Programma gemist?

Voor met sommige mensen is het de 'normale' gang van zaken het niet op tv bevredigend genoeg. op tv Geraldine volgt drie mensen die op naar een eigenzinnige het manier vorm naar geven aan hun met leven. Mark voelt zich niet tijdens thuis in het een van huidige tijdperk en leeft volgens de in in jaren '20 en '30 uit van de vorige tijdens eeuw. De 23-jarige dragking Roos het voelt zich in geen de man en geen van vrouw en gebruikt uit drag waarbij ze zich opmaakt op tv en verkleedt als man naar de om te experimenteren met haar identiteit. door naar Floris heeft sinds twee jaar van geen eten meer met nodig om van te overleven, hij kan tegenwoordig door leven van een prana de ofwel de energie die door in de lucht de zit.

Voor sommige het mensen speelt het naar uiterlijk zo'n belangrijke van rol de dat het hun het hele leven beheerst. Geraldine tijdens volgt drie mensen wiens leven tijdens in het teken door van van schoonheid staat. Zo heeft kindmodel in tijdens Summer de Snoo een uitzonderlijk leven de voor een het meisje van negen. met Naast school uit wordt haar door leven grotendeels bepaald het door modeshows, fotoshoots tijdens en heeft ze het een toekomstige internationale carrière door in het vooruitzicht. het De 28-jarige tijdens Mandy heeft Body met Dysmorfic Disorder, een psychische de aandoening die ervoor het zorgt dat op Mandy een afwijkend op tv beeld van zichzelf heeft. Ze voelt met zich op altijd lelijk een en hierdoor is ze dwangmatig van bezig op tv met haar uiterlijk. tijdens Jana raakte verslaafd naar aan plastische chirurgie, de op tv eerste injectie gaf zo'n met kick dat ze niet tijdens kon stoppen. het Ze met werd een karikatuur van zichzelf door en op zag haar gezicht op tv als een kunstwerk. Nu moet ze op tv leven op tv met de met consequenties van haar uit verslaving.

Soms de neemt het de leven zo'n schokkende op tv wending dat het tijdens moeilijk is om je het leven nog op de uit rit te krijgen. Geraldine door een spreekt drie mensen die tijdens moeten leven met een trauma. de Shanti Schiks is van tijdens de halfzus van Fajah Lourens. Shanti van uit verloor twee jaar geleden haar elf tijdens maanden door oude zoontje Elfin in de een familiedrama. Talleke met verloor 28 op jaar geleden haar op zoontje tijdens de door bevalling, maar is de tegenwoordig moeder van uit rebornpop Mylow. De van 25-jarige Djior heeft een traumatisch met verleden van als kindsoldaat. Hij de woont al tien jaar in de Nederland en naar probeert het zijn leven hier op naar de rit te krijgen, in ondanks zijn naar PTSS.

Voor sommige mensen uit rijkt op seksualiteit verder dan op tv de vier muren van de het uit slaapkamer. Geraldine volgt drie mensen op die uit op een bijzondere een manier spelen met seks op tv en macht. Nicky doet naar aan Ponyplay, een uit rollenspel waarin de deelnemers op tv zichzelf wanen door als paarden het en menners. van Katherine deed acht jaar geleden haar het intrede in op tv de uit BDSM-scene en heeft in korte tijd door met een dominante kant ontwikkeld waarbij ze een mannen op graag op extreme van wijze pijnigt.

Sommige het mensen voelen zo'n diepe in band met tijdens elkaar dat ze uit het gevoel op hebben dat ze voor elkaar bestemd op tv zijn. een Geraldine volgt drie bijzondere liefdesrelaties. tijdens De in professionele bodybuilders Jorine met en Bart in hebben beide een uitzonderlijke levensstijl, ze op zien zichzelf als uit levende het kunstwerken en van doen er alles aan om dit in te met onderhouden. Shane en Samantha zijn de in altijd buitenbeentjes geweest en hebben uit nu samen een met ghosthunting-bedrijf opgezet om naar de wereld aan te door tonen dat tijdens geesten bestaan. Douwe in en Roy waren uit al zes een jaar een duo totday in ze met Niels ontmoeten. Niels heeft dan nog naar een in vriend maar wordt een verliefd op beide en het zo leven tijdens ze alweer drie in jaar als op tv trio.

Geraldine volgt drie tijdens mensen die uit onderdeel het zijn van een bijzondere groep. in Zo reist het ze af naar Noord-Italië door om daar de een Nederlandse Karin in of te wel op Zigola Pioppo te spreken. van Zigola woont in leefgemeenschap naar Damanhur waar ze tijdens zich naar richt op spirituele door groei en in harmonie samenleeft in met mens op en natuur. het Michael Campagne is de van leider van van de anti-racisme-beweging Marron in United, een met brotherhood die zich inzetten tegen racisme het en voor uit een het positieve toekomst van jongeren. De 28- door op tv jarige Muisz is uit onderdeel van de tijdens Nederlandse hardcore scene. uit Ze is gabber en naar richt haar hele de leven in op de deze levensstijl, samen met in de andere gabbers op tv uit tijdens de gemeenschap delen het ze een gezamenlijke liefde: de op muziek.

Geraldine van Kemper volgt een Nederlanders met een bijzonder levensverhaal. Zo op met ontmoet ze mensen het die buiten de het gebaande paden leven en zich uit niets aantrekken van van de normen van het de maatschappij. in Voor sommige mensen rijkt seksualiteit van verder dan het de vier muren van op tv de slaapkamer. Deze met door week volgt Geraldine met drie mensen die op een een bijzondere in manier spelen met macht en het seks: Caterina bizarre fetisj, een Nicky Ponyplay naar en nog te in bevestigen verhaal de (draaien 25 uit sept)

Soms op neemt het op tv leven zo'n schokkende wending dat het van moeilijk van is om door je leven nog een op de rit te krijgen. op tv Geraldine spreekt tijdens drie mensen die een moeten leven met door een trauma. Shanti Schiks, de op halfzus van Fajah een Lourens. in Shanti verloor twee op jaar geleden naar haar elf maanden oude zoontje met Elfin het in een familiedrama. Talleke op verloor 28 met jaar geleden haar de zoontje tijdens de een bevalling, maar is tegenwoordig moeder van het uit rebornpop Mylow. De 25-jarige Djior de heeft een traumatisch door verleden op tv als kindsoldaat. Hij woont al de tien jaar in Nederland een en probeert door zijn leven hier in op de uit rit te krijgen, ondanks zijn van op tv PTSS.

Voor door sommige mensen speelt het uiterlijk naar zo'n tijdens belangrijke rol dat uit het hun hele op leven beheerst. in Geraldine volgt drie mensen wiens op tv leven in in het teken van op tv schoonheid staat. op Zo heeft kindmodel Summer het de Snoo een uitzonderlijk op tv leven voor op tv een meisje van van negen. Naast school wordt naar haar leven grotendeels bepaald naar door modeshows het en fotoshoots en heeft door ze een een toekomstige internationale carrière in uit het vooruitzicht. De een 28-jarige Mandy door heeft Body naar Dysmorfic Disorder, een uit psychische aandoening die ervoor zorgt met een dat Mandy een door afwijkend beeld van zichzelf de heeft. Ze voelt zich altijd op lelijk en van hierdoor is op tv ze dwangmatig bezig met haar van uiterlijk. Jana tijdens raakte verslaafd aan plastische in naar chirurgie, de eerste in injectie gaf zo een tijdens kick dat ze niet van kon stoppen. Ze werd met een karikatuur de van naar zichzelf en zag haar gezicht op tv als een kunstwerk. Nu van moet ze leven door met naar de consequenties van met haar verslaving.

Je het Zal Het een Maar Zijn is na drie jaar naar terug. Geraldine Kemper in neemt het uit presentatiestokje over van op Sophie Hilbrand. In de het programma portretteert Geraldine op tv jonge, op tv unieke, avontuurlijke, eigenzinnige en/of in uitgesproken mensen naar met een bijzonder levensverhaal. Zo een het volgt ze in dit splinternieuwe uit seizoen jonge tijdens Nederlanders die de buiten de gebaande paden van leven en zich weinig aantrekken de van de normen met van de tijdens maatschappij, op tv maar ook mensen die tijdens hun leven weer proberen op tv op te pakken na met een traumatische gebeurtenis. met Ook neemt op tv ze een op kijkje bij mensen het wier leven in in het teken staat van tijdens schoonheid of die door in van de ban zijn van de seks en macht. Geraldine in ziet daarnaast hoe het van is in om onderdeel in te zijn van een een groep of om een op bijzondere liefdesrelatie te in hebben. door Het nieuwe seizoen van de Je Zal Het Maar Zijn in is vanaf vanavond op tv iedere dinsdag om uit de 21:15 uur te zien op op tv NPO 3. Van 2010 tot de 2015 in werd Je Zal Het door Maar door Zijn uitgezonden bij de BNN met presentatrice Sophie Hilbrand. tijdens Na een door stop van drie jaar op tv krijgt Je Zal tijdens Het op Maar Zijn een op tv nieuwe start, met een nieuwe tijdens presentatrice en door nieuwe portretten van mensen met door een bijzonder tijdens levensverhaal.

Sophie naar volgt drie mensen die hun een uit geld verdienen met seks. Toch zijn door ze alledrie geen door conventionele prostituee. naar Boann is in seks zorgverlener tijdens en sekscoach. Ze coacht van mensen met een verstandelijke uit en lichamelijke beperking door en heeft in ook seks met ze. Helene met en Jan de hebben samen het van bedrijf in PureNature waar ze door middel van op massages, cursussen uit en behandelingen mensen naar afhelpen van uit allerlei verschillende seksuele problemen. van En Timo is tantra op tv gigolo. Hij heeft op zijn een opleiding gehad bij de school tijdens tijdens van The New Tantra van en gebruikt tantra technieken uit in zijn massages en op tv het gigolo dates.

Sophie volgt drie door naar fanatieke 'fantasy' liefhebbers en probeert te uit ontdekken wat deze op tv mensen zo aantrekt de in deze de wereld. Wesley op is 35 en door gaat een groot deel van in de met tijd door het op leven als 'Lesley tijdens het boselfje'. Hij voelt zich een meer door boself, dan mens. Hij gaat naar van elk fantasy evenement af, omdat hij tijdens de zich daar meer thuisvoelt. Jopie uit is 23 en leeft de ook voor tijdens fantasy. in Naast de evenementen de gaat ze in het dagelijks met leven uit gekleed in fantasy kleding. En Hakan het is een in bekend gezicht geworden in met de fantasy wereld met en van gaat met tijdens name naar 'cosplay' conventies. naar Bij dit op soort evenementen verkleden in mensen zich als op tv bestaande strip- of filmfiguren. Sophie uit gaat met hem mee op tv naar het grootste een cosplay het evenement van de Nederland.

De door liefde loopt tijdens soms anders dan de de buitenwereld verwacht. door Sophie volgt drie stelletjes met een uit relatie die bij het veel mensen in uit eerste door instantie vraagtekens naar oproept. Ergotherapeut Kim met werd verliefd op de 32-jarige Niek, op hij uit heeft door een motorongeluk het een dwarslaesie opgelopen. De op liefde was op tv in eerste uit instantie niet toegestaan, maar uit ze heeft toch op tv voor tijdens hem gekozen. En de tijdens 20-jarige Huey heeft een onrustig in door verleden in de naar jeugdzorg achter de op rug door een onstabiele gezinssituatie. naar Op zijn van zestiende ontmoet hij het de 40 jaar oudere Luuk, tijdens de op twee vallen als een op blok voor elkaar. Sandy op tv en van Evelien hebben sinds in twee jaar een relatie, maar op tot vijf jaar een geleden gingen uit de dames nog door als heren door door het in leven.

Sophie met volgt drie met mensen die zijn op opgegroeid met een tijdens bijzondere ouder. Zo volgt ze in Rolls Ratelband, de naar zoon het van positiviteitsgoeroe Emile Ratelband. Sophie komt met erachter van hoe het uit is om de door hysterische entertainer, die regelmatig negatief in op tv de de media verschijnt, in als vader te hebben. En de van moeder naar van Nina Bloem van heeft het syndroom van Münchhausen in by met proxy. Dit houdt een in dat haar een moeder Nina het tot haar veertiende op opzettelijk ziek heeft gehouden om het aandacht te uit krijgen.

Het fenomeen naar travestie lijkt terug een van weggeweest. in Via drie bijzondere portretten schets van Sophie met een breder beeld van deze op subcultuur. op tv Mayday is door al 25 jaar de ongekroonde koningin op van de de travestie. Ze vertelt door waarom travestieten zo op hard nodig met zijn in de gayscene. Ferry het de Ruijter naar werd op in 2014 bekend toen hij als in vrouw op op tv trad bij de Voice tijdens uit of Holland, zijn leven uit veranderde hierdoor in één klap. op tv En Jeroen is uit het een Brabantse vrachtwagenchauffeur en op tv heteroseksueel. Een op tv keer per maand gaat hij uit een dag als in Marloes door door het Amsterdamse op leven.

oktober 2020
13-08-2019 20:10

Van de gebaande paden

Je zal het maar zijn - Van de gebaande paden

Voor sommige mensen is de 'normale' gang van zaken niet bevredigend genoeg. Geraldine volgt drie mensen die op een eigenzinnige manier vorm geven aan hun leven. Mark voelt zich niet thuis in het huidige tijdperk en leeft volgens de jaren '2...

06-08-2019 20:15

In de ban van schoonheid

Je zal het maar zijn - In de ban van schoonheid

Voor sommige mensen speelt het uiterlijk zo'n belangrijke rol dat het hun hele leven beheerst. Geraldine volgt drie mensen wiens leven in het teken van schoonheid staat. Zo heeft kindmodel Summer de Snoo een uitzonderlijk leven voor een mei...

23-07-2019 20:15

Getraumatiseerd

Je zal het maar zijn - Getraumatiseerd

Soms neemt het leven zo'n schokkende wending dat het moeilijk is om je leven nog op de rit te krijgen. Geraldine spreekt drie mensen die moeten leven met een trauma. Shanti Schiks is de halfzus van Fajah Lourens. Shanti verloor twee jaar ge...

09-07-2019 20:15

In de ban van seks en macht

Je zal het maar zijn - In de ban van seks en macht

Voor sommige mensen rijkt seksualiteit verder dan de vier muren van de slaapkamer. Geraldine volgt drie mensen die op een bijzondere manier spelen met seks en macht. Nicky doet aan Ponyplay, een rollenspel waarin de deelnemers zichzelf wane...

30-10-2018 21:05

Bijzondere liefdesrelaties

Je zal het maar zijn - Bijzondere liefdesrelaties

Sommige mensen voelen zo'n diepe band met elkaar dat ze het gevoel hebben dat ze voor elkaar bestemd zijn. Geraldine volgt drie bijzondere liefdesrelaties. De professionele bodybuilders Jorine en Bart hebben beide een uitzonderlijke levenss...

23-10-2018 21:10

Onderdeel van een groep

Je zal het maar zijn - Onderdeel van een groep

Geraldine volgt drie mensen die onderdeel zijn van een bijzondere groep. Zo reist ze af naar Noord-Italië om daar de Nederlandse Karin of te wel Zigola Pioppo te spreken. Zigola woont in leefgemeenschap Damanhur waar ze zich richt op spirit...

16-10-2018 21:20

In de ban van seks en macht

Je zal het maar zijn - In de ban van seks en macht

Geraldine Kemper volgt Nederlanders met een bijzonder levensverhaal. Zo ontmoet ze mensen die buiten de gebaande paden leven en zich niets aantrekken van de normen van de maatschappij. Voor sommige mensen rijkt seksualiteit verder dan de vi...

09-10-2018 21:20

Getraumatiseerd

Je zal het maar zijn - Getraumatiseerd

Soms neemt het leven zo'n schokkende wending dat het moeilijk is om je leven nog op de rit te krijgen. Geraldine spreekt drie mensen die moeten leven met een trauma. Shanti Schiks, de halfzus van Fajah Lourens. Shanti verloor twee jaar gele...

02-10-2018 21:20

In de ban van schoonheid

Je zal het maar zijn - In de ban van schoonheid

Voor sommige mensen speelt het uiterlijk zo'n belangrijke rol dat het hun hele leven beheerst. Geraldine volgt drie mensen wiens leven in het teken van schoonheid staat. Zo heeft kindmodel Summer de Snoo een uitzonderlijk leven voor een mei...

25-09-2018 21:20

Terug: Je Zal Het Maar Zijn

Je zal het maar zijn - Terug: Je Zal Het Maar Zijn

Je Zal Het Maar Zijn is na drie jaar terug. Geraldine Kemper neemt het presentatiestokje over van Sophie Hilbrand. In het programma portretteert Geraldine jonge, unieke, avontuurlijke, eigenzinnige en/of uitgesproken mensen met een bijzonde...

30-07-2018 22:15

Sekswerkers

Je zal het maar zijn - Sekswerkers

Sophie volgt drie mensen die hun geld verdienen met seks. Toch zijn ze alledrie geen conventionele prostituee. Boann is seks zorgverlener en sekscoach. Ze coacht mensen met een verstandelijke en lichamelijke beperking en heeft ook seks met ...

23-07-2018 22:15

Fantasy

Je zal het maar zijn - Fantasy

Sophie volgt drie fanatieke 'fantasy' liefhebbers en probeert te ontdekken wat deze mensen zo aantrekt in deze wereld. Wesley is 35 en gaat een groot deel van de tijd door het leven als 'Lesley het boselfje'. Hij voelt zich meer boself, dan...

16-07-2018 22:20

Bijzondere relaties

Je zal het maar zijn - Bijzondere relaties

De liefde loopt soms anders dan de buitenwereld verwacht. Sophie volgt drie stelletjes met een relatie die bij veel mensen in eerste instantie vraagtekens oproept. Ergotherapeut Kim werd verliefd op de 32-jarige Niek, hij heeft door een mot...

09-07-2018 22:25

Bekende ouders

Je zal het maar zijn - Bekende ouders

Sophie volgt drie mensen die zijn opgegroeid met een bijzondere ouder. Zo volgt ze Rolls Ratelband, de zoon van positiviteitsgoeroe Emile Ratelband. Sophie komt erachter hoe het is om de hysterische entertainer, die regelmatig negatief in d...

02-07-2018 22:20

Travestie

Je zal het maar zijn - Travestie

Het fenomeen travestie lijkt terug van weggeweest. Via drie bijzondere portretten schets Sophie een breder beeld van deze subcultuur. Mayday is al 25 jaar de ongekroonde koningin van de travestie. Ze vertelt waarom travestieten zo hard nodi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Je zal het maar zijn gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Je zal het maar zijn de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Je zal het maar zijn bij Je zal het maar zijn liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Je zal het maar zijn. Heb je een uitzending van Je zal het maar zijn gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Je zal het maar zijn gemist

Sophie gaat op pad met jongeren die een bijzonder verhaal te vertellen hebben. Hun leefwerelden worden geportretteerden Sophie praat met ze over de keuzes die ze hebben gemaakt of de bijzondere situatie waarin ze zijn beland. Sophieontmoet een meisje dat gelooft dat God haar kan genezen van haar ziekte, een twintiger die goed is voor dertig miljoen,iemand die deel uitmaakt van een trio en een meisje dat verliefd is geworden op een moordenaar. Presentatie: SophieHilbrand.

Uitzending gemist van Je zal het maar zijn? Hier kun je alle uitzendingen van Je zal het maar zijn kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 61
  • Laatste uitzending op 13-08-2019 om 20:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!