Programma gemist?

Arnold uit groeit samen de met zijn broer en zus op het in door een reformatorisch gezin. Als uit kind de was Arnold al erg tijdens druk en onrustig. Hij zoekt op tv een zijn heil op op straat en kattenkwaad wordt uit al gauw criminaliteit. De weg in een naar beneden voltrekt zich in het rap tempo het en Arnold wordt een hopeloze door junk die in enorm veel uit drugs gebruikt. met Gek genoeg laat het geloof Arnold het nooit op tv los en hij de gaat zelfs naar af en toe naar de van kerk. Vooral omdat het naar geld in uit de offerschalen zo makkelijk van te stelen op is. Arnold is op tv dan zo van diep gezonken in het de put van tijdens stelen, liegen en tijdens bedriegen dat hij met uit pure wanhoop opvangcentrum naar De Hoop belt. Na door een vreselijke maanden van dieptepunt uit na dieptepunt een komt het verlossende telefoontje van dat hij kan komen. op Het een wordt een lange weg naar het herstel. door Het ene moment gaat het goed, met het op tv volgende moment valt een Arnold zwaar op terug. Maar de uit man tegenover Mirjam Bouwman straalt nu van van in geluk en vertelt tijdens graag wat er met uit hem tijdens is gebeurd in op De Hoop.

Wendy tijdens Hamar wordt al op met 4-jarige leeftijd gedwongen om de diverse seksuele op tv handelingen te van verrichten. Ze durft het door niet aan haar op ouders te vertellen, omdat een er gezegd wordt: naar 'Als uit je erover in praat, maken we van je dood!' Vanaf het dat moment heeft Wendy veel nachtmerries uit en angsten over het vermoord worden. door Langzaam op maar zeker schakelt ze haar gevoelens het uit. Ze slaapt een slecht, door daardoor wil het op school op niet door lukken en wordt ze naar in de door buurt gepest. Het niet begrepen het worden in en de van afwijzing maken Wendy kapot. van Dan ontmoet ze van een leuke op tv jongen, Roger. Ze de krijgen samen drie van dochters, maar met een leuk in gezin en een lieve in man naar zijn de problemen van op tv Wendy niet door weg. Op een dag besluit van ze dat ze door niet meer verder op tv het wil. Op de avond waarop in ze gepland heeft de om met zelfmoord te plegen met komt er ineens een van heftige gedachte in haar tijdens hoofd: 'Ik ben nog tijdens nooit van gelukkig geweest. Mijn hele uit leven uit niet.' Deze constatering brengt met een grote schok in op Wendy. naar Ze besluit af uit te zien van de zelfmoord en op tv naar eerst op zoek tijdens te gaan naar op tv geluk. Ze verdiept uit zich in allerlei religies op en meditaties. Op een een dag ontmoet ze Alison door in de sportschool. op tv Ze op raken bevriend en Wendy door vertelt met Alison haar hele verhaal. naar Alison is christen en besluit het voor in Wendy te bidden. Na van een uit aantal weken vraagt Alison Wendy op mee naar tijdens haar kerk. In de kerk op proeft Wendy een met liefde die door ze nog nooit eerder de ervaren op heeft. Het verandert tijdens haar leven uit radicaal.

Als op tv zijn ouders in gaan scheiden, is het de dan pas het vijf jaar jonge Michael zijn het kompas kwijt een en al snel het gaat het de helemaal mis met van het eens zo lieve uit ventje. Hij het mist zijn vader enorm en vult de de leegte het met kattenkwaad naar uithalen, vechtpartijen en de hij pleegt diverse de overvallen waardoor hij in de uit jeugdgevangenis belandt. De van volgende stap is naar drugs en door al op tv snel is hij niet alleen een door stevige gebruiker, maar op tv ontdekt de ook dat je naar als drugskoerier op ook veel geld kunt verdienen. Tijdens een op tv een avondje stappen ontmoet Michael Hilda op en het door is liefde op uit het eerste gezicht. Ze naar gaan tijdens al heel gauw in samenwonen en Hilda raakt zwanger. uit op tv Maar in diezelfde tijd een ontdekt Hilda met het ene geheim na het een andere. met Michael gaat vreemd en gebruikt meer een en meer met drugs. Als in hun tweede kindje met wordt geboren is tijdens Michael een echte junk met geworden in die alleen maar uit aan zichzelf denkt en Hilda het en de kinderen naar vaak in tijdens de steek laat. met Michael gaat ondertussen als drugskoerier naar de hele wereld het over uit en op uit een dag is hij het in een Braziliaans hotel, maar uit de zit door al het drugsgebruik niet door lekker een in zijn de vel. Ineens kan hij alleen het nog maar aan op Jezus denken. het Allerlei herinneringen van aan vroeger komen naar boven en op plotseling het beseft Michael dat hij zo door niet door kan op tv gaan. Hij met moet veranderen, want op anders van raakt hij alles kwijt. Als hij met een door paar dagen later thuis op tv komt herkent Hilda hem op de in eerste instantie niet eens. Openhartig in praat Michael tijdens met Mirjam Bouwman een over zijn verleden, op maar ook over het het op heden en hoe de persoon van van Jezus Michael op tv totaal heeft tijdens veranderd.

Palestijn Himli Sawayfa op tv uit Bethlehem een wordt op tv in 1988 geboren met een open door buik en van zonder kenmerkende geslachtsorganen die in op tv hem een jongen of meisje maken. door Tijdens een op tv levensreddende operatie, die met gefilmd in wordt door Ria Bremers 'Vinger de aan het de Pols', besluit men op tv een meisje van een het jonge de kindje te maken. Met de op tv technieken van op begin jaren door 90 is dat de het keuze die de grootste kans door van slagen heeft. met Ondertussen van woont het kindje in in het op christelijke kindertehuis Jemima in de stad van Bethlehem op en wordt het toevertrouwd de aan een de goede zorg van het echtpaar uit Ed op en Heleen Volbehr, die het na de de operatie besluiten op tv haar de naam Heleen te naar geven. Eenmaal een de meisje voelt door Heleentje zich erg ongelukkig in de een haar lichaampje. Men heeft met de een beste bedoelingen in dan wel het besloten een meisje naar van haar op tv te maken, maar vanbinnen voelt ze op tv zich heel door anders. Ze scheert steeds op tv de haar haren af de en wil altijd een een stropdas dragen. Het valt iedereen door op in dat ze het zich gedraagt als op een jongen. Als Mirjam Bouwman vele een jaren een later Heleentje ontmoet, ziet een Mirjam geen vrouw, maar op een man in met het een baard. Uiteraard heet de ze geen op Heleentje meer, maar heeft hij een voor de de naam David gekozen. In een een openhartig gesprek vertelt met een David over zijn leven, met over de vele het operaties die hij heeft moeten van ondergaan met en over de moeilijke tijdens keus om uiteindelijk de op man door te worden die op hij nu de is.

Het door zigeunermeisje Hannie van naar Mullem groeit op het als een prinsesje. Ze de is van een nakomertje en haar oudere zussen op tv verwennen haar tot van in op het bot. Maar van het is niet op tv alleen rozengeur en het maneschijn in door Hannies jonge leventje. Als ze tijdens een tijdens jaar of zeven is blijkt op tv dat ze epilepsie heeft uit en de een ene aanval na op tv de andere volgt. met Misschien wel juist op tv daarom heeft Hannie een op tv simpele, maar de o op zo mooie droom: trouwen en in een paar lieve kinderen door krijgen. Meer hoeft uit op ze niet. Als ze op de zeventienjarige leeftijd de de knappe met zigeunerjongen Telly ontmoet, lijkt de droom uit op bewaarheid te worden. En in het door begin lijkt Telly tijdens ook een werkelijk de prins met op het witte paard. van Ze zijn dolverliefd door en niet op tv lang daarna in stappen ze in het in huwelijksbootje. Maar al heel snel tijdens dreigt het een bootje ten onder het te een gaan. Telly blijkt namelijk ook het nog een ander leven een op te hebben, namelijk op tv dat van de alcohol en criminaliteit. op tv van Hannie wordt regelmatig door geslagen en meerdere malen loopt in ze een weg. Ondanks alle van ellende worden er toch het nog twee kinderen geboren, van eerst een zoon, tijdens Zony, en dan een met dochter, Shakira. door Dat een brengt voor een kort moment het enige rust in tijdens het gezin. Maar op tv dan met vervalt Telly weer in naar zijn oude een gewoontes en de ellende uit lijkt groter dan ooit. van Te midden van in al deze ellende tijdens krijgt Shakira uit klachten. Ze de klaagt over pijn met aan haar voet en de het wordt zelfs zo erg naar dat ze tijdens nauwelijks meer het kan lopen. Wat zo onschuldig naar van begon, eindigt in uit de nachtmerrie die de geen enkele ouder wil een hebben. Shakira blijkt op een zeer agressieve vorm van tijdens kanker een te hebben uit en ze heeft nog maar naar een paar van maanden te leven. Binnen het een paar naar maanden gaat Shakira hard achteruit van en met Hannie en Telly een zijn ten einde raad. Hun op tv door lieve dochter lijkt te de sterven. Dan een op een avond, van als Shakira bijna niet meer kan in en spoedig met lijkt te sterven, op tv roept ze haar beide naar op tv ouders bij zich en geeft het hun een bijzondere de boodschap mee. in Een paar uur later op tv sterft het meisje. We de de zijn inmiddels vier jaar verder en met Mirjam Bouwman ontmoet met van Hannie Rosenberg. Wat is op er gebeurd sinds op tv Shakira is op tv overleden en is ze uit nog bij haar naar man Telly? En met vooral, wat was die bijzondere op tv met boodschap?

Het zal op je maar gebeuren. Je door man uit is als militair op tv op missie naar Afghanistan. de Jij, een jonge uit moeder met twee kleine naar kinderen, wordt gestalkt uit het door een man die je naar allerlei dreigende uit en seksueel getinte e-mails de stuurt. Het overkomt Jantsje door de Boer. In in eerste door instantie zegt naar ze niks tegen haar man, de omdat tijdens ze bang is de dat hij dan vreselijk ongerust wordt. het een Maar wanneer de e-mails steeds dreigender op tv worden, heeft Jantsje tijdens op uit een nacht via van msn-contact met van haar man en dan uit komt de tijdens vreselijke waarheid boven tafel. 'Ik ben naar zelf de naar schrijver op van de e-mails', zegt haar man. met Jantsje op is totaal in de war met en na uit nog tijdens wat heen en naar weer gepraat verbreken ze de verbinding. op Als door de volgende ochtend met een vrouw in uniform op tv voor de deur tijdens van Jantsje staat, tijdens weet uit ze eigenlijk al naar genoeg. Wim heeft zelfmoord de gepleegd.

Vijfentwintig op jaar lang is Arjan op tv van Essen op verslaafd aan gokken, maar met hij weet op het voor het iedereen verborgen te houden. Naar het buiten toe is hij op de ideale een vader, docent de op een christelijke in school en een actief in kerk en christelijke politiek. op tv Tegelijkertijd het vergokt hij in in het casino in met het geheim voor tonnen aan op tv euro's, op geld dat hij met tijdens leugens van het anderen heeft geleend. Maar tijdens op een tijdens dag raakt de Arjan zo verstrikt in met zijn eigen in leugens en zijn de schulden zo in hoogopgelopen, een dat de enige uit optie nog van is om alles op met te biechten. op Het is de dag dat zijn op een zorgvuldig opgebouwd dubbelleven als een in kaartenhuis in in elkaar stort.

Als tijdens ze in de verte tijdens kerkklokken hoort luiden, door moet Annemarie vaak in terugdenken aan van haar jeugd en dat zijn door meestal geen mooie door gedachten. Ze denkt op dan naar aan al een die dominees die hel en verdoemenis op preekten en door dat je eerder in een door de hel zou komen dan door in de hemel. naar Ook waren er thuis de soms ernstige spanningen op en het het feit dat ze in stevig gebouwd was en de de daarom vaak werd gepest, uit deden haar geen het goed. Al met een al denkt met Annemarie als klein meisje de heel vaak: 'Was ik door maar nooit geboren' en op tv dat door maakt haar tot de een schuchter meisje. Als tijdens ze wat het ouder wordt, hunkert een ze zo naar liefde op en genegenheid dat ze van een makkelijke uit prooi wordt in voor mannen met tijdens verkeerde bedoelingen. een Alles lijkt anders te worden als het uit Annemarie haar latere door man Ton ontmoet. Ze trouwen en tijdens voor een door kort moment breekt de naar zon de door. Maar in helaas neemt Annemarie haar innerlijke op problemen mee op het huwelijk in. op tv Haar man op tv Ton is soms ten einde raad, in want naar ze krijgt de door ene psychose na de andere, door het slikt veel te veel medicijnen en uit uiteindelijk valt de de diagnose borderline. met Maar van dan, als alles met in Annemarie pikzwart is en een ze niet verder door meer wil leven, vraagt een een in vriendin of ze het eens mee door wil gaan naar uit een genezingsdienst. Na lang met aarzelen en met een een hart vol van twijfel gaat ze toch op en temidden van het misschien wel op tv duizend mensen wordt door ze opgemerkt door op tv de predikant. van Wat er dan gebeurt, vertelt Annemarie uit aan door Mirjam Bouwman de tijdens een ontroerend mooi op tv gesprek.

De op kleine Bart van met Houten komt eigenlijk als de verrassing van ter wereld. Maar wel op een verrassing met gebreken, in want hij wordt een geboren met klompvoetjes tijdens en op brengt daarom de eerste twee van jaar van zijn op prille leven een voornamelijk in het uit ziekenhuis door naar en wordt talloze keren geopereerd. door Zijn het ouders hebben beiden een zaak van en zijn vaak te het druk om tijdens veel aandacht uit aan het kereltje in het naar op ziekenhuis te geven. Waarschijnlijk daardoor op tv is de met band tussen Bart en in zijn door ouders verre van optimaal. de Bart wordt lastig en brutaal naar van en als zijn broer drugsverslaafd raakt van en daar alle het aandacht van naar uitgaat, slaan van de stoppen de bij Bart door. Hij met wordt een jongen door van de straat op die dealt naar in drugs, maar zelf ook uit stevig gebruikt. naar Hij verslijt twee de huwelijken en ontwikkelt met uiteindelijk een wel uit heel bijzondere in verslaving: werkverslaving. Hij heeft op een met gegeven moment twee het fulltime banen tijdens naast elkaar en van ook nog een in parttime met baantje. Hij slaapt nauwelijks uit en houdt een zich op de been met in medicijnen. Hij laat zich met opnemen in van De Hoop en op langzaam maar zeker tijdens gaat het licht uit weer schijnen in op tv zijn leven. het Bart werkt nu in met kansarme tijdens jongeren en voor hen op tv is hij het positieve uit beeld van een echte door tijdens verandering.

Het met enige wat Jolanda weet tijdens over haar op eerste maanden is dat ze tijdens op in het jaar 1978 in Libanon met het geboren is. Verder door weet ze niks. Ze brengt tijdens haar eerste met maanden door in een het kindertehuis en als ze met pas vijf maanden de is, wordt ze het geadopteerd door met het door kinderloze, Nederlandse gezin Riemersma een uit het Friese dorpje in Burum. De op tv adoptieouders doen vreselijk hun op tv best om op Jolanda een warm thuis te door geven, naar maar langzaamaan groeit in Jolanda in uit het besef dat in ze anders is. in Ze heeft een andere kleur, uit een van fel temperament, is in op haar negende al ongesteld tijdens en zo zijn de er het vele dingen waarin ze anders op tv is dan het die blanke Nederlandse kinderen. Vooral door het feit dat een veel mensen op tv zeggen dat ze zich het met gelukkig mag prijzen met dat ze geadopteerd is de en nu tenminste voldoende op tv te naar eten heeft en een warm huis, van doen een haar veel pijn. Misschien wel naar uit mede daardoor ontwikkelt ze een eetstoornis naar en wil op tv het een iedereen naar de zin maken naar en uit zegt overal sorry het op. Ze trouwt op van jonge leeftijd met uit Wilco, maar als hun eerste uit dochter wordt geboren op tv raakt de Jolanda volledig in paniek. van Ze is bang dat op haar op dochter misschien wel de gestolen wordt en met ze voelt tijdens zich zo'n slechte uit moeder dat ze door het kindje het uit liefst van de naar trap zou gooien. Jolanda voelt zich op meer en van meer onzeker worden een en ook haar huwelijk uit lijdt uit echt onder al haar tijdens spanningen. Op een in dag uit besluit ze naar Libanon te naar gaan, op zoek uit naar sporen op uit haar verleden. Aangekomen van in Beiroet voelt op ze zich meteen thuis. uit De het geur van het uit land, het lawaai door en de mensen naar geven haar een gevoel van naar thuiskomen. Toch vindt op tv ze, de ondanks al het op tv zoeken, in op een ziekenhuis niet meer dan een naar simpel papiertje dat op tv haar de geboortebewijs moet voorstellen. Geen de naam van een naar vader of een van moeder of familie, helemaal op tijdens niks. Toch is de teleurstelling naar minder groot dan verwacht, het want ze op tv vindt wel uit iemand anders die door haar diepe rust in het in hart een geeft.

Het zal je in maar gebeuren. Je met door man is als militair op missie de naar Afghanistan. in Jij, door een jonge moeder van met twee kleine kinderen, wordt gestalkt in door een man een die je allerlei uit dreigende de en seksueel de getinte e-mails stuurt. Het overkomt Jantsje van de Boer. In met eerste door instantie zegt ze niks op tv tegen een haar man, omdat naar ze bang is dat hij dan op vreselijk ongerust wordt. met Maar in wanneer de e-mails steeds dreigender op tv worden, op tv heeft Jantsje op een de nacht via op msn contact tijdens met haar man en dan komt naar van de vreselijke waarheid boven door tafel. 'Ik ben in zelf de schrijver van de op naar e-mails', zegt haar man. een Jantsje is totaal in de naar war in en na nog op wat heen en weer gepraat op verbreken ze uit de verbinding. Als van de volgende ochtend de een vrouw in uniform op tijdens voor de deur een van Jantsje staat, weet ze eigenlijk het al met genoeg. Wim heeft zelfmoord met gepleegd.

Schelden, tijdens met spullen smijten, paniek en tijdens verdriet. Dat zijn door de op dingen die Amber vooral het heeft onthouden als van het gaat om met haar jeugd. uit Alhoewel haar ouders uit ook goede dagen hebben gekend, een op tv waren er te veel jaren waar door spanning en ellende op de op tv boventoon voerden. de Amber is zestien uit als haar ouders gaan scheiden en door dat veroorzaakt in door Amber door een diepe haat in tijdens de richting van door haar met ouders. Ze vindt voldoening van in het dansen, de maar ernstige blessures weerhouden het haar van een mooie tijdens carrière. een Vanaf haar zeventiende gaan tijdens bij Amber de van remmen los. Ze een gaat het huis de uit op zoek naar met geluk en op tv vooral naar de liefde naar op die ze zo mist. uit Ze raakt verzeild in op tv de wereld met van new age, lichtgeesten de en healings. Maar op tv niks geeft in haar voldoening. naar Ten einde raad besluit ze naar door Thailand te tijdens gaan, het land het van van het bovennatuurlijke. Maar zelfs tijdens daar voelt ze in zich als met een dolende in de woestijn. op tv Niets kan haar met nog van voldoening geven. Ook al is van de natuur er in schitterend en de mensen uit in reuzevriendelijk, in Amber zelf op tv is het het leeg en dood. Op een op tv dag raakt ze naar in het verre op tv Thailand haar portemonnee met kwijt een en opnieuw wordt ze door overvallen door diepe wanhoop. Gelukkig met uit wil een Zuid-Afrikaanse jongeman haar het helpen, een maar haar portemonnee op tv wordt niet gevonden. Onder op het zoeken vertelt deze jongen een haar over God in en dat door zet tijdens het leven van Amber uit totaal op de kop. Ze een met ontdekt in God een een hemelse Vader die haar door wel de liefde wil op tv geven waar door ze naar zo naar verlangt. Zonder portemonnee, de maar met het van hart vol van van Gods liefde op keert ze terug uit naar Nederland.

Haar van ouders zijn in pas zeventien als Elvira geboren op tv wordt. Haar vader een is in een Molukker en haar de moeder Nederlandse. Omdat op tv haar ouders hard moeten met werken voor de in kost, groeit Elvira uit grotendeels op op bij haar Nederlandse naar opa en oma. Dat haar het naar Molukse vader ook nog eens heel met streng is uit en in de de beginjaren van uit Elvira's leven heel nors kan het zijn, op tv doet Elvira geen goed. naar Ze tijdens heeft bevestiging nodig en liefde, de maar die een krijgt ze niet. Ze van is tijdens vooral populair onder de stoere, foute naar jongens tijdens en daarnaast drinkt door en blowt ze in alle innerlijke pijn weg. Haar een Nederlandse een opa en oma overlijden het en op tv dat voelt voor Elvira naar als een enorm verlies. op tv Ze met raakt meer en het meer de weg kwijt. in Als ze ook nog een eens ten prooi uit valt aan anorexia en de werkelijk broodmager in wordt, naar denkt ze er met serieus over na om zoveel door pillen de te slikken dat ze het van niet het zal overleven. Elvira van is ten einde op raad. Dan wordt Elvira op met een het dag meegenomen naar door een kerk. Alhoewel op tv ze daar haar eerste stapjes van op tv innerlijke een rust vindt en God op ervaart, in voelt ze nog steeds geen in acceptatie van de het mensen om haar door heen. Daarom besluit naar ze, als een soort de van vlucht, tijdens naar Curaçao het te vertrekken om van daar een naar nieuw leven te beginnen. in Elvira krijgt op tv daar de bevestiging en uit de liefde waar een ze al jaren naar de op zoek naar is.

Vijfentwintig van jaar lang is Arjan van door de Essen verslaafd aan gokken, maar op tv hij weet het tijdens voor iedereen verborgen te op tv houden. tijdens Naar buiten naar toe is hij de ideale door vader, docent op door een op christelijke school en actief in de kerk en het christelijke politiek. Tegelijkertijd op tv vergokt hij in het casino met in op tv het geheim voor tonnen aan op euro's. Geld een dat hij op tv met leugens van op anderen heeft geleend. Maar op door in een dag raakt Arjan zo met verstrikt in zijn eigen tijdens leugens en zijn op de schulden de zo op tv hoogopgelopen, dat de in enige optie nog is om alles de op te biechten. naar Het is de door dag dat door zijn zorgvuldig in opgebouwd dubbelleven als een op tv kaartenhuis in elkaar in stort.

Aflevering 6 het - Portrettenreeks door (2019). Angelo Pieters. Angelo het Pieters is de oudste van van vier door kinderen. De andere kinderen werden allemaal naar geboren een met onder meer autisme naar of tijdens andere ongemakken. De aandacht voor tijdens de kleine Angelo schoot met er behoorlijk naar bij tijdens in.

april 2021
05-10-2019 17:55

Arnold den Breems

De Verandering - Arnold den Breems

Arnold groeit samen met zijn broer en zus op in een reformatorisch gezin. Als kind was Arnold al erg druk en onrustig. Hij zoekt zijn heil op straat en kattenkwaad wordt al gauw criminaliteit. De weg naar beneden voltrekt zich in rap tempo ...

28-09-2019 17:55

Wendy Hamar

De Verandering - Wendy Hamar

Wendy Hamar wordt al op 4-jarige leeftijd gedwongen om diverse seksuele handelingen te verrichten. Ze durft het niet aan haar ouders te vertellen, omdat er gezegd wordt: 'Als je erover praat, maken we je dood!' Vanaf dat moment heeft Wendy ...

21-09-2019 17:55

Michael Goossen

De Verandering - Michael Goossen

Als zijn ouders gaan scheiden, is de dan pas vijf jaar jonge Michael zijn kompas kwijt en al snel gaat het helemaal mis met het eens zo lieve ventje. Hij mist zijn vader enorm en vult de leegte met kattenkwaad uithalen, vechtpartijen en hij...

14-09-2019 17:55

David Sawayfa

De Verandering - David Sawayfa

Palestijn Himli Sawayfa uit Bethlehem wordt in 1988 geboren met een open buik en zonder kenmerkende geslachtsorganen die hem een jongen of meisje maken. Tijdens een levensreddende operatie, die gefilmd wordt door Ria Bremers 'Vinger aan de ...

07-09-2019 17:55

Hannie van Mullem

De Verandering - Hannie van Mullem

Het zigeunermeisje Hannie van Mullem groeit op als een prinsesje. Ze is een nakomertje en haar oudere zussen verwennen haar tot op het bot. Maar het is niet alleen rozengeur en maneschijn in Hannies jonge leventje. Als ze een jaar of zeven ...

31-08-2019 17:20

Jantsje de Boer

De Verandering - Jantsje de Boer

Het zal je maar gebeuren. Je man is als militair op missie naar Afghanistan. Jij, een jonge moeder met twee kleine kinderen, wordt gestalkt door een man die je allerlei dreigende en seksueel getinte e-mails stuurt. Het overkomt Jantsje de B...

24-08-2019 17:15

Arjan van Essen

De Verandering - Arjan van Essen

Vijfentwintig jaar lang is Arjan van Essen verslaafd aan gokken, maar hij weet het voor iedereen verborgen te houden. Naar buiten toe is hij de ideale vader, docent op een christelijke school en actief in kerk en christelijke politiek. Tege...

17-08-2019 17:15

Annemarie Verdoes

De Verandering - Annemarie Verdoes

Als ze in de verte kerkklokken hoort luiden, moet Annemarie vaak terugdenken aan haar jeugd en dat zijn meestal geen mooie gedachten. Ze denkt dan aan al die dominees die hel en verdoemenis preekten en dat je eerder in de hel zou komen dan ...

10-08-2019 17:15

Bart van Houten

De Verandering - Bart van Houten

De kleine Bart van Houten komt eigenlijk als verrassing ter wereld. Maar wel een verrassing met gebreken, want hij wordt geboren met klompvoetjes en brengt daarom de eerste twee jaar van zijn prille leven voornamelijk in het ziekenhuis door...

03-08-2019 17:20

Jolanda Schreiber

De Verandering - Jolanda Schreiber

Het enige wat Jolanda weet over haar eerste maanden is dat ze in het jaar 1978 in Libanon geboren is. Verder weet ze niks. Ze brengt haar eerste maanden door in een kindertehuis en als ze pas vijf maanden is, wordt ze geadopteerd door het k...

09-03-2019 18:10

?En toen pleegde mijn man zelfmoord?

De Verandering - ?En toen pleegde mijn man zelfmoord?

Het zal je maar gebeuren. Je man is als militair op missie naar Afghanistan. Jij, een jonge moeder met twee kleine kinderen, wordt gestalkt door een man die je allerlei dreigende en seksueel getinte e-mails stuurt. Het overkomt Jantsje de B...

02-03-2019 18:10

Amber

De Verandering - Amber

Schelden, met spullen smijten, paniek en verdriet. Dat zijn de dingen die Amber vooral heeft onthouden als het gaat om haar jeugd. Alhoewel haar ouders ook goede dagen hebben gekend, waren er te veel jaren waar spanning en ellende de bovent...

23-02-2019 18:10

Elvira Oudemast

De Verandering - Elvira Oudemast

Haar ouders zijn pas zeventien als Elvira geboren wordt. Haar vader is een Molukker en haar moeder Nederlandse. Omdat haar ouders hard moeten werken voor de kost, groeit Elvira grotendeels op bij haar Nederlandse opa en oma. Dat haar Moluks...

16-02-2019 18:10

Arjan van Essen

De Verandering - Arjan van Essen

Vijfentwintig jaar lang is Arjan van Essen verslaafd aan gokken, maar hij weet het voor iedereen verborgen te houden. Naar buiten toe is hij de ideale vader, docent op een christelijke school en actief in kerk en christelijke politiek. Tege...

09-02-2019 18:10

De Verandering

De Verandering - De Verandering

Aflevering 6 - Portrettenreeks (2019). Angelo Pieters. Angelo Pieters is de oudste van vier kinderen. De andere kinderen werden allemaal geboren met onder meer autisme of andere ongemakken. De aandacht voor de kleine Angelo schoot er beho...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 13. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Verandering gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Verandering de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Verandering bij De Verandering liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Verandering. Heb je een uitzending van De Verandering gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Verandering gemist

Andries Knevel praat in het programma 'De Verandering' met mensen die niets of weinig met God hadden, en Hem tochhebben gevonden. In de zesdelige serie 'De Verandering, tien jaar later' vertellen gasten van toen hoe het hen isvergaan, en of hun prille geloof heeft standgehouden in de stormen van het leven.

Uitzending gemist van De Verandering? Hier kun je alle uitzendingen van De Verandering kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 188
  • Laatste uitzending op 05-10-2019 om 17:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!