Programma gemist?

Gerrit Stanneveld uit in van Zuid-Limburg is nog geen het 20 jaar als hij op in een vlaag de van blinde woede op de vader uit van zijn vriendin met doodschiet. En alsof tijdens dat nog niet genoeg in is schiet het hij, nadat hij uit de een gevangenis komt, ook naar nog een eens twee agenten neer. met Het is naar het diep met trieste verhaal van een man die van op 4-jarige leeftijd van al in in een kindertehuis met terecht komt en de die daar de meest vreselijke de dingen meemaakt. Vol met verborgen woede en in haat een wordt hij jaren later met op de maatschappij losgelaten. een Waar in andere kinderen met met auto's spelen, gaat Gerrit een op jonge leeftijd al met op het inbrekerspad van en naar zijn grootste droom is om de gangster van te worden. Het lukt Gerrit in inderdaad om door al heel snel van een gangster te worden in en vanaf zijn naar zestiende is het het gevangenis in en met tijdens uit. Met als een voorlopig triest dieptepunt dat een hij verandert in tijdens een kille uit moordenaar die niets en niemand naar ontziet. de Zijn lijst van misdaden is op tv lang het en tijdens een van zijn tijdens gevangenisstraffen met leert hij Cor van Hout op kennen, een van de naar Heineken ontvoerders. Een in van paar jaar later is, een wordt hij, nog steeds met in de gevangenis, van de rechterhand tijdens van Cor op tv van Hout. Als tijdens Gerrit na het neerschieten van twee uit agenten in weer in de cel naar belandt, is hij totaal met de het weg kwijt. Hij is tijdens een vat vol woede het op en zit regelmatig in door een isoleercel. Daar verveelt tijdens hij zich zo met stierlijk dat hij begint op tv te lezen. van Een van die boeken door is de door bijbel en tot zijn op tv eigen stomme op tv verbazing doet dat boek op heel op tv veel met hem. Zoveel zelfs met dat in weggestopte gevoelens van berouw en naar uit wie schenkt mij vergeving op naar boven komen en de op een dag uit vindt een de stoere gangster de zich huilend als een met klein kind het terug. Het is het begin van een tijdens een jarenlange zoektocht naar uit herstel. Gerrit komt een weer vrij en krijgt een door op zoon. En dat stelt hem voor met een met moeilijke keus. Gaat hij door naar naar met mijn criminele verleden tijdens en wordt hij de een kopie van mijn eigen de vader door of gaat hij zorgen voor in met mijn zoon op een goede manier? door En op tv dan gebeurt in er iets heel op aparts. Gerrit krijgt ongekend heftige op tv schuldgevoelens over zijn daden, naar zo erg, dat op hij op zoek uit gaat van naar vergeving.

Het zal met je maar gebeuren. Je naar de wordt met twee in goede ogen geboren, maar met je raakt langzaamaan tijdens blind. Dat op tv overkomt Rachelle Boekestein. Op een driejarige leeftijd constateren artsen het op tv herpesvirus. Vanaf dat tijdens moment is het het de ziekenhuis in, ziekenhuis uit. tijdens Door dit met virus kan ze niet naar tegen licht. De door brandende pijn aan haar oog de voelt uit als pure alcohol in op een open uit wond. Ze door ligt veel thuis en een vanwege de angst om blind door te uit worden gaat ze tijdens eten. Op een naar gegeven moment weegt ze in meer dan in honderd kilo. En alsof dat met allemaal een niet erg genoeg in is, wordt ze op naar de een middelbare school enorm gepest. Haar tijdens klasgenoten met noemen haar dikke en uit spugen op haar. het Als ook nog blijkt van dat haar ogen verder van achteruitgaan naar en de artsen uit denken dat ze blind zal op raken, verdwijnt een Rachelles vertrouwen in de de toekomst van en openlijk op tv praat ze over 'uit op het leven stappen'. Een naar vriendin die op tv haar verdriet ziet, van besluit dat een het zo niet verder van kan en belt haar op met op tv om haar mee te vragen naar tijdens de met kerk. Eerst twijfelt Rachelle uit nog. Wat naar moet ze van met de kerk door en een God die in deze nare ziekte de toelaat? Toch tijdens laat ze zich door in haar vriendin van overhalen. Tijdens deze de kerkdienst gebeurt een een ongelooflijk wonder.

Milou tijdens groeit op in een van gezin waar veel spanning van heerste. op tv Er is veel ruzie in en terwijl Milou's moeder met de spanningen uit negeert, uit raakt haar vader een overspannen. Het huwelijk strandt als naar Milou pas zes op tv jaar oud is. Niet in in heel veel later komt uit er een nieuwe man in tijdens huis, maar dat in is geen verbetering, een in integendeel. De man van drinkt veel, schreeuwt en negeert uit zijn in stiefkinderen. Dat vindt Milou vreselijk het en de in aandacht die naar ze thuis mist een zoekt ze bij in haar vrienden. Milou is een op knappe verschijning en in al snel trekt ze op de aandacht door van jongens. het Ondanks dat er veel foute met types bij op zitten, geniet Milou naar van de aandacht. op tv Dit door is wat ze in haar door kinderjaren en met later heeft gemist. Denkt met ze, want van het door een komt het tijdens ander en niet een veel later vindt van Milou zich de terug een op allerlei seksfeesten waar met ook drank en drugs tijdens rijkelijk worden genuttigd. de Ze is dan op tv pas tijdens een jaar of uit twintig. Haar tweelingzus en uit vrienden maken zich ernstig de zorgen, want langzaam maar in zeker verandert Milou op in een op tv onzekere junk. Maar naar dan door hoort ze ineens een tijdens innerlijke stem die zegt dat het dit toch naar niet de bedoeling kan op tv zijn en met dat er voor door haar een beter een leven is het weggelegd. Ze vraagt een met ongelovige van vriend of die met haar kan helpen en die verwijst op tv haar naar in een kerk in in de buurt waar het veel jonge mensen naar zijn. van Als Milou de kerk het op een ochtend binnenstapt, krijgt in ze een naar gevoel dat ze nog een nooit de eerder heeft door gehad.

Als het klein jongetje is cameraman Willem een van Schaaijk al naar anders op tv dan zijn vriendjes. Of door het naar nu om kattenkwaad gaat door of dingen ontdekken: Willem van gaat altijd een een stapje verder dan de naar anderen. Hij door groeit op in een op katholiek de gezin, met het met klassieke patroon van naar een hardwerkende vader en het een liefdevolle een moeder. Als tiener begint het uit kattenkwaad door serieuze vormen aan uit te nemen. Hij steelt en tijdens doet uit andere dingen in die het daglicht op niet kunnen verdragen. Tegelijkertijd komt Willem met door tot het besef dat het leven op tv zoals in hij dat om uit zich heen uit ziet niet de bedoeling kan zijn. op tv van Huisje, boompje, beestje is voor uit hem een haast een angstaanjagend schrikbeeld: er moet het toch meer in zijn. Willem komt op de de kunstacademie terecht naar en van dan doen ook de drugs naar in hun intrede in een zijn leven. Al blowend van en gebruikend onderzoekt Willem allerlei een een oosterse religies. Hij slaapt zelfs in op in een piramide, omdat hij gelooft het dat piramides een bijzondere in energie geven. op tv Maar met het onderzoeken tijdens komt op tv ook het besef de dat de met Waarheid misschien wel dichter bij op huis ligt dan Willem het uit altijd heeft gedacht. Drie dingen veranderen de de zijn leven op van drastische wijze: het maken van een op tv documentaire over de van bio-industrie, van het lezen het van de Bijbel en een ontmoeting op tv met de bekende tijdens Sesamstraat-acteur Aart uit Staartjes.

Danny door Soto is karatekampioen als hij van angst en op tv verderf zaait. van Niet alleen op de mat van op tv zijn ze bang voor hem, ook uit daarbuiten op lost Danny problemen met zijn met handjes en vechttechniek in op. uit Als jong ventje ontdekt op tv Danny al door snel dat geld op tv en mooie de spullen macht en een aanzien geven. Zijn vader is door vaak weg en het hij het zoekt zijn voorbeelden op straat. op Dat kan natuurlijk alleen uit maar misgaan en het op niet alleen verzeilt Danny in de door criminaliteit, van hij wordt ook nog eens van vader op de zijn zestiende. een 'Een heel slechte de vader', zal hij later door erkennen. Zijn met criminele leven gaat door op en hij naar belandt temidden van tijdens Zuid-Amerikaanse drugsdealers. Maar als hij het het in een droom een zichzelf in de afgrond ziet van vallen, door roept hij het naar uit tot God de om hem te helpen. door Aan Mirjam met Bouwman vertelt Danny tijdens wat er na in die droom gebeurde.

Vandaag tijdens de dag is naar Irma Dam uit Ede een door op gevierd zangeres die van houdt van het podium. Maar uit weinig mensen weten van dat achter deze op sterke vrouw een tijdens heel onzeker in persoontje schuilde. Als uit kind compenseert ze dat met door met haar knappe verschijning, een grote mond de en haar zangtalent. tijdens Dat leidt tot van diepe uit jaloersheid bij uit haar klasgenoten en op de een dag wordt ze op zelfs door iemand met de een mes met bedreigd. Tot uit haar eigen in verrassing wint ze op haar 15e met een met aflevering van op tv de Soundmixshow en een toekomst op tv als door zangeres lacht haar tegemoet. Ze kiest in uit ervoor om gospelzangeres te worden en met scoort zelfs een het bescheiden hit. door Maar dan tijdens slaat het noodlot toe. met Op het Keniaanse op tv zendingsveld wordt haar door zwager vermoord en het haar zus bruut tijdens verkracht. het Irma is de eerste tijdens in Nederland die het de vreselijke nieuws hoort de en heel haar door leven stort als een het kaartenhuis in in elkaar. Het wordt het in begin van een een jarenlange tijdens zoektocht naar de zin door van de het leven en de vraag naar waar God was toen uit Hij echt nodig op was. Waar het de tijdens zoektocht toe heeft geleid vertelt Irma naar aan op tv Mirjam Bouwman.

Liesbeth uit Steinfelder heeft een moeilijke naar jeugd gehad: haar vader van was verslaafd. door Wanneer zij tijdens later zelf aan tijdens de drank en drugs op tv is een en geen uitweg op tv meer ziet, dan gebeurt de er iets op opmerkelijks.

Anne heeft een uit turbulente tienertijd gehad, het op tv waarin zij veel vriendjes heeft gehad. met tijdens Toen zij in verwachting door raakte, kreeg zij met indringende door vragen te door maken. Zij praat in hier uit openhartig over.

Marathonschaatser René Ruitenberg met naar is succesvol op het ijs en op rijdt daarbuiten regelmatig de naar een scheve schaats. Het overlijden van op tv door zijn schoonzus is het begin van de een op tv ommekeer.

Doordat Jeremiah een zich nergens thuis het voelt, wordt het hij steeds in bozer en komt hij in de de zware de criminaliteit terecht. Plotseling door komt hier verandering in. Doordat in Jeremiah zich de nergens thuis voelt, wordt tijdens met hij steeds bozer van en komt hij uit in de zware tijdens criminaliteit terecht. Plotseling verandert er uit iets uit in zijn leven.

Grace met Ellens is met haar tijdens moeder vanuit Indonesië op naar Nederland geëmigreerd in een de hoop een het hier op tv beter te krijgen. Grace Ellens in op tv is met haar moeder vanuit op Indonesië de naar Nederland geëmigreerd in de de hoop het het hier beter een te krijgen. Zij belandde uiteindelijk tijdens in het de criminaliteit. Toch kreeg door haar leven de een ingrijpende wending.

Het is in bijna niet voor te met stellen: nog maar naar een paar jaar tijdens geleden werd de een nu uit vriendelijk lachende de William Boating 'de schrik van Den het Haag' de genoemd.

In haar jeugd tijdens en later de in haar eigen op gezin krijgt Anita uit Lok met met heftige omstandigheden in te maken. Onverwacht krijgt uit haar leven een grote met wending.

Ingrijpende een omstandigheden maakten door van Stefan van der in Heijden een crimineel. naar Ingrijpende omstandigheden op tv maakten van Stefan van van der Heijden een het crimineel. In van de gevangenis kreeg naar zijn leven een een wending.

oktober 2017
14-10-2017 18:40

Gerrit Stanneveld

De Verandering - Gerrit Stanneveld

Gerrit Stanneveld uit Zuid-Limburg is nog geen 20 jaar als hij in een vlaag van blinde woede de vader van zijn vriendin doodschiet. En alsof dat nog niet genoeg is schiet hij, nadat hij uit de gevangenis komt, ook nog eens twee agenten neer...

07-10-2017 18:40

Klaas van Twillert

De Verandering - Klaas van Twillert

Andries Knevel praat in het programma 'De Verandering' met mensen die niets of weinig met God hadden, en Hem tochhebben gevonden. In de zesdelige serie 'De Verandering, tien jaar later' vertellen gasten van toen hoe het hen isvergaan, en of...

30-09-2017 18:35

Rachelle Boekestein

De Verandering - Rachelle Boekestein

Het zal je maar gebeuren. Je wordt met twee goede ogen geboren, maar je raakt langzaamaan blind. Dat overkomt Rachelle Boekestein. Op driejarige leeftijd constateren artsen het herpesvirus. Vanaf dat moment is het ziekenhuis in, ziekenhuis ...

23-09-2017 18:40

Milou Roodenburg

De Verandering - Milou Roodenburg

Milou groeit op in een gezin waar veel spanning heerste. Er is veel ruzie en terwijl Milou's moeder de spanningen negeert, raakt haar vader overspannen. Het huwelijk strandt als Milou pas zes jaar oud is. Niet heel veel later komt er een ni...

16-09-2017 18:40

Willem van Schaaijk

De Verandering - Willem van Schaaijk

Als klein jongetje is cameraman Willem van Schaaijk al anders dan zijn vriendjes. Of het nu om kattenkwaad gaat of dingen ontdekken: Willem gaat altijd een stapje verder dan de anderen. Hij groeit op in een katholiek gezin, met het klassiek...

09-09-2017 18:20

Danny Soto

De Verandering - Danny Soto

Danny Soto is karatekampioen als hij angst en verderf zaait. Niet alleen op de mat zijn ze bang voor hem, ook daarbuiten lost Danny problemen met zijn handjes en vechttechniek op. Als jong ventje ontdekt Danny al snel dat geld en mooie spul...

02-09-2017 18:10

Irma Dam

De Verandering - Irma Dam

Vandaag de dag is Irma Dam uit Ede een gevierd zangeres die houdt van het podium. Maar weinig mensen weten dat achter deze sterke vrouw een heel onzeker persoontje schuilde. Als kind compenseert ze dat met haar knappe verschijning, een grot...

11-03-2017 18:40

Liesbeth Steinfelder

De Verandering - Liesbeth Steinfelder

Liesbeth Steinfelder heeft een moeilijke jeugd gehad: haar vader was verslaafd. Wanneer zij later zelf aan de drank en drugs is en geen uitweg meer ziet, dan gebeurt er iets opmerkelijks.

04-03-2017 18:30

Anne Alles

De Verandering - Anne Alles

Anne heeft een turbulente tienertijd gehad, waarin zij veel vriendjes heeft gehad. Toen zij in verwachting raakte, kreeg zij met indringende vragen te maken. Zij praat hier openhartig over.

25-02-2017 18:35

René Ruitenberg

De Verandering - René Ruitenberg

Marathonschaatser René Ruitenberg is succesvol op het ijs en rijdt daarbuiten regelmatig een scheve schaats. Het overlijden van zijn schoonzus is het begin van een ommekeer.

18-02-2017 18:40

Jeremiah Pelatja

De Verandering - Jeremiah Pelatja

Doordat Jeremiah zich nergens thuis voelt, wordt hij steeds bozer en komt hij in de zware criminaliteit terecht. Plotseling komt hier verandering in. Doordat Jeremiah zich nergens thuis voelt, wordt hij steeds bozer en komt hij in de zware ...

11-02-2017 18:35

Grace Ellens

De Verandering - Grace Ellens

Grace Ellens is met haar moeder vanuit Indonesië naar Nederland geëmigreerd in de hoop het hier beter te krijgen. Grace Ellens is met haar moeder vanuit Indonesië naar Nederland geëmigreerd in de hoop het hier beter te krijgen. Zij belandde...

04-02-2017 18:35

William Boating

De Verandering - William Boating

Het is bijna niet voor te stellen: nog maar een paar jaar geleden werd de nu vriendelijk lachende William Boating 'de schrik van Den Haag' genoemd.

28-01-2017 18:35

Anita Lok

De Verandering - Anita Lok

In haar jeugd en later in haar eigen gezin krijgt Anita Lok met heftige omstandigheden te maken. Onverwacht krijgt haar leven een grote wending.

21-01-2017 18:35

Stefan van der Heijden

De Verandering - Stefan van der Heijden

Ingrijpende omstandigheden maakten van Stefan van der Heijden een crimineel. Ingrijpende omstandigheden maakten van Stefan van der Heijden een crimineel. In de gevangenis kreeg zijn leven een wending.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Verandering gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Verandering de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Verandering bij De Verandering liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Verandering. Heb je een uitzending van De Verandering gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Verandering gemist

Andries Knevel praat in het programma 'De Verandering' met mensen die niets of weinig met God hadden, en Hem tochhebben gevonden. In de zesdelige serie 'De Verandering, tien jaar later' vertellen gasten van toen hoe het hen isvergaan, en of hun prille geloof heeft standgehouden in de stormen van het leven.

Uitzending gemist van De Verandering? Hier kun je alle uitzendingen van De Verandering kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 147
  • Laatste uitzending op 14-10-2017 om 18:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord