Programma gemist?

De op tv charismatische zwarte bigbandleider, van zanger, en danser op tv Cab Calloway een werd in de jaren dertig op onsterfelijk dankzij het lied een Minnie the Moocher.Meer het De charismatische zwarte op bigbandleider, zanger, en tijdens danser Cab Calloway de werd in naar de jaren door dertig onsterfelijk dankzij het lied naar Minnie naar the Moocher. Het overbekende refrein naar van van dit nummer bezorgde naar hem de bijnaam 'The Hi tijdens de De Ho Man'. van Calloway is bovendien onlosmakelijk op tv verbonden met door de legendarische New het Yorkse jazzclub The Cotton op tv Club.Minder

Documentaire. De met charismatische zwarte bigbandleider, zanger, uit en op danser Cab Calloway werd naar in de jaren dertig naar onsterfelijk dankzij van het lied Minnie the het Moocher. naar Het overbekende refrein door van dit nummer in bezorgde hem de bijnaam naar The Hi De het Ho Man. Calloway uit is bovendien onlosmakelijk naar verbonden met de legendarische een New Yorkse jazzclub een The Cotton in Club en uit was een artiest door die tot op de tijdens dag van tijdens vandaag jazz- en tijdens popmusici inspireert.

mei 2020
09-05-2015 10:25

Close Up: Cab Calloway: The Hi De Ho Man

Close up: Cab Calloway - The Hi De Ho man - Close Up: Cab Calloway: The Hi De Ho Man

De charismatische zwarte bigbandleider, zanger, en danser Cab Calloway werd in de jaren dertig onsterfelijk dankzij het lied Minnie the Moocher.Meer De charismatische zwarte bigbandleider, zanger, en danser Cab Calloway werd in de jaren der...

21-09-2010 23:00

Aflevering 1

Close up: Cab Calloway - The Hi De Ho man - Aflevering 1

Documentaire. De charismatische zwarte bigbandleider, zanger, en danser Cab Calloway werd in de jaren dertig onsterfelijk dankzij het lied Minnie the Moocher. Het overbekende refrein van dit nummer bezorgde hem de bijnaam The Hi De Ho Man. ...

Close up: Cab Calloway - The Hi De Ho man gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close up: Cab Calloway - The Hi De Ho man de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close up: Cab Calloway - The Hi De Ho man bij Close up: Cab Calloway - The Hi De Ho man liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close up: Cab Calloway - The Hi De Ho man. Heb je een uitzending van Close up: Cab Calloway - The Hi De Ho man gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close up: Cab Calloway - The Hi De Ho man gemist

Documentaire. De charismatische zwarte big bandleider, zanger, en danser Cab Calloway werd in de jaren dertigonsterfelijk dankzij het lied Minnie the Moocher. Het overbekende refrein van dit nummer bezorgde hem de bijnaam The HiDe Ho Man. Calloway is bovendien onlosmakelijk verbonden met de legendarische New Yorkse jazzclub The Cotton Club.

Uitzending gemist van Close up: Cab Calloway - The Hi De Ho man? Hier kun je alle uitzendingen van Close up: Cab Calloway - The Hi De Ho man kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 09-05-2015 om 10:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!