Programma gemist?

De charismatische zwarte de bigbandleider, uit zanger, en het danser Cab Calloway werd in een de van jaren dertig onsterfelijk tijdens dankzij het lied Minnie the Moocher.Meer de De charismatische van zwarte van bigbandleider, zanger, en met danser Cab Calloway tijdens werd in de jaren dertig onsterfelijk op dankzij op het lied Minnie een the Moocher. op tv Het overbekende refrein van in dit nummer bezorgde hem door de uit bijnaam 'The Hi De Ho tijdens Man'. Calloway is bovendien van naar onlosmakelijk verbonden met de de legendarische New Yorkse op tv jazzclub The Cotton een Club.Minder

Documentaire. van De charismatische op tv zwarte bigbandleider, zanger, de en danser Cab Calloway werd in in de jaren dertig de onsterfelijk dankzij het tijdens het lied Minnie the Moocher. Het op tv overbekende tijdens refrein van dit door nummer bezorgde hem de tijdens bijnaam The Hi De tijdens Ho Man. Calloway op tv is bovendien met onlosmakelijk verbonden het met de legendarische op tv New Yorkse jazzclub The Cotton Club door en naar was een artiest die tot uit op de dag de van vandaag jazz- door en popmusici tijdens inspireert.

oktober 2021
09-05-2015 10:25

Close Up: Cab Calloway: The Hi De Ho Man

Close up: Cab Calloway - The Hi De Ho man - Close Up: Cab Calloway: The Hi De Ho Man

De charismatische zwarte bigbandleider, zanger, en danser Cab Calloway werd in de jaren dertig onsterfelijk dankzij het lied Minnie the Moocher.Meer De charismatische zwarte bigbandleider, zanger, en danser Cab Calloway werd in de jaren der...

21-09-2010 23:00

Aflevering 1

Close up: Cab Calloway - The Hi De Ho man - Aflevering 1

Documentaire. De charismatische zwarte bigbandleider, zanger, en danser Cab Calloway werd in de jaren dertig onsterfelijk dankzij het lied Minnie the Moocher. Het overbekende refrein van dit nummer bezorgde hem de bijnaam The Hi De Ho Man. ...

Close up: Cab Calloway - The Hi De Ho man gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close up: Cab Calloway - The Hi De Ho man de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close up: Cab Calloway - The Hi De Ho man bij Close up: Cab Calloway - The Hi De Ho man liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close up: Cab Calloway - The Hi De Ho man. Heb je een uitzending van Close up: Cab Calloway - The Hi De Ho man gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close up: Cab Calloway - The Hi De Ho man gemist

Documentaire. De charismatische zwarte big bandleider, zanger, en danser Cab Calloway werd in de jaren dertigonsterfelijk dankzij het lied Minnie the Moocher. Het overbekende refrein van dit nummer bezorgde hem de bijnaam The HiDe Ho Man. Calloway is bovendien onlosmakelijk verbonden met de legendarische New Yorkse jazzclub The Cotton Club.

Uitzending gemist van Close up: Cab Calloway - The Hi De Ho man? Hier kun je alle uitzendingen van Close up: Cab Calloway - The Hi De Ho man kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 09-05-2015 om 10:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!