Programma gemist?

Presentatrice en zangeres uit Angela Groothuizen naar groeide in op als jongste in het een gezin van vijf kinderen. tijdens het Haar vader was bijna op vijftig jaar ouder dan de zij en chronisch ziek. op Daardoor heeft Angela uit het nooit een diepe band met hem met kunnen ontwikkelen op tv en weet de ze weinig over zijn verleden. uit Er in zijn verhalen dat hij door tijdens het uitbreken naar van de Tweede Wereldoorlog een in in Afrika zou hebben gezeten door en daarna de hele in oorlog het op zee zou hebben door doorgebracht, de maar of dat waar is door en wat hij dan door heeft meegemaakt, een weet ze niet. de Ze een weet ook niet uit wat voor man een hij was, toen hij door nog gezond was. naar Dit is de door kans om haar vader en uit diens voorouders nader van naar te leren kennen. Maar ook op in de met familiegeschiedenis aan tijdens haar moeders kant valt veel met te naar ontdekken.

Acteur uit Fedja van Huêt zou tijdens het heel leuk vinden in op tv als hij onder een zijn voorouders mensen zou op tv tegenkomen die ook een iets met toneel op hadden, maar zo'n vondst lijkt door niet zo waarschijnlijk. naar Het het is wel goed mogelijk om uit meer van te weten te komen over de zijn grootvader, een op met markante predikant die Fedja nog wel het heeft meegemaakt, maar in over wie hij naar eigenlijk tijdens niet zoveel weet. Het op leven van die tijdens opa is uit relatief recente geschiedenis, op tv maar Fedja vindt naar voorouders van in eeuwen eerder. Uit het feit alleen een al dat hij naar veel over ze met in met de archieven vindt, kan worden een geconcludeerd dat ze uit ooit een de opmerkelijke rol in de op tv geschiedenis hebben uit gespeeld.

Als schrijfster naar van kinder- en jeugdboeken door de heeft Carry Slee de afgelopen naar dertig jaar zo'n vijf door door miljoen boeken verkocht. Veel van die met de boeken gaan over kinderen die een uit moeilijke van jeugd doormaken. Ook Carry een heeft geen gemakkelijke jeugd naar gehad, net op zo van min als haar in vader. Wanneer zij een meer over haar ouders door en voorouders op tv te weten komt, blijkt dat een op tv regelmatig terugkerend van thema te zijn: de kinderen de die te maken krijgen met ziekte, naar met armoede of sterfgevallen. Te uit midden van al die ellende op spelen zich met ook mooie de verhalen af die troost in bieden, net van als in het de boeken van Carry uit zelf.

Vanavond start een op tv nieuw seizoen op tv van het programma Verborgen in verleden, een waarin elke week met een andere bekende Nederlander op een zoek gaat op naar zijn of het haar in familiegeschiedenis. De afleveringen zijn de dit seizoen met op donderdag om 20:25 uur op op NPO uit 2 met te zien. In de komende weken op gaan onder door anderen Angela Groothuizen, in Victor Mids, Carry naar Slee en de Ronald Plasterk op onderzoek uit. In door de eerste aflevering een staat tijdens Gerrit Zalm centraal. De het voormalig minister van Financiën en een bankbestuurder naar is van naar eenvoudige komaf. Zijn in vader was kolenboer, net een als diens vader vóór hem. in Politiek speelde de in het het gezin Zalm geen rol en een de wereld van op een het grote geld was van de familie onbekend. naar Hij komt op tv echter voor een onverwacht grote uit verrassing te staan. Welke BN'ers op tv dit naar seizoen allemaal te naar zien zijn tijdens in Verborgen Verleden, met vind je op naar gids.tv/3482/verborgen-verleden.

Vanavond gaat Georgina door Verbaan op zoek uit naar haar naar familiegeschiedenis in het Verborgen Verleden. Er lopen verschillende uit Indische lijnen door het de familiegeschiedenis van actrice in Georgina Verbaan. een Zo is haar het vader in het door toenmalige Nederlands-Indië geboren en door met pas op zijn elfde naar Nederland de met verhuisd. Om meer over haar tijdens voorouders te achterhalen reist naar door Georgina de andere kant op, tijdens naar het Indonesië. Want ze heeft eigenlijk uit maar op één vraag: hoe zit het met op mijn Indische een roots? In het Indonesië ontdekt de ze dat er op tv onder haar voorouders slachtoffers van de de grote geschiedenis waren, door zoals het de familieleden tijdens die tijdens de Tweede het Wereldoorlog in jappenkampen werden door ondergebracht. op tv Maar er waren ook in voorouders die het koloniale door bewind van Nederland in en daarmee de onderdrukking van van de bevolking door actief in het stand op hielden. Georgina ontdekt hoe ingewikkeld de van verhoudingen konden in zijn tussen gekoloniseerde door en kolonisator. En de hoe zij daar uiteindelijk een het product het van het is.

Vanavond op tv gaat Kees Prins uit op zoek naar met zijn familiegeschiedenis in Verborgen Verleden. Kees op tv Prins is als de tijdens acteur onder meer tijdens bekend van Jiskefet, Overspel en Bij in ons in de het Jordaan. Hij is door nieuwsgierig een naar de tijdens geschiedenis van de katholieke enclave tijdens Heemstede, waar hij met opgroeide. Ook wil hij naar weten of tijdens er in meer artistieke lijnen in zijn met familie uit te vinden zijn, kunstenaars op met wie hij een de verwantschap kan voelen. Bovenal naar zou naar hij echte vrijbuiters onder de zijn voorouders willen vinden, naar mensen die op echt gelééfd hebben. tijdens En gelukkig met zijn die er ook de geweest. Voor tijdens sommige voorouders ging naar dat vrije leven met wel gepaard met menig bezoek naar aan de gevangenis, uit maar naar het levert Kees de mooie verhalen tijdens op. Ook over de liefde de vindt hij mooie tijdens verhalen.

De op kinderen van nieuwslezeres Astrid uit Kersseboom zijn inmiddels op tv volwassen tijdens en haar ouders leven nog. tijdens Astrid kan nu dus door de van drie generaties zien in wat typische karaktertrekken zijn van van haar familie. het Waar komen die uit eigenschappen vandaan? Van de de in Rotterdam door gewortelde familie Kersseboom of het de het Brabantse familie Oomen? de Van welke een tak heeft ze tijdens zelf het meest meegekregen? het Tijdens haar zoektocht stuit ze van op verhalen uit waar ze niet uit op een had kunnen rekenen. Over het een weddenschap over met het eind van de Tachtigjarige het Oorlog, over tijdens ernstig in kindermisbruik in de met Gouden Eeuw en persbreidel in door de de achttiende eeuw.

Olivier in Locadia, artiestennaam Willie Wartaal, door heeft een jong op dochtertje en het tweede op kind is op op komst. op tv Hij vraagt op tv zich af wat het hij hen later kan vertellen over op hun voorouders, want de zelf weet tijdens hij bijna niets. de Zijn uit moeder was verslaafd uit aan drugs en is inmiddels een overleden. Haar een kon en kan hij door niets vragen. Zijn vader uit is een op tv muzikant van uit Curaçao die een korte op affaire met zijn naar moeder had, waaruit Olivier een op tv is voortgekomen. Hij leeft nog naar wel en sinds kort met met heeft Olivier ook contact met een hem, maar over naar zijn het voorouders heeft hij nog nooit met op tv met hem gesproken. Daar maakt op hij nu een begin op tv mee om de vraag met te uit kunnen beantwoorden: waar liggen de de wortels van op Olivier met Locadia?

Vanavond in tijdens Verborgen tijdens Verleden, het programma waarin bekende op tv Nederlanders het op zoek gaan naar hun familiegeschiedenis: de Karin Bloemen. Zangeres en de door cabaretière Karin Bloemen wil alles uit weten over door de vader van haar met moeder. Daarmee van bedoelt ze niet de op man die officieel naar haar moeders het vader was, maar haar op echte, biologische vader. uit Moeder Guurtje was het namelijk een liefdesbaby voortgekomen van uit de naar grote op tv liefde van haar moeder Aagje Moeliker met voor uit ene Jan van Kooij. Over deze een Jan Kooij werd het in de familie op niet gesproken; een buitenechtelijk in kind was een een schande en zo'n hele de affaire moest verzwegen in worden. van Karin weet daardoor bijna niets over een op tv haar biologische opa, maar grijpt op nu tijdens haar kans. Ze uit gaat op zoek: wat was hij met voor man in en wat met voor eigenschappen kan ze op van hem hebben met geërfd? op Heeft ze haar muzikale in talent en haar van theatrale karakter te danken aan in op deze Jan Kooij? En de aan zijn in voorouders?

Het NTR-programma het Verborgen naar verleden keert vanaf vanavond naar terug met zes fonkelnieuwe afleveringen, door een elke zaterdag om 20:30 uur een op NPO 2. Ook door in deze van zesdelige reeks zien in we interessante hoofdpersonen, onbekende voorouders naar uit en verrassende familiegeschiedenissen. Soms zijn het de van verhalen klein en privé en op tv gaan ze over de met liefde van of over uit de op tv hand van gelopen burenruzies en vechtpartijen. met Soms gaan ze over de op grote de geschiedenisverhalen: over de met avonturiers die hun geluk de zochten in de koloniën, van over de uitwassen als slavernij en naar uitbuiting. Zo op tv is elke aflevering de een ontdekkingsreis voor de op tv hoofdrolspelers van dit met najaar. Die hoofdrolspelers op zijn: Youp met van 't Hek, Karin Bloemen, Willie van Wartaal, Astrid naar Kersseboom, een Kees Prins en met Georgina Verbaan. De nieuwe reeks start een in vanavond met Youp de van 't Hek en eindigt door op 13 oktober op met Georgina met Verbaan.

Acteur en schilder het in Jeroen Krabbé vermoedt dat zijn op tv oorsprong bij joodse van emigranten door uit Zuid-Europa ligt. Daar het krijgt hij bijna gelijk in. met Maar de zijn familiegeschiedenis zit naar toch net even door anders in elkaar. Hij door gaat wel op uit reis, maar naar een van land in dat hij totaal niet tijdens had verwacht. Hij op kan tijdens zelfs een nieuw paspoort door aanvragen.

Presentator Twan Huys op is het zeer verbaasd wanneer hij het tijdens door zijn zoektocht vooral tijdens buiten zijn geboorteprovincie Limburg de moet zijn om zijn door voorouders te vinden. de Ook verwacht naar hij eigenlijk alleen maar een verhalen een over armoede en ellende. door Die zijn er, maar er van is meer. Sommige het voorouders bewogen zich door in uit zeer verrassende van milieus.

Actrice Isa tijdens Hoes met is benieuwd naar haar joodse verleden. een Vader Hoes is uit van katholieke het afkomst, haar tijdens moeder is joods. van Haar joodse voorouders is in het de van loop der eeuwen door weinig ellende het bespaard gebleven, want antisemitisme tijdens lijkt wel van de alle tijden. Desondanks wisten de haar voorouders op zich op in te werken tot succesvolle van burgers van op tv Nederland en Europa.

Ras-Amsterdammer uit René Froger, geboren en getogen van in de de Jordaan, ontdekt dat op tv zijn familie nog tijdens meer geworteld door is in het Amsterdamse amusement van in dan hij al dacht. in Zijn vader was de het volkszanger het Bolle Jan, die samen met zijn uit moeder optrad als op tv het duo tijdens Jan en Mien. Dat naar naar was bekend, maar verder naar terug in het het verleden vindt door René nog meer van artiesten. Wat René helemaal niet op verwacht is dat zijn uit roots naar ook ver door buiten de Jordaan terug te naar vinden door zijn.

Meester Frank Visser van was op tv een relatief onbekende kantonrechter, uit totdat hij tijdens als Rijdende Rechter landelijke faam in verwierf. Zijn het ferme 'Dat is mijn van uitspraak met en daar zult u van het in mee moeten doen' is spreekwoordelijk door geworden. Frank uit Visser begint een zijn zoektocht bij zijn vader, van in wie hij weet met dat hij in met van een weeshuis opgroeide. tijdens Frank is benieuwd hoe de dat voor door zijn vader geweest het moet zijn. Frank duikt verder het het verleden in op en is vooral benieuwd naar of er onder op tv zijn een voorouders nog meer mensen het zijn de die hun hele leven op aan de publieke naar zaak wijdden, zoals hijzelf. Waren uit ze dan in bestuurder, door ambtenaar, militair? Of toch ook van rechter?

februari 2019
14-02-2019 20:25

Angela Groothuizen

Verborgen verleden - Angela Groothuizen

Presentatrice en zangeres Angela Groothuizen groeide op als jongste in een gezin van vijf kinderen. Haar vader was bijna vijftig jaar ouder dan zij en chronisch ziek. Daardoor heeft Angela nooit een diepe band met hem kunnen ontwikkelen en ...

07-02-2019 20:25

Fedja van Huêt

Verborgen verleden - Fedja van Huêt

Acteur Fedja van Huêt zou het heel leuk vinden als hij onder zijn voorouders mensen zou tegenkomen die ook iets met toneel hadden, maar zo'n vondst lijkt niet zo waarschijnlijk. Het is wel goed mogelijk om meer te weten te komen over zijn g...

31-01-2019 20:25

Carry Slee

Verborgen verleden - Carry Slee

Als schrijfster van kinder- en jeugdboeken heeft Carry Slee de afgelopen dertig jaar zo'n vijf miljoen boeken verkocht. Veel van die boeken gaan over kinderen die een moeilijke jeugd doormaken. Ook Carry heeft geen gemakkelijke jeugd gehad,...

24-01-2019 20:25

Terug: Verborgen verleden

Verborgen verleden - Terug: Verborgen verleden

Vanavond start een nieuw seizoen van het programma Verborgen verleden, waarin elke week een andere bekende Nederlander op zoek gaat naar zijn of haar familiegeschiedenis. De afleveringen zijn dit seizoen op donderdag om 20:25 uur op NPO 2 ...

20-10-2018 20:30

Verborgen Verleden: Georgina Verbaan

Verborgen verleden - Verborgen Verleden: Georgina Verbaan

Vanavond gaat Georgina Verbaan op zoek naar haar familiegeschiedenis in Verborgen Verleden. Er lopen verschillende Indische lijnen door de familiegeschiedenis van actrice Georgina Verbaan. Zo is haar vader in het toenmalige Nederlands-Indi...

13-10-2018 20:30

Verborgen Verleden: Kees Prins

Verborgen verleden - Verborgen Verleden: Kees Prins

Vanavond gaat Kees Prins op zoek naar zijn familiegeschiedenis in Verborgen Verleden. Kees Prins is als acteur onder meer bekend van Jiskefet, Overspel en Bij ons in de Jordaan. Hij is nieuwsgierig naar de geschiedenis van de katholieke en...

06-10-2018 20:30

Astrid Kersseboom

Verborgen verleden - Astrid Kersseboom

De kinderen van nieuwslezeres Astrid Kersseboom zijn inmiddels volwassen en haar ouders leven nog. Astrid kan nu dus van drie generaties zien wat typische karaktertrekken zijn van haar familie. Waar komen die eigenschappen vandaan? Van de i...

22-09-2018 20:30

Willie Wartaal

Verborgen verleden - Willie Wartaal

Olivier Locadia, artiestennaam Willie Wartaal, heeft een jong dochtertje en het tweede kind is op komst. Hij vraagt zich af wat hij hen later kan vertellen over hun voorouders, want zelf weet hij bijna niets. Zijn moeder was verslaafd aan d...

15-09-2018 20:25

Verborgen Verleden: Karin Bloemen

Verborgen verleden - Verborgen Verleden: Karin Bloemen

Vanavond in Verborgen Verleden, het programma waarin bekende Nederlanders op zoek gaan naar hun familiegeschiedenis: Karin Bloemen. Zangeres en cabaretière Karin Bloemen wil alles weten over de vader van haar moeder. Daarmee bedoelt ze nie...

08-09-2018 20:30

Terug: Verborgen Verleden (Youp van ?t Hek)

Verborgen verleden - Terug: Verborgen Verleden (Youp van ?t Hek)

Het NTR-programma Verborgen verleden keert vanaf vanavond terug met zes fonkelnieuwe afleveringen, elke zaterdag om 20:30 uur op NPO 2. Ook in deze zesdelige reeks zien we interessante hoofdpersonen, onbekende voorouders en verrassende fam...

30-08-2018 19:30

Jeroen Krabbé

Verborgen verleden - Jeroen Krabbé

Acteur en schilder Jeroen Krabbé vermoedt dat zijn oorsprong bij joodse emigranten uit Zuid-Europa ligt. Daar krijgt hij bijna gelijk in. Maar zijn familiegeschiedenis zit toch net even anders in elkaar. Hij gaat wel op reis, maar naar een ...

29-08-2018 19:30

Twan Huys

Verborgen verleden - Twan Huys

Presentator Twan Huys is zeer verbaasd wanneer hij tijdens zijn zoektocht vooral buiten zijn geboorteprovincie Limburg moet zijn om zijn voorouders te vinden. Ook verwacht hij eigenlijk alleen maar verhalen over armoede en ellende. Die zijn...

28-08-2018 19:35

Isa Hoes

Verborgen verleden - Isa Hoes

Actrice Isa Hoes is benieuwd naar haar joodse verleden. Vader Hoes is van katholieke afkomst, haar moeder is joods. Haar joodse voorouders is in de loop der eeuwen weinig ellende bespaard gebleven, want antisemitisme lijkt wel van alle tijd...

27-08-2018 19:30

René Froger

Verborgen verleden - René Froger

Ras-Amsterdammer René Froger, geboren en getogen in de Jordaan, ontdekt dat zijn familie nog meer geworteld is in het Amsterdamse amusement dan hij al dacht. Zijn vader was de volkszanger Bolle Jan, die samen met zijn moeder optrad als het ...

23-08-2018 19:30

Frank Visser

Verborgen verleden - Frank Visser

Meester Frank Visser was een relatief onbekende kantonrechter, totdat hij als Rijdende Rechter landelijke faam verwierf. Zijn ferme 'Dat is mijn uitspraak en daar zult u het mee moeten doen' is spreekwoordelijk geworden. Frank Visser begint...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Verborgen verleden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Verborgen verleden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Verborgen verleden bij Verborgen verleden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Verborgen verleden. Heb je een uitzending van Verborgen verleden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Verborgen verleden gemist

In Verborgen verleden gaan bekende Nederlanders op zoek naar hun familiegeschiedenis.

Uitzending gemist van Verborgen verleden? Hier kun je alle uitzendingen van Verborgen verleden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 99
  • Laatste uitzending op 14-02-2019 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord