Programma gemist?

De charismatische het zwarte bigbandleider, zanger, op en tijdens danser Cab Calloway werd uit in de jaren dertig onsterfelijk op dankzij het het lied Minnie door the Moocher.Meer De charismatische zwarte door bigbandleider, zanger, op tv en tijdens danser Cab Calloway in werd in de op tv jaren dertig onsterfelijk dankzij het tijdens lied Minnie the Moocher. door met Het overbekende refrein van door dit nummer door bezorgde hem de bijnaam 'The Hi op met De Ho Man'. Calloway is het bovendien onlosmakelijk op tv verbonden met van de legendarische New Yorkse uit jazzclub The door Cotton Club.Minder

Documentaire. De charismatische door door zwarte bigbandleider, zanger, en danser op Cab uit Calloway werd in tijdens de jaren dertig onsterfelijk dankzij tijdens het lied in Minnie the Moocher. Het overbekende naar uit refrein van dit nummer bezorgde door hem de uit bijnaam The Hi in De Ho Man. in Calloway is bovendien onlosmakelijk tijdens verbonden met de legendarische op New Yorkse uit jazzclub The Cotton op Club en in was een het artiest die tot van op de dag van vandaag op tv jazz- en door popmusici inspireert.

januari 2021
09-05-2015 10:25

Close Up: Cab Calloway: The Hi De Ho Man

Close up: Cab Calloway - The Hi De Ho man - Close Up: Cab Calloway: The Hi De Ho Man

De charismatische zwarte bigbandleider, zanger, en danser Cab Calloway werd in de jaren dertig onsterfelijk dankzij het lied Minnie the Moocher.Meer De charismatische zwarte bigbandleider, zanger, en danser Cab Calloway werd in de jaren der...

21-09-2010 23:00

Aflevering 1

Close up: Cab Calloway - The Hi De Ho man - Aflevering 1

Documentaire. De charismatische zwarte bigbandleider, zanger, en danser Cab Calloway werd in de jaren dertig onsterfelijk dankzij het lied Minnie the Moocher. Het overbekende refrein van dit nummer bezorgde hem de bijnaam The Hi De Ho Man. ...

Close up: Cab Calloway - The Hi De Ho man gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close up: Cab Calloway - The Hi De Ho man de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close up: Cab Calloway - The Hi De Ho man bij Close up: Cab Calloway - The Hi De Ho man liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close up: Cab Calloway - The Hi De Ho man. Heb je een uitzending van Close up: Cab Calloway - The Hi De Ho man gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close up: Cab Calloway - The Hi De Ho man gemist

Documentaire. De charismatische zwarte big bandleider, zanger, en danser Cab Calloway werd in de jaren dertigonsterfelijk dankzij het lied Minnie the Moocher. Het overbekende refrein van dit nummer bezorgde hem de bijnaam The HiDe Ho Man. Calloway is bovendien onlosmakelijk verbonden met de legendarische New Yorkse jazzclub The Cotton Club.

Uitzending gemist van Close up: Cab Calloway - The Hi De Ho man? Hier kun je alle uitzendingen van Close up: Cab Calloway - The Hi De Ho man kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 09-05-2015 om 10:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!