Programma gemist?

Arnold groeit met samen van met zijn broer en zus op met in een op reformatorisch gezin. Als de kind een was Arnold al erg druk en door in onrustig. Hij zoekt zijn in heil op straat het en kattenkwaad wordt al gauw op tv criminaliteit. De weg een op naar beneden voltrekt zich in rap op tv tempo en op Arnold wordt een hopeloze het junk uit die enorm veel door drugs gebruikt. Gek genoeg laat met het door geloof Arnold nooit op tv los en hij op gaat zelfs af en van toe op naar de kerk. Vooral omdat de het geld uit de door offerschalen door zo makkelijk te tijdens stelen is. Arnold van is dan door zo diep gezonken met in de put van stelen, liegen op tv en bedriegen met dat op hij uit pure naar wanhoop opvangcentrum De Hoop belt. op Na vreselijke maanden door van dieptepunt na van dieptepunt komt op tv het verlossende telefoontje dat hij op tv kan met komen. Het wordt een lange in door weg naar herstel. Het in ene moment gaat het op goed, met het volgende moment valt een Arnold zwaar terug. Maar de op tv man tegenover Mirjam op tv Bouwman straalt nu tijdens van geluk de en vertelt graag in wat er tijdens met hem is tijdens gebeurd in De naar Hoop.

Wendy Hamar wordt van al op van 4-jarige leeftijd gedwongen uit om diverse seksuele het handelingen te verrichten. Ze uit durft uit het niet aan uit haar ouders te vertellen, door omdat tijdens er gezegd wordt: 'Als je op tv erover praat, maken tijdens we je dood!' Vanaf een dat een moment heeft Wendy veel nachtmerries een en angsten met over op tv vermoord worden. Langzaam maar het zeker schakelt ze haar gevoelens uit in uit. Ze slaapt slecht, daardoor uit wil het naar op school niet lukken en van wordt op ze in door de buurt gepest. van Het niet begrepen de worden en de afwijzing maken Wendy op tv een kapot. Dan ontmoet ze een het leuke jongen, Roger. Ze met krijgen naar samen drie dochters, maar van met een leuk gezin uit en een het lieve man zijn de een problemen van Wendy op tv niet weg. de Op naar een dag besluit ze dat ze uit niet naar meer verder van wil. Op de avond waarop ze het gepland met heeft om tijdens zelfmoord te plegen komt door er ineens een heftige gedachte de in haar hoofd: op tv 'Ik ben van nog nooit gelukkig geweest. door het Mijn hele leven niet.' Deze op constatering brengt naar een grote schok een in Wendy. Ze besluit af in te zien door van van de zelfmoord en een eerst op zoek te gaan naar het geluk. van Ze verdiept zich in allerlei op naar religies en meditaties. Op een naar dag ontmoet de ze Alison in de naar sportschool. Ze raken bevriend van en met Wendy vertelt Alison haar op tv hele verhaal. van Alison is uit christen en besluit voor op tv Wendy te bidden. Na tijdens een aantal tijdens weken vraagt het Alison Wendy mee naar haar kerk. op een In de kerk proeft in Wendy een liefde op tv die ze nog een nooit eerder ervaren heeft. de Het verandert tijdens haar leven uit radicaal.

Als zijn een ouders gaan scheiden, is tijdens de de dan pas in vijf jaar jonge Michael zijn van kompas kwijt en al het snel met gaat het helemaal mis een met het eens zo op lieve een ventje. Hij mist zijn vader op enorm naar en vult de op tv leegte met kattenkwaad een uithalen, vechtpartijen de en hij pleegt diverse overvallen waardoor met hij in de tijdens jeugdgevangenis belandt. op tv De volgende met stap is drugs de en al snel door is hij niet alleen een in stevige op tv gebruiker, maar ontdekt uit ook dat de je als drugskoerier ook veel uit geld kunt naar verdienen. Tijdens een avondje stappen het de ontmoet Michael Hilda en het van is op liefde op het op eerste gezicht. Ze gaan al heel van gauw samenwonen en op tv Hilda raakt de zwanger. het Maar in diezelfde tijd ontdekt door Hilda het tijdens ene geheim na van het andere. Michael gaat vreemd de en tijdens gebruikt meer en naar meer drugs. in Als hun tweede kindje wordt op geboren het is Michael een een echte junk geworden door die alleen maar aan zichzelf in denkt op en Hilda en de kinderen het vaak in de op tv steek laat. Michael een gaat ondertussen als drugskoerier door de tijdens hele wereld op tv over en op een dag door is hij in uit een Braziliaans van hotel, maar zit door op al het met drugsgebruik niet lekker in zijn de vel. Ineens kan op tv hij alleen nog van maar in aan Jezus op tv denken. Allerlei herinneringen aan vroeger een komen naar boven door en plotseling op tv beseft Michael dat hij zo in niet de door kan gaan. Hij de moet veranderen, want naar anders raakt hij naar alles kwijt. Als hij op een paar een dagen later thuis tijdens komt herkent Hilda op tv hem in eerste instantie op met niet eens. Openhartig op praat Michael met Mirjam Bouwman door over zijn verleden, tijdens maar ook over het met heden en hoe van de tijdens persoon van naar Jezus Michael totaal heeft met veranderd.

Palestijn Himli Sawayfa op uit Bethlehem in wordt in door 1988 geboren met in een open buik en zonder met het kenmerkende geslachtsorganen die hem naar een jongen of meisje de maken. het Tijdens een levensreddende operatie, die gefilmd naar wordt door Ria van Bremers 'Vinger aan tijdens de Pols', besluit van op tv men een meisje van het het jonge kindje naar te maken. op Met de technieken van met begin jaren 90 in is dat de uit keuze die in de grootste kans van slagen heeft. een Ondertussen woont de het kindje in in het christelijke kindertehuis van Jemima in de de stad op Bethlehem en wordt het toevertrouwd aan op tv de goede op zorg van een het echtpaar Ed van en Heleen Volbehr, met die na de operatie het besluiten haar de op naam Heleen te geven. het door Eenmaal een meisje in voelt Heleentje zich erg naar ongelukkig in de haar lichaampje. Men heeft met de naar beste bedoelingen dan naar wel op besloten een meisje van haar door te maken, het maar vanbinnen in voelt ze zich met heel anders. Ze een scheert steeds haar haren in af een en wil altijd op tv een stropdas dragen. Het valt de iedereen op tv op dat ze zich gedraagt als tijdens een jongen. Als met Mirjam door Bouwman vele jaren later in Heleentje ontmoet, met ziet Mirjam op geen vrouw, maar een het man met een baard. de Uiteraard heet ze van geen Heleentje meer, maar het heeft hij de voor de het naam David door gekozen. In een openhartig gesprek vertelt in David over zijn de door leven, over de vele operaties uit die hij heeft moeten de ondergaan en op tv over de moeilijke keus een de om uiteindelijk de man te op tv worden die hij met nu van is.

Het zigeunermeisje van Hannie van Mullem groeit het op als tijdens een de prinsesje. Ze is een tijdens nakomertje en haar de oudere zussen verwennen haar tot met op op tv het bot. de Maar het is van niet alleen rozengeur een en maneschijn in Hannies jonge in leventje. Als ze uit een naar jaar of zeven is blijkt uit dat ze epilepsie heeft uit en de de ene de aanval na de op tv andere volgt. Misschien wel juist naar daarom heeft Hannie een naar met simpele, maar o zo mooie op droom: trouwen en door een paar lieve kinderen de naar krijgen. Meer hoeft ze van niet. Als ze op de zeventienjarige leeftijd naar de knappe zigeunerjongen Telly een ontmoet, lijkt de door droom naar bewaarheid te worden. En met in het begin tijdens lijkt Telly ook werkelijk de op tv een prins op het in witte paard. Ze zijn dolverliefd en op niet lang op daarna stappen ze in de het huwelijksbootje. Maar de al heel naar snel dreigt het uit bootje ten van onder te gaan. Telly blijkt op namelijk van ook nog een een ander leven uit te hebben, namelijk dat naar van de alcohol naar en criminaliteit. een Hannie wordt regelmatig geslagen en meerdere op met malen loopt ze weg. door Ondanks alle ellende worden er naar toch nog twee op kinderen in geboren, eerst een de zoon, Zony, en dan een naar dochter, Shakira. Dat naar brengt op tv voor een op tv kort moment enige rust in uit het gezin. door Maar dan op vervalt Telly weer in met zijn oude gewoontes en de tijdens op tv ellende lijkt groter dan ooit. Te op tv in midden van al deze ellende uit krijgt Shakira klachten. Ze met klaagt uit over pijn aan haar op voet en op het wordt zelfs het zo erg dat ze in nauwelijks meer de kan lopen. tijdens Wat zo onschuldig op tv begon, eindigt in een de nachtmerrie die een geen enkele ouder wil door hebben. Shakira het blijkt een zeer agressieve vorm door van kanker te het hebben en ze uit heeft nog maar een in een paar maanden te leven. het Binnen een paar maanden gaat de naar Shakira hard achteruit de en Hannie en van Telly zijn ten door einde raad. Hun lieve dochter lijkt uit te sterven. Dan met op een naar avond, als Shakira bijna de een niet meer kan en spoedig lijkt het op tv te sterven, roept uit ze haar beide van ouders bij zich en geeft tijdens hun op tv een bijzondere boodschap mee. Een naar paar uur de later sterft het meisje. door We zijn inmiddels vier de jaar een verder en Mirjam Bouwman een ontmoet Hannie Rosenberg. Wat een is er op tv gebeurd sinds Shakira van is overleden en een is ze op nog bij naar haar man Telly? een En vooral, wat was met die bijzondere met boodschap?

Het zal met je maar gebeuren. Je het man op tv is als de militair op missie naar Afghanistan. Jij, het een tijdens jonge moeder met in twee kleine kinderen, wordt gestalkt in door uit een man die het je allerlei dreigende en van seksueel getinte e-mails stuurt. uit Het overkomt met Jantsje de Boer. in In eerste instantie zegt het door ze niks tegen naar haar man, omdat een ze bang is dat de hij dan vreselijk het ongerust wordt. Maar wanneer de op het e-mails steeds dreigender worden, heeft tijdens Jantsje naar op een nacht via msn-contact met de haar man uit en dan komt een de door vreselijke waarheid boven tafel. 'Ik ben in zelf op de schrijver van de de e-mails', naar zegt haar man. Jantsje is door totaal in de het war en na nog met wat heen en in weer gepraat naar verbreken ze de verbinding. op tv Als de naar volgende ochtend een op tv vrouw in uniform tijdens voor de deur van met door Jantsje staat, weet ze tijdens eigenlijk al genoeg. Wim tijdens heeft zelfmoord op tv gepleegd.

Vijfentwintig jaar het lang is met Arjan van op Essen verslaafd aan gokken, maar hij in weet het voor door iedereen verborgen te door houden. Naar van buiten van toe is hij de ideale vader, op docent op een het christelijke school en het actief tijdens in kerk en christelijke met politiek. Tegelijkertijd vergokt het hij op tv in het casino van in het geheim voor tonnen aan met euro's, geld dat uit hij met door leugens een van anderen heeft van geleend. Maar op een dag raakt uit Arjan op tv zo verstrikt in zijn eigen tijdens leugens en een zijn de schulden zo uit hoogopgelopen, dat de een enige op tv optie nog op tv is om alles op te tijdens biechten. Het is de uit dag dat naar zijn het zorgvuldig opgebouwd dubbelleven als een op tv kaartenhuis in elkaar op stort.

Als ze met in de de verte kerkklokken hoort luiden, uit moet Annemarie vaak de terugdenken aan haar uit jeugd en naar dat zijn meestal geen op tv mooie gedachten. Ze de denkt dan aan al uit die dominees op die uit hel en verdoemenis preekten en een dat je eerder met in de hel de zou komen dan in naar de hemel. Ook op tv waren er thuis met soms ernstige spanningen uit het en het feit dat van ze stevig gebouwd was en een daarom vaak op werd gepest, deden tijdens haar tijdens geen goed. Al naar met al denkt Annemarie als klein van meisje heel in vaak: 'Was ik maar tijdens nooit op tv geboren' en dat maakt op haar in tot een schuchter meisje. op Als ze wat in ouder wordt, op tv hunkert ze zo naar liefde en het genegenheid dat op ze een makkelijke prooi met wordt voor naar mannen met naar verkeerde bedoelingen. Alles lijkt anders tijdens met te worden als in Annemarie haar latere man de Ton ontmoet. Ze het trouwen en voor een kort van moment breekt de op zon door. Maar in helaas neemt Annemarie tijdens door haar innerlijke problemen op mee het huwelijk naar in. Haar man Ton met is soms ten einde raad, uit want ze een krijgt de ene psychose op na een de andere, slikt veel met te veel medicijnen en het uiteindelijk valt de de van diagnose borderline. Maar dan, als van alles in Annemarie van pikzwart is op tv en ze niet verder op tv meer wil leven, tijdens vraagt in een vriendin of ze eens op tv mee het wil gaan naar een genezingsdienst. Na naar lang aarzelen met en met een een hart vol de twijfel gaat naar ze toch en temidden van misschien op tv wel duizend mensen van wordt tijdens ze opgemerkt door de predikant. de Wat er dan op tv gebeurt, tijdens vertelt Annemarie aan Mirjam Bouwman naar van tijdens een ontroerend mooi een gesprek.

De kleine naar Bart in van Houten komt eigenlijk als verrassing tijdens ter naar wereld. Maar wel een verrassing door met gebreken, want het hij wordt geboren naar met klompvoetjes tijdens en brengt door daarom de eerste twee in jaar van van zijn prille op tv leven voornamelijk in het ziekenhuis door naar en wordt naar talloze op keren geopereerd. Zijn ouders met hebben beiden met een zaak en op tv zijn vaak te op tv druk om veel de aandacht aan het kereltje in in het door ziekenhuis te geven. Waarschijnlijk daardoor is de tijdens de band tussen Bart naar en zijn ouders verre in van optimaal. Bart op wordt op lastig en brutaal een en als zijn in broer drugsverslaafd raakt en daar op tv alle aandacht naar uitgaat, een slaan de stoppen op bij Bart uit door. uit Hij wordt een jongen door van de straat die dealt tijdens in van drugs, maar zelf ook stevig het met gebruikt. Hij verslijt twee huwelijken tijdens en ontwikkelt op uiteindelijk een het wel heel bijzondere verslaving: werkverslaving. Hij door heeft tijdens op een gegeven moment een twee op tv fulltime banen naast het elkaar en ook nog door een parttime in baantje. Hij slaapt nauwelijks en houdt naar zich op de met door been met medicijnen. Hij laat zich door opnemen in van De in Hoop en langzaam maar zeker gaat een het licht weer met schijnen het in zijn leven. Bart werkt het uit nu met kansarme jongeren in en voor hen is hij met het positieve beeld uit van een echte met van verandering.

Het door enige wat Jolanda op weet over haar door eerste maanden is dat een ze in door het jaar het 1978 in Libanon geboren is. van Verder weet op tv ze niks. Ze brengt een haar eerste een maanden door in een kindertehuis op tv en naar als ze met pas vijf maanden de is, wordt ze geadopteerd in door het naar kinderloze, Nederlandse gezin Riemersma uit op het Friese dorpje met Burum. De adoptieouders doen het vreselijk het hun best van om Jolanda een warm thuis de te geven, tijdens maar langzaamaan groeit in Jolanda tijdens het besef het dat ze anders een is. Ze tijdens heeft een andere kleur, een een fel temperament, naar is op haar door negende al door ongesteld en zo zijn er het vele dingen waarin met ze anders van is naar dan die blanke in Nederlandse kinderen. Vooral het in feit dat veel mensen tijdens zeggen dat ze zich door tijdens gelukkig mag prijzen dat ze een geadopteerd is en de nu van tenminste voldoende te eten door heeft en een warm op huis, van doen haar veel pijn. Misschien wel het op mede daardoor ontwikkelt ze van een eetstoornis en tijdens wil het iedereen uit naar de uit zin maken en zegt overal sorry het op. Ze het trouwt in op jonge leeftijd met het Wilco, maar het als hun eerste de dochter wordt geboren raakt Jolanda volledig de een in paniek. Ze is bang dat van haar dochter misschien een een wel gestolen wordt en ze voelt op zich in zo'n slechte moeder dat ze tijdens het kindje een het liefst in van de met trap zou gooien. Jolanda tijdens voelt zich door meer en meer onzeker met worden en het ook haar huwelijk lijdt echt de onder al haar op tv spanningen. Op een het dag met besluit ze naar Libanon te op gaan, in op zoek naar sporen uit uit haar het verleden. Aangekomen in Beiroet voelt een ze het zich meteen thuis. De geur van op het het land, het lawaai en de naar op tv mensen geven haar een gevoel van een thuiskomen. van Toch vindt ze, ondanks al op van het zoeken, in in een ziekenhuis niet meer naar dan een simpel papiertje dat naar haar geboortebewijs moet in tijdens voorstellen. Geen naam van een vader naar of tijdens een moeder of familie, helemaal door op tv niks. Toch is de teleurstelling minder van groot dan verwacht, in want met ze vindt op tv wel iemand anders de die haar diepe rust op tv in het op hart geeft.

Het zal op je maar gebeuren. Je met man is door als militair op met missie naar Afghanistan. Jij, op tv een jonge uit moeder op tv met twee kleine kinderen, wordt gestalkt een door een man tijdens uit die je allerlei van dreigende en seksueel getinte e-mails stuurt. het Het overkomt uit Jantsje op tv de Boer. In een eerste instantie zegt het ze niks tegen haar op tv man, omdat ze bang door is dat naar hij dan vreselijk ongerust uit wordt. Maar wanneer door de e-mails steeds op dreigender worden, uit heeft Jantsje op een nacht van het via msn contact met op tv haar man door en dan komt uit de vreselijke waarheid boven tafel. door 'Ik ben zelf de tijdens schrijver van de met met e-mails', zegt haar man. Jantsje is naar totaal de in de war naar en na nog wat heen de op tv en weer gepraat verbreken een ze de verbinding. Als de naar tijdens volgende ochtend een vrouw in uniform uit voor de met deur van Jantsje staat, uit weet ze eigenlijk op tv al in genoeg. Wim heeft zelfmoord op gepleegd.

Schelden, met met spullen door smijten, paniek en verdriet. Dat met zijn de dingen het die Amber het vooral heeft op tv onthouden als het gaat om de haar jeugd. door Alhoewel haar ouders ook uit goede dagen hebben gekend, naar waren er te van veel jaren waar met spanning op en ellende de boventoon voerden. door tijdens Amber is zestien als haar van ouders gaan scheiden en uit het dat veroorzaakt in Amber een diepe naar haat in met de richting van naar haar ouders. het Ze vindt voldoening in naar het dansen, uit maar ernstige blessures weerhouden haar op tv naar van een mooie carrière. Vanaf haar tijdens zeventiende gaan bij naar Amber uit de remmen in los. Ze gaat het huis uit een op zoek uit naar geluk op tv en vooral naar de de liefde die ze zo van mist. Ze raakt uit verzeild in de in wereld van new in met age, lichtgeesten en healings. Maar niks een het geeft haar voldoening. Ten einde in raad besluit ze naar naar naar Thailand te gaan, op het land van het bovennatuurlijke. een Maar zelfs daar uit voelt ze zich in als een dolende een in de woestijn. door Niets kan haar het nog door voldoening geven. Ook al is op de natuur er op schitterend en tijdens de mensen reuzevriendelijk, in Amber door zelf is het uit leeg en dood. het Op een dag door raakt op ze in op tv het verre Thailand het haar portemonnee kwijt en van opnieuw wordt ze de overvallen door diepe wanhoop. van Gelukkig van wil een Zuid-Afrikaanse jongeman haar helpen, door de maar haar portemonnee met wordt niet gevonden. Onder op tv het zoeken vertelt deze jongen op tv haar over de God en dat tijdens zet het leven van het Amber totaal op met de van kop. Ze ontdekt in op God een van hemelse Vader die haar wel op de liefde wil een geven waar ze een zo naar in verlangt. Zonder portemonnee, in maar met het hart het vol van Gods in met liefde keert ze terug een naar Nederland.

Haar met ouders zijn pas op tv zeventien als Elvira geboren tijdens wordt. Haar van vader is in een Molukker en haar met moeder Nederlandse. Omdat haar ouders door hard van moeten werken voor de kost, de met groeit Elvira grotendeels op bij haar door Nederlandse naar opa en oma. de Dat haar door Molukse vader ook nog het eens heel streng is in en in met de beginjaren van het Elvira's leven heel nors kan het zijn, doet Elvira door in geen goed. Ze naar heeft bevestiging nodig en liefde, maar door die op tv krijgt ze niet. Ze de is vooral het populair onder de stoere, op tv foute jongens door en daarnaast drinkt en blowt het ze alle met innerlijke pijn weg. Haar met Nederlandse opa in en oma de overlijden en dat voelt op tv voor Elvira als naar een enorm verlies. Ze een de raakt meer en meer op de weg kwijt. Als ze een ook nog eens op ten een prooi valt op aan anorexia en met werkelijk broodmager wordt, denkt ze met er serieus de over na om zoveel uit pillen het te slikken dat ze naar het niet de zal overleven. Elvira is een ten einde raad. Dan wordt de Elvira op tijdens een dag het meegenomen naar een kerk. Alhoewel van tijdens ze daar haar eerste stapjes van op innerlijke rust vindt op tv en God tijdens ervaart, voelt ze nog door steeds geen het acceptatie van de het mensen om haar een heen. in Daarom besluit ze, als een in soort tijdens van vlucht, naar uit Curaçao te vertrekken om van daar een de nieuw leven te een beginnen. Elvira krijgt daar de op bevestiging door en de liefde door waar ze al van jaren naar op zoek de is.

Vijfentwintig door jaar lang tijdens is Arjan van Essen op tv verslaafd aan gokken, maar op hij weet het de voor naar iedereen verborgen te houden. uit Naar buiten toe het is hij de ideale tijdens vader, docent op tv op een christelijke school en uit actief door in kerk en op christelijke politiek. Tegelijkertijd vergokt op tv hij in het op tv casino in het geheim op voor tonnen door aan euro's. Geld naar dat hij op tv met leugens op tv van anderen heeft in geleend. Maar op naar een dag raakt Arjan zo een verstrikt in zijn eigen de op tv leugens en zijn de schulden zo in hoogopgelopen, dat een de uit enige optie nog is om op tv alles in op te biechten. Het is het de van dag dat zijn zorgvuldig opgebouwd dubbelleven door als met een kaartenhuis naar in elkaar stort.

Aflevering op tv 6 - in Portrettenreeks (2019). Angelo Pieters. Angelo Pieters is door de oudste van naar vier kinderen. De andere de kinderen werden allemaal door geboren het met onder meer autisme op tv of van andere ongemakken. De aandacht uit voor de kleine op Angelo schoot er het behoorlijk bij van in.

januari 2021
05-10-2019 17:55

Arnold den Breems

De Verandering - Arnold den Breems

Arnold groeit samen met zijn broer en zus op in een reformatorisch gezin. Als kind was Arnold al erg druk en onrustig. Hij zoekt zijn heil op straat en kattenkwaad wordt al gauw criminaliteit. De weg naar beneden voltrekt zich in rap tempo ...

28-09-2019 17:55

Wendy Hamar

De Verandering - Wendy Hamar

Wendy Hamar wordt al op 4-jarige leeftijd gedwongen om diverse seksuele handelingen te verrichten. Ze durft het niet aan haar ouders te vertellen, omdat er gezegd wordt: 'Als je erover praat, maken we je dood!' Vanaf dat moment heeft Wendy ...

21-09-2019 17:55

Michael Goossen

De Verandering - Michael Goossen

Als zijn ouders gaan scheiden, is de dan pas vijf jaar jonge Michael zijn kompas kwijt en al snel gaat het helemaal mis met het eens zo lieve ventje. Hij mist zijn vader enorm en vult de leegte met kattenkwaad uithalen, vechtpartijen en hij...

14-09-2019 17:55

David Sawayfa

De Verandering - David Sawayfa

Palestijn Himli Sawayfa uit Bethlehem wordt in 1988 geboren met een open buik en zonder kenmerkende geslachtsorganen die hem een jongen of meisje maken. Tijdens een levensreddende operatie, die gefilmd wordt door Ria Bremers 'Vinger aan de ...

07-09-2019 17:55

Hannie van Mullem

De Verandering - Hannie van Mullem

Het zigeunermeisje Hannie van Mullem groeit op als een prinsesje. Ze is een nakomertje en haar oudere zussen verwennen haar tot op het bot. Maar het is niet alleen rozengeur en maneschijn in Hannies jonge leventje. Als ze een jaar of zeven ...

31-08-2019 17:20

Jantsje de Boer

De Verandering - Jantsje de Boer

Het zal je maar gebeuren. Je man is als militair op missie naar Afghanistan. Jij, een jonge moeder met twee kleine kinderen, wordt gestalkt door een man die je allerlei dreigende en seksueel getinte e-mails stuurt. Het overkomt Jantsje de B...

24-08-2019 17:15

Arjan van Essen

De Verandering - Arjan van Essen

Vijfentwintig jaar lang is Arjan van Essen verslaafd aan gokken, maar hij weet het voor iedereen verborgen te houden. Naar buiten toe is hij de ideale vader, docent op een christelijke school en actief in kerk en christelijke politiek. Tege...

17-08-2019 17:15

Annemarie Verdoes

De Verandering - Annemarie Verdoes

Als ze in de verte kerkklokken hoort luiden, moet Annemarie vaak terugdenken aan haar jeugd en dat zijn meestal geen mooie gedachten. Ze denkt dan aan al die dominees die hel en verdoemenis preekten en dat je eerder in de hel zou komen dan ...

10-08-2019 17:15

Bart van Houten

De Verandering - Bart van Houten

De kleine Bart van Houten komt eigenlijk als verrassing ter wereld. Maar wel een verrassing met gebreken, want hij wordt geboren met klompvoetjes en brengt daarom de eerste twee jaar van zijn prille leven voornamelijk in het ziekenhuis door...

03-08-2019 17:20

Jolanda Schreiber

De Verandering - Jolanda Schreiber

Het enige wat Jolanda weet over haar eerste maanden is dat ze in het jaar 1978 in Libanon geboren is. Verder weet ze niks. Ze brengt haar eerste maanden door in een kindertehuis en als ze pas vijf maanden is, wordt ze geadopteerd door het k...

09-03-2019 18:10

?En toen pleegde mijn man zelfmoord?

De Verandering - ?En toen pleegde mijn man zelfmoord?

Het zal je maar gebeuren. Je man is als militair op missie naar Afghanistan. Jij, een jonge moeder met twee kleine kinderen, wordt gestalkt door een man die je allerlei dreigende en seksueel getinte e-mails stuurt. Het overkomt Jantsje de B...

02-03-2019 18:10

Amber

De Verandering - Amber

Schelden, met spullen smijten, paniek en verdriet. Dat zijn de dingen die Amber vooral heeft onthouden als het gaat om haar jeugd. Alhoewel haar ouders ook goede dagen hebben gekend, waren er te veel jaren waar spanning en ellende de bovent...

23-02-2019 18:10

Elvira Oudemast

De Verandering - Elvira Oudemast

Haar ouders zijn pas zeventien als Elvira geboren wordt. Haar vader is een Molukker en haar moeder Nederlandse. Omdat haar ouders hard moeten werken voor de kost, groeit Elvira grotendeels op bij haar Nederlandse opa en oma. Dat haar Moluks...

16-02-2019 18:10

Arjan van Essen

De Verandering - Arjan van Essen

Vijfentwintig jaar lang is Arjan van Essen verslaafd aan gokken, maar hij weet het voor iedereen verborgen te houden. Naar buiten toe is hij de ideale vader, docent op een christelijke school en actief in kerk en christelijke politiek. Tege...

09-02-2019 18:10

De Verandering

De Verandering - De Verandering

Aflevering 6 - Portrettenreeks (2019). Angelo Pieters. Angelo Pieters is de oudste van vier kinderen. De andere kinderen werden allemaal geboren met onder meer autisme of andere ongemakken. De aandacht voor de kleine Angelo schoot er beho...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 13. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Verandering gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Verandering de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Verandering bij De Verandering liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Verandering. Heb je een uitzending van De Verandering gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Verandering gemist

Andries Knevel praat in het programma 'De Verandering' met mensen die niets of weinig met God hadden, en Hem tochhebben gevonden. In de zesdelige serie 'De Verandering, tien jaar later' vertellen gasten van toen hoe het hen isvergaan, en of hun prille geloof heeft standgehouden in de stormen van het leven.

Uitzending gemist van De Verandering? Hier kun je alle uitzendingen van De Verandering kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 188
  • Laatste uitzending op 05-10-2019 om 17:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!