Programma gemist?

Vanavond door gaat Georgina het Verbaan op zoek uit naar haar familiegeschiedenis in Verborgen Verleden. Er in lopen verschillende Indische door lijnen door door de familiegeschiedenis van in actrice Georgina Verbaan. naar Zo is haar in vader op in het toenmalige Nederlands-Indië geboren een en pas op tijdens zijn elfde naar Nederland op tv verhuisd. Om de meer over haar tijdens voorouders te achterhalen reist in de Georgina de andere kant op, naar op Indonesië. Want uit ze heeft eigenlijk het maar één vraag: met hoe zit het op tv met uit mijn Indische roots? In een Indonesië ontdekt ze de dat er onder een haar voorouders slachtoffers van de tijdens grote geschiedenis waren, door zoals de familieleden in door die tijdens de Tweede Wereldoorlog in van jappenkampen een werden ondergebracht. Maar er waren in ook voorouders op tv die op het koloniale bewind van op tv Nederland en daarmee een de onderdrukking van van de bevolking actief in op tv stand hielden. Georgina ontdekt door een hoe ingewikkeld de naar verhoudingen konden zijn tussen gekoloniseerde en tijdens kolonisator. En op hoe zij daar met uiteindelijk het product van het naar is.

Vanavond gaat uit Kees Prins op zoek het naar zijn uit familiegeschiedenis met in Verborgen Verleden. Kees Prins is op als acteur onder door meer bekend van in Jiskefet, Overspel en tijdens Bij ons in op de het Jordaan. Hij is nieuwsgierig naar de een geschiedenis in van de naar katholieke enclave Heemstede, waar hij in opgroeide. in Ook wil hij het weten of er meer op artistieke lijnen in tijdens zijn familie door te vinden zijn, kunstenaars met wie op hij met een verwantschap kan tijdens voelen. Bovenal zou door hij echte vrijbuiters onder zijn een voorouders naar willen vinden, mensen tijdens die echt gelééfd hebben. op tv En gelukkig zijn een die er het ook geweest. het Voor sommige voorouders ging dat vrije door leven wel gepaard de met door menig bezoek aan de het gevangenis, uit maar het levert Kees mooie van verhalen door op. Ook over van de liefde vindt hij mooie met verhalen.

De kinderen tijdens van naar nieuwslezeres Astrid Kersseboom zijn op tv inmiddels volwassen en haar tijdens ouders leven op nog. Astrid kan nu dus het tijdens van drie generaties zien wat in typische karaktertrekken zijn door van in haar familie. Waar komen die eigenschappen het vandaan? Van op tv de het in Rotterdam gewortelde op familie Kersseboom of de Brabantse een familie Oomen? Van welke de tak heeft tijdens ze zelf het meest uit meegekregen? op tv Tijdens haar zoektocht een stuit ze op verhalen waar van ze niet op de een had kunnen rekenen. Over een een weddenschap over het eind een van naar de Tachtigjarige Oorlog, over in ernstig kindermisbruik in uit de het Gouden Eeuw en persbreidel in de het het achttiende eeuw.

Olivier Locadia, de artiestennaam Willie Wartaal, heeft tijdens een tijdens jong dochtertje en het tweede op kind is op op komst. Hij vraagt op zich door af wat hij in hen later kan vertellen over de hun voorouders, want met zelf een weet hij tijdens bijna niets. Zijn moeder was naar verslaafd aan drugs door en op is inmiddels overleden. het Haar kon en kan hij op niets vragen. Zijn door vader is een muzikant tijdens uit met Curaçao die een korte in affaire met zijn van moeder had, waaruit Olivier op tv het is voortgekomen. Hij leeft nog wel tijdens en sinds door kort een heeft Olivier ook contact met tijdens hem, maar tijdens over zijn naar voorouders heeft hij nog nooit de met hem met gesproken. Daar de maakt hij nu een begin mee naar om de naar vraag te kunnen in beantwoorden: op tv waar liggen de wortels van Olivier op tv op Locadia?

Vanavond in tijdens Verborgen het Verleden, het programma waarin op bekende Nederlanders op zoek gaan een van naar hun familiegeschiedenis: Karin Bloemen. Zangeres en op tv cabaretière Karin Bloemen van wil alles weten tijdens over de in vader van naar haar moeder. op tv Daarmee bedoelt ze niet uit de man die officieel door haar moeders vader door was, maar haar uit echte, biologische vader. Moeder van Guurtje in was namelijk de een liefdesbaby voortgekomen uit de grote met liefde uit van haar moeder in Aagje Moeliker van voor ene Jan Kooij. Over met deze Jan Kooij de werd op in de familie niet gesproken; op tv een buitenechtelijk kind naar was op tv een schande en zo'n hele affaire naar moest verzwegen door worden. Karin weet daardoor met bijna op tv niets over uit haar biologische opa, op tv maar grijpt nu met haar kans. Ze gaat een op zoek: door wat was hij voor met man en wat voor op eigenschappen kan ze van op tv hem tijdens hebben geërfd? Heeft ze haar door muzikale van talent en haar met theatrale karakter met te danken aan deze uit Jan Kooij? En met aan zijn naar voorouders?

Het NTR-programma Verborgen tijdens verleden keert op vanaf in vanavond terug met in zes fonkelnieuwe afleveringen, elke zaterdag de om 20:30 uur op een NPO 2. Ook in het deze zesdelige reeks van zien we interessante naar hoofdpersonen, op tv onbekende voorouders en de verrassende familiegeschiedenissen. Soms zijn naar de verhalen klein en het privé en het gaan ze over een de de liefde of over uit de hand met in gelopen burenruzies en vechtpartijen. een Soms gaan ze over de met grote geschiedenisverhalen: over tijdens de avonturiers die op hun geluk zochten tijdens in de koloniën, met over naar uitwassen als slavernij en het uitbuiting. Zo is elke aflevering op een ontdekkingsreis een voor uit de hoofdrolspelers van dit najaar. Die op tv hoofdrolspelers op zijn: Youp van 't Hek, de naar Karin Bloemen, Willie het Wartaal, Astrid Kersseboom, Kees in Prins en in Georgina Verbaan. De nieuwe reeks op start door vanavond met Youp van 't Hek op en eindigt op naar van 13 oktober met in Georgina Verbaan.

Acteur en schilder op tv Jeroen Krabbé vermoedt in dat zijn in oorsprong bij joodse uit emigranten uit Zuid-Europa een ligt. Daar krijgt van hij tijdens bijna gelijk in. Maar door zijn familiegeschiedenis zit door toch net in even anders in op elkaar. Hij gaat wel op met reis, maar een naar een land op dat hij totaal niet had met met verwacht. Hij kan zelfs een een nieuw paspoort de aanvragen.

Presentator in Twan Huys is zeer verbaasd tijdens wanneer uit hij tijdens de zijn zoektocht vooral buiten het zijn geboorteprovincie van Limburg moet zijn om uit zijn voorouders het te vinden. Ook verwacht met hij eigenlijk alleen van maar verhalen over armoede en het een ellende. Die zijn er, maar er tijdens is meer. Sommige op tv voorouders bewogen door zich naar in zeer verrassende met milieus.

Actrice tijdens Isa Hoes is in benieuwd naar tijdens haar joodse verleden. de Vader Hoes is van katholieke afkomst, naar op haar moeder is joods. Haar met joodse door voorouders is in door de loop der eeuwen uit weinig ellende bespaard uit gebleven, want antisemitisme lijkt wel op tv van een alle tijden. Desondanks wisten uit haar door voorouders zich op te werken de tot succesvolle burgers van met Nederland en uit Europa.

Ras-Amsterdammer René Froger, uit geboren en getogen een in de Jordaan, een tijdens ontdekt dat zijn familie nog meer van geworteld met is in het Amsterdamse amusement door dan hij door al dacht. Zijn in vader door was de volkszanger Bolle Jan, een die samen met op tv zijn moeder optrad in als het tijdens duo Jan en Mien. Dat het was bekend, de maar van verder terug in het van verleden vindt René nog meer op tv artiesten. Wat de René een helemaal niet verwacht is dat naar zijn de roots ook ver buiten de de Jordaan een terug te vinden naar zijn.

Meester Frank van Visser was een relatief op tv onbekende kantonrechter, totdat het op tv hij als Rijdende Rechter landelijke uit faam verwierf. Zijn een ferme 'Dat is met mijn van uitspraak en daar zult u het met mee moeten in doen' van is spreekwoordelijk geworden. Frank Visser het begint zijn zoektocht de bij zijn vader, van door wie de hij weet dat de hij in door een weeshuis opgroeide. Frank is benieuwd in hoe op tv dat voor uit zijn vader geweest moet met zijn. Frank duikt verder het met verleden in de en is vooral benieuwd het of naar er onder zijn voorouders nog het naar meer mensen zijn die hun hele de leven naar aan de publieke zaak wijdden, naar zoals hijzelf. Waren met ze het dan bestuurder, ambtenaar, in militair? Of toch ook met rechter?

Dominique van van der Heyde studeerde een politicologie een en is parlementair journaliste voor door Nieuwsuur en op het NOS Journaal. een Daarnaast schrijft ze door samen met haar vrouw naar politieke thrillers met onder het pseudoniem Anna een Levander. Dominique wil een meer weten van over haar met voorouders aan moeders kant van van de familie, zoals naar over oma Gigi en uit haar op ouders die tijdens de Eerste de Wereldoorlog uit met België naar Nederland vluchtten. een Wat voor mensen in waren dat? Kwamen op tv ze oorspronkelijk uit in Italië, uit zoals binnen de met familie wordt gefluisterd? tijdens Dominique is een volle nicht het van van Beau van Erven Dorens. Ook door die met tak van haar op stamboom zoekt ze tijdens uit en krijgt van verhalen te op horen over piraten, internationale handel op tv en uit de Spaanse Inquisitie. Genoeg voor door een nieuwe op tv thriller.

Jochem Myjer leek door sinds zijn de doorbraak door in 1997 als in cabaretier voor het geluk geboren: geliefd, van succesvol, het gelukkig getrouwd en vader van met twee kinderen. van Een tijdens tumor zette daar een even een flinke streep door. Maar de van Jochem vocht zich naar genezing tijdens en maakte de ziekte naar onderwerp op van zijn laatste show, door Even geduld door aub. De achternaam van Jochem in van moet een van op tv meest verkeerd gespelde achternamen van Nederland in zijn: Myjer. in Hij wil op nu wel eens weten hoe uit hij tijdens aan die een naam komt. En uit waar komen zijn talenten voor naar muziek door en taal vandaan? Heeft hij met dat een aan de vele het dominees onder zijn voorouders te naar danken? Een paar jaar het terug op tv twitterde Jochem dat met hij van Willem in van Oranje afstamt. Dat is met niet niks, tijdens maar is het waar? met Als hij op naar in zoek gaat naar het uit antwoord op die vraag valt een hij van van de ene door verbazing in de andere. Zijn met afstamming zit een verrassender in elkaar op tv dan hij had kunnen van de vermoeden.

Schaatser Mark op Tuitert werd in 2010 uit Olympisch kampioen door op door de 1500 meter. Dat was van het naar hoogtepunt van een toch al het succesvolle carrière van in de langebaansport. van Intussen is een Mark getrouwd en heeft hij door twee kleine kinderen. door Zijn een moeder overleed plotseling in 2012. Juist door in haar met familie, de tijdens Koperbergs, is Mark het geïnteresseerd. Zij vertelde altijd van dat zij van joodse voorouders had, naar maar kende daar de het details niet van. tijdens Het tijdens is nu aan met Mark om uit te vinden in of daar iets door van de waar is. Tijdens zijn op tv zoektocht wordt één ding duidelijk: het Mark heeft naar zijn kinderen tijdens straks heel wat met te vertellen over hun naar voorouders.

Lucia met Rijker was als met bokser en kickbokser jarenlang ongenaakbaar. van In haar hele van profcarrière met heeft ze in geen partij verloren en ze was het vele malen wereldkampioen. in van Daarnaast speelde Lucia in diverse films. op tv Na de dood naar van haar in vader, aan wie door ze haar achternaam met dankt, tijdens ontdekte Lucia Rijker dat hij niet de met haar biologische vader was. Dat op was een door andere man uit Suriname. door Inmiddels uit heeft ze hem ontmoet, maar uit over op zijn ouders en voorouders weet ze de niets. van Alle reden dus het om haar bloedlijn te van onderzoeken. Wie zijn haar van biologische op tv voorouders aan vaders de kant? En wat voor invloed op uit hebben de ontdekkingen een die zij nu de doet op haar tijdens identiteitsgevoel? Wie is een Lucia?

oktober 2018
20-10-2018 20:30

Verborgen Verleden: Georgina Verbaan

Verborgen verleden - Verborgen Verleden: Georgina Verbaan

Vanavond gaat Georgina Verbaan op zoek naar haar familiegeschiedenis in Verborgen Verleden. Er lopen verschillende Indische lijnen door de familiegeschiedenis van actrice Georgina Verbaan. Zo is haar vader in het toenmalige Nederlands-Indi...

13-10-2018 20:30

Verborgen Verleden: Kees Prins

Verborgen verleden - Verborgen Verleden: Kees Prins

Vanavond gaat Kees Prins op zoek naar zijn familiegeschiedenis in Verborgen Verleden. Kees Prins is als acteur onder meer bekend van Jiskefet, Overspel en Bij ons in de Jordaan. Hij is nieuwsgierig naar de geschiedenis van de katholieke en...

06-10-2018 20:30

Astrid Kersseboom

Verborgen verleden - Astrid Kersseboom

De kinderen van nieuwslezeres Astrid Kersseboom zijn inmiddels volwassen en haar ouders leven nog. Astrid kan nu dus van drie generaties zien wat typische karaktertrekken zijn van haar familie. Waar komen die eigenschappen vandaan? Van de i...

22-09-2018 20:30

Willie Wartaal

Verborgen verleden - Willie Wartaal

Olivier Locadia, artiestennaam Willie Wartaal, heeft een jong dochtertje en het tweede kind is op komst. Hij vraagt zich af wat hij hen later kan vertellen over hun voorouders, want zelf weet hij bijna niets. Zijn moeder was verslaafd aan d...

15-09-2018 20:25

Verborgen Verleden: Karin Bloemen

Verborgen verleden - Verborgen Verleden: Karin Bloemen

Vanavond in Verborgen Verleden, het programma waarin bekende Nederlanders op zoek gaan naar hun familiegeschiedenis: Karin Bloemen. Zangeres en cabaretière Karin Bloemen wil alles weten over de vader van haar moeder. Daarmee bedoelt ze nie...

08-09-2018 20:30

Terug: Verborgen Verleden (Youp van ?t Hek)

Verborgen verleden - Terug: Verborgen Verleden (Youp van ?t Hek)

Het NTR-programma Verborgen verleden keert vanaf vanavond terug met zes fonkelnieuwe afleveringen, elke zaterdag om 20:30 uur op NPO 2. Ook in deze zesdelige reeks zien we interessante hoofdpersonen, onbekende voorouders en verrassende fam...

30-08-2018 19:30

Jeroen Krabbé

Verborgen verleden - Jeroen Krabbé

Acteur en schilder Jeroen Krabbé vermoedt dat zijn oorsprong bij joodse emigranten uit Zuid-Europa ligt. Daar krijgt hij bijna gelijk in. Maar zijn familiegeschiedenis zit toch net even anders in elkaar. Hij gaat wel op reis, maar naar een ...

29-08-2018 19:30

Twan Huys

Verborgen verleden - Twan Huys

Presentator Twan Huys is zeer verbaasd wanneer hij tijdens zijn zoektocht vooral buiten zijn geboorteprovincie Limburg moet zijn om zijn voorouders te vinden. Ook verwacht hij eigenlijk alleen maar verhalen over armoede en ellende. Die zijn...

28-08-2018 19:35

Isa Hoes

Verborgen verleden - Isa Hoes

Actrice Isa Hoes is benieuwd naar haar joodse verleden. Vader Hoes is van katholieke afkomst, haar moeder is joods. Haar joodse voorouders is in de loop der eeuwen weinig ellende bespaard gebleven, want antisemitisme lijkt wel van alle tijd...

27-08-2018 19:30

René Froger

Verborgen verleden - René Froger

Ras-Amsterdammer René Froger, geboren en getogen in de Jordaan, ontdekt dat zijn familie nog meer geworteld is in het Amsterdamse amusement dan hij al dacht. Zijn vader was de volkszanger Bolle Jan, die samen met zijn moeder optrad als het ...

23-08-2018 19:30

Frank Visser

Verborgen verleden - Frank Visser

Meester Frank Visser was een relatief onbekende kantonrechter, totdat hij als Rijdende Rechter landelijke faam verwierf. Zijn ferme 'Dat is mijn uitspraak en daar zult u het mee moeten doen' is spreekwoordelijk geworden. Frank Visser begint...

22-08-2018 19:30

Dominique van der Heyde

Verborgen verleden - Dominique van der Heyde

Dominique van der Heyde studeerde politicologie en is parlementair journaliste voor Nieuwsuur en het NOS Journaal. Daarnaast schrijft ze samen met haar vrouw politieke thrillers onder het pseudoniem Anna Levander. Dominique wil meer weten o...

21-08-2018 19:35

Jochem Myjer

Verborgen verleden - Jochem Myjer

Jochem Myjer leek sinds zijn doorbraak in 1997 als cabaretier voor het geluk geboren: geliefd, succesvol, gelukkig getrouwd en vader van twee kinderen. Een tumor zette daar even een flinke streep door. Maar Jochem vocht zich naar genezing e...

20-08-2018 19:30

Mark Tuitert

Verborgen verleden - Mark Tuitert

Schaatser Mark Tuitert werd in 2010 Olympisch kampioen op de 1500 meter. Dat was het hoogtepunt van een toch al succesvolle carrière in de langebaansport. Intussen is Mark getrouwd en heeft hij twee kleine kinderen. Zijn moeder overleed plo...

17-08-2018 19:35

Lucia Rijker

Verborgen verleden - Lucia Rijker

Lucia Rijker was als bokser en kickbokser jarenlang ongenaakbaar. In haar hele profcarrière heeft ze geen partij verloren en ze was vele malen wereldkampioen. Daarnaast speelde Lucia in diverse films. Na de dood van haar vader, aan wie ze h...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Verborgen verleden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Verborgen verleden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Verborgen verleden bij Verborgen verleden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Verborgen verleden. Heb je een uitzending van Verborgen verleden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Verborgen verleden gemist

In Verborgen verleden gaan bekende Nederlanders op zoek naar hun familiegeschiedenis.

Uitzending gemist van Verborgen verleden? Hier kun je alle uitzendingen van Verborgen verleden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 95
  • Laatste uitzending op 20-10-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord