Programma gemist?

Het zal uit je maar gebeuren. Je door man is met als militair op tijdens missie met naar Afghanistan. Jij, een jonge op tv moeder met twee kleine op tv kinderen, wordt in gestalkt door op tv een man die op je allerlei dreigende en seksueel het getinte e-mails stuurt. op tv Het overkomt Jantsje tijdens de Boer. een In de eerste instantie zegt ze niks tegen op tv van haar man, omdat ze van bang is dat hij dan met vreselijk ongerust wordt. in Maar wanneer in de op tv e-mails steeds dreigender worden, op tv heeft Jantsje met op een nacht tijdens via msn contact met haar de man met en dan komt de vreselijke met waarheid boven tafel. het 'Ik ben op tv zelf de de schrijver van de e-mails', tijdens zegt haar van man. Jantsje is totaal in de in war en een na nog wat de heen en van weer gepraat met verbreken ze de verbinding. naar Als de volgende ochtend tijdens een vrouw in op uniform voor door de deur van Jantsje van staat, weet ze eigenlijk op al met genoeg. Wim heeft zelfmoord op tv gepleegd.

Schelden, het met spullen smijten, op tv paniek en verdriet. Dat zijn met de dingen die op tv Amber van vooral heeft naar onthouden als het gaat om haar in jeugd. Alhoewel haar op ouders ook goede de dagen hebben de gekend, op waren er te veel jaren waar met spanning en tijdens ellende op tv de boventoon voerden. met Amber is zestien als haar ouders een met gaan scheiden en dat veroorzaakt door in Amber een een diepe de haat in de richting van haar op tv ouders. Ze vindt uit voldoening in van het dansen, maar met ernstige blessures weerhouden het haar van van een mooie carrière. Vanaf haar in zeventiende gaan bij in Amber de remmen op het los. Ze gaat van het huis uit op in zoek naar geluk en vooral door naar de liefde van die tijdens ze zo op tv mist. Ze raakt verzeild tijdens in de wereld van op new age, lichtgeesten en een healings. Maar niks in geeft haar voldoening. op Ten de einde raad met besluit ze naar met Thailand te gaan, het uit land van het bovennatuurlijke. Maar door zelfs daar op tv voelt ze naar zich als van een dolende in de woestijn. Niets van kan haar op tv nog in voldoening geven. Ook al door is de natuur in er schitterend en de mensen op tv reuzevriendelijk, uit in Amber zelf naar is het leeg en dood. in Op een uit dag raakt op tv ze in van het verre Thailand haar een portemonnee kwijt en opnieuw wordt een de ze overvallen door in diepe wanhoop. Gelukkig wil op een Zuid-Afrikaanse jongeman haar het helpen, de maar haar portemonnee wordt op niet gevonden. Onder op het zoeken vertelt deze jongen naar haar over de God en dat de zet het leven een van Amber met totaal op de kop. Ze uit naar ontdekt in God een hemelse Vader een die haar wel een de liefde wil van geven waar het ze zo op naar verlangt. met Zonder portemonnee, maar met het tijdens hart de vol van Gods liefde keert op tv ze terug naar een Nederland.

Haar ouders het zijn pas zeventien als het Elvira geboren van wordt. Haar vader is de een Molukker en met haar moeder Nederlandse. naar Omdat haar de ouders hard moeten werken op tv voor de tijdens kost, groeit Elvira grotendeels in op bij haar de Nederlandse van opa en oma. met Dat haar van Molukse vader ook op nog eens heel streng is uit en in naar de beginjaren in van Elvira's leven heel de nors kan op tv zijn, doet Elvira geen goed. Ze op tv heeft bevestiging nodig op en liefde, maar het die door krijgt ze niet. in Ze is een vooral populair onder de stoere, foute in jongens en het daarnaast de drinkt en blowt van ze alle innerlijke pijn naar weg. Haar tijdens Nederlandse opa en oma overlijden en een dat het voelt voor door Elvira als een enorm verlies. uit Ze raakt de meer en meer naar de weg kwijt. Als het ze ook van nog eens ten prooi naar valt aan de anorexia en werkelijk broodmager wordt, het denkt ze er op tv serieus over na uit het om zoveel pillen door te slikken dat ze het niet tijdens zal naar overleven. Elvira is ten in einde raad. van Dan wordt Elvira op op tv een naar dag meegenomen naar een kerk. Alhoewel uit ze daar haar naar eerste het stapjes van innerlijke rust met vindt op en God ervaart, uit voelt ze nog steeds geen in acceptatie het van de mensen om door haar heen. Daarom de besluit ze, als op een soort van vlucht, door naar Curaçao te vertrekken de om tijdens daar een nieuw leven het te beginnen. op tv Elvira krijgt daar de op tv bevestiging en de liefde van tijdens waar ze al de jaren naar op zoek tijdens is.

Vijfentwintig jaar lang naar is Arjan in van op tv Essen verslaafd aan gokken, maar hij de weet het het voor het iedereen verborgen te houden. een Naar buiten toe is hij op tv de ideale vader, van op tv docent op een christelijke school op tv en actief van in kerk en op tv christelijke politiek. Tegelijkertijd vergokt op tv hij in het casino tijdens in het geheim door op voor tonnen aan euro's. naar Geld dat hij met door leugens op van anderen heeft geleend. Maar op uit een in dag raakt van Arjan zo verstrikt in de zijn eigen op tv leugens en zijn de de schulden zo hoogopgelopen, het dat de enige optie nog van is om alles de de op te biechten. Het op is de dag dat zijn uit zorgvuldig opgebouwd van dubbelleven als een kaartenhuis tijdens in van elkaar stort.

Aflevering door 6 - Portrettenreeks (2019). Angelo naar Pieters. Angelo het Pieters is de met oudste van vier op tv kinderen. De andere kinderen werden naar allemaal geboren het met onder meer autisme door of andere op ongemakken. De aandacht voor de de kleine Angelo uit schoot er behoorlijk op bij de in.

De door kleine Bart van door Houten komt eigenlijk als verrassing tijdens ter wereld. Maar de het wel een verrassing met op tv gebreken, want hij met wordt geboren met klompvoetjes en in brengt daarom de het eerste de twee jaar tijdens van zijn prille de leven voornamelijk in het ziekenhuis op tv door en naar wordt talloze keren geopereerd. Zijn ouders naar hebben beiden een met tijdens zaak en zijn vaak met te druk om veel aandacht op tv de aan het kereltje in het ziekenhuis uit te geven. Waarschijnlijk de daardoor is tijdens de in band tussen Bart en zijn ouders tijdens verre het van optimaal. Bart wordt lastig uit en het brutaal. En als zijn door broer drugsverslaafd raakt met en daar alle naar aandacht naar uitgaat, met slaan met de stoppen door op tv bij Bart. Hij wordt een jongen op van door de straat door die dealt in drugs, met maar zelf ook een stevig gebruikt. Hij verslijt de twee huwelijken van en ontwikkelt uiteindelijk een op tv wel heel bijzondere verslaving: een werkverslaving! uit Hij heeft op een gegeven moment naar twee in fulltime banen naast elkaar de en door ook nog een parttime door baantje. Hij slaapt nauwelijks naar en houdt zich op uit de een been met medicijnen. Hij het laat zich opnemen een in De Hoop en langzaam in met maar zeker gaat het op tv licht weer schijnen in zijn het leven. Bart werkt uit nu met kansarme naar jongeren de en voor op hen is hij het positieve uit beeld op van een echte tijdens Verandering!

Anton is een nog maar een klein door door jongetje als hij het slachtoffer naar wordt van van verkrachting. Nog wel op tv door zijn een eigen vader. Niemand grijpt uit in want van aan de buitenkant is van het gezin een waarin Anton opgroeit naar zeer christelijk: elke zondag in naar de kerk, met de Bijbel aan het tafel lezen, op de meisjes zedig op gekleed. Dat soort dingen. naar Maar dat van Anton, naast dat hij regelmatig verkracht van wordt, ook zonder een eten, onder uit de het blauwe plekken en schrammen, naar school met wordt het gestuurd, daar door neemt niemand notie een van. Als Anton 21 het is, doet hij aangifte met bij de politie tijdens en oud-rechercheur Koppes de staat de zaak nog met helder voor op ogen. De het vader bekent en gaat voor naar een paar jaar de een achter de tralies. Maar voor Anton het gaat het de ellende door. uit Hij trouwt, met gaat scheiden en naar belandt zelfs in het een psychiatrische kliniek. Toch is Anton een de uit deze ellende gekomen en blijkt tijdens zelfs naar in staat blijkt naar zijn vader uit te vergeven.

Als ze een in de door verte kerkklokken hoort op luiden, moet met Annemarie vaak terugdenken aan haar jeugd naar en de dat zijn meestal geen mooie door een gedachten. Ze denkt dan aan uit al door die dominees die hel en van verdoemenis preekten het en dat je eerder de in de hel tijdens zou van komen dan in de hemel. op tv Ook naar waren er thuis soms van ernstige spanningen het en het feit dat de ze stevig gebouwd naar was en naar daarom vaak werd gepest, deden haar naar geen goed. Al met tijdens met al denkt Annemarie als klein op tv meisje het heel vaak: 'Was het ik maar nooit tijdens geboren' en dat maakt tijdens haar tot een door schuchter meisje. Als op ze door wat ouder wordt, hunkert ze zo door met naar liefde en genegenheid dat ze op een op tv makkelijke prooi wordt voor mannen door met het verkeerde bedoelingen. een Alles lijkt anders van te worden als Annemarie haar latere op tv man Ton ontmoet. het Ze op tv trouwen en voor een kort van uit moment breekt de zon een door. Maar op helaas neemt Annemarie naar haar innerlijke problemen in mee het huwelijk in. Haar op tv man Ton naar is soms de ten einde raad, want ze uit krijgt de ene het psychose met na de andere, slikt met veel te naar veel medicijnen en uiteindelijk valt de op tv diagnose borderline. door Maar dan, van als alles in Annemarie pikzwart uit is en ze de tijdens niet verder meer tijdens wil leven, vraagt een het vriendin of ze eens het mee op tv wil gaan naar een een genezingsdienst. Na lang aarzelen en naar met tijdens een hart van vol twijfel gaat ze toch door en temidden van misschien naar wel door duizend mensen wordt ze opgemerkt door door het de predikant. Wat er een dan op gebeurt, vertelt Annemarie aan Mirjam het Bouwman van tijdens een ontroerend, mooi de gesprek.

Als Faizal de Samson een jaar een of 30 is, door vindt hij de zichzelf terug naar op de bodem van het van bestaan. Al zijn dromen een van zijn uiteen gespat. Hij is met alles op tv kwijt, zijn geld, door dure pakken, mooie auto's tijdens en noem maar van op. Hij heeft de vaak zo'n honger dat op hij zelfs rauwe, naar bevroren kroketjes eet uit door de van diepvries van zijn tante. 'Hoe in heeft het zo het ver kunnen van komen', uit vraagt hij zichzelf door vaak af en als door hij eerlijk is, weet het hij het tijdens antwoord wel. Hij wilde het graag de snelle jongen met zijn die in het dure pakken van rondliep en op in mooie auto's reed. Het het leek zo op makkelijk: een paar vrouwtjes op tv achter het naar raam, tijdens handelen in cocaïne en op tv meer van met die duistere zaakjes. met Het geld stroomde naar binnen, maar in op tv vloeide even snel weer van weg. Echter, de op tv verkoper werd gebruiker door en daar ging het mis. de Van dure pakken met werd het op een stinkende, versleten spijkerbroek op tv op tv en de Mercedes werd door een gammele oude auto en tijdens hotels een werden duistere koude kelders. Faizal het werd diep ongelukkig. in het Hij reed op een nacht rond uit op tv in de Amsterdamse op tv Bijlmer met de gedachte op een eind met aan zijn leven naar te maken. Maar in dan ineens, als hij in zijn de spiegel het kijkt, ziet op tv hij achter zich een groot een licht dat hem dwingt het te stoppen. Het de blijkt het begin naar van een het grote met verandering te zijn.

Annette is van door jongs naar af aan al de anders, ze in heeft last van depressies en in is op altijd op zoek met naar veiligheid. Ze is op nog maar een tiener van als ze door een eetstoornis uit ontwikkelt waardoor ze graatmager op wordt. Gelukkig ontmoet tijdens ze Nathan, die met haar aan van alle kanten helpt en met wie in ze op jonge uit leeftijd trouwt. uit ?Ik dacht op dat ik een in een gevangenis met terechtkwam?, zal ze de later zeggen. Dan wordt ze op zwanger op tv en begint de ellende echt een grote een vormen aan te van nemen... Ze voelt zich dik van en lelijk en op alle problemen van door vroeger komen in alle uit tijdens heftigheid terug. Eigenlijk wil ze alleen uit nog het maar dood. Als tijdens hun kindje wordt in geboren, vindt Annette het heel op moeilijk om door zich aan de baby door met te hechten en in begint ze zoveel het medicijnen te slikken dat van ze regelmatig in in het ziekenhuis op terechtkomt, vaak ook op de van psychiatrische afdeling. Natuurlijk op heeft Nathan het door heel moeilijk in met deze in situatie maar hij blijft volhouden op en liefde geven. En een opnieuw door blijkt liefde de een sterke kracht te midden van van verschillende naar zelfmoordpogingen en depressies. Als op Annette naar op een dag ook nog van eens de meegenomen wordt naar een kerkdienst uit dan gaat de tijdens zon in toch weer schijnen?

Tijdens met de Tweede de Kamerverkiezingen van 2017 op steelt Florens van uit der Spek de harten in van veel mensen van als hij bij Jinek als het lijsttrekker van de het politieke van partij 'Jezus Leeft' de mensen van door oproept om vooral tijdens op Jezus te het stemmen. Zijn oprechte glimlach en zijn de ontwapenende persoonlijkheid maken een zijn verhaal geloofwaardig. met Maar achter van die glimlach schuilt het tijdens verhaal met van een op man die in zijn met jongere jaren verzeild uit raakt bij een club op die tijdens bekend staat als vechtersbazen en buitenlandhaters. uit een Daarnaast spelen drank op en drugs een grote rol in het het zijn leven. Zijn in ouders, maar ook de jeugdzorg, door hebben op hun handen vol op tv aan deze moeilijke jongeman. op tv Florens dreigt steeds dieper weg in van te glijden in naar de spiraal van agressie uit en drank, totdat het iemand hem een boekje tijdens geeft met het advies uit om dit eens door door te gaan lezen. het Florens doet dat en dat een is het begin van het de een aantal dramatische met veranderingen.

Lydia Harding is door pas een door jaar of vijf als naar naar haar ouders gaan scheiden en op vanuit frustratie door en het gebrek aan aandacht uit van en waardering gaan in bij Lydia alle van remmen los. Ze verandert op tv van een schattig naar meisje in een onhandelbare tiener een op tv die er niet voor het terugdeinst ramen in een te gooien en deuren kapot naar te trappen een als ze haar door zin niet krijgt. door Ze pleegt van regelmatig winkeldiefstallen en uit is vanaf haar dertiende al tijdens met seksueel actief. Haar gescheiden ouders het zijn ten einde in raad, maar met het trieste dieptepunt moet nog door volgen. door Lydia is van 17 als ze door een relatie krijgt met een tijdens stoere rapper die met er de ondertussen ook nog andere naar vriendinnetjes op na met houdt. Op een dag het wordt Lydia het daarover zo boos dat ze op haar vriend uit in een vlaag van met blinde woede een met uit een mes neersteekt. Lydia wordt de door de politie opgepakt een en een belandt uiteindelijk in de op jeugdgevangenis. Maar als een een tante bij haar in op bezoek komt het en van een Bijbeltje en door wat gospelcd's achterlaat, wordt in het leven van Lydia van danig op tv op de naar kop gezet.

Als het jongetje groeit Sjaak een op in het strenge Hervormde een milieu van Veenendaal. het het Maar al die van regeltjes en wetjes, dat van is niks voor Sjaak. het Hij wil naar plezier maken en van het in leven genieten. Thuis tijdens zijn er in ook de nodige problemen een waardoor van zijn ouders hem tijdens niet de aandacht kunnen uit geven die de hij nodig heeft en uit daarom zoekt in hij zijn heil op van straat. door Daar leert hij al in heel snel de duistere met kneepjes van criminaliteit de en drugshandel. de Razendsnel glijdt Sjaak op het verkeerde leven door in. Na een de mislukte drugsdeal uit schiet Sjaak iemand neer en wil met zelfmoord door plegen. Maar gelukkig wordt met Sjaak in wakker geschud! Hij besluit naar afkickcentrum in De Hoop uit te uit gaan en daar vindt hij waar uit op hij zo naar op uit zoek is: liefde met van God en liefde uit van een mooie vrouw. het Ze trouwen en in alles lijkt het voor de wind van te gaan. Sjaak laat van alle de criminaliteit achter de zich en gaat werken uit op een scheepswerf. Maar dan op gebeurt er het een vreselijk ongeluk. Op op een kwade dag tijdens glijdt Sjaak uit het en de valt vijf van meter naar beneden tijdens en breekt daarbij op vijf nekwervels. Het ongeluk met is zo heftig dat uit het zelfs het nieuws tijdens een haalt. Sjaak is van de een een het op het andere moment veroordeeld een tot een leven in het in de rolstoel. Maar de man op tv die op tv in gesprek gaat met Mirjam Bouwman op in is niet een zielige invalide, maar uit in een man die uit van het leven met haalt wat nog mogelijk op tv is.

Channah Hewitt de is uit nu een gevierde ster binnen de in van wereld van de in musical en de aanbiedingen om links het en rechts op belangrijke rollen te spelen het blijven maar op tv binnenstromen. Binnenkort speelt ze tijdens bijvoorbeeld naar de hoofdrol de in de Zwitserse uitvoering van Sister door Act. Als op tv klein kind droomt ze de er al met van om ooit van op de planken tijdens te staan en naar te op tv schitteren. Maar dat de weg naar uit de top zo naar zwaar zou een zijn, de had ze nooit kunnen bedenken. op Ze groeit op in in rijkdom, maar als op op van een dag haar de vader aan kanker overlijdt een stort haar naar wereld in. Plotseling is naar ze haar van steun en tijdens toeverlaat kwijt. Ze danst door en de de kan veel van haar het verdriet kwijt in van het dansen. de Maar dan, vlak voor ze op de het punt tijdens staat naar om door te breken, de breekt ze haar het been op een aantal plekken het op tv en moet anderhalf een jaar revalideren. Waar de het meeste mensen het zouden in opgeven, grijpt Channah moed de van en danst zich terug de naar de top. tijdens Een aanbieding om in Amerika tijdens op in hele grote shows tijdens te dansen grijpt tijdens ze met beide op handen aan de en ze vertrekt naar New door York. Die grote naar stap betekent met voor Channah ook een grote van ommekeer, want op ineens uit groeit er het besef dat er in naar belangrijkere dingen in deze wereld het zijn met dan roem en naar rijkdom.

juni 2019
09-03-2019 18:10

?En toen pleegde mijn man zelfmoord?

De Verandering - ?En toen pleegde mijn man zelfmoord?

Het zal je maar gebeuren. Je man is als militair op missie naar Afghanistan. Jij, een jonge moeder met twee kleine kinderen, wordt gestalkt door een man die je allerlei dreigende en seksueel getinte e-mails stuurt. Het overkomt Jantsje de B...

02-03-2019 18:10

Amber

De Verandering - Amber

Schelden, met spullen smijten, paniek en verdriet. Dat zijn de dingen die Amber vooral heeft onthouden als het gaat om haar jeugd. Alhoewel haar ouders ook goede dagen hebben gekend, waren er te veel jaren waar spanning en ellende de bovent...

23-02-2019 18:10

Elvira Oudemast

De Verandering - Elvira Oudemast

Haar ouders zijn pas zeventien als Elvira geboren wordt. Haar vader is een Molukker en haar moeder Nederlandse. Omdat haar ouders hard moeten werken voor de kost, groeit Elvira grotendeels op bij haar Nederlandse opa en oma. Dat haar Moluks...

16-02-2019 18:10

Arjan van Essen

De Verandering - Arjan van Essen

Vijfentwintig jaar lang is Arjan van Essen verslaafd aan gokken, maar hij weet het voor iedereen verborgen te houden. Naar buiten toe is hij de ideale vader, docent op een christelijke school en actief in kerk en christelijke politiek. Tege...

09-02-2019 18:10

De Verandering

De Verandering - De Verandering

Aflevering 6 - Portrettenreeks (2019). Angelo Pieters. Angelo Pieters is de oudste van vier kinderen. De andere kinderen werden allemaal geboren met onder meer autisme of andere ongemakken. De aandacht voor de kleine Angelo schoot er beho...

02-02-2019 18:15

Verslaafd aan drugs én werk

De Verandering - Verslaafd aan drugs én werk

De kleine Bart van Houten komt eigenlijk als verrassing ter wereld. Maar wel een verrassing met gebreken, want hij wordt geboren met klompvoetjes en brengt daarom de eerste twee jaar van zijn prille leven voornamelijk in het ziekenhuis door...

26-01-2019 18:15

Anton Lagendijk

De Verandering - Anton Lagendijk

Anton is nog maar een klein jongetje als hij het slachtoffer wordt van verkrachting. Nog wel door zijn eigen vader. Niemand grijpt in want aan de buitenkant is het gezin waarin Anton opgroeit zeer christelijk: elke zondag naar de kerk, de B...

19-01-2019 18:10

Annemarie Verdoes

De Verandering - Annemarie Verdoes

Als ze in de verte kerkklokken hoort luiden, moet Annemarie vaak terugdenken aan haar jeugd en dat zijn meestal geen mooie gedachten. Ze denkt dan aan al die dominees die hel en verdoemenis preekten en dat je eerder in de hel zou komen dan ...

12-01-2019 18:15

Faizal Samson

De Verandering - Faizal Samson

Als Faizal Samson een jaar of 30 is, vindt hij zichzelf terug op de bodem van het bestaan. Al zijn dromen zijn uiteen gespat. Hij is alles kwijt, zijn geld, dure pakken, mooie auto's en noem maar op. Hij heeft vaak zo'n honger dat hij zelfs...

05-01-2019 18:15

De Verandering

De Verandering - De Verandering

Andries Knevel praat in het programma 'De Verandering' met mensen die niets of weinig met God hadden, en Hem tochhebben gevonden. In de zesdelige serie 'De Verandering, tien jaar later' vertellen gasten van toen hoe het hen isvergaan, en of...

06-10-2018 18:35

'Ik wilde alleen maar dood'

De Verandering - 'Ik wilde alleen maar dood'

Annette is van jongs af aan al anders, ze heeft last van depressies en is altijd op zoek naar veiligheid. Ze is nog maar een tiener als ze een eetstoornis ontwikkelt waardoor ze graatmager wordt. Gelukkig ontmoet ze Nathan, die haar aan all...

29-09-2018 18:35

Florens van der Spek had een hekel aan buitenlanders

De Verandering - Florens van der Spek had een hekel aan buitenlanders

Tijdens de Tweede Kamerverkiezingen van 2017 steelt Florens van der Spek de harten van veel mensen als hij bij Jinek als lijsttrekker van de politieke partij 'Jezus Leeft' de mensen oproept om vooral op Jezus te stemmen. Zijn oprechte gliml...

22-09-2018 18:40

Lydia Harding

De Verandering - Lydia Harding

Lydia Harding is pas een jaar of vijf als haar ouders gaan scheiden en vanuit frustratie en het gebrek aan aandacht en waardering gaan bij Lydia alle remmen los. Ze verandert van een schattig meisje in een onhandelbare tiener die er niet vo...

15-09-2018 18:35

Sjaak Bolderman

De Verandering - Sjaak Bolderman

Als jongetje groeit Sjaak op in het strenge Hervormde milieu van Veenendaal. Maar al die regeltjes en wetjes, dat is niks voor Sjaak. Hij wil plezier maken en van het leven genieten. Thuis zijn er ook de nodige problemen waardoor zijn ouder...

08-09-2018 18:40

Channah Hewitt

De Verandering - Channah Hewitt

Channah Hewitt is nu een gevierde ster binnen de wereld van de musical en de aanbiedingen om links en rechts belangrijke rollen te spelen blijven maar binnenstromen. Binnenkort speelt ze bijvoorbeeld de hoofdrol in de Zwitserse uitvoering v...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Verandering gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Verandering de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Verandering bij De Verandering liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Verandering. Heb je een uitzending van De Verandering gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Verandering gemist

Andries Knevel praat in het programma 'De Verandering' met mensen die niets of weinig met God hadden, en Hem tochhebben gevonden. In de zesdelige serie 'De Verandering, tien jaar later' vertellen gasten van toen hoe het hen isvergaan, en of hun prille geloof heeft standgehouden in de stormen van het leven.

Uitzending gemist van De Verandering? Hier kun je alle uitzendingen van De Verandering kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 178
  • Laatste uitzending op 09-03-2019 om 18:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord