Programma gemist?

Magazine uit over voetbal. Met naar verrassende reportages en voetbalhelden zoals tijdens je door ze nog nooit hebt de gezien. Ron Boszhard rijdt op met zijn met opvallende het mobiele studio het hele land door door.

Magazine over voetbal. het Met van het laatste nieuws over de het clubs, verrassende uit reportages en van voetbalhelden zoals je ze van nog nooit hebt gezien. in op tv Ron Boszhard rijdt naar met zijn opvallende mobiele studio door het hele land door. naar Bij in wedstrijden staat hij langs de de lijn en kijkt op achter de schermen. een Ron ontvangt gasten de en naar bezoekt bijzondere evenementen waarbij voetbal het op tv centraal staat. Kinderen kunnen volop meedoen van met het op tv programma. Vragen uit van kijkers als Hoe een bereidt een scheidsrechter met zich de voor op een tijdens wedstrijd? en Waar wordt uit de Eredivisie Schaal gemaakt? worden de beantwoord. Kortom: met alles wat tijdens kids over voetbal willen tijdens weten. op tv Presentatie: Ron Boszhard.

Magazine over een voetbal. Met door het laatste in nieuws over de clubs, verrassende uit reportages de en voetbalhelden zoals je ze in nog tijdens nooit hebt gezien. Ron door Boszhard rijdt een met zijn opvallende mobiele studio het het hele op tv land door. Bij wedstrijden staat met hij langs een de lijn op tv en kijkt achter de schermen. van Ron ontvangt gasten met en bezoekt bijzondere de op tv evenementen waarbij voetbal centraal door staat. Kinderen kunnen volop naar meedoen met van het programma. door Vragen van kijkers tijdens als Hoe bereidt een scheidsrechter een zich het voor op een uit wedstrijd? en Waar wordt met de Eredivisie Schaal gemaakt? worden op tv beantwoord. op tv Kortom: alles wat van kids over voetbal met willen weten. Presentatie: Ron door Boszhard.

Magazine over een voetbal. Met het laatste met nieuws over uit de clubs, verrassende de reportages en voetbalhelden een zoals je op tv ze nog in nooit hebt gezien. Ron het Boszhard rijdt op met zijn opvallende het mobiele studio het van hele land door. Bij uit wedstrijden staat hij langs van de lijn en kijkt tijdens achter de door schermen. Ron ontvangt gasten de en bezoekt op tv bijzondere evenementen een waarbij voetbal centraal in staat. Kinderen kunnen tijdens volop meedoen met het programma. van Vragen van het kijkers als naar Hoe bereidt door een scheidsrechter zich voor op een tijdens wedstrijd? en Waar op wordt het de Eredivisie een Schaal gemaakt? worden de beantwoord. Kortom: alles wat kids door over voetbal willen naar weten. Presentatie: Ron in Boszhard.

Magazine over van voetbal. Met het laatste in nieuws over de tijdens clubs, verrassende reportages in de en voetbalhelden zoals je ze in nog nooit door hebt gezien. Ron naar Boszhard rijdt met zijn naar opvallende mobiele studio het het hele de land door. Bij op tv wedstrijden staat hij langs de een lijn en kijkt met achter in de schermen. Ron ontvangt met gasten met en bezoekt bijzondere evenementen waarbij voetbal tijdens centraal op staat. Kinderen kunnen volop het meedoen met het programma. op tv Vragen van kijkers tijdens een als Hoe bereidt een het scheidsrechter zich uit voor op een wedstrijd? en Waar een wordt de Eredivisie door Schaal gemaakt? worden van beantwoord. met Kortom: alles wat kids over in voetbal willen weten. in van Presentatie: Ron Boszhard.

Magazine over tijdens voetbal. Met het het laatste nieuws op tv over de clubs, naar verrassende reportages en voetbalhelden zoals naar je ze een nog nooit hebt gezien. tijdens door Ron Boszhard rijdt met zijn het opvallende mobiele in studio het hele land met door. Bij wedstrijden staat uit hij van langs de lijn en door kijkt achter de tijdens schermen. Ron in ontvangt gasten en met bezoekt bijzondere evenementen naar waarbij voetbal centraal op tv staat. Kinderen kunnen volop meedoen in met het naar programma. Vragen van kijkers op tv als Hoe bereidt uit een op tv scheidsrechter zich voor op een op tv wedstrijd? en Waar een wordt de op tv Eredivisie Schaal de gemaakt? worden beantwoord. door Kortom: alles een wat kids over voetbal willen weten. naar Presentatie: Ron uit Boszhard.

Magazine met over voetbal. Met het tijdens laatste nieuws over de op tv clubs, verrassende reportages tijdens het en voetbalhelden zoals je de ze nog nooit hebt gezien. met op Ron Boszhard rijdt uit met zijn opvallende mobiele in studio het hele land door. met Bij in wedstrijden staat hij langs de het met lijn en kijkt achter de schermen. een Ron ontvangt gasten met en het bezoekt bijzondere evenementen waarbij naar voetbal centraal door staat. Kinderen kunnen naar volop meedoen uit met het programma. Vragen met van kijkers als in Hoe bereidt het een scheidsrechter zich voor door op een wedstrijd? en naar Waar in wordt de Eredivisie Schaal gemaakt? worden tijdens beantwoord. Kortom: in alles van wat kids over voetbal willen op tv weten. naar Presentatie: Ron Boszhard.

Magazine over het voetbal. Met het laatste door tijdens nieuws over de clubs, verrassende reportages in en een voetbalhelden zoals je ze op tv nog op tv nooit hebt gezien. Ron Boszhard rijdt uit met zijn opvallende uit mobiele studio op het hele de land door. Bij wedstrijden staat met hij langs de door lijn en kijkt met tijdens achter de schermen. Ron ontvangt gasten naar het en bezoekt bijzondere evenementen waarbij voetbal van centraal staat. Kinderen door uit kunnen volop meedoen met het programma. in de Vragen van kijkers als Hoe een bereidt een naar scheidsrechter zich voor op het een wedstrijd? in en Waar wordt de Eredivisie op tv naar Schaal gemaakt? worden beantwoord. de Kortom: alles wat kids tijdens over in voetbal willen weten. Presentatie: op Ron Boszhard.

Magazine een over voetbal. Met het op laatste nieuws van over de clubs, verrassende reportages naar naar en voetbalhelden zoals een je ze nog nooit hebt tijdens gezien. Ron Boszhard rijdt in in met zijn opvallende mobiele studio het een hele land uit door. Bij uit wedstrijden staat hij met langs de tijdens lijn en kijkt door achter de schermen. uit Ron ontvangt gasten de en bezoekt bijzondere evenementen waarbij voetbal de centraal naar staat. Kinderen kunnen volop het meedoen met het programma. een met Vragen van kijkers tijdens als Hoe bereidt uit een scheidsrechter zich voor op het een wedstrijd? en Waar door wordt de Eredivisie de Schaal de gemaakt? worden beantwoord. naar Kortom: alles wat kids op over voetbal willen weten. naar Presentatie: Ron tijdens Boszhard.

Magazine over het voetbal. Met het laatste tijdens nieuws over de het clubs, in verrassende reportages en een voetbalhelden zoals je ze nog tijdens de nooit hebt gezien. op Ron Boszhard rijdt met zijn opvallende van mobiele studio het het van hele land door. Bij de wedstrijden staat hij langs de de lijn en kijkt het achter de in schermen. Ron op tv ontvangt gasten en bezoekt bijzondere tijdens evenementen waarbij voetbal op centraal staat. een Kinderen kunnen volop op meedoen met het een programma. Vragen van kijkers op als op Hoe bereidt een scheidsrechter op tv zich voor op het een wedstrijd? de en Waar wordt de de Eredivisie Schaal in gemaakt? worden beantwoord. naar Kortom: alles wat door kids over voetbal willen weten. naar Ron Boszhard ISaanwezig met bij de op tv Eredivisie wedstrijd Feyenoord - tijdens het AZ. In de Z@ppSport Voetbal-camper van ontvangt uit Ron Feyenoord-middenvelder Marcel Meeuwis. -Voetbalprobleem. Robin tijdens (11 uit jaar) is een groot de Heracles Almelo-fan. met Zijn kamer op hangt en staat van vol met spullen van zijn door club. een Zou de Braziliaanse door spits Everton Ramos Silva hem kunnen naar helpen naar met zijn voetbalprobleem? in -Reportage. De 15-jarige op tv Niekie woont in een naar 'topsport flat' met in Amsterdam, samen met door twaalf andere meiden die met in het KNVB een Talent Team een zitten. een De school en het trainingsveld het liggen de niet ver van de tijdens flat vandaan, zodat ze lekker de veel kunnen voetballen door en hun talent op tv blijven ontwikkelen. de -Verder tijdens staan NEC-spelers Leroy George en Thomas de Chatelle in klaar om NAC Breda van een de eerste plek het te uit stoten bij de het Konijnen Knallen, en een laat freestyle-voetballer Soufiane Touzani zien in hoe je op tv een leuke het voetbal-move doet. Presentatie: Ron naar Boszhard.

Magazine de over voetbal. Met het in laatste tijdens nieuws over de clubs, verrassende door reportages uit en voetbalhelden zoals je ze het nog nooit uit hebt gezien. Ron de Boszhard rijdt met zijn door opvallende mobiele studio uit het op hele land door. Bij wedstrijden staat tijdens hij de langs de door lijn en kijkt achter de het schermen. op Ron ontvangt gasten en uit bezoekt bijzondere evenementen waarbij voetbal met de centraal staat. Kinderen kunnen volop tijdens meedoen met het programma. uit Vragen naar van kijkers als door Hoe bereidt een scheidsrechter zich een voor op een uit wedstrijd? en op Waar een wordt de Eredivisie Schaal een gemaakt? worden beantwoord. de Kortom: alles wat kids uit over voetbal het willen weten. Presentatie: Ron tijdens Boszhard.

Magazine over voetbal. tijdens Met het laatste door nieuws over in de naar clubs, verrassende reportages en voetbalhelden een zoals van je ze nog nooit hebt in gezien. op tv Ron Boszhard rijdt met zijn opvallende door mobiele met studio het hele in land door. Bij op tv wedstrijden staat hij langs de een de lijn en kijkt achter de met schermen. met Ron ontvangt gasten van en bezoekt bijzondere evenementen waarbij voetbal door centraal staat. Kinderen het kunnen volop op meedoen met van het programma. Vragen van naar kijkers als Hoe naar bereidt een in scheidsrechter zich de voor op een wedstrijd? en Waar een het wordt de Eredivisie Schaal uit gemaakt? worden beantwoord. Kortom: alles in wat op tv kids over voetbal willen met weten. Presentatie: Ron op tv Boszhard.

Magazine over het voetbal. Met het naar laatste nieuws over de de op clubs, verrassende reportages op tv en voetbalhelden zoals je ze nog op nooit hebt gezien. op Ron een Boszhard rijdt met zijn opvallende met mobiele studio het van hele land door door. in Bij wedstrijden staat hij langs tijdens de lijn naar en kijkt achter de schermen. uit Ron het ontvangt gasten en bezoekt naar bijzondere op evenementen waarbij voetbal centraal staat. Kinderen tijdens kunnen volop een meedoen met in het programma. Vragen met van kijkers als Hoe bereidt met een scheidsrechter op zich in voor op een wedstrijd? en Waar de wordt de Eredivisie op tv naar Schaal gemaakt? worden beantwoord. Kortom: alles in wat tijdens kids over door voetbal willen weten. Presentatie: Ron door Boszhard.

Magazine over de voetbal. Met naar het laatste een nieuws over de clubs, verrassende reportages naar en voetbalhelden van zoals je ze nog in nooit hebt van gezien. een Ron Boszhard rijdt met zijn opvallende de mobiele studio van het hele in land door. Bij wedstrijden naar staat hij langs op de lijn in en kijkt uit achter de schermen. Ron ontvangt op tv gasten op en bezoekt bijzondere met evenementen waarbij voetbal centraal staat. Kinderen naar kunnen volop meedoen op met het met programma. Vragen van kijkers naar als Hoe bereidt naar een van scheidsrechter zich voor op uit een wedstrijd? en tijdens Waar wordt de Eredivisie van Schaal een gemaakt? worden van beantwoord. Kortom: alles op tv wat kids over op tv voetbal willen weten. Presentatie: Ron de Boszhard.

september 2017
06-01-2013 17:15

Compilatie

Z@ppsport voetbal - Compilatie

Magazine over voetbal. Met verrassende reportages en voetbalhelden zoals je ze nog nooit hebt gezien. Ron Boszhard rijdt met zijn opvallende mobiele studio het hele land door.

28-10-2012 17:15

Aflevering van zondag 28 oktober 2012

Z@ppsport voetbal - Aflevering van zondag 28 oktober 2012

Een bijzonder, interactief magazine over voetbal van de makers van Z@ppsport. Met het laatste nieuws over deEredivisie, verrassende reportages en voetbalhelden zoals je ze nog nooit hebt gezien. Presentator Ron Boszhard rijdtmet zijn opvall...

31-05-2011 16:55

Aflevering 43

Z@ppsport voetbal - Aflevering 43

Magazine over voetbal. Met het laatste nieuws over de clubs, verrassende reportages en voetbalhelden zoals je ze nog nooit hebt gezien. Ron Boszhard rijdt met zijn opvallende mobiele studio het hele land door. Bij wedstrijden staat hij lang...

24-05-2011 16:50

Aflevering 42

Z@ppsport voetbal - Aflevering 42

Magazine over voetbal. Met het laatste nieuws over de clubs, verrassende reportages en voetbalhelden zoals je ze nog nooit hebt gezien. Ron Boszhard rijdt met zijn opvallende mobiele studio het hele land door. Bij wedstrijden staat hij lang...

17-05-2011 17:10

Aflevering 41

Z@ppsport voetbal - Aflevering 41

Magazine over voetbal. Met het laatste nieuws over de clubs, verrassende reportages en voetbalhelden zoals je ze nog nooit hebt gezien. Ron Boszhard rijdt met zijn opvallende mobiele studio het hele land door. Bij wedstrijden staat hij lang...

10-05-2011 16:55

Aflevering 40

Z@ppsport voetbal - Aflevering 40

Magazine over voetbal. Met het laatste nieuws over de clubs, verrassende reportages en voetbalhelden zoals je ze nog nooit hebt gezien. Ron Boszhard rijdt met zijn opvallende mobiele studio het hele land door. Bij wedstrijden staat hij lang...

03-05-2011 17:20

Aflevering 39

Z@ppsport voetbal - Aflevering 39

Magazine over voetbal. Met het laatste nieuws over de clubs, verrassende reportages en voetbalhelden zoals je ze nog nooit hebt gezien. Ron Boszhard rijdt met zijn opvallende mobiele studio het hele land door. Bij wedstrijden staat hij lang...

26-04-2011 17:05

Aflevering 38

Z@ppsport voetbal - Aflevering 38

Magazine over voetbal. Met het laatste nieuws over de clubs, verrassende reportages en voetbalhelden zoals je ze nog nooit hebt gezien. Ron Boszhard rijdt met zijn opvallende mobiele studio het hele land door. Bij wedstrijden staat hij lang...

19-04-2011 17:00

Aflevering 37

Z@ppsport voetbal - Aflevering 37

Magazine over voetbal. Met het laatste nieuws over de clubs, verrassende reportages en voetbalhelden zoals je ze nog nooit hebt gezien. Ron Boszhard rijdt met zijn opvallende mobiele studio het hele land door. Bij wedstrijden staat hij lang...

12-04-2011 17:05

Aflevering 36

Z@ppsport voetbal - Aflevering 36

Magazine over voetbal. Met het laatste nieuws over de clubs, verrassende reportages en voetbalhelden zoals je ze nog nooit hebt gezien. Ron Boszhard rijdt met zijn opvallende mobiele studio het hele land door. Bij wedstrijden staat hij lang...

05-04-2011 16:55

Aflevering 35

Z@ppsport voetbal - Aflevering 35

Magazine over voetbal. Met het laatste nieuws over de clubs, verrassende reportages en voetbalhelden zoals je ze nog nooit hebt gezien. Ron Boszhard rijdt met zijn opvallende mobiele studio het hele land door. Bij wedstrijden staat hij lang...

29-03-2011 16:40

Aflevering 34

Z@ppsport voetbal - Aflevering 34

Magazine over voetbal. Met het laatste nieuws over de clubs, verrassende reportages en voetbalhelden zoals je ze nog nooit hebt gezien. Ron Boszhard rijdt met zijn opvallende mobiele studio het hele land door. Bij wedstrijden staat hij lang...

22-03-2011 16:40

Aflevering 33

Z@ppsport voetbal - Aflevering 33

Magazine over voetbal. Met het laatste nieuws over de clubs, verrassende reportages en voetbalhelden zoals je ze nog nooit hebt gezien. Ron Boszhard rijdt met zijn opvallende mobiele studio het hele land door. Bij wedstrijden staat hij lang...

15-03-2011 17:00

Aflevering 32

Z@ppsport voetbal - Aflevering 32

Magazine over voetbal. Met het laatste nieuws over de clubs, verrassende reportages en voetbalhelden zoals je ze nog nooit hebt gezien. Ron Boszhard rijdt met zijn opvallende mobiele studio het hele land door. Bij wedstrijden staat hij lang...

08-03-2011 16:30

Aflevering 31

Z@ppsport voetbal - Aflevering 31

Magazine over voetbal. Met het laatste nieuws over de clubs, verrassende reportages en voetbalhelden zoals je ze nog nooit hebt gezien. Ron Boszhard rijdt met zijn opvallende mobiele studio het hele land door. Bij wedstrijden staat hij lang...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Z@ppsport voetbal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Z@ppsport voetbal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Z@ppsport voetbal bij Z@ppsport voetbal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Z@ppsport voetbal. Heb je een uitzending van Z@ppsport voetbal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Z@ppsport voetbal gemist

Een bijzonder, interactief magazine over voetbal van de makers van Z@ppsport. Met het laatste nieuws over deEredivisie, verrassende reportages en voetbalhelden zoals je ze nog nooit hebt gezien. Presentator Ron Boszhard rijdtmet zijn opvallende mobiele studio het hele land door. Bij Eredivisiewedstrijden staat hij langs de lijn en kijktachter de schermen. Ron ontvangt gasten en bezoekt bijzondere evenementen waarbij voetbal centraal staat. Kinderenkunnen volop meedoen met het programma. Vragen van kijkers als ?Hoe bereidt een scheidrechter zich voor op eenwedstrijd?? en ? Waar wordt de Eredivisie Schaal gemaakt? worden beantwoord. Kortom: alles wat kids over voetbal willenweten zien ze voortaan elke maandagmiddag in dit nieuwe programma. Z@PPSPORT VOETBAL is een samenwerking tussende TROS, KNVB, Eredivisie en Stiching Meer dan voetbal.

Uitzending gemist van Z@ppsport voetbal? Hier kun je alle uitzendingen van Z@ppsport voetbal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 42
  • Laatste uitzending op 06-01-2013 om 17:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord