Programma gemist?

De kleine Bart uit van Houten komt uit eigenlijk door als verrassing ter wereld. met Maar wel een verrassing uit in met gebreken, want hij met wordt geboren met in klompvoetjes en naar brengt daarom de eerste twee een jaar van zijn prille een uit leven voornamelijk in het ziekenhuis door een en wordt met talloze keren op tv geopereerd. Zijn ouders hebben beiden een met zaak en van zijn de vaak te druk om tijdens veel aandacht aan het de kereltje in in het ziekenhuis te op geven. Waarschijnlijk daardoor is van de band op tussen Bart en zijn ouders met naar verre van optimaal. naar Bart wordt lastig en brutaal. En van van als zijn broer drugsverslaafd raakt de en van daar alle aandacht naar uitgaat, slaan op tv de door stoppen door bij op Bart. Hij wordt een jongen door door van de straat die op tv dealt in drugs, maar een zelf ook stevig het gebruikt. Hij verslijt twee huwelijken de in en ontwikkelt uiteindelijk door een wel heel bijzondere verslaving: naar werkverslaving! door Hij heeft op een gegeven moment in twee op fulltime banen naast tijdens elkaar en ook nog een een parttime baantje. het Hij in slaapt nauwelijks en tijdens houdt zich op de been met met medicijnen. Hij laat op zich opnemen in De het Hoop en langzaam van maar zeker gaat in het licht weer met schijnen op tv in zijn leven. tijdens Bart werkt nu met kansarme de in jongeren en voor hen is hij door het positieve de beeld van een echte een het Verandering!

Anton is van nog maar een klein op tv jongetje als met hij het op tv slachtoffer wordt van verkrachting. Nog de wel door uit zijn eigen vader. Niemand een grijpt in want op aan een de buitenkant is het gezin met waarin Anton op tv opgroeit zeer christelijk: naar elke naar zondag naar de door kerk, de Bijbel aan tafel in lezen, uit de meisjes zedig van gekleed. Dat soort dingen. met Maar dat Anton, naast dat in hij regelmatig verkracht uit wordt, ook van zonder de eten, onder de tijdens blauwe plekken en schrammen, op tv naar school wordt gestuurd, daar een neemt op niemand notie van. de Als Anton 21 is, naar doet hij aangifte van bij op tv de politie en oud-rechercheur op Koppes staat de zaak nog naar de helder voor ogen. met De vader bekent het en gaat voor uit een paar jaar achter van de tralies. Maar voor Anton een op gaat de ellende uit door. Hij trouwt, gaat scheiden en de het belandt zelfs in de een psychiatrische kliniek. Toch is Anton in uit van deze ellende gekomen en blijkt op op tv zelfs in staat blijkt het zijn vader uit te vergeven.

Als op ze in de verte naar kerkklokken hoort naar luiden, moet met Annemarie vaak terugdenken aan het haar jeugd en op dat zijn meestal van geen mooie gedachten. tijdens Ze denkt dan met aan al de die dominees die door hel en verdoemenis tijdens preekten en dat de je eerder in de hel zou de komen door dan in de hemel. Ook tijdens waren er thuis met soms ernstige spanningen uit en het feit de dat ze het stevig gebouwd met was en daarom vaak van werd de gepest, deden haar met geen goed. Al met al van denkt Annemarie als klein naar de meisje heel vaak: naar 'Was ik maar van nooit geboren' en uit dat maakt haar tot een op tv schuchter een meisje. Als ze wat op tv ouder wordt, hunkert door ze zo op naar liefde en genegenheid dat naar ze de een makkelijke prooi door wordt voor mannen naar met verkeerde bedoelingen. Alles lijkt anders op op tv te worden als Annemarie haar op latere op man Ton ontmoet. Ze trouwen en in voor op tv een kort moment breekt op de zon door. Maar uit helaas neemt een Annemarie op haar innerlijke problemen mee op tv het huwelijk in. tijdens Haar man uit Ton is soms ten einde naar raad, want een ze krijgt de een ene psychose na op tv de andere, slikt veel in te veel medicijnen een en uiteindelijk naar valt de diagnose borderline. op tv Maar dan, als de alles in een Annemarie pikzwart is en door ze het niet verder meer wil op leven, vraagt het een vriendin of het ze eens mee wil gaan naar in een met genezingsdienst. Na lang aarzelen en door met in een hart vol twijfel uit gaat ze door toch en temidden met van misschien uit wel duizend mensen wordt naar ze opgemerkt het door de predikant. in Wat er dan gebeurt, vertelt het Annemarie aan Mirjam Bouwman naar tijdens een ontroerend, tijdens mooi naar gesprek.

Als Faizal naar Samson het een jaar of 30 is, met vindt hij zichzelf terug tijdens op van de bodem van het door bestaan. Al zijn dromen tijdens op zijn uiteen gespat. Hij is door alles kwijt, zijn een geld, dure de pakken, mooie door auto's en noem maar op. op Hij heeft vaak zo'n tijdens honger een dat hij een zelfs rauwe, bevroren kroketjes met eet uit de op tv diepvries van zijn tante. van 'Hoe heeft het het zo ver kunnen van komen', vraagt hij het zichzelf de vaak af en als hij eerlijk naar is, weet van hij van het antwoord wel. de Hij wilde graag naar de snelle jongen zijn die met in tijdens dure pakken rondliep en naar in mooie auto's reed. met Het leek tijdens zo makkelijk: een paar vrouwtjes naar in achter het raam, handelen in in cocaïne en meer van het door die duistere zaakjes. Het geld op stroomde naar binnen, naar maar vloeide even naar snel weer weg. Echter, het op de verkoper werd uit gebruiker en daar ging het mis. op Van dure pakken tijdens werd tijdens het een stinkende, versleten de spijkerbroek en de Mercedes door werd in een gammele oude naar auto en hotels naar werden duistere koude kelders. Faizal tijdens werd diep van ongelukkig. Hij reed in op een nacht rond op tv in de uit Amsterdamse de Bijlmer met de gedachte een eind door aan zijn van leven uit te maken. Maar dan uit ineens, als hij in door zijn spiegel kijkt, ziet uit de hij achter zich een groot licht met dat hem op dwingt te stoppen. uit Het blijkt de het begin de van een grote de verandering te zijn.

Annette tijdens is van jongs het af aan al uit anders, ze door heeft last van depressies en is op tv altijd uit op zoek naar veiligheid. Ze op tv door is nog maar een tiener als van ze een het eetstoornis op ontwikkelt waardoor ze een graatmager wordt. Gelukkig een ontmoet ze Nathan, die de haar aan alle kanten een helpt en met door wie ze uit op jonge tijdens leeftijd trouwt. ?Ik dacht op tv dat ik in een gevangenis door terechtkwam?, zal ze tijdens later zeggen. Dan in wordt ze zwanger op tv en begint het de ellende echt met grote op tv vormen aan te uit nemen... Ze voelt zich tijdens dik en lelijk en alle in van problemen van vroeger komen in in alle van heftigheid terug. Eigenlijk op wil ze alleen nog maar dood. met Als hun kindje in wordt met geboren, vindt Annette door het heel moeilijk om op tv zich aan de baby het te hechten op en begint op tv ze zoveel medicijnen het te slikken dat in ze regelmatig op in het ziekenhuis terechtkomt, vaak uit ook op de naar psychiatrische uit afdeling. Natuurlijk heeft het Nathan het heel moeilijk met deze van situatie maar hij met blijft volhouden de en liefde geven. van En opnieuw met blijkt liefde een sterke kracht uit naar te midden van verschillende in zelfmoordpogingen en depressies. door Als Annette op een de dag ook nog eens in meegenomen tijdens wordt naar op tv een kerkdienst dan gaat de uit zon toch weer de schijnen?

Tijdens de een Tweede Kamerverkiezingen van 2017 uit steelt naar Florens van der Spek door de harten van op veel mensen als hij op bij het Jinek als lijsttrekker door van de politieke partij de 'Jezus Leeft' de mensen het in oproept om vooral op tv op Jezus te stemmen. Zijn het oprechte glimlach en zijn naar ontwapenende op persoonlijkheid maken zijn verhaal de geloofwaardig. door Maar achter die glimlach de schuilt het naar verhaal van een man die op tv in zijn op jongere jaren verzeild een raakt bij van een club die bekend staat als door een vechtersbazen en buitenlandhaters. met Daarnaast spelen drank en drugs een het naar grote rol in zijn op leven. Zijn in ouders, maar ook de op jeugdzorg, hebben door hun handen vol van aan deze moeilijke jongeman. Florens dreigt tijdens steeds dieper weg tijdens te glijden in met de spiraal een van agressie en drank, van een totdat iemand hem een met boekje geeft met naar het advies om dit eens het de te gaan lezen. Florens doet de dat en dat naar is op tv het begin van een van aantal dramatische door veranderingen.

Lydia Harding het is pas een jaar uit of vijf als met haar ouders met gaan de scheiden en vanuit frustratie en op tv het het gebrek aan aandacht en waardering op tv gaan bij Lydia alle van remmen op tv los. Ze van verandert van een schattig meisje met in met een onhandelbare tiener die er het niet voor het terugdeinst ramen in te op gooien de en deuren kapot te een trappen als ze haar zin met niet op tv krijgt. Ze van pleegt regelmatig winkeldiefstallen uit en is vanaf tijdens haar dertiende al seksueel de actief. Haar een gescheiden ouders zijn ten einde uit raad, maar het trieste uit dieptepunt moet nog door uit volgen. Lydia is 17 als tijdens ze een een relatie krijgt met een door stoere rapper die een er ondertussen met ook nog andere vriendinnetjes in op na de houdt. Op een een dag wordt Lydia het daarover zo boos uit dat ze haar vriend met in een door vlaag van blinde het woede met een mes neersteekt. op van Lydia wordt door de op politie opgepakt en belandt van uiteindelijk in de jeugdgevangenis. in het Maar als een tante bij haar uit op bezoek tijdens komt van en een Bijbeltje en wat gospelcd's door naar achterlaat, wordt het de leven van Lydia uit danig op de kop door gezet.

Als van jongetje groeit met Sjaak op in het strenge tijdens Hervormde milieu van Veenendaal. het Maar al die op tv regeltjes en door wetjes, dat is het niks voor Sjaak. Hij het de wil plezier maken van en van het leven het genieten. Thuis zijn uit er ook de nodige problemen door waardoor zijn ouders op hem niet van de aandacht uit kunnen geven die hij nodig de heeft op en daarom op zoekt hij zijn heil op door straat. Daar leert uit hij al heel van snel het de duistere kneepjes van criminaliteit en tijdens drugshandel. uit Razendsnel glijdt Sjaak het verkeerde met leven in in. Na een mislukte de drugsdeal schiet Sjaak iemand op tv neer en met wil van zelfmoord plegen. Maar gelukkig tijdens wordt Sjaak wakker geschud! Hij op tv besluit het naar afkickcentrum De de Hoop te gaan naar en daar vindt hij door waar hij uit zo naar op zoek van is: de liefde van God in en liefde van een op mooie vrouw. door Ze trouwen en alles naar lijkt voor de een wind te gaan. Sjaak laat de alle criminaliteit achter van zich en gaat een op werken op een op scheepswerf. Maar dan gebeurt er een met het vreselijk ongeluk. Op een kwade op dag glijdt Sjaak uit het en naar valt vijf meter naar van beneden het en breekt daarbij van vijf nekwervels. Het ongeluk is zo een heftig dat in het zelfs het in nieuws haalt. naar Sjaak is van de met een op het andere de moment veroordeeld naar tot een leven van in de naar rolstoel. Maar door de man die van in gesprek gaat met Mirjam met Bouwman is niet een naar zielige invalide, maar tijdens tijdens een man die in uit het leven tijdens haalt wat nog mogelijk met is.

Channah op tv Hewitt is nu een gevierde een ster uit binnen de wereld van de van musical en de van aanbiedingen om met links en rechts belangrijke door rollen te naar spelen in blijven maar binnenstromen. door Binnenkort speelt ze door bijvoorbeeld de hoofdrol met in de Zwitserse uitvoering van Sister met Act. Als klein uit kind droomt tijdens ze er al van uit naar om ooit op tijdens de planken te staan door en te schitteren. Maar van dat de de weg naar de top zo op zwaar van zou zijn, uit had ze nooit kunnen bedenken. in Ze op groeit op in rijkdom, maar als op tv op een tijdens dag haar vader aan een kanker overlijdt stort met haar wereld tijdens in. Plotseling is met ze haar steun door en toeverlaat naar kwijt. Ze danst van door en met kan veel van haar van verdriet kwijt in het dansen. een Maar dan, in vlak voor ze op met het het punt staat om door te met breken, breekt de ze haar been uit op een aantal plekken op tv en tijdens moet anderhalf een jaar revalideren. Waar door de meeste mensen het zouden tijdens opgeven, grijpt Channah moed de tijdens en danst zich terug naar de de top. Een aanbieding van een om in Amerika in hele uit grote shows te dansen met grijpt het ze met beide handen naar aan en uit ze vertrekt naar New een York. Die grote stap in betekent voor op tv Channah ook de een grote ommekeer, door want ineens groeit op er het naar besef dat er belangrijkere dingen in door deze op wereld zijn naar dan roem en op tv rijkdom.

Als na in drie mooie uit dochters in het gezin Van naar Aken eindelijk een de jongetje geboren wordt, door is op tv moeder Van Aken dolblij. uit Ze door wilde zo graag nog de een jongetje. Hij van wordt dan ook het het lievelingetje naar van zijn moeder en de wat voor het kattenkwaad Robert ook uithaalt, zijn vriendjes door krijgen altijd de met schuld. naar Maar binnen de muren van in het het gezin heerst veel op tv spanning. Vader uit werkt keihard en moeder van lijdt bij tijd en naar wijle aan in diepe depressies. Haar gedrag is op dan heel onvoorspelbaar. op Doordat ze tijdens niet de aandacht van aan Robert de kan geven naar die hij nodig een heeft, zoekt hij zijn het heil buiten de deur. Daar naar valt Robert al het heel met snel op door zijn baldadige op een en vaak gewelddadige gedrag. Het begint op tv tijdens met kleine vernielingen, maar al op snel richt Robert zijn in agressie op tijdens buitenlanders. Als tijdens hij een jaar of van negentien is, sluit hij met zich aan bij tijdens de tijdens Nederlandse neonazi's. 'Daar vindt Robert op de het erkenning en krijgt hij de de aandacht waar hij door zo met naar zocht', de zegt een van zijn vrienden. Robert door kijkt door graag naar films, maar op tv niet met naar gewone. Het liefst uit ziet hij films over Hitler, tijdens nazi-Duitsland het en concentratiekampen. in Dat de Joden massaal worden vermoord tijdens vindt hij hun op eigen schuld. Ook van het vindt hij dat alle buitenlanders het moeten in 'oprotten'. In diezelfde de periode ontmoet Robert naar op een feest Ester, een mooie tijdens meid die de op feestjes helemaal van losgaat, enorme de hoeveelheden cocaïne het snuift en liters wodka drinkt. Ze in krijgen op een relatie die zich kenmerkt tijdens door veel in ruzie, seks en het drugsgebruik. Samen snuiven en het van drinken ze zich tot aan op tv de rand in van de door afgrond. Dan beseft Ester dat dit tijdens zo het niet langer naar kan en begint op ze een gebed de te bidden dat ze vroeger op ooit heeft geleerd. van En dat naar heeft enorme gevolgen. van Niet alleen voor van haarzelf, maar zeker het ook voor Robert. De man op uit die een paar jaar later tegenover op Mirjam een zit, heeft regelmatig tranen in een zijn ogen uit tijdens het de interview. 'Dat ik zo van hard naar kon zijn voor Joden van en moslims', verzucht hij, Om uit na tijdens een diepe stilte te de zeggen: 'Maar gelukkig van is dat nu de niet naar meer zo'.

Ze slaakt een in de diepe zucht als ze door het zegt: naar 'Op mijn veertiende werd ik de door een op tv kennis verkracht'. in Maar helaas is dat niet het de enige trieste tijdens in Elza's leven. door Samen met haar twee het zussen het groeit ze op uit in een omgeving tijdens die ze als behoorlijk van onveilig ervaart. Er naar heerst veel een spanning in het de gezin waar ze opgroeit en in niet zelden hebben in de met ouders pittige ruzies. De een meiden gaan gebukt onder de deze van spanningen en vooral Elza lijdt een er hevig onder. op tv uit Ogenschijnlijk is ze een vrolijke met en spontane meid, maar van door vanbinnen groeit de naar wanhoop meters hoog. Dan gebeurt naar het onvoorstelbare. Het meisje met dat met het toch al zo moeilijk de naar heeft, wordt verkracht naar door een kennis. In eerste instantie de durft op tv Elza niks een tegen naar ouders uit te zeggen, want een ze schaamt zich tot op het van bot en moet de vechten tegen allerlei door met zelfverwijten. Maar op door een dag komt het hoge woord het van eruit en Elza doet een aangifte bij met de politie. De naar dader bekent, maar komt weg met uit een taakstraf. op In diezelfde met tijd wordt Elza meegevraagd op naar uit de kerk van dominee de Bottenbley in Drachten. een Daar ontmoet ze Jezus en op tv het dat lijkt haar in eerste instantie tijdens enorm goed van te doen. Maar naar dan met gebeurt het meest bizarre wat een naar mens maar kan de van bedenken: ze wordt op haar van zeventiende van nog een keer verkracht. met Dit brengt Elza met in een diepe depressie, tijdens waarbij tijdens ze zelfs serieus overweegt om in uit het leven in te het stappen.

Huiverend de van emotie kijkt de nu door tijdens 41-jarige Emiel Driftenaar terug op de het eerste tijdens deel van tijdens zijn leven. Zijn door eerste herinneringen zijn die de van een naar boos kind. Boos de om de ruzies op in huis en omdat zijn met moeder een hem niet de het aandacht geeft die hij nodig heeft. het door Daarbij werd Emiel ook door nog eens in geboren met een zeer driftig door karakter. Hij is in snel boos en op tv wordt dan gewelddadig. In het de loop de der op tv jaren wordt zijn tijdens agressie zo erg naar dat zijn ouders hem niet een meer aankunnen en Emiel een laten opnemen in in een een jeugdinstelling. Maar daar tijdens glijdt Emiel het alleen maar dieper de door afgrond in door en uiteindelijk vindt hij aansluiting door bij de Nederlandse de afdeling van naar de neonazi's. Daar kan hij van door zijn agressie en uit boosheid kwijt. Ondertussen is hij al van stevig aan het de drugs het en lest zijn dagelijkse dorst in met liters jenever het en whisky. Op uit een tijdens dag beseft Emiel dat de hij niet meer door is dan een tijdens hopeloos verslaafde uit vechtersbaas en besluit om de een naar einde aan zijn leven een te maken. van Hij loopt midden in de nacht tijdens naar tijdens een brug in op de buurt om daar met in op het diepe koude water uit te springen. op Maar terwijl hij moed een verzamelt, komt er een het kennis naar op de fiets voorbij en voordat op tv door Emiel het in de gaten naar heeft, roept hij tot op tv uit die man: 'Zou tijdens God bestaan?' en het de antwoord is een met simpel: 'Ik denk het wel met van en ook dat Hij wil de dat je iets van in op je leven maakt'. Die woorden het maakten zo'n indruk op naar Emiel een dat hij besluit de tijdens Bijbel te uit lezen om op die naar manier God te uit vinden.

Als een jong meisje heeft Sonja op tv Silva door de onbedwingbare drang om te op winnen. de Daarnaast is ze een uit knappe verschijning met een in sprankelende het persoonlijkheid en dat van leidt tot een uitnodiging door om mee te doen op aan de Miss Nederland uit Verkiezing 1997. Tot tijdens op haar eigen verbazing een wint ze die wedstrijd en door mag zich een jaar de lang de in mooiste vrouw van op tv Nederland noemen. Het is het de start van een een zeer succesvolle op tv carrière op een tv. In diezelfde op periode komt ze op tv tot geloof via de de dan bekende rapper de Montell de Jordan. Toch blijft Sonja van haast wanhopig op tijdens zoek naar door liefde en aandacht en verslijt op in die zoektocht op tv naar de ene relatie een na de andere. op Aan de buitenkant lijkt haar op tv leven perfect en leeft uit het ze de droom de van iedere jonge vrouw, maar uit op met een dag stort ze helemaal door in. Wat blijkt, een ze van lijdt aan een chronische vermoeidheidsziekte naar (ME). Als de een sluipmoordenaar het woekert de ziekte door haar een lichaam een en zuigt alle energie uit haar, uit zo erg met dat ze in op een bepaald van moment niet meer de van de bank komt. Weg de het zijn de schijnwerpers en alle aandacht de van en Sonja brengt de van dagen al piekerend in en etend door. met Op het laatst weegt in het eens naar zo ranke meisje meer dan tijdens honderd uit kilo en is op er van haar op tv eigenwaarde niks meer over. Hoewel tijdens een ze kwaad is op uit God, leert ze in het die periode wat op echtheid is en waar in het op tv leven werkelijk om uit draait. Ze leert om tot het rust te door komen bij het God en durft op een uit dag ook weer het in de spiegel op te door kijken. In het diezelfde tijd leert uit ze ook de man van haar in leven kennen, op die op tv haar accepteert zoals ze is. met Ook tijdens dat is voor tijdens Sonja een enorme het vorm van genezing.

Net op het met moment door dat presentatrice Mirjam Bouwman de de sportzaal binnenkomt, in drukt Remco de Zwart op op tv 120 kg aan gewichten op de lucht in. De in spieren op zijn tijdens armen een spannen zich als kabels en op met in zijn gezicht is tijdens een glimlach van voldoening zichtbaar. Dan van op tv vertelt Remco zijn uit verhaal en dat blijkt naar veel groter op dan het verhaal van een genezingswonder. in de Hij groeit op als oudste door van een vier jongens en zijn ouders tijdens zijn van het hardwerkende op tv soort. Pa het runt een tijdens eigen bedrijf naar en is altijd van tijdens huis. Moeder van is er voor de naar kinderen, maar met heeft vaak last een van depressies. Over gevoelens wordt op tv niet in gesproken. Ook niet als de ouders op tv radicaal tot geloof in in komen. Er wordt door wel gepraat over op tv God en het geloof, maar nog uit steeds met niet over diepere in gevoelens. Dat in Remco lijdt aan grote angsten op en nachtmerries en een op de naar middelbare school bedreigd wordt, gaat in de allemaal langs hen heen. de Alhoewel hun fanatieke geloofsbeleving op tv Remco tegenstaat, kiest op hij op met een dag toch voor op tv Jezus en de op angsten verdwijnen in naar de tijdens achtergrond. En dat niet alleen, tijdens hij in wordt ontdekt als door een zeer verdienstelijk rapper en het doet vele in optredens. Na het de doorlopen van een bijbelschool in wil op Remco maar één een ding, mensen al rappend tijdens vertellen over de liefde het van Jezus. naar Hij trouwt en tijdens alles lijkt het voor de wind te gaan. Maar van de dan slaat het noodlot in keihard toe. uit Tijdens een vakantie naar in Turkije begint het lichaam van tijdens Remco in ernstig te een haperen en binnen een paar het dagen tijdens kan hij niets meer en naar eindigt hij in een op lokaal van ziekenhuis. Zijn van vrouw moet hem op uit haar rug tijdens naar de wc dragen, zo in verzwakt uit is zijn lijf. Eenmaal door terug in naar Nederland ondergaat Remco eindeloze onderzoeken de en de in uitslag is niet mals: op tv 'Je hebt een tijdens chronische spierziekte', door zegt de dokter en Remco tijdens moet de rest de van zijn uit leven aan de medicijnen, door hopend dat het met het niet erger wordt uit dan dat het nu tijdens is. Maar de man op tv tegenover tijdens Mirjam Bouwman blaakt van kracht naar en van levenslust.

september 2021
02-02-2019 18:15

Verslaafd aan drugs én werk

De Verandering - Verslaafd aan drugs én werk

De kleine Bart van Houten komt eigenlijk als verrassing ter wereld. Maar wel een verrassing met gebreken, want hij wordt geboren met klompvoetjes en brengt daarom de eerste twee jaar van zijn prille leven voornamelijk in het ziekenhuis door...

26-01-2019 18:15

Anton Lagendijk

De Verandering - Anton Lagendijk

Anton is nog maar een klein jongetje als hij het slachtoffer wordt van verkrachting. Nog wel door zijn eigen vader. Niemand grijpt in want aan de buitenkant is het gezin waarin Anton opgroeit zeer christelijk: elke zondag naar de kerk, de B...

19-01-2019 18:10

Annemarie Verdoes

De Verandering - Annemarie Verdoes

Als ze in de verte kerkklokken hoort luiden, moet Annemarie vaak terugdenken aan haar jeugd en dat zijn meestal geen mooie gedachten. Ze denkt dan aan al die dominees die hel en verdoemenis preekten en dat je eerder in de hel zou komen dan ...

12-01-2019 18:15

Faizal Samson

De Verandering - Faizal Samson

Als Faizal Samson een jaar of 30 is, vindt hij zichzelf terug op de bodem van het bestaan. Al zijn dromen zijn uiteen gespat. Hij is alles kwijt, zijn geld, dure pakken, mooie auto's en noem maar op. Hij heeft vaak zo'n honger dat hij zelfs...

05-01-2019 18:15

De Verandering

De Verandering - De Verandering

Andries Knevel praat in het programma 'De Verandering' met mensen die niets of weinig met God hadden, en Hem tochhebben gevonden. In de zesdelige serie 'De Verandering, tien jaar later' vertellen gasten van toen hoe het hen isvergaan, en of...

06-10-2018 18:35

'Ik wilde alleen maar dood'

De Verandering - 'Ik wilde alleen maar dood'

Annette is van jongs af aan al anders, ze heeft last van depressies en is altijd op zoek naar veiligheid. Ze is nog maar een tiener als ze een eetstoornis ontwikkelt waardoor ze graatmager wordt. Gelukkig ontmoet ze Nathan, die haar aan all...

29-09-2018 18:35

Florens van der Spek had een hekel aan buitenlanders

De Verandering - Florens van der Spek had een hekel aan buitenlanders

Tijdens de Tweede Kamerverkiezingen van 2017 steelt Florens van der Spek de harten van veel mensen als hij bij Jinek als lijsttrekker van de politieke partij 'Jezus Leeft' de mensen oproept om vooral op Jezus te stemmen. Zijn oprechte gliml...

22-09-2018 18:40

Lydia Harding

De Verandering - Lydia Harding

Lydia Harding is pas een jaar of vijf als haar ouders gaan scheiden en vanuit frustratie en het gebrek aan aandacht en waardering gaan bij Lydia alle remmen los. Ze verandert van een schattig meisje in een onhandelbare tiener die er niet vo...

15-09-2018 18:35

Sjaak Bolderman

De Verandering - Sjaak Bolderman

Als jongetje groeit Sjaak op in het strenge Hervormde milieu van Veenendaal. Maar al die regeltjes en wetjes, dat is niks voor Sjaak. Hij wil plezier maken en van het leven genieten. Thuis zijn er ook de nodige problemen waardoor zijn ouder...

08-09-2018 18:40

Channah Hewitt

De Verandering - Channah Hewitt

Channah Hewitt is nu een gevierde ster binnen de wereld van de musical en de aanbiedingen om links en rechts belangrijke rollen te spelen blijven maar binnenstromen. Binnenkort speelt ze bijvoorbeeld de hoofdrol in de Zwitserse uitvoering v...

15-07-2018 12:25

Robert van Aken

De Verandering - Robert van Aken

Als na drie mooie dochters in het gezin Van Aken eindelijk een jongetje geboren wordt, is moeder Van Aken dolblij. Ze wilde zo graag nog een jongetje. Hij wordt dan ook het lievelingetje van zijn moeder en wat voor kattenkwaad Robert ook ui...

08-07-2018 12:30

Elza Postma

De Verandering - Elza Postma

Ze slaakt een diepe zucht als ze het zegt: 'Op mijn veertiende werd ik door een kennis verkracht'. Maar helaas is dat niet het enige trieste in Elza's leven. Samen met haar twee zussen groeit ze op in een omgeving die ze als behoorlijk onve...

24-06-2018 12:40

Emiel Driftenaar

De Verandering - Emiel Driftenaar

Huiverend van emotie kijkt de nu 41-jarige Emiel Driftenaar terug op het eerste deel van zijn leven. Zijn eerste herinneringen zijn die van een boos kind. Boos om de ruzies in huis en omdat zijn moeder hem niet de aandacht geeft die hij nod...

17-06-2018 12:35

Sonja Silva

De Verandering - Sonja Silva

Als jong meisje heeft Sonja Silva de onbedwingbare drang om te winnen. Daarnaast is ze een knappe verschijning met een sprankelende persoonlijkheid en dat leidt tot een uitnodiging om mee te doen aan de Miss Nederland Verkiezing 1997. Tot h...

10-06-2018 12:40

Remco de Zwart

De Verandering - Remco de Zwart

Net op het moment dat presentatrice Mirjam Bouwman de sportzaal binnenkomt, drukt Remco de Zwart 120 kg aan gewichten de lucht in. De spieren op zijn armen spannen zich als kabels en op zijn gezicht is een glimlach van voldoening zichtbaar....

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 13. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Verandering gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Verandering de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Verandering bij De Verandering liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Verandering. Heb je een uitzending van De Verandering gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Verandering gemist

Andries Knevel praat in het programma 'De Verandering' met mensen die niets of weinig met God hadden, en Hem tochhebben gevonden. In de zesdelige serie 'De Verandering, tien jaar later' vertellen gasten van toen hoe het hen isvergaan, en of hun prille geloof heeft standgehouden in de stormen van het leven.

Uitzending gemist van De Verandering? Hier kun je alle uitzendingen van De Verandering kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 188
  • Laatste uitzending op 05-10-2019 om 17:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!