Programma gemist?

De charismatische zwarte door bigbandleider, zanger, op en danser van Cab Calloway werd in de een met jaren dertig onsterfelijk dankzij het op tv lied Minnie the Moocher.Meer de De charismatische tijdens zwarte bigbandleider, zanger, en naar danser Cab op Calloway werd in de het jaren dertig naar onsterfelijk dankzij het naar lied Minnie the Moocher. de Het overbekende refrein op van dit nummer van bezorgde hem de het bijnaam 'The met Hi De Ho door Man'. Calloway de is bovendien onlosmakelijk verbonden het met de door legendarische New Yorkse jazzclub The naar Cotton door Club.Minder

Documentaire. op tv De charismatische zwarte bigbandleider, naar zanger, en danser uit Cab Calloway een werd in de jaren tijdens dertig onsterfelijk een dankzij het lied Minnie the door tijdens Moocher. Het overbekende refrein van in dit nummer bezorgde hem tijdens de met bijnaam The Hi De door Ho met Man. Calloway is bovendien onlosmakelijk de verbonden met met de legendarische New Yorkse jazzclub tijdens The het Cotton Club en in was een artiest van die tot op de op dag van vandaag op tv jazz- van en popmusici inspireert.

september 2021
09-05-2015 10:25

Close Up: Cab Calloway: The Hi De Ho Man

Close up: Cab Calloway - The Hi De Ho man - Close Up: Cab Calloway: The Hi De Ho Man

De charismatische zwarte bigbandleider, zanger, en danser Cab Calloway werd in de jaren dertig onsterfelijk dankzij het lied Minnie the Moocher.Meer De charismatische zwarte bigbandleider, zanger, en danser Cab Calloway werd in de jaren der...

21-09-2010 23:00

Aflevering 1

Close up: Cab Calloway - The Hi De Ho man - Aflevering 1

Documentaire. De charismatische zwarte bigbandleider, zanger, en danser Cab Calloway werd in de jaren dertig onsterfelijk dankzij het lied Minnie the Moocher. Het overbekende refrein van dit nummer bezorgde hem de bijnaam The Hi De Ho Man. ...

Close up: Cab Calloway - The Hi De Ho man gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close up: Cab Calloway - The Hi De Ho man de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close up: Cab Calloway - The Hi De Ho man bij Close up: Cab Calloway - The Hi De Ho man liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close up: Cab Calloway - The Hi De Ho man. Heb je een uitzending van Close up: Cab Calloway - The Hi De Ho man gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close up: Cab Calloway - The Hi De Ho man gemist

Documentaire. De charismatische zwarte big bandleider, zanger, en danser Cab Calloway werd in de jaren dertigonsterfelijk dankzij het lied Minnie the Moocher. Het overbekende refrein van dit nummer bezorgde hem de bijnaam The HiDe Ho Man. Calloway is bovendien onlosmakelijk verbonden met de legendarische New Yorkse jazzclub The Cotton Club.

Uitzending gemist van Close up: Cab Calloway - The Hi De Ho man? Hier kun je alle uitzendingen van Close up: Cab Calloway - The Hi De Ho man kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 09-05-2015 om 10:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!