Programma gemist?

Een aantal voorouders naar van het astronaut André Kuipers heeft, door net als de hij, spannende avonturen van beleefd én overleefd, want een anders was uit André er op tv niet geweest.

De met moeder van presentatrice op Dieuwertje Blok heeft een joodse uit achtergrond. Wat de is daarvan nog een te achterhalen? Ze weet met in dat joodse voorouders van haar tijdens slagers van in Middelharnis waren. het Bij haar onderzoek stuit Dieuwertje onder naar meer op tv op een bijzondere liefdesgeschiedenis. op Voor de wortels naar van haar de voorouders aan vaderskant op tv moet Dieuwertje naar naar Schiedam. Daar door treft ze een het zeer welvarende familie aan van van brouwers en jeneverstokers, maar naar ook de een populaire kookboekenschrijfster. Om de tijdens lijn verder de terug op te volgen, neemt op tv Dieuwertje het vliegtuig.

Zangeres tijdens Wende Snijders is in tijdens Engeland geboren en door uit het werk van uit een haar vader heeft ze tijdens haar een jeugd in naar veel verschillende op tv landen gewoond. naar Nu vraagt ze zich af van waar ze eigenlijk thuis een een hoort. Ze weet bijna niets van door haar het voorouders en ze wil hen tijdens graag leren van kennen. Ze in hoopt dat ze met rebelse types tegenkomt en voorouders met die de geschiedenis met hebben beïnvloed. door Maar die gedachte door vindt ze zelf wel een erg megalomaan. naar Totdat het ze op zoek gaat en de van de ene verbazing op tv in de andere naar de valt.

Hoewel de oud-burgemeester en voormalig politicus Job tijdens de Cohen al veel weet over de zijn familiegeschiedenis, heeft door hij nog enkele boeiende met vragen met die hij een hoopt te kunnen beantwoorden. Zo uit wil hij graag van weten wat uit de rol van zijn opa op met Hendrik Cohen precies was als naar voorzitter van de Joodsche in Raad in naar Rotterdam tijdens de Tweede de met Wereldoorlog. Opa is net als naar zoveel familieleden omgebracht door een met de nazi's; Job heeft op tv het hem dus nooit een kunnen van vragen. Natuurlijk wil op tv hij ook weten waar door de familie een aan vaders kant, door de Cohens, vandaan komen tijdens en of zijn de voorouders aan moeders kant, uit de het Belinfantes, uit Portugal het afkomstig zijn. En zijn er nog uit verwanten die zich een op tv ook intensief met uit de politiek hebben in beziggehouden? Er wachten Job de heel wat door indrukwekkende en ontroerende verrassingen als met hij op naar zoek gaat naar zijn een verborgen in verleden.

De uit oma van acteur in en presentator Eric Corton heeft van lang niet geweten op tv wie haar naar biologische naar moeder was en haar vader heeft een ze op tv ook nooit het gekend. Eric wil weten hoe dat van zo'n uit honderd jaar geleden kon tijdens gebeuren. Als op tv hij dieper graaft in naar zijn familiegeschiedenis, komt hij de een voorvader in tegen de die tijdens de Slag in bij Waterloo tegen Napoleon heeft een gevochten. van Dat ontroert Eric door zeer, niet alleen omdat uit hij als tijdens jongen graag met tinnen tijdens soldaatjes speelde, tijdens maar vooral omdat zijn het vader uit hem wel eens meenam naar door Waterloo om over die uit tijdens slag te vertellen. uit Alsof zijn vader toen al voelde de dat er een naar de familieband was met die plek. de Eric komt er in nu de achter hoe dat precies in zit.

Jörgen van Raymann is geboren uit in Amsterdam, maar groeide op op tv in Paramaribo. een Daar gaat hij op met in zoek naar zijn met roots. Zo wil in hij weten hoe het uit precies zit met de uit joodse takken door van de familie, de zowel aan van de kant van zijn vader als uit van zijn tijdens moeder. Klopt die in joodse de afkomst wel en zo met ja, waar kwamen een zijn joodse door voorouders dan vandaan? Jörgen van wist al van dat zijn voorouders uit Europa, van Afrika, Amerika en tijdens Azië stammen. Nu een pas komt hij te met weten wie met waar vandaan kwam, welke in tijdens rol zij in de geschiedenis uit speelden en hoe zij uit in Suriname terechtkwamen. de Die van ontdekkingen leveren heftige op tv en tegenstrijdige gevoelens over zijn op tv afkomst de op.

Cabaretière de Claudia de Breij is in een Utrecht geboren naar en woont daar de nog van altijd met veel plezier. met Utrecht is echt op haar stad met én die van veel van haar een voorouders. Claudia ontdekt het het hoe en waar precies haar in Utrechtse voorouders met woonden en werkten de en ze hoort een door paar van ontroerende verhalen. Tot haar verrassing het moet Claudia Utrecht met toch in verlaten om het spoor van met haar voorouders te volgen. in Eerst blijft ze een nog redelijk in uit een de buurt, maar uiteindelijk moet het ze zelfs naar op het buitenland om tijdens te door zien waar haar verre verwanten op ooit in zijn geboren. Tijdens die lange op zoektocht naar maakt ze wel kennis met een voorouders van wie naar ze in allemaal wel iets tijdens geërfd lijkt te op hebben.

Ooit met stuurde presentator op Arjen Lubach een tweet de wereld op tv in tijdens waarin hij beweerde van Egyptische van farao's af met te stammen. Hij deed op vervolgens een poging uit tijdens om officieel tot 'Farao der Nederlanden' met te van worden benoemd, als nationaal symbool op tv naar naast koning Willem-Alexander. Die benoeming op tv is in niet gelukt, maar hoe zit het de met die uit afstamming? Dat wil Arjen naar tijdens nu toch wel voor eens op en voor op tv altijd uitzoeken. Binnen in de familie de gaat ook het verhaal dat het er via door Arjens moeder een verwantschap zou tijdens zijn met graaf uit Floris op V van Holland (1254-1296). Dat met door zou ook mooi zijn, maar lijkt naar toch uit meer een sterk op verhaal.

De het oma van fotografe en voormalig naar Journaal-presentatrice het Sacha de de Boer heeft haar een doos met tijdens oude uit familiefoto's nagelaten. Die op tv roepen bij Sacha allerlei naar vragen op over de haar van voorouders. Vooral ook omdat ze al tijdens weet naar dat ze van Schotse roots heeft, maar niet weet op tv hoe dat een precies zit. Er gaan met het wel allerlei geruchten door rond in de van familie. Zo zouden een er via die Schotse verwanten de banden naar zijn met de Schotse in adel. Sacha wil het dus op zoek naar een op tv tijdens familiekasteel. Dan zou een droom uitkomen. naar met Er zouden zelfs het bloedlijnen naar het koningshuis zijn, maar in dat is echt door te onwaarschijnlijk op voor door woorden.

Voor presentator en met tijdens musicalproducent Albert Verlinde naar (zonder 'n'!) is zijn naar familie vóór zijn de grootouders één groot, met zwart gat. uit Dat is bij tijdens de meeste mensen zo. Albert een grijpt de op kans om meer over zijn door voorouders in te weten te komen met een beide handen in aan. Met hulp de van archivarissen een en historici uit voor hem met op onbekende plaatsen blijkt tijdens hij zijn voorouders heel ver op tv terug te naar kunnen vinden. Verlinde verneemt ook in tijdens waar en wanneer van de 'n' van zijn op tv achternaam is weggevallen. Maar tijdens de meest door verbijsterende verhalen liggen naar veel dichterbij in de tijd. van met Albert ontdekt wat naar zijn vader en uit grootouders tijdens de Tweede van Wereldoorlog hebben meegemaakt. het Er is met thuis nooit over gesproken. Het de was te uit erg.

Presentatrice Hanneke Groenteman uit doet mee tijdens aan Verborgen verleden een omdat op ze graag antwoord uit wil op een paar heel concrete door in vragen. Zo had Wim Sonneveld ooit tijdens een sketch waarin een hij in vertelde over het de trio The door Vegetable Sisters, de zusjes Groenteman, die het de in de jaren twintig tijdens van de een vorige eeuw furore tijdens maakten met hun het gewaagde zang- en dansvoorstellingen. op tv Is er een verwantschap? Belangrijker op is uit Hanneke's vraag tijdens over haar joodse van wortels. Stamt ze af met van Asjkenazische joden, dus tijdens joden de uit Centraal-Europa? Of toch van Sefardische in op joden, dus uit Spanje of Portugal? tijdens uit Ze hoopt stiekem op het laatste, door want haar een hart gaat op meer uit naar op Zuid-Europa. Maar als op tv Hanneke Groenteman naar het buitenland in blijkt de te moeten gaan om tijdens meer een over haar voorouders te weten uit te komen, is een de tijdens eerste halte België. Wel naar een het zuiden op tv dus, maar niet op echt Zuid-Europa.

Olympisch op zwemkampioen Pieter van den Hoogenband van wil een vooral meer van weten over zijn uit grootouders aan vaders kant van de tijdens door familie en hun tijdens voorouders. Oma Loes is op tv overleden en toen het Pieter druk was op tv met zijn een sportcarrière, vroeg hij met haar niet zo naar vaak naar haar familiegeschiedenis. Dat er een op tv een band is met Indonesië op tv weet Pieter wel, met maar hoe langdurig, hecht door en persoonlijk die naar is, ontdekt op hij pas in deze met naar aflevering.

Presentator door Rick Nieman weet, zoals van de meeste mensen, heel uit door weinig van zijn familiegeschiedenis. Maar zoals tijdens naar het een goed tijdens journalist betaamt, is hij er met wel heel nieuwsgierig naar. naar Die nieuwsgierigheid op tv drijft van hem naar streken en voorouders tijdens die in hem totaal onbekend waren, in maar die op tv nu toch heel vertrouwd door en dichtbij in blijken te zijn.

Schrijfster op Nelleke Noordervliet is geboren in de op Rotterdam, maar weet dat haar in voorouders ook in met Leiden woonden. het Dat klopt, maar wat ze een daar deden en een op hoe lang ze daar al uit woonden ontdekt ze op nu op tv pas. En ooit kwam haar familie het in heel ergens anders vandaan. in Nelleke reist haar met voorouders achterna.

Als een cabaretier Herman met Finkers aan de het zoektocht naar zijn voorouders begint, in gaat door hij ervan uit in dat hij die uit tocht wel per fiets kan tijdens afleggen. Hij vermoedt dat met hij door vanuit Twente in ieder geval op de de IJssel niet zal van hoeven oversteken. Zijn in voorouders zijn met immers allemaal echte van Tukkers, al generaties lang geworteld in tijdens Almelo en uit directe omgeving. van Voor een deel is een dat ook waar, door maar wanneer een Herman wat de dieper in zijn familiegeschiedenis duikt, een komt hij toch voor uit verrassingen te staan naar en moet hij tijdens meer kilometers uit maken. In ieder geval een te veel naar voor de fiets. Aan het het eind tijdens van zijn tocht concludeert door Finkers: in 'Er is best door heel veel het leed voorbij gekomen en daarom vind op tv ik van het eigenlijk wel bewonderenswaardig en in ook wel uit verbazingwekkend met dat ik uit zo'n vrolijke familie uit kom'. op De droge humor van een Herman Finkers lijkt uit tijdens misère naar geboren.

april 2020
08-09-2019 17:05

André Kuipers

Verborgen verleden - André Kuipers

Een aantal voorouders van astronaut André Kuipers heeft, net als hij, spannende avonturen beleefd én overleefd, want anders was André er niet geweest.

01-09-2019 17:05

Dieuwertje Blok

Verborgen verleden - Dieuwertje Blok

De moeder van presentatrice Dieuwertje Blok heeft een joodse achtergrond. Wat is daarvan nog te achterhalen? Ze weet dat joodse voorouders van haar slagers in Middelharnis waren. Bij haar onderzoek stuit Dieuwertje onder meer op een bijzond...

25-08-2019 17:30

Wende Snijders

Verborgen verleden - Wende Snijders

Zangeres Wende Snijders is in Engeland geboren en door het werk van haar vader heeft ze tijdens haar jeugd in veel verschillende landen gewoond. Nu vraagt ze zich af waar ze eigenlijk thuis hoort. Ze weet bijna niets van haar voorouders en ...

18-08-2019 17:30

Job Cohen

Verborgen verleden - Job Cohen

Hoewel oud-burgemeester en voormalig politicus Job Cohen al veel weet over zijn familiegeschiedenis, heeft hij nog enkele boeiende vragen die hij hoopt te kunnen beantwoorden. Zo wil hij graag weten wat de rol van zijn opa Hendrik Cohen pre...

11-08-2019 17:30

Eric Corton

Verborgen verleden - Eric Corton

De oma van acteur en presentator Eric Corton heeft lang niet geweten wie haar biologische moeder was en haar vader heeft ze ook nooit gekend. Eric wil weten hoe dat zo'n honderd jaar geleden kon gebeuren. Als hij dieper graaft in zijn famil...

04-08-2019 17:30

Jörgen Raymann

Verborgen verleden - Jörgen Raymann

Jörgen Raymann is geboren in Amsterdam, maar groeide op in Paramaribo. Daar gaat hij op zoek naar zijn roots. Zo wil hij weten hoe het precies zit met de joodse takken van de familie, zowel aan de kant van zijn vader als van zijn moeder. Kl...

28-07-2019 17:30

Claudia de Breij

Verborgen verleden - Claudia de Breij

Cabaretière Claudia de Breij is in Utrecht geboren en woont daar nog altijd met veel plezier. Utrecht is echt haar stad én die van veel van haar voorouders. Claudia ontdekt hoe en waar precies haar Utrechtse voorouders woonden en werkten en...

21-07-2019 17:30

Arjen Lubach

Verborgen verleden - Arjen Lubach

Ooit stuurde presentator Arjen Lubach een tweet de wereld in waarin hij beweerde van Egyptische farao's af te stammen. Hij deed vervolgens een poging om officieel tot 'Farao der Nederlanden' te worden benoemd, als nationaal symbool naast ko...

07-07-2019 17:10

Sacha de Boer

Verborgen verleden - Sacha de Boer

De oma van fotografe en voormalig Journaal-presentatrice Sacha de Boer heeft haar een doos met oude familiefoto's nagelaten. Die roepen bij Sacha allerlei vragen op over haar voorouders. Vooral ook omdat ze al weet dat ze Schotse roots heef...

30-06-2019 17:40

Albert Verlinde

Verborgen verleden - Albert Verlinde

Voor presentator en musicalproducent Albert Verlinde (zonder 'n'!) is zijn familie vóór zijn grootouders één groot, zwart gat. Dat is bij de meeste mensen zo. Albert grijpt de kans om meer over zijn voorouders te weten te komen met beide ha...

23-06-2019 17:15

Hanneke Groenteman

Verborgen verleden - Hanneke Groenteman

Presentatrice Hanneke Groenteman doet mee aan Verborgen verleden omdat ze graag antwoord wil op een paar heel concrete vragen. Zo had Wim Sonneveld ooit een sketch waarin hij vertelde over het trio The Vegetable Sisters, de zusjes Groentema...

16-06-2019 17:40

Pieter van den Hoogenband

Verborgen verleden - Pieter van den Hoogenband

Olympisch zwemkampioen Pieter van den Hoogenband wil vooral meer weten over zijn grootouders aan vaders kant van de familie en hun voorouders. Oma Loes is overleden en toen Pieter druk was met zijn sportcarrière, vroeg hij haar niet zo vaak...

09-06-2019 17:35

Rick Nieman

Verborgen verleden - Rick Nieman

Presentator Rick Nieman weet, zoals de meeste mensen, heel weinig van zijn familiegeschiedenis. Maar zoals het een goed journalist betaamt, is hij er wel heel nieuwsgierig naar. Die nieuwsgierigheid drijft hem naar streken en voorouders die...

02-06-2019 17:20

Nelleke Noordervliet

Verborgen verleden - Nelleke Noordervliet

Schrijfster Nelleke Noordervliet is geboren in Rotterdam, maar weet dat haar voorouders ook in Leiden woonden. Dat klopt, maar wat ze daar deden en hoe lang ze daar al woonden ontdekt ze nu pas. En ooit kwam haar familie heel ergens anders ...

26-05-2019 17:20

Herman Finkers

Verborgen verleden - Herman Finkers

Als cabaretier Herman Finkers aan de zoektocht naar zijn voorouders begint, gaat hij ervan uit dat hij die tocht wel per fiets kan afleggen. Hij vermoedt dat hij vanuit Twente in ieder geval de IJssel niet zal hoeven oversteken. Zijn voorou...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Verborgen verleden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Verborgen verleden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Verborgen verleden bij Verborgen verleden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Verborgen verleden. Heb je een uitzending van Verborgen verleden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Verborgen verleden gemist

In Verborgen verleden gaan bekende Nederlanders op zoek naar hun familiegeschiedenis.

Uitzending gemist van Verborgen verleden? Hier kun je alle uitzendingen van Verborgen verleden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 119
  • Laatste uitzending op 08-09-2019 om 17:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!