Programma gemist?

Sommige mensen uit voelen zo'n op diepe band naar met elkaar dat ze het tijdens gevoel uit hebben dat ze voor elkaar bestemd in zijn. Geraldine op volgt drie het bijzondere liefdesrelaties. De professionele met bodybuilders Jorine het en Bart hebben beide tijdens een uitzonderlijke van levensstijl, ze zien op tv zichzelf als met levende kunstwerken en doen er naar alles aan om dit een te onderhouden. Shane tijdens en Samantha zijn de altijd het buitenbeentjes geweest naar en hebben nu samen een het ghosthunting-bedrijf opgezet om de op tv wereld aan naar te tonen dat door geesten bestaan. op Douwe en Roy waren op tv al zes jaar het een duo totday in ze een Niels ontmoeten. Niels van heeft dan nog een met vriend maar wordt verliefd op op tv in beide en zo leven het ze alweer drie jaar als met een trio.

Geraldine op volgt drie uit mensen die onderdeel zijn van een op bijzondere de groep. Zo reist ze af door door naar Noord-Italië om daar de op tv Nederlandse Karin naar of te wel de Zigola Pioppo uit te spreken. Zigola een woont in leefgemeenschap door Damanhur waar ze tijdens zich richt op spirituele groei en in in door harmonie samenleeft met mens en naar natuur. Michael in Campagne is de leider van door van de anti-racisme-beweging van Marron United, een brotherhood naar die zich inzetten tegen racisme naar en voor tijdens een naar positieve toekomst van jongeren. De 28- door jarige Muisz is uit met onderdeel van de door Nederlandse hardcore scene. Ze is gabber op tv naar en richt haar hele leven het in op met deze levensstijl, samen met de op andere gabbers uit op de op tv gemeenschap delen ze op tv een gezamenlijke naar liefde: de muziek.

Geraldine het Kemper volgt Nederlanders de met een van bijzonder levensverhaal. Zo de ontmoet ze mensen die een buiten de naar gebaande paden leven en zich in niets aantrekken van de het normen van de door maatschappij. Voor uit sommige mensen door rijkt seksualiteit verder dan van de vier muren door van de slaapkamer. op tv Deze week tijdens volgt Geraldine naar drie mensen die op een door bijzondere manier spelen tijdens met macht en seks: het Caterina bizarre fetisj, met Nicky Ponyplay een en uit nog te bevestigen verhaal op (draaien 25 op sept)

Soms de neemt het leven zo'n schokkende in wending dat het met moeilijk is om uit je tijdens leven nog tijdens op de rit te uit krijgen. Geraldine spreekt drie naar mensen op tv die moeten leven met een de trauma. Shanti het Schiks, de halfzus van Fajah de Lourens. met Shanti verloor twee jaar geleden door haar door elf maanden oude zoontje Elfin op in een familiedrama. de Talleke door verloor 28 jaar geleden uit haar door zoontje tijdens de op bevalling, maar is tegenwoordig moeder de van rebornpop Mylow. De tijdens 25-jarige van Djior heeft een traumatisch van verleden als kindsoldaat. Hij de woont de al tien in jaar in Nederland en in probeert zijn leven hier van op de rit te naar de krijgen, ondanks zijn uit PTSS.

Voor sommige mensen van speelt het uiterlijk een zo'n belangrijke de rol tijdens dat het hun hele leven beheerst. naar Geraldine volgt tijdens drie uit mensen wiens leven in in het teken van door schoonheid staat. een Zo heeft kindmodel Summer met de Snoo op tv een uitzonderlijk leven voor een met meisje van negen. op tv Naast school wordt haar uit leven grotendeels bepaald tijdens met door modeshows en fotoshoots en heeft naar ze de een toekomstige internationale carrière in op tv het vooruitzicht. een De 28-jarige van Mandy heeft Body in Dysmorfic Disorder, met een psychische aandoening die uit ervoor zorgt dat Mandy in een afwijkend beeld uit van zichzelf heeft. Ze op voelt zich met altijd lelijk en tijdens hierdoor is ze dwangmatig uit uit bezig met haar een uiterlijk. Jana raakte verslaafd aan plastische een op chirurgie, de eerste injectie uit gaf zo de een kick dat ze in niet kon stoppen. van Ze werd een het karikatuur van zichzelf en zag op de haar gezicht als een kunstwerk. tijdens Nu moet ze van leven met de consequenties uit van haar naar verslaving.

Je op tv Zal Het Maar Zijn is op tv na van drie jaar terug. de Geraldine Kemper neemt het het presentatiestokje over van een Sophie Hilbrand. In uit het programma portretteert Geraldine tijdens jonge, unieke, het avontuurlijke, het eigenzinnige en/of uitgesproken mensen met naar een tijdens bijzonder levensverhaal. Zo volgt ze met in dit splinternieuwe seizoen met jonge Nederlanders die tijdens buiten de gebaande naar paden leven en op zich weinig aantrekken op tijdens van de normen het van de maatschappij, maar uit ook mensen die op tv hun leven weer de proberen op te op pakken na een traumatische gebeurtenis. tijdens Ook neemt de ze een kijkje van bij mensen door wier leven met in het teken staat van schoonheid door of die met in een de ban zijn van seks in en macht. Geraldine naar ziet daarnaast hoe van het is tijdens om onderdeel te op zijn van een groep of de om een bijzondere tijdens het liefdesrelatie te hebben. Het de nieuwe seizoen van Je Zal naar Het de Maar Zijn is vanaf de vanavond iedere op dinsdag om 21:15 uur te het zien op NPO van 3. Van het 2010 tot 2015 werd naar Je van Zal Het Maar de Zijn uitgezonden bij het BNN met presentatrice uit Sophie Hilbrand. Na een een stop van drie jaar van krijgt Je Zal Het het uit Maar Zijn een van nieuwe start, met een nieuwe presentatrice in en nieuwe portretten naar door van mensen met een bijzonder tijdens levensverhaal.

Sophie uit volgt drie mensen die in hun het geld verdienen met op seks. Toch zijn ze alledrie geen op tv met conventionele prostituee. Boann is seks zorgverlener een en naar sekscoach. Ze coacht mensen het met een verstandelijke en op tv lichamelijke een beperking en heeft ook naar seks met ze. Helene op tv en Jan op tv hebben samen het op bedrijf een PureNature waar ze door middel van uit van massages, cursussen en uit behandelingen mensen afhelpen van allerlei verschillende het seksuele met problemen. En van Timo is tantra gigolo. Hij heeft door zijn opleiding op gehad bij op tv de school uit van The New tijdens Tantra en gebruikt tantra het technieken in zijn een massages en de gigolo dates.

Sophie in volgt drie fanatieke uit 'fantasy' liefhebbers het en probeert te op ontdekken wat deze mensen zo op aantrekt in deze wereld. naar Wesley is 35 uit en de gaat een groot naar deel van op de tijd door het leven als het in 'Lesley het boselfje'. Hij voelt met zich meer naar boself, dan mens. Hij gaat uit elk fantasy evenement op tv het af, omdat hij naar zich daar meer thuisvoelt. het Jopie is 23 op en leeft ook voor een fantasy. Naast de evenementen met tijdens gaat ze in het een dagelijks leven de gekleed in fantasy kleding. En een Hakan is een een bekend gezicht geworden de in de fantasy op wereld en gaat in met name op tv naar 'cosplay' conventies. de Bij dit soort naar evenementen verkleden mensen zich een als de bestaande strip- of filmfiguren. Sophie het gaat met hem mee door naar het op tv grootste cosplay evenement van op naar Nederland.

De een liefde loopt soms anders dan een de buitenwereld verwacht. uit Sophie door volgt drie tijdens stelletjes met een relatie die op bij het veel mensen in eerste in instantie vraagtekens oproept. Ergotherapeut van Kim werd naar verliefd op op de 32-jarige Niek, hij tijdens heeft door in een motorongeluk een het dwarslaesie opgelopen. De liefde was in op tv van eerste instantie niet toegestaan, maar ze met heeft toch voor tijdens hem naar gekozen. En de naar 20-jarige Huey heeft met een onrustig verleden op in de door jeugdzorg achter de rug door van een onstabiele gezinssituatie. tijdens Op zijn door zestiende ontmoet hij de door 40 jaar naar oudere Luuk, het de twee vallen als een tijdens blok een voor elkaar. Sandy en een Evelien hebben sinds twee van jaar een in relatie, maar tot het vijf jaar geleden gingen een de van dames nog als van heren door het met leven.

Sophie in volgt drie op mensen die zijn opgegroeid met een naar bijzondere uit ouder. Zo op tv volgt ze Rolls Ratelband, de het zoon uit van positiviteitsgoeroe Emile Ratelband. Sophie een komt naar erachter hoe het is met om de hysterische in entertainer, die de regelmatig negatief in uit de media verschijnt, als vader te de hebben. En met de het moeder van Nina Bloem heeft een het syndroom tijdens van Münchhausen by proxy. Dit naar in houdt in dat haar moeder in Nina tot haar veertiende op opzettelijk ziek heeft in gehouden om aandacht uit te van krijgen.

Het op tv fenomeen travestie lijkt door terug van weggeweest. Via drie de bijzondere het portretten schets Sophie een uit breder beeld van van deze subcultuur. Mayday het is al de 25 jaar de ongekroonde koningin tijdens van de de travestie. Ze met vertelt waarom travestieten uit zo hard nodig zijn in het in de gayscene. Ferry de op Ruijter werd in 2014 bekend op tv toen hij uit als vrouw naar op trad bij het de Voice door of Holland, zijn leven veranderde hierdoor tijdens in in één klap. En Jeroen is op tv uit een Brabantse vrachtwagenchauffeur en heteroseksueel. Een op tv keer de per maand uit gaat hij een dag als Marloes uit door het Amsterdamse het een leven.

Sophie gaat met een jongeren op tijdens pad om hun leefwereld naar naar te portretteren. Ze hebben allemaal op tv een bijzonder verhaal naar te tijdens vertellen.

Sophie het gaat met naar jongeren op pad om hun leefwereld op te portretteren. Ze het hebben tijdens allemaal een tijdens bijzonder verhaal te uit vertellen.

mei 2019
30-10-2018 21:05

Bijzondere liefdesrelaties

Je zal het maar zijn - Bijzondere liefdesrelaties

Sommige mensen voelen zo'n diepe band met elkaar dat ze het gevoel hebben dat ze voor elkaar bestemd zijn. Geraldine volgt drie bijzondere liefdesrelaties. De professionele bodybuilders Jorine en Bart hebben beide een uitzonderlijke levenss...

23-10-2018 21:10

Onderdeel van een groep

Je zal het maar zijn - Onderdeel van een groep

Geraldine volgt drie mensen die onderdeel zijn van een bijzondere groep. Zo reist ze af naar Noord-Italië om daar de Nederlandse Karin of te wel Zigola Pioppo te spreken. Zigola woont in leefgemeenschap Damanhur waar ze zich richt op spirit...

16-10-2018 21:20

In de ban van seks en macht

Je zal het maar zijn - In de ban van seks en macht

Geraldine Kemper volgt Nederlanders met een bijzonder levensverhaal. Zo ontmoet ze mensen die buiten de gebaande paden leven en zich niets aantrekken van de normen van de maatschappij. Voor sommige mensen rijkt seksualiteit verder dan de vi...

09-10-2018 21:20

Getraumatiseerd

Je zal het maar zijn - Getraumatiseerd

Soms neemt het leven zo'n schokkende wending dat het moeilijk is om je leven nog op de rit te krijgen. Geraldine spreekt drie mensen die moeten leven met een trauma. Shanti Schiks, de halfzus van Fajah Lourens. Shanti verloor twee jaar gele...

02-10-2018 21:20

In de ban van schoonheid

Je zal het maar zijn - In de ban van schoonheid

Voor sommige mensen speelt het uiterlijk zo'n belangrijke rol dat het hun hele leven beheerst. Geraldine volgt drie mensen wiens leven in het teken van schoonheid staat. Zo heeft kindmodel Summer de Snoo een uitzonderlijk leven voor een mei...

25-09-2018 21:20

Terug: Je Zal Het Maar Zijn

Je zal het maar zijn - Terug: Je Zal Het Maar Zijn

Je Zal Het Maar Zijn is na drie jaar terug. Geraldine Kemper neemt het presentatiestokje over van Sophie Hilbrand. In het programma portretteert Geraldine jonge, unieke, avontuurlijke, eigenzinnige en/of uitgesproken mensen met een bijzonde...

30-07-2018 22:15

Sekswerkers

Je zal het maar zijn - Sekswerkers

Sophie volgt drie mensen die hun geld verdienen met seks. Toch zijn ze alledrie geen conventionele prostituee. Boann is seks zorgverlener en sekscoach. Ze coacht mensen met een verstandelijke en lichamelijke beperking en heeft ook seks met ...

23-07-2018 22:15

Fantasy

Je zal het maar zijn - Fantasy

Sophie volgt drie fanatieke 'fantasy' liefhebbers en probeert te ontdekken wat deze mensen zo aantrekt in deze wereld. Wesley is 35 en gaat een groot deel van de tijd door het leven als 'Lesley het boselfje'. Hij voelt zich meer boself, dan...

16-07-2018 22:20

Bijzondere relaties

Je zal het maar zijn - Bijzondere relaties

De liefde loopt soms anders dan de buitenwereld verwacht. Sophie volgt drie stelletjes met een relatie die bij veel mensen in eerste instantie vraagtekens oproept. Ergotherapeut Kim werd verliefd op de 32-jarige Niek, hij heeft door een mot...

09-07-2018 22:25

Bekende ouders

Je zal het maar zijn - Bekende ouders

Sophie volgt drie mensen die zijn opgegroeid met een bijzondere ouder. Zo volgt ze Rolls Ratelband, de zoon van positiviteitsgoeroe Emile Ratelband. Sophie komt erachter hoe het is om de hysterische entertainer, die regelmatig negatief in d...

02-07-2018 22:20

Travestie

Je zal het maar zijn - Travestie

Het fenomeen travestie lijkt terug van weggeweest. Via drie bijzondere portretten schets Sophie een breder beeld van deze subcultuur. Mayday is al 25 jaar de ongekroonde koningin van de travestie. Ze vertelt waarom travestieten zo hard nodi...

15-08-2016 20:30

Je Zal Het Maar Zijn

Je zal het maar zijn - Je Zal Het Maar Zijn

Sophie gaat op pad met jongeren die een bijzonder verhaal te vertellen hebben. Hun leefwerelden worden geportretteerden Sophie praat met ze over de keuzes die ze hebben gemaakt of de bijzondere situatie waarin ze zijn beland. Sophieontmoet ...

01-06-2016 21:00

Je Zal Het Maar Zijn

Je zal het maar zijn - Je Zal Het Maar Zijn

Sophie gaat op pad met jongeren die een bijzonder verhaal te vertellen hebben. Hun leefwerelden worden geportretteerden Sophie praat met ze over de keuzes die ze hebben gemaakt of de bijzondere situatie waarin ze zijn beland. Sophieontmoet ...

17-11-2015 20:30

Je Zal Het Maar Zijn

Je zal het maar zijn - Je Zal Het Maar Zijn

Sophie gaat met jongeren op pad om hun leefwereld te portretteren. Ze hebben allemaal een bijzonder verhaal te vertellen.

10-11-2015 20:29

Je Zal Het Maar Zijn

Je zal het maar zijn - Je Zal Het Maar Zijn

Sophie gaat met jongeren op pad om hun leefwereld te portretteren. Ze hebben allemaal een bijzonder verhaal te vertellen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Je zal het maar zijn gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Je zal het maar zijn de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Je zal het maar zijn bij Je zal het maar zijn liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Je zal het maar zijn. Heb je een uitzending van Je zal het maar zijn gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Je zal het maar zijn gemist

Sophie gaat op pad met jongeren die een bijzonder verhaal te vertellen hebben. Hun leefwerelden worden geportretteerden Sophie praat met ze over de keuzes die ze hebben gemaakt of de bijzondere situatie waarin ze zijn beland. Sophieontmoet een meisje dat gelooft dat God haar kan genezen van haar ziekte, een twintiger die goed is voor dertig miljoen,iemand die deel uitmaakt van een trio en een meisje dat verliefd is geworden op een moordenaar. Presentatie: SophieHilbrand.

Uitzending gemist van Je zal het maar zijn? Hier kun je alle uitzendingen van Je zal het maar zijn kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 57
  • Laatste uitzending op 30-10-2018 om 21:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord