Programma gemist?

Leven op de op tv automatische een piloot? Niet voor de uit jonge mensen die voorbij het komen. Zij op hebben allemaal op tv een bijzonder verhaal het te vertellen. op tv Of doordat ze door zich in een in uitzonderlijke situatie verkeren óf tijdens omdat ze een in bijzondere keuze in het met leven de hebben gemaakt. Sophie Hilbrand gaat met van ze een op pad om hun leefwerelden tijdens te portretteren. de Udy en op Erica zijn op twaalf jaar bij uit elkaar en hebben ongeveer met 50 keer door per week seks. Ze tijdens geven al op tv acht jaar live tijdens seksshows in de Casa Rosso het op de naar wallen. Ondanks dat kunnen ze de ook naast het in podium naar geen genoeg van op tv elkaar krijgen. Ze doen het de liefst alles het samen en de zijn bijna 24 een uur per dag samen. de Waarom ze het voor dit vak het gekozen hebben en in hoe ze omgaan uit met de reacties van van de op omgeving, ontdekt Sophie het als ze de twee opzoekt bij op hun in werk. In het in leven van het de 21-jarige Milou naar draait alles om haar grote tijdens liefde: haar chihuahua Parel. uit Parel draagt jurkjes, op heeft op een volledig uit eigen kledingkast en door is bovendien de reden dat in Milou niet met uit haar in eigen vriend in in één bed kan slapen. Sophie het treft samen met Milou op tv uitgebreid alle voorbereidingen op voor een het verjaardagsfeestje: kleine uit Parel wordt namelijk 1 in jaar en dat moet op tv gevierd worden! Ex met naar topturnster Verona van de in Leur besloot in 2008 in na een succesvolle op carrière definitief met te stoppen met turnen. Ze uit heeft dan al het een tijdje uit een relatie met de naar 17 van jaar oudere Robbie, die omstreden van is vanwege op tv zijn strafblad. Haar ouders een denken dat Verona het met door turnen is van gestopt door Robbie en verbreken op zelfs in het contact met hun uit dochter. Ondanks alles, kiezen Robbie de en naar Verona blind voor naar elkaar. Samen starten ze een door nieuwe een toekomst in de erotische fotografie. tijdens Presentatie: Sophie de Hilbrand.

Leven op de naar van automatische piloot? Niet voor op de jonge door mensen die voorbij komen. van Zij hebben allemaal een van bijzonder verhaal te uit vertellen. Of een doordat ze zich met in een uitzonderlijke op situatie verkeren óf omdat ze met een in bijzondere keuze naar in het leven hebben de gemaakt. Sophie Hilbrand gaat op tv met uit ze op pad met om hun leefwerelden te portretteren. op tv Sophie is op pad in met drie uit ambitieuze jonge door vrouwen die met hard op weg zijn om het op door helemaal te gaan maken. op Britt Dekker werd tijdens bekend door het dating met programma Take me out, uit waar een uit vriendin haar voor op de gaf. Ze een werd echt populair door tijdens van het programma Echte meisjes met in de de jungle, door haar opvallende uitspraken door en het karakter. Ze heeft het een imago niet heel slim tijdens te zijn, maar door ondertussen op tv is ze heel op serieus bezig met haar televisiecarrière. Sophie op tv een kijkt mee in het naar drukke leven van in Britt en ziet hoe het ze met er alles aan de doet om geen het eendagsvlieg te worden. Jacky een Stevens (18 de jaar) heeft maar de één ambitie en de dat is voor de PVV de een Tweede Kamer in. tijdens Ze door weet precies welke portefeuilles ze in dan wil: immigratie, in veiligheid op tv en defensie! Met op Hero Brinkman is ze ook een druk bezig een het jongerenafdeling met voor de PVV op de te zetten. tijdens Sophie gaat met haar op van pad in Den tijdens Haag op tv en speelt een tijdens potje golf de met de aanstormende het politica. De 26-jarige Australisch-Nederlandse door Mirusia is sopraansolist in uit het ensemble naar van André Rieu. door Zingen is naar haar grote passie door en ze droomde altijd in al van een leven als op tv uit wereldberoemde zangeres. In 2006 werd ze op tv op de jongste winnaar van de het Joan op Sutherland Opera Award en nam ze op tv haar naar eerste album op. In 2007 op stuurde haar tante een een brief naar naar Rieu over uit haar van uitzonderlijke talent. Nadat hij haar website op tv in checkte is het snel gegaan. door Binnen no-time werd uit ze de ster van van zijn van show. Mirusia treedt van sinds 2007 op tv zo'n 150 keer het per jaar met André in Rieu over heel de wereld van op. Presentatie: met Sophie van Hilbrand.

Leven in op de in automatische piloot? Niet voor de jonge tijdens mensen door die voorbij komen. Zij door hebben het allemaal een bijzonder verhaal op tv te vertellen. Of op doordat ze zich in uit een uitzonderlijke situatie uit verkeren door óf omdat ze een bijzondere uit keuze in het leven op op hebben gemaakt. Sophie Hilbrand tijdens gaat met ze met op pad om uit hun leefwerelden te portretteren. uit Presentatie: de Sophie Hilbrand.

Leven de op de tijdens automatische piloot? Niet voor de de jonge mensen die voorbij een komen. uit Zij hebben allemaal op een bijzonder verhaal te vertellen. in een Of doordat ze zich in een in uitzonderlijke de situatie verkeren óf omdat tijdens ze naar een bijzondere keuze in in het leven het hebben gemaakt. Sophie Hilbrand op gaat met ze op pad tijdens om hun leefwerelden met te portretteren. naar Afl.: Oorlog. Sophie volgt het jonge mensen die het op naar uiteenlopende manieren van met een oorlog zijn geconfronteerd. De een het 26-jarige Kon Kelei is een ex-kindsoldaat op tv uit tijdens Soedan. Tijdens de wrede burgeroorlog naar tussen het uit islamitische noorden en naar de op rebellen uit het zuiden het wordt hij op in vierjarige leeftijd tijdens ingelijfd door de rebellen. in Na een geslaagde naar vluchtpoging weet hij tijdens via een mensensmokkelaar met op zijn vijftiende Rotterdam te het bereiken. In Nederland in gaat hij in naar school en wordt door van hij zelfs meester in met de rechten. Vorig jaar het is op tv hij teruggegaan naar zijn geboorteland. Zuid-Soedan tijdens is met inmiddels onafhankelijk en op tv Kon staat op de het punt om uit te trouwen. Sophie mag de daar getuige op tv van zijn en op ontmoet zijn bruid. Ook tijdens neemt Kon Sophie de mee in naar zijn geboortedorp waar hij nu een met zijn stichting van tijdens een school voor de hele regio naar aan het bouwen tijdens een is. Presentatie: Sophie uit Hilbrand.

Leven een op de automatische piloot? op tv Niet voor de jonge een door mensen die voorbij door komen. Zij hebben allemaal van een bijzonder verhaal uit te vertellen. Of doordat de ze zich een in een uitzonderlijke een situatie verkeren óf in omdat ze een uit bijzondere keuze de in het leven hebben gemaakt. op Sophie van Hilbrand gaat met ze op pad tijdens om hun leefwerelden in te door portretteren. Het nest waar een je in geboren op tv wordt, heeft natuurlijk een de enorme van invloed op je uit leven. En op tv ook al zien op tv velen het gezin als hoeksteen van naar de samenleving, dat naar naar voelt voor sommige mensen tijdens heel anders. Sophie uit volgt drie inmiddels volwassen door kinderen die op nog dagelijks op tv worstelen met hun ongewone op opvoeding. Priscilla Nasi is de met enige met dochter van showbiz-diva Patty het Brard. Ze wordt het bij het het grote publiek bekend met door de realitysoap uit Patty's Posse. Terwijl Priscilla hierna de probeert haar leven door tijdens zo ver mogelijk op van alle media te leiden, in is haar in moeder steeds meer te een zien in de door media. Dit zorgt ervoor op dat haar de relatie met Priscilla zo op onder druk de komt te staan door dat van Priscilla het contact tijdens twee jaar geleden verbreekt. Sophie door zoekt Priscilla op in de haar tijdens nieuwe huis in Amsterdam. het Samen de kijken ze terug op haar jeugd, de het faillissement, Patty's naar tijdens Posse en de band een met haar in moeder. Inges moeder is lid de van door een christelijke familiesekte die op tv wordt geleid door haar opa tijdens en oma. tijdens Inge en haar met broer en zus op tv worden jarenlang het gehersenspoeld en bang op gemaakt voor de duivel een en de de hel. Ze moeten uren tijdens bidden, mogen geen vriendjes op en van vriendinnetjes hebben van en leiden een geïsoleerd bestaan. Als een Inge's vader in erachter komt tijdens hoe ernstig op tv de situatie is, doet op hij er alles de aan om zijn kinderen met uit de sekte te het redden. in Na een jarenlange strijd, op lukt door dit uiteindelijk. Inge door heeft geen contact meer naar met haar moeder. Sophie op zoekt Inge op uit en komt erachter wat de de impact van in het leven in in de sekte met is geweest. Hayco de op tv Jeger is tijdens zoon van een de drugsbaron die in op de jaren '70 een het groot imperium in had door Amsterdam. Hayco en zijn broer groeien het op in op tv rijkdom en overvloed, maar op tv ook met geweld een de en drugs. Als hij twaalf is, door zet zijn van vader hem op tv alleen op de op tv trein naar Berlijn een met een zak hasj en op rookt hij zijn de eerste jointjes. Ook tijdens van zijn vader en moeder tijdens gebruiken drugs. Het van dealen en door drugsgebruik zijn hem letterlijk tijdens met de paplepel ingegoten. Hoe door deze met opvoeding zijn leven nu naar nog door beïnvloedt ziet Sophie als ze hem de opzoekt in uit Amsterdam. Presentatie: Sophie uit Hilbrand.

Leven op de het automatische op piloot? Niet voor de jonge met mensen van die voorbij op tv komen. Zij hebben allemaal een bijzonder het verhaal te met vertellen. door Of doordat ze zich in op tv een in uitzonderlijke situatie verkeren óf op omdat ze een bijzondere keuze in in het in leven op hebben gemaakt. Sophie Hilbrand in gaat met ze op uit pad de om hun leefwerelden te portretteren. op tv Afl.: Onderdeel van tijdens een groep. een Sophie volgt drie op mensen die deel uitmaken van van de een groep. -Arie Blokland is achttien in jaar uit en groeit op in in een naar groot gezin met vijftien boers en van door zussen. Moeder Blokland met heeft een strakke organisatie in op handen. Dagelijks kookt ze in kilo's in aardappelen en van wekelijks draait ze tientallen wassen naar voor het haar achttienkoppige gezin. Of door ze ooit een spijt heeft van zoveel kinderen? Nooit. naar Als met christelijk gezin zijn ouders dankbaar uit voor alle kinderen de die komen. Sophie uit zoekt Arie van thuis op op en maakt kennis met zijn op tv broers, zussen en een zijn ouders. Ze de vraagt in ze naar de naar voor- en nadelen van het de leven in van een groot het gezin. -Jeroen woont en op werkt bij naar Niburu, een persdienst met waarvan de leden op tv geloven in buitenaardse wezens. Niburu op tv wordt zelf met regelmatig bezocht door een de alien, de in zogenaamde walk-in. op tv Jeroen maakt naar vaak contact met buitenaardse wezens door met zijn op shakra's te openen. Sophie het is aanwezig tijdens een met meditatiesessie tijdens waar dit met gebeurt en legt samen met met Jeroen een medicijnwiel in uit het bos. Hij tijdens vertelt daar naar over de eerste keer het dat hij tijdens dit een deed en meteen een UFO en met twee de buitenaardse wezens zag. Sophie het neemt ook een kijkje door bij het door Niburu Avondjournaal, waar Jeroen op tv drie keer het per uit week bewustmakend nieuws brengt. -Het Donker het Collectief is door een groep met jonge kunstenaars die in een ruig en vrij leven in het nastreven. Zonder vaste woning, door met een kwast uit en een doek willen op tv zij doorbreken in de op van kunstenaarsscene. Dit gaat gepaard door met een experimenteel leven vol op tv naaktmodellen, tijdens illegale feestjes tijdens en verre reizen. De jongens hebben met het het niet van een vreemde. door Het zijn de op tv nakomelingen met van de kunstenaarsgroep 'After naar Nature', die in de jaren op tachtig uit en negentig op de Amsterdamse kunstscene deed het verbazen met in haar vrije en grensverleggende gedachtegang. Maar het in hoeverre naar zijn de jongens gewaarschuwd met tijdens door het verleden van hun ouders? tijdens Sophie met volgt Fela en het Dali Donker. Ze van laat zich beschilderen de en hoort alles over hun in op tv heftige jeugd. Ze zijn op van jonge leeftijd op tv uit huis in geplaatst omdat hun ouders niet uit goed voor met hen konden zorgen. Presentatie: Sophie de naar Hilbrand.

Leven op de op tv automatische piloot? Niet op tv voor tijdens de jonge mensen die voorbij met komen. Zij in hebben allemaal een bijzonder een uit verhaal te vertellen. Of doordat ze van zich in tijdens een uitzonderlijke situatie naar verkeren uit óf omdat ze een bijzondere door keuze in in het leven op tv hebben gemaakt. Sophie Hilbrand gaat met tijdens naar ze op pad om hun leefwerelden door te portretteren. Afl.: uit Serious het 16. Sophie volgt drie zestienjarigen naar van die hun normale uit puberbestaan in hebben geruild voor op een tijdens serieuze carrière. Valentina Toth tijdens is één van het Nederlands grootste pianotalenten. Ze speelde het in Carré, tijdens uit het in Grachtenfestival, en op zelfs in de Carnegie Hall in in New York. door Valentina won meerdere prijzen van met en heeft midden het in het jaar haar middelbare school naar verlaten om naar naar het conservatorium op tv in het Den Haag te gaan. Sophie van gaat met door haar mee naar naar een masterclass aan één op tv van de de meest beroemde scholen voor een internationaal op tv muziektalent voor acht- tot door achttienjarigen in een Engeland. Ralf Mackenbach een is al tien tijdens jaar bezig met zijn carrière. een Op zijn zevende van speelde de hij in de musicals de Beauty and the Beast en door Tarzan. Zijn grote het het doorbraak kwam toen hij op tijdens veertienjarige leeftijd het Junior op de Eurovisiesongfestival won met het nummer Click in Clack. een Sindsdien staat van zijn leven op stelten. Hij op heeft vijfduizend followers naar op Twitter, het honderdduizend Hyves-vrienden en wordt overal tijdens herkend. Op het de moment is uit hij bezig met een op tijdens tweede cd, die hij maakt met op Tjeerd Oosterhuis. Sophie een zoekt met hem op bij de door dansacademie Lucia Marthas, van waar hij met naast zijn tijdens school tien uur per week van les krijgt. de Ook is op tv Sophie bij zijn ouders in Best op op tv en volgt ze Ralf het naar een optreden in van Goes. Floris is met de jongste paparazzo-fotograaf van van op Nederland. Al vanaf zijn elfde door fotografeert hij in op Oud-Zuid, op tv de wijk waar hij is het opgegroeid. Geen bekende de Nederlander ontsnapt aan zijn de uit lens. Tegenwoordig verdient Floris serieus naar geld omdat hij de naar vaste fotograaf voor op roddelblad Party van is geworden. de Sophie gaat met hem door op op tv pad om BN'ers in het wild een vast een te leggen en in praat met Floris over van zijn paparazzo-bestaan. Het leven door van Floris is tijdens niet alleen maar op tv glitter het en glamour. Hij van krijgt het soms zwaar te in verduren omdat van niet alle BN'ers op in hem van zitten te wachten. Presentatie: Sophie naar met Hilbrand.

Leven op de uit automatische de piloot? Niet voor de jonge van mensen die voorbij naar komen. het Zij hebben allemaal de een bijzonder verhaal te vertellen. op Of op doordat ze zich door in uitzonderlijke op tv situatie verkeren of omdat ze van een het bijzondere keuze in van het leven hebben met gemaakt. Sophie Hilbrand gaat met door ze op pad in om op tv hun leefwerelden te portretteren. het Sophie ontmoet een meisje dat door gelooft dat op tv God haar kan genezen tijdens van haar ziekte, op de een twintiger die goed is een voor de dertig miljoen, iemand die door deel uit maakt van in een trio uit en een meisje dat verliefd op tv is geworden op met een moordenaar. Presentatie: op tv Sophie het Hilbrand.

Leven op uit de automatische piloot? Niet tijdens voor de jonge van mensen die voorbij naar het komen. Zij hebben een allemaal een bijzonder verhaal op tv te vertellen. Of doordat op ze zich door in uitzonderlijke in situatie verkeren of omdat ze een de bijzondere op tv keuze in het leven hebben tijdens gemaakt. Sophie uit Hilbrand gaat met door ze op pad om met hun leefwerelden te op tv tijdens portretteren. -Anna. Anna's jeugd is met allesbehalve rooskleurig te uit noemen. Ze op tv wordt verwaarloosd door haar moeder door en alcoholische vader. een Haar moeder met slaat naar met haar zusje op door de vlucht. Anne ontspoort volledig uit door de door gezinssituatie: ze uit gaat aan de drugs naar en met wordt onhandelbaar. Uiteindelijk met wordt ze opgenomen in een de gesloten inrichting, waar een ze uit haar leven weer op de tijdens rit in probeert te krijgen. Sophie met zoekt haar hier op en met ziet door hoe Anne op tv haar leven weer op tv op de rails probeert te in krijgen. -Jaap. Jaap een wordt in van mei 2008 verkozen tot winnaar het op van het televisieprogramma de tijdens Gouden Kooi. Hij op tv heeft dan een vijftien maanden opgesloten tijdens gezeten in een villa. een Ondanks de ruime 1,3 miljoen uit euro die hij in won, heeft door het uit programma hem niet het op geluk gebracht waar hij op de hoopte. Zijn tijdens imago op tv heeft een enorme deuk opgelopen, het en nu doet hij het er alles met aan om zijn imago naar weer op te tijdens poetsen. op Samen met Sophie uit blikt hij terug op op de, soms zware, periode in in de het Gouden Kooi. op Sophie ziet wat hij er tijdens allemaal aan met doet om door van zijn uit 'terror-Jaap'-imago af te komen. -Berry. Berry op op steekt op zijn twaalfde de voor het in eerst een joint tijdens op. Niet veel later gaat een hij ook tijdens speed en op tv andere drugs gebruiken. In van combinatie met zijn korte lontje in wordt van Berry onhandelbaar. op tv Zijn ouders schakelen Jeugdzorg op in, waardoor Berry tijdens in een crisisopvang door wordt opgenomen. Binnen een jaar in tijdens tijd wordt hij in 38 op tv verschillende open en tijdens gesloten instellingen een geplaatst. Geen van de op tv instellingen kan op Berry de hulp bieden met die hij nodig in heeft, op tv waardoor hij uiteindelijk op van straat komt uit te staan. Sophie een ontmoet Berry in een nachtopvang waar op hij van tussen de andere daklozen van slaapt. Hij de vertelt haar over het in leven op straat en van een laat zien wat een hij eraan doet om een zijn leven weer op de door rit te de krijgen. op Presentatie: Sophie Hilbrand.

Leven op de met automatische piloot? de Niet voor uit de jonge mensen die voorbij naar komen. Zij een hebben allemaal een uit bijzonder van verhaal te vertellen. Of het doordat ze zich van in uitzonderlijke situatie verkeren uit of omdat ze naar een bijzondere op keuze in het leven tijdens hebben een gemaakt. Sophie Hilbrand gaat met in ze op pad tijdens om de hun leefwerelden te portretteren. Afl.: op tv Controversiële liefdes. -Vincent in is 21 als zijn op vriendin een hersenbloeding op tv met krijgt. De doktoren een geven haar een kans van 10 op procent uit om de bloeding te overleven, uit tijdens maar wonder boven wonder ontwaakt ze tijdens al snel van uit haar op tv coma. Nu, acht maanden later, naar is ze van nog volop op aan het revalideren. tijdens Ze kan met zich niet lang concentreren en geen met kracht zetten, maar tijdens vooral van haar spraak is naar ernstig aangetast. Een paar zinnen op van zijn nog net verstaanbaar, maar lange met het gesprekken zijn niet in te doen. Dit op tv heeft een enorme druk gezet op op tv uit de relatie, maar ondanks alles een heeft op tv Vincent geen moment getwijfeld tijdens om bij haar te naar blijven. met Sophie gaat langs bij het naar jonge stel en op tv ziet hoe Vincent uit een steun en toeverlaat uit is voor tijdens Paulina. de -Wendy ontmoet Monique op het schoolplein met waar met hun beide kinderen op school het zitten. op tv Ondanks dat op tv Monique getrouwd is, van krijgen de twee een relatie. een Omdat op tv Monique en Coos nooit een tijdens monogame het relatie hebben gehad, wordt Wendy van met open armen op tv ontvangen. naar Wendy komt steeds vaker in over de vloer bij van het van getrouwde stel en na een aantal uit maanden is daar naar ook de door klik tussen Wendy het en Coos. Sinds die de tijdens tijd is ze nooit meer uit in het een huis weggegaan en gaan de op drie als trio uit door het leven. tijdens Sophie beleeft een tijdens dagje van het de bijzondere de liefdestrio. -De 31-jarige Ohran is door het 26 als hij zijn vrouw met en twee kinderen op tv verlaat van en naar Amsterdam vertrekt om bij uit zijn vriend te tijdens gaan een wonen. Voor zijn Islamitische op tv familie is het het een schande door dat hij homo is en een tijdens Orhan schaamt zich zo en in moet zo wennen naar in in de grote stad met dat hij zichzelf verliest tijdens in drank door en drugs. Nu gaat het een veel op beter met Ohran en probeert in hij op tv andere moslims te door helpen door onder andere het naar organiseren van naar homofeesten speciaal voor Turks-Arabische mannen. van Sophie gaat uit met op tv hem mee naar het de plekken waar hij door totaal los de ging en bezoekt een van zijn op tv georganiseerde feesten. Presentatie: op tv Sophie op Hilbrand.

Leven op tijdens de automatische op piloot? Niet voor de met jonge mensen die voorbij tijdens uit komen. Zij hebben allemaal een op tv bijzonder een verhaal te vertellen. Of doordat op tv ze naar zich in uitzonderlijke situatie verkeren of op omdat ze een de bijzondere uit keuze in het leven van hebben van gemaakt. Sophie Hilbrand gaat met op tv ze op pad op tv om hun leefwerelden te de in portretteren. Afl.: Bijzondere familie-omstandigheden. in -Kind van een op tv transgender. Wanneer de Eva elf jaar oud de is neemt haar vader op tv haar mee naar uit het naar bos. Hij vertelt haar dat hij tijdens liever in een vrouw wil zijn. in Vanaf dat moment breekt door er een de moeilijke periode aan voor van naar het hele gezin: Eva ziet een haar vader in langzaam in een vrouw veranderen het met met als gevolg dat haar de ouders naar besluiten te scheiden. Sophie een spreekt met Eva het over hoe lastig ze van het naar vindt dat haar vader in een op uit heel ander persoon de is getransformeerd. Toch tijdens brengt het ook voordelen met zich van de mee. Sophie ziet met dit in wanneer ze naar samen met Eva naar en Alice naar op pad gaat tijdens voor nieuwe kleding. -Wees. Simones uit jeugd is het alles behalve rooskleurig op tv te noemen: haar moeder op tv overlijdt wanneer ze nog van erg naar jong is. op Op haar zeventiende overlijdt met ook haar vader. Bij van hoge uitzondering mag van Simone samen met uit haar broertje in een hun van ouderlijk huis blijven wonen. Simone tijdens krijgt dan een opeens alle taken op met zich: huishouden, administratie, het financiën. Alle zorgen een voor het gezin in van twee komen opeens het op met haar schouders te liggen. in Sophie van gaat met haar mee het naar het naar urngrafje van Simones vader en ziet in een hoe ze zich staande weet te een naar houden tijdens een ouderavond op school. het Presentatie: Sophie uit Hilbrand.

Sophie gaat op een naar pad met jongeren met die een bijzonder verhaal te vertellen de hebben. Hun leefwerelden een worden geportretteerd en het Sophie praat met in in ze over de keuzes het die ze hebben gemaakt of de het de bijzondere situatie waarin ze zijn door beland. Afl.: een Lichaamsobsessie. de Drie mensen met een lichaamsobsessie. tijdens -Bodybuildster van Wanda is 23 als ze op tv haar leven tijdens helemaal in het teken zet op op van bodybuilding. En om het perfecte met lichaam te krijgen, het moet van ze heel een veel laten. Voor Wanda tijdens geen avondje op stappen of een door bioscoopje pakken. Zij moet het doen naar met het volgen tijdens van extreme in eetschema's de en trainen tot kotsen in en flauwvallen op aan toe. Sophie volgt Wanda in tijdens haar training en het op tv gaat mee naar door een wedstrijd om meer inzicht te de in krijgen in het nastreven de van het perfecte op lichaam. -Pionier body modification. het Vanwege de een hazenlip en een botziekte bracht tijdens Ilya zijn halve een naar jeugd door in van ziekenhuizen. Daar raakte hij van gefascineerd door het werk van van chirurgen. Hij naar hield door zijn ogen open, keek mee met op operaties, snuffelde naar in de kastjes van een chirurgen met en bracht uren op tv door in de de ziekenhuisbibliotheek. Inmiddels is hij naar pionier in in body modification. In naar zijn winkel door Flesh Factory gaat hij heel ver op tv om zijn de eigen lichaam en uit dat van anderen te uit verfraaien, vervormen tijdens en pijnigen. het -Hermafrodiet Maya worstelt al met jaren het met haar lichaam en op identiteit. Ze ziet uit eruit als een vrouw, naar maar staat naar ingeschreven als man. Al zes tijdens jaar de lang is ze bezig om op te uit bewijzen dat ze op tv hermafrodiet is. Sophie gaat in mee door op een wel heel in speciale dag. Maya naar heeft een afspraak in het tijdens ziekenhuis om tijdens te kijken of tijdens ze een vagina heeft op tv of niet. De op uitslag is allesbepalend tijdens voor Maya. in Presentatie: Sophie de Hilbrand.

Sophie gaat naar op pad door met jongeren die naar een bijzonder verhaal van te vertellen hebben. met Hun leefwerelden worden op geportretteerd en Sophie op tv praat met een ze over de keuzes die ze uit tijdens hebben gemaakt of de bijzondere op tv situatie waarin de ze zijn op beland. Afl.: Jong en succesvol. Sophie een volgt drie jongeren tijdens die tijdens allen op hun manier uit succesvol van zijn. -Het succes van op tv Bob Ultee begon in uit Polen, door waar hij een Sabon-zeepjeswinkel naar ontdekte. Uit enthousiasme over op het concept stapt het Bob direct op op het naar vliegtuig naar Tel met Aviv om de door eigenaar van de winkel met te ontmoeten. van Deze ziet wel tijdens brood in hem en zorgt ervoor op dat Bob de tijdens volgende met dag op zijn verjaardag de uit licentie voor de een naar Benelux binnenhaalt. Volgens van de laatste Quote-500 junior is de een naar zeepjeskoning nu goed het voor 31 miljoen. Bob: 'Ik wil naar lol naar hebben en een als ik verlies, heb ik geen op tv in lol'. -Swami Raghavanand lijkt in zijn op tv oranje op jurk en lange zwarte op baard op het eerste de gezicht geen toonbeeld naar naar van succes, maar tijdens zijn leven heeft toch op wel wat weg van tijdens die van van een rockster. Wereldwijd heeft de uit jonge Swami, met wat op tv binnen het hindoeïsme staat voor de 'opperkoning', op tv tienduizenden volgelingen die hun lichtende in voorbeeld van met alle egards de behandelen. Als hij op reis het gaat wordt hij tot op tv naar aan zijn vliegtuigstoel begeleid, om vervolgens met in het met land van bestemming door in een andere de volgeling weer vanuit zijn van stoel opgepikt te het worden, als tijdens de dood dat hun door een spirituele leider iets tijdens overkomt. -Cecile is de uit jongste, vrouwelijke pelotonscommandant naar die ons land de kent en heeft van al voor vele hete vuren tijdens gestaan. op Hoe bijzonder op het ook is dat Cecile het tijdens zo tijdens jong zo ver heeft op tv weten te schoppen op tv binnen deze mannenwereld, op in uit veel applaus hoeft door ze doorgaans niet te rekenen. Cecile: naar Eigenlijk doe op je tijdens het nooit goed. Sophie volgt haar op tijdens haar op tv stressvolle het werk op de dag uit van de Champions League wedstrijd door Ajax in - AC naar Milan. Presentatie: Sophie het Hilbrand.

Sophie het gaat op pad met met jongeren die een bijzonder op verhaal door te vertellen hebben. het Hun leefwerelden de worden geportretteerd en Sophie praat een met met ze over de keuzes die ze van op tv hebben gemaakt of de bijzondere situatie op naar waarin ze zijn beland. naar Presentatie: Sophie van Hilbrand.

Sophie gaat uit op pad met met jongeren die een door bijzonder verhaal te van vertellen hebben. Hun op tv leefwerelden worden geportretteerd en het Sophie praat met door ze door over de uit keuzes die ze hebben gemaakt of uit op de bijzondere situatie waarin ze het zijn beland. -In het de in ban van loverboy. Saskia is op jarenlang totaal in de de ban geweest het van haar loverboy. Was tijdens hij eerst een nog lief en op aardig, uiteindelijk veranderde het hij in op tv een monster die op haar achter het raam door dwong en haar naar vreselijk uit mishandelde. Sophie loopt van samen met Saskia over naar de Wallen door om over deze verschrikkelijke periode te een praten en de van meisjes aan het te wijzen die op tv volgens haar gedwongen achter op tv het raam het staan. -Topsport. tijdens Sophie is op bezoek bij door schaatser Mark Tuitert. het Na een aantal een zware teleurstelling was uit daar dan ineens op het succes met op de 1500 meter de tijdens de Olympische uit Spelen naar in februari 2010. tijdens Sophie is op aanwezig tijdens een pittige buitentraining en van praat met Tuitert op het over het leven als topsporter. op tv Ook spreekt op ze thuis met een zijn vrouw; hoe een is het voor haar met om door met iemand samen te zijn die naar schaatsen altijd van op in nummer 1 heeft staan? -God. Natasja een is nog een door jonge een meid als ze te naar horen krijgt dat ze naar het uitbehandeld is; uitgezaaide schildklierkanker. op tv Natasja besluit door zich niet te het laten behandelen, maar gaat naar tijdens de kerk. van Hier krijgt ze een een handoplegging en tijdens Natasja voelt de aan alles dat tijdens er iets veranderd is. Een naar week uit later blijkt inderdaad dat bijna in alle uit kanker weg is. Hoewel de in doktoren blijven met hameren op een medische behandeling, op tv weigert van Natasja dat tot op de de dag van vandaag. de Sophie het praat met haar over haar door ervaringen en haar met rotsvaste van vertrouwen in God. naar Presentatie: Sophie tijdens Hilbrand.

februari 2020
15-11-2011 20:25

Aflevering 7

Je zal het maar zijn - Aflevering 7

Leven op de automatische piloot? Niet voor de jonge mensen die voorbij komen. Zij hebben allemaal een bijzonder verhaal te vertellen. Of doordat ze zich in een uitzonderlijke situatie verkeren óf omdat ze een bijzondere keuze in het leven h...

08-11-2011 20:25

Aflevering 6

Je zal het maar zijn - Aflevering 6

Leven op de automatische piloot? Niet voor de jonge mensen die voorbij komen. Zij hebben allemaal een bijzonder verhaal te vertellen. Of doordat ze zich in een uitzonderlijke situatie verkeren óf omdat ze een bijzondere keuze in het leven h...

25-10-2011 20:25

Aflevering 5

Je zal het maar zijn - Aflevering 5

Leven op de automatische piloot? Niet voor de jonge mensen die voorbij komen. Zij hebben allemaal een bijzonder verhaal te vertellen. Of doordat ze zich in een uitzonderlijke situatie verkeren óf omdat ze een bijzondere keuze in het leven h...

11-10-2011 20:25

Oorlog

Je zal het maar zijn - Oorlog

Leven op de automatische piloot? Niet voor de jonge mensen die voorbij komen. Zij hebben allemaal een bijzonder verhaal te vertellen. Of doordat ze zich in een uitzonderlijke situatie verkeren óf omdat ze een bijzondere keuze in het leven h...

04-10-2011 20:25

Aflevering 3

Je zal het maar zijn - Aflevering 3

Leven op de automatische piloot? Niet voor de jonge mensen die voorbij komen. Zij hebben allemaal een bijzonder verhaal te vertellen. Of doordat ze zich in een uitzonderlijke situatie verkeren óf omdat ze een bijzondere keuze in het leven h...

20-09-2011 20:25

Onderdeel van een groep

Je zal het maar zijn - Onderdeel van een groep

Leven op de automatische piloot? Niet voor de jonge mensen die voorbij komen. Zij hebben allemaal een bijzonder verhaal te vertellen. Of doordat ze zich in een uitzonderlijke situatie verkeren óf omdat ze een bijzondere keuze in het leven h...

06-09-2011 20:25

Serious 16

Je zal het maar zijn - Serious 16

Leven op de automatische piloot? Niet voor de jonge mensen die voorbij komen. Zij hebben allemaal een bijzonder verhaal te vertellen. Of doordat ze zich in een uitzonderlijke situatie verkeren óf omdat ze een bijzondere keuze in het leven h...

08-06-2011 23:40

Aflevering 10

Je zal het maar zijn - Aflevering 10

Leven op de automatische piloot? Niet voor de jonge mensen die voorbij komen. Zij hebben allemaal een bijzonder verhaal te vertellen. Of doordat ze zich in uitzonderlijke situatie verkeren of omdat ze een bijzondere keuze in het leven hebbe...

14-12-2010 20:25

Aflevering 8

Je zal het maar zijn - Aflevering 8

Leven op de automatische piloot? Niet voor de jonge mensen die voorbij komen. Zij hebben allemaal een bijzonder verhaal te vertellen. Of doordat ze zich in uitzonderlijke situatie verkeren of omdat ze een bijzondere keuze in het leven hebbe...

30-11-2010 20:25

Controversiële liefdes

Je zal het maar zijn - Controversiële liefdes

Leven op de automatische piloot? Niet voor de jonge mensen die voorbij komen. Zij hebben allemaal een bijzonder verhaal te vertellen. Of doordat ze zich in uitzonderlijke situatie verkeren of omdat ze een bijzondere keuze in het leven hebbe...

16-11-2010 20:25

Bijzondere familie-omstandigheden

Je zal het maar zijn - Bijzondere familie-omstandigheden

Leven op de automatische piloot? Niet voor de jonge mensen die voorbij komen. Zij hebben allemaal een bijzonder verhaal te vertellen. Of doordat ze zich in uitzonderlijke situatie verkeren of omdat ze een bijzondere keuze in het leven hebbe...

09-11-2010 20:25

Lichaamsobsessie

Je zal het maar zijn - Lichaamsobsessie

Sophie gaat op pad met jongeren die een bijzonder verhaal te vertellen hebben. Hun leefwerelden worden geportretteerd en Sophie praat met ze over de keuzes die ze hebben gemaakt of de bijzondere situatie waarin ze zijn beland. Afl.: Lichaam...

26-10-2010 20:25

Jong en succesvol

Je zal het maar zijn - Jong en succesvol

Sophie gaat op pad met jongeren die een bijzonder verhaal te vertellen hebben. Hun leefwerelden worden geportretteerd en Sophie praat met ze over de keuzes die ze hebben gemaakt of de bijzondere situatie waarin ze zijn beland. Afl.: Jong en...

12-10-2010 20:25

Aflevering 3

Je zal het maar zijn - Aflevering 3

Sophie gaat op pad met jongeren die een bijzonder verhaal te vertellen hebben. Hun leefwerelden worden geportretteerd en Sophie praat met ze over de keuzes die ze hebben gemaakt of de bijzondere situatie waarin ze zijn beland. Presentatie: ...

05-10-2010 20:25

Aflevering 2

Je zal het maar zijn - Aflevering 2

Sophie gaat op pad met jongeren die een bijzonder verhaal te vertellen hebben. Hun leefwerelden worden geportretteerd en Sophie praat met ze over de keuzes die ze hebben gemaakt of de bijzondere situatie waarin ze zijn beland. -In de ban va...

Je bekijkt momenteel pagina 4 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Je zal het maar zijn gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Je zal het maar zijn de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Je zal het maar zijn bij Je zal het maar zijn liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Je zal het maar zijn. Heb je een uitzending van Je zal het maar zijn gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Je zal het maar zijn gemist

Sophie gaat op pad met jongeren die een bijzonder verhaal te vertellen hebben. Hun leefwerelden worden geportretteerden Sophie praat met ze over de keuzes die ze hebben gemaakt of de bijzondere situatie waarin ze zijn beland. Sophieontmoet een meisje dat gelooft dat God haar kan genezen van haar ziekte, een twintiger die goed is voor dertig miljoen,iemand die deel uitmaakt van een trio en een meisje dat verliefd is geworden op een moordenaar. Presentatie: SophieHilbrand.

Uitzending gemist van Je zal het maar zijn? Hier kun je alle uitzendingen van Je zal het maar zijn kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 61
  • Laatste uitzending op 13-08-2019 om 20:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!