Programma gemist?

Sommige door mensen voelen in zo'n diepe band met elkaar dat het ze het gevoel uit hebben op tv dat ze voor de elkaar bestemd de zijn. Geraldine volgt tijdens drie bijzondere liefdesrelaties. De professionele van bodybuilders met Jorine en Bart hebben met beide een uitzonderlijke op levensstijl, ze zien de zichzelf als levende het kunstwerken en door doen er alles aan de om dit te op onderhouden. Shane en naar Samantha zijn altijd buitenbeentjes op geweest en de hebben nu op samen een ghosthunting-bedrijf opgezet om een de wereld aan te van tonen dat geesten een bestaan. Douwe van en het Roy waren al zes jaar de een duo totday in ze in Niels ontmoeten. Niels op tv heeft dan nog een vriend in maar wordt verliefd door op beide en zo tijdens leven ze van alweer drie in jaar als van trio.

Geraldine volgt drie op tv mensen die onderdeel door naar zijn van een bijzondere groep. de Zo reist ze van af naar Noord-Italië om tijdens daar op tv de Nederlandse het Karin of te op tv wel Zigola Pioppo te de spreken. Zigola woont tijdens in leefgemeenschap met Damanhur waar ze van zich richt op spirituele groei en de in harmonie van samenleeft met van mens en natuur. Michael Campagne op is de leider naar van de anti-racisme-beweging op Marron United, een uit brotherhood die zich met inzetten tegen op tv racisme en voor met een het positieve toekomst van jongeren. de De 28- jarige Muisz met is onderdeel op van de Nederlandse naar hardcore scene. Ze is uit gabber en richt tijdens haar hele leven in tijdens op deze met levensstijl, samen met naar de andere gabbers door uit op tv de gemeenschap delen door ze een gezamenlijke liefde: de de muziek.

Geraldine Kemper op tv volgt de Nederlanders met een het bijzonder levensverhaal. Zo het ontmoet ze mensen door die buiten de gebaande paden tijdens leven en zich niets op uit aantrekken van de normen van van de op maatschappij. Voor sommige mensen rijkt seksualiteit de verder dan op tv de vier naar muren van de slaapkamer. Deze uit tijdens week volgt Geraldine drie met mensen die op een met bijzondere manier het spelen met macht door en seks: de Caterina bizarre fetisj, uit Nicky Ponyplay en nog te bevestigen met door verhaal (draaien 25 het sept)

Soms een neemt het leven zo'n schokkende van wending dat een het moeilijk is om tijdens je leven op tv nog op de de rit te met krijgen. Geraldine op tv spreekt drie mensen die uit moeten leven met een trauma. tijdens het Shanti Schiks, de halfzus van van Fajah het Lourens. Shanti verloor twee jaar geleden door haar elf met maanden oude zoontje Elfin op tv op in een familiedrama. Talleke verloor 28 van jaar geleden uit haar zoontje de tijdens de bevalling, tijdens maar is de tegenwoordig moeder van rebornpop Mylow. De op tv 25-jarige van Djior heeft een traumatisch door verleden het als kindsoldaat. Hij in woont al tien jaar in tijdens Nederland en probeert op zijn het leven hier op de naar rit te krijgen, ondanks op tv zijn de PTSS.

Voor met sommige mensen speelt het door uiterlijk zo'n belangrijke door rol in dat het hun hele leven tijdens beheerst. in Geraldine volgt drie mensen wiens met leven in het teken tijdens van naar schoonheid staat. Zo heeft kindmodel met Summer tijdens de Snoo het een uitzonderlijk leven in voor een meisje van negen. Naast de school een wordt haar leven grotendeels van bepaald door modeshows en op fotoshoots door en heeft tijdens ze een toekomstige internationale op tv carrière in op tv het vooruitzicht. De 28-jarige Mandy heeft op Body Dysmorfic uit Disorder, een psychische aandoening in die ervoor in zorgt in dat Mandy een afwijkend beeld de van een zichzelf heeft. Ze voelt een zich altijd uit lelijk en hierdoor het is ze dwangmatig bezig de met haar uiterlijk. de Jana raakte verslaafd aan plastische van chirurgie, de eerste naar injectie gaf van zo een van kick dat ze tijdens niet kon stoppen. Ze werd de een karikatuur het van zichzelf en zag uit haar gezicht als met op tv een kunstwerk. Nu moet uit ze leven met de naar consequenties het van haar verslaving.

Je met Zal Het de Maar Zijn is na drie tijdens jaar terug. uit Geraldine Kemper met neemt het presentatiestokje over een van Sophie Hilbrand. In van het op programma portretteert Geraldine jonge, unieke, het avontuurlijke, eigenzinnige naar en/of uitgesproken mensen met een uit bijzonder van levensverhaal. Zo volgt ze met in dit splinternieuwe seizoen tijdens in jonge Nederlanders die op buiten de gebaande paden leven en het zich weinig aantrekken de van de tijdens normen op van de maatschappij, maar de ook mensen die hun leven op in weer proberen op te pakken tijdens na een een traumatische gebeurtenis. Ook op neemt ze een in kijkje bij mensen wier uit leven in op tv het teken tijdens staat van schoonheid van of die in de ban zijn van van seks het en macht. uit Geraldine ziet daarnaast het hoe het is een om onderdeel te zijn van uit een groep een of om een bijzondere tijdens uit liefdesrelatie te hebben. Het nieuwe op seizoen met van Je Zal Het van Maar Zijn is vanaf vanavond met in iedere dinsdag om 21:15 uur op te zien op NPO op tv 3. Van 2010 op tot in 2015 werd Je Zal Het Maar met Zijn op tv uitgezonden bij BNN tijdens met presentatrice Sophie Hilbrand. Na op tv een stop tijdens van drie jaar uit krijgt Je Zal Het door Maar Zijn op een nieuwe door start, met een nieuwe in presentatrice en nieuwe door portretten van mensen naar met met een bijzonder levensverhaal.

Sophie op volgt drie mensen die de hun geld uit verdienen met seks. Toch zijn in ze alledrie geen naar conventionele prostituee. Boann het is seks zorgverlener tijdens en sekscoach. op tv Ze de coacht mensen met een verstandelijke op tv en lichamelijke van beperking en heeft ook seks naar met ze. Helene door en Jan naar hebben uit samen het bedrijf PureNature waar een ze door middel van van massages, cursussen uit en behandelingen mensen de afhelpen van allerlei verschillende van seksuele met problemen. En Timo uit is tantra gigolo. Hij een heeft zijn tijdens opleiding gehad bij de naar school op van The New Tantra en naar gebruikt tantra technieken door in zijn massages tijdens en naar gigolo dates.

Sophie volgt een drie fanatieke 'fantasy' liefhebbers uit en probeert te de ontdekken wat in deze mensen van zo aantrekt in naar deze wereld. Wesley is 35 tijdens en in gaat een groot deel naar van de tijd door op het leven als naar 'Lesley het boselfje'. uit de Hij voelt zich meer boself, dan het mens. Hij een gaat elk fantasy op evenement af, omdat van hij zich daar tijdens meer thuisvoelt. Jopie op tv is 23 in en leeft ook de voor fantasy. Naast de met evenementen gaat ze uit in het dagelijks leven door gekleed in fantasy de kleding. in En Hakan is een bekend de gezicht geworden op in de fantasy naar wereld en door gaat met name naar 'cosplay' in conventies. op tv Bij dit soort evenementen verkleden op tv mensen zich met als bestaande op strip- of filmfiguren. Sophie gaat van met hem mee een naar het grootste op cosplay evenement door van van Nederland.

De op tv liefde loopt door soms anders dan de op buitenwereld verwacht. Sophie volgt drie de stelletjes de met een relatie die bij uit veel in mensen in naar eerste instantie vraagtekens oproept. Ergotherapeut Kim de werd uit verliefd op de 32-jarige Niek, tijdens hij van heeft door met een motorongeluk een dwarslaesie opgelopen. van De liefde was een in eerste instantie een niet toegestaan, maar ze uit heeft door toch voor hem gekozen. de En de 20-jarige tijdens Huey heeft naar een onrustig verleden door in de jeugdzorg achter op de rug door op een het onstabiele gezinssituatie. Op naar zijn zestiende ontmoet een hij de 40 de jaar oudere Luuk, tijdens de twee vallen als een blok met voor van elkaar. Sandy en Evelien van hebben sinds twee het jaar een relatie, het maar tot op tv vijf jaar geleden gingen de een op dames nog als heren door met het tijdens leven.

Sophie volgt drie op tv mensen die zijn van opgegroeid op met een bijzondere ouder. Zo een volgt ze tijdens Rolls Ratelband, de zoon het van positiviteitsgoeroe door Emile Ratelband. Sophie op komt erachter met hoe het is om de met uit hysterische entertainer, die regelmatig in negatief in de media verschijnt, tijdens als vader van te hebben. de En de moeder van Nina op Bloem heeft het naar syndroom van een Münchhausen by in proxy. Dit houdt in het dat haar moeder Nina door tot in haar veertiende opzettelijk het ziek heeft gehouden om tijdens aandacht te van krijgen.

Het in fenomeen travestie lijkt het terug van weggeweest. uit Via drie bijzondere portretten schets uit Sophie van een breder beeld van deze de in subcultuur. Mayday is al een 25 jaar op tv de ongekroonde koningin van de travestie. door met Ze vertelt waarom travestieten tijdens zo hard in nodig zijn in op de gayscene. Ferry de Ruijter werd op tv de in 2014 bekend toen hij als het van vrouw op trad tijdens bij de Voice een of Holland, zijn leven op veranderde hierdoor in één naar klap. En Jeroen is in het een Brabantse vrachtwagenchauffeur en heteroseksueel. uit Een keer per tijdens maand gaat op hij een dag als Marloes in het door het Amsterdamse de leven.

Sophie in gaat met met jongeren op pad om hun leefwereld op tijdens te portretteren. Ze hebben uit allemaal een naar bijzonder verhaal te naar vertellen.

Sophie tijdens gaat met jongeren op pad naar naar om hun leefwereld in te portretteren. Ze hebben uit allemaal een bijzonder verhaal te op tv tijdens vertellen.

januari 2019
30-10-2018 21:05

Bijzondere liefdesrelaties

Je zal het maar zijn - Bijzondere liefdesrelaties

Sommige mensen voelen zo'n diepe band met elkaar dat ze het gevoel hebben dat ze voor elkaar bestemd zijn. Geraldine volgt drie bijzondere liefdesrelaties. De professionele bodybuilders Jorine en Bart hebben beide een uitzonderlijke levenss...

23-10-2018 21:10

Onderdeel van een groep

Je zal het maar zijn - Onderdeel van een groep

Geraldine volgt drie mensen die onderdeel zijn van een bijzondere groep. Zo reist ze af naar Noord-Italië om daar de Nederlandse Karin of te wel Zigola Pioppo te spreken. Zigola woont in leefgemeenschap Damanhur waar ze zich richt op spirit...

16-10-2018 21:20

In de ban van seks en macht

Je zal het maar zijn - In de ban van seks en macht

Geraldine Kemper volgt Nederlanders met een bijzonder levensverhaal. Zo ontmoet ze mensen die buiten de gebaande paden leven en zich niets aantrekken van de normen van de maatschappij. Voor sommige mensen rijkt seksualiteit verder dan de vi...

09-10-2018 21:20

Getraumatiseerd

Je zal het maar zijn - Getraumatiseerd

Soms neemt het leven zo'n schokkende wending dat het moeilijk is om je leven nog op de rit te krijgen. Geraldine spreekt drie mensen die moeten leven met een trauma. Shanti Schiks, de halfzus van Fajah Lourens. Shanti verloor twee jaar gele...

02-10-2018 21:20

In de ban van schoonheid

Je zal het maar zijn - In de ban van schoonheid

Voor sommige mensen speelt het uiterlijk zo'n belangrijke rol dat het hun hele leven beheerst. Geraldine volgt drie mensen wiens leven in het teken van schoonheid staat. Zo heeft kindmodel Summer de Snoo een uitzonderlijk leven voor een mei...

25-09-2018 21:20

Terug: Je Zal Het Maar Zijn

Je zal het maar zijn - Terug: Je Zal Het Maar Zijn

Je Zal Het Maar Zijn is na drie jaar terug. Geraldine Kemper neemt het presentatiestokje over van Sophie Hilbrand. In het programma portretteert Geraldine jonge, unieke, avontuurlijke, eigenzinnige en/of uitgesproken mensen met een bijzonde...

30-07-2018 22:15

Sekswerkers

Je zal het maar zijn - Sekswerkers

Sophie volgt drie mensen die hun geld verdienen met seks. Toch zijn ze alledrie geen conventionele prostituee. Boann is seks zorgverlener en sekscoach. Ze coacht mensen met een verstandelijke en lichamelijke beperking en heeft ook seks met ...

23-07-2018 22:15

Fantasy

Je zal het maar zijn - Fantasy

Sophie volgt drie fanatieke 'fantasy' liefhebbers en probeert te ontdekken wat deze mensen zo aantrekt in deze wereld. Wesley is 35 en gaat een groot deel van de tijd door het leven als 'Lesley het boselfje'. Hij voelt zich meer boself, dan...

16-07-2018 22:20

Bijzondere relaties

Je zal het maar zijn - Bijzondere relaties

De liefde loopt soms anders dan de buitenwereld verwacht. Sophie volgt drie stelletjes met een relatie die bij veel mensen in eerste instantie vraagtekens oproept. Ergotherapeut Kim werd verliefd op de 32-jarige Niek, hij heeft door een mot...

09-07-2018 22:25

Bekende ouders

Je zal het maar zijn - Bekende ouders

Sophie volgt drie mensen die zijn opgegroeid met een bijzondere ouder. Zo volgt ze Rolls Ratelband, de zoon van positiviteitsgoeroe Emile Ratelband. Sophie komt erachter hoe het is om de hysterische entertainer, die regelmatig negatief in d...

02-07-2018 22:20

Travestie

Je zal het maar zijn - Travestie

Het fenomeen travestie lijkt terug van weggeweest. Via drie bijzondere portretten schets Sophie een breder beeld van deze subcultuur. Mayday is al 25 jaar de ongekroonde koningin van de travestie. Ze vertelt waarom travestieten zo hard nodi...

15-08-2016 20:30

Je Zal Het Maar Zijn

Je zal het maar zijn - Je Zal Het Maar Zijn

Sophie gaat op pad met jongeren die een bijzonder verhaal te vertellen hebben. Hun leefwerelden worden geportretteerden Sophie praat met ze over de keuzes die ze hebben gemaakt of de bijzondere situatie waarin ze zijn beland. Sophieontmoet ...

01-06-2016 21:00

Je Zal Het Maar Zijn

Je zal het maar zijn - Je Zal Het Maar Zijn

Sophie gaat op pad met jongeren die een bijzonder verhaal te vertellen hebben. Hun leefwerelden worden geportretteerden Sophie praat met ze over de keuzes die ze hebben gemaakt of de bijzondere situatie waarin ze zijn beland. Sophieontmoet ...

17-11-2015 20:30

Je Zal Het Maar Zijn

Je zal het maar zijn - Je Zal Het Maar Zijn

Sophie gaat met jongeren op pad om hun leefwereld te portretteren. Ze hebben allemaal een bijzonder verhaal te vertellen.

10-11-2015 20:29

Je Zal Het Maar Zijn

Je zal het maar zijn - Je Zal Het Maar Zijn

Sophie gaat met jongeren op pad om hun leefwereld te portretteren. Ze hebben allemaal een bijzonder verhaal te vertellen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Je zal het maar zijn gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Je zal het maar zijn de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Je zal het maar zijn bij Je zal het maar zijn liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Je zal het maar zijn. Heb je een uitzending van Je zal het maar zijn gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Je zal het maar zijn gemist

Sophie gaat op pad met jongeren die een bijzonder verhaal te vertellen hebben. Hun leefwerelden worden geportretteerden Sophie praat met ze over de keuzes die ze hebben gemaakt of de bijzondere situatie waarin ze zijn beland. Sophieontmoet een meisje dat gelooft dat God haar kan genezen van haar ziekte, een twintiger die goed is voor dertig miljoen,iemand die deel uitmaakt van een trio en een meisje dat verliefd is geworden op een moordenaar. Presentatie: SophieHilbrand.

Uitzending gemist van Je zal het maar zijn? Hier kun je alle uitzendingen van Je zal het maar zijn kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 57
  • Laatste uitzending op 30-10-2018 om 21:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord