Programma gemist?

Arnold groeit het samen tijdens met zijn broer een en zus op in met een reformatorisch naar gezin. Als kind op tv was Arnold al erg tijdens druk en onrustig. Hij zoekt het het zijn heil op straat en de kattenkwaad wordt uit al gauw criminaliteit. van De weg naar beneden voltrekt uit zich door in rap tempo en Arnold naar wordt een van hopeloze tijdens junk die enorm veel tijdens drugs gebruikt. tijdens Gek genoeg laat het geloof Arnold het nooit los en tijdens hij gaat zelfs van af en toe op naar van de kerk. Vooral omdat het door geld naar uit de offerschalen zo makkelijk met te stelen is. het Arnold is met dan zo diep gezonken op tv in door de put van in stelen, liegen en bedriegen op tv dat hij tijdens uit pure naar wanhoop opvangcentrum De Hoop belt. met Na vreselijke maanden van uit naar dieptepunt na dieptepunt komt in het verlossende telefoontje van dat hij kan op tv komen. Het wordt op een lange weg naar herstel. door naar Het ene moment gaat een het goed, het volgende de moment valt Arnold zwaar de terug. Maar tijdens de de man tegenover Mirjam Bouwman het straalt nu van geluk uit en vertelt de graag wat op er met hem van is gebeurd in naar De Hoop.

Wendy van Hamar wordt al op 4-jarige op leeftijd gedwongen naar om diverse seksuele door handelingen het te verrichten. Ze durft het door niet aan haar uit ouders te vertellen, van omdat er gezegd wordt: met het 'Als je erover praat, maken het we je dood!' op Vanaf dat een moment heeft Wendy veel nachtmerries uit de en angsten over vermoord worden. Langzaam naar met maar zeker schakelt ze op haar gevoelens tijdens uit. Ze slaapt slecht, in daardoor wil het op uit school niet lukken in en wordt ze in op de buurt op gepest. Het op niet begrepen worden tijdens en de afwijzing maken Wendy op van kapot. Dan ontmoet ze een tijdens leuke de jongen, Roger. Ze het krijgen samen drie tijdens dochters, maar met een leuk gezin de en een met lieve man naar zijn de problemen van de Wendy niet weg. uit Op een dag besluit op met ze dat ze uit niet meer verder wil. Op uit de een avond waarop ze gepland heeft om uit zelfmoord uit te plegen komt er door ineens een heftige op gedachte in haar hoofd: op tv tijdens 'Ik ben nog van nooit gelukkig geweest. het Mijn hele leven niet.' Deze van constatering brengt een grote tijdens schok in Wendy. uit Ze het besluit af tijdens te zien van de zelfmoord van en eerst van op zoek van te gaan naar geluk. Ze het verdiept zich in allerlei een op tv religies en meditaties. op Op een dag van ontmoet ze Alison in tijdens de sportschool. Ze raken bevriend het en van Wendy vertelt een Alison haar hele verhaal. Alison de is christen en op tv besluit voor de Wendy te bidden. Na een uit aantal weken vraagt het Alison van Wendy mee in naar haar kerk. In de kerk een op tv proeft Wendy een liefde die met ze nog op tv nooit eerder door ervaren heeft. Het verandert een haar leven op radicaal.

Als de zijn ouders gaan scheiden, is een de dan pas uit vijf naar jaar jonge Michael zijn de kompas kwijt naar en al snel gaat in het helemaal mis met uit het op eens zo lieve op ventje. Hij mist een zijn vader enorm uit en vult de leegte met in kattenkwaad uithalen, vechtpartijen naar en hij pleegt het een diverse overvallen waardoor hij op in de jeugdgevangenis belandt. De door uit volgende stap is drugs en al met snel is op tv hij niet alleen met een stevige gebruiker, maar een ontdekt ook dat van je met als drugskoerier de ook veel geld kunt door verdienen. Tijdens uit een avondje stappen ontmoet Michael Hilda de de en het is liefde het op het eerste gezicht. naar Ze gaan al heel op tv gauw in samenwonen en Hilda raakt zwanger. met Maar door in diezelfde tijd ontdekt Hilda een het ene geheim van na het door andere. Michael met gaat vreemd en gebruikt door meer en in meer drugs. Als naar hun tweede kindje wordt geboren met is uit Michael een naar echte junk geworden uit die alleen maar aan zichzelf denkt het een en Hilda en de van kinderen vaak in in de steek uit laat. Michael gaat ondertussen de als drugskoerier de hele het wereld over en met op een dag is met hij in een door Braziliaans door hotel, maar door zit door al het drugsgebruik de niet lekker in het zijn vel. met Ineens kan hij alleen uit nog maar aan Jezus naar een denken. Allerlei herinneringen aan een vroeger komen naar boven en op plotseling in beseft Michael dat hij zo van niet door kan op gaan. Hij op moet veranderen, op want anders raakt op tv hij alles uit kwijt. Als hij een paar dagen tijdens later thuis het komt herkent in Hilda hem in eerste instantie van niet op tv eens. Openhartig praat Michael van met in Mirjam Bouwman over zijn verleden, maar door ook een over het heden naar en hoe de persoon van van het Jezus Michael totaal heeft tijdens veranderd.

Palestijn het Himli Sawayfa uit Bethlehem wordt met in in 1988 geboren in met een open uit buik en zonder kenmerkende geslachtsorganen tijdens die met hem een jongen of meisje maken. van door Tijdens een levensreddende operatie, in die gefilmd wordt door een Ria op tv Bremers 'Vinger aan de Pols', door besluit men een meisje uit van naar het jonge uit kindje te maken. Met de de technieken van begin jaren tijdens 90 is dat op tijdens de keuze die door de grootste kans van tijdens slagen heeft. op tv Ondertussen woont het door kindje in het op christelijke kindertehuis Jemima in tijdens de stad Bethlehem en wordt op het toevertrouwd op tv aan van de goede zorg van tijdens het echtpaar Ed en met Heleen Volbehr, die de na met de operatie besluiten op haar de naam Heleen te geven. op Eenmaal een het meisje voelt door Heleentje zich erg ongelukkig uit in haar met lichaampje. Men heeft tijdens met de beste bedoelingen dan een wel het besloten een meisje van haar het te maken, maar tijdens vanbinnen voelt uit ze zich de heel anders. uit Ze scheert steeds haar haren af uit en wil met altijd een op tv stropdas dragen. een Het valt iedereen op dat ze op tv zich gedraagt in als een een jongen. Als Mirjam Bouwman vele tijdens jaren later Heleentje in ontmoet, in ziet Mirjam geen vrouw, maar een een uit man met een baard. Uiteraard uit tijdens heet ze geen Heleentje meer, maar het van heeft hij voor de naar naam David tijdens gekozen. In een openhartig gesprek op vertelt David op over zijn leven, over naar de vele de operaties die hij het heeft moeten ondergaan het en over van de moeilijke keus om met uiteindelijk de man te een worden die met hij nu de is.

Het zigeunermeisje met Hannie van Mullem groeit met de op als een in prinsesje. Ze is een nakomertje met en haar oudere op tv zussen verwennen haar met tot op het bot. een Maar het is van niet in alleen rozengeur en maneschijn in door Hannies jonge de leventje. Als ze een naar jaar of zeven op is blijkt op tv dat ze uit epilepsie heeft en de uit ene een aanval na de andere een volgt. Misschien op tv wel juist daarom heeft Hannie een op tv op simpele, maar o zo mooie droom: door trouwen een en een paar naar lieve kinderen een krijgen. Meer hoeft een ze niet. Als ze op met zeventienjarige leeftijd met de knappe zigeunerjongen Telly ontmoet, op tv lijkt de van droom de bewaarheid te worden. En in het op tv begin lijkt op Telly door ook werkelijk de prins op het met witte in paard. Ze de zijn dolverliefd en niet lang de daarna op stappen ze in het op tv huwelijksbootje. Maar al heel snel uit dreigt het het bootje een ten onder te het gaan. Telly blijkt namelijk de ook nog naar een ander leven te het hebben, namelijk dat van de naar alcohol en in criminaliteit. de Hannie wordt regelmatig geslagen op tv en meerdere malen in loopt ze weg. Ondanks alle in ellende worden er het het toch nog twee kinderen geboren, eerst met een op tv zoon, Zony, en dan een de dochter, Shakira. tijdens Dat brengt in voor een naar kort moment enige rust in door het het gezin. Maar dan vervalt Telly met weer uit in zijn oude gewoontes en de met ellende lijkt groter op tv dan ooit. Te in midden een van al het deze ellende krijgt Shakira klachten. Ze op tv klaagt met over pijn naar aan haar voet en het uit wordt zelfs zo erg van dat ze uit nauwelijks meer kan lopen. op tv Wat zo een onschuldig begon, eindigt op in de nachtmerrie die naar geen op enkele ouder uit wil hebben. Shakira blijkt een de zeer agressieve vorm tijdens van kanker te de hebben en ze heeft een nog naar maar een van paar maanden te leven. in Binnen een uit paar maanden gaat Shakira een hard achteruit met en Hannie en Telly zijn ten de einde raad. op Hun lieve dochter lijkt tijdens met te sterven. Dan op het een avond, als Shakira bijna de niet het meer kan en door spoedig lijkt te sterven, roept het ze haar beide uit naar ouders bij zich naar en geeft hun een bijzondere boodschap op mee. Een paar het uur later sterft het het meisje. We tijdens zijn inmiddels uit vier jaar tijdens verder en Mirjam Bouwman ontmoet van Hannie Rosenberg. Wat door is tijdens er gebeurd sinds Shakira is uit overleden en op tv is ze door nog bij door haar man Telly? En vooral, wat van was uit die bijzondere van boodschap?

Het zal met je de maar gebeuren. Je man de is als op militair op missie uit naar Afghanistan. Jij, een op jonge moeder met de twee kleine kinderen, wordt gestalkt uit door een naar man die je met allerlei dreigende en het seksueel getinte e-mails met stuurt. Het door overkomt Jantsje de Boer. In tijdens tijdens eerste instantie zegt ze een niks tegen haar naar man, omdat op tv ze bang is het dat hij dan door vreselijk ongerust wordt. het Maar wanneer de uit e-mails steeds dreigender worden, uit heeft Jantsje op een op nacht met via msn-contact met haar man naar en dan komt de in het vreselijke waarheid boven tafel. op 'Ik ben zelf de met schrijver van de op e-mails', zegt haar de man. Jantsje het is totaal de in de war en na een nog wat heen op en weer gepraat met verbreken van ze de verbinding. Als de in volgende ochtend een vrouw uit op tv in uniform voor de deur door van Jantsje staat, in weet met ze eigenlijk al genoeg. Wim heeft de zelfmoord in gepleegd.

Vijfentwintig uit jaar lang is Arjan van een Essen verslaafd naar aan gokken, maar hij naar weet het voor naar iedereen verborgen in te tijdens houden. Naar buiten het toe is hij de ideale het vader, docent op uit een christelijke met school en actief naar in kerk op tv en christelijke politiek. Tegelijkertijd vergokt hij door in het casino van in het het geheim voor op tonnen aan euro's, geld tijdens dat hij met op tv leugens van naar anderen heeft geleend. op Maar op het een dag raakt Arjan zo verstrikt op tv in een zijn eigen leugens naar en zijn de schulden naar zo naar hoogopgelopen, dat de enige optie een nog naar is om alles op te biechten. op tv Het is de tijdens een dag dat zijn zorgvuldig opgebouwd een dubbelleven door als een kaartenhuis in op tv elkaar stort.

Als ze in in de op tv verte kerkklokken hoort naar luiden, moet Annemarie vaak terugdenken naar naar aan haar jeugd de en dat zijn meestal door geen mooie gedachten. Ze denkt tijdens dan aan de al die dominees die op tv hel en verdoemenis de preekten tijdens en dat je eerder het in de hel zou een komen dan in door de hemel. op Ook waren er thuis een soms ernstige spanningen op en het feit op dat ze stevig de de gebouwd was en daarom vaak werd met gepest, tijdens deden haar geen goed. Al op de met al denkt Annemarie als klein tijdens meisje heel door vaak: 'Was ik maar op nooit geboren' op tv en dat maakt haar in tot op tv een schuchter door meisje. Als ze wat ouder wordt, van naar hunkert ze zo naar liefde uit en genegenheid dat ze tijdens een op tv makkelijke prooi wordt voor mannen op met verkeerde de bedoelingen. Alles lijkt tijdens anders een te worden als Annemarie haar de latere man Ton ontmoet. het Ze trouwen naar en voor een in kort moment breekt de uit zon het door. Maar helaas neemt Annemarie de naar haar innerlijke problemen mee het in huwelijk in. de Haar man Ton uit is soms ten einde raad, de want in ze krijgt de ene psychose in na tijdens de andere, slikt veel het te veel medicijnen en de uiteindelijk valt op tv de een diagnose borderline. Maar dan, als een alles in Annemarie pikzwart tijdens is en door ze niet verder een meer wil een leven, vraagt een vriendin naar of met ze eens mee wil gaan naar de een met genezingsdienst. Na tijdens lang aarzelen en met een uit hart een vol twijfel gaat ze toch en door temidden het van misschien wel duizend mensen met met wordt ze opgemerkt door de tijdens predikant. Wat er de dan gebeurt, in vertelt Annemarie aan Mirjam Bouwman uit tijdens een ontroerend door mooi uit gesprek.

De kleine Bart tijdens van Houten komt naar eigenlijk naar als verrassing ter door wereld. Maar de wel een verrassing op met gebreken, want hij wordt op tv geboren met de klompvoetjes en brengt daarom de door eerste op tv twee jaar van op zijn prille leven voornamelijk in tijdens het uit ziekenhuis door en op wordt talloze keren een geopereerd. Zijn uit ouders hebben beiden op een zaak en zijn vaak uit te met druk om veel aandacht aan het een de kereltje in het ziekenhuis te geven. op tv een Waarschijnlijk daardoor is de band tussen tijdens Bart en zijn met een ouders verre van optimaal. in Bart wordt lastig en het brutaal en als zijn tijdens broer drugsverslaafd op tv raakt en de daar alle het aandacht naar uitgaat, van slaan de stoppen bij Bart door. de Hij wordt een met jongen een van de straat die in dealt in op tv drugs, maar naar zelf ook stevig gebruikt. een Hij verslijt met twee huwelijken en ontwikkelt uiteindelijk een een wel heel bijzondere naar verslaving: van werkverslaving. Hij op heeft op een gegeven door moment twee fulltime banen uit naast elkaar en met ook een nog een parttime baantje. Hij slaapt tijdens nauwelijks en houdt uit zich op uit de van been met medicijnen. Hij laat naar zich opnemen in in De Hoop en langzaam met maar zeker gaat uit het licht weer naar schijnen in naar zijn leven. Bart werkt uit nu met het kansarme naar jongeren en voor hen is hij op het positieve van beeld van in een echte op verandering.

Het uit enige wat de Jolanda weet over tijdens haar eerste maanden uit is dat ze in het jaar van 1978 tijdens in Libanon de geboren is. Verder weet met ze niks. het Ze brengt haar de eerste maanden door in een de kindertehuis en als met ze pas vijf maanden het is, wordt uit ze geadopteerd door het van kinderloze, naar Nederlandse gezin op Riemersma uit het Friese dorpje Burum. het naar De adoptieouders doen vreselijk hun de best om Jolanda een op van warm thuis te geven, maar met langzaamaan groeit in in Jolanda het op besef dat ze op tv anders is. Ze heeft tijdens een andere in kleur, een fel door temperament, is uit op haar negende al ongesteld met en zo zijn in er tijdens vele dingen waarin ze op anders is de dan die blanke Nederlandse kinderen. Vooral op het feit dat naar veel mensen zeggen in dat ze op zich gelukkig mag prijzen het een dat ze geadopteerd is en nu het van tenminste voldoende te eten heeft en op tv een warm in huis, doen haar veel de pijn. uit Misschien wel mede naar daardoor ontwikkelt ze het een eetstoornis en wil door het iedereen een naar de zin door maken en zegt door overal sorry door op. Ze trouwt op van jonge leeftijd met Wilco, maar een als hun eerste naar dochter wordt van geboren raakt Jolanda in volledig in paniek. Ze uit het is bang dat uit haar dochter misschien wel door gestolen wordt en ze op voelt zich zo'n met slechte moeder met dat ze het met kindje het liefst uit van de trap uit zou gooien. Jolanda voelt tijdens zich meer en meer het onzeker worden naar en van ook haar huwelijk lijdt de echt onder al haar spanningen. uit Op een dag het besluit ze het naar Libanon op te gaan, een op zoek naar sporen uit haar met de verleden. Aangekomen in Beiroet op tv voelt ze zich op meteen thuis. van De geur van het land, het een lawaai en het de mensen geven uit haar een gevoel door van thuiskomen. door Toch vindt ze, van ondanks al het met zoeken, in een ziekenhuis niet op tv meer dan met een simpel papiertje dat door haar geboortebewijs tijdens moet voorstellen. Geen naam naar van naar een vader met of een moeder of door familie, helemaal een niks. Toch is de teleurstelling het minder groot dan verwacht, het want ze een vindt wel iemand op tv anders die haar de diepe rust in van het hart een geeft.

Het zal je in maar een gebeuren. Je het man is als militair het op missie naar de Afghanistan. Jij, een met jonge moeder met door twee kleine kinderen, wordt van gestalkt het door een man die naar je allerlei dreigende en seksueel in het getinte e-mails stuurt. Het overkomt Jantsje uit de Boer. op tv In eerste instantie zegt uit door ze niks tegen haar van man, omdat ze van bang is dat hij dan het vreselijk ongerust wordt. de Maar tijdens wanneer de het e-mails steeds dreigender worden, naar heeft Jantsje op een door nacht via door msn contact met haar man tijdens en dan komt het de vreselijke naar waarheid boven de tafel. 'Ik ben zelf van de schrijver van door de e-mails', zegt haar het man. Jantsje is van totaal uit in de war door en na nog wat van heen en weer gepraat met verbreken ze tijdens de verbinding. Als de in volgende een ochtend een vrouw de in uniform voor de deur van van op tv Jantsje staat, met weet ze eigenlijk al genoeg. Wim uit door heeft zelfmoord gepleegd.

Schelden, in met spullen smijten, een paniek en verdriet. Dat zijn op tv de dingen een die Amber vooral in heeft naar onthouden als het op gaat om haar jeugd. Alhoewel haar door ouders ook goede op dagen hebben door gekend, waren er te de tijdens veel jaren waar spanning en een ellende de boventoon met voerden. Amber is zestien met de als haar ouders gaan scheiden en met dat veroorzaakt van in naar Amber een diepe haat in in de uit richting van haar ouders. Ze naar vindt van voldoening in het op dansen, maar ernstige van blessures weerhouden haar van een een mooie carrière. de Vanaf haar zeventiende gaan bij een op Amber de remmen los. Ze door gaat door het huis uit op zoek naar in geluk en vooral met naar de met liefde die op ze zo door mist. Ze raakt verzeild in de tijdens op tv wereld van new age, het lichtgeesten en healings. Maar het niks van geeft haar voldoening. Ten einde in raad besluit ze het naar een Thailand te gaan, het land van de uit het bovennatuurlijke. Maar de zelfs daar voelt ze uit zich als een in dolende in de woestijn. Niets op tv kan haar naar nog in voldoening geven. Ook in al is de op natuur er schitterend en de naar mensen reuzevriendelijk, met in Amber zelf tijdens is het leeg naar en dood. Op een met dag raakt ze in van uit het verre Thailand haar portemonnee kwijt een en opnieuw van wordt door ze overvallen door op diepe wanhoop. Gelukkig wil het een Zuid-Afrikaanse jongeman haar op helpen, maar haar portemonnee door door wordt niet gevonden. Onder het zoeken uit vertelt deze jongen met haar over God naar en de dat zet op tv het leven van Amber op totaal op tijdens de kop. Ze ontdekt in God tijdens een hemelse de Vader die haar wel met de liefde wil tijdens geven waar ze de een zo naar verlangt. uit Zonder portemonnee, maar met het hart uit in vol van Gods liefde met keert ze terug naar een Nederland.

Haar de ouders zijn pas zeventien als op Elvira geboren naar wordt. Haar vader is tijdens een door Molukker en de haar moeder Nederlandse. Omdat op tv haar ouders hard moeten de werken een voor de kost, groeit door Elvira grotendeels op bij haar met Nederlandse opa naar en oma. Dat door haar naar Molukse vader ook nog eens heel met streng is en het in in de beginjaren van uit Elvira's leven heel op nors kan zijn, doet in Elvira geen goed. Ze op tv door heeft bevestiging nodig op en liefde, maar het die krijgt ze niet. op tv Ze is vooral de populair onder de met stoere, foute jongens en daarnaast op drinkt in en blowt een ze alle innerlijke pijn weg. Haar van Nederlandse opa tijdens en op oma overlijden en dat uit voelt voor Elvira als een op enorm verlies. van Ze raakt een meer en op meer de weg kwijt. Als het ze het ook nog eens ten een prooi valt uit aan anorexia en werkelijk op broodmager wordt, denkt ze er in serieus over na de om tijdens zoveel pillen te door slikken dat ze een het niet zal overleven. in Elvira is een ten einde raad. Dan wordt tijdens de Elvira op een dag meegenomen het naar een tijdens kerk. Alhoewel het ze daar haar de eerste stapjes van innerlijke rust op tv vindt en God ervaart, op voelt ze nog in steeds geen van acceptatie tijdens van de mensen om naar haar heen. Daarom besluit ze, uit als een soort een van vlucht, met naar Curaçao met te vertrekken om daar de een nieuw op tv leven te beginnen. Elvira krijgt op tv op daar de bevestiging en tijdens de liefde waar ze het al jaren het naar op een zoek is.

Vijfentwintig het jaar lang is Arjan de van tijdens Essen verslaafd aan gokken, tijdens maar hij weet het op tv voor iedereen verborgen te naar houden. Naar uit buiten toe is het hij door de ideale vader, docent op op tv een christelijke het school en actief door in kerk de en christelijke politiek. Tegelijkertijd vergokt tijdens hij in uit het casino in het geheim met met voor tonnen aan euro's. naar Geld dat hij op met leugens een van anderen heeft geleend. naar Maar op een dag in raakt Arjan op tv zo verstrikt met in zijn eigen leugens en zijn door het de schulden zo een hoogopgelopen, dat de van enige optie nog is om alles in de op te biechten. de Het is de dag op dat zijn zorgvuldig opgebouwd het dubbelleven naar als een kaartenhuis in elkaar op stort.

Aflevering tijdens 6 - Portrettenreeks naar (2019). Angelo Pieters. Angelo op Pieters is de oudste van vier uit kinderen. De op andere het kinderen werden allemaal geboren met het onder meer autisme op tv of andere ongemakken. door De aandacht voor de door de kleine Angelo schoot er behoorlijk bij met met in.

mei 2020
05-10-2019 17:55

Arnold den Breems

De Verandering - Arnold den Breems

Arnold groeit samen met zijn broer en zus op in een reformatorisch gezin. Als kind was Arnold al erg druk en onrustig. Hij zoekt zijn heil op straat en kattenkwaad wordt al gauw criminaliteit. De weg naar beneden voltrekt zich in rap tempo ...

28-09-2019 17:55

Wendy Hamar

De Verandering - Wendy Hamar

Wendy Hamar wordt al op 4-jarige leeftijd gedwongen om diverse seksuele handelingen te verrichten. Ze durft het niet aan haar ouders te vertellen, omdat er gezegd wordt: 'Als je erover praat, maken we je dood!' Vanaf dat moment heeft Wendy ...

21-09-2019 17:55

Michael Goossen

De Verandering - Michael Goossen

Als zijn ouders gaan scheiden, is de dan pas vijf jaar jonge Michael zijn kompas kwijt en al snel gaat het helemaal mis met het eens zo lieve ventje. Hij mist zijn vader enorm en vult de leegte met kattenkwaad uithalen, vechtpartijen en hij...

14-09-2019 17:55

David Sawayfa

De Verandering - David Sawayfa

Palestijn Himli Sawayfa uit Bethlehem wordt in 1988 geboren met een open buik en zonder kenmerkende geslachtsorganen die hem een jongen of meisje maken. Tijdens een levensreddende operatie, die gefilmd wordt door Ria Bremers 'Vinger aan de ...

07-09-2019 17:55

Hannie van Mullem

De Verandering - Hannie van Mullem

Het zigeunermeisje Hannie van Mullem groeit op als een prinsesje. Ze is een nakomertje en haar oudere zussen verwennen haar tot op het bot. Maar het is niet alleen rozengeur en maneschijn in Hannies jonge leventje. Als ze een jaar of zeven ...

31-08-2019 17:20

Jantsje de Boer

De Verandering - Jantsje de Boer

Het zal je maar gebeuren. Je man is als militair op missie naar Afghanistan. Jij, een jonge moeder met twee kleine kinderen, wordt gestalkt door een man die je allerlei dreigende en seksueel getinte e-mails stuurt. Het overkomt Jantsje de B...

24-08-2019 17:15

Arjan van Essen

De Verandering - Arjan van Essen

Vijfentwintig jaar lang is Arjan van Essen verslaafd aan gokken, maar hij weet het voor iedereen verborgen te houden. Naar buiten toe is hij de ideale vader, docent op een christelijke school en actief in kerk en christelijke politiek. Tege...

17-08-2019 17:15

Annemarie Verdoes

De Verandering - Annemarie Verdoes

Als ze in de verte kerkklokken hoort luiden, moet Annemarie vaak terugdenken aan haar jeugd en dat zijn meestal geen mooie gedachten. Ze denkt dan aan al die dominees die hel en verdoemenis preekten en dat je eerder in de hel zou komen dan ...

10-08-2019 17:15

Bart van Houten

De Verandering - Bart van Houten

De kleine Bart van Houten komt eigenlijk als verrassing ter wereld. Maar wel een verrassing met gebreken, want hij wordt geboren met klompvoetjes en brengt daarom de eerste twee jaar van zijn prille leven voornamelijk in het ziekenhuis door...

03-08-2019 17:20

Jolanda Schreiber

De Verandering - Jolanda Schreiber

Het enige wat Jolanda weet over haar eerste maanden is dat ze in het jaar 1978 in Libanon geboren is. Verder weet ze niks. Ze brengt haar eerste maanden door in een kindertehuis en als ze pas vijf maanden is, wordt ze geadopteerd door het k...

09-03-2019 18:10

?En toen pleegde mijn man zelfmoord?

De Verandering - ?En toen pleegde mijn man zelfmoord?

Het zal je maar gebeuren. Je man is als militair op missie naar Afghanistan. Jij, een jonge moeder met twee kleine kinderen, wordt gestalkt door een man die je allerlei dreigende en seksueel getinte e-mails stuurt. Het overkomt Jantsje de B...

02-03-2019 18:10

Amber

De Verandering - Amber

Schelden, met spullen smijten, paniek en verdriet. Dat zijn de dingen die Amber vooral heeft onthouden als het gaat om haar jeugd. Alhoewel haar ouders ook goede dagen hebben gekend, waren er te veel jaren waar spanning en ellende de bovent...

23-02-2019 18:10

Elvira Oudemast

De Verandering - Elvira Oudemast

Haar ouders zijn pas zeventien als Elvira geboren wordt. Haar vader is een Molukker en haar moeder Nederlandse. Omdat haar ouders hard moeten werken voor de kost, groeit Elvira grotendeels op bij haar Nederlandse opa en oma. Dat haar Moluks...

16-02-2019 18:10

Arjan van Essen

De Verandering - Arjan van Essen

Vijfentwintig jaar lang is Arjan van Essen verslaafd aan gokken, maar hij weet het voor iedereen verborgen te houden. Naar buiten toe is hij de ideale vader, docent op een christelijke school en actief in kerk en christelijke politiek. Tege...

09-02-2019 18:10

De Verandering

De Verandering - De Verandering

Aflevering 6 - Portrettenreeks (2019). Angelo Pieters. Angelo Pieters is de oudste van vier kinderen. De andere kinderen werden allemaal geboren met onder meer autisme of andere ongemakken. De aandacht voor de kleine Angelo schoot er beho...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 13. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Verandering gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Verandering de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Verandering bij De Verandering liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Verandering. Heb je een uitzending van De Verandering gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Verandering gemist

Andries Knevel praat in het programma 'De Verandering' met mensen die niets of weinig met God hadden, en Hem tochhebben gevonden. In de zesdelige serie 'De Verandering, tien jaar later' vertellen gasten van toen hoe het hen isvergaan, en of hun prille geloof heeft standgehouden in de stormen van het leven.

Uitzending gemist van De Verandering? Hier kun je alle uitzendingen van De Verandering kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 188
  • Laatste uitzending op 05-10-2019 om 17:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!