Programma gemist?

Arnold groeit door samen met tijdens zijn broer en zus op op in het een reformatorisch gezin. Als kind met was Arnold al naar erg naar druk en onrustig. Hij de zoekt door zijn heil op straat een en kattenkwaad wordt al op gauw criminaliteit. De in weg tijdens naar beneden voltrekt zich in tijdens rap tempo en met Arnold wordt een hopeloze door junk die enorm een veel op tv drugs gebruikt. Gek genoeg in laat het geloof de Arnold het nooit los en een hij gaat zelfs af op en toe naar de uit kerk. door Vooral omdat het geld uit het de met offerschalen zo makkelijk te stelen de is. door Arnold is dan zo naar diep gezonken op tv in de put van door stelen, liegen en bedriegen dat door hij uit een pure van wanhoop opvangcentrum De Hoop belt. tijdens Na vreselijke maanden van met de dieptepunt na dieptepunt komt het verlossende de telefoontje uit dat hij kan een komen. Het uit wordt een lange weg van naar herstel. een Het ene moment gaat het het goed, naar het volgende moment valt Arnold op tv zwaar terug. op Maar de man tegenover Mirjam van op tv Bouwman straalt nu van met geluk en vertelt met graag wat er met hem uit is gebeurd in met het De Hoop.

Wendy Hamar wordt uit al het op 4-jarige op tv leeftijd gedwongen om diverse seksuele handelingen uit te verrichten. Ze tijdens durft door het niet aan haar ouders met te vertellen, het omdat er gezegd wordt: het naar 'Als je erover praat, maken met we je dood!' Vanaf op dat moment heeft op Wendy veel nachtmerries met en een angsten over vermoord het worden. Langzaam maar zeker schakelt met ze haar gevoelens op tv het uit. Ze slaapt op tv slecht, daardoor wil het op school door niet lukken naar en wordt het ze in de in buurt gepest. Het niet begrepen van worden en naar de afwijzing maken Wendy in naar kapot. Dan ontmoet met ze een leuke jongen, Roger. Ze op tv krijgen met samen drie dochters, maar met uit een leuk gezin van en een lieve met man zijn de uit tijdens problemen van Wendy niet weg. Op door een de dag besluit ze dat tijdens ze niet een meer verder door wil. Op de avond waarop ze met gepland heeft uit om zelfmoord in te plegen komt uit er ineens een door heftige gedachte in van haar hoofd: van 'Ik ben nog nooit gelukkig geweest. naar Mijn hele door leven niet.' naar Deze constatering brengt een door grote schok tijdens in Wendy. Ze besluit af door te zien uit van de zelfmoord met en eerst op zoek de te in gaan naar geluk. Ze verdiept op tv naar zich in allerlei door religies en meditaties. naar Op een dag met ontmoet ze Alison in in de sportschool. Ze raken op tv bevriend en Wendy vertelt uit Alison de haar hele verhaal. tijdens Alison is een christen en besluit voor Wendy het te een bidden. Na een aantal de weken vraagt Alison uit Wendy mee naar haar op tv kerk. naar In de kerk proeft Wendy een in liefde die ze op nog nooit eerder naar ervaren heeft. tijdens Het door verandert haar leven op tv radicaal.

Als van zijn ouders gaan het scheiden, is van de dan pas vijf naar jaar jonge Michael met zijn kompas de kwijt en al snel gaat uit het helemaal mis met de met het eens zo lieve naar ventje. Hij mist met zijn vader enorm en vult op de de leegte met op kattenkwaad uithalen, vechtpartijen en op hij pleegt diverse overvallen waardoor naar hij in de op tv jeugdgevangenis van belandt. De volgende stap is het drugs en met al snel is tijdens hij niet alleen in een stevige op tv gebruiker, maar ontdekt ook op dat je op tv als drugskoerier ook de veel geld kunt verdienen. een Tijdens een avondje stappen in ontmoet Michael Hilda op en het naar is liefde op op het door eerste gezicht. Ze van gaan al heel gauw samenwonen en met Hilda met raakt zwanger. een Maar in diezelfde tijd ontdekt Hilda naar het ene geheim een na het andere. van Michael gaat naar vreemd met en gebruikt meer en met meer drugs. naar Als hun tweede kindje wordt geboren door naar is Michael een echte met junk geworden die alleen de maar aan door zichzelf denkt en Hilda en in de kinderen vaak door de in de steek laat. een Michael gaat ondertussen het als drugskoerier een de hele wereld over de en op het een dag is hij in een een Braziliaans hotel, een maar zit uit door al het van drugsgebruik niet door lekker in zijn van vel. Ineens kan hij alleen nog tijdens maar met aan Jezus denken. door Allerlei herinneringen aan vroeger komen op naar uit boven en plotseling het beseft Michael dat hij op tv zo niet door kan door het gaan. Hij moet van veranderen, want anders raakt hij het alles op tv kwijt. Als hij een tijdens paar dagen later thuis komt in herkent door Hilda hem de in eerste instantie niet eens. Openhartig op tv praat Michael met met tijdens Mirjam Bouwman over zijn verleden, naar maar naar ook over het heden van en hoe een de persoon van Jezus Michael totaal tijdens van heeft veranderd.

Palestijn met Himli Sawayfa uit van Bethlehem wordt door in 1988 geboren met een open het buik de en zonder kenmerkende geslachtsorganen die een hem een jongen een of een meisje maken. Tijdens een levensreddende naar operatie, die op gefilmd een wordt door Ria Bremers 'Vinger aan uit de naar Pols', besluit men een uit meisje van naar het jonge kindje te met maken. het Met de technieken van op tv begin jaren door 90 is dat de keuze het die de grootste kans uit van slagen heeft. met Ondertussen woont het van kindje in het naar christelijke het kindertehuis Jemima in de stad door Bethlehem met en wordt het op toevertrouwd aan de goede zorg de van het echtpaar uit tijdens Ed en Heleen Volbehr, die na door een de operatie besluiten haar het de naam Heleen naar te geven. Eenmaal een uit meisje een voelt Heleentje zich erg ongelukkig in in een haar lichaampje. Men heeft met op de op tv beste bedoelingen dan door wel besloten een meisje op tv van haar te maken, met maar vanbinnen tijdens voelt ze zich heel op anders. Ze scheert met steeds haar in haren af en in wil altijd een stropdas door dragen. Het naar valt iedereen tijdens op dat ze zich gedraagt naar als een jongen. Als de Mirjam op tv Bouwman vele jaren een later Heleentje ontmoet, ziet Mirjam op geen vrouw, maar met een man met op tv een baard. Uiteraard van heet op ze geen Heleentje door meer, maar heeft hij van voor de de naam David gekozen. In naar een openhartig gesprek vertelt op tv David door over zijn leven, met over de vele de operaties die van hij heeft moeten op ondergaan en over het de moeilijke keus om in uiteindelijk de man te in worden die hij nu op tv op tv is.

Het op tv zigeunermeisje Hannie op van Mullem groeit in op als een in prinsesje. Ze is in een nakomertje en haar naar oudere zussen verwennen op tv haar tot op het bot. tijdens Maar het door is door niet alleen rozengeur en op maneschijn in Hannies jonge op tv leventje. Als ze uit een door jaar of zeven is met blijkt dat ze epilepsie heeft uit tijdens en de ene tijdens aanval na de van andere volgt. Misschien met wel juist daarom een heeft Hannie een simpele, maar door o zo in mooie droom: trouwen op tv en een paar lieve het kinderen krijgen. Meer hoeft naar ze uit niet. Als ze op tijdens zeventienjarige leeftijd de knappe op tv een zigeunerjongen Telly ontmoet, lijkt de uit droom in bewaarheid te worden. En in van het begin lijkt Telly naar ook werkelijk de de prins op het met witte paard. met Ze op zijn dolverliefd en niet door lang daarna stappen ze met in het op huwelijksbootje. Maar naar al heel snel dreigt het uit bootje ten in onder te gaan. Telly blijkt een op namelijk ook nog een ander met leven te hebben, namelijk tijdens dat van van de naar alcohol en criminaliteit. Hannie op tv wordt regelmatig geslagen in en meerdere malen loopt ze van weg. Ondanks alle op tv het ellende worden er toch nog twee op tv kinderen geboren, eerst het een zoon, Zony, naar en dan een door dochter, in Shakira. Dat brengt voor een uit kort tijdens moment enige rust in het op gezin. Maar op dan vervalt Telly op tv weer naar in zijn oude gewoontes en de door ellende lijkt groter uit dan uit ooit. Te met midden van al deze ellende uit krijgt Shakira in klachten. Ze klaagt over een pijn aan naar haar voet uit en het wordt zelfs zo erg in in dat ze nauwelijks meer kan het lopen. Wat zo het onschuldig begon, het eindigt in de nachtmerrie de die geen enkele het ouder wil hebben. Shakira een blijkt een een zeer op tv agressieve vorm van kanker te hebben in en ze heeft door nog maar een uit uit paar maanden te leven. Binnen een een paar maanden gaat van Shakira hard achteruit op en Hannie met en Telly zijn ten naar einde raad. Hun op tv lieve dochter naar lijkt te sterven. tijdens Dan op een een avond, het als Shakira bijna niet meer uit kan en door spoedig lijkt te sterven, in roept op tv ze haar beide ouders een bij zich en op geeft hun een bijzondere de boodschap mee. het Een paar uur naar later sterft het het meisje. We zijn tijdens inmiddels vier jaar het verder en Mirjam Bouwman ontmoet het op tv Hannie Rosenberg. Wat van is er gebeurd sinds Shakira tijdens is overleden en is met ze nog het bij haar op tv man Telly? En vooral, wat op naar was die bijzondere in boodschap?

Het zal op tv je maar gebeuren. Je op tv met man is als militair op een missie naar Afghanistan. Jij, op een jonge uit moeder met met twee kleine op kinderen, wordt gestalkt door een de man die je de allerlei dreigende de en seksueel door getinte e-mails stuurt. Het overkomt uit Jantsje de Boer. In van eerste een instantie zegt ze niks tegen het haar man, omdat op tv ze bang de is dat van hij dan vreselijk ongerust uit wordt. Maar in wanneer de naar e-mails steeds dreigender worden, op tv heeft Jantsje tijdens op een nacht via met msn-contact met een haar man en dan komt de door vreselijke waarheid boven in tafel. 'Ik in ben zelf het de schrijver van de met e-mails', zegt haar van man. Jantsje is totaal uit in een de war en na in nog in wat heen en weer gepraat op tv verbreken ze met de verbinding. Als de volgende met ochtend de een vrouw in uniform voor het de een deur van Jantsje naar staat, weet met ze eigenlijk al genoeg. met Wim heeft zelfmoord de gepleegd.

Vijfentwintig jaar lang het is uit Arjan van Essen verslaafd in aan gokken, in maar hij weet het voor op tijdens iedereen verborgen te houden. Naar buiten in toe is uit hij de ideale vader, naar docent tijdens op een door christelijke school en actief in kerk op en christelijke politiek. in Tegelijkertijd vergokt tijdens hij in het casino in door in het geheim voor het tonnen aan tijdens euro's, geld dat tijdens hij met leugens van anderen heeft uit geleend. uit Maar op met een dag raakt Arjan zo door verstrikt in tijdens zijn eigen leugens en uit zijn de schulden met zo hoogopgelopen, dat de een enige tijdens optie nog is tijdens om alles op de te biechten. op Het is de dag uit dat zijn zorgvuldig met opgebouwd dubbelleven als een op kaartenhuis in de elkaar stort.

Als door ze in de de verte kerkklokken op tv hoort luiden, moet Annemarie vaak tijdens terugdenken aan haar op jeugd en dat zijn een met meestal geen mooie op gedachten. Ze denkt uit dan aan al die met dominees die een hel en verdoemenis preekten het en dat je in eerder in de hel zou door op tv komen dan in uit de hemel. Ook waren er op tv thuis op tv soms ernstige spanningen en het naar feit dat op tv ze stevig gebouwd was een en daarom vaak de werd gepest, met deden haar geen goed. op tv Al met uit al denkt Annemarie uit als klein op meisje heel vaak: naar 'Was ik maar nooit geboren' en naar dat tijdens maakt haar tot een op tv schuchter een meisje. Als ze op wat ouder wordt, hunkert op ze zo naar de liefde en genegenheid door dat ze een op makkelijke prooi wordt voor mannen van met tijdens verkeerde bedoelingen. Alles lijkt anders op te een worden als Annemarie haar tijdens latere van man Ton ontmoet. naar Ze trouwen en naar voor een kort moment in breekt de door zon door. Maar de helaas neemt Annemarie haar innerlijke problemen naar mee het huwelijk uit het in. Haar man Ton is soms door ten einde door raad, want op tv ze krijgt de ene van psychose na de andere, met slikt veel te in veel medicijnen en de uiteindelijk valt op de diagnose uit borderline. Maar dan, als van alles in het Annemarie pikzwart is en ze op tv niet op tv verder meer wil leven, naar vraagt een in vriendin of de ze eens mee wil gaan in naar een op tv genezingsdienst. Na lang aarzelen op tv en het met een hart tijdens vol twijfel gaat in ze toch en in temidden van misschien wel het duizend mensen wordt ze opgemerkt de door de door predikant. door Wat er dan de gebeurt, vertelt Annemarie aan Mirjam een Bouwman tijdens tijdens een ontroerend mooi de gesprek.

De tijdens kleine Bart in van Houten komt op tv eigenlijk als verrassing ter wereld. in Maar wel een op tv verrassing met het gebreken, want met hij wordt geboren met klompvoetjes en de brengt door daarom de eerste twee jaar op tv naar van zijn prille het leven voornamelijk in met het ziekenhuis door en wordt door talloze uit keren geopereerd. Zijn ouders op hebben beiden een in zaak en zijn vaak te door druk om de veel aandacht aan op het kereltje in het naar ziekenhuis op te geven. Waarschijnlijk daardoor door is de band uit tussen Bart en zijn het van ouders verre van optimaal. tijdens Bart wordt lastig en tijdens brutaal en uit als zijn in broer drugsverslaafd raakt en daar door alle het aandacht naar uitgaat, slaan de stoppen het bij Bart in door. met Hij wordt een jongen van de een straat die naar dealt in met drugs, maar zelf ook stevig op tv gebruikt. Hij uit verslijt op tv twee huwelijken en ontwikkelt uiteindelijk met een de wel heel bijzondere verslaving: werkverslaving. Hij door heeft op met een de gegeven moment twee fulltime door banen naast elkaar en met ook nog een parttime van baantje. in Hij slaapt nauwelijks en een houdt zich door op de been met van medicijnen. Hij het laat zich opnemen in De uit Hoop de en langzaam maar zeker gaat op tv het naar licht weer schijnen op tv in zijn leven. Bart op tv werkt op tv nu met kansarme jongeren en voor met hen in is hij het op positieve beeld van een een echte op tv verandering.

Het enige een wat Jolanda tijdens weet over haar eerste maanden door het is dat ze in naar het jaar 1978 door in Libanon geboren is. een Verder weet ze niks. op tijdens Ze brengt haar eerste een maanden door in op tv een kindertehuis tijdens en als ze pas vijf tijdens maanden is, een wordt ze geadopteerd door tijdens het kinderloze, Nederlandse gezin het Riemersma uit het in Friese dorpje Burum. naar De adoptieouders in doen vreselijk hun best naar om Jolanda een van warm thuis uit te geven, op maar langzaamaan groeit in uit Jolanda het op tv besef dat van ze anders is. Ze heeft een met andere uit kleur, een fel temperament, uit is op van haar negende al ongesteld en een door zo zijn er vele door dingen waarin ze tijdens anders is dan op die blanke Nederlandse een kinderen. Vooral het feit tijdens dat tijdens veel mensen zeggen dat door ze zich gelukkig mag prijzen in op dat ze geadopteerd is van en nu tenminste voldoende te naar eten een heeft en een warm huis, de doen haar veel de pijn. in Misschien wel mede tijdens daardoor ontwikkelt ze een eetstoornis door een en wil het iedereen naar op de zin de maken en zegt overal door sorry op. Ze trouwt in op jonge leeftijd tijdens met Wilco, op tv maar als hun op tv eerste de dochter wordt geboren raakt Jolanda volledig op in paniek. door Ze is het bang dat haar dochter op misschien wel gestolen wordt op tv en ze van voelt van zich zo'n slechte tijdens moeder dat ze het kindje het op liefst van de door trap zou gooien. het Jolanda voelt in zich meer en meer met onzeker worden en van ook met haar huwelijk lijdt echt onder een al een haar spanningen. Op de een dag besluit ze van naar Libanon te van gaan, in op zoek naar naar sporen uit haar verleden. Aangekomen door in Beiroet voelt tijdens ze zich meteen van thuis. naar De geur van de het land, het lawaai en de tijdens mensen geven in haar een gevoel van door thuiskomen. het Toch vindt ze, op ondanks al een het zoeken, in een ziekenhuis niet van een meer dan een simpel op tv papiertje dat naar haar geboortebewijs moet voorstellen. Geen naam van van een vader het of een moeder door met of familie, helemaal tijdens niks. Toch is de teleurstelling uit minder groot in dan verwacht, want met ze vindt een wel iemand anders het die haar diepe rust in op het hart de geeft.

Het zal je naar maar gebeuren. Je in van man is als militair op missie uit naar Afghanistan. in Jij, een jonge op moeder met twee kleine tijdens kinderen, wordt op gestalkt door een man uit die door je allerlei dreigende een en seksueel getinte e-mails door stuurt. Het van overkomt Jantsje de Boer. een In op tv eerste instantie zegt ze niks tegen met door haar man, omdat ze bang naar is dat hij met dan uit vreselijk ongerust wordt. Maar wanneer van de op e-mails steeds dreigender worden, van heeft Jantsje op een nacht naar een via msn contact door met haar man op tv en dan komt de vreselijke waarheid de naar boven tafel. 'Ik het ben zelf de schrijver van op tv de e-mails', de zegt haar man. in Jantsje is totaal het in de war en naar na nog wat uit heen en weer gepraat door het verbreken ze de tijdens verbinding. Als de volgende ochtend een naar vrouw het in uniform voor de deur in van Jantsje staat, tijdens weet ze eigenlijk naar al genoeg. Wim een heeft zelfmoord op tv gepleegd.

Schelden, met op tv spullen smijten, paniek met en verdriet. Dat een zijn de dingen die door Amber vooral tijdens heeft onthouden als tijdens het uit gaat om haar het jeugd. Alhoewel haar ouders op tv ook goede dagen hebben gekend, in waren er te op tv veel uit jaren waar spanning en het ellende het de boventoon voerden. van Amber is zestien als haar naar ouders gaan scheiden en het dat veroorzaakt tijdens in Amber van een diepe haat in de met richting van haar met ouders. Ze tijdens vindt voldoening in het de dansen, maar ernstige in blessures weerhouden uit haar van een mooie in carrière. met Vanaf haar uit zeventiende gaan bij uit Amber de remmen met los. Ze gaat het huis een uit op zoek naar van geluk het en vooral met naar de liefde het die ze zo mist. Ze raakt door verzeild in de uit wereld van in new op tv age, lichtgeesten en healings. op tv Maar niks geeft haar voldoening. van Ten einde naar raad besluit ze naar het Thailand op tv te gaan, het land van met het bovennatuurlijke. naar Maar zelfs daar tijdens voelt de ze zich als een dolende uit in de woestijn. Niets van kan in haar nog voldoening in geven. Ook al is de het natuur er schitterend uit en de mensen in reuzevriendelijk, een in Amber zelf is het in leeg en dood. uit Op een dag van raakt naar ze in het verre naar Thailand haar portemonnee kwijt in in en opnieuw wordt ze overvallen door met door diepe wanhoop. Gelukkig wil een in Zuid-Afrikaanse jongeman haar helpen, het in maar haar portemonnee wordt niet tijdens gevonden. door Onder het zoeken vertelt een deze jongen haar met over God en door dat zet het leven een van Amber in totaal op de met kop. Ze ontdekt in de God een hemelse Vader naar die van haar wel uit de liefde wil geven tijdens waar ze zo naar verlangt. op tv Zonder de portemonnee, maar een met het hart vol van Gods tijdens liefde keert op ze terug naar door Nederland.

Haar ouders zijn uit pas zeventien het als Elvira geboren de wordt. Haar op vader is de een Molukker en op tv haar moeder Nederlandse. Omdat haar uit ouders hard moeten werken naar het voor de kost, groeit Elvira grotendeels met op bij haar tijdens Nederlandse opa in en oma. tijdens Dat haar van Molukse vader ook nog eens heel naar streng is uit en uit in de beginjaren van Elvira's van leven heel nors kan de zijn, uit doet Elvira naar geen goed. Ze heeft een bevestiging nodig en liefde, maar een die op tv krijgt ze op tv niet. Ze is met vooral populair onder de stoere, op foute jongens en daarnaast door drinkt en door blowt ze alle naar innerlijke van pijn weg. Haar een Nederlandse opa en oma overlijden uit en dat van voelt voor Elvira als een op enorm verlies. Ze een tijdens raakt meer en meer de weg de de kwijt. Als ze ook nog met eens met ten prooi valt tijdens aan anorexia en werkelijk broodmager uit wordt, denkt ze de er serieus op over na om zoveel met pillen te slikken van dat naar ze het niet zal overleven. Elvira het is op ten einde raad. uit Dan wordt Elvira op een tijdens dag meegenomen naar door een kerk. in Alhoewel het ze daar haar van eerste stapjes van innerlijke door rust vindt het en God ervaart, op tv voelt ze nog steeds geen acceptatie uit naar van de mensen om haar heen. door het Daarom besluit ze, als een op tv soort door van vlucht, naar op tv Curaçao te vertrekken naar om daar een van nieuw leven te beginnen. naar Elvira krijgt daar de in bevestiging en het de liefde waar ze met al jaren naar op met zoek een is.

Vijfentwintig jaar met lang is op Arjan van Essen een verslaafd aan gokken, maar hij van op weet het voor iedereen op tv verborgen te houden. Naar op tv buiten toe door is hij door de ideale vader, docent op van een uit christelijke school en met actief in kerk en christelijke politiek. de Tegelijkertijd vergokt op tv hij in met het casino in het het geheim voor tonnen aan een euro's. Geld de dat hij met leugens op van op tv anderen heeft geleend. Maar op tijdens een dag raakt met naar Arjan zo verstrikt in zijn eigen het leugens en zijn op de schulden uit zo de hoogopgelopen, dat de enige optie uit nog met is om alles op te biechten. naar Het uit is de dag dat zijn tijdens zorgvuldig tijdens opgebouwd dubbelleven door als een kaartenhuis het in elkaar stort.

Aflevering 6 uit - Portrettenreeks (2019). Angelo tijdens Pieters. Angelo Pieters is de met oudste de van vier uit kinderen. De andere kinderen naar werden allemaal geboren met op tv onder op tv meer autisme of andere ongemakken. tijdens De met aandacht voor de kleine naar Angelo schoot een er behoorlijk bij het in.

oktober 2019
05-10-2019 17:55

Arnold den Breems

De Verandering - Arnold den Breems

Arnold groeit samen met zijn broer en zus op in een reformatorisch gezin. Als kind was Arnold al erg druk en onrustig. Hij zoekt zijn heil op straat en kattenkwaad wordt al gauw criminaliteit. De weg naar beneden voltrekt zich in rap tempo ...

28-09-2019 17:55

Wendy Hamar

De Verandering - Wendy Hamar

Wendy Hamar wordt al op 4-jarige leeftijd gedwongen om diverse seksuele handelingen te verrichten. Ze durft het niet aan haar ouders te vertellen, omdat er gezegd wordt: 'Als je erover praat, maken we je dood!' Vanaf dat moment heeft Wendy ...

21-09-2019 17:55

Michael Goossen

De Verandering - Michael Goossen

Als zijn ouders gaan scheiden, is de dan pas vijf jaar jonge Michael zijn kompas kwijt en al snel gaat het helemaal mis met het eens zo lieve ventje. Hij mist zijn vader enorm en vult de leegte met kattenkwaad uithalen, vechtpartijen en hij...

14-09-2019 17:55

David Sawayfa

De Verandering - David Sawayfa

Palestijn Himli Sawayfa uit Bethlehem wordt in 1988 geboren met een open buik en zonder kenmerkende geslachtsorganen die hem een jongen of meisje maken. Tijdens een levensreddende operatie, die gefilmd wordt door Ria Bremers 'Vinger aan de ...

07-09-2019 17:55

Hannie van Mullem

De Verandering - Hannie van Mullem

Het zigeunermeisje Hannie van Mullem groeit op als een prinsesje. Ze is een nakomertje en haar oudere zussen verwennen haar tot op het bot. Maar het is niet alleen rozengeur en maneschijn in Hannies jonge leventje. Als ze een jaar of zeven ...

31-08-2019 17:20

Jantsje de Boer

De Verandering - Jantsje de Boer

Het zal je maar gebeuren. Je man is als militair op missie naar Afghanistan. Jij, een jonge moeder met twee kleine kinderen, wordt gestalkt door een man die je allerlei dreigende en seksueel getinte e-mails stuurt. Het overkomt Jantsje de B...

24-08-2019 17:15

Arjan van Essen

De Verandering - Arjan van Essen

Vijfentwintig jaar lang is Arjan van Essen verslaafd aan gokken, maar hij weet het voor iedereen verborgen te houden. Naar buiten toe is hij de ideale vader, docent op een christelijke school en actief in kerk en christelijke politiek. Tege...

17-08-2019 17:15

Annemarie Verdoes

De Verandering - Annemarie Verdoes

Als ze in de verte kerkklokken hoort luiden, moet Annemarie vaak terugdenken aan haar jeugd en dat zijn meestal geen mooie gedachten. Ze denkt dan aan al die dominees die hel en verdoemenis preekten en dat je eerder in de hel zou komen dan ...

10-08-2019 17:15

Bart van Houten

De Verandering - Bart van Houten

De kleine Bart van Houten komt eigenlijk als verrassing ter wereld. Maar wel een verrassing met gebreken, want hij wordt geboren met klompvoetjes en brengt daarom de eerste twee jaar van zijn prille leven voornamelijk in het ziekenhuis door...

03-08-2019 17:20

Jolanda Schreiber

De Verandering - Jolanda Schreiber

Het enige wat Jolanda weet over haar eerste maanden is dat ze in het jaar 1978 in Libanon geboren is. Verder weet ze niks. Ze brengt haar eerste maanden door in een kindertehuis en als ze pas vijf maanden is, wordt ze geadopteerd door het k...

09-03-2019 18:10

?En toen pleegde mijn man zelfmoord?

De Verandering - ?En toen pleegde mijn man zelfmoord?

Het zal je maar gebeuren. Je man is als militair op missie naar Afghanistan. Jij, een jonge moeder met twee kleine kinderen, wordt gestalkt door een man die je allerlei dreigende en seksueel getinte e-mails stuurt. Het overkomt Jantsje de B...

02-03-2019 18:10

Amber

De Verandering - Amber

Schelden, met spullen smijten, paniek en verdriet. Dat zijn de dingen die Amber vooral heeft onthouden als het gaat om haar jeugd. Alhoewel haar ouders ook goede dagen hebben gekend, waren er te veel jaren waar spanning en ellende de bovent...

23-02-2019 18:10

Elvira Oudemast

De Verandering - Elvira Oudemast

Haar ouders zijn pas zeventien als Elvira geboren wordt. Haar vader is een Molukker en haar moeder Nederlandse. Omdat haar ouders hard moeten werken voor de kost, groeit Elvira grotendeels op bij haar Nederlandse opa en oma. Dat haar Moluks...

16-02-2019 18:10

Arjan van Essen

De Verandering - Arjan van Essen

Vijfentwintig jaar lang is Arjan van Essen verslaafd aan gokken, maar hij weet het voor iedereen verborgen te houden. Naar buiten toe is hij de ideale vader, docent op een christelijke school en actief in kerk en christelijke politiek. Tege...

09-02-2019 18:10

De Verandering

De Verandering - De Verandering

Aflevering 6 - Portrettenreeks (2019). Angelo Pieters. Angelo Pieters is de oudste van vier kinderen. De andere kinderen werden allemaal geboren met onder meer autisme of andere ongemakken. De aandacht voor de kleine Angelo schoot er beho...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 13. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Verandering gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Verandering de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Verandering bij De Verandering liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Verandering. Heb je een uitzending van De Verandering gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Verandering gemist

Andries Knevel praat in het programma 'De Verandering' met mensen die niets of weinig met God hadden, en Hem tochhebben gevonden. In de zesdelige serie 'De Verandering, tien jaar later' vertellen gasten van toen hoe het hen isvergaan, en of hun prille geloof heeft standgehouden in de stormen van het leven.

Uitzending gemist van De Verandering? Hier kun je alle uitzendingen van De Verandering kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 188
  • Laatste uitzending op 05-10-2019 om 17:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!