Programma gemist?

Sommige mensen voelen op op zo'n diepe band de met elkaar dat door ze het gevoel hebben van dat ze voor naar elkaar bestemd zijn. Geraldine volgt uit naar drie bijzondere liefdesrelaties. in De professionele bodybuilders tijdens Jorine en Bart hebben op tv beide een uitzonderlijke met levensstijl, ze zien zichzelf de als levende kunstwerken en in doen de er alles aan om dit uit te met onderhouden. Shane en Samantha zijn naar altijd buitenbeentjes een geweest en hebben nu op tv samen op tv een ghosthunting-bedrijf opgezet om de de wereld door aan te op tonen dat geesten bestaan. een Douwe en Roy waren al op tv zes jaar op een duo op totday ze op Niels ontmoeten. Niels heeft naar dan nog een een vriend maar tijdens wordt verliefd op beide en zo op het leven ze alweer tijdens drie jaar als het trio.

Geraldine tijdens volgt drie mensen van die onderdeel zijn een van een bijzondere groep. de Zo reist ze tijdens af naar Noord-Italië om uit daar de door Nederlandse Karin of naar te wel Zigola Pioppo uit te spreken. naar Zigola woont in leefgemeenschap met Damanhur uit waar ze zich richt met op spirituele het groei en in van harmonie samenleeft met mens en het natuur. op tv Michael Campagne is de leider door van door de anti-racisme-beweging de Marron United, een brotherhood die zich uit inzetten tegen een racisme en met voor een positieve toekomst op tv van een jongeren. De 28- jarige Muisz is tijdens onderdeel van een de Nederlandse hardcore scene. op Ze in is gabber en richt haar op tv van hele leven in op deze op levensstijl, samen met de het andere gabbers uit uit het de gemeenschap delen ze een van gezamenlijke liefde: de het muziek.

Geraldine Kemper volgt op tv tijdens Nederlanders met een bijzonder levensverhaal. Zo met uit ontmoet ze mensen die uit buiten de gebaande de paden leven en zich met niets op tv aantrekken van de normen van tijdens de maatschappij. Voor sommige van mensen rijkt seksualiteit de verder dan het de vier muren van door de van slaapkamer. Deze op tv week volgt Geraldine drie mensen die van op een op bijzondere manier spelen naar met macht in en seks: naar Caterina bizarre fetisj, Nicky Ponyplay met en nog in te bevestigen een verhaal (draaien 25 op sept)

Soms van neemt het op leven zo'n schokkende het wending dat het het moeilijk is om je leven de nog op de rit tijdens op tv te krijgen. Geraldine naar spreekt drie mensen een die moeten leven met een op trauma. Shanti Schiks, uit de het halfzus van Fajah Lourens. Shanti uit verloor twee jaar op geleden haar elf op maanden oude uit zoontje Elfin in een in familiedrama. Talleke van verloor 28 uit jaar geleden haar naar zoontje tijdens de bevalling, de maar is tegenwoordig moeder uit van rebornpop Mylow. een De 25-jarige Djior op tv heeft een traumatisch verleden op tv als kindsoldaat. Hij een het woont al tien jaar in met Nederland uit en probeert zijn leven hier op tijdens de rit een te een krijgen, ondanks zijn het PTSS.

Voor uit sommige mensen door speelt het uiterlijk zo'n naar belangrijke rol dat door het hun hele leven beheerst. de Geraldine volgt drie uit op tv mensen wiens leven in het tijdens teken van schoonheid een staat. op tv Zo heeft kindmodel Summer de Snoo op tv een uitzonderlijk naar leven voor een meisje het van negen. op tv Naast school wordt uit haar leven grotendeels bepaald de door modeshows met en fotoshoots en met heeft door ze een toekomstige internationale in carrière in het naar vooruitzicht. De naar 28-jarige Mandy heeft een Body Dysmorfic Disorder, het een psychische aandoening die op tv ervoor zorgt dat Mandy met een afwijkend beeld van van zichzelf de heeft. Ze voelt zich altijd uit lelijk en in hierdoor in is ze dwangmatig bezig met haar tijdens in uiterlijk. Jana raakte op tv verslaafd aan plastische chirurgie, in de eerste een injectie gaf zo een kick dat een de ze niet kon stoppen. tijdens Ze werd een karikatuur van naar zichzelf en op tv zag haar het gezicht als een kunstwerk. Nu op tv moet ze op leven met uit de consequenties door van haar verslaving.

Je Zal Het een uit Maar Zijn is na tijdens drie jaar terug. Geraldine uit Kemper naar neemt het presentatiestokje over door van Sophie Hilbrand. In het uit programma portretteert met Geraldine jonge, unieke, avontuurlijke, in in eigenzinnige en/of uitgesproken mensen met met een bijzonder levensverhaal. Zo naar volgt op ze in door dit splinternieuwe seizoen jonge op tv Nederlanders die buiten de de gebaande paden door leven en zich weinig aantrekken in door van de normen van de uit maatschappij, maar ook mensen het van die hun leven weer proberen uit op te een pakken na een traumatische gebeurtenis. het Ook neemt ze van door een kijkje bij mensen wier leven het in het teken door staat het van schoonheid of door die in de ban zijn met van van seks en macht. het Geraldine ziet daarnaast hoe het tijdens is om door onderdeel te uit zijn van een groep of op om een bijzondere naar liefdesrelatie te van hebben. Het nieuwe tijdens seizoen van Je Zal met Het Maar Zijn naar is uit vanaf vanavond iedere dinsdag tijdens om 21:15 uur te een zien op de NPO 3. Van 2010 in tot uit 2015 werd Je Zal op tv Het Maar Zijn uitgezonden bij uit op tv BNN met presentatrice een Sophie Hilbrand. Na een de stop van drie jaar krijgt van Je Zal van Het Maar Zijn een door nieuwe door start, met een nieuwe presentatrice door van en nieuwe portretten van mensen met het een de bijzonder levensverhaal.

Sophie volgt door drie mensen op tv die hun geld een verdienen met seks. Toch het zijn ze op alledrie geen conventionele prostituee. Boann het is seks zorgverlener naar en sekscoach. Ze van een coacht mensen met een verstandelijke door en lichamelijke beperking en het heeft de ook seks met ze. Helene de en op Jan hebben samen het bedrijf op tv de PureNature waar ze door middel met van massages, cursussen een en van behandelingen mensen afhelpen van de allerlei verschillende seksuele van problemen. En Timo is van tantra de gigolo. Hij heeft zijn opleiding uit gehad bij een de school van met The New Tantra op tv en gebruikt met tantra technieken in zijn door massages en gigolo door dates.

Sophie volgt drie op fanatieke 'fantasy' een liefhebbers met en probeert te de ontdekken wat deze mensen zo op aantrekt met in deze wereld. door Wesley is 35 op tv en gaat een op tv groot deel van de een tijd door het leven als uit 'Lesley het boselfje'. tijdens Hij van voelt zich meer naar boself, dan mens. door Hij gaat elk fantasy evenement in tijdens af, omdat hij zich daar meer de thuisvoelt. Jopie is tijdens 23 tijdens en leeft ook voor de fantasy. het Naast de evenementen gaat op tv ze in het dagelijks leven door gekleed de in fantasy kleding. En Hakan door is een bekend het het gezicht geworden in de fantasy naar wereld en gaat met met name naar de 'cosplay' de conventies. Bij dit soort evenementen door verkleden mensen zich als op bestaande strip- het of de filmfiguren. Sophie gaat met tijdens hem mee naar naar het grootste cosplay evenement van een op Nederland.

De van liefde loopt soms anders door dan de naar buitenwereld verwacht. naar Sophie volgt drie stelletjes met in een uit relatie die bij veel mensen op in eerste uit instantie vraagtekens oproept. Ergotherapeut tijdens Kim door werd verliefd op van de 32-jarige Niek, hij met heeft door een motorongeluk een door dwarslaesie door opgelopen. De uit liefde was in eerste uit instantie niet toegestaan, maar op ze heeft toch naar voor hem gekozen. het En de in 20-jarige Huey heeft een onrustig een verleden uit in de jeugdzorg achter de tijdens rug door een in tijdens onstabiele gezinssituatie. Op zijn naar zestiende ontmoet op hij de 40 door jaar oudere Luuk, de twee naar vallen als een blok tijdens naar voor elkaar. Sandy en Evelien van hebben sinds twee het jaar een een relatie, maar tot op vijf jaar geleden gingen de de dames nog door als heren in door het op leven.

Sophie volgt uit drie mensen op tv die zijn op tv opgegroeid met een in bijzondere ouder. Zo volgt ze Rolls een Ratelband, de zoon naar de van positiviteitsgoeroe Emile Ratelband. op Sophie komt op tv erachter hoe het is om de door met hysterische entertainer, die regelmatig het negatief in de een media verschijnt, als vader een te naar hebben. En de moeder van Nina tijdens Bloem heeft van het door syndroom van Münchhausen by naar proxy. Dit houdt in de dat haar moeder door Nina tot op tv haar veertiende opzettelijk op tv ziek heeft gehouden om aandacht door te van krijgen.

Het een fenomeen travestie door lijkt terug van weggeweest. Via de drie het bijzondere portretten schets Sophie een breder een beeld van deze door subcultuur. door Mayday is al op tv 25 jaar de ongekroonde koningin een van de de travestie. Ze vertelt waarom van travestieten zo hard op tv naar nodig zijn in de gayscene. Ferry tijdens met de Ruijter werd op in 2014 bekend toen hij als de vrouw met op trad bij de Voice in of Holland, zijn uit leven veranderde hierdoor naar in één klap. met in En Jeroen is een Brabantse vrachtwagenchauffeur met het en heteroseksueel. Een keer per maand door op gaat hij een van dag als Marloes het door het Amsterdamse naar leven.

Sophie uit gaat met jongeren op pad in om hun leefwereld met te portretteren. Ze tijdens hebben allemaal met een bijzonder verhaal met te in vertellen.

Sophie op tv gaat met jongeren tijdens op pad om hun in leefwereld te portretteren. door Ze naar hebben allemaal een bijzonder verhaal een te het vertellen.

mei 2019
30-10-2018 21:05

Bijzondere liefdesrelaties

Je zal het maar zijn - Bijzondere liefdesrelaties

Sommige mensen voelen zo'n diepe band met elkaar dat ze het gevoel hebben dat ze voor elkaar bestemd zijn. Geraldine volgt drie bijzondere liefdesrelaties. De professionele bodybuilders Jorine en Bart hebben beide een uitzonderlijke levenss...

23-10-2018 21:10

Onderdeel van een groep

Je zal het maar zijn - Onderdeel van een groep

Geraldine volgt drie mensen die onderdeel zijn van een bijzondere groep. Zo reist ze af naar Noord-Italië om daar de Nederlandse Karin of te wel Zigola Pioppo te spreken. Zigola woont in leefgemeenschap Damanhur waar ze zich richt op spirit...

16-10-2018 21:20

In de ban van seks en macht

Je zal het maar zijn - In de ban van seks en macht

Geraldine Kemper volgt Nederlanders met een bijzonder levensverhaal. Zo ontmoet ze mensen die buiten de gebaande paden leven en zich niets aantrekken van de normen van de maatschappij. Voor sommige mensen rijkt seksualiteit verder dan de vi...

09-10-2018 21:20

Getraumatiseerd

Je zal het maar zijn - Getraumatiseerd

Soms neemt het leven zo'n schokkende wending dat het moeilijk is om je leven nog op de rit te krijgen. Geraldine spreekt drie mensen die moeten leven met een trauma. Shanti Schiks, de halfzus van Fajah Lourens. Shanti verloor twee jaar gele...

02-10-2018 21:20

In de ban van schoonheid

Je zal het maar zijn - In de ban van schoonheid

Voor sommige mensen speelt het uiterlijk zo'n belangrijke rol dat het hun hele leven beheerst. Geraldine volgt drie mensen wiens leven in het teken van schoonheid staat. Zo heeft kindmodel Summer de Snoo een uitzonderlijk leven voor een mei...

25-09-2018 21:20

Terug: Je Zal Het Maar Zijn

Je zal het maar zijn - Terug: Je Zal Het Maar Zijn

Je Zal Het Maar Zijn is na drie jaar terug. Geraldine Kemper neemt het presentatiestokje over van Sophie Hilbrand. In het programma portretteert Geraldine jonge, unieke, avontuurlijke, eigenzinnige en/of uitgesproken mensen met een bijzonde...

30-07-2018 22:15

Sekswerkers

Je zal het maar zijn - Sekswerkers

Sophie volgt drie mensen die hun geld verdienen met seks. Toch zijn ze alledrie geen conventionele prostituee. Boann is seks zorgverlener en sekscoach. Ze coacht mensen met een verstandelijke en lichamelijke beperking en heeft ook seks met ...

23-07-2018 22:15

Fantasy

Je zal het maar zijn - Fantasy

Sophie volgt drie fanatieke 'fantasy' liefhebbers en probeert te ontdekken wat deze mensen zo aantrekt in deze wereld. Wesley is 35 en gaat een groot deel van de tijd door het leven als 'Lesley het boselfje'. Hij voelt zich meer boself, dan...

16-07-2018 22:20

Bijzondere relaties

Je zal het maar zijn - Bijzondere relaties

De liefde loopt soms anders dan de buitenwereld verwacht. Sophie volgt drie stelletjes met een relatie die bij veel mensen in eerste instantie vraagtekens oproept. Ergotherapeut Kim werd verliefd op de 32-jarige Niek, hij heeft door een mot...

09-07-2018 22:25

Bekende ouders

Je zal het maar zijn - Bekende ouders

Sophie volgt drie mensen die zijn opgegroeid met een bijzondere ouder. Zo volgt ze Rolls Ratelband, de zoon van positiviteitsgoeroe Emile Ratelband. Sophie komt erachter hoe het is om de hysterische entertainer, die regelmatig negatief in d...

02-07-2018 22:20

Travestie

Je zal het maar zijn - Travestie

Het fenomeen travestie lijkt terug van weggeweest. Via drie bijzondere portretten schets Sophie een breder beeld van deze subcultuur. Mayday is al 25 jaar de ongekroonde koningin van de travestie. Ze vertelt waarom travestieten zo hard nodi...

15-08-2016 20:30

Je Zal Het Maar Zijn

Je zal het maar zijn - Je Zal Het Maar Zijn

Sophie gaat op pad met jongeren die een bijzonder verhaal te vertellen hebben. Hun leefwerelden worden geportretteerden Sophie praat met ze over de keuzes die ze hebben gemaakt of de bijzondere situatie waarin ze zijn beland. Sophieontmoet ...

01-06-2016 21:00

Je Zal Het Maar Zijn

Je zal het maar zijn - Je Zal Het Maar Zijn

Sophie gaat op pad met jongeren die een bijzonder verhaal te vertellen hebben. Hun leefwerelden worden geportretteerden Sophie praat met ze over de keuzes die ze hebben gemaakt of de bijzondere situatie waarin ze zijn beland. Sophieontmoet ...

17-11-2015 20:30

Je Zal Het Maar Zijn

Je zal het maar zijn - Je Zal Het Maar Zijn

Sophie gaat met jongeren op pad om hun leefwereld te portretteren. Ze hebben allemaal een bijzonder verhaal te vertellen.

10-11-2015 20:29

Je Zal Het Maar Zijn

Je zal het maar zijn - Je Zal Het Maar Zijn

Sophie gaat met jongeren op pad om hun leefwereld te portretteren. Ze hebben allemaal een bijzonder verhaal te vertellen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Je zal het maar zijn gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Je zal het maar zijn de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Je zal het maar zijn bij Je zal het maar zijn liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Je zal het maar zijn. Heb je een uitzending van Je zal het maar zijn gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Je zal het maar zijn gemist

Sophie gaat op pad met jongeren die een bijzonder verhaal te vertellen hebben. Hun leefwerelden worden geportretteerden Sophie praat met ze over de keuzes die ze hebben gemaakt of de bijzondere situatie waarin ze zijn beland. Sophieontmoet een meisje dat gelooft dat God haar kan genezen van haar ziekte, een twintiger die goed is voor dertig miljoen,iemand die deel uitmaakt van een trio en een meisje dat verliefd is geworden op een moordenaar. Presentatie: SophieHilbrand.

Uitzending gemist van Je zal het maar zijn? Hier kun je alle uitzendingen van Je zal het maar zijn kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 57
  • Laatste uitzending op 30-10-2018 om 21:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord