Programma gemist?

De door charismatische zwarte bigbandleider, uit zanger, en danser de Cab Calloway een werd in de jaren het dertig onsterfelijk dankzij het lied het Minnie op tv the Moocher.Meer De charismatische zwarte een bigbandleider, zanger, naar en uit danser Cab Calloway werd in de de jaren de dertig onsterfelijk dankzij de het lied Minnie the Moocher. uit Het de overbekende refrein een van dit nummer bezorgde op tv hem de bijnaam 'The door Hi De Ho Man'. van Calloway is bovendien het onlosmakelijk op tv verbonden met de legendarische het New Yorkse jazzclub een The Cotton het Club.Minder

Documentaire. op tv De charismatische een zwarte bigbandleider, zanger, van en danser Cab Calloway door werd in in de jaren dertig door onsterfelijk dankzij het lied Minnie the op uit Moocher. Het overbekende refrein de van dit nummer bezorgde tijdens hem op tv de bijnaam The Hi op tv De Ho Man. Calloway naar is bovendien onlosmakelijk de verbonden met door de legendarische een New Yorkse jazzclub op The Cotton Club en de was een artiest door die tot op de dag van van vandaag met jazz- en op tv popmusici inspireert.

september 2020
09-05-2015 10:25

Close Up: Cab Calloway: The Hi De Ho Man

Close up: Cab Calloway - The Hi De Ho man - Close Up: Cab Calloway: The Hi De Ho Man

De charismatische zwarte bigbandleider, zanger, en danser Cab Calloway werd in de jaren dertig onsterfelijk dankzij het lied Minnie the Moocher.Meer De charismatische zwarte bigbandleider, zanger, en danser Cab Calloway werd in de jaren der...

21-09-2010 23:00

Aflevering 1

Close up: Cab Calloway - The Hi De Ho man - Aflevering 1

Documentaire. De charismatische zwarte bigbandleider, zanger, en danser Cab Calloway werd in de jaren dertig onsterfelijk dankzij het lied Minnie the Moocher. Het overbekende refrein van dit nummer bezorgde hem de bijnaam The Hi De Ho Man. ...

Close up: Cab Calloway - The Hi De Ho man gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close up: Cab Calloway - The Hi De Ho man de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close up: Cab Calloway - The Hi De Ho man bij Close up: Cab Calloway - The Hi De Ho man liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close up: Cab Calloway - The Hi De Ho man. Heb je een uitzending van Close up: Cab Calloway - The Hi De Ho man gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close up: Cab Calloway - The Hi De Ho man gemist

Documentaire. De charismatische zwarte big bandleider, zanger, en danser Cab Calloway werd in de jaren dertigonsterfelijk dankzij het lied Minnie the Moocher. Het overbekende refrein van dit nummer bezorgde hem de bijnaam The HiDe Ho Man. Calloway is bovendien onlosmakelijk verbonden met de legendarische New Yorkse jazzclub The Cotton Club.

Uitzending gemist van Close up: Cab Calloway - The Hi De Ho man? Hier kun je alle uitzendingen van Close up: Cab Calloway - The Hi De Ho man kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 09-05-2015 om 10:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!