Programma gemist?

Leven naar op de automatische piloot? Niet uit de voor de jonge mensen die voorbij de met komen. Zij hebben tijdens allemaal een bijzonder verhaal door te vertellen. Of doordat ze op tv zich op in een uitzonderlijke situatie het verkeren tijdens óf omdat ze een het bijzondere keuze van in het leven hebben gemaakt. Sophie naar op Hilbrand gaat met ze de op pad om hun leefwerelden op te portretteren. tijdens Afl.: Oorlog. de Sophie volgt een jonge mensen die in op uiteenlopende manieren met een een oorlog zijn uit geconfronteerd. De 26-jarige van Kon Kelei met is een ex-kindsoldaat uit tijdens Soedan. Tijdens in de wrede burgeroorlog tussen in het islamitische noorden met en de rebellen op tv uit het zuiden wordt op hij op vierjarige leeftijd de door ingelijfd door de uit rebellen. Na een door geslaagde vluchtpoging weet door hij via een van mensensmokkelaar op zijn vijftiende uit Rotterdam te bereiken. In met Nederland gaat hij de naar school van en wordt hij zelfs meester het op tv in de rechten. Vorig jaar in is hij teruggegaan het naar zijn geboorteland. Zuid-Soedan naar is inmiddels op tv onafhankelijk en Kon staat uit op het punt met uit om te trouwen. naar Sophie mag daar naar getuige van zijn en ontmoet zijn op tv bruid. Ook neemt door het Kon Sophie mee naar naar zijn geboortedorp het waar hij nu met zijn naar stichting een school in voor tijdens de hele regio aan uit het bouwen is. Presentatie: Sophie in naar Hilbrand.

Leven met op de een automatische piloot? Niet voor de in jonge mensen die uit voorbij de komen. Zij hebben allemaal een tijdens bijzonder uit verhaal te vertellen. Of doordat ze op tv zich in een op uitzonderlijke situatie verkeren uit óf omdat een ze een bijzondere door keuze in het leven naar hebben gemaakt. in Sophie op Hilbrand gaat met ze tijdens op pad om hun van leefwerelden op te portretteren. Het nest een waar je in een geboren wordt, heeft natuurlijk een de enorme invloed op van je leven. En op tv ook al de zien op tv velen het gezin als hoeksteen van uit de samenleving, dat op voelt voor sommige tijdens van mensen heel anders. Sophie in volgt drie inmiddels op tv volwassen kinderen die nog dagelijks van worstelen met hun een ongewone naar opvoeding. Priscilla met Nasi is de enige dochter naar van showbiz-diva op Patty Brard. Ze naar wordt bij op tv het grote publiek bekend door door de realitysoap Patty's Posse. de Terwijl Priscilla hierna de probeert naar haar leven op tv zo ver mogelijk van alle door media te leiden, op is haar met moeder steeds meer met te zien in de met media. Dit zorgt ervoor op tv dat haar relatie op op met Priscilla zo op tv onder druk komt van te staan dat Priscilla het contact op twee jaar geleden de verbreekt. Sophie naar zoekt Priscilla op in uit haar nieuwe uit huis een in Amsterdam. Samen kijken ze uit terug een op haar jeugd, het het faillissement, Patty's Posse tijdens en de band met op tv haar moeder. Inges met moeder is op tv lid van op een christelijke familiesekte die wordt geleid door op tv door haar opa door en oma. Inge het en haar broer tijdens en zus worden jarenlang gehersenspoeld en op tv bang een gemaakt voor de duivel en op de hel. het Ze moeten uren bidden, in van mogen geen vriendjes een en vriendinnetjes hebben en leiden een naar geïsoleerd bestaan. Als uit Inge's vader een erachter komt hoe ernstig met de situatie is, uit doet hij er een alles uit aan om zijn uit kinderen uit de sekte te met redden. tijdens Na een tijdens jarenlange strijd, lukt dit door uiteindelijk. Inge met heeft geen contact meer met een haar op tv moeder. Sophie zoekt Inge op tijdens en komt erachter wat de de impact naar van het leven door in de sekte is in geweest. Hayco het de Jeger is op zoon tijdens van een drugsbaron die in uit de jaren het '70 een groot imperium op tv had Amsterdam. Hayco op tv en van zijn broer groeien op in rijkdom op en een overvloed, maar ook met door geweld en naar drugs. Als hij twaalf is, het zet naar zijn vader hem alleen het op een de trein naar Berlijn de met een zak hasj in en rookt uit hij zijn eerste jointjes. Ook het van zijn vader en moeder gebruiken tijdens drugs. in Het dealen en drugsgebruik zijn hem de letterlijk met de in paplepel ingegoten. een Hoe in deze opvoeding zijn leven nu nog uit beïnvloedt ziet de Sophie als uit ze hem opzoekt van in Amsterdam. Presentatie: Sophie in Hilbrand.

Leven uit op de de automatische piloot? Niet voor de jonge naar met mensen die voorbij komen. op tv Zij hebben een allemaal een bijzonder verhaal te vertellen. de van Of doordat ze zich in een de uitzonderlijke het situatie verkeren óf omdat een ze een een bijzondere keuze in het door leven hebben gemaakt. Sophie op tv Hilbrand gaat met van tijdens ze op pad om van hun leefwerelden te portretteren. Afl.: het Onderdeel van een het het groep. Sophie volgt drie mensen met die deel uitmaken uit van op een groep. -Arie Blokland een is achttien jaar naar en groeit op in een een uit groot gezin met vijftien boers en een zussen. in Moeder Blokland heeft een op strakke door organisatie in handen. Dagelijks met kookt ze kilo's aardappelen en tijdens wekelijks draait op tv ze uit tientallen wassen voor de haar achttienkoppige gezin. Of ze ooit het het spijt heeft van zoveel de kinderen? Nooit. Als christelijk met gezin zijn een ouders dankbaar voor naar alle kinderen die komen. Sophie tijdens uit zoekt Arie thuis op en maakt de tijdens kennis met zijn broers, zussen en een zijn ouders. een Ze vraagt het ze naar in de voor- en nadelen van het door leven in een het met groot gezin. -Jeroen woont en uit werkt bij Niburu, een van persdienst waarvan de tijdens leden geloven in het buitenaardse wezens. de Niburu op wordt zelf regelmatig door bezocht door een alien, van de zogenaamde tijdens walk-in. Jeroen maakt vaak contact met in buitenaardse wezens door door zijn shakra's te naar openen. Sophie is in een aanwezig tijdens een meditatiesessie op tv waar dit gebeurt en van legt samen op met Jeroen de een medicijnwiel in met het bos. Hij vertelt daar tijdens over de eerste met keer uit dat hij dit deed en naar meteen een UFO en tijdens twee door buitenaardse wezens met zag. Sophie neemt ook op een kijkje bij het in Niburu Avondjournaal, waar Jeroen een een drie keer per week bewustmakend op nieuws brengt. -Het Donker op Collectief is de een groep jonge met kunstenaars tijdens die een ruig en vrij leven tijdens van nastreven. Zonder vaste woning, met een uit kwast en een tijdens in doek willen zij doorbreken in de de kunstenaarsscene. Dit een gaat gepaard met uit een experimenteel de leven vol uit naaktmodellen, illegale feestjes en de verre reizen. tijdens De jongens hebben een het niet van een vreemde. in Het zijn uit de nakomelingen van op tv de kunstenaarsgroep 'After Nature', uit die in de jaren van tachtig van en negentig de Amsterdamse op kunstscene deed verbazen tijdens met haar vrije en het grensverleggende gedachtegang. Maar het tijdens in hoeverre zijn de jongens gewaarschuwd in door het verleden van van hun ouders? uit Sophie volgt Fela uit en naar Dali Donker. Ze de laat zich een beschilderen en hoort de alles over hun door heftige jeugd. Ze het zijn op jonge leeftijd uit met huis geplaatst omdat tijdens hun ouders naar niet goed voor hen konden het zorgen. Presentatie: uit Sophie uit Hilbrand.

Leven op tv op de automatische door piloot? Niet voor de op jonge op mensen die voorbij komen. Zij hebben tijdens allemaal een met bijzonder verhaal het te vertellen. Of doordat de ze zich in een met van uitzonderlijke situatie verkeren het óf omdat ze op een bijzondere keuze door in het leven hebben gemaakt. Sophie de Hilbrand gaat met de het ze op pad het om hun leefwerelden door te portretteren. Afl.: Serious 16. op Sophie tijdens volgt drie zestienjarigen die hun tijdens normale puberbestaan in naar hebben geruild voor naar een serieuze carrière. Valentina de Toth is één uit van in Nederlands grootste pianotalenten. tijdens Ze speelde in in Carré, tijdens het van Grachtenfestival, en zelfs een in de Carnegie door Hall in tijdens New York. Valentina won een meerdere prijzen en heeft een midden in het jaar uit haar middelbare de school verlaten uit om naar het conservatorium op tv in Den Haag van te tijdens gaan. Sophie gaat uit met haar mee naar een op masterclass aan één van de de meest beroemde naar het scholen voor internationaal muziektalent voor uit acht- tot naar achttienjarigen in in Engeland. Ralf Mackenbach is een al tien jaar bezig de met zijn door carrière. Op zijn zevende tijdens speelde hij in het de musicals Beauty van and op tv the Beast en Tarzan. Zijn een grote doorbraak tijdens kwam toen hij op veertienjarige tijdens leeftijd het het Junior Eurovisiesongfestival het won met het een nummer Click Clack. van Sindsdien staat zijn in leven op door stelten. Hij heeft vijfduizend followers het op het Twitter, honderdduizend Hyves-vrienden het en wordt overal herkend. Op uit het moment is hij in tijdens bezig met een tweede cd, die door uit hij maakt met op Tjeerd Oosterhuis. Sophie zoekt hem tijdens op bij de de dansacademie Lucia van Marthas, waar uit hij naast zijn school tien door uur per tijdens week les krijgt. tijdens Ook is Sophie op bij zijn van ouders in Best en uit volgt ze Ralf op tv naar een een optreden in Goes. Floris is de het met jongste paparazzo-fotograaf van Nederland. in Al vanaf zijn elfde fotografeert in hij in Oud-Zuid, tijdens de wijk waar op tv de hij is opgegroeid. Geen bekende door Nederlander ontsnapt aan door zijn op tv lens. Tegenwoordig verdient Floris serieus geld door omdat hij door de tijdens vaste fotograaf voor met roddelblad Party is geworden. Sophie gaat van met hem op uit pad om op BN'ers in het van wild uit vast te leggen en praat met naar Floris naar over zijn paparazzo-bestaan. Het leven door van Floris op is niet het alleen maar glitter een en glamour. het Hij krijgt het soms op zwaar te naar verduren omdat niet alle BN'ers op op op tv hem zitten te wachten. Presentatie: Sophie op tv het Hilbrand.

Leven tijdens op de automatische piloot? het Niet voor de de jonge mensen in die voorbij komen. Zij hebben de allemaal een bijzonder naar in verhaal te vertellen. Of met doordat ze zich in naar uitzonderlijke situatie verkeren of in omdat ze op een bijzondere door keuze in het een leven hebben in gemaakt. Sophie Hilbrand gaat met van ze op pad om het hun leefwerelden op tv te in portretteren. Sophie ontmoet een door meisje dat van gelooft dat God haar kan naar genezen van op haar ziekte, tijdens een twintiger die naar goed is voor dertig miljoen, iemand door die deel met uit de maakt van een trio met en een tijdens meisje dat verliefd is geworden op op een een moordenaar. Presentatie: Sophie naar Hilbrand.

Leven met op de automatische piloot? uit Niet voor de een jonge mensen die op voorbij komen. Zij op tv hebben een allemaal een bijzonder verhaal naar te vertellen. Of doordat ze een zich in in uitzonderlijke situatie naar verkeren of omdat tijdens ze een bijzondere keuze in in het leven met hebben gemaakt. Sophie Hilbrand de gaat met ze van op pad om een hun leefwerelden met te met portretteren. -Anna. Anna's jeugd de is allesbehalve rooskleurig te de noemen. van Ze wordt verwaarloosd door haar met moeder en alcoholische vader. de Haar van moeder slaat door met haar zusje van op de vlucht. een Anne ontspoort volledig op door de gezinssituatie: uit ze gaat aan de drugs en het door wordt onhandelbaar. Uiteindelijk naar wordt ze opgenomen in een gesloten door inrichting, tijdens waar ze haar leven weer uit op de rit een probeert uit te krijgen. Sophie zoekt een haar hier in op en ziet hoe Anne op van haar leven weer op de op tv rails probeert te krijgen. tijdens -Jaap. Jaap naar wordt in mei 2008 door verkozen tot winnaar van van een het televisieprogramma de op tv Gouden Kooi. Hij heeft tijdens dan vijftien naar maanden opgesloten gezeten met in een villa. door Ondanks de ruime 1,3 door miljoen de euro die hij won, heeft het met programma hem door niet het naar geluk gebracht waar door hij op hoopte. Zijn imago het heeft met een enorme deuk opgelopen, een en nu doet met hij er alles aan in om de zijn imago uit weer op te poetsen. een Samen met Sophie blikt hij in terug op de, een in soms zware, periode het in de Gouden Kooi. Sophie uit ziet wat hij er tijdens allemaal op aan doet om van in zijn een 'terror-Jaap'-imago af te komen. -Berry. Berry het steekt op zijn door twaalfde voor op het eerst een joint in op. Niet veel met later een gaat hij ook speed en met andere het drugs gebruiken. In combinatie met het zijn korte lontje uit wordt het Berry onhandelbaar. Zijn ouders schakelen tijdens Jeugdzorg een in, waardoor Berry in een op tv crisisopvang wordt opgenomen. de Binnen een jaar tijdens tijd van wordt hij in 38 verschillende tijdens open een en gesloten instellingen geplaatst. Geen het van de van instellingen kan Berry de tijdens hulp een bieden die hij een nodig heeft, waardoor door hij uiteindelijk in op straat komt te staan. een Sophie ontmoet Berry uit in een met nachtopvang waar hij tussen met de andere daklozen een slaapt. Hij van vertelt haar over het leven een op de straat en laat zien uit wat hij eraan naar doet om zijn leven de weer in op de rit een te krijgen. op tv Presentatie: Sophie Hilbrand.

Leven met op de het automatische piloot? Niet voor een de jonge met mensen die voorbij komen. Zij hebben het uit allemaal een bijzonder verhaal te door vertellen. Of op doordat ze zich in een uitzonderlijke situatie met verkeren of omdat met ze een van bijzondere keuze in het leven hebben door gemaakt. op tv Sophie Hilbrand gaat met ze een op pad met om hun naar leefwerelden te portretteren. uit Afl.: Controversiële liefdes. op tv -Vincent is 21 uit als zijn vriendin een het hersenbloeding krijgt. tijdens De doktoren van geven haar een kans van 10 van een procent om de van bloeding te overleven, op maar wonder boven wonder van ontwaakt ze al snel door uit op haar coma. Nu, acht het maanden later, is ze op nog volop op aan het revalideren. het Ze kan zich niet de lang concentreren en geen van kracht zetten, de maar vooral haar spraak een tijdens is ernstig aangetast. Een de paar zinnen zijn nog van net verstaanbaar, tijdens maar lange gesprekken zijn de niet op te doen. Dit op tv heeft een enorme druk het gezet op de relatie, maar het ondanks alles heeft op tv Vincent naar geen moment getwijfeld om bij van door haar te blijven. Sophie naar gaat langs in bij het jonge stel en ziet de door hoe Vincent een steun op tv en toeverlaat is voor Paulina. door -Wendy ontmoet op Monique op het schoolplein de waar met hun beide kinderen op op school zitten. Ondanks dat in Monique getrouwd het is, krijgen een de twee op een relatie. Omdat Monique uit en Coos door nooit een monogame relatie hebben gehad, met uit wordt Wendy met op tv open armen ontvangen. op Wendy komt steeds vaker over het de vloer bij naar het getrouwde stel in en na in een aantal maanden is daar met ook het de klik naar tussen Wendy en Coos. Sinds een die tijd is op tv ze nooit meer uit uit het het huis weggegaan en uit gaan de drie als trio door door het op tv leven. Sophie beleeft uit een dagje tijdens van het bijzondere van liefdestrio. -De 31-jarige Ohran is in 26 als de hij zijn vrouw en het twee naar kinderen verlaat en op naar Amsterdam vertrekt om bij met zijn vriend te tijdens een gaan wonen. Voor uit zijn Islamitische familie is het een in schande dat het hij homo is en op Orhan schaamt zich uit zo naar en moet het zo wennen in de van grote stad door dat hij zichzelf verliest in drank in met en drugs. Nu gaat het veel door beter tijdens met Ohran en probeert van hij andere moslims te het helpen door op tv onder andere door het organiseren naar van homofeesten speciaal voor Turks-Arabische mannen. de met Sophie gaat met hem mee de naar de plekken waar naar hij totaal met los met ging en bezoekt in een van zijn in georganiseerde feesten. Presentatie: Sophie op tv Hilbrand.

Leven op tijdens de automatische piloot? op tv Niet voor de van jonge mensen die voorbij naar op komen. Zij hebben in allemaal een bijzonder met verhaal te vertellen. Of doordat een ze op zich in uitzonderlijke situatie door verkeren of omdat ze tijdens een bijzondere keuze in op tv het met leven hebben gemaakt. Sophie een Hilbrand gaat met ze van op pad van om hun op tv leefwerelden te portretteren. Afl.: het Bijzondere met familie-omstandigheden. -Kind van een transgender. Wanneer het het Eva elf jaar oud is van neemt haar op vader haar op mee naar het op tv bos. Hij vertelt haar op dat hij liever een vrouw op wil in zijn. Vanaf een dat moment breekt op tv er een moeilijke periode aan een voor van het hele gezin: Eva ziet haar de een vader langzaam in op een vrouw veranderen tijdens met als gevolg dat haar ouders in een besluiten te scheiden. Sophie op tv spreekt met Eva over hoe van op tv lastig ze het vindt dat haar door door vader in een heel ander in persoon met is getransformeerd. Toch brengt in het ook voordelen met de zich mee. Sophie het ziet dit in wanneer in een ze samen met Eva en het Alice door op pad gaat voor een nieuwe kleding. uit -Wees. Simones jeugd van is alles behalve rooskleurig naar te noemen: haar uit moeder overlijdt op wanneer ze nog erg jong op is. Op het haar zeventiende overlijdt ook op tv haar vader. Bij op hoge uitzondering mag op Simone in samen met haar van broertje in hun op ouderlijk huis blijven wonen. een Simone krijgt dan naar opeens alle taken op een zich: huishouden, uit administratie, financiën. Alle met zorgen voor met het gezin van twee komen opeens van op haar schouders op te liggen. het Sophie gaat met een haar tijdens mee naar het een urngrafje van Simones vader een en ziet hoe de ze zich staande op tv weet te houden uit tijdens een ouderavond op het school. van Presentatie: Sophie Hilbrand.

Sophie gaat van op pad met jongeren van die een van bijzonder een verhaal te vertellen hebben. uit Hun leefwerelden worden geportretteerd en een Sophie op tv praat met ze over de de door keuzes die ze naar hebben gemaakt of de door bijzondere situatie waarin tijdens ze zijn beland. Afl.: Lichaamsobsessie. met Drie mensen op met een lichaamsobsessie. op tv -Bodybuildster Wanda met is 23 naar als ze haar leven helemaal in de het teken zet het van bodybuilding. En met om het perfecte een lichaam te krijgen, de moet ze door heel veel laten. Voor het Wanda geen een avondje een stappen of een bioscoopje met pakken. Zij moet het op tv doen naar met het volgen op tv van extreme eetschema's en trainen op tot kotsen het en flauwvallen aan toe. met Sophie volgt Wanda tijdens op haar training met en gaat mee naar tijdens een op wedstrijd om meer inzicht een te krijgen in het door nastreven van van het perfecte tijdens lichaam. -Pionier het body modification. Vanwege een hazenlip en tijdens een botziekte het bracht Ilya zijn op tv halve jeugd uit door in op ziekenhuizen. Daar raakte hij gefascineerd van door het met werk van chirurgen. op Hij hield zijn ogen het open, keek mee naar met operaties, in snuffelde in de kastjes van op chirurgen en bracht op uren door in van het de ziekenhuisbibliotheek. Inmiddels is op tv hij pionier uit in body modification. In naar zijn winkel de Flesh Factory gaat hij heel het ver om zijn van eigen een lichaam en dat van anderen uit te verfraaien, vervormen door en pijnigen. -Hermafrodiet Maya naar worstelt uit al jaren met haar lichaam het en identiteit. op Ze het ziet eruit als een vrouw, tijdens maar staat ingeschreven als naar man. naar Al zes jaar een lang is ze op tv bezig om te bewijzen dat het ze een hermafrodiet is. Sophie gaat mee het op een wel naar heel naar speciale dag. Maya heeft op tv een het afspraak in het ziekenhuis om het te kijken of ze een een vagina de heeft of in niet. De uitslag is van allesbepalend voor Maya. Presentatie: het Sophie tijdens Hilbrand.

Sophie de gaat op pad met jongeren op die een bijzonder het verhaal te van vertellen hebben. Hun leefwerelden in worden geportretteerd en door Sophie praat uit met ze tijdens over de keuzes die ze een een hebben gemaakt of de bijzondere situatie op tv tijdens waarin ze zijn beland. op tv Afl.: Jong en uit succesvol. Sophie volgt drie jongeren naar die allen de op hun manier een succesvol zijn. -Het door succes van op tv Bob Ultee begon in Polen, door waar hij een tijdens Sabon-zeepjeswinkel naar ontdekte. Uit enthousiasme over de het concept stapt Bob door de direct op het vliegtuig naar Tel naar tijdens Aviv om de eigenaar van van de winkel te ontmoeten. door Deze door ziet wel brood in hem in en zorgt ervoor door dat Bob een de volgende dag op tv op zijn verjaardag het de licentie uit voor de met Benelux binnenhaalt. Volgens op tv de laatste Quote-500 junior is de de zeepjeskoning het nu goed voor 31 in miljoen. Bob: de 'Ik wil lol hebben en met als ik met verlies, heb ik tijdens geen lol'. -Swami naar Raghavanand lijkt uit in zijn met oranje jurk en lange zwarte de baard op het eerste tijdens gezicht geen toonbeeld tijdens naar van succes, maar zijn leven tijdens heeft toch van wel wat weg het van die van in een rockster. Wereldwijd heeft de door van jonge Swami, wat binnen het op hindoeïsme staat op tv voor 'opperkoning', tienduizenden volgelingen die naar hun de lichtende voorbeeld met alle uit egards behandelen. op Als hij op reis op gaat in wordt hij tot aan met zijn vliegtuigstoel begeleid, om van vervolgens in het het land tijdens van bestemming door de een andere volgeling weer van vanuit zijn tijdens stoel opgepikt te worden, als van de dood dat met hun spirituele leider de iets overkomt. -Cecile op tv is het de jongste, vrouwelijke pelotonscommandant die door ons land van kent en heeft al van voor op tv vele hete vuren gestaan. Hoe in bijzonder het uit ook is dat Cecile het een zo op jong zo op ver heeft weten te schoppen in binnen deze mannenwereld, tijdens op veel applaus naar hoeft uit ze doorgaans niet te rekenen. Cecile: naar Eigenlijk doe je in het nooit op tv goed. Sophie uit volgt haar tijdens haar stressvolle het tijdens werk op de tijdens dag van de Champions League door wedstrijd Ajax uit - AC met Milan. Presentatie: Sophie door Hilbrand.

Sophie door gaat op pad met uit jongeren door die een bijzonder verhaal op te vertellen hebben. Hun leefwerelden naar worden geportretteerd op en Sophie praat uit met met ze over de keuzes die ze de hebben gemaakt naar of de bijzondere de situatie waarin ze tijdens zijn uit beland. Presentatie: Sophie de Hilbrand.

Sophie door gaat op pad met het jongeren die door een bijzonder verhaal te tijdens vertellen van hebben. Hun leefwerelden worden geportretteerd en van Sophie tijdens praat met ze over tijdens de keuzes die ze tijdens hebben door gemaakt of een de bijzondere situatie waarin ze tijdens zijn van beland. -In de ban van loverboy. het op tv Saskia is jarenlang een totaal in de ban een geweest van haar de loverboy. Was uit hij eerst nog lief en in aardig, op tv uiteindelijk veranderde hij in een monster tijdens die haar achter op het raam door dwong de en haar vreselijk mishandelde. Sophie door loopt samen met tijdens Saskia over de Wallen door om over deze op een verschrikkelijke periode te praten op tv en de meisjes aan op te wijzen die uit volgens haar gedwongen achter op tv het met raam staan. -Topsport. Sophie de is op bezoek de bij schaatser Mark Tuitert. naar Na van een aantal zware teleurstelling door was daar dan ineens de het naar succes op de 1500 meter de tijdens tijdens de Olympische Spelen in in februari 2010. Sophie is op aanwezig tijdens tijdens een pittige buitentraining door en op praat met Tuitert over van het leven als topsporter. met Ook spreekt ze thuis in met zijn vrouw; naar hoe is het tijdens voor haar om met met iemand de samen te zijn die door schaatsen altijd door op met nummer 1 heeft staan? -God. op tv Natasja is nog een tijdens jonge meid als tijdens in ze te horen de krijgt dat ze uitbehandeld van is; uitgezaaide naar schildklierkanker. Natasja besluit zich van niet te in laten behandelen, maar gaat naar de de kerk. Hier krijgt een door ze een handoplegging van en Natasja voelt aan alles dat de er iets van veranderd is. een Een week door later blijkt inderdaad door dat bijna alle kanker met weg is. Hoewel de doktoren op tv blijven hameren van op uit een medische behandeling, weigert Natasja dat een tot in op de dag naar van vandaag. Sophie door praat met haar over door haar ervaringen en tijdens haar rotsvaste een vertrouwen in God. met Presentatie: Sophie de Hilbrand.

Sophie gaat de op pad in met jongeren die een bijzonder op verhaal op te vertellen met hebben. Hun leefwerelden de worden geportretteerd en Sophie praat met een ze over de van keuzes die ze in de hebben gemaakt of de bijzondere in situatie waarin uit ze zijn beland. Afl.: uit Topsport. Sophie in is op bezoek bij schaatser met Mark op tv Tuitert. Na een op aantal zware teleurstellingen was tijdens daar dan ineens het door succes tijdens op de 1500 meter tijdens van van de Olympische Spelen met in februari 2010. Sophie uit is aanwezig tijdens een pittige in buitentraining en op praat tijdens met Tuitert over het leven als op topsporter. Ook het spreekt ze thuis met het zijn vrouw; op hoe is het voor in van haar om met iemand uit samen te zijn die door schaatsen de altijd op nummer 1 heeft staan? een door Presentatie: Sophie Hilbrand.

juli 2019
11-10-2011 20:25

Oorlog

Je zal het maar zijn - Oorlog

Leven op de automatische piloot? Niet voor de jonge mensen die voorbij komen. Zij hebben allemaal een bijzonder verhaal te vertellen. Of doordat ze zich in een uitzonderlijke situatie verkeren óf omdat ze een bijzondere keuze in het leven h...

04-10-2011 20:25

Aflevering 3

Je zal het maar zijn - Aflevering 3

Leven op de automatische piloot? Niet voor de jonge mensen die voorbij komen. Zij hebben allemaal een bijzonder verhaal te vertellen. Of doordat ze zich in een uitzonderlijke situatie verkeren óf omdat ze een bijzondere keuze in het leven h...

20-09-2011 20:25

Onderdeel van een groep

Je zal het maar zijn - Onderdeel van een groep

Leven op de automatische piloot? Niet voor de jonge mensen die voorbij komen. Zij hebben allemaal een bijzonder verhaal te vertellen. Of doordat ze zich in een uitzonderlijke situatie verkeren óf omdat ze een bijzondere keuze in het leven h...

06-09-2011 20:25

Serious 16

Je zal het maar zijn - Serious 16

Leven op de automatische piloot? Niet voor de jonge mensen die voorbij komen. Zij hebben allemaal een bijzonder verhaal te vertellen. Of doordat ze zich in een uitzonderlijke situatie verkeren óf omdat ze een bijzondere keuze in het leven h...

08-06-2011 23:40

Aflevering 10

Je zal het maar zijn - Aflevering 10

Leven op de automatische piloot? Niet voor de jonge mensen die voorbij komen. Zij hebben allemaal een bijzonder verhaal te vertellen. Of doordat ze zich in uitzonderlijke situatie verkeren of omdat ze een bijzondere keuze in het leven hebbe...

14-12-2010 20:25

Aflevering 8

Je zal het maar zijn - Aflevering 8

Leven op de automatische piloot? Niet voor de jonge mensen die voorbij komen. Zij hebben allemaal een bijzonder verhaal te vertellen. Of doordat ze zich in uitzonderlijke situatie verkeren of omdat ze een bijzondere keuze in het leven hebbe...

30-11-2010 20:25

Controversiële liefdes

Je zal het maar zijn - Controversiële liefdes

Leven op de automatische piloot? Niet voor de jonge mensen die voorbij komen. Zij hebben allemaal een bijzonder verhaal te vertellen. Of doordat ze zich in uitzonderlijke situatie verkeren of omdat ze een bijzondere keuze in het leven hebbe...

16-11-2010 20:25

Bijzondere familie-omstandigheden

Je zal het maar zijn - Bijzondere familie-omstandigheden

Leven op de automatische piloot? Niet voor de jonge mensen die voorbij komen. Zij hebben allemaal een bijzonder verhaal te vertellen. Of doordat ze zich in uitzonderlijke situatie verkeren of omdat ze een bijzondere keuze in het leven hebbe...

09-11-2010 20:25

Lichaamsobsessie

Je zal het maar zijn - Lichaamsobsessie

Sophie gaat op pad met jongeren die een bijzonder verhaal te vertellen hebben. Hun leefwerelden worden geportretteerd en Sophie praat met ze over de keuzes die ze hebben gemaakt of de bijzondere situatie waarin ze zijn beland. Afl.: Lichaam...

26-10-2010 20:25

Jong en succesvol

Je zal het maar zijn - Jong en succesvol

Sophie gaat op pad met jongeren die een bijzonder verhaal te vertellen hebben. Hun leefwerelden worden geportretteerd en Sophie praat met ze over de keuzes die ze hebben gemaakt of de bijzondere situatie waarin ze zijn beland. Afl.: Jong en...

12-10-2010 20:25

Aflevering 3

Je zal het maar zijn - Aflevering 3

Sophie gaat op pad met jongeren die een bijzonder verhaal te vertellen hebben. Hun leefwerelden worden geportretteerd en Sophie praat met ze over de keuzes die ze hebben gemaakt of de bijzondere situatie waarin ze zijn beland. Presentatie: ...

05-10-2010 20:25

Aflevering 2

Je zal het maar zijn - Aflevering 2

Sophie gaat op pad met jongeren die een bijzonder verhaal te vertellen hebben. Hun leefwerelden worden geportretteerd en Sophie praat met ze over de keuzes die ze hebben gemaakt of de bijzondere situatie waarin ze zijn beland. -In de ban va...

21-09-2010 20:25

Topsport

Je zal het maar zijn - Topsport

Sophie gaat op pad met jongeren die een bijzonder verhaal te vertellen hebben. Hun leefwerelden worden geportretteerd en Sophie praat met ze over de keuzes die ze hebben gemaakt of de bijzondere situatie waarin ze zijn beland. Afl.: Topspor...

Je bekijkt momenteel pagina 4 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Je zal het maar zijn gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Je zal het maar zijn de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Je zal het maar zijn bij Je zal het maar zijn liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Je zal het maar zijn. Heb je een uitzending van Je zal het maar zijn gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Je zal het maar zijn gemist

Sophie gaat op pad met jongeren die een bijzonder verhaal te vertellen hebben. Hun leefwerelden worden geportretteerden Sophie praat met ze over de keuzes die ze hebben gemaakt of de bijzondere situatie waarin ze zijn beland. Sophieontmoet een meisje dat gelooft dat God haar kan genezen van haar ziekte, een twintiger die goed is voor dertig miljoen,iemand die deel uitmaakt van een trio en een meisje dat verliefd is geworden op een moordenaar. Presentatie: SophieHilbrand.

Uitzending gemist van Je zal het maar zijn? Hier kun je alle uitzendingen van Je zal het maar zijn kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 58
  • Laatste uitzending op 09-07-2019 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord