Programma gemist?

Sommige door mensen voelen zo'n diepe band op met met elkaar dat ze het een gevoel op hebben dat ze voor met elkaar bestemd zijn. Geraldine met volgt drie bijzondere door liefdesrelaties. met De professionele bodybuilders Jorine en Bart een van hebben beide een uitzonderlijke op levensstijl, ze zien zichzelf als op tv naar levende kunstwerken en op tv doen er alles aan om in dit te door onderhouden. Shane en Samantha zijn op altijd buitenbeentjes van geweest door en hebben nu samen een ghosthunting-bedrijf in opgezet om in de wereld aan het te tonen op dat geesten bestaan. Douwe en de Roy waren van al zes jaar een op duo totday ze in Niels ontmoeten. door Niels heeft dan naar nog een vriend een maar wordt verliefd met op beide en uit zo de leven ze alweer met drie jaar als op tv trio.

Geraldine op tv volgt drie mensen die een onderdeel door zijn van een op tv bijzondere groep. Zo reist een ze af naar Noord-Italië om de daar van de Nederlandse Karin of het te wel Zigola van Pioppo te spreken. van Zigola een woont in leefgemeenschap Damanhur met waar ze zich richt met op spirituele groei en tijdens op in harmonie samenleeft met naar mens en natuur. Michael Campagne van is naar de leider een van de anti-racisme-beweging in Marron United, een brotherhood die zich van inzetten tegen racisme door en in voor een positieve op toekomst van naar jongeren. De 28- jarige Muisz is het onderdeel van een de Nederlandse hardcore tijdens scene. Ze is gabber met met en richt haar tijdens hele leven in op deze levensstijl, tijdens samen de met de andere de gabbers uit de gemeenschap door delen ze een gezamenlijke van uit liefde: de muziek.

Geraldine Kemper de volgt Nederlanders een met een van bijzonder levensverhaal. Zo ontmoet ze mensen met die de buiten de gebaande paden leven in door en zich niets in aantrekken van de normen van de de maatschappij. tijdens Voor sommige met mensen rijkt seksualiteit door verder dan de vier muren van met de de slaapkamer. Deze week volgt door Geraldine drie mensen door die op een uit bijzondere manier tijdens spelen met macht en seks: het Caterina door bizarre fetisj, Nicky Ponyplay en tijdens nog tijdens te bevestigen op verhaal (draaien 25 van sept)

Soms neemt het het leven zo'n schokkende in in wending dat het moeilijk naar is om je leven de nog tijdens op de rit te krijgen. Geraldine op tv spreekt drie mensen de die naar moeten leven met een tijdens trauma. Shanti Schiks, een de halfzus van Fajah uit de Lourens. Shanti verloor twee naar jaar geleden haar het elf maanden op tv oude zoontje Elfin in uit een familiedrama. Talleke verloor 28 tijdens het jaar geleden haar zoontje naar tijdens de op tv bevalling, maar is tegenwoordig moeder van naar rebornpop Mylow. De door 25-jarige in Djior heeft een traumatisch verleden het als op tv kindsoldaat. Hij woont door al tien jaar in Nederland door en naar probeert zijn tijdens leven hier op uit de rit te met krijgen, ondanks zijn van PTSS.

Voor sommige in mensen het speelt het uiterlijk zo'n belangrijke het rol dat het hun het hele het leven beheerst. Geraldine volgt uit drie een mensen wiens leven op tv in het teken van van schoonheid staat. Zo heeft naar kindmodel een Summer de Snoo op een uitzonderlijk leven voor een uit meisje van negen. met Naast school wordt haar op tv leven tijdens grotendeels bepaald door modeshows tijdens en fotoshoots en door heeft ze een in toekomstige internationale carrière het in in het vooruitzicht. De naar 28-jarige Mandy heeft Body Dysmorfic Disorder, een door een psychische aandoening die ervoor van zorgt de dat Mandy een met afwijkend beeld van zichzelf heeft. op tv Ze voelt zich altijd tijdens lelijk en een hierdoor is ze dwangmatig een het bezig met haar een uiterlijk. Jana raakte verslaafd met aan plastische chirurgie, de op eerste injectie gaf de zo in een kick dat ze niet van kon stoppen. tijdens Ze werd van een karikatuur van zichzelf en het zag haar naar gezicht als een een kunstwerk. Nu naar moet ze leven met de door consequenties van haar op tv verslaving.

Je Zal uit Het in Maar Zijn is het na drie jaar terug. Geraldine de Kemper het neemt het presentatiestokje met over van Sophie Hilbrand. In het door het programma portretteert Geraldine jonge, unieke, de avontuurlijke, eigenzinnige en/of tijdens uitgesproken mensen naar met een bijzonder levensverhaal. Zo in volgt ze in in dit op tv splinternieuwe seizoen jonge Nederlanders in die buiten de gebaande door paden leven en met het zich weinig aantrekken op tv van de normen van de maatschappij, van een maar ook mensen die hun door leven weer een proberen op te de pakken na een met traumatische gebeurtenis. Ook neemt ze naar een kijkje bij op mensen wier tijdens leven in van het teken staat van in schoonheid een of die in de ban zijn door van seks een en macht. Geraldine op tv ziet daarnaast hoe het op tv is een om onderdeel het te zijn van een groep of met om naar een bijzondere liefdesrelatie naar te hebben. Het nieuwe seizoen een van op Je Zal Het Maar het Zijn op is vanaf vanavond uit iedere dinsdag om 21:15 op uur te de zien op NPO het 3. Van 2010 tot 2015 met werd Je Zal door Het Maar Zijn uitgezonden bij naar BNN met presentatrice uit het Sophie Hilbrand. Na een naar stop van drie jaar krijgt van Je Zal Het uit Maar Zijn het een in nieuwe start, met een door nieuwe presentatrice en het nieuwe portretten van mensen met met een bijzonder naar levensverhaal.

Sophie met volgt drie mensen die op tv hun in geld verdienen met seks. Toch uit zijn ze alledrie door geen conventionele prostituee. Boann de is seks zorgverlener een en sekscoach. Ze naar coacht mensen met tijdens een verstandelijke van en in lichamelijke beperking en heeft ook seks op tv met ze. een Helene en uit Jan hebben samen het bedrijf door PureNature van waar ze door middel op van tijdens massages, cursussen en door behandelingen mensen afhelpen met van allerlei verschillende seksuele problemen. En een een Timo is tantra gigolo. Hij heeft met de zijn opleiding gehad bij de school van van door The New Tantra en met gebruikt op tv tantra technieken in zijn massages tijdens en gigolo door dates.

Sophie volgt drie uit fanatieke 'fantasy' op liefhebbers en probeert te in ontdekken wat deze uit mensen zo aantrekt met in deze door wereld. in Wesley is 35 het en gaat een groot deel een van de tijd uit door het met leven als 'Lesley het tijdens boselfje'. Hij een voelt zich meer naar boself, dan in mens. Hij gaat elk op fantasy evenement af, uit omdat hij zich daar meer in met thuisvoelt. Jopie is 23 een en leeft ook voor fantasy. in de Naast de evenementen gaat in ze in het dagelijks een leven op gekleed in fantasy kleding. En de Hakan het is een bekend gezicht geworden in het de fantasy wereld op tv en gaat op met name in naar 'cosplay' conventies. Bij door dit soort evenementen verkleden met mensen op zich als bestaande strip- met of filmfiguren. het Sophie gaat met de hem mee naar met het grootste het cosplay evenement van met Nederland.

De de liefde loopt soms anders het dan de buitenwereld verwacht. op tv Sophie volgt een drie van stelletjes met een relatie met die bij op veel mensen in eerste instantie vraagtekens door oproept. Ergotherapeut Kim op tv tijdens werd verliefd op de 32-jarige uit Niek, hij een heeft door op tv een motorongeluk een dwarslaesie uit opgelopen. De liefde een was in eerste instantie op niet toegestaan, maar ze tijdens heeft toch voor uit hem gekozen. het En de 20-jarige Huey op heeft een onrustig van het verleden in de jeugdzorg achter naar de rug door een door onstabiele gezinssituatie. door Op een zijn zestiende ontmoet hij de uit 40 jaar op oudere Luuk, de twee het vallen als in een blok in voor elkaar. Sandy en Evelien hebben het sinds twee op jaar een relatie, door maar tijdens tot vijf jaar met geleden gingen de dames nog als een heren door de het tijdens leven.

Sophie volgt drie uit mensen die met zijn in opgegroeid met een bijzondere ouder. Zo door volgt ze Rolls tijdens Ratelband, de door zoon van het positiviteitsgoeroe Emile tijdens Ratelband. Sophie komt in erachter hoe het op is om de hysterische entertainer, in die op regelmatig negatief in met de media verschijnt, als uit vader te hebben. En de in moeder van de Nina Bloem heeft het door syndroom op tv van Münchhausen by met proxy. Dit houdt in dat tijdens haar moeder Nina naar uit tot haar veertiende opzettelijk de ziek heeft gehouden om in aandacht te het krijgen.

Het tijdens fenomeen travestie lijkt tijdens terug van weggeweest. Via op tv drie bijzondere portretten schets van Sophie een breder tijdens op beeld van deze subcultuur. Mayday met is een al 25 jaar de ongekroonde een koningin van de met travestie. Ze vertelt waarom naar travestieten zo hard de nodig zijn het in door de gayscene. Ferry de Ruijter werd uit op tv in 2014 bekend toen hij in als vrouw het op trad de bij de Voice of Holland, tijdens zijn leven in veranderde hierdoor in één op tv klap. En op Jeroen is een Brabantse uit vrachtwagenchauffeur en in heteroseksueel. Een keer tijdens per maand naar gaat hij een met dag als Marloes door door het Amsterdamse met leven.

Sophie met gaat met jongeren op pad het om hun leefwereld tijdens te portretteren. Ze van de hebben allemaal een bijzonder verhaal te de uit vertellen.

Sophie gaat in met jongeren op pad naar van om hun leefwereld een te portretteren. Ze hebben allemaal op tv een bijzonder verhaal op te het vertellen.

november 2018
30-10-2018 21:05

Bijzondere liefdesrelaties

Je zal het maar zijn - Bijzondere liefdesrelaties

Sommige mensen voelen zo'n diepe band met elkaar dat ze het gevoel hebben dat ze voor elkaar bestemd zijn. Geraldine volgt drie bijzondere liefdesrelaties. De professionele bodybuilders Jorine en Bart hebben beide een uitzonderlijke levenss...

23-10-2018 21:10

Onderdeel van een groep

Je zal het maar zijn - Onderdeel van een groep

Geraldine volgt drie mensen die onderdeel zijn van een bijzondere groep. Zo reist ze af naar Noord-Italië om daar de Nederlandse Karin of te wel Zigola Pioppo te spreken. Zigola woont in leefgemeenschap Damanhur waar ze zich richt op spirit...

16-10-2018 21:20

In de ban van seks en macht

Je zal het maar zijn - In de ban van seks en macht

Geraldine Kemper volgt Nederlanders met een bijzonder levensverhaal. Zo ontmoet ze mensen die buiten de gebaande paden leven en zich niets aantrekken van de normen van de maatschappij. Voor sommige mensen rijkt seksualiteit verder dan de vi...

09-10-2018 21:20

Getraumatiseerd

Je zal het maar zijn - Getraumatiseerd

Soms neemt het leven zo'n schokkende wending dat het moeilijk is om je leven nog op de rit te krijgen. Geraldine spreekt drie mensen die moeten leven met een trauma. Shanti Schiks, de halfzus van Fajah Lourens. Shanti verloor twee jaar gele...

02-10-2018 21:20

In de ban van schoonheid

Je zal het maar zijn - In de ban van schoonheid

Voor sommige mensen speelt het uiterlijk zo'n belangrijke rol dat het hun hele leven beheerst. Geraldine volgt drie mensen wiens leven in het teken van schoonheid staat. Zo heeft kindmodel Summer de Snoo een uitzonderlijk leven voor een mei...

25-09-2018 21:20

Terug: Je Zal Het Maar Zijn

Je zal het maar zijn - Terug: Je Zal Het Maar Zijn

Je Zal Het Maar Zijn is na drie jaar terug. Geraldine Kemper neemt het presentatiestokje over van Sophie Hilbrand. In het programma portretteert Geraldine jonge, unieke, avontuurlijke, eigenzinnige en/of uitgesproken mensen met een bijzonde...

30-07-2018 22:15

Sekswerkers

Je zal het maar zijn - Sekswerkers

Sophie volgt drie mensen die hun geld verdienen met seks. Toch zijn ze alledrie geen conventionele prostituee. Boann is seks zorgverlener en sekscoach. Ze coacht mensen met een verstandelijke en lichamelijke beperking en heeft ook seks met ...

23-07-2018 22:15

Fantasy

Je zal het maar zijn - Fantasy

Sophie volgt drie fanatieke 'fantasy' liefhebbers en probeert te ontdekken wat deze mensen zo aantrekt in deze wereld. Wesley is 35 en gaat een groot deel van de tijd door het leven als 'Lesley het boselfje'. Hij voelt zich meer boself, dan...

16-07-2018 22:20

Bijzondere relaties

Je zal het maar zijn - Bijzondere relaties

De liefde loopt soms anders dan de buitenwereld verwacht. Sophie volgt drie stelletjes met een relatie die bij veel mensen in eerste instantie vraagtekens oproept. Ergotherapeut Kim werd verliefd op de 32-jarige Niek, hij heeft door een mot...

09-07-2018 22:25

Bekende ouders

Je zal het maar zijn - Bekende ouders

Sophie volgt drie mensen die zijn opgegroeid met een bijzondere ouder. Zo volgt ze Rolls Ratelband, de zoon van positiviteitsgoeroe Emile Ratelband. Sophie komt erachter hoe het is om de hysterische entertainer, die regelmatig negatief in d...

02-07-2018 22:20

Travestie

Je zal het maar zijn - Travestie

Het fenomeen travestie lijkt terug van weggeweest. Via drie bijzondere portretten schets Sophie een breder beeld van deze subcultuur. Mayday is al 25 jaar de ongekroonde koningin van de travestie. Ze vertelt waarom travestieten zo hard nodi...

15-08-2016 20:30

Je Zal Het Maar Zijn

Je zal het maar zijn - Je Zal Het Maar Zijn

Sophie gaat op pad met jongeren die een bijzonder verhaal te vertellen hebben. Hun leefwerelden worden geportretteerden Sophie praat met ze over de keuzes die ze hebben gemaakt of de bijzondere situatie waarin ze zijn beland. Sophieontmoet ...

01-06-2016 21:00

Je Zal Het Maar Zijn

Je zal het maar zijn - Je Zal Het Maar Zijn

Sophie gaat op pad met jongeren die een bijzonder verhaal te vertellen hebben. Hun leefwerelden worden geportretteerden Sophie praat met ze over de keuzes die ze hebben gemaakt of de bijzondere situatie waarin ze zijn beland. Sophieontmoet ...

17-11-2015 20:30

Je Zal Het Maar Zijn

Je zal het maar zijn - Je Zal Het Maar Zijn

Sophie gaat met jongeren op pad om hun leefwereld te portretteren. Ze hebben allemaal een bijzonder verhaal te vertellen.

10-11-2015 20:29

Je Zal Het Maar Zijn

Je zal het maar zijn - Je Zal Het Maar Zijn

Sophie gaat met jongeren op pad om hun leefwereld te portretteren. Ze hebben allemaal een bijzonder verhaal te vertellen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Je zal het maar zijn gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Je zal het maar zijn de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Je zal het maar zijn bij Je zal het maar zijn liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Je zal het maar zijn. Heb je een uitzending van Je zal het maar zijn gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Je zal het maar zijn gemist

Sophie gaat op pad met jongeren die een bijzonder verhaal te vertellen hebben. Hun leefwerelden worden geportretteerden Sophie praat met ze over de keuzes die ze hebben gemaakt of de bijzondere situatie waarin ze zijn beland. Sophieontmoet een meisje dat gelooft dat God haar kan genezen van haar ziekte, een twintiger die goed is voor dertig miljoen,iemand die deel uitmaakt van een trio en een meisje dat verliefd is geworden op een moordenaar. Presentatie: SophieHilbrand.

Uitzending gemist van Je zal het maar zijn? Hier kun je alle uitzendingen van Je zal het maar zijn kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 57
  • Laatste uitzending op 30-10-2018 om 21:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord