Programma gemist?

Leven op de de automatische piloot? Niet de voor de jonge een op mensen die voorbij tijdens komen. Zij hebben het allemaal een bijzonder verhaal het te vertellen. Of doordat door ze zich in door een uitzonderlijke situatie een verkeren óf omdat tijdens ze een bijzondere keuze een in tijdens het leven hebben gemaakt. Sophie tijdens Hilbrand tijdens gaat met een ze op pad om hun leefwerelden van te portretteren. Het van uit nest waar je de in geboren wordt, heeft natuurlijk met een enorme invloed in op je op tv leven. En ook door al zien velen een het gezin als tijdens hoeksteen van de op tv samenleving, dat op voelt voor sommige naar mensen heel anders. Sophie het volgt drie inmiddels volwassen kinderen van die nog dagelijks in uit worstelen met hun ongewone opvoeding. een Priscilla Nasi is de door enige dochter van de showbiz-diva Patty Brard. van Ze wordt door bij met het grote publiek tijdens bekend door de op realitysoap Patty's Posse. Terwijl het Priscilla hierna probeert haar leven uit zo door ver mogelijk van alle media in te uit leiden, is het haar moeder steeds meer te zien een in in de media. Dit zorgt ervoor door dat haar relatie uit met met Priscilla zo van onder druk komt te staan dat naar met Priscilla het contact twee jaar geleden naar naar verbreekt. Sophie zoekt een Priscilla op in het haar nieuwe huis in Amsterdam. Samen naar kijken op ze terug door op haar jeugd, het met faillissement, Patty's Posse en de op band op met haar moeder. op Inges moeder is lid met van een christelijke tijdens familiesekte die wordt geleid tijdens uit door haar opa tijdens en oma. Inge van en haar broer en zus op worden met jarenlang gehersenspoeld en bang gemaakt de voor de duivel en van de hel. Ze op moeten tijdens uren bidden, mogen geen vriendjes een van en vriendinnetjes hebben het en leiden een geïsoleerd bestaan. Als het Inge's met vader erachter komt hoe op tv ernstig het de situatie is, in doet hij er alles met aan om op tv zijn kinderen uit de sekte te met naar redden. Na een het jarenlange strijd, lukt dit uiteindelijk. tijdens Inge heeft geen contact op meer met haar het moeder. door Sophie zoekt Inge het op en komt erachter wat op tv uit de impact van van het leven in de sekte op is geweest. Hayco uit de Jeger in is zoon van een drugsbaron naar die op tv in de jaren in '70 een groot door imperium had Amsterdam. uit Hayco en zijn in broer groeien op in uit rijkdom en overvloed, het maar ook met geweld met een en drugs. Als hij twaalf is, de zet zijn vader het hem alleen in op de trein op tv naar de Berlijn met een zak hasj op tv en rookt uit hij zijn eerste de jointjes. Ook zijn vader op en moeder gebruiken een drugs. op tv Het dealen en drugsgebruik zijn van hem een letterlijk met de paplepel ingegoten. op Hoe deze van opvoeding zijn leven nu nog in tijdens beïnvloedt ziet Sophie tijdens als ze hem een opzoekt in Amsterdam. Presentatie: Sophie een Hilbrand.

Leven het op de automatische met piloot? Niet voor in de jonge de mensen die voorbij naar komen. Zij hebben allemaal een op bijzonder het verhaal te vertellen. Of doordat ze op tv uit zich in een uitzonderlijke op tv situatie verkeren óf naar omdat ze een bijzondere keuze naar in uit het leven hebben met gemaakt. Sophie Hilbrand gaat met in ze op pad op tv om in hun leefwerelden te portretteren. tijdens Afl.: Onderdeel van een met een groep. Sophie volgt drie mensen die in een deel uitmaken van een het groep. -Arie Blokland is door achttien de jaar en groeit op in een een groot gezin naar met in vijftien boers en zussen. Moeder Blokland door heeft een strakke het organisatie in uit handen. met Dagelijks kookt ze kilo's aardappelen in en wekelijks uit draait ze tientallen de wassen voor haar achttienkoppige gezin. uit Of ze met ooit op tv spijt heeft van zoveel tijdens kinderen? Nooit. Als tijdens christelijk gezin zijn ouders dankbaar van voor alle kinderen tijdens die komen. Sophie de door zoekt Arie thuis op het en maakt op tv kennis met zijn broers, zussen en een zijn in ouders. Ze vraagt ze naar tijdens op de voor- en in nadelen van het tijdens leven in een groot het gezin. -Jeroen het woont en werkt bij Niburu, de een persdienst het waarvan de leden geloven door in buitenaardse wezens. in Niburu door wordt zelf regelmatig bezocht door de een van alien, de zogenaamde walk-in. Jeroen van maakt vaak contact met door buitenaardse met wezens door zijn shakra's te tijdens openen. op tv Sophie is aanwezig tijdens in een het meditatiesessie waar dit gebeurt en legt op samen met Jeroen met een medicijnwiel in in met het bos. Hij vertelt daar met over de eerste het keer dat hij in dit deed en meteen uit een op tv UFO en twee buitenaardse in wezens zag. Sophie neemt van ook een kijkje door bij het Niburu de Avondjournaal, waar Jeroen een op tv drie keer per week bewustmakend nieuws van brengt. -Het Donker tijdens uit Collectief is een groep jonge kunstenaars de naar die een ruig van en vrij leven nastreven. Zonder vaste op woning, met een door kwast door en een doek willen uit zij uit doorbreken in de kunstenaarsscene. Dit gaat op gepaard met van een in experimenteel leven vol naaktmodellen, illegale feestjes op tv en het verre reizen. tijdens De jongens hebben het uit niet van een vreemde. Het de zijn de tijdens nakomelingen met van de kunstenaarsgroep 'After Nature', met die in op tv de jaren tachtig en negentig naar de Amsterdamse tijdens kunstscene door deed verbazen met haar vrije op tv en grensverleggende gedachtegang. door Maar in hoeverre met zijn de jongens uit gewaarschuwd door het uit verleden van hun met ouders? Sophie de volgt Fela het en Dali Donker. naar Ze laat zich van beschilderen en hoort alles over hun een heftige op jeugd. Ze zijn de op jonge de leeftijd uit huis geplaatst omdat op hun ouders niet een goed voor hen op konden zorgen. Presentatie: Sophie naar uit Hilbrand.

Leven tijdens op de automatische met piloot? Niet voor de het jonge mensen die voorbij uit komen. Zij hebben op tv allemaal een uit bijzonder met verhaal te vertellen. Of doordat tijdens ze zich tijdens in een uitzonderlijke met situatie verkeren óf omdat ze op tv een de bijzondere keuze in door het leven hebben gemaakt. het Sophie Hilbrand op gaat met door ze op pad in om hun leefwerelden op tv te portretteren. Afl.: het Serious 16. Sophie het volgt drie zestienjarigen die hun op normale puberbestaan in uit hebben geruild voor in een serieuze carrière. het Valentina Toth is één met van Nederlands grootste uit tijdens pianotalenten. Ze speelde in Carré, tijdens door het Grachtenfestival, op en zelfs in de op naar Carnegie Hall in New York. uit Valentina won meerdere op prijzen en naar heeft midden in met het jaar naar haar middelbare school verlaten om naar op tv in het conservatorium in Den van Haag te gaan. tijdens Sophie gaat met het haar mee naar een masterclass uit met aan één van de meest beroemde tijdens scholen voor een internationaal tijdens muziektalent voor acht- tot op achttienjarigen in Engeland. Ralf op Mackenbach is al op tien jaar bezig uit met zijn carrière. met Op tijdens zijn zevende speelde hij in de tijdens met musicals Beauty and van the Beast en een Tarzan. Zijn grote op tv doorbraak kwam toen hij op veertienjarige op leeftijd het Junior naar Eurovisiesongfestival won in met het nummer Click het Clack. Sindsdien staat met zijn leven op door stelten. Hij tijdens heeft vijfduizend naar followers op Twitter, honderdduizend de Hyves-vrienden en wordt naar overal herkend. Op het uit van moment is hij bezig met op een tweede cd, die een hij maakt van met Tjeerd van Oosterhuis. Sophie zoekt hem op op tv bij de op dansacademie Lucia Marthas, op waar hij het naast zijn school tien uur door per in week les krijgt. door Ook is Sophie met bij zijn ouders in in Best en volgt van ze Ralf uit naar een optreden van in Goes. van Floris is de het jongste paparazzo-fotograaf van Nederland. Al door vanaf zijn elfde fotografeert uit het hij in Oud-Zuid, de wijk in waar hij met is opgegroeid. Geen op bekende Nederlander op ontsnapt aan zijn lens. een Tegenwoordig verdient door Floris serieus geld omdat in hij de vaste uit fotograaf voor roddelblad de Party is geworden. Sophie met gaat met hem op op pad om in BN'ers in tijdens het wild vast te door leggen op en praat met Floris door over zijn de paparazzo-bestaan. Het leven van Floris is van niet alleen maar op glitter de en glamour. Hij krijgt uit het soms naar zwaar te de verduren omdat niet alle BN'ers op uit door hem zitten te wachten. van Presentatie: Sophie uit Hilbrand.

Leven met op de automatische piloot? Niet door voor op tv de jonge mensen die uit voorbij komen. Zij op hebben op allemaal een bijzonder verhaal te vertellen. naar in Of doordat ze zich in in uitzonderlijke situatie van verkeren of op omdat ze een bijzondere keuze een in het leven hebben tijdens gemaakt. op tv Sophie Hilbrand gaat door met ze op in pad om hun leefwerelden te in portretteren. door Sophie ontmoet naar een meisje dat gelooft dat God het haar kan genezen door naar van haar ziekte, een het twintiger die van goed is voor het dertig miljoen, iemand die van deel uit maakt een van een door trio en een meisje dat op tv verliefd is geworden op met een moordenaar. Presentatie: op tv Sophie de Hilbrand.

Leven in op de op automatische piloot? Niet voor de jonge uit mensen uit die voorbij komen. Zij hebben op naar allemaal een bijzonder verhaal te vertellen. in Of doordat ze uit zich in met uitzonderlijke situatie verkeren tijdens of naar omdat ze een door bijzondere keuze in naar het leven hebben gemaakt. Sophie uit Hilbrand door gaat met ze op op pad om hun in leefwerelden te door portretteren. -Anna. Anna's jeugd is in allesbehalve rooskleurig te noemen. de uit Ze wordt verwaarloosd door haar uit moeder en alcoholische op vader. Haar moeder tijdens slaat met haar de zusje met op de vlucht. in Anne ontspoort volledig het door de gezinssituatie: een ze gaat aan de uit drugs en in wordt onhandelbaar. Uiteindelijk uit wordt ze opgenomen in de een gesloten inrichting, waar ze in haar leven uit weer op in de rit probeert te krijgen. de Sophie zoekt op haar hier op en door ziet hoe Anne naar haar leven op weer op de de rails probeert te krijgen. door -Jaap. door Jaap wordt de in mei 2008 verkozen tijdens tot winnaar van het televisieprogramma het de door Gouden Kooi. Hij heeft dan op vijftien uit maanden opgesloten gezeten de in een villa. Ondanks de de ruime 1,3 miljoen het euro op die hij won, heeft tijdens het programma hem door niet het geluk van gebracht door waar hij op uit hoopte. Zijn imago heeft een enorme van in deuk opgelopen, en nu doet hij naar er alles uit aan om op zijn imago weer op te een poetsen. Samen de met op Sophie blikt hij terug op de, een soms zware, met periode op in de Gouden op Kooi. Sophie ziet wat hij op er allemaal aan op doet uit om van zijn in 'terror-Jaap'-imago af te komen. door -Berry. Berry steekt op op zijn een twaalfde voor het eerst de een joint op op. Niet veel een later gaat hij door ook speed en andere tijdens drugs gebruiken. In op tv combinatie met van zijn korte lontje tijdens wordt Berry onhandelbaar. een Zijn ouders schakelen Jeugdzorg in, waardoor door het Berry in een een crisisopvang wordt opgenomen. Binnen een jaar op tijd wordt hij uit in een 38 verschillende open en een gesloten het instellingen geplaatst. Geen van naar de instellingen kan Berry de een hulp bieden die uit op hij nodig heeft, naar waardoor hij uiteindelijk op uit straat komt te staan. Sophie tijdens ontmoet een Berry in de een nachtopvang waar hij tussen uit de andere daklozen slaapt. door Hij vertelt naar haar over een het leven op naar straat en van laat zien wat een hij eraan doet om naar zijn leven op tv weer op de door rit te krijgen. Presentatie: het Sophie Hilbrand.

Leven door op de van automatische piloot? Niet voor de naar jonge mensen van die voorbij komen. Zij hebben van allemaal op een bijzonder de verhaal te vertellen. Of doordat ze tijdens zich van in uitzonderlijke tijdens situatie verkeren of met omdat ze een bijzondere uit keuze in met het leven hebben gemaakt. Sophie op tv Hilbrand uit gaat met ze op naar pad om hun tijdens leefwerelden te portretteren. Afl.: Controversiële op tv liefdes. -Vincent is een 21 als naar zijn vriendin een van hersenbloeding krijgt. door De doktoren geven haar een van kans van 10 de procent met om de bloeding te overleven, door maar uit wonder boven wonder ontwaakt ze de al snel uit een haar coma. de Nu, acht in maanden later, met is ze nog volop het aan het revalideren. Ze kan door zich niet lang naar concentreren en in geen kracht een zetten, maar vooral haar spraak de is uit ernstig aangetast. Een paar zinnen op zijn nog naar net verstaanbaar, op maar lange tijdens gesprekken zijn niet te doen. naar Dit heeft een op tv enorme druk gezet op de de de relatie, maar met ondanks alles heeft Vincent naar geen moment getwijfeld in om bij naar haar te blijven. Sophie gaat langs uit op tv bij het jonge stel en ziet op hoe Vincent een op tv steun en toeverlaat een is op tv voor Paulina. -Wendy tijdens ontmoet Monique naar op het schoolplein waar hun beide met de kinderen op school met zitten. Ondanks dat Monique getrouwd van is, krijgen de de twee een relatie. Omdat door Monique tijdens en Coos nooit een monogame door relatie een hebben gehad, wordt Wendy met met open op armen ontvangen. Wendy komt een steeds vaker over de de vloer de bij het getrouwde tijdens stel en na een aantal naar van maanden is daar het ook de klik tijdens tussen Wendy en Coos. Sinds die uit tijd tijdens is ze tijdens nooit meer uit het huis weggegaan uit en gaan de op drie door als trio door het de leven. Sophie uit beleeft een dagje tijdens van het bijzondere naar liefdestrio. -De in 31-jarige Ohran is in 26 als hij naar zijn vrouw en met twee kinderen verlaat op en naar Amsterdam vertrekt het om bij zijn vriend te naar gaan wonen. Voor op zijn de Islamitische familie door is het een het schande dat hij homo is en het tijdens Orhan schaamt zich zo en moet tijdens zo wennen in op de grote stad een dat uit hij zichzelf verliest in drank van en drugs. Nu de gaat het veel een door beter met Ohran uit en probeert hij andere op tv moslims te naar helpen door onder andere het organiseren de uit van homofeesten speciaal het voor Turks-Arabische mannen. Sophie gaat met tijdens hem van mee naar de in plekken waar het hij totaal los naar ging en bezoekt een van zijn uit georganiseerde op feesten. Presentatie: Sophie van Hilbrand.

Leven op de van automatische piloot? Niet een voor de op jonge een mensen die voorbij komen. Zij door hebben allemaal met een bijzonder in verhaal te vertellen. Of doordat ze door zich in door uitzonderlijke situatie verkeren de of uit omdat ze een bijzondere keuze in een door het leven hebben gemaakt. het Sophie Hilbrand gaat met met ze op het pad om hun leefwerelden de te portretteren. Afl.: op Bijzondere familie-omstandigheden. -Kind door van een transgender. Wanneer naar Eva het elf jaar met oud is neemt haar vader in haar mee naar het met door bos. Hij vertelt haar op dat hij liever een vrouw een tijdens wil zijn. Vanaf het dat moment breekt er op tv een moeilijke een periode aan voor het het hele gezin: naar Eva ziet haar vader in langzaam in een vrouw op tv veranderen met als op gevolg dat haar op tv ouders besluiten een te scheiden. Sophie spreekt met op Eva over uit hoe lastig op ze het vindt dat een haar tijdens vader in een heel ander tijdens persoon op is getransformeerd. Toch brengt het de ook voordelen met een zich mee. Sophie uit ziet het dit in wanneer uit ze samen met Eva uit en Alice op pad gaat van voor nieuwe kleding. van een -Wees. Simones jeugd is het alles behalve rooskleurig te door noemen: haar moeder met overlijdt wanneer het ze nog erg met jong is. van Op haar zeventiende overlijdt ook haar naar vader. Bij op hoge van uitzondering mag Simone samen op tv met haar broertje op in hun ouderlijk huis blijven van wonen. Simone naar krijgt dan opeens alle op tv het taken op zich: op tv huishouden, administratie, financiën. Alle het zorgen voor het gezin van het twee komen opeens tijdens op tijdens haar schouders te liggen. Sophie in gaat op met haar mee naar het de op tv urngrafje van Simones door vader en ziet de hoe ze zich staande weet het te houden tijdens in een het ouderavond op school. Presentatie: Sophie de Hilbrand.

Sophie gaat op door pad met jongeren op het die een bijzonder verhaal te vertellen door door hebben. Hun leefwerelden op tv worden geportretteerd en Sophie praat met het de ze over de keuzes het die ze hebben naar gemaakt of de op tv bijzondere situatie waarin ze een zijn beland. Afl.: Lichaamsobsessie. door van Drie mensen met op tv een lichaamsobsessie. -Bodybuildster Wanda is door 23 als in ze haar uit leven helemaal in tijdens het teken zet van met bodybuilding. En een om het perfecte lichaam te krijgen, met moet op tv ze heel veel laten. op Voor Wanda geen avondje uit stappen of door een bioscoopje pakken. naar Zij moet het doen door met het volgen de van van extreme eetschema's en naar trainen tot het kotsen en flauwvallen op aan toe. Sophie volgt Wanda op tijdens op tv haar training en gaat uit mee naar een wedstrijd met om een meer inzicht te van krijgen in het het nastreven van het perfecte in lichaam. -Pionier body modification. naar Vanwege een in hazenlip en op tv een botziekte bracht door Ilya zijn halve in jeugd door in ziekenhuizen. Daar in raakte hij gefascineerd door de het naar werk van chirurgen. Hij tijdens hield zijn ogen open, op tv het keek mee met operaties, snuffelde tijdens in de kastjes van van een chirurgen en bracht uren door op tv in de de ziekenhuisbibliotheek. Inmiddels de is hij pionier in body het modification. met In zijn winkel met Flesh Factory gaat op hij heel ver tijdens om zijn eigen lichaam op en dat van anderen uit te verfraaien, vervormen naar en pijnigen. -Hermafrodiet Maya op worstelt al met jaren met haar lichaam op het en identiteit. Ze ziet eruit als een een vrouw, maar door staat ingeschreven als een man. met Al zes jaar lang is van door ze bezig om het te bewijzen dat ze hermafrodiet is. uit Sophie uit gaat mee op een de wel heel speciale dag. op van Maya heeft een afspraak in het door ziekenhuis om naar te kijken of uit ze een vagina het heeft tijdens of niet. De door uitslag is allesbepalend voor Maya. Presentatie: in Sophie uit Hilbrand.

Sophie door gaat op pad het met jongeren door die een bijzonder verhaal te op tv vertellen hebben. Hun leefwerelden van worden geportretteerd en uit Sophie naar praat met ze met over de op keuzes die ze met hebben gemaakt of de bijzondere van situatie met waarin ze zijn beland. Afl.: Jong uit tijdens en succesvol. Sophie met volgt drie jongeren die uit allen op hun manier succesvol het zijn. de -Het succes van Bob van Ultee de begon in Polen, op waar hij een Sabon-zeepjeswinkel ontdekte. Uit een in enthousiasme over het concept stapt met Bob direct op het het vliegtuig van naar Tel Aviv om de naar de eigenaar van de winkel door te ontmoeten. Deze de ziet wel tijdens brood in hem en zorgt met ervoor dat Bob de naar uit volgende dag op zijn de verjaardag de licentie voor de tijdens Benelux binnenhaalt. een Volgens de laatste Quote-500 met junior is uit de van zeepjeskoning nu goed voor 31 de miljoen. Bob: op tv 'Ik wil lol hebben op en uit als ik verlies, heb op tv ik geen lol'. -Swami tijdens Raghavanand lijkt in zijn een oranje jurk en in lange zwarte de baard op naar het eerste gezicht geen met toonbeeld van de succes, maar zijn tijdens leven heeft toch wel naar wat de weg van die van uit een rockster. op tv Wereldwijd heeft de jonge Swami, wat naar binnen het op tv hindoeïsme staat met voor 'opperkoning', op tv tienduizenden volgelingen die hun met lichtende voorbeeld met op tv alle egards behandelen. Als met hij door op reis gaat wordt uit hij tot van aan zijn vliegtuigstoel van begeleid, om vervolgens in het uit land van bestemming door tijdens een andere in volgeling weer uit vanuit zijn de stoel opgepikt te naar worden, als de op dood dat hun spirituele de leider iets overkomt. -Cecile is door uit de jongste, vrouwelijke pelotonscommandant die ons door land met kent en heeft al met voor vele van hete vuren op tv gestaan. Hoe bijzonder het op tv ook is uit dat Cecile het zo jong zo door ver de heeft weten met te schoppen binnen deze mannenwereld, de op veel applaus hoeft een een ze doorgaans niet te rekenen. in Cecile: Eigenlijk doe je in in het nooit goed. Sophie volgt van haar tijdens haar uit stressvolle door werk op de dag van de naar Champions League op wedstrijd Ajax - AC op tv Milan. Presentatie: Sophie met in Hilbrand.

Sophie met gaat op in pad met jongeren die van een bijzonder verhaal te vertellen in van hebben. Hun leefwerelden een worden geportretteerd en Sophie praat in met ze over de in keuzes tijdens die ze hebben gemaakt uit of de bijzondere het situatie waarin ze de zijn beland. een Presentatie: Sophie het Hilbrand.

Sophie gaat het op pad met door jongeren die een door bijzonder verhaal op te vertellen hebben. Hun leefwerelden met worden geportretteerd en met Sophie praat met naar in ze over de keuzes die een ze hebben gemaakt de of de in bijzondere situatie tijdens waarin ze zijn beland. een -In de door ban van loverboy. Saskia in is jarenlang totaal de in de ban geweest van een haar loverboy. Was een hij eerst het nog lief en aardig, een uiteindelijk veranderde hij in de in een monster die haar op tv achter het raam dwong in en haar van vreselijk mishandelde. Sophie door loopt samen met met Saskia over op tv de Wallen naar om over deze verschrikkelijke het periode te praten en door de meisjes aan uit te de wijzen die volgens haar gedwongen achter op het uit raam staan. -Topsport. op tv Sophie is op tijdens bezoek bij schaatser Mark Tuitert. op tv Na op tv een aantal zware teleurstelling was tijdens de daar dan ineens van het succes op de 1500 meter op tijdens de Olympische op tv Spelen in een februari 2010. het Sophie is aanwezig tijdens door een pittige buitentraining tijdens en praat met Tuitert in naar over het leven van als topsporter. Ook spreekt door ze thuis met zijn van vrouw; hoe is met het voor haar om op met iemand samen een te zijn die van schaatsen altijd op uit nummer 1 op heeft staan? -God. in Natasja op tv is nog een uit jonge meid als met ze te horen krijgt dat op ze het uitbehandeld is; uitgezaaide schildklierkanker. Natasja op besluit zich niet te in laten behandelen, uit maar gaat naar tijdens de kerk. Hier krijgt op tv ze een met handoplegging in en Natasja voelt aan alles dat uit er uit iets veranderd is. Een door week later blijkt uit inderdaad naar dat bijna alle kanker weg naar is. Hoewel de doktoren het blijven het hameren op tijdens een medische behandeling, weigert Natasja dat op op tot op de dag van tijdens vandaag. door Sophie praat met haar over van haar ervaringen met en haar naar rotsvaste vertrouwen in met God. Presentatie: Sophie een Hilbrand.

Sophie uit gaat op pad uit met jongeren die in een bijzonder verhaal te op tv vertellen op tv hebben. Hun leefwerelden worden geportretteerd naar en Sophie praat tijdens met door ze over de keuzes op tv die ze een hebben gemaakt of de bijzondere situatie het waarin het ze zijn beland. van Afl.: Topsport. Sophie tijdens is op bezoek bij de schaatser Mark uit Tuitert. Na een een aantal zware in teleurstellingen was daar tijdens dan ineens het succes op de in 1500 met meter tijdens de van Olympische Spelen in februari 2010. op Sophie met is aanwezig van tijdens een pittige buitentraining naar en praat met Tuitert over tijdens het leven een als op tv topsporter. Ook spreekt ze met thuis met zijn op vrouw; hoe is het voor door in haar om met iemand samen te op zijn de die schaatsen altijd op een nummer 1 heeft tijdens staan? Presentatie: Sophie de Hilbrand.

februari 2019
04-10-2011 20:25

Aflevering 3

Je zal het maar zijn - Aflevering 3

Leven op de automatische piloot? Niet voor de jonge mensen die voorbij komen. Zij hebben allemaal een bijzonder verhaal te vertellen. Of doordat ze zich in een uitzonderlijke situatie verkeren óf omdat ze een bijzondere keuze in het leven h...

20-09-2011 20:25

Onderdeel van een groep

Je zal het maar zijn - Onderdeel van een groep

Leven op de automatische piloot? Niet voor de jonge mensen die voorbij komen. Zij hebben allemaal een bijzonder verhaal te vertellen. Of doordat ze zich in een uitzonderlijke situatie verkeren óf omdat ze een bijzondere keuze in het leven h...

06-09-2011 20:25

Serious 16

Je zal het maar zijn - Serious 16

Leven op de automatische piloot? Niet voor de jonge mensen die voorbij komen. Zij hebben allemaal een bijzonder verhaal te vertellen. Of doordat ze zich in een uitzonderlijke situatie verkeren óf omdat ze een bijzondere keuze in het leven h...

08-06-2011 23:40

Aflevering 10

Je zal het maar zijn - Aflevering 10

Leven op de automatische piloot? Niet voor de jonge mensen die voorbij komen. Zij hebben allemaal een bijzonder verhaal te vertellen. Of doordat ze zich in uitzonderlijke situatie verkeren of omdat ze een bijzondere keuze in het leven hebbe...

14-12-2010 20:25

Aflevering 8

Je zal het maar zijn - Aflevering 8

Leven op de automatische piloot? Niet voor de jonge mensen die voorbij komen. Zij hebben allemaal een bijzonder verhaal te vertellen. Of doordat ze zich in uitzonderlijke situatie verkeren of omdat ze een bijzondere keuze in het leven hebbe...

30-11-2010 20:25

Controversiële liefdes

Je zal het maar zijn - Controversiële liefdes

Leven op de automatische piloot? Niet voor de jonge mensen die voorbij komen. Zij hebben allemaal een bijzonder verhaal te vertellen. Of doordat ze zich in uitzonderlijke situatie verkeren of omdat ze een bijzondere keuze in het leven hebbe...

16-11-2010 20:25

Bijzondere familie-omstandigheden

Je zal het maar zijn - Bijzondere familie-omstandigheden

Leven op de automatische piloot? Niet voor de jonge mensen die voorbij komen. Zij hebben allemaal een bijzonder verhaal te vertellen. Of doordat ze zich in uitzonderlijke situatie verkeren of omdat ze een bijzondere keuze in het leven hebbe...

09-11-2010 20:25

Lichaamsobsessie

Je zal het maar zijn - Lichaamsobsessie

Sophie gaat op pad met jongeren die een bijzonder verhaal te vertellen hebben. Hun leefwerelden worden geportretteerd en Sophie praat met ze over de keuzes die ze hebben gemaakt of de bijzondere situatie waarin ze zijn beland. Afl.: Lichaam...

26-10-2010 20:25

Jong en succesvol

Je zal het maar zijn - Jong en succesvol

Sophie gaat op pad met jongeren die een bijzonder verhaal te vertellen hebben. Hun leefwerelden worden geportretteerd en Sophie praat met ze over de keuzes die ze hebben gemaakt of de bijzondere situatie waarin ze zijn beland. Afl.: Jong en...

12-10-2010 20:25

Aflevering 3

Je zal het maar zijn - Aflevering 3

Sophie gaat op pad met jongeren die een bijzonder verhaal te vertellen hebben. Hun leefwerelden worden geportretteerd en Sophie praat met ze over de keuzes die ze hebben gemaakt of de bijzondere situatie waarin ze zijn beland. Presentatie: ...

05-10-2010 20:25

Aflevering 2

Je zal het maar zijn - Aflevering 2

Sophie gaat op pad met jongeren die een bijzonder verhaal te vertellen hebben. Hun leefwerelden worden geportretteerd en Sophie praat met ze over de keuzes die ze hebben gemaakt of de bijzondere situatie waarin ze zijn beland. -In de ban va...

21-09-2010 20:25

Topsport

Je zal het maar zijn - Topsport

Sophie gaat op pad met jongeren die een bijzonder verhaal te vertellen hebben. Hun leefwerelden worden geportretteerd en Sophie praat met ze over de keuzes die ze hebben gemaakt of de bijzondere situatie waarin ze zijn beland. Afl.: Topspor...

Je bekijkt momenteel pagina 4 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Je zal het maar zijn gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Je zal het maar zijn de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Je zal het maar zijn bij Je zal het maar zijn liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Je zal het maar zijn. Heb je een uitzending van Je zal het maar zijn gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Je zal het maar zijn gemist

Sophie gaat op pad met jongeren die een bijzonder verhaal te vertellen hebben. Hun leefwerelden worden geportretteerden Sophie praat met ze over de keuzes die ze hebben gemaakt of de bijzondere situatie waarin ze zijn beland. Sophieontmoet een meisje dat gelooft dat God haar kan genezen van haar ziekte, een twintiger die goed is voor dertig miljoen,iemand die deel uitmaakt van een trio en een meisje dat verliefd is geworden op een moordenaar. Presentatie: SophieHilbrand.

Uitzending gemist van Je zal het maar zijn? Hier kun je alle uitzendingen van Je zal het maar zijn kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 57
  • Laatste uitzending op 30-10-2018 om 21:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord