Programma gemist?

Het de zal je maar op tv gebeuren. Je man is het als in militair op missie naar Afghanistan. door Jij, de een jonge moeder met twee kleine tijdens kinderen, wordt gestalkt het de door een man in die je allerlei dreigende in en seksueel getinte e-mails stuurt. op tv door Het overkomt Jantsje de Boer. In uit eerste in instantie zegt ze de niks tegen haar man, omdat met met ze bang is dat op tv hij dan vreselijk ongerust het wordt. Maar wanneer tijdens de door e-mails steeds dreigender op tv worden, heeft Jantsje van op een nacht op tv via msn contact met haar met man en dan komt het van de vreselijke waarheid boven het tafel. 'Ik tijdens ben zelf de het schrijver van de e-mails', door zegt haar man. Jantsje is het totaal in uit de war het en na naar nog wat heen en weer het gepraat tijdens verbreken ze de verbinding. de Als de volgende in ochtend een vrouw door in uniform voor de uit deur van met Jantsje staat, door weet ze eigenlijk al van genoeg. Wim heeft zelfmoord een gepleegd.

Schelden, met spullen door in smijten, paniek en het verdriet. Dat zijn naar de dingen die met Amber vooral heeft onthouden door als het uit gaat om haar jeugd. Alhoewel uit haar ouders met ook goede dagen hebben op tv gekend, waren er te naar veel jaren het waar met spanning en ellende de boventoon uit voerden. Amber is tijdens zestien als haar ouders op tv gaan scheiden en naar dat op veroorzaakt in Amber een diepe naar haat in de door richting op tv van haar ouders. Ze van vindt voldoening in het naar dansen, door maar ernstige blessures weerhouden met haar van van een mooie carrière. Vanaf de haar zeventiende gaan de bij Amber de het remmen los. naar Ze gaat het huis uit naar uit op zoek naar het geluk en vooral naar op tv de liefde die ze in zo mist. tijdens Ze raakt verzeild in de op wereld van uit new age, lichtgeesten op tv en healings. uit Maar niks geeft haar tijdens voldoening. Ten einde raad tijdens het besluit ze naar Thailand te gaan, naar het land van naar het bovennatuurlijke. uit Maar uit zelfs daar voelt ze zich van als een met dolende in door de woestijn. Niets naar kan haar nog voldoening op tv geven. Ook al met is de tijdens natuur er schitterend en tijdens de mensen reuzevriendelijk, in met Amber zelf het is het de leeg en dood. Op een een dag raakt ze uit in het verre Thailand op haar portemonnee het kwijt en opnieuw wordt het ze overvallen met door diepe wanhoop. Gelukkig met wil een Zuid-Afrikaanse van jongeman haar uit helpen, maar haar tijdens portemonnee wordt het niet gevonden. op tv Onder het zoeken vertelt deze tijdens jongen haar over God door en dat met zet het leven van door Amber totaal door op de kop. Ze het ontdekt op in God een hemelse op Vader die haar de wel door de liefde wil geven waar ze op zo van naar verlangt. tijdens Zonder portemonnee, maar naar met het hart uit vol van Gods met liefde keert ze door terug naar Nederland.

Haar naar ouders zijn het pas zeventien als het Elvira geboren wordt. Haar vader is op een Molukker en met haar het moeder Nederlandse. Omdat op tv haar ouders hard op moeten werken door voor de kost, groeit Elvira op grotendeels met op bij haar Nederlandse opa op tv en oma. het Dat haar Molukse vader met ook nog eens naar heel tijdens streng is en in de de beginjaren van Elvira's in leven heel nors op kan zijn, doet Elvira door het geen goed. Ze in heeft bevestiging nodig en naar liefde, maar die tijdens krijgt ze het niet. Ze is vooral populair het onder naar de stoere, foute het jongens en daarnaast van drinkt en blowt ze alle op tv innerlijke tijdens pijn weg. Haar Nederlandse opa en met oma overlijden tijdens en dat op tv voelt voor Elvira als een in enorm verlies. Ze naar raakt op meer en het meer de weg kwijt. door Als ze ook nog in eens ten tijdens prooi valt aan de anorexia en werkelijk broodmager uit wordt, denkt ze van er op serieus over na op tv om zoveel pillen te slikken dat het ze het niet tijdens zal overleven. uit Elvira is uit ten einde raad. Dan het wordt Elvira op door een dag meegenomen naar naar een kerk. Alhoewel op een ze daar haar eerste stapjes van het innerlijke rust uit vindt en in God ervaart, voelt ze een nog met steeds geen acceptatie van de mensen het om op haar heen. Daarom besluit uit ze, als een soort de van vlucht, een naar Curaçao te vertrekken naar van om daar een nieuw leven op tv te beginnen. door Elvira krijgt een daar de bevestiging en de liefde door tijdens waar ze al uit jaren naar op zoek op tv is.

Vijfentwintig jaar lang op is een Arjan van Essen verslaafd met aan gokken, maar de hij weet het de voor iedereen verborgen te met met houden. Naar buiten naar toe is hij de in ideale vader, docent op een tijdens christelijke school tijdens en naar actief in kerk het en christelijke politiek. Tegelijkertijd vergokt op hij in het casino op in het het geheim met voor tonnen aan euro's. de Geld dat van hij met leugens van anderen heeft een geleend. Maar op naar een op tv dag raakt Arjan in zo verstrikt in zijn eigen tijdens leugens en de zijn de van schulden zo naar hoogopgelopen, dat de naar enige optie nog is op om alles op met te biechten. Het op tv is de uit dag dat zijn zorgvuldig met opgebouwd dubbelleven als in een kaartenhuis in elkaar tijdens stort.

Aflevering in 6 - Portrettenreeks naar (2019). Angelo Pieters. Angelo tijdens Pieters is de oudste van op vier kinderen. De door andere kinderen werden in allemaal op geboren met onder meer van autisme of andere ongemakken. tijdens De aandacht voor door de een kleine Angelo schoot er een behoorlijk bij naar in.

De van kleine Bart van Houten komt in op eigenlijk als verrassing de ter wereld. Maar wel in een verrassing met gebreken, op want hij wordt naar geboren in met klompvoetjes en brengt daarom door de op eerste twee jaar van zijn prille van van leven voornamelijk in het ziekenhuis door in van en wordt talloze keren geopereerd. Zijn tijdens ouders hebben beiden door een zaak en de zijn vaak te van druk in om veel aandacht aan het de kereltje naar in het ziekenhuis het te geven. Waarschijnlijk daardoor is op de band tussen Bart door op tv en zijn ouders verre van optimaal. in tijdens Bart wordt lastig en naar brutaal. En naar als zijn broer in drugsverslaafd raakt en door daar alle aandacht naar naar uitgaat, slaan de door stoppen door bij op tv Bart. Hij wordt een jongen uit op tv van de straat die met dealt in drugs, maar op tv zelf ook stevig uit gebruikt. Hij verslijt twee naar huwelijken en ontwikkelt de uiteindelijk een wel tijdens heel bijzondere verslaving: werkverslaving! door Hij het heeft op een met gegeven moment het twee fulltime banen naast elkaar tijdens en ook nog op tv een parttime baantje. naar Hij slaapt nauwelijks en op tv houdt zich de op de op been met de medicijnen. Hij laat zich opnemen in De van Hoop en langzaam tijdens maar op zeker gaat het het licht weer op schijnen in zijn de leven. Bart werkt het nu met kansarme jongeren uit en voor uit hen is hij het positieve beeld door van een het echte van Verandering!

Anton is nog een maar een tijdens klein in jongetje als hij het slachtoffer uit wordt in van verkrachting. Nog naar wel door zijn op tv eigen vader. Niemand grijpt in uit want aan op tv de buitenkant is van het gezin naar waarin Anton opgroeit uit zeer christelijk: elke van zondag naar de kerk, de Bijbel een aan tafel van lezen, de meisjes zedig het tijdens gekleed. Dat soort in dingen. Maar dat Anton, van naast dat hij regelmatig verkracht uit wordt, een ook zonder eten, in onder de blauwe plekken en naar schrammen, naar tijdens school wordt gestuurd, op daar neemt niemand tijdens notie van. Als Anton met in 21 is, doet hij aangifte van bij de op politie en oud-rechercheur uit Koppes staat de zaak nog van helder voor van ogen. De vader op tv bekent een en gaat voor een paar jaar de achter in de tralies. door Maar voor Anton gaat van de ellende door. Hij uit trouwt, gaat scheiden en op tv de belandt zelfs in een psychiatrische tijdens kliniek. Toch is Anton met uit een deze ellende gekomen het en blijkt tijdens zelfs in staat blijkt naar zijn vader te naar vergeven.

Als ze tijdens in de verte in kerkklokken hoort luiden, moet uit Annemarie vaak door terugdenken aan haar de jeugd en naar dat zijn van meestal geen mooie de gedachten. Ze denkt dan aan in al op die dominees die hel en de verdoemenis preekten uit en dat je eerder in een de het hel zou op tv komen dan in de hemel. een Ook waren er naar thuis met soms ernstige spanningen en het feit door dat door ze stevig door gebouwd was en daarom de vaak werd van gepest, deden haar geen goed. het Al het met al denkt Annemarie door als klein naar meisje heel vaak: op 'Was ik maar nooit het geboren' en van dat maakt haar tot een schuchter door meisje. het Als ze wat ouder wordt, het hunkert op ze zo naar liefde uit en door genegenheid dat ze een in makkelijke prooi wordt voor in mannen met verkeerde de bedoelingen. Alles lijkt anders uit te tijdens worden als Annemarie haar van latere man de Ton ontmoet. Ze op tv trouwen en voor een in kort moment naar breekt de zon door. op Maar een helaas neemt Annemarie haar innerlijke problemen tijdens mee het huwelijk uit met in. Haar man Ton is soms tijdens uit ten einde raad, want ze van krijgt de ene psychose door na op tv de andere, slikt veel te de veel uit medicijnen en de uiteindelijk valt de diagnose borderline. het Maar dan, als op tv alles in op Annemarie pikzwart is van en ze niet op tv verder meer wil leven, vraagt het een naar vriendin of ze het eens mee wil op gaan naar een genezingsdienst. tijdens Na lang aarzelen en naar met een op tv hart vol een twijfel gaat ze toch en uit temidden van in misschien wel de duizend mensen wordt ze opgemerkt het door de de predikant. Wat het er dan gebeurt, vertelt Annemarie de aan Mirjam op tv Bouwman tijdens op een ontroerend, mooi van gesprek.

Als Faizal Samson de op een jaar of 30 is, een vindt hij een zichzelf terug op de in bodem van in het bestaan. Al zijn dromen door een zijn uiteen gespat. met Hij is alles kwijt, op tv zijn geld, dure op tv pakken, mooie auto's naar en noem maar uit op. Hij heeft vaak van zo'n op honger dat hij zelfs rauwe, bevroren in kroketjes eet uit in tijdens de diepvries van zijn tante. op 'Hoe heeft het zo naar ver kunnen komen', door vraagt hij zichzelf op vaak in af en als van hij eerlijk is, weet hij uit het in antwoord wel. het Hij wilde graag de snelle jongen op tv het zijn die in dure pakken de rondliep en in op mooie auto's reed. Het op leek zo makkelijk: de een paar vrouwtjes de op achter het raam, handelen in door cocaïne en meer van naar het die duistere zaakjes. Het geld stroomde naar naar binnen, maar naar vloeide naar even snel weer een weg. Echter, de verkoper werd de gebruiker door en daar ging het het mis. Van dure pakken tijdens werd het een het stinkende, versleten op spijkerbroek en de Mercedes het van werd een gammele oude met auto en hotels werden van duistere met koude kelders. Faizal werd van diep ongelukkig. uit Hij reed op op tv een nacht rond in de Amsterdamse door door Bijlmer met de gedachte tijdens een eind aan zijn een leven te maken. Maar van dan ineens, als naar hij in zijn naar spiegel kijkt, ziet het hij achter zich uit een groot licht op een dat hem dwingt te stoppen. door Het blijkt het door begin van een grote naar verandering te uit zijn.

Annette in is van jongs af het aan een al anders, ze heeft last het van depressies met en is van altijd op zoek naar veiligheid. Ze van op tv is nog maar een tiener als in ze een door eetstoornis ontwikkelt waardoor ze tijdens op tv graatmager wordt. Gelukkig ontmoet ze Nathan, de die de haar aan in alle kanten helpt een en met wie ze door op jonge uit leeftijd trouwt. ?Ik dacht dat van ik in tijdens een gevangenis terechtkwam?, zal ze door door later zeggen. Dan wordt ze naar zwanger en begint de het een ellende echt grote vormen aan te tijdens nemen... in Ze voelt zich met dik en lelijk en alle een problemen van uit vroeger komen in alle op tv heftigheid door terug. Eigenlijk het wil ze alleen nog maar dood. een Als hun in kindje wordt geboren, vindt met Annette het tijdens heel moeilijk om uit zich aan uit de baby te hechten een en de begint ze zoveel een medicijnen te slikken in dat ze regelmatig in het ziekenhuis met terechtkomt, door vaak ook op de de psychiatrische afdeling. Natuurlijk met heeft Nathan met het heel moeilijk in met deze situatie maar het hij van blijft volhouden en liefde tijdens geven. En het opnieuw blijkt liefde een in sterke kracht te uit midden van verschillende van zelfmoordpogingen en een depressies. Als Annette op de een dag ook door nog eens een meegenomen wordt naar een het kerkdienst dan gaat van de zon toch weer een schijnen?

Tijdens op de Tweede Kamerverkiezingen van in 2017 steelt Florens van het het der Spek de harten tijdens van veel mensen als tijdens hij bij een Jinek als lijsttrekker van op tv de met politieke partij 'Jezus naar Leeft' de mensen van oproept om vooral op Jezus te het stemmen. Zijn naar oprechte het glimlach en zijn ontwapenende persoonlijkheid maken naar zijn in verhaal geloofwaardig. Maar in achter die glimlach schuilt het door verhaal door van een man door die in door zijn jongere jaren in verzeild raakt bij een een club die bekend staat als uit vechtersbazen op en buitenlandhaters. Daarnaast spelen tijdens drank en drugs een het uit grote rol in zijn de leven. Zijn uit ouders, maar ook uit de jeugdzorg, hebben hun naar handen vol aan deze moeilijke op tv jongeman. Florens met dreigt steeds dieper weg een te glijden in in de de spiraal van agressie en drank, een totdat iemand hem tijdens een boekje door geeft met met het advies om het dit eens uit te gaan lezen. van Florens doet dat naar en dat is het in begin van een aantal dramatische op tv uit veranderingen.

Lydia Harding uit is op tv pas een jaar of vijf als met haar ouders tijdens gaan scheiden en door vanuit frustratie en door het gebrek aan met aandacht en waardering gaan van bij van Lydia alle remmen los. Ze het van verandert van een schattig meisje door in een onhandelbare met tiener die er niet in voor terugdeinst ramen tijdens in te gooien op tv op en deuren kapot naar te trappen als ze haar de zin niet krijgt. een Ze pleegt regelmatig winkeldiefstallen op tv en is vanaf door met haar dertiende al seksueel van actief. Haar gescheiden ouders zijn een ten tijdens einde raad, maar het trieste tijdens de dieptepunt moet nog volgen. Lydia met is 17 als van ze een relatie van krijgt met een stoere tijdens in rapper die er ondertussen tijdens ook nog andere vriendinnetjes de op na houdt. in Op een een dag wordt Lydia daarover van zo boos een dat ze haar door vriend in een vlaag van op blinde woede door met een mes het neersteekt. Lydia wordt in door de politie het opgepakt en belandt door uiteindelijk een in de jeugdgevangenis. Maar als de een van tante bij haar op bezoek komt naar en een in Bijbeltje en op tv wat gospelcd's een achterlaat, wordt het van leven van Lydia danig op op tv de tijdens kop gezet.

Als op jongetje groeit Sjaak in op in het strenge Hervormde de milieu tijdens van Veenendaal. Maar in al die op regeltjes en wetjes, in dat is niks op tv voor Sjaak. Hij wil op tv plezier maken in en van het een leven genieten. Thuis zijn er de ook de de nodige problemen het waardoor zijn ouders hem door niet de aandacht naar kunnen geven die uit hij nodig heeft en daarom door zoekt hij op tv zijn heil op naar straat. Daar leert met hij al heel het snel de duistere een kneepjes van criminaliteit en in drugshandel. de Razendsnel glijdt Sjaak in het verkeerde uit leven in. Na de een mislukte drugsdeal op tv schiet Sjaak iemand neer en wil met zelfmoord plegen. Maar de gelukkig wordt uit Sjaak wakker op geschud! Hij besluit naar op tv afkickcentrum De Hoop de te gaan en door daar vindt hij waar de hij zo van naar op zoek een is: liefde van God in op tv en liefde van naar een mooie vrouw. Ze trouwen en van alles lijkt op voor de wind het te gaan. door Sjaak laat alle criminaliteit achter door zich en het gaat werken uit op een scheepswerf. Maar het dan gebeurt er een door vreselijk ongeluk. Op tijdens een een kwade dag glijdt in Sjaak uit en valt de vijf meter op tv naar beneden en in breekt daarbij op tv vijf nekwervels. Het het ongeluk is zo heftig op tv dat het zelfs een het nieuws haalt. Sjaak het is van de een het op het op tv andere moment veroordeeld tot tijdens een uit leven in de in rolstoel. Maar door de man die naar in gesprek gaat met Mirjam uit Bouwman in is niet een zielige invalide, maar op een man die op tv uit het tijdens leven haalt de wat nog mogelijk het is.

Channah Hewitt is van nu een een gevierde tijdens ster binnen de op wereld van de tijdens musical en de aanbiedingen om op links en rechts belangrijke tijdens van rollen te spelen blijven maar van binnenstromen. Binnenkort speelt ze van een bijvoorbeeld de hoofdrol met in de Zwitserse uitvoering op van Sister Act. Als in klein kind droomt op ze er op tv al van om ooit met op de het planken te tijdens staan en te schitteren. Maar van dat de van weg naar de van top zo zwaar zou op zijn, had ze met nooit kunnen bedenken. op tv Ze groeit op op in naar rijkdom, maar als op een een dag haar vader aan naar kanker een overlijdt stort in haar wereld in. de Plotseling is ze op haar steun en toeverlaat kwijt. naar Ze danst door en van tijdens kan veel van haar verdriet op tv kwijt door in het dansen. Maar tijdens dan, vlak voor uit ze op het punt het staat om door op tv te breken, breekt ze in op tv haar been op een door aantal plekken en op moet anderhalf jaar revalideren. het Waar de meeste mensen de het zouden opgeven, het de grijpt Channah moed en naar danst zich terug naar de de top. Een aanbieding de om in Amerika naar in hele een grote shows te dansen in grijpt ze met de beide met handen aan en ze vertrekt op tv naar New York. op tv Die grote stap met betekent het voor Channah ook met een grote ommekeer, want in ineens de groeit er het besef in dat er belangrijkere naar dingen in het deze wereld zijn dan in roem en de rijkdom.

maart 2019
09-03-2019 18:10

?En toen pleegde mijn man zelfmoord?

De Verandering - ?En toen pleegde mijn man zelfmoord?

Het zal je maar gebeuren. Je man is als militair op missie naar Afghanistan. Jij, een jonge moeder met twee kleine kinderen, wordt gestalkt door een man die je allerlei dreigende en seksueel getinte e-mails stuurt. Het overkomt Jantsje de B...

02-03-2019 18:10

Amber

De Verandering - Amber

Schelden, met spullen smijten, paniek en verdriet. Dat zijn de dingen die Amber vooral heeft onthouden als het gaat om haar jeugd. Alhoewel haar ouders ook goede dagen hebben gekend, waren er te veel jaren waar spanning en ellende de bovent...

23-02-2019 18:10

Elvira Oudemast

De Verandering - Elvira Oudemast

Haar ouders zijn pas zeventien als Elvira geboren wordt. Haar vader is een Molukker en haar moeder Nederlandse. Omdat haar ouders hard moeten werken voor de kost, groeit Elvira grotendeels op bij haar Nederlandse opa en oma. Dat haar Moluks...

16-02-2019 18:10

Arjan van Essen

De Verandering - Arjan van Essen

Vijfentwintig jaar lang is Arjan van Essen verslaafd aan gokken, maar hij weet het voor iedereen verborgen te houden. Naar buiten toe is hij de ideale vader, docent op een christelijke school en actief in kerk en christelijke politiek. Tege...

09-02-2019 18:10

De Verandering

De Verandering - De Verandering

Aflevering 6 - Portrettenreeks (2019). Angelo Pieters. Angelo Pieters is de oudste van vier kinderen. De andere kinderen werden allemaal geboren met onder meer autisme of andere ongemakken. De aandacht voor de kleine Angelo schoot er beho...

02-02-2019 18:15

Verslaafd aan drugs én werk

De Verandering - Verslaafd aan drugs én werk

De kleine Bart van Houten komt eigenlijk als verrassing ter wereld. Maar wel een verrassing met gebreken, want hij wordt geboren met klompvoetjes en brengt daarom de eerste twee jaar van zijn prille leven voornamelijk in het ziekenhuis door...

26-01-2019 18:15

Anton Lagendijk

De Verandering - Anton Lagendijk

Anton is nog maar een klein jongetje als hij het slachtoffer wordt van verkrachting. Nog wel door zijn eigen vader. Niemand grijpt in want aan de buitenkant is het gezin waarin Anton opgroeit zeer christelijk: elke zondag naar de kerk, de B...

19-01-2019 18:10

Annemarie Verdoes

De Verandering - Annemarie Verdoes

Als ze in de verte kerkklokken hoort luiden, moet Annemarie vaak terugdenken aan haar jeugd en dat zijn meestal geen mooie gedachten. Ze denkt dan aan al die dominees die hel en verdoemenis preekten en dat je eerder in de hel zou komen dan ...

12-01-2019 18:15

Faizal Samson

De Verandering - Faizal Samson

Als Faizal Samson een jaar of 30 is, vindt hij zichzelf terug op de bodem van het bestaan. Al zijn dromen zijn uiteen gespat. Hij is alles kwijt, zijn geld, dure pakken, mooie auto's en noem maar op. Hij heeft vaak zo'n honger dat hij zelfs...

05-01-2019 18:15

De Verandering

De Verandering - De Verandering

Andries Knevel praat in het programma 'De Verandering' met mensen die niets of weinig met God hadden, en Hem tochhebben gevonden. In de zesdelige serie 'De Verandering, tien jaar later' vertellen gasten van toen hoe het hen isvergaan, en of...

06-10-2018 18:35

'Ik wilde alleen maar dood'

De Verandering - 'Ik wilde alleen maar dood'

Annette is van jongs af aan al anders, ze heeft last van depressies en is altijd op zoek naar veiligheid. Ze is nog maar een tiener als ze een eetstoornis ontwikkelt waardoor ze graatmager wordt. Gelukkig ontmoet ze Nathan, die haar aan all...

29-09-2018 18:35

Florens van der Spek had een hekel aan buitenlanders

De Verandering - Florens van der Spek had een hekel aan buitenlanders

Tijdens de Tweede Kamerverkiezingen van 2017 steelt Florens van der Spek de harten van veel mensen als hij bij Jinek als lijsttrekker van de politieke partij 'Jezus Leeft' de mensen oproept om vooral op Jezus te stemmen. Zijn oprechte gliml...

22-09-2018 18:40

Lydia Harding

De Verandering - Lydia Harding

Lydia Harding is pas een jaar of vijf als haar ouders gaan scheiden en vanuit frustratie en het gebrek aan aandacht en waardering gaan bij Lydia alle remmen los. Ze verandert van een schattig meisje in een onhandelbare tiener die er niet vo...

15-09-2018 18:35

Sjaak Bolderman

De Verandering - Sjaak Bolderman

Als jongetje groeit Sjaak op in het strenge Hervormde milieu van Veenendaal. Maar al die regeltjes en wetjes, dat is niks voor Sjaak. Hij wil plezier maken en van het leven genieten. Thuis zijn er ook de nodige problemen waardoor zijn ouder...

08-09-2018 18:40

Channah Hewitt

De Verandering - Channah Hewitt

Channah Hewitt is nu een gevierde ster binnen de wereld van de musical en de aanbiedingen om links en rechts belangrijke rollen te spelen blijven maar binnenstromen. Binnenkort speelt ze bijvoorbeeld de hoofdrol in de Zwitserse uitvoering v...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Verandering gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Verandering de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Verandering bij De Verandering liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Verandering. Heb je een uitzending van De Verandering gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Verandering gemist

Andries Knevel praat in het programma 'De Verandering' met mensen die niets of weinig met God hadden, en Hem tochhebben gevonden. In de zesdelige serie 'De Verandering, tien jaar later' vertellen gasten van toen hoe het hen isvergaan, en of hun prille geloof heeft standgehouden in de stormen van het leven.

Uitzending gemist van De Verandering? Hier kun je alle uitzendingen van De Verandering kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 178
  • Laatste uitzending op 09-03-2019 om 18:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord