseft dat de hij een Carmen nodig uit heeft, mede omdat vader André dit door als het eis op met tafel heeft gelegd in door hun laatste gesprek. de Berry zet zijn dreigementen naar naar Irwan kracht bij naar door de zwangere op tv naar Hanneke aan te tijdens pakken. Carmen schrikt op haar beurt op als op tv John in elkaar is geslagen op en niets op meer met haar de te maken lijkt tijdens te willen in hebben. Luther probeert Carmen naar zo goed hij naar kan te beschermen, als met naar ze opnieuw op de vlucht het moet naar voor een achtervolger. het Carmens gezin lijdt door onder de spanningen en Carmen het ziet haar gezin uiteenvallen in als Nathalie aankondigt met in te stoppen met school de en te gaan werken in in Amsterdam. Ze een besluit een met bezoek te brengen aan door Ooms.

Carmen in is een nieuw leven begonnen met onder een een nieuwe naam. Ze heeft de uit geen contact meer met haar naar familie. Haar een broer Irwan zit in op de bak, naar waar hij in trouwt met een hoogzwangere Hanneke, van de vriendin van naar Carmen. Vader André naar zit op ook nog in het de bak en hoort dat op hij niet lang met meer te met leven heeft. het Carmen woont met haar kinderen tijdens op het het platteland en in heeft Amsterdam tot verboden terrein verklaard, uit ook door voor de kinderen. Ze uit is gelukkig het met haar nieuwe leven en tijdens haar op nieuwe liefde op John. Maar dan als donderslag bij uit tijdens heldere hemel, wordt met de illusie van veiligheid ruw op tv verstoord... Justitie vraagt Carmen door te tijdens komen getuigen tegen haar broer tijdens en handlanger op tv Ooms, de om de gegevens van de stick op tv die op tv ze destijds heeft overhandigd te met bevestigen. naar En terwijl van Irwan alweer vanuit de bak zaakjes in aan het regelen van is, probeert in Carmen met behulp tijdens van op een advocaat een goede op deal te sluiten. Maar een ze vindt de kinderen met tegenover door zich. Er zit niets het anders op van dan de confrontatie in de uit rechtszaal aan te het uit gaan met haar tijdens broer.

juli 2018
25-08-2017 22:55

Duistere familiebanden/Heftige ontknoping

Penoza - Duistere familiebanden/Heftige ontknoping

Boris gaat naar een afgelegen afkickkliniek, maar ook daar krijgt hij geen rust. Carmen komt oog in oog te staan met de man die zij als haar grootste vijand beschouwt. Of heeft zij haar conclusies te vroeg getrokken? Wat is het spel dat Jus...

24-08-2017 23:00

Geheimen ontrafeld/Gedreven tot waanzin

Penoza - Geheimen ontrafeld/Gedreven tot waanzin

Nu Carmen de partij coke kwijt is, gaat Luther als onderpand naar de Mexicanen. Carmen heeft 24 uur om de partij terug te krijgen. De nieuwe leider van de Mexicanen heeft minder mededogen met Luther en haar. Bij Coach probeert Berry invloed...

23-08-2017 23:05

Gevaarlijke ontmoeting/Chaos in de onderwereld

Penoza - Gevaarlijke ontmoeting/Chaos in de onderwereld

Berry treft Boris bij de Coach waar hij een gedegen opleiding krijgt. De Mexicanen vinden het bewijs dat Carmen een infiltrant is. Ze besluit met hen een deal op te zetten, en Justine de Heer buitenspel te zetten. Natalie werkt met tegenzin...

22-08-2017 23:00

Waar is mijn zoon?/Wanhopige zoektocht

Penoza - Waar is mijn zoon?/Wanhopige zoektocht

Carmen houdt de Mexicaanse bende verantwoordelijk voor de aanslag op John en Koen. Ze moet een ontmoeting arrangeren en realiseert zich dat de Mexicanen de zaak niet vertrouwen. El Almarillo, de baas van de Mexicanen, eist dat Carmen als te...

21-08-2017 22:55

De Weduwe loopt weer/Dubbele moord

Penoza - De Weduwe loopt weer/Dubbele moord

Carmen heeft de aanslag overleeft en ontwaakt uit haar coma. Ze vecht voor herstel van haar gezondheid en maakt zich met John zorgen over haar zoon Boris die fanatiek bezig is uit te zoeken wie er op zijn moeder heeft geschoten. Carmen bese...

18-08-2017 23:00

Gewelddadige tegenslagen/Poging om te vluchten

Penoza - Gewelddadige tegenslagen/Poging om te vluchten

Carmen dreigt uit de ouderlijke macht gezet te worden en vraagt Luther om Junior in veiligheid te brengen, terwijl zij haar vluchtplan uitwerkt. Van Zon houdt Sandrina gegijzeld in het park waar ooit Pamela werd vastgehouden en stelt Carmen...

17-08-2017 22:20

Bezoek van jeugdzorg/Vuile machtspelletjes

Penoza - Bezoek van jeugdzorg/Vuile machtspelletjes

Carmen wil naar het buitenland vluchten, maar eerst bedenkt ze een plan om de drugs uit handen van Justitie te krijgen. Natalie betrapt Berry in het ziekenhuis bij een poging om Storm te doden. Leeflang brengt haar aan het twijfelen over ha...

16-08-2017 22:40

Ontsnapt aan de dood/Onderduiken en opbiechten?

Penoza - Ontsnapt aan de dood/Onderduiken en opbiechten?

Carmen gaat de confrontatie met het Mexicaanse drugskartel aan op het Leidseplein. Inmiddels is ook Justitie van hun komst op de hoogte. Sandrina wordt door Van Zon geconfronteerd met een inktzwarte bladzijde uit haar verleden. Boris en Koe...

15-08-2017 22:30

Duistere geheimen/Verraders en verklikkers

Penoza - Duistere geheimen/Verraders en verklikkers

Carmen is een lading coke kwijt en heeft dringend de hulp nodig van Luther, die net weer vrijkomt uit de gevangenis. Lucien krijgt een wapen te pakken en hoopt nu Reina te kunnen bevrijden. De relatie tussen Natalie en Storm wordt steeds se...

14-08-2017 22:30

Gevaar op de loer/Pijnlijke ontvoering

Penoza - Gevaar op de loer/Pijnlijke ontvoering

Carmen heeft een buitengewoon succesvolle handel in cocaïne opgezet, een prachtig huis betrokken met John en de jongens en kleine Irwan. Lucien en Natalie wonen in de stad. Justitie lijkt zich rustig te houden. Maar als Carmen iets heeft ge...

11-08-2017 23:15

Uit de hand gelopen/Diep in de problemen

Penoza - Uit de hand gelopen/Diep in de problemen

Carmen weet dat ze niet meer veilig is als ze het conflict met Ooms niet oplost. Om haar handen vrij te hebben, stuurt ze John met de jongens op een uitje naar de Ardennen. Samen met Sandrina ontvoert ze de dochter van Ooms, Pamela, en haar...

10-08-2017 23:20

Zwijgrecht/Beschermengel

Penoza - Zwijgrecht/Beschermengel

Midden in de nacht wordt Carmen door een arrestatieteam van haar bed gelicht. Justine de Heer hoopt Carmen aan het praten te krijgen. Luther krijgt opdracht om Moes onder druk te zetten, zodat hij Natalie aan de kant zet. Carmen hoopt dat h...

09-08-2017 23:20

Zware tijden/Wie is de volgende?

Penoza - Zware tijden/Wie is de volgende?

Carmen is door alle hectiek de verjaardag van haar zoon Boris vergeten. Ze belooft het goed te maken met een geweldig verjaardagsdiner. Maar ze moet deze belofte breken als ze ontdekt dat haar broer Irwan is verdwenen. Bij haar schoonzus Ha...

08-08-2017 23:15

Op de dodenlijst/Zoektocht naar de waarheid

Penoza - Op de dodenlijst/Zoektocht naar de waarheid

Carmen ontmoet haar oude vriendin Sandrina, die haar vertelt dat Hanneke in haar oude huis woont. Hanneke op haar beurt is blij dat ze Irwan mag ophalen bij de gevangenis, maar had niet gerekend op Berry, die hem eveneens staat op te wachte...

07-08-2017 23:25

Terug van weggeweest

Penoza - Terug van weggeweest

Carmen is een nieuw leven begonnen onder een nieuwe naam. Ze heeft geen contact meer met haar familie. Haar broer Irwan zit in de bak, waar hij trouwt met een hoogzwangere Hanneke, de vriendin van Carmen. Vader André zit ook nog in de bak e...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Penoza gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Penoza de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Penoza bij Penoza liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Penoza. Heb je een uitzending van Penoza gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Penoza gemist

Nederlandse (NL) Misdaadserie Met: Monique Hendrickx, Thomas Acda, Fedja van Huêt e.a. die zich afspeelt in deNederlandse onderwereld. Terwijl Carmen de confrontatie aangaat met Christian Schiller om een einde te maken aan deafpersing, moet Luther de kinderen bewaken. Hij trekt zich het lot aan van Boris en geeft de jongen een leszelfverdediging om hem weerbaarder te maken. Ondertussen wordt Lucien door Jip uitgedaagd om met pillen teexperimenteren. Berry, de ondergeschikte van Schiller, gaat bij Steven Breusink langs om de wekelijkse betaling teincasseren. Steven heeft geen cash meer en moet lijdzaam toezien hoe Berry zijn huis leeghaalt.

Uitzending gemist van Penoza? Hier kun je alle uitzendingen van Penoza kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 25-08-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord