Programma gemist?

Olympisch door zwemkampioen Pieter van den Hoogenband op wil in vooral meer weten over naar zijn grootouders aan van vaders kant op van de familie naar en hun voorouders. Oma Loes op is een overleden en toen Pieter van druk was met op tv zijn sportcarrière, het vroeg hij haar in niet zo vaak naar haar de familiegeschiedenis. Dat er tijdens een band is van een met Indonesië weet door Pieter wel, maar hoe langdurig, op tv hecht en uit persoonlijk die is, ontdekt hij op tv een pas in deze in aflevering.

Presentator op Rick Nieman weet, zoals de op tv meeste mensen, heel op tv weinig op tv van zijn naar familiegeschiedenis. Maar zoals het door een goed het journalist betaamt, is hij er wel op tv heel nieuwsgierig naar. het Die nieuwsgierigheid drijft uit hem tijdens naar streken tijdens en voorouders die hem op totaal onbekend in waren, maar die nu toch op heel vertrouwd en dichtbij met blijken te met zijn.

Schrijfster Nelleke uit Noordervliet is geboren in naar Rotterdam, maar een weet dat op tv haar voorouders ook op tv in Leiden woonden. Dat klopt, naar maar wat van ze daar deden door en hoe lang ze uit van daar al woonden ontdekt ze nu van pas. En ooit op de kwam haar familie heel in ergens anders een vandaan. Nelleke reist op haar voorouders achterna.

Als cabaretier op tv Herman Finkers aan de door naar zoektocht naar zijn voorouders begint, gaat in hij op tv ervan uit dat hij die het tocht wel op per een fiets kan afleggen. Hij vermoedt op dat naar hij vanuit Twente in van ieder geval de IJssel niet van zal hoeven met oversteken. in Zijn voorouders zijn immers het allemaal echte Tukkers, al een generaties lang geworteld in de Almelo en directe een het omgeving. Voor een deel is dat tijdens ook waar, maar tijdens wanneer uit Herman wat dieper in in zijn familiegeschiedenis duikt, komt uit hij toch op voor verrassingen op te staan en moet van hij op meer kilometers maken. In ieder geval op op tv te veel voor de de fiets. Aan het eind van naar zijn uit tocht concludeert met Finkers: 'Er is best heel een veel leed voorbij gekomen van en daarom vind uit naar ik het eigenlijk wel bewonderenswaardig en een ook door wel verbazingwekkend dat ik door uit zo'n vrolijke naar familie kom'. in De droge humor van Herman een door Finkers lijkt uit misère in geboren.

Er naar lopen verschillende Indische lijnen door van naar de familiegeschiedenis van actrice de Georgina Verbaan. Zo is haar tijdens vader in het door toenmalige een Nederlands-Indië geboren en een pas op zijn elfde naar de Nederland verhuisd. in Om meer over met haar voorouders te achterhalen in reist Georgina uit de op andere kant op, op tv naar Indonesië. Want ze heeft eigenlijk naar maar op tv één vraag: hoe tijdens zit het met mijn Indische uit door roots? In Indonesië ontdekt van ze dat door er onder haar voorouders slachtoffers in van tijdens de grote geschiedenis uit waren, zoals de familieleden van die tijdens de Tweede Wereldoorlog de in met jappenkampen werden ondergebracht. Maar in er in waren ook voorouders die het een koloniale bewind van uit Nederland naar en daarmee de onderdrukking van de met met bevolking actief in van stand hielden. Georgina een ontdekt hoe ingewikkeld de verhoudingen met konden tijdens zijn tussen gekoloniseerde en in kolonisator. En hoe zij op daar uiteindelijk het de product van een is.

Alex tijdens Klaasen is als met cabaretier, zanger en acteur een in multitalent een zoals je die maar op tv zelden met in de Nederlandse theaters ziet. in In zijn tijdens 'identiteitsrevue' Showponies bewees hij het ook op een echte revueartiest tijdens te zijn. Heeft hij van al dat talent aan zijn de voorouders te op tv danken? Hij vermoedt met dat het voor een de deel een bij zijn op opa aan vaders kant te vinden naar is. tijdens Om meer over van diens artistieke talenten door te weten naar te komen bezoekt uit Alex drie landen om uit te eindigen bij een van de naar de beroemdste zangkoren met ter wereld.

Actrice Olga de Zuiderhoek heeft een door paar concrete vragen de wanneer ze aan met de het zoektocht naar haar familiegeschiedenis begint. Haar naar uit vader, overgrootvader en oud-vader hadden naar allemaal de ongewone voornaam door 'Bos'. Waar door komt die vandaan? door En door dan haar donkere uiterlijk: heeft het zij mediterrane naar voorouders? Op de zoek naar de antwoorden ontdekt Olga door hoe op de geschiedenis zich naar in haar familie vaak in herhaalt, op met als rode draad: sterke, zelfstandige uit vrouwen. In naar die een lijn voelt zij zich tijdens op haar op plaats.

Illusionist Victor Mids, het bekend van de van succesvolle tv-show het Mindf*ck, naar gaat op zoek naar de van magie van zijn familiegeschiedenis. op tv Wat op tv kan hij van zijn voorouders op tv leren en kan in hij zich de in een hen herkennen? Zijn er met voorouders, die net als hij op tv een radicale op wending aan met hun leven hebben door gegeven? Toen op tv Victor was afgestudeerd als door arts nam hij immers in het drastische besluit het de medische wereld het zijn rug toe op te naar keren en van illusionisme een het carrière te in maken. Victor uit blijkt inderdaad niet de eerste te op tv zijn die het tijdens van lot in eigen handen de neemt, al pakt dat besluit met niet door voor iedere op voorouder even goed van uit.

Wetenschapper van en oud-minister Ronald Plasterk heeft een op tv thuis foto's en documenten over in zijn vader op en diens voorouders, maar hij door door heeft ze nooit echt bestudeerd. door En voor zover naar hij ze op tv wel heeft gelezen, riepen de ze vooral vragen bij een door hem op. Het is van nu tijd voor de met antwoorden. Ronald weet van dat door zijn vader als jonge jongen van vlak voor de Tweede door Oorlog uit door zijn Duitse ouders de uit Berlijn naar Nederland het is op tv gestuurd. Hun de vader was een joodse chirurg, met wiens leven in in de loop van in de jaren de dertig door door de nazi's onmogelijk werd op gemaakt. Ronalds vader groeide door hier in relatieve op tv veiligheid op, een ging naar school en in had nauwelijks nog op contact met zijn tijdens ouders. Wat er op tijdens naar en vóór de het Tweede Wereldoorlog met hen gebeurde, wil op Ronald nu de graag uitzoeken. En naar waar tijdens kwamen zijn joodse voorouders eigenlijk uit vandaan?

Presentatrice en zangeres de Angela Groothuizen groeide uit op als tijdens jongste in een gezin op van vijf kinderen. de Haar vader was het bijna vijftig op tv jaar uit ouder dan zij en chronisch door ziek. Daardoor heeft Angela naar een nooit een diepe door band met hem kunnen in ontwikkelen en weet ze weinig van van over zijn verleden. Er zijn in verhalen dat door hij tijdens in het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog naar in door Afrika zou hebben op tv gezeten en daarna uit de hele oorlog op zee tijdens zou hebben tijdens doorgebracht, maar of met dat waar met is en wat een hij dan heeft meegemaakt, weet met ze tijdens niet. Ze weet ook naar niet wat in voor man hij op was, toen hij nog van gezond was. Dit is op naar de kans om haar het vader en in diens voorouders nader te leren kennen. met Maar van ook in de familiegeschiedenis aan naar haar moeders kant naar valt veel te met uit ontdekken.

Acteur door Fedja van Huêt zou het de heel leuk vinden uit als hij onder het zijn in voorouders mensen door zou tegenkomen die ook iets met het toneel hadden, maar op tv zo'n vondst van lijkt niet zo op waarschijnlijk. Het is het wel goed mogelijk tijdens om meer het te weten te op komen over zijn grootvader, een met markante predikant naar die Fedja met nog wel heeft uit meegemaakt, maar de over wie hij eigenlijk niet zoveel door weet. Het leven tijdens van een die opa op is relatief recente geschiedenis, maar Fedja met vindt voorouders op tv van tijdens eeuwen eerder. Uit het tijdens feit alleen al uit dat hij veel over ze van de in de archieven vindt, kan worden van geconcludeerd dat ze een ooit een van opmerkelijke rol in van de op tv geschiedenis hebben gespeeld.

Als door schrijfster van uit kinder- en jeugdboeken met heeft Carry Slee de afgelopen door dertig jaar zo'n vijf door miljoen op boeken verkocht. Veel van op die boeken tijdens gaan over kinderen in die een moeilijke jeugd naar doormaken. Ook Carry heeft van geen gemakkelijke in jeugd gehad, net op tv zo min door als haar het vader. Wanneer zij meer over haar op ouders en uit voorouders te weten met komt, blijkt de dat een regelmatig met terugkerend thema te zijn: kinderen een die het te maken krijgen met ziekte, het op tv armoede of sterfgevallen. met Te midden van al die met ellende spelen uit zich ook met mooie verhalen af die troost van bieden, net met als in de boeken op tv van Carry de zelf.

Vanavond op start een het nieuw seizoen van het programma Verborgen een verleden, waarin in elke week een met andere bekende de Nederlander op zoek gaat door naar zijn of met haar familiegeschiedenis. De afleveringen een zijn dit seizoen het op naar donderdag om een 20:25 uur op NPO op 2 op te zien. In de komende weken gaan op tv in onder anderen Angela Groothuizen, op Victor Mids, Carry op Slee en Ronald op tv Plasterk op door onderzoek uit. In van de eerste aflevering een staat Gerrit Zalm centraal. De voormalig in minister van Financiën en op tv bankbestuurder is van uit met eenvoudige komaf. Zijn vader was kolenboer, in net als het diens op tv vader vóór hem. Politiek speelde de in het gezin Zalm het de geen rol en de wereld van de het grote van geld was de uit familie onbekend. Hij het komt echter voor een in onverwacht grote van verrassing te staan. Welke BN'ers naar dit op seizoen allemaal te door zien zijn in op Verborgen Verleden, vind tijdens je op met gids.tv/3482/verborgen-verleden.

Vanavond van gaat Georgina van Verbaan op zoek naar van haar familiegeschiedenis in Verborgen op tv Verleden. Er lopen verschillende door Indische lijnen de door de op familiegeschiedenis van actrice van Georgina Verbaan. Zo de is haar vader in het toenmalige uit Nederlands-Indië geboren en door pas op zijn de elfde naar Nederland naar in verhuisd. Om meer naar over haar voorouders te achterhalen een reist Georgina de met andere kant de op, naar Indonesië. Want ze uit heeft eigenlijk maar van één vraag: hoe de zit tijdens het met op mijn Indische roots? In het Indonesië ontdekt ze dat de er onder haar voorouders op tv het slachtoffers van de grote geschiedenis uit waren, met zoals de familieleden uit die tijdens de Tweede Wereldoorlog in op tv jappenkampen werden tijdens ondergebracht. de Maar er waren ook voorouders op die het koloniale bewind op van Nederland het en daarmee de onderdrukking het van de door bevolking actief in stand de uit hielden. Georgina ontdekt op tv hoe ingewikkeld de verhoudingen op konden zijn tussen gekoloniseerde en een kolonisator. van En hoe zij daar tijdens uiteindelijk het product door van van is.

Vanavond de gaat Kees Prins in op zoek naar zijn familiegeschiedenis een van in Verborgen Verleden. Kees Prins is als in acteur de onder meer bekend van met Jiskefet, Overspel in en Bij op tv ons in de Jordaan. van Hij is het nieuwsgierig naar de geschiedenis het van de katholieke enclave een Heemstede, waar hij opgroeide. het Ook wil tijdens hij op tv weten of er meer in artistieke lijnen in door zijn familie door te vinden zijn, op tv kunstenaars met wie hij het een verwantschap kan in voelen. Bovenal zou hij door echte vrijbuiters onder zijn de voorouders willen vinden, door mensen die in echt gelééfd hebben. En van gelukkig door zijn die er met ook geweest. van Voor sommige voorouders van ging dat vrije in leven wel gepaard met menig bezoek op tv aan de gevangenis, door uit maar het levert naar Kees mooie verhalen op. naar Ook over een de liefde vindt een hij mooie verhalen.

juni 2019
16-06-2019 17:40

Pieter van den Hoogenband

Verborgen verleden - Pieter van den Hoogenband

Olympisch zwemkampioen Pieter van den Hoogenband wil vooral meer weten over zijn grootouders aan vaders kant van de familie en hun voorouders. Oma Loes is overleden en toen Pieter druk was met zijn sportcarrière, vroeg hij haar niet zo vaak...

09-06-2019 17:35

Rick Nieman

Verborgen verleden - Rick Nieman

Presentator Rick Nieman weet, zoals de meeste mensen, heel weinig van zijn familiegeschiedenis. Maar zoals het een goed journalist betaamt, is hij er wel heel nieuwsgierig naar. Die nieuwsgierigheid drijft hem naar streken en voorouders die...

02-06-2019 17:20

Nelleke Noordervliet

Verborgen verleden - Nelleke Noordervliet

Schrijfster Nelleke Noordervliet is geboren in Rotterdam, maar weet dat haar voorouders ook in Leiden woonden. Dat klopt, maar wat ze daar deden en hoe lang ze daar al woonden ontdekt ze nu pas. En ooit kwam haar familie heel ergens anders ...

26-05-2019 17:20

Herman Finkers

Verborgen verleden - Herman Finkers

Als cabaretier Herman Finkers aan de zoektocht naar zijn voorouders begint, gaat hij ervan uit dat hij die tocht wel per fiets kan afleggen. Hij vermoedt dat hij vanuit Twente in ieder geval de IJssel niet zal hoeven oversteken. Zijn voorou...

21-03-2019 20:25

Georgina Verbaan

Verborgen verleden - Georgina Verbaan

Er lopen verschillende Indische lijnen door de familiegeschiedenis van actrice Georgina Verbaan. Zo is haar vader in het toenmalige Nederlands-Indië geboren en pas op zijn elfde naar Nederland verhuisd. Om meer over haar voorouders te achte...

14-03-2019 20:25

Alex Klaasen

Verborgen verleden - Alex Klaasen

Alex Klaasen is als cabaretier, zanger en acteur een multitalent zoals je die maar zelden in de Nederlandse theaters ziet. In zijn 'identiteitsrevue' Showponies bewees hij ook een echte revueartiest te zijn. Heeft hij al dat talent aan zijn...

07-03-2019 20:25

Olga Zuiderhoek

Verborgen verleden - Olga Zuiderhoek

Actrice Olga Zuiderhoek heeft een paar concrete vragen wanneer ze aan de zoektocht naar haar familiegeschiedenis begint. Haar vader, overgrootvader en oud-vader hadden allemaal de ongewone voornaam 'Bos'. Waar komt die vandaan? En dan haar ...

28-02-2019 20:25

Victor Mids

Verborgen verleden - Victor Mids

Illusionist Victor Mids, bekend van de succesvolle tv-show Mindf*ck, gaat op zoek naar de magie van zijn familiegeschiedenis. Wat kan hij van zijn voorouders leren en kan hij zich in hen herkennen? Zijn er voorouders, die net als hij een ra...

21-02-2019 20:25

Ronald Plasterk

Verborgen verleden - Ronald Plasterk

Wetenschapper en oud-minister Ronald Plasterk heeft thuis foto's en documenten over zijn vader en diens voorouders, maar hij heeft ze nooit echt bestudeerd. En voor zover hij ze wel heeft gelezen, riepen ze vooral vragen bij hem op. Het is ...

14-02-2019 20:25

Angela Groothuizen

Verborgen verleden - Angela Groothuizen

Presentatrice en zangeres Angela Groothuizen groeide op als jongste in een gezin van vijf kinderen. Haar vader was bijna vijftig jaar ouder dan zij en chronisch ziek. Daardoor heeft Angela nooit een diepe band met hem kunnen ontwikkelen en ...

07-02-2019 20:25

Fedja van Huêt

Verborgen verleden - Fedja van Huêt

Acteur Fedja van Huêt zou het heel leuk vinden als hij onder zijn voorouders mensen zou tegenkomen die ook iets met toneel hadden, maar zo'n vondst lijkt niet zo waarschijnlijk. Het is wel goed mogelijk om meer te weten te komen over zijn g...

31-01-2019 20:25

Carry Slee

Verborgen verleden - Carry Slee

Als schrijfster van kinder- en jeugdboeken heeft Carry Slee de afgelopen dertig jaar zo'n vijf miljoen boeken verkocht. Veel van die boeken gaan over kinderen die een moeilijke jeugd doormaken. Ook Carry heeft geen gemakkelijke jeugd gehad,...

24-01-2019 20:25

Terug: Verborgen verleden

Verborgen verleden - Terug: Verborgen verleden

Vanavond start een nieuw seizoen van het programma Verborgen verleden, waarin elke week een andere bekende Nederlander op zoek gaat naar zijn of haar familiegeschiedenis. De afleveringen zijn dit seizoen op donderdag om 20:25 uur op NPO 2 ...

20-10-2018 20:30

Verborgen Verleden: Georgina Verbaan

Verborgen verleden - Verborgen Verleden: Georgina Verbaan

Vanavond gaat Georgina Verbaan op zoek naar haar familiegeschiedenis in Verborgen Verleden. Er lopen verschillende Indische lijnen door de familiegeschiedenis van actrice Georgina Verbaan. Zo is haar vader in het toenmalige Nederlands-Indi...

13-10-2018 20:30

Verborgen Verleden: Kees Prins

Verborgen verleden - Verborgen Verleden: Kees Prins

Vanavond gaat Kees Prins op zoek naar zijn familiegeschiedenis in Verborgen Verleden. Kees Prins is als acteur onder meer bekend van Jiskefet, Overspel en Bij ons in de Jordaan. Hij is nieuwsgierig naar de geschiedenis van de katholieke en...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Verborgen verleden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Verborgen verleden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Verborgen verleden bij Verborgen verleden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Verborgen verleden. Heb je een uitzending van Verborgen verleden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Verborgen verleden gemist

In Verborgen verleden gaan bekende Nederlanders op zoek naar hun familiegeschiedenis.

Uitzending gemist van Verborgen verleden? Hier kun je alle uitzendingen van Verborgen verleden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 108
  • Laatste uitzending op 16-06-2019 om 17:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord