Programma gemist?

Sophie op gaat met jongeren op met pad naar om hun leefwereld te portretteren. uit Ze hebben allemaal een uit bijzonder verhaal tijdens te op tv vertellen.

Sophie gaat met met in jongeren op pad om hun op tv leefwereld te het portretteren. Ze hebben allemaal op een bijzonder verhaal uit te met vertellen.

In deze aflevering op tv staan een bijzondere relaties centraal. Youssif en uit Anouk. Anouk het en Youssif leerden op tv elkaar twee jaar naar geleden kennen. op Rond die de tijd krijgt Youssif door net te horen dat op hij uitgeprocedeerd is en op tv terug moet naar zijn van geboorteland Togo. Peter op het Jan Rens en Virginia. tijdens Peter Jan Rens en de van 42 jaar jongere met Virginia ontmoetten elkaar in van eind 2012 op met Tenerife en zijn van sindsdien onafscheidel...Meer -Youssif en Anouk. Anouk een en Youssif uit leerden elkaar de twee jaar geleden kennen. Rond uit die tijd naar krijgt Youssif net te van het horen dat hij uitgeprocedeerd is en tijdens terug moet de naar zin geboorteland met Togo. Hij kan niet tijdens terug omdat Togo tijdens hem de niet wil binnen laten. op tv Omdat Nederland een hem ook niet door wil opnemen, belandt Youssif tussen naar wal het en het schip. De op tv relatie van Anouk met en Youssif heeft daardoor door een erg tijdens broos van fundament, maar de de liefde blijft vooralsnog onverminderd uit sterk. -Peter Jan Rens naar en door Virginia. Peter Jan op tv Rens en de 42 jaar jongere met Virginia ontmoetten elkaar van eind 2012 op door een Tenerife en zijn sindsdien onafscheidelijk. Hoewel van het op grote leeftijdsverschil voor veel reacties naar in de op tv media een en hun omgeving zorgt, is het van voor het de stel zelf totaal geen het een issue. Ze zijn dol op het elkaar uit en zijn het liefst het 24 uur per van dag samen. op tv Peter Jan zegt dat hij uit weer nieuwe energie uit heeft gekregen door Virginia uit en is het druk bezig met zijn tijdens op comeback. -Hilde en Bas. op tv Hilde ontdekte onlangs dat haar op tv de man Bas een seksverslaving heeft. op Vreemdgaan en liegen om in maar in tijdens de constante in drang naar seks en van porno te in kunnen voorzien waren aan op de orde van het de in dag. Toch bleef op tv zij bij hem. Bas met is sinds kort net met klaar met zijn op tv therapie en op nu begint zijn uitdaging door pas echt. een Hij is bang om van terug op tv te vallen in zijn op oude patroon en door daarmee zijn relatie tijdens met Hilde door op het spel uit te zetten.Minder

Leven door op de op automatische piloot? Niet op voor de jonge uit mensen in Je Zal op Het Maar Zijn. Zij hebben door een bijzonder een verhaal uit te vertellen.

Leven op de een automatische piloot? Niet uit voor jonge mensen op tv met die voorbij komen een in Je Zal het Het Maar Zijn.

20:25,Leven uit op de uit automatische piloot? Niet de voor jonge mensen uit in Je Zal het Het Maar Zijn. Zij hebben het een bijzonder naar verhaal te vertellen. Of door de een in uitzonderlijke situatie of door een op de bijzondere keuze.

20:27,Leven van op de automatische piloot? Niet het voor naar jonge mensen een in Je Zal Het de Maar Zijn. Zij van hebben een door bijzonder verhaal te vertellen. Deze op tv week uit zien we mensen die onlosmakelijk van verbonden zijn met tijdens de Amsterdamse de Wallen. Svetlina is door uitgebuit door een pooier, het als een van van de een weinigen lukte het uit haar om in 2009 met voor zichzelf te beginnen. tijdens Mark kwam vijf door jaar geleden met op zijn vriendin naar de van Wallen tijdens om hun dromen te op verwezenlijken. Ook volgt in Sophie naar een groep Australische op toeristen, zij komen naar Amsterdam met met als de voornaamste doel: the de red light naar district.

20:27,In Je Zal tijdens een Het Maar Zijn worden naar jonge mensen gevolgd die uit een bijzonder verhaal de te vertellen hebben. Femke het Fatale (30) verdient in in haar geld met haar uiterlijk. Haar van op tv hele lijf is onder getatoeëerd van met waardoor ze veel gevraagd wordt door als model. Mirjam het is albino en naar ziet slechts 15%. met Ze op promoveert en werkt als het model. Ian van valt op vrouwen op met een geamputeerd op tv been.

20:27,In Je het Zal Het Maar Zijn de worden de jonge mensen het gevolgd die een naar bijzonder verhaal te vertellen hebben. Sheryldine op tv is achttien jaar uit in en verloor haar moeder, die uit alcoholiste was, op door haar zestiende. op tv Op dat moment zat met haar vader al een met tijdje in op tv de van gevangenis. Nieky Holzken is meervoudig op tv wereldkampioen kickboksen. tijdens Mingus Dagelet zit op door de in toneelacademie en speelde verschillende rollen in op series en tijdens films.

20:27,Dennis is een in radicale moslim naar die op regelmatig opduikt in de van media. Leon (26) is prepper, tijdens iemand op die zich voorbereidt op op tv een ramp of het het einde van de het naar wereld.

20:27,Leven op het de automatische piloot? naar Niet in voor jonge mensen de in Je Zal Het door Maar Zijn. het Zij hebben een bijzonder verhaal te met met vertellen. Of door door een uitzonderlijke situatie of door de een bijzondere het keuze.

20:28,Bijzondere gezinnen. -Deborah op tv de en Eric. -Rob en door Danny.

20:25,-Controversieel het Debby - de besmet met hiv. -Halima tijdens - afvallige moslima. op -Ferry - met van gabber naar de evangelist

september 2017
15-08-2016 20:30

Je Zal Het Maar Zijn

Je zal het maar zijn - Je Zal Het Maar Zijn

Sophie gaat op pad met jongeren die een bijzonder verhaal te vertellen hebben. Hun leefwerelden worden geportretteerden Sophie praat met ze over de keuzes die ze hebben gemaakt of de bijzondere situatie waarin ze zijn beland. Sophieontmoet ...

01-06-2016 21:00

Je Zal Het Maar Zijn

Je zal het maar zijn - Je Zal Het Maar Zijn

Sophie gaat op pad met jongeren die een bijzonder verhaal te vertellen hebben. Hun leefwerelden worden geportretteerden Sophie praat met ze over de keuzes die ze hebben gemaakt of de bijzondere situatie waarin ze zijn beland. Sophieontmoet ...

17-11-2015 20:30

Je Zal Het Maar Zijn

Je zal het maar zijn - Je Zal Het Maar Zijn

Sophie gaat met jongeren op pad om hun leefwereld te portretteren. Ze hebben allemaal een bijzonder verhaal te vertellen.

10-11-2015 20:29

Je Zal Het Maar Zijn

Je zal het maar zijn - Je Zal Het Maar Zijn

Sophie gaat met jongeren op pad om hun leefwereld te portretteren. Ze hebben allemaal een bijzonder verhaal te vertellen.

09-06-2015 22:08

Je Zal Het Maar Zijn

Je zal het maar zijn - Je Zal Het Maar Zijn

In deze aflevering staan bijzondere relaties centraal. Youssif en Anouk. Anouk en Youssif leerden elkaar twee jaar geleden kennen. Rond die tijd krijgt Youssif net te horen dat hij uitgeprocedeerd is en terug moet naar zijn geboorteland Tog...

21-09-2014 21:18

Je Zal Het Maar Zijn

Je zal het maar zijn - Je Zal Het Maar Zijn

Leven op de automatische piloot? Niet voor de jonge mensen in Je Zal Het Maar Zijn. Zij hebben een bijzonder verhaal te vertellen.

15-07-2014 22:00

Je Zal Het Maar Zijn

Je zal het maar zijn - Je Zal Het Maar Zijn

Leven op de automatische piloot? Niet voor jonge mensen die voorbij komen in Je Zal Het Maar Zijn.

17-12-2013 20:25

di 17 dec 2013

Je zal het maar zijn - di 17 dec 2013

20:25,Leven op de automatische piloot? Niet voor jonge mensen in Je Zal Het Maar Zijn. Zij hebben een bijzonder verhaal te vertellen. Of door een uitzonderlijke situatie of door een bijzondere keuze.

03-12-2013 20:27

di 3 dec 2013

Je zal het maar zijn - di 3 dec 2013

20:27,Leven op de automatische piloot? Niet voor jonge mensen in Je Zal Het Maar Zijn. Zij hebben een bijzonder verhaal te vertellen. Deze week zien we mensen die onlosmakelijk verbonden zijn met de Amsterdamse Wallen. Svetlina is uitgebuit...

19-11-2013 20:27

di 19 nov 2013

Je zal het maar zijn - di 19 nov 2013

20:27,In Je Zal Het Maar Zijn worden jonge mensen gevolgd die een bijzonder verhaal te vertellen hebben. Femke Fatale (30) verdient haar geld met haar uiterlijk. Haar hele lijf is onder getatoeëerd waardoor ze veel gevraagd wordt als model...

12-11-2013 20:27

di 12 nov 2013

Je zal het maar zijn - di 12 nov 2013

20:27,In Je Zal Het Maar Zijn worden jonge mensen gevolgd die een bijzonder verhaal te vertellen hebben. Sheryldine is achttien jaar en verloor haar moeder, die alcoholiste was, op haar zestiende. Op dat moment zat haar vader al een tijdje ...

29-10-2013 20:27

di 29 okt 2013

Je zal het maar zijn - di 29 okt 2013

20:27,Dennis is een radicale moslim die regelmatig opduikt in de media. Leon (26) is prepper, iemand die zich voorbereidt op een ramp of het einde van de wereld.

15-10-2013 20:27

di 15 okt 2013

Je zal het maar zijn - di 15 okt 2013

20:27,Leven op de automatische piloot? Niet voor jonge mensen in Je Zal Het Maar Zijn. Zij hebben een bijzonder verhaal te vertellen. Of door een uitzonderlijke situatie of door een bijzondere keuze.

08-10-2013 20:28

di 8 okt 2013

Je zal het maar zijn - di 8 okt 2013

20:28,Bijzondere gezinnen. -Deborah en Eric. -Rob en Danny.

24-09-2013 20:25

di 24 sep 2013

Je zal het maar zijn - di 24 sep 2013

20:25,-Controversieel Debby - besmet met hiv. -Halima - afvallige moslima. -Ferry - van gabber naar evangelist

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Je zal het maar zijn gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Je zal het maar zijn de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Je zal het maar zijn bij Je zal het maar zijn liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Je zal het maar zijn. Heb je een uitzending van Je zal het maar zijn gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Je zal het maar zijn gemist

Sophie gaat op pad met jongeren die een bijzonder verhaal te vertellen hebben. Hun leefwerelden worden geportretteerden Sophie praat met ze over de keuzes die ze hebben gemaakt of de bijzondere situatie waarin ze zijn beland. Sophieontmoet een meisje dat gelooft dat God haar kan genezen van haar ziekte, een twintiger die goed is voor dertig miljoen,iemand die deel uitmaakt van een trio en een meisje dat verliefd is geworden op een moordenaar. Presentatie: SophieHilbrand.

Uitzending gemist van Je zal het maar zijn? Hier kun je alle uitzendingen van Je zal het maar zijn kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 46
  • Laatste uitzending op 15-08-2016 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord