Programma gemist?

Sommige tijdens mensen voelen zo'n diepe uit band met op tv elkaar dat ze het gevoel de hebben dat tijdens ze voor op elkaar bestemd zijn. Geraldine volgt uit drie bijzondere tijdens liefdesrelaties. De professionele bodybuilders in Jorine een en Bart in hebben beide een uitzonderlijke uit levensstijl, ze door zien zichzelf als levende kunstwerken van en doen er alles op met aan om dit te onderhouden. op Shane en van Samantha zijn altijd door buitenbeentjes geweest en hebben door nu met samen een ghosthunting-bedrijf opgezet met om de wereld aan uit te tonen dat uit geesten bestaan. Douwe en door Roy waren al door zes jaar tijdens een duo totday ze de Niels ontmoeten. het Niels de heeft dan nog een vriend maar naar wordt verliefd op op op tv beide en zo leven naar ze alweer op drie jaar als op tv trio.

Geraldine volgt drie door mensen die door onderdeel het zijn van een bijzondere tijdens groep. Zo op reist ze af naar Noord-Italië om uit daar tijdens de Nederlandse Karin of van te naar wel Zigola Pioppo te spreken. een Zigola uit woont in leefgemeenschap op Damanhur waar ze naar zich richt op tijdens spirituele groei en in harmonie samenleeft met uit met mens en natuur. Michael Campagne een is de op leider van de met anti-racisme-beweging Marron van United, een brotherhood die door zich inzetten tegen racisme met naar en voor een positieve toekomst het van jongeren. een De 28- tijdens jarige Muisz is onderdeel naar van de een Nederlandse hardcore scene. Ze op is gabber met en richt haar hele het leven in op deze levensstijl, van samen met de op tv andere gabbers met uit van de gemeenschap delen ze een gezamenlijke van de liefde: de muziek.

Geraldine in Kemper volgt Nederlanders met in een bijzonder de levensverhaal. Zo ontmoet van ze mensen die een buiten de de gebaande paden leven met en zich niets aantrekken met van de normen een van de maatschappij. een Voor sommige mensen rijkt seksualiteit op tijdens verder dan de vier muren op tv van de slaapkamer. Deze een op tv week volgt Geraldine drie mensen die in op een een bijzondere manier op tv spelen met macht en met seks: Caterina bizarre fetisj, naar Nicky op Ponyplay en nog te bevestigen van verhaal (draaien het 25 de sept)

Soms door neemt het leven het zo'n schokkende wending in dat het moeilijk is om door je tijdens leven nog de op de rit met te krijgen. Geraldine spreekt drie mensen de die moeten de leven met een trauma. tijdens tijdens Shanti Schiks, de halfzus van Fajah de Lourens. Shanti verloor op twee met jaar geleden haar met elf maanden oude op tv zoontje Elfin uit in een familiedrama. Talleke verloor 28 van jaar geleden uit haar zoontje door tijdens de bevalling, maar is in van tegenwoordig moeder van rebornpop Mylow. uit De 25-jarige Djior heeft met een traumatisch verleden de als naar kindsoldaat. Hij op woont al tien jaar de in Nederland en probeert door zijn leven hier op tv op de rit van te krijgen, ondanks in zijn in PTSS.

Voor sommige mensen tijdens speelt het naar uiterlijk zo'n belangrijke rol van naar dat het hun hele leven beheerst. van Geraldine volgt op tv drie mensen uit wiens leven in het met teken van van schoonheid staat. de Zo heeft kindmodel Summer het de Snoo een uitzonderlijk op tv leven van voor een meisje van negen. Naast in school wordt haar uit leven grotendeels op bepaald door modeshows en van fotoshoots en in heeft ze een de toekomstige internationale carrière in van het de vooruitzicht. De 28-jarige Mandy heeft naar op Body Dysmorfic Disorder, een psychische aandoening in die ervoor zorgt op tv uit dat Mandy een afwijkend beeld van een zichzelf een heeft. Ze voelt zich altijd tijdens lelijk en hierdoor op is ze dwangmatig van op tv bezig met haar uiterlijk. Jana raakte in verslaafd uit aan plastische chirurgie, de eerste in injectie gaf op tv zo een in kick dat door ze niet kon stoppen. de Ze werd een een karikatuur van een zichzelf en zag haar gezicht de als een kunstwerk. in Nu moet ze tijdens leven in met de consequenties van op haar verslaving.

Je Zal Het een Maar Zijn het is na drie jaar uit in terug. Geraldine Kemper neemt het presentatiestokje op tv op over van Sophie Hilbrand. In het naar op tv programma portretteert Geraldine jonge, unieke, avontuurlijke, een eigenzinnige met en/of uitgesproken mensen in met een bijzonder levensverhaal. tijdens Zo volgt ze op in dit splinternieuwe seizoen op tv jonge Nederlanders die op buiten het de gebaande naar paden leven en zich weinig aantrekken naar op tv van de normen naar van de maatschappij, maar ook mensen op tv die door hun leven weer proberen op door te pakken tijdens na een van traumatische gebeurtenis. Ook neemt ze naar een kijkje bij het op tv mensen wier leven in met het teken staat van schoonheid door of die tijdens in de ban in zijn van door seks en macht. de Geraldine ziet daarnaast hoe op het is om onderdeel door te zijn een van een de groep of om de een bijzondere liefdesrelatie te hebben. tijdens Het nieuwe seizoen uit uit van Je Zal Het in Maar Zijn is vanaf een vanavond iedere dinsdag om door 21:15 uur door te zien op op tv NPO 3. Van van 2010 tot 2015 werd Je van een Zal Het Maar Zijn uitgezonden bij tijdens BNN met tijdens presentatrice Sophie Hilbrand. door Na een met stop van drie met jaar krijgt op tv Je Zal Het Maar Zijn tijdens een door nieuwe start, met een in nieuwe presentatrice en nieuwe portretten uit op tv van mensen met een met bijzonder levensverhaal.

Sophie volgt naar drie mensen die naar hun geld op tv verdienen met seks. Toch op zijn ze alledrie door geen conventionele prostituee. Boann een is door seks zorgverlener en sekscoach. Ze de coacht mensen de met een verstandelijke een en met lichamelijke beperking en heeft ook van seks het met ze. Helene en het Jan hebben samen het door bedrijf de PureNature waar ze door middel het van massages, cursussen en met van behandelingen mensen afhelpen van een allerlei verschillende seksuele problemen. En in Timo is tantra een uit gigolo. Hij heeft zijn opleiding gehad het bij de school door van The door New uit Tantra en gebruikt met tantra technieken in op tv zijn massages en gigolo naar dates.

Sophie volgt drie het fanatieke 'fantasy' liefhebbers door en probeert op te op ontdekken wat deze mensen zo aantrekt naar de in deze wereld. uit Wesley is 35 in en gaat een groot deel van het de in tijd door het leven door als een 'Lesley het boselfje'. Hij voelt naar zich meer boself, dan op tv mens. Hij gaat met elk fantasy evenement door af, omdat hij van naar zich daar meer thuisvoelt. Jopie naar is 23 en leeft een door ook voor fantasy. Naast de evenementen tijdens gaat naar ze in tijdens het dagelijks leven gekleed in de fantasy kleding. En uit Hakan is een het bekend gezicht naar geworden in de fantasy wereld van en gaat met uit name naar 'cosplay' door conventies. Bij tijdens dit soort evenementen verkleden in mensen door zich als bestaande strip- of van filmfiguren. uit Sophie gaat in met hem mee naar het het grootste cosplay het evenement van met Nederland.

De liefde op tv loopt door soms anders dan de de buitenwereld verwacht. Sophie volgt naar drie naar stelletjes met een uit relatie die bij veel mensen het in eerste instantie in vraagtekens oproept. Ergotherapeut Kim het werd verliefd op door op de 32-jarige Niek, hij heeft door door een motorongeluk het een dwarslaesie opgelopen. De een liefde de was in van eerste instantie niet toegestaan, maar in ze een heeft toch voor hem van gekozen. En de tijdens 20-jarige Huey heeft een uit onrustig uit verleden in de jeugdzorg tijdens achter de een rug door een onstabiele gezinssituatie. op Op uit zijn zestiende ontmoet hij de van 40 jaar oudere Luuk, met de op tv twee vallen in als een blok voor elkaar. Sandy op en Evelien hebben in sinds twee van jaar een relatie, met maar tot het vijf jaar geleden gingen de in dames de nog als heren door het het naar leven.

Sophie volgt op tv drie mensen op die zijn opgegroeid door met een bijzondere ouder. op Zo volgt ze Rolls tijdens Ratelband, de zoon een van positiviteitsgoeroe het Emile Ratelband. Sophie in komt de erachter hoe het met is om de uit hysterische entertainer, die het regelmatig negatief in de uit media verschijnt, als vader het te hebben. van En de moeder het van Nina een Bloem heeft het syndroom in van Münchhausen by proxy. Dit met houdt naar in dat haar moeder door Nina tot haar veertiende op tv opzettelijk door ziek heeft gehouden de om aandacht te op krijgen.

Het fenomeen op tv travestie naar lijkt terug van weggeweest. Via drie op in bijzondere portretten schets Sophie een een breder beeld door van deze subcultuur. Mayday is naar al 25 jaar op de uit ongekroonde koningin van een de travestie. Ze vertelt waarom een het travestieten zo hard nodig in zijn in de gayscene. Ferry op tv het de Ruijter werd in de 2014 bekend het toen hij als vrouw op naar trad door bij de Voice op of Holland, zijn leven veranderde hierdoor tijdens in één uit klap. En Jeroen is met een naar Brabantse vrachtwagenchauffeur en heteroseksueel. Een naar keer op per maand op tv gaat hij een dag als door Marloes door het Amsterdamse door op leven.

Sophie van gaat met de jongeren op pad om door hun leefwereld naar te portretteren. Ze hebben met allemaal een bijzonder verhaal in te een vertellen.

Sophie tijdens gaat met jongeren van op pad in om hun leefwereld van te portretteren. Ze hebben het allemaal een bijzonder tijdens verhaal te tijdens vertellen.

januari 2019
30-10-2018 21:05

Bijzondere liefdesrelaties

Je zal het maar zijn - Bijzondere liefdesrelaties

Sommige mensen voelen zo'n diepe band met elkaar dat ze het gevoel hebben dat ze voor elkaar bestemd zijn. Geraldine volgt drie bijzondere liefdesrelaties. De professionele bodybuilders Jorine en Bart hebben beide een uitzonderlijke levenss...

23-10-2018 21:10

Onderdeel van een groep

Je zal het maar zijn - Onderdeel van een groep

Geraldine volgt drie mensen die onderdeel zijn van een bijzondere groep. Zo reist ze af naar Noord-Italië om daar de Nederlandse Karin of te wel Zigola Pioppo te spreken. Zigola woont in leefgemeenschap Damanhur waar ze zich richt op spirit...

16-10-2018 21:20

In de ban van seks en macht

Je zal het maar zijn - In de ban van seks en macht

Geraldine Kemper volgt Nederlanders met een bijzonder levensverhaal. Zo ontmoet ze mensen die buiten de gebaande paden leven en zich niets aantrekken van de normen van de maatschappij. Voor sommige mensen rijkt seksualiteit verder dan de vi...

09-10-2018 21:20

Getraumatiseerd

Je zal het maar zijn - Getraumatiseerd

Soms neemt het leven zo'n schokkende wending dat het moeilijk is om je leven nog op de rit te krijgen. Geraldine spreekt drie mensen die moeten leven met een trauma. Shanti Schiks, de halfzus van Fajah Lourens. Shanti verloor twee jaar gele...

02-10-2018 21:20

In de ban van schoonheid

Je zal het maar zijn - In de ban van schoonheid

Voor sommige mensen speelt het uiterlijk zo'n belangrijke rol dat het hun hele leven beheerst. Geraldine volgt drie mensen wiens leven in het teken van schoonheid staat. Zo heeft kindmodel Summer de Snoo een uitzonderlijk leven voor een mei...

25-09-2018 21:20

Terug: Je Zal Het Maar Zijn

Je zal het maar zijn - Terug: Je Zal Het Maar Zijn

Je Zal Het Maar Zijn is na drie jaar terug. Geraldine Kemper neemt het presentatiestokje over van Sophie Hilbrand. In het programma portretteert Geraldine jonge, unieke, avontuurlijke, eigenzinnige en/of uitgesproken mensen met een bijzonde...

30-07-2018 22:15

Sekswerkers

Je zal het maar zijn - Sekswerkers

Sophie volgt drie mensen die hun geld verdienen met seks. Toch zijn ze alledrie geen conventionele prostituee. Boann is seks zorgverlener en sekscoach. Ze coacht mensen met een verstandelijke en lichamelijke beperking en heeft ook seks met ...

23-07-2018 22:15

Fantasy

Je zal het maar zijn - Fantasy

Sophie volgt drie fanatieke 'fantasy' liefhebbers en probeert te ontdekken wat deze mensen zo aantrekt in deze wereld. Wesley is 35 en gaat een groot deel van de tijd door het leven als 'Lesley het boselfje'. Hij voelt zich meer boself, dan...

16-07-2018 22:20

Bijzondere relaties

Je zal het maar zijn - Bijzondere relaties

De liefde loopt soms anders dan de buitenwereld verwacht. Sophie volgt drie stelletjes met een relatie die bij veel mensen in eerste instantie vraagtekens oproept. Ergotherapeut Kim werd verliefd op de 32-jarige Niek, hij heeft door een mot...

09-07-2018 22:25

Bekende ouders

Je zal het maar zijn - Bekende ouders

Sophie volgt drie mensen die zijn opgegroeid met een bijzondere ouder. Zo volgt ze Rolls Ratelband, de zoon van positiviteitsgoeroe Emile Ratelband. Sophie komt erachter hoe het is om de hysterische entertainer, die regelmatig negatief in d...

02-07-2018 22:20

Travestie

Je zal het maar zijn - Travestie

Het fenomeen travestie lijkt terug van weggeweest. Via drie bijzondere portretten schets Sophie een breder beeld van deze subcultuur. Mayday is al 25 jaar de ongekroonde koningin van de travestie. Ze vertelt waarom travestieten zo hard nodi...

15-08-2016 20:30

Je Zal Het Maar Zijn

Je zal het maar zijn - Je Zal Het Maar Zijn

Sophie gaat op pad met jongeren die een bijzonder verhaal te vertellen hebben. Hun leefwerelden worden geportretteerden Sophie praat met ze over de keuzes die ze hebben gemaakt of de bijzondere situatie waarin ze zijn beland. Sophieontmoet ...

01-06-2016 21:00

Je Zal Het Maar Zijn

Je zal het maar zijn - Je Zal Het Maar Zijn

Sophie gaat op pad met jongeren die een bijzonder verhaal te vertellen hebben. Hun leefwerelden worden geportretteerden Sophie praat met ze over de keuzes die ze hebben gemaakt of de bijzondere situatie waarin ze zijn beland. Sophieontmoet ...

17-11-2015 20:30

Je Zal Het Maar Zijn

Je zal het maar zijn - Je Zal Het Maar Zijn

Sophie gaat met jongeren op pad om hun leefwereld te portretteren. Ze hebben allemaal een bijzonder verhaal te vertellen.

10-11-2015 20:29

Je Zal Het Maar Zijn

Je zal het maar zijn - Je Zal Het Maar Zijn

Sophie gaat met jongeren op pad om hun leefwereld te portretteren. Ze hebben allemaal een bijzonder verhaal te vertellen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Je zal het maar zijn gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Je zal het maar zijn de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Je zal het maar zijn bij Je zal het maar zijn liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Je zal het maar zijn. Heb je een uitzending van Je zal het maar zijn gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Je zal het maar zijn gemist

Sophie gaat op pad met jongeren die een bijzonder verhaal te vertellen hebben. Hun leefwerelden worden geportretteerden Sophie praat met ze over de keuzes die ze hebben gemaakt of de bijzondere situatie waarin ze zijn beland. Sophieontmoet een meisje dat gelooft dat God haar kan genezen van haar ziekte, een twintiger die goed is voor dertig miljoen,iemand die deel uitmaakt van een trio en een meisje dat verliefd is geworden op een moordenaar. Presentatie: SophieHilbrand.

Uitzending gemist van Je zal het maar zijn? Hier kun je alle uitzendingen van Je zal het maar zijn kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 57
  • Laatste uitzending op 30-10-2018 om 21:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord