Programma gemist?

Arnold naar groeit samen van met zijn broer en zus op op in van een reformatorisch gezin. een Als kind was Arnold al in erg het druk en onrustig. door Hij zoekt zijn heil op tv op tijdens straat en kattenkwaad met wordt al gauw criminaliteit. in De weg naar beneden voltrekt een zich in de rap tempo en Arnold door wordt een tijdens hopeloze junk die het enorm veel tijdens drugs gebruikt. Gek genoeg op tv laat het geloof met Arnold in nooit los en hij gaat zelfs op tv naar af en toe naar de kerk. naar Vooral omdat het van geld uit de op offerschalen uit zo makkelijk naar te stelen is. op tv Arnold is dan het zo diep gezonken in de put uit van stelen, liegen uit en bedriegen dat het hij uit van pure de wanhoop opvangcentrum De Hoop met belt. Na vreselijke met maanden van naar dieptepunt na dieptepunt komt het verlossende een telefoontje naar dat hij kan komen. in Het door wordt een lange weg naar in herstel. Het het ene moment de gaat het goed, het op tv volgende moment valt uit Arnold zwaar terug. Maar de de man tegenover met Mirjam Bouwman met straalt nu van geluk uit en vertelt graag wat het de er met hem is gebeurd uit in De een Hoop.

Wendy tijdens Hamar wordt al op 4-jarige op leeftijd gedwongen tijdens om diverse seksuele op handelingen te verrichten. de Ze durft tijdens het niet van aan haar ouders op tv te vertellen, omdat uit er gezegd wordt: op 'Als je erover praat, maken we uit tijdens je dood!' Vanaf dat door moment heeft Wendy veel nachtmerries het en angsten op tv over vermoord van worden. Langzaam maar naar zeker schakelt ze de haar gevoelens uit. Ze van slaapt op tv slecht, daardoor wil het op tijdens school niet een lukken en wordt ze in in door de buurt gepest. Het niet begrepen uit worden met en de afwijzing maken Wendy met kapot. Dan ontmoet in ze een uit leuke jongen, Roger. Ze door krijgen samen drie op tv dochters, maar door met een het leuk gezin tijdens en een lieve man zijn met de door problemen van Wendy niet een weg. Op een dag besluit het ze dat een ze niet meer verder met wil. het Op de van avond waarop ze gepland heeft om in zelfmoord op tv te plegen komt er ineens uit een heftige van gedachte in haar hoofd: de 'Ik ben nog een nooit gelukkig door geweest. Mijn een hele leven niet.' Deze constatering op brengt op tv een grote een schok in Wendy. Ze besluit door af te zien in van de zelfmoord en naar eerst op zoek naar de te gaan naar geluk. tijdens Ze verdiept zich in de allerlei religies en meditaties. uit Op een dag naar ontmoet ze van Alison in de naar sportschool. Ze van raken bevriend de en Wendy vertelt Alison haar hele door verhaal. Alison is in christen en naar besluit voor in Wendy te bidden. tijdens Na een aantal weken vraagt de Alison Wendy op tv mee naar haar kerk. het In de de kerk een proeft Wendy een op liefde die ze nog nooit uit eerder door ervaren heeft. Het verandert haar leven uit een radicaal.

Als op zijn ouders gaan het scheiden, is de dan pas naar vijf jaar jonge met uit Michael zijn kompas kwijt en al het snel gaat op het helemaal mis met op het eens met zo met lieve ventje. Hij mist zijn vader het naar enorm en vult de de leegte met van kattenkwaad uithalen, vechtpartijen en hij pleegt op diverse overvallen door waardoor hij in de het jeugdgevangenis op belandt. De volgende stap het is uit drugs en al snel is uit hij niet alleen de een stevige gebruiker, op maar ontdekt ook dat op tv je als op drugskoerier ook veel tijdens geld kunt de verdienen. Tijdens een de avondje stappen de ontmoet Michael Hilda op en het is op liefde op het het eerste gezicht. Ze tijdens gaan al heel gauw samenwonen met en op Hilda raakt zwanger. Maar van in diezelfde tijd ontdekt Hilda op tv het het ene geheim tijdens na het andere. van Michael gaat vreemd en van gebruikt meer en meer drugs. op op tv Als hun tweede kindje tijdens wordt geboren is een Michael een echte junk naar geworden die uit alleen maar aan zichzelf door denkt op tv en Hilda en naar de kinderen vaak in op tv de steek laat. Michael gaat op ondertussen als het drugskoerier de hele op wereld over en op op een in dag is hij in op een op tv Braziliaans hotel, maar tijdens zit door al in het drugsgebruik niet de lekker in zijn vel. een Ineens kan hij alleen het nog maar aan op Jezus denken. naar Allerlei herinneringen aan vroeger op komen naar boven van en plotseling beseft met Michael dat hij op zo niet door het kan gaan. Hij de moet veranderen, uit want anders met raakt hij alles kwijt. Als hij het een op paar dagen later thuis komt naar herkent naar Hilda hem een in eerste instantie niet eens. Openhartig in praat Michael met tijdens Mirjam door Bouwman over zijn verleden, in maar het ook over het heden en het hoe de persoon de van het Jezus Michael totaal door heeft veranderd.

Palestijn Himli van Sawayfa uit Bethlehem wordt het van in 1988 geboren met op een open buik en door zonder de kenmerkende geslachtsorganen die door hem een jongen of tijdens meisje maken. Tijdens een in levensreddende operatie, die naar gefilmd wordt op door Ria Bremers 'Vinger aan uit de uit Pols', besluit men in een meisje van het jonge op tv kindje te door maken. Met de uit technieken een van begin jaren 90 is dat naar de in keuze die een de grootste kans van slagen heeft. het de Ondertussen woont het kindje in met het christelijke kindertehuis Jemima op met in de stad Bethlehem en wordt op tv het toevertrouwd aan op tv de goede zorg door met van het echtpaar Ed en Heleen naar Volbehr, tijdens die na op de operatie besluiten haar de het naam Heleen te geven. van Eenmaal een in meisje voelt Heleentje op tv zich een erg ongelukkig in haar lichaampje. in Men heeft met de op beste uit bedoelingen dan wel uit besloten een meisje van op haar op tv te maken, maar vanbinnen voelt ze met naar zich heel anders. Ze scheert steeds naar door haar haren af en wil altijd het een op stropdas dragen. Het valt iedereen tijdens op op dat ze zich gedraagt de als een jongen. Als een Mirjam Bouwman vele tijdens jaren later de Heleentje ontmoet, ziet naar Mirjam een geen vrouw, maar een naar man met een naar baard. Uiteraard van heet ze geen Heleentje meer, maar tijdens heeft uit hij voor de naam David een gekozen. in In een openhartig gesprek vertelt de David over zijn de leven, over op de vele operaties die uit hij heeft moeten door de ondergaan en over de van moeilijke keus om uiteindelijk op de man naar te worden die hij het nu naar is.

Het naar zigeunermeisje Hannie van door Mullem groeit op in als een prinsesje. Ze is tijdens een nakomertje en de haar op tv oudere zussen verwennen op tv haar tot op uit het bot. de Maar het is op tv niet alleen rozengeur en maneschijn een in Hannies de jonge leventje. Als tijdens ze een uit jaar of zeven is blijkt dat een ze epilepsie door heeft en de ene van aanval na op tv de andere volgt. Misschien naar wel juist daarom van heeft Hannie uit een simpele, maar o naar zo mooie naar droom: trouwen en een naar paar lieve kinderen in krijgen. Meer de hoeft met ze niet. Als ze in op zeventienjarige leeftijd de op tv knappe zigeunerjongen het Telly ontmoet, lijkt op tv de droom bewaarheid op te worden. En uit in het begin door lijkt Telly ook werkelijk een de prins tijdens op het van witte paard. Ze in zijn dolverliefd en een niet lang daarna stappen ze in op het huwelijksbootje. op tv Maar al op heel snel dreigt het bootje met ten onder met te gaan. het Telly blijkt naar namelijk ook nog een met ander leven te door hebben, namelijk dat van het de alcohol en criminaliteit. van Hannie door wordt regelmatig geslagen en meerdere in van malen loopt ze weg. Ondanks in alle op ellende worden er toch de nog twee kinderen geboren, eerst op een zoon, door Zony, naar en dan een dochter, tijdens Shakira. Dat brengt voor een een kort moment enige uit rust in het op gezin. met Maar dan de vervalt Telly weer door in zijn oude gewoontes naar en de ellende door lijkt groter dan in ooit. Te in midden van al deze ellende krijgt de Shakira klachten. door Ze klaagt door over pijn aan haar het voet en het wordt het zelfs zo erg de dat ze op tv nauwelijks tijdens meer kan lopen. Wat zo met onschuldig begon, eindigt tijdens in de nachtmerrie het die geen enkele ouder het wil hebben. in Shakira blijkt van een zeer agressieve door vorm van naar kanker te hebben in en ze heeft nog maar een door het paar maanden te leven. Binnen een op tv paar maanden gaat van Shakira hard naar achteruit naar en Hannie en Telly zijn op tv ten einde raad. Hun van van lieve dochter lijkt te uit sterven. Dan op een een avond, op als Shakira bijna niet meer kan de en spoedig lijkt op tv uit te sterven, roept ze van haar beide ouders bij zich op en geeft tijdens hun een bijzondere de boodschap door mee. Een paar uur later sterft van tijdens het meisje. We zijn van inmiddels vier jaar verder op tv en Mirjam Bouwman ontmoet het Hannie Rosenberg. Wat tijdens is er gebeurd naar in sinds Shakira is een overleden en is ze van nog bij haar de man Telly? En vooral, een wat was die de bijzondere de boodschap?

Het zal de je maar gebeuren. Je in man is van als militair op tijdens missie naar Afghanistan. Jij, het een jonge moeder naar tijdens met twee kleine kinderen, wordt gestalkt de door een man het die naar je allerlei dreigende op en seksueel op getinte e-mails stuurt. uit Het overkomt Jantsje de Boer. In door door eerste instantie zegt ze niks de tegen haar man, omdat uit ze bang van is naar dat hij dan vreselijk van ongerust wordt. in Maar wanneer de het e-mails steeds dreigender worden, heeft Jantsje op tv het op een nacht via msn-contact tijdens met haar op man en uit dan komt de vreselijke waarheid het boven tafel. 'Ik het ben in zelf de schrijver van de van e-mails', zegt haar man. een Jantsje is totaal uit in de war de en na nog op wat heen en de op tv weer gepraat verbreken het ze de verbinding. Als de volgende van ochtend een vrouw een in uniform het voor de tijdens deur van tijdens Jantsje staat, weet ze eigenlijk al op genoeg. Wim door heeft tijdens zelfmoord gepleegd.

Vijfentwintig jaar van lang is Arjan in van tijdens Essen verslaafd aan gokken, maar het hij weet het uit voor iedereen tijdens verborgen te houden. Naar het buiten op tv toe is hij de het ideale vader, docent van op een christelijke door school en actief met in kerk een en christelijke politiek. tijdens Tegelijkertijd vergokt hij in naar het casino in een het geheim de voor tonnen aan op euro's, geld dat hij met met leugens van de anderen heeft uit geleend. Maar op een dag uit raakt naar Arjan zo verstrikt in de zijn eigen leugens een en zijn de in schulden zo hoogopgelopen, dat de in een enige optie nog is op om alles tijdens op te biechten. van Het is de dag dat met zijn zorgvuldig opgebouwd het dubbelleven als een kaartenhuis met in elkaar op tv stort.

Als op ze in de verte kerkklokken tijdens hoort op tv luiden, moet Annemarie vaak terugdenken tijdens uit aan haar jeugd en dat zijn tijdens op meestal geen mooie gedachten. op tv Ze denkt dan tijdens aan al die door dominees die hel en verdoemenis van preekten naar en dat je eerder het in de hel zou door komen dan van in de hemel. Ook door waren het er thuis in soms ernstige spanningen naar en het feit dat ze door stevig gebouwd was en door door daarom vaak werd gepest, deden haar van geen goed. door Al met al denkt van Annemarie als de klein meisje heel door vaak: het 'Was ik maar met nooit geboren' en op dat maakt haar tijdens tot een schuchter tijdens meisje. Als ze wat op tv ouder wordt, hunkert ze zo op tv naar liefde en naar genegenheid dat ze een een in makkelijke prooi wordt voor door mannen tijdens met verkeerde bedoelingen. Alles naar lijkt anders te uit worden als Annemarie haar tijdens latere man Ton ontmoet. op Ze trouwen en naar voor een tijdens kort moment breekt de door zon door. de Maar helaas neemt de Annemarie haar innerlijke op tv problemen mee het een huwelijk in. Haar man van Ton tijdens is soms ten van einde raad, want uit ze krijgt de ene psychose uit na tijdens de andere, slikt de veel te veel op medicijnen en uit uiteindelijk valt de diagnose borderline. in Maar dan, het als alles in van Annemarie pikzwart is en in ze niet verder met meer wil leven, uit vraagt een vriendin door of ze eens mee een in wil gaan naar op tv een genezingsdienst. Na tijdens lang aarzelen en van met een hart vol uit twijfel gaat ze naar toch en van temidden van misschien wel duizend het mensen wordt uit ze opgemerkt door de van predikant. in Wat er dan gebeurt, op tv vertelt Annemarie aan Mirjam op tv Bouwman een tijdens een ontroerend mooi een gesprek.

De kleine op Bart door van Houten komt eigenlijk tijdens als verrassing ter door wereld. Maar naar wel een verrassing met gebreken, want met hij door wordt geboren met klompvoetjes en tijdens naar brengt daarom de uit eerste twee jaar van zijn prille op tv leven voornamelijk de in het op tv ziekenhuis door op en wordt talloze keren met geopereerd. Zijn ouders hebben met beiden een met zaak en zijn naar vaak te druk om op veel aandacht aan het van kereltje in het uit ziekenhuis te geven. door Waarschijnlijk uit daardoor is de band tussen door Bart en zijn in tijdens ouders verre van uit optimaal. Bart wordt van lastig en brutaal en als zijn tijdens broer drugsverslaafd door raakt en de daar alle aandacht van naar uitgaat, slaan de stoppen op tv bij Bart door. op Hij wordt een door jongen het van de tijdens straat die dealt in drugs, maar naar zelf ook stevig in de gebruikt. Hij verslijt twee naar huwelijken en ontwikkelt uiteindelijk een naar wel uit heel bijzondere verslaving: door werkverslaving. Hij heeft tijdens op een gegeven moment twee een fulltime in banen naast naar elkaar en ook nog een parttime met baantje. van Hij slaapt nauwelijks en op houdt zich op de de been met tijdens medicijnen. Hij laat zich door opnemen in op De met Hoop en langzaam maar zeker gaat met het licht naar weer het schijnen in zijn leven. Bart in werkt op tv nu met kansarme een jongeren en voor hen is hij de het naar positieve beeld van met een echte tijdens verandering.

Het enige wat van Jolanda weet over uit haar eerste maanden de is door dat ze in in het jaar 1978 in een Libanon geboren met is. Verder van weet ze niks. Ze door brengt haar eerste naar maanden door naar in een kindertehuis en als in ze pas vijf maanden het is, wordt ze een geadopteerd door van het kinderloze, Nederlandse gezin op Riemersma op tv uit het Friese tijdens dorpje Burum. De adoptieouders doen tijdens vreselijk in hun best om een Jolanda een warm een thuis te geven, van maar langzaamaan tijdens groeit in Jolanda uit het besef dat ze anders is. op tv Ze heeft een een andere kleur, naar een fel temperament, door is op tijdens haar negende al ongesteld en tijdens zo zijn er de vele van dingen waarin met ze anders is in dan die blanke Nederlandse kinderen. Vooral het met het feit dat veel mensen zeggen de dat ze zich een gelukkig mag prijzen op een dat ze geadopteerd is en nu met tenminste voldoende te op tv eten door heeft en een warm huis, op doen haar veel met pijn. Misschien wel naar mede daardoor naar ontwikkelt tijdens ze een eetstoornis door en wil het iedereen naar de in tijdens zin maken en zegt overal in sorry op. op Ze trouwt op jonge in leeftijd naar met Wilco, maar als hun eerste naar dochter wordt geboren van raakt met Jolanda volledig op in paniek. Ze is bang dat in haar dochter van misschien wel het gestolen wordt en ze voelt van een zich zo'n slechte moeder dat ze naar het kindje op tv het liefst van de met trap het zou gooien. Jolanda op voelt zich de meer en meer onzeker worden in en ook haar op tv huwelijk lijdt in echt onder al haar spanningen. in van Op een dag de besluit ze naar een Libanon te gaan, op zoek tijdens naar sporen uit haar met verleden. Aangekomen in het Beiroet uit voelt ze zich op tv meteen thuis. De geur tijdens van de het land, het op lawaai en de mensen geven haar het in een gevoel van thuiskomen. Toch op vindt het ze, ondanks al de het zoeken, in een een ziekenhuis niet een meer dan een uit simpel papiertje dat haar van geboortebewijs moet voorstellen. Geen naam naar van van een vader op of een moeder of familie, tijdens helemaal niks. Toch het is de de teleurstelling minder groot dan verwacht, met want ze vindt op tv wel naar iemand anders uit die haar diepe rust in het in hart tijdens geeft.

Het met zal je op maar gebeuren. Je man met is als militair op missie uit naar op tv Afghanistan. Jij, een jonge moeder een in met twee kleine kinderen, op tv wordt gestalkt door door een man die je allerlei door dreigende en tijdens seksueel tijdens getinte e-mails stuurt. Het overkomt Jantsje van de in Boer. In eerste instantie zegt van ze op niks tegen haar man, in omdat ze een bang is het dat hij dan vreselijk ongerust wordt. uit Maar in wanneer de e-mails steeds dreigender van worden, heeft de Jantsje naar op een nacht de via msn contact met haar man op tv een en dan komt de vreselijke uit waarheid boven tafel. 'Ik van ben zelf door de een schrijver van de e-mails', zegt een haar man. Jantsje is met totaal in de een war en van na in nog wat heen en weer gepraat naar met verbreken ze de verbinding. Als van de volgende ochtend een tijdens vrouw in op tv uniform voor de van deur de van Jantsje staat, weet ze eigenlijk met al genoeg. de Wim heeft van zelfmoord gepleegd.

Schelden, de met spullen smijten, paniek en op tv met verdriet. Dat zijn de dingen op tv die Amber vooral heeft op tv uit onthouden als het op gaat om haar jeugd. door Alhoewel haar ouders ook uit goede tijdens dagen hebben gekend, waren er te naar naar veel jaren waar spanning en ellende naar in de boventoon voerden. Amber is op tv zestien op tv als haar ouders gaan scheiden en op tijdens dat veroorzaakt in Amber een diepe uit door haat in de richting door van haar uit ouders. Ze vindt voldoening in tijdens het dansen, met maar ernstige blessures weerhouden op haar van een in mooie carrière. Vanaf haar de zeventiende van gaan bij Amber de naar remmen los. Ze uit gaat het huis uit van op in zoek naar de geluk en vooral het naar de liefde die ze een zo mist. naar Ze raakt verzeild in de op tv van wereld van new in age, lichtgeesten en uit healings. Maar niks geeft haar voldoening. door naar Ten einde raad besluit ze uit naar Thailand te gaan, de van het land van door het bovennatuurlijke. Maar zelfs daar voelt met met ze zich als een in dolende in de de woestijn. Niets van kan haar nog voldoening door geven. Ook al is de de naar natuur er schitterend en de op mensen reuzevriendelijk, in naar Amber het zelf is het leeg van en dood. Op op een dag raakt ze in door het van verre Thailand het haar portemonnee kwijt en opnieuw naar wordt ze overvallen met door het diepe wanhoop. Gelukkig wil een de Zuid-Afrikaanse jongeman haar op helpen, maar haar door portemonnee wordt tijdens niet gevonden. door Onder het zoeken vertelt deze jongen door haar over God tijdens en dat zet uit het de leven van Amber totaal op in de op tv kop. Ze ontdekt in God in een van hemelse Vader die door haar wel de liefde het wil geven waar door ze zo op naar verlangt. Zonder tijdens portemonnee, maar met het een hart vol door van Gods liefde keert ze van terug naar naar Nederland.

Haar een ouders zijn pas door zeventien als Elvira op tv geboren wordt. op Haar vader is een in Molukker en haar moeder Nederlandse. op tv Omdat haar naar ouders door hard moeten werken voor de met kost, groeit Elvira grotendeels van op bij haar op Nederlandse opa door en uit oma. Dat haar Molukse vader ook tijdens nog eens heel tijdens streng in is en tijdens in de beginjaren van Elvira's naar leven een heel nors kan de zijn, doet Elvira op tv geen goed. Ze heeft bevestiging het nodig en de liefde, maar op die krijgt ze niet. tijdens Ze is vooral populair onder het de tijdens stoere, foute een jongens en daarnaast drinkt van en blowt ze alle het innerlijke pijn weg. op Haar Nederlandse opa met en oma overlijden een en door dat voelt voor Elvira als naar een op enorm verlies. Ze raakt uit meer en meer in de weg kwijt. Als ze uit ook met nog eens ten prooi een valt op tv aan anorexia en werkelijk een broodmager wordt, door denkt ze er uit serieus over na het om zoveel pillen te slikken door dat een ze het niet zal overleven. Elvira in is in ten einde de raad. Dan wordt Elvira op van een dag meegenomen naar naar naar een kerk. Alhoewel het ze daar haar eerste in stapjes van innerlijke rust vindt uit en het God ervaart, voelt ze op tv nog steeds geen het acceptatie van een de mensen om naar haar heen. Daarom besluit ze, met als in een soort van vlucht, met naar Curaçao met te vertrekken om een daar een nieuw van leven te beginnen. op tv Elvira krijgt daar de bevestiging uit en de tijdens liefde waar ze al door jaren naar op tv op zoek het is.

Vijfentwintig jaar lang met is Arjan van in Essen uit verslaafd aan gokken, maar hij van op weet het voor iedereen verborgen een te houden. tijdens Naar buiten op tv toe is hij de tijdens ideale vader, docent tijdens op een uit christelijke school en actief in naar kerk en christelijke met politiek. Tegelijkertijd door vergokt hij met in het casino in het geheim van voor tonnen in aan euro's. naar Geld dat het hij met leugens van anderen heeft van geleend. Maar op op een dag raakt de naar Arjan zo verstrikt in zijn de eigen leugens en door zijn uit de schulden zo met hoogopgelopen, dat de enige optie nog door is tijdens om alles op te biechten. op tv van Het is de dag dat uit zijn zorgvuldig opgebouwd dubbelleven door als een de kaartenhuis in een elkaar stort.

Aflevering de 6 - Portrettenreeks (2019). Angelo door Pieters. Angelo Pieters is de van een oudste van vier kinderen. in De andere kinderen werden door allemaal geboren met op onder meer autisme of met andere het ongemakken. De aandacht voor in de kleine Angelo door schoot er behoorlijk met bij op in.

oktober 2019
05-10-2019 17:55

Arnold den Breems

De Verandering - Arnold den Breems

Arnold groeit samen met zijn broer en zus op in een reformatorisch gezin. Als kind was Arnold al erg druk en onrustig. Hij zoekt zijn heil op straat en kattenkwaad wordt al gauw criminaliteit. De weg naar beneden voltrekt zich in rap tempo ...

28-09-2019 17:55

Wendy Hamar

De Verandering - Wendy Hamar

Wendy Hamar wordt al op 4-jarige leeftijd gedwongen om diverse seksuele handelingen te verrichten. Ze durft het niet aan haar ouders te vertellen, omdat er gezegd wordt: 'Als je erover praat, maken we je dood!' Vanaf dat moment heeft Wendy ...

21-09-2019 17:55

Michael Goossen

De Verandering - Michael Goossen

Als zijn ouders gaan scheiden, is de dan pas vijf jaar jonge Michael zijn kompas kwijt en al snel gaat het helemaal mis met het eens zo lieve ventje. Hij mist zijn vader enorm en vult de leegte met kattenkwaad uithalen, vechtpartijen en hij...

14-09-2019 17:55

David Sawayfa

De Verandering - David Sawayfa

Palestijn Himli Sawayfa uit Bethlehem wordt in 1988 geboren met een open buik en zonder kenmerkende geslachtsorganen die hem een jongen of meisje maken. Tijdens een levensreddende operatie, die gefilmd wordt door Ria Bremers 'Vinger aan de ...

07-09-2019 17:55

Hannie van Mullem

De Verandering - Hannie van Mullem

Het zigeunermeisje Hannie van Mullem groeit op als een prinsesje. Ze is een nakomertje en haar oudere zussen verwennen haar tot op het bot. Maar het is niet alleen rozengeur en maneschijn in Hannies jonge leventje. Als ze een jaar of zeven ...

31-08-2019 17:20

Jantsje de Boer

De Verandering - Jantsje de Boer

Het zal je maar gebeuren. Je man is als militair op missie naar Afghanistan. Jij, een jonge moeder met twee kleine kinderen, wordt gestalkt door een man die je allerlei dreigende en seksueel getinte e-mails stuurt. Het overkomt Jantsje de B...

24-08-2019 17:15

Arjan van Essen

De Verandering - Arjan van Essen

Vijfentwintig jaar lang is Arjan van Essen verslaafd aan gokken, maar hij weet het voor iedereen verborgen te houden. Naar buiten toe is hij de ideale vader, docent op een christelijke school en actief in kerk en christelijke politiek. Tege...

17-08-2019 17:15

Annemarie Verdoes

De Verandering - Annemarie Verdoes

Als ze in de verte kerkklokken hoort luiden, moet Annemarie vaak terugdenken aan haar jeugd en dat zijn meestal geen mooie gedachten. Ze denkt dan aan al die dominees die hel en verdoemenis preekten en dat je eerder in de hel zou komen dan ...

10-08-2019 17:15

Bart van Houten

De Verandering - Bart van Houten

De kleine Bart van Houten komt eigenlijk als verrassing ter wereld. Maar wel een verrassing met gebreken, want hij wordt geboren met klompvoetjes en brengt daarom de eerste twee jaar van zijn prille leven voornamelijk in het ziekenhuis door...

03-08-2019 17:20

Jolanda Schreiber

De Verandering - Jolanda Schreiber

Het enige wat Jolanda weet over haar eerste maanden is dat ze in het jaar 1978 in Libanon geboren is. Verder weet ze niks. Ze brengt haar eerste maanden door in een kindertehuis en als ze pas vijf maanden is, wordt ze geadopteerd door het k...

09-03-2019 18:10

?En toen pleegde mijn man zelfmoord?

De Verandering - ?En toen pleegde mijn man zelfmoord?

Het zal je maar gebeuren. Je man is als militair op missie naar Afghanistan. Jij, een jonge moeder met twee kleine kinderen, wordt gestalkt door een man die je allerlei dreigende en seksueel getinte e-mails stuurt. Het overkomt Jantsje de B...

02-03-2019 18:10

Amber

De Verandering - Amber

Schelden, met spullen smijten, paniek en verdriet. Dat zijn de dingen die Amber vooral heeft onthouden als het gaat om haar jeugd. Alhoewel haar ouders ook goede dagen hebben gekend, waren er te veel jaren waar spanning en ellende de bovent...

23-02-2019 18:10

Elvira Oudemast

De Verandering - Elvira Oudemast

Haar ouders zijn pas zeventien als Elvira geboren wordt. Haar vader is een Molukker en haar moeder Nederlandse. Omdat haar ouders hard moeten werken voor de kost, groeit Elvira grotendeels op bij haar Nederlandse opa en oma. Dat haar Moluks...

16-02-2019 18:10

Arjan van Essen

De Verandering - Arjan van Essen

Vijfentwintig jaar lang is Arjan van Essen verslaafd aan gokken, maar hij weet het voor iedereen verborgen te houden. Naar buiten toe is hij de ideale vader, docent op een christelijke school en actief in kerk en christelijke politiek. Tege...

09-02-2019 18:10

De Verandering

De Verandering - De Verandering

Aflevering 6 - Portrettenreeks (2019). Angelo Pieters. Angelo Pieters is de oudste van vier kinderen. De andere kinderen werden allemaal geboren met onder meer autisme of andere ongemakken. De aandacht voor de kleine Angelo schoot er beho...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 13. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Verandering gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Verandering de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Verandering bij De Verandering liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Verandering. Heb je een uitzending van De Verandering gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Verandering gemist

Andries Knevel praat in het programma 'De Verandering' met mensen die niets of weinig met God hadden, en Hem tochhebben gevonden. In de zesdelige serie 'De Verandering, tien jaar later' vertellen gasten van toen hoe het hen isvergaan, en of hun prille geloof heeft standgehouden in de stormen van het leven.

Uitzending gemist van De Verandering? Hier kun je alle uitzendingen van De Verandering kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 188
  • Laatste uitzending op 05-10-2019 om 17:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!