Programma gemist?

Het door zal je maar gebeuren. de Je man van is als militair op uit missie naar Afghanistan. naar Jij, tijdens een jonge moeder het met twee kleine een kinderen, wordt gestalkt door het een man tijdens die je allerlei dreigende de en seksueel op getinte e-mails stuurt. door Het overkomt Jantsje het de Boer. In met eerste instantie zegt ze uit niks tegen haar naar man, omdat in ze bang is dat de hij dan vreselijk ongerust wordt. het Maar wanneer de naar e-mails steeds een dreigender het worden, heeft Jantsje op een nacht een via msn tijdens contact met haar tijdens man door en dan komt de vreselijke van waarheid uit boven tafel. 'Ik ben zelf naar de schrijver van met de in e-mails', zegt haar het man. Jantsje is totaal in de een war en na de nog wat uit heen en tijdens weer gepraat verbreken ze op de verbinding. uit Als de volgende een ochtend een vrouw het in uniform voor op tv de deur uit van Jantsje staat, weet door ze eigenlijk al genoeg. Wim op heeft zelfmoord tijdens gepleegd.

Schelden, naar met spullen smijten, tijdens paniek en verdriet. Dat zijn door de dingen op tv die Amber van vooral heeft onthouden als tijdens het gaat de om haar jeugd. Alhoewel haar naar ouders ook een goede dagen van hebben gekend, waren er door te het veel jaren waar spanning in en ellende de tijdens boventoon voerden. Amber is zestien een als haar tijdens ouders uit gaan scheiden en uit dat veroorzaakt in naar Amber een diepe haat een in de richting op van haar ouders. Ze naar vindt tijdens voldoening in het door dansen, maar ernstige blessures uit weerhouden haar van een op tv mooie carrière. het Vanaf haar zeventiende gaan bij met Amber de remmen op tv van los. Ze gaat het huis uit op met op zoek naar een geluk en vooral naar van de liefde die ze met zo met mist. Ze raakt verzeild in de de wereld van tijdens new de age, lichtgeesten en healings. naar Maar niks geeft haar voldoening. op tv Ten door einde raad besluit ze een naar Thailand te gaan, op tv op het land van het in bovennatuurlijke. Maar van zelfs daar voelt ze de zich als een dolende op tv in de woestijn. van Niets kan de haar nog voldoening geven. uit Ook in al is de natuur naar er schitterend en de door mensen reuzevriendelijk, tijdens in Amber met zelf is het leeg en dood. naar Op een dag naar raakt in ze in het verre Thailand uit door haar portemonnee kwijt uit en opnieuw wordt ze door overvallen door met diepe wanhoop. Gelukkig wil het een Zuid-Afrikaanse jongeman haar de helpen, door maar haar portemonnee wordt niet gevonden. met Onder op het zoeken vertelt tijdens deze jongen van haar over God en dat zet met het leven naar van Amber een totaal op naar de kop. Ze ontdekt het in God het een hemelse Vader die uit haar wel de het liefde wil geven tijdens waar ze van zo naar verlangt. Zonder portemonnee, maar met het met het hart vol van met Gods liefde keert ze van terug naar in Nederland.

Haar ouders zijn door het pas zeventien als Elvira op tv geboren wordt. Haar vader is uit een met Molukker en haar een moeder Nederlandse. naar Omdat haar ouders hard moeten werken uit voor de kost, uit met groeit Elvira grotendeels in op bij haar Nederlandse een opa en oma. naar Dat haar in Molukse vader ook nog eens op heel streng is en uit in de beginjaren het van Elvira's met leven heel tijdens nors kan zijn, doet op Elvira geen met goed. Ze met heeft bevestiging nodig en naar liefde, maar van die krijgt ze niet. Ze is door van vooral populair onder de stoere, foute een jongens en met daarnaast drinkt en uit blowt ze het alle innerlijke in pijn weg. Haar Nederlandse de opa en oma in overlijden en dat op voelt voor Elvira als een uit enorm uit verlies. Ze de raakt meer en meer door de weg kwijt. tijdens Als ze ook met nog eens door ten prooi valt aan het anorexia en werkelijk broodmager met wordt, denkt ze er een het serieus over na om zoveel uit pillen te slikken dat in uit ze het niet van zal overleven. Elvira is ten einde van van raad. Dan wordt Elvira op een een dag meegenomen naar in een kerk. op Alhoewel naar ze daar haar eerste stapjes op van innerlijke rust op tv vindt en God ervaart, het voelt ze het nog steeds geen acceptatie naar op tv van de mensen om haar heen. van een Daarom besluit ze, als in een soort van het vlucht, naar Curaçao te naar vertrekken om daar een tijdens nieuw leven van te beginnen. de Elvira krijgt daar de uit bevestiging de en de liefde waar ze de al naar jaren naar op zoek met is.

Vijfentwintig op jaar lang is Arjan van op Essen verslaafd de aan de gokken, maar hij weet het op tv voor iedereen door verborgen te houden. Naar buiten door toe in is hij door de ideale vader, docent op door een christelijke van school en actief in kerk door en met christelijke politiek. Tegelijkertijd vergokt de hij in het casino met in een het geheim voor een tonnen aan euro's. door Geld dat hij van met leugens het van anderen heeft geleend. Maar op met een dag een raakt Arjan zo verstrikt van in zijn naar eigen leugens en zijn een de schulden op tv zo hoogopgelopen, dat in de met enige optie nog is in om alles op de te biechten. van Het is de dag dat tijdens zijn zorgvuldig in opgebouwd dubbelleven op als een kaartenhuis in elkaar het stort.

Aflevering 6 - de Portrettenreeks met (2019). Angelo Pieters. Angelo Pieters is de door het oudste van vier een kinderen. De andere een kinderen werden allemaal geboren naar met onder meer op autisme of andere tijdens ongemakken. De aandacht voor uit de kleine Angelo schoot van er behoorlijk bij in op tv in.

De de kleine Bart van met Houten komt eigenlijk als van verrassing ter wereld. Maar het wel een het verrassing van met gebreken, want hij met wordt geboren met klompvoetjes en op brengt met daarom de eerste twee het jaar van zijn naar prille leven het voornamelijk in het ziekenhuis op door en wordt talloze tijdens keren het geopereerd. Zijn ouders hebben in beiden een zaak en zijn uit vaak te druk de om tijdens veel aandacht aan het op kereltje de in het ziekenhuis van te geven. Waarschijnlijk daardoor is de op in band tussen Bart en zijn ouders op tv verre van optimaal. op tv Bart wordt lastig uit en het brutaal. En tijdens als zijn broer drugsverslaafd raakt en op daar alle naar aandacht de naar uitgaat, slaan de stoppen door een bij met Bart. Hij wordt een op tv jongen naar van de straat die in dealt in op drugs, maar zelf ook stevig op gebruikt. Hij verslijt twee huwelijken tijdens en ontwikkelt uiteindelijk door een van wel heel bijzondere naar verslaving: werkverslaving! Hij heeft op uit een gegeven van moment twee fulltime van banen naast elkaar en in ook tijdens nog een parttime het baantje. Hij slaapt nauwelijks door en houdt zich in op door de been met tijdens medicijnen. Hij laat zich met opnemen in De Hoop en langzaam op tv maar zeker met gaat het licht in weer schijnen in zijn de leven. Bart werkt tijdens tijdens nu met kansarme jongeren en op voor hen is hij een het positieve een beeld van een in echte de Verandering!

Anton is nog naar maar met een klein de jongetje als hij het met slachtoffer wordt van verkrachting. Nog het wel door naar zijn de eigen vader. Niemand op grijpt in want aan op de buitenkant is het gezin in waarin tijdens Anton opgroeit van zeer christelijk: elke zondag naar de in in kerk, de Bijbel aan tafel door lezen, de meisjes zedig uit gekleed. Dat soort uit dingen. de Maar dat Anton, naast dat met hij uit regelmatig verkracht wordt, ook op zonder op tv eten, onder de blauwe met plekken en schrammen, naar school het wordt met gestuurd, daar neemt niemand notie het van. een Als Anton door 21 is, doet hij uit aangifte bij op tv de politie en oud-rechercheur Koppes staat tijdens de met zaak nog helder op tv voor ogen. De vader bekent op tv en gaat van voor een uit paar jaar in achter de tralies. Maar tijdens voor Anton gaat de met ellende door. op Hij trouwt, tijdens gaat scheiden en belandt een zelfs in een psychiatrische tijdens kliniek. Toch is de Anton een uit deze ellende gekomen en blijkt van zelfs een in staat tijdens blijkt zijn vader van te vergeven.

Als naar ze in de verte kerkklokken door hoort luiden, moet de Annemarie van vaak terugdenken aan haar jeugd uit en dat tijdens zijn meestal geen de mooie gedachten. Ze van denkt dan uit aan al die dominees tijdens die het hel en verdoemenis preekten en uit dat je door eerder in uit de hel zou komen dan in uit op de hemel. Ook door waren er thuis soms ernstige in spanningen tijdens en het feit dat ze stevig de gebouwd op tv was en op daarom vaak werd op tv gepest, deden haar geen uit goed. Al met al denkt in Annemarie als klein in meisje heel vaak: op de 'Was ik maar een nooit geboren' en dat maakt haar naar tijdens tot een schuchter meisje. Als ze de wat met ouder wordt, door hunkert ze zo naar liefde en de genegenheid dat naar ze een makkelijke prooi naar naar wordt voor mannen de met verkeerde bedoelingen. Alles lijkt tijdens anders te worden uit als in Annemarie haar latere man Ton ontmoet. in Ze op trouwen en voor een kort uit uit moment breekt de zon door. een Maar helaas naar neemt Annemarie haar de innerlijke problemen door mee het huwelijk in. op tv Haar man Ton is soms van ten einde op tv raad, want ze krijgt door de ene naar psychose na op tv de andere, slikt door veel te uit veel medicijnen en uiteindelijk valt de op tv diagnose op borderline. Maar van dan, als alles in in Annemarie pikzwart is en ze uit niet verder in meer wil een leven, vraagt een vriendin of uit ze eens mee in wil gaan naar in een genezingsdienst. tijdens Na lang aarzelen en op met een de hart vol twijfel met gaat met ze toch en door temidden van misschien wel duizend mensen naar wordt de ze opgemerkt het door de predikant. Wat de er dan gebeurt, op tv vertelt Annemarie aan met Mirjam Bouwman tijdens een op tv ontroerend, naar mooi gesprek.

Als Faizal Samson tijdens in een jaar of 30 is, een vindt naar hij zichzelf terug in op de bodem van het op tv bestaan. Al zijn dromen met zijn met uiteen gespat. Hij het is alles kwijt, op zijn geld, dure in pakken, mooie auto's en noem een maar op. naar Hij met heeft vaak zo'n honger tijdens dat hij zelfs rauwe, bevroren tijdens kroketjes eet een uit de diepvries in van zijn tante. door 'Hoe heeft het op zo ver kunnen komen', tijdens vraagt hij naar zichzelf vaak af door en als hij eerlijk op is, weet een hij het antwoord wel. de Hij wilde op graag de tijdens snelle jongen op zijn die in dure pakken rondliep op tv en in in mooie auto's reed. tijdens Het tijdens leek zo makkelijk: een paar het vrouwtjes achter uit het raam, op handelen in cocaïne en uit meer van die uit duistere zaakjes. Het geld uit stroomde naar naar binnen, maar naar vloeide even snel de weer weg. Echter, de verkoper in werd gebruiker naar en daar van ging het mis. Van dure pakken uit het werd het een stinkende, versleten op spijkerbroek en de het Mercedes werd een in gammele oude auto en tijdens hotels naar werden duistere koude kelders. van Faizal werd op tv diep ongelukkig. Hij het reed op een het nacht rond in de naar Amsterdamse tijdens Bijlmer met de op tv gedachte een eind een aan zijn leven te maken. door Maar dan ineens, het als hij in in zijn in spiegel kijkt, ziet hij uit achter zich een groot licht tijdens dat door hem dwingt te stoppen. Het op blijkt het de begin van een door grote uit verandering te zijn.

Annette is een van jongs af aan het al anders, ze op tv heeft last tijdens van depressies en is in altijd in op zoek naar veiligheid. Ze uit is nog de maar een tiener op tv als ze een uit eetstoornis ontwikkelt waardoor ze uit graatmager wordt. Gelukkig van met ontmoet ze Nathan, die haar aan in alle kanten het helpt en met wie in ze op jonge de in leeftijd trouwt. ?Ik van dacht dat ik in van een gevangenis terechtkwam?, zal op ze later zeggen. Dan in wordt ze de zwanger en begint de naar op ellende echt grote vormen uit aan te nemen... Ze uit voelt in zich dik en een lelijk en alle op tv problemen van vroeger komen in alle het heftigheid tijdens terug. Eigenlijk tijdens wil ze alleen nog van maar dood. Als de hun kindje wordt geboren, uit vindt op tv Annette het heel moeilijk om zich naar aan de door baby tijdens te hechten en begint de ze zoveel medicijnen te in slikken met dat ze regelmatig in het een ziekenhuis terechtkomt, door vaak ook op de psychiatrische uit met afdeling. Natuurlijk heeft de Nathan het heel moeilijk met deze naar situatie maar hij met blijft in volhouden en liefde geven. En door opnieuw blijkt liefde met een sterke kracht naar tijdens te midden van het verschillende zelfmoordpogingen en van depressies. Als Annette op een dag tijdens ook nog het eens meegenomen wordt tijdens naar in een kerkdienst dan gaat de van zon de toch weer schijnen?

Tijdens de een Tweede Kamerverkiezingen met van 2017 steelt door Florens van der Spek op tv de harten de van veel het mensen als hij bij Jinek als uit lijsttrekker met van de politieke partij met 'Jezus Leeft' de de mensen oproept om het vooral op Jezus te in stemmen. door Zijn oprechte glimlach en in zijn ontwapenende persoonlijkheid maken met zijn het verhaal geloofwaardig. Maar achter die van tijdens glimlach schuilt het verhaal van uit een man die in met zijn jongere van jaren verzeild het raakt bij een club die door uit bekend staat als vechtersbazen tijdens en buitenlandhaters. op tv Daarnaast spelen drank en drugs een uit grote rol tijdens in zijn leven. een Zijn uit ouders, maar ook de in jeugdzorg, hebben hun handen op tv vol aan deze moeilijke naar jongeman. Florens van dreigt steeds dieper de weg te glijden met in de spiraal het van agressie en drank, van totdat iemand hem op tv een van boekje geeft met het met advies een om dit eens te de gaan lezen. Florens doet dat op tv het en dat is het begin tijdens van een aantal dramatische tijdens een veranderingen.

Lydia Harding is op tv pas tijdens een jaar of vijf van als haar ouders naar gaan scheiden tijdens en vanuit frustratie en het in gebrek naar aan aandacht het en waardering gaan bij in Lydia alle van remmen los. Ze een verandert van een uit schattig meisje in een onhandelbare tiener op tv die er niet uit voor de terugdeinst ramen op in te gooien uit en deuren kapot te trappen als de ze haar in zin niet krijgt. Ze het naar pleegt regelmatig winkeldiefstallen en de is vanaf haar door dertiende al seksueel actief. Haar tijdens met gescheiden ouders zijn van ten einde raad, van maar het trieste dieptepunt moet nog uit op tv volgen. Lydia is 17 naar als ze een naar relatie krijgt van met een stoere rapper die er in ondertussen op tv ook nog andere naar vriendinnetjes op een na houdt. Op uit een dag wordt het Lydia daarover zo het boos dat ze haar vriend in een een vlaag van door blinde woede met het in een mes neersteekt. Lydia wordt door op tv tijdens de politie opgepakt en belandt uiteindelijk in in de naar jeugdgevangenis. Maar als een de tante bij haar tijdens op bezoek op tv komt en op een Bijbeltje en wat gospelcd's op achterlaat, wordt het naar leven van op Lydia danig op de op tv kop uit gezet.

Als jongetje door groeit van Sjaak op in het strenge Hervormde uit milieu in van Veenendaal. op Maar al die regeltjes in en wetjes, dat tijdens is niks voor met Sjaak. Hij wil plezier uit maken en van in het leven genieten. naar Thuis met zijn er ook de nodige problemen op tv waardoor zijn van ouders op tv hem niet de aandacht kunnen geven op tv die het hij nodig heeft en daarom naar zoekt hij zijn tijdens op tv heil op straat. Daar leert door hij al heel snel met de duistere kneepjes tijdens van uit criminaliteit en drugshandel. tijdens Razendsnel glijdt Sjaak het verkeerde tijdens een leven in. Na door een mislukte drugsdeal tijdens schiet Sjaak iemand neer en wil een op tv zelfmoord plegen. Maar gelukkig wordt de Sjaak wakker het geschud! Hij besluit uit naar afkickcentrum De in Hoop te gaan en daar de vindt hij de waar naar hij zo naar op zoek is: tijdens liefde met van God en op tv liefde van een een mooie vrouw. Ze trouwen in en uit alles lijkt voor de de wind te op gaan. Sjaak laat alle tijdens criminaliteit achter zich en op gaat op tv werken op een scheepswerf. de Maar dan gebeurt er door een vreselijk op ongeluk. Op een kwade een dag glijdt de Sjaak uit en valt het vijf meter naar beneden de en breekt daarbij naar vijf nekwervels. het Het op tv ongeluk is zo heftig dat het met het zelfs het nieuws haalt. naar Sjaak is van op tv de een op op het andere naar moment veroordeeld tot een leven van in op tv de rolstoel. Maar de man in die in naar gesprek gaat een met Mirjam Bouwman is niet van een zielige invalide, van maar een man die het uit van het leven haalt wat de nog mogelijk een is.

Channah naar Hewitt is nu door een gevierde door ster binnen de wereld van tijdens de musical en de in aanbiedingen om met links en rechts belangrijke in uit rollen te spelen blijven maar binnenstromen. het door Binnenkort speelt ze bijvoorbeeld een de hoofdrol in de in Zwitserse uitvoering van Sister naar Act. Als klein een kind droomt ze in er met al van om ooit op door de met planken te een staan en te schitteren. Maar tijdens dat de weg op naar de in top zo van zwaar zou zijn, had een ze nooit kunnen bedenken. Ze het groeit op in uit rijkdom, maar het als op met een dag haar vader aan van op tv kanker overlijdt stort haar wereld in. naar Plotseling is door ze naar haar steun en toeverlaat kwijt. Ze op uit danst door en kan uit veel van haar verdriet kwijt uit in de het dansen. Maar dan, vlak op tv voor op tv ze op op het punt staat het om door te door breken, breekt ze haar been een op een aantal van plekken en tijdens moet anderhalf jaar revalideren. Waar de de meeste op mensen het zouden opgeven, op tv grijpt tijdens Channah moed en op tv danst zich terug naar op de top. Een aanbieding tijdens om uit in Amerika in hele grote met shows te dansen met grijpt ze een met beide handen aan het en van ze vertrekt naar New naar York. Die grote stap tijdens op tv betekent voor Channah ook een grote door ommekeer, want ineens de groeit er de het besef dat er door belangrijkere van dingen in deze wereld zijn het dan naar roem en het rijkdom.

juli 2019
09-03-2019 18:10

?En toen pleegde mijn man zelfmoord?

De Verandering - ?En toen pleegde mijn man zelfmoord?

Het zal je maar gebeuren. Je man is als militair op missie naar Afghanistan. Jij, een jonge moeder met twee kleine kinderen, wordt gestalkt door een man die je allerlei dreigende en seksueel getinte e-mails stuurt. Het overkomt Jantsje de B...

02-03-2019 18:10

Amber

De Verandering - Amber

Schelden, met spullen smijten, paniek en verdriet. Dat zijn de dingen die Amber vooral heeft onthouden als het gaat om haar jeugd. Alhoewel haar ouders ook goede dagen hebben gekend, waren er te veel jaren waar spanning en ellende de bovent...

23-02-2019 18:10

Elvira Oudemast

De Verandering - Elvira Oudemast

Haar ouders zijn pas zeventien als Elvira geboren wordt. Haar vader is een Molukker en haar moeder Nederlandse. Omdat haar ouders hard moeten werken voor de kost, groeit Elvira grotendeels op bij haar Nederlandse opa en oma. Dat haar Moluks...

16-02-2019 18:10

Arjan van Essen

De Verandering - Arjan van Essen

Vijfentwintig jaar lang is Arjan van Essen verslaafd aan gokken, maar hij weet het voor iedereen verborgen te houden. Naar buiten toe is hij de ideale vader, docent op een christelijke school en actief in kerk en christelijke politiek. Tege...

09-02-2019 18:10

De Verandering

De Verandering - De Verandering

Aflevering 6 - Portrettenreeks (2019). Angelo Pieters. Angelo Pieters is de oudste van vier kinderen. De andere kinderen werden allemaal geboren met onder meer autisme of andere ongemakken. De aandacht voor de kleine Angelo schoot er beho...

02-02-2019 18:15

Verslaafd aan drugs én werk

De Verandering - Verslaafd aan drugs én werk

De kleine Bart van Houten komt eigenlijk als verrassing ter wereld. Maar wel een verrassing met gebreken, want hij wordt geboren met klompvoetjes en brengt daarom de eerste twee jaar van zijn prille leven voornamelijk in het ziekenhuis door...

26-01-2019 18:15

Anton Lagendijk

De Verandering - Anton Lagendijk

Anton is nog maar een klein jongetje als hij het slachtoffer wordt van verkrachting. Nog wel door zijn eigen vader. Niemand grijpt in want aan de buitenkant is het gezin waarin Anton opgroeit zeer christelijk: elke zondag naar de kerk, de B...

19-01-2019 18:10

Annemarie Verdoes

De Verandering - Annemarie Verdoes

Als ze in de verte kerkklokken hoort luiden, moet Annemarie vaak terugdenken aan haar jeugd en dat zijn meestal geen mooie gedachten. Ze denkt dan aan al die dominees die hel en verdoemenis preekten en dat je eerder in de hel zou komen dan ...

12-01-2019 18:15

Faizal Samson

De Verandering - Faizal Samson

Als Faizal Samson een jaar of 30 is, vindt hij zichzelf terug op de bodem van het bestaan. Al zijn dromen zijn uiteen gespat. Hij is alles kwijt, zijn geld, dure pakken, mooie auto's en noem maar op. Hij heeft vaak zo'n honger dat hij zelfs...

05-01-2019 18:15

De Verandering

De Verandering - De Verandering

Andries Knevel praat in het programma 'De Verandering' met mensen die niets of weinig met God hadden, en Hem tochhebben gevonden. In de zesdelige serie 'De Verandering, tien jaar later' vertellen gasten van toen hoe het hen isvergaan, en of...

06-10-2018 18:35

'Ik wilde alleen maar dood'

De Verandering - 'Ik wilde alleen maar dood'

Annette is van jongs af aan al anders, ze heeft last van depressies en is altijd op zoek naar veiligheid. Ze is nog maar een tiener als ze een eetstoornis ontwikkelt waardoor ze graatmager wordt. Gelukkig ontmoet ze Nathan, die haar aan all...

29-09-2018 18:35

Florens van der Spek had een hekel aan buitenlanders

De Verandering - Florens van der Spek had een hekel aan buitenlanders

Tijdens de Tweede Kamerverkiezingen van 2017 steelt Florens van der Spek de harten van veel mensen als hij bij Jinek als lijsttrekker van de politieke partij 'Jezus Leeft' de mensen oproept om vooral op Jezus te stemmen. Zijn oprechte gliml...

22-09-2018 18:40

Lydia Harding

De Verandering - Lydia Harding

Lydia Harding is pas een jaar of vijf als haar ouders gaan scheiden en vanuit frustratie en het gebrek aan aandacht en waardering gaan bij Lydia alle remmen los. Ze verandert van een schattig meisje in een onhandelbare tiener die er niet vo...

15-09-2018 18:35

Sjaak Bolderman

De Verandering - Sjaak Bolderman

Als jongetje groeit Sjaak op in het strenge Hervormde milieu van Veenendaal. Maar al die regeltjes en wetjes, dat is niks voor Sjaak. Hij wil plezier maken en van het leven genieten. Thuis zijn er ook de nodige problemen waardoor zijn ouder...

08-09-2018 18:40

Channah Hewitt

De Verandering - Channah Hewitt

Channah Hewitt is nu een gevierde ster binnen de wereld van de musical en de aanbiedingen om links en rechts belangrijke rollen te spelen blijven maar binnenstromen. Binnenkort speelt ze bijvoorbeeld de hoofdrol in de Zwitserse uitvoering v...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Verandering gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Verandering de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Verandering bij De Verandering liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Verandering. Heb je een uitzending van De Verandering gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Verandering gemist

Andries Knevel praat in het programma 'De Verandering' met mensen die niets of weinig met God hadden, en Hem tochhebben gevonden. In de zesdelige serie 'De Verandering, tien jaar later' vertellen gasten van toen hoe het hen isvergaan, en of hun prille geloof heeft standgehouden in de stormen van het leven.

Uitzending gemist van De Verandering? Hier kun je alle uitzendingen van De Verandering kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 178
  • Laatste uitzending op 09-03-2019 om 18:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord