Programma gemist?

Liesbeth in Steinfelder heeft een moeilijke op jeugd de gehad: haar vader was uit verslaafd. Wanneer op zij later zelf van aan de drank en drugs naar is en geen naar uitweg meer ziet, door dan gebeurt er iets met op tv opmerkelijks.

Anne heeft een in tijdens turbulente tienertijd gehad, waarin zij het veel vriendjes heeft gehad. de Toen zij op in verwachting naar raakte, kreeg op tv zij met indringende vragen met te maken. Zij praat hier naar openhartig van over.

Marathonschaatser René naar Ruitenberg is het succesvol op het op ijs en rijdt daarbuiten een regelmatig van een scheve schaats. uit Het overlijden van zijn schoonzus is op met het begin van een in ommekeer.

Doordat naar Jeremiah zich van nergens thuis voelt, wordt het hij steeds bozer door en komt hij in de van op tv zware criminaliteit terecht. Plotseling naar komt hier verandering in. Doordat op Jeremiah zich op nergens thuis voelt, wordt van hij steeds bozer naar en komt hij de met in de zware op tv criminaliteit terecht. Plotseling verandert van er iets in in zijn leven.

Grace uit Ellens is met haar moeder met vanuit Indonesië naar door Nederland geëmigreerd met in de hoop het het hier uit beter te een krijgen. Grace Ellens met is met haar moeder naar vanuit Indonesië naar Nederland geëmigreerd de in met de hoop het hier op tv beter door te krijgen. Zij belandde een uiteindelijk in de criminaliteit. Toch met het kreeg haar leven een ingrijpende in wending.

Het is het bijna in niet voor te stellen: de nog maar naar een paar jaar van geleden werd de nu vriendelijk lachende op tv William Boating 'de uit schrik van met Den Haag' het genoemd.

In de haar jeugd en later met in haar eigen een gezin krijgt het Anita Lok met heftige omstandigheden met te maken. naar Onverwacht op tv krijgt haar leven het een grote wending.

Ingrijpende met omstandigheden maakten uit van Stefan van de der Heijden een crimineel. het Ingrijpende omstandigheden maakten van op tv Stefan van der de Heijden een crimineel. op In een de gevangenis kreeg zijn leven een het naar wending.

Vandaag de een dag is uit Gendro Schijff een bekend gospelartiest het het in Nederland, maar achter zijn naar verlegen glimlach van schuilt een met diepe tragedie.

Het uit zal je op tv als gemiddelde kerkganger maar op tv overkomen: dat je moet uit luisteren naar de met preek van een in dominee tijdens die vanwege drankmisbruik wankelend een op de kanse... naar Het zal je als de gemiddelde kerkganger de maar overkomen: dat je moet op luisteren naar op de preek in van een dominee die van vanwege drankmisbruik wankelend op een door de kansel staat. Henk met Knegt was uit zo'n dominee.

In de op jaren 70 naar en 80 leert heel van Nederland Fredrik de Groot een kennen als de acteur. Hij het speelt in de zeer bekende naar televisieserie het De Fabriek. In de jaren van 70 en 80 uit leert heel Nederland naar Fredrik de Groot tijdens naar kennen als acteur. Hij speelt de in de op tv zeer bekende televisieserie De Fabriek door en de ook wordt hij gevraagd de om de hoofdrol te tijdens spelen in op de populaire bioscoopfilm Pastorale uit 43. Er volgen van nog vele door rollen en regelmatig loopt een in Frederik de Groot over de een rode loper op weg de naar tijdens weer een naar première. Maar wat het bijna niemand weet is dat het er achter uit het gezicht van de de bekende acteur een diep een ongelukkig jongetje schuilt op dat ooit 'nee' op tv tegen tijdens het leven heeft naar gezegd en die alles het kapotmaakt wat ook maar tijdens enigszins leuk naar is. door Twee scheidingen later vindt Frederik door de Groot van zichzelf diep ongelukkig door terug in een kamertje met in Amsterdam. Hij uit probeert rust van te vinden bij een een goeroe in en zoekt steun in allerlei vormen door van therapie, op tv maar op tv niets helpt. Totdat tijdens Frederik nog maar drie de jaar geleden op een op begrafenis de stem door van door God hoort die hem wakker tijdens schudt. Wat tijdens er sindsdien veranderd op is in zijn leven van vertelt Frederik de op tv Groot aan op tv presentator Kefah tijdens Alush.

Ze van wordt geboren met de van ziekte van Recklinghausen en tijdens dat heeft grote de naar gevolgen voor de kleine Ina. tijdens Haar lichaam vertoont allerlei tijdens tijdens bulten en haar uit rug is v... uit Ze wordt geboren in met de ziekte van Recklinghausen en op uit dat heeft grote gevolgen voor naar de kleine Ina. Haar op lichaam vertoont allerlei van bulten en haar een rug is vergroeid. de Als kind in wordt op tv ze heel vaak geopereerd met en op school het wordt ze gepest door andere op tv kinderen. Ze wordt van voor in heks uitgemaakt door en voor nog veel meer op afschuwelijks. Als ze 20 op jaar van is, schrijft in ze een afscheidsbrief en besluit tijdens voor de met trein te springen. Ze het is het uit leven en alle verschrikkelijke naar pesterijen beu. Maar op met de dag op van in haar zelfmoordpoging ontmoet ze tijdens een vrouw die haar indringend naar tijdens aankijkt en zegt de dat er ook voor Ina met een betere toekomst is op dan voor tijdens de trein te springen. uit Dit is het van een begin van een grote het verandering voor Ina. Niet dat op tv uit het pesten ophoudt, maar er op tv is in Ina een de tijdens proces van zelfaanvaarding op gang gekomen. tijdens Bij de naar spoorwegovergang door waar ze ooit een eind op aan haar het leven wilde maken ontmoet door presentator Kefah in Alush een vrouw uit wier uiterlijk door nog steeds is getekend door deze uit afschuwelijke ziekte, maar door die vandaag de met dag in de van spiegel durft tijdens te door kijken zonder dood op te willen.

Als jong met meisje een heeft Anja de Bok tijdens heeft één droom: zij wil naar non worden. Als tijdens jong meisje op heeft Anja een de Bok heeft één het droom: zij wil non naar worden. uit Op haar 21e uit wordt dit werkelijkheid. Een uit onverwachte tijdens gebeurtenis zorgt voor een wending in van haar de leven.

Zelf van omschrijft hij zijn vroegere leven uit als een een van afwijzing op tv en van in seks, drugs en rock en roll. met Zelf omschrijft tijdens hij zijn vroegere leven een de als een van afwijzing door en van seks, drugs het en rock en op tv roll. Hoewel Frans op tv opgroeit in een beschermde een omgeving, op tv is hij vaak onhandelbaar en een wordt voortdurend de het naar klas uit gestuurd.

Het met leven van Jos Refo laat het zich lezen van als een spannende thriller. het Het leven van van Jos Refo met laat zich naar lezen als een een spannende thriller. Na een op tv jeugd vol afwijzing in vindt de in dan nog jonge Jos zijn in uit bevestiging in de wereld van uit vrouwen van en drugs.

juni 2017
11-03-2017 18:40

Liesbeth Steinfelder

De Verandering - Liesbeth Steinfelder

Liesbeth Steinfelder heeft een moeilijke jeugd gehad: haar vader was verslaafd. Wanneer zij later zelf aan de drank en drugs is en geen uitweg meer ziet, dan gebeurt er iets opmerkelijks.

04-03-2017 18:30

Anne Alles

De Verandering - Anne Alles

Anne heeft een turbulente tienertijd gehad, waarin zij veel vriendjes heeft gehad. Toen zij in verwachting raakte, kreeg zij met indringende vragen te maken. Zij praat hier openhartig over.

25-02-2017 18:35

René Ruitenberg

De Verandering - René Ruitenberg

Marathonschaatser René Ruitenberg is succesvol op het ijs en rijdt daarbuiten regelmatig een scheve schaats. Het overlijden van zijn schoonzus is het begin van een ommekeer.

18-02-2017 18:40

Jeremiah Pelatja

De Verandering - Jeremiah Pelatja

Doordat Jeremiah zich nergens thuis voelt, wordt hij steeds bozer en komt hij in de zware criminaliteit terecht. Plotseling komt hier verandering in. Doordat Jeremiah zich nergens thuis voelt, wordt hij steeds bozer en komt hij in de zware ...

11-02-2017 18:35

Grace Ellens

De Verandering - Grace Ellens

Grace Ellens is met haar moeder vanuit Indonesië naar Nederland geëmigreerd in de hoop het hier beter te krijgen. Grace Ellens is met haar moeder vanuit Indonesië naar Nederland geëmigreerd in de hoop het hier beter te krijgen. Zij belandde...

04-02-2017 18:35

William Boating

De Verandering - William Boating

Het is bijna niet voor te stellen: nog maar een paar jaar geleden werd de nu vriendelijk lachende William Boating 'de schrik van Den Haag' genoemd.

28-01-2017 18:35

Anita Lok

De Verandering - Anita Lok

In haar jeugd en later in haar eigen gezin krijgt Anita Lok met heftige omstandigheden te maken. Onverwacht krijgt haar leven een grote wending.

21-01-2017 18:35

Stefan van der Heijden

De Verandering - Stefan van der Heijden

Ingrijpende omstandigheden maakten van Stefan van der Heijden een crimineel. Ingrijpende omstandigheden maakten van Stefan van der Heijden een crimineel. In de gevangenis kreeg zijn leven een wending.

14-01-2017 18:40

Gendro Schijff

De Verandering - Gendro Schijff

Vandaag de dag is Gendro Schijff een bekend gospelartiest in Nederland, maar achter zijn verlegen glimlach schuilt een diepe tragedie.

07-01-2017 18:20

Henk Knegt

De Verandering - Henk Knegt

Het zal je als gemiddelde kerkganger maar overkomen: dat je moet luisteren naar de preek van een dominee die vanwege drankmisbruik wankelend op de kanse... Het zal je als gemiddelde kerkganger maar overkomen: dat je moet luisteren naar de p...

11-12-2016 12:30

Frederik de Groot

De Verandering - Frederik de Groot

In de jaren 70 en 80 leert heel Nederland Fredrik de Groot kennen als acteur. Hij speelt in de zeer bekende televisieserie De Fabriek. In de jaren 70 en 80 leert heel Nederland Fredrik de Groot kennen als acteur. Hij speelt in de zeer beken...

04-12-2016 12:35

Ina van Steenis

De Verandering - Ina van Steenis

Ze wordt geboren met de ziekte van Recklinghausen en dat heeft grote gevolgen voor de kleine Ina. Haar lichaam vertoont allerlei bulten en haar rug is v... Ze wordt geboren met de ziekte van Recklinghausen en dat heeft grote gevolgen voor d...

27-11-2016 12:30

Anja den Bok

De Verandering - Anja den Bok

Als jong meisje heeft Anja de Bok heeft één droom: zij wil non worden. Als jong meisje heeft Anja de Bok heeft één droom: zij wil non worden. Op haar 21e wordt dit werkelijkheid. Een onverwachte gebeurtenis zorgt voor een wending in haar le...

13-11-2016 12:35

Frans van Lieshout

De Verandering - Frans van Lieshout

Zelf omschrijft hij zijn vroegere leven als een van afwijzing en van seks, drugs en rock en roll. Zelf omschrijft hij zijn vroegere leven als een van afwijzing en van seks, drugs en rock en roll. Hoewel Frans opgroeit in een beschermde omge...

06-11-2016 12:30

Jos Refo

De Verandering - Jos Refo

Het leven van Jos Refo laat zich lezen als een spannende thriller. Het leven van Jos Refo laat zich lezen als een spannende thriller. Na een jeugd vol afwijzing vindt de dan nog jonge Jos zijn bevestiging in de wereld van vrouwen en drugs.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Verandering gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Verandering de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Verandering bij De Verandering liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Verandering. Heb je een uitzending van De Verandering gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Verandering gemist

Andries Knevel praat in het programma 'De Verandering' met mensen die niets of weinig met God hadden, en Hem tochhebben gevonden. In de zesdelige serie 'De Verandering, tien jaar later' vertellen gasten van toen hoe het hen isvergaan, en of hun prille geloof heeft standgehouden in de stormen van het leven.

Uitzending gemist van De Verandering? Hier kun je alle uitzendingen van De Verandering kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 140
  • Laatste uitzending op 11-03-2017 om 18:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord