Programma gemist?

De charismatische zwarte op bigbandleider, zanger, van en danser van Cab Calloway werd in met de jaren dertig tijdens onsterfelijk dankzij het de lied Minnie the een Moocher.Meer De charismatische door zwarte bigbandleider, op tv zanger, en van danser Cab Calloway werd in uit de jaren een dertig onsterfelijk op tv dankzij het lied op Minnie the Moocher. Het de overbekende refrein van dit het nummer bezorgde hem de het bijnaam in 'The Hi door De Ho Man'. Calloway is bovendien op tv onlosmakelijk verbonden de met op de legendarische New Yorkse jazzclub The een Cotton van Club.Minder

Documentaire. De op tv charismatische het zwarte bigbandleider, zanger, en danser in Cab Calloway uit werd in de jaren dertig uit op onsterfelijk dankzij het lied Minnie in the uit Moocher. Het overbekende refrein van dit tijdens op nummer bezorgde hem de bijnaam The uit Hi op De Ho op tv Man. Calloway is van bovendien onlosmakelijk verbonden met de de legendarische New uit Yorkse jazzclub het The Cotton Club en op was een artiest een die tot de op de dag van vandaag jazz- van en de popmusici inspireert.

mei 2021
09-05-2015 10:25

Close Up: Cab Calloway: The Hi De Ho Man

Close up: Cab Calloway - The Hi De Ho man - Close Up: Cab Calloway: The Hi De Ho Man

De charismatische zwarte bigbandleider, zanger, en danser Cab Calloway werd in de jaren dertig onsterfelijk dankzij het lied Minnie the Moocher.Meer De charismatische zwarte bigbandleider, zanger, en danser Cab Calloway werd in de jaren der...

21-09-2010 23:00

Aflevering 1

Close up: Cab Calloway - The Hi De Ho man - Aflevering 1

Documentaire. De charismatische zwarte bigbandleider, zanger, en danser Cab Calloway werd in de jaren dertig onsterfelijk dankzij het lied Minnie the Moocher. Het overbekende refrein van dit nummer bezorgde hem de bijnaam The Hi De Ho Man. ...

Close up: Cab Calloway - The Hi De Ho man gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close up: Cab Calloway - The Hi De Ho man de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close up: Cab Calloway - The Hi De Ho man bij Close up: Cab Calloway - The Hi De Ho man liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close up: Cab Calloway - The Hi De Ho man. Heb je een uitzending van Close up: Cab Calloway - The Hi De Ho man gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close up: Cab Calloway - The Hi De Ho man gemist

Documentaire. De charismatische zwarte big bandleider, zanger, en danser Cab Calloway werd in de jaren dertigonsterfelijk dankzij het lied Minnie the Moocher. Het overbekende refrein van dit nummer bezorgde hem de bijnaam The HiDe Ho Man. Calloway is bovendien onlosmakelijk verbonden met de legendarische New Yorkse jazzclub The Cotton Club.

Uitzending gemist van Close up: Cab Calloway - The Hi De Ho man? Hier kun je alle uitzendingen van Close up: Cab Calloway - The Hi De Ho man kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 09-05-2015 om 10:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!