Programma gemist?

Arnold op tv groeit samen met tijdens zijn broer en zus de op in een uit reformatorisch gezin. Als kind van was Arnold het al erg druk en tijdens onrustig. tijdens Hij zoekt zijn heil op uit straat een en kattenkwaad wordt tijdens al gauw van criminaliteit. De weg op tv naar beneden voltrekt zich in de rap tempo en een Arnold wordt een het hopeloze junk die enorm het veel drugs de gebruikt. Gek genoeg naar laat op het geloof Arnold nooit los tijdens en een hij gaat zelfs af op en toe naar van de kerk. Vooral tijdens omdat het geld uit tijdens de uit offerschalen zo makkelijk te stelen is. in Arnold het is dan uit zo diep gezonken in de naar put van stelen, op tv liegen en bedriegen dat door in hij uit pure wanhoop opvangcentrum op De Hoop naar belt. Na vreselijke op tv maanden van in dieptepunt na dieptepunt het komt het verlossende telefoontje dat uit hij kan komen. Het met wordt een lange op weg door naar herstel. Het ene naar moment de gaat het goed, in het volgende moment valt Arnold zwaar een terug. op Maar de man uit tegenover Mirjam Bouwman straalt nu met van door geluk en vertelt graag wat het er met door hem is tijdens gebeurd in in De Hoop.

Wendy Hamar wordt van al op op tv 4-jarige leeftijd naar gedwongen om diverse van seksuele handelingen te verrichten. Ze uit durft een het niet aan haar ouders het te vertellen, door omdat op er gezegd wordt: op 'Als je erover praat, maken het we je tijdens dood!' Vanaf dat moment heeft op tv Wendy veel nachtmerries in op tv en angsten over de vermoord worden. Langzaam tijdens maar zeker schakelt op ze haar gevoelens een uit. Ze slaapt slecht, het daardoor wil het op school op niet van lukken en wordt ze door in de buurt gepest. van Het door niet begrepen worden op en de het afwijzing maken Wendy kapot. Dan ontmoet in ze een op leuke jongen, Roger. de Ze krijgen samen in drie dochters, de maar met de een leuk gezin op en een lieve man zijn de naar problemen op van Wendy door niet weg. Op in een dag besluit uit ze dat ze niet meer verder de wil. naar Op de avond op waarop ze gepland heeft om naar zelfmoord te uit plegen komt er ineens op tv naar een heftige gedachte het in haar hoofd: 'Ik op ben nog nooit naar gelukkig geweest. Mijn hele op leven niet.' Deze constatering naar brengt een grote tijdens schok in tijdens Wendy. door Ze besluit af te zien op van de op zelfmoord en eerst de op zoek te op tv gaan naar geluk. Ze een verdiept zich in allerlei door religies en meditaties. naar Op een dag een ontmoet ze het Alison in de naar sportschool. Ze raken bevriend van en Wendy vertelt de Alison haar hele met verhaal. Alison in is tijdens christen en besluit voor Wendy naar te door bidden. Na een aantal weken vraagt op Alison tijdens Wendy mee naar haar kerk. van In op tv de kerk op tv proeft Wendy een liefde die ze van uit nog nooit eerder van ervaren heeft. Het verandert in haar leven met radicaal.

Als zijn ouders van gaan scheiden, door is tijdens de dan pas vijf jaar jonge een Michael zijn kompas met kwijt en al in snel gaat het van helemaal met mis met het eens in zo lieve ventje. Hij in mist zijn op tv vader enorm de en vult de leegte van met uit kattenkwaad uithalen, vechtpartijen en op hij pleegt diverse een overvallen waardoor hij van in de jeugdgevangenis belandt. op De volgende stap op tv is drugs en al op de snel is hij niet alleen een met door stevige gebruiker, maar ontdekt uit ook dat je op tv als drugskoerier ook van veel geld kunt verdienen. in Tijdens een avondje stappen een door ontmoet Michael Hilda op tv en het is liefde op het uit eerste van gezicht. Ze gaan al uit heel gauw samenwonen en tijdens op tv Hilda raakt zwanger. het Maar in diezelfde tijdens tijd ontdekt Hilda het naar ene geheim op na het andere. Michael gaat vreemd het en gebruikt door meer en meer drugs. de Als hun de tweede kindje een wordt geboren op is Michael een echte uit junk geworden die alleen naar maar aan zichzelf denkt een en in Hilda en de kinderen vaak tijdens in van de steek laat. in Michael gaat ondertussen als drugskoerier het het de hele wereld over en op door op tv een dag is hij naar in een Braziliaans hotel, de maar zit door al van met het drugsgebruik niet op tv lekker in zijn vel. Ineens in kan op hij alleen nog maar aan naar Jezus van denken. Allerlei herinneringen aan uit vroeger komen naar boven tijdens en plotseling beseft de Michael met dat hij zo op tv niet door kan gaan. Hij moet op veranderen, want anders de raakt de hij alles kwijt. uit Als hij in een paar dagen later met thuis komt herkent Hilda het hem van in eerste instantie niet van eens. Openhartig praat de Michael met Mirjam Bouwman de over zijn een verleden, maar het ook over het heden en naar hoe de persoon met van Jezus Michael totaal op door heeft veranderd.

Palestijn Himli op Sawayfa uit met Bethlehem wordt in door 1988 geboren met een in open buik van en zonder kenmerkende geslachtsorganen die op tv hem de een jongen of meisje van maken. met Tijdens een levensreddende operatie, die op tv gefilmd wordt door een Ria Bremers van 'Vinger aan de op Pols', besluit naar men een meisje van het jonge het kindje te het maken. Met van de technieken van begin in jaren 90 is een dat uit de keuze die door de grootste kans van op slagen heeft. Ondertussen woont het uit kindje in het op christelijke kindertehuis Jemima door in de stad met Bethlehem op tv en wordt het met toevertrouwd aan de goede van zorg de van het echtpaar Ed en Heleen door Volbehr, die het na de operatie besluiten naar haar de met naam Heleen te door geven. Eenmaal een meisje met voelt Heleentje het zich erg het ongelukkig in haar het lichaampje. Men heeft met tijdens de beste bedoelingen dan van in wel besloten een meisje van haar van te een maken, maar vanbinnen voelt tijdens ze zich heel anders. op tv Ze scheert steeds met haar op tv haren af van en wil altijd van een stropdas dragen. tijdens Het valt iedereen op dat ze op zich op gedraagt als een jongen. met Als door Mirjam Bouwman vele op jaren later Heleentje ontmoet, ziet Mirjam op tv geen vrouw, naar maar een man uit met een baard. Uiteraard op heet naar ze geen in Heleentje meer, maar heeft van hij voor de naam David met gekozen. In met een openhartig gesprek op vertelt David in over zijn het leven, over de vele operaties die van hij heeft een moeten ondergaan en over van uit de moeilijke keus om uiteindelijk op tv de een man te worden die op tv hij nu van is.

Het tijdens zigeunermeisje Hannie van Mullem naar groeit op in als een door prinsesje. Ze is een nakomertje door en een haar oudere zussen verwennen door haar tot op het door bot. door Maar het is niet alleen op tv rozengeur en maneschijn in tijdens Hannies in jonge leventje. Als ze van een jaar met of zeven is naar blijkt dat ze epilepsie op heeft en uit de ene aanval na uit de andere volgt. Misschien op wel juist op daarom heeft Hannie een door simpele, maar tijdens o zo mooie droom: van trouwen en een een paar door lieve kinderen krijgen. Meer hoeft tijdens met ze niet. Als ze op zeventienjarige door met leeftijd de knappe zigeunerjongen met Telly ontmoet, lijkt de droom met bewaarheid op tv te worden. En de in het begin lijkt Telly door ook in werkelijk de prins door op het op tv witte paard. Ze zijn dolverliefd en op tv niet lang van daarna stappen ze op in in het huwelijksbootje. Maar tijdens al heel snel dreigt het naar bootje ten onder te met gaan. Telly een blijkt namelijk ook het nog een ander op tv leven te hebben, namelijk uit in dat van de alcohol de en criminaliteit. Hannie wordt op tv regelmatig in geslagen en meerdere malen loopt ze een weg. Ondanks alle op naar ellende worden er toch nog twee uit kinderen geboren, in eerst een uit zoon, Zony, en dan een in op dochter, Shakira. Dat op tv brengt voor een uit kort moment enige rust in in het op gezin. Maar dan vervalt Telly weer met in zijn op oude met gewoontes en de ellende door lijkt groter dan op tv ooit. Te met midden van al deze tijdens ellende krijgt Shakira met klachten. Ze klaagt tijdens over pijn aan haar op voet en het wordt van zelfs zo tijdens erg op tv dat ze nauwelijks meer kan lopen. op tv op tv Wat zo onschuldig van begon, eindigt in de op tv nachtmerrie die geen enkele een ouder wil hebben. door Shakira blijkt een zeer op door agressieve vorm van kanker te hebben het en op ze heeft nog maar een op tv paar maanden op te leven. Binnen tijdens een paar maanden van gaat Shakira met hard achteruit en Hannie op en in Telly zijn ten einde raad. Hun de lieve dochter lijkt door te door sterven. Dan op van een avond, als uit Shakira bijna niet de meer kan en spoedig lijkt het te sterven, roept op tv ze haar de beide de ouders bij zich en tijdens geeft hun een bijzondere boodschap door mee. het Een paar uur op later sterft tijdens het meisje. We zijn inmiddels een vier jaar verder en op tv Mirjam Bouwman in ontmoet Hannie Rosenberg. Wat het is er de gebeurd sinds Shakira op is overleden en het is op tv ze nog bij haar een man Telly? En het vooral, wat was die met bijzondere in boodschap?

Het met zal je maar gebeuren. Je op tv naar man is als militair van op missie naar Afghanistan. met Jij, een een jonge moeder met in twee kleine kinderen, een wordt gestalkt het door een man die je van allerlei dreigende tijdens en seksueel het getinte e-mails stuurt. Het overkomt op Jantsje de Boer. op tv In met eerste instantie zegt ze naar niks tegen haar man, omdat de op ze bang is dat tijdens hij dan vreselijk ongerust wordt. in Maar naar wanneer de met e-mails steeds dreigender van worden, heeft Jantsje op naar een nacht via door msn-contact met haar man de en dan naar komt de met vreselijke waarheid boven tafel. 'Ik uit ben de zelf de schrijver van in de e-mails', met zegt haar man. Jantsje met is totaal in de op tv war op tv en na nog wat heen en tijdens weer gepraat op tv verbreken ze de verbinding. in Als de in volgende naar ochtend een vrouw in het uniform voor de tijdens deur van Jantsje de staat, weet ze eigenlijk al een een genoeg. Wim heeft zelfmoord tijdens gepleegd.

Vijfentwintig jaar in lang is met Arjan van Essen tijdens verslaafd aan de gokken, maar hij weet het naar voor op tv iedereen verborgen te houden. Naar buiten het toe is het hij de ideale vader, in docent op een uit christelijke naar school en uit actief in kerk en christelijke op politiek. Tegelijkertijd op tv vergokt hij in het van casino in tijdens het geheim voor tonnen aan een euro's, geld een dat hij met leugens door van het anderen heeft geleend. van Maar op een dag raakt op tv Arjan zo tijdens verstrikt in zijn in eigen leugens en op zijn de schulden van zo hoogopgelopen, dat de met enige optie door nog is tijdens om alles op tijdens te biechten. Het op is de dag dat van zijn zorgvuldig op opgebouwd dubbelleven als een met kaartenhuis in elkaar het stort.

Als ze in door de verte kerkklokken tijdens hoort luiden, moet met Annemarie vaak terugdenken naar aan de haar jeugd en dat zijn een meestal tijdens geen mooie gedachten. Ze denkt door dan door aan al die dominees tijdens die door hel en verdoemenis preekten en dat van van je eerder in de hel zou van komen van dan in de op hemel. Ook waren er thuis door soms ernstige in spanningen en het feit uit dat ze op tv stevig gebouwd was in en in daarom vaak werd het gepest, deden haar het geen goed. Al met al tijdens denkt het Annemarie als klein meisje heel vaak: door het 'Was ik maar nooit geboren' het en dat maakt in haar tot op een schuchter van meisje. Als ze wat ouder wordt, tijdens naar hunkert ze zo naar de liefde en een genegenheid dat ze een tijdens makkelijke prooi wordt voor uit mannen op tv met verkeerde bedoelingen. Alles op lijkt anders te worden een als Annemarie haar latere door man in Ton ontmoet. Ze met trouwen en voor een het kort moment in breekt de zon door. uit Maar helaas neemt Annemarie van haar innerlijke van problemen mee het huwelijk door door in. Haar man Ton is soms van ten uit einde raad, het want ze krijgt de in ene psychose na op de andere, slikt veel te tijdens veel medicijnen in en uiteindelijk met valt de diagnose borderline. Maar in door dan, als alles in in Annemarie pikzwart is met en ze door niet verder meer wil leven, uit vraagt een vriendin uit of ze eens op mee met wil gaan naar een genezingsdienst. naar Na door lang aarzelen en met uit een hart vol twijfel gaat op tv ze toch een en temidden van naar misschien wel duizend mensen naar van wordt ze opgemerkt met door de predikant. Wat er op tv dan gebeurt, vertelt op tv Annemarie aan naar Mirjam Bouwman tijdens uit een ontroerend mooi uit gesprek.

De kleine uit Bart op tv van Houten komt het eigenlijk als verrassing ter wereld. Maar van naar wel een verrassing met gebreken, want van hij wordt op geboren van met klompvoetjes en brengt daarom uit de in eerste twee jaar van zijn prille tijdens leven voornamelijk tijdens in het ziekenhuis door door en wordt de talloze met keren geopereerd. Zijn een ouders hebben beiden een zaak en op tv zijn vaak tijdens te de druk om veel aandacht aan in het kereltje in het van de ziekenhuis te geven. Waarschijnlijk daardoor is door op tv de band tussen Bart in en zijn ouders verre met van optimaal. het Bart wordt lastig in en brutaal en als zijn met broer drugsverslaafd een raakt door en daar alle aandacht naar uitgaat, naar in slaan de stoppen bij Bart door. op Hij wordt een door jongen van van de straat die dealt uit in drugs, tijdens maar in zelf ook stevig gebruikt. op tv Hij verslijt twee huwelijken en een ontwikkelt uiteindelijk een in wel uit heel bijzondere verslaving: werkverslaving. Hij de heeft op in een gegeven moment twee de fulltime naar banen naast in elkaar en ook nog een tijdens parttime baantje. een Hij slaapt nauwelijks een en houdt zich op op de been de met medicijnen. Hij op laat zich opnemen op tv in De Hoop en een langzaam maar zeker op tv gaat naar het licht weer schijnen in zijn op tv door leven. Bart werkt nu met kansarme van jongeren en met voor hen is hij de in het positieve beeld van een echte op op tv verandering.

Het met enige wat Jolanda de weet over haar op tv eerste maanden is door dat ze in in het jaar van 1978 in Libanon tijdens geboren is. Verder uit weet ze niks. op tv Ze brengt haar eerste in maanden door het in een kindertehuis en als ze van pas naar vijf maanden is, wordt ze tijdens geadopteerd door met het kinderloze, Nederlandse van gezin op Riemersma uit het Friese dorpje tijdens Burum. De adoptieouders tijdens doen vreselijk hun op tv best om Jolanda naar een warm thuis te tijdens geven, maar langzaamaan op tv groeit in Jolanda op tv het op tv besef dat van ze anders is. Ze heeft een het andere kleur, op een fel een temperament, is op het haar negende op tv al ongesteld en zo het zijn er tijdens vele dingen waarin tijdens ze anders is dan die blanke uit Nederlandse kinderen. Vooral naar het de feit dat veel mensen zeggen een dat ze uit zich op gelukkig mag prijzen in dat ze geadopteerd is en op nu tenminste voldoende tijdens te eten heeft en tijdens een van warm huis, doen in haar veel pijn. Misschien tijdens wel mede daardoor door ontwikkelt ze een door eetstoornis en wil op het iedereen naar de tijdens zin maken en op zegt de overal sorry op. Ze in trouwt op jonge in leeftijd met het Wilco, maar als in hun eerste door dochter wordt geboren raakt Jolanda volledig door in paniek. op Ze is bang tijdens dat haar dochter misschien uit een wel gestolen wordt de en ze voelt zich zo'n slechte in moeder dat ze uit uit het kindje het liefst van de tijdens trap in zou gooien. Jolanda naar voelt zich de meer en meer onzeker op worden en van ook haar huwelijk uit lijdt echt onder naar al haar spanningen. in Op een dag besluit ze naar in Libanon te naar gaan, op de zoek naar sporen naar uit haar verleden. Aangekomen het in Beiroet voelt de ze zich door meteen thuis. De geur uit van het op land, het lawaai naar en de mensen geven met haar een gevoel van in thuiskomen. Toch een vindt ze, ondanks een al het zoeken, in op een ziekenhuis niet de meer dan een naar op simpel papiertje dat haar geboortebewijs door moet voorstellen. op tv Geen naam van een vader op tv de of een moeder of familie, op tv helemaal niks. Toch is in de teleurstelling een minder van groot dan verwacht, want op ze vindt wel iemand anders door die haar in diepe rust in door het hart op geeft.

Het zal je op tv maar gebeuren. Je een man is een als militair op met missie naar Afghanistan. een Jij, een tijdens jonge moeder met met twee kleine kinderen, een wordt gestalkt naar door een man die je op allerlei dreigende en uit seksueel getinte uit e-mails stuurt. Het tijdens overkomt Jantsje de de Boer. In eerste instantie zegt tijdens ze de niks tegen haar man, omdat het ze naar bang is de dat hij dan vreselijk ongerust wordt. in Maar met wanneer de e-mails steeds dreigender op tv op worden, heeft Jantsje uit op een nacht met via msn contact met haar man de en het dan komt de tijdens vreselijke waarheid boven tafel. naar 'Ik ben zelf de van schrijver van de de e-mails', zegt naar haar man. Jantsje in is totaal in de van war en van na nog wat heen van en in weer gepraat verbreken met ze de verbinding. Als de uit volgende van ochtend een vrouw in een uniform voor uit de deur van Jantsje staat, tijdens van weet ze eigenlijk op tv al genoeg. Wim heeft zelfmoord op tv gepleegd.

Schelden, met spullen het smijten, tijdens paniek en verdriet. Dat op zijn de dingen die naar Amber vooral het heeft onthouden als het op tv gaat om in haar jeugd. op Alhoewel haar met ouders ook goede op dagen hebben gekend, waren er te op tv veel jaren in waar spanning in en ellende de boventoon voerden. op tv op Amber is zestien op als haar ouders gaan scheiden en van dat veroorzaakt in een Amber een met diepe haat tijdens in de richting uit van haar ouders. Ze vindt een een voldoening in het in dansen, maar ernstige blessures weerhouden met haar van een van mooie de carrière. Vanaf haar zeventiende op gaan bij Amber uit de remmen los. in Ze gaat het uit huis uit uit op zoek naar het geluk en vooral naar de liefde naar die ze zo op tv mist. tijdens Ze raakt verzeild in de van wereld van new tijdens age, lichtgeesten en tijdens healings. Maar niks naar in geeft haar voldoening. Ten het einde raad besluit ze een naar Thailand te gaan, in van het land van het bovennatuurlijke. uit Maar zelfs tijdens daar voelt ze zich uit als een op dolende in de woestijn. Niets de kan haar nog op tv voldoening geven. Ook uit al is de tijdens natuur er door schitterend en naar de mensen reuzevriendelijk, de in Amber zelf is tijdens het op leeg en dood. Op een op tv dag het raakt ze in het verre van Thailand haar portemonnee kwijt naar en opnieuw in wordt ze overvallen door van diepe wanhoop. van Gelukkig wil de een Zuid-Afrikaanse jongeman haar op tv helpen, het maar haar portemonnee wordt niet een gevonden. Onder de het zoeken vertelt deze de jongen uit haar over God het en dat zet het leven van met Amber totaal op het de door kop. Ze ontdekt in op God een hemelse Vader een die een haar wel de liefde door wil geven waar door ze uit zo naar verlangt. Zonder portemonnee, maar op tv met de het hart vol van van Gods liefde keert ze een tijdens terug naar Nederland.

Haar het ouders zijn pas tijdens zeventien als Elvira geboren op wordt. Haar in vader is het een Molukker en haar moeder de Nederlandse. Omdat het haar ouders hard moeten met werken voor uit de kost, groeit met Elvira grotendeels van op bij haar Nederlandse opa op en oma. van Dat haar Molukse vader de ook nog eens heel door streng is op tv en tijdens in de beginjaren van Elvira's leven door tijdens heel nors kan zijn, naar doet Elvira geen op goed. Ze heeft bevestiging nodig een een en liefde, maar op die krijgt ze niet. Ze is naar vooral tijdens populair onder de stoere, foute van jongens en in daarnaast drinkt en blowt een ze op alle innerlijke pijn in weg. Haar Nederlandse het opa en oma overlijden door en dat voelt op tv voor Elvira als een uit enorm verlies. een Ze raakt meer op tv en een meer de weg de kwijt. Als ze ook nog eens met ten van prooi valt aan anorexia en op tv het werkelijk broodmager wordt, denkt ze er van serieus over uit na het om zoveel pillen te een slikken dat het ze het niet zal overleven. naar Elvira is ten met einde raad. Dan op tv wordt met Elvira op een dag naar meegenomen naar een de kerk. Alhoewel ze daar haar in eerste de stapjes van door innerlijke rust vindt op en God ervaart, uit voelt ze nog steeds door geen acceptatie van de mensen tijdens met om haar heen. Daarom op tv besluit ze, als op een soort van vlucht, naar tijdens Curaçao te uit vertrekken van om daar een nieuw leven een te beginnen. Elvira het krijgt daar de bevestiging in en de liefde naar waar het ze al jaren naar op op zoek tijdens is.

Vijfentwintig jaar op tv lang in is Arjan van door Essen verslaafd aan van gokken, maar hij weet het met voor naar iedereen verborgen te houden. naar Naar buiten toe is hij een de door ideale vader, docent op tv op een christelijke school het en actief in een kerk en in christelijke politiek. Tegelijkertijd vergokt hij op tv in het door casino de in het geheim voor een tonnen aan euro's. Geld in dat uit hij met leugens van anderen door heeft geleend. Maar op de een dag het raakt een Arjan zo verstrikt in in zijn eigen leugens en zijn door de schulden zo de hoogopgelopen, de dat de enige optie uit nog het is om alles op een te biechten. Het van is de naar dag dat zijn zorgvuldig opgebouwd een dubbelleven op als een kaartenhuis op in elkaar stort.

Aflevering tijdens 6 - Portrettenreeks uit (2019). Angelo Pieters. Angelo Pieters in is de oudste uit van vier de kinderen. De andere kinderen werden met allemaal geboren met onder het meer autisme of door andere ongemakken. De op aandacht voor de op kleine Angelo met schoot er behoorlijk in bij de in.

februari 2020
05-10-2019 17:55

Arnold den Breems

De Verandering - Arnold den Breems

Arnold groeit samen met zijn broer en zus op in een reformatorisch gezin. Als kind was Arnold al erg druk en onrustig. Hij zoekt zijn heil op straat en kattenkwaad wordt al gauw criminaliteit. De weg naar beneden voltrekt zich in rap tempo ...

28-09-2019 17:55

Wendy Hamar

De Verandering - Wendy Hamar

Wendy Hamar wordt al op 4-jarige leeftijd gedwongen om diverse seksuele handelingen te verrichten. Ze durft het niet aan haar ouders te vertellen, omdat er gezegd wordt: 'Als je erover praat, maken we je dood!' Vanaf dat moment heeft Wendy ...

21-09-2019 17:55

Michael Goossen

De Verandering - Michael Goossen

Als zijn ouders gaan scheiden, is de dan pas vijf jaar jonge Michael zijn kompas kwijt en al snel gaat het helemaal mis met het eens zo lieve ventje. Hij mist zijn vader enorm en vult de leegte met kattenkwaad uithalen, vechtpartijen en hij...

14-09-2019 17:55

David Sawayfa

De Verandering - David Sawayfa

Palestijn Himli Sawayfa uit Bethlehem wordt in 1988 geboren met een open buik en zonder kenmerkende geslachtsorganen die hem een jongen of meisje maken. Tijdens een levensreddende operatie, die gefilmd wordt door Ria Bremers 'Vinger aan de ...

07-09-2019 17:55

Hannie van Mullem

De Verandering - Hannie van Mullem

Het zigeunermeisje Hannie van Mullem groeit op als een prinsesje. Ze is een nakomertje en haar oudere zussen verwennen haar tot op het bot. Maar het is niet alleen rozengeur en maneschijn in Hannies jonge leventje. Als ze een jaar of zeven ...

31-08-2019 17:20

Jantsje de Boer

De Verandering - Jantsje de Boer

Het zal je maar gebeuren. Je man is als militair op missie naar Afghanistan. Jij, een jonge moeder met twee kleine kinderen, wordt gestalkt door een man die je allerlei dreigende en seksueel getinte e-mails stuurt. Het overkomt Jantsje de B...

24-08-2019 17:15

Arjan van Essen

De Verandering - Arjan van Essen

Vijfentwintig jaar lang is Arjan van Essen verslaafd aan gokken, maar hij weet het voor iedereen verborgen te houden. Naar buiten toe is hij de ideale vader, docent op een christelijke school en actief in kerk en christelijke politiek. Tege...

17-08-2019 17:15

Annemarie Verdoes

De Verandering - Annemarie Verdoes

Als ze in de verte kerkklokken hoort luiden, moet Annemarie vaak terugdenken aan haar jeugd en dat zijn meestal geen mooie gedachten. Ze denkt dan aan al die dominees die hel en verdoemenis preekten en dat je eerder in de hel zou komen dan ...

10-08-2019 17:15

Bart van Houten

De Verandering - Bart van Houten

De kleine Bart van Houten komt eigenlijk als verrassing ter wereld. Maar wel een verrassing met gebreken, want hij wordt geboren met klompvoetjes en brengt daarom de eerste twee jaar van zijn prille leven voornamelijk in het ziekenhuis door...

03-08-2019 17:20

Jolanda Schreiber

De Verandering - Jolanda Schreiber

Het enige wat Jolanda weet over haar eerste maanden is dat ze in het jaar 1978 in Libanon geboren is. Verder weet ze niks. Ze brengt haar eerste maanden door in een kindertehuis en als ze pas vijf maanden is, wordt ze geadopteerd door het k...

09-03-2019 18:10

?En toen pleegde mijn man zelfmoord?

De Verandering - ?En toen pleegde mijn man zelfmoord?

Het zal je maar gebeuren. Je man is als militair op missie naar Afghanistan. Jij, een jonge moeder met twee kleine kinderen, wordt gestalkt door een man die je allerlei dreigende en seksueel getinte e-mails stuurt. Het overkomt Jantsje de B...

02-03-2019 18:10

Amber

De Verandering - Amber

Schelden, met spullen smijten, paniek en verdriet. Dat zijn de dingen die Amber vooral heeft onthouden als het gaat om haar jeugd. Alhoewel haar ouders ook goede dagen hebben gekend, waren er te veel jaren waar spanning en ellende de bovent...

23-02-2019 18:10

Elvira Oudemast

De Verandering - Elvira Oudemast

Haar ouders zijn pas zeventien als Elvira geboren wordt. Haar vader is een Molukker en haar moeder Nederlandse. Omdat haar ouders hard moeten werken voor de kost, groeit Elvira grotendeels op bij haar Nederlandse opa en oma. Dat haar Moluks...

16-02-2019 18:10

Arjan van Essen

De Verandering - Arjan van Essen

Vijfentwintig jaar lang is Arjan van Essen verslaafd aan gokken, maar hij weet het voor iedereen verborgen te houden. Naar buiten toe is hij de ideale vader, docent op een christelijke school en actief in kerk en christelijke politiek. Tege...

09-02-2019 18:10

De Verandering

De Verandering - De Verandering

Aflevering 6 - Portrettenreeks (2019). Angelo Pieters. Angelo Pieters is de oudste van vier kinderen. De andere kinderen werden allemaal geboren met onder meer autisme of andere ongemakken. De aandacht voor de kleine Angelo schoot er beho...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 13. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Verandering gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Verandering de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Verandering bij De Verandering liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Verandering. Heb je een uitzending van De Verandering gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Verandering gemist

Andries Knevel praat in het programma 'De Verandering' met mensen die niets of weinig met God hadden, en Hem tochhebben gevonden. In de zesdelige serie 'De Verandering, tien jaar later' vertellen gasten van toen hoe het hen isvergaan, en of hun prille geloof heeft standgehouden in de stormen van het leven.

Uitzending gemist van De Verandering? Hier kun je alle uitzendingen van De Verandering kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 188
  • Laatste uitzending op 05-10-2019 om 17:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!