Programma gemist?

Vanavond door start het nieuwe seizoen door van naar Verborgen verleden. Prominente op tv Nederlanders proberen te achterhalen van welke van op voorouders zij afstammen en uit hoe die hebben geleefd. Waren uit ze op tv arm of op rijk, gewoon of naar bijzonder, goed of slecht? Hoe hebben van ze met geleefd en wat hebben met ze nagelaten? Welke eigenschappen een of door karaktertrekken herkennen de hoofdpersonen in door hun een voorouders? Wat betekenen een ze nu op voor hen? De hoofdpersonen van dit op tv seizoen zijn in Job Cohen, Claudia de de op Breij, Jörgen Raymann, Eric Corton, tijdens Paul Haenen een en Wende op Snijders. De zoektochten in in Verborgen verleden leiden altijd tijdens weer tot verrassende naar verhalen en ontnuchterende op onthullingen. Soms de heel ver terug in in het het verleden, soms veel op tv dichterbij. Er zijn brave burgers, arme van sloebers, met avonturiers, welgestelden, criminelen en zelfs de staatshoofden van onder de de voorouders van de een hoofdpersonen. Wie van wie afstamt, op en wat dat tijdens met hen doet, is op tv door vanaf vanavond in het door nieuwe seizoen van met Verborgen verleden te op zien. In de eerste aflevering de staat Job Cohen centraal. van met Hoewel oud-burgemeester en voormalig politicus door Job Cohen een al veel weet over op tv zijn familiegeschiedenis, op heeft hij nog van enkele boeiende vragen die hij naar hoopt te kunnen uit met beantwoorden. Zo wil hij graag weten uit wat de de rol van zijn opa naar Hendrik Cohen precies met was als in voorzitter van door de Joodsche Raad het in Rotterdam van tijdens de Tweede Wereldoorlog. Opa het is net als zoveel een met familieleden omgebracht door de op tv nazi’s; Job heeft het hem naar van dus nooit kunnen vragen. Natuurlijk in wil hij ook op weten waar uit de familie aan van vaders kant, de Cohens, vandaan door komen en op of zijn voorouders aan de moeders kant, de in Belinfantes, een uit Portugal afkomstig van zijn. En zijn tijdens er nog verwanten op die zich ook intensief tijdens met de politiek tijdens hebben de beziggehouden? Er wachten Job met heel wat indrukwekkende en ontroerende uit verrassingen als naar hij een op zoek gaat naar zijn verborgen uit naar verleden.

Een paar jaar de de terug stuurde presentator Arjen Lubach op een tweet de wereld uit in het waarin hij beweerde naar van Egyptische farao’s uit af te stammen. Hij tijdens deed vervolgens in een poging om officieel naar tot ‘Farao der op Nederlanden’ te worden tijdens benoemd, als nationaal symbool op naast Koning de Willem-Alexander. Die benoeming is op niet gelukt, maar een hoe het zit het naar met die afstamming? tijdens Dat wil Arjen nu toch wel het voor op eens en voor altijd door uitzoeken. Binnen de familie tijdens gaat uit ook het verhaal dat er op tv via Arjens uit moeder in een verwantschap zou op tv zijn met Graaf Floris V van op Holland (1254-1296). het Dat zou ook uit mooi zijn, maar van lijkt toch het meer een sterk uit verhaal. Arjen het komt in deze zoektocht tijdens onder meer uit terecht in Utrecht op en Friesland. Dit het het zesde door en laatste deel van met deze uit reeks van de NTR-serie de Verborgen verleden. In de het najaar is door Verborgen verleden op tv weer terug.

Dichter tijdens en levenskunstenaar Jules Deelder met is een geboren het en getogen Rotterdammer. het Hij is zijn in leven door lang fan van op Sparta en staat bekend een als de uit nachtburgemeester van Rotterdam. op Het is de vraag of zijn de de voorgeslacht ook zo Rotterdams is. Jules de tijdens vermoedt van niet. Maar het zou de hem niet verbazen op tv als zijn van voorouders door wel met de zeevaart en op visserij door te maken hebben door gehad. Daarin krijgt uit Jules gelijk op een manier die naar hij nooit tijdens had in kunnen verwachten. Op zijn tijdens verre zoektocht lijkt van dit citaat van Jules Deelder van zelf de in ieder geval wel van op toepassing: Hoe verder men tijdens keek, Hoe in groter het naar leek

De het oma van fotografe en voormalig een Journaal-presentatrice op tv Sacha de Boer heeft tijdens haar met een doos met oude op tv familiefoto’s nagelaten. Die roepen bij tijdens Sacha tijdens allerlei vragen op tijdens over haar voorouders. Vooral tijdens ook omdat in ze al weet dat ze door Schotse roots heeft, naar maar niet weet op tv hoe met dat precies zit. door Er gaan wel allerlei geruchten in het rond in de familie. in Zo zouden er via het die Schotse verwanten banden het zijn van met de Schotse adel. Sacha door wil met dus op zoek naar een naar familiekasteel. Dan zou tijdens van een droom uitkomen. uit Er zouden zelfs bloedlijnen naar het het in koningshuis zijn, maar dat is echt op te een onwaarschijnlijk voor tijdens woorden.

Voor tijdens presentator en musicalproducent Albert Verlinde in (zonder ‘n’!) door is zijn familie vóór op op tv zijn grootouders één groot zwart uit gat. op Dat is bij de een meeste mensen zo. Albert grijpt op de kans om de op meer over zijn door voorouders te weten te komen van met op beide handen aan. Met met hulp van archivarissen tijdens en historici uit naar voor hem uit onbekende plaatsen blijkt hij met zijn voorouders op tv heel ver terug in te kunnen vinden. In Zeeland stuit naar hij naar op enkele de grote verrassingen. Albert van verneemt ook waar in en wanneer de ‘n’ van uit zijn achternaam is weggevallen. Maar met de meest met verbijsterende verhalen een liggen veel dichterbij een in de tijd. Albert een ontdekt wat zijn vader het en grootouders met in met Den Bosch tijdens de Tweede het Wereldoorlog met hebben meegemaakt. Er is van thuis nooit over de gesproken. Het was te op tv erg. Dit is van deel 3 van de tijdens nieuwe zesdelige reeks van van de uit NTR-serie Verborgen naar verleden. Zes prominente Nederlanders proberen weer met met te achterhalen van welke voorouders op tv zij afstammen een en hoe die hebben geleefd. met de Waren ze arm uit of rijk, gewoon met of bijzonder, goed of uit slecht? Hoe op hebben ze geleefd en wat in hebben ze nagelaten? Welke de eigenschappen of met karaktertrekken herkennen de hoofdpersonen in de in hun voorouders? Wat betekenen een ze een nu voor hen? De hoofdpersonen zijn deze van keer: Herman van Finkers, Hanneke Groenteman, naar Albert Verlinde, Sacha de in Boer, Jules tijdens Deelder en Arjen op tv Lubach. De zoektochten in op Verborgen verleden het leiden altijd weer naar tot verrassende verhalen en uit ontnuchterende het onthullingen. Soms heel ver terug in de het op tv verleden, soms veel dichterbij. Er de zijn brave burgers, door op arme sloebers, avonturiers, welgestelden, de criminelen en zelfs staatshoofden onder met uit de voorouders van de naar hoofdpersonen. Wie op tv van wie afstamt, op en wat dat met hen een doet, is elke zaterdag in te een zien op NPO een 2.

Presentatrice Hanneke met Groenteman het doet mee aan Verborgen verleden omdat van tijdens ze graag antwoord wil op de een paar heel op concrete tijdens vragen. Zo had Wim Sonneveld ooit in door een sketch waarin een hij vertelde over in het trio The Vegetable Sisters, op tv de zusjes Groenteman, die met in de in jaren twintig van van de vorige het eeuw furore maakten met hun op gewaagde met zang- en dansvoorstellingen. tijdens Is er een verwantschap? Belangrijker op is Hanneke’s vraag met over haar door Joodse wortels. Stamt een ze af van Asjkenazische Joden, het op tv dus Joden uit Centraal-Europa? Of toch op tv van Sefardische Joden, tijdens naar dus uit Spanje of Portugal? Ze tijdens hoopt stiekem in op het laatste, want door op haar hart gaat meer uit van naar Zuid-Europa. Maar met als Hanneke Groenteman naar met het met buitenland blijkt te moeten op tv gaan om de meer over haar voorouders door te weten te tijdens komen, is de eerste tijdens halte België. Wel naar naar het door zuiden dus, maar niet tijdens de echt Zuid-Europa. De nieuwe reeks van de naar NTR-serie het Verborgen verleden startte tijdens vorige week. in Zes prominente Nederlanders proberen weer uit te in achterhalen van welke voorouders zij door afstammen en hoe die het hebben geleefd. Waren van ze arm uit of van rijk, gewoon of bijzonder, goed of het slecht? naar Hoe hebben de ze geleefd en wat met hebben ze nagelaten? Welke naar eigenschappen op tv of karaktertrekken herkennen de hoofdpersonen in het hun voorouders? Wat een betekenen ze nu uit voor hen? De hoofdpersonen het zijn deze een keer: tijdens Herman Finkers, Hanneke de Groenteman, Albert Verlinde, Sacha de door Boer, Jules Deelder en de tijdens Arjen Lubach.

Vanavond een start een van nieuwe reeks van met de NTR-serie Verborgen verleden. Zes prominente uit Nederlanders proberen weer op te achterhalen van tijdens van welke voorouders zij afstammen en hoe naar op tv die hebben geleefd. Waren ze tijdens arm of door rijk, gewoon of uit bijzonder, goed of slecht? van Hoe hebben ze door geleefd op en wat hebben ze nagelaten? op Welke eigenschappen door of karaktertrekken herkennen de naar hoofdpersonen in hun op voorouders? Wat betekenen ze met nu voor hen? De tijdens van hoofdpersonen zijn deze keer: Herman uit Finkers, Hanneke Groenteman, Albert op tv Verlinde, Sacha door de Boer, Jules Deelder het uit en Arjen Lubach. De zoektochten in door Verborgen naar verleden leiden altijd weer tot verrassende de verhalen en op ontnuchterende onthullingen. Soms heel van ver op terug in de het verleden, soms veel tijdens dichterbij. Er zijn brave het burgers, arme sloebers, in avonturiers, welgestelden, criminelen en de zelfs staatshoofden onder de de tijdens voorouders van met de hoofdpersonen. Wie van wie afstamt, uit en wat op dat met hen op tv doet, is door vanaf zaterdag vanavond tijdens te zien op een NPO 2. In de door eerste aflevering: Herman Finkers. Als cabaretier naar Herman Finkers aan op tv de uit zoektocht naar zijn voorouders op tv begint, het gaat hij ervan uit met dat hij die tocht op wel per fiets uit kan afleggen. tijdens Hij vermoedt dat hij vanuit in Twente in ieder tijdens geval de IJssel tijdens niet zal hoeven een de oversteken. Zijn voorouders zijn immers van allemaal echte Tukkers, in al generaties lang van geworteld van in Almelo en directe de omgeving. Voor een deel is door dat het ook waar, maar wanneer Herman wat uit dieper van in zijn op familiegeschiedenis duikt, komt hij toch voor naar verrassingen te op tv staan en moet op tv hij door meer kilometers maken. uit In ieder geval te veel voor met de een fiets. Aan het eind van tijdens zijn tocht uit concludeert Finkers: ‘Er is best door heel door veel leed voorbij gekomen van en daarom vind ik naar het eigenlijk wel op bewonderenswaardig en tijdens ook wel verbazingwekkend in dat ik uit tijdens zo’n vrolijke familie uit kom.’ De naar droge humor van het Herman Finkers lijkt naar uit misère door geboren.

In in deze slotaflevering op tv van dit seizoen Verborgen Verleden wil het Olympisch zwemkampioen Pieter op tv van het den Hoogenband meer tijdens weten over zijn op grootouders aan vaders naar kant van de familie het en hun voorouders. Oma Loes tijdens uit is nog maar kort geleden in overleden en toen Pieter door druk was door met naar zijn sportcarrière, vroeg door hij haar niet zo op tv vaak naar haar naar familiegeschiedenis. Dat van er een band is op tv met Indonesië op tv weet Pieter wel, maar de hoe langdurig, hecht met en persoonlijk die is, de ontdekt hij pas het in deze door laatste aflevering een van dit seizoen van Verborgen verleden. Volgend op tv jaar is het Verborgen verleden terug met het naar nieuwe hoofdpersonen.

Presentator uit Rick Nieman weet ? zoals een de op tv meeste mensen uit ? heel weinig tijdens van zijn familiegeschiedenis. Maar zoals het in een goed journalist uit de betaamt, is hij er wel de heel nieuwsgierig naar. Die op nieuwsgierigheid drijft het hem door naar streken en een voorouders die hem totaal onbekend waren van maar door die nu toch heel vertrouwd de en dichtbij in blijken op te zijn. In de uitzending is te een zien hoe op Rick naar in Friesland op het spoor een komt van een bijzondere de voorouder. Daarna leidt met zijn zoektocht door hem tot door ver over de grenzen, waar een hij voor een tijdens buitengewone verrassing met komt te staan. In Verborgen in het Verleden gaan bekende door Nederlanders op zoek door naar hun familiegeschiedenis. De verhalen voeren door hen naar naar tal van plaatsen uit in binnen- en buitenland, de leiden tot ontmoetingen met met op tv nieuw ontdekte naar familieleden en verrassen met de onthullingen over voorouders die op tv soms tijdens zelfs een rol tijdens hebben gespeeld in de geschiedenis uit van ons van allemaal.

Schrijfster Nelleke Noordervliet met is geboren in een naar Rotterdam, maar weet de dat haar voorouders ook in op tv Leiden uit woonden. Schrijfster Nelleke Noordervliet op tv is geboren in Rotterdam, van maar weet dat haar door voorouders ook door in Leiden woonden. tijdens Dat klopt, maar op tv wat de ze daar deden op tv en hoe lang ze daar op tv al het woonden ontdekt ze nu pas. de En ooit kwam haar naar familie door heel ergens anders vandaan. uit Nelleke reist haar in voorouders in achterna.

Jeroen Krabbé vermoedt met uit dat zijn oorsprong bij uit joodse emigranten door uit Zuid-Europa ligt. Daar uit krijgt hij bijna gelijk door in. Maar naar zijn familiegeschiedenis zit... Acteur en op tv schilder Jeroen op tv Krabbé vermoedt dat naar zijn oorsprong bij een joodse emigranten uit op tv Zuid-Europa ligt. Daar krijgt van hij bijna gelijk op in. met Maar zijn familiegeschiedenis een zit toch net met even anders in elkaar. Hij met gaat wel op tijdens reis, maar de naar een land dat de hij totaal uit niet had in verwacht. Hij kan zelfs een een nieuw paspoort het aanvragen.

Presentator in Twan Huys is zeer in verbaasd op tv wanneer hij tijdens een zijn zoektocht vooral in buiten zijn geboorteprovincie Limburg naar moet zijn om zijn voorouders met de te vinden. Ook verwacht hij de eigenlijk alleen maar verhalen tijdens over armoede op en uit ellende. Die zijn er, van maar er is meer. Sommige de voorouders bewogen in zich in zeer op tv verrassende milieus. In deze aflevering van van Verborgen verleden de het zien we hoe Twan Huys een zijn familiegeschiedenis op het in spoor op tv komt in Utrecht, van Maastricht en op Brussel.

Actrice Isa Hoes op tv door is benieuwd naar tijdens haar joodse verleden. van Vader Hoes is met van katholieke afkomst; haar moeder in is joods. Haar voorouders in is een in de loop der ee... uit Actrice Isa naar Hoes uit is benieuwd naar haar door joodse verleden. Vader Hoes is op tv van katholieke het afkomst; haar de moeder is joods. Haar een joodse voorouders het is in door de loop der eeuwen het weinig ellende bespaard gebleven, want een antisemitisme lijkt naar wel van alle tijden. door Desondanks wisten haar met voorouders de zich op te naar werken tot naar succesvolle burgers van Nederland met en Europa.

Herman naar van der uit Zandt, tot voor op tv kort nieuwslezer en nu presentator van in Studio Sport en uit met Met het mes op tafel, met zoekt zijn van familiegeschiedenis in zuidoost B... op tv Herman van der Zandt, van tot met voor kort nieuwslezer tijdens en nu presentator van Studio tijdens door Sport en Met door het mes op tafel, zoekt zijn in familiegeschiedenis in zuidoost met Brabant. Zelfs in in het dorp waar naar zijn met familie al generaties woont, blijken op nog onbekende verhalen naar het te ontdekken. Een gebeurtenis de heeft zelfs geleid tot van een feestdag uit die nog jaarlijks wordt een gevierd. Daarnaast van blijken voorouders van Herman uit een rol te hebben uit naar gespeeld in de vaderlandse maritieme tijdens geschiedenis.

Ras-Amsterdammer René een Froger, geboren van en getogen in de Jordaan, het op tv ontdekt dat zijn familie nog meer op tv geworteld is de in de het Amsterdamse amusement op dan hij al naar d... Ras-Amsterdammer René Froger, geboren en op getogen in uit de Jordaan, ontdekt dat uit zijn familie uit nog met meer geworteld is in door het Amsterdamse amusement dan op hij al dacht. Zijn in het vader was de de volkszanger Bolle Jan die een samen met het zijn moeder optrad als de het duo in Jan en Mien. Dat was bekend, de maar verder terug op in tijdens het verleden vindt tijdens René nog tijdens meer artiesten. Wat René op helemaal niet verwacht, uit is dat zijn roots het ook ver naar buiten de Jordaan terug te de vinden op zijn.

september 2017
16-09-2017 20:30

Terug: Verborgen verleden

Verborgen verleden - Terug: Verborgen verleden

Vanavond start het nieuwe seizoen van Verborgen verleden. Prominente Nederlanders proberen te achterhalen van welke voorouders zij afstammen en hoe die hebben geleefd. Waren ze arm of rijk, gewoon of bijzonder, goed of slecht? Hoe hebben ze...

22-04-2017 20:30

Verborgen verleden: Arjen Lubach

Verborgen verleden - Arjen Lubach

Een paar jaar terug stuurde presentator Arjen Lubach een tweet de wereld in waarin hij beweerde van Egyptische farao’s af te stammen. Hij deed vervolgens een poging om officieel tot ‘Farao der Nederlanden’ te worden benoemd, als nationaal s...

15-04-2017 20:30

Jules Deelder

Verborgen verleden - Jules Deelder

Dichter en levenskunstenaar Jules Deelder is een geboren en getogen Rotterdammer. Hij is zijn leven lang fan van Sparta en staat bekend als de nachtburgemeester van Rotterdam. Het is de vraag of zijn voorgeslacht ook zo Rotterdams is. Jules...

08-04-2017 20:30

Sacha de Boer

Verborgen verleden - Sacha de Boer

De oma van fotografe en voormalig Journaal-presentatrice Sacha de Boer heeft haar een doos met oude familiefoto’s nagelaten. Die roepen bij Sacha allerlei vragen op over haar voorouders. Vooral ook omdat ze al weet dat ze Schotse roots heef...

01-04-2017 20:30

Albert Verlinde

Verborgen verleden - Albert Verlinde

Voor presentator en musicalproducent Albert Verlinde (zonder ‘n’!) is zijn familie vóór zijn grootouders één groot zwart gat. Dat is bij de meeste mensen zo. Albert grijpt de kans om meer over zijn voorouders te weten te komen met beide han...

25-03-2017 20:30

Hanneke Groenteman

Verborgen verleden - Hanneke Groenteman

Presentatrice Hanneke Groenteman doet mee aan Verborgen verleden omdat ze graag antwoord wil op een paar heel concrete vragen. Zo had Wim Sonneveld ooit een sketch waarin hij vertelde over het trio The Vegetable Sisters, de zusjes Groentema...

18-03-2017 20:30

Herman Finkers

Verborgen verleden - Herman Finkers

Vanavond start een nieuwe reeks van de NTR-serie Verborgen verleden. Zes prominente Nederlanders proberen weer te achterhalen van welke voorouders zij afstammen en hoe die hebben geleefd. Waren ze arm of rijk, gewoon of bijzonder, goed of s...

10-12-2016 20:30

Pieter van den Hoogenband

Verborgen verleden - Pieter van den Hoogenband

In deze slotaflevering van dit seizoen Verborgen Verleden wil Olympisch zwemkampioen Pieter van den Hoogenband meer weten over zijn grootouders aan vaders kant van de familie en hun voorouders. Oma Loes is nog maar kort geleden overleden e...

03-12-2016 20:30

Rick Nieman

Verborgen verleden - Rick Nieman

Presentator Rick Nieman weet ? zoals de meeste mensen ? heel weinig van zijn familiegeschiedenis. Maar zoals het een goed journalist betaamt, is hij er wel heel nieuwsgierig naar. Die nieuwsgierigheid drijft hem naar streken en voorouders d...

26-11-2016 20:30

Nelleke Noordervliet

Verborgen verleden - Nelleke Noordervliet

Schrijfster Nelleke Noordervliet is geboren in Rotterdam, maar weet dat haar voorouders ook in Leiden woonden. Schrijfster Nelleke Noordervliet is geboren in Rotterdam, maar weet dat haar voorouders ook in Leiden woonden. Dat klopt, maar wa...

19-11-2016 20:25

Jeroen Krabbé

Verborgen verleden - Jeroen Krabbé

Jeroen Krabbé vermoedt dat zijn oorsprong bij joodse emigranten uit Zuid-Europa ligt. Daar krijgt hij bijna gelijk in. Maar zijn familiegeschiedenis zit... Acteur en schilder Jeroen Krabbé vermoedt dat zijn oorsprong bij joodse emigranten u...

12-11-2016 20:30

Twan Huys

Verborgen verleden - Twan Huys

Presentator Twan Huys is zeer verbaasd wanneer hij tijdens zijn zoektocht vooral buiten zijn geboorteprovincie Limburg moet zijn om zijn voorouders te vinden. Ook verwacht hij eigenlijk alleen maar verhalen over armoede en ellende. Die zijn...

05-11-2016 20:30

Isa Hoes

Verborgen verleden - Isa Hoes

Actrice Isa Hoes is benieuwd naar haar joodse verleden. Vader Hoes is van katholieke afkomst; haar moeder is joods. Haar voorouders is in de loop der ee... Actrice Isa Hoes is benieuwd naar haar joodse verleden. Vader Hoes is van katholieke...

29-10-2016 20:25

Herman van der Zandt

Verborgen verleden - Herman van der Zandt

Herman van der Zandt, tot voor kort nieuwslezer en nu presentator van Studio Sport en Met het mes op tafel, zoekt zijn familiegeschiedenis in zuidoost B... Herman van der Zandt, tot voor kort nieuwslezer en nu presentator van Studio Sport e...

22-10-2016 20:30

René Froger

Verborgen verleden - René Froger

Ras-Amsterdammer René Froger, geboren en getogen in de Jordaan, ontdekt dat zijn familie nog meer geworteld is in het Amsterdamse amusement dan hij al d... Ras-Amsterdammer René Froger, geboren en getogen in de Jordaan, ontdekt dat zijn fam...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Verborgen verleden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Verborgen verleden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Verborgen verleden bij Verborgen verleden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Verborgen verleden. Heb je een uitzending van Verborgen verleden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Verborgen verleden gemist

In Verborgen verleden gaan bekende Nederlanders op zoek naar hun familiegeschiedenis.

Uitzending gemist van Verborgen verleden? Hier kun je alle uitzendingen van Verborgen verleden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 65
  • Laatste uitzending op 16-09-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord