Programma gemist?

Sommige mensen voelen op tv zo'n diepe het band met elkaar door dat een ze het gevoel een hebben dat ze voor elkaar naar bestemd zijn. uit Geraldine volgt een drie bijzondere liefdesrelaties. De van professionele bodybuilders op tv Jorine en Bart hebben beide een een uitzonderlijke met levensstijl, ze zien zichzelf met als levende op tv kunstwerken en doen er alles naar aan om een dit te onderhouden. op Shane en uit Samantha zijn altijd buitenbeentjes uit geweest en het hebben nu uit samen een ghosthunting-bedrijf opgezet om naar de wereld aan met te tonen dat met geesten bestaan. in Douwe en een Roy waren al het zes jaar een duo totday het ze de Niels ontmoeten. Niels in heeft dan nog een vriend maar het wordt verliefd op een beide en uit zo door leven ze alweer drie jaar als met op trio.

Geraldine op volgt drie mensen door die onderdeel zijn op tv van een met bijzondere groep. Zo reist ze met af naar het Noord-Italië om daar de met Nederlandse van Karin of te wel Zigola Pioppo het te spreken. Zigola in woont in door leefgemeenschap Damanhur waar naar ze zich richt op op het spirituele groei en in harmonie een samenleeft met mens met en natuur. Michael Campagne tijdens is van de leider van de anti-racisme-beweging de Marron United, op een brotherhood de die zich inzetten tegen de racisme en uit voor een door positieve toekomst van jongeren. een De 28- jarige Muisz is op onderdeel van naar de Nederlandse naar hardcore scene. Ze het is gabber en in richt haar naar hele leven in op deze levensstijl, op samen met tijdens de op andere gabbers uit de gemeenschap delen in ze een gezamenlijke door liefde: de in muziek.

Geraldine Kemper volgt het Nederlanders met met een op tv bijzonder levensverhaal. Zo met ontmoet ze mensen die buiten de op tv naar gebaande paden leven en uit zich niets aantrekken van de in normen van de op maatschappij. Voor sommige het tijdens mensen rijkt seksualiteit verder dan uit de vier van muren van de slaapkamer. Deze uit week van volgt Geraldine drie tijdens mensen die met op een bijzondere naar manier spelen met macht en seks: uit met Caterina bizarre fetisj, Nicky Ponyplay met en nog te op bevestigen verhaal (draaien 25 door van sept)

Soms neemt het op tv leven zo'n uit schokkende door wending dat het moeilijk door is om je leven van nog op de door rit te krijgen. Geraldine in spreekt drie naar mensen die moeten uit leven met een trauma. de Shanti het Schiks, de halfzus van het Fajah Lourens. Shanti verloor van twee jaar met geleden haar elf naar maanden in oude zoontje Elfin in tijdens een familiedrama. Talleke een verloor 28 jaar geleden tijdens haar zoontje tijdens de een bevalling, maar is tijdens tegenwoordig moeder door van rebornpop de Mylow. De 25-jarige Djior in heeft een traumatisch verleden op tv in als kindsoldaat. Hij in woont al tien jaar op tv in Nederland naar en probeert zijn leven een hier op de rit te tijdens op krijgen, ondanks zijn uit PTSS.

Voor op sommige mensen speelt het uiterlijk naar zo'n belangrijke op rol dat een het hun hele leven beheerst. op Geraldine de volgt drie mensen op tv wiens leven in door het teken van schoonheid staat. in Zo heeft kindmodel in het Summer de Snoo een uitzonderlijk leven van voor een meisje tijdens van negen. Naast naar school wordt op tv haar leven grotendeels bepaald op door uit modeshows en fotoshoots en op heeft ze een het toekomstige internationale tijdens carrière in het vooruitzicht. De tijdens 28-jarige Mandy op heeft op Body Dysmorfic Disorder, een een psychische aandoening van die ervoor zorgt dat door Mandy een het afwijkend beeld van uit zichzelf heeft. Ze voelt zich uit altijd de lelijk en hierdoor is ze tijdens dwangmatig bezig met tijdens haar uiterlijk. naar Jana raakte het verslaafd aan plastische chirurgie, de uit eerste injectie tijdens gaf zo een een kick dat ze niet kon door stoppen. Ze een werd een karikatuur van met zichzelf en een zag haar met gezicht als een een kunstwerk. Nu moet in ze leven met naar de consequenties van haar met verslaving.

Je Zal de Het Maar Zijn is een na de drie jaar op terug. Geraldine Kemper neemt het de presentatiestokje over van Sophie door Hilbrand. In in het programma portretteert een Geraldine van jonge, unieke, avontuurlijke, eigenzinnige en/of uit uitgesproken mensen een met een uit bijzonder levensverhaal. Zo volgt ze een in naar dit splinternieuwe seizoen op jonge Nederlanders die buiten de in gebaande paden leven en op zich in weinig aantrekken van een de normen uit van de maatschappij, maar ook mensen naar tijdens die hun leven weer met proberen op van te pakken na een traumatische het gebeurtenis. door Ook neemt ze een kijkje bij op tv mensen wier een leven in een het teken naar staat van schoonheid een of die in de ban zijn van van seks naar en macht. tijdens Geraldine ziet daarnaast hoe het op tv is de om onderdeel te zijn de van een groep een of om een van bijzondere liefdesrelatie te de hebben. Het nieuwe seizoen op van Je tijdens Zal Het tijdens Maar Zijn is door vanaf vanavond op tv iedere dinsdag om 21:15 uur op tv te zien op NPO de 3. Van 2010 met tot 2015 tijdens werd Je de Zal Het Maar Zijn uitgezonden met bij BNN met presentatrice door Sophie Hilbrand. Na door de een stop van drie jaar op tv krijgt Je Zal op Het Maar Zijn een op tv nieuwe start, in met een nieuwe van presentatrice en nieuwe portretten de van mensen met uit een bijzonder op levensverhaal.

Sophie met volgt drie mensen die hun een geld verdienen het met seks. Toch zijn met ze alledrie tijdens geen conventionele het prostituee. Boann is seks zorgverlener door en uit sekscoach. Ze in coacht mensen met op tv een verstandelijke en lichamelijke beperking met en de heeft ook seks met ze. met Helene en Jan tijdens hebben samen het bedrijf op tv met PureNature waar ze door naar middel van massages, cursussen tijdens en behandelingen mensen het afhelpen van allerlei verschillende tijdens seksuele problemen. door En Timo is tantra op tv gigolo. uit Hij heeft naar zijn opleiding gehad een bij de school van door The New Tantra en gebruikt naar tantra technieken in het zijn massages en met gigolo de dates.

Sophie tijdens volgt drie op fanatieke 'fantasy' liefhebbers en probeert te het ontdekken op tv wat deze mensen zo aantrekt in in naar deze wereld. Wesley is tijdens 35 en tijdens gaat een door groot deel van de de tijd door het naar leven als de 'Lesley het boselfje'. Hij voelt de zich meer boself, dan met mens. naar Hij gaat elk fantasy evenement tijdens af, omdat hij de op zich daar meer thuisvoelt. Jopie op tv is 23 en een leeft van ook voor fantasy. Naast tijdens de evenementen gaat ze in van het dagelijks leven met tijdens gekleed in fantasy kleding. de En Hakan het is een bekend naar gezicht geworden in het de fantasy wereld en gaat op met name op tv naar 'cosplay' conventies. met Bij dit het soort evenementen verkleden mensen zich als naar bestaande strip- van of het filmfiguren. Sophie gaat van met hem mee naar het grootste op cosplay de evenement van van Nederland.

De liefde loopt een soms anders dan op tv de uit buitenwereld verwacht. Sophie volgt naar drie stelletjes met door een naar relatie die bij veel mensen naar in op tv eerste instantie vraagtekens een oproept. Ergotherapeut Kim werd verliefd in op tijdens de 32-jarige Niek, hij uit heeft door een motorongeluk een op uit dwarslaesie opgelopen. De liefde was een in in eerste instantie niet toegestaan, naar maar ze heeft toch voor een hem gekozen. En op de 20-jarige met Huey een heeft een onrustig verleden in de op met jeugdzorg achter de rug door een de onstabiele gezinssituatie. Op een zijn een zestiende ontmoet hij de 40 door jaar oudere Luuk, op tv de twee in vallen als een blok op tv tijdens voor elkaar. Sandy in en Evelien hebben sinds twee jaar door een relatie, uit maar van tot vijf jaar van geleden gingen de dames een nog als heren door het de een leven.

Sophie volgt met drie mensen die zijn het opgegroeid met met een bijzondere naar ouder. Zo volgt ze een Rolls Ratelband, de zoon tijdens van positiviteitsgoeroe naar Emile op Ratelband. Sophie komt erachter hoe met het is het om de hysterische entertainer, in die een regelmatig negatief in de media verschijnt, met als op vader te hebben. de En de moeder van tijdens Nina Bloem heeft tijdens het syndroom van Münchhausen op tv by naar proxy. Dit houdt in dat op tv haar met moeder Nina tot tijdens haar veertiende opzettelijk ziek de heeft gehouden van om aandacht op te krijgen.

Het door fenomeen travestie lijkt door terug van weggeweest. op tv Via drie bijzondere portretten tijdens schets Sophie een breder de beeld van van deze subcultuur. van Mayday is al 25 jaar het de de ongekroonde koningin in van de travestie. uit Ze vertelt waarom van travestieten zo hard nodig zijn in het de gayscene. Ferry met de Ruijter werd tijdens tijdens in 2014 bekend toen hij het als vrouw door op trad een bij de Voice of tijdens Holland, zijn leven de veranderde hierdoor in één klap. in naar En Jeroen is een tijdens Brabantse vrachtwagenchauffeur uit en heteroseksueel. Een keer per maand naar gaat hij een een dag als tijdens Marloes in door het Amsterdamse de leven.

Sophie gaat met naar jongeren op pad het om hun naar leefwereld te portretteren. Ze uit hebben allemaal door een van bijzonder verhaal te een vertellen.

Sophie gaat met op jongeren op tv op pad om hun door leefwereld te portretteren. de Ze door hebben allemaal een bijzonder verhaal te de het vertellen.

november 2018
30-10-2018 21:05

Bijzondere liefdesrelaties

Je zal het maar zijn - Bijzondere liefdesrelaties

Sommige mensen voelen zo'n diepe band met elkaar dat ze het gevoel hebben dat ze voor elkaar bestemd zijn. Geraldine volgt drie bijzondere liefdesrelaties. De professionele bodybuilders Jorine en Bart hebben beide een uitzonderlijke levenss...

23-10-2018 21:10

Onderdeel van een groep

Je zal het maar zijn - Onderdeel van een groep

Geraldine volgt drie mensen die onderdeel zijn van een bijzondere groep. Zo reist ze af naar Noord-Italië om daar de Nederlandse Karin of te wel Zigola Pioppo te spreken. Zigola woont in leefgemeenschap Damanhur waar ze zich richt op spirit...

16-10-2018 21:20

In de ban van seks en macht

Je zal het maar zijn - In de ban van seks en macht

Geraldine Kemper volgt Nederlanders met een bijzonder levensverhaal. Zo ontmoet ze mensen die buiten de gebaande paden leven en zich niets aantrekken van de normen van de maatschappij. Voor sommige mensen rijkt seksualiteit verder dan de vi...

09-10-2018 21:20

Getraumatiseerd

Je zal het maar zijn - Getraumatiseerd

Soms neemt het leven zo'n schokkende wending dat het moeilijk is om je leven nog op de rit te krijgen. Geraldine spreekt drie mensen die moeten leven met een trauma. Shanti Schiks, de halfzus van Fajah Lourens. Shanti verloor twee jaar gele...

02-10-2018 21:20

In de ban van schoonheid

Je zal het maar zijn - In de ban van schoonheid

Voor sommige mensen speelt het uiterlijk zo'n belangrijke rol dat het hun hele leven beheerst. Geraldine volgt drie mensen wiens leven in het teken van schoonheid staat. Zo heeft kindmodel Summer de Snoo een uitzonderlijk leven voor een mei...

25-09-2018 21:20

Terug: Je Zal Het Maar Zijn

Je zal het maar zijn - Terug: Je Zal Het Maar Zijn

Je Zal Het Maar Zijn is na drie jaar terug. Geraldine Kemper neemt het presentatiestokje over van Sophie Hilbrand. In het programma portretteert Geraldine jonge, unieke, avontuurlijke, eigenzinnige en/of uitgesproken mensen met een bijzonde...

30-07-2018 22:15

Sekswerkers

Je zal het maar zijn - Sekswerkers

Sophie volgt drie mensen die hun geld verdienen met seks. Toch zijn ze alledrie geen conventionele prostituee. Boann is seks zorgverlener en sekscoach. Ze coacht mensen met een verstandelijke en lichamelijke beperking en heeft ook seks met ...

23-07-2018 22:15

Fantasy

Je zal het maar zijn - Fantasy

Sophie volgt drie fanatieke 'fantasy' liefhebbers en probeert te ontdekken wat deze mensen zo aantrekt in deze wereld. Wesley is 35 en gaat een groot deel van de tijd door het leven als 'Lesley het boselfje'. Hij voelt zich meer boself, dan...

16-07-2018 22:20

Bijzondere relaties

Je zal het maar zijn - Bijzondere relaties

De liefde loopt soms anders dan de buitenwereld verwacht. Sophie volgt drie stelletjes met een relatie die bij veel mensen in eerste instantie vraagtekens oproept. Ergotherapeut Kim werd verliefd op de 32-jarige Niek, hij heeft door een mot...

09-07-2018 22:25

Bekende ouders

Je zal het maar zijn - Bekende ouders

Sophie volgt drie mensen die zijn opgegroeid met een bijzondere ouder. Zo volgt ze Rolls Ratelband, de zoon van positiviteitsgoeroe Emile Ratelband. Sophie komt erachter hoe het is om de hysterische entertainer, die regelmatig negatief in d...

02-07-2018 22:20

Travestie

Je zal het maar zijn - Travestie

Het fenomeen travestie lijkt terug van weggeweest. Via drie bijzondere portretten schets Sophie een breder beeld van deze subcultuur. Mayday is al 25 jaar de ongekroonde koningin van de travestie. Ze vertelt waarom travestieten zo hard nodi...

15-08-2016 20:30

Je Zal Het Maar Zijn

Je zal het maar zijn - Je Zal Het Maar Zijn

Sophie gaat op pad met jongeren die een bijzonder verhaal te vertellen hebben. Hun leefwerelden worden geportretteerden Sophie praat met ze over de keuzes die ze hebben gemaakt of de bijzondere situatie waarin ze zijn beland. Sophieontmoet ...

01-06-2016 21:00

Je Zal Het Maar Zijn

Je zal het maar zijn - Je Zal Het Maar Zijn

Sophie gaat op pad met jongeren die een bijzonder verhaal te vertellen hebben. Hun leefwerelden worden geportretteerden Sophie praat met ze over de keuzes die ze hebben gemaakt of de bijzondere situatie waarin ze zijn beland. Sophieontmoet ...

17-11-2015 20:30

Je Zal Het Maar Zijn

Je zal het maar zijn - Je Zal Het Maar Zijn

Sophie gaat met jongeren op pad om hun leefwereld te portretteren. Ze hebben allemaal een bijzonder verhaal te vertellen.

10-11-2015 20:29

Je Zal Het Maar Zijn

Je zal het maar zijn - Je Zal Het Maar Zijn

Sophie gaat met jongeren op pad om hun leefwereld te portretteren. Ze hebben allemaal een bijzonder verhaal te vertellen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Je zal het maar zijn gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Je zal het maar zijn de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Je zal het maar zijn bij Je zal het maar zijn liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Je zal het maar zijn. Heb je een uitzending van Je zal het maar zijn gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Je zal het maar zijn gemist

Sophie gaat op pad met jongeren die een bijzonder verhaal te vertellen hebben. Hun leefwerelden worden geportretteerden Sophie praat met ze over de keuzes die ze hebben gemaakt of de bijzondere situatie waarin ze zijn beland. Sophieontmoet een meisje dat gelooft dat God haar kan genezen van haar ziekte, een twintiger die goed is voor dertig miljoen,iemand die deel uitmaakt van een trio en een meisje dat verliefd is geworden op een moordenaar. Presentatie: SophieHilbrand.

Uitzending gemist van Je zal het maar zijn? Hier kun je alle uitzendingen van Je zal het maar zijn kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 57
  • Laatste uitzending op 30-10-2018 om 21:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord