Programma gemist?

Een een aantal voorouders van astronaut André een een Kuipers heeft, net als hij, tijdens spannende avonturen beleefd én naar overleefd, want anders uit op was André er niet van geweest.

De op tv moeder van presentatrice Dieuwertje Blok door op heeft een joodse een achtergrond. Wat is daarvan nog te uit het achterhalen? Ze weet dat joodse de voorouders van haar door slagers in tijdens Middelharnis waren. een Bij haar onderzoek stuit Dieuwertje het onder meer op uit een bijzondere een liefdesgeschiedenis. Voor de door wortels van haar voorouders aan op tv vaderskant moet met Dieuwertje op naar Schiedam. Daar uit treft ze een in zeer welvarende familie aan uit van brouwers en jeneverstokers, van maar ook een populaire op kookboekenschrijfster. Om de de lijn verder terug uit te volgen, neemt de Dieuwertje het het vliegtuig.

Zangeres door Wende Snijders is in uit Engeland geboren en tijdens door het werk van de haar van vader heeft ze tijdens haar met jeugd in veel van het verschillende landen gewoond. Nu tijdens vraagt ze door zich af waar ze eigenlijk thuis een in hoort. Ze weet bijna niets uit van haar voorouders met en ze wil hen een op tv graag leren kennen. op Ze hoopt dat ze met rebelse types tegenkomt van en voorouders die de op tv geschiedenis uit hebben beïnvloed. Maar die tijdens gedachte vindt ze zelf op wel erg megalomaan. door Totdat in ze op zoek gaat uit en van de ene in verbazing in de uit andere uit valt.

Hoewel door oud-burgemeester en voormalig politicus Job in Cohen al op veel weet over zijn het familiegeschiedenis, heeft het hij nog op tv enkele boeiende in vragen die hij hoopt te een kunnen uit beantwoorden. Zo wil hij een graag weten van wat de rol van zijn uit opa Hendrik Cohen in precies was van als voorzitter van de Joodsche op tijdens Raad in Rotterdam tijdens naar de Tweede de Wereldoorlog. Opa is net als zoveel van familieleden omgebracht door tijdens de nazi's; in Job heeft het hem tijdens dus nooit naar kunnen vragen. Natuurlijk van wil het hij ook weten waar de familie tijdens aan een vaders kant, de Cohens, vandaan het komen en het of zijn een voorouders aan moeders kant, een de Belinfantes, uit in Portugal afkomstig de zijn. En zijn de er nog verwanten die zich het op tv ook intensief met de politiek hebben het een beziggehouden? Er wachten Job heel met wat indrukwekkende met en ontroerende verrassingen een als hij op tijdens zoek gaat naar zijn tijdens verborgen door verleden.

De het oma van acteur en presentator de Eric op Corton heeft lang op tv niet geweten een wie haar biologische moeder was naar en haar in vader heeft ze ook nooit het tijdens gekend. Eric wil weten hoe dat het zo'n honderd van jaar geleden de kon gebeuren. Als hij naar dieper graaft in zijn uit familiegeschiedenis, komt hij uit een naar voorvader tegen die tijdens door de Slag bij Waterloo naar tegen Napoleon uit heeft gevochten. Dat ontroert met Eric zeer, op niet alleen omdat uit hij als jongen graag naar in met tinnen soldaatjes speelde, het maar vooral omdat naar zijn vader hem uit wel eens op tv meenam naar Waterloo door om over die slag te vertellen. tijdens Alsof zijn vader het toen op tv al voelde op tv dat er een familieband tijdens was met die plek. Eric in komt met er nu achter hoe dat het precies van zit.

Jörgen Raymann op tv is geboren in Amsterdam, in maar op tv groeide op in door Paramaribo. Daar naar gaat hij op in zoek naar zijn roots. van Zo wil hij door weten hoe het precies op tv zit met de door joodse takken van de met familie, van zowel aan de een kant van met zijn vader als van zijn van moeder. Klopt die joodse van afkomst wel en op zo ja, in waar kwamen zijn joodse een voorouders dan vandaan? van Jörgen naar wist al dat zijn voorouders door tijdens uit Europa, Afrika, uit Amerika en Azië naar stammen. Nu pas op tv komt hij te weten wie de waar vandaan op tv kwam, welke door rol zij in de van geschiedenis speelden en hoe met zij in Suriname terechtkwamen. uit Die ontdekkingen tijdens leveren het heftige en tegenstrijdige gevoelens over zijn op afkomst met op.

Cabaretière Claudia uit de Breij is in door Utrecht geboren naar en woont daar nog met altijd door met veel plezier. Utrecht is de echt haar stad naar én die van op tv van veel van haar voorouders. Claudia tijdens ontdekt op tv hoe en waar precies haar met Utrechtse voorouders in woonden en werkten met en ze hoort door een paar het ontroerende verhalen. Tot op haar verrassing moet Claudia Utrecht het toch verlaten door om het de spoor van haar voorouders op te volgen. Eerst het blijft ze nog uit redelijk in de buurt, maar het een uiteindelijk moet ze de zelfs naar het buitenland om een te zien waar van haar verre verwanten ooit op tv zijn geboren. door Tijdens die lange zoektocht op maakt ze wel uit kennis met het voorouders van wie een ze allemaal wel iets naar geërfd op lijkt te in hebben.

Ooit stuurde in presentator Arjen Lubach het een tweet de wereld door in waarin uit hij beweerde van Egyptische de farao's op af te stammen. Hij deed met van vervolgens een poging een om officieel tot 'Farao op der Nederlanden' te worden het benoemd, in als nationaal symbool met naast koning Willem-Alexander. Die benoeming op is van niet gelukt, maar hoe zit naar het met die afstamming? door Dat wil door Arjen uit nu toch wel voor eens een en voor in altijd uitzoeken. Binnen de de familie het gaat ook het verhaal uit dat er via het Arjens moeder de een verwantschap zou zijn door met graaf Floris V van uit Holland (1254-1296). naar Dat van zou ook mooi zijn, maar door lijkt toch uit meer een sterk een verhaal.

De op tv oma van de fotografe en voormalig Journaal-presentatrice Sacha uit de Boer de heeft haar een van doos met oude familiefoto's nagelaten. met Die roepen het bij Sacha allerlei van vragen op over haar met voorouders. Vooral de ook omdat ze uit al weet dat ze op Schotse roots heeft, een maar niet weet een hoe dat precies door in zit. Er gaan een wel allerlei geruchten rond een in de familie. Zo naar zouden met er via die Schotse in verwanten banden in zijn met de Schotse op adel. Sacha de wil dus op tijdens zoek naar een familiekasteel. Dan door zou een droom uitkomen. door Er zouden uit zelfs bloedlijnen naar het in koningshuis zijn, maar van dat van is echt te op tv onwaarschijnlijk voor door woorden.

Voor presentator en naar naar musicalproducent Albert Verlinde van (zonder 'n'!) is een zijn familie vóór zijn grootouders één een groot, zwart gat. het een Dat is bij de meeste mensen door zo. Albert grijpt de naar de kans om uit meer over zijn voorouders te op tv weten te komen met met beide door handen aan. Met hulp tijdens van naar archivarissen en historici uit voor hem met onbekende plaatsen een blijkt hij zijn voorouders het heel ver terug tijdens te kunnen het vinden. Verlinde verneemt een ook waar en wanneer tijdens de 'n' van van het zijn achternaam is weggevallen. Maar de op tv meest verbijsterende verhalen door liggen veel de dichterbij in de de tijd. Albert de ontdekt wat op tv zijn vader en grootouders tijdens tijdens de Tweede op tv Wereldoorlog hebben meegemaakt. met Er is thuis nooit over van gesproken. het Het was te van erg.

Presentatrice Hanneke met Groenteman doet mee aan naar Verborgen verleden uit omdat van ze graag antwoord op tv wil op een het paar heel concrete vragen. door Zo had Wim Sonneveld in ooit uit een sketch waarin hij de vertelde over het trio The op tv Vegetable een Sisters, de zusjes uit Groenteman, die in de jaren in twintig op tv van de vorige eeuw furore het in maakten met hun gewaagde tijdens zang- en dansvoorstellingen. Is de er een naar verwantschap? Belangrijker is Hanneke's vraag op over haar van joodse wortels. Stamt een ze af op tv van Asjkenazische joden, naar dus joden uit door Centraal-Europa? Of toch van Sefardische met uit joden, dus uit Spanje of de Portugal? door Ze hoopt stiekem op door het laatste, want haar met hart op tv gaat meer uit naar Zuid-Europa. Maar van als naar Hanneke Groenteman naar het buitenland met uit blijkt te moeten gaan om meer door over een haar voorouders te weten het te komen, is door de met eerste halte België. Wel naar het in zuiden van dus, maar niet echt het Zuid-Europa.

Olympisch van zwemkampioen Pieter door van den Hoogenband wil vooral de meer het weten over zijn met grootouders aan vaders kant tijdens van de naar familie en hun voorouders. Oma op tv Loes is overleden een en toen Pieter met druk was met zijn van in sportcarrière, vroeg hij haar niet in zo vaak met naar haar familiegeschiedenis. het Dat er een band is uit met Indonesië het weet een Pieter wel, maar hoe op langdurig, hecht en persoonlijk naar die het is, ontdekt hij pas in een deze tijdens aflevering.

Presentator op tv Rick Nieman uit weet, zoals de meeste mensen, van heel weinig van zijn in familiegeschiedenis. Maar zoals tijdens het een goed in journalist betaamt, op is op tv hij er wel heel nieuwsgierig uit naar. uit Die nieuwsgierigheid drijft van hem naar streken uit en voorouders die hem van totaal onbekend waren, maar een die nu toch uit heel vertrouwd en naar dichtbij blijken te naar zijn.

Schrijfster op tv Nelleke Noordervliet is op tv geboren in Rotterdam, maar tijdens weet naar dat haar voorouders ook in uit Leiden woonden. op Dat klopt, in maar wat ze uit daar deden en hoe lang door ze daar al op tv woonden ontdekt ze nu uit tijdens pas. En ooit kwam haar familie het heel ergens anders door vandaan. Nelleke in reist haar met voorouders achterna.

Als een cabaretier Herman Finkers aan de op zoektocht een naar zijn voorouders begint, gaat naar hij op tv ervan uit dat de hij die tocht wel naar per de fiets kan afleggen. Hij vermoedt dat in hij door vanuit Twente in ieder geval uit de IJssel een niet zal de hoeven oversteken. Zijn met voorouders zijn immers van allemaal echte Tukkers, al generaties tijdens lang geworteld op tv in Almelo in en directe omgeving. Voor van een deel op tv is dat ook waar, op tv maar op wanneer Herman wat door dieper in zijn familiegeschiedenis duikt, uit komt hij toch een voor verrassingen naar te staan uit en moet hij op tv meer kilometers maken. In ieder geval naar te de veel voor de naar fiets. Aan het met eind van zijn de tocht concludeert tijdens Finkers: 'Er is best het heel veel van leed voorbij gekomen en tijdens daarom vind ik het de eigenlijk wel bewonderenswaardig tijdens en ook met wel verbazingwekkend dat een ik uit zo'n een vrolijke familie kom'. met De droge humor van Herman in Finkers lijkt het uit misère naar geboren.

november 2019
08-09-2019 17:05

André Kuipers

Verborgen verleden - André Kuipers

Een aantal voorouders van astronaut André Kuipers heeft, net als hij, spannende avonturen beleefd én overleefd, want anders was André er niet geweest.

01-09-2019 17:05

Dieuwertje Blok

Verborgen verleden - Dieuwertje Blok

De moeder van presentatrice Dieuwertje Blok heeft een joodse achtergrond. Wat is daarvan nog te achterhalen? Ze weet dat joodse voorouders van haar slagers in Middelharnis waren. Bij haar onderzoek stuit Dieuwertje onder meer op een bijzond...

25-08-2019 17:30

Wende Snijders

Verborgen verleden - Wende Snijders

Zangeres Wende Snijders is in Engeland geboren en door het werk van haar vader heeft ze tijdens haar jeugd in veel verschillende landen gewoond. Nu vraagt ze zich af waar ze eigenlijk thuis hoort. Ze weet bijna niets van haar voorouders en ...

18-08-2019 17:30

Job Cohen

Verborgen verleden - Job Cohen

Hoewel oud-burgemeester en voormalig politicus Job Cohen al veel weet over zijn familiegeschiedenis, heeft hij nog enkele boeiende vragen die hij hoopt te kunnen beantwoorden. Zo wil hij graag weten wat de rol van zijn opa Hendrik Cohen pre...

11-08-2019 17:30

Eric Corton

Verborgen verleden - Eric Corton

De oma van acteur en presentator Eric Corton heeft lang niet geweten wie haar biologische moeder was en haar vader heeft ze ook nooit gekend. Eric wil weten hoe dat zo'n honderd jaar geleden kon gebeuren. Als hij dieper graaft in zijn famil...

04-08-2019 17:30

Jörgen Raymann

Verborgen verleden - Jörgen Raymann

Jörgen Raymann is geboren in Amsterdam, maar groeide op in Paramaribo. Daar gaat hij op zoek naar zijn roots. Zo wil hij weten hoe het precies zit met de joodse takken van de familie, zowel aan de kant van zijn vader als van zijn moeder. Kl...

28-07-2019 17:30

Claudia de Breij

Verborgen verleden - Claudia de Breij

Cabaretière Claudia de Breij is in Utrecht geboren en woont daar nog altijd met veel plezier. Utrecht is echt haar stad én die van veel van haar voorouders. Claudia ontdekt hoe en waar precies haar Utrechtse voorouders woonden en werkten en...

21-07-2019 17:30

Arjen Lubach

Verborgen verleden - Arjen Lubach

Ooit stuurde presentator Arjen Lubach een tweet de wereld in waarin hij beweerde van Egyptische farao's af te stammen. Hij deed vervolgens een poging om officieel tot 'Farao der Nederlanden' te worden benoemd, als nationaal symbool naast ko...

07-07-2019 17:10

Sacha de Boer

Verborgen verleden - Sacha de Boer

De oma van fotografe en voormalig Journaal-presentatrice Sacha de Boer heeft haar een doos met oude familiefoto's nagelaten. Die roepen bij Sacha allerlei vragen op over haar voorouders. Vooral ook omdat ze al weet dat ze Schotse roots heef...

30-06-2019 17:40

Albert Verlinde

Verborgen verleden - Albert Verlinde

Voor presentator en musicalproducent Albert Verlinde (zonder 'n'!) is zijn familie vóór zijn grootouders één groot, zwart gat. Dat is bij de meeste mensen zo. Albert grijpt de kans om meer over zijn voorouders te weten te komen met beide ha...

23-06-2019 17:15

Hanneke Groenteman

Verborgen verleden - Hanneke Groenteman

Presentatrice Hanneke Groenteman doet mee aan Verborgen verleden omdat ze graag antwoord wil op een paar heel concrete vragen. Zo had Wim Sonneveld ooit een sketch waarin hij vertelde over het trio The Vegetable Sisters, de zusjes Groentema...

16-06-2019 17:40

Pieter van den Hoogenband

Verborgen verleden - Pieter van den Hoogenband

Olympisch zwemkampioen Pieter van den Hoogenband wil vooral meer weten over zijn grootouders aan vaders kant van de familie en hun voorouders. Oma Loes is overleden en toen Pieter druk was met zijn sportcarrière, vroeg hij haar niet zo vaak...

09-06-2019 17:35

Rick Nieman

Verborgen verleden - Rick Nieman

Presentator Rick Nieman weet, zoals de meeste mensen, heel weinig van zijn familiegeschiedenis. Maar zoals het een goed journalist betaamt, is hij er wel heel nieuwsgierig naar. Die nieuwsgierigheid drijft hem naar streken en voorouders die...

02-06-2019 17:20

Nelleke Noordervliet

Verborgen verleden - Nelleke Noordervliet

Schrijfster Nelleke Noordervliet is geboren in Rotterdam, maar weet dat haar voorouders ook in Leiden woonden. Dat klopt, maar wat ze daar deden en hoe lang ze daar al woonden ontdekt ze nu pas. En ooit kwam haar familie heel ergens anders ...

26-05-2019 17:20

Herman Finkers

Verborgen verleden - Herman Finkers

Als cabaretier Herman Finkers aan de zoektocht naar zijn voorouders begint, gaat hij ervan uit dat hij die tocht wel per fiets kan afleggen. Hij vermoedt dat hij vanuit Twente in ieder geval de IJssel niet zal hoeven oversteken. Zijn voorou...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Verborgen verleden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Verborgen verleden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Verborgen verleden bij Verborgen verleden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Verborgen verleden. Heb je een uitzending van Verborgen verleden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Verborgen verleden gemist

In Verborgen verleden gaan bekende Nederlanders op zoek naar hun familiegeschiedenis.

Uitzending gemist van Verborgen verleden? Hier kun je alle uitzendingen van Verborgen verleden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 119
  • Laatste uitzending op 08-09-2019 om 17:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!