Programma gemist?

Serie naar portretten.

Serie in portretten. Het NFF met bestaat dit jaar dertig jaar. een Mede een in het kader daarvan op is er een tijdens speciaal door programma georganiseerd rondom tien met acteurs 'in de bloei naar van op hun leven'. Acterende dertigers. tijdens Acteurs die op naar dit moment met gezichtsbepalend zijn in de Nederlandse uit film-, televisie- en het theaterwereld. In in dagelijkse, korte portretjes worden op deze tien acteurs uitgelicht. een Het zijn: Daan naar met Schuurmans, Fedja van Huêt, Frank uit Lammers, Dragan Bakema, Waldemar op tv Torenstra, Barry Atsma, van Mimoun Oaïssa, Jeroen naar Spitzenberger, Tygo Gernandt, met Johnny tijdens de Mol. van Vandaag: Jeroen Spitzenberger.

Verslag van op premières, bijzondere uit gasten en met opmerkelijke vertoningen. Ter uit gelegenheid van het 30-jarig op jubileum van op tv het Nederlands Film Festival aandacht op tv voor de Nederlandse topacteurs rond de van dertig jaar. Onder het thema een Acteren is met ook op tv een vak worden tijdens portretten en films vertoond door van tien acteurs die met het met gezicht van de Nederlandse cinema op mede bepalen: het Daan Schuurmans, met Fedja van Huêt, Frank op tv Lammers, Dragan Bakema, op tv Waldemar Torenstra, van Barry Atsma, Mimoun Oaïssa, op Jeroen Spitzenberger, het Tygo Gernandt en op Johnny de Mol. Naast een op tv aantal journaals en in een gidsbijlage brengt de op tv VPRO ook van nog twee grote showprogramma's. van Het op tv Gouden Kalveren Gala 2010, door gepresenteerd door op tv Daphne Bunskoek en Thomas door van uit Luyn. En De Jong speelt in met op tv acteurs, een programma van Wilfried de uit op Jong over het vak de acteren, de valkuilen, door de ambities, de door roem. In met de openhartige stijl van De Jong uit wordt een aantal met door grote Nederlandse acteurs die nu het in de bloei tijdens van hun carrière zijn tijdens geïnterviewd en uitgedaagd het scènes in te spelen met en commentaar te leveren het op elkaars werk. Presentatie: Daphne uit naar Bunskoek.

Verslag het van premières, bijzondere gasten naar en opmerkelijke vertoningen. Ter op gelegenheid van op tv het 30-jarig het jubileum van het Nederlands op tv Film Festival aandacht tijdens voor van Nederlandse topacteurs rond van de dertig jaar. Onder het het thema van Acteren is ook een vak worden op tv portretten en in films tijdens vertoond van tien in acteurs die het gezicht van van de Nederlandse cinema in mede bepalen: Daan de Schuurmans, Fedja van door Huêt, Frank met Lammers, Dragan Bakema, op Waldemar Torenstra, naar Barry Atsma, Mimoun tijdens Oaïssa, Jeroen Spitzenberger, Tygo Gernandt en met met Johnny de Mol. Naast een de aantal journaals uit en een gidsbijlage brengt de op VPRO ook het nog twee grote uit showprogramma's. Het Gouden een Kalveren Gala op 2010, gepresenteerd door Daphne op tv Bunskoek op tv en Thomas van Luyn. En op De Jong op speelt met een acteurs, een programma van Wilfried tijdens de Jong over tijdens het vak acteren, uit de valkuilen, het de ambities, de roem. op In van de openhartige stijl op tv van De Jong wordt van een aantal grote Nederlandse op tv acteurs die uit nu in van de bloei van met hun carrière zijn geïnterviewd en met uitgedaagd scènes de te spelen en commentaar te in op tv leveren op elkaars werk. Presentatie: op Daphne tijdens Bunskoek.

Serie portretten op tv van tien op acteurs 'in de bloei van een hun het leven', die de op dit moment van gezichtsbepalend zijn in de Nederlandse het film-, televisie- met en theaterwereld. Dit in door het kader van tijdens het op tv dertigjarige bestaan van het de NFF.

Serie naar portretten van tien een acteurs 'in met de bloei van hun leven', het die een op dit moment gezichtsbepalend zijn in tijdens de van Nederlandse film-, televisie- en theaterwereld. op de Dit in het kader met van het dertigjarige op bestaan van het tijdens NFF.

Verslag door van premières, bijzondere gasten en op tv opmerkelijke vertoningen. het Ter gelegenheid van van het 30-jarig jubileum met van het de Nederlands Film Festival van aandacht voor Nederlandse topacteurs rond op op tv de dertig jaar. Onder het het thema Acteren is een ook een vak door worden portretten en films naar met vertoond van tien acteurs die het naar gezicht van de het Nederlandse cinema mede de het bepalen: Daan Schuurmans, Fedja van met Huêt, Frank Lammers, op tv Dragan Bakema, Waldemar Torenstra, de Barry Atsma, met Mimoun Oaïssa, Jeroen het Spitzenberger, Tygo tijdens Gernandt en Johnny de Mol. een het Naast een aantal een journaals en een gidsbijlage brengt de het het VPRO ook nog op twee grote showprogramma's. Het Gouden Kalveren de Gala 2010, gepresenteerd met door Daphne Bunskoek in en Thomas tijdens van een Luyn. En De Jong van speelt met acteurs, uit een programma door van Wilfried de Jong met over het naar vak acteren, de valkuilen, van de ambities, de roem. door In de openhartige stijl op met van De Jong wordt een aantal door grote door Nederlandse acteurs die nu van in de naar bloei van in hun carrière zijn uit geïnterviewd en uitgedaagd tijdens scènes te spelen en commentaar door te leveren door op elkaars met werk. Met o.a.: Acteren door is ook een vak: Frank op Lammers. Presentatie: Daphne een op tv Bunskoek.

Verslag van premières, in bijzondere een gasten en opmerkelijke tijdens vertoningen. Ter gelegenheid van door het 30-jarig jubileum van een naar het Nederlands Film Festival aandacht voor op tv Nederlandse door topacteurs rond de dertig op tv jaar. een Onder het thema het Acteren is ook een uit vak worden portretten op en films vertoond van op tv tien acteurs die het de gezicht van de in op Nederlandse cinema mede bepalen: Daan van Schuurmans, in Fedja van Huêt, Frank Lammers, Dragan op Bakema, Waldemar tijdens Torenstra, het Barry Atsma, Mimoun het Oaïssa, Jeroen Spitzenberger, Tygo de Gernandt en Johnny de Mol. de Naast van een aantal journaals en uit een uit gidsbijlage brengt de VPRO ook nog naar twee een grote showprogramma's. Het met Gouden Kalveren Gala 2010, gepresenteerd door door Daphne de Bunskoek en Thomas de van Luyn. En De op Jong speelt een met acteurs, met een programma van Wilfried de de Jong over met het vak acteren, het de in valkuilen, de ambities, de roem. In in de openhartige stijl in tijdens van De Jong wordt een aantal de grote Nederlandse acteurs op tv die nu in op de in bloei van het hun carrière zijn geïnterviewd door en uitgedaagd scènes te op tv spelen en commentaar te op leveren op de elkaars uit werk. Met o.a.: Acteren is het ook een uit vak: Fedja van Huêt. van Presentatie: Daphne een Bunskoek.

Verslag het van premières, bijzondere gasten en naar opmerkelijke vertoningen. het Ter gelegenheid door van het 30-jarig jubileum van op tv het Nederlands de Film Festival in aandacht voor Nederlandse topacteurs met rond de dertig een jaar. Onder het op thema Acteren is ook de een vak worden door portretten en films op vertoond van tijdens tien de acteurs die het gezicht een van de Nederlandse cinema mede door bepalen: een Daan Schuurmans, Fedja van Huêt, van Frank Lammers, Dragan een door Bakema, Waldemar Torenstra, Barry tijdens Atsma, Mimoun Oaïssa, op Jeroen Spitzenberger, Tygo door Gernandt en Johnny van de Mol. tijdens Naast een aantal uit journaals en een gidsbijlage het brengt de VPRO door ook nog twee grote een showprogramma's. Het met Gouden Kalveren Gala uit 2010, gepresenteerd door de Daphne Bunskoek het en Thomas van de Luyn. En De Jong speelt door met acteurs, een op tv programma van tijdens Wilfried de Jong het over het vak acteren, de op tv valkuilen, op de ambities, in de roem. In door de openhartige stijl in van De Jong wordt een in aantal grote de Nederlandse acteurs die nu in het van de bloei van hun carrière zijn in tijdens geïnterviewd en uitgedaagd scènes te spelen tijdens van en commentaar te leveren op elkaars in werk. Met o.a.: van Acteren is naar ook een vak: het Daan Schuurmans. Presentatie: de Daphne op Bunskoek.

augustus 2017
02-10-2010 22:40

Aflevering 11

Nederlands Filmfestival 2010 - Aflevering 11

Serie portretten.

01-10-2010 23:35

Aflevering 9

Nederlands Filmfestival 2010 - Aflevering 9

Serie portretten. Het NFF bestaat dit jaar dertig jaar. Mede in het kader daarvan is er een speciaal programma georganiseerd rondom tien acteurs 'in de bloei van hun leven'. Acterende dertigers. Acteurs die op dit moment gezichtsbepalend zi...

30-09-2010 23:10

Aflevering 8

Nederlands Filmfestival 2010 - Aflevering 8

Verslag van premières, bijzondere gasten en opmerkelijke vertoningen. Ter gelegenheid van het 30-jarig jubileum van het Nederlands Film Festival aandacht voor Nederlandse topacteurs rond de dertig jaar. Onder het thema Acteren is ook een va...

27-09-2010 23:10

Aflevering 7

Nederlands Filmfestival 2010 - Aflevering 7

Verslag van premières, bijzondere gasten en opmerkelijke vertoningen. Ter gelegenheid van het 30-jarig jubileum van het Nederlands Film Festival aandacht voor Nederlandse topacteurs rond de dertig jaar. Onder het thema Acteren is ook een va...

25-09-2010 22:55

Aflevering 6

Nederlands Filmfestival 2010 - Aflevering 6

Serie portretten van tien acteurs 'in de bloei van hun leven', die op dit moment gezichtsbepalend zijn in de Nederlandse film-, televisie- en theaterwereld. Dit in het kader van het dertigjarige bestaan van het NFF.

25-09-2010 19:55

Aflevering 4

Nederlands Filmfestival 2010 - Aflevering 4

Serie portretten van tien acteurs 'in de bloei van hun leven', die op dit moment gezichtsbepalend zijn in de Nederlandse film-, televisie- en theaterwereld. Dit in het kader van het dertigjarige bestaan van het NFF.

24-09-2010 23:25

Aflevering 3

Nederlands Filmfestival 2010 - Aflevering 3

Verslag van premières, bijzondere gasten en opmerkelijke vertoningen. Ter gelegenheid van het 30-jarig jubileum van het Nederlands Film Festival aandacht voor Nederlandse topacteurs rond de dertig jaar. Onder het thema Acteren is ook een va...

23-09-2010 23:10

Aflevering 2

Nederlands Filmfestival 2010 - Aflevering 2

Verslag van premières, bijzondere gasten en opmerkelijke vertoningen. Ter gelegenheid van het 30-jarig jubileum van het Nederlands Film Festival aandacht voor Nederlandse topacteurs rond de dertig jaar. Onder het thema Acteren is ook een va...

22-09-2010 23:10

Aflevering 1

Nederlands Filmfestival 2010 - Aflevering 1

Verslag van premières, bijzondere gasten en opmerkelijke vertoningen. Ter gelegenheid van het 30-jarig jubileum van het Nederlands Film Festival aandacht voor Nederlandse topacteurs rond de dertig jaar. Onder het thema Acteren is ook een va...

Nederlands Filmfestival 2010 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nederlands Filmfestival 2010 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nederlands Filmfestival 2010 bij Nederlands Filmfestival 2010 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nederlands Filmfestival 2010. Heb je een uitzending van Nederlands Filmfestival 2010 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nederlands Filmfestival 2010 gemist

Dit jaar bestaat het Nederlands Film Festival (NFF) 30 jaar en dat wordt groots gevierd. De VPRO laat dit nietonopgemerkt voorbijgaan en brengt naast een aantal journaals en een gidsbijlage twee grote showprogramma's.Het Gouden Kalveren Gala 2010, gepresenteerd door Daphne Bunskoek en Thomas van Luyn. En De Jong speelt met acteurs,een programma van Wilfried de Jong over het vak acteren, de valkuilen, de ambities, de roem. In de openhartige stijlvan De Jong wordt een aantal grote Nederlandse acteurs die nu in de bloei van hun carrière zijn geïnterviewd enuitgedaagd scènes te spelen en commentaar te leveren op elkaars werk. Van de tien acteurs die dit jaar op het NFFcentraal staan, maakt de VPRO ook afzonderlijke portretten, die worden uitgezonden voorafgaand aan de speelfilms waarinzij schitteren.

Uitzending gemist van Nederlands Filmfestival 2010? Hier kun je alle uitzendingen van Nederlands Filmfestival 2010 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 02-10-2010 om 22:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord