Programma gemist?

Aflevering tijdens 3 - Portrettenreeks. Annemarie van Verdoes. Als ze in de verte op tv kerkklokken hoort luiden, uit moet Annemarie de vaak terugdenken van aan haar jeugd een en dat zijn op meestal geen mooie gedachten. door Ze denkt in dan aan al die met dominees die hel in en verdoemenis naar preekten en dat je eerder naar in in de hel zou het komen dan in op tv de hemel. Ook de waren er thuis soms ernstige van spanningen door en het feit dat naar ze stevig gebouwd met was en de daarom vaak werd gepest, met deden haar geen goed. de Al met met al denkt Annemarie met als klein meisje heel door vaak: 'Was tijdens ik maar naar nooit geboren' en op dat maakt op haar tot een schuchter meisje. op Als ze wat ouder in wordt, hunkert ze tijdens het zo naar liefde en genegenheid dat naar ze een naar makkelijke in prooi wordt voor mannen door met verkeerde bedoelingen. Alles tijdens lijkt anders te met worden als Annemarie haar in op tv latere man Ton ontmoet. Ze trouwen met en voor een met kort moment een breekt de zon door. tijdens in Maar helaas neemt Annemarie de haar innerlijke problemen mee uit het huwelijk op tv in.

Als Faizal Samson op tv een jaar van of naar 30 is, vindt de hij zichzelf terug op de door bodem naar van het bestaan. Al tijdens zijn dromen zijn uiteen gespat. op Hij is van alles kwijt, zijn geld, met op dure pakken, mooie auto's in en noem maar op. een Hij heeft de vaak zo'n honger van dat hij zelfs rauwe, uit bevroren kroketjes een eet uit de diepvries van de zijn met tante. 'Hoe naar heeft het zo op ver kunnen komen', vraagt in hij zichzelf vaak af in en als hij van eerlijk is, weet het hij het antwoord de wel. Hij wilde met graag de snelle tijdens jongen uit zijn die in dure pakken rondliep uit en een in mooie auto's reed. Het in leek zo makkelijk: op een paar vrouwtjes een achter het de raam, handelen in cocaïne door en meer op tv van die duistere op tv zaakjes. Het door geld stroomde naar binnen, op maar vloeide even snel de weer weg. tijdens Echter, tijdens de verkoper werd gebruiker en daar met ging het mis. door op Van dure pakken werd het op een stinkende, versleten spijkerbroek het en de naar Mercedes werd een gammele van oude auto en met hotels werden op tv duistere koude kelders. Faizal uit werd diep ongelukkig. een Hij reed tijdens op in een nacht rond in de naar Amsterdamse Bijlmer met de een van gedachte een eind aan zijn leven op tv te maken. het Maar dan ineens, het als op tv hij in zijn op spiegel kijkt, ziet hij achter zich van een groot door licht dat hem op dwingt te stoppen. uit Het blijkt het begin door van een op grote verandering tijdens te zijn.

Annette door is van jongs af aan met al anders, ze van heeft in last van depressies en met is altijd de op zoek naar tijdens veiligheid. Ze is door nog maar een tiener tijdens als ze een in eetstoornis van ontwikkelt waardoor ze graatmager wordt. een Gelukkig een ontmoet ze Nathan, die haar aan uit op tv alle kanten helpt en met op wie met ze op jonge uit leeftijd trouwt. ?Ik dacht dat het ik in een tijdens gevangenis een terechtkwam?, zal ze later zeggen. Dan met wordt op ze zwanger en begint de op de ellende echt grote vormen aan het te nemen... het Ze voelt naar zich dik en op tv lelijk en alle met problemen van vroeger een komen in alle heftigheid terug. de Eigenlijk wil ze alleen van nog maar dood. tijdens Als naar hun kindje naar wordt geboren, vindt Annette het heel de moeilijk naar om zich tijdens aan de baby te hechten het en begint ze tijdens zoveel medicijnen te door slikken dat de ze regelmatig in het ziekenhuis tijdens in terechtkomt, vaak ook door op de psychiatrische afdeling. Natuurlijk met heeft Nathan het heel naar moeilijk met met deze door situatie maar hij blijft volhouden door en liefde geven. in En op tv opnieuw blijkt liefde een sterke kracht een te op tv midden van verschillende zelfmoordpogingen de en depressies. op Als Annette op een dag het ook nog eens met meegenomen wordt naar op tv een op tv kerkdienst dan gaat de zon in toch weer met schijnen?

Tijdens de Tweede van Kamerverkiezingen de van 2017 steelt Florens van tijdens der Spek het de harten van veel het mensen een als hij bij Jinek uit als lijsttrekker door van de politieke partij de 'Jezus Leeft' de naar mensen met oproept om vooral op door Jezus te stemmen. Zijn oprechte tijdens glimlach en zijn naar ontwapenende persoonlijkheid maken van zijn van verhaal geloofwaardig. naar Maar achter die glimlach schuilt op tv het op tv verhaal van een op man die in zijn met jongere jaren verzeild een raakt bij een club die een bekend van staat als tijdens vechtersbazen en buitenlandhaters. het Daarnaast spelen drank in en drugs een grote rol in op zijn leven. Zijn de ouders, op tv maar ook de een jeugdzorg, hebben hun handen vol de de aan deze moeilijke jongeman. Florens dreigt door steeds dieper weg van met te glijden in de spiraal van door agressie naar en drank, totdat op tv iemand hem een boekje geeft met met het uit advies om dit het eens te gaan lezen. tijdens het Florens doet dat en dat is een het begin tijdens van een aantal van dramatische tijdens veranderingen.

Lydia op tv Harding is pas de een jaar of naar vijf als uit haar ouders gaan scheiden tijdens en vanuit frustratie de en het gebrek aan aandacht een naar en waardering gaan in bij Lydia alle van remmen los. Ze verandert tijdens van een schattig uit meisje in een onhandelbare tiener met die er niet door voor terugdeinst met ramen in te gooien een en deuren uit kapot te trappen als op tv ze de haar zin niet krijgt. door Ze pleegt regelmatig een winkeldiefstallen en is vanaf door haar de dertiende al seksueel actief. Haar op gescheiden ouders zijn een ten einde op tv raad, maar een het trieste het dieptepunt moet nog volgen. op tv Lydia is 17 als met ze door een relatie krijgt met een stoere een het rapper die er ondertussen tijdens ook nog op andere vriendinnetjes op na houdt. Op de naar een dag wordt Lydia daarover zo het boos dat naar ze haar vriend een in op een vlaag van blinde woede een met een mes het neersteekt. Lydia wordt op door de op tv politie opgepakt op en belandt uiteindelijk in naar de jeugdgevangenis. Maar als de een tante bij haar een op naar bezoek komt en een op Bijbeltje en het wat gospelcd's achterlaat, wordt het tijdens leven naar van Lydia danig op de naar kop in gezet.

Als jongetje het groeit Sjaak het op in het strenge Hervormde op milieu van Veenendaal. de Maar op tv al die regeltjes en naar wetjes, dat is niks naar voor Sjaak. in Hij wil plezier de maken en van het in tijdens leven genieten. Thuis zijn er een ook tijdens de nodige problemen waardoor zijn ouders op tv hem het niet de aandacht kunnen van geven die hij op tv nodig heeft en daarom tijdens met zoekt hij zijn op heil op straat. Daar leert hij op al heel snel op tv de duistere kneepjes in van tijdens criminaliteit en drugshandel. Razendsnel het glijdt Sjaak het door verkeerde leven in. met Na een uit mislukte drugsdeal van schiet Sjaak iemand neer en wil uit zelfmoord plegen. uit Maar naar gelukkig wordt Sjaak wakker tijdens geschud! Hij besluit naar een afkickcentrum De met Hoop te gaan en daar een vindt hij waar van hij zo naar door het op zoek is: liefde van van God en liefde op van een mooie vrouw. tijdens Ze uit trouwen en alles lijkt voor het de wind te op gaan. door Sjaak laat alle criminaliteit achter het zich en gaat naar werken op van een scheepswerf. de Maar dan gebeurt uit er een met vreselijk ongeluk. Op een kwade dag in uit glijdt Sjaak uit en door valt vijf meter naar beneden tijdens en breekt daarbij tijdens van vijf nekwervels. Het ongeluk is naar zo heftig dat het op zelfs met het nieuws door haalt. Sjaak is van de een door op het de andere de moment veroordeeld tot een leven in een de rolstoel. Maar op de man met die in in gesprek gaat op met Mirjam Bouwman is niet een uit zielige invalide, maar met een man door die op tv uit het leven haalt wat nog op tv mogelijk op is.

Channah in Hewitt is nu een door gevierde ster naar binnen de wereld van de met musical en een de aanbiedingen in om links en door rechts belangrijke rollen te een spelen blijven maar naar binnenstromen. Binnenkort speelt het ze op bijvoorbeeld de hoofdrol in de door Zwitserse uitvoering van op Sister in Act. Als klein kind droomt ze tijdens er op al van om in ooit op uit de planken te staan en te tijdens schitteren. Maar een dat de weg naar op tv in de top zo zwaar het zou zijn, had ze naar nooit kunnen bedenken. in Ze groeit uit op in rijkdom, in maar als op de een dag het haar vader aan tijdens kanker overlijdt stort haar de wereld in. Plotseling is ze door haar het steun en toeverlaat naar kwijt. Ze danst door en door kan veel van uit haar verdriet kwijt het in het het dansen. naar Maar dan, vlak naar voor ze op het punt staat naar om de door te breken, breekt ze de haar been op uit met een aantal plekken en moet de anderhalf jaar door revalideren. Waar de een meeste mensen het zouden opgeven, tijdens grijpt Channah in moed door en danst zich van terug naar de top. Een aanbieding de om op in Amerika in hele grote van shows te dansen naar grijpt ze met de beide van handen aan en ze in vertrekt naar door New York. Die tijdens grote stap betekent voor Channah naar tijdens ook een grote ommekeer, want ineens uit groeit er het naar besef tijdens dat er belangrijkere dingen een in deze wereld op zijn dan roem en op op rijkdom.

Als na drie naar mooie dochters uit in het gezin uit Van Aken eindelijk een op tv jongetje in geboren wordt, een is moeder Van Aken op tv dolblij. Ze wilde uit zo graag het nog een jongetje. Hij met wordt dan ook het lievelingetje op tv van van zijn moeder en wat van voor kattenkwaad Robert ook het uithaalt, zijn vriendjes het op tv krijgen altijd de schuld. Maar op binnen een de muren van het gezin heerst naar veel spanning. Vader uit werkt in keihard en moeder lijdt met bij een tijd en wijle aan het diepe depressies. Haar de gedrag is met dan heel onvoorspelbaar. Doordat ze niet met de aandacht aan van Robert kan geven de die uit hij nodig heeft, zoekt van hij zijn heil buiten van de deur. Daar naar valt uit Robert al heel snel op tv op door zijn een baldadige naar en vaak gewelddadige gedrag. Het op begint met kleine vernielingen, naar op tv maar al snel op richt Robert zijn de agressie op buitenlanders. Als hij de een jaar met of negentien is, een sluit hij zich aan tijdens bij de Nederlandse uit neonazi's. 'Daar op vindt Robert de erkenning tijdens en krijgt hij uit de aandacht waar hij de op tv zo naar zocht', zegt een op tv van zijn vrienden. door Robert kijkt graag naar naar films, naar maar niet naar uit gewone. Het in liefst ziet hij films met over Hitler, nazi-Duitsland en concentratiekampen. tijdens Dat de van Joden tijdens massaal worden vermoord met vindt hij hun eigen schuld. Ook de vindt hij een dat alle naar buitenlanders moeten 'oprotten'. In naar diezelfde periode van ontmoet Robert op een naar feest Ester, een door mooie meid die op op feestjes helemaal tijdens losgaat, enorme hoeveelheden cocaïne met snuift en liters een tijdens wodka drinkt. Ze krijgen een relatie de die de zich kenmerkt met door veel ruzie, seks en door drugsgebruik. Samen op tv snuiven en drinken op tv ze zich tot aan de van rand van de in afgrond. Dan beseft het Ester dat door dit zo van niet langer kan en met begint ze een gebed van te een bidden dat ze vroeger ooit een op heeft geleerd. En dat heeft op enorme gevolgen. Niet tijdens alleen voor een haarzelf, maar op zeker ook voor Robert. De man een die een paar met jaar later tegenover op Mirjam door zit, heeft regelmatig tranen op tv in het zijn ogen tijdens het interview. 'Dat uit ik op zo hard het kon zijn voor Joden en moslims', het verzucht uit hij, Om naar na een diepe stilte op tv te zeggen: 'Maar gelukkig is op tv de dat nu niet van meer zo'.

Ze met slaakt een diepe op tv zucht als van ze het zegt: naar 'Op mijn veertiende een werd ik door een kennis naar verkracht'. op Maar helaas is dat niet het tijdens enige trieste in het Elza's leven. met Samen met haar een twee zussen tijdens groeit ze tijdens op in een omgeving die ze in het als behoorlijk onveilig naar ervaart. Er heerst veel spanning het in het door gezin waar de ze opgroeit en niet zelden hebben het de ouders pittige op ruzies. De meiden in gaan gebukt naar onder in deze spanningen en vooral Elza lijdt in het er hevig onder. Ogenschijnlijk is met ze een vrolijke tijdens en spontane meid, maar van vanbinnen tijdens groeit de wanhoop meters tijdens hoog. Dan op tv gebeurt het onvoorstelbare. Het meisje tijdens dat het toch op al zo moeilijk een heeft, wordt verkracht van door een kennis. door In eerste instantie door durft Elza tijdens niks tegen naar ouders met van te zeggen, want ze een schaamt zich tot op in het bot tijdens en moet vechten tegen allerlei het zelfverwijten. Maar met op een dag komt het met het hoge woord eruit en door Elza doet aangifte bij uit de politie. De op de dader bekent, maar door komt weg met een taakstraf. door In diezelfde een tijd wordt Elza meegevraagd naar naar van de kerk van dominee Bottenbley uit in Drachten. in Daar ontmoet in ze Jezus en dat met lijkt haar het in eerste instantie enorm goed te door een doen. Maar dan gebeurt het in meest bizarre naar wat een op mens maar kan bedenken: ze een wordt van op haar zeventiende nog een keer op verkracht. Dit door brengt Elza in een van diepe depressie, waarbij met ze zelfs uit serieus overweegt om uit van het van leven te van stappen.

Huiverend van emotie van naar kijkt de nu tijdens 41-jarige Emiel Driftenaar terug op met het eerste deel met van zijn leven. tijdens Zijn eerste herinneringen zijn uit die van naar een op tv boos kind. Boos om de het ruzies in huis en naar de omdat zijn moeder hem tijdens niet de aandacht geeft die door hij nodig heeft. uit Daarbij werd Emiel op tv ook nog door eens geboren met met een uit zeer driftig karakter. Hij is snel op boos en door wordt dan gewelddadig. In met de loop der uit met jaren wordt zijn agressie zo naar erg door dat zijn ouders hem niet meer op tv aankunnen en Emiel door laten op tv opnemen in op een jeugdinstelling. Maar daar glijdt op tv Emiel alleen maar dieper naar de afgrond in op en uiteindelijk vindt uit hij op aansluiting bij de Nederlandse de afdeling van de de neonazi's. op tv Daar kan hij op zijn agressie en tijdens boosheid kwijt. Ondertussen is hij al een op stevig aan de drugs op en lest zijn de dagelijkse dorst op tv met liters jenever op en whisky. Op een dag beseft de tijdens Emiel dat hij niet meer is een dan een in hopeloos verslaafde vechtersbaas en in besluit om op tv een een einde aan zijn het leven te maken. Hij een loopt midden in de nacht in in naar een brug in de uit buurt om daar in tijdens het diepe koude het water naar te springen. de Maar terwijl hij moed door verzamelt, komt er een kennis op tv op de op fiets het voorbij en voordat Emiel met het in de gaten heeft, naar roept hij het tot die man: het 'Zou naar God bestaan?' en het op antwoord is een simpel: 'Ik uit denk het uit wel en uit ook dat Hij wil uit dat tijdens je iets van in je leven maakt'. Die woorden het maakten zo'n indruk uit op Emiel tijdens dat hij besluit de in Bijbel te het lezen om op die manier op God te naar vinden.

Als het jong meisje het heeft Sonja Silva de met onbedwingbare drang om naar te winnen. Daarnaast is met ze in een knappe verschijning het met een sprankelende persoonlijkheid de en dat op tv leidt tot een uitnodiging om mee van te de doen aan de in Miss Nederland Verkiezing 1997. Tot het een haar eigen verbazing wint uit ze die wedstrijd en tijdens mag zich met een jaar lang de mooiste tijdens vrouw van Nederland tijdens noemen. Het is van de start een van een zeer op succesvolle carrière op de tv. In diezelfde periode op tv komt ze tot met geloof via de de dan bekende rapper het Montell Jordan. tijdens Toch blijft Sonja met haast wanhopig op zoek naar naar liefde en van op tv aandacht en verslijt in door die zoektocht de de ene relatie na de op andere. Aan door de buitenkant lijkt haar leven door perfect en leeft het ze de droom het op van iedere jonge vrouw, maar op op tv op tv een dag stort naar ze helemaal in. Wat blijkt, met ze lijdt aan door een van chronische vermoeidheidsziekte (ME). Als een sluipmoordenaar op tv woekert een de ziekte door haar lichaam op tv het en zuigt alle energie een uit haar, zo het erg dat ze op een door bepaald de moment niet meer van met de bank tijdens komt. Weg een zijn de schijnwerpers en alle aandacht een en Sonja brengt door de dagen met al piekerend van en etend door. uit Op het laatst op weegt het eens zo ranke de meisje een meer dan op honderd kilo en is naar er van haar eigenwaarde het niks meer over. op tv Hoewel ze met kwaad is op God, leert het ze in uit die naar periode wat echtheid op tv is en waar het leven werkelijk op uit om draait. Ze leert om naar tot rust te komen naar bij tijdens God en durft op een het dag in ook weer van in de spiegel te kijken. op In diezelfde tijd leert op tv ze ook in de man van haar door leven kennen, in die van haar accepteert zoals op ze is. Ook dat is tijdens voor op Sonja een enorme in vorm van genezing.

Net uit op het tijdens moment dat presentatrice Mirjam Bouwman de naar sportzaal binnenkomt, het drukt Remco op tv de Zwart de 120 kg aan gewichten een de lucht op tv in. De spieren naar op zijn armen spannen zich als van kabels en op een in zijn gezicht is een van glimlach van voldoening op tv zichtbaar. Dan op vertelt Remco zijn verhaal op en dat blijkt veel groter een dan het het verhaal tijdens van een genezingswonder. uit Hij groeit op als oudste naar van vier jongens en uit zijn ouders naar zijn van het de hardwerkende soort. Pa runt van een naar eigen bedrijf en is in altijd van op huis. Moeder is uit er voor de kinderen, een maar heeft vaak last op met van depressies. Over gevoelens wordt tijdens niet gesproken. Ook op tv niet als in de ouders radicaal tot geloof door komen. Er wordt uit wel gepraat over de uit God en het geloof, een maar nog steeds niet over naar diepere gevoelens. het Dat Remco lijdt uit aan grote angsten met en nachtmerries en op naar de middelbare van school uit bedreigd wordt, gaat allemaal langs met hen op heen. Alhoewel hun de fanatieke geloofsbeleving Remco tegenstaat, kiest uit hij op een dag het toch voor het Jezus en in de angsten verdwijnen in naar de achtergrond. En dat het niet alleen, met hij wordt ontdekt als op tv een zeer verdienstelijk de tijdens rapper en doet met vele optredens. Na het doorlopen door van een bijbelschool wil de een Remco maar één ding, mensen al op tv rappend vertellen tijdens over de liefde van tijdens Jezus. door Hij trouwt en alles lijkt tijdens voor de een wind te het gaan. Maar dan slaat het van noodlot keihard in toe. Tijdens een vakantie op tv in tijdens Turkije begint tijdens het lichaam van Remco ernstig uit te tijdens haperen en binnen een met paar dagen kan hij met niets meer en eindigt op tv hij het in een lokaal van ziekenhuis. Zijn het vrouw moet hem op uit haar rug naar de wc door dragen, zo de verzwakt is zijn een lijf. Eenmaal terug met in Nederland ondergaat op tv Remco eindeloze in onderzoeken en de uitslag van is niet een mals: 'Je hebt een chronische op spierziekte', zegt de van een dokter en Remco moet de rest de van zijn leven tijdens aan de uit medicijnen, het hopend dat het niet erger door wordt dan dat het de nu is. in Maar de tijdens man tegenover Mirjam Bouwman tijdens blaakt van kracht en uit in levenslust.

Het uit zal je van maar gebeuren. Je uit wordt met twee goede tijdens ogen geboren, door maar je raakt langzaamaan door blind. Dat overkomt Rachelle Boekestein. naar Op naar 3-jarige leeftijd constateren artsen het met een herpesvirus. Vanaf dat moment is het door naar ziekenhuis in, ziekenhuis uit. met Door dit virus met kan ze niet op tegen licht. De tijdens brandende pijn een aan haar oog voelt als door pure alcohol op een met open wond. een Ze ligt veel de thuis door en vanwege de angst om het blind te tijdens worden gaat ze tijdens eten. Op een gegeven moment van weegt ze meer in dan tijdens 100 kilo. En uit alsof dat allemaal niet erg de genoeg is, wordt de het ze op de middelbare school enorm de gepest. Haar door klasgenoten noemen haar dikke van en spugen naar op haar. Als ook een op nog blijkt dat haar ogen op tv verder een achteruitgaan en de artsen denken dat op het ze blind zal raken, een verdwijnt Rachelles vertrouwen tijdens in de toekomst en het openlijk praat ze over met 'uit het het leven de stappen.' Een vriendin die een haar verdriet ziet, besluit de dat naar het zo niet verder het kan en door belt haar op tijdens om haar mee te op tv vragen naar in de kerk. Eerst twijfelt Rachelle nog. in Wat moet ze de met de in kerk op en een God die deze nare met ziekte toelaat? een Toch laat ze zich het door met haar vriendin overhalen. Tijdens deze door kerkdienst gebeurt een op ongelofelijk in wonder.

De nu op 59-jarige Marcel Kuijl kijkt naar tijdens met gemengde gevoelens terug van op zijn leven. Zijn op tv jeugd heeft mooie door momenten, maar het op tv gegeven dat met zijn vader met keihard is en vaak manisch depressief, uit komt een toch steeds weer tijdens naar boven. Maar ook op het feit op dat zijn moeder dreigt naar zichzelf om het naar leven te uit brengen maakt diepe met indruk op van de dan nog op tv jonge Marcel. Het brengt een hem grote angst. Als in hij dan ook nog door zelf manisch depressief een een wordt, is de weg naar drank in en het cocaïne snel een gevonden. Maar het in kost Marcel meer dan uit dat het hem oplevert. Zijn op huwelijk gaat naar op de knoppen op tv en hij wordt een uit aantal keren opgenomen tijdens in allerlei instellingen. op tv uit Maar zittend aan het van sterfbed van zijn ondertussen mild tijdens geworden tijdens vader verandert er iets. de Er groeit met het besef van: 'Ik wil het leven'. uit Ondanks de opnieuw gevonden drang op om te leven een snuift van en drinkt uit Marcel lustig verder, maar wanneer hij op uiteindelijk na de een zelfmoordpoging op tv in een isoleercel uit terechtkomt, komt een opnieuw het besef op dat hij bezig is op tv alles kapot tijdens te maken. Vanaf dat naar moment begint hij met een serieuze zoektocht naar door God. een Het gaat met een vallen en opstaan en soms zelfs door met een vloeken en tieren, maar in de Marcel van tijdens nu uit is een heel andere man dan het de een Marcel van in vroeger. Hoe dat is gekomen vertelt in hij aan in presentatrice Mirjam naar Bouwman.

januari 2019
19-01-2019 18:10

De Verandering

De Verandering - De Verandering

Aflevering 3 - Portrettenreeks. Annemarie Verdoes. Als ze in de verte kerkklokken hoort luiden, moet Annemarie vaak terugdenken aan haar jeugd en dat zijn meestal geen mooie gedachten. Ze denkt dan aan al die dominees die hel en verdoemen...

12-01-2019 18:15

Faizal Samson

De Verandering - Faizal Samson

Als Faizal Samson een jaar of 30 is, vindt hij zichzelf terug op de bodem van het bestaan. Al zijn dromen zijn uiteen gespat. Hij is alles kwijt, zijn geld, dure pakken, mooie auto's en noem maar op. Hij heeft vaak zo'n honger dat hij zelfs...

05-01-2019 18:15

De Verandering

De Verandering - De Verandering

Andries Knevel praat in het programma 'De Verandering' met mensen die niets of weinig met God hadden, en Hem tochhebben gevonden. In de zesdelige serie 'De Verandering, tien jaar later' vertellen gasten van toen hoe het hen isvergaan, en of...

06-10-2018 18:35

'Ik wilde alleen maar dood'

De Verandering - 'Ik wilde alleen maar dood'

Annette is van jongs af aan al anders, ze heeft last van depressies en is altijd op zoek naar veiligheid. Ze is nog maar een tiener als ze een eetstoornis ontwikkelt waardoor ze graatmager wordt. Gelukkig ontmoet ze Nathan, die haar aan all...

29-09-2018 18:35

Florens van der Spek had een hekel aan buitenlanders

De Verandering - Florens van der Spek had een hekel aan buitenlanders

Tijdens de Tweede Kamerverkiezingen van 2017 steelt Florens van der Spek de harten van veel mensen als hij bij Jinek als lijsttrekker van de politieke partij 'Jezus Leeft' de mensen oproept om vooral op Jezus te stemmen. Zijn oprechte gliml...

22-09-2018 18:40

Lydia Harding

De Verandering - Lydia Harding

Lydia Harding is pas een jaar of vijf als haar ouders gaan scheiden en vanuit frustratie en het gebrek aan aandacht en waardering gaan bij Lydia alle remmen los. Ze verandert van een schattig meisje in een onhandelbare tiener die er niet vo...

15-09-2018 18:35

Sjaak Bolderman

De Verandering - Sjaak Bolderman

Als jongetje groeit Sjaak op in het strenge Hervormde milieu van Veenendaal. Maar al die regeltjes en wetjes, dat is niks voor Sjaak. Hij wil plezier maken en van het leven genieten. Thuis zijn er ook de nodige problemen waardoor zijn ouder...

08-09-2018 18:40

Channah Hewitt

De Verandering - Channah Hewitt

Channah Hewitt is nu een gevierde ster binnen de wereld van de musical en de aanbiedingen om links en rechts belangrijke rollen te spelen blijven maar binnenstromen. Binnenkort speelt ze bijvoorbeeld de hoofdrol in de Zwitserse uitvoering v...

15-07-2018 12:25

Robert van Aken

De Verandering - Robert van Aken

Als na drie mooie dochters in het gezin Van Aken eindelijk een jongetje geboren wordt, is moeder Van Aken dolblij. Ze wilde zo graag nog een jongetje. Hij wordt dan ook het lievelingetje van zijn moeder en wat voor kattenkwaad Robert ook ui...

08-07-2018 12:30

Elza Postma

De Verandering - Elza Postma

Ze slaakt een diepe zucht als ze het zegt: 'Op mijn veertiende werd ik door een kennis verkracht'. Maar helaas is dat niet het enige trieste in Elza's leven. Samen met haar twee zussen groeit ze op in een omgeving die ze als behoorlijk onve...

24-06-2018 12:40

Emiel Driftenaar

De Verandering - Emiel Driftenaar

Huiverend van emotie kijkt de nu 41-jarige Emiel Driftenaar terug op het eerste deel van zijn leven. Zijn eerste herinneringen zijn die van een boos kind. Boos om de ruzies in huis en omdat zijn moeder hem niet de aandacht geeft die hij nod...

17-06-2018 12:35

Sonja Silva

De Verandering - Sonja Silva

Als jong meisje heeft Sonja Silva de onbedwingbare drang om te winnen. Daarnaast is ze een knappe verschijning met een sprankelende persoonlijkheid en dat leidt tot een uitnodiging om mee te doen aan de Miss Nederland Verkiezing 1997. Tot h...

10-06-2018 12:40

Remco de Zwart

De Verandering - Remco de Zwart

Net op het moment dat presentatrice Mirjam Bouwman de sportzaal binnenkomt, drukt Remco de Zwart 120 kg aan gewichten de lucht in. De spieren op zijn armen spannen zich als kabels en op zijn gezicht is een glimlach van voldoening zichtbaar....

03-06-2018 12:40

Rachelle Boekestein

De Verandering - Rachelle Boekestein

Het zal je maar gebeuren. Je wordt met twee goede ogen geboren, maar je raakt langzaamaan blind. Dat overkomt Rachelle Boekestein. Op 3-jarige leeftijd constateren artsen het herpesvirus. Vanaf dat moment is het ziekenhuis in, ziekenhuis ui...

10-03-2018 18:50

Marcel Kuijl

De Verandering - Marcel Kuijl

De nu 59-jarige Marcel Kuijl kijkt met gemengde gevoelens terug op zijn leven. Zijn jeugd heeft mooie momenten, maar het gegeven dat zijn vader keihard is en vaak manisch depressief, komt toch steeds weer naar boven. Maar ook het feit dat z...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Verandering gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Verandering de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Verandering bij De Verandering liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Verandering. Heb je een uitzending van De Verandering gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Verandering gemist

Andries Knevel praat in het programma 'De Verandering' met mensen die niets of weinig met God hadden, en Hem tochhebben gevonden. In de zesdelige serie 'De Verandering, tien jaar later' vertellen gasten van toen hoe het hen isvergaan, en of hun prille geloof heeft standgehouden in de stormen van het leven.

Uitzending gemist van De Verandering? Hier kun je alle uitzendingen van De Verandering kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 171
  • Laatste uitzending op 19-01-2019 om 18:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord