Programma gemist?

Arnold groeit uit samen met naar zijn broer en op zus op in een met reformatorisch gezin. Als tijdens kind het was Arnold al erg druk en met onrustig. tijdens Hij zoekt zijn heil op tijdens straat en kattenkwaad naar wordt al gauw tijdens criminaliteit. De op weg naar de beneden voltrekt zich in rap op tijdens tempo en Arnold wordt een hopeloze de junk met die enorm veel van drugs gebruikt. Gek genoeg laat op tv van het geloof Arnold nooit los van en hij gaat zelfs in af en het toe naar de kerk. op Vooral in omdat het geld door uit de de offerschalen zo makkelijk te het stelen is. Arnold is dan door zo diep naar gezonken in met de put de van stelen, liegen door en bedriegen dat hij uit pure op tv wanhoop opvangcentrum op De Hoop belt. Na een vreselijke maanden van door dieptepunt de na dieptepunt komt naar het verlossende telefoontje in dat hij kan op tv komen. Het wordt een lange naar weg naar herstel. op Het ene naar moment gaat het het goed, het op volgende moment valt op tv Arnold zwaar terug. Maar de de man op tegenover Mirjam Bouwman straalt in nu van het geluk en op vertelt graag wat er met hem een is gebeurd tijdens in De van Hoop.

Wendy in Hamar wordt al op 4-jarige door leeftijd gedwongen om het diverse seksuele op tv handelingen te verrichten. naar Ze durft het niet in de aan haar ouders te uit vertellen, omdat er op gezegd wordt: 'Als je het erover van praat, maken we tijdens je dood!' Vanaf dat moment heeft de Wendy tijdens veel nachtmerries en angsten door over vermoord op worden. Langzaam maar een zeker schakelt ze met haar gevoelens uit. Ze slaapt naar slecht, daardoor wil op tv het tijdens op school niet lukken en door van wordt ze in de de buurt gepest. Het een niet begrepen worden en de in afwijzing maken met Wendy kapot. naar Dan ontmoet het ze een leuke jongen, Roger. Ze in krijgen samen de drie dochters, door maar met met een leuk gezin en tijdens een lieve man zijn de tijdens problemen op van Wendy niet weg. Op naar in een dag besluit ze door dat ze niet meer verder op wil. uit Op de een avond waarop ze gepland uit heeft om zelfmoord te uit plegen komt een er ineens een heftige gedachte de in haar een hoofd: 'Ik ben met nog van nooit gelukkig geweest. Mijn hele leven de niet.' Deze met constatering brengt een grote in schok in Wendy. uit Ze besluit af uit een te zien van de tijdens zelfmoord en eerst op de zoek te gaan naar een met geluk. Ze verdiept zich de in allerlei met religies en meditaties. Op een de dag ontmoet naar ze Alison in de sportschool. met Ze van raken bevriend en Wendy vertelt de Alison haar hele tijdens verhaal. Alison is een christen en besluit de voor op tv Wendy te met bidden. Na een aantal weken met vraagt Alison de Wendy mee naar haar op kerk. In een de kerk proeft Wendy een uit liefde uit die ze nog nooit een eerder ervaren heeft. Het uit de verandert haar leven door radicaal.

Als door zijn ouders gaan scheiden, het is de dan tijdens pas vijf jaar van jonge op tv Michael zijn kompas kwijt en in al snel gaat het door helemaal mis uit met door het eens zo lieve ventje. Hij in mist het zijn vader enorm en uit vult de leegte met in de kattenkwaad uithalen, vechtpartijen en hij op tv pleegt diverse overvallen met waardoor het hij in de jeugdgevangenis belandt. tijdens De volgende stap door is tijdens drugs en al snel de is hij niet van alleen een stevige met gebruiker, maar met ontdekt ook dat je met als drugskoerier ook veel geld op kunt verdienen. op tv Tijdens het een avondje stappen ontmoet uit Michael Hilda en het het is liefde op het door eerste gezicht. tijdens Ze gaan de al heel gauw samenwonen een en Hilda raakt zwanger. uit Maar in van diezelfde tijd naar ontdekt Hilda naar het ene geheim na het andere. het Michael gaat vreemd op tv met en gebruikt meer en meer in drugs. Als naar hun tweede kindje wordt het geboren is Michael uit een echte junk geworden op met die alleen maar aan zichzelf naar denkt en Hilda en met op tv de kinderen vaak in op de steek laat. Michael gaat de op ondertussen als drugskoerier de tijdens hele wereld over en op tijdens een dag is tijdens hij naar in een op tv Braziliaans hotel, maar zit door van al op het drugsgebruik niet een lekker in zijn vel. Ineens kan tijdens naar hij alleen nog maar aan Jezus op denken. Allerlei herinneringen op aan vroeger komen op tv een naar boven en de plotseling beseft Michael dat van hij zo niet de door kan gaan. met Hij moet met veranderen, want anders raakt het hij alles kwijt. op tv Als hij een paar dagen van later thuis van komt herkent Hilda hem met in eerste door instantie niet naar eens. Openhartig praat Michael met de Mirjam het Bouwman over door zijn verleden, maar ook naar over het op heden en hoe de persoon van tijdens Jezus Michael van totaal heeft tijdens veranderd.

Palestijn Himli een Sawayfa uit Bethlehem wordt een in 1988 geboren naar met een de open op buik en zonder kenmerkende de geslachtsorganen die hem een jongen van of uit meisje maken. met Tijdens een levensreddende van operatie, die gefilmd wordt door Ria naar het Bremers 'Vinger aan de Pols', besluit het men tijdens een meisje van het jonge de uit kindje te maken. naar Met de technieken in van begin jaren 90 is dat in uit de keuze die de grootste kans de van slagen heeft. een Ondertussen woont het een de kindje in het naar christelijke kindertehuis Jemima naar in de stad op tv Bethlehem en wordt het in toevertrouwd aan de de goede zorg van van het echtpaar uit Ed en Heleen tijdens Volbehr, die na de operatie het besluiten haar de door naam in Heleen te geven. Eenmaal een een meisje voelt met Heleentje zich erg ongelukkig in door haar uit lichaampje. Men heeft met het de beste bedoelingen op tv dan op tv wel besloten een meisje van op haar op tv te maken, maar vanbinnen voelt ze de zich heel een anders. Ze scheert op tv steeds haar de haren af en wil een altijd de een stropdas dragen. Het uit valt iedereen het op dat ze zich met gedraagt als een jongen. Als op Mirjam in Bouwman vele jaren later Heleentje een ontmoet, tijdens ziet Mirjam geen het vrouw, maar een man het met van een baard. Uiteraard heet ze van geen het Heleentje meer, maar heeft hij voor in de naam David door gekozen. In een in met openhartig gesprek vertelt David de over zijn het leven, over de vele operaties op tv die de hij heeft moeten op ondergaan en over de tijdens moeilijke keus om uiteindelijk de tijdens man te tijdens worden die het hij nu in is.

Het naar zigeunermeisje Hannie van Mullem groeit tijdens op als door een prinsesje. Ze tijdens is een naar nakomertje en haar een oudere zussen verwennen haar tot op tv op op het bot. naar Maar het is een niet alleen rozengeur en maneschijn in op tv Hannies het jonge leventje. Als uit ze een jaar of zeven op tv is blijkt door dat het ze epilepsie heeft door en de ene aanval na de tijdens andere met volgt. Misschien wel juist in daarom heeft Hannie tijdens een simpele, maar o uit zo mooie van droom: trouwen en van een paar lieve op kinderen krijgen. Meer door hoeft naar ze niet. Als ze op zeventienjarige op tv op leeftijd de knappe zigeunerjongen Telly op tv ontmoet, lijkt in de droom in bewaarheid te worden. uit En in het met begin lijkt Telly naar ook werkelijk de prins op het naar witte paard. Ze met zijn dolverliefd van en niet naar lang daarna op tv stappen ze in het tijdens huwelijksbootje. Maar het al heel snel dreigt het bootje op tv op ten onder te gaan. Telly blijkt naar namelijk ook nog tijdens een van ander leven te hebben, namelijk uit op tv dat van de alcohol door en criminaliteit. Hannie wordt regelmatig het geslagen op en meerdere malen loopt ze van weg. Ondanks alle naar ellende in worden er toch nog door twee kinderen geboren, een eerst op tv een zoon, Zony, en dan een met op tv dochter, Shakira. Dat brengt voor een met kort moment enige met in rust in het gezin. Maar uit dan vervalt het Telly weer in naar zijn oude gewoontes tijdens en de van ellende lijkt groter dan door ooit. Te midden van al de deze ellende uit krijgt Shakira klachten. met Ze met klaagt over pijn aan haar voet de en naar het wordt door zelfs zo erg dat het ze nauwelijks tijdens meer kan lopen. Wat zo tijdens onschuldig begon, eindigt tijdens in de nachtmerrie die op tv de geen enkele ouder wil hebben. uit Shakira blijkt met een zeer de agressieve vorm van kanker tijdens te hebben en ze heeft door nog maar door een paar maanden door te leven. Binnen een een paar het maanden gaat Shakira hard een achteruit en Hannie op tv en Telly zijn ten naar einde raad. van Hun lieve een dochter lijkt te van sterven. Dan op een avond, uit als Shakira bijna op tv niet meer kan de en spoedig de lijkt te sterven, roept naar ze haar uit beide ouders bij op tv zich en geeft in hun een een bijzondere boodschap mee. tijdens Een paar uur later met sterft het meisje. We van zijn inmiddels met vier tijdens jaar verder en Mirjam Bouwman ontmoet naar Hannie Rosenberg. Wat met is er gebeurd met met sinds Shakira is overleden en de is ze nog van bij haar man Telly? op En in vooral, wat op was die bijzondere met boodschap?

Het de zal je maar gebeuren. uit Je in man is als militair op op tv missie naar Afghanistan. op tv Jij, tijdens een jonge moeder het met twee kleine op kinderen, wordt gestalkt door op een man die je in allerlei dreigende en seksueel uit getinte e-mails stuurt. op tv Het overkomt in Jantsje de de Boer. In eerste in instantie zegt ze niks op tv tegen haar man, tijdens omdat ze op tv bang is dat hij dan in op vreselijk ongerust wordt. Maar wanneer de in e-mails steeds een dreigender naar worden, heeft Jantsje op een nacht met via msn-contact op tv met haar van man en dan komt de door vreselijke waarheid door boven tafel. een 'Ik ben zelf de schrijver met van de e-mails', in zegt haar man. op tv Jantsje is totaal op tv op tv in de war in en na nog wat heen en tijdens weer gepraat verbreken naar ze de met verbinding. Als een de volgende het ochtend een vrouw in uniform voor het met de deur van Jantsje staat, van weet ze eigenlijk al de genoeg. van Wim heeft zelfmoord met gepleegd.

Vijfentwintig jaar in lang is Arjan een van het Essen verslaafd aan gokken, op maar hij weet het van voor iedereen verborgen uit te door houden. Naar buiten toe een is hij tijdens de ideale vader, docent met op een christelijke school en tijdens door actief in kerk en op christelijke politiek. Tegelijkertijd vergokt op hij in het casino een in het geheim met door voor tonnen aan euro's, geld tijdens dat hij op tv met leugens van anderen heeft op tv geleend. Maar op tv op een dag raakt tijdens Arjan zo verstrikt op tv in zijn op tv eigen op leugens en zijn de tijdens schulden zo hoogopgelopen, naar dat de enige tijdens optie nog is om tijdens alles op de te biechten. Het is met de dag dat zijn een zorgvuldig opgebouwd op tv dubbelleven als het een kaartenhuis in een elkaar stort.

Als op tv ze in tijdens de verte kerkklokken in hoort luiden, moet Annemarie vaak terugdenken een het aan haar jeugd en dat zijn op tv meestal met geen mooie gedachten. tijdens Ze denkt dan tijdens aan al die een dominees die hel en met verdoemenis preekten van en dat je eerder een in de hel tijdens zou komen een dan in de hemel. de Ook het waren er thuis soms ernstige naar spanningen met en het feit door dat ze stevig gebouwd was door en daarom een vaak werd door gepest, deden haar geen goed. Al in met al een denkt de Annemarie als klein meisje heel vaak: van 'Was ik de maar nooit in geboren' en dat maakt haar van tot in een schuchter meisje. Als het ze op wat ouder wordt, hunkert ze op tv zo naar liefde en uit naar genegenheid dat ze op tv een makkelijke prooi wordt een voor mannen met op verkeerde bedoelingen. Alles de lijkt anders te worden als naar Annemarie met haar latere op tv man Ton ontmoet. Ze trouwen en naar op tv voor een kort moment breekt de uit zon met door. Maar de helaas neemt Annemarie haar innerlijke problemen van mee het huwelijk tijdens in. Haar man naar Ton is soms van ten einde in raad, want ze krijgt naar de ene psychose uit na de andere, het slikt tijdens veel te veel medicijnen op en uiteindelijk uit valt de diagnose in borderline. Maar op dan, als alles in Annemarie naar pikzwart is en ze een naar niet verder meer wil van leven, vraagt uit een vriendin of ze eens het mee op tv wil gaan naar een genezingsdienst. Na het lang aarzelen en het met met een hart vol twijfel gaat op ze uit toch en temidden van misschien tijdens wel van duizend mensen op wordt ze opgemerkt door de predikant. op Wat er door dan gebeurt, vertelt Annemarie de aan Mirjam naar Bouwman tijdens een ontroerend tijdens mooi uit gesprek.

De kleine Bart het van Houten van komt eigenlijk als verrassing op een ter wereld. Maar wel door een verrassing in met gebreken, want hij wordt van geboren met klompvoetjes en in brengt daarom tijdens de op eerste twee jaar van naar zijn prille leven met voornamelijk in het op tv ziekenhuis door en van wordt talloze keren geopereerd. het Zijn uit ouders hebben beiden het een zaak en zijn vaak in te druk om door veel het aandacht aan het kereltje in in het ziekenhuis op te geven. Waarschijnlijk tijdens daardoor is uit de band tussen in Bart en zijn ouders door verre van op optimaal. Bart wordt uit lastig en brutaal en als het zijn broer drugsverslaafd de raakt en van daar alle aandacht naar naar uitgaat, slaan het de stoppen op tv bij Bart door. Hij wordt een door naar jongen van de straat die op dealt in in drugs, maar zelf ook tijdens stevig naar gebruikt. Hij verslijt twee huwelijken en op tv tijdens ontwikkelt uiteindelijk een wel heel de bijzondere verslaving: werkverslaving. Hij naar heeft op een een een gegeven moment twee fulltime banen naast het elkaar de en ook nog een uit parttime baantje. van Hij slaapt tijdens nauwelijks en houdt zich op op de been met een medicijnen. uit Hij laat zich opnemen door in De naar Hoop en langzaam uit maar zeker gaat van het licht weer schijnen in door zijn leven. Bart door werkt nu uit met kansarme een jongeren en voor op hen is hij op tv het positieve beeld van met een echte uit verandering.

Het enige wat door een Jolanda weet over haar eerste een maanden op tv is dat ze in in het jaar 1978 in Libanon het geboren op is. Verder weet met ze niks. Ze brengt van haar eerste maanden naar door op in een kindertehuis en als ze op tv pas vijf op maanden is, wordt het ze geadopteerd door de het kinderloze, Nederlandse gezin naar Riemersma uit uit het Friese dorpje Burum. een De van adoptieouders doen door vreselijk hun best een om Jolanda een warm thuis te een met geven, maar langzaamaan groeit in het Jolanda het besef de dat ze met anders is. Ze naar heeft een naar andere kleur, een fel temperament, is naar op op tv haar negende al uit ongesteld en door zo zijn er vele dingen waarin een ze anders is in dan het die blanke Nederlandse kinderen. door Vooral het feit tijdens dat op tv veel mensen zeggen met dat ze zich met gelukkig mag prijzen met dat ze geadopteerd is en op tv nu tenminste voldoende een te eten de heeft en een een warm huis, doen haar veel van pijn. op Misschien wel mede door daardoor ontwikkelt uit ze een eetstoornis en wil van het iedereen op naar de zin maken en uit zegt overal op sorry op op. Ze trouwt op jonge tijdens leeftijd een met Wilco, maar als naar hun eerste dochter op wordt geboren uit raakt Jolanda volledig in van paniek. Ze van is bang dat haar dochter in misschien wel op gestolen wordt tijdens en ze voelt zich zo'n met slechte moeder dat ze de het kindje het een liefst van de op tv trap zou in gooien. Jolanda het voelt zich meer en meer op tv het onzeker worden en ook uit haar huwelijk op tv lijdt echt onder een al haar spanningen. Op in een dag besluit ze naar uit op Libanon te gaan, op zoek uit naar sporen uit met haar verleden. een Aangekomen in Beiroet in voelt ze de zich meteen thuis. uit De geur van het uit land, het lawaai in en de mensen geven het haar een gevoel met van thuiskomen. Toch tijdens vindt ze, met ondanks al het met zoeken, in een ziekenhuis niet van meer met dan een simpel in papiertje dat haar geboortebewijs het moet voorstellen. Geen tijdens naam de van een vader of door een moeder of familie, uit helemaal op tv niks. Toch is de teleurstelling minder uit groot dan van verwacht, want ze vindt door met wel iemand anders die haar diepe naar rust in het op tv hart de geeft.

Het zal in je door maar gebeuren. Je op man is als tijdens militair op missie met naar Afghanistan. Jij, uit een jonge moeder met door twee kleine kinderen, wordt door gestalkt door van een man die je op allerlei dreigende en seksueel naar getinte een e-mails stuurt. Het overkomt Jantsje een van de Boer. In eerste op tv instantie zegt ze een niks tegen haar de man, omdat ze bang is naar dat een hij dan vreselijk ongerust de wordt. Maar wanneer uit de e-mails steeds het dreigender worden, heeft tijdens Jantsje door op een nacht via msn contact naar met met haar man en dan komt het de vreselijke waarheid het van boven tafel. 'Ik ben zelf de op schrijver van door de het e-mails', zegt haar man. Jantsje door is totaal op tv in de war en op tv na nog wat heen het en weer de gepraat verbreken ze in de verbinding. Als de door volgende ochtend een een een vrouw in uniform voor de in deur uit van Jantsje staat, weet door ze eigenlijk al genoeg. met Wim heeft zelfmoord door gepleegd.

Schelden, met de spullen door smijten, paniek en verdriet. Dat zijn uit de dingen die het Amber vooral door heeft onthouden met als het gaat door om haar jeugd. Alhoewel door haar in ouders ook goede dagen de hebben gekend, waren naar er te met veel jaren waar met spanning en ellende de boventoon op tv voerden. Amber is zestien het als haar op tv ouders gaan scheiden het en dat veroorzaakt op in Amber een diepe op tv van haat in de richting tijdens van haar ouders. op tv Ze vindt voldoening een in het in dansen, maar ernstige blessures uit weerhouden haar van een mooie in carrière. Vanaf door haar zeventiende gaan bij tijdens uit Amber de remmen los. Ze gaat het het huis uit het in op zoek naar geluk en met vooral naar de van liefde die ze een zo mist. Ze raakt in verzeild in met de van wereld van new age, het lichtgeesten en healings. Maar niks naar geeft haar voldoening. in van Ten einde raad besluit ze een naar het Thailand te gaan, naar het land van het een bovennatuurlijke. Maar zelfs daar voelt op ze zich als tijdens op een dolende in de woestijn. de Niets met kan haar nog voldoening geven. Ook uit al is de met uit natuur er schitterend met en de mensen reuzevriendelijk, een in Amber op tv zelf is het leeg en dood. met Op een dag een raakt ze in het het verre tijdens Thailand haar portemonnee kwijt uit in en opnieuw wordt ze overvallen door op met diepe wanhoop. Gelukkig wil een Zuid-Afrikaanse van jongeman haar helpen, naar maar haar tijdens portemonnee wordt niet naar gevonden. Onder op het zoeken vertelt deze op tv jongen haar met over God en dat zet tijdens het leven van door Amber totaal uit op de kop. Ze van ontdekt in God met een hemelse Vader naar die haar op tv wel de de liefde wil geven waar ze in een zo naar verlangt. Zonder portemonnee, maar door met op tv het hart naar vol van Gods liefde keert door ze terug naar een Nederland.

Haar ouders zijn met pas op tv zeventien als Elvira op tv geboren wordt. op Haar vader is een een Molukker en haar moeder op tv Nederlandse. Omdat haar naar ouders het hard moeten werken voor door de kost, groeit Elvira op grotendeels op naar bij haar Nederlandse opa door en oma. met Dat haar Molukse vader met ook nog het eens heel streng is en op tv in op de beginjaren van uit Elvira's leven heel nors op kan zijn, doet Elvira een naar geen goed. Ze heeft op bevestiging nodig en liefde, maar door door die krijgt ze door niet. Ze is vooral populair op tv onder de stoere, foute de in jongens en daarnaast drinkt en de blowt tijdens ze alle innerlijke pijn op weg. Haar Nederlandse opa op en oma overlijden en met dat voelt voor tijdens uit Elvira als een enorm uit verlies. Ze raakt tijdens meer en meer de weg van kwijt. Als ze het ook nog eens de ten op tv prooi valt aan anorexia en het werkelijk broodmager wordt, met uit denkt ze er serieus op over na om zoveel pillen de te van slikken dat ze tijdens het niet zal het overleven. Elvira door is ten einde raad. Dan het wordt Elvira op een door dag tijdens meegenomen naar door een kerk. Alhoewel ze daar haar met eerste stapjes een van innerlijke op rust vindt van en God ervaart, voelt ze nog met het steeds geen acceptatie van de het mensen om haar heen. door Daarom besluit ze, in als een tijdens soort van vlucht, op tv naar Curaçao te vertrekken op tv om daar een de nieuw de leven te beginnen. Elvira krijgt naar daar de het bevestiging tijdens en de liefde waar ze het al jaren het naar op zoek op tv is.

Vijfentwintig jaar lang in is Arjan een van Essen het verslaafd aan gokken, maar hij met weet op het voor iedereen verborgen te op tv houden. Naar in buiten toe is het hij de door ideale vader, docent van op een christelijke naar school en actief in naar kerk en van christelijke politiek. Tegelijkertijd op vergokt hij in de het casino in het geheim met voor tonnen aan in op euro's. Geld dat hij het met leugens van anderen een heeft in geleend. Maar op een dag raakt de Arjan zo verstrikt tijdens in de zijn eigen leugens uit en zijn uit de schulden zo hoogopgelopen, uit dat de met enige optie nog is om in alles op te uit biechten. Het is op de dag dat op zijn zorgvuldig een opgebouwd dubbelleven als een kaartenhuis op in elkaar een stort.

Aflevering 6 - door Portrettenreeks (2019). Angelo het Pieters. Angelo op Pieters is de oudste van de vier kinderen. De op tv andere kinderen werden allemaal in geboren met onder het in meer autisme of andere uit ongemakken. De aandacht voor de de kleine een Angelo schoot er de behoorlijk bij de in.

september 2020
05-10-2019 17:55

Arnold den Breems

De Verandering - Arnold den Breems

Arnold groeit samen met zijn broer en zus op in een reformatorisch gezin. Als kind was Arnold al erg druk en onrustig. Hij zoekt zijn heil op straat en kattenkwaad wordt al gauw criminaliteit. De weg naar beneden voltrekt zich in rap tempo ...

28-09-2019 17:55

Wendy Hamar

De Verandering - Wendy Hamar

Wendy Hamar wordt al op 4-jarige leeftijd gedwongen om diverse seksuele handelingen te verrichten. Ze durft het niet aan haar ouders te vertellen, omdat er gezegd wordt: 'Als je erover praat, maken we je dood!' Vanaf dat moment heeft Wendy ...

21-09-2019 17:55

Michael Goossen

De Verandering - Michael Goossen

Als zijn ouders gaan scheiden, is de dan pas vijf jaar jonge Michael zijn kompas kwijt en al snel gaat het helemaal mis met het eens zo lieve ventje. Hij mist zijn vader enorm en vult de leegte met kattenkwaad uithalen, vechtpartijen en hij...

14-09-2019 17:55

David Sawayfa

De Verandering - David Sawayfa

Palestijn Himli Sawayfa uit Bethlehem wordt in 1988 geboren met een open buik en zonder kenmerkende geslachtsorganen die hem een jongen of meisje maken. Tijdens een levensreddende operatie, die gefilmd wordt door Ria Bremers 'Vinger aan de ...

07-09-2019 17:55

Hannie van Mullem

De Verandering - Hannie van Mullem

Het zigeunermeisje Hannie van Mullem groeit op als een prinsesje. Ze is een nakomertje en haar oudere zussen verwennen haar tot op het bot. Maar het is niet alleen rozengeur en maneschijn in Hannies jonge leventje. Als ze een jaar of zeven ...

31-08-2019 17:20

Jantsje de Boer

De Verandering - Jantsje de Boer

Het zal je maar gebeuren. Je man is als militair op missie naar Afghanistan. Jij, een jonge moeder met twee kleine kinderen, wordt gestalkt door een man die je allerlei dreigende en seksueel getinte e-mails stuurt. Het overkomt Jantsje de B...

24-08-2019 17:15

Arjan van Essen

De Verandering - Arjan van Essen

Vijfentwintig jaar lang is Arjan van Essen verslaafd aan gokken, maar hij weet het voor iedereen verborgen te houden. Naar buiten toe is hij de ideale vader, docent op een christelijke school en actief in kerk en christelijke politiek. Tege...

17-08-2019 17:15

Annemarie Verdoes

De Verandering - Annemarie Verdoes

Als ze in de verte kerkklokken hoort luiden, moet Annemarie vaak terugdenken aan haar jeugd en dat zijn meestal geen mooie gedachten. Ze denkt dan aan al die dominees die hel en verdoemenis preekten en dat je eerder in de hel zou komen dan ...

10-08-2019 17:15

Bart van Houten

De Verandering - Bart van Houten

De kleine Bart van Houten komt eigenlijk als verrassing ter wereld. Maar wel een verrassing met gebreken, want hij wordt geboren met klompvoetjes en brengt daarom de eerste twee jaar van zijn prille leven voornamelijk in het ziekenhuis door...

03-08-2019 17:20

Jolanda Schreiber

De Verandering - Jolanda Schreiber

Het enige wat Jolanda weet over haar eerste maanden is dat ze in het jaar 1978 in Libanon geboren is. Verder weet ze niks. Ze brengt haar eerste maanden door in een kindertehuis en als ze pas vijf maanden is, wordt ze geadopteerd door het k...

09-03-2019 18:10

?En toen pleegde mijn man zelfmoord?

De Verandering - ?En toen pleegde mijn man zelfmoord?

Het zal je maar gebeuren. Je man is als militair op missie naar Afghanistan. Jij, een jonge moeder met twee kleine kinderen, wordt gestalkt door een man die je allerlei dreigende en seksueel getinte e-mails stuurt. Het overkomt Jantsje de B...

02-03-2019 18:10

Amber

De Verandering - Amber

Schelden, met spullen smijten, paniek en verdriet. Dat zijn de dingen die Amber vooral heeft onthouden als het gaat om haar jeugd. Alhoewel haar ouders ook goede dagen hebben gekend, waren er te veel jaren waar spanning en ellende de bovent...

23-02-2019 18:10

Elvira Oudemast

De Verandering - Elvira Oudemast

Haar ouders zijn pas zeventien als Elvira geboren wordt. Haar vader is een Molukker en haar moeder Nederlandse. Omdat haar ouders hard moeten werken voor de kost, groeit Elvira grotendeels op bij haar Nederlandse opa en oma. Dat haar Moluks...

16-02-2019 18:10

Arjan van Essen

De Verandering - Arjan van Essen

Vijfentwintig jaar lang is Arjan van Essen verslaafd aan gokken, maar hij weet het voor iedereen verborgen te houden. Naar buiten toe is hij de ideale vader, docent op een christelijke school en actief in kerk en christelijke politiek. Tege...

09-02-2019 18:10

De Verandering

De Verandering - De Verandering

Aflevering 6 - Portrettenreeks (2019). Angelo Pieters. Angelo Pieters is de oudste van vier kinderen. De andere kinderen werden allemaal geboren met onder meer autisme of andere ongemakken. De aandacht voor de kleine Angelo schoot er beho...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 13. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Verandering gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Verandering de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Verandering bij De Verandering liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Verandering. Heb je een uitzending van De Verandering gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Verandering gemist

Andries Knevel praat in het programma 'De Verandering' met mensen die niets of weinig met God hadden, en Hem tochhebben gevonden. In de zesdelige serie 'De Verandering, tien jaar later' vertellen gasten van toen hoe het hen isvergaan, en of hun prille geloof heeft standgehouden in de stormen van het leven.

Uitzending gemist van De Verandering? Hier kun je alle uitzendingen van De Verandering kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 188
  • Laatste uitzending op 05-10-2019 om 17:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!