Programma gemist?

Seizoen 6 uit - Aflevering uit 2 - Documentairereeks waarin bekende het Nederlanders op zoek de gaan naar hun van tijdens familiegeschiedenis. Loes Luca. Loes Luca is uit actrice, zangeres en comédienne. De een inmiddels overleden vader met van op tv Loes vertelde zijn dochter altijd het sterke verhalen. op Maar wat door is daarvan waar? Loes probeert van dezelfde naar reis te maken door die haar vader in de de door oorlog gemaakt zou hebben en probeert door van zo te achterhalen door wat echt en wat verzonnen was door van naar de verhalen met van haar vader.

Vanaf op vanavond herhaalt NPO 2 seizoen naar de 6 van de documentairereeks Verborgen Verleden, het waarin bekende met Nederlanders op zoek naar gaan naar hun familiegeschiedenis. met Met vanavond: op tv Tom Egbers. Tom Egbers op tv is presentator, journalist op en schrijver en is naar de vooral bekend als naar gezicht van 'NOS Studio Sport'. naar Tom door wil alles weten over de voorouders een van zijn moeder, met het die in Engeland de is geboren. Klopt het bijvoorbeeld dat de haar vader door RAF-piloot bij de Engelse naar luchtmacht was van tijdens de Eerste Wereldoorlog? Heeft in tijdens hij ook in uit de vreselijke loopgraven in op Vlaanderen of Noord-Frankrijk naar gevochten? Tom tijdens gaat op onderzoek een bij zijn Engelse familie en in met Britse archieven tijdens en ontdekt het op ware verhaal. Hij komt er door door ook achter of naar het waar is dat zijn familie de afstamt tijdens van naar uit Engeland geëmigreerde Ieren. Tijdens zijn met reis ontdekt tijdens hij dat zijn de voorouders een door totaal ander leven hebben geleid naar dan hijzelf, maar hij een uit herkent sommige van hun karaktereigenschappen de wel het degelijk in zichzelf.

In naar Verborgen Verleden op tv gaat Armin van Buuren uit op zoek een naar zijn familiegeschiedenis. De wereldberoemde op dj en producer in Armin van Buuren is op benieuwd op waar zijn van naam vandaan komt en met of hij uit een roemrijk op tv geslacht stamt. het Hij het heeft zich altijd afgevraagd in of er op een verwantschap is met de Anna van Buren, de op tv eerste op vrouw van Willem van Oranje. Of naar komen zijn voorouders naar uit door het Gelderse door stadje Buren? Bij het zoeken naar naar het antwoord op uit die met vraag komt naar Armin ook nog meer door te weten over zijn opa uit tijdens de naar Tweede Wereldoorlog. op tv Wat verder terug in van de tijd met komt hij een voorouder tegen van die net de als het zijn vader medicijnen heeft gestudeerd. En naar evenveel een moeite had op om zijn tentamens een te halen. En zo komt op tv Armin steeds dichter tijdens bij het antwoord op uit de vraag wat in zijn achternaam Van Buuren de nu precies te met maken heeft door met een Buren en Van een Buren.

In deze uit aflevering van Verborgen Verleden in wordt op tv de familiegeschiedenis van met cabaretier en presentator Richard Groenendijk het onderzocht. de De familie van Richard is met in een arbeidersfamilie van de Zuid-Hollandse eilanden. met uit Hij wil weten hoe vastgeroest zij met waren naar op Goeree-Overflakkee. Eeuwenlang lijkt tijdens dat inderdaad het geval naar met geweest te zijn, maar naar dat wil in niet zeggen dat er geen spectaculaire in verhalen te tijdens vertellen zijn. Integendeel! een Richard ontdekt de onder meer hoe van men op een Goeree-Overflakkee omging met uit vermeende hekserij. Daarbij waren zijn in voorouders van direct betrokken. Ook blijkt hij, tot met zijn grote de vreugde, verwant te zijn tijdens aan een zeer in bekende Nederlandse het cabaretière, actrice en zangeres. op tv Uiteindelijk blijkt Richard het ook naar nog eens naar het Binnenhof op in Den de Haag te op moeten om het verhaal een van zijn verre door verwanten te kunnen op tv vinden. Een bizar van verhaal. Verborgen Verleden is een een reportageprogramma waarin bekende van tijdens Nederlanders op zoek gaan van naar hun uit familiegeschiedenis.

Hoewel opiniepeiler door Maurice in de Hond al veel weet uit van zijn familiegeschiedenis, is uit hij tijdens nog op zoek naar het op tv antwoord op de uit vraag: in Waar komen mijn Joodse van voorouders nou echt op tv vandaan?

Cabaretière Claudia de een tijdens Breij is in Utrecht geboren en door in woont daar nog altijd het met veel plezier. Utrecht naar is tijdens echt haar stad én die van het veel de van haar naar voorouders. Claudia ontdekt hoe en van waar precies naar haar Utrechtse voorouders woonden naar en werkten en ze met hoort uit een paar op tv ontroerende verhalen. Tot haar verrassing door moet Claudia Utrecht toch een verlaten om het met spoor van de haar uit voorouders te volgen. een Eerst blijft ze nog redelijk de in de op tv buurt, maar uiteindelijk moet ze op tv zelfs van naar het buitenland met om te zien waar haar een verre verwanten ooit de zijn geboren. van Tijdens die uit lange zoektocht maakt ze wel uit kennis met voorouders in van wie ze met allemaal wel iets uit geërfd lijkt op tv te naar hebben.

In op tv de derde aflevering van Verborgen naar het Verleden staat presentatrice met Irene Moors centraal. Ze groeide op van in tijdens Haarlem, waar een meerdere generaties van haar familie hebben tijdens gewoond. Welke met sporen hebben naar zij daar achtergelaten? Sommige tijdens van haar voorouders van sleten hun leven het in de grauwe armoede, trieste verhalen een die Irene erg aangrijpen. uit Een heel bijzondere ontdekking met is een voorouder van van die onder drie op tv verschillende namen heeft geleefd. Wat naar zit daar achter? Maar van het meest tijdens onder een de indruk is Irene toch een van op haar voorouders die een belangrijke in bijdrage leverden aan naar het in vermaak en vertier van een de achttiende door eeuw. Een artistieke met familie van internationale allure, die door haar de naar België leidt. In in Verborgen Verleden worden door verrassende verhalen over de familiegeschiedenis van door een bekende Nederlanders gezocht. Dit seizoen de zijn dat Dieuwertje Blok, tijdens André uit Kuipers, Irene Moors, Maurice de door Hond, Richard Groenendijk de en Armin door van uit Buuren.

Vanavond met gaat astronaut André Kuipers op een zoek naar naar zijn familiegeschiedenis in Verborgen het Verleden. André Kuipers op groeide op in Amsterdam-Oost. op tv op Sommige voorouders van op tv André hebben net als hij door spannende avonturen beleefd. tijdens En overleefd, uit anders was André er op tv niet geweest. Voor de van uit ene voorvader was het al het een avontuur om elke uit dag voldoende geld op tv binnen een te halen met om te kunnen het eten. Hierdoor belandde hij het regelmatig in een strafinrichting in van Veenhuizen. Voor van anderen betekende overleven letterlijk door op een strijd op op tv leven en dood tijdens heftige uit zeeslagen tegen de met Engelsen naar en bloedige veldslagen in naar Wit Rusland met in het leger van de Napoleon.

Vanavond start het met tiende van seizoen van Verborgen een verleden. Vanaf naar nu is het programma iedere met vrijdagavond te naar zien. Opnieuw is het de gelukt om met op een zestal tijdens boeiende persoonlijkheden verrassende verhalen het te vinden naar over hun op tv familiegeschiedenis. In deze met reeks zijn dat in Dieuwertje Blok, André Kuipers, het Irene Moors, in Maurice de Hond, Richard Groenendijk en in Armin van Buuren. op tv De zoektochten een in Verborgen verleden leiden tijdens altijd de weer tot verrassende verhalen en een ontnuchterende met onthullingen. Soms heel van ver terug in uit het verleden, soms veel door dichterbij. Er zijn op brave burgers, naar arme sloebers, door avonturiers, welgestelden, criminelen en tijdens zelfs staatshoofden onder de voorouders uit van de hoofdpersonen. op Wie van wie een uit afstamt, en wat een dat met hen het doet, is vanaf op tv vanavond te zien uit op NPO 2. In uit de eerste aflevering een wordt de familiegeschiedenis met van Dieuwertje Blok uitgezocht. De een moeder van van presentatrice Dieuwertje met Blok heeft een joodse achtergrond. tijdens in Wat is daarvan op nog te achterhalen? En hoever gaat een van de Schiedamse tak van haar met vader in terug?

Zangeres Wende naar Snijders is in met Engeland een geboren en door het werk van de haar vader heeft tijdens ze het tijdens haar uit jeugd in veel door verschillende landen gewoond. Nu vraagt ze door zich af naar waar een ze eigenlijk thuis hoort. tijdens Ze weet bijna niets van op tv haar voorouders en met ze wil naar hen graag leren kennen. door Wende hoopt dat het ze van rebelse types naar tegenkomt en voorouders die de met geschiedenis hebben beïnvloed. Maar tijdens die gedachte een vindt ze zelf wel naar erg op tv megalomaan. Totdat uit ze op zoek gaat uit en van de van ene verbazing in de tijdens andere het valt. In Verborgen tijdens verleden gaan bekende Nederlanders op zoek in naar naar hun familieverleden. Dit tijdens is de naar slotaflevering van deze reeks. Verborgen op verleden is begin door 2018 op tv weer terug.

De moeder in van Paul Haenen had een straatvrees, waardoor door ze moeizaam een functioneerde en een niet altijd de naar moeder kon zijn die van Paul zich misschien gewenst het had. Nu met wil hij proberen te op tv achterhalen in hoe zijn moeder zo de werd. Kwam het uit doordat haar zuster er met in haar de grote liefde vandoorging? in Of is op ze tijdens de Tweede Wereldoorlog betrokken op geraakt bij tijdens gebeurtenissen die haar heftig van hebben geschokt? Als door Paul antwoord heeft naar gekregen op met die vragen, zoekt tijdens hij zijn op voorouders aan vaders kant. Daarvoor door moet hij onder uit meer naar uit Amsterdam en Maastricht, maar met uiteindelijk de op tv grens over: naar een tijdens op tv enorm kasteel.

De in oma van acteur en naar presentator Eric Corton uit heeft door lang niet geweten wie haar biologische van moeder was op en haar op tv vader heeft ze uit ook nooit gekend. Eric wil van weten hoe de dat in zo'n honderd jaar geleden de kon gebeuren. Als hij de dieper graaft op in zijn familiegeschiedenis, op komt hij een voorvader door tegen door die tijdens de Slag bij Waterloo met tegen Napoleon naar heeft gevochten. tijdens Dat ontroert Eric zeer, tijdens niet alleen omdat in hij als op jongen graag tijdens met tinnen soldaatjes speelde, maar uit vooral omdat zijn uit vader het hem weleens meenam naar van Waterloo om over die slag met te vertellen. in Alsof zijn vader tijdens toen op al voelde dat er op een familieband was met in die plek. Eric komt een op er nu achter hoe van dat precies het zit.

De oma het van fotografe tijdens en voormalig van Journaal-presentatrice Sacha de Boer heeft haar op een doos met met oude familiefoto's de nagelaten. Die in roepen bij Sacha naar allerlei vragen op met over haar voorouders. Vooral naar ook omdat ze de al weet dat ze in door Schotse roots heeft, maar niet weet tijdens tijdens hoe dat precies zit. Er met gaan wel allerlei van geruchten rond in de het tijdens familie. Zo zouden tijdens er via die tijdens Schotse verwanten banden zijn met op de op tv Schotse adel. Sacha wil naar dus op zoek naar op tv een familiekasteel. Dan in zou een de droom uitkomen. Er zouden zelfs uit bloedlijnen naar het het koningshuis zijn, maar een dat is uit echt door te onwaarschijnlijk voor van woorden.

Jörgen Raymann in is geboren in Amsterdam, op maar groeide op het door in Paramaribo. Daar gaat de hij op zoek naar zijn op roots. in Zo wil hij weten hoe op tv het precies op zit met tijdens de Joodse takken van tijdens de een familie, zowel aan de op kant van zijn in vader als van zijn met moeder. de Klopt die Joodse op tv afkomst wel en op tv zo ja, waar met kwamen zijn joodse voorouders dan op vandaan? Jörgen wist van al dat zijn voorouders de uit Europa, Afrika, van Amerika door en Azië stammen. tijdens Nu pas komt van hij te weten in wie waar vandaan kwam, met welke rol zij in in de geschiedenis speelden door een en hoe zij in de Suriname terechtkwamen. Die ontdekkingen leveren een heftige en in tegenstrijdige op gevoelens over zijn afkomst een op.

Cabaretière naar Claudia de Breij op is in Utrecht door geboren en woont daar de nog altijd met veel met plezier. Utrecht is naar de echt haar stad én die van met veel van haar uit voorouders. Claudia ontdekt op tv van hoe en waar precies naar haar Utrechtse voorouders woonden op tv en door werkten en ze hoort een paar in tijdens ontroerende verhalen. Tot van haar verrassing moet Claudia Utrecht toch van verlaten om het door spoor van de haar voorouders op te volgen. op tv Eerst blijft ze nog redelijk met in de buurt, in maar op uiteindelijk moet ze zelfs naar naar het op tv buitenland om te zien waar haar de verre verwanten door ooit zijn geboren. tijdens Tijdens die een lange zoektocht maakt ze op wel met kennis met voorouders van wie naar ze allemaal wel tijdens iets geërfd lijkt te naar naar hebben. In Verborgen verleden proberen prominente het Nederlanders uit te achterhalen van welke voorouders zij uit afstammen het en hoe die in hebben geleefd. tijdens Waren ze arm of van rijk, gewoon of op tv bijzonder, goed of een slecht? Hoe hebben de ze geleefd en wat hebben op ze nagelaten? Welke op tv eigenschappen met of karaktertrekken herkennen op tv de hoofdpersonen in hun uit voorouders? Wat betekenen ze op nu op voor hen? De een hoofdpersonen in dit het seizoen zijn Job Cohen, tijdens Claudia de met Breij, Jörgen Raymann, Eric Corton, tijdens op tv Paul Haenen en Wende Snijders. tijdens De zoektochten in van Verborgen verleden leiden door altijd weer tot de verrassende verhalen en naar ontnuchterende onthullingen. naar Soms heel in ver terug in het verleden, soms tijdens veel uit dichterbij. Er zijn brave burgers, op arme sloebers, avonturiers, op welgestelden, criminelen en een zelfs staatshoofden onder van het de voorouders van de de hoofdpersonen.

augustus 2018
14-08-2018 19:35

Verborgen verleden

Verborgen verleden - Verborgen verleden

Seizoen 6 - Aflevering 2 - Documentairereeks waarin bekende Nederlanders op zoek gaan naar hun familiegeschiedenis. Loes Luca. Loes Luca is actrice, zangeres en comédienne. De inmiddels overleden vader van Loes vertelde zijn dochter altij...

13-08-2018 19:30

Tom Egbers in Verborgen Verleden

Verborgen verleden - Tom Egbers in Verborgen Verleden

Vanaf vanavond herhaalt NPO 2 seizoen 6 van de documentairereeks Verborgen Verleden, waarin bekende Nederlanders op zoek gaan naar hun familiegeschiedenis. Met vanavond: Tom Egbers. Tom Egbers is presentator, journalist en schrijver en is ...

16-02-2018 21:05

Verborgen verleden: Armin van Buuren

Verborgen verleden - Verborgen verleden: Armin van Buuren

In Verborgen Verleden gaat Armin van Buuren op zoek naar zijn familiegeschiedenis. De wereldberoemde dj en producer Armin van Buuren is benieuwd waar zijn naam vandaan komt en of hij uit een roemrijk geslacht stamt. Hij heeft zich altijd ...

09-02-2018 21:05

Verborgen verleden: Richard Groenendijk

Verborgen verleden - Verborgen verleden: Richard Groenendijk

In deze aflevering van Verborgen Verleden wordt de familiegeschiedenis van cabaretier en presentator Richard Groenendijk onderzocht. De familie van Richard is een arbeidersfamilie van de Zuid-Hollandse eilanden. Hij wil weten hoe vastgeroes...

02-02-2018 21:05

Maurice de Hond

Verborgen verleden - Maurice de Hond

Hoewel opiniepeiler Maurice de Hond al veel weet van zijn familiegeschiedenis, is hij nog op zoek naar het antwoord op de vraag: Waar komen mijn Joodse voorouders nou echt vandaan?

28-01-2018 14:00

Claudia de Breij

Verborgen verleden - Claudia de Breij

Cabaretière Claudia de Breij is in Utrecht geboren en woont daar nog altijd met veel plezier. Utrecht is echt haar stad én die van veel van haar voorouders. Claudia ontdekt hoe en waar precies haar Utrechtse voorouders woonden en werkten en...

19-01-2018 21:10

Verborgen Verleden: Irene Moors

Verborgen verleden - Verborgen Verleden: Irene Moors

In de derde aflevering van Verborgen Verleden staat presentatrice Irene Moors centraal. Ze groeide op in Haarlem, waar meerdere generaties van haar familie hebben gewoond. Welke sporen hebben zij daar achtergelaten? Sommige van haar vooro...

12-01-2018 21:10

Verborgen verleden: André Kuipers

Verborgen verleden - Verborgen verleden: André Kuipers

Vanavond gaat astronaut André Kuipers op zoek naar zijn familiegeschiedenis in Verborgen Verleden. André Kuipers groeide op in Amsterdam-Oost. Sommige voorouders van André hebben net als hij spannende avonturen beleefd. En overleefd, ander...

05-01-2018 21:10

Terug: Verborgen verleden

Verborgen verleden - Terug: Verborgen verleden

Vanavond start het tiende seizoen van Verborgen verleden. Vanaf nu is het programma iedere vrijdagavond te zien. Opnieuw is het gelukt om met een zestal boeiende persoonlijkheden verrassende verhalen te vinden over hun familiegeschiedenis. ...

28-10-2017 20:30

Slot: Verborgen verleden

Verborgen verleden - Slot: Verborgen verleden

Zangeres Wende Snijders is in Engeland geboren en door het werk van haar vader heeft ze tijdens haar jeugd in veel verschillende landen gewoond. Nu vraagt ze zich af waar ze eigenlijk thuis hoort. Ze weet bijna niets van haar voorouders en ...

21-10-2017 20:30

Paul Haenen

Verborgen verleden - Paul Haenen

De moeder van Paul Haenen had straatvrees, waardoor ze moeizaam functioneerde en niet altijd de moeder kon zijn die Paul zich misschien gewenst had. Nu wil hij proberen te achterhalen hoe zijn moeder zo werd. Kwam het doordat haar zuster er...

14-10-2017 20:30

Eric Corton

Verborgen verleden - Eric Corton

De oma van acteur en presentator Eric Corton heeft lang niet geweten wie haar biologische moeder was en haar vader heeft ze ook nooit gekend. Eric wil weten hoe dat zo'n honderd jaar geleden kon gebeuren. Als hij dieper graaft in zijn famil...

07-10-2017 20:30

Sacha de Boer

Verborgen verleden - Sacha de Boer

De oma van fotografe en voormalig Journaal-presentatrice Sacha de Boer heeft haar een doos met oude familiefoto's nagelaten. Die roepen bij Sacha allerlei vragen op over haar voorouders. Vooral ook omdat ze al weet dat ze Schotse roots heef...

30-09-2017 20:30

Jörgen Raymann

Verborgen verleden - Jörgen Raymann

Jörgen Raymann is geboren in Amsterdam, maar groeide op in Paramaribo. Daar gaat hij op zoek naar zijn roots. Zo wil hij weten hoe het precies zit met de Joodse takken van de familie, zowel aan de kant van zijn vader als van zijn moeder. Kl...

23-09-2017 20:30

Verborgen verleden: Claudia de Breij

Verborgen verleden - Verborgen verleden: Claudia de Breij

Cabaretière Claudia de Breij is in Utrecht geboren en woont daar nog altijd met veel plezier. Utrecht is echt haar stad én die van veel van haar voorouders. Claudia ontdekt hoe en waar precies haar Utrechtse voorouders woonden en werkten en...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Verborgen verleden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Verborgen verleden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Verborgen verleden bij Verborgen verleden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Verborgen verleden. Heb je een uitzending van Verborgen verleden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Verborgen verleden gemist

In Verborgen verleden gaan bekende Nederlanders op zoek naar hun familiegeschiedenis.

Uitzending gemist van Verborgen verleden? Hier kun je alle uitzendingen van Verborgen verleden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 80
  • Laatste uitzending op 14-08-2018 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord