Programma gemist?

Voor met sommige mensen is op tv de 'normale' gang van in zaken op tv niet bevredigend genoeg. Geraldine met volgt drie mensen in die op een eigenzinnige manier uit vorm van geven aan naar hun leven. Mark tijdens voelt zich niet thuis de in het in huidige tijdperk en leeft volgens de uit jaren '20 en op tv '30 door van de vorige tijdens eeuw. De 23-jarige dragking een Roos voelt zich geen een man en van geen vrouw en op tv gebruikt drag waarbij ze door naar zich opmaakt en uit verkleedt als man om te experimenteren op tv met het haar identiteit. naar Floris heeft sinds twee naar jaar geen eten een meer nodig om te overleven, door hij kan een tegenwoordig leven een van prana in ofwel de energie die in op de lucht het zit.

Voor met sommige mensen speelt het uiterlijk een zo'n belangrijke rol het op dat het hun hele leven beheerst. het Geraldine volgt tijdens drie mensen wiens op tv leven in het teken van van op schoonheid staat. Zo het heeft kindmodel tijdens Summer de Snoo in een uitzonderlijk leven voor een meisje op tv van negen. Naast door met school wordt haar leven op tv grotendeels bepaald met door modeshows, fotoshoots en heeft in ze een toekomstige op tv internationale in carrière in het vooruitzicht. De de 28-jarige Mandy heeft van Body Dysmorfic Disorder, op tv een psychische uit aandoening die ervoor zorgt dat tijdens Mandy een afwijkend met beeld van op zichzelf heeft. tijdens Ze voelt zich altijd lelijk een in en hierdoor is ze het dwangmatig bezig een met haar uiterlijk. Jana raakte verslaafd een op tv aan plastische chirurgie, de eerste het injectie gaf zo'n kick tijdens tijdens dat ze niet kon stoppen. tijdens Ze werd een in karikatuur naar van zichzelf en op tv zag haar gezicht als een op tv kunstwerk. Nu de moet ze leven met van de consequenties van haar op tv een verslaving.

Soms neemt het tijdens leven zo'n schokkende op tv wending dat het van van moeilijk is om je leven door nog op uit de rit te krijgen. tijdens Geraldine spreekt in drie mensen die moeten op leven van met een trauma. Shanti door Schiks is de uit halfzus van Fajah Lourens. Shanti tijdens verloor twee jaar van geleden met haar elf maanden oude van zoontje Elfin in een op familiedrama. naar Talleke verloor tijdens 28 jaar geleden haar zoontje tijdens op de in bevalling, maar is op tv tegenwoordig moeder van naar rebornpop Mylow. de De 25-jarige Djior heeft een traumatisch naar verleden als kindsoldaat. het Hij woont al door tien jaar in met Nederland door en probeert zijn leven hier uit op uit de rit te krijgen, ondanks het zijn door PTSS.

Voor sommige een mensen rijkt door seksualiteit verder dan een de vier van muren van de slaapkamer. Geraldine volgt op drie mensen die naar op uit een bijzondere manier spelen met tijdens seks en in macht. Nicky doet aan naar door Ponyplay, een rollenspel waarin de een deelnemers zichzelf wanen als door paarden het en menners. Katherine deed acht de jaar geleden haar met intrede op tv in de het BDSM-scene en heeft op in korte tijd door een dominante kant door ontwikkeld waarbij ze mannen graag op tijdens extreme wijze een pijnigt.

Sommige mensen voelen op zo'n tijdens diepe band met in elkaar dat ze het het gevoel op tv hebben dat ze voor elkaar bestemd het zijn. de Geraldine volgt op drie bijzondere liefdesrelaties. De professionele bodybuilders in Jorine het en Bart hebben beide door een op tv uitzonderlijke levensstijl, ze zien zichzelf als uit levende kunstwerken en met doen er van alles aan om dit uit te onderhouden. Shane met en Samantha het zijn altijd buitenbeentjes geweest door een en hebben nu uit samen een ghosthunting-bedrijf opgezet om de op tv wereld aan op te tonen dat geesten op tv bestaan. met Douwe en Roy waren al tijdens met zes jaar een duo totday ze naar Niels ontmoeten. Niels met van heeft dan nog een vriend maar met wordt verliefd met op beide en van zo op tv leven ze alweer drie met jaar als van trio.

Geraldine op volgt drie mensen die onderdeel een zijn door van een bijzondere groep. met Zo door reist ze af naar Noord-Italië door om daar de Nederlandse tijdens Karin naar of te wel op Zigola Pioppo te op tv spreken. Zigola door woont in leefgemeenschap Damanhur waar door ze in zich richt op uit spirituele groei en tijdens in harmonie samenleeft met mens in en natuur. naar Michael Campagne is de leider in van de op tv anti-racisme-beweging Marron op tv United, een brotherhood naar die zich inzetten tegen racisme een een en voor een positieve toekomst van een op jongeren. De 28- jarige Muisz is tijdens onderdeel van van de Nederlandse hardcore een scene. Ze een is gabber en richt haar een op hele leven in op uit deze levensstijl, samen met van de andere gabbers uit tijdens de met gemeenschap delen de ze een gezamenlijke liefde: de met muziek.

Geraldine uit Kemper volgt Nederlanders de met een bijzonder op tv levensverhaal. Zo ontmoet ze mensen op die buiten de de tijdens gebaande paden leven en zich niets tijdens op aantrekken van de normen met van de maatschappij. op tv Voor sommige mensen rijkt tijdens seksualiteit verder dan de op vier muren van met de slaapkamer. een Deze week volgt de Geraldine drie mensen die naar tijdens op een bijzondere manier spelen een met met macht en seks: Caterina bizarre met fetisj, Nicky Ponyplay en de nog te het bevestigen tijdens verhaal (draaien 25 door sept)

Soms neemt uit het leven zo'n het schokkende tijdens wending dat het moeilijk is op om je uit leven nog op de rit tijdens te krijgen. tijdens Geraldine tijdens spreekt drie mensen in die moeten leven met een trauma. op tv op Shanti Schiks, de halfzus op tv van Fajah naar Lourens. Shanti verloor twee jaar met geleden uit haar elf maanden oude zoontje Elfin uit in in een familiedrama. Talleke verloor 28 van jaar van geleden haar zoontje met tijdens de bevalling, op tv maar is tegenwoordig moeder op tv van rebornpop Mylow. De het 25-jarige op Djior heeft tijdens een traumatisch verleden als kindsoldaat. op tv Hij naar woont al tien jaar op in Nederland en probeert zijn op op leven hier op de rit van te krijgen, ondanks zijn in in PTSS.

Voor van sommige mensen speelt een het uiterlijk zo'n de belangrijke rol dat naar het hun hele de leven beheerst. Geraldine volgt tijdens drie mensen wiens uit leven in het teken het van schoonheid staat. op Zo met heeft kindmodel Summer de Snoo het een uitzonderlijk een leven naar voor een meisje van negen. een Naast school wordt haar de leven grotendeels naar bepaald tijdens door modeshows en fotoshoots en heeft op ze een toekomstige op tv internationale op tv carrière in het tijdens vooruitzicht. De 28-jarige Mandy heeft op Body Dysmorfic Disorder, met op tv een psychische aandoening die ervoor het zorgt dat Mandy naar een afwijkend beeld van met zichzelf heeft. met Ze voelt zich altijd op tv een lelijk en hierdoor is ze een dwangmatig bezig met door haar uiterlijk. Jana raakte tijdens de verslaafd aan plastische chirurgie, de eerste uit injectie gaf zo een een kick dat naar ze op niet kon een stoppen. Ze werd een karikatuur van uit zichzelf en naar zag naar haar gezicht als een kunstwerk. tijdens Nu moet ze met leven het met de consequenties van door haar verslaving.

Je Zal Het een Maar Zijn van is na drie tijdens jaar terug. Geraldine uit Kemper in neemt het presentatiestokje over van Sophie door het Hilbrand. In het programma portretteert een Geraldine jonge, unieke, avontuurlijke, van eigenzinnige en/of uitgesproken naar uit mensen met een bijzonder levensverhaal. Zo met volgt van ze in dit splinternieuwe een seizoen jonge Nederlanders uit die uit buiten de gebaande paden leven uit en met zich weinig aantrekken van tijdens de normen op van de maatschappij, maar van ook mensen die met hun leven weer proberen een op te pakken na met een de traumatische gebeurtenis. een Ook neemt ze een kijkje van bij mensen wier op tv leven in het het teken staat met van schoonheid of naar die in de ban op tv zijn van seks en het macht. Geraldine van ziet daarnaast hoe het op op tv is om onderdeel door te zijn van een groep uit of op tv om een bijzondere liefdesrelatie te hebben. met Het de nieuwe seizoen van naar Je Zal uit Het Maar Zijn in is vanaf vanavond iedere dinsdag om naar 21:15 door uur te van zien op NPO 3. Van 2010 tot uit de 2015 werd Je uit Zal Het Maar door Zijn uitgezonden bij BNN met in presentatrice Sophie op tv Hilbrand. Na een van stop van drie jaar krijgt uit Je Zal Het door op tv Maar Zijn een nieuwe tijdens start, met een in nieuwe presentatrice en nieuwe portretten uit van van mensen met een bijzonder met levensverhaal.

Sophie volgt door drie mensen die een hun geld in verdienen met seks. Toch zijn de ze alledrie geen door conventionele prostituee. Boann door is seks in zorgverlener in en sekscoach. Ze coacht mensen met een een het verstandelijke en lichamelijke het beperking en heeft een ook seks de met ze. Helene en Jan hebben op tv samen uit het bedrijf PureNature uit waar ze door middel uit van massages, van cursussen en behandelingen mensen in afhelpen van allerlei verschillende op seksuele problemen. En in met Timo is tantra gigolo. van Hij heeft zijn opleiding met gehad bij de school tijdens van The New van Tantra en gebruikt een tantra technieken in de zijn massages en met gigolo een dates.

Sophie volgt de drie fanatieke 'fantasy' liefhebbers de met en probeert te met ontdekken wat deze uit mensen zo aantrekt op in deze wereld. Wesley is het 35 en gaat naar een groot deel van met de van tijd door het leven als door 'Lesley het boselfje'. op tv Hij het voelt zich door meer boself, dan mens. Hij gaat uit elk fantasy op tv evenement een af, omdat hij een zich daar meer thuisvoelt. Jopie is het 23 en leeft tijdens ook van voor fantasy. Naast de in evenementen het gaat ze in het op dagelijks leven op gekleed in fantasy kleding. En Hakan de is van een bekend in gezicht geworden in de van fantasy wereld en gaat met van name naar met 'cosplay' conventies. Bij in dit soort uit evenementen verkleden mensen zich als tijdens bestaande op tv strip- of filmfiguren. Sophie gaat uit met hem mee naar naar een het grootste cosplay evenement van op naar Nederland.

De de liefde loopt soms anders in dan op de buitenwereld verwacht. Sophie volgt drie een stelletjes met met een de relatie die bij veel van mensen in eerste instantie vraagtekens een op tv oproept. Ergotherapeut Kim werd verliefd op de de 32-jarige Niek, uit hij heeft op tv door door een motorongeluk een dwarslaesie opgelopen. De uit liefde van was in met eerste instantie niet toegestaan, met maar ze heeft toch naar voor hem tijdens gekozen. En met de 20-jarige Huey heeft van een onrustig verleden in de de jeugdzorg achter de naar rug door een op tv onstabiele gezinssituatie. op tv Op zijn van zestiende ontmoet hij in de 40 jaar oudere Luuk, het de naar twee vallen door als een blok voor elkaar. Sandy op en Evelien uit hebben sinds twee jaar het een relatie, op tv maar door tot vijf jaar geleden gingen de uit dames nog als op tv van heren door het op leven.

Sophie tijdens volgt drie mensen die uit zijn opgegroeid met op een bijzondere ouder. uit Zo volgt ze Rolls een Ratelband, de het zoon van positiviteitsgoeroe met Emile het Ratelband. Sophie komt erachter een hoe het is om de het een hysterische entertainer, die op tv regelmatig negatief in de op tv media verschijnt, als de vader te hebben. En in de moeder van een Nina op tv Bloem heeft het syndroom met van Münchhausen by proxy. Dit in houdt in dat op tv op tv haar moeder Nina tot haar veertiende door opzettelijk ziek heeft in gehouden om op tv aandacht in te krijgen.

Het op fenomeen travestie lijkt terug van een weggeweest. Via drie een bijzondere portretten op schets Sophie een een breder het beeld van deze subcultuur. Mayday de is met al 25 jaar uit de ongekroonde koningin van de travestie. de Ze van vertelt waarom travestieten van zo hard nodig zijn in naar in de gayscene. Ferry de Ruijter een werd in 2014 bekend tijdens toen van hij als vrouw op trad in bij uit de Voice of Holland, door zijn leven veranderde hierdoor in in één klap. door En Jeroen van is een tijdens Brabantse vrachtwagenchauffeur en heteroseksueel. Een van keer per het maand gaat hij op tv een van dag als Marloes door het Amsterdamse met in leven.

november 2019
13-08-2019 20:10

Van de gebaande paden

Je zal het maar zijn - Van de gebaande paden

Voor sommige mensen is de 'normale' gang van zaken niet bevredigend genoeg. Geraldine volgt drie mensen die op een eigenzinnige manier vorm geven aan hun leven. Mark voelt zich niet thuis in het huidige tijdperk en leeft volgens de jaren '2...

06-08-2019 20:15

In de ban van schoonheid

Je zal het maar zijn - In de ban van schoonheid

Voor sommige mensen speelt het uiterlijk zo'n belangrijke rol dat het hun hele leven beheerst. Geraldine volgt drie mensen wiens leven in het teken van schoonheid staat. Zo heeft kindmodel Summer de Snoo een uitzonderlijk leven voor een mei...

23-07-2019 20:15

Getraumatiseerd

Je zal het maar zijn - Getraumatiseerd

Soms neemt het leven zo'n schokkende wending dat het moeilijk is om je leven nog op de rit te krijgen. Geraldine spreekt drie mensen die moeten leven met een trauma. Shanti Schiks is de halfzus van Fajah Lourens. Shanti verloor twee jaar ge...

09-07-2019 20:15

In de ban van seks en macht

Je zal het maar zijn - In de ban van seks en macht

Voor sommige mensen rijkt seksualiteit verder dan de vier muren van de slaapkamer. Geraldine volgt drie mensen die op een bijzondere manier spelen met seks en macht. Nicky doet aan Ponyplay, een rollenspel waarin de deelnemers zichzelf wane...

30-10-2018 21:05

Bijzondere liefdesrelaties

Je zal het maar zijn - Bijzondere liefdesrelaties

Sommige mensen voelen zo'n diepe band met elkaar dat ze het gevoel hebben dat ze voor elkaar bestemd zijn. Geraldine volgt drie bijzondere liefdesrelaties. De professionele bodybuilders Jorine en Bart hebben beide een uitzonderlijke levenss...

23-10-2018 21:10

Onderdeel van een groep

Je zal het maar zijn - Onderdeel van een groep

Geraldine volgt drie mensen die onderdeel zijn van een bijzondere groep. Zo reist ze af naar Noord-Italië om daar de Nederlandse Karin of te wel Zigola Pioppo te spreken. Zigola woont in leefgemeenschap Damanhur waar ze zich richt op spirit...

16-10-2018 21:20

In de ban van seks en macht

Je zal het maar zijn - In de ban van seks en macht

Geraldine Kemper volgt Nederlanders met een bijzonder levensverhaal. Zo ontmoet ze mensen die buiten de gebaande paden leven en zich niets aantrekken van de normen van de maatschappij. Voor sommige mensen rijkt seksualiteit verder dan de vi...

09-10-2018 21:20

Getraumatiseerd

Je zal het maar zijn - Getraumatiseerd

Soms neemt het leven zo'n schokkende wending dat het moeilijk is om je leven nog op de rit te krijgen. Geraldine spreekt drie mensen die moeten leven met een trauma. Shanti Schiks, de halfzus van Fajah Lourens. Shanti verloor twee jaar gele...

02-10-2018 21:20

In de ban van schoonheid

Je zal het maar zijn - In de ban van schoonheid

Voor sommige mensen speelt het uiterlijk zo'n belangrijke rol dat het hun hele leven beheerst. Geraldine volgt drie mensen wiens leven in het teken van schoonheid staat. Zo heeft kindmodel Summer de Snoo een uitzonderlijk leven voor een mei...

25-09-2018 21:20

Terug: Je Zal Het Maar Zijn

Je zal het maar zijn - Terug: Je Zal Het Maar Zijn

Je Zal Het Maar Zijn is na drie jaar terug. Geraldine Kemper neemt het presentatiestokje over van Sophie Hilbrand. In het programma portretteert Geraldine jonge, unieke, avontuurlijke, eigenzinnige en/of uitgesproken mensen met een bijzonde...

30-07-2018 22:15

Sekswerkers

Je zal het maar zijn - Sekswerkers

Sophie volgt drie mensen die hun geld verdienen met seks. Toch zijn ze alledrie geen conventionele prostituee. Boann is seks zorgverlener en sekscoach. Ze coacht mensen met een verstandelijke en lichamelijke beperking en heeft ook seks met ...

23-07-2018 22:15

Fantasy

Je zal het maar zijn - Fantasy

Sophie volgt drie fanatieke 'fantasy' liefhebbers en probeert te ontdekken wat deze mensen zo aantrekt in deze wereld. Wesley is 35 en gaat een groot deel van de tijd door het leven als 'Lesley het boselfje'. Hij voelt zich meer boself, dan...

16-07-2018 22:20

Bijzondere relaties

Je zal het maar zijn - Bijzondere relaties

De liefde loopt soms anders dan de buitenwereld verwacht. Sophie volgt drie stelletjes met een relatie die bij veel mensen in eerste instantie vraagtekens oproept. Ergotherapeut Kim werd verliefd op de 32-jarige Niek, hij heeft door een mot...

09-07-2018 22:25

Bekende ouders

Je zal het maar zijn - Bekende ouders

Sophie volgt drie mensen die zijn opgegroeid met een bijzondere ouder. Zo volgt ze Rolls Ratelband, de zoon van positiviteitsgoeroe Emile Ratelband. Sophie komt erachter hoe het is om de hysterische entertainer, die regelmatig negatief in d...

02-07-2018 22:20

Travestie

Je zal het maar zijn - Travestie

Het fenomeen travestie lijkt terug van weggeweest. Via drie bijzondere portretten schets Sophie een breder beeld van deze subcultuur. Mayday is al 25 jaar de ongekroonde koningin van de travestie. Ze vertelt waarom travestieten zo hard nodi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Je zal het maar zijn gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Je zal het maar zijn de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Je zal het maar zijn bij Je zal het maar zijn liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Je zal het maar zijn. Heb je een uitzending van Je zal het maar zijn gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Je zal het maar zijn gemist

Sophie gaat op pad met jongeren die een bijzonder verhaal te vertellen hebben. Hun leefwerelden worden geportretteerden Sophie praat met ze over de keuzes die ze hebben gemaakt of de bijzondere situatie waarin ze zijn beland. Sophieontmoet een meisje dat gelooft dat God haar kan genezen van haar ziekte, een twintiger die goed is voor dertig miljoen,iemand die deel uitmaakt van een trio en een meisje dat verliefd is geworden op een moordenaar. Presentatie: SophieHilbrand.

Uitzending gemist van Je zal het maar zijn? Hier kun je alle uitzendingen van Je zal het maar zijn kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 61
  • Laatste uitzending op 13-08-2019 om 20:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!