Programma gemist?

Voor in sommige mensen is de op tv 'normale' gang van door zaken van niet bevredigend genoeg. Geraldine volgt drie in mensen op die op een eigenzinnige manier met vorm het geven aan hun op tv leven. Mark door voelt zich niet thuis in het van huidige tijdperk het en leeft op volgens de jaren een '20 en op '30 van de vorige eeuw. De het 23-jarige dragking Roos op voelt zich geen het man en geen van vrouw door en gebruikt drag waarbij ze de zich met opmaakt en verkleedt als met man een om te experimenteren met haar uit identiteit. Floris heeft sinds uit twee op tv jaar geen eten meer nodig op tv om op tv te overleven, hij met kan tegenwoordig leven met van prana ofwel de tijdens energie die uit in de op lucht zit.

Voor op tv sommige mensen speelt het met uiterlijk zo'n de belangrijke rol door dat het hun hele leven beheerst. op Geraldine volgt drie op mensen wiens leven door in het van teken van met schoonheid staat. Zo heeft kindmodel een op tv Summer de Snoo een uitzonderlijk leven het voor een met meisje van negen. Naast met school op tv wordt haar leven grotendeels bepaald een door modeshows, het fotoshoots van en heeft ze een toekomstige internationale met carrière de in het vooruitzicht. op tv De 28-jarige Mandy heeft uit Body Dysmorfic Disorder, een een psychische aandoening door die ervoor met zorgt dat Mandy een afwijkend door beeld van zichzelf een heeft. Ze voelt met uit zich altijd lelijk met en hierdoor is ze dwangmatig bezig van met uit haar uiterlijk. Jana raakte verslaafd een door aan plastische chirurgie, de het eerste injectie gaf zo'n door kick dat ze niet een kon stoppen. Ze op van werd een karikatuur van zichzelf op tv en zag een haar gezicht door als een kunstwerk. Nu moet ze een leven met op de op consequenties van haar op verslaving.

Soms de neemt het leven zo'n uit schokkende wending in dat het moeilijk is om van je uit leven nog op de rit op tv te krijgen. tijdens Geraldine spreekt drie mensen op tv die naar moeten leven op met een trauma. naar Shanti Schiks is naar de halfzus van Fajah op tv Lourens. Shanti het verloor twee jaar geleden haar met elf maanden oude zoontje op Elfin in een in familiedrama. Talleke verloor door 28 jaar geleden naar haar zoontje met tijdens de bevalling, maar tijdens is de tegenwoordig moeder van rebornpop een Mylow. De op 25-jarige Djior heeft door een traumatisch verleden als op kindsoldaat. de Hij woont al tien jaar van in Nederland en van probeert zijn leven hier door op de rit naar op te krijgen, ondanks zijn door PTSS.

Voor sommige mensen met rijkt de seksualiteit verder dan de naar vier muren van naar de slaapkamer. door Geraldine volgt drie mensen die van op een een bijzondere door manier spelen met van seks en macht. Nicky doet aan uit tijdens Ponyplay, een rollenspel waarin de tijdens deelnemers zichzelf wanen als het paarden en menners. een Katherine door deed acht tijdens jaar geleden haar intrede in met de door BDSM-scene en heeft in korte tijd op de een dominante kant ontwikkeld waarbij tijdens ze mannen graag in op extreme een wijze pijnigt.

Sommige een mensen voelen zo'n naar diepe band met elkaar dat het ze het gevoel een hebben tijdens dat ze een voor elkaar bestemd een zijn. Geraldine volgt naar drie bijzondere liefdesrelaties. De professionele bodybuilders tijdens naar Jorine en Bart hebben beide een een uitzonderlijke levensstijl, door ze zien zichzelf als met van levende kunstwerken en het doen er alles aan op om dit te onderhouden. Shane naar en Samantha uit zijn altijd uit buitenbeentjes geweest en met hebben nu samen een ghosthunting-bedrijf naar opgezet door om de het wereld aan te een tonen dat geesten bestaan. tijdens Douwe en met Roy waren al zes het jaar een duo totday ze in Niels door ontmoeten. Niels heeft dan naar nog een vriend op maar wordt verliefd op uit beide en het zo leven ze van alweer drie jaar als tijdens het trio.

Geraldine naar volgt drie mensen die van onderdeel het zijn van een bijzondere groep. in Zo reist ze af tijdens naar Noord-Italië om de daar de Nederlandse op Karin of te met van wel Zigola Pioppo te uit spreken. Zigola van woont in leefgemeenschap Damanhur waar ze het de zich richt op spirituele tijdens groei en in harmonie het samenleeft met mens en op tv natuur. Michael Campagne uit is op de leider van een de anti-racisme-beweging Marron een United, een brotherhood die zich tijdens de inzetten tegen racisme en voor op tv een tijdens positieve toekomst van jongeren. De 28- door jarige op tv Muisz is onderdeel op van de Nederlandse hardcore scene. de Ze op tv is gabber en naar richt haar hele van leven in een op deze levensstijl, samen met de het andere tijdens gabbers uit op tv de gemeenschap delen op ze een gezamenlijke met liefde: de muziek.

Geraldine op tv Kemper volgt tijdens Nederlanders met een naar bijzonder levensverhaal. Zo ontmoet van ze mensen die buiten de op tv op tv gebaande paden leven in en zich niets het aantrekken van de normen van uit de maatschappij. met Voor sommige mensen het rijkt seksualiteit verder het dan de vier muren in van de slaapkamer. Deze door week het volgt Geraldine drie uit mensen die door op een bijzondere manier spelen het met macht en tijdens seks: Caterina bizarre uit fetisj, Nicky Ponyplay en in nog te uit bevestigen verhaal een (draaien 25 met sept)

Soms tijdens neemt het leven door zo'n schokkende wending een dat het moeilijk is van om je leven op nog op de rit uit te een krijgen. Geraldine door spreekt drie mensen die naar moeten leven met een trauma. met Shanti naar Schiks, de halfzus van naar Fajah op tv Lourens. Shanti verloor op tv twee jaar geleden haar met elf maanden in oude zoontje Elfin in in een familiedrama. Talleke naar verloor 28 jaar op tv geleden haar zoontje tijdens in de naar bevalling, maar is tegenwoordig moeder met van rebornpop Mylow. het De 25-jarige Djior met heeft een tijdens traumatisch verleden als kindsoldaat. Hij een woont al tien uit jaar door in Nederland en probeert met zijn leven hier op op tv de rit met te krijgen, ondanks zijn naar uit PTSS.

Voor van sommige mensen speelt het op uiterlijk zo'n in belangrijke rol dat een het hun hele leven beheerst. de tijdens Geraldine volgt drie een mensen wiens leven in het op teken van met schoonheid staat. in Zo heeft kindmodel naar Summer de Snoo door een uitzonderlijk leven voor een in meisje van negen. de Naast school wordt op haar leven grotendeels van bepaald door modeshows en tijdens fotoshoots en het heeft ze door een toekomstige internationale carrière in het het een vooruitzicht. De 28-jarige Mandy heeft het in Body Dysmorfic Disorder, een psychische aandoening tijdens die ervoor uit zorgt dat Mandy tijdens een naar afwijkend beeld van zichzelf heeft. Ze het voelt met zich altijd lelijk en naar hierdoor is een ze dwangmatig met bezig met haar uiterlijk. Jana van raakte verslaafd het aan plastische chirurgie, tijdens de eerste injectie met gaf zo door een kick dat ze niet een kon stoppen. Ze werd op een karikatuur van in zichzelf en zag een haar gezicht als van een kunstwerk. van Nu moet ze leven tijdens tijdens met de consequenties van haar op tv verslaving.

Je Zal de Het Maar op tv Zijn is na drie in jaar terug. de Geraldine Kemper neemt het presentatiestokje op tv over van Sophie de Hilbrand. In tijdens het programma in portretteert Geraldine jonge, unieke, naar avontuurlijke, eigenzinnige en/of uitgesproken met mensen met een tijdens bijzonder tijdens levensverhaal. Zo volgt door ze in dit splinternieuwe de seizoen jonge door Nederlanders die een buiten de gebaande de paden leven en zich een weinig aantrekken van de normen met van de tijdens maatschappij, maar met ook mensen die op tv hun leven weer proberen van op te tijdens pakken na op een traumatische gebeurtenis. Ook door neemt ze een kijkje de bij van mensen wier leven in het het teken staat in van schoonheid op of die in de ban naar zijn van seks op tv en een macht. Geraldine ziet daarnaast hoe het het is om onderdeel van te uit zijn van een groep of van om op tv een bijzondere liefdesrelatie te op tv hebben. Het nieuwe de seizoen van Je tijdens Zal Het naar Maar Zijn is vanaf de vanavond iedere dinsdag op om 21:15 uur met te zien tijdens op NPO 3. Van 2010 op tot 2015 werd Je op Zal Het met Maar van Zijn uitgezonden bij BNN van met presentatrice een Sophie Hilbrand. Na een stop tijdens van drie van jaar krijgt Je Zal Het uit Maar de Zijn een nieuwe start, met met het een nieuwe presentatrice het en nieuwe portretten van mensen het met een bijzonder naar levensverhaal.

Sophie volgt het drie het mensen die hun geld verdienen met op tv in seks. Toch zijn het ze alledrie geen conventionele tijdens prostituee. Boann is de seks zorgverlener op en sekscoach. Ze coacht mensen van met een door verstandelijke en van lichamelijke beperking en op tv heeft ook seks in met ze. Helene en Jan hebben naar samen tijdens het bedrijf PureNature waar ze het door middel van een massages, een cursussen en behandelingen mensen afhelpen in van allerlei de verschillende seksuele uit problemen. En Timo is op tv tantra gigolo. Hij heeft uit tijdens zijn opleiding gehad bij een de school van van The New Tantra en door gebruikt tantra naar technieken in in zijn massages en gigolo uit dates.

Sophie op tv volgt drie fanatieke 'fantasy' liefhebbers met en probeert te met ontdekken door wat deze een mensen zo aantrekt in deze de wereld. een Wesley is 35 een en gaat een groot deel van door de in tijd door het met leven als 'Lesley het een boselfje'. Hij de voelt zich meer een boself, dan van mens. Hij gaat elk fantasy met evenement af, omdat hij tijdens zich tijdens daar meer thuisvoelt. Jopie de is 23 en in leeft ook voor het fantasy. op tv Naast de evenementen gaat op tv ze in het dagelijks een leven op tv gekleed in fantasy kleding. En Hakan naar is in een bekend gezicht van geworden in de van fantasy wereld en gaat de met name met naar 'cosplay' conventies. Bij met dit soort evenementen tijdens verkleden mensen zich als in bestaande strip- of in filmfiguren. Sophie met gaat met op tv hem mee van naar het grootste cosplay evenement met van een Nederland.

De het liefde loopt soms anders dan van van de buitenwereld verwacht. Sophie met volgt drie op stelletjes met een relatie die bij door veel mensen door in eerste instantie vraagtekens naar oproept. Ergotherapeut Kim uit werd verliefd op op tv de 32-jarige door Niek, van hij heeft door een op motorongeluk een dwarslaesie opgelopen. het De liefde was het in eerste van instantie niet uit toegestaan, maar ze heeft toch op voor uit hem gekozen. En de 20-jarige naar Huey heeft een door onrustig verleden in de door een jeugdzorg achter de rug naar door een onstabiele het gezinssituatie. Op zijn zestiende ontmoet door van hij de 40 jaar oudere Luuk, de de een twee vallen met als een blok voor met elkaar. Sandy op tv en Evelien hebben sinds naar twee jaar een relatie, maar van tot vijf uit jaar de geleden gingen de dames nog naar als heren door de het op tv leven.

Sophie volgt op tv drie mensen op die zijn opgegroeid op met een bijzondere uit ouder. Zo volgt van ze Rolls Ratelband, de op zoon van positiviteitsgoeroe Emile van Ratelband. Sophie komt op erachter naar hoe het is om de de hysterische entertainer, die een uit regelmatig negatief in de uit media verschijnt, als het vader te hebben. En de naar moeder van Nina op tv Bloem de heeft het op syndroom van Münchhausen by proxy. van Dit houdt in in dat op tv haar moeder Nina tot haar naar veertiende opzettelijk ziek heeft een gehouden om de aandacht te met krijgen.

Het tijdens fenomeen travestie van lijkt terug van weggeweest. Via tijdens drie van bijzondere portretten schets tijdens Sophie een breder beeld van deze de subcultuur. Mayday met is in al 25 jaar de ongekroonde op tv koningin op tv van de travestie. Ze vertelt op tv waarom travestieten uit zo hard nodig zijn met in op de gayscene. Ferry in de Ruijter werd de in 2014 bekend toen uit hij als met vrouw op trad bij de de Voice op tv of Holland, zijn de leven veranderde hierdoor in één door klap. En Jeroen is in een Brabantse vrachtwagenchauffeur een en heteroseksueel. Een van keer per maand door gaat hij met een dag als Marloes in naar door het Amsterdamse tijdens leven.

februari 2020
13-08-2019 20:10

Van de gebaande paden

Je zal het maar zijn - Van de gebaande paden

Voor sommige mensen is de 'normale' gang van zaken niet bevredigend genoeg. Geraldine volgt drie mensen die op een eigenzinnige manier vorm geven aan hun leven. Mark voelt zich niet thuis in het huidige tijdperk en leeft volgens de jaren '2...

06-08-2019 20:15

In de ban van schoonheid

Je zal het maar zijn - In de ban van schoonheid

Voor sommige mensen speelt het uiterlijk zo'n belangrijke rol dat het hun hele leven beheerst. Geraldine volgt drie mensen wiens leven in het teken van schoonheid staat. Zo heeft kindmodel Summer de Snoo een uitzonderlijk leven voor een mei...

23-07-2019 20:15

Getraumatiseerd

Je zal het maar zijn - Getraumatiseerd

Soms neemt het leven zo'n schokkende wending dat het moeilijk is om je leven nog op de rit te krijgen. Geraldine spreekt drie mensen die moeten leven met een trauma. Shanti Schiks is de halfzus van Fajah Lourens. Shanti verloor twee jaar ge...

09-07-2019 20:15

In de ban van seks en macht

Je zal het maar zijn - In de ban van seks en macht

Voor sommige mensen rijkt seksualiteit verder dan de vier muren van de slaapkamer. Geraldine volgt drie mensen die op een bijzondere manier spelen met seks en macht. Nicky doet aan Ponyplay, een rollenspel waarin de deelnemers zichzelf wane...

30-10-2018 21:05

Bijzondere liefdesrelaties

Je zal het maar zijn - Bijzondere liefdesrelaties

Sommige mensen voelen zo'n diepe band met elkaar dat ze het gevoel hebben dat ze voor elkaar bestemd zijn. Geraldine volgt drie bijzondere liefdesrelaties. De professionele bodybuilders Jorine en Bart hebben beide een uitzonderlijke levenss...

23-10-2018 21:10

Onderdeel van een groep

Je zal het maar zijn - Onderdeel van een groep

Geraldine volgt drie mensen die onderdeel zijn van een bijzondere groep. Zo reist ze af naar Noord-Italië om daar de Nederlandse Karin of te wel Zigola Pioppo te spreken. Zigola woont in leefgemeenschap Damanhur waar ze zich richt op spirit...

16-10-2018 21:20

In de ban van seks en macht

Je zal het maar zijn - In de ban van seks en macht

Geraldine Kemper volgt Nederlanders met een bijzonder levensverhaal. Zo ontmoet ze mensen die buiten de gebaande paden leven en zich niets aantrekken van de normen van de maatschappij. Voor sommige mensen rijkt seksualiteit verder dan de vi...

09-10-2018 21:20

Getraumatiseerd

Je zal het maar zijn - Getraumatiseerd

Soms neemt het leven zo'n schokkende wending dat het moeilijk is om je leven nog op de rit te krijgen. Geraldine spreekt drie mensen die moeten leven met een trauma. Shanti Schiks, de halfzus van Fajah Lourens. Shanti verloor twee jaar gele...

02-10-2018 21:20

In de ban van schoonheid

Je zal het maar zijn - In de ban van schoonheid

Voor sommige mensen speelt het uiterlijk zo'n belangrijke rol dat het hun hele leven beheerst. Geraldine volgt drie mensen wiens leven in het teken van schoonheid staat. Zo heeft kindmodel Summer de Snoo een uitzonderlijk leven voor een mei...

25-09-2018 21:20

Terug: Je Zal Het Maar Zijn

Je zal het maar zijn - Terug: Je Zal Het Maar Zijn

Je Zal Het Maar Zijn is na drie jaar terug. Geraldine Kemper neemt het presentatiestokje over van Sophie Hilbrand. In het programma portretteert Geraldine jonge, unieke, avontuurlijke, eigenzinnige en/of uitgesproken mensen met een bijzonde...

30-07-2018 22:15

Sekswerkers

Je zal het maar zijn - Sekswerkers

Sophie volgt drie mensen die hun geld verdienen met seks. Toch zijn ze alledrie geen conventionele prostituee. Boann is seks zorgverlener en sekscoach. Ze coacht mensen met een verstandelijke en lichamelijke beperking en heeft ook seks met ...

23-07-2018 22:15

Fantasy

Je zal het maar zijn - Fantasy

Sophie volgt drie fanatieke 'fantasy' liefhebbers en probeert te ontdekken wat deze mensen zo aantrekt in deze wereld. Wesley is 35 en gaat een groot deel van de tijd door het leven als 'Lesley het boselfje'. Hij voelt zich meer boself, dan...

16-07-2018 22:20

Bijzondere relaties

Je zal het maar zijn - Bijzondere relaties

De liefde loopt soms anders dan de buitenwereld verwacht. Sophie volgt drie stelletjes met een relatie die bij veel mensen in eerste instantie vraagtekens oproept. Ergotherapeut Kim werd verliefd op de 32-jarige Niek, hij heeft door een mot...

09-07-2018 22:25

Bekende ouders

Je zal het maar zijn - Bekende ouders

Sophie volgt drie mensen die zijn opgegroeid met een bijzondere ouder. Zo volgt ze Rolls Ratelband, de zoon van positiviteitsgoeroe Emile Ratelband. Sophie komt erachter hoe het is om de hysterische entertainer, die regelmatig negatief in d...

02-07-2018 22:20

Travestie

Je zal het maar zijn - Travestie

Het fenomeen travestie lijkt terug van weggeweest. Via drie bijzondere portretten schets Sophie een breder beeld van deze subcultuur. Mayday is al 25 jaar de ongekroonde koningin van de travestie. Ze vertelt waarom travestieten zo hard nodi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Je zal het maar zijn gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Je zal het maar zijn de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Je zal het maar zijn bij Je zal het maar zijn liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Je zal het maar zijn. Heb je een uitzending van Je zal het maar zijn gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Je zal het maar zijn gemist

Sophie gaat op pad met jongeren die een bijzonder verhaal te vertellen hebben. Hun leefwerelden worden geportretteerden Sophie praat met ze over de keuzes die ze hebben gemaakt of de bijzondere situatie waarin ze zijn beland. Sophieontmoet een meisje dat gelooft dat God haar kan genezen van haar ziekte, een twintiger die goed is voor dertig miljoen,iemand die deel uitmaakt van een trio en een meisje dat verliefd is geworden op een moordenaar. Presentatie: SophieHilbrand.

Uitzending gemist van Je zal het maar zijn? Hier kun je alle uitzendingen van Je zal het maar zijn kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 61
  • Laatste uitzending op 13-08-2019 om 20:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!