Programma gemist?

Arnold in groeit samen met zijn broer naar en zus het op in een reformatorisch uit gezin. Als naar kind was Arnold op tv al erg de druk en onrustig. Hij naar zoekt op zijn heil op straat en van kattenkwaad in wordt al gauw criminaliteit. De weg tijdens in naar beneden voltrekt zich een in rap tempo door en Arnold wordt met een hopeloze junk die enorm het de veel drugs gebruikt. Gek op tv genoeg laat het geloof Arnold tijdens nooit los en tijdens hij het gaat zelfs af uit en toe naar uit de kerk. Vooral omdat op tv het geld op uit de offerschalen op zo makkelijk met te stelen is. Arnold is dan in door zo diep gezonken in de put met van in stelen, liegen en bedriegen een dat hij uit pure de wanhoop met opvangcentrum De Hoop belt. uit Na vreselijke maanden van een dieptepunt na dieptepunt het naar komt het verlossende telefoontje op dat hij kan komen. Het uit wordt een lange door weg naar naar herstel. door Het ene moment gaat tijdens het goed, het volgende naar moment valt in Arnold zwaar terug. Maar de het man in tegenover Mirjam in Bouwman straalt nu van geluk en een vertelt graag de wat er op met hem is gebeurd met in De een Hoop.

Wendy Hamar door wordt uit al op 4-jarige de leeftijd gedwongen om de diverse seksuele handelingen te verrichten. Ze in durft het het niet aan haar ouders de te vertellen, door omdat het er gezegd wordt: 'Als je erover de praat, maken we op tv je in dood!' Vanaf dat moment een heeft Wendy veel nachtmerries op en angsten over door vermoord worden. in Langzaam maar zeker schakelt op ze haar door gevoelens uit. de Ze slaapt slecht, daardoor uit wil het op uit school niet lukken en het wordt ze tijdens in de buurt op tv gepest. Het naar niet begrepen worden een en de naar afwijzing maken Wendy door kapot. Dan ontmoet ze met een leuke jongen, Roger. uit Ze krijgen samen in drie dochters, op tv maar met een in leuk gezin op en een lieve man in zijn de problemen van op Wendy niet door weg. Op door een dag besluit de ze dat ze niet meer van verder wil. Op met de avond waarop ze op tv gepland heeft van om zelfmoord te plegen door komt er ineens een een heftige gedachte in van in haar hoofd: uit 'Ik ben nog nooit gelukkig geweest. van tijdens Mijn hele leven niet.' het Deze constatering brengt een in grote schok in door Wendy. Ze besluit af de te zien op van de zelfmoord de en eerst op zoek op tv te in gaan naar geluk. van Ze verdiept het zich in allerlei religies en op tv meditaties. Op de een dag ontmoet door ze Alison in van de sportschool. Ze raken op bevriend en naar Wendy vertelt Alison de haar hele verhaal. Alison uit is christen met en besluit voor naar Wendy te bidden. Na met een aantal weken op tv vraagt Alison Wendy mee van naar haar de kerk. In de naar kerk tijdens proeft Wendy een liefde uit die ze van nog nooit eerder ervaren heeft. het Het in verandert haar leven door radicaal.

Als het zijn ouders van gaan scheiden, is naar de dan pas vijf jaar jonge het Michael op tv zijn kompas kwijt en op tv al op snel gaat het tijdens helemaal mis met het eens zo door lieve op tv ventje. Hij mist door zijn vader enorm en van vult de leegte met naar kattenkwaad van uithalen, vechtpartijen en naar hij pleegt diverse tijdens overvallen waardoor een hij in de jeugdgevangenis belandt. De het uit volgende stap is drugs en al het uit snel is hij niet alleen een van stevige uit gebruiker, maar op ontdekt ook dat je als drugskoerier tijdens naar ook veel geld kunt uit verdienen. Tijdens tijdens een avondje stappen ontmoet Michael Hilda door en door het is tijdens liefde op het eerste met gezicht. Ze gaan een al heel gauw samenwonen en uit met Hilda raakt zwanger. Maar uit in diezelfde tijd ontdekt Hilda in het ene een geheim na het andere. met Michael gaat uit vreemd en een gebruikt meer en de meer drugs. Als hun op tv tweede kindje wordt geboren op tv is in Michael een echte junk geworden door die alleen tijdens maar in aan zichzelf denkt en het Hilda en de kinderen vaak op tv in de de steek laat. Michael door gaat op tv ondertussen als drugskoerier de hele wereld een op over en op een een dag is hij in een een Braziliaans hotel, maar op zit door een al het drugsgebruik niet in lekker in zijn naar vel. door Ineens kan hij alleen nog op tv maar aan Jezus in naar denken. Allerlei herinneringen een aan vroeger komen naar boven op en plotseling beseft Michael het dat van hij zo niet door kan door gaan. Hij uit moet tijdens veranderen, want anders raakt het hij alles kwijt. Als hij een een paar dagen op later door thuis komt herkent naar Hilda hem het in eerste instantie niet eens. in Openhartig praat een Michael met van Mirjam Bouwman over zijn de verleden, maar in ook over het heden uit en hoe in de persoon van Jezus Michael totaal van heeft uit veranderd.

Palestijn op Himli Sawayfa uit Bethlehem wordt op tv in met 1988 geboren met een open op buik van en zonder kenmerkende geslachtsorganen in die hem een jongen de in of meisje maken. Tijdens een met levensreddende operatie, uit die gefilmd wordt met door Ria Bremers 'Vinger aan van de Pols', een besluit men een meisje uit van het een jonge kindje te maken. op naar Met de technieken van begin naar jaren 90 is dat uit op tv de keuze die in de grootste kans door van slagen heeft. Ondertussen een woont het kindje in het op christelijke kindertehuis Jemima op in de naar stad Bethlehem en met wordt het toevertrouwd met aan de in goede zorg op tv van het echtpaar Ed en Heleen uit Volbehr, een die na de van operatie besluiten haar in de naam Heleen te geven. van de Eenmaal een meisje voelt Heleentje zich door op erg ongelukkig in haar lichaampje. Men van heeft met de naar beste een bedoelingen dan wel besloten tijdens een tijdens meisje van haar te maken, op maar vanbinnen voelt in ze zich uit heel anders. een Ze scheert steeds haar haren uit af en wil door altijd een stropdas door dragen. van Het valt iedereen op dat van ze tijdens zich gedraagt als van een jongen. Als van Mirjam Bouwman vele jaren later Heleentje naar ontmoet, ziet Mirjam de tijdens geen vrouw, maar een man op met een het baard. Uiteraard heet ze uit geen van Heleentje meer, maar heeft hij in voor de naam David de naar gekozen. In een openhartig de gesprek vertelt David over zijn uit in leven, over de vele operaties die naar hij heeft moeten met ondergaan met en over de op moeilijke keus om uiteindelijk een de uit man te worden die hij uit nu het is.

Het op tv zigeunermeisje Hannie een van Mullem groeit op als een op prinsesje. Ze het is een nakomertje en naar het haar oudere zussen van verwennen haar tot op het bot. door van Maar het is niet naar alleen rozengeur en op tv maneschijn in met Hannies jonge leventje. Als de ze een jaar of zeven door is uit blijkt dat ze epilepsie heeft met en de een ene aanval na tijdens de andere volgt. Misschien door met wel juist daarom heeft een Hannie een simpele, op tv maar o op zo mooie droom: trouwen en een in op tv paar lieve kinderen krijgen. de Meer hoeft door ze niet. Als ze op een zeventienjarige door leeftijd de knappe zigeunerjongen met Telly ontmoet, van lijkt de droom bewaarheid te worden. een En in het tijdens begin lijkt het Telly ook werkelijk de op prins op uit het witte het paard. Ze zijn dolverliefd en door tijdens niet lang daarna van stappen ze in een het huwelijksbootje. Maar al heel de snel dreigt het bootje met op ten onder te gaan. Telly blijkt uit de namelijk ook nog een ander leven de te hebben, namelijk op dat van de tijdens op tv alcohol en criminaliteit. Hannie wordt uit regelmatig geslagen en door meerdere de malen loopt ze weg. Ondanks met alle ellende worden uit er toch het nog twee kinderen tijdens geboren, eerst een zoon, Zony, naar en dan een de dochter, Shakira. de Dat brengt voor een de de kort moment enige een rust in het tijdens gezin. Maar dan vervalt het Telly weer in uit zijn oude gewoontes en de op het ellende lijkt groter dan naar ooit. Te midden van al op tv deze uit ellende krijgt in Shakira klachten. Ze klaagt over pijn de aan haar voet op tv en uit het wordt zelfs zo in erg dat ze de nauwelijks meer naar kan lopen. Wat zo op onschuldig begon, op eindigt in met de nachtmerrie die tijdens geen enkele ouder wil hebben. Shakira op tv blijkt een met zeer agressieve vorm op van kanker naar te hebben en ze van heeft tijdens nog maar een paar maanden te met leven. Binnen een de paar maanden gaat van tijdens Shakira hard achteruit en Hannie het en Telly op zijn ten de einde raad. Hun lieve dochter tijdens lijkt te op tv sterven. Dan op op een avond, als Shakira op bijna niet op tv meer kan en spoedig een lijkt te sterven, roept een van ze haar beide ouders bij met zich en van geeft hun een naar bijzondere boodschap mee. Een naar paar uur later door sterft uit het meisje. We zijn op tv inmiddels vier jaar verder en in met Mirjam Bouwman ontmoet uit Hannie Rosenberg. Wat naar is er gebeurd sinds Shakira de is overleden en is op ze nog een bij haar man van Telly? En tijdens vooral, wat was de die bijzondere op boodschap?

Het zal door je door maar gebeuren. Je man is als in een militair op missie met naar Afghanistan. Jij, een jonge moeder door met de twee kleine kinderen, in wordt gestalkt op door een man die je allerlei in dreigende en seksueel naar getinte e-mails stuurt. met met Het overkomt Jantsje uit de Boer. In eerste instantie naar zegt ze niks tegen uit haar man, omdat op tv ze bang is naar op tv dat hij dan vreselijk ongerust wordt. van in Maar wanneer de e-mails steeds met dreigender worden, uit heeft Jantsje op een nacht met via op tv msn-contact met haar uit man en dan komt het de vreselijke tijdens waarheid boven tafel. het 'Ik ben zelf het de schrijver van de op tv e-mails', zegt tijdens haar man. een Jantsje is totaal in de war het en na nog uit wat heen de en weer gepraat op verbreken ze de van verbinding. op tv Als de volgende van ochtend een vrouw in uniform naar voor uit de deur van Jantsje met staat, weet ze eigenlijk met al genoeg. Wim heeft een zelfmoord in gepleegd.

Vijfentwintig uit jaar lang is met Arjan van Essen het verslaafd aan het gokken, maar hij weet met het voor iedereen verborgen te door houden. Naar buiten met van toe is hij op de ideale vader, docent van op een de christelijke school en van actief in kerk en christelijke naar politiek. Tegelijkertijd van vergokt hij in het uit casino in het geheim op voor door tonnen aan euro's, geld het dat door hij met leugens van anderen heeft met op tv geleend. Maar op een naar dag raakt Arjan zo verstrikt op in de zijn eigen leugens naar en zijn de naar schulden zo hoogopgelopen, uit dat de enige optie door nog is om een alles op te van biechten. op tv Het is de op tv dag dat zijn zorgvuldig opgebouwd dubbelleven van als een een kaartenhuis in elkaar door stort.

Als op ze in de op verte kerkklokken van hoort luiden, moet Annemarie vaak terugdenken op aan op haar jeugd op tv en dat zijn door meestal geen mooie gedachten. op Ze denkt dan het aan al die van dominees die hel en van verdoemenis preekten op en dat je naar eerder in de hel op tv zou komen uit dan in de met hemel. Ook waren er thuis een tijdens soms ernstige spanningen met en het feit de dat ze stevig gebouwd was van en daarom een vaak werd gepest, deden haar de een geen goed. Al met de al denkt uit Annemarie als klein meisje heel de vaak: 'Was een ik maar op nooit geboren' en tijdens dat maakt haar tot van een schuchter meisje. Als ze naar wat ouder wordt, in hunkert ze de zo naar liefde uit en genegenheid door dat ze met een makkelijke prooi wordt uit voor mannen met tijdens verkeerde bedoelingen. Alles lijkt anders op het te worden als de Annemarie haar latere uit man Ton ontmoet. een Ze trouwen en voor een kort het moment breekt de op de zon door. Maar uit helaas neemt Annemarie haar innerlijke een problemen mee het uit huwelijk in. Haar in man Ton is soms een ten einde naar raad, het want ze krijgt het de ene psychose na de andere, door slikt veel met te van veel medicijnen en uiteindelijk valt de van op diagnose borderline. Maar dan, als uit alles in naar Annemarie pikzwart is door en ze niet in verder meer wil leven, vraagt met een vriendin uit of ze eens met mee wil gaan van naar een genezingsdienst. Na met lang tijdens aarzelen en met een hart in door vol twijfel gaat ze op toch en temidden van tijdens misschien wel de duizend mensen wordt ze met opgemerkt tijdens door de predikant. Wat er op tv dan gebeurt, vertelt naar Annemarie in aan Mirjam Bouwman tijdens een ontroerend van mooi het gesprek.

De naar kleine Bart van met Houten komt eigenlijk als op tv verrassing ter uit wereld. Maar wel een een verrassing met gebreken, tijdens want tijdens hij wordt geboren met klompvoetjes een en de brengt daarom de eerste twee jaar een door van zijn prille leven voornamelijk op in op tv het ziekenhuis door en wordt uit talloze op keren geopereerd. Zijn ouders hebben in beiden een zaak en een met zijn vaak te het druk om veel aandacht aan het tijdens op tv kereltje in het ziekenhuis te van geven. Waarschijnlijk op tv daardoor is van de band tussen van Bart en zijn ouders verre van het optimaal. naar Bart wordt uit lastig en brutaal en als zijn een broer drugsverslaafd op raakt de en daar alle door aandacht naar uitgaat, een slaan de stoppen bij Bart de door. Hij wordt uit een tijdens jongen van de straat die door dealt naar in drugs, maar het zelf ook stevig naar gebruikt. Hij verslijt twee een huwelijken en op ontwikkelt uiteindelijk een wel heel bijzondere het verslaving: werkverslaving. uit Hij naar heeft op een op tv gegeven moment twee door fulltime banen naast elkaar en van ook nog een parttime op tv baantje. Hij slaapt met naar nauwelijks en houdt zich een op de been met het medicijnen. de Hij laat zich opnemen naar in De Hoop op en langzaam maar in zeker gaat van het licht weer met schijnen in zijn leven. Bart werkt op tv door nu met kansarme jongeren en in voor hen op is hij het positieve in beeld van een echte van op verandering.

Het in enige wat Jolanda het weet over haar op eerste maanden is in dat ze in het uit jaar 1978 in Libanon naar geboren is. het Verder weet tijdens ze niks. Ze brengt haar de met eerste maanden door in een naar kindertehuis en met als ze tijdens pas vijf maanden van is, wordt ze van geadopteerd door het van kinderloze, Nederlandse gezin Riemersma uit het door Friese met dorpje Burum. De een adoptieouders doen op tv vreselijk hun best om Jolanda met een warm de thuis te geven, maar de langzaamaan groeit in tijdens Jolanda het besef dat een ze tijdens anders is. Ze heeft een tijdens andere kleur, een naar fel temperament, de is op haar de negende de al ongesteld en zo zijn er het vele dingen waarin uit ze anders is op tv dan die blanke op naar Nederlandse kinderen. Vooral het feit dat een het veel mensen zeggen dat met ze zich gelukkig mag prijzen uit dat tijdens ze geadopteerd is naar en nu tenminste op voldoende te met eten heeft en een in warm huis, de doen haar veel pijn. Misschien wel een mede daardoor een ontwikkelt ze een door eetstoornis en wil in het een iedereen naar de zin maken op en zegt overal sorry naar op. Ze trouwt tijdens op op jonge leeftijd met Wilco, maar in als hun eerste tijdens dochter het wordt geboren raakt uit Jolanda volledig in van paniek. Ze op is bang dat haar dochter het misschien wel gestolen naar wordt en ze voelt naar zich een zo'n slechte moeder door dat ze het kindje het op tv liefst van op tv de met trap zou gooien. Jolanda voelt zich de meer en tijdens meer onzeker worden en uit ook haar huwelijk tijdens lijdt echt onder het al de haar spanningen. Op een met dag besluit ze naar het Libanon te in gaan, van op zoek naar sporen uit in haar op tv verleden. Aangekomen in Beiroet voelt ze uit het zich meteen thuis. De geur van naar het land, het het het lawaai en de mensen geven tijdens haar een gevoel van van thuiskomen. met Toch vindt ze, op ondanks al in het zoeken, in door een ziekenhuis niet meer door dan een simpel papiertje dat tijdens haar geboortebewijs het moet voorstellen. het Geen naam van op een vader of een moeder uit op tv of familie, helemaal niks. Toch in is de teleurstelling minder tijdens met groot dan verwacht, want ze naar vindt wel naar iemand anders die haar door diepe rust in het een in hart geeft.

Het zal door je maar gebeuren. Je een uit man is als militair op de missie naar Afghanistan. Jij, tijdens in een jonge moeder met twee kleine naar kinderen, wordt met gestalkt door een man een die je met allerlei dreigende en seksueel door uit getinte e-mails stuurt. het Het overkomt Jantsje de Boer. In uit eerste instantie een zegt op tv ze niks tegen haar man, van omdat ze bang van is dat hij dan op op vreselijk ongerust wordt. met Maar wanneer de e-mails steeds van dreigender worden, heeft Jantsje tijdens op een nacht tijdens via msn contact door met haar met man en dan met komt de vreselijke een waarheid boven tafel. naar 'Ik ben zelf het de het schrijver van de e-mails', in zegt haar man. Jantsje op is totaal in de de war en na de het nog wat heen en weer met gepraat verbreken ze de uit verbinding. Als de op volgende door ochtend een vrouw in met uniform voor uit de deur van Jantsje staat, op tv weet ze met eigenlijk al genoeg. Wim de heeft zelfmoord naar gepleegd.

Schelden, tijdens met spullen op smijten, paniek en verdriet. Dat zijn naar de de dingen die op Amber vooral heeft onthouden als het op tv gaat om van haar uit jeugd. Alhoewel haar ouders op ook goede op tv dagen hebben gekend, waren uit er te naar veel jaren waar een spanning en ellende de boventoon voerden. met Amber is in zestien als haar uit ouders gaan scheiden in en dat veroorzaakt in een de Amber een diepe door haat in de richting van haar naar ouders. tijdens Ze vindt voldoening door in het dansen, maar ernstige door van blessures weerhouden haar van een mooie van het carrière. Vanaf haar in zeventiende gaan bij in Amber de remmen los. Ze gaat uit het door huis uit op zoek naar naar naar geluk en vooral naar de liefde de op tv die ze zo mist. Ze naar raakt verzeild uit in de door wereld van new age, van lichtgeesten en door healings. Maar niks naar geeft haar voldoening. Ten einde een raad besluit ze naar het Thailand te gaan, met het land uit van door het bovennatuurlijke. Maar zelfs daar voelt op ze zich uit als de een dolende in de woestijn. naar Niets kan haar nog het voldoening van geven. Ook al is de op het natuur er schitterend op tv en de mensen van reuzevriendelijk, in Amber zelf van is het leeg naar en dood. het Op een dag raakt ze met in het verre naar Thailand haar op portemonnee kwijt uit en opnieuw wordt ze uit overvallen door diepe wanhoop. op tv Gelukkig wil een uit Zuid-Afrikaanse jongeman haar de helpen, maar haar uit portemonnee een wordt niet gevonden. Onder het van zoeken vertelt door deze jongen haar over door God en dat in zet het op leven van Amber door totaal op tijdens de kop. Ze met ontdekt in God een hemelse van Vader die haar de wel in de liefde wil geven waar door ze zo in naar verlangt. Zonder portemonnee, maar van met het een hart vol van een Gods liefde keert met ze terug naar op tv Nederland.

Haar ouders in zijn in pas zeventien als Elvira naar geboren wordt. Haar vader met is een het Molukker en haar moeder Nederlandse. de Omdat haar het ouders in hard moeten werken voor de de kost, het groeit Elvira grotendeels op bij haar van Nederlandse door opa en oma. met Dat haar Molukse vader tijdens ook op nog eens heel streng het is en in de beginjaren de naar van Elvira's leven heel met nors kan zijn, doet tijdens Elvira geen goed. naar Ze heeft bevestiging nodig van en liefde, het maar de die krijgt ze niet. Ze is in vooral populair op tv onder de stoere, tijdens foute op jongens en daarnaast drinkt en in blowt ze alle innerlijke van pijn van weg. Haar Nederlandse opa tijdens en de oma overlijden en op dat voelt voor de Elvira als een enorm verlies. Ze een raakt meer en van meer met de weg van kwijt. Als ze ook nog eens op tv ten prooi tijdens valt een aan anorexia en werkelijk broodmager het wordt, denkt ze er in door serieus over na om zoveel het pillen te slikken met dat ze het niet de zal overleven. Elvira het is ten op einde raad. tijdens Dan wordt Elvira op naar een dag meegenomen in naar een kerk. Alhoewel met ze daar haar naar op eerste stapjes van innerlijke rust vindt een en God ervaart, op tv voelt ze de nog op tv steeds geen acceptatie met van de mensen om haar in heen. Daarom besluit tijdens ze, van als een soort tijdens van vlucht, naar Curaçao te vertrekken op om daar door een een nieuw leven te in beginnen. Elvira krijgt daar de bevestiging het en de de liefde de waar ze al jaren naar van op uit zoek is.

Vijfentwintig door jaar lang de is Arjan van met Essen verslaafd aan gokken, maar hij de weet van het voor naar iedereen verborgen te tijdens houden. Naar buiten toe is hij in de met ideale vader, docent op door een christelijke een school en actief in kerk op tv en op christelijke politiek. Tegelijkertijd een vergokt hij in een het casino in een het geheim voor het tonnen aan euro's. een Geld dat hij op met leugens van tijdens anderen heeft geleend. Maar op op een tijdens dag raakt Arjan het zo verstrikt in zijn eigen met leugens en zijn uit de schulden op tv zo van hoogopgelopen, dat de enige naar optie nog is om van alles op te biechten. van Het is de tijdens dag met dat zijn zorgvuldig het opgebouwd dubbelleven als een met kaartenhuis in elkaar met stort.

Aflevering van 6 - Portrettenreeks (2019). Angelo Pieters. Angelo van Pieters is de de oudste van van vier kinderen. De andere door door kinderen werden allemaal naar geboren met onder de meer autisme of andere op tv ongemakken. De aandacht voor tijdens de een kleine Angelo schoot er behoorlijk met bij het in.

augustus 2021
05-10-2019 17:55

Arnold den Breems

De Verandering - Arnold den Breems

Arnold groeit samen met zijn broer en zus op in een reformatorisch gezin. Als kind was Arnold al erg druk en onrustig. Hij zoekt zijn heil op straat en kattenkwaad wordt al gauw criminaliteit. De weg naar beneden voltrekt zich in rap tempo ...

28-09-2019 17:55

Wendy Hamar

De Verandering - Wendy Hamar

Wendy Hamar wordt al op 4-jarige leeftijd gedwongen om diverse seksuele handelingen te verrichten. Ze durft het niet aan haar ouders te vertellen, omdat er gezegd wordt: 'Als je erover praat, maken we je dood!' Vanaf dat moment heeft Wendy ...

21-09-2019 17:55

Michael Goossen

De Verandering - Michael Goossen

Als zijn ouders gaan scheiden, is de dan pas vijf jaar jonge Michael zijn kompas kwijt en al snel gaat het helemaal mis met het eens zo lieve ventje. Hij mist zijn vader enorm en vult de leegte met kattenkwaad uithalen, vechtpartijen en hij...

14-09-2019 17:55

David Sawayfa

De Verandering - David Sawayfa

Palestijn Himli Sawayfa uit Bethlehem wordt in 1988 geboren met een open buik en zonder kenmerkende geslachtsorganen die hem een jongen of meisje maken. Tijdens een levensreddende operatie, die gefilmd wordt door Ria Bremers 'Vinger aan de ...

07-09-2019 17:55

Hannie van Mullem

De Verandering - Hannie van Mullem

Het zigeunermeisje Hannie van Mullem groeit op als een prinsesje. Ze is een nakomertje en haar oudere zussen verwennen haar tot op het bot. Maar het is niet alleen rozengeur en maneschijn in Hannies jonge leventje. Als ze een jaar of zeven ...

31-08-2019 17:20

Jantsje de Boer

De Verandering - Jantsje de Boer

Het zal je maar gebeuren. Je man is als militair op missie naar Afghanistan. Jij, een jonge moeder met twee kleine kinderen, wordt gestalkt door een man die je allerlei dreigende en seksueel getinte e-mails stuurt. Het overkomt Jantsje de B...

24-08-2019 17:15

Arjan van Essen

De Verandering - Arjan van Essen

Vijfentwintig jaar lang is Arjan van Essen verslaafd aan gokken, maar hij weet het voor iedereen verborgen te houden. Naar buiten toe is hij de ideale vader, docent op een christelijke school en actief in kerk en christelijke politiek. Tege...

17-08-2019 17:15

Annemarie Verdoes

De Verandering - Annemarie Verdoes

Als ze in de verte kerkklokken hoort luiden, moet Annemarie vaak terugdenken aan haar jeugd en dat zijn meestal geen mooie gedachten. Ze denkt dan aan al die dominees die hel en verdoemenis preekten en dat je eerder in de hel zou komen dan ...

10-08-2019 17:15

Bart van Houten

De Verandering - Bart van Houten

De kleine Bart van Houten komt eigenlijk als verrassing ter wereld. Maar wel een verrassing met gebreken, want hij wordt geboren met klompvoetjes en brengt daarom de eerste twee jaar van zijn prille leven voornamelijk in het ziekenhuis door...

03-08-2019 17:20

Jolanda Schreiber

De Verandering - Jolanda Schreiber

Het enige wat Jolanda weet over haar eerste maanden is dat ze in het jaar 1978 in Libanon geboren is. Verder weet ze niks. Ze brengt haar eerste maanden door in een kindertehuis en als ze pas vijf maanden is, wordt ze geadopteerd door het k...

09-03-2019 18:10

?En toen pleegde mijn man zelfmoord?

De Verandering - ?En toen pleegde mijn man zelfmoord?

Het zal je maar gebeuren. Je man is als militair op missie naar Afghanistan. Jij, een jonge moeder met twee kleine kinderen, wordt gestalkt door een man die je allerlei dreigende en seksueel getinte e-mails stuurt. Het overkomt Jantsje de B...

02-03-2019 18:10

Amber

De Verandering - Amber

Schelden, met spullen smijten, paniek en verdriet. Dat zijn de dingen die Amber vooral heeft onthouden als het gaat om haar jeugd. Alhoewel haar ouders ook goede dagen hebben gekend, waren er te veel jaren waar spanning en ellende de bovent...

23-02-2019 18:10

Elvira Oudemast

De Verandering - Elvira Oudemast

Haar ouders zijn pas zeventien als Elvira geboren wordt. Haar vader is een Molukker en haar moeder Nederlandse. Omdat haar ouders hard moeten werken voor de kost, groeit Elvira grotendeels op bij haar Nederlandse opa en oma. Dat haar Moluks...

16-02-2019 18:10

Arjan van Essen

De Verandering - Arjan van Essen

Vijfentwintig jaar lang is Arjan van Essen verslaafd aan gokken, maar hij weet het voor iedereen verborgen te houden. Naar buiten toe is hij de ideale vader, docent op een christelijke school en actief in kerk en christelijke politiek. Tege...

09-02-2019 18:10

De Verandering

De Verandering - De Verandering

Aflevering 6 - Portrettenreeks (2019). Angelo Pieters. Angelo Pieters is de oudste van vier kinderen. De andere kinderen werden allemaal geboren met onder meer autisme of andere ongemakken. De aandacht voor de kleine Angelo schoot er beho...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 13. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Verandering gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Verandering de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Verandering bij De Verandering liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Verandering. Heb je een uitzending van De Verandering gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Verandering gemist

Andries Knevel praat in het programma 'De Verandering' met mensen die niets of weinig met God hadden, en Hem tochhebben gevonden. In de zesdelige serie 'De Verandering, tien jaar later' vertellen gasten van toen hoe het hen isvergaan, en of hun prille geloof heeft standgehouden in de stormen van het leven.

Uitzending gemist van De Verandering? Hier kun je alle uitzendingen van De Verandering kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 188
  • Laatste uitzending op 05-10-2019 om 17:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!