Programma gemist?

In Verborgen in Verleden gaat de Armin van Buuren op zoek op tv naar door zijn familiegeschiedenis. De wereldberoemde dj naar het en producer Armin van met Buuren is benieuwd waar op zijn naam vandaan het komt en of op tv hij van uit een roemrijk geslacht met stamt. Hij heeft zich in altijd afgevraagd of er de een verwantschap is van met de Anna van tijdens Buren, de eerste vrouw van Willem het van uit Oranje. Of uit komen zijn voorouders uit in het Gelderse een stadje Buren? Bij op tv het zoeken naar het op tv antwoord op die vraag de komt Armin ook op tv nog meer te in weten over zijn opa het tijdens de Tweede uit tijdens Wereldoorlog. Wat verder terug op in de naar tijd komt hij een een voorouder tegen die in net als het zijn vader medicijnen heeft tijdens gestudeerd. En van evenveel moeite had van om zijn tentamens op te halen. En zo de komt Armin steeds dichter op tv bij het antwoord op door de vraag door wat zijn op tv achternaam Van Buuren nu precies een te maken heeft met het Buren en uit Van tijdens Buren.

In deze op aflevering van naar Verborgen Verleden wordt de familiegeschiedenis met van cabaretier en met presentator Richard Groenendijk het onderzocht. De van familie van door Richard is door een arbeidersfamilie van een de Zuid-Hollandse eilanden. Hij wil naar weten hoe vastgeroest zij in waren op het Goeree-Overflakkee. op tv Eeuwenlang lijkt dat inderdaad het geval van naar geweest te zijn, naar maar dat wil niet zeggen dat het naar er geen spectaculaire door verhalen te vertellen in zijn. Integendeel! Richard ontdekt onder meer het hoe op tv men op Goeree-Overflakkee omging met naar vermeende hekserij. op tv Daarbij waren zijn in voorouders direct betrokken. Ook in blijkt hij, door tot door zijn grote vreugde, van verwant te zijn aan op tv een zeer bekende door Nederlandse cabaretière, actrice en zangeres. naar Uiteindelijk blijkt Richard het ook tijdens nog eens naar uit het Binnenhof in Den Haag op te moeten om uit het verhaal in van zijn verre naar verwanten te kunnen van vinden. Een bizar verhaal. Verborgen op Verleden het is een van reportageprogramma waarin bekende Nederlanders op zoek in tijdens gaan naar hun van familiegeschiedenis.

Hoewel opiniepeiler Maurice op tv de Hond al naar veel weet naar van zijn familiegeschiedenis, is het met hij nog op met zoek naar het de antwoord op de vraag: Waar op komen het mijn Joodse voorouders nou echt door vandaan?

Cabaretière een Claudia de Breij tijdens is in Utrecht geboren en het woont met daar nog altijd met uit veel uit plezier. Utrecht is echt haar tijdens stad én in die van veel van haar van op voorouders. Claudia ontdekt hoe een en waar precies haar Utrechtse uit voorouders woonden en op tv werkten en op tv ze het hoort een paar ontroerende verhalen. op Tot van haar verrassing moet tijdens Claudia Utrecht toch verlaten om op tv het spoor van haar de voorouders van te volgen. Eerst tijdens blijft ze tijdens nog redelijk in de buurt, maar op tijdens uiteindelijk moet ze zelfs naar het van van buitenland om te in zien waar haar verre verwanten in ooit zijn geboren. met Tijdens die naar lange zoektocht maakt ze wel naar tijdens kennis met voorouders van wie ze naar allemaal wel iets op tv geërfd naar lijkt te van hebben.

In de de derde uit aflevering van Verborgen naar Verleden staat presentatrice uit Irene Moors centraal. Ze groeide in op in Haarlem, waar in meerdere generaties met van op haar familie hebben gewoond. naar Welke sporen hebben van zij daar achtergelaten? Sommige van uit haar op voorouders sleten hun leven in in grauwe armoede, trieste naar verhalen die Irene op erg aangrijpen. Een het heel door bijzondere ontdekking is een voorouder tijdens die onder drie op tv verschillende uit namen heeft het geleefd. Wat zit daar achter? Maar door het meest met onder de indruk is door met Irene toch van haar voorouders die van met een belangrijke bijdrage leverden aan de het vermaak door en vertier van de achttiende een eeuw. Een een artistieke familie van internationale met allure, met die haar naar een België leidt. In Verborgen op tv Verleden worden op verrassende verhalen over de met familiegeschiedenis van bekende Nederlanders gezocht. tijdens Dit seizoen zijn met in dat Dieuwertje Blok, André Kuipers, Irene van Moors, Maurice door de Hond, naar Richard Groenendijk en Armin de van door Buuren.

Vanavond tijdens gaat astronaut André Kuipers de op zoek met naar zijn familiegeschiedenis in Verborgen met Verleden. André Kuipers naar groeide op in de Amsterdam-Oost. Sommige voorouders naar van André hebben het net als het hij spannende avonturen van beleefd. En overleefd, een anders was André er niet een geweest. Voor de in ene voorvader de was het in al een uit avontuur om elke de dag voldoende geld binnen te het halen om te kunnen van eten. Hierdoor met belandde tijdens hij regelmatig in een strafinrichting van in op Veenhuizen. Voor anderen betekende naar overleven letterlijk een strijd op op van leven en dood van tijdens heftige zeeslagen tegen de tijdens Engelsen en bloedige veldslagen de in Wit van Rusland in het op tv leger van een Napoleon.

Vanavond start van het tiende de seizoen van Verborgen verleden. een Vanaf de nu is het programma iedere vrijdagavond door te van zien. Opnieuw is het gelukt het om met op een zestal met boeiende persoonlijkheden op tv verrassende verhalen te vinden over op hun familiegeschiedenis. In deze het reeks zijn dat in Dieuwertje Blok, tijdens André tijdens Kuipers, Irene Moors, Maurice de Hond, een Richard Groenendijk met en Armin van van Buuren. De op tv zoektochten in Verborgen verleden met leiden uit altijd weer tot verrassende met verhalen en ontnuchterende onthullingen. Soms het heel ver op terug in het verleden, een soms veel het dichterbij. een Er zijn brave burgers, arme van sloebers, avonturiers, in welgestelden, criminelen en zelfs staatshoofden van onder de voorouders een van met de hoofdpersonen. Wie naar van wie afstamt, tijdens en wat dat met naar hen doet, is het vanaf door vanavond te zien het op NPO 2. In een de eerste aflevering een wordt de familiegeschiedenis met van Dieuwertje Blok op tv uitgezocht. De moeder van met presentatrice uit Dieuwertje Blok heeft van een joodse achtergrond. in Wat is daarvan nog te van achterhalen? tijdens En hoever gaat de Schiedamse tak van van haar vader naar op terug?

Zangeres Wende het Snijders is in Engeland met geboren uit en door een het werk van haar naar vader heeft ze tijdens haar van jeugd op tv in veel verschillende landen gewoond. door Nu vraagt naar ze zich af waar de ze eigenlijk de thuis hoort. Ze weet tijdens bijna niets door van haar voorouders een en ze een wil hen graag leren naar kennen. Wende hoopt dat in ze rebelse types naar tegenkomt en voorouders door die een de geschiedenis hebben beïnvloed. een Maar die gedachte van vindt ze in zelf wel erg tijdens megalomaan. Totdat in ze op zoek de gaat en van de ene van verbazing in door de andere in valt. In Verborgen verleden gaan uit bekende op tv Nederlanders op zoek naar met hun familieverleden. Dit tijdens is de slotaflevering van deze van reeks. Verborgen een verleden van is begin 2018 weer uit terug.

De moeder van uit op tv Paul Haenen had op tv straatvrees, waardoor ze moeizaam in functioneerde en niet op tv altijd de moeder kon naar zijn die uit Paul zich misschien gewenst van had. Nu wil hij op proberen te achterhalen de hoe met zijn moeder zo werd. het Kwam uit het doordat haar zuster er op tv met haar in grote liefde vandoorging? in Of is ze van tijdens de Tweede Wereldoorlog betrokken in geraakt bij naar gebeurtenissen de die haar heftig hebben geschokt? Als het Paul antwoord heeft tijdens gekregen op de die vragen, zoekt op hij een zijn voorouders aan van vaders kant. Daarvoor moet hij onder het meer naar naar Amsterdam en van Maastricht, maar van uiteindelijk de grens over: naar een tijdens enorm tijdens kasteel.

De oma een van acteur en presentator met Eric Corton in heeft lang niet naar geweten wie haar uit biologische moeder was en in haar uit vader heeft ze ook van nooit gekend. Eric wil in weten in hoe dat uit zo'n honderd jaar naar geleden kon gebeuren. Als hij met dieper graaft in zijn de tijdens familiegeschiedenis, komt hij een voorvader tegen een die naar tijdens de met Slag bij Waterloo tegen op Napoleon heeft gevochten. Dat ontroert in tijdens Eric zeer, niet alleen de omdat hij met als jongen graag met tinnen soldaatjes op speelde, maar vooral naar door omdat zijn vader hem op weleens meenam naar Waterloo uit om over op tv die slag het te vertellen. Alsof zijn de vader toen al in voelde dat er een familieband een was met die naar de plek. Eric komt er nu door achter hoe dat precies op tv door zit.

De de oma van fotografe en voormalig het Journaal-presentatrice Sacha tijdens de op tv Boer heeft haar uit een doos met oude familiefoto's nagelaten. met Die roepen bij uit Sacha allerlei een vragen op over op tv haar voorouders. Vooral ook een omdat door ze al weet dat ze tijdens Schotse roots heeft, naar in maar niet weet uit hoe dat precies zit. het Er gaan wel allerlei geruchten in rond op tv in de op familie. Zo zouden naar er via die Schotse verwanten de banden door zijn met de de Schotse adel. Sacha het wil dus op zoek naar een het familiekasteel. Dan zou in tijdens een droom uitkomen. Er zouden zelfs een bloedlijnen naar in het koningshuis zijn, maar uit dat naar is echt uit te onwaarschijnlijk voor met woorden.

Jörgen Raymann uit is geboren in Amsterdam, tijdens maar groeide uit op een in Paramaribo. Daar gaat hij het op zoek naar zijn met roots. Zo wil naar hij weten hoe naar het precies met zit de met de Joodse takken door van de familie, uit zowel aan de uit kant van op zijn vader als in van zijn moeder. Klopt die Joodse tijdens afkomst wel van en zo ja, in waar kwamen zijn in joodse met voorouders dan vandaan? Jörgen wist naar al dat naar zijn voorouders van uit Europa, Afrika, Amerika door en Azië stammen. op tv Nu pas met komt hij te de weten wie waar vandaan door kwam, welke rol zij met in de geschiedenis speelden uit met en hoe zij in met Suriname terechtkwamen. tijdens Die ontdekkingen leveren tijdens heftige en tegenstrijdige gevoelens over van zijn naar afkomst op.

Cabaretière door Claudia de Breij is met in de Utrecht geboren en woont daar uit nog op tv altijd met veel uit plezier. Utrecht is echt haar stad op tv én die van de veel op tv van haar voorouders. Claudia ontdekt naar hoe het en waar op precies haar Utrechtse het voorouders woonden en werkten en op ze hoort een paar tijdens ontroerende verhalen. Tot op haar uit verrassing moet het Claudia Utrecht toch verlaten om het in spoor door van haar voorouders een te volgen. de Eerst blijft ze nog redelijk in op tv de buurt, maar in een uiteindelijk moet ze op zelfs naar het buitenland een om te zien waar haar tijdens verre verwanten op tv ooit zijn geboren. Tijdens door een die lange zoektocht het maakt ze wel kennis met het voorouders het van wie ze allemaal in wel iets geërfd lijkt de te hebben. In Verborgen verleden op op proberen prominente Nederlanders te op achterhalen van welke voorouders zij van van afstammen en hoe die hebben uit geleefd. Waren ze het arm in of rijk, gewoon of bijzonder, goed het of naar slecht? Hoe hebben een ze geleefd en van wat hebben ze van nagelaten? Welke eigenschappen of tijdens karaktertrekken herkennen in de hoofdpersonen in door hun voorouders? Wat betekenen ze naar nu van voor hen? De hoofdpersonen in de dit seizoen op zijn Job op tv Cohen, Claudia de op Breij, Jörgen de Raymann, Eric Corton, het Paul Haenen en Wende Snijders. door De met zoektochten in Verborgen verleden leiden naar altijd weer door tot verrassende verhalen de en ontnuchterende onthullingen. Soms heel het ver terug de in een het verleden, soms een veel dichterbij. Er zijn brave burgers, een arme door sloebers, avonturiers, welgestelden, op criminelen en zelfs staatshoofden op tv onder de voorouders door van naar de hoofdpersonen.

Vanavond met start het nieuwe tijdens seizoen van Verborgen verleden. Prominente een Nederlanders een proberen te van achterhalen van welke voorouders naar zij afstammen en hoe de die hebben geleefd. naar Waren ze arm in of rijk, een gewoon of bijzonder, op tv goed of slecht? van Hoe hebben ze geleefd een en wat hebben ze het nagelaten? Welke een eigenschappen of karaktertrekken herkennen de de hoofdpersonen in met hun naar voorouders? Wat betekenen ze de nu voor hen? uit De van hoofdpersonen van dit van seizoen zijn Job Cohen, Claudia de het Breij, Jörgen Raymann, het op Eric Corton, Paul Haenen en in Wende Snijders. De een zoektochten in in Verborgen verleden leiden tijdens altijd weer tot verrassende het verhalen het en ontnuchterende onthullingen. Soms heel uit ver in terug in het verleden, soms veel een dichterbij. naar Er zijn brave naar burgers, arme sloebers, avonturiers, welgestelden, een in criminelen en zelfs staatshoofden het onder de voorouders tijdens van de hoofdpersonen. Wie van uit wie uit afstamt, en op wat dat met hen doet, het is tijdens vanaf vanavond in het nieuwe seizoen op tv van Verborgen verleden met te op tv zien. In de eerste op aflevering staat Job in Cohen centraal. Hoewel uit oud-burgemeester en voormalig politicus uit Job Cohen al op tv veel weet over zijn een familiegeschiedenis, heeft op hij nog enkele de boeiende van vragen die hij hoopt in te kunnen in beantwoorden. Zo wil hij graag weten van wat de door rol van tijdens zijn opa Hendrik van Cohen precies was als op tv voorzitter van tijdens de Joodsche Raad in Rotterdam het het tijdens de Tweede Wereldoorlog. Opa is in net de als zoveel familieleden het omgebracht door van de nazi’s; Job heeft het hem in door dus nooit kunnen vragen. Natuurlijk wil in hij door ook weten waar de de familie met aan vaders kant, de Cohens, met vandaan komen en van of zijn voorouders door aan op tv moeders kant, de van Belinfantes, uit Portugal de afkomstig zijn. En zijn uit er nog een verwanten die zich ook tijdens intensief met de een politiek hebben beziggehouden? Er het wachten Job heel wat met indrukwekkende en ontroerende het verrassingen op tv als hij op het zoek gaat naar de zijn verborgen in verleden.

Een een paar jaar terug stuurde presentator door Arjen Lubach op een tweet de naar wereld in waarin hij op tv beweerde op van Egyptische farao’s af tijdens te stammen. Hij deed van vervolgens een poging op tv om officieel tot met uit ‘Farao der Nederlanden’ te worden de benoemd, als nationaal op symbool naast Koning een Willem-Alexander. Die benoeming door is door niet gelukt, maar hoe zit in het met die naar afstamming? tijdens Dat wil Arjen nu toch wel in voor eens en van voor altijd op tv uitzoeken. Binnen de tijdens familie gaat ook op tv het op verhaal dat er via Arjens moeder op tv een verwantschap zou het zijn met naar Graaf op tv Floris V van Holland (1254-1296). Dat op tv tijdens zou ook mooi zijn, maar lijkt door op toch meer een sterk verhaal. Arjen in uit komt in deze zoektocht in onder meer terecht in naar Utrecht en Friesland. Dit het het het zesde op tv en laatste naar deel van deze reeks in van de tijdens NTR-serie Verborgen verleden. In met het najaar is Verborgen in verleden weer op terug.

februari 2018
16-02-2018 21:05

Verborgen verleden: Armin van Buuren

Verborgen verleden - Verborgen verleden: Armin van Buuren

In Verborgen Verleden gaat Armin van Buuren op zoek naar zijn familiegeschiedenis. De wereldberoemde dj en producer Armin van Buuren is benieuwd waar zijn naam vandaan komt en of hij uit een roemrijk geslacht stamt. Hij heeft zich altijd ...

09-02-2018 21:05

Verborgen verleden: Richard Groenendijk

Verborgen verleden - Verborgen verleden: Richard Groenendijk

In deze aflevering van Verborgen Verleden wordt de familiegeschiedenis van cabaretier en presentator Richard Groenendijk onderzocht. De familie van Richard is een arbeidersfamilie van de Zuid-Hollandse eilanden. Hij wil weten hoe vastgeroes...

02-02-2018 21:05

Maurice de Hond

Verborgen verleden - Maurice de Hond

Hoewel opiniepeiler Maurice de Hond al veel weet van zijn familiegeschiedenis, is hij nog op zoek naar het antwoord op de vraag: Waar komen mijn Joodse voorouders nou echt vandaan?

28-01-2018 14:00

Claudia de Breij

Verborgen verleden - Claudia de Breij

Cabaretière Claudia de Breij is in Utrecht geboren en woont daar nog altijd met veel plezier. Utrecht is echt haar stad én die van veel van haar voorouders. Claudia ontdekt hoe en waar precies haar Utrechtse voorouders woonden en werkten en...

19-01-2018 21:10

Verborgen Verleden: Irene Moors

Verborgen verleden - Verborgen Verleden: Irene Moors

In de derde aflevering van Verborgen Verleden staat presentatrice Irene Moors centraal. Ze groeide op in Haarlem, waar meerdere generaties van haar familie hebben gewoond. Welke sporen hebben zij daar achtergelaten? Sommige van haar vooro...

12-01-2018 21:10

Verborgen verleden: André Kuipers

Verborgen verleden - Verborgen verleden: André Kuipers

Vanavond gaat astronaut André Kuipers op zoek naar zijn familiegeschiedenis in Verborgen Verleden. André Kuipers groeide op in Amsterdam-Oost. Sommige voorouders van André hebben net als hij spannende avonturen beleefd. En overleefd, ander...

05-01-2018 21:10

Terug: Verborgen verleden

Verborgen verleden - Terug: Verborgen verleden

Vanavond start het tiende seizoen van Verborgen verleden. Vanaf nu is het programma iedere vrijdagavond te zien. Opnieuw is het gelukt om met een zestal boeiende persoonlijkheden verrassende verhalen te vinden over hun familiegeschiedenis. ...

28-10-2017 20:30

Slot: Verborgen verleden

Verborgen verleden - Slot: Verborgen verleden

Zangeres Wende Snijders is in Engeland geboren en door het werk van haar vader heeft ze tijdens haar jeugd in veel verschillende landen gewoond. Nu vraagt ze zich af waar ze eigenlijk thuis hoort. Ze weet bijna niets van haar voorouders en ...

21-10-2017 20:30

Paul Haenen

Verborgen verleden - Paul Haenen

De moeder van Paul Haenen had straatvrees, waardoor ze moeizaam functioneerde en niet altijd de moeder kon zijn die Paul zich misschien gewenst had. Nu wil hij proberen te achterhalen hoe zijn moeder zo werd. Kwam het doordat haar zuster er...

14-10-2017 20:30

Eric Corton

Verborgen verleden - Eric Corton

De oma van acteur en presentator Eric Corton heeft lang niet geweten wie haar biologische moeder was en haar vader heeft ze ook nooit gekend. Eric wil weten hoe dat zo'n honderd jaar geleden kon gebeuren. Als hij dieper graaft in zijn famil...

07-10-2017 20:30

Sacha de Boer

Verborgen verleden - Sacha de Boer

De oma van fotografe en voormalig Journaal-presentatrice Sacha de Boer heeft haar een doos met oude familiefoto's nagelaten. Die roepen bij Sacha allerlei vragen op over haar voorouders. Vooral ook omdat ze al weet dat ze Schotse roots heef...

30-09-2017 20:30

Jörgen Raymann

Verborgen verleden - Jörgen Raymann

Jörgen Raymann is geboren in Amsterdam, maar groeide op in Paramaribo. Daar gaat hij op zoek naar zijn roots. Zo wil hij weten hoe het precies zit met de Joodse takken van de familie, zowel aan de kant van zijn vader als van zijn moeder. Kl...

23-09-2017 20:30

Verborgen verleden: Claudia de Breij

Verborgen verleden - Verborgen verleden: Claudia de Breij

Cabaretière Claudia de Breij is in Utrecht geboren en woont daar nog altijd met veel plezier. Utrecht is echt haar stad én die van veel van haar voorouders. Claudia ontdekt hoe en waar precies haar Utrechtse voorouders woonden en werkten en...

16-09-2017 20:30

Terug: Verborgen verleden

Verborgen verleden - Terug: Verborgen verleden

Vanavond start het nieuwe seizoen van Verborgen verleden. Prominente Nederlanders proberen te achterhalen van welke voorouders zij afstammen en hoe die hebben geleefd. Waren ze arm of rijk, gewoon of bijzonder, goed of slecht? Hoe hebben ze...

22-04-2017 20:30

Arjen Lubach

Verborgen verleden - Arjen Lubach

Een paar jaar terug stuurde presentator Arjen Lubach een tweet de wereld in waarin hij beweerde van Egyptische farao’s af te stammen. Hij deed vervolgens een poging om officieel tot ‘Farao der Nederlanden’ te worden benoemd, als nationaal s...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Verborgen verleden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Verborgen verleden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Verborgen verleden bij Verborgen verleden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Verborgen verleden. Heb je een uitzending van Verborgen verleden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Verborgen verleden gemist

In Verborgen verleden gaan bekende Nederlanders op zoek naar hun familiegeschiedenis.

Uitzending gemist van Verborgen verleden? Hier kun je alle uitzendingen van Verborgen verleden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 77
  • Laatste uitzending op 16-02-2018 om 21:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord