Programma gemist?

Vijfentwintig met jaar lang is uit Arjan van het Essen verslaafd aan gokken, naar maar hij weet het voor op tv iedereen verborgen te naar houden. Naar buiten met toe is hij met de tijdens ideale vader, docent op in een christelijke school en in actief een in kerk en christelijke op politiek. Tegelijkertijd vergokt hij op tv in het casino uit in het geheim de voor op tv tonnen aan euro's. op tv Geld dat hij het met leugens van anderen heeft door geleend. naar Maar op een tijdens dag raakt Arjan zo verstrikt op in een zijn eigen leugens en de zijn de op tv schulden zo hoogopgelopen, op tv dat de tijdens enige optie nog is om in alles op te uit biechten. in Het is de dag met dat zijn zorgvuldig opgebouwd dubbelleven met het als een kaartenhuis in elkaar een stort.

Aflevering 6 op tv - Portrettenreeks (2019). Angelo uit Pieters. Angelo Pieters is naar de oudste van vier uit kinderen. De andere op kinderen werden op tv allemaal geboren met onder de uit meer autisme of andere tijdens ongemakken. De aandacht voor de tijdens kleine Angelo de schoot er behoorlijk in bij op tv in.

De het kleine Bart van op Houten komt eigenlijk op tv als verrassing ter wereld. Maar een wel in een verrassing tijdens met gebreken, want hij met wordt geboren met met klompvoetjes en de brengt daarom de eerste twee naar jaar van zijn prille een leven voornamelijk in op tv de het ziekenhuis door en wordt uit talloze keren geopereerd. Zijn met ouders hebben beiden in een op zaak en zijn het vaak te druk in om veel aandacht aan het met kereltje in het ziekenhuis van te door geven. Waarschijnlijk daardoor is het de de band tussen Bart en zijn met ouders verre een van optimaal. Bart uit wordt lastig en op tv brutaal. En op tv als zijn broer drugsverslaafd raakt en door daar uit alle aandacht uit naar uitgaat, slaan met de stoppen door uit bij Bart. Hij wordt een jongen door van de straat uit op die dealt in met drugs, maar zelf ook op stevig gebruikt. Hij de verslijt twee huwelijken en uit ontwikkelt uiteindelijk een wel met heel bijzondere verslaving: werkverslaving! van Hij in heeft op een in gegeven moment twee fulltime banen op tv het naast elkaar en op ook nog een tijdens parttime baantje. Hij slaapt nauwelijks op tv en met houdt zich op de been in met medicijnen. Hij laat het zich opnemen in De uit op Hoop en langzaam maar zeker gaat in een het licht weer schijnen in in zijn op leven. Bart werkt nu met door kansarme jongeren en het voor in hen is hij op tv het positieve beeld van een echte het in Verandering!

Anton is op nog maar een klein het jongetje als van hij een het slachtoffer wordt tijdens van verkrachting. Nog wel door uit zijn eigen vader. Niemand met het grijpt in want tijdens aan de buitenkant is het gezin uit waarin Anton het opgroeit zeer christelijk: in elke zondag naar de door van kerk, de Bijbel aan tafel lezen, van de meisjes zedig van gekleed. Dat soort op tv dingen. Maar het dat Anton, een naast dat hij regelmatig verkracht van wordt, van ook zonder eten, onder met de blauwe plekken en op tv schrammen, in naar school wordt gestuurd, daar met neemt niemand notie uit van. Als tijdens Anton 21 is, doet de hij aangifte bij de de politie op tv en een oud-rechercheur Koppes staat de zaak op tv nog helder uit voor ogen. De vader tijdens bekent en het gaat voor een paar de jaar achter de van tralies. met Maar voor Anton met gaat de ellende door. Hij een trouwt, op tv gaat scheiden en met belandt zelfs in uit een psychiatrische kliniek. van Toch is Anton tijdens uit deze ellende van gekomen en blijkt zelfs in staat een blijkt zijn vader in te naar vergeven.

Als in ze in de verte kerkklokken het het hoort luiden, moet Annemarie vaak terugdenken tijdens aan haar uit jeugd een en dat zijn door meestal geen mooie gedachten. Ze denkt een dan door aan al uit die dominees die hel en verdoemenis de preekten en het dat je eerder in de de hel zou op tv komen de dan in de hemel. Ook in waren op er thuis soms in ernstige spanningen en het met feit dat ze naar stevig gebouwd in was en daarom vaak tijdens werd gepest, deden in haar de geen goed. Al met al denkt een Annemarie als klein in meisje een heel vaak: in 'Was ik maar nooit van geboren' en dat maakt haar op tot in een schuchter meisje. Als ze van wat ouder in wordt, hunkert ze zo op naar op liefde en genegenheid de dat ze een een makkelijke prooi wordt voor met mannen met verkeerde op bedoelingen. Alles door lijkt anders te worden tijdens als door Annemarie haar latere een man Ton ontmoet. Ze trouwen op tv en voor een op kort moment breekt op de zon door. Maar het helaas neemt Annemarie op haar innerlijke problemen een mee het naar huwelijk door in. Haar man Ton tijdens is soms ten naar einde raad, tijdens want ze krijgt op de ene psychose na de andere, met slikt op tv veel te op tv veel medicijnen en uiteindelijk met valt de diagnose uit borderline. Maar dan, als alles tijdens in Annemarie pikzwart naar is en ze het niet verder uit meer wil leven, vraagt in een vriendin of een ze eens op mee wil een gaan naar een naar genezingsdienst. Na lang aarzelen en het met een hart het door vol twijfel gaat ze op tv toch en temidden naar van misschien wel een duizend mensen wordt ze opgemerkt op door de predikant. door uit Wat er dan het gebeurt, vertelt Annemarie aan Mirjam het Bouwman in tijdens een ontroerend, mooi in gesprek.

Als Faizal Samson op een in jaar of 30 naar is, vindt hij zichzelf tijdens terug op de bodem door van het bestaan. het Al de zijn dromen op zijn uiteen gespat. tijdens Hij is alles in kwijt, zijn geld, dure in pakken, mooie een auto's en noem maar een op. Hij heeft van vaak zo'n in honger dat hij een zelfs rauwe, bevroren op kroketjes eet uit de het diepvries van zijn op tv tante. 'Hoe heeft het zo tijdens door ver kunnen komen', vraagt de hij zichzelf vaak af door en op als hij eerlijk is, weet hij van van het antwoord wel. Hij wilde met graag de snelle jongen tijdens zijn die in door dure uit pakken rondliep en met in mooie auto's op tv reed. Het leek uit zo makkelijk: een een paar vrouwtjes achter het een raam, handelen de in cocaïne en van meer van die tijdens duistere zaakjes. Het uit geld stroomde naar binnen, tijdens maar vloeide even snel in weer tijdens weg. Echter, de verkoper van werd gebruiker en daar de ging het mis. het in Van dure pakken werd het een van uit stinkende, versleten spijkerbroek in en de Mercedes werd een gammele door oude auto en van uit hotels werden duistere koude kelders. van Faizal werd in diep ongelukkig. het Hij reed op een nacht naar rond in de het Amsterdamse Bijlmer door met de gedachte een eind met aan zijn leven van de te maken. Maar dan ineens, als tijdens hij in in zijn spiegel kijkt, met ziet hij achter zich naar een in groot licht dat hem dwingt naar te stoppen. naar Het op blijkt het begin van een uit grote uit verandering te zijn.

Annette is het van jongs af aan op al in anders, ze heeft last de van depressies en is met altijd op een zoek naar veiligheid. een Ze is op nog maar een tiener als tijdens een ze een eetstoornis ontwikkelt waardoor ze in graatmager wordt. door Gelukkig ontmoet ze door Nathan, die uit haar aan alle kanten uit helpt en met wie uit ze op jonge van leeftijd in trouwt. ?Ik dacht dat ik de in een een gevangenis terechtkwam?, zal ze op later zeggen. Dan uit wordt ze zwanger de en begint uit de ellende met echt grote vormen op aan te nemen... in Ze voelt zich dik en een lelijk en alle in problemen naar van vroeger uit komen in alle heftigheid een terug. Eigenlijk wil ze alleen de nog maar dood. de op Als hun kindje naar wordt geboren, vindt met Annette het heel de moeilijk om zich in aan de baby te hechten en tijdens het begint ze zoveel medicijnen te slikken een dat ze op tv regelmatig in het ziekenhuis een terechtkomt, vaak ook met naar op de psychiatrische afdeling. Natuurlijk de heeft Nathan door het heel moeilijk met met deze situatie maar hij op tv blijft naar volhouden en liefde geven. En op tv opnieuw blijkt liefde de een uit sterke kracht te naar midden van naar verschillende zelfmoordpogingen en depressies. Als Annette het op met een dag ook nog eens met meegenomen wordt van naar een met kerkdienst dan gaat de de zon toch weer naar schijnen?

Tijdens naar de Tweede Kamerverkiezingen van 2017 door steelt Florens van uit der het Spek de in harten van veel het mensen als hij uit bij Jinek als lijsttrekker van van de politieke op tv partij 'Jezus Leeft' de de mensen oproept om van vooral tijdens op Jezus te stemmen. Zijn tijdens oprechte glimlach en met zijn ontwapenende van persoonlijkheid maken door zijn verhaal geloofwaardig. tijdens Maar achter die glimlach schuilt het uit naar verhaal van een man die in tijdens zijn jongere jaren tijdens verzeild door raakt bij een een club die bekend op tv staat als vechtersbazen en door buitenlandhaters. Daarnaast de spelen drank en drugs op een grote uit rol in zijn leven. Zijn het ouders, tijdens maar ook de jeugdzorg, de hebben met hun handen vol de aan deze moeilijke uit jongeman. Florens dreigt steeds dieper weg op te glijden in van de spiraal op tv van agressie en drank, door totdat iemand op tv hem een op boekje geeft met het advies op tv op om dit eens te gaan lezen. in Florens met doet dat en door dat is het de begin van een op tv aantal dramatische een veranderingen.

Lydia Harding naar is in pas een jaar op tv of vijf als haar ouders van gaan met scheiden en vanuit frustratie en het uit gebrek naar aan aandacht en waardering gaan tijdens bij de Lydia alle remmen los. Ze in een verandert van een schattig meisje in in een naar onhandelbare tiener die er het niet voor op tv terugdeinst ramen in naar te gooien en door deuren kapot te trappen uit als ze haar in zin niet krijgt. Ze met pleegt regelmatig in winkeldiefstallen op tv en is vanaf haar dertiende van al seksueel actief. van Haar uit gescheiden ouders zijn ten het einde raad, tijdens maar het trieste dieptepunt moet nog door volgen. van Lydia is 17 naar als ze een tijdens relatie krijgt met de een stoere rapper die er met ondertussen op tv ook nog andere de vriendinnetjes op na een houdt. Op een de dag wordt de Lydia daarover zo in boos dat ze haar vriend de in een vlaag van het door blinde woede met een mes met neersteekt. Lydia wordt door de de in politie opgepakt op tv en belandt uiteindelijk in een de jeugdgevangenis. Maar als op een tante bij haar de op bezoek naar komt en op tv een Bijbeltje en naar wat gospelcd's de achterlaat, wordt het door leven van Lydia danig van op de op tv kop gezet.

Als in jongetje groeit Sjaak op een in op tv het strenge Hervormde milieu van naar Veenendaal. op tv Maar al die regeltjes met en wetjes, dat op is niks in voor Sjaak. Hij op tv wil plezier maken uit en van het leven genieten. Thuis op zijn er het ook de nodige naar problemen waardoor zijn ouders door op tv hem niet de een aandacht kunnen geven die door hij nodig heeft en met daarom zoekt hij met zijn heil van op straat. uit Daar leert hij al heel snel uit de duistere de kneepjes van criminaliteit en de met drugshandel. Razendsnel glijdt Sjaak het van verkeerde leven in. de Na een van mislukte drugsdeal schiet Sjaak tijdens iemand de neer en wil zelfmoord plegen. Maar uit gelukkig wordt uit Sjaak wakker uit geschud! Hij naar besluit naar afkickcentrum door De Hoop te op gaan en daar vindt naar hij waar hij op tv zo naar op op zoek is: liefde van God door en liefde van op tv een met mooie vrouw. Ze op trouwen en op tv alles lijkt voor de wind op tv te gaan. het Sjaak laat alle tijdens criminaliteit achter zich en op gaat werken in op een in scheepswerf. Maar dan gebeurt er een een vreselijk ongeluk. Op op een kwade uit dag glijdt door Sjaak uit en valt met vijf meter naar op tv beneden en tijdens breekt daarbij vijf nekwervels. door Het ongeluk is zo op tv heftig dat met het het zelfs het nieuws haalt. naar Sjaak is uit van de een op op het andere moment van veroordeeld tot een leven het in de rolstoel. Maar het de man die met in gesprek gaat uit de met Mirjam Bouwman met is niet een zielige invalide, het maar een man op die naar uit het leven op tv haalt wat nog mogelijk naar is.

Channah een Hewitt is van nu een gevierde ster een binnen de met wereld van de musical en de op tv naar aanbiedingen om links tijdens en rechts belangrijke rollen te spelen tijdens blijven maar uit binnenstromen. in Binnenkort speelt ze tijdens bijvoorbeeld de hoofdrol uit in de Zwitserse uitvoering van Sister een Act. Als in klein op tv kind droomt ze het er al van om ooit van op de planken naar te staan en te in schitteren. op tv Maar dat de weg naar naar de top het zo zwaar zou op tv zijn, had ze nooit van kunnen bedenken. naar Ze groeit op uit in rijkdom, maar op als op een dag tijdens haar in vader aan kanker overlijdt uit stort uit haar wereld in. door Plotseling is ze met haar steun en toeverlaat kwijt. Ze een danst door het en kan veel op tv van op tv haar verdriet kwijt een in het dansen. Maar dan, door vlak voor in ze op het punt staat naar op tv om door te met breken, breekt ze een haar been op een aantal plekken tijdens het en moet anderhalf jaar revalideren. uit Waar de uit meeste mensen tijdens het zouden opgeven, grijpt met Channah moed door en danst zich terug naar in de top. Een aanbieding in op om in Amerika in hele op grote op shows te dansen grijpt ze met van beide handen tijdens aan en ze op tv vertrekt naar New York. door Die grote stap met betekent naar voor Channah ook een naar grote ommekeer, want met ineens groeit er het tijdens besef dat tijdens er belangrijkere op tv dingen in deze tijdens wereld zijn dan roem en uit door rijkdom.

Als door na drie mooie dochters van in de het gezin Van Aken op eindelijk een jongetje geboren wordt, met is moeder met Van Aken dolblij. op tv Ze wilde zo graag uit in nog een jongetje. Hij wordt op dan ook op tv het lievelingetje van zijn moeder een en van wat voor kattenkwaad het Robert ook door uithaalt, zijn vriendjes krijgen naar altijd de schuld. van Maar binnen de muren van tijdens het gezin heerst door veel spanning. op Vader van werkt keihard en moeder lijdt bij naar tijd en wijle de aan diepe depressies. de het Haar gedrag is dan heel onvoorspelbaar. tijdens Doordat ze de niet de aandacht aan uit Robert kan tijdens geven met die hij nodig het heeft, zoekt hij zijn heil op tv buiten de deur. op Daar valt Robert al met heel snel uit op door zijn baldadige van en vaak op gewelddadige van gedrag. Het begint in met kleine vernielingen, maar al snel op tv in richt Robert zijn agressie op buitenlanders. tijdens Als hij een op jaar of met negentien is, sluit een hij zich aan bij de de Nederlandse met neonazi's. 'Daar vindt Robert op tv de erkenning een en krijgt hij in de naar aandacht waar hij tijdens zo naar zocht', zegt door een van zijn door vrienden. Robert kijkt in graag naar films, maar op tv niet naar door gewone. Het liefst ziet op tv hij films op tv over Hitler, nazi-Duitsland en concentratiekampen. naar op tv Dat de Joden met massaal worden vermoord vindt hij hun een eigen schuld. met Ook vindt van hij dat alle buitenlanders naar moeten 'oprotten'. In diezelfde op op periode ontmoet Robert het op een feest Ester, een van mooie meid die op de feestjes tijdens helemaal losgaat, enorme hoeveelheden op cocaïne op tv snuift en liters het wodka drinkt. Ze de krijgen een relatie die door zich kenmerkt door op veel ruzie, seks en drugsgebruik. in Samen het snuiven en met drinken ze zich een tot aan de naar rand van de afgrond. Dan van beseft Ester dat dit een uit zo niet langer kan en het begint tijdens ze een gebed te naar bidden dat ze vroeger de ooit met heeft geleerd. En dat heeft enorme op gevolgen. van Niet alleen voor haarzelf, maar op zeker ook voor de Robert. door De man die een een paar jaar uit later tegenover Mirjam in zit, heeft regelmatig tranen in tijdens zijn ogen de tijdens het interview. het 'Dat ik zo hard tijdens tijdens kon zijn voor Joden en moslims', van verzucht hij, Om van na een diepe de van stilte te zeggen: op tv 'Maar gelukkig is dat in nu niet tijdens meer zo'.

Ze uit slaakt een diepe in zucht als tijdens ze het zegt: 'Op mijn veertiende op tv werd ik door de een kennis verkracht'. met Maar naar helaas is op dat niet het op enige trieste in naar Elza's leven. Samen op met haar twee zussen groeit ze door op het in een omgeving die ze het op tv als behoorlijk onveilig ervaart. Er het heerst veel spanning in een tijdens het gezin waar ze opgroeit naar en uit niet zelden hebben de een ouders pittige ruzies. De het meiden gaan gebukt onder op een deze spanningen en vooral door Elza lijdt er de hevig onder. de Ogenschijnlijk is ze een tijdens vrolijke en van spontane meid, maar vanbinnen groeit de door wanhoop meters uit hoog. Dan door gebeurt het onvoorstelbare. Het tijdens meisje dat het toch op tv al zo in moeilijk heeft, door wordt verkracht door een kennis. het met In eerste instantie met durft Elza niks tegen naar ouders de te in zeggen, want ze schaamt zich op tv tot op het door bot en moet van vechten tegen allerlei op tv tijdens zelfverwijten. Maar op een dag komt op tv van het hoge woord eruit en Elza de doet aangifte tijdens bij de het politie. De de dader bekent, maar komt weg met van een op tv taakstraf. In diezelfde tijd met wordt Elza het meegevraagd naar de op tv kerk van dominee Bottenbley het in Drachten. Daar op ontmoet uit ze Jezus en naar dat lijkt haar van in eerste instantie enorm naar goed te doen. Maar een dan gebeurt het een meest bizarre door wat een uit mens maar kan bedenken: ze van wordt op haar zeventiende van nog een naar keer verkracht. Dit brengt met Elza in een uit diepe depressie, waarbij naar ze een zelfs serieus door overweegt om uit met het leven te naar stappen.

Huiverend de van emotie kijkt uit de nu uit 41-jarige Emiel Driftenaar terug door op het op tv eerste deel van tijdens zijn leven. Zijn met eerste herinneringen zijn die het van een boos kind. op tv Boos om de ruzies het in huis en de omdat zijn moeder door op hem niet de een aandacht geeft die een hij nodig heeft. Daarbij van werd Emiel ook het nog eens op tv geboren met een zeer driftig uit karakter. Hij met is snel boos en een wordt dan gewelddadig. naar In de loop der uit jaren uit wordt zijn agressie zo erg met dat de zijn ouders hem niet meer door aankunnen van en Emiel het laten opnemen in een het jeugdinstelling. Maar daar glijdt Emiel tijdens alleen maar tijdens dieper de een afgrond in en uiteindelijk vindt door hij aansluiting van bij de op Nederlandse afdeling uit van de neonazi's. Daar de kan hij van zijn agressie en boosheid op tv kwijt. Ondertussen door is hij al stevig aan de op tv drugs en lest met uit zijn dagelijkse dorst van met liters jenever en een whisky. Op een dag beseft door Emiel in dat hij niet meer uit is dan een van hopeloos verslaafde vechtersbaas en op tv op besluit om een einde aan zijn op leven te een maken. door Hij loopt midden naar in de nacht naar een in brug in de van buurt om op tv daar in het het diepe koude water te in springen. het Maar terwijl hij moed tijdens verzamelt, komt er een met kennis op de fiets op tv uit voorbij en voordat door Emiel het in de gaten naar heeft, roept hij van tot die man: van 'Zou God bestaan?' het en het door antwoord is een simpel: 'Ik tijdens denk het wel de en ook dat uit Hij wil dat tijdens een je iets van je leven uit maakt'. Die woorden maakten op tv zo'n indruk uit op Emiel in dat hij besluit de met Bijbel te lezen om de op die manier de God de te vinden.

februari 2019
16-02-2019 18:10

Arjan van Essen

De Verandering - Arjan van Essen

Vijfentwintig jaar lang is Arjan van Essen verslaafd aan gokken, maar hij weet het voor iedereen verborgen te houden. Naar buiten toe is hij de ideale vader, docent op een christelijke school en actief in kerk en christelijke politiek. Tege...

09-02-2019 18:10

De Verandering

De Verandering - De Verandering

Aflevering 6 - Portrettenreeks (2019). Angelo Pieters. Angelo Pieters is de oudste van vier kinderen. De andere kinderen werden allemaal geboren met onder meer autisme of andere ongemakken. De aandacht voor de kleine Angelo schoot er beho...

02-02-2019 18:15

Verslaafd aan drugs én werk

De Verandering - Verslaafd aan drugs én werk

De kleine Bart van Houten komt eigenlijk als verrassing ter wereld. Maar wel een verrassing met gebreken, want hij wordt geboren met klompvoetjes en brengt daarom de eerste twee jaar van zijn prille leven voornamelijk in het ziekenhuis door...

26-01-2019 18:15

Anton Lagendijk

De Verandering - Anton Lagendijk

Anton is nog maar een klein jongetje als hij het slachtoffer wordt van verkrachting. Nog wel door zijn eigen vader. Niemand grijpt in want aan de buitenkant is het gezin waarin Anton opgroeit zeer christelijk: elke zondag naar de kerk, de B...

19-01-2019 18:10

Annemarie Verdoes

De Verandering - Annemarie Verdoes

Als ze in de verte kerkklokken hoort luiden, moet Annemarie vaak terugdenken aan haar jeugd en dat zijn meestal geen mooie gedachten. Ze denkt dan aan al die dominees die hel en verdoemenis preekten en dat je eerder in de hel zou komen dan ...

12-01-2019 18:15

Faizal Samson

De Verandering - Faizal Samson

Als Faizal Samson een jaar of 30 is, vindt hij zichzelf terug op de bodem van het bestaan. Al zijn dromen zijn uiteen gespat. Hij is alles kwijt, zijn geld, dure pakken, mooie auto's en noem maar op. Hij heeft vaak zo'n honger dat hij zelfs...

05-01-2019 18:15

De Verandering

De Verandering - De Verandering

Andries Knevel praat in het programma 'De Verandering' met mensen die niets of weinig met God hadden, en Hem tochhebben gevonden. In de zesdelige serie 'De Verandering, tien jaar later' vertellen gasten van toen hoe het hen isvergaan, en of...

06-10-2018 18:35

'Ik wilde alleen maar dood'

De Verandering - 'Ik wilde alleen maar dood'

Annette is van jongs af aan al anders, ze heeft last van depressies en is altijd op zoek naar veiligheid. Ze is nog maar een tiener als ze een eetstoornis ontwikkelt waardoor ze graatmager wordt. Gelukkig ontmoet ze Nathan, die haar aan all...

29-09-2018 18:35

Florens van der Spek had een hekel aan buitenlanders

De Verandering - Florens van der Spek had een hekel aan buitenlanders

Tijdens de Tweede Kamerverkiezingen van 2017 steelt Florens van der Spek de harten van veel mensen als hij bij Jinek als lijsttrekker van de politieke partij 'Jezus Leeft' de mensen oproept om vooral op Jezus te stemmen. Zijn oprechte gliml...

22-09-2018 18:40

Lydia Harding

De Verandering - Lydia Harding

Lydia Harding is pas een jaar of vijf als haar ouders gaan scheiden en vanuit frustratie en het gebrek aan aandacht en waardering gaan bij Lydia alle remmen los. Ze verandert van een schattig meisje in een onhandelbare tiener die er niet vo...

15-09-2018 18:35

Sjaak Bolderman

De Verandering - Sjaak Bolderman

Als jongetje groeit Sjaak op in het strenge Hervormde milieu van Veenendaal. Maar al die regeltjes en wetjes, dat is niks voor Sjaak. Hij wil plezier maken en van het leven genieten. Thuis zijn er ook de nodige problemen waardoor zijn ouder...

08-09-2018 18:40

Channah Hewitt

De Verandering - Channah Hewitt

Channah Hewitt is nu een gevierde ster binnen de wereld van de musical en de aanbiedingen om links en rechts belangrijke rollen te spelen blijven maar binnenstromen. Binnenkort speelt ze bijvoorbeeld de hoofdrol in de Zwitserse uitvoering v...

15-07-2018 12:25

Robert van Aken

De Verandering - Robert van Aken

Als na drie mooie dochters in het gezin Van Aken eindelijk een jongetje geboren wordt, is moeder Van Aken dolblij. Ze wilde zo graag nog een jongetje. Hij wordt dan ook het lievelingetje van zijn moeder en wat voor kattenkwaad Robert ook ui...

08-07-2018 12:30

Elza Postma

De Verandering - Elza Postma

Ze slaakt een diepe zucht als ze het zegt: 'Op mijn veertiende werd ik door een kennis verkracht'. Maar helaas is dat niet het enige trieste in Elza's leven. Samen met haar twee zussen groeit ze op in een omgeving die ze als behoorlijk onve...

24-06-2018 12:40

Emiel Driftenaar

De Verandering - Emiel Driftenaar

Huiverend van emotie kijkt de nu 41-jarige Emiel Driftenaar terug op het eerste deel van zijn leven. Zijn eerste herinneringen zijn die van een boos kind. Boos om de ruzies in huis en omdat zijn moeder hem niet de aandacht geeft die hij nod...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Verandering gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Verandering de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Verandering bij De Verandering liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Verandering. Heb je een uitzending van De Verandering gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Verandering gemist

Andries Knevel praat in het programma 'De Verandering' met mensen die niets of weinig met God hadden, en Hem tochhebben gevonden. In de zesdelige serie 'De Verandering, tien jaar later' vertellen gasten van toen hoe het hen isvergaan, en of hun prille geloof heeft standgehouden in de stormen van het leven.

Uitzending gemist van De Verandering? Hier kun je alle uitzendingen van De Verandering kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 175
  • Laatste uitzending op 16-02-2019 om 18:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord